GRUP SAĞLIK SİGORTASI ŞARTNAMESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "GRUP SAĞLIK SİGORTASI ŞARTNAMESİ"

Transkript

1 Page 1 of 8 ÜNİTESİ : SATIN ALMA MÜDÜRLÜĞÜ SAYI : 2017 / KONU : YILI ALIMI SON BAŞVURU TARİHİ : 31 Temmuz 2017 Pazartesi GRUP ŞARTNAMESİ Türkiye Futbol Federasyonu personeli ile eş ve çocuklarını kapsama alan Grup Sağlık Sigortası yenilenecektir. Poliçe hali hazırda Acıbadem Sigorta da bulunmakta olup, poliçe vadesi 02/08/2017 dir. Poliçe için verilecek ilk teklifler sonunda şartları sağlayan sigorta şirketleri arasında e-ihale yapılacaktır dönemi poliçe hasar-prim bilgisi ; % 118 olup detaylar broker şirket tarafından aday şirketlere iletilecektir. Poliçenin ek maddeleri ve teminat yapısı aşağıda olup, soru ve başvurularınız için; IBS SİGORTA ve REASÜRANS BROKERLİĞi A.Ş Metin Küçükoğlu (metin.kucukoglu@ibsbroker.com) Ayçe Cep (ayce.cep@ibsbroker.com) Sevtap Orhan (sevtap.orhan@ibsbroker.com)

2 Page 2 of 8 EK MADDELER 1 ÖDEME PLANI VE PEŞİN ÖDEME İNDİRİMİ 2 GRUBUN DEVRİ HALİNDE BAŞVURU FORMU ALINMAYACAKTIR. GRUBUN DEVRİ HALİNDE ORJİNAL SİGORTA BAŞLANGIÇ TARİHİ İTİBARİ İLE KAZANILMIŞ 3 TÜM HAKLAR DEVİR ALINACAKTIR. (ÖBYG, ORJİNAL BAŞLANGIÇ TARİHİ, MEVCUT MUAFİYETLER DAHİL ) ZEYİL İLE YENİ GİRİŞLERDE BAŞKA POLİÇESİ (GRUP YADA BİREYSEL) VAR İSE 4 KAZANILMIŞ HAKLAR KORUNACAKTIR. (ÖBYG, ORJİNAL BAŞLANGIÇ TARİHİ, MEVCUT MUAFİYETLER DAHİL ) GRUP POLİÇELERİNİN SİGORTA ŞİRKETİ GEÇİŞLERİNDE VE/VEYA POLİÇE YILI İÇİNDE GRUP 5 POLİÇESİNE DAHİL OLACAK SİGORTALILAR İÇİN RİSK ANALİZİ YAPILACAK İSE; SADECE KALP, KANSER İÇİN RİSK ANALİZİ YAPILACAKTIR YIL İÇERİSİNDE GİRİŞİ YAPILACAK OLAN YENİLEME GARANTİSİ HAKKI ELDE ETMİŞ KİŞİLER 6 (GRUP/FERDİ) RİSK ANALİZİ YAPILMADAN HAKLARI İLE POLİÇE KAPSAMINA ALINACAKTIR. 7 SİGORTALININ ORJİNAL SİGORTA BAŞLANGIÇ TARİHİ BİLDİRİLMEDİYSE SONRADAN KANITLANMASI HALİNDE ORJİNAL TARİH KORUNARAK TEDAVİ GİDERLERİ ÖDENİR. 8 YENİLEME GARANTİSİ ŞARTLARI 9 YENİLEME GARANTİSİ YAŞ SINIRINIZI BELİRTİNİZ 10 GRUBUN DEVRİ HALİNDE ÖBYG DEĞERLENDİRMESİ 2 AY İÇİNDE İÇİNDE YAPILACAKTIR 11 GRUP POLİÇESİNDEN FERDİ POLİÇEYE GEÇİŞLERDE KAZANILMIŞ TÜM HAKLAR KORUNACAK. (ÖBYG, ORJİNAL BAŞLANGIÇ TARİHİ, MEVCUT MUAFİYETLER DAHİL ) FERDİ POLİÇEDEN GRUP POLİÇESİNE GEÇİŞLERDE KAZANILMIŞ TÜM HAKLAR 12 KORUNACAK. (ÖBYG, ORJİNAL BAŞLANGIÇ TARİHİ, MEVCUT MUAFİYETLER DAHİL ) ASKERE VE GÖREVLİ OLARAK YURTDIŞINA GİDEN PERSONELİN VE AİLESİNİN HAKLARI 13 SAKLI TUTULMALIDIR 14 DOĞUM İZNİNE GİDEN PERSONELİN VE AİLESİNİN HAKLARI İLE İLGİLİ UYGULAMA TAZMİNAT 15 YURTDIŞI YATARAK TEDAVİ LİMİTİ VE UYGULAMASI

3 Page 3 of 8 16 YURTDIŞI AYAKTA TEDAVİ LİMİTİ VE UYGULAMASI 16 ANLAŞMALI HASTANELERDEKİ AMELİYATLAR / KÜÇÜK MÜDAHALE İÇİN DIŞARIDAN GELEN OPERATÖR ÜCRET UYGULAMASI 17 ANLAŞMASIZ HASTANELERDEKİ MÜDAHALE VE YATARAK TEDAVİ UYGULAMASI ANLAŞMALI VE ANLAŞMASIZ KURUMLARDA PROF DR. / DOÇ. DR VE ÖĞRETİM ÜYESİ FARKI 18 UYGULAMASI (YATARAK VE AYAKTA TEDAVİ TEMİNATLARI DAHİL) BAKANLIĞINA BAĞLI DEVLET HASTENELERİNDE GERÇEKLEŞECEK GİDERLER, 19 ANLAŞMALI KURUMDAN GELMİŞCESİNE DEĞERLENDİRECEKLERDİR. 20 AYAKTA TEDAVİLERDE ANLAŞMASIZ KURUM UYGULAMASI (LİMİT VE KATILIM PAYI) 21 YATARAK TEDAVİLERDE ANLAŞMASIZ KURUM UYGULAMASI (LİMİT VE KATILIM PAYI) 22 ACİL DURUM TANIMI SİGORTALININ KARAR VEREMEDİĞİ ACİL DURUMLARDA ANLAŞMALI-ANLAŞMASIZ KURUM 23 UYGULAMASI 24 HEPATİT C'NİN TEDAVİ GİDERLERİ. 25 KANSER'DE BEKLEME SÜRESİ VAR MI? 26 MİGREN TEDAVİ GİDERLERİ. 27 YATARAK İLE İLGİLİ BEKLEME SÜRESİ (İLK KEZ SİGORTALANACAK KİŞİLER İÇİN) 28 BEKLEME SÜRESİ OLAN RAHATSIZLIKLAR (İLK KEZ SİGORTALANACAK KİŞİLER İÇİN) AYAKTA TEDAVİLERDE BEKLEME SÜRESİ UYGULAMASI (İLK KEZ SİGORTALANACAK 29 KİŞİLER İÇİN) TÜRKİYE'DE BULUNMAYAN VE MUADİLİ OLMAYAN İTHAL İLAÇLAR İLAÇ TEMİNATINDAN 30 KARŞILANIR. 31 VİTAMİNLER TESTLERİ VE İLAÇLARI 32 YOĞUN BAKIM - NORMAL YATIŞ SÜRESİ 33 VARİS 34 FOTOTERAPİ (IŞIN TEDAVİSİ) 35 MS (MULTİPLE SKLEROZ) 36 PARKİNSON, ALZHEİMER (GERİATRİK RAHATSIZLIKLAR) 37 SKOLYOZ 38 SARA ( EPİLEPSİ) 39 OSTEOPOROZ,MENOPOZ 40 BEN ALIMI (PATALOJİ SONUCU BEKLEMEKSİZİN) 41 PUVA TEDAVİSİ 42 KATARAKT 43 DERMOİD KİST 44 KISIRLIKLA İLGİSİ OLMAYAN VARİKOSEL 45 UZUN SÜRELİ KULLANIM GEREKTİREN İLAÇLARDAKİ UYGULAMA 46 KÜÇÜK MÜDAHALE BİRİMİ 47 ALLERJİ ÖDENİR / ASTIM ÖDENİR. (AŞI VE TEST UYGULAMASI)

4 Page 4 of 8 48 TÜM KORUYUCU AŞILAR (GRİP, GARDASİL, HEPATİT VS.) 49 TOPLU OLARAK YAPILACAK HEPATİT B TARAMA, AŞILARI VE GRİP AŞILARI YAŞ KORUYUCU TÜM ÇOCUK AŞILARI (MENENJİT AŞISI DAHİL) SERUM FİZYOLOJİK PREPERATLAR,SPREYLER VE DENİZ SUYU İHTİVA EDEN GİFRER, STERİMAR, LYOMER, RHİNOMER, BİOCENAT VE MUADİLİ İLAÇLAR SEDEF, SİGİL, LİPOM VE KİST SEBASE EKSİZYONU (YAĞ BEZESİ ALIMI), AKNE (SİVİLCE) (PATOLOJİ YAPILMASA DAHİ ÖDENCEKMİ?) 53 HORLAMA VE UYKU APNE SENDROMU 54 İŞİTME CİHAZI 55 YANIK SONRASI SİLİKON TEDAVİSİ YAŞ ARASI KASIK FITIKLARI ÖDENMESİ TALEP EDİLMEKTEDİR. 57 DEVİASYON VE KONKA HİPERTROFİSİ 58 KALP PİLİ, ICD, KOKLEAR IMPLANT (KULAK İÇİN) VE VÜCUT İÇİ POMPALARA İLİŞKİN GİDERLER YATARAK TEDAVİLERDEN KARŞILANSIN. 59 KANSER SONRASINDA ORTAYA ÇIKABİLECEK MEME PROTEZİ SUNİ UZUV TEMİNATINDAN KARŞILANIR. (UCU DAHİL) 60 ORGAN VE DOKU ÜCRETLERİ ORGAN VE DOKUNUN MASRAFLARI 61 İLİK NAKLİ İLE İLGİLİ GİDERLER 62 KÖK HÜCRE NAKLİ 63 KAPSAM DIŞI DURUMA GİREN VE DOĞUŞTAN GELEN FAKAT SİGORTALININ VARLIĞINDAN HABERDAR OLMADIĞI HER TÜRLÜ HASTALIĞIN İLK TEŞHİSİ VE TEDAVİSİ ÖDENİR. 64 DOĞUMDA BEKLEME SÜRESİ ( İLK DEFA SİGORTAYA GİRECEK KİŞİLER İÇİN), 65 YURTDIŞI DOĞUM TEMİNATI TÜRKİYE'DE Kİ DOĞUM TEMİNATI LİMİTİ DAHİLİNDE DEĞERLENDİLİR. 66 DOĞUMDA DOKTORUN DIŞARIDAN GELMESİ DURUMUNDA, TTB SINIRLAMASI OLMAKSIZIN DOĞUM TEMİNATINDAN ÖDENİR. 67 ANLAŞMASIZ KURUMDA YAPILAN DOĞUM GİDERLERİ VE DOKTOR GİDERLERİ TTB UYGULANMAKSIZIN LİMİT DAHİLİNDE ÖDENİR. 68 GEBELİK MUTAD KONTROLLER İLE İLGİLİ UYGULAMA DIŞ GEBELİK (RAHMİN DIŞINDA GELİŞEN DÖLLENME ASLINDA HAMİLE OLUNMAMASI 69 DURUMU ) 70 ZORUNLU KÜRTAJ 71 İNFERTİLİTE YALANCI GEBELİK (HAMİLE KALMA BULGULARININ HİSSEDİLDİĞİ FAKAT GERÇEKTE 72 HAMİLE OLMAMAK) 73 SIK TEKRARLANMAYAN DOĞUM KONTROL YÖNTEMLERİ 74 MOL HİDADİFORM (RAHMİN İÇİNDE OLUŞAN GEBELİK DIŞINDA PATOLOJİK BULGU) AMNİYOSENTEZ, HARMONİ-SERBEST FETAL DNA METERNİT 21 VB, "KROMOZOM 75 ANOMALİSİ ARAŞTIRMASI" 76 BEBEKLER, DOĞDUKLARI GÜN İTİBARİ SİGORTA KAPSAMINA ALINIR.

5 Page 5 of 8 77 BEBEĞİN KONJENİTAL BİR HASTALIĞI SONUCU (ÖRNEK: KALP DEFEKTİ, YÜZ VEYA DUDAK DEFEKTLERİ VEYA OMURGA DEFEKTLERİ VB. GİBİ) CERRAHİ GİRİŞİM GEREKTİREN TÜM DURUMLAR YENİ DOĞAN BEBEĞİN FİZYOLOZİK SARILIK MASRAFLARI YATARAK TEDAVİDEN ÖDENİR.YENİDOĞAN UZAMIŞ SARILIKLARINDA DA TÜM TEDAVİ (FOTOTERAPİ, KAN 78 TRANSFÜZYONU VB) VE HASTANE GİDERLERİ KENDİ POLİÇESİNDEN KAPSAM DAHİLİNDEDİR. YENİ DOĞAN BEBEĞİN İLK RUTİN GİDERLERİ KAN TESTLERİ, KALÇA USG VE İŞİTME TESTİ 79 DAHİL KENDİ POLİÇESİNDEN KARŞILANIR. KONUŞMA, HAREKET, GÖRME GİBİ ÇOK ÖNEMLİ FONKSİYONLARIN BULUNDUĞU BEYİNDE, SADECE TÜMÖRÜN YOK EDİLMESİNE OLANAK SAĞLAYAN UZAY NEŞTERİ "CYBERKNİFE" 80 İLE SAĞLAM DOKULAR HASAR GÖRMÜYOR. ÖZELLİKLE CERRAHİ AÇIDAN YÜKSEK RİSKLİ BEYİN TÜMÖRLERİNDE KANSERLİ HÜCREYE MÜDAHALEYE VE HAFTALARCA SÜREN RADYOTERAPİYE ALTERNATİF BİR YÖNTEM OLUP KAPSAM İÇİNDE OLMALIDIR. ROBOTİK CERRAHİ YÖNTEMİYLE (DA VİNCİ) YAPILAN AMELİYATLARDA,ROBOT KULLANIM ÜCRETİ VE BU YÖNTEME ÖZEL OLARAK KULLANILAN HER TÜRLÜ MALZEME GİDERİ. YENİ 81 BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİK,GENETİK VE BİYOTEKNOLOJİK BAZLI TEDAVİ VE UYGULAMALARA AİT GİDERLER ÖDENİR 82 MESLEKİ SEBEPTEN KAYNAKLANAN HASTALIK VE YARALANMALAR 83 FİRMA YÖNETİCİLERİ ONAYI İLE CHECK-UP HAKKI... SİGORTALILAR İÇİN CHECK-UP TEMİNATI ÖDENECEKTİR. CHECK-UP KİŞİ SAYISI CHECK-UP PANELİ CHECK-UP ANLAŞMALI KURUMLARI HAVUZ TEMİNATI: ÇALIŞANLAR VE BAĞIMLILARI İÇİN KULLANILMAK ÜZERE SİGORTA 84 ŞİRKETİ TARAFINDAN ÖDENMEYEN HER FATURA... TL'LİK HAVUZ TEMİNATINDAN ÖDENEBİLECEKTİR. 85 KARA İŞTİRAK UYGULAMA AÇIKLAMASI 86 DEPREM / DOĞAL AFETLER. 87 TERÖR 88 LİSANSSIZ - AMATÖR SPOR AKTİVİTELERİ (BİNİCİLİK/ DALIŞ /KAYAK VB.) 89 ULAŞIM AMAÇLI KULLANILAN MOTORSİKLET KAZALARI 90 KAYAK SONUCU OLUŞAN KAZALAR 91 TÜM POLİÇENİN İPTAL EDİLMESİ DURUMUNDA İPTAL İŞLEMİNİN UYGULAMASI KİŞİLERİN TAZMİNAT KULLANIMI NE OLURSA OLSUN ÇIKIŞ İŞLEMİ GÜN ESASLI OLARAK 92 YAPILACAKTIR. POLİÇE BİTİŞ TARİHİNDE DEVAM EDEN YATIŞLARLA İLGİLİ TEDAVİ GİDERLERİ, POLİÇENİN 93 YENİLEMEMESİ (GRUBUN) DURUMUNDA 10 GÜNE KADAR ÖDEMEYE DEVAM EDER. SİGORTACI TARAFINDAN KAZA NETİCESİ (MERDİVENDEN DÜŞME VS.OLDUĞU KARARI 94 VERİLEN DİŞ,DİŞ ETİ TEDAVİSİ (DİŞ TEDAVİSİNE YÖNELİK CERRAHİ GİRİŞİMLER DAHİL) GİDERLERİ 500.-YTLYE KADAR ÖDENECEKTİR.

6 Page 6 of SGK İŞLEYİŞİ İLE OPERASYONUN GERÇEKLEŞMESİ HALİNDE (SİGORTA ŞİRKETİNE KESİNLİKLE FATURA YANSITILMAMASI ŞARTI İLE) 'GÜNLÜK TAZMİNAT TEMİNATI' ADI ALTINDA 100 TL GEÇMİŞ OLSUN ÖDEMESİ YAPILACAKTIR. ELDEN ÖDENEN HASARLAR KAÇ GÜN İÇİNDE ÖDENİR. (HASAR BELGELERİNİN İBRAZINDA GÜN SINIRLAMASI YOKTUR) BASİT DEPRESYON VAKALARINDA KULLANILAN PSİKOLOJİK İLAÇLAR VE PSİKİYATRİK MUAYENE KİŞİ BAŞI YILLIK 400 TL İLE ÖDENMEKTEDİR. (DOKTOR MUAYENEYE SINIR KOYMAKSIZIN VERİLEN LİMİT DAHİLİNDE ÖDENMEKTEDİR.) PSİKİYATRİ UZMAN HEKİM TARAFINDAN YAPILAN ESAS TEDAVİYE DESTEK SAĞLAMAK ÜZERE YAZILAN ANTİ DEPRESEN İLAÇLAR ÖDENİR. İLERİ TANI YÖNTEMLERİ (KOLONOSKOPİ -GASTROSKOPİ) ANESTEZİ İLE YAPILAN TETKİKLER KÜÇÜK MÜDAHALE'DEN % 100 ÖDENİR. ŞİRKET DR. YAZDIĞI REÇETELER VE TETKİKLER TÜM PERSONEL İÇİN KAPSAM DAHİLİNDEDİR. TATİL KÖYLERİ VE 5 YILDIZLI OTELLERDEKİ DOKTORLAR TARAFINDAN YAPILAN TEDAVİLERE AİT FATURALAR KAPSAM İÇİNDEDİR. 102 HAVA AMBULANSI UYGULAMASI AMELİYAT ÖNCESİ YAPILAN TÜM TETKİKLER ( HIV VE HEPATİT DAHİL) KAPSAM DAHİLİNDE 104 OLMALIDIR. 105 REFAKATÇİ GİDERLERİ İÇİN YAŞ SINIRLAMASI OLMAYACAKTIR. 106 BÖBREK TAŞI KIRDIRMA GİDERLERİ YATARAK TEDAVİ KAPSAMINDADIR. KEMOTERAPİ İLE İLGİLİ İLAÇ VE KONTROL TESTLERİ YATARAK TEDAVİ KAPSAMINDA 107 OLMALIDIR TRAFİK KAZASI SONUCU DİŞ VE AĞIZ YARALANMALARI İLE İLGİLİ DİŞ ÇENE VE AĞIZ 108 KISMINDAKİ HER TÜRLÜ AMELİYAT YATARAK TEDAVİ KAPSAMDA OLMALIDIR 109 RUTİN JİNEKOLOJİK MUAYENE KAPSAM DAHİLİNDE OLMALIDIR RUTİN GÖZ MUAYENE(OPTİK VE LENS MERKEZLERİNDE YAPILAN MUAYENELER HARİÇ) 110 KAPSAM DAHİLİNDE OLMALIDIR KONTROL MAMMOGRAFİSİ VE PSA TESTLERİ YILDA BİR KEZ KAPSAMDA OLMALIDIR. ( SENEDE BİR KEZ, ÖZEL ANLAŞMALI KURUMLARDA) HAMİLELİK TEMİNATI, EVLİ-BEKAR AYRIMI YAPILMAKSIZIN HAKETMİŞ TÜM SİGORTALILAR 112 İÇİN GEÇERLİ OLMALIDIR. ACIBADEM HASTANELERİNDE AYAKTA TEDAVİ İÇİN KATILIM PAYI ÖDENMEMEKTEDİRLER. 113 BU ŞEKİLDE VE SORUNSUZ DEVAM ETMELİDİR. (FEDERASYON VE HASTANE YÖNETİMİNİN ÖZEL ANLAŞMASI SEBEBİ İLE)

7 Page 7 of 8 PERSONEL GRUBU BAĞIMLILAR GRUBU YATARAK TEDAVİ Ameliyat Oda- Yemek- Refakatçi ( Yıllık 180 Gün ) Yoğun Bakım ( Yıllık 90 Gün ) Koroner Anjiografi Kemoterapi Radyoterapi Diyaliz LİMİTSİZ LİMİTSİZ Ameliyat Tazminat Teminatı 100% SUT / TL (VAKA BAŞI) 100% SUT / TL (VAKA BAŞI) Suni Uzuv TL (VAKA BAŞI) TL (VAKA BAŞI) Evde Bakım TL (YILLIK) MAX.8 HAFTA TL (YILLIK) MAX.8 HAFTA Ameliyat Sonrası Fizik Tedavi Rehabilitasyon TL (YILLIK) TL (YILLIK) Hava Ambulansı TL (VAKA BAŞI) TL (VAKA BAŞI) Ambulans LİMİTSİZ LİMİTSİZ Kaza Sonucu Çene Cerrahisi 100% LİMİTSİZ 100% LİMİTSİZ Trafik Kazası Sonucu Diş 100% LİMİTSİZ 100% LİMİTSİZ Küçük Müdahale 100% LİMİTSİZ 100% LİMİTSİZ DOĞUM Hamilelik ve Doğum 100% TL (YILLIK) - Rutin Kontroller 80% DOĞUM TEMİNATINDAN - KAPSAM DIŞI

8 Page 8 of 8 AYAKTA TEDAVİ Doktor 250 TL (İşlem Başı) İlaç TL (Yıllık) Tahlil Röntgen 80% TL (Yıllık) İleri Tanı Yöntemleri - KAPSAM DIŞI Fizik Tedavi TL (YILLIK) Yardımcı Tıbbi Malzeme 80% 600.-TL (YILLIK) Kontrol Mamografisi-PSA Testi 100% 40 YAŞ ÜSTÜ YILDA BİR KEZ ASG KURUMLARINDA KAPSAM İÇİNDEDİR. Yurtdışı Tedavi Yurtdışı Yatarak Tedavi 100% YILLIK USD ÜST LİMİTLİ YURTİÇİ LİMİTLER DAHİLİNDE ASG EMSAL 100% YILLIK USD ÜST LİMİTLİ YURTİÇİ LİMİTLER DAHİLİNDE ASG EMSAL Yurtdışı Ayakta Tedavi 80% YILLIK USD ÜST LİMİTLİ / VAKA BAŞINA YURTİÇİ LİMİTLER ASG EMSAL -- KAPSAM DIŞI

GRUP SAĞLIK SİGORTASI ŞARTNAMESİ

GRUP SAĞLIK SİGORTASI ŞARTNAMESİ Page 1 of 8 ÜNİTESİ : SATIN ALMA MÜDÜRLÜĞÜ SAYI : 2018 / 10764 KONU : 2018-2019 YILI ÖZEL SİGORTA HİZMET ALIMI SON BAŞVURU TARİHİ : 03 Temmuz 2018 Salı 11:00 GRUP ŞARTNAMESİ Türkiye Futbol Federasyonu

Detaylı

IBS SİGORTA ve REASÜRANS BROKERLİĞi A.Ş

IBS SİGORTA ve REASÜRANS BROKERLİĞi A.Ş ÜNİTESİ : SATIN ALMA MÜDÜRLÜĞÜ SAYI : 2010/12152 KONU : GRUP SAĞLIK SİGORTASI ALIMI Türkiye Futbol Federasyonu personeli eş ve çocuklarını kapsama alan Grup Sağlık Sigortası yenilenecektir. Teklifler 18

Detaylı

: GRUP SAĞLIK SİGORTASI ALIMI. Türkiye Futbol Federasyonu personeli eş ve çocuklarını kapsama alan Grup Sağlık Sigortası yenilenecektir.

: GRUP SAĞLIK SİGORTASI ALIMI. Türkiye Futbol Federasyonu personeli eş ve çocuklarını kapsama alan Grup Sağlık Sigortası yenilenecektir. Page 1 of 5 ÜNİTESİ : SATIN ALMA MÜDÜRLÜĞÜ SAYI : 2014/15736 KONU : ALIMI SON BAŞVURU TARİHİ : 13 TEMMUZ 2014 Cuma Türkiye Futbol Federasyonu personeli eş ve çocuklarını kapsama alan Grup Sağlık Sigortası

Detaylı

GRUP SAĞLIK SİGORTASI ŞARTNAMESİ

GRUP SAĞLIK SİGORTASI ŞARTNAMESİ ÜNİTESİ : SATIN ALMA MÜDÜRLÜĞÜ SAYI : 2012/15314 KONU : GRUP SAĞLIK SİGORTASI ALIMI SON BAŞVURU TARİHİ : 17 TEMMUZ 2012 SALI Türkiye Futbol Federasyonu personeli eş ve çocuklarını kapsama alan Grup Sağlık

Detaylı

TEMİNAT UYGULAMALARI BESTMED(2) KATILIMI. Limitsiz 0% Limitsiz 0% Limitli (9) 0% Limitli 20% Limitli 0-10% Limitli 40%

TEMİNAT UYGULAMALARI BESTMED(2) KATILIMI. Limitsiz 0% Limitsiz 0% Limitli (9) 0% Limitli 20% Limitli 0-10% Limitli 40% 27 Şubat 2015 Sayın BAY, ERGOCAN Sağlık Sigortası'nın size sağlamış olduğu avantajlar ile ihtiyaçlarınıza uygun olarak hazırladığımız geniş ürün yelpazemizdeki planlarımızdan birini seçerek, ERGO güvencesinde

Detaylı

TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI

TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI HANGİ SAĞLIK KURUMLARINDA OLAN TEDAVİ ÖDENİR ALLİANZ İLE VE SGK İLE ANLAŞMALI SAĞLIK KURULUŞU ALLİANZ İLE ANLAŞMASIZ SGK İLE ANLAŞMALI SAĞLIK KURULUŞU SAĞLIK KURULUŞU SGK İLE

Detaylı

Limitsiz 0% Limitsiz 0% Limitli (9) 0%

Limitsiz 0% Limitsiz 0% Limitli (9) 0% 27 Şubat 2015 Sayın BAY, ERGOCAN Sağlık Sigortası'nın size sağlamış olduğu avantajlar ile ihtiyaçlarınıza uygun olarak hazırladığımız geniş ürün yelpazemizdeki planlarımızdan birini seçerek, ERGO güvencesinde

Detaylı

TEMİNAT UYGULAMALARI BESTMED(2) KATILIMI. Limitsiz 0% Limitsiz 0% Limitli (9) 0% Limitli 20% Limitli 0-10% Limitli 40%

TEMİNAT UYGULAMALARI BESTMED(2) KATILIMI. Limitsiz 0% Limitsiz 0% Limitli (9) 0% Limitli 20% Limitli 0-10% Limitli 40% 27 Şubat 2015 Sayın BAY, ERGOCAN Sağlık Sigortası'nın size sağlamış olduğu avantajlar ile ihtiyaçlarınıza uygun olarak hazırladığımız geniş ürün yelpazemizdeki planlarımızdan birini seçerek, ERGO güvencesinde

Detaylı

Limitsiz 0% Limitsiz 0% Limitli (9) 0%

Limitsiz 0% Limitsiz 0% Limitli (9) 0% 27 Şubat 2015 Sayın BAY, ERGOCAN Sağlık Sigortası'nın size sağlamış olduğu avantajlar ile ihtiyaçlarınıza uygun olarak hazırladığımız geniş ürün yelpazemizdeki planlarımızdan birini seçerek, ERGO güvencesinde

Detaylı

Neden Sağlık Sigortası?

Neden Sağlık Sigortası? Neden Sağlık Sigortası? Olası sağlık sorunlarına çağdaş ve kapsamlı çözümler getirir Kişiler, diledikleri doktor veya sağlık kurumunu seçmek özgürlüğüne sahiptir. Kişiler, sağlık sigorta primlerini vergiden

Detaylı

PLATİN MEDIUM TEMİNATLAR PAYI

PLATİN MEDIUM TEMİNATLAR PAYI PLATİN MEDIUM TEMİNATLAR YATARAK TEDAVİ TEMİNATLARI Ameliyat 0 Olay Başına SİZ Oda-Yemek 0 Günlük SİZ Refakatçi 0 Günlük SİZ Tıbbi Tedavi için Yatış 0 Olay Başına SİZ Yardımcı Tıbbi Malzeme 20 Yıllık 750

Detaylı

ERGO Yüzde 100 Sağlık Sigortası

ERGO Yüzde 100 Sağlık Sigortası AKDENİZ ŞİFA OLİMPOS MEDİCAL PARK ANTALYA DOĞUM DAHİL ANTALYA ANADOLU HASTANELERİ GRUBU (DOĞUM DAHİL.) ERGO Yüzde 100 Sağlık Sigortası Tamamlayıcı sağlık sigortası Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından

Detaylı

YMM SERVET KOZAN

YMM SERVET KOZAN ÖZEL SAĞLIK SİGORTALARI VE TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI YMM SERVET KOZAN 24.10.2018 SAĞLIK SİGORTASI KAPSAMI Sağlık sigortası, sigorta başlangıç tarihinden sonra ortaya çıkan hastalıklarına ait muayene,

Detaylı

EK PROTOKOL 10 OCAK 2012

EK PROTOKOL 10 OCAK 2012 10 OCAK 2012 EK PROTOKOL DOĞUŞ İNŞAAT GRUBU ile YAPI KREDİ SİGORTA A.Ş. arasında imzalanmış bulunan ve 01/01/2012-01/01/2013 tarihleri arasında geçerli olan Ek-1 de numaraları ve isimleri belirtilmiş olan

Detaylı

tam olsun! Tamamlayan Sigorta ile Ray Sigorta nın anlaşmalı olduğu SGK anlaşmalı özel sağlık kuruluşlarında fark ödemeden farkı yaşayın.

tam olsun! Tamamlayan Sigorta ile Ray Sigorta nın anlaşmalı olduğu SGK anlaşmalı özel sağlık kuruluşlarında fark ödemeden farkı yaşayın. Sağlığınız tam olsun! Ray Sigorta nın yeni sigorta paketi Tamamlayan Sigorta ile Ray Sigorta nın anlaşmalı olduğu SGK anlaşmalı özel sağlık kuruluşlarında ürün kapsamında olan işlemlerde fark ödemeden

Detaylı

FARKSIZ FARK YARATIR

FARKSIZ FARK YARATIR FARKSIZ FARK YARATIR İSTANBUL ANADOLU YAKASI SANAYİ SİTELERİ İstanbul 25.01.2016 Güneşim Tamam Sağlık Sigortası Medikal Destek Sağlık Sigortası Tamamlayıcı / Destekleyici Sağlık Sigortaları Sosyal güvenlik

Detaylı

SAĞLIĞIM TAMAM SİGORTASI ACENTE SATIŞ KILAVUZU İÇİNDEKİLER

SAĞLIĞIM TAMAM SİGORTASI ACENTE SATIŞ KILAVUZU İÇİNDEKİLER SAĞLIĞIM TAMAM SİGORTASI ACENTE SATIŞ KILAVUZU İÇİNDEKİLER A.ÜRÜN ÖZELLİKLERİ 1) Sağlığım Tamam Sigortası Nedir? 2) Bu ürünü kimler alabilir? 3) Sağlığım Tamam Sigortası Nasıl Kullanılır? 4) Özel hastanelerde

Detaylı

Allianz özel sağlık sigortası

Allianz özel sağlık sigortası Allianz özel sağlık sigortası Allianz özel sağlık sigortası Gözlük ve diş teminatı olan tek allianz poliçesidir. - Yatarak Tedavi giderlerini anlaşmalı sağlık kurumlarında limitler dahilinde ve %100 -

Detaylı

TAMAMLAYAN SAĞLIK SİGORTASI MEDIUM

TAMAMLAYAN SAĞLIK SİGORTASI MEDIUM TAMAMLAYAN SAĞLIK SİGORTASI MEDIUM YATARAK TEDAVİ I KATILIM PAYI LİMİT Ameliyat Tek Kişilik Oda - Yemek Refakatçi Tıbbi Tedavi için Yatış Küçük Cerrahi Müdahaleler Yıllık Yoğun Bakım Koroner Anjiyografi

Detaylı

DOĞRU ADIM TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI HAKKINDA SIK SORULAN SORULAR Doğru Adım Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Nedir? Sigortalının Doğa Sigorta

DOĞRU ADIM TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI HAKKINDA SIK SORULAN SORULAR Doğru Adım Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Nedir? Sigortalının Doğa Sigorta DOĞRU ADIM TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI HAKKINDA SIK SORULAN SORULAR Doğru Adım Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Nedir? Sigortalının Doğa Sigorta tarafından belirlenmiş anlaşmalı kurum listesinde yer alan

Detaylı

SİGORTALI BİLGİLERİ SELDA APPAK ***6982 FERT K 20/05/ /02/2005 ( * ) PRİM BİLGİLERİ (TL) SİGORTA KONUSU TEMİNATLAR

SİGORTALI BİLGİLERİ SELDA APPAK ***6982 FERT K 20/05/ /02/2005 ( * ) PRİM BİLGİLERİ (TL) SİGORTA KONUSU TEMİNATLAR SİGORTA ETTİREN BİLGİLERİ Adı Soyadı : SELDA APPAK Network : EKO Vergi/TCK No/Pas.No : ***6982 Bölge : EGE BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ Adres : GÜZELYALI MAH. RESKA GIDA MİTHATPAŞA CAD. 1096A KONAK 35000 KONAK İZMİR

Detaylı

KONU : Futbolcu - Teknik Adam Hakem ler için Ferdi Kaza Sigortası Alımı

KONU : Futbolcu - Teknik Adam Hakem ler için Ferdi Kaza Sigortası Alımı Page 1 of 8 ÜNİTESİ : SATIN ALMA MÜDÜRLÜĞÜ SAYI : 2013/16424 KONU : Futbolcu - Teknik Adam Hakem ler için Ferdi Kaza Sigortası Alımı SON BAŞVURU TARİHİ : 06 Ağustos 2013 Salı Türkiye Futbol Federasyonu

Detaylı

: FERDİ KAZA SİGORTASI ALIMI

: FERDİ KAZA SİGORTASI ALIMI Page 1 of 10 ÜNİTESİ : SATIN ALMA MÜDÜRLÜĞÜ SAYI : 2014/17970 KONU : FERDİ ALIMI SON BAŞVURU TARİHİ : 13 Ağustos 2014 Çarşamba FERDİ ŞARTNAMESİ Türkiye Futbol Federasyonunun, aşağıda bilgileri bulunan

Detaylı

15 TL ÖZEL HASTANE. Detaylı bilgi için. - Mevcut hastalıklarınız poliçe kapsamında. - Bekleme süresi olmadan hemen kullanılabilir

15 TL ÖZEL HASTANE. Detaylı bilgi için. - Mevcut hastalıklarınız poliçe kapsamında. - Bekleme süresi olmadan hemen kullanılabilir MESS tarafından sağlanan Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, SGK ve Anadolu Sigorta TSS anlaşmalı özel hastanelerden sağlık hizmeti almanıza olanak sağlıyor. nlu ruk og ZS m Payı Katılı 15 TL t k hizme ödeyere

Detaylı

EK PROTOKOL COLGATE GRUBU

EK PROTOKOL COLGATE GRUBU 20 OCAK 2012 EK PROTOKOL COLGATE GRUBU ile YAPI KREDİ SİGORTA A.Ş. arasında akdedilmiş bulunan ve 01/01/2012-01/01/2013 tarihleri arasında geçerli olan Ek-1 de numaraları ve isimleri belirtilmiş olan Kurumsal

Detaylı

2016 Doğan Medya Grup Sağlık Sigortaları Bilgilendirme Sunumu

2016 Doğan Medya Grup Sağlık Sigortaları Bilgilendirme Sunumu 2016 Doğan Medya Grup Sağlık Sigortaları Bilgilendirme Sunumu 0 ACP Brokerlik Bu yıl ACP Brokerlik desteği ile yenilenen grup sağlık sigortalarınız ile ilgili değişiklikler ve yeni sigortacınız Mapfre

Detaylı

Kendiniz ve Sevdikleriniz İçin Sağlıklı Bir Karar! AEGON KİŞİYE ÖZEL SAĞLIK SİGORTASI

Kendiniz ve Sevdikleriniz İçin Sağlıklı Bir Karar! AEGON KİŞİYE ÖZEL SAĞLIK SİGORTASI Kendiniz ve Sevdikleriniz İçin Sağlıklı Bir Karar! AEGON KİŞİYE ÖZEL SAĞLIK SİGORTASI 0850 221 15 55 Uluslararası güç Farklı plan alternatifleri Geniş medikal hizmet ağı Bütçenize uygun çözümler Aegon

Detaylı

Saglik Sigortasi Haber Platformalari - Saglik Sigortasi Karsilastirmalari İçindekiler

Saglik Sigortasi Haber Platformalari - Saglik Sigortasi Karsilastirmalari İçindekiler Saglik Sigortasi Haber Platformalari - Saglik Sigortasi Karsilastirmalari İçindekiler Sayfa 1 Sayfa 2 Sayfa 3 Sayfa 4 Sayfa 5 Sayfa 6 Sayfa 7 Sayfa 8 Sayfa 9 Yapı Kredi Sigorta Ekstra Plan Ekstra Plan

Detaylı

FARK YOK TAMAMLAYICI SAĞLIK SiGORTASI

FARK YOK TAMAMLAYICI SAĞLIK SiGORTASI FARK YOK TAMAMLAYICI SAĞLIK SiGORTASI Kimler Sigorta Kapsamına Alınabilir? Sadece Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından kapsama alınan Genel Sağlık Sigortası olan kişiler bu poliçeyi satın alabilirler. Bu

Detaylı

23/07/2012 İTİBARİYLE GÜN ESASLI PRİM TL 1.937.556 HASAR TL 1.344.101 DOSYA ADEDİ 1081

23/07/2012 İTİBARİYLE GÜN ESASLI PRİM TL 1.937.556 HASAR TL 1.344.101 DOSYA ADEDİ 1081 Page 1 of 7 FERDİ ŞARTNAMESİ Türkiye Futbol Federasyonunun, aşağıda bilgileri bulunan FUTBOLCU / TEKNİK ADAM / HAKEM FERDİ poliçeleri yenilenecektir. Poliçe hali hazırda Ankara Sigorta da bulunmakta olup,

Detaylı

Koşullar; Vefat 100.000. Sürekli Sakatlık 100.000. Tedavi Masrafları 10.000. Yaklaşık Toplam Kişi Sayısı 14.283 SİGORTA KAPSAMI

Koşullar; Vefat 100.000. Sürekli Sakatlık 100.000. Tedavi Masrafları 10.000. Yaklaşık Toplam Kişi Sayısı 14.283 SİGORTA KAPSAMI Ünitesi : Satın Alma Müdürlüğü Sayı : 2011/17113 Konu : Ferdi Kaza Sigortası Son Başvuru Tarihi: 10 Ağustos 2011 Türkiye Futbol Federasyonunun, aşağıda bilgileri bulunan FERDİ KAZA SİGORTASI poliçeleri

Detaylı

Sağlık Ürün. İçerik Analiz Çalışması 2012 Bireysel Sağlık Ürünleri

Sağlık Ürün. İçerik Analiz Çalışması 2012 Bireysel Sağlık Ürünleri Sağlık Ürün İçerik Analiz Çalışması 2012 Bireysel Sağlık Ürünleri İçindekiler Yapı Kredi Sigorta... 1 Ekstra Plan Ekstra Plan li Multi Plan Eko Plan Standart Plan WIP 2C Nazar Boncuğu Moral Destek Acıbadem

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI PERSONELİ VE BAKMAKLA YÜKÜMLÜ OLDUKLARI AILE BIREYLERINE ÖZEL SAĞLIK SİGORTASI YAPTIRILMASI İŞİ İÇİN İDARİ VE TEKNİK ŞARTNAME

İZMİR TİCARET ODASI PERSONELİ VE BAKMAKLA YÜKÜMLÜ OLDUKLARI AILE BIREYLERINE ÖZEL SAĞLIK SİGORTASI YAPTIRILMASI İŞİ İÇİN İDARİ VE TEKNİK ŞARTNAME 30.03.2016 B-21 Sayın İlgili, İzmir Ticaret Odası Personeli ve Bakmakla Yükümlü Oldukları Aile Bireylerinin Özel Sağlık Sigortası Yaptırılması işi için fiyat teklifinizi ve ön yeterlilik belgelerinizi,

Detaylı

ACIBADEM SİGORTA GRUP SAĞLIK SİGORTASI KULLANIM REHBERİ

ACIBADEM SİGORTA GRUP SAĞLIK SİGORTASI KULLANIM REHBERİ ACIBADEM SİGORTA GRUP SAĞLIK SİGORTASI KULLANIM REHBERİ Acıbadem Sigorta, Grup Sağlık Sigortası kapsamında size sunulan sağlık sigortasından etkin ve doğru biçimde yararlanabilmeniz için aşağıdaki bilgiler

Detaylı

HEPATİTLER (SARILIK HASTALIĞI) VE 0212 5294400 2182 KRONİK BÖBREK HASTALIKLARI VE 0212 5294400 2182

HEPATİTLER (SARILIK HASTALIĞI) VE 0212 5294400 2182 KRONİK BÖBREK HASTALIKLARI VE 0212 5294400 2182 İSTANBUL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ 2013 YILI HASTA OKULU PLANI HASTANE ADI TARİH SAAT KONU EĞİTİM YERİ HASTA OKULU PROGRAMI İÇİN HASTA VE YAKINLARININ İLETİŞİM KURABİLECEKLERİ TELEFON NUMARASI HASEKİ 28/01/2013

Detaylı

SİGORTALIMIZ ANADOLU SİGORTA İLE ANLAŞMALI OLAN SAĞLIK KURULUŞUNA GİDER

SİGORTALIMIZ ANADOLU SİGORTA İLE ANLAŞMALI OLAN SAĞLIK KURULUŞUNA GİDER SAĞLIK ANLAŞMALI KURUMLAR YATIŞSIZ TEDAVİ SÜRECİ SİGORTALIMIZ ANADOLU SİGORTA İLE ANLAŞMALI OLAN SAĞLIK KURULUŞUNA GİDER ANLAŞMALI KURUMLAR BANKOSUNA GİDEREK ANADOLU SİGORTA LI OLDUĞUNU BEYAN EDER. (SAĞLIK

Detaylı

Allianz Modüler Sağlık Sigortası Tanıtım Kılavuzu

Allianz Modüler Sağlık Sigortası Tanıtım Kılavuzu Allianz Modüler Sağlık Sigortası Tanıtım Kılavuzu Allianz dan 1 sigortacılık devrimi! Yeni nesil sigortacılık ürünü; Allianz Modüler Sağlık Sigortası! Değerli Sigortalımız, Tebrikler! Seçim özgürlüğü sağlayan;

Detaylı

TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI

TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI Özel hastanelerin avantajlarından yararlanmak istiyorsunuz, ancak yüksek fark ücretleri sizi endişelendiriyor mu? Muayene ve tetkikler için uzun randevu sürelerini beklemek

Detaylı

AKTÜERYA ve. Orhun Emre ÇELİK. 5 Nisan 2010 Hacettepe Üniversitesi, Ankara

AKTÜERYA ve. Orhun Emre ÇELİK. 5 Nisan 2010 Hacettepe Üniversitesi, Ankara AKTÜERYA ve SAĞLIK SİGORTACILIĞI Orhun Emre ÇELİK 5 Nisan 2010 Hacettepe Üniversitesi, Ankara Neden Sağlık Sigortası? Sosyal Güvenlik Kamu Sağlık Sistemi Hizmet Kalitesi Özel Sağlık Kurumlarına olan gereksinim

Detaylı

Allianz Modüler Sağlık Sigortası Tanıtım Kılavuzu

Allianz Modüler Sağlık Sigortası Tanıtım Kılavuzu Allianz Modüler Sağlık Sigortası Tanıtım Kılavuzu Allianz dan 1 sigortacılık devrimi! Yeni nesil sigortacılık ürünü; Allianz Modüler Sağlık Sigortası! Değerli Sigortalımız, Tebrikler! Seçim özgürlüğü sağlayan;

Detaylı

B-21. Sayın İlgili,

B-21. Sayın İlgili, Sayın İlgili, 21.03.2019 B-21 İzmir Ticaret Odası Personeli ve Bakmakla Yükümlü Oldukları Aile Bireylerinin Özel Sağlık Sigortası Yaptırılması işi için fiyat teklifinizi ve ön yeterlilik belgelerinizi,

Detaylı

Özel Sağlık Sigortası

Özel Sağlık Sigortası Kendimizi ne kadar korumaya çalışırsak çalışalım, bazen beklenmedik bir anda hastalık kapımızı çalabiliyor. İşte Allianz, bir sağlık sorunu ile karşılaştığınızda, tetkik ve tedavinizi isteğinize göre yurtiçinde

Detaylı

Adresi: TANZİMAT SOK. KARADAĞ ll APT. BİNA NO:64DA:A GÖZTEPE KADIKÖY İSTANBUL TÜRKİYE Tel ve Faks No: (216) / (216)

Adresi: TANZİMAT SOK. KARADAĞ ll APT. BİNA NO:64DA:A GÖZTEPE KADIKÖY İSTANBUL TÜRKİYE Tel ve Faks No: (216) / (216) SAĞLIK SİGORTALARI BİLGİLENDİRME FORMU En az iki nüsha olarak düzenlenen bu form, sigorta ettirene ve sigortadan menfaat sağlayacak diğer kişilere yapılacak sigorta sözleşmesine ilişkin önemli bazı hususlarda

Detaylı

ÇANKAYA BELEDİYESİNİN ÖZEL HASTANELERLE YAPMIŞ OLDUĞU PROTOKOLLERLE ALINAN İNDİRİM ORANLARI

ÇANKAYA BELEDİYESİNİN ÖZEL HASTANELERLE YAPMIŞ OLDUĞU PROTOKOLLERLE ALINAN İNDİRİM ORANLARI ÇANKAYA BELEDİYESİNİN ÖZEL HASTANELERLE YAPMIŞ OLDUĞU PROTOKOLLERLE ALINAN İNDİRİM ORANLARI ÖZEL ÇANKAYA YAŞAM HASTANESİ Ayaktan Tedavi: %15 Yatarak Tedavi: %15 Diyet: %10 Lazer epilasyon: %10 Check-up:

Detaylı

ALLIANZ MODÜLER SAĞLIK SİGORTASI TANITIM KILAVUZU

ALLIANZ MODÜLER SAĞLIK SİGORTASI TANITIM KILAVUZU ALLIANZ MODÜLER SAĞLIK SİGORTASI TANITIM KILAVUZU Bu kılavuz, Ekim 2018 tarihinde basılmış olup, Allianz Modüler Sağlık Sigortası ile ilgili tüm güncel bilgilere www.allianz.com.tr adresimizden ulaşabilirsiniz.

Detaylı

SAĞLIK SİGORTALARI SINAVI WEB-ARALIK 2015

SAĞLIK SİGORTALARI SINAVI WEB-ARALIK 2015 SAĞLIK SİGORTALARI SINAVI WEB-ARALIK 2015 Soru-1: Sosyal Güvenlik Kurumu altında sağlık güvencesi olan ve ayrıca AA Sigorta şirketinden 04.05.2015 başlangıç tarihli sağlık sigortası yaptıran Ali Bey, 10.05.2015

Detaylı

GRUP SAĞLIK SİGORTASI BAŞVURU VE SAĞLIK BEYAN FORMU

GRUP SAĞLIK SİGORTASI BAŞVURU VE SAĞLIK BEYAN FORMU BAŞVURU V SAĞLIK BYAN FORMU Lütfen, Başvuru Formu üzerinde yer alan tüm alanları büyük harf kullanarak okunaklıbir şekilde doldurunuz. Bu form, teklif niteliğinde değildir. Grup Adı / Sigorta ttiren Plan

Detaylı

Sayın İlgili, Saygılarımızla,

Sayın İlgili, Saygılarımızla, 12.03.2018 B-21 Sayın İlgili, İzmir Ticaret Odası Personeli ve Bakmakla Yükümlü Oldukları Aile Bireylerinin Özel Sağlık Sigortası Yaptırılması işi için fiyat teklifinizi ve ön yeterlilik belgelerinizi,

Detaylı

Allianz Modüler Sağlık Sigortası. Özel ve Genel Şartları

Allianz Modüler Sağlık Sigortası. Özel ve Genel Şartları Allianz Modüler Sağlık Sigortası Özel ve Genel Şartları Ç NDEK LER A MODÜLER SAĞLIK SİGORTASI ÖZEL ŞARTLARI 3 1 SİGORTANIN KONUSU VE KAPSAMI 3 2 TANIMLAR 3 3 TEMİNATLAR 6 3.1. Yatarak Tedavi Modülü 6 3.1.1.

Detaylı

KİŞİYE ÖZEL DOĞUM SİGORTASI BAŞVURU FORMU

KİŞİYE ÖZEL DOĞUM SİGORTASI BAŞVURU FORMU KİŞİY ÖZL DOĞUM SİGORTASI BAŞVURU FORMU Lütfen, Başvuru Formu üzerinde yer alan tüm alanları büyük harf kullanarak okunaklı bir şekilde doldurunuz. Bu form, teklif niteliğinde değildir. Aracı / KRY No

Detaylı

SENSEÇ DOĞUM SİGORTASI BAŞVURU VE BEYAN FORMU

SENSEÇ DOĞUM SİGORTASI BAŞVURU VE BEYAN FORMU SNSÇ DOĞUM SİGORTASI BAŞVURU V BYAN FORMU Lütfen, Başvuru Formu üzerinde yer alan tüm alanları büyük harf kullanarak okunaklı bir şekilde doldurunuz. Bu form, teklif niteliğinde değildir. Aracı No Seçilen

Detaylı

SAĞLIK TAZMİNAT ÖDEMELERİ

SAĞLIK TAZMİNAT ÖDEMELERİ KULLANIM REHBERİ İÇİNDEKİLER 3S SAĞLIK SİGORTA SİSTEMİ KULLANIM REHBERİ... 2 SİGORTALI TANITIM KARTI... 4 ANLAŞMALI KURULUŞLAR... 6 SAĞLIK TAZMİNAT ÖDEMELERİ YATARAK TEDAVİ TEMİNATI... 8 AYAKTA TEDAVİ

Detaylı

AKSAĞLIK SAĞLIK SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU

AKSAĞLIK SAĞLIK SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU En az iki nüsha olarak düzenlenen bu form, 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu nun 1423. Maddesine ve 28.10.2007 tarihli Resmi Gazete de yayımlanan Sigorta Sözleşmelerinde Bilgilendirmeye İlişkin Yönetmelik

Detaylı

TEMİNATLARA AİT ÖZEL ŞARTLAR

TEMİNATLARA AİT ÖZEL ŞARTLAR Sayın Sigortalımız, Öncelikle, Şirketimizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sağlık sigortası poliçeniz ile ilgili olarak sizi aydınlatacağını düşündüğümüz ayrıntılı bilgiler aşağıda sunulmaktadır.

Detaylı

SAĞLIK SİGORTASI ÖZEL ŞARTLARI 1. TEMİNATLARA AİT ÖZEL ŞARTLAR

SAĞLIK SİGORTASI ÖZEL ŞARTLARI 1. TEMİNATLARA AİT ÖZEL ŞARTLAR SAĞLIK SİGORTASI ÖZEL ŞARTLARI Sayın Sigortalımız, Öncelikle, Şirketimizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sağlık sigortası poliçeniz ile ilgili olarak sizi aydınlatacağını düşündüğümüz ayrıntılı

Detaylı

BİREYSEL SAĞLIK SİGORTASI - FERDİ KAZA PAKET SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU

BİREYSEL SAĞLIK SİGORTASI - FERDİ KAZA PAKET SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU En az iki nüsha olarak düzenlenen bu form, 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu nun 1423. Maddesine ve 28.10.2007 tarihli Resmi Gazete de yayımlanan Sigorta Sözleşmelerinde Bilgilendirmeye İlişkin Yönetmelik

Detaylı

AVS ACİL VAKALAR SİGORTASI. Başa Dön

AVS ACİL VAKALAR SİGORTASI. Başa Dön AVS ACİL VAKALAR SİGORTASI Başa Dön Teminat Kapsamı Ani bir hastalık veya bedensel yaralanma sonucunda ortaya çıkan ve dolayısıyla geciktirilmesi mümkün olmayacak tıbbi veya cerrahi bakım gerektiren sağlık

Detaylı

MODÜLER SAĞLIK SİGORTASI ÖZEL ŞARTLARI İÇİNDEKİLER 1 SİGORTANIN KONUSU VE KAPSAMI... 4 2 TANIMLAR... 4 3 TEMİNATLAR... 9

MODÜLER SAĞLIK SİGORTASI ÖZEL ŞARTLARI İÇİNDEKİLER 1 SİGORTANIN KONUSU VE KAPSAMI... 4 2 TANIMLAR... 4 3 TEMİNATLAR... 9 MODÜLER SAĞLIK SİGORTASI ÖZEL ŞARTLARI İÇİNDEKİLER 1 SİGORTANIN KONUSU VE KAPSAMI... 4 2 TANIMLAR... 4 3 TEMİNATLAR... 9 3.1 Yatarak Tedavi Modülü... 9 3.1.1 Yatarak Tedaviler... 9 3.1.1.1 Yatarak Tedaviler

Detaylı

Sayın Sigortalımız, I. TEMİNATLARA AİT ÖZEL ŞARTLAR

Sayın Sigortalımız, I. TEMİNATLARA AİT ÖZEL ŞARTLAR Sayın Sigortalımız, Öncelikle, Şirketimizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sağlık sigortası poliçeniz ile ilgili olarak sizi aydınlatacağını düşündüğümüz ayrıntılı bilgiler aşağıda sunulmaktadır.

Detaylı

Başa Dön FERDİ KAZA SİGORTASI

Başa Dön FERDİ KAZA SİGORTASI Başa Dön FERDİ KAZA SİGORTASI Ferdi Kaza Sigortası Nedir? Ferdi Kaza sigortası, Sigortalının sigorta süresi içerisinde kaza sonucu; kalıcı sakatlık, ölüm ve yaralanma durumunda, geleceklerini poliçe üzerinde

Detaylı

Hoş Geldin Sağlık Sigortası Soru Formu

Hoş Geldin Sağlık Sigortası Soru Formu Hoş Geldin Sağlık Sigortası Soru Formu Sigortalanacak Bireylerin Yakınlık Derecesi Adı Soyadı Doğum Tarihi Doğum Yeri Cinsiyeti Medeni Hali Uyruğu 1. Kişi 2. Kişi 3. Kişi 4. Kişi 5. Kişi Kendisi Eş Çocuk

Detaylı

KİŞİYE ÖZEL SAĞLIK SİGORTASI - FERDİ KAZA PAKET SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU

KİŞİYE ÖZEL SAĞLIK SİGORTASI - FERDİ KAZA PAKET SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU En az iki nüsha olarak düzenlenen bu form, 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu nun 1423. Maddesine ve 28.10.2007 tarihli Resmi Gazete de yayımlanan Sigorta Sözleşmelerinde Bilgilendirmeye İlişkin Yönetmelik

Detaylı

Acil Sağlık Sigortası El Kitabı

Acil Sağlık Sigortası El Kitabı İÇİNDEKİLER 1. AMAÇ... 3 2. KAPSAM... 3 3. GENEL HÜKÜMLER... 4 3.1. Anlaşmalı Tedavi Merkezlerindeki İşlemler... 4 3.2. Anlaşmasız Tedavi Merkezlerindeki İşlemler... 4 4. TEMİNATLAR... 5 4.1. Yatarak Tedavi

Detaylı

KİŞİYE ÖZEL SAĞLIK SİGORTASI - FERDİ KAZA PAKET SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU

KİŞİYE ÖZEL SAĞLIK SİGORTASI - FERDİ KAZA PAKET SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU En az iki nüsha olarak düzenlenen bu form, 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu nun 1423. Maddesine ve 28.10.2007 tarihli Resmi Gazete de yayımlanan Sigorta Sözleşmelerinde Bilgilendirmeye İlişkin Yönetmelik

Detaylı

SENSEÇ DOĞUM SİGORTASI BAŞVURU VE BEYAN FORMU

SENSEÇ DOĞUM SİGORTASI BAŞVURU VE BEYAN FORMU SNSÇ DOĞUM SİGORTASI BAŞVURU V BYAN FORMU Lütfen, Başvuru Formu üzerinde yer alan tüm alanları büyük harf kullanarak okunaklı bir şekilde doldurunuz. Bu form, teklif niteliğinde değildir. Aracı No Seçilen

Detaylı

- Doğuştan Varolan Hastalık: Kalıtsal faktörlerin veya gebelik sırasında edinilmiş şikayetlerin sonucu olarak doğum esnasında mevcut olan hastalık.

- Doğuştan Varolan Hastalık: Kalıtsal faktörlerin veya gebelik sırasında edinilmiş şikayetlerin sonucu olarak doğum esnasında mevcut olan hastalık. ZURICH SİGORTA YARDIM HİZMETLERİ Sigortalı Kişi Poliçenin adına kesildiği kişi anlamındadır. Lehdar 1.Sigortalı kişi, 2.Sigortalı kişinin kendisiyle birlikte sürekli ikamet eden eşi ve çocukları, 3.Sigortalı

Detaylı

Özel Sağlık Sigortası El Kitabı

Özel Sağlık Sigortası El Kitabı İÇİNDEKİLER 1. AMAÇ... 3 2. KAPSAM... 4 3. GENEL HÜKÜMLER... 4 3.1. Anlaşmalı Tedavi Merkezlerindeki İşlemler... 4 3.2. Anlaşmasız Tedavi Merkezlerindeki İşlemler... 5 5. TEMİNATLAR... 6 5.1. Yatarak Tedavi

Detaylı

İlgili ürün, 18 yaşından büyük ve 46 yaşından küçük bayanları teminat altına alır.

İlgili ürün, 18 yaşından büyük ve 46 yaşından küçük bayanları teminat altına alır. Hayat Merhaba Sağlık Sigortası Hayata Merhaba Sağlık Sigortası Nedir? Sigortalının TÜRK NİPPON SİGORTA A.Ş. tarafından belirlenmiş Anlaşmalı Kurum listesinde yer alan özel sağlık kuruluşlarından, Hamilelik

Detaylı

Vitalis Sigortası ile kendinizi yurtdışında da evinizde gibi hissedeceksiniz.

Vitalis Sigortası ile kendinizi yurtdışında da evinizde gibi hissedeceksiniz. Vitalis Sigortası ile kendinizi yurtdışında da evinizde gibi hissedeceksiniz. Neden Vitalis Sağlık Sigortası? Yurtdışına kimimiz iş için, kimimiz turistik amaçlı gideriz. Ancak seyahatteyken düşünmek isteyeceğimiz

Detaylı

TEMİNATLARA AİT ÖZEL ŞARTLAR

TEMİNATLARA AİT ÖZEL ŞARTLAR Sayın Sigortalımız, Öncelikle, Şirketimizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sağlık sigortası poliçeniz ile ilgili olarak sizi aydınlatacağını düşündüğümüz ayrıntılı bilgiler aşağıda sunulmaktadır.

Detaylı

BİLGİLENDİRME FORMU / NOTICE OF INFORMATION. 1. Sözleşmeye aracılık eden sigorta acentesinin/brokerin; Ticaret Ünvanı :

BİLGİLENDİRME FORMU / NOTICE OF INFORMATION. 1. Sözleşmeye aracılık eden sigorta acentesinin/brokerin; Ticaret Ünvanı : FİT - YABANCI UYRUKLU KİŞİLERE SAĞLIK SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU / NOTICE OF INFORMATION En az iki nüsha olarak düzenlenen bu form, sigorta ettirene ve sigortadan menfaat sağlayacak diğer kişilere,

Detaylı

TEMİNATLARA AİT ÖZEL ŞARTLAR

TEMİNATLARA AİT ÖZEL ŞARTLAR Sayın Sigortalımız, Öncelikle, Şirketimizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sağlık sigortası poliçeniz ile ilgili olarak sizi aydınlatacağını düşündüğümüz ayrıntılı bilgiler aşağıda sunulmaktadır.

Detaylı

KİŞİYE ÖZEL DOĞUM SİGORTASI BAŞVURU VE BEYAN FORMU

KİŞİYE ÖZEL DOĞUM SİGORTASI BAŞVURU VE BEYAN FORMU Lütfen, Başvuru Formu üzerinde yer alan tüm alanları büyük harf kullanarak okunaklı bir şekilde doldurunuz. Bu form, teklif niteliğinde değildir. Aracı / KRY No Seçilen Ürün / Poliçe No Seçilen Plan Teknik

Detaylı

SABANCI ÜNİVERSİTESİ LİSE YAZ OKULU ÖĞRENCİLERİ GRUP SAĞLIK SİGORTASI TEMİNATLARI (29.06.2014-12.07.2014 / 13.07.2014-26.07.2014)

SABANCI ÜNİVERSİTESİ LİSE YAZ OKULU ÖĞRENCİLERİ GRUP SAĞLIK SİGORTASI TEMİNATLARI (29.06.2014-12.07.2014 / 13.07.2014-26.07.2014) SABANCI ÜNİVERSİTESİ LİSE YAZ OKULU ÖĞRENCİLERİ GRUP SAĞLIK SİGORTASI TEMİNATLARI (29.06.2014-12.07.2014 / 13.07.2014-26.07.2014) SİGORTANIN KONUSU Sabancı Üniversitesi Lise Yaz Okulu öğrencilerinin, aşağıda

Detaylı

SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI GENEL ŞARTLARI

SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI GENEL ŞARTLARI SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI GENEL ŞARTLARI Sigortanın Kapsamı Madde1- Seyahat sağlık sigortası ulaşım yollarından herhangi birisini kullanarak yurt içinde, yurt dışına veya yurt dışından ülkemize seyahat

Detaylı

Allianz Modüler Sağlık Sigortası. Özel ve Genel Şartları

Allianz Modüler Sağlık Sigortası. Özel ve Genel Şartları Allianz Modüler Sağlık Sigortası Özel ve Genel Şartları Ç NDEK LER A - ALLIANZ MODÜLER SAĞLIK SİGORTASI ÖZEL ŞARTLARI 3 1 SİGORTANIN KONUSU VE KAPSAMI 3 2 TANIMLAR 3 3 TEMİNATLAR 6 3.1. Yatarak Tedavi

Detaylı

Güvence Kapsamı Yatarak Tedavi Teminatları

Güvence Kapsamı Yatarak Tedavi Teminatları Güvence Kapsamı Yatarak Tedavi Teminatları Cerrahi ve dahili yatışlar Yoğun bakım Kemoterapi, radyoterapi, diyaliz Küçük müdahale giderleri Özellikli tıbbi malzeme (yıllık 30.000 TL) Suni uzuv (yıllık

Detaylı

ALLIANZ MODÜLER SAĞLIK SİGORTASI ÖZEL ŞARTLARI İÇİNDEKİLER 1 SİGORTANIN KONUSU VE KAPSAMI TANIMLAR TEMİNATLAR... 10

ALLIANZ MODÜLER SAĞLIK SİGORTASI ÖZEL ŞARTLARI İÇİNDEKİLER 1 SİGORTANIN KONUSU VE KAPSAMI TANIMLAR TEMİNATLAR... 10 ALLIANZ MODÜLER SAĞLIK SİGORTASI ÖZEL ŞARTLARI İÇİNDEKİLER 1 SİGORTANIN KONUSU VE KAPSAMI... 4 2 TANIMLAR... 4 3 TEMİNATLAR... 10 3.1 Yatarak Tedavi Modülü...10 3.1.1 Yatarak Tedaviler...10 3.1.1.1 Yatarak

Detaylı

: Rüzgârlıbahçe Mah. Kavak Sok. No: Kavacık/İSTANBUL Tel & Faks no. : , faks: MERSİS no :

: Rüzgârlıbahçe Mah. Kavak Sok. No: Kavacık/İSTANBUL Tel & Faks no. : , faks: MERSİS no : En az iki nüsha olarak düzenlenen bu form, sigorta sözleşmesine taraf olmak isteyen kişilere, yapılacak sözleşmeye ilişkin hususlarda genel bilgi vermek amacıyla, 28.10.2007 tarihli Resmi Gazete de yayımlanan

Detaylı

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU GENEL SAĞLIK SİGORTASI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU GENEL SAĞLIK SİGORTASI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SOSYAL GÜVENLİK KURUMU GENEL SAĞLIK SİGORTASI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ARALIK 2018 Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü Görevleri Sosyal güvenlik mevzuatında genel sağlık sigortası ile ilgili konularda verilen

Detaylı

SENSEÇ SAĞLIK PAKET BİLGİLENDİRME FORMU

SENSEÇ SAĞLIK PAKET BİLGİLENDİRME FORMU SENSEÇ SAĞLIK PAKET En az iki nüsha olarak düzenlenen bu form, 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu nun 1423. Maddesine ve 28.10.2007 tarihli Resmi Gazete de yayımlanan Sigorta Sözleşmelerinde Bilgilendirmeye

Detaylı

TÜRKİYE DE GENEL SAĞLIK SİGORTASI. Dr. Gülbiye Yenimahalleli Yaşar

TÜRKİYE DE GENEL SAĞLIK SİGORTASI. Dr. Gülbiye Yenimahalleli Yaşar TÜRKİYE DE GENEL SAĞLIK SİGORTASI Dr. Gülbiye Yenimahalleli Yaşar 1. Nüfus kapsamı (GSS, m.60): -Bir işverene bağlı olarak çalışanlar (m.4/1,a - SSK) -Muhtarlar ile kendi adına ve hesabına çalışanlar (m4/1,

Detaylı

2018 ÜÇÜNCÜ SEVİYE AKTÜERLİK SINAVLARI SAĞLIK SİGORTALARI 16 ARALIK 2018

2018 ÜÇÜNCÜ SEVİYE AKTÜERLİK SINAVLARI SAĞLIK SİGORTALARI 16 ARALIK 2018 2018 ÜÇÜNCÜ SEVİYE AKTÜERLİK SINAVLARI SAĞLIK SİGORTALARI 16 ARALIK 2018 Sigortacılık Eğitim Merkezi (SEGEM) tarafından hazırlanmış olan bu sınav sorularının her hakkı saklıdır. Hangi amaçla olursa olsun,

Detaylı

M E D U L A SOSYAL GÜVENLİK KURUMU. Hizmet Sunumu Genel Müdürlüğü Teknoloji ve İş Geliştirme Dairesi Başkanlığı Aralık- 2008

M E D U L A SOSYAL GÜVENLİK KURUMU. Hizmet Sunumu Genel Müdürlüğü Teknoloji ve İş Geliştirme Dairesi Başkanlığı Aralık- 2008 M E D U L A SOSYAL GÜVENLİK KURUMU Hizmet Sunumu Genel Müdürlüğü Teknoloji ve İş Geliştirme Dairesi Başkanlığı Aralık- 2008 DİYALİZ TEDAVİLERİ HEMODİYALİZ MERKEZİNDE; Takip : İlk takip Tedavi türü : Günübirlik

Detaylı

Dr. Şuayyip Doğuş DEMİRCİ

Dr. Şuayyip Doğuş DEMİRCİ Dr. Şuayyip Doğuş DEMİRCİ Sigorta Türleri Zarar Sigortaları a. Mal Sigortaları b. Sorumluluk Sigortaları Can Sigortaları a. Hayat Sigortası b. Kaza Sigortası c. Hastalık ve Sağlık Hastalık ve Sağlık

Detaylı

Can Sağlığı Sigortası Özel Şartları ve Sağlık Sigortası Genel Şartları

Can Sağlığı Sigortası Özel Şartları ve Sağlık Sigortası Genel Şartları Can Sağlığı Sigortası Özel Şartları ve Sağlık Sigortası Genel Şartları Sayın Sigortalımız, Sağlık Sigortası alanındaki öncülüğümüzü sürdürerek sizlere en modern sağlık kuruluşlarında, en hızlı sağlık hizmetini,

Detaylı

ANKARA SİGORTA AS SAĞLIK POLİÇESİ BİLGİLENDİRME FORMU

ANKARA SİGORTA AS SAĞLIK POLİÇESİ BİLGİLENDİRME FORMU ANKARA SİGORTA AS SAĞLIK POLİÇESİ BİLGİLENDİRME FORMU En az iki nüsha olarak düzenlenen bu form, sigorta ettirene, sigorta sözleşmesine taraf olmak isteyen kişilere ve sigortadan menfaat sağlayacak diğer

Detaylı

SAĞLIK SİGORTASI ÖZEL ŞARTLARI 1. SAĞLIK SİGORTASI POLİÇELERİNİN KAPSAMI 2. KAVRAMLARIN TANIMLARI

SAĞLIK SİGORTASI ÖZEL ŞARTLARI 1. SAĞLIK SİGORTASI POLİÇELERİNİN KAPSAMI 2. KAVRAMLARIN TANIMLARI SAĞLIK SİGORTASI ÖZEL ŞARTLARI 1. SAĞLIK SİGORTASI POLİÇELERİNİN KAPSAMI Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketi (Anadolu Sigorta), Sağlık Sigortası Genel Şartları ve Anadolu Sigorta Sağlık Sigortası Özel

Detaylı

Sigortacı Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti.

Sigortacı Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti. Sigortacı Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti. DOĞA SİGORTA ERASMUS SEYAHAT VİZE SAĞLIK SİGORTASI 1) ERASMUS Seyahat Vize Sağlık Sigortası Nedir? Sigortalıya DOĞA SİGORTA tarafından belirlenmiş teminatlar,

Detaylı

SAĞLIK SİGORTALARI SINAVI EKİM 2017_WEB. Özel Sağlık Sigortası sözleşmelerinin iptaline ilişkin aşağıdaki ifadelerden hangisi doğrudur?

SAĞLIK SİGORTALARI SINAVI EKİM 2017_WEB. Özel Sağlık Sigortası sözleşmelerinin iptaline ilişkin aşağıdaki ifadelerden hangisi doğrudur? Soru 1 SAĞLIK SİGORTALARI SINAVI EKİM 2017_WEB Özel Sağlık Sigortası sözleşmelerinin iptaline ilişkin aşağıdaki ifadelerden hangisi doğrudur? A) Sigorta ettiren ve sigortalı sözleşme tanzim tarihinden

Detaylı

: Rüzgârlıbahçe Mah. Kavak Sok. No: Kavacık/İSTANBUL Tel & Faks no. : , faks: MERSİS no :

: Rüzgârlıbahçe Mah. Kavak Sok. No: Kavacık/İSTANBUL Tel & Faks no. : , faks: MERSİS no : En az iki nüsha olarak düzenlenen bu form, sigorta sözleşmesine taraf olmak isteyen kişilere, yapılacak sözleşmeye ilişkin hususlarda genel bilgi vermek amacıyla, 28.10.2007 tarihli Resmi Gazete de yayımlanan

Detaylı

POZİTİF SAĞLIK SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU

POZİTİF SAĞLIK SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU POZİTİF SAĞLIK SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU En az iki nüsha olarak düzenlenen bu form, sigorta ettirene ve sigortadan menfaat sağlayacak diğer kişilere; yapılacak sigorta sözleşmesine ilişkin önemli bazı

Detaylı

TAMAMLAYICI TRAFİK PAKETLERİ SIKÇA SORULAN SORULAR

TAMAMLAYICI TRAFİK PAKETLERİ SIKÇA SORULAN SORULAR TAMAMLAYICI TRAFİK PAKETLERİ (SATIŞ SÜRECİ) SATIŞ Müşteri İhtiyacına göre ürün kapsamı belirlenebilir mi? Evet modüler yapısı ve sabit primler ile istenilen paket seçilerek poliçeyi oluşturabilirsiniz.

Detaylı

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU SAĞLIK UYGULAMA TEBLİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR TEBLİĞ HAKKINDA KARŞILAŞTIRMALI BİLGİ NOTU

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU SAĞLIK UYGULAMA TEBLİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR TEBLİĞ HAKKINDA KARŞILAŞTIRMALI BİLGİ NOTU SOSYAL GÜVENLİK KURUMU SAĞLIK UYGULAMA TEBLİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR TEBLİĞ HAKKINDA KARŞILAŞTIRMALI BİLGİ NOTU YENİ HALİ RG Tarih :25.07.2014; Sayı : 29071 ESKİ HALİ AÇIKLAMA MADDE 5-Aynı Tebliğin

Detaylı

SAĞLIK SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU. A. SİGORTACIYA İLİŞKİN BİLGİLER 1. Sözleşmeye aracılık eden sigorta acentesinin; Ticaret Ünvanı :

SAĞLIK SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU. A. SİGORTACIYA İLİŞKİN BİLGİLER 1. Sözleşmeye aracılık eden sigorta acentesinin; Ticaret Ünvanı : En az iki nüsha olarak düzenlenen bu form, sigorta sözleşmesine taraf olmak isteyen kişilere, yapılacak sözleşmeye ilişkin hususlarda genel bilgi vermek amacıyla, 28.10.2007 tarihli Resmi Gazete de yayımlanan

Detaylı

Sağlık Sigortası Bilgilendirme Formu

Sağlık Sigortası Bilgilendirme Formu En az iki nüsha olarak düzenlenen bu form, sigorta sözleşmesine taraf olmak isteyen ve sigortadan menfaat sağlayacak diğer kişilere, yapılacak sigorta sözleşmesine ilişkin önemli bazı hususlarda genel

Detaylı

7- Kamu personeli ve aile fertlerinin katılım payının tahsili 7.1. Birinci basamak sağlık kuruluşlarında muayene katılım payının tahsili

7- Kamu personeli ve aile fertlerinin katılım payının tahsili 7.1. Birinci basamak sağlık kuruluşlarında muayene katılım payının tahsili 18 Eylül 2009 CUMA Resmî Gazete Sayı : 27353 TEBLĐĞ Maliye Bakanlığından: TEDAVĐ KATILIM PAYININ UYGULANMASI HAKKINDA TEBLĐĞ (SIRA NO: 12) 1- Amaç Bu Tebliğin amacı; kapsama dahil kişilerden, ayakta tedavilerinde

Detaylı

SAĞLIK SİGORTALARI İÇİN BİLGİLENDİRME FORMU

SAĞLIK SİGORTALARI İÇİN BİLGİLENDİRME FORMU SAĞLIK SİGORTALARI İÇİN BİLGİLENDİRME FORMU En az iki nüsha olarak düzenlenen bu form, sigorta ettirene ve sigortadan menfaat sağlayacak diğer kişilere; yapılacak sigorta sözleşmesine ilişkin önemli bazı

Detaylı

SAĞLIK SİGORTASI. Temel Sigorta

SAĞLIK SİGORTASI. Temel Sigorta SAĞLIK SİGORTASI Temel Sigorta İsviçre de ikamet eden tüm kişiler hastalık ve kazaya karşı sigorta yaptırmak zorundadırlar. Bu temel sigorta yaş, köken ve ikamet statüsü ne olursa olsun, herkes için zorunludur.

Detaylı

BİREYSEL SAĞLIK SİGORTASI SORU FORMU

BİREYSEL SAĞLIK SİGORTASI SORU FORMU İSTANBUL BÖLGE MÜD. FAKS:0850 744 0 753 KADIKÖY BÖLGE MÜD. FAKS:0850 744 0 754 AKDENİZ BÖLGE MÜD. FAKS:0850 744 0 752 BİREYSEL SAĞLIK SİGORTASI SORU FORMU BATI ANADOLU BÖLGE MÜD. FAKS:0850 744 0 747 GÜNEY

Detaylı