Votec ve iştirakleri; KOSGEB, TIGEM ve Tübitak tarafından desteklenmektedir. Çeşitli şehirlerdeki Teknokent lerde Ar-Ge ofislerine sahiptir.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Votec ve iştirakleri; KOSGEB, TIGEM ve Tübitak tarafından desteklenmektedir. Çeşitli şehirlerdeki Teknokent lerde Ar-Ge ofislerine sahiptir."

Transkript

1

2 Akıllı ev nedir nasıl uygulanır? Akıllı ev son yıllarda daha modern, konforlu ve belirli durumlara tepki veren evler için kullanılan bir terimdir. Zaman ve enerji yönetimi yaparak, %30 a varan oranda tasarruf etmenizi sağlayan akıllı evler; aydınlatma, iklimlendirme, perde-panjur vb. konfor ürünleri ile güvenlik sistemleri gibi diğer sistemlerin tek bir çatı altında toplanarak birbiriyle haberleşebildiği ve birbirlerine tepki verebildiği bütünleşik bir sisteme sahip evlerdir. Bu yüzden Votec olarak yaşam alanınızın kontrolünün sizde olmasını önemsiyor ve yaptığımız projelerde sınırı, sizin hayal gücünüz olarak belirliyoruz.

3 Hakkımızda 2010 yılında Bayi Yönetim Sistemi alanında Ar-Ge çalışmalarını başlatan ve 2012 yılında Teknopark bünyesinde kurduğu yeni şirketi VotecLab ile akıllı ev pazarında Türk mühendisliğiyle ilerleyen bir Ar-Ge firmasıdır. Votec, ortağı olduğu iştirakleriyle; aydınlatma teknolojileri, tarım sektörü ve NATO için belirli projelerde çalışmış ve çalışmaktadır. Bunlara ek olarak; kendi sektöründe lider bir firmanın kullandığı bazı modüller de bir Votec iştiraki tarafından üretilmektedir. Votec ve iştirakleri; KOSGEB, TIGEM ve Tübitak tarafından desteklenmektedir. Çeşitli şehirlerdeki Teknokent lerde Ar-Ge ofislerine sahiptir. Türk tasarımı ve üretimi olması sebebiyle oldukça avantajlı fiyatlara sahiptir. Nisan 2014 itibariyle Türkiye genelinde 6000 den fazla daireye ulaşmıştır. Tasarım, üretim, yazılım, ürün dağıtımı, kurulum, vb. tüm süreçler firma kontrolünde ilerlediği için malzeme ve servis kalitesinin üst düzey olması sağlanmıştır. Akıllı ev teknolojileri konusunda deneyimli ve uzman bir kadroya sahip olan Votec, piyasanın eksiklerini ve Türk insanının taleplerini görmüş; ürün ve sistemlerini buna göre tasarlamıştır. Kullanılan altyapı ve teknoloji sayesinde haberleşme hata oranı %0,00001 in(milyonda 1) altına düşürülmüştür.

4 Bizim için, bizden biri Şöyle tadı kıvamında bir Türk kahvesi gibidir Votec Akıllı Ev Sistemleri. Kahvenin çekirdeği yurt dışından gelir ama yapılışı tamamen bize özeldir. Türk Kahvesi adı da buradan gelir. Votec ürünlerinde kullanılan komponentler, dünyanın en büyük teknoloji firmaları ile aynı kaynak ve markalardan tedarik edilmektedir. Yurt dışından gelir ama donanım tasarımı, dizgisi, üretimi ve yazılımı %100 Türk mühendisliğidir. Tamamen bizim için üretilmiştir. Hesaplıdır Türk kahvesi. Bir fincan keyif için dünyaları ödemek gerekmez. Votec marifetleriyle güvenli ve keyifli bir yaşam sürmek için de dünyaları ödemek gerekmez. Türk kahvesini yapmak kolay ve hızlıdır. Sevdiklerinizle kahve keyfi çabucak hazır olur. Tıpkı Votec in kolay kurulumu ve kurulum sonrasında sistemin aktif hale gelmesinin göz açıp kapıncaya kadar olması gibi. Türk kahvesinin her yudumunda aynı hazzı alırsınız. Votec i her kullandığınızda yüzünüzde oluşan aynı gülümseme gibi. Türk kahvesi Türkiye nin her bölgesinde bulunabilir. Tıpkı Votec in yaygın bayi ağı gibi. Türk kahvenizi isterseniz kumda fincanda ya da cezvede pişmiş; isterseniz köpüklü veya köpüğü alınmış; ister 2 orta, ister bi sade; istediğiniz gibi tercih edebilirsiniz. Votec Akıllı Ev Sistemlerine de ister kablolu, ister kablosuz; ister klimanızı, alarm sisteminizi veya panjurlarınızı dahil ederek; isterseniz dokunmatik anahtarlı veya tamamen anahtarsız sahip olabilirsiniz. Bir fincan Türk kahvesinin 40 yıl hatırı vardır. Votec ürünlerinin öngörülen bilgi tutma süresi 70 yıldır. Üstelik, en az açma kapamaya kadar garantilidir. Votec sistem ve ürünleri henüz falınıza bakamayabilir ama şöyle güzel bir Türk kahvesini, yuvanızda sevdiklerinizle tüketebilmeniz için çalışır. Üstelik, fazla tüketmek hem zevkli hem de yararlıdır.

5 Işığı kontrol edin Aydınlatma Otomasyonu Votec Akıllı Ev Sistemleriyle, aydınlatma ürünlerinizden gelen ışık miktarını ayarlayabilir; kullandığımız sensörler sayesinde zamana/duruma/olaya bağlı aydınlatma seçeneklerine sahip olabilir veya hırsızlık gibi istenmeyen durumlarda aydınlatmalarınızı alarm sisteminize dahil edebilirsiniz. Bu sayede hırsızlık veya yangın gibi durumlarda alarm sisteminizin devreye girmesiyle evinizdeki bütün ışıklar açılırken, balkonda bulunan ışıklar yanıp sönebilir ve yetkililere doğru evi gösterebilirler. Ya da sevdiklerinizle evinizde sinema keyfi yaşarken kapı zilini duymadığınızı düşünün. Salonunuzdaki ışıklar açılıp 10 saniye sonra kapanarak size haber verebilirler. Hareket ve ışık sensörleri sayesinde ışıklarınız gündüz kapalıyken, güneş batmaya başladığı anda bulunduğunuz odanın ışığı yavaş yavaş açılabilir. Yatak başucunuzda ve/veya ev kapısının yanında bulunan bir tuşla evdeki bütün ışıkları kolayca söndürebilirsiniz. Renk kontrollü RGB LED ürünlerimizi kullanarak evinizdeki ışığın renginden miktarına kadar her konuda kontrolü tamamen elinizde tutabilirsiniz.

6 İklimlendirme Votec Akıllı Ev Sistemleri yle kombi, kat kaloriferi, kalorifer kazanı ve uyumlu klimalar gibi pek çok iklimlendirme ünitesini tam olarak kontrol edebilirsiniz. İklimlendirme ünitelerinin uyumlu olmayan modellerinde ise modelin imkanları oranında istediğiniz kontrolü sağlayabilirsiniz. Bulunduğunuz odanın sıcaklığını istediğiniz dereceye ayarlayabilir, Siz uyanmadan ve/veya siz eve gelmeden önce önce sistemin otomatik olarak evinizi ısıtmasını ya da soğutmasını sağlayabilir, Kışın uyumadan bir saat önce yatak odanızın kalorifer peteklerini ısıtmaya başlayabilir, Kullanmadığınız odalardaki ısıtma sistemlerini kısa bir sürüde kapatabilirsiniz. Üstelik bütün bunları IOS* ve Android tabanlı cep telefonlarınızdan ve tablet bilgisayarınızdan evde, yerinizden kalkmadan ayarlayabilirsiniz! *IOS desteği 2014 ün son çeyreğinde tamamen aktif hale getirilecektir.

7 Güvenlik Bizler evinizde güven dolu bir yaşam sürmeniz için çalışıyoruz. Votec le hem kafanız hem de içiniz rahat! Votec Akıllı Ev Sistemleri sayesinde evde bulunan alarm ve kamera sistemlerine dünyanın her yerinden 24 saat boyunca ulaşabilirsiniz. Evde olmadığınız zaman ziliniz çalarsa sistem otomatik olarak cep telefonunuz aracılığıyla size ulaşabilir ve kapıdakilerle internet üzerinden sesli ve/veya görüntülü görüşme yapmanızı sağlayabilir. Votec Akıllı Ev Sistemlerinde kullanılan ışık anahtarlarında 220V elektrik yoktur. Bu sayede sizin ve çocuklarınız için normal bir anahtardan çok daha güvenlidir. Votec, istemeniz durumunda, prizlerdeki elektriği kesebilir ve prizleri bebekleriniz için güvenli hale getirebilir. Siz uyku için hazırlık yaparken, Votec otomatik olarak alarmı kurup, perde ve panjurlarınızı kapatabilir. Size de huzurlu bir şekilde uyumak kalır! İster tatile, ister işe gidin; evden çıkarken tek bir tuşla ışıklarınız, perdeleriniz ve panjurlarınız kapanır, alarm sistemi kendiliğinden devreye girer ve isterseniz buzdolabı vb. sürekli çalışması gereken cihazlar hariç evin kalan bütün elektriğini kesilebilir. Kullandığınız mekanik altyapı destekliyorsa; Votec Akıllı Ev Sistemleri gaz kaçağı ve yangın gibi durumlarda gazı, su baskını gibi durumlardaysa suyu otomatik olarak keser.

8 İklimlendirme Yerinizden kalkmadan istediğiniz odada bulunan uyumlu ısıtma ve soğutma ünitelerini kontrol edebilirsiniz. Interkom Evden çıkarken tek bir dokunuşla evinizin güvenliğini sağlayabilirsiniz. Votec Interkom sayesinde siz evde yokken gelen misafirlerinizle cep telefonunuz üzerinden görüntülü konuşabilirsiniz. Mobil Ekranlar IOS ve Android tabanlı tablet ve cep telefonlarınızla evinizin kontrolü parmaklarınızın ucunda. Balkonda güzel bir Türk Kahvesi içerken kapı zili çaldığında balkonun ışıkları yanıp sönebilir. Yangın ve hırsızlık gibi istenmeyen durumlarda balkon ışıkları sürekli olarak yanıp sönerek güvenlik ve sağlık ekiplerine yardımcı olabilir. Güvenlik Votec Akıllı Ev Sistemleri gaz kaçağı ve yangın gibi acil durumlarda otomatik olarak gazı kesebilir. Rahatlık Baş ucunuzda bulunan tek bir tuşa basarak açık kalan ışıklarınızı, perde ve panjurlarınızı kapatabilir, alarmı aktif hale getirebilirsiniz.

9 Evinizi Koruyun Votec, su baskınlarında suyu otomatik olarak kesebilir; evinizin ve eşyalarınızın zarar görmesini engelleyebilir. Enerji Tasarrufu Sistem otomatik olarak geçtiğiniz yerlerdeki ışıkları kısarak, yürüdüğünüz yerdeki ışıkların gücünü arttırabilir. Hem karanlıkta kalmamış, hem de enerji tasarrufu sağlamış olursunuz. Aydınlatma LED ve RGB LED ürünlerimizi kullanarak yaşam alanınızdaki avize, lamba ve tablo ışığı gibi bütün aydınlatma ünitelerinin ışıklarının rengini ve miktarını ayarlayabilirsiniz. Konfor Siz uyanmadan 15 dakika önce duş suyunuz otomatik olarak ısınmaya başlayabilir. Perde ve Panjurlar İstediğiniz odanın perde ve panjurlarını Interkom, tablet bilgisayar ve cep telefonunuzdan açıp kapatabilirsiniz.

10 Enerji Tasarrufu ve Çevre Dostu Amacımız size mümkün olduğunca yüksek konforlu ve hesaplı bir yaşam tarzı sağlayabilmek. Bunu yaparken de bir yandan faturalarınızı azaltmayı hedefliyor, diğer yandan da enerji verimliliğini arttırarak çocuklarımıza daha temiz bir dünya bırakmayı hedefliyoruz. Türk mühendisler tarafından tasarlanıp geliştirilmesi sebebiyle Votec Akıllı Ev Sistemleri oldukça hesaplıdır. Tasarruf yapmaya satın alırken başlarsınız. Votec; Açık kalan ve gerekli olmayan ışıkları otomatik olarak kapatabilir ve bulunduğunuz odadaki aydınlatma ürünlerinin kontrolünü size vererek %30 a kadar tasarruf sağlayabilir. Kullanmadığınız odada çalışan ısıtma ve soğutma sistemlerini kapatabilir. Bulunduğunuz odada çalışan ısıtma ve soğutma sistemlerini arzu ettiğiniz dereceye göre ayarlar ve sürekli kontrol ederek efektif çalışmasını sağlar. Stand-by modunda kalmış elektronik aletlerinizi kapatabilir. Işık sensörleri sayesinde güneşin konumunu kontrol ederek perde ve panjurlarınızı yönetebilir ve bu sayede enerji verimliliğini en üst düzeyde tutarak tüketimleri azaltır.

11 Konfor Votec marifetleriyle günlük hayatınızı kolaylaştıran keyifli bir yaşam! Votec marifetleriyle günlük hayatınızı kolaylaştıran keyifli bir yaşam! Otomatik olarak çalışabilen perdeler, panjurlar, garaj kapıları ve havuz pompaları sayesinde artık evinizle ilgili bir çok şeyi düşünmek zorunda değilsiniz. Votec, uyandığınızda veya kapıdan içeri girdiğinizde yaşam alanınızın, tercihinize göre, ılık veya serin olmasını sağlar. Başucunuzda bulunan tek bir tuşla evinizin güvenliğini sağlayabilir ve huzurla uyuyabilirsiniz. Evden çıkarken tek bir dokunuşla evinizin güvenliğini sağlayabilir acaba ocağı açık mı unuttum? diye düşünmeden tatilin keyfini çıkarabilirsiniz. Salondan çıkarken tek bir tuşa basarak salonun ışıklarını kapatıp, holün ışıklarını yakabilirsiniz. Böylece önce holün ışığını yakmak için içeri gidip, sonra geriye dönüp salonun ışığını kapatmak veya salonun ışığını kapatınca karanlıkta yönünü bulmaya çalışmak gibi durumları engelleyebilirsiniz. Kanepinizde günün yorgunluğunu atarken kapıdaki misafirlerinizle tablet bilgisayarınızdan veya cep telefonunuzdan görüntülü olarak kolayca görüşebilir ve yerinizden kalkmadan kapıyı açabilirsiniz. Siteniz veya binanızdaki komşularınızla tablet bilgisayarlarınızı, IOS* ve Android tabanlı akıllı telefonlarınızı veya dairenizde bulunan interkom panellerinizi kullanarak, yerel ağ üzerinden ücretsiz görüşebilirsiniz. Kısacası konforlu bir ev hayatı sürmekle ilgili hayal ettiğiniz her şeye sahip olabilirsiniz! Söylediğimiz gibi; sınırlarımız hayal gücünüz. Arzu ettiğiniz konfora hesaplı bir şekilde sahip olmanız Votec ürün ve servisleri ile artık mümkün! *IOS desteği 2014 ün son çeyreğinde tamamen aktif hale getirilecektir.

12 Interkom Bir ekrandan çok daha fazlası Votec tarafından özel olarak üretilen interkomlar; zerafetiyle gözünüze, özellikleri ile gönlünüze hitap edecek. Mesaj bırakma özelliğiyle, siz evde yokken gelen misafirlerinize sesli ve/veya görüntülü mesaj bırakabilir ve onların bıraktığı mesajı cep telefonunuzdan veya tablet bilgisayarınızdan izleyebilirsiniz. Votec interkom, dünyanın neresinde olursanız olun, ziliniz çaldığında cep telefonunuzdan size ulaşabilir ve kapıdakilerle internet üzerinden sesli ve/veya görüntülü görüşme yapmanıza imkan verir. Votec interkomun bir diğer farkı da; arka plan resmini ve ikonları istediğiniz gibi kişiselleştirebilmenizdir. Üstelik bu işlem için hiçbir ücret ödemeniz gerekmez. Votec interkomla bütün evinizi kontrol edebilir, komşularınızı arayabilir, apartman hizmetlisi veya site içindeki güvenlik görevlileriyle görüşebilirsiniz.

13 Mobil Ekranlar Evinizin kontrolü avcunuzun içinde! Votec Mobil Uygulaması sayesinde yaşam alanınızı Android veya IOS* tabanlı cep telefonlarınızdan ve tablet bilgisayarlarınızdan, küçük dokunuşlarla kontrol edebilir ve yönetebilirsiniz. Üstelik bunu yapmak için evde olmanız da gerekmez. Dünyanın neresinde olursanız olun, evinizin durumunu öğrenebilmek için ihtiyacınız olan tek şey internet bağlantısıdır.** Votec Mobil Uygulaması na sahip olmak ücretsizdir. Dilediğiniz gibi kişiselleştirebildiğiniz bir uygulama! Gazın açılıp kapanması gibi riskli konuları sizin ve eşinizin telefonundan yönetebilirken, çocuklarınızın telefonundan bunun yapılmasını engelleyebilirsiniz. Uygulamanın içindeki bütün arka plan resimlerini ve ikonları sizin için hazırladığımız diğer görsellerle, ailenizin fotoğraflarıyla ya da uygulamaya yükleyeceğiniz size özel görsellerle değiştebilirsiniz. Örneğin, çocuğunuzun odası için onun resmini, oturma odasın için televizyon ikonu ve arka plan içinse aile fotoğrafınızı kullanabilirsiniz. Votec Akıllı Ev Sistemleri, piyasadaki bazı muadillerinin aksine bu işlemlerin hiçbirisi için de ücret talep etmemektedir. *IOS desteği 2014 ün son çeyreğinde tamamen aktif hale getirilecektir. ** Votec Mobil Uygulamasını kullanmak, diğer tüm mobil uygulamalarda olduğu gibi mevcut internet kotanızı azaltabilir. Votec Mobil Uygulamasının kullanılması sonucu internet servis sağlayıcısına ödenebilecek kota aşım ücretleri Votec Ltd. sorumluluğunda değildir.

14 Bina Yönetim Sistemleri ve Büyük Ölçekli Projeler Site, otel ve rezidans gibi büyük ölçekli projeleri küçük dokunuşlarla yönetin! Votec Bina Otomasyon Sistemleri yle sıcak su, elektrik ve doğalgaz gibi pay ölçer sistemlerini çaba sarf etmeden okuyup faturalandırabilir ve bunları da; aidat, duyuru, anket gibi bilgilendirme/bilgi alma enstrümanları arasına ekleyerek daire sahipleriyle paylaşabilirsiniz. Destek verilen market, taksi, doktor ve arıtılmış/hazır su tedariği gibi servisleri evinizden yönetebilirsiniz. Site/rezidans bünyesindeki kuaför, SPA, restauran vb. hizmetler için randevu alabilir, rezervasyon yaptırabilirsiniz. Votec, binanızdaki elektro-mekanik sistemlerin merkezi kontrole sahip olmasını sağlayabilir. Bu sistemleri tek merkezde toplamak, ilgili birimlerin ve yetkililerin daha kolay takip ve kontrol edebilmesine olanak sağlar. Bu sayede bakım maliyetleri düşer ve hizmet alamama ihtimalini neredeyse ortadan kaldırır. Kısacası; Votec hizmet ve ürünleriyle binanız çevresel etkilere karşı planlı ve bilinçli tepki verir ve size de huzur, süreklilik ve ekonomi olarak dönüş sağlar.

15 Misafirimiz olun! Votec marifetlerinin küçük bir kısmından bahsettik. Projelerinizde kullanabileceğiniz diğer özellikler ve avantajlı fiyatlar hakkında detaylı bilgi için sizi bir Türk kahvesi içmeye ofislerimize bekleriz. Akdeniz Bölgesi Müdürlüğü Tel: (0324) Fax: (0324) Adres: Hamidiye Mah. Atatürk Cd. Yetiker Apt. B Blok, Kat:1, D:1 / Mersin Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi Müdürlüğü Tel: (0414) Adres: Yenişehir Mah. 229 Sokak Aksoy Apt. No:10/A Merkez / Şanlıurfa Ege Bölgesi Müdürlüğü Tel: (0232) Fax: (0232) Adres: Yenigün Mah Sokak, Ercümet Necipoğlu İş Merkezi, No:2 D: Konak / İzmir İç Anadolu Bölgesi Müdürlüğü Tel: (0312) Fax: (0312) Adres: Cevizdere Cd Sokak No: 3/A Çankaya / Ankara Marmara ve Karadeniz Bölgesi Müdürlüğü Tel: (0216) Fax: (0216) Adres: Emin Ali Paşa Cd. No: 89/4 Bostancı, Kadıköy / İstanbul

16

Rezidans Yaşamının Farkını ARENA NÜANS ta Yaşayın.

Rezidans Yaşamının Farkını ARENA NÜANS ta Yaşayın. Rezidans Yaşamının Farkını ARENA NÜANS ta Yaşayın. 444 4 946 www.arenanuans.com info@arenanuans.com Barbaros Hayrettin Paşa Mh. 2289 Sk. No: 9 Beylikdüzü/İSTANBUL 444 4 946 www.arenanuans.com info@arenanuans.com

Detaylı

Düşünsenize... Hoş Geldiniz...

Düşünsenize... Hoş Geldiniz... Düşünsenize... Evinizle bağınız nerede olursanız olun hiç kopmayacak. Işıklarınız ihtiyacınız kadar aydınlatsa, Oda ısısı istediğiniz seviyeye ayarlansa ve televizyonunuz açılsa yada yoğun bir işgünün

Detaylı

Yeni Nesil TOPLU KONUTLAR. Akıllı Ev Sistemleri Çözümleri

Yeni Nesil TOPLU KONUTLAR. Akıllı Ev Sistemleri Çözümleri Yeni Nesil TOPLU KONUTLAR Akıllı Ev Sistemleri Çözümleri Akıllı Ev ÇÖZÜMLERİ Güvenlik Sistemi Aydınlatma Otomasyonu Priz Kontrol Isıtma Otomasyonu Senaryolar İklimlendirme Enerji Tasarufu Smart BS Kurumsal

Detaylı

Yaşam alanlarına akıl katar

Yaşam alanlarına akıl katar Yaşam alanlarına akıl katar Güvenliğin, konforun ve enerji verimliliğinin yeni adresi Akıllı Ev ve Ofis Sistemleri! Kısaca Zipato Merkez Ofis Zagreb, Hırvatistan Bulut tabanlı M2M platformu konusunda uzman

Detaylı

m 2 arazi üzerinde, içinde 6 blok ve sosyal tesis yer alan, toplam 360m 2 den oluşan 36 adet 5+1 muhteşem daire sahiplerini bekliyor.

m 2 arazi üzerinde, içinde 6 blok ve sosyal tesis yer alan, toplam 360m 2 den oluşan 36 adet 5+1 muhteşem daire sahiplerini bekliyor. 11.170 m 2 arazi üzerinde, içinde 6 blok ve sosyal tesis yer alan, toplam 360m 2 den oluşan 36 adet 5+1 muhteşem daire sahiplerini bekliyor. Ferahlık, huzur ve güvenliği temel alan bir anlayışla gerçekleştirilen

Detaylı

SETRON ÖZEL EĞİTİM, TEKNOLOJİ

SETRON ÖZEL EĞİTİM, TEKNOLOJİ Kablosuz Home Prestige Sisteminin Temel Özellikleri 1. Güvenlik Sisteme entegre edilen hareket, yangın, su baskını gibi sensörler ile eviniz, acil durumlara karşı kendini otomatik olarak hazırlar ve korur

Detaylı

www.levelteknoloji.com

www.levelteknoloji.com home Akıllı Ev / Bina Sistemleri Evinizin Aklı Sizde Kalsın... www.levelteknoloji.com Akıllı ev nedir Cep telefonunuzdaki basit bir uygulama ile evinizdeki tüm cihazlarınızı ve güvenliğinizi yönetebileceğiniz,

Detaylı

AKILLI EV SİSTEMLERİ

AKILLI EV SİSTEMLERİ AKILLI EV SİSTEMLERİ Centrum Dış Ticaret ve Elektronik Limited Şirketi 1992 yılından bugüne çeyrek asırdır, ev ve araç güvenlik sistemleri alanında siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir. Yılların

Detaylı

AKILLI EV 2017 SİSTEMLERİ

AKILLI EV 2017 SİSTEMLERİ 2017 AKILLI EV SİSTEMLERİ Centrum Dış Ticaret ve Elektronik Limited Şirketi 1992 yılından bugüne çeyrek asırdır, ev ve araç güvenlik sistemleri alanında siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir.

Detaylı

PROFESYONEL GÜVENLİK SİSTEMLERİ

PROFESYONEL GÜVENLİK SİSTEMLERİ STARFON TEKNOLOJİ PROFESYONEL GÜVENLİK SİSTEMLERİ Geleceğin intercom ve smart home teknolojisini bizimle yaşayın... SF 90 Dış Ünite SF 66 İç Ünite FARK YARATAN TASARIMI BENZERSİZ KALİTESİ İLE EVİNİZDE

Detaylı

Modüler Akıllı Ev ve Güvenlik Sistemleri

Modüler Akıllı Ev ve Güvenlik Sistemleri Modüler Akıllı Ev ve Güvenlik Sistemleri 1. Giriş Akıllı Ev ve Güvenlik Sistemi ilk kurulumda modüler olarak eklenip çıkartılabilen 3. Bölümde detayları verilen bileşenlerden oluşur. Fiyatlar daire alanına

Detaylı

Yeni Yasam ç Stiliniz

Yeni Yasam ç Stiliniz Akıllı Yaşam Alanları Hastane Odaları Bayi : Gençlik Mah. 1312 Sok. Tekeli Apt. Kat: 1 No:4/4 07100 Muratpaşa Antalya TÜRKİYE Tel: +90 (242) 243 35 03 - Tel: +90 (555) 353 49 49 1 Merkez : Yenisehir Mah.

Detaylı

Yapı ve Emlak Projeleri Tasarım Kategorisi Kazananı

Yapı ve Emlak Projeleri Tasarım Kategorisi Kazananı Yapı ve Emlak Projeleri Tasarım Kategorisi Kazananı KONSEPT PROJE 5 Akay İnşaat ın yeni gözdesi Yeni yaşam tarzınıza merhaba deyin. Doğallıktan taviz vermeyen modern tasarımlarla dolu, hem rahat hem şık

Detaylı

Enjoy your smart life!

Enjoy your smart life! Enjoy your smart life! Akıllı Bina Sistemleri 02 AKILLI YAŞAMIN KEYFiNi ÇIKARIN HAKKIMIZDA ARS otomasyon dijital yaşam alanları teknolojisinde sektörün en son trendlerinin takip ve öncülüğünü yaparak yaşayan

Detaylı

IP İnterkom IP İNTERKOM NEDİR? IP?

IP İnterkom IP İNTERKOM NEDİR? IP? IP İnterkom IP İNTERKOM NEDİR? IP? IP İnterkom Üretilen tüm elektronik cihazlar, Ethernet çıkışlı olarak üretilmekte ve dış dünyaya bağlanabilmektedir. Bu sebeple İnterkom sistemleri de aynı yapıya uygun

Detaylı

Yasamaya, deger yatırıma deger...

Yasamaya, deger yatırıma deger... Yasamaya, deger yatırıma deger...,, Doga - ve sehir, bir arada... Geniş vadi ve orman manzarasına sahip, mevcut orman alanları ile komşu olan projemizde, doğanın zarafeti her sabah sizi pencerenizde karşılayacak...

Detaylı

Ziebers AKILLI EV SISTEMLERI

Ziebers AKILLI EV SISTEMLERI AKILLI EV SISTEMLERI Akıllı Ev Sistemleri ne Hoşgeldiniz Akıllı Ev Sistemleri ile eviniz hiç olmadığı kadar konforlu olacak. Evinizdeki bütün cihazları tek merkezden kontrol etme imkanı sunan Akıllı Ev

Detaylı

Deniz ile Ormanın Birleştiği Proje

Deniz ile Ormanın Birleştiği Proje Deniz ile Ormanın Birleştiği Proje SAĞLIKLI GÜVENLİ BİR YAŞAM Güvenlikten konfora yaşamın sadece nefes almak olmadığını düşünüyorsanız huzurlu, güvenli, sağlıklı hakettiğiniz yaşam merkezi KEMERYALI KONUTLARI

Detaylı

Dünya nın en iyi otelleri ve birinci sınıf müşterileriyle çalışmış olmak EMT Controls e tüm ürünlerini ekstra güvenilir ve tek bakışta kalitesi

Dünya nın en iyi otelleri ve birinci sınıf müşterileriyle çalışmış olmak EMT Controls e tüm ürünlerini ekstra güvenilir ve tek bakışta kalitesi Dünya nın en iyi otelleri ve birinci sınıf müşterileriyle çalışmış olmak EMT Controls e tüm ürünlerini ekstra güvenilir ve tek bakışta kalitesi anlaşılacak şekilde üretme alışkanlığı kazandırmıştır. EMT

Detaylı

Mavişehir in butik sitesi

Mavişehir in butik sitesi Mavişehir in butik sitesi Siena Evleri nin yeni etabı Siena Plus Mavişehir, nostaljik mimarisi, üst sınıf donanımı, akıllı ev teknolojileri ve ince düşünülmüş ayrıntılarıyla bölgede farklılığını bir kez

Detaylı

Bina Teknolojileri. Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı

Bina Teknolojileri. Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı Bina Teknolojileri Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı Yaşam kalitesi İhtiyaçlarımı karşılayacak, evimin tasarımıyla uyumlu, kullanımı kolay ve güvenli bir çözüm istiyorum. İhtiyaç Evinizde yüksek

Detaylı

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Estetik değerlere bağlı ve kullanımı kolay mekanları yaratırken

Detaylı

otyoo Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri

otyoo Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri otyoo Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri www.otyoo.com H ayatımıza hergün başka bir elektrikli cihaz girmekte. Ses sistemlerinden güvenlik sistemlerine, sinema sistemleri, akıllı televizyonlardan media

Detaylı

aklınız evinizde kalmasın

aklınız evinizde kalmasın Hayatınızı KOLAYLAŞTIRIN aklınız evinizde kalmasın YAŞAR inşaat yaşamı değerli kılan tek adres Yaşar İnşaat, teknolojinin tüm olanaklarını kullanarak hem proje sırasında hem de sonrasında inşaatlarına

Detaylı

FOLKART BOYALIK ÇEŞME DENİZE AÇILAN KAPI

FOLKART BOYALIK ÇEŞME DENİZE AÇILAN KAPI FOLKART BOYALIK ÇEŞME DENİZE AÇILAN KAPI BURASI, YAŞAMIN MERKEZİ... İSTANBUL GEBZE Çeşme nin dünyaca ünlü eşsiz koylarına, plajlarına, marinalarına, yani hayatın dolu dolu aktığı her yere oldukça yakın

Detaylı

AKILLI EV OTOMASYONU (Analiz)

AKILLI EV OTOMASYONU (Analiz) T.C. OKAN ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ AKILLI EV OTOMASYONU (Analiz) Danışman Meltem Turhan Yöndem Hazırlayan Hüseyin Serkan Özaydin İstanbul-2017 1.Akıllı Ev Sistemi Nedir?

Detaylı

Hayatınıza değer katın...

Hayatınıza değer katın... Hayatınıza değer katın... Tüm yaşam alanları için %100 YERLİ ÜRETİM Katalog içeriği... Audio kimdir? Sayfa 4-5 Audio akıllı ev nedir? Sayfa 6-7 Huzurlu Yaşam Sayfa 8-9 Her Yerden Kontrol Sayfa 10-11 Güvenlik

Detaylı

w w w. i f b k a m e r y a p i. c o m

w w w. i f b k a m e r y a p i. c o m H A Y A T I B U R A D A Y A Ş A www.ifbkameryapi.com H a y a t ı B u r a d a Y a ş a!.. w w w. i f b k a m e r y a p i. c o m HAKKIMIZDA Yatırım yaptığı her noktada kalite ve güveni garanti eden, Bursa

Detaylı

Multitek IP Interkom. VIP70 Somfy Genel Bilgi Dokümanı

Multitek IP Interkom. VIP70 Somfy Genel Bilgi Dokümanı Multitek IP Interkom VIP70 Somfy Genel Bilgi Dokümanı Multitek IP interkom sistemleri ve Somfy RTS kablosuz akıllı ev teknolojisinin bir araya gelmesi ile geliştirilen VIP70 Somfy daire monitörleri ile

Detaylı

aileniz için güven & konfor

aileniz için güven & konfor aileniz için güven & konfor www.ideaelektronik.com.tr aileniz için güven & konfor TOUCH LINE Bina Dışı Görüntülü ve Sesli Dâhili Konuşma Sistemi Aile Konutları Güvenlik ve konfor bina girişinizde başlar.

Detaylı

HAYALLERİNİZDEKİ GÜVENLİ YAŞAM

HAYALLERİNİZDEKİ GÜVENLİ YAŞAM LİMİTSİZ IP SİSTEM İçindekiler 05 Uygulama Alanları 07 Botech ile Neler Yapabilirim 09 Görüntülü IP Interkom Sistemleri 11 Zil Paneli 13 Daire Monitörü 18 Villa Tipi Zil Paneli 19 Güvenlik Ünitesi 21 Uzak

Detaylı

CLASSE 300. Wi-Fi İNTERKOM SİSTEMİ

CLASSE 300. Wi-Fi İNTERKOM SİSTEMİ CLASSE 300 Wi-Fi İNTERKOM SİSTEMİ CLASSE 300X13E iç ünite ile evler, her yerden ulaşılabilen bağlı evlere dönüşüyor. Nerede olursanız olun evinizle hep iletişim halinde olursunuz. Eliot (nesnelerin interneti)

Detaylı

ABB i-bus KNX Akıllı Ev ve Bina Sistemleri Ender Eser HALAÇ

ABB i-bus KNX Akıllı Ev ve Bina Sistemleri Ender Eser HALAÇ place picture here ABB i-bus KNX Akıllı Ev ve Bina Sistemleri Ender Eser HALAÇ Akıllı Ev? Maksimum enerji verimliliği Konfor Kolay kullanım Modern, geleceğe dönük yapı Esnek, genişletilebilir, güvenli

Detaylı

Yuvanda, yaşam alanında neler olmalı? Nasıl bir hayat? Evinle ilgili birçok isteğin, idealin, hayalin olsa...

Yuvanda, yaşam alanında neler olmalı? Nasıl bir hayat? Evinle ilgili birçok isteğin, idealin, hayalin olsa... Yuvanda, yaşam alanında neler olmalı? Nasıl bir hayat? Evinle ilgili birçok isteğin, idealin, hayalin olsa... GÜVENLİK Sadece yaşayanlara özel geniş alanları olsa ve bu alanlara geçişler güvenlik kontrollü

Detaylı

yeni nesil yaşam alanı www.tokgozkonut.com

yeni nesil yaşam alanı www.tokgozkonut.com yeni nesil yaşam alanı www.tokgozkonut.com Eşsiz tasarımıyla ilk adımda ayrıcalığı hissedin Mimariye ilham veren tasarım Şehrin karmaşasından uzak, şehrin tam ortasında kusursuz bir yaşam. Binaya adımınızı

Detaylı

WINNER Dünyanın en büyük ve en geniş kapsamlı uluslararası jürili tasarım ödülü

WINNER Dünyanın en büyük ve en geniş kapsamlı uluslararası jürili tasarım ödülü WINNER 2017 Dünyanın en büyük ve en geniş kapsamlı uluslararası jürili tasarım ödülü Dünya çapında en üstün tasarım, teknoloji ve yaratıcılığa sahip yapı ve emlak projeleri kategorisi kazananı www.akayneris.com

Detaylı

Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda!

Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda! Maaş Anlaşması Ayrıcalıkları Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda! /isbank /turkiyeisbankasi Ayr nt l bilgi: isbank.com.tr 0850 724 0 724 Şubelerimiz Hayatın her anında ihtiyaç duyulacak

Detaylı

Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda!

Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda! Maaş Anlaşması Ayrıcalıkları Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda! /isbank /turkiyeisbankasi Ayr nt l bilgi: isbank.com.tr 0850 724 0 724 Şubelerimiz Hayatın her anında ihtiyaç duyulacak

Detaylı

Albert. Einstein. İnsan, aklın sınırlarını zorlamadıkça, hiçbir şeye ulaşamaz.

Albert. Einstein. İnsan, aklın sınırlarını zorlamadıkça, hiçbir şeye ulaşamaz. Albert Einstein İnsan, aklın sınırlarını zorlamadıkça, hiçbir şeye ulaşamaz. O N A HAYATIMIZDAKİ HER ŞEY BU KADAR AKILLIYKEN, YAŞADIĞIMIZ EV NEDEN 1OLMASIN? 6 2 Steve Jobs un elindeki telefona benzeyen

Detaylı

... H a y a l E t t i ğ i n i z D ü n y a 1978 yılından bu yana özverili çalışmalarının neticesinde her projede Denizli ye yeni bir soluk getiren Terzioğlu İnşaat, 40. yılında yine ses getirecek bir toplu

Detaylı

Büyük Küçük Herkesin Hayallerinde

Büyük Küçük Herkesin Hayallerinde Büyük Küçük Herkesin Hayallerinde www.ifbkameryapi.com www.ifbkameryapi.com HAKKIMIZDA Yatırım yaptığı her noktada kalite ve güveni garanti eden, Bursa nın gurur duyduğu bir şirket olarak hizmet vermektedir.

Detaylı

Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri. Ürün Kataloğu

Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri.   Ürün Kataloğu Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri www.otyoo.com 2019 Ürün Kataloğu OTYOO Ayrıcalıkları... Düşük Maliyet Donanım ve yazılımlarımız yerli üretimdir. Bunun yanısıra donanımlarımızı kullanırken ihtiyaç duyabileceğiniz

Detaylı

otyoo Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri www.otyoo.com

otyoo Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri www.otyoo.com otyoo Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri www.otyoo.com Hayatımıza hergün başka bir elektrikli cihaz girmekte. Ses sistemlerinden güvenlik sistemlerine, sinema sistemleri, akıllı televizyonlardan media oynatıcılara

Detaylı

AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU

AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU Versiyon: V1.1 Tarih: 09.07.2018 Yetkili Email: info@akuvoxinterkom.com. Yetkili Telefon: 0212 216 4466 KULLANIM KILAVUZU HAKKINDA R29 Serisi Kullanım

Detaylı

CENNETİN YERYÜZÜNDEKİ YANSIMASI

CENNETİN YERYÜZÜNDEKİ YANSIMASI FOLKART ARDIÇ ÇEŞME CENNETİN YERYÜZÜNDEKİ YANSIMASI Dünyada bazı özel lokasyonlar vardır. Coğrafyası, dokusu ve ruhuyla bir kez hayatınıza girer, bir daha da hiç çıkmaz. İşte Çeşme tam da böyle bir yer..

Detaylı

Ne yapıyoruz? Bulutfon olarak sizlerin hangi problemlerini çözüyoruz? Telefon faturalarınızı düşürüyoruz. Santral, faks, SMS.

Ne yapıyoruz? Bulutfon olarak sizlerin hangi problemlerini çözüyoruz? Telefon faturalarınızı düşürüyoruz. Santral, faks, SMS. Ne yapıyoruz? Bulutfon olarak sizlerin hangi problemlerini çözüyoruz? 1 Telefon faturalarınızı düşürüyoruz. Bulutfon yüksek tutarlı telefon faturalarınıza daha uygun çözümler sağlamaktadır. Faturalarınızı

Detaylı

YENİ NESİL IP GÖRÜNTÜLÜ DİAFON TANITIM KATALOĞU YENİ NESİL KABLOSUZ AKILLI EV SİSTEMLERİ

YENİ NESİL IP GÖRÜNTÜLÜ DİAFON TANITIM KATALOĞU YENİ NESİL KABLOSUZ AKILLI EV SİSTEMLERİ YENİ NESİL IP GÖRÜNTÜLÜ DİAFON TANITIM KATALOĞU YENİ NESİL KABLOSUZ AKILLI EV SİSTEMLERİ SF-90 Linux işletim sistemi Sensörlü gece görüşü led aydınlatma 2 W Haporlör BAĞLANTI 10/100 Mbps ETHERNET IP 65

Detaylı

AKILLI KİLİTLEME ÇÖZÜMÜ

AKILLI KİLİTLEME ÇÖZÜMÜ AKILLI KİLİTLEME ÇÖZÜMÜ Kapınızı akıllı bir çözüme dönüştürün. akıllı kilitleme çözümü, kapı kilidinizi akıllı telefonunuzdan, tablet bilgisayarınızdan ve çok sayıda geçiş kontrol cihazından kontrol etmenize

Detaylı

YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN.

YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN. YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN. YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN. Yeni Nissan X-TRAIL ile hayalindeki yolculuğa çıkmaya hazır mısın? Çünkü sen hazırsan onun yolu, senin

Detaylı

ZAYIF AKIM SİSTEMLERİ VE AKILLI BİNALAR

ZAYIF AKIM SİSTEMLERİ VE AKILLI BİNALAR ZAYIF AKIM SİSTEMLERİ VE AKILLI BİNALAR ALİ YİĞİT ELEKTRİK - ELEKTRONİK MÜHENDİSİ aliyigit@mericgroup.com.tr EMO KONFERANS SALONU 16 MAYIS 2018 ANKARA ZAYIF AKIM SİSTEMLERİ NELERDİR? Teknolojinin gelişimiyle

Detaylı

ALIŞILMIŞIN ÖTESİNDE, TÜM GÖRKEMİYLE YÜKSELEN BENZERSİZ BİR PROJE

ALIŞILMIŞIN ÖTESİNDE, TÜM GÖRKEMİYLE YÜKSELEN BENZERSİZ BİR PROJE R E S I D E N C E N O. 1 0 3 ALIŞILMIŞIN ÖTESİNDE, TÜM GÖRKEMİYLE YÜKSELEN BENZERSİZ BİR PROJE KILIÇLAR İNŞAAT A.Ş. ARNET BASIN YAYIN A.Ş. SOHO YAPI GRUP A.Ş. ARKON TARIM A.Ş. ANADOLU ÖĞRETİM A.Ş. GALLARDO

Detaylı

www

www HUZURLU BİR HAYAT EVİNİZDEN BAŞLAR 2 1 7.400 m² alan üzerine ayrık nizam 3 blok toplamda 60 daire şeklinde inşa edilecek olan Hanedan Konakları şehrin gürültüsünden uzak, manzara ve doğayı karşısına alan

Detaylı

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir. Öztürkler İnşaat olarak, 1987 yılından beri insana ve aileye saygılı, çevreye değer katan prestijli projeler üretmeyi ilke edindik. Modern mimariyle teknolojiyi birleştiren başarılı inşaat işleri gerçekleştirmek

Detaylı

AKILLI EVİNİZİ KİŞİSELLEŞTİRİN!

AKILLI EVİNİZİ KİŞİSELLEŞTİRİN! AKILLI EVİNİZİ KİŞİSELLEŞTİRİN! Biyokimliğiniz ile Evinizi Güvence Altına Alın IInvixium firması dünyada bir ilk olarak biyokimliğiniz ile akıllı evinizi kişiselleştirecek çözümleri sunuyor. Invixium un

Detaylı

KENTİN YENİ ARMASI. YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE

KENTİN YENİ ARMASI.  YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE KENTİN YENİ ARMASI www.yunusoglu.com.tr YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE HER AÇIDAN KUSURSUZ İzmir in en hızlı büyüyen bölgesi Gaziemir de, çok özel bir proje yükseliyor. Site içerisinde, rezidans konseptinde

Detaylı

Smarthome, Göletler, Şelaleler, Amf i tiyatro, Doğal yeşil alanlar, Yüzme havuzları, Zengin peysaj, Çocuk oyun alanları Fitness, Tenis, Dinlenme ve

Smarthome, Göletler, Şelaleler, Amf i tiyatro, Doğal yeşil alanlar, Yüzme havuzları, Zengin peysaj, Çocuk oyun alanları Fitness, Tenis, Dinlenme ve Club Romance ile yepyeni bir yaşamın kapıları sizin için aralanıyor. Günün tüm karmaşasını unutun ve kendinizi Club Romance ın konforlu ortamına bırakın.yorgunluk, stres, şehrin tüm karmaşası dışarıda

Detaylı

BAĞLICA. wwww.loftyhill.com 1

BAĞLICA. wwww.loftyhill.com 1 BAĞLICA 1 Yücen inşaat, saha ve teorik tecrübelerini birleştirerek inşaat sektöründe Ankara nın yükselen değeri Bağlıca bölgesinde Lofty Hill projesi ile güçlü bir giriş yapmaktadır. Proje özgün tasarımı

Detaylı

TANITIM YAZISI. megalityapi.com

TANITIM YAZISI. megalityapi.com 480residence.com TANITIM YAZISI Residence 480, Kocaeli nin ilk tam residence hizmeti veren projesidir. Toplamda 32400 m² alan içerisinde yer alan projede, hayatınızı kolaylaştıracak pek çok yapı bir arada

Detaylı

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. Dokunmatik

Detaylı

www.alwaleedinvest.com Modern, konforlu, çevreyle dost, güvenilir, çağdaş yaşam alanları inşa eden Mayra Yapı, sevdiklerinize ve sizlere en iyisini yaşatmak için özenle hazırladığı projelerine, bir yenisini

Detaylı

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. 0424 247 47 66-0532 546 42 38 bilgi@armadaelaziz.com www.armadaelaziz.com Çaydaçıra Mah. Hacı Ali Efendi Sk. No:7 Elazığ g ü z e l y a ş a m a k s a n

Detaylı

SAFİR EFES KULLANMA KILAVUZU

SAFİR EFES KULLANMA KILAVUZU SAFİR EFES KULLANMA KILAVUZU Eylül 201 1. Giriş Kullandığınız ürün yüksek teknolojiyi kullanarak üretilmiş, üstün tasarıma sahip bir üründür. Bu gelişmiş teknolojili sistem size, karışık kodları ezberlemek

Detaylı

HT 500 HT 500 01 HT 500 02 HT 500 03

HT 500 HT 500 01 HT 500 02 HT 500 03 LCD li Kablosuz Ev Otomasyon Kontrolleri Sadece ısıtma ve sadece soğutma ayarı ON/OFF Kontrol Ana Ünite 0 V (AC) A (SPDT) Oda Ünitesi V (DC) (x,v AA Alkaline pil) HT 00 HT 00 0 HT 00 0 HT 00 0 Kullanım

Detaylı

emura DAIKIN EMURA. FORM. İŞLEV. YENİDEN TANIMLANDI EMURA www.isisan.com 01

emura DAIKIN EMURA. FORM. İŞLEV. YENİDEN TANIMLANDI EMURA www.isisan.com 01 emura DAIKIN EMURA. FORM. İŞLEV. YENİDEN TANIMLANDI EMURA www.isisan.com 01 TÜM YIL BOYUNCA KESİNTİSİZ KONFOR. Yeni Daikin Emura duvar tipi klima ünitesi, mühendislik harikası ileri teknolojinin, simgesel

Detaylı

Bursa nın konut ihtiyaçlarını doğru belirleyip,

Bursa nın konut ihtiyaçlarını doğru belirleyip, www.astasaries.com Bursa nın konut ihtiyaçlarını doğru belirleyip, beklenen konfor, güven ve rahatlığı sağlamayı ilke edinen ASTAŞARİES Yapı ortakları gerek yurtiçi gerek yurtdışı birçok önemli projede

Detaylı

Özelleştirilebilir Akıllı Ev Sistemi

Özelleştirilebilir Akıllı Ev Sistemi Akıllı e Yaşam size evinizdeki tüm elektrikli eşyaları, aydınlatma sistemini, güvenlik sistemini mobil uygulamayla kontrol etmenizi ve yönetmenizi sağlar. Akıllı e Yaşam aynı zamanda min. %30 enerji tasarrufu

Detaylı

Tamda istediğim SİZİN İÇİN, 1972 DEN GÜNÜMÜZE

Tamda istediğim SİZİN İÇİN, 1972 DEN GÜNÜMÜZE Tamda istediğim SİZİN İÇİN, gibi... SINIRLI SAYIDA 1972 DEN GÜNÜMÜZE un arka bahçesi GEMLİK Gemlik, marmara denizinde zeytini ve güzellikleri ile ünlü ilçemizdir. Tarih boyu İstanbul ile ticari, sosyal,

Detaylı

www.bademlislimvilla.com BURSA DA VİLLA GELENEĞİNİN BAŞLADIĞI YERDEYİZ...

www.bademlislimvilla.com BURSA DA VİLLA GELENEĞİNİN BAŞLADIĞI YERDEYİZ... www.bademlislimvilla.com BURSA DA VİLLA GELENEĞİNİN BAŞLADIĞI YERDEYİZ... ESTETİK VE TEKNİĞİN BULUŞTUĞU NOKTA... www.cozer.com.tr Bademli Slim Villaları sizi ev sahibi yapmaktan çok öte bir fikrin ürünü

Detaylı

UZAKTAN KONTROL SİSTEMLERİ OCAK 2016 NİGRA. www.aydinlatmakontrol.com www.arvaenerji.com

UZAKTAN KONTROL SİSTEMLERİ OCAK 2016 NİGRA. www.aydinlatmakontrol.com www.arvaenerji.com UZAKTAN KONTROL SİSTEMLERİ OCAK 2016 NİGRA www.aydinlatmakontrol.com www.arvaenerji.com AKILLI TASARIM Günümüz akıllı teknolojilerine ayak uyduran yenilikçi bir tasarım. Nigra ailesi, enerji verimliliği

Detaylı

TÜBİTAK BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJESİ KONUT KULLANICI ANKETİ

TÜBİTAK BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJESİ KONUT KULLANICI ANKETİ TÜBİTAK BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJESİ KONUT KULLANICI ANKETİ İyi günler, ismim... ARİMA Araştırma dan geliyorum. TÜBİTAK 113K799 Nolu Türkiye de Konut Kalitesinin İyileştirilmesine Yönelik Kullanıcı Davranışlarının

Detaylı

EVİNİZ HER DAİM SİZİNLE

EVİNİZ HER DAİM SİZİNLE EVİNİZ HER DAİM SİZİNLE PERDE VE PANJUR KONTROLÜ KLİMA GAZ DEDEKTÖRÜ AYDINLATMA PRİZLER DUMAN DEDEKTÖRÜ KOMBİ ALARM ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ GARAJ KAPISI AKILLI EV OTOMASYON KATALOĞU www.masmekanik.com AKILLI

Detaylı

DÖRT BİR YANINIZDA ŞEHRİN AYRICALIKLARI...

DÖRT BİR YANINIZDA ŞEHRİN AYRICALIKLARI... DÖRT BİR YANINIZDA ŞEHRİN AYRICALIKLARI... ARY Poyraz, Anadolu Yakasının farklı güzelliğini her yönüyle taşıyan Bostancı da hayata geçireceği projeyle, sizi ayrıcalıklı bir hayata davet ediyor. Bir yandan

Detaylı

2 YIL Garanti. Y aptırmak Çok Kolay. Akıllı Ev Pak Audio Garantisi e Bütün kç Mont r. Akıllı Ev Paketleri ile. Sesli Komut ile Yönetilir

2 YIL Garanti. Y aptırmak Çok Kolay. Akıllı Ev Pak Audio Garantisi e Bütün kç Mont r. Akıllı Ev Paketleri ile. Sesli Komut ile Yönetilir Akıllı Ev Paketleri ile Akıllı Ev Sistemi Y aptırmak Çok Kolay 2 YIL Garanti Akıllı Ev Pak Audio Garantisi e Bütün kç Mont r Sesli Komut ile Yönetilir %100 YERLİ ÜRETİM www o.com.tr Audio Akıllı Ev Paketleri

Detaylı

Yeni Yasam ç Stiliniz

Yeni Yasam ç Stiliniz Akıllı Yaşam Alanları SMARTBS Otomasyon ve Mühendislik http://www.smartbs.com.tr Merkez : Yenisehir Mah. TEM Yanyol. Aral Sok. No:17 Özkanca İş Merkezi K:4 D:5 34779 Ataşehir İstanbul - TÜRKİYE Şube :

Detaylı

MODERN, LÜX, YENİLKÇİ PROJELER İÇİN SETCOMBT

MODERN, LÜX, YENİLKÇİ PROJELER İÇİN SETCOMBT MODERN, LÜX, YENİLKÇİ PROJELER İÇİN SETCOMBT REZİDANS PROJELERİ - İŞ YERLERİ - OFİSLER - MAĞAZALAR - HASTANELER İÇİN OTOMASYON ÇÖZÜMLERİ - ENERJİ TASARRUF PROJE VE OTOMASYONLARI - AKILLI BİNA TEKNOLOJİLERİ

Detaylı

info@momyapi.com.tr Akşam 22.00 ye kadar bilgi alabilirsiniz. www.glow3.com YAPI

info@momyapi.com.tr Akşam 22.00 ye kadar bilgi alabilirsiniz. www.glow3.com YAPI 3 Satış ve Tanıtım Ofisi Esenşehir Mah. Sarıgazi Yolu Cad. Kanuni Sok. No: 3 Y. Dudullu - Ümraniye 34773 İstanbul T. (0216) 527 26 03-04 - 06 F. (0216) 527 26 05 C. 0530 464 12 56 info@momyapi.com.tr Akşam

Detaylı

AKSOYLAR APARTMANI. Erenköy Mah. Hacı Hakkı Bey Sokak No:9

AKSOYLAR APARTMANI. Erenköy Mah. Hacı Hakkı Bey Sokak No:9 AKSOYLAR APARTMANI Erenköy Mah. Hacı Hakkı Bey Sokak No:9 Bu RESİM de Hayatın Renkleri Bir Arada Günün herhangi bir saatinde Bağdat Caddesi'nin en hareketli ortamına Divan Pastanesinin hemen yanından girebilme

Detaylı

Elektrikte yeni akım: İpragaz Elektrik

Elektrikte yeni akım: İpragaz Elektrik Elektrikte yeni akım: İpragaz Elektrik Türkiye ye güven ve enerji veriyoruz Enerji sektörünün güçlü oyuncularından İpragaz, gücü ve güvencesiyle elektrik piyasasında da önemli bir oyuncu olmayı hedefliyor.

Detaylı

Yeni Yasam ç Stiliniz

Yeni Yasam ç Stiliniz Akıllı Yaşam Alanları http://www.smartbs.com.tr SMART Bilişim Sistemleri 19 Mayıs Mah. İnönü Cad. Sümer Sok. Sümko Sitesi L3 Blok K:16 D:83 Kozyatağı 34736 Kadıköy İstanbul Türkiye Telefon : +90 216 3625656

Detaylı

ONAY A.Ş DURUKENT DURUKENT

ONAY A.Ş DURUKENT DURUKENT DURUKENT insan odaklı tasarım... Niğde nin en güzel bölgelerinde markalı lüks konut projeleri gerçekleştiren ONAY A.Ş., yeni bir proje DURUKENT i sizlere sunmanın kıvancını yaşıyor. Yaptığımız her iş

Detaylı

Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri. Ürün Kataloğu

Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri.  Ürün Kataloğu Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri www.otyoo.com 2017 Ürün Kataloğu OTYOO Ayrıcalıkları... Düşük Maliyet Donanım ve yazılımlarımız yerli üretimdir. Bunun yanısıra donanımlarımızı kullanırken ihtiyaç duyabileceğiniz

Detaylı

YENİ ÜRÜN YÜKSEK TASARRUF ÜSTÜN KONFORLA BULUŞTU; CARRIER XPOWER FRESH DUVAR TİPİ INVERTER KLİMA

YENİ ÜRÜN YÜKSEK TASARRUF ÜSTÜN KONFORLA BULUŞTU; CARRIER XPOWER FRESH DUVAR TİPİ INVERTER KLİMA Hava Koşullandırma Sayı 45 / Eylül 2017 Haber Aralık Bülteni 2016 // Sayı 91 42 YENİ ÜRÜN turn to the experts YÜKSEK TASARRUF ÜSTÜN KONFORLA BULUŞTU; CARRIER XPOWER FRESH DUVAR TİPİ INVERTER KLİMA Alarko

Detaylı

A Y p r o M ü h e n d i s l i k v e T e k n o l o j i. Görüntülü Kapı Zili. Kayıt ve izleme özelliği. SD kart kullanabilme özelliği

A Y p r o M ü h e n d i s l i k v e T e k n o l o j i. Görüntülü Kapı Zili. Kayıt ve izleme özelliği. SD kart kullanabilme özelliği Görüntülü Kapı Zili Kayıt ve izleme özelliği SD kart kullanabilme özelliği Türkçe Tanıtım ve Kullanım Kılavuzu AYP223BE Lütfen ürünü kullanmadan önce bu kılavuzu okuyunuz!! Genel Özellikler Görüntülü kapı

Detaylı

Solution Ultima ICP-CC488 Güvenebileceğiniz ev güvenliği

Solution Ultima ICP-CC488 Güvenebileceğiniz ev güvenliği Solution Ultima ICP-CC488 Güvenebileceğiniz ev güvenliği Evinizi ve ailenizi korumak artık çok kolay. Kullanıcı dostu Ultima güvenlik sistemi ile herşeyi tek bir dokunuşla halledebilirsiniz. Rahatlayabilirsiniz.

Detaylı

I S T A N B U L A S I A ANADOLU YAKASININ PARLAYAN YILDIZI

I S T A N B U L A S I A ANADOLU YAKASININ PARLAYAN YILDIZI I S T A N B U L A S I A ANADOLU YAKASININ PARLAYAN YILDIZI CEVAHİR HOTEL İSTANBUL ASIA, İSTANBUL KADAR GÜZEL, İSTANBUL KADAR ÖZEL.. İstanbul Anadolu yakasına pozitif değer sağlamaya hazırlanan Cevahir

Detaylı

Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer

Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer Doğru ve estetik bir mimari yaşamınızı daha anlamlı kılar Güzelvadi Villaları; doğası, konumu, kalite/güvenlik anlayışı ve mimarisiyle yaşamınıza anlam katacak; üstelik

Detaylı

Önceligi Insan Hayallerinizdeki gelecegi özlediginiz degerlerle insaa ediyoruz...

Önceligi Insan Hayallerinizdeki gelecegi özlediginiz degerlerle insaa ediyoruz... 2018 Önceligi Insan Hayallerinizdeki gelecegi özlediginiz degerlerle insaa ediyoruz... Tepekaya İnşaat, kaliteden ödün vermeden inşaat sektöründe güçlü ve emin adımlar atan bir kuruluştur. İlkemiz halkımıza

Detaylı

Asiston Hizmetleri Bilgilendirme Kitapçığı

Asiston Hizmetleri Bilgilendirme Kitapçığı Asiston Hizmetleri Bilgilendirme Kitapçığı asiston.com.tr 7/24 Bilgisayarcınıza nasıl ulaşırsınız? Telefon ile ara Bizi telefonla arayabilir, 0850 532 0 100 7/24 Bilgisayarcım hattında 1 i Tuşlayarak destek

Detaylı

YAŞAMAYA BEKLERİZ! 6. KISIM

YAŞAMAYA BEKLERİZ! 6. KISIM YAŞAMAYA BEKLERİZ! Özenli tasarımıyla size özel bir yapı. Arterium 6. Kısım, butik ve modern bir proje. Az sayıda daireden oluşuyor ama büyük bir projenin tüm imkanlarını da sunuyor! Geniş iç mekanları

Detaylı

Evinize Hoşgeldiniz...

Evinize Hoşgeldiniz... HER KATINDAN DENİZ, HER ZAMAN DEĞERLİ, HER ZAMAN SAĞLIK, HER KOŞULDA AYRICALIKLI, HER DURUMDA HUZURLU, HER MEVSİM TERCİH Evinize Hoşgeldiniz... Rıhtım Palace konforun kapılarını sizler için açıyor. Güney

Detaylı

SETCOMBT FİYAT HAZIRLAMA KLAVUZU. www.setcombt.com...

SETCOMBT FİYAT HAZIRLAMA KLAVUZU. www.setcombt.com... SETCOMBT FİYAT HAZIRLAMA KLAVUZU... FİYAT HAZIRLAMA KLAVUZU Bu klavuz projeleriniz için kolay bir şekilde fiyat belirlemeniz için hazırlanmış.aşağıdaki aşamaları takip ettiğinizde projeniz için doğru fiyatlar

Detaylı

IP Sistem Özellikleri ve Kablo Türleri

IP Sistem Özellikleri ve Kablo Türleri IP AKS Sistemi IP Sistem Özellikleri ve Kablo Türleri Özellikleri: Sınırsız kapasite Daireler arası görüşme Çevre birimi olarak sadece switch kullanılır Bloklar birbiriyle switchler üzerinden bağlanır

Detaylı

KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU

KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU Ürünümüzü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Lütfen cihazı çalıştırmadan önce bu kullanım klavuzunu dikkatlice okuyunuz. İÇİNDEKİLER Uzaktan kumanda tanıtımı

Detaylı

FOCUS KABLOSUZ ALARM SİSTEMİ MODEL : ST-IIIB

FOCUS KABLOSUZ ALARM SİSTEMİ MODEL : ST-IIIB FOCUS KABLOSUZ ALARM SİSTEMİ MODEL : ST-IIIB TEKNİK ÖZELLİKLER 8 bölge kablolu, 32 bölge kablosuz toplam 40 bölge Türkçe sesli yönlendirme özelliği, 85 db dahili siren Sökülmelere karşı tamper swich PTSN

Detaylı

#kaliteyikesfet. #teknolojiyikesfet. #mutlulugukesfet. #degisimikesfet #konforuk. #dostlugukesfet. #tarzınıkesfet. #sagligikesfet.

#kaliteyikesfet. #teknolojiyikesfet. #mutlulugukesfet. #degisimikesfet #konforuk. #dostlugukesfet. #tarzınıkesfet. #sagligikesfet. sfe e ik in t a y a ih n e y # t #teknolojiyikesfet #sagligikesfet #dostlugukesfet #kolayligikesfet #degisimikesfet es #konforuk f et #tarzınıkesfet #mutlulugukesfet #tasarimikesfet #kaliteyikesfet 03

Detaylı

E-kataloğumuza burdan ulaşabilirsiniz. Değişime hazır mısınız?

E-kataloğumuza burdan ulaşabilirsiniz. Değişime hazır mısınız? E-kataloğumuza burdan ulaşabilirsiniz. Değişime hazır mısınız? Mutluluğa & güvene açılan kapı... www.akillievim.com.tr Biz Kimiz? Gelecekte akıllı ev ve bina sistemlerinin hayatımıza katacağı değerin farkındalığıyla

Detaylı

Denizin bereketini arıyor çocuklar ellerinde oltaları. Denizin huzuruna varıyor anneler, babalar gözlerinde umutları

Denizin bereketini arıyor çocuklar ellerinde oltaları. Denizin huzuruna varıyor anneler, babalar gözlerinde umutları Denizin bereketini arıyor çocuklar ellerinde oltaları Denizin huzuruna varıyor anneler, babalar gözlerinde umutları Denizi tutkuyla kucaklıyor Asrın Konakları Mutluluğa Adım Atın... hakkımızda Kuran Şirketler

Detaylı

C5-A A2 C5-B C4-B 622 ADA 1 PARSEL C4-A C3-A C2-A C3-B D6 C2-B A1 C1-A C9-B C1-B D1 D5 C8-A C9-A C8-B C7-B C6-A C7-A C6-B 616 ADA 15 PARSEL

C5-A A2 C5-B C4-B 622 ADA 1 PARSEL C4-A C3-A C2-A C3-B D6 C2-B A1 C1-A C9-B C1-B D1 D5 C8-A C9-A C8-B C7-B C6-A C7-A C6-B 616 ADA 15 PARSEL A3 B C5-A C4-B 622 ADA 1 PARSEL A2 C5-B C4-A C3-A C2-A C1-B C3-B D6 C2-B A1 C1-A C9-B D1 D5 D3 C7-B C6-A C9-A C8-B D4 D2 C8-A C7-A C6-B 616 ADA 15 PARSEL Mahalle kültürü geleceğe taşınıyor! Mahalle geleneğini

Detaylı

"Alarm Paneli Devrede" Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı

Alarm Paneli Devrede Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı "Alarm Paneli Devrede" Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı 2 Önce güvenlik Doğal olarak, ev veya küçük iş yeriniz için mümkün

Detaylı

ayat, tüm doğallığıyla sizi çağırıyor...

ayat, tüm doğallığıyla sizi çağırıyor... H ayat, tüm doğallığıyla sizi çağırıyor... PROJE ORTAKLIĞI B ir yudum değil, doya doya mutluluk... İnsan ilişkilerinin sıcaklığını özlüyoruz hepimiz Küçük, kendi halinde mahallelerde, sıcak komşuluk ilişkileri

Detaylı