Donanımlar 18 Spor paketi 18 Standart donanım 20 Özel donanımlar 21 Hafif metal jantlar 22

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Donanımlar 18 Spor paketi 18 Standart donanım 20 Özel donanımlar 21 Hafif metal jantlar 22"

Transkript

1 SL - Serisi.

2 İçindekiler. SL. 1 Çeviklik 4 BlueEFFICIENCY 4 Motor 6 DIRECT STEERING 8 AIRSCARF 9 Konfor 10 Vario tavan 10 İç mekan 11 Oturma konforu 12 Güvenlik 14 AMG 16 Donanımlar 18 Spor paketi 18 Standart donanım 20 Özel donanımlar 21 Hafif metal jantlar 22 Renkler ve malzemeler 23 Renkler 23 Döşeme ve deri 24 Süs parçaları, ahşaplar ve designo 25 Kombinasyon olanakları 26 Teknik 27 Teknik veriler ve ölçüler 27 Servis ve hizmetler 28

3 SL 1 Bazen yıldızlar yeryüzüne inerler. Başarı öyküleri, insanın kendi kendini aşması suretiyle sürdürülür : SL in geleneğinde de bu vardır. Daha güçlü ve tüketimi daha az motorlarla. Mercedes - Benz gelişiminin en yeni düzeyindeki teknoloji ile. Araç renginde, SL 600 de gümüş renginde yan hava emiş kanalları gibi tasarım elemanları ile. Ve sportif şekilde biçimlendirilmiş ön ve arka bölümler ve ayrıcalıklı renkler ile. Çekici jantlar izlenimi tamamlar ve bunun, ulaşılmış olanın keyfini dinlenmeksizin çıkarmanın en iyi şekli olduğunu ilk bakışta tasdik eder.

4

5 SL 3 Şehir efsanelerle doludur, siz gerçeğine bakıyorsunuz : SL. İtalya da üç günde 1600 km. Dar ve sessiz yerlerden ve hayranlarla dolu ihtişamlı meydanlardan geçerek Lombardia da Brescia dan Roma ya kadar ve dönüş. Veya kısacası ; bilinen en meşhur yol yarışı. SL i 1955 yılında seri üretim bir roadster otomobilin meşhur olduğu güzergah olan Mille Miglia ya geri götürüyoruz. 300 SL ile Fitch / Gesell ekibi o tarihte 1,6 litrenin üzerindeki GT araçlar sınıfında tüm favori gösterilen İtalyanları geride bırakmıştı. Kültürel açıdan önemli bir güzergahta uygar bir roadster, rüya gibi başlangıç. Burada motor ve yürüyen aksam, efsanevi harfleri haklı olarak taşıdıklarını gösterebilirler. Tasarım, ses ve donanım etkileyici. Hem yol boyundaki izleyiciler, hem de sürücüler için. Kanatlı kapılı 300 SL efsanesinin devamını kendi elinizle yazabilirsiniz.

6 4 BlueEFFICIENCY Yenilikçi çevreci çözümler. Çevrecilik bizim için sadece sözde değildir, aynı zamanda bir gönül işidir. Zira otomobilin yaratıcısı olarak Mercedes - Benz yıllardan beri tüm gücüyle ortaya koyduğu ayrı bir sorumluluk taşımaktadır. Daha günümüzde sizlere güvenlik, konfor ve sürüş keyfinden vazgeçmek zorunda kalmadan çevreye belirgin şekilde az düzeyde zarar veren 66 model sunmaktayız. Verimlilik ile ilgili yeniliklerimizi ve en iyi duruma getirilmiş süreçleri BlueEFFICIENCY terimi altında bir araya getirdik : Onlar farklı yöntemler kullanırlar, ancak tümünün tek bir ortak hedefi vardır, o da kendilerine özel mobil olmayı mümkün olduğunca kalıcı olacak şekilde düzenlemektir. en verimli motorların her biri en iyi aerodinamik ve enerji yönetimi önlemleri ile bir araya getirilmektedir. Buna örneğin akıllıca ayarlanmış ilave agregalar, yuvarlama direnci en iyi duruma getirilmiş lastikler, ECO start / stop fonksiyonu, hafif yapı önlemleri ve aerodinamik olarak en iyi duruma getirilmiş bir karoseri tasarımı dahildir : Toplam olarak bu önlemler tüketimin ve dolayısıyla CO 2 emisyonunun % 23 e varan oranda düşürülmesine imkan tanır. Temiz dizel BlueTEC. Mercedes - Benz, BlueTEC teknolojisini, Common Rail Direct Injection sistemine dayanan dizel motor için pazara getirmiştir. Bu tek noloji en iyi duruma getirilmiş bir yanmayı modüler bir egzoz gazı temizleme sistemi ile bir araya getirmektedir. Bu durum BlueTEC i çok temiz bir dizel teknolojisi yapmaktadır. Zira egzoz gazlarını % 95 oranında kurum partiküllerinden temizlememekte, aynı zamanda azotoksitler % 90 a varan oranda azaltılmaktadır. Geriye su, herhangi bir sakınca oluşturmayan azot ve çevreye daha az zarar verildiğini hissettiren güzel duygular kalır. Mercedes - Benz verimlilik paketini oluşturan BlueEFFICIENCY önlemleri. BlueEFFICIENCY önlemleri bütün olarak otomobildeki optimizasyonlar yakıttan tasarruf edilmesi ve dolayısıyla çevreye zarar verilmemesidir. Mümkün olduğunca az yakıt tüketmek için bu modelde BlueEFFICIENCY önlemleri tüketimi ve CO 2 emisyonunu önemli ölçüde düşürür. BlueTEC, kurum partiküllerinin % 95 e varan oranda filtre eder ve azotoksitleri % 90 a varan oranda zararsız olan azota dönüştürür.

7 Çeviklik BlueEFFICIENCY 5 Benzinli motor ve elektro tahrikin akıllıca oluşturulmuş kombinasyonu HYBRID. Birbirine uyum sağlamış olanların olduğu ekipte bir çok şey daha kolaydır. Frenleme esnasında elektromotor kinetik enerjiyi elektrik enerjisine dönüştürerek aküye verir. Bu gerektiğinde benzinli motoru hızlanma esnasında destekleyen elektro tahrike iletilir. Sürat 15 km / h nin altına düştüğünde elektronik buna ilaveten benzinli motoru kapatır. Dolayısıyla bir HYBRID, % 20 ye varan oranda olmak üzere daha az yakıt tüketir. Elektro tahrik ile bir araya getirilmiş temiz dizel BlueTEC HYBRID. BlueTEC HYBRID teknolojisinde hareket enerjisinin frenleme esnasında elektrik enerjisine dönüştürülmesi ve gerektiğinde tekrar kullanılması olmak üzere HYBRID teknolojisinin avantajları BlueTEC teknolojisininkiler ile bir araya getirilmektedir : Aynı zamanda BlueTEC teknolojisi egzoz gazlarını temizlemekte ve zararlı maddelerin büyük kısmını gidermektedir. Yeni yöntemler kullanan tamamen yeni tahrikler. BlueZERO F - CELL, E - CELL ve E - CELL PLUS konsepti. Yakın zamanda seri üretimi yapılabilecek BlueZERO konsepti ile birlikte enerjisini sadece aküden alan elektromotorun olduğu E - CELL, akünün ve içten yanmalı motorun ( Range Extender ) olduğu E - CELL PLUS ve akım oluşturmak için ilave yakıt hücresinin olduğu F - CELL olmak üzere Mercedes - Benz elektromotor ve enerji biriktiricisi olarak akü olan üç tahrik konsepti daha geliştirmiştir. Ancak hepsi bu değildir. Ayrıca Design for Environment terimi altında bir otomobilin planlamadan geri dönüşüme kadar olan tüm dönemini incelemekteyiz. Yeni fabrikaların kurulması ve işletmeye alınması için de aynı şey geçerlidir. Bunun dışında Mercedes - Benz alternatif yakıtların geliştirilmesine ve araştırma alt kolu biyonik bilimine satılmaktadır. Kısaca Blue- EFFICIENCY sadece sizi değil, aynı zamanda çevre konusunda da ileriye götürür. HYBRID teknolojisi ile % 20 ye varan oranda daha az yakıt tüketirsiniz. BlueTEC HYBRID temiz dizel teknolojisini bir elektro tahrik ile bir araya getirmektedir ve 2012 den itibaren temin edilebilecektir. Önlemlerinizin bütünüyle ilgili daha fazla bilgiyi şu adresten bulursunuz : - benz.com / blueefficiency

8 6 Yolculuk biter, heyecan bitmez. SL 300 SL kw 26 0 SL 300 ile eğlenceden tasarruf etmezsiniz. 231 beygir gücündeki 6 silindirli motor 300 Nm azami torka sahiptir ve bu sayede özellikle 2500 ila 5000 d / d aralığında güçlü bir hızlanmaya sahiptir. Gösterge paneline bakınca kalbiniz daha hızlı çarpar. Zira SL 300 başka şeylerin yanı sıra 3,07 gibi uzun bir arka aks tahvil oranı sayesinde yakıta karşı özellikle tutumlu davranmasıyla dikkat çeker kw 300 Nm Devir sayısı ( d / d ) Tork ( Nm ) Güç ( kw ) Nm Devir sayısı ( d / d ) Tork ( Nm ) Güç ( kw ) SL 350 de size zor gelebilecek tek şey, onu rahat bırakmaktır. 316 beygir gücünde ve 360 Nm azami torka sahip 6 silindirli motoru çalıştırdığınızda nabzınız en kısa sürede istirahat durumunda uyarılmış duruma geçer. Karayolunda sıfırdan 100 km / h ye hızlanma sadece 6,2 saniyede başarılır. Daha yüksek bir sıkıştırma oranı ve iyileştirilmiş bir emiş kanalına sahip yeni silindir kapağı sayesinde. Daha iyi bir hava ikmali ve hava geçişi de yanmayı olumlu şekilde etkiler. SL 350 sadece devirlenme isteğini değil, daha az olan tüketimini ve CO 2 emisyonunu da buna borçludur. SL kw Nm Devir sayısı ( d / d ) Tork ( Nm ) Güç ( kw ) SL kw Nm Devir sayısı ( d / d ) Tork ( Nm ) Güç ( kw )

9 Çeviklik Motor 7 Güç, 8 silindirin karıştırılması mümkün olmayan bariton sesiyle kendisini bildirir. Daha motoru çalıştırırken SL 500 de nasıl bir potansiyel mevcut olduğunu tahmin edebilirsiniz. Başka hiçbir motorda olmadığı kadar üstün bir şekilde 388 beygirlik gücünü ortaya koyar. 530 Nm lik azami tork ile sıfırdan 100 km / h ye 5,4 saniyede rahatça hızlanabilir. İyileştirilmiş yanma olayları tüketimi ve emisyonları azaltmakla birlikte özellikle otomobilin gücünü ve sizin sürüş keyfinizi arttırır. Ama sonuna kadar zorlamasınız bile SL 500 deki her yolculuğun keyfini tüm duyularınızla çıkarabilirsiniz. 12 silindir ve iki harf : SL 600. Sürüş kültürünün bir simgesi. Ama gerçekten iz bırakmak isteyen biri, başka değerlerle de etkiler : 517 beygir güç, 830 Nm azami torku ve özellikle de sıfırdan 100 km / h ye nefes kesici şekilde 4,5 saniyede hızlanması ile. Modern Mercedes - Benz motor teknolojilerinin karşılıklı etkileşimi ile olabilecek en iyi tepki davranımı, düşük devir sayılarında büyük bir tork ve düşük bir tüketim sağlanır. Bu, mutluluk hormonları açısından dengeli bir metabolizma için harikadır.

10 8 Çeviklik DIRECT STEERING Caddeden sınır yollarına giden en dolaysız yol. Yenilikçi teknoloji, size yol için bolca duyarlılık kazandırır. Ayrıca, SL kullanmayı o kadar keyifli hale getirir ki ; parametrik direksiyon bile direksiyon kuvvetini destekleyici etkide bulunur. Hatta, hıza bağlı olarak. Böylece park yaparken, manevra yapmak son derece kolay olduğu gibi, yüksek hızlarda stabil bir sürüş de sağlanmış olur. İsteğe bağlı sunulan DIRECT STEERING sistemi dar virajları alırken, ayrıca park ederken ve manevra yaparken daha direkt bir tahvil sağlar. Gerekli direksiyon kuvvetlerini azaltmakla birlikte, aynı zamanda bu sayede konfor ve güvenliğin de artmasını sağlamış olur. Bir tarafa tam kırdıktan sonra öbür taraftaki azami direksiyon açısına kadar artık daha az direksiyon turu gerekir. Fakat doğrudan direksiyonun asıl olumlu tarafı, varlığını hissetmediğiniz zaman kendini gösterir. Tabii ki, SL in direksiyonuna hakim olmanın kolaylığı dışında. Standart tekerlek dönme açısı. DIRECT STEERING sistemi olan otomobilin tekerlek dönme açısı.

11 Çeviklik AIRSCARF 9 Cabrio sezonunu uzatın! Üstü açık bir SL de yolculuk deneyimi, kimsenin donakalmasına neden olmaz. Bunun nedenlerinden biri, isteğe bağlı Mercedes - Benz in yeniliklerinden biri olan AIRSCARF tır. Düğmeye dokunduğunuzda kafalıkların arkasındaki pervaneler hava emer. Hava ısıtılıp, koltuğun önündeki bir kanaldan dışarı verilir. AIRSCARF ın yoğunluğu, üç kademede kişiye; iklim ve sürüş tarzına göre uyarlanabilir. Yüksek hızla giderken ya da dışarıda hava soğuksa, bir kez ayarı yükseltin ve bırakın bu konfor sistemi daha fazla sıcaklık üretsin. Böylece hava; ensenizi, boynunuzu ve kafa çevrenizi sıcak bir şal gibi okşar. Siz de Cabrio sezonunu uzatmış olursunuz.

12 10 Konfor Vario tavan Yanlış hava yoktur. Sadece doğru tavan vardır. SL in harika performansının tacı, vario tavandır. Şimşek hızıyla onu bir roadstera dönüştürür. Hem de sadece 16 saniyede. Bagajda o kadar az yer işgal eder ki, geriye kullanabileceğiniz 235 litre bagaj hacmi kalır. Kapalıyken bu hacim 339 litreyi bulur. Bu Mercedes - Benz sadece bagaj bölümüne bu kadar yer imkanı sunmakla kalmaz, aynı zamanda tavan kapalıyken bir Coupé deki gibi sessiz oturmanızı sağlar. Sesler ve tehlikeler, rüzgar ve hava dışarıda kalır. Bir vario tavanın avantajları sadece bir tek şeyle arttırılabilir : Panoramik vario tavan. Burada cam, metal yapının yerini alır. Böylelikle kapalı bir otomobilin konforunda bir Roadster in görünümünün keyfini çıkarırsınız, hem de gerçekten de her hava şartında.

13 Konfor İç mekan 11 Daha keyiflisi ancak bir joystick olabilir. Sadece sportif bir sürüş olmasından daha güzelini ancak SL nin en üst düzeydeki sportifliği hissettirir. Yüksek kalitede nappa deri ile kaplanmış 3 kollu spor direksiyon sadece dinamik görünmez, aynı zamanda direksiyonun her iki tarafındaki bir kol üzerinden çok hızlı vites değiştirme sağlar. Ayrıcalıklı dinamizm SL nin içinde de varlığını göstermektedir. 3 boyutlu görsellikte düzenlenmiş krono grafik tasarımda gösterge panelinin ibreleri kontak açtığınızda süratle sonuna dayanır. Ancak SL nin iç mekanı sadece sportif değildir, aynı zamanda sizi ayrıcalıklı ahşap, alüminyum veya karbon süs parçaları ile yumuşak pürüzlü deriden oluşan bir ortam kuşatır.

14 12 Her hava şartında yararlanabileceğiniz iki spor sahası. Bu şekilde maraton, saf bir eğlencedir. Çünkü, SL de uzun yollarda dahi bir kez bile sırtınızı düşünmemenizi sağlayan, yandan takviyeli entegral koltuklardır. İster dar virajlarda sertçe viraja yatın ya da ister uzun virajlarda hafifçe, koltuk pozisyonunuz değişmez. Bir diğer neden, koltukların titizlikle çalışılmış malzemesidir. Seçenek olarak deri, deri nappa ya da özel deri nappa sunulmaktadır.

15 Konfor Oturma konforu 13 Elektrikli koltuk ayarınızla duruşunuzu son derece kolay değiştirebilirsiniz. Hafıza fonksiyonu ( SL 300 de isteğe bağlı ) tercih ettiğiniz ayarı aklında tutar. Yani, bir sonraki yolculuğunuzda bir el hareketi yapmanız yeterlidir ve koltuklar pozisyonunu alır. Rahatınızı sağlamaya hazırdır. Aynı şekilde, standart olarak sunulan bel desteğinin arkanızda olduğunu bilmek de güzel bir duygudur : Bu destek, ayar çarkına basılarak şişirilir ya da indirilir ve bu şekilde omurga kemiğinizin alt bölgesini zinde, dik bir duruş için destekler. Ayrıca, soğuk günlerde SL 500, SL 600 ve AMG modellerinde standart olarak sunulan koltuk kaloriferi de arkanızdadır. Kalorifer, her günkü turlarınızın ayazda dahi işkenceye dönüşmemesini ve hatta en zorlu hava şartlarının dahi sürüş keyfinizi bozmamasını sağlar. Bunun dışında, son derece sıcak günlerde SL 600 ve SL 65 AMG de, standart olarak sunulan koltuk kliması serinlik getirir.

16 14 Güvenlik SL de sadece tek bir şey sizden ileridedir : Güvenlik sistemleri. Modern, etkin yolcu koruma sistemleri, bir kaza durumunda yaralanma riskini önemli ölçüde azaltmaya yardımcı olur. Yüksek dirençli güvenli yolcu hücresinin yanı sıra uyarlamalı hava yastıkları gibi sistemler de araçtakilerin ko runmasına katkı sağlayabilir. İstenmeyen bir olay olduğunda takla çubuğu saniyenin kesri kadar bir zamanda kendi kendine kalkar. Bir kazadan sonra bile SL, örneğin arka aksın önünde korunaklı bir bölgede bulunan deposu veya şiddetli çarpışma lardan sonra motorun otomatik olarak durdurulması gibi özelliklerle güvenlik konusunda bir artı sağlar. Dörtlü flaşör sisteminin kendi kendine aktif duruma geçirilmesi, kaza yapan bir otomobilin bulun masını kolaylaştırır. Ve kilitleri otomatik olarak açılan ve kolayca açılabilen kapılar bir kazadan sonra insanların daha hızlı bir şekilde kurtarılmasına katkı yapabilir.

17 İki kişilik bir otomobilde sayısız asistan sizinle beraberdir. Özellikle sportif ve aynı zamanda güvenli bir sürüş için insanın duyularının uyanık olması ve hem sürücünün, hem de otomobilin tepkilerini sürekli olarak izleyen ( Uyarlamalı Fren ) elektrohidrolik fren sisteminde olduğu gibi güvenilir sensörler gerekir. Fren basıncının kısa aralık- larla uyarlanması suretiyle ABS, tekerleklerin bloke olmasını engeller. Elektronik stabilite programı ESP de ayrı ayrı tekerleklerin istemli olarak frenlenmesi suretiyle otomobilin önden kaymasını veya arkasını bırakmasını önlemeye yardımcı olurken fren yardımcısı ( BAS ), fren mesafesini kısaltmaya katkı yapar. Güvenlik konseptinin aktif bir bileşeni, özellikle yoğun bir ışıktır. SL in bi - xenon farları gibi. İsteğe bağlı olarak alınabilen Akıllı far sistemi.

18

19 AMG 17 Menşei: AMG, Anadili: Performans. SL 63 AMG nefesinizi keser ve günlük yaşam ile ilgili düşüncelerinizi alıp götürür. Zira 6,3 litrelik büyük hacimli V8 AMG motoru 525 beygir güç ve 630 Nm azami tork sunar. SL 63 AMG deki 7 vitesli yenilikçi AMG SPEEDSHIFT MCT spor şanzıman, 4 sürüş programı arasında seçim yapabilmenizi sağlar. Dinamik bir manuel vitesin karakteristiğinden konforlu otomatik hız ku - mandalı seyre kadar SL 63 AMG nin nasıl güç üreteceğine kendiniz karar verirsiniz. 6,0 litrelik V12 çift turbolu AMG motoru, 612 beygir güç ve 1000 Nm azami torku ile SL 65 AMG dünyanın en güçlü seri üretim Roadster otomobillerinden birisidir. Çok şeye sahip olanlar, çok şey gösterebilirler : Etkileyici AMG motor kaputu ve arkadaki dinamik AMG bitiş kenarı süper sporcunun görüntüsünü belirler. İki adet kromajlı çift egzoz borusuna sahip spor egzoz sistemi, başarılı optik finali oluşturur. Difüzör görünümünde AMG arka eteği. 7 vitesli spor şanzıman yeni AMG SPEEDSHIFT MCT. AMG motor bloğu.

20 Bazı sporcular için hedef, sadece katılmaktır. Başkaları ise, daha fazlasını ister. Spor paketli SL de bu ikinci gruba dahildir. Spor paketi SL 300, SL 350 ve SL 500 ile sunulur. 5 çift kol tasarımlı 19 inç hafif metal jantlar ile karartılmış ön ve arka farlar görsel yönden aradaki farkın korunmasını sağlar. Ön ve arka aksta delikli fren diskleri, ayrıca önde renkli fren kaliperleri azami fren performansı sağlamaya hazırdır. 7G - TRONIC spor otomatik şanzıman ile direksiyonda değiştirme kolları son derece hızlı vites geçişleri sağlar ve sizi doğrudan en iyi ivmeyi kazanabileceğiniz aktarıma götürür. Hoş bir duygu ve kulağa da hoş geliyor; SL 300 ve SL 350 için özel geliştirilmiş bir spor hava filtresi sayesinde.

21 Donanımlar Spor paketi 19 Spor paketi. Spor paketi ile donatılmış SL nin dış görünüşüyle verdiği söz, iç mekanda da tutulur : En yüksek düzeyde seçkinlik ve sportiflik. Bu, gümüş renkli kontrast yapıcı dikişlere sahip siyah deri donanımda başlar. Açık bir vurgulama sağlayan ve orta konsolu, gösterge panelini, kol dayama yerlerini ve velur paspasları da süsleyen bir tasarım elemanı. Gri renkli deri donanım, sadece dikkat çekici dikişlerle değil hoş bir mütevazılıkla insanı etkiler. Direksiyon simidi ve vites kolu, her iki varyasyonda da perfore nappa deri kaplıdır ve kaliteyi, kelimenin tam anlamıyla elle tutulur hale getirirler. Kendine özgü görünüm, prizmatik alüminyum süs parçaları ile vurgulanmıştır. Bunlar, siyah tavan döşemesi ile ekstra vurgulanan iç mekanla uyumlu bir kontrast oluşturur.

22 20 Donanımlar Standart donanım Standart donanım Active Body Control ( ABC ) ( SL 350 için özel donanımdır, SL 300 için temin edilemez ) Bagajda yükleme yardımı ( EASY - PACK sistemi ) Çekme korumalı hırsızlık ikaz sistemi EDW Çepeçevre ısı yalıtımlı cam Darbe sensörlü, otomatik dışarı çıkan emniyet profili Değişken hız sınırlayıcısı SPEEDTRONIC li TEMPOMAT Dış aynalarda sinyaller Elektrikle ayarlanabilen, hafıza fonksiyonlu direksiyon kolonu ( SL 300 için isteğe bağlı donanım ) Elektrikli ayarlanabilir, ısıtmalı, asferik bombeli ayna camı olan dış aynalar Elektrikli ayarlanabilir bel destekli koltuklar, hafıza fonksiyonlu ( SL 300 için özel donanım ) Elektronik Stabilite Programı ESP Entegre radyo, DVD değiştiricili 6,5 inç renkli ekran, MP3 çalma özelliği, Bluetooth arabirimi Aux - in bağlantısı, 8 hoparlörü olan COMAND sistemi ( SL 300 de özel donanım ) Far temizleme tertibatı ve dinamik far seviye ayarı olan Bi - Xenon farlar Fren asistanı ( BAS ) Güvenli direksiyon kolonu olan parametrik direksiyon Hafif metal jantlar Kalkış yardımı olan elektrohidrolik fren sistemi Kızılötesi uzaktan kumandalı tavan kumandası Lastik basınç kaybı ikazı LED uyarlamalı fren lambası Motor artık ısı kullanımı ve kombine filtreli otomatik klima Nappa deri otomatik vites kolu / direksiyon ( SL 600 de ahşap - nappa deri model ) Otomatik şanzıman Ön yolcu ayak bölümünde eşya filesi Rüzgarlık ( SL 300 için özel donanım ) Servis aralığı göstergesi ASSYST Sürücü ve ön yolcu için hava yastığı ve Head / Thorax yan yastığı Yağmur sensörü Dış aynalar. 3 kol tasarımlı Nappa deri spor direksiyon. Orta konsolda COMAND ekranı.

23 Donanımlar Özel donanımlar 21 Özel donanımlar ( seçim ) SL 300 SL 350 SL 500 SL 600 SL 63 AMG SL 65 AMG 510 Watt gücünde 10 hoparlöre sahip Harman Kardon Logic 7 surround ses sistemi, Dolby 5.1 / DTS O O O o O o AIRSCARF O O O O O O Akıllı far sistemi, dönüş lambası dahil O O O O O O COMAND APS, dijitalleştirilmiş Avrupa bölgeleri için navigasyon sabit diski, MÜZİK KAYDEDİCİ sesli kumanda sistemi LINGUATRONIC dahil O O O o O o DIRECT STEERING O O O O DISTRONIC O O O O O O Media arabirimi: Çeşitli Audio cihazları için Universal arabirimi ( örn. ipod, USB - Stick etc. ) O O O O O O Otomatik şanzıman 7G - TRONIC Sport, direksiyondan vites değiştirme tuşları dahil O O O PARKTRONIC O O O o O o Spor paketi O O O Sürücü ve ön yolcu koltuğu, direksiyon kolonu ve dış aynalar için hafıza paketi O o o o o o O Özel donanım o Standart donanım - Temin edilemez AMG stilinde ön tampon. Akıllı far sistemi. AIRSCARF sistemli koltuklar.

24 22 Donanımlar Hafif metal jantlar Hafif metal jantlar. 5 çift kollu tasarımda 17 inç hafif metal jant ( SL 300 için standarttır ). 5 çift kollu tasarımda 17 inç hafif metal jant ( SL 350 için standarttır ). SL de motor performansına göre çok sayıda jant seçeneği sunulmuştur. SL 500 de standart olarak yeni 5 kol tasarımlı 18 inç hafif metal jantlar sunulmakta olup, SL 600 de fabrika çıkışı V12 tasarımlı 18 inç hafif metal jantlar bulunmaktadır. SL 300, SL 350, SL 500 ve SL 600 için özel donanım olarak 5 çift kol tasarımlı 18 inç hafif metal jantlar sunulmaktadır. Spor paketi kapsamında standart ve SL 600 de seçenek olarak çarpıcı 5 çift kol tasarımlı 19 inç hafif metal jantlar sunulmaktadır. 5 kol tasarımlı 18 inç hafif metal jant ( SL 500 için standart ). V12 tasarımında 18 inç hafif metal jant ( SL 600 için standart ). 5 çift kol tasarımlı 18 inçlik parlak hafif metal jantlar ( isteğe bağlı donanım ). 5 çift kol tasarımlı 19 inçlik hafif metal jant ( spor paketi ile standart,sl 600 için isteğe bağlı ).

25 Renkler ve malzemeler Renkler 23 OPAK METALİK 040 Siyah 112 Kromit siyahı 775 İridyum gümüşü 590 Ateş opali ÖZEL RENK 779 Alabandin grisi 197 Obsidiyan siyahı 792 Paladyum gümüşü 230 Indigo mavisi 794 İnci beji 541 Thulit kırmızısı 799 Parlak elmas beyazı 755 Tenorit grisi Otomobillerimizde güzellik, süreklidir. Bunu, otomobil piyasasındaki en iyilerden birisi olan özel geliştirilmiş bir şeffaf renk sağlar. Bu renk özellikle yoğun bir molekül yapısına sahiptir. Bu nedenle daha dayanıklıdır ve daha yoğun ve son derece uzun ömürlü bir parlaklık sağlar. İster opak, isterse metalik renk olarak çizilmeye daha dayanıklı olan şeffaf renk hava ve çevre koşulları ile yağış, güneş ışınları ve sıcaklık değişmelerine karşı daha az duyarlıdır. SL nin rengi, Mercedes - Benz in son derece gelişmiş korozyon koruma sisteminin başarılı sonudur. Burada karoseri, başka şeylerin yanı sıra uzun süreli bir korozyon koruması oluşturan bir çinko fosfat tabakası ile kaplanır. Ayrıca çevre ile uyumluluk nedeniyle sadece su bazlı renkler kullanıyoruz. Bunlar, alışagelmiş renklerden % 80 e varan oranda daha az çözücü madde içeriyor.

26 24 Renkler ve malzemeler Döşeme ve deri DERİ NAPPA DERİ AYRICALIKLI NAPPA DERİ DERİ / KUMAŞ COMO SPOR PAKETİ 211 Siyah1 801 Siyah3 511 Sİyah4 Siyah Deri siyah Deri gri 1, Doğa beji 804 Doğa beji2, Doğa beji 2, Nappa deri siyah 828 Deri Nappa gri 215 Çakıl beji1 805 Çakıl beji3 515 Çakıl beji4 521 Özel Nappa deri siyah6 528 Özel deri Nappa gri 217 Flamenko kırmızısı1 807 Flamenko kırmızısı3 517 Flamenko kırmızısı4 218 Alpaka grisi Alpaka grisi Alpaka grisi 4 1 SL 300 ve SL 350 için isteğe bağlı donanım, SL 500 de standart donanım. 2 SL 63 AMG ve SL 65 AMG için temin edilemez. 3 SL 300, SL 350 ve SL 500 için isteğe bağlı donanım, SL 63 AMG de standart donanım. 4 Özel donanım. SL 600 ve SL 65 AMG de standart donanımdır. 5 SL 300 ve SL 350 için standart donanım, tüm diğer modeller için temin edilemez. 6 Gümüş renkli süs dikişleri olan deri.

27 Renkler ve malzemeler Süs parçaları, ahşaplar ve designo 25 SÜSLEMELER AHŞAPLAR designo ALCANTARA TAVAN DÖŞEMESİ SÜSLEMELER designo 739 Alüminyum Kavak, açık 4 Y83 designo Antrasit W21 designo doğal mat damarlı meşe W73 designo Star Galaxy taş H73 Karbon Ceviz ağacı 5 Y84 designo çakıl beji W64 designo doğal damarlı akçaağaç H75 Alüminyum prizma Dişbudak, siyah 6 Y85 designo Alpaka grisi W69 designo siyah piyano rengi H12 Açık ceviz ağacı 6 W72 designo Labrador mavi sedef taş 1 SL 300 ve SL 350 için standart donanım, SL 500 için istek üzerine ayrı ücret ödemeden temin edilebilir, SL 600, SL 63 AMG, SL 65 AMG için temin edilemez. 2 SL 63 AMG ve SL 65 AMG için standart donanım, tüm diğer modeller için temin edilemez. 3 Alüminyum Prisma spor paketin bir parçasıdır ve ayrı olarak temin edilemez. 4 SL 600 için standart donanım, tüm diğer modeller için temin edilemez. 5 SL 500 standart donanım, SL 300 ve SL 350 için özel donanım, SL 600 AMG modelleri için istek üzerine ayrı ücret ödemeden temin edilebilir. 6 SL 300 ve SL 350 için özel donanım, tüm diğer modeller için istek üzerine ayrı ücret ödemeden temin edilebilir.

28 26 Renkler ve malzemeler Kombinasyon olanakları Deri / Como kumaş 1 Siyah Deri 2 / Deri Nappa 3 / Deri Nappa Exclusive 4 Siyah Doğa beji Flamenko kırmızısı Çakıl beji Alpaka grisi Bir Mercedes, özgürlük anlamına gelir. Bu daha tasarımda oluşur. Birçok kombinasyon olanağı arasından kendiniz için birine karar verirsiniz. Biz de sizi eğer isterseniz bu kararınızda destekleriz. OPAK RENKLER Siyah O O O O O O Ateş opali O O o t o o METALİK RENKLER Kromit siyahı O O O O O O Obsidiyan siyahı O O O O O O Indigo mavisi O O o t o O Thulit kırmızısı O O o O O o Tenorit grisi O O O O o O İridyum gümüşü O O O O t O Paladyum gümüşü O O t O o O İnci beji O O t O O t Elmas beyazı O O O O o O ÖZEL RENK Alabandin grisi O O o t o O O Tavsiye edilir o Mümkün t Standart donanım 1 SL 300 ve SL 350 için standart donanım, tüm diğer modeller için temin edilemez. 2 SL 300 ve SL 350 için isteğe bağlı donanım, SL 500 de standart donanım. 3 SL 300, SL 350 ve SL 500 için isteğe bağlı donanım, SL 63 AMG de standart donanım. 4 Özel donanım, SL 600 ve SL 65 AMG de standart donanımdır.

29 Teknik Teknik veriler ve ölçüler 27 SL 300 SL 350 SL 500 SL 600 SL 63 AMG SL 65 AMG Silindir sayısı / düzeni 6 / V 6 / V 8 / V 12 / V 8 / V 12 / V Toplam hacim ( cm 3 ) Nominal güç 1 ( kw [ HP ] d / d da ) 170 ( 231 )/ ( 316 )/ ( 388 )/ ( 517 )/ ( 525 )/ ( 612 )/ 4800 Nominal tork 1 ( Nm d / d da ) 300 / / / / / / Hızlanma km / s ( sn ) 7,8 6,2 5,4 4,5 4,6 4,2 Azami hız 2 yakl. ( km / h ) Yakıt / Depo içeriği ( lt. ) Super / 80 Super / 80 Super / 80 Super Plus / 80 Super Plus / 80 Super Plus / 80 Yakıt tüketimi 3 ( lt / 100 km ) şehir içi / şehir dışı / ortalama 13,5 / 6,8 / 9,3 13,8 / 7,2 / 9,7 17,3 / 8,4 / 11,6 21,3 / 9,5 / 13,9 21,4 / 9,5 / 13,9 21,5 / 9,6 / 14,0 CO 2 emisyonları 3 ( g / km ) toplam Boş ağırlık 4 ( kg )/ İzin verilen toplam ağırlık ( kg ) 1815 / / / / / / 2385 Lastik ebadı ön aks arka aks 255 / 45 R / 45 R / 45 R / 45 R / 40 R / 40 R / 40 R / 35 R / 35 R / 30 R / 35 R / 30 R 19 Bagaj hacmi eşya kutusu dahil ( azami lt. ) açık tavan kapalı tavan Tüm veriler milimetre cinsindendir. Verilen ölçüler ortalama değerlerdir. Temel donanıma sahip ve yüksüz durumdaki araçlar için geçerlidir / 99 / AT metnindeki 80 / 1269 / EWG yönetmeliğine göre veriler. 2 Elektronik ayarlanmış. 3 Yakıt tüketimi ve CO 2 emisyonu için belirtilen değerler, ön görülmüş olan ölçme yöntemine ( 80 / 1268 / AET sayılı direktifi n halihazırda geçerli şekline ) göre bulunmuştur. Bilgiler, münferit bir araç ile ilgili olmayıp bir teklifi n parçası değildir, sadece çeşitli araç tipleri arasında karşılaştırma yapma amacına yarar. Gerçek kullanımda bu değerler farklılık gösterebilir. 4 Değerler 92 / 21 / EG direktifindeki 95 / 48 / EG metnine ( şasi sürüşe hazır durumda, yakıt deposu % 90 dolu, sürücü dahil 68 kg ve bagaj 7 kg ) göre standart donanıma sahip araçlar için geçerlidir. Özel donanımlar ve aksesuarlar genel olarak bu değeri arttırır, bu nedenle taşıma kapasitesi buna uygun olarak azalır.

30

31 Servis ve hizmetler 29 SL i hissetmeye ne dersiniz? Mercedes - Benz hiçbir yerde yolda olduğu kadar ikna edici olamaz. Zira bu otomobillerin eşsiz mükemmelliğinin sağladığı üstün sürüşünün verdiği duyguyu ancak orada yaşarsınız. Yakıt tüketimi düşük verimli motorları ve keyfinizi arttıracak hassas tepki veren direksiyon hareketlerini yaşayın. Gerçek konforu neyin gösterdiğini hissedin. Bir Mercedes te sürüş esnasında yaşanan ayrıcalıklı ortam sözlerle ifade edilemez. Sadece bu nedenle sizi bir deneme sürüşüne davet etmek istiyoruz. Mercedes - Benz bayiiniz sizinle memnuniyetle bir tarih kararlaştırılacaktır. - benz.com.tr adresindeki bayi arama altında size en yakın yetkili bayimizi kolaylıkla bulabilirsiniz. Sizi görmekten memnuniyet duyacağız.

32 Bu broşürde da yer alan verilerle ilgili açıklamalar : Bu baskının redaksiyonunun bitiminden sonra ( ) üründe değişiklikler yapılmış olabilir. Teslimat süresi dahilinde, konstrüksiyon ve şekil değişiklikleri, renk tonunda sapmalar ve teslimat kapsamında üretici tarafından değişiklik yapma hakkı, değişiklikler ve sapmalar, satıcının menfaatleri gözetilerek, satın alan için kabul edilebilir sınırlar dahilinde kalması şartıyla saklıdır. Satıcı veya üretici, siparişi veya sipariş edilen satın alma konusunu işaret veya numaralarla tanımlıyorsa, sadece bu husustan hiçbir hak talebi türetilemez. Resim ve çizimler, standart teslimat kapsamında bulunmayan özel donanım ve aksesuarlar da içerebilir. Renk sapmaları, baskı tekniğiyle ilgilidir. Bu katalog her ülkede sunulmayan tip ve hizmetler içerebilir. Bu basılı belge, bazı ülkelerde sunulmayan tipler ve hizmetler içerebilir. Yasal, hukuki ve vergi ile ilgili ifadeler ve etkiler sadece Almanya Federal Cumhuriyeti için ve bu broşürün redaksiyon işlemlerinin bitiş tarihi itibariyle geçerlidir. Bu nedenle bağlayıcı olan son durumu lütfen Mercedes - Benz bayiinize sorun. - benz.com.tr. Bilgi Hattı : Daimler AG, Stuttgart BC / MR / 0110 Printed in Germany

Donanımlar 18 Spor paketi 18 Standart donanım 20 Özel donanımlar 21 Hafif metal jantlar 22

Donanımlar 18 Spor paketi 18 Standart donanım 20 Özel donanımlar 21 Hafif metal jantlar 22 CLC - Serisi. İçindekiler. CLC - Serisi 1 Dizayn 2 Çeviklik 6 Dizel motorlar 6 Benzinli motorlar 8 Şanzıman, süspansiyon, direksiyon 10 Güvenlik 12 Konfor 14 Oturma konforu 14 Mekan konforu 16 Multimedya

Detaylı

Vito Tourer Donanım Özellikleri

Vito Tourer Donanım Özellikleri Pro 114 / 116 114 ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik

Detaylı

Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri

Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri Yeni S-Serisi Donanım Özellikleri 801 Siyah nappa deri döşeme 501 Siyah Exclusive nappa deri döşeme 08U 09U 11R 14U 15U 16U 17U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri Uzaktan araç durum bilgisine erişim

Detaylı

Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri

Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri S-Serisi Donanım Özellikleri Kod 801 Siyah Nappa Deri 501 Siyah Exclusive Nappa Deri 11R 14U 15U 16U 17U 19 inç, çok kollu hafif alaşım jantlar Akıllı telefon entegrasyonu Benz link ön hazırlığı Apple

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri Mixto 111 Mixto 114 Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı)

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir.

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir. Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Özgürlüğü içine çekmek. Özgürlüğü yaymak.

Özgürlüğü içine çekmek. Özgürlüğü yaymak. GLE. Özgürlüğü içine çekmek. Özgürlüğü yaymak. Dinamizm. Atılganlık. Her şeyi oluruna bırakma sanatı. Bu yetenekleri birleştirebilenler etraflarına huzur yayar, elde edilenlerin değerini bilir ve her

Detaylı

Vito Select Donanım Özellikleri

Vito Select Donanım Özellikleri Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik Güç

Detaylı

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri Kod 401 Siyah deri / Valence kumaş döşeme E 350 + 601 Siyah ARTICO deri / DINAMICA mikrofiber kumaş döşeme, siyah konsol 561 siyah nappa deri döşeme 08U 09U 14U 15U 16U 17U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri

Detaylı

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri 401 Siyah deri / Valence kumaş döşeme E 350 + 601 Siyah ARTICO deri / DINAMICA mikrofiber kumaş döşeme, siyah konsol 561 siyah nappa deri döşeme 14U 15U 16U 17U Akıllı telefon entegrasyon paketi Benz Link

Detaylı

Yeni Mercedes-AMG GT.

Yeni Mercedes-AMG GT. Mercedes-AMG GT. T Yeni Mercedes-AMG GT. Handcrafted by racers. S Sizi büyülemek için geldi. Geldi. Affalterbach ın bu konu hakkındaki beyanı: Uzun motor kaputu, iyice geriye doğru konumlandırılmış ön

Detaylı

Tasarladığınız GLK-Serisi: GLK 350 CDI 4MATIC Premium

Tasarladığınız GLK-Serisi: GLK 350 CDI 4MATIC Premium Örnek resim Örnek resim Özet Motor GLK 350 CDI 4MATIC Premium Renk Siyah Jantlar 19 inç, 5 üçlü kollu hafif alaşım jantlar Döşeme Siyah DINAMICA kumaş / ARTICO suni deri Süslemeler Alüminyum Süslemeler

Detaylı

X-Class Power Donanım Özellikleri

X-Class Power Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

X-Class Progressive Donanım Özellikleri

X-Class Progressive Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN 2012 EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK ŞANZIMAN Sport Sport Plus Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön

Detaylı

MINI Cooper S 1.6 175 HP

MINI Cooper S 1.6 175 HP MINI Cooper S 1.6 175 HP Sahibinden SAHİBİNDEN HATASIZ KAZASIZ F1 SANZIMAN İlan no: 236189 57.000 TL İlan tarihi: 28 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl Antalya, Konyaaltı Model yılı Ocak 2008

Detaylı

OPEL Astra Classic ][][

OPEL Astra Classic ][][ OPEL Astra Classic ][][ Astra Classic ][][ nin sunduğu keyif sınırsız. Yüksek standartları ve üstün özellikleri ile son derece etkileyici bir otomobil. Astra Classic ][][! Çarpıcı bir görünüm, üstün bir

Detaylı

Vito Minibüs. Yeni kartvizitiniz.

Vito Minibüs. Yeni kartvizitiniz. Vito Minibüs Vito Minibüs. Yeni kartvizitiniz. İlk izlenimdeki etki kalıcıdır. Vito Minibüs sizi ilk andan itibaren büyüler. Profesyonel taşımacılık uzmanı olarak, yolcularınıza ilk andan itibaren hoş

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş.

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Corolla Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Motor Güç Yakıt tüketimi* CO 2 emisyonları* Hızlanma Bulunduğu modeller 1.33 litre benzinli 99 PS 5.6 l/100 km 129 g/km 12.6 saniye Life Dual VVT-i 6/MT

Detaylı

Yeni Vito 9+1 Minibüs

Yeni Vito 9+1 Minibüs Yeni Vito 9+1 Minibüs 1 2 Yeni Vito 9+1 Minibüs Turizm sektörünün vazgeçilmezi. İlk izlenimdeki etki kalıcıdır. Yeni Vito 9+1 Minibüs sizi ilk andan itibaren büyüler. Profesyonel taşımacılık uzmanı olarak,

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

Donanımlar 22 Standart donanım 22 Özel donanımlar 23 Hafif metal jantlar 24

Donanımlar 22 Standart donanım 22 Özel donanımlar 23 Hafif metal jantlar 24 M - Serisi. İçindekiler. M - Serisi. 1 Tasarım 2 Çeviklik 8 BlueEFFICIENCY 8 Dizel motorlar 10 Benzinli motorlar 12 Off - road yetenekleri 14 Konfor 16 İç mekan 16 Güvenlik 18 AMG 20 ML 63 AMG 20 Donanımlar

Detaylı

S-Serisi Sedan Uzun Donanım Özellikleri

S-Serisi Sedan Uzun Donanım Özellikleri 201 Siyah deri döşeme 501 Siyah Exclusive nappa deri döşeme 08U 09U 14U 15U 16U 17U 26U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri Uzaktan araç durum bilgisine erişim hizmeti Akıllı telefon entegrasyonu paketi

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK 2012 EMİSYON SINIFI ŞANZIMAN MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK YAKIT TIPI Sport AT Sport Plus AT Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön yolcu

Detaylı

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT S3 1.6 e-hi 92 HP Style M/T STT TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 92 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 230 / 1750 Uzunluk - Genişlik (mm) 3948-1715 Yükseklik -

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2016 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S BVM5 Manuel BVM5 Manuel BVM5 Manuel

Detaylı

Yeni C-Serisi. Hissedilir derecede daha klas.

Yeni C-Serisi. Hissedilir derecede daha klas. C-Serisi. Yeni C-Serisi. Hissedilir derecede daha klas. Dirence karşı zarif manevralar yapan bir aerodinamizme sahip, gelişime adını veren üstün hafiflik. İstek üzerine, akıllı ve düzgün dozajlanmış bir

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Fiyat Listesi Ocak 17

Fiyat Listesi Ocak 17 Fiyat Listesi Ocak 17 MİNİBÜS Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren

Detaylı

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ RENAULT FLUENCE NEDEN RENAULT? 2 2 FLUENCE AYRINTILAR RENAULT FLUENCE KUSURSUZ AYRINTILAR KONFORLU KONFORU ARTTIRAN DONANIMLAR FAYDALI Renault eco 2 2 2 ALANI 18 > 19 Önde oturan her yolcunun kendisine

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 Tam Otomatik LIVE, FEEL LIVE,

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Ağustos 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu Teknik özellikler 1.33 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort Extra 1.6 VVT-i Elegant Düz Vites Düz Vites Düz Vites Otomatik Vites Düz Vites Otomatik Vites ÖLÇÜLER Boy x En x Yükseklik mm 4545

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Peugeot HDi Premium Otomatik

Peugeot HDi Premium Otomatik Peugeot 308 1.6 HDi Premium Otomatik İlan no: 322237 İlan detayları Sahibinden 47.500 TL 12 Oca 2017 47.500 TL 18 Eyl 2016 52.500 TL ÖZEL ÜRETİM TÜRKİYEDE TEK DİYENLER BİDAHA DÜŞÜNSÜN KAZASIZ İlan tarihi:

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Sprinter Servis Donanım Özellikleri

Sprinter Servis Donanım Özellikleri Plus Plus Plus Model 516 ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil Adaptive ESP EBD (Elektronik Güç Dağılımı) Rüzgar savrulma asistanı

Detaylı

İç mekan designo 24. Donanımlar 26 Standart donanım 26 Özel donanımlar 28 Hafif metal jantlar 32

İç mekan designo 24. Donanımlar 26 Standart donanım 26 Özel donanımlar 28 Hafif metal jantlar 32 CLS - Serisi. İçindekiler. CLS - Serisi 1 Tasarım 4 Çeviklik 6 BlueEFFICIENCY6 Dizel motorlar 8 Benzinli motorlar 10 AIRMATIC 12 Şanzıman 14 Güvenlik 16 Aktif viraj farı 16 AMG 18 CLS 63 AMG 18 AMG Performance

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Mercedes C Serisi C 180 BlueEFFICIENCY Avantgarde

Mercedes C Serisi C 180 BlueEFFICIENCY Avantgarde İlan no: 386944 Mercedes C Serisi C 180 BlueEFFICIENCY Avantgarde Sahibinden Mercedes - Benz C C 180 2014 model 46000 km de. İSTOÇ OTO 144.500 TL İlan tarihi: 1 Şubat 2017 İlan detayları İlan detayları

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Ford C-Max 1.6 TDCi 115 HP Titanium

Ford C-Max 1.6 TDCi 115 HP Titanium Ford C-Max 1.6 TDCi 115 HP Titanium İlan no: 185832 İlan detayları Sahibinden 69.000 TL 15 Şub 2014 69.000 TL 01 Şub 2014 70.000 TL 31 Oca 2014 71.000 TL MEMURDAN TERTEMİZ MERAKLISINA CMAX İlan tarihi:

Detaylı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Sahibinden Ford Focus 1.6 TDCi 115 İlan no: 186963 İlan detayları 72.000 TL 17 Şub 2014 72.000 TL 15 Şub 2014 75.000 TL HP Titanium 4 Kapı (2013) İlan tarihi:

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG İlan no: 302363 Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG Sahibinden Garantisi Devam eden, SEAT LEON 1.6 TDI 105 HP DSG S&S, 2013 64.000 TL İlan tarihi: 9 Haziran 2016 İlan detayları İlan detayları İl Adana,

Detaylı

Hyundai i CVVT Style

Hyundai i CVVT Style Hyundai i20 1.4 CVVT Style Sahibinden 23500 km 2017 i20 mpı otomatik İlan no: 409786 66.500 TL İlan tarihi: 15 Temmuz 2017 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2017 Km Kasa tipi Vites tipi

Detaylı

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive İlan no: 322902 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive Sahibinden 2015 Model 1,6 JTD Distincsive, HASARSIZ Servis Bakımlı 66.000 TL İlan tarihi: 23 Eylül 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı

Detaylı

EKİM AYI FİYATLARI 2015 MODEL YILI TAVSİYE EDİLEN LİSTE SATIŞ FİYATI

EKİM AYI FİYATLARI 2015 MODEL YILI TAVSİYE EDİLEN LİSTE SATIŞ FİYATI EKİM AYI FİYATLARI Yeni 208 LİSTE SATIŞ OTOMATİK VİTES Benzin 208 ACCESS 1.2 PureTech 82 hp 46.950 TL 46.950 TL 43.500 TL 208 ACCESS 1.2 PureTech 82 hp ETG5 Otomatik 208 1.2 PureTech 82 hp ETG5 Otomatik

Detaylı

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFabia RS. Fabia RS

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFabia RS. Fabia RS SIMPLY CLEVER ŠkodaFabia RS Fabia RS Fabia RS, güvenli viraj geçişlerine imkan tanıyan döner modüllü halojen projektör farlara sahiptir. RS logolu ön ızgara dostça bir görünüm verirken, sağlam ön tamponu

Detaylı

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan Renault Grand Scenic Toyota Verso Renault Megan Ford C MAX diesle tekna Privilege Premium Mitsubishi ASX 2 sport tourer Titanyum (Glassroof+NC) Anahtar teslim fiyatları 51.900,00 TL 52.350,00 TL 49.000,00

Detaylı

Tüm hatlarıyla tam bir coupé.

Tüm hatlarıyla tam bir coupé. C-Serisi Coupé Tüm hatlarıyla tam bir coupé. Ok biçiminde uzanan ön kısmıyla alçak bir silüet oluşturuyor. Dik ve ortasında yıldız olan 2 lameli radyatör panjuru, kaslı hatlar, kısa çıkıntılar, güçlü bir

Detaylı

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.598 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 156 / 6.000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 240 / 1.400-4.000 Uzunluk - genişlik (mm) 4.779-1.860

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline

Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline İlan no: 209679 Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline Sahibinden Kiralık Scirocco - SİYAH - Günlük : 149 TL Haftalık : 148 TL Aylık : 147 TL BEYAZ - GRİ - UYGUN FİYAT GARANTİ İlan tarihi: 17 Ekim

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON 2012 DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK 134 g/km Benzin 140PS/103kW@6000rpm 200Nm@1850rpm DONANIM Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir

Detaylı

FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ

FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ Teknik Özellikler 330S 330S 470ELD Çekiş Arka Arka Arka Arka Arka Arka Arka Arka Motor 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue

Detaylı

Mercedes C Serisi C 180 Sportcoupe Aut.

Mercedes C Serisi C 180 Sportcoupe Aut. İlan no: 245718 Mercedes C Serisi C 180 Sportcoupe Aut. Sahibinden HATASIZ 2012 C 180 COUPE 156 PS 7G- TRONİC AMG PLUS CGI 115.000 TL İlan tarihi: 15 Eylül 2015 İlan detayları İlan detayları İl Ankara,

Detaylı

Trend. Koltuğun altında geniş eşya bölmeli ve dışa doğru katlanan tabletli çiftli ön yolcu koltuğu Muhtelif eşya bölmeleri

Trend. Koltuğun altında geniş eşya bölmeli ve dışa doğru katlanan tabletli çiftli ön yolcu koltuğu Muhtelif eşya bölmeleri Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Beklentilerinizi yükseltin opel astra CLASSIC III. Dinamik tasarım, kaliteli mühendislik ve üstün konfor standartlarının birbiriyle eşsiz uyumunu keşfedin. Elektronik Stabilite

Detaylı

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport Yakıt tüketim değerleri, ideal şartlarda ölçülmüş minimum tüketim değerleridir. Kullanım koşulları ve çevresel şartlara göre farklılık gösterebilir. DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Mercedes Sprinter Küçük Otobüs Ekstra Uzun 16+1

Mercedes Sprinter Küçük Otobüs Ekstra Uzun 16+1 İlan no: 132217 Mercedes Sprinter Küçük Otobüs Ekstra Uzun 16+1 Sahibinden Günlük : 99 TL Haftalık : 99 TL Aylık : 99 TL - ESEN TUR - 'DAN 17 KİŞİYİ VE BAGAJINI ALABİLİCEK SPRİNTER İlan tarihi: 17

Detaylı

Opel Insignia 1.6 180 HP Edition Elegance

Opel Insignia 1.6 180 HP Edition Elegance Opel Insignia 1.6 180 HP Edition Elegance Sahibinden 35.000 km'de 2011 İlan no: 242285 İlan detayları 53.500 TL 28 Ağu 2015 53.500 TL 03 Ağu 2015 56.000 TL model Insignia 1.6T Edition Elegance İlan

Detaylı

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1398 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 70 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160 / 2000 Uzunluk - Genişlik (mm) 3941-1728 Yükseklik

Detaylı

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle T-Modell Daha yükseklerde. Daha ileride. Yeni GLC ile her yolculuğu, tamamen yeni bir seviyede karşılayın. Her zamankinden daha da gelişmiş ve daha atletik, ancak neredeyse

Detaylı

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1248 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 190 / 1750 Vites kutusu 5 ileri düz vites Uzunluk - Genişlik (mm)

Detaylı

BMW 6 Serisi 6.40i Cabrio

BMW 6 Serisi 6.40i Cabrio İlan no: 209687 BMW 6 Serisi 6.40i Cabrio Sahibinden Kiralık BMW 6.40 - SİYAH - Günlük : 249 TL Haftalık : 248 TL Aylık : 247 TL BEYAZ - UYGUN FİYAT GARANTİSİ İlan tarihi: 17 Ekim 2014 İlan detayları İlan

Detaylı

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.598 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 156 / 6.000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 240 / 1.400-4.000 Uzunluk - genişlik (mm) 4.779-1.860

Detaylı

Peugeot 508 1.6 e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure

Peugeot 508 1.6 e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure İlan no: 214982 Peugeot 508 1.6 e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure Sahibinden SIFIR AYARINDA 508 - EN DOLUSU - HATASIZ 70.000 TL İlan tarihi: 26 Kasım 2014 İlan detayları İlan detayları İl Ankara,

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Trend. Koltuğun altında geniş eşya bölmeli ve dışa doğru katlanan tabletli çiftli ön yolcu koltuğu Muhtelif eşya bölmeleri

Trend. Koltuğun altında geniş eşya bölmeli ve dışa doğru katlanan tabletli çiftli ön yolcu koltuğu Muhtelif eşya bölmeleri Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Skoda Octavia 1.6 FSI Elegance

Skoda Octavia 1.6 FSI Elegance İlan no: 290138 Skoda Octavia 1.6 FSI Elegance Sahibinden ILK SAHIBINDEN 0 AYARINDA KAZASIZ ANKARA ARABASI 42.500 TL İlan tarihi: 20 Mayıs 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2009 Km

Detaylı

Mercedes S Serisi S 500 4Matic Aut.

Mercedes S Serisi S 500 4Matic Aut. İlan no: 239810 Mercedes S Serisi S 500 4Matic Aut. Sahibinden 370.000 EUR YALVAÇ GRUP FARKIYLA MERCEDES S500 COUPE 4MATIC AMG İlan tarihi: 3 Temmuz 2015 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul Model

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style Titanium ST-Line Style donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 17 aluminyum alaşım jantlar 18'' Alaşım Jant 19'' alaşım Jant Ön sis farları 8 Dokunmatik

Detaylı

Audi A3 1.8 TFSI TL. İlan detayları KM DE TERTEMİZ İÇ DIŞ S-LİNE STRONİC. Sahibinden AUDİ A3 CABRİO İlan tarihi: 30 Kasım 2016

Audi A3 1.8 TFSI TL. İlan detayları KM DE TERTEMİZ İÇ DIŞ S-LİNE STRONİC. Sahibinden AUDİ A3 CABRİO İlan tarihi: 30 Kasım 2016 İlan no: 331455 Audi A3 1.8 TFSI Sahibinden AUDİ A3 CABRİO 63.000 KM DE TERTEMİZ İÇ DIŞ S-LİNE STRONİC 77.000 TL İlan tarihi: 30 Kasım 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2010 Km Kasa

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

Mercedes Viano 2.2 CDI V336 Ambiente Activity Orta 5+1

Mercedes Viano 2.2 CDI V336 Ambiente Activity Orta 5+1 İlan no: 218701 Mercedes Viano 2.2 CDI V336 Ambiente Activity Orta 5+1 Sahibinden Mercedes - Benz Viano 2.2 CDI Ambiente Activity Orta 2012 155.000 TL İlan tarihi: 17 Ağustos 2015 İlan detayları İlan detayları

Detaylı

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1598 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 120/6000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160/4250 Uzunluk - Genişlik (mm) 4275-1810 Yükseklik - Dingil

Detaylı

Audi Q7 3.0 TDI quattro tiptronic

Audi Q7 3.0 TDI quattro tiptronic İlan no: 332195 Audi Q7 3.0 TDI quattro tiptronic Sahibinden S-LİNE 2012 YENİ- GÖRÜNÜM-BOSE OTM BAGAJ-7 KİŞİLİK HASAR KAYI 118.900 TL İlan tarihi: 7 Aralık 2016 İlan detayları İlan detayları İl Gaziantep,

Detaylı

Ford Fiesta 1.4 TDCi 68 HP Titanium

Ford Fiesta 1.4 TDCi 68 HP Titanium İlan no: 243063 Ford Fiesta 1.4 TDCi 68 HP Titanium Sahibinden 2011 MODEL 1.4 TDCİ TİTANİUM X PAKET. FİYAT DÜŞTÜ ACİL. 38.200 TL İlan tarihi: 12 Ağustos 2015 İlan detayları İlan detayları İl Karabük, Safranbolu,

Detaylı

Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1

Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1 İlan no: 189193 Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1 Sahibinden Günlük : 99 TL Haftalık : 99 TL Aylık : 99 TL ASSOY TURİZM'den KİRALIK LÜX VIP ARAÇLAR İlan tarihi: 15 Mart 2014 İlan

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Peugeot HDi 112 HP Auto6R Premium Pack

Peugeot HDi 112 HP Auto6R Premium Pack İlan no: 321188 Peugeot 5008 1.6 HDi 112 HP Auto6R Premium Pack Sahibinden Çok Temiz, Deri Koltuk, 7 Kşilik, Otomatik, Cam Tavan 57.500 TL İlan tarihi: 4 Eylül 2016 İlan detayları İlan detayları İl Ankara

Detaylı

Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive

Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive İlan no: 209121 Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive Sahibinden 2012 MAYIS TRAFİĞE ÇIKIŞLI RENAULT LATİTUDE 58.500 TL İlan tarihi: 12 Ekim 2014 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Beylikdüzü,

Detaylı

Mercedes M Serisi ML 320 CDI Lüks Otomatik

Mercedes M Serisi ML 320 CDI Lüks Otomatik İlan no: 329563 Mercedes M Serisi ML 320 CDI Lüks Otomatik Sahibinden AMG PAKET HATASIZ FULL ML 320 135.000 TL İlan tarihi: 14 Kasım 2016 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Başakşehir, İkitelli,

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

FORD TRANSIT VAN TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ

FORD TRANSIT VAN TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ FORD TRANSIT VAN TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ Teknik Özellikler 350E Van 350ED Van Çekiş Arka / Ön Arka / Ön Arka / Ön Arka Arka Arka Motor 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue

Detaylı

Yeni GLA. Özgürlük bulaşıcıdır.

Yeni GLA. Özgürlük bulaşıcıdır. GLA-Serisi. Yeni GLA. Özgürlük bulaşıcıdır. Yeni GLA, daha ilk bakışta sonsuz imkanlar sunar. Hangisiyle başlamalı? En iyisi, kaslı olduğu kadar aerodinamik olan tasarımın ileriye atılma arzusu ile başlamalı.

Detaylı

Ticari Fiyat Listesi Ocak 17

Ticari Fiyat Listesi Ocak 17 Ticari Fiyat Listesi Ocak 17 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Tourneo Courier Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü

Detaylı