Romantik Banyolar. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Ayrıca Bu Hafta: 27 Eylül'de de ve tüm Tchibo larda

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Romantik Banyolar. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Ayrıca Bu Hafta: 27 Eylül'de de ve tüm Tchibo larda"

Transkript

1 27 Eylül'de de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Romantik Banyolar Mutfak & Sofra: Sonbahar Mutfakları Ayrıca Bu Hafta: Bu kampanya 21 Eylül - 4 Ekim 2017 tarihleri arasında Tchibo mağazaları, tchibo.com.tr, Migros ve Macrocenter lar da geçerlidir. Kampanya stoklarla sınırlı olup, Tchibo kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

2 27 Eylül'de de ve tüm Tchibo larda. Romantİk Banyolar Yeni banyo koleksiyonumuz duyularınızı dinlenmeye davet ediyor. Sıcak küvetinizde arkanıza yaslanın ve gevşeyerek anın tadını çıkarın. Çiçekli desenler, ipeksi yumuşaklıkta havlular ve hem bedeninizi hem de ruhunuzu şımartan aksesuarlar koleksiyonumuzda sizleri bekliyor. Tüm bu seçenekler sadece Tchibo da. SİZ DE DOĞA İÇİN İYİ BİR ŞEY YAPIN: Tchibo'nun yeni Doğa Dostu logosu, ürünlerin tamamen ya da kısmen sürdürülebilir kaynaklardan elde edildiğini gösterir. Bu ürünleri alarak çevreye karşı olan sorumluluklarımızı yerine getirmek için bir adım daha atmış oluruz. Bu hafta koleksiyonumuzdaki organik pamuklu ürünleri keşfedin. "Doğa Dostu" hakkında ürün paketlerinin üzerinden bilgi edinebilirsiniz. Organik pamuklu tekstil ürünlerimiz Doğa Dostu'dur, çünkü bu pamuklar kontrol altındaki organik tarım yöntemleriyle elde edilir. Bu ürünleri malzeme bilgisinden kolayca tanıyabilirsiniz: en az %95 oranında organik pamuk içerir, OCS 100 damgası ile garanti altına alınır ve en az %50 oranında OCS belgeli karışımlıdır. Ekolojik tarım, insan ve çevre için iyidir. CU Tchibo nun ücretsiz kataloğudur. 17_39 Global Organik Tekstil Standartları (GOTS) sertifikalı kumaşlarımız en az %70 oranında kontrol altında üretilmiş organik pamuk içerir. Tüm üretim zinciri boyunca da çevre ve sosyal kriterlerin yerine getirilmesine dikkat edilir. Özel Mutfak & Sofra Koleksiyonu: SONBAHAR MUTFAKLARI Modern renkli mutfak eşyaları ve yardımcıları sayesinde sofralarınız güzelleşecek. Doğa Dostu kapsamında FSC sertifikalı kağıt kullanırız. FSC Forest Stewardship Council tarafından belirlenmiş katı kurallar, ağaçtan son ürüne kadar çevre dostu bir şekilde ve sosyal sorumlulukların yerine getirilmesiyle üretim yapıldığını garanti eder. Sürdürülebilirlik sayfamızda keşfedin: Sorumlu ormancılığın simgesi FSC sertifikalı ürünlerimizi dikkate alınız.

3 Tchibo da her hafta yeni bir dünya keşfedin. Farklı kategorilerde özel koleksiyonlar da artık her zaman sizinle! Fonksiyonel Dijital Mutfak Tartısı 69,95 TL Elektrikli Kaş Düzeltici 49,95 TL SÜPER KAÇIRMAYIN FİYAT Saç Makası Seti 59,95 TL Smoothie Makinesi 229,95 TL 2 Adet Organik Pamuklu El Havlusu Cam Diş Fırçalık 3 Adet Destekli Kumaş Elbise Askısı Cam Diş Fırçalık Cam Sıvı Sabunluk 44,95 TL ÖZEL FİYAT Organik Pamuklu Banyo Havlusu Cam Sıvı Sabunluk 84,90 TL yerine 74, sadece 95 TL /TchiboTurkiye Müşteri Hizmetleri Hattı Müşteri Hizmetleri Hattımız üzerinden telefonla sipariş verebilirsiniz. Tchibo ürünleri sadece Tchibo mağazalarında, adresinde ve numaralı Tchibo Telefonla Sipariş Hattı üzerinden satılmaktadır. Bu katalogdaki ürünler stoklarla sınırlı olup Tchibo fiyatlarda değişiklik yapma hakkına sahiptir, fiyatlara KDV dahildir. Baskıdan kaynaklanan ve tipografik hatalardan Tchibo sorumlu değildir. Çarşamba günü herkes için Tchibo günü! Tchibo, her çarşamba değişen temalarıyla bütüntchibo mağazalarında ve de sürpriz ürün ve kampanyaların heyecanını yaşatır. Tchibo Gün Geçtikçe Büyüyor Tchibo, 1300 mağazası ve satış noktası ile 60 ülkede hizmet vererek sizlere dünya çapında hizmet ve ürün kalitesi sunar. %100 Güven Tüm Tchibo ürünleri defalarca kalite kontrolünden geçirildikten sonra piyasayasürülür. Her elektronik ürün standart olarak 3 yıl garantilidir

4 ÇİÇEK AÇAN BANYOLAR 3 2 Adet Kumaş Muhafaza Sepeti Zarif çiçek baskılı 1 Duş Perdesi İyi bir tutuş için vantuzlu Süspansiyon dahil Yüksek kaliteli tasarım 2 Organik Pamuklu XL Banyo Paspası 50x80 cm 59,95 TL 60x100 cm 79,95 TL YUMUŞACIK: AYAKLARINIZ NEFES ALSIN! 4 Küvet Yastığı 1 Duş Perdesi Kaliteli plastikten. Yumuşatıcı içermez. 12 adet plastik halka dahil. 180x200 cm. Telefon Sipariş Kodu: Organik Pamuklu XL Banyo Paspası Yumuşak ve emici. Dekoratif yapılı. %100 organik pamuklu. 50x80 cm/60x100 cm. Gül kurusu, Vizon Telefon Sipariş Kodu: Adet Kumaş Muhafaza Sepeti Çift taraflı; kenarı kıvrılabilir. İyi bir duruş için esnek kumaş dokulu. Yüzey malzeme saf pamuktan: Çift katlı işlenmiştir. %100 pamuklu. Küçük boy çap 18 cm, yükseklik 18 cm. Büyük boy çap 20 cm, yükseklik 18,5 cm. Telefon Sipariş Kodu: Küvet Yastığı Yumuşak, rahat dolgulu. Vantuzlu. Kılıf %100 polyester (mikrofiber). Dolgu polistrol topçuk. 38x20 cm. Telefon Sipariş Kodu:

5 1 2 Adet Organik Pamuklu El Havlusu RAHATLIĞI KEŞFEDİN sadece satılmaktadır 2 2 Adet Organik Pamuklu El Havlusu ÖZEL FİYAT RÜYA KADAR YUMUŞAK: %100 SAF ORGANİK PAMUK! 4 Havlu Düzenleyici 229,95 TL 3 Organik Pamuklu Banyo Havlusu 1 2 Adet Organik Pamuklu El Havlusu Yumuşak ve emici. Askılı. %100 organik pamuklu. 50x100 cm. Gül kurusu, Vizon, Pudra, Krem rengi Telefon Sipariş Kodu: Adet Organik Pamuklu El Havlusu Dokuma kenarlı. Yumuşak ve emici. Askılı. %100 organik pamuklu. 50x100 cm. Gül kurusu, Vizon Telefon Sipariş Kodu: Organik Pamuklu Banyo Havlusu Dokuma kenarlı. Yumuşak ve emici. Kısa ve uzun kenarı askılı. %100 organik pamuklu. 70x140 cm. Gül kurusu, Vizon Telefon Sipariş Kodu: Havlu Düzenleyici İnce tel file görünümlü koyma yerli. Sürtünmeye dayanıklı plastik zemin koruyuculu. Toz kaplama metal. 61x93,5x40 cm. Maksimum taşıma gücü. 25 kg. Boruların maksimum taşıma gücü 5 kg. Telefon Sipariş Kodu: Organik Pamuklu Banyo Havlusu Yumuşak ve emici. Askılı. %100 organik pamuklu. 70x140 cm. Gül kurusu, Vizon, Pudra, Krem rengi Telefon Sipariş Kodu: Organik Pamuklu Banyo Havlusu 8 9

6 2 Havlu Askısı 59,95 TL 3 2 Adet Banyo Askısı 29,95 TL Askıların maksimum taşıma gücü 1,5 kg. 4 Katlanabilir Askılık 249,95 TL 1 Organik Pamuklu XL Banyo Havlusu 69,95 TL sadece satılmaktadır sadece satılmaktadır 1 Organik Pamuklu XL Banyo Havlusu Yumuşak ve emici. Kısa kenarı askılı. %100 organik pamuklu. 100x200 cm. Gül kurusu, Vizon Telefon Sipariş Kodu: Havlu Askısı Delme gerektirmeden kolayca kapının üzerine asılır. Kenarları korumak için 4 adet silikon nokta dahil. Kaymaz. Boru parlak 18/10 paslanmaz çelik. Askılar krom kaplama metal. 53x14,5x6 cm. Telefon Sipariş Kodu: Adet Banyo Askısı Suya dayanıklı. Delme işlemi gerektirmez, düz zeminlere yapışır. Parlak krom kaplama metal. Maksimum taşıma gücü 1,5 kg. Telefon Sipariş Kodu: Katlanabilir Askılık 35x123x38 cm. Toz kaplama metal. Kancaların maksimum taşıma gücü 2 kg, üst raf maksimum 1 kg. Telefon Sipariş Kodu:

7 DÜZEN KATAN DETAYLAR 1 Saç Makası Seti 59,95 TL 2 Saç Fırçası ve Saç Tarağı Seti 1 Askılı Duş Rafı 69,95 TL 2 Banyo Sileceği 49,95 TL 3 Saç Aksesuar Seti 4 2 Adet Manikür Aleti 54,95 TL 1 Askılı Duş Rafı Parlak krom kaplama. Ekstra güçlü tutuş için vantuzlu ve 2 adet kancalı. Üst askı döner fonksiyonlu; silikon kaplamalı. Vantuz plastik. 23x49x11 cm. Maksimum taşıma gücü 5 kg. Telefon Sipariş Kodu: Banyo Sileceği Duvar tutucusu dahil. Su tutmaz yapışkanlı. Delme işlemi gerektirmez. Kanca ve sap krom kaplama çelik. Kenar lastik. Duvar tutucusu çapı 5 cm. Duvar tutucusu maksimum taşıma gücü 1,5 kg. Telefon Sipariş Kodu: Saç Makası Seti 1 adet saç kesme makası ve 1 adet saçları incelten model verme makası. Paslanmaz çelik. Bıçakların uzunluğu 6 cm. Telefon Sipariş Kodu: Saç Fırçası ve Saç Tarağı Seti Kaliteli plastik. Fırça geniş ve köşeli: Uzun saç için ideal. Telefon Sipariş Kodu: Saç Aksesuar Seti 2 adet tel toka ve 1 adet elastik saç bandı. Metalden. Taşlar camdan. 3 parça Telefon Sipariş Kodu: Adet Manikür Aleti Tırnak eti pensi tırnak derisini kolayca alır ve tırnak batmalarını düzeltir. Tırnak itici ve temizleyici tırnak derisini hafifçe iter ve kirden arındırır. Paslanmaz çelik. Koruyucu kapak plastik. Telefon Sipariş Kodu:

8 KÜÇÜK MUCİZE! 3 Masaj Aleti 59,95 TL Noktalama masaj için Y başlıklı sadece satılmaktadır SÜPER KAÇIRMAYIN FİYAT 2 Elektrikli Kaş Düzeltici 49,95 TL 1 Masajlı Ayak Banyosu 229,95 TL TAZELEYEN BAKIM MOLASI 1 Masajlı Ayak Banyosu 3 fonksiyonlu: Su ısısı ayarı, titreşim ve jakuzi masajı. Kızılötesi ışık noktalı ve masaj destekli ayak bölgeli. Kaymaz lastik ayaklı. Topuk taşı, pedikür başlığı ve sıçrama korumalı. 45 numaraya kadar uygun. Plastik. 40x19,5x42 cm. Maksimum kapasite 5 l. 3 yıl garantili. Kablo uzunluğu 1,8 m. Telefon Sipariş Kodu: Elektrikli Kaş Düzeltici Kulak, yüz, kol, bacak veya bikini bölgesi için de uygun. 2 farklı bıçak uzunluğu, 6 ve 17 mm. Pil ile kullanılır. Alüminyum ve plastik. Bıçaklar paslanmaz çelik. Koruma kapağı, temizleme fırçası ve fırça başlığı dahil. Piller dahil. Telefon Sipariş Kodu: Masaj Aleti Yüz ve vücut masajı için uygun. Cildin kan dolaşımını destekler. 2 adet masaj toplu Y başlıklı. Titreşim fonksiyonlu. Kullanma kılavuzu ve pil dahil. 3 yıl garantili. Plastik ve paslanmaz çelik. Telefon Sipariş Kodu:

9 GÜZEL VE PRATİK 1 Cam Parfüm Şişesi 2 Cam Diş Fırçalık ZARİF VE FONKSİYONEL EL YAPIMIDIR VE AĞIZLA ÜFLENMİŞTİR; HER ÜRÜN EŞSİZDİR! Cam Diş Fırçalık Cam Sıvı Sabunluk 84,90 TL yerine 74, sadece 95 TL 5 3 Adet Destekli Kumaş Elbise Askısı 3 2 Adet Cam Kavanoz 69,95 TL 4 Cam Sıvı Sabunluk 44,95 TL 6 2 Adet Muhafaza Kutusu 54,95 TL 1 Cam Parfüm Şişesi Şişe cam. Pompa lateks ve polyester. Pompa başlığı plastik. Yükseklik 10 cm, çap 7 cm. 100 ml. Telefon Sipariş Kodu: Cam Diş Fırçalık Diş fırçalama bardağı veya paslanmaz çelik başlık ile muhafaza için kullanılabilir. Başlık paslanmaz çelik. Yükseklik 10,5 cm. Çap 9 cm. 300 ml. Lila, Gül kurusu Telefon Sipariş Kodu: Adet Cam Kavanoz Kaliteli paslanmaz çelik kapaklı. Hazne cam. Çap 9 cm. Yükseklik kapak dahil 14 cm ve 10 cm. Telefon Sipariş Kodu: Cam Sıvı Sabunluk Pompa başlığı paslanmaz çelik. Hortum plastik. Yükseklik 14,5 cm, çap 9,5 cm. 300 ml. Lila, Gül kurusu Telefon Sipariş Kodu: Adet Destekli Kumaş Elbise Askısı Kaymayan ve kumaşa zarar vermeyen kumaş kaplamalı. Komple dolgulu. İz yapmaz. Metal kancalı plastik. Kılıf ve kurdele %100 polyester. Telefon Sipariş Kodu: Adet Muhafaza Kutusu Kaliteli, FSC sertifikalı, özenli baskılı, dokulu kartondan. Dayanıklı. Maksimum taşıma gücü 10 kg. Yer kaplamadan iç içe koyulabilir. Kaplama plastik. Kurdele polyester. Büyük kutu 34x20,5x20 cm, küçük kutu 28,5x17,5x16,5 cm. Telefon Sipariş Kodu:

10 RUSTİK ŞIKLIK sadece satılmaktadır 1 Banyo Dolabı 399,95 TL sadece satılmaktadır 2 Yüksek Dolap 799,95 TL Her şey içinde: Mobilyayarımız montaj malzemeleri ve talimatlarıyla birlikte teslim edilir. 1 Banyo Dolabı Seramik kulplu. 1 adet metal kılavuz raylı çekmeceli. Yavaş kapanan kapaklı. Alt kısım zemin koruyuculu. Kenarlar plastik kaplamalı; ıslak alanlar için ideal. Gövde, çekmeceler ve kapaklar melamin kaplama sunta. 46x87x40,5 cm. Maksimum taşıma gücü 65 kg. Telefon Sipariş Kodu: Yüksek Dolap Seramik kulplu. 1 adet çekmeceli. 2 adet çerçeveli kapaklı; yüksekliği 5 kademe ayarlanabilir birer raflı. Yavaş kapanan kapaklı. Alt kısım zemin koruyuculu. Kenarlar plastik kaplamalı; ıslak alanlar için ideal. Gövde, çekmeceler ve kapaklar melamin kaplama sunta. 46x147x40,5 cm. Maksimum taşıma gücü 105 kg. Telefon Sipariş Kodu:

11 SONBAHAR MUTFAKLARI Özel Mutfak & Sofra Koleksİyonu: Evim evim, güzel evim. Modern renkli mutfak eşyaları ve yardımcıları sayesinde mutfak işleriniz ve sofranız pratikleşip güzelleşecek. Dijital mutfak tartısı, saklama kapları veya mutfak robotu: Bu stil sahibi ürünler hem tasarımları ile dikkatleri üzerine çeker, hem de fonksiyoneldir. Tüm bu seçenekler sadece Tchibo da

12 1 4 Adet Kupa 54,95 TL 6 Jakarlı Masa Örtüsü 40x180 cm 69,95 TL 150x275 cm. 79,95 TL 2 4 Adet Kahvaltı Tabağı 89,95 TL 3 24 Parçalı Çatal Bıçak Seti 229,95 TL 5 4 Adet Su Bardağı 49,95 TL 1 4 Adet Kupa Kaliteli porselen. 350 ml. Telefon Sipariş Kodu: Adet Kahvaltı Tabağı Kaliteli porselen. Çap 21 cm. Telefon Sipariş Kodu: Parçalı Çatal Bıçak Seti Parlak 18/10 paslanmaz çelik. 6 adet sertleştirilmiş bıçak çeliğinden üretilmiş bıçak, 6 adet çatal, 6 adet kaşık, 6 adet tatlı kaşığı. 24 parça. Telefon Sipariş Kodu: Adet Amerikan Servis Kaliteli ribana dokulu. Ribana bantlar dahil. %72 pamuklu, %28 polyester. 33x48 cm. Telefon Sipariş Kodu: Adet Su Bardağı Kristal cam. 350 ml. Yükseklik 10 cm. Telefon Sipariş Kodu: Jakarlı Masa Örtüsü Baklava deseni dokumalı. %60 polyester, %40 pamuklu. 140x180 cm/150x275 cm. Krem rengi, Mor Telefon Sipariş Kodu: Adet Amerikan Servis 49,95 TL 22 23

13 2 Sebze ve Meyve Fırçası 29,95 TL HIZ VE ESTETİK BİR ARADA PRATİK ÇÖZÜMLER Yatay pozisyonda da rendeler 3 Fonksiyonel Rende 49,95 TL 1 3 lü Bıçak Seti 49,95 TL Kullanışlı şekilli ve fonksiyonlu 4 2 Adet Kesme Tahtası 52,95 TL 1 Smoothie Makinesi 229,95 TL 1 Smoothie Makinesi Cam sürahili ve portatif, skalalı bardaklı. 2 güç kademeli, ritmik ve kilitleme fonksiyonlu. Çıkarılabilir bıçak başlıklı. 4 kanatlı bıçaklı; buz kırmak için de uygun. Kapak ve bıçak bulaşık makinesinde yıkanabilir. Sürahi: Ekleme delikli kapaklı. Bardak: Kapanabilir içme delikli ve güvenlik kapamalı kapaklı. 3 yıl garantili. Sürahi 0,8 l, bardak 0,5 l. Telefon Sipariş Kodu: lü Bıçak Seti Sertleştirilmiş bıçak çeliğinden; yapışmaz kaplamalı. Kaymaz plastik saplı. Telefon Sipariş Kodu: Sebze ve Meyve Fırçası 1 adet sert ve 1 adet yumuşak fırça kıllı fırça. Doğal fırça kıllı, ahşap tutma yerli. Telefon Sipariş Kodu: Fonksiyonel Rende İnce ve kalın rende yüzeyli. Yatay ve dikey rendeleme imkânı. Kup ölçüm skalalı. Kaymaz silikon kaplamalı. 22x10 cm. Telefon Sipariş Kodu: Adet Kesme Tahtası Kaymaz. Büyük kesme tahtası 2 farklı yüzeyli; 1 tarafı oluklu yapılı. Plastik yüzeyli. 25x36 cm ve 20x30 cm. Telefon Sipariş Kodu:

14 1 Saklama Kabı Seti 2'li Küçük Set Büyük 49,95 TL Saklama kabı seti ayarlanabilir serpme başlıklı Saklama kutusu porsiyonlama kaşıklı ve sıyırma yardımcılı Hızlı ve Fonksİyonel Fındıkları ve kuru gıdaları öğütür 3 Katlanabilir Dijital Mutfak Tartısı 69,95 TL 2 Çok İşlevli Rondo 99,95 TL Katlanabilir, muhafaza edilebilir, muhteşem! 1 Saklama Kabı Seti Sıkı kapanır. Plastik. Saklama kabı 17x14x13 cm. 1,2 l. Saklama kabı seti 10,5x10x8,5 cm. 350 ml. Telefon Sipariş Kodu: Çok İşlevli Rondo Kaliteli paslanmaz çelik bıçaklı. Büyük açma/ kapama düğmeli, çıkarılabilir motor parçalı: Plastik karıştırma hazneli. Serpme kapaklı. Kaymaz silikon ayaklı. 2 adet güvenlik düğmeli. Karıştırma haznesi, bıçak parçası ve serpme kapağı bulaşık makinesinde yıkanabilir. 3 yıl garantili. 200 ml. Telefon Sipariş Kodu: Fonksiyonel Dijital Mutfak Tartısı Yenilikçi katlanabilir tasarımlı. Seçilebilir ağırlık birimleri: g, ml, fl. oz., lb oz. 60 saniye sonra otomatik olarak kapanır. LC ekranlı. Artırma fonksiyonlu; maksimum ölçü alanı 10 kg: 5 kg + 5 kg artırma. Duvar askılı g arası 1 g aralıklarla tartar. 3 yıl garantili. Plastik. Katlanmış konumda 21x2x4 cm. Telefon Sipariş Kodu:

15 1 Profesyonel Tava 24 cm 119,95 TL 20 cm 99,95 TL 28 cm 1 2 Sıcak Hava Fritözü 599,95 TL Tek düğme ile aroma koruması 3 3 Adet Mutfak Bezi 36,95 TL 4 Yemek Kaşığı 29,95 TL Çıkarılabilir silikon uçlu sadece satılmaktadır 1 Profesyonel Tava Dövme alüminyum. Seramik partikül destekli GREBLON -C3+ yapışmaz katmanlı; az yağlı, dibi tutmayan kızartmalar için ideal. Kolay temizlenir. Dış kısmı GREBLON DK2 kaplamalı. Endüksiyon için uygun. 18/10 paslanmaz çelik saplı. 180 C ye kadar fırına dayanıklı. Bulaşık makinesinde yıkanabilir. Büyük boy çap 28 cm. Orta boy çap 24 cm. Küçük boy çap 20 cm. Telefon Sipariş Kodu: Sıcak Hava Fritözü Az yağlı kızartma, ızgara ya da pişirme için ideal. Akıllı sıcak hava fırını, ızgara ve fritöz kombinasyonu bir arada. Isı alanı maksimum 200 C, zamanlayıcı maksimum 60 dakika. Cool-Touch yüzeyli. Pişirme süresi sona erdiğinde sinyal verir. Ek parçalar çıkarılabilir, yapışmaz ve bulaşık makinesinde yıkanabilir. 35x40x30 cm. 4 l. Kablo uzunluğu 70 cm. 3 yıl garantili. Telefon Sipariş Kodu: Spatula 29,95 TL 3 3 Adet Mutfak Bezi Emici ve tüylenmez. Askılı. %100 pamuklu. 50x70 cm. Telefon Sipariş Kodu: Yemek Kaşığı Ergonomik şekilli bambu saplı. Çıkarılabilir silikon uçlu. Ucu bulaşık makinesinde yıkanabilir ve +210 C ye kadar ısıya dayanıklı. Telefon Sipariş Kodu: Spatula Ergonomik şekilli bambu saplı. Çıkarılabilir silikon uçlu. İçi sert. Ucu bulaşık makinesinde yıkanabilir ve +210 C ye kadar ısıya dayanıklı. 30,5 cm. Telefon Sipariş Kodu:

16 1 6 Adet Silikon Bant 22,95 TL Çatal bıçak bölmesine sığar Sıcaklık bizim işimiz! 3 Katlanabilir Patates Ezici 34,95 TL 2 Muskat Değirmeni 36,95 TL 4 3 Adet Cam Saklama Kabı 89,95 TL 1 6 Adet Silikon Bant Kolay ve güvenli sabitleme. Tekrar tekrar kullanılabilir. Silikon. 54 cm. Telefon Sipariş Kodu: Muskat Değirmeni Geniş muhafaza bölmeli. Öğütme plakası sertleştirilmiş paslanmaz çelik. Telefon Sipariş Kodu: Katlanabilir Patates Ezici Yer kaplamaz. Ergonomik şekilli saplı. Geniş ezme alanlı C ye kadar ısıya dayanıklı Telefon Sipariş Kodu: Adet Cam Saklama Kabı Servis yapmak, taze tutmak, dondurmak, pişirmek ve ısıtmak için. Kapaksız olarak 300 C ye kadar fırına ve mikrodalgaya uygun. 0,5 l, 1 l ve 1,7 l. Telefon Sipariş Kodu:

17 Tchibo dünyasında gelecek hafta: Tchibo.com.tr de Açık Artırma Heyecanı Başlıyor 13 Eylül tarihinden itibaren de bir ilk gerçekleşiyor, alışverişin en keyifli hâli olan açık artırma uygulaması sizleri bekliyor. Tchibo açık artırmada, beğendiğiniz fonksiyonel ve kaliteli ürünlere dilediğiniz tutarda teklif vererek hesaplı ve keyifli alışverişin tadını çıkarabilirsiniz. Detaylar için yi ziyaret edin. Havalı çizgilerin ve klasik desenlerin hâkim olduğu yeni sezon modası; pazartesiden pazara, ofis tarzından sokak stiline, tüm beden seçenekleriyle yeni koleksiyonumuzda. Sonbaharı tarzınızla karşılayın! Sadece Tchibo dünyasına özel!

18 ayın kahvesi Seçili Çözünebilir Kahve Ürünlerinde Keyif Dolu Kahve Fırsatı ayın kahvesi Eşsiz Mocha Lezzeti ile Tatlı Bir Mola 5, 75 TL İkincisi % 50 İndirimli Bu kampanya 1-30 Eylül 2017 tarihinde Tchibo mağazalarında geçerlidir. Kampanya stoklarla sınırlı olup, Tchibo kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Bu kampanya 1-30 Eylül 2017 tarihinde Tchibo mağazalarında geçerlidir. Kampanya stoklarla sınırlı olup, Tchibo kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

495 TL. Cafissimo ile Yeni Yıla Sıcacık Bir Başlangıç İster çay ister kahve. Banyolarınızı Baştan Yaratın 595 TL LATTE

495 TL. Cafissimo ile Yeni Yıla Sıcacık Bir Başlangıç İster çay ister kahve. Banyolarınızı Baştan Yaratın 595 TL LATTE Cafissimo ile Yeni Yıla Sıcacık Bir Başlangıç İster çay ister kahve LATTE 5 Şimdi SADECE 4 27 Ocak ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Banyolarınızı

Detaylı

İSKANDİNAV TARZI MUTFAKLAR

İSKANDİNAV TARZI MUTFAKLAR 7 Mart'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Gerçek kahve lezzetini Privat Kaffee ailesi ile keşfedin Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: İSKANDİNAV TARZI MUTFAKLAR DOĞA İLE DOSTLUĞUMUZA

Detaylı

YAZ TEMİZLİĞİ FERAHLIK VEREN BOL KÖPÜKLÜ HEDİYE. 200 g Türk Kahvesi alışverişlerinizde, 100 g Türk Kahvesi de bizden hediye

YAZ TEMİZLİĞİ FERAHLIK VEREN BOL KÖPÜKLÜ HEDİYE. 200 g Türk Kahvesi alışverişlerinizde, 100 g Türk Kahvesi de bizden hediye BOL KÖPÜKLÜ HEDİYE 19 Ağustos ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda 200 g Türk Kahvesi alışverişlerinizde, 100 g Türk Kahvesi de bizden hediye Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: FERAHLIK

Detaylı

Annemle Mutfaktayım. SÜRPRİZ BAHAR İNDİRİMİ Cafissimo nun hayatınıza enerji katacak birbirinden lezzetli kahve çeşitlerini keşfedin.

Annemle Mutfaktayım. SÜRPRİZ BAHAR İNDİRİMİ Cafissimo nun hayatınıza enerji katacak birbirinden lezzetli kahve çeşitlerini keşfedin. SÜRPRİZ BAHAR İNDİRİMİ Cafissimo nun hayatınıza enerji katacak birbirinden lezzetli kahve çeşitlerini keşfedin. 27 Nisan da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu

Detaylı

MUTFAKLARDA AKDENİZ LEZZETLERİ 34, 16, 90 TL 90 TL. Modunuza göre kahve. Sadece Tchibo dünyasına özel. Sadece Tchibo dünyasına özel

MUTFAKLARDA AKDENİZ LEZZETLERİ 34, 16, 90 TL 90 TL. Modunuza göre kahve. Sadece Tchibo dünyasına özel. Sadece Tchibo dünyasına özel 2 Eylül de www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Black & White Öğütülmüş Kahve 19,90 TL 16, 90 TL 2x250g 4 Kutu Kapsül Kahve 39,90 TL 34, 90 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: MUTFAKLARDA

Detaylı

10, Çayınız da artık Cafissimo dan! 95 TL BANYOLARINIZA DOĞALLIĞI. Dilediğiniz kapsülü seçin, çayınızı Cafissimo demlesin.

10, Çayınız da artık Cafissimo dan! 95 TL BANYOLARINIZA DOĞALLIĞI. Dilediğiniz kapsülü seçin, çayınızı Cafissimo demlesin. Çayınız da artık Cafissimo dan! Dilediğiniz kapsülü seçin, çayınızı Cafissimo demlesin. 5 Ağustos ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda YENİ Cafissimo TEATIME 10, 95 TL 10 adet çay kapsülü Her hafta

Detaylı

İNDİRİMİ AYIN KAHVESİ Yaz. GOLD SELECTION 200 g

İNDİRİMİ AYIN KAHVESİ Yaz. GOLD SELECTION 200 g AYIN KAHVESİ GOLD SELECTION 200 g 38. 95 29. 95 4 Temmuz'da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Yaz İNDİRİMİ Bu kampanya 30 Haziran 2018 tarihine kadar sadece Tchibo mağazalarında geçerlidir. Stoklarla

Detaylı

25 Nisan'da de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta:

25 Nisan'da   de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: 25 Nisan'da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: RENGÂRENK BAHAR MUTFAKLARI RENGÂRENK BAHAR MUTFAKLARI Mutfaktan sofraya, rengârenk bir lezzet deneyimi!

Detaylı

DÜZENLİ EVLER, PRATİK ÇÖZÜMLER

DÜZENLİ EVLER, PRATİK ÇÖZÜMLER 1 Ağustos'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda 4,25 TL,95 TL 100 g 3 Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: DÜZENLİ EVLER, PRATİK ÇÖZÜMLER 4 Temmuz - 29 Ağustos 2018 tarihine kadar sadece

Detaylı

BAHARIN TARZ ÇOCUKLARI

BAHARIN TARZ ÇOCUKLARI 18 Nisan'da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Gerçek kahve lezzetini Privat Kaffee ailesi ile keşfedin Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: BAHARIN TARZ ÇOCUKLARI BAHARIN TARZ ÇOCUKLARI

Detaylı

MARİN STİLİ BANYOLAR. Çikolata dokunuşlu, dengeli lezzet. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: ,95 TL. ,95 TL g. ,95 TL 10 adet kapsül

MARİN STİLİ BANYOLAR. Çikolata dokunuşlu, dengeli lezzet. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: ,95 TL. ,95 TL g. ,95 TL 10 adet kapsül 25 Temmuz'da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Çikolata dokunuşlu, dengeli lezzet,95 TL 8 100 g 19,95 TL 10 adet kapsül,95 TL 49 500 g Sınırlı Stoklarla Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta:

Detaylı

Kahve aşıklarının yeni keşfi, Cafissimo TUTTOCAFFÉ. Taptaze ve Sağlıklı Lezzetlerle Yenilenin. Ayrıca bu hafta: Fonksiyonel Düzenleyiciler

Kahve aşıklarının yeni keşfi, Cafissimo TUTTOCAFFÉ. Taptaze ve Sağlıklı Lezzetlerle Yenilenin. Ayrıca bu hafta: Fonksiyonel Düzenleyiciler Kahve aşıklarının yeni keşfi, Cafissimo TUTTOCAFFÉ LANSMANA ÖZEL 2,95 TL 199 10 Şubat ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Taptaze ve Sağlıklı Lezzetlerle Yenilenin

Detaylı

Cafissimo TUTTO. Yepyeni renkleri ile. Banyonuzda Tropik Esintiler SINIRLI STOKLARLA. Ayrıca Bu Hafta: Her hafta yeni bir dünya keşfedin.

Cafissimo TUTTO. Yepyeni renkleri ile. Banyonuzda Tropik Esintiler SINIRLI STOKLARLA. Ayrıca Bu Hafta: Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Yepyeni renkleri ile Cafissimo TUTTO 2 Ağustos'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Banyonuzda Tropik Esintiler SINIRLI STOKLARLA Ayrıca Bu Hafta: Mutfak

Detaylı

279, 95 TL 331, 85 TL. Cafissimo PURE Seti ile Evinizin Kahve Uzmanı Siz Olun. Keyifli Bir Seyahate Hazırlanın

279, 95 TL 331, 85 TL. Cafissimo PURE Seti ile Evinizin Kahve Uzmanı Siz Olun. Keyifli Bir Seyahate Hazırlanın Cafissimo PURE Seti ile Evinizin Kahve Uzmanı Siz Olun 31 Mayıs'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Cafissimo PURE 2 li Latte Macchiato Bardağı Barista Süt Köpürtücü 331, 85 TL 279, 95 TL Her hafta

Detaylı

2 ncisi %50 indirimli

2 ncisi %50 indirimli 1 adet 250g Sicilia Style Espresso alana 2 ncisi %50 indirimli 22 Mart'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda 33, 90 TL 25, 40 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Bu Bahar Sokaklardayız

Detaylı

BÜYÜK İNDİRİM HEDIYEN SEVGİNİ ANLATSIN. Tchibo'da! KAHVE AŞIKLARINA ÖZEL 699 TL 649 TL TL

BÜYÜK İNDİRİM HEDIYEN SEVGİNİ ANLATSIN. Tchibo'da! KAHVE AŞIKLARINA ÖZEL 699 TL 649 TL TL KAHVE AŞIKLARINA ÖZEL BÜYÜK İNDİRİM 30 Ocak'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda HEDIYEN SEVGİNİ ANLATSIN 1.199 TL 699 TL 1.599 TL 1.199 TL 849 TL 649 TL Bu kampanya 23 Ocak-20 Şubat 2019 tarihleri

Detaylı

Modern ve Düzenli Evler

Modern ve Düzenli Evler 27 Temmuz'da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Sınırlı Stoklarla 329,95 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Modern ve Düzenli Evler 4 Temmuz 2016 tarihinden itibaren tüm Tchibo mağazalarından,

Detaylı

16, 24, Kaçırılmayacak Büyük Fırsat! %29 %37. İndirim oranı. İndirim oranı 95 TL 95 TL

16, 24, Kaçırılmayacak Büyük Fırsat! %29 %37. İndirim oranı. İndirim oranı 95 TL 95 TL www.tchibo.com.tr 1 Ocak ta www.tchibo.com.tr de 2 Ocak ta tüm Tchibo larda İ İ ND R İM Çok daha fazlası Tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo mağazalarında 1 Sadece Tchibo dünyasına özel İndirim oranı %29 İndirim

Detaylı

4,25 TL ,95 TL TEMİZLİKLE IŞILDAYAN EVLER. 100 g. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta:

4,25 TL ,95 TL TEMİZLİKLE IŞILDAYAN EVLER. 100 g. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: 15 Ağustos'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: TEMİZLİKLE IŞILDAYAN EVLER,95 TL 4,25 TL 100 g 3 4 Temmuz - 29 Ağustos 2018 tarihleri arasında sadece

Detaylı

Marin Tarzını Keşfedin

Marin Tarzını Keşfedin MAKSİMUM KAHVE KEYFİ, MİNİMUM FİYATLARLA! Gerçek kahve tutkunlarının aradığı yaz indirimi Tchibo da. 20 Temmuz'da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda LATTE 595 TL 495 TL CLASSIC 329,95 TL 299,95 TL

Detaylı

Caffè Crema kapsülleri şimdi çok avantajlı 12 Ağustos ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda

Caffè Crema kapsülleri şimdi çok avantajlı 12 Ağustos ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Caffè Crema kapsülleri şimdi çok avantajlı 12 Ağustos ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: İç Dengenizi Yoga ile Keşfedin. 4 Kutu Kapsül Kahve 39,80

Detaylı

MUTFAKLARDA TAZE LEZZETLER

MUTFAKLARDA TAZE LEZZETLER YENİ Benzersiz Kapsüllü Kahve Deneyimi Şimdi 30 lu Avantajlı Pakette 39,95 TL 6 Haziran'da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: MUTFAKLARDA TAZE LEZZETLER

Detaylı

Haftanın yıldızı; Feine Milde Feine Milde Çözünebilir Kahve veya Feine Milde Öğütülmüş Kahve alana 2.si %50 indirimli. Fırsatı kaçırmayın!

Haftanın yıldızı; Feine Milde Feine Milde Çözünebilir Kahve veya Feine Milde Öğütülmüş Kahve alana 2.si %50 indirimli. Fırsatı kaçırmayın! Haftanın yıldızı; Feine Milde Feine Milde Çözünebilir Kahve veya Feine Milde Öğütülmüş Kahve alana 2.si %50 indirimli. Fırsatı kaçırmayın! www.tchibo.com.tr 2 adet Feine Milde Çözünebilir Kahve alana 2.'si

Detaylı

ayın kahvesi DOĞALLIĞI VE KONFORU KEŞFEDİN %50 İNDİRİM 17,95 TL 29,95 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Filtre Kahve 36,95 TL 62,95 TL

ayın kahvesi DOĞALLIĞI VE KONFORU KEŞFEDİN %50 İNDİRİM 17,95 TL 29,95 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Filtre Kahve 36,95 TL 62,95 TL %50 İNDİRİM ayın kahvesi 28 Şubat'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Çekirdek Kahve 62,95 TL 29,95 TL Filtre Kahve ve Espresso 36,95 TL 17,95 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: DOĞALLIĞI

Detaylı

YEPYENİ İKİ LEZZET KIŞ HAZIRLIKLARI BAŞLASIN. ,95 TL 10 adet kapsül kahve. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: SINIRLI SAYIDA

YEPYENİ İKİ LEZZET KIŞ HAZIRLIKLARI BAŞLASIN. ,95 TL 10 adet kapsül kahve. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: SINIRLI SAYIDA YEPYENİ İKİ LEZZET Hindistan cevizli ve ahududulu yeni Cafissimo espresso kapsüllerinin benzersiz lezzetleri ile hayatınıza renk katmaya hazır mısınız? 31 Ekim'de www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda

Detaylı

Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta:

Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: y p p a H y a d Birth 21 Ekim de www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda simo Cafis şında 10 Ya SS I C C L A A D EC E is Şi m d,95 199 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Bu kampanya 7 Ekim

Detaylı

ayın kahvesi Türk Kahvesi 6, 25 TL Keyfi bol, taptaze çekilmiş Sağlıklı Beslen, İyi Hisset 75 TL

ayın kahvesi Türk Kahvesi 6, 25 TL Keyfi bol, taptaze çekilmiş Sağlıklı Beslen, İyi Hisset 75 TL ayın kahvesi Keyfi bol, taptaze çekilmiş Türk Kahvesi 26 Nisan'da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Sağlıklı Beslen, İyi Hisset 9, 75 TL 6, 25 TL 250 g Bu kampanya, 1-30 Nisan arasında Tchibo mağazalarında

Detaylı

DOĞAL VE DÜZENLİ EVLER

DOĞAL VE DÜZENLİ EVLER 14 Mart'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Gerçek kahve lezzetini Privat Kaffee ailesi ile keşfedin Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: DOĞAL VE DÜZENLİ EVLER Ayrıca Bu Hafta: KEYİFLİ

Detaylı

Sicilia Style Espresso

Sicilia Style Espresso Sicilia Style Espresso gerçek bir espresso deneyimi 16, 13, 45 TL 5 Nisan'da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Baharı Evinize Taşıyın Bu kampanya 22-31

Detaylı

19, 95 TL 2x250g. Brezilya nın güneşinden beslenen kahvenin büyüsünü keşfedin. Brazil Mild Öğütülmüş Kahve 21,95 TL

19, 95 TL 2x250g. Brezilya nın güneşinden beslenen kahvenin büyüsünü keşfedin. Brazil Mild Öğütülmüş Kahve 21,95 TL Brezilya nın güneşinden beslenen kahvenin büyüsünü keşfedin. 27 Mayıs ta www.tchibo.com.tr de XXXXXXXXXXXXXXXX ve tüm Tchibo larda Brazil Mild Öğütülmüş Kahve 21,95 TL 19, 95 TL 2x250g Her hafta yeni bir

Detaylı

Yılın heyecanla beklenen dönemi

Yılın heyecanla beklenen dönemi KAHVE KEYFİNİZİ BUL U T L A R I N 2 Ocak'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda ÜZERİNE ÇIKARIN - Sınırlı Stoklarla - YENİ PASTEL SERİSİ Yılın heyecanla beklenen dönemi Çok daha fazlası mağazalarda

Detaylı

Renkli Uykulara Dalın

Renkli Uykulara Dalın Kahve aşıklarının yeni keşfi, Cafissimo TUTTOCAFFÉ LANSMANA ÖZEL 229,95 TL,95 TL 199 17 Şubat ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Renkli Uykulara Dalın

Detaylı

Filtre kahve kapsülleri şimdi çok avantajlı

Filtre kahve kapsülleri şimdi çok avantajlı 4 Kutu Kapsül Kahve 39,80 TL 29, 85 TL Filtre kahve kapsülleri şimdi çok avantajlı 29 Nisan da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda www.tchibo.com.tr Filtre kahve kapsülleri şimdi çok avantajlı Her

Detaylı

Al Evine Bak Keyfine. Evinize Doğallığı Getirin. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: ,95 TL

Al Evine Bak Keyfine. Evinize Doğallığı Getirin. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: ,95 TL Al Evine Bak Keyfine 25 Mayıs'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda LANSMANA ÖZEL,95 TL 179 149,95 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Evinize Doğallığı Getirin Bu kampanya 11 Mayıs-14

Detaylı

Tchibo da her hafta yeni bir dünya keşfedin. Üstelik her zaman mükemmel fiyatlarla!

Tchibo da her hafta yeni bir dünya keşfedin. Üstelik her zaman mükemmel fiyatlarla! www.tchibo.com.tr Sevgiliniz için en güzel hediye Aşkla içmeniz için Cafissimo larda indirim! Üstelik kapsülleriniz bizden! 18 Şubat ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda SIC CLAS,95 TL 279 TL 5TL,9

Detaylı

Son Dakİka Hedİyelerİ

Son Dakİka Hedİyelerİ 21 Aralık'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda MUTLU Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Son Dakİka Hedİyelerİ 21 Aralık'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda. SON DAKİKA HEDİYELERİ

Detaylı

495 TL. Ne istersen o, SONBAHARDA SOKAK MODASI. Sadece Tchibo dünyasına özel. Sadece Tchibo dünyasına özel. LATTE Şimdi SADECE

495 TL. Ne istersen o, SONBAHARDA SOKAK MODASI. Sadece Tchibo dünyasına özel. Sadece Tchibo dünyasına özel. LATTE Şimdi SADECE Ne istersen o, 30 Eylül de www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda LATTE Şimdi SADECE 495 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: SONBAHARDA SOKAK MODASI Bu kampanya 16-29 Eylül tarihleri arasında

Detaylı

Gerçek kahve lezzetine ulaşmanın bir yolu daha var.

Gerçek kahve lezzetine ulaşmanın bir yolu daha var. Gerçek kahve lezzetine ulaşmanın bir yolu daha var. 19 Temmuz'da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Tchibo Kahveleri Migros ve Macrocenter'da Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Renklerin

Detaylı

Kışın Sıcacık Sofraları

Kışın Sıcacık Sofraları Sınırlı Stoklarla Benzersİz kahve keyfinize yeni renkleriyle Cafissimo Latte eşlik etsin 18 Ocak'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Cafissimo LATTE 649,95 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin.

Detaylı

DOĞAYLA BULUŞMA ZAMANI

DOĞAYLA BULUŞMA ZAMANI YENİ Benzersiz Kapsüllü Kahve Deneyimi Şimdi 30 lu Avantajlı Pakette 39,95 TL 13 Haziran'da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: DOĞAYLA BULUŞMA ZAMANI

Detaylı

YILBAŞI SOFRALARINDA BULUŞALIM Yılbaşı Gecesi İçin Sofra Önerileri & Dekoratif Hediyelikler

YILBAŞI SOFRALARINDA BULUŞALIM Yılbaşı Gecesi İçin Sofra Önerileri & Dekoratif Hediyelikler 23 Aralık ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda SADECE 495 TL 100 TL indirim SADECE 2 50 TL indirim Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Kampanya 1 Aralık 2015-5 Ocak 2016 tarihleri arasında

Detaylı

%50' ye varan INDIRIM. Tek tuşla kapsülü lezzete dönüştüren Cafissimo LATTE. Çok daha fazlası için Tüm Tchibo Mağazaları ve

%50' ye varan INDIRIM. Tek tuşla kapsülü lezzete dönüştüren Cafissimo LATTE. Çok daha fazlası için Tüm Tchibo Mağazaları ve Tek tuşla kapsülü lezzete dönüştüren Cafissimo LATTE 28 Haziran'da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Cafissimo Latte alana 2'li Latte Macchiato Bardak Seti ve 2 kutu kapsül hediye %50' ye varan

Detaylı

Banyolarda Temizlik ve Konfor Banyonuz için pratik çözümler

Banyolarda Temizlik ve Konfor Banyonuz için pratik çözümler www.tchibo.com.tr 17 Temmuz da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Banyolarda Temizlik ve Konfor Banyonuz için pratik çözümler Tchibo nun ücretsiz kataloğudur.

Detaylı

VE RAHAT Rengarenk Çorap & Organik Pamuklu Ev Giyim koleksiyonumuzu keşfedin

VE RAHAT Rengarenk Çorap & Organik Pamuklu Ev Giyim koleksiyonumuzu keşfedin Ne istersen o, 7 Ekim de www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda LATTE Şimdi SADECE 495 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: DOĞAL, SICAK VE RAHAT Rengarenk Çorap & Ev Giyim koleksiyonumuzu

Detaylı

Doğanın Özgürlüğünü Keşfedin

Doğanın Özgürlüğünü Keşfedin Ne istersen o, 11 Kasım da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Cafissimo LATTE Şimdi SADECE 495 TL Bu kampanya 4 17 Kasım tarihleri arasında tüm Tchibo mağazalarından, Tchibo.com.tr den ve 444 28

Detaylı

YEPYENİ İKİ LEZZET STİLİNİZDE SONBAHAR ESİNTİSİ. ,95 TL 10 adet kapsül kahve. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: SINIRLI SAYIDA

YEPYENİ İKİ LEZZET STİLİNİZDE SONBAHAR ESİNTİSİ. ,95 TL 10 adet kapsül kahve. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: SINIRLI SAYIDA YEPYENİ İKİ LEZZET Hindistan cevizli ve ahududulu yeni Cafissimo espresso kapsüllerinin benzersiz lezzetleri ile hayatınıza renk katmaya hazır mısınız? 24,95 TL 10 adet kapsül kahve 7 Kasım'da www.tchibo.com.tr

Detaylı

14 Ekim de de ve tüm Tchibo larda

14 Ekim de  de ve tüm Tchibo larda y p p a H y a d Birth 14 Ekim de www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda simo Cafis şında 10 Ya SS I C C L A A D EC E is Şi m d,95 199 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Miniklerin Sonbahar

Detaylı

#MERAKIN 5,95 SONBAHARIN TARZ ERKEKLERİ. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: LİMON VE KAHVENİN CANLANDIRICI LEZZETİ

#MERAKIN 5,95 SONBAHARIN TARZ ERKEKLERİ. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: LİMON VE KAHVENİN CANLANDIRICI LEZZETİ #MERAKIN tadina bak 5,95 TL 14 Kasım'da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda LİMON VE KAHVENİN CANLANDIRICI LEZZETİ Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: SONBAHARIN TARZ ERKEKLERİ SONBAHARIN

Detaylı

KIŞIN TATLI KAÇAMAKLARI

KIŞIN TATLI KAÇAMAKLARI Ne istersen o, 18 Kasım da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Cafissimo LATTE Şimdi SADECE 495 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Bu kampanya 4 17 Kasım tarihleri arasında tüm Tchibo

Detaylı

ayın kahvesi Wiener Melange 5, 25 tl 6, 90 tl Yumuşak İçimli Benzersiz Kahve Lezzeti Ev İşlerinde Pratik Fikirler Rahat Şıklık 100 g Ayrıca Bu Hafta:

ayın kahvesi Wiener Melange 5, 25 tl 6, 90 tl Yumuşak İçimli Benzersiz Kahve Lezzeti Ev İşlerinde Pratik Fikirler Rahat Şıklık 100 g Ayrıca Bu Hafta: ayın kahvesi Yumuşak İçimli Benzersiz Kahve Lezzeti Wiener Melange 16 Ağustos'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Ev İşlerinde Pratik Fikirler 6, 90

Detaylı

ZAMANSIZ DENİM STİLİ. Gerçek kahve lezzetini Privat Kaffee ailesi ile keşfedin. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta:

ZAMANSIZ DENİM STİLİ. Gerçek kahve lezzetini Privat Kaffee ailesi ile keşfedin. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: 21 Mart'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Gerçek kahve lezzetini Privat Kaffee ailesi ile keşfedin Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: ZAMANSIZ DENİM STİLİ ZAMANSIZ DENİM STİLİ Yeni

Detaylı

20 TL. Çekirdek kahveler indirimli, içenler çok keyifli! 5,35 TL. Çekirdek Kahve. www.tchibo.com.tr

20 TL. Çekirdek kahveler indirimli, içenler çok keyifli! 5,35 TL. Çekirdek Kahve. www.tchibo.com.tr Çekirdek kahveler indirimli, içenler çok keyifli! Çekirdek Kahve 5,35 TL 3, 20 TL /100g 18 Mart ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda www.tchibo.com.tr Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta:

Detaylı

ayın kahvesi %35 indirimli 24, 36, En keyifli anlarınıza eşlik edecek yumuşak içimli kahve lezzeti Sonbaharın Stil Dolu Erkekleri 95 TL 95 TL

ayın kahvesi %35 indirimli 24, 36, En keyifli anlarınıza eşlik edecek yumuşak içimli kahve lezzeti Sonbaharın Stil Dolu Erkekleri 95 TL 95 TL ayın kahvesi 15 Kasım'da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda En keyifli anlarınıza eşlik edecek yumuşak içimli kahve lezzeti %35 indirimli Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Sonbaharın Stil

Detaylı

5,95 TL. #MERAKIN 22 Ağustos'ta de ve tüm Tchibo larda YENİ RAHAT VE DOĞAL YAZ STİLİ. Her hafta yeni bir dünya keşfedin.

5,95 TL. #MERAKIN 22 Ağustos'ta   de ve tüm Tchibo larda YENİ RAHAT VE DOĞAL YAZ STİLİ. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. #MERAKIN tadina bak 22 Ağustos'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda YOĞUN KAHVE TADI 5,95 TL LİMON VE KAHVENİN CANLANDIRICI LEZZETİ Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: YENİ RAHAT VE DOĞAL

Detaylı

Modern ve Düzenli Evler

Modern ve Düzenli Evler Kapsül kahveler şimdi çok avantajlı www.tchibo.com.tr 4 Adet Kapsül Kahve 35,80 TL 26, 85 TL 4 Mart ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Modern ve Düzenli

Detaylı

ayın kahvesi %25 indirimli En keyifli anlarınıza eşlik edecek yumuşak içimli kahve lezzeti 24, 32, Doğayla Buluşma Zamanı 80 Tl 70 Tl Ayrıca Bu Hafta:

ayın kahvesi %25 indirimli En keyifli anlarınıza eşlik edecek yumuşak içimli kahve lezzeti 24, 32, Doğayla Buluşma Zamanı 80 Tl 70 Tl Ayrıca Bu Hafta: ayın kahvesi En keyifli anlarınıza eşlik edecek yumuşak içimli kahve lezzeti %25 indirimli 5 Temmuz'da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Doğayla Buluşma

Detaylı

ayın kahvesi Türk Kahvesi 6, 25 TL Keyfi bol, taptaze çekilmiş Tarzınızı Yenileyin 75 TL Özel Koleksiyon: Ayrıca bu hafta: Miniklerin Rengārenk Tarzı

ayın kahvesi Türk Kahvesi 6, 25 TL Keyfi bol, taptaze çekilmiş Tarzınızı Yenileyin 75 TL Özel Koleksiyon: Ayrıca bu hafta: Miniklerin Rengārenk Tarzı ayın kahvesi Keyfi bol, taptaze çekilmiş Türk Kahvesi 19 Nisan'da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: 9, 75 TL 6, 25 TL 250 g Tarzınızı Yenileyin Bu kampanya,

Detaylı

MUTFAKLARDA TATLI SONBAHAR

MUTFAKLARDA TATLI SONBAHAR 19 Eylül'de www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: MUTFAKLARDA TATLI SONBAHAR Bu kampanya sadece Tchibo mağazalarında 1-30 Eylül 2018 tarihleri arasında geçerlidir.

Detaylı

Bahçede Mangal Keyfi ANNELERİN KAHVE KEYFİNDEN CAFISSIMO ANLAR. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta:

Bahçede Mangal Keyfi ANNELERİN KAHVE KEYFİNDEN CAFISSIMO ANLAR. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: ANNELERİN KAHVE KEYFİNDEN CAFISSIMO ANLAR Kahveyi keyfe dönüştüren Cafissimo TUTTOCAFFÉ Anneler Günü ne özel indirimli 11 Mayıs'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin.

Detaylı

TCHIBO YLA HADI 4,25 TL 100 g OKULA

TCHIBO YLA HADI 4,25 TL 100 g OKULA A L Y O TC H I B 4,25 TL 100 g HADI A L U K O TCHIBO YLA HADI OKULA Yaşasın! Okul vakti geldi! Eğlence dolu çantalar, çocuğunuzun yaratıcılığını ortaya çıkartacak kalemler ve boya setleri, hayal dünyası

Detaylı

Coffee Card la. Sonbaharı Tarzınızla Karşılayın. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: 4 Ekim'de de ve tüm Tchibo larda

Coffee Card la. Sonbaharı Tarzınızla Karşılayın. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: 4 Ekim'de  de ve tüm Tchibo larda Coffee Card la Harcadikça Kahve Kazan! Tchibo kahve alışverişleriniz artık daha kazançlı. Tchibo Coffee Card la yaptığınız tüm kahve harcamalarından Çekirdek Puan kazanır, puanlarınızı doya doya harcarsınız.

Detaylı

495 TL. Cafissimo ile Yeni Yıla Sıcacık Bir Başlangıç İster çay ister kahve. Evleriniz Temizlikle Işıldasın 595 TL LATTE

495 TL. Cafissimo ile Yeni Yıla Sıcacık Bir Başlangıç İster çay ister kahve. Evleriniz Temizlikle Işıldasın 595 TL LATTE Cafissimo ile Yeni Yıla Sıcacık Bir Başlangıç İster çay ister kahve LATTE 595 TL Şimdi SADECE 495 TL 20 Ocak ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Evleriniz

Detaylı

En Özel Babalara En Güzel Hediyeler

En Özel Babalara En Güzel Hediyeler www.tchibo.com.tr EN KRAL 17 Haziran da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda En Özel Babalara En Güzel Hediyeler BENİM BABAM Tüm lerde Tek Fiyat 2 1 Gömlek 3 Babalar Günü geldi çattı. Hâlâ Ne hediye

Detaylı

SEYAHAT HAZIRLIKLARI BAŞLIYOR

SEYAHAT HAZIRLIKLARI BAŞLIYOR 16 Mayıs'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Gerçek Sevgi Annelerimizden Gerçek Kahve Keyfi Cafissimo'dan Anneler Günü'ne Özel %30 İndirim SEYAHAT HAZIRLIKLARI

Detaylı

BAHÇE, BALKON & TERASLAR İÇİN MODERN FİKİRLER

BAHÇE, BALKON & TERASLAR İÇİN MODERN FİKİRLER BAHÇE, BALKON & TERASLAR İÇİN MODERN FİKİRLER Güneşlikli Bahçe Divanı Kaliteli plastik örgülü. Katlanabilir güneşliği 50+ faktörlü UV korumalı. Minderli ve 4 adet yastıklı; kılıflar çıkarılabilir ve yıkanabilir.

Detaylı

FİYAT LİSTESİ 2018/1

FİYAT LİSTESİ 2018/1 DUŞ KANALLARI FİYAT LİSTESİ / BANYO I DUŞ KANALLARI F SERİSİ ETAJER SABUNLUK A.390 0.70 A.3903 0 5.40 DİŞ FIRÇALIK YUVARLAK HAVLULUK A.3904 0 4.40 A.397 0 3.70 UZUN HAVLULUK BORNOZ ASKILIĞI A.394 0.70

Detaylı

Enerjik Turuncu mu? Dingin Yeşil mi? Kadınlar Günü ne özel iki farklı renk seçeneği

Enerjik Turuncu mu? Dingin Yeşil mi? Kadınlar Günü ne özel iki farklı renk seçeneği Enerjik Turuncu mu? Dingin Yeşil mi? Kadınlar Günü ne özel iki farklı renk seçeneği Cafissimo CLASSIC,95 TL 329 Sınırlı Stoklarla 16 Mart ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir

Detaylı

Al Evine Bak Keyfine ,95 TL. 8 Haziran'da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda LANSMANA ÖZEL ,95 TL

Al Evine Bak Keyfine ,95 TL. 8 Haziran'da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda LANSMANA ÖZEL ,95 TL Al Evine Bak Keyfine 8 Haziran'da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda LANSMANA ÖZEL,95 TL 179 149,95 TL Bu kampanya 11 Mayıs-14 Haziran 2016 tarihleri arasında tüm Tchibo mağazalarından, Tchibo.com.tr

Detaylı

HASTA VE YAġLI HĠZMETLERĠ ALANI

HASTA VE YAġLI HĠZMETLERĠ ALANI Genel () MESLEKÎ VE TEKNĠK EĞĠTĠM OKUL/KURUMLARINDA UYGULANAN NA AĠT STANDART DONATIM LĠSTESĠ Sıra No: TaĢınırın Adı Genel Özellikler (*) Makine/Teçhizat ve TaĢıtlar 1 Masaüstü Bilgisayar (Öğretmen) Teknolojisi

Detaylı

ŞİMDİ TATİL ZAMANI. Benzersiz Kapsüllü Kahve Deneyimi Şimdi 30 lu Avantajlı Pakette ,95 TL YENİ. Her hafta yeni bir dünya keşfedin.

ŞİMDİ TATİL ZAMANI. Benzersiz Kapsüllü Kahve Deneyimi Şimdi 30 lu Avantajlı Pakette ,95 TL YENİ. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. YENİ Benzersiz Kapsüllü Kahve Deneyimi Şimdi 30 lu Avantajlı Pakette 39,95 TL 27 Haziran'da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: ŞİMDİ TATİL ZAMANI Ayrıca

Detaylı

495 TL. Ne istersen o, Sadece Tchibo dünyasına özel. Sadece Tchibo dünyasına özel. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta:

495 TL. Ne istersen o, Sadece Tchibo dünyasına özel. Sadece Tchibo dünyasına özel. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Ne istersen o, 23 Eylül de www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Cafissimo LATTE Şimdi SADECE 495 TL Bu kampanya 16-29 Eylül tarihleri arasında tüm Tchibo

Detaylı

21 2 100 2 100 26,92 TL

21 2 100 2 100 26,92 TL Çözünebilir kahvelerin tadını indirimli fiyatlarıyla çıkarın! 2 Adet 100 g Gold Selection 21,90 TL 16, 42 TL 2 Adet 100 g Feine Milde 25,90 TL 19, 42 TL 2 Adet 200 g Gold Selection 35,90 TL 26, 92 TL 21

Detaylı

Temizlik Setleri. Ürün Özellikleri: Mop. Sap. Kova. Tekerlekli Taşıma Aparatı. Ürün Kodu. Ürün Barkod Koli Barkod Koli İçi Hacim (lt)

Temizlik Setleri. Ürün Özellikleri: Mop. Sap. Kova. Tekerlekli Taşıma Aparatı. Ürün Kodu. Ürün Barkod Koli Barkod Koli İçi Hacim (lt) İÇİNDEKİLER TEMİZLİK SETLERİ... 4 MOPLAR... 6 APARATLAR... SAPLAR... 14 CAM TEMİZLİK ÜRÜNLERİ... 16 TEMİZLİK BEZLERİ... 18 SÜNGER VE OVMA ÜRÜNLERİ... 20 Temizlik Setleri Mop Temizleme alanı genişletilmiş

Detaylı

Temizlik Artık Daha Keyifli

Temizlik Artık Daha Keyifli KAHVE KEYFİNE DOYMAK İSTEYENLERE İNDİRİMLİ CAFISSIMO LATTE 10 Ağustos'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Şimdi SADECE 595 TL 495 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Temizlik Artık

Detaylı

büyük çözümler Cafissimo larda yazlık indirim! Cafissimo CLASSIC ve Cafissimo COMPACT ta 30 TL indirim fırsatını kaçırmayın KÜÇÜK BANYOLAR için

büyük çözümler Cafissimo larda yazlık indirim! Cafissimo CLASSIC ve Cafissimo COMPACT ta 30 TL indirim fırsatını kaçırmayın KÜÇÜK BANYOLAR için Cafissimo larda yazlık indirim! Cafissimo CLASSIC ve Cafissimo COMPACT ta 0 TL indirim fırsatını kaçırmayın www.tchibo.com.tr Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Ağustos ta www.tchibo.com.tr de

Detaylı

Soft Bowl un mutfaktaki yardımcılarınızdan biri olmaya aday yepyeni ürünü Silikon Fırça!

Soft Bowl un mutfaktaki yardımcılarınızdan biri olmaya aday yepyeni ürünü Silikon Fırça! SOFTBOWL MUTFAK GEREÇLERİ Silikon Fırça Soft Bowl un mutfaktaki yardımcılarınızdan biri olmaya aday yepyeni ürünü Silikon Fırça! %100 sıvı silikon kullanılarak üretilen fırçanızın kılları şeklini uzun

Detaylı

Çözünebilir kahvelerin tadını indirimli fiyatlarıyla çıkarın!

Çözünebilir kahvelerin tadını indirimli fiyatlarıyla çıkarın! Çözünebilir kahvelerin tadını indirimli fiyatlarıyla çıkarın! www.tchibo.com.tr 100 g Gold Selection 10,95 TL 8, 95 TL 100 g Feine Milde 12,95 TL 10, 95 TL 100 g Exclusive Decaf 14,95 TL 12, 95 TL 200

Detaylı

BOLD. Kale Armatür / Modern Koleksiyonu / Point LAVABO BATARYASI

BOLD. Kale Armatür / Modern Koleksiyonu / Point LAVABO BATARYASI Kale Armatür / Modern Koleksiyonu / Point 347 BOLD LAVABO BATARYASI 731 89111 55 153 Konfor Uzunluğu: 115 mm Konfor Yüksekliği: 98 mm akış düzenleyici YÜKSEK LAVABO BATARYASI 731 89118 55 230 Konfor Uzunluğu:

Detaylı

14, EVDE YARATICI ZAMANLAR 95 TL 19,95. Gerçek kahve lezzetini Privat Kaffee ailesi ile keşfedin. Her hafta yeni bir dünya keşfedin.

14, EVDE YARATICI ZAMANLAR 95 TL 19,95. Gerçek kahve lezzetini Privat Kaffee ailesi ile keşfedin. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. 11 Nisan'da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Gerçek kahve lezzetini Privat Kaffee ailesi ile keşfedin Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: EVDE YARATICI ZAMANLAR TL 19,95 95 TL 14, 250

Detaylı

EVİNİZİ KIŞA HAZIRLAYIN. Sadece Tchibo dünyasına özel. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta:

EVİNİZİ KIŞA HAZIRLAYIN. Sadece Tchibo dünyasına özel. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: y p p a H y a d Birth 4 Kasım da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Bu kampanya 7 Ekim 3 Kasım tarihleri arasında tüm Tchibo mağazalarında, Tchibo.com.tr

Detaylı

MODERN BANYOLAR. Tek Tuşla Gerçek Kahve Keyfi. Sevgililer Günü'ne Özel, Kaçırılmayacak Fırsat. Her hafta yeni bir dünya keşfedin.

MODERN BANYOLAR. Tek Tuşla Gerçek Kahve Keyfi. Sevgililer Günü'ne Özel, Kaçırılmayacak Fırsat. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Tek Tuşla Gerçek Kahve Keyfi 21 Şubat'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Sevgililer Günü'ne Özel, Kaçırılmayacak Fırsat Cafissimo LATTE 699 599,95 TL,95 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu

Detaylı

Türk Kahvesi. Keyfi bol, taptaze çekilmiş. 6, 75 tl. 2, 70 tl 9 TL. 3, 60 tl KAHVESİNDEYİZ. Spa Keyfini Evinizde Yaşayın. indirim

Türk Kahvesi. Keyfi bol, taptaze çekilmiş. 6, 75 tl. 2, 70 tl 9 TL. 3, 60 tl KAHVESİNDEYİZ. Spa Keyfini Evinizde Yaşayın. indirim Biz ișin KAHVESİNDEYİZ %25 indirim Keyfi bol, taptaze çekilmiş Türk Kahvesi 22 Şubat'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: 9 TL 6, 75 tl 250 g 3, 60 tl

Detaylı

Sadece Tchibo dünyasına özel

Sadece Tchibo dünyasına özel www.tchibo.com.tr 8 Ağustos ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Tchibo nun ücretsiz kataloğudur. 12_32 İnovatif ve vantuzlu ürünlerimizi duvarlarınızı delmeden kullanabilirsiniz 1 Sadece Tchibo

Detaylı

POINT. Armatür / Klasik Koleksiyonu / Victorian LAVABO BATARYASI

POINT. Armatür / Klasik Koleksiyonu / Victorian LAVABO BATARYASI 342 Armatür / Klasik Koleksiyonu / Victorian POINT Kale LAVABO BATARYASI 731 65111 55 176 Konfor uzunluğu: 123 mm Konfor yükseliği: 78 mm %40 su tasarruflu honeycomb akış düzenleyici YÜKSEK LAVABO BATARYASI

Detaylı

18,95TL. Yeni. Şimdi Spor Zamanı. Vanilya ve karamel aromalı espresso lezzetini denediniz mi? Harekete Hazırız

18,95TL. Yeni. Şimdi Spor Zamanı. Vanilya ve karamel aromalı espresso lezzetini denediniz mi? Harekete Hazırız S I N I R L I S AY I D A Vanilya ve karamel aromalı espresso lezzetini denediniz mi? Yeni 18,95TL 10 adet kapsül 17 Ocak'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu

Detaylı

Bayvızyon. Ürün Kataloğu. Endüstriyel Tüketim Malzemeleri Sanayi ve Ticaret.

Bayvızyon. Ürün Kataloğu. Endüstriyel Tüketim Malzemeleri Sanayi ve Ticaret. Bayvızyon 2017 Endüstriyel Tüketim Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Ürün Kataloğu www.bayvizyon.com DAR ISLAK MOP (LÜX) DAR ISLAK MOP (LÜX) DAR ISLAK MOP (EKO) GENİŞ ISLAK MOP (EKO) NEMLİ MOP NEMLİ MOP (ORLON)

Detaylı

Fırça Ucu Şekilleri. KEDİ DİLİ Yuvarlak fırça ucu yapraklar ve çiçekler gibi yuvarlak hatlı çizimlerde kullanılır.

Fırça Ucu Şekilleri. KEDİ DİLİ Yuvarlak fırça ucu yapraklar ve çiçekler gibi yuvarlak hatlı çizimlerde kullanılır. Fırça Ucu Şekilleri YUVARLAK UÇLU Yuvarlak uçlu fırçalar detay çalışmaları için kullanılır. Fırça ucuna baskı uygulayarak kalın çizgiler elde edebilirsiniz. DÜZ KESİK Geniş yüzeylerin boyamasında kullanabileceğiniz

Detaylı

FIRSATLAR ÇARŞAMBA GÜNLERİ BAŞLAR! 20-26 ŞUBAT TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİDİR. 10.90

FIRSATLAR ÇARŞAMBA GÜNLERİ BAŞLAR! 20-26 ŞUBAT TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİDİR. 10.90 FIRSATLAR ÇARŞAMBA GÜNLERİ BAŞLAR! 20-26 ŞUBAT TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİDİR. www.facebook.com/sokmarketler www.twitter.com/sokmarketler dakikalarınızı ŞOK ta yükleyebilirsiniz. Yüklemelerinizde işlem

Detaylı

YARATICILIĞINI KEŞFET 120 TL İNDİRİM 80 TL İNDİRİM 60 TL İNDİRİM. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta:

YARATICILIĞINI KEŞFET 120 TL İNDİRİM 80 TL İNDİRİM 60 TL İNDİRİM. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Eskisini getir, indirimli Cafissimo yu götür! Markası ne olursa olsun; eski kahve makinesini Tchibo ya getiren herkese, Cafissimo lardan biri indirimli. 16 Eylül de www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda

Detaylı

120 TL İNDİRİM 80 TL İNDİRİM 60 TL İNDİRİM. Sadece Tchibo dünyasına özel. Sadece Tchibo dünyasına özel. Her hafta yeni bir dünya keşfedin.

120 TL İNDİRİM 80 TL İNDİRİM 60 TL İNDİRİM. Sadece Tchibo dünyasına özel. Sadece Tchibo dünyasına özel. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Eskisini getir, indirimli Cafissimo yu götür! Markası ne olursa olsun; eski kahve makinesini Tchibo ya getiren herkese, Cafissimo lardan biri indirimli. 9 Eylül de www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda

Detaylı

USB BELLEK. Promosyon USB Bellek. * OTG özellikli USB bellek

USB BELLEK. Promosyon USB Bellek. * OTG özellikli USB bellek Promosyon USB Ücretsiz Hizmetler: - Tüm renklerde serigrafi, tampon, lazer baskı. - Silinebilir / Silinemez / Otomatik çalışan nitelikte uygulama, resim / video dosyaları, katalog yükleme. Teknik Bilgiler:

Detaylı

Yeni. Renkli. Mini. 299,95TL. Sağlıklı Bir Yıla Hazırlanın. Sınırlı Stoklarla. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta:

Yeni. Renkli. Mini. 299,95TL. Sağlıklı Bir Yıla Hazırlanın. Sınırlı Stoklarla. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Yeni. Renkli. Mini. 24 Ocak'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Lansmana özel fiyat 399,95TL 299,95TL Sınırlı Stoklarla Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Sağlıklı Bir Yıla Hazırlanın

Detaylı

VOLT. Kale Armatür / Modern Koleksiyonu / Point LAVABO BATARYASI

VOLT. Kale Armatür / Modern Koleksiyonu / Point LAVABO BATARYASI Kale Armatür / Modern Koleksiyonu / Point 357 VOLT LAVABO BATARYASI 731 90111 55 120 Konfor Uzunluğu: 119 mm Konfor Yüksekliği: 55 mm %40 su tasarruflu honeycomb akış düzenleyici DÖNER LAVABO BATARYASI

Detaylı

(0216)

(0216) www.usmop.com.tr (0216) 577 65 73 Hakkımızda Usmop olarak amacımız; kaliteli ürünler üreterek bu alanda standart oluşturmak ve kalitenin devamını sağlamaktır. Birkaç kullanımda ömrü tükenen ve işlevini

Detaylı

Ankastre Kış Fırsatları

Ankastre Kış Fırsatları Ankastre Kış Fırsatları Ankastre Setler 3.769 7060 Multi Turbo Fırın 1.361 3904 Vitroseramik Ocak 972 8743 Davlumbaz 1.436 0+15 Fonksiyon Dijital programlanabilir dokunmatik kontrol paneli Fırın içi sökülebilir

Detaylı

Tatile Gidiyoruz 495 TL. Yakışıklı Babama En Güzel Hediye, Kahve Uzmanı Cafissimo LATTE. Şimdi SADECE 595 TL

Tatile Gidiyoruz 495 TL. Yakışıklı Babama En Güzel Hediye, Kahve Uzmanı Cafissimo LATTE. Şimdi SADECE 595 TL Yakışıklı Babama En Güzel Hediye, Kahve Uzmanı Cafissimo LATTE Şimdi SADECE 595 TL 495 TL 22 Haziran'da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Tatile Gidiyoruz

Detaylı

SATEN RULO GRUBU SUPER POLY RULO GÖKKUŞAĞI SATEN SAPLI YEDEK SAPLI YEDEK KOD EBAT FİYAT FİYAT EBAT KOD EBAT FİYAT KOD KOD FİYAT EBAT

SATEN RULO GRUBU SUPER POLY RULO GÖKKUŞAĞI SATEN SAPLI YEDEK SAPLI YEDEK KOD EBAT FİYAT FİYAT EBAT KOD EBAT FİYAT KOD KOD FİYAT EBAT SATEN RULO GRUBU SUPER POLY RULO Bükümlü polyamit iplikten üretilmiştir. 12mm tüy uzunluğu Tüy bırakmaz, Boya sıçratmaz. 105 04 4, TL 100 08 12,00 TL 100 10 13,00 TL 105 04S 2,80 TL 100 08S 10,00 TL 100

Detaylı

Fırça Ucu Şekilleri. KEDİ DİLİ Yuvarlak fırça ucu yapraklar ve çiçekler gibi yuvarlak hatlı çizimlerde kullanılır.

Fırça Ucu Şekilleri. KEDİ DİLİ Yuvarlak fırça ucu yapraklar ve çiçekler gibi yuvarlak hatlı çizimlerde kullanılır. Fırça Ucu Şekilleri YUVARLAK UÇLU Yuvarlak uçlu fırçalar detay çalışmaları için kullanılır. Fırça ucuna baskı uygulayarak kalın çizgiler elde edebilirsiniz. DÜZ KESİK Geniş yüzeylerin boyamasında kullanabileceğiniz

Detaylı

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ UYGULAMA KREŞ VE ANAOKULU TEFRİŞİNE AİT İHTİYAÇ LİSTESİ

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ UYGULAMA KREŞ VE ANAOKULU TEFRİŞİNE AİT İHTİYAÇ LİSTESİ BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ UYGULAMA KREŞ VE ANAOKULU TEFRİŞİNE AİT İHTİYAÇ LİSTESİ SIRA NO Cinsi Kullanılacağı Birim AHŞAP KREŞ MALZEMELERİ Teknik Özellikleri Birimi Adet Fiyat Tutar 1 Bebek karyolası (0-2

Detaylı

www.toptanmilyoncu.com TOPTAN MİLYONCU SİPARİŞ KATALOĞU milyonsmile@gmail.com ÜRÜN NO : A1

www.toptanmilyoncu.com TOPTAN MİLYONCU SİPARİŞ KATALOĞU milyonsmile@gmail.com ÜRÜN NO : A1 www.toptanmilyoncu.com TOPTAN MİLYONCU SİPARİŞ KATALOĞU milyonsmile@gmail.com ÜRÜN NO : A1 ÜRÜN ADI : FRENCH PRESS BİTKİ ÇAYI DEMLİĞİ Ürün Özelliği : 350ml Cam ve Paslanmaz metalden oluşmaktadır ÜRÜN NO:B1

Detaylı