AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. 2017

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. 2017"

Transkript

1 AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. 2017

2 AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI GİRİŞ

3 AXA Hayat Emeklilik Kurumsal İşlemler Ekranı-Giriş Axa Hayat ve Emeklilik Kurumsal İşlemler Ekranını « Adresine bağlanarak kullanabilirsiniz Şirket yetkilisi değişikliği taleplerinizi yetkilendirme yazısı ve yetkilinin kimlik fotokopisini Adresine iletebilirsiniz Ekran kullanım kılavuzuna bu linki tıklayarak ulaşabilir, adresine mail gönderebilir yada numaralı telefonumuzdan önce 3 daha sonra tekrar 3 ü tuşlayarak yetkili kişiler ile görüşebilirsiniz.

4 AXA Hayat Emeklilik Kurumsal İşlemler Ekranı-Giriş Şirket yetkilisiyseniz, şirketin vergi kimlik numarasını, kendi TC Kimlik numaranızı, cep telefonunuzu ve güvenlik kodunu girerek sisteme giriş işlemini başlatabilirsiniz

5 AXA Hayat Emeklilik Kurumsal İşlemler Ekranı - Giriş Şirket yetkilisinin cep telefonunuza gelen şifreyi ilgili alana girerek sisteme bağlanabilirsiniz.

6 AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş GÖRÜNTÜLEME VE LİSTELEME İŞLEMLERİ

7 AXA Hayat Emeklilik Kurumsal İşlemler Ekranı Görüntüleme ve Listeleme İşlemleri -Kişisel Bilgilerim Kişisel Bilgilerim ekranından, şirket yetkilisinin bilgileri görüntüleyebilirsiniz.

8 AXA Hayat Emeklilik Kurumsal İşlemler Ekranı - Görüntüleme ve Listeleme İşlemleri -Sözleşmelerim Sözleşmelerim ekranından, çalışanların sözleşmelerini görüntüleyerek, durumlarını görüntüleyebilirsiniz. Arama ekranını kullanarak, sertifika numarası, çalışan adı, çalışan TC kimlik numarası, sözleşme durumu gibi tabloda yer alan bilgileri kullanarak arama yapabilirsiniz. Örneğin; «Cayma» yazarak cayma durumundaki sözleşmeleri görüntüleyebilirsiniz. Sözleşme No alanında listelenecek sözleşme numarasına tıklayarak ilgili çalışanın sözleşmesi ile ilgili genel bilgilere ulaşabilirsiniz. Sütun başlıklarının yanındaki simgeyi tıklayarak sıralama yapabilirsiniz. «Excel» butonu ile tabloda görüntülenen değerleri Excel dosyasına aktarabilirsiniz.

9 AXA Hayat Emeklilik Kurumsal İşlemler Ekranı Görüntüleme ve Listeleme İşlemleri - Sözleşmelerim Sözleşme numarasını tıklandığında çalışanın sözleşmesi ve kişisel bilgilere ulaşabilirsiniz.

10 AXA Hayat Emeklilik Kurumsal İşlemler Ekranı Görüntüleme ve Listeleme İşlemleri - Sözleşmelerim Sözleşmenin fon dağılım bilgisini bu alandan görüntüleyebilirsiniz.

11 AXA Hayat Emeklilik Kurumsal İşlemler Ekranı Görüntüleme ve Listeleme İşlemleri - Sözleşmelerim Sözleşme ile ilgili Birikim ve Devlet Katkısı bilgisini bu alandan görüntüleyebilirsiniz.

12 AXA Hayat Emeklilik Kurumsal İşlemler Ekranı Görüntüleme ve Listeleme İşlemleri - Fon Bilgileri Fon Bilgileri ekranından AXA fonlarının fiyatlarını görüntüleyebilirsiniz. Seçilen tarihteki AXA fonlarının fiyatlarını bu alandan görüntüleyebilirsiniz.

13 AXA Hayat Emeklilik Kurumsal İşlemler Ekranı Görüntüleme ve Listeleme İşlemleri - Fon Bilgileri Seçilen tarih aralığındaki AXA fon getirilerini bu alandan görüntüleyebilirsiniz.

14 AXA Hayat Emeklilik Kurumsal İşlemler Ekranı Görüntüleme ve Listeleme İşlemleri - Fon Bilgileri Seçilen tarih aralığındaki AXA fon gelişim grafiğini bu alandan görüntüleyebilirsiniz.

15 AXA Hayat Emeklilik Kurumsal İşlemler Ekranı Görüntüleme ve Listeleme İşlemleri - Fon Bilgileri Seçilen fonların AXA portföy dağılımlarını bu alandan görüntüleyebilirsiniz.

16 AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş YÜKLEME İŞLEMLERİ

17 AXA Hayat Emeklilik Kurumsal İşlemler Ekranı Yükleme İşlemleri Genel Bilgiler İşlemler adımını tıklayarak dosya yükleme alanına ulaşabilirsiniz Sisteme aktarılması gereken dosyalar için bu sekme kullanılmalıdır. sisteme aktarılmış dosyalara ulaşmak için bu sekme kullanılmalıdır.

18 AXA Hayat Emeklilik Kurumsal İşlemler Ekranı Yükleme İşlemleri Genel Bilgiler Yeni işe giren, işten ayrılan vb. çalışanların statü güncellemeleri bu alandan yapılmalıdır. Mevcut çalışanlardan yapılan kesintilere ilişkin yüklemeler bu alan kullanılarak yapılmalıdır. Yüklenecek dosya bu alan kullanılarak yüklenebilmektedir. Yüklenecek dosya formatlarına bu linkleri kullanarak ulaşabilirsiniz

19 AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş SÖZLEŞME OLUŞTURMA VE ÇALIŞAN STATÜ GÜNCELLEME DOSYA AKTARIM İŞLEMLERİ

20 AXA Hayat Emeklilik Kurumsal İşlemler Ekranı Sözleşme Oluşturma ve Çalışan Statü Güncelleme Dosya Aktarım İşlemleri Yeni işe giren, işten ayrılan vb. çalışanların statü güncellemeleri bu alandan yapılmalıdır. Kayıtlı excel dosya bu alan kullanılarak yüklenebilmektedir. Yükleme sırasında güvenlik kodu girilerek yükle butonu tıklanmalıdır. Üretim dosya formatına bu linki kullanarak ulaşabilirsiniz. Bu alanda yer alan başlıkların değiştirilmemesi gerekmektedir. Excel dosya doldurulduktan sonra kaydedilmelidir.

21 AXA Hayat Emeklilik Kurumsal İşlemler Ekranı Sözleşme Oluşturma ve Çalışan Statü Güncelleme Dosya Aktarım İşlemleri Dosya yüklemesi başarılı bir şekilde yapıldıysa, ilgili mesajı alınacaktır. Dosya yüklemesi başarılı bir şekilde yapıldıysa, Şirkete Gönder butonu ile aktarım süreci tamamlanabilecektir.

22 AXA Hayat Emeklilik Kurumsal İşlemler Ekranı Sözleşme Oluşturma ve Çalışan Statü Güncelleme Dosya Aktarım İşlemleri Yüklenen dosyada yeralan kayıtlarda hata var ise, Uyarı, Kişi listenizde hatalar mevcut mesajı alınacaktır. Hatalı girilen kayıtlar Excel dosyasında toplu bir şekilde düzeltilebilir. Dosyadaki bilgiler düzeltildikten sonra «Yeni Dosya Yükle» butonuna basıldığında toplu şekilde yeniden sisteme aktarılabilir. Hatalı girilen kayıtların listesi excel formatında alınabilir. İlgili link tıklanarak hata detayına erişilebilir. Hatalı girilen kayıt direkt üzerinden düzeltilebilir. Düzeltme yapıldıktan sonra Kaydet butonuna basıldığında kayıt başarılı bir şekilde yüklenebilecektir.

23 AXA Hayat Emeklilik Kurumsal İşlemler Ekranı Sözleşme Oluşturma ve Çalışan Statü Güncelleme Dosya Aktarım İşlemleri Hatalar giderildikten sonra «İşlem Başarılı» mesajı alınacaktır. Şirkete Gönder butonu ile aktarım süreci tamamlanabilecektir

24 Sözleşme Oluşturma ve Çalışan Statü Güncelleme Dosya Aktarım İşlemleri Hata Açıklamaları Sıra Hata Mesajı Kontrol Detayı 1 TC Kimlik numarası boş olamaz. T.C. Kimlik numarası alanı bilgi girilmesi zorunlu bir alandır, boş geçilemez. 2 Tckn için girilen değer [ ] hatalıdır.tckn 11 hane olmadır. T.C. Kimlik numarası alanından girilen bilgi 11 haneden büyük olamaz. 3 T.C. Kimlik numarası doğru değildir.lütfen numarayı kontrol ediniz. T.C. Kimlik numarası alanından girilen kimlik numarası doğru olmalıdır. 4 İşverenin OKS ye girdiği tarihte yaşı 45 üstü olan katılımcılar sisteme dahil olamaz! T.C. Kimlik numarasına sahip katılımcı, işveren OKS sistemine dâhil olduğunda 45 yaşından büyük olmamalıdır. 5 SGK İş Yeri numarası boş olamaz SGK iş yeri sicil numarası alanı bilgi girilmesi zorunlu bir alandır, boş geçilemez. 6 SGK İş Yeri numarası sadece nümerik değer içermeli ve 26 karakter uzunluğunda olmalıdır SGK iş yeri sicil numarası alanından girilen bilgi numerik, bitişik ve 26 haneden az olmamalıdır. 7 Sgk Üye İş yeri no için girilen değer [ ] hatalıdır.sgk Üye İş yeri no 26 hane olmaldır. SGK iş yeri sicil numarası alanından girilen bilgi 26 haneden fazla olmamalıdır. 8 Cep telefonu bilgisinin formatı yanlıştır. Ceptel alanından girilen bilgi numerik ve bitişik olmalıdır. 9 Cep telefon numarası boş olamaz. Ceptel alanı girilmesi zorunlu bir alandır 10 Aynı Cep telefonu numarası birden çok kişide kullanılamaz! Bir cep tel aynı grup altında birden farklı katılımcıda olamaz

25 Sözleşme Oluşturma ve Çalışan Statü Güncelleme Dosya Aktarım İşlemleri Hata Açıklamaları Sıra Hata Mesajı Kontrol Detayı 11 bilgisinin formatı yanlıştır. alanından girilen mailin formatı doğru olmalıdır 12 Fon tercihi alanındaki olabilecek değerler : FAİZLİ,FAİZSİZ Fon Tercih alanından girilen bilgi sadece FAİZLİ veya FAİZSİZ olmalıdır. 13 Fon tercihi girilmelidir Fon Tercih alanı bilgi girilmesi zorunlu bir alandır, boş geçilemez. 14 IBAN bilgisi zorunludur. IBAN alanı bilgi girilmesi zorunlu bir alandır 15 IBAN bilgisi hatalı kontrol ediniz. IBAN alanından girilen bilgi doğru ve boşluksuz olmalıdır 16 IBAN için girilen değer [TR ] hatalıdır.maksimum 26 karakter olmaldır. IBAN bilgisi 26 haneden fazla olamaz 17 Aynı IBAN numarası birden çok kişide kullanılamaz! Bir IBAN aynı grup altında birden farklı katılımcıda olamaz 18 İşe giriş tarihi formatı GÜN/AY/YIL şeklinde olmalıdır İşe giriş tarihi alanından girilen bilgi tarih formatında ve boşluksuz olmalıdır 19 İşe Giriş tarihi girilmelidir İşe giriş tarihi alanından bilgi girişi zorunludur 20 İşe giriş tarihi, sistem tarihinden ileride olamaz! İşe giriş tarihi işlem yapılan günün tarihinden ileri bir tarih olamaz

26 Sözleşme Oluşturma ve Çalışan Statü Güncelleme Dosya Aktarım İşlemleri Hata Açıklamaları Sıra Hata Mesajı Kontrol Detayı 21 İşten ayrılma tarihi formatı GÜN/AY/YIL şeklinde olmalıdır İşten çıkış tarihi alanından girilen bilgi tarih formatında ve boşluksuz olmalıdır 22 İşten çıkış tarihi, işe giriş tarihinden daha önceki bir tarih olamaz! İşten çıkış tarihi işe giriş tarihinden geri bir tarih olamaz 23 İşe giriş tarihi, sistem tarihinden ileride olamaz! İşten çıkış tarihi işlem yapılan günün tarihinden ileri bir tarih olamaz 24 Çalışan statüsü işten ayrılmış değil ise işten ayrılma tarihi dolu olamaz İşten ayrılma tarihi girildiğinde çalışan statüsü İŞTENAYRILMIŞ olmalıdır, 25 Çalışan statüsü işten ayrılmış değil ise işten ayrılma tarihi dolu olamaz Çalışan statüsü İŞTENAYRILMIŞ değil ise, işten ayrılma tarihi boş olmalıdır. 26 Çalışan statusu alanındaki olabilecek değerler : YENIGIRIS,MEVCUTCALISAN,ISTENAYRILMIS,UCRETSIZIZIN Çalışan Statü alanından girilen bilgi sadece mesaj içerisinde belirtilen bilgilerden birisi olmalıdır 27 Çalışan Statüsü girilmelidir Çalışan Statü alanı bilgi girilmesi zorunlu bir alandır, boş geçilemez. 28 Mevcut çalışan olmasına rağmen sistemde kaydı bulunamadı. 29 Uyruğu TC olan kişiler bu sisteme dahil olabilir. 30 Yeni çalışan olmasına rağmen daha önce aktarılmış. 31 Tc kimlik numarası ve sgk üye iş yeri numarası birden fazla kayıtta bulunamaz! 32 İşten ayrılmış statüsündeki çalışan için statü güncellemesi yapılamaz 33 ISTENAYRILMIS durumu için öncelikle daha önceden aktarılmış veya aynı dosyada yeni giriş olarak yer alan kayıt bulunmalı. Çalışan statüsü mevcut çalışan olarak yükleme yapılır ise, sistemde o katılımcıya istinaden kayıt olmalıdır. Aksi durumda çalışan statüsü yeni giriş olarak yeni sözleşme oluşturulmalıdır. Katılımcılar Otomatik Katılım Sistemine dahil olabilmek için T.C. vatandaşı olmalı veya mavi kartlı olmalıdır. Dosyadan girilen T.C. Kimlik numarası ve SGK iş yeri sicil numarası ile mevcutta kayıt var ise, çalışan statüsü YENİGİRİŞ olarak yeni sözleşme oluşturulamaz. Dosya içindeki bir T.C. Kimlik numarası - SGK iş yeri sicil numarası sadece bir satırda olmalıdır Mevcutta çalışan statüsü işten ayrılmış olan bir çalışana istinaden statü güncellemesi yapılamaz. Aynı dosya içerisinde bir kayda istinaden, hem yeni giriş hem de işten ayrılmış çalışan statüleri ile yükleme yapılıyor ise, önce yeni giriş kaydı olmalı sonra işten ayrılmış kaydı olmalı.

27 AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş ÇALIŞAN MAAŞ KESİNTİ DOSYA AKTARIM İŞLEMLERİ

28 AXA Hayat Emeklilik Kurumsal İşlemler Ekranı Çalışan Maaş Kesinti Dosya Aktarım İşlemleri Mevcut çalışanlardan yapılan kesintilere ilişkin yüklemeler bu alan kullanılarak yapılmalıdır. Kayıtlı excel dosya bu alan kullanılarak yüklenebilmektedir. Yükleme sırasında güvenlik kodu girilerek yükle butonu tıklanmalıdır. Tahsilat dosyası formatlına bu linki kullanarak ulaşabilirsiniz. Bu alanda yer alan başlıkların değiştirilmemesi gerekmektedir. Excel dosya doldurulduktan sonra kaydedilmelidir.

29 AXA Hayat Emeklilik Kurumsal İşlemler Ekranı Çalışan Maaş Kesinti Dosya Aktarım İşlemleri Dosya yüklemesi başarılı bir şekilde yapıldıysa, Aktarım İşlemi Tamamlandı» mesajı alınacaktır. Dosya yüklemesi başarılı bir şekilde yapıldıysa, Şirkete Gönder butonu ile aktarım süreci tamamlanabilecektir.

30 AXA Hayat Emeklilik Kurumsal İşlemler Ekranı Çalışan Maaş Kesinti Dosya Aktarım İşlemleri Yüklenen dosyada yer alan kayıtlarda hata var ise, Uyarı, Kişi listenizde hatalar mevcut mesajı alınacaktır. Hatalı girilen kayıtlar Excel dosyasında toplu bir şekilde düzeltilebilir. Dosyadaki bilgiler düzeltildikten sonra «Yeni Dosya Yükle» butonuna basıldığında toplu şekilde yeniden sisteme aktarılabilir. Hatalı girilen kayıtlar excel formatında alınabilir. İlgili link tıklanarak hata detayına erişilebilir. Hatalı girilen kayıt direkt üzerinden düzeltilebilir. Düzeltme yapıldıktan sonra Kaydet butonuna basıldığında kayıt başarılı bir şekilde yüklenebilecektir.

31 AXA Hayat Emeklilik Kurumsal İşlemler Ekranı Çalışan Maaş Kesinti Dosya Aktarım İşlemleri Aktarımı yapılan tüm dosyalara ilişkin veriler bu alandan görüntülenebilmektedir. Her yüklemedede ne kadar hata alındığı «Hatalı» linki tıklanarak gözlemlenebilir Haltalar Excel dosyaya alınarak listelenebilir

32 Çalışan Maaş Kesinti Dosya Aktarım İşlemleri Sıra Hata Mesajı Kontrol Detayı 1 SGK İş Yeri numarası boş olamaz SGK İş Yeri Sicil Numarası girilmesi zorunlu bir alandır 2 SGK İş Yeri numarası sadece nümerik değer içermeli ve 26 karakter uzunluğunda olmalıdır. SGK İş Yeri Sicil Numarası 26 haneden az olmamalı, boşluksuz ve numerik olmalıdır 3 Sgk Üye İş yeri no için girilen değer [ ] hatalıdır.sgk Üye iş yeri no 26 hane olmalıdır. SGK İş Yeri Sicil Numarası 26 haneden fazla olmamalıdır 4 TC Kimlik numarası boş olamaz. TC Kimlik numarası alanı girilmesi zorunlu bir alandır 5 T.C. Kimlik numarası doğru değildir.lütfen numarayı kontrol ediniz. TC Kimlik numarası 11 haneli, boşluksuz ve numerik olmalıdır 6 Tckn için girilen değer [ ] hatalıdır.tckn 11 hane olmalıdır. TC Kimlik numarası 11 haneden fazla olamaz 7 Ücret dönemi ayı 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12 şeklinde olabilir. DONEMAY bilgi girilmesi zorunlu bir alandır 8 Dönem ayı için girilen değer [123] hatalıdır. DONEMAY alanından girilen bilgi 01 ile 12 arasında boşluksuz bir bilgi olmalıdır 9 Dönem yılı için girilen değer [12565] hatalıdır. DONEMYIL alanından tarih formatında bir bilgi girilmelidir 10 Ücret dönem yılı 4 hane şeklinde girilmelidir. DONEMYIL alanı bilgi girilmesi zorunlu bir alandır

33 Çalışan Maaş Kesinti Dosya Aktarım İşlemleri Sıra Hata Mesajı Kontrol Detayı 11 Ücret ödeme günü girilmelidir! UCRETODEMEGUNU alanı bilgi girilmesi zorunlu bir alandır 12 Ücret Ödeme günü formatı GÜN/AY/YIL formatında olmalıdır UCRETODEMEGUNU alanından girilen bilgi tarih formatında olmalıdır 13 Ücret ödeme günü sistem tarihinden ileride olamaz! UCRETODEMEGUNU günün tarihinden ileri olamaz 14 Ödeme tipi girilmelidir ODEMETIP alanı bilgi girilmesi zorunlu bir alandır 15 Fon tercihi alanındaki olabilecek değerler : KATKIPAYI,EKKATKIPAYI,MAHSUP ODEMETIP alanından girilen bilgi KATKIPAYI,EKKATKIPAYI,MAHSUP dan farklı bir bilgi olmamalıdır 16 Kesinti oranı aralığı hatalı. Kesinti oranı [3-100] arası olabilir. KESINTIORAN alanından girilen bilgi numerik bir bilgi olmalı, arasında bir sayı olmalıdır 17 Kesinti sadece sayısal alanlardan oluşmalıdır. KESINTIORAN alanı boş geçilmemelidir 18 Tutar sadece sayısal alanlardan oluşmalıdır. TUTAR alanından girilen bilgi numerik, boşluksuz ve ondalıksız olmalıdır 19 Tutar sadece sayısal alanlardan oluşmalıdır. TUTAR alanı bilgi girilmesi zorunlu bir alandır 20 Tc kimlik numarası ve sgk üye iş yeri numarası birden fazla kayıtta bulunamaz! Dosyada TC Kimlik numarası SGK İş Yeri Sicil numarası bilgisi mükerrer girilmemelidir 21 Tc kimlik numarası ve sgk üye iş yeri numarası ile sistemde sözleşme bulunamadı Sistemde olmayan TC Kimlik numarası SGK İş Yeri Sicil numarası ile dosya yüklemesi yapılamaz

AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. 2017

AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. 2017 AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. 2017 AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. 2017 1. KURUMSAL

Detaylı

AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş.

AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. 1. KURUMSAL İŞLEMLER

Detaylı

(OKS)

(OKS) Kamu İçin Otomatik BES Şube ile kurumunuza ait otomatik BES sözleşmelerine dair tüm operasyonel süreçlerinizi yönetebilir, kurumunuz ve çalışanlarınız özelinde ihtiyacınız olan tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

Detaylı

İşverenlere Yönelik Kurumsal İnternet Şube Kullanım Kılavuzu

İşverenlere Yönelik Kurumsal İnternet Şube Kullanım Kılavuzu İşverenlere Yönelik Kurumsal İnternet Şube Kullanım Kılavuzu Otomatik Katılım kapsamında Ziraat Emeklilik olarak işverenlerin ve temsilcilerinin operasyonel iş süreçlerini kolaylaştıran kurumsal internet

Detaylı

Toplu İşlem ve Talep Dosyası Kullanım Kılavuzu

Toplu İşlem ve Talep Dosyası Kullanım Kılavuzu Toplu İşlem ve Talep Dosyası Kullanım Kılavuzu Kurumsal İnternet şube menü ağacında bulunan Grup işlemleri adımı içerisindeki Toplu işlem ve Talep dosyası indir butonuna tıklanır. Açılan Dosya masa üstüne

Detaylı

TEKLiF SÜRECİ BAŞVURU SÜRECİ TAHSiLAT SÜRECİ YÜRÜRLÜK SÜRECİ OTOMATİK KURUMSAL

TEKLiF SÜRECİ BAŞVURU SÜRECİ TAHSiLAT SÜRECİ YÜRÜRLÜK SÜRECİ OTOMATİK KURUMSAL TEKLiF SÜRECİ BAŞVURU SÜRECİ TAHSiLAT SÜRECİ YÜRÜRLÜK SÜRECİ OTOMATİK KURUMSAL TEKLiF BAŞVURU Bi Tıkla Otomatik Kurumsal Giriş (AvivaSA) 1. Teklif Sunulması İşveren tarafından belirlenen yetkili kişilerin

Detaylı

(OKS)

(OKS) Otomatik BES Şube ile firmanıza ait otomatik BES sözleşmelerine dair tüm operasyonel süreçlerinizi yönetebilir, firmanız ve çalışanlarınız özelinde ihtiyacınız olan tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. Otomatik

Detaylı

İşverenlere Yönelik Kurumsal İnternet Şube Kullanım Kılavuzu

İşverenlere Yönelik Kurumsal İnternet Şube Kullanım Kılavuzu İşverenlere Yönelik Kurumsal İnternet Şube Kullanım Kılavuzu 1 Ocak 2017 tarihinden itibaren özel ve kamu sektöründeki çalışanlar Otomatik Katılım uygulaması ile birlikte Bireysel Emeklilik Sistemi ne

Detaylı

KURUMSAL ONLINE KULLANIM KILAVUZU

KURUMSAL ONLINE KULLANIM KILAVUZU KULLANIM KILAVUZU 28.12.2016 İÇİNDEKİLER 1 KURUMSAL ONLINE GİRİŞ... 3 2 KURUMSAL ONLINE ŞUBE KULLANIMI... 5 2.1 ÜST MENÜ... 5 2.2 ANA MENÜ... 5 2.2.1 Otomatik Katılım Ana Sayfa... 6 2.2.1.1 Toplu İşlemler...

Detaylı

Bilgi. Ref. No : 2017/1/232 Tarih : Sürüm : PrestoPlus Konu : BES Otomatik Katılım

Bilgi. Ref. No : 2017/1/232 Tarih : Sürüm : PrestoPlus Konu : BES Otomatik Katılım Bilgi Ref. No : 2017/1/232 Tarih : 20.12.2016 Sürüm : PrestoPlus 2.01.75.001 Konu : BES Otomatik Katılım 10.08.2016 tarihde yayınlanan 6740 sayılı yasa ve 17.12.2016 tarihde yayınlanan 29921 sayılı yönetmelik

Detaylı

MESS BULUT SİSTEMİ ÜYE PORTALI KULLANIM KILAVUZU

MESS BULUT SİSTEMİ ÜYE PORTALI KULLANIM KILAVUZU MESS BULUT SİSTEMİ ÜYE PORTALI KULLANIM KILAVUZU MESS Bulut Sistemi Üye şirketlerimizden anket yoluyla toplanmakta olan bilgilerin online bulut sistemi üzerinden hatasız, düzenli, kontrol edilebilir ve

Detaylı

Bireysel Emeklilik Sistemi Otomatik Katılım TAHSİLAT ve MUTABAKAT UYGULAMASI

Bireysel Emeklilik Sistemi Otomatik Katılım TAHSİLAT ve MUTABAKAT UYGULAMASI Bireysel Emeklilik Sistemi Otomatik Katılım TAHSİLAT ve MUTABAKAT UYGULAMASI Sayın Yetkili, Bireysel Emeklilik Sisteminde Otomatik Katılım Uygulaması kapsamında sisteme dahil edilen çalışanlara ilişkin

Detaylı

PERSONEL BANKA IBAN BİLGİSİ DEĞİŞİKLİĞİ UYGULAMA KILAVUZU

PERSONEL BANKA IBAN BİLGİSİ DEĞİŞİKLİĞİ UYGULAMA KILAVUZU PERSONEL BANKA IBAN BİLGİSİ DEĞİŞİKLİĞİ UYGULAMA KILAVUZU ŞUBAT - 2014 PERSONEL ÖDEMELERİ UYGULAMA GELİŞTİRME VE DESTEK ŞUBESİ 1 İçindekiler GİRİŞ......3 1. HARCAMA BİRİMLERİNCE YAPILACAK İŞLEMLER..3 1.1.

Detaylı

Sözleşmeyi Buraya Tıklayarak indirebilirsiniz.

Sözleşmeyi Buraya Tıklayarak indirebilirsiniz. OKS (OTOMATİK KATILIM SİSTEMİ) DES (DİJİTAL EKO SİSTEM) LUCA BES ENTEGRASYONU Bireysel Emeklilik Otomatik Katılım sistemine dahil olan çalışanların DES sistemi ve Luca entegrasyonu ile Sigorta Firmalarına

Detaylı

Zorunlu BES Kılavuzu PERSONEL BORDROSU PROGRAMINDA ZORUNLU BES İŞLEMLERİ KULLANICI KILAVUZU. Datasoft Yazılım

Zorunlu BES Kılavuzu PERSONEL BORDROSU PROGRAMINDA ZORUNLU BES İŞLEMLERİ KULLANICI KILAVUZU. Datasoft Yazılım PERSONEL BORDROSU PROGRAMINDA ZORUNLU BES İŞLEMLERİ KULLANICI KILAVUZU Zorunlu BES Kılavuzu Datasoft Yazılım 2017.01.30 datasoft@datasoft.com.tr Datasoft Yazılım Zorunlu BES Kılavuzu İçindekiler Zorunlu

Detaylı

Tüm personel kendi KEP hesapları üzerinden mevcut ve önceki maaş bordrolarını görüntüleyebilecektir.

Tüm personel kendi KEP hesapları üzerinden mevcut ve önceki maaş bordrolarını görüntüleyebilecektir. Mikro e-bordro Nedir? E-Bordro Uygulaması, Mikro Personel Programı tarafından oluşturulan maaş bordrolarının, otomatik olarak personel kartında tanımlı KEP adresi üzerinden toplu gönderimini sağlar. Mikro

Detaylı

AXA OTOMATİK KATILIM KOLAY ADIM EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. 2018

AXA OTOMATİK KATILIM KOLAY ADIM EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. 2018 AXA OTOMATİK KATILIM KOLAY ADIM EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. 2018 Online Kolay Adım ekranına «https://www.axahayatemeklilik.com.tr» Adresine bağlanarak ulaşabilirsiniz. Kolay Adım

Detaylı

İSGBYS (İş Sağlığı Güvenliği Bilgi Yönetim Sistemi Yazılımı) İSG Profesyoneli Kullanım Kılavuzu

İSGBYS (İş Sağlığı Güvenliği Bilgi Yönetim Sistemi Yazılımı) İSG Profesyoneli Kullanım Kılavuzu İSGBYS (İş Sağlığı Güvenliği Bilgi Yönetim Sistemi Yazılımı) 1. Sisteme Giriş İSG Profesyoneli Kullanım Kılavuzu Sisteme giriş yapılabilmesi OSGB/Firma yetkilisi tarafından sisteme kaydınızın yapılması

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ EKRANLARI KULLANIM KILAVUZU

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ EKRANLARI KULLANIM KILAVUZU UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ EKRANLARI KULLANIM KILAVUZU 1 GİRİŞ Bu doküman içerisinde, hizmete sunulan Uzaktan Eğitim Sistemi (UZEM) öğrenci ekranlarının kullanımına yönelik yardım içeriği bulunmaktadır.

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KILAVUZU A) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU SİSTEMİNE GİRİŞ...2 B) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU İŞLEMLERİ...

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KILAVUZU A) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU SİSTEMİNE GİRİŞ...2 B) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU İŞLEMLERİ... T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KILAVUZU İçindekiler A) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU SİSTEMİNE GİRİŞ...2 B) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU İŞLEMLERİ... 3 1.Profil Bilgilerini Düzenleme Ve Lisansüstü Başvuru Modülü..

Detaylı

Proje Takip Platformu Kullanım Kılavuzu

Proje Takip Platformu Kullanım Kılavuzu Proje Takip Platformu Kullanım Kılavuzu Uygulamaya giriş yapabilmek için https://iskop.istanbul.edu.tr/ adresine girilir. Proje Takip Platformu adlı bölümden Proje Takip Platformu linkine tıklanır. Açılan

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KILAVUZU A) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU SİSTEMİNE GİRİŞ...2 B) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU İŞLEMLERİ...

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KILAVUZU A) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU SİSTEMİNE GİRİŞ...2 B) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU İŞLEMLERİ... T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KILAVUZU İçindekiler A) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU SİSTEMİNE GİRİŞ...2 B) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU İŞLEMLERİ... 3 1.Profil Bilgilerini Düzenleme Ve Lisansüstü Başvuru Modülü..

Detaylı

BELEDİYE ŞİRKETLERİNİN KAMU HARCAMA VE MUHASEBE BİLİŞİM SİSTEMİ (KBS) MALİ İSTATİSTİK VERİ GİRİŞLERİNE İLİŞKİN UYGULAMA KILAVUZU

BELEDİYE ŞİRKETLERİNİN KAMU HARCAMA VE MUHASEBE BİLİŞİM SİSTEMİ (KBS) MALİ İSTATİSTİK VERİ GİRİŞLERİNE İLİŞKİN UYGULAMA KILAVUZU BELEDİYE ŞİRKETLERİNİN KAMU HARCAMA VE MUHASEBE BİLİŞİM SİSTEMİ (KBS) MALİ İSTATİSTİK VERİ GİRİŞLERİNE İLİŞKİN UYGULAMA KILAVUZU 2013 İÇİNDEKİLER 1-SİSTEME GİRİŞ... 2-VERİ GİRİŞ İŞLEMLERİ... a)mizanın

Detaylı

EPİAŞ ABONE BİLGİLERİ KAYDI KILAVUZ DOKÜMANI V.2. Kullanıcı. Kapsam. Yasal Dayanak. Veri Kayıt Sorumlusu. Veri kayıt süresi. Ekran Adı.

EPİAŞ ABONE BİLGİLERİ KAYDI KILAVUZ DOKÜMANI V.2. Kullanıcı. Kapsam. Yasal Dayanak. Veri Kayıt Sorumlusu. Veri kayıt süresi. Ekran Adı. EPİAŞ ABONE BİLGİLERİ KAYDI KILAVUZ DOKÜMANI V.2 Kullanıcı Tedarikçiler Kapsam Yasal Dayanak Portföyde yer alan ölçüm noktasındaki tüketici (sözleşme tarafı gerçek/tüzel kişi) bilgilerinin kaydedilmesi,

Detaylı

FİNDEKS E BİREYSEL ÜYE OLMAK İSTEYENLER İÇİN BAŞVURU EKRANI KULLANIM KILAVUZU

FİNDEKS E BİREYSEL ÜYE OLMAK İSTEYENLER İÇİN BAŞVURU EKRANI KULLANIM KILAVUZU FİNDEKS E BİREYSEL ÜYE OLMAK İSTEYENLER İÇİN BAŞVURU EKRANI KULLANIM KILAVUZU FİNDEKS E BİREYSEL ÜYE OLMAK İSTEYENLER İÇİN BAŞVURU EKRANI KULLANIM KILAVUZU Konu Başlıkları GENEL BİLGİ FİNDEKS BİREYSEL

Detaylı

İSGBYS (İş Sağlığı Güvenliği Bilgi Yönetim Sistemi Yazılımı) OSGB/Firma Yetkilisi Kullanım Kılavuzu

İSGBYS (İş Sağlığı Güvenliği Bilgi Yönetim Sistemi Yazılımı) OSGB/Firma Yetkilisi Kullanım Kılavuzu İSGBYS (İş Sağlığı Güvenliği Bilgi Yönetim Sistemi Yazılımı) OSGB/Firma Yetkilisi Kullanım Kılavuzu 1. Sisteme Giriş Sisteme, AKY Bilişim, ISGBYS Yazılımı Yetkilisi tarafından size verilen Kullanıcı Adı

Detaylı

DES (dijital eko sistem) online sözleşme için tıklayınız. (Sözleşme Mükellef adına doldurulacaktır)

DES (dijital eko sistem) online sözleşme için tıklayınız. (Sözleşme Mükellef adına doldurulacaktır) OKS (OTOMATİK KATILIM SİSTEMİ) DES (DİJİTAL EKO SİSTEM) LUCA BES ENTEGRASYONU Bireysel Emeklilik Otomatik Katılım sistemine dahil olan çalışanların DES sistemi ve Luca entegrasyonu ile Sigorta Firmalarına

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HASAN ALİ YÜCEL EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON BAŞVURU KILAVUZU

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HASAN ALİ YÜCEL EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON BAŞVURU KILAVUZU T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HASAN ALİ YÜCEL EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON BAŞVURU KILAVUZU İçindekiler A) PEDAGOJİK FORMASYON BAŞVURU SİSTEMİNE GİRİŞ. 2 1.1. AKSİS BAŞVURU ADRESİNDEN BAŞVURU SİSTEMİNE

Detaylı

Bireysel Emeklilik Sistemine Otomatik Katılım & Logo İnsan Kaynakları Ürün Geliştirmeleri. Mart 2017

Bireysel Emeklilik Sistemine Otomatik Katılım & Logo İnsan Kaynakları Ürün Geliştirmeleri. Mart 2017 Bireysel Emeklilik Sistemine Otomatik Katılım & Logo İnsan Kaynakları Ürün Geliştirmeleri Mart 2017 BİREYSEL EMEKLİLİK OTOMATİK KATILIM UYGULAMASI Bordro Plus BES Otomatik Katılım Bordro Plus 4.41.01.00

Detaylı

ULUSAL EUROPASS MERKEZİ EUROPASS HAREKETLİLİK BELGESİ ARACI KULLANICI KILAVUZU

ULUSAL EUROPASS MERKEZİ EUROPASS HAREKETLİLİK BELGESİ ARACI KULLANICI KILAVUZU 2016 ULUSAL EUROPASS MERKEZİ EUROPASS HAREKETLİLİK BELGESİ ARACI KULLANICI KILAVUZU Sayın Yararlanıcı, Bu kılavuz, Europass Hareketlilik Belgelerinin hazırlanmasında size yardımcı olmak amacıyla hazırlanmıştır.

Detaylı

Bİ REYSEL EMEKLİ Lİ K (OTOMATİ K KATİLİM) Sİ STEMİ NE İ Lİ ŞKİ N UYGULAMA KLAVUZU

Bİ REYSEL EMEKLİ Lİ K (OTOMATİ K KATİLİM) Sİ STEMİ NE İ Lİ ŞKİ N UYGULAMA KLAVUZU Bİ REYSEL EMEKLİ Lİ K (OTOMATİ K KATİLİM) Sİ STEMİ NE İ Lİ ŞKİ N UYGULAMA KLAVUZU Muhasebat Genel Müdürlüğü Personel Yazılım ve Uygulama Dairesi Bu doküman KPHYS üzerinden maaşları hesaplanarak ödeme yapılan

Detaylı

Otomasyon Erişimi. Menüler ve İçerikleri. Ana Ekran Unsurları. Sorular. Çıkış

Otomasyon Erişimi. Menüler ve İçerikleri. Ana Ekran Unsurları. Sorular. Çıkış Otomasyon Erişimi Menüler ve İçerikleri Ana Ekran Unsurları Sorular Çıkış Otomasyona nasıl ulaşılabilir? Kullanıcı Adı İlk Şifre Oluşturma Otomasyon Sistemi Otomasyon Sistemine nasıl ulaşılabilir? Üniversitemiz

Detaylı

Kayıtlı Elektronik Posta Kurumsal Kullanıcı Kılavuzu

Kayıtlı Elektronik Posta Kurumsal Kullanıcı Kılavuzu Kayıtlı Elektronik Posta Kurumsal Kullanıcı İÇİNDEKİLER... 1 KAYITI ELEKTRONİK POSTA BİREYSEL KULLANICI KILAVUZU... 3 Başvuru Süreçleri;... 4 1. Hesap Açma Başvurusu... 4 2. Kimlik Bilgileri... 5 3. Adres

Detaylı

Mükellef OKS BES Firması ile sözleşme imzalar ( OKS BES + Mükellef )

Mükellef OKS BES Firması ile sözleşme imzalar ( OKS BES + Mükellef ) DES Kullanım Klavuzu Mükellef OKS BES Firması ile sözleşme imzalar ( OKS BES + Mükellef ) OKS BES Firması gelen sözleşme ile ilgili kendi iç iş süreçlerini tamamlar. ( OKS BES ) OKS BES Firması entegrasyona

Detaylı

BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ TAKİP SİSTEMİ PROJE YÜRÜTÜCÜLERİ KULLANICI KILAVUZU

BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ TAKİP SİSTEMİ PROJE YÜRÜTÜCÜLERİ KULLANICI KILAVUZU BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ TAKİP SİSTEMİ PROJE YÜRÜTÜCÜLERİ KULLANICI KILAVUZU Ankara Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi Koordinatörlüğü 2013 BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ TAKİP

Detaylı

Hukuk Parter ile SMS Yönetimi

Hukuk Parter ile SMS Yönetimi Hukuk Parter ile SMS Yönetimi Hukuk Partner ile SMS Yönetimi İÇİNDEKİLER Hukuk Partner ile SMS Yönetimi... 3 SMS Gönderimi ile ilgili Tanımlamalar... 3 SMS Gönderimine ilişkin yetkiler... 3 SMS Hesabı

Detaylı

Giriş. TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri Menşe Şahadetnamesi) Kullanma Kılavuzu v5

Giriş. TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri Menşe Şahadetnamesi) Kullanma Kılavuzu v5 Giriş Bu kılavuz; Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Online İşlemleri arasında yer alan MENŞE ŞAHADETNAMESİ Dolaşım Belgesi ve Menşe İspat belgelerinin elektronik ortamda düzenlenmesi,

Detaylı

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA MEB

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA MEB İçindekiler MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA... 3 MEB Yeni E-posta Sistemi Kullanım Detayları;... 4 MEBBİS ile Giriş... 5 E-posta Şifresi İle Giriş... 6 Şifre Hatırlatma Ekranında Karşılaşılan

Detaylı

/ anadoluhayat.com.tr OTOMATİK KATILIM DİJİTAL ÇÖZÜMLER KILAVUZU

/ anadoluhayat.com.tr OTOMATİK KATILIM DİJİTAL ÇÖZÜMLER KILAVUZU 0850 724 55 00 / anadoluhayat.com.tr OTOMATİK KATILIM DİJİTAL ÇÖZÜMLER KILAVUZU Kurumsal Teklif ve Sözleşme Süreci (Online Otomatik Katılım) Kurumsal İnternet Şube Online Bordro Entegrasyonu Dijital Çözüm

Detaylı

KBS VEKALET - İKİNCİ GÖREV AYLIĞI İŞLEMLERİ UYGULAMA KILAVUZLARI

KBS VEKALET - İKİNCİ GÖREV AYLIĞI İŞLEMLERİ UYGULAMA KILAVUZLARI KBS VEKALET - İKİNCİ GÖREV AYLIĞI İŞLEMLERİ UYGULAMA KILAVUZLARI Personel Yazılım ve Uygulama Dairesi KASIM -2014 I - VEKALET AYLIĞI FİHRİST 1. Bölüm : Vekalet İşlemleri Bilgi Girişi 1.1. Vekalet Bilgi

Detaylı

AİTM Münferit Araç Uygunluk Belgesi (İMALAT) Başvuru

AİTM Münferit Araç Uygunluk Belgesi (İMALAT) Başvuru AİTM Münferit Araç Uygunluk Belgesi (İMALAT) Başvuru 1 AİTM Münferit Araç Uygunluk Belgesi (İMALAT) Başvurusu Başvuru için «https://basvuru.tse.org.tr/uye/» adresinden TSE 360 sistemine kayıt olunması

Detaylı

AİTM Seri Tadilat Tip Onay Belgesi Başvurusu (Kapsam Genişletme, Belge İtiraz, Adres/Unvan Güncelleme)

AİTM Seri Tadilat Tip Onay Belgesi Başvurusu (Kapsam Genişletme, Belge İtiraz, Adres/Unvan Güncelleme) AİTM Seri Tadilat Tip Onay Belgesi Başvurusu (Kapsam Genişletme, Belge İtiraz, Adres/Unvan Güncelleme) 1 AİTM Seri Tadilat Tip Onay Belgesi Başvurusu Başvuru için «https://basvuru.tse.org.tr/uye/» adresinden

Detaylı

Giriş. TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri Menşe İspat D-8) Kullanma Kılavuzu v4

Giriş. TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri Menşe İspat D-8) Kullanma Kılavuzu v4 Giriş Bu kılavuz; Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Online İşlemleri arasında yer alan MENŞE İSPAT D-8 Dolaşım Belgesi ve Menşe İspat belgelerinin elektronik ortamda düzenlenmesi, onaylanması

Detaylı

Bireysel İnternet Şubesi

Bireysel İnternet Şubesi Bireysel İnternet Şubesi 1 Ziraat Emeklilik web sitesinde (www.ziraatemeklilik.com.tr) yer alan Bireysel İnternet Şubesi giriş butonuna tıklanır. 2 Açılan ekrana T.C. Kimlik Numarası, sistemde kayıtlı

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU. Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr

KULLANIM KILAVUZU. Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr KULLANIM KILAVUZU Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr RESERVE ONLİNE REZERVASYON YAZILIMI KULLANIM KİTABI...3 ADMİN PANELİ... 3 Admin Panel Giriş (Login)... 3 Yönetim Paneli... 3 OTEL

Detaylı

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU DEĞERLİ ÜYE İŞYERİMİZ! Vakıfbank Sanal POS Ekibi olarak, sizlere daha iyi hizmet verebilmek için çalışmaya devam ediyoruz. İlerleyen dönemlerde panelimizin

Detaylı

İçindekiler 1.e-Birlik e Giriş Yapma 2 2. TÜRMOBKart Başvurusu 2 3. İletişim Bilgileri Güncelleme Kişisel İletişim Bilgileri

İçindekiler 1.e-Birlik e Giriş Yapma 2 2. TÜRMOBKart Başvurusu 2 3. İletişim Bilgileri Güncelleme Kişisel İletişim Bilgileri İçindekiler 1.e-Birlik e Giriş Yapma 2 2. TÜRMOBKart Başvurusu 2 3. İletişim Bilgileri Güncelleme 3 3.1. Kişisel İletişim Bilgileri 3 3.1.1. Adres Bilgisi 3 3.1.2. Telefon Bilgisi 3 3.1.3. e-posta Bilgisi

Detaylı

GÜMRÜKLERDE İTHAL ARAÇ İNCELEMESİ BAŞVURU

GÜMRÜKLERDE İTHAL ARAÇ İNCELEMESİ BAŞVURU GÜMRÜKLERDE İTHAL ARAÇ İNCELEMESİ BAŞVURU 1 GÜMRÜKLERDE İTHAL ARAÇ İNCELEMESİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? Gümrüklerde İthal Araç İncelemesi başvurusu yapabilmek için TSE 360 sistemine kayıt olunması ve başvuruda

Detaylı

VAKIFBANK VPOS 7/24 TOPLU PROVİZYON VE TEKRARLI TAHSİLAT SİSTEMİ (RECURRING PAYMENTS)

VAKIFBANK VPOS 7/24 TOPLU PROVİZYON VE TEKRARLI TAHSİLAT SİSTEMİ (RECURRING PAYMENTS) VAKIFBANK VPOS 7/24 TOPLU PROVİZYON VE TEKRARLI TAHSİLAT SİSTEMİ (RECURRING PAYMENTS) 1 Bu doküman T.VAKIFLAR BANKASI T.A.O. tarafından hazırlanmış olup, bütün tasarım ve çoğaltma hakları T.VAKIFLAR BANKASI

Detaylı

TÜRMOB Etik Eğitim. Yardım Kılavuzu

TÜRMOB Etik Eğitim. Yardım Kılavuzu Yardım Kılavuzu Muhasebe Meslek Mensuplarımızda, etik öğrenme yönünde isteklilik yaratarak "i" ve Etik Davranış Gelişimini sağlamak üzere Birliğimiz tarafından "ETİK EĞİTİM" uygulaması başlatılmıştır.

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KILAVUZU A) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU SİSTEMİNE GİRİŞ...2

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KILAVUZU A) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU SİSTEMİNE GİRİŞ...2 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KILAVUZU İçindekiler A) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU SİSTEMİNE GİRİŞ...2 C) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU İŞLEMLERİ. 3 1.Profil Bilgilerini Düzenleme Ve

Detaylı

FAZLA ÇALIŞMA MODÜLÜ UYGULAMA KILAVUZU

FAZLA ÇALIŞMA MODÜLÜ UYGULAMA KILAVUZU T.C. MALİYE BAKANLIĞI MUHASEBAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ FAZLA ÇALIŞMA MODÜLÜ UYGULAMA KILAVUZU NİSAN-2009 BİM PERSONEL ÖDEMELERİ UYGULAMA DESTEK ŞUBESİ Kamuda farklı kanunlara tabi olarak, -Memur -Kadro karşılığı

Detaylı

1. YOBIS (Yüksek Öğrenim Burs ve Bilgi Sistemi)

1. YOBIS (Yüksek Öğrenim Burs ve Bilgi Sistemi) KKTC MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI YÜKSEK ÖĞRENİM VE DIŞ İLİŞKİLER DAİRESİ YOBIS (Yüksek Öğrenim Burs ve Bilgi Sistemi) PORTAL KULLANMA KLAVUZU v.1.1 17 Ağustos 2018 1. YOBIS (Yüksek Öğrenim Burs ve

Detaylı

EBA İŞ SÜREÇLERİ TEDARİKÇİ ÖDEME TALEBİ Ver 1.0

EBA İŞ SÜREÇLERİ TEDARİKÇİ ÖDEME TALEBİ Ver 1.0 EBA İŞ SÜREÇLERİ TEDARİKÇİ ÖDEME TALEBİ Ver 1.0 Yazılıma aşağıdaki internet adresi üzerinden girebilirsiniz. Şirket ağı üzerinden giriş yaptığınızda EBA ya şifre yazmadan giriş yapabilirsiniz. Şirket dışı

Detaylı

SYTP ÜYELİK İŞLEMLERİ

SYTP ÜYELİK İŞLEMLERİ 1-)Kullanıcı,tarayıcının adres çubuğuna, bağlı bulunduğu ilin sytp linkini yazdığı zaman karşısına ilk olarak sağ taraftaki gibi bir ekran gelir. 2-)Sisteme üye olacak olan eczane kullanıcısı sağ taraftaki

Detaylı

İçindekiler 1.e-Birlik e Giriş Yapma 2 2. TÜRMOBKart Başvurusu 2 3. İletişim Bilgileri Güncelleme Kişisel İletişim Bilgileri

İçindekiler 1.e-Birlik e Giriş Yapma 2 2. TÜRMOBKart Başvurusu 2 3. İletişim Bilgileri Güncelleme Kişisel İletişim Bilgileri İçindekiler 1.e-Birlik e Giriş Yapma 2 2. TÜRMOBKart Başvurusu 2 3. İletişim Bilgileri Güncelleme 3 3.1. Kişisel İletişim Bilgileri 3 3.1.1. Adres Bilgisi 3 3.1.2. Telefon Bilgisi 3 3.1.3. e-posta Bilgisi

Detaylı

OPERATÖR SERVİSLERİ. Kullanıcı Kılavuzu

OPERATÖR SERVİSLERİ. Kullanıcı Kılavuzu OPERATÖR SERVİSLERİ Kullanıcı Kılavuzu Versiyon Tarih Yazan Tanım 1.0 01-08-2013 Burcu Kayacık Yalman Turkcell Servisleri 2.0 08-10-2014 Burak Şanlı Vodafone Servisleri 2.1 17-10-2014 Gül GÖNLÜBEYAZ Düzenlemeler

Detaylı

TARIM İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2018 DÖNEMİ ÜRETİCİ ŞARTLARINDA SÖZLEŞMELİ KÜÇÜKBAŞ HAYVANCILIK PROJESİ KULLANIM KILAVUZU 2/20/2018

TARIM İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2018 DÖNEMİ ÜRETİCİ ŞARTLARINDA SÖZLEŞMELİ KÜÇÜKBAŞ HAYVANCILIK PROJESİ KULLANIM KILAVUZU 2/20/2018 2/20/2018 TARIM İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2018 DÖNEMİ ÜRETİCİ ŞARTLARINDA SÖZLEŞMELİ KÜÇÜKBAŞ HAYVANCILIK PROJESİ KULLANIM KILAVUZU İçindekiler 1. Sisteme Giriş... 2 1.1. Yeni Çiftçi Kaydı... 2 1.2.

Detaylı

için kayıt kılavuzu

için kayıt kılavuzu www.miag.com için kayıt kılavuzu Classification level: Public MEMBER OF METRO GROUP 1 İçerik 1. Önemli bilgi s. 3 2. www.miag.com sayfasına kayıt s. 4-5 3. Elektronik ödeme bildirimleri için e-mail adresinin

Detaylı

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ ve AÇIK ÖĞRETİM ORTAOKULU BATI AVRUPA PROGRAMI ÖĞRETİM YILI ONLİNE (İNTERNET ÜZERİNDEN) KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ REHBERİ

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ ve AÇIK ÖĞRETİM ORTAOKULU BATI AVRUPA PROGRAMI ÖĞRETİM YILI ONLİNE (İNTERNET ÜZERİNDEN) KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ REHBERİ MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ ve AÇIK ÖĞRETİM ORTAOKULU BATI AVRUPA PROGRAMI 2018-2019 ÖĞRETİM YILI ONLİNE (İNTERNET ÜZERİNDEN) KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ REHBERİ 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik

Detaylı

MERSİS UYGULAMA KULLANICISI YARDIM REHBERİ KAYIT VE GİRİŞ İŞLEMLERİ GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI MERSİS UYGULAMASI

MERSİS UYGULAMA KULLANICISI YARDIM REHBERİ KAYIT VE GİRİŞ İŞLEMLERİ GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI MERSİS UYGULAMASI MERSİS UYGULAMA KULLANICISI YARDIM REHBERİ KAYIT VE GİRİŞ İŞLEMLERİ KAYIT VE GİRİŞ İŞLEMLERİ 1.1. YENİ ÜYELİK: Yeni bir kullanıcının sisteme kayıt olma aşamasındaki gereksinimler aşağıda sıralanmıştır:

Detaylı

1.5. Başvuru formundaki bilgileri aşağıdaki şekilde doldurunuz. Kart Okuyucu Tipi: Mini Kart Okuyucu Sertifika Süresi: 3 Yıl

1.5. Başvuru formundaki bilgileri aşağıdaki şekilde doldurunuz. Kart Okuyucu Tipi: Mini Kart Okuyucu Sertifika Süresi: 3 Yıl 1. E-imza bulunmayan personelin e-imza alması gerekmektedir. 1.1. https://portal.kamusm.gov.tr/bp/ws.go internet adresine giriniz. 1.2.Girdiğiniz internet sayfasında Nitelikli Elektronik Sertifika Başvurusu

Detaylı

Yardım Masası Ekran Kullanım Kılavuzu

Yardım Masası Ekran Kullanım Kılavuzu 1 Yardım Masası Ekran Kullanım Kılavuzu 1. Giriş Ekranı Yardım Masası uygulamasına, http://yardimmasasi.anadolusigorta.com.tr linki üzerinden, Self Servis kullanıcı adı ve tek şifre ile giriş yapılmaktadır.

Detaylı

Zorunlu BES PERSONEL BORDROSU PROGRAMINDA ZOR UNLU BES İŞLEMLERİ KULALNICI KILAVUZU. Datasoft Yazılım

Zorunlu BES PERSONEL BORDROSU PROGRAMINDA ZOR UNLU BES İŞLEMLERİ KULALNICI KILAVUZU. Datasoft Yazılım PERSONEL BORDROSU PROGRAMINDA ZOR UNLU BES İŞLEMLERİ KULALNICI KILAVUZU Zorunlu BES Datasoft Yazılım 2017.01.30 datasoft@datasoft.com.tr Datasoft Yazılım Zorunlu BES Kılavuzu İçindekiler Zorunlu BES Bilgi

Detaylı

AİTM Seri Tadilat Tip Onay Belgesi Başvurusu (Yeni Başvuru)

AİTM Seri Tadilat Tip Onay Belgesi Başvurusu (Yeni Başvuru) AİTM Seri Tadilat Tip Onay Belgesi Başvurusu (Yeni Başvuru) 1 AİTM Seri Tadilat Tip Onay Belgesi Başvurusu Başvuru için «https://basvuru.tse.org.tr/uye/» adresinden TSE 360 sistemine kayıt olunması ve

Detaylı

T.C. ADALET BAKANLIĞI UZLAŞTIRMACI SINAVI ONLİNE BAŞVURU KILAVUZU

T.C. ADALET BAKANLIĞI UZLAŞTIRMACI SINAVI ONLİNE BAŞVURU KILAVUZU T.C. ADALET BAKANLIĞI T.C. ADALET BAKANLIĞI UZLAŞTIRMACI SINAVI ONLİNE BAŞVURU KILAVUZU 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifremi Unuttum 1. Genel Bilgi Bu kılavuz T.C.

Detaylı

TEKNİK DOSYA UYGUNLUK YAZISI BAŞVURU

TEKNİK DOSYA UYGUNLUK YAZISI BAŞVURU TEKNİK DOSYA UYGUNLUK YAZISI BAŞVURU 1 TEKNİK DOSYA UYGUNLUK YAZISI BAŞVURUSU Başvuru için «https://basvuru.tse.org.tr/uye/» adresinden TSE 360 sistemine kayıt olunması ve kullanıcı adı ve şifre ile giriş

Detaylı

Etik Eğitime başvuru bedeli 50 TL dir.

Etik Eğitime başvuru bedeli 50 TL dir. Muhasebe Meslek Mensuplarımızda, etik öğrenme yönünde isteklilik yaratarak "Etik Eğitimi" ve Etik Davranış Gelişimini sağlamak üzere Birliğimiz tarafından "ETİK EĞİTİM" uygulaması başlatılmıştır. Odanız

Detaylı

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ BATI AVRUPA PROGRAMI ÖĞRETİM YILI ONLİNE (İNTERNET ÜZERİNDEN) KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ REHBERİ

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ BATI AVRUPA PROGRAMI ÖĞRETİM YILI ONLİNE (İNTERNET ÜZERİNDEN) KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ REHBERİ MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ BATI AVRUPA PROGRAMI 2017-2018 ÖĞRETİM YILI ONLİNE (İNTERNET ÜZERİNDEN) KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ REHBERİ 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru

Detaylı

ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ

ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ TÜZEL KİŞİLER İÇİN WEB ARAYÜZÜ KULLANIM KILAVUZU 1 İçindekiler 1. ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ HESABI OLUŞTURMA... 3 1.1. E-DEVLET İLE İŞLEM YETKİLİSİ KAYDI OLUŞTURMA...

Detaylı

Giriş. TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri A.TR) Kullanma Kılavuzu

Giriş. TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri A.TR) Kullanma Kılavuzu Giriş Bu kılavuz; Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Online İşlemleri arasında yer alan A.TR Dolaşım Belgesi ve Menşe İspat belgelerinin elektronik ortamda düzenlenmesi, onaylanması ve

Detaylı

Soru ve önerileriniz için, adresini ziyaret edebilir ve/veya adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Soru ve önerileriniz için,  adresini ziyaret edebilir ve/veya adresine e-posta gönderebilirsiniz. Değerli Meslektaşım Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği olarak, sizlerin beklentilerini en yüksek kalitede karşılamak adına TÜRMOBKart çalışmamızı sizlerin

Detaylı

TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri EURO-MED) Kullanma Kılavuzu v6

TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri EURO-MED) Kullanma Kılavuzu v6 Giriş Bu kılavuz; Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Online İşlemleri arasında yer alan EUROMED Dolaşım Belgesi ve Menşe İspat belgelerinin elektronik ortamda düzenlenmesi, onaylanması

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU www.kap.org.tr ye İlişkin Kılavuz Her türlü sorunuz için kapdestek@mkk.com.tr adresinden bizlere ulaşabilirsiniz. ANA SAYFADAKİ SORGU ALANLARI 1. Bildirimler https://www.kap.org.tr/tr/

Detaylı

LUCA DEFTER BEYAN SİSTEMİ GENEL ANLATIM

LUCA DEFTER BEYAN SİSTEMİ GENEL ANLATIM LUCA DEFTER BEYAN SİSTEMİ GENEL ANLATIM 01.01.2018 Tarihinde Serbest Meslek Kazanç elde eden mükelleflerinin zorunlu olarak geçmek zorunda oldukları Defter Beyan sistemine LUCA'da yapmış olduğunuz kayıtlarınız

Detaylı

SINAV BAŞVURU KILAVUZU

SINAV BAŞVURU KILAVUZU SINAV BAŞVURU KILAVUZU 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifremi Unuttum 5. E-Posta Adresimi Unuttum 6. Sisteme Giriş Süreci 1. Genel Bilgi Bu kılavuz Anadolu Üniversitesi

Detaylı

Şekil 1- Başvuru Portalı Giriş Ekranı

Şekil 1- Başvuru Portalı Giriş Ekranı ADIM 1: PORTALE GİRİŞ https://portal.kamusm.gov.tr/bp/ws.go adresinden Şekil-1'deki Başvuru Portalı giriş ekranına ulaşılır. Şekil 1- Başvuru Portalı Giriş Ekranı Yukarıda yer alan ekrandaki bilgilere

Detaylı

AİTM Münferit Araç Uygunluk Belgesi (KARAYOLU UYGUNLUK) Başvuru

AİTM Münferit Araç Uygunluk Belgesi (KARAYOLU UYGUNLUK) Başvuru AİTM Münferit Araç Uygunluk Belgesi (KARAYOLU UYGUNLUK) Başvuru 1 AİTM Münferit Araç Uygunluk Belgesi (KARAYOLU UYGUNLUK) Başvurusu Başvuru için «https://basvuru.tse.org.tr/uye/» adresinden TSE 360 sistemine

Detaylı

E-DEVLET ÜZERİNDEN GEÇİŞ BELGESİ İADE İŞLEMLERİ

E-DEVLET ÜZERİNDEN GEÇİŞ BELGESİ İADE İŞLEMLERİ E-DEVLET ÜZERİNDEN GEÇİŞ BELGESİ İADE İŞLEMLERİ E-Devlet hizmetlerinden yararlanmak için en yakın PTT şubesine gidilerek TC Kimlik No beyan edilir ve 1 TL karşılığında e-devlet şifresi temin edilir. Hizmeti

Detaylı

Bilin tarafından verilen Kullanıcı Adı ve Şifresini bu alanlara giriniz. Bilin Yazılım ve Bilişim Danışmanlığı Ltd. Şti.

Bilin tarafından verilen Kullanıcı Adı ve Şifresini bu alanlara giriniz. Bilin Yazılım ve Bilişim Danışmanlığı Ltd. Şti. Çağrı Takip Sistemi Bilin Çağrı Takip Sistemi ne, Internet Explorer adres sahasına http://www.bilin.com yazarak ulaşabilirsiniz. Açılan sayfada Çağrı Sistemine girebilmeniz için gerekli olan Kullanıcı

Detaylı

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ BATI AVRUPA PROGRAMI ÖĞRETİM YILI YENİ KAYIT ONLİNE (İNTERNET ÜZERİNDEN) BAŞVURU İŞLEMLERİ REHBERİ

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ BATI AVRUPA PROGRAMI ÖĞRETİM YILI YENİ KAYIT ONLİNE (İNTERNET ÜZERİNDEN) BAŞVURU İŞLEMLERİ REHBERİ MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ BATI AVRUPA PROGRAMI 2017-2018 ÖĞRETİM YILI YENİ KAYIT ONLİNE (İNTERNET ÜZERİNDEN) BAŞVURU İŞLEMLERİ REHBERİ 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3.

Detaylı

Bireysel İnternet Şubesi

Bireysel İnternet Şubesi Bireysel İnternet Şubesi 1 2 Ziraat Emeklilik web sitesinde (www.ziraatemeklilik.com.tr) yer alan Bireysel İnternet Şubesi giriş butonuna tıklanır. Açılan ekrana T.C. Kimlik Numarası, sistemde kayıtlı

Detaylı

POLİS AMİRLERİ EĞİTİMİ MERKEZİ EMNİYET MENSUBU ÖĞRENCİ ADAYI YAZILI SINAVI İNTERNET KAYIT KILAVUZU

POLİS AMİRLERİ EĞİTİMİ MERKEZİ EMNİYET MENSUBU ÖĞRENCİ ADAYI YAZILI SINAVI İNTERNET KAYIT KILAVUZU POLİS AKADEMİSİ BAŞKANLIĞI POLİS AMİRLERİ EĞİTİMİ MERKEZİ EMNİYET MENSUBU ÖĞRENCİ ADAYI YAZILI SINAVI İNTERNET KAYIT KILAVUZU 1. GENEL BİLGİ 2. YENİ ÜYELİK / GİRİŞ İŞLEMLERİ 3. BAŞVURU İŞLEMLERİ 3.1 Kimlik

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK ATATÜRK KÜLTÜR, DİL VE TARİH YÜKSEK KURUMU DESTEK SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU

T.C. BAŞBAKANLIK ATATÜRK KÜLTÜR, DİL VE TARİH YÜKSEK KURUMU DESTEK SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU T.C. BAŞBAKANLIK ATATÜRK KÜLTÜR, DİL VE TARİH YÜKSEK KURUMU DESTEK SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU I. İçindekiler 1. DESTEK BAŞVURU SİSTEMİ WEB ADRESİ... 2 2. GİRİŞ EKRANI... 2 3. KAYIT VE SİSTEME GİRİŞ...

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU SİSTEME GİRİŞ 1) KULLANICI OLUŞTURMA ADIMLARI: İstanbul Üniversitesi online başvuru işlemleri http://basvuru.istanbul.edu.tr

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KILAVUZU A) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU SİSTEMİNE GİRİŞ...2

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KILAVUZU A) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU SİSTEMİNE GİRİŞ...2 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KILAVUZU İçindekiler A) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU SİSTEMİNE GİRİŞ...2 B) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU İŞLEMLERİ.. 3 1.Profil Bilgilerini Düzenleme Ve Lisansüstü Başvuru Modülü...

Detaylı

BDDK ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ

BDDK ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ BDDK ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ 1. BDDK ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİNE ERİŞİM 1.1. Giriş Ekranları İş yazılım tarafından Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu için geliştirilen

Detaylı

NN Hayat & Emeklilik A.Ş. Otomatik Katılım Süreçleri

NN Hayat & Emeklilik A.Ş. Otomatik Katılım Süreçleri NN Hayat & Emeklilik A.Ş. Otomatik Katılım Süreçleri 03.12.2016 0 TEKLİF: KURUMSAL PORTAL İŞVEREN VE SATIŞ PERSONELİ TEKLİF OLUŞTURMA 1 TEKLİF: KURUMSAL PORTAL İŞVEREN VE SATIŞ PERSONELİ TEKLİF OLUŞTURMA

Detaylı

ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI KALİTE SÜREÇLERİ DOKÜMANI

ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI KALİTE SÜREÇLERİ DOKÜMANI ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI KALİTE SÜREÇLERİ DOKÜMANI Versiyon: 2 Tarih: 28.09.2017 1 İçindekiler 1. Sisteme Giriş... 3 2. Geri Bildirim Süreci... 4 2.1. Geri bildirim oluşturma... 6 3. Denetim Talebi...

Detaylı

MEDULA Sistemi E-Fatura Gönderme

MEDULA Sistemi E-Fatura Gönderme Versiyon : 1.00 Yayınlama Tarihi : 16.09.2007 23:00 Sayfa Aralığı : 1-19 MEDULA Sistemi E-Fatura Gönderme MEDULA Sistemi ile E-Fatura gönderme işleminde ilk adım gönderilecek faturaların GSS** icmallerinin

Detaylı

Telefon Defteri Modülü Kullanım Kılavuzu

Telefon Defteri Modülü Kullanım Kılavuzu Telefon Defteri Modülü Kullanım Kılavuzu YETKİ VE KAYIT İŞLEMİ Kayıt yapacak kullanıcıya yetki verilmesi Kayıt yapacak kullanıcı yetkilendirilirken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, kullanıcının

Detaylı

KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU

KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU Kampüs Kart, Kampüs araç giriş-çıkışlarında, kantinler ve yemekhane gibi ödeme ve kontrol noktalarında ihtiyaçların karşılanmasına yönelik hem kimlik kartı, hem de temassız

Detaylı

YATARAK OTS PROVİZYON ÖN ONAY TALEBİ

YATARAK OTS PROVİZYON ÖN ONAY TALEBİ YATARAK OTS PROVİZYON ÖN ONAY TALEBİ http://www.sencard.com.tr adresi online işlemler bölümünde yer alan sencard provizyon uygulaması üzerinden kullanıcı adı ve kurum şifresi ile sencard Yatarak OTS sistemine

Detaylı

VET ON KULLANIM KLAVUZU

VET ON KULLANIM KLAVUZU VET ON KULLANIM KLAVUZU TEMEL KULLANIM BİLGİLERİ Sürüm: Ön İzleme.1 Not: Ön İzleme sürümü için oluşturulmuş dokümandır. Release sürüm notlarını içermez. Zaman içerisinde klavuz içerisinde yer alan bilgiler

Detaylı

ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI SRM- Sipariş Yönetimi Tedarikçi Dokümanı

ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI SRM- Sipariş Yönetimi Tedarikçi Dokümanı ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI SRM- Sipariş Yönetimi Tedarikçi Dokümanı Versiyon : 2 Tarih : 28.09.2017 1 1 SİPARİŞ PORTALİ... 3 2. SEVK BEKLEYEN SİPARİŞLER... 4 2.1. Sevk Bekleyen Siparişin Revize Edilmesi...

Detaylı

ZİRVE BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ONLİNE BİREYSEL EMEKLİLİK İŞLEMLERİ

ZİRVE BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ONLİNE BİREYSEL EMEKLİLİK İŞLEMLERİ Bu kılavuz; ZİRVE BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ONLİNE BİREYSEL EMEKLİLİK İŞLEMLERİ Zirve yazılımı kullanan müşterilerin Otomatik Katılım Sistemi ile Bireysel Emeklilik sisteminde Firma Üyelik, BES Başvuru ve BES

Detaylı

COĞRAFİ BİLGİ SİSTEMİ

COĞRAFİ BİLGİ SİSTEMİ T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU COĞRAFİ BİLGİ SİSTEMİ KULLANIM KLAVUZU ARALIK - 2013 SİSTEME GİRİŞ Sisteme, Tc numaranız ve size verilen şifre ile; http://cbs.thsk.saglik.gov.tr adresinden

Detaylı

Yaratıcı Drama Dergisi Hakem Rehberi

Yaratıcı Drama Dergisi Hakem Rehberi Yaratıcı Drama Dergisi Hakem Rehberi Değerli bilim insanı, öncelikle dergimize sağladığınız katkılardan dolayı teşekkür ederiz. Bu rehber hakem değerlendirme sürecini detaylı bir şekilde açıklamaktadır.

Detaylı

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ SMS. Sms Sistemi. Bilgi İşlem Daire Başkanlığı YAZILIM GRUBU

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ SMS. Sms Sistemi. Bilgi İşlem Daire Başkanlığı YAZILIM GRUBU MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ SMS Sms Sistemi YAZILIM GRUBU 2015 B i l g i İ ş l e m D a i r e B a ş k a n l ı ğ ı MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI SMS SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Elektronik İmza... 3 Tanım... 3 Mevzuat... 3 Giriş... 3 Akıllı Akis Kart Alındıktan Sonra İzlenecek Adımlar... 4 2. Adım:...

İÇİNDEKİLER. Elektronik İmza... 3 Tanım... 3 Mevzuat... 3 Giriş... 3 Akıllı Akis Kart Alındıktan Sonra İzlenecek Adımlar... 4 2. Adım:... ELEKTRONİK İMZA 1 İÇİNDEKİLER Elektronik İmza... 3 Tanım... 3 Mevzuat... 3 Giriş... 3 Akıllı Akis Kart Alındıktan Sonra İzlenecek Adımlar... 4 1. Adım:... 4 2. Adım:... 4 Sürücü Yükleme Nasıl Yapılır?...

Detaylı