Elektronik ve Bilişim Sistemleri A.Ş.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Elektronik ve Bilişim Sistemleri A.Ş."

Transkript

1 Elektronik ve Bilişim Sistemleri A.Ş.

2 Validatörler Sürücü Kontrol Paneli Dolum Cihazları Araç İçi Kamera Araç İçi Medya NFC Akıllı Durak Güzergah Takip Sistemi Referanslar w w w. a k i l l i b i l e t i m. c o m

3 Firmamız Asis Elektronik Bilişim Sistemleri A.Ş yılında kurularak faaliyetlerine başlamıştır. Asis Elektronik, Akıllı Bilet Sistemleri, Otomasyon Sistemleri, Kartlı Geçiş Sistemleri ve Kişi Sayma Sistemleri üzerine ArGe çalışmaları yürütmekte, yazılım ve donanım geliştirmektedir. Tüm yazılım ve donanım üretimlerini kendi öz kaynaklarıyla yapmaktadır. Hayata geçirdiği özel projelerle günümüze kadar oluşturduğu tecrübe birikimi ve başarıları ile Asis Elektronik otomasyon ve tanımlama sistemleri üreticisi ve anahtar teslim çözümler sunan alanındaki tek Türk firmasıdır. Asis Elektronik; merkezi İstanbul' da olmak üzere, Türkiye'nin her bölgesini kapsayan Bölge Müdürlükleri, konusunda uzman ve deneyimli kadrosu ile müşterilerinin tüm yazılım ve donanım ihtiyaçlarını kaliteli servis ve uygun fiyat politikası ile karşılayan gerçek bir Çözüm Ortağı olarak hizmet vermektedir. Firmamız; Akıllı Kart, Akıllı Durak, Akıllı Bilet, Akıllı Jeton, Personel Devam Kontrol Sistemleri, Geçiş Kontrol Sistemleri, Yemekhane Kredilendirme Sistemleri, Kişi Sayma Sistemleri ile ilgili özel projeler geliştirmiş ve geliştirmeye devam etmektedir. Yapmış olduğu bu projeleri, kurumsal müşterilerle ve bireysel müşterilerle yapılan sözleşme ve satışlar yoluyla hayata geçirmektedir. Firmamız ArGe çalışmalarına büyük önem vermektedir. Bundan dolayı sektörde, sürdürülebilir öncü kimliğiyle kendi oluşturduğu inovatif teknolojiyi sunarak, emin adımlarla ilerlemektedir. İstanbul Teknokent İstanbul Üniversitesi Avcılar Yerleşkesi Argem Binası Ofis No: Z Avcılar / İstanbul / TÜRKİYE Tel: (0212) Faks:(0212) w w w. a s i s a k i l l i b i l e t i m. c o m

4 Validatörler Birçoğumuzun hatırasında bir anı olarak kalan kağıt biletli yolculukların akabinde, ulaşım sektörünün hayatına manyetik okuyuculu validatörler girmiştir. Son yıllarda gelişen teknoloji ile bu alanda öncü atılımlar yapan şirketimiz, ihtiyaca binaen gerek ultralight, gerek mifare, gerek mifare plus kartları hızlı ve güvenli bir şekilde okuyan validatörler geliştirmiştir yılı başından itibaren ülkemizde ilk defa herhangi bir karta ve kart dolum merkezine gitme gereksinimi kalmadan, NFC'li cep telefonu okuyan validatör ve gerekli alt yapıyı geliştirmiş olup büyükşehir düzeyinde hizmete sunmuştur. Bu çağdaş teknoloji ile Asis Elektronik Türkiye'de ilk ve tek olmanın gururunu yaşamakta ve gerek yurtdışında, gerekse yurtiçinde onlarca kentte Asis markasına olan güveni pekiştirmektedir bit Renkli TFT Ekran özelliği. ARM Cortex A Mhz DSP işlemci mimarisi. ISO14443A/B uyumlu tüm akıllı kartlara işlem yapabilmesi, NFC, Banka ve Kredi Kartları kullanım imkanı sunar. Medya Yönetim özelliği ile sınıfında ön sıralarda yer almaktadır. MultiMedia Validator (MMVAL) 7 18 bit Renkli TFT Ekran özelliği. ARM Cortex A8 CPU + Video DSP işlemci mimarisi. ISO14443A/B uyumlu tüm akıllı kartlara işlem yapabilmesi, NFC, Banka ve Kredi Kartları yanı sıra manyetik kağıt biletlere işlem yapmaktadır. Medya Yönetim özelliği ile benzer teknolojik ürünlerin bir adım önündedir. MultiMedia Validator (Val3M) 4,3 18 bit Renkli TFT Ekran özelliği. ARM CORTEX M3 işlemci mimarisi, ISO14443A/B uyumlu tüm akıllı kartlara işlem yapabilmesi, NFC, Banka ve Kredi Kartları yanı sıra Sürücü Kontrol Paneli üzerinde entegre olma özelliği ile tek başına minibüs ve tüm toplu taşıma araçlarında rahat ve hızlı kullanım imkanı sağlar. MultiMedia Validator (Val95)

5 Sürücü Kontrol Paneli Sürücü Kontrol Paneli, sürüş güvenliğini bozmadan kontrolün sağlanabileceği alana monte edilecek şekilde tasarlanmıştır. Yolcu binişlerinin, sürücü paneli ekranı ve sesli uyarıları ile kontrolü sağlanır. Sürücü paneli aynı zamanda filo, personel ve çağrı yönetimi için vazgeçilmez bir araçtır. Sürücü, Ulaşım Kontrol Merkeze tek bir tuş vasıtası ile acil durum mesajı gönderebilir ve Ulaşım Kontrol Merkezinden yazılı yada sesli mesaj alabilir. Panele okutulan sürücü kartı ile görev başlangıç ve bitiş kayıtları tutulmaktadır. Çalışma süreleri, Çalışılan Güzergahlar veya bordro hesaplamaları yapılabilir. Sürücüler hat değişikliğini panel üzerinde yaptıkları an, bu değişiklik güzergah paneline kablosuz olarak aktarılır. Sürücü Kontrol Paneli (SKP) 128 x 64 Pixel LCD ekran özelliği,usart Seri Haberleşme protokolü ile validatör ile haberleşme, Mifare Klasik 1Kbyte; Mifare Klasik 4kByte; Mifare Ultralight kartları ve Mifare Plus Kartlar, Mastercard PayPass, Visa paywave kartları ile çalışabilme özelliği. Elektronik ve Bilişim Sistemleri A.Ş. Dokunmatik Sürücü Kontrol Paneli (SKP) 1GHz Cortex A8 CPU + Video DSP işlemci mimarisi, 7'' TFT renkli dokunmatik grafik LCD ekran, isteğe bağlı olarak 3G/GPRS 7.2/5.7 Mbps, hızlı veri alışverişi, 2 yönlü canlı video akışı, Ses ve video duyuruları yapabilme, ayrı bir VGA monitörden konum tabanlı reklam, acil duyurular (kan talebi vb gibi), harita üzerinde varış bilgileri, haberler, hava raporu sunma özelliği.

6 Dolum Cihazları Kiosk Akıllı kartların dolumları, fatura tahsilatı veya Ö.H.O. işletmelerine yönelik geliştirilen kiosklar; Kağıt para, bozuk para ve para üstü verme özelliğinin yanı sıra, kredi kartı/banka kartı aracılığı ile 7 gün 24 saat ödeme ve akıllıkart dolum olanağı sağlamaktadır. Son teknolojiyle, tamamen Asis mühendisleri tarafından tasarlanan kiosklar, kullanıcı dostu ara yüzü ile kolay kullanım olanağı sunmaktadır. Satış ofisleri, Yükleme noktaları veya Veznelerde gerçekleştirilebilen birçok işlem, bu cihazlarla yapılmakta, zaman kısıtı olmadan ve yüksek işlem hızı ile müşteri memnuniyetini arttırmaktadır. Alternatif dil seçenekleri sayesinde özellikle yabancı uyruklu müşterilerin de akıllı kart edinme ve yükleme yapma gibi self servis uygulamalardan rahatça yararlanabilmelerini sağlanmaktadır. Akıllı Kart Okuyucu Kağıt Para Yükleme Dokunmatik Ekran Madeni Para Yükleme Makbuz Asis Kiosk; Kağıt ve bozuk para kabul mekanizması ve para üstü verme mekanizmasıyla ödeme alma fonksiyonlarını yerine getirmektedir. Kullan At Bilet, Elektronik Kart ve Elektronik Jeton satışı, karta kontör doldurma ve çeşitli opsiyonel işlemler için kullanılabilir. Dokunmatik ekran sayesinde online işlemler daha hızlı yapılmaktadır. Asis Kiosk önden açılabilen kapağı sayesinde bakım ve servis işlemlerini kolaylaştırır, sağlam ve dayanıklı yapısıyla yüksek güvenlik sağlar. Asis KİOSK'lar suya ve toza karşı tam korumalı bir yapıya sahip olup, IP64 standartlarını desteklemektedir. Böylece, hem iç mekân hem de dış mekân uygulamalarında rahatlıkla kullanılmaktadır. Opsiyonel Özellikler 60mm veya 80mm Termal Printer, Bilet Yazıcısı, Kart Okuyucu, Kredi Kartı Ödeme Sistem,i Kağıt Para Kabul Mekanizması, Kağıt Para Geri Verme, Madeni Para Kabul Mekanizması, Madeni Para Üstü Verme, Elektronik Jeton Verme Ünitesi, Kart Dispenser, GPRS Modem (3G Ops., Wireless.

7 Pos Cihazı Dolum Cihazları Asis Elektronik tarafından üretilen pos terminalleri; bayilerin önceden ödeme yaparak aldıkları kredi tutarını perakende olarak yolcu kartlarına dolum yaptıkları kart yükleme araçlarıdır. Bu dolum makinelerinin, sahtecilik ve benzeri dış kaynaklı risklere karşı dolum ve bilgi güvenliği oldukça yüksektir, bu sayede olası riskler önlenmektedir. Yüksek pil ömrü ve sağladığı farklı bağlantı ara yüzleri ile cihaz açık ve kapalı alanlar, sabit ve mobil mekanlar olmak üzere çok farklı ortamlarda kullanılabilir. Ergonomik tuş takımı ve LCD ekranıyla kolayca kullanılabilen pos cihazı, özel bir kurulum istemeden takçalıştır kolaylığına sahiptir. Uygulama Alanları Elektronik Ücret Toplama sistemleri, Banka ve Kredi Kartı Uygulamaları, Veri Toplama ve Yorumlama Sistemleri. Özellikler Mifare Klasik 1 kbyte 4kByte, Mifare Plus ve Mifare Ultralight kartları Okuma, Mastercard PayPass, Visa paywave kartları ile çalışma özelliği, Entegre ISO14443A/B & ISO18092, okuyucusu, 100 mm kadar işlem aralığı, USART seri iletişim protokolü için kolayca kullanılabilir ikili protokol yeteneği, Encryptable seri haberleşme özelliği, LCD Ekran ve arka ışık ile bilgilendirici ekran, (35 C İle. +85 C). Arası sıcaklık derecesinde çalışabilme özelliği, ARM7 işlemci, Pos cihazı oluşacak hatalara karşı normal çalışma sürekliliğini sağlayacak bir güvenlik mekanizması yazılımı, 300 ms aralığı ile temassız kartları okuyabilme, Üzerinde 1 SAM yuvası vardır. Buna göre çalışır DES3DES ve RSA şifreleme veri güvenliğine sahiptir.

8 Araç İçi Kamera Asis Elektroniğin kendi bünyesinde ürettiği Validatör sistemi ile entegre DVR sistemleri ile toplu ulaşımda karşılaşılan sürücü ve yolcu arasındaki sorunların önüne geçmek, araç içerisinde gerçekleşebilecek hırsızlık gibi adli durumları minimuma indirmek için araçlar 24 saat esasına göre özel kameralar ile takip edilir. Kamera kayıtları sesli ve yüksek kalite görüntü olarak hem SD kartlara hem de taşınabilir hard disklere kayıt edilebilir. 3G, Gprs ve WiFi alt yapısı sayesinde elde edilen görüntüler anlık olarak merkeze gönderilerek birden çok kullanıcının aynı anda izleyebilmesine olanak sağlamaktadır. Elde edilen veriler işletmeciler ve kurumlar için, ulaşımda kalite ve güven tesisi açısından en doğru kaynaktır. Araç İçi Kamera Özellikler Uzun süreli kayıt, Suistimallerin ortadan kalkması, Güvenli yolculuk, Tam Denetim, Sürekli Kayıt imkanı, Sesli Kayıt, 4 Kanal D1 (720x576) Çözünürlüğünde Kayıt, 3G ile Uzaktan Erişim, WİFİ, Kablosuz Görüntü Aktarımı, Gece/ Gündüz durumuna otomatik olarak geçiş yapar, Gelişmiş ve seçilebilir yapıda beyaz renk ayarı( ATW ), OSD Menüsü ile ayarlanabilir Otomatik Kazanç Kontrolü (AGC), OSD Menüsü ile ayarlanabilir BLC özelliği, Arka alandan ışık gelmesi durumunda ön plandaki detayları kaybetmemesi için arka ışık bastırma.

9 Araç İçi Medya Araç içi yolcu bilgilendirme sistemi; hedef kitleye ulaştırılacak reklamların, haberlerin, yol ve hava durumunun anlık duyuruların yayınlanması, bulunulan durak bilgisi ve gelecek durak bilgisinin sesli ve görsel olarak gösterilmesi için kullanılmaktadır. Merkezi yazılımdan, hareket noktalarına gelindiğinde yeni reklamlar, filmler otomatik algılanmakta ve otobüse aktarımı sağlanmaktadır. Hava / yol bilgileri, günlük haberler her an güncellenebilmektedir. Yolcu bilgilendirme ekranlarında oynatılan reklamlar sayesinde sistem, kullanıcısına ek bir gelir de sağlamaktadır. Araç içerisindeki ekranda, hedef kitleye uygun reklamlar, haberler, yol ve hava durumu gibi bilgiler otomatik yayınlanır, Merkezi yazılımdan yeni reklamlar, filmler otomatik algılanır ve araca aktarımı sağlanır, Akıllı Bilet Sistemi ile araca binen yolcuların demografik yapısına uygun olarak reklamlar oynatılabilir, Video, resim, mp3, mp4 formatları ile çalışabilme özelliği, Altyazı, kayan yazı, flash yazı gösterebilme özelliği, Ses kalitesi ve ses ayarının merkezden yapılabilme özelliği, Araç titreşiminden etkilenmeyen antidistorsiyon özelliği.

10 NFC NFC (Near Field Communication) Yakın Alan İletişimi; iki elektronik cihazın kolay, basit ve güvenli haberleşmesi için tasarlanmış kısa mesafe temassız teknoloji standardıdır. Ülkemizde ilk defa ödeme ve toplu taşıma biletleri gibi temassız işlemleri NFC üzerinden yapmak için, Asis Elektronik ile Ülkemizin önde Gelen GSM operatörü Turkcell arasında yapılan ortak çalışma ile büyükşehir ölçeğinde bu yüksek teknoloji ürünü hizmet hayata geçirilmiştir. Türkiye de ilk ve tek olan bu teknoljik gelişmenin Asis Elektronik tarafından hayata geçirilmiş olması, müşterilerimiz için şaşırtıcı olmamış, aksine güvenlerinin haklılığını bir kez daha göstermiştir. Artık, dileyen Asis Elektronik müşterilerinde, herhangi bir ulaşım kartına ve kart dolum merkezine gitme gereksinimi olmadan NFC özellikli cep telefonu ile ulaşım sağlanabilmektedir. Kolayca indirilecek Asis Akıllı Bilet uygulaması ile biniş ücreti, cep telefonu faturasına, kredi kartına veya önceden sahip olduğu Akıllı Kartına yansımaktadır. NFC Yükleme Adımları

11 NFC NFC teknolojisinin yolculara sağlayacağı avantajlar Ayrı bir bilet yada kart taşımaya gerek yok, Birden fazla ödeme seçeneği sunar, (kredi kartı, banka kartı veya mobil ödeme) Dolum için bayi veya satış noktalarına gitmeye gerek yok, Akıllı etiket cihazlarına NFC teknolojisine sahip cep telefonu yaklaştırılarak duraktan geçecek olan araçlarla ilgili bilgiler ve hat bilgileri edinme, avantajların başlıcalarıdır. NFC teknolojisi Türkiye'nin lider teknoloji ve ArGe şirketi Asis Elektronik, Ulaşım alanında hayatı kolaylaştıran çözümlerine bir yenisini ekledi. Asis tarafından geliştirilen bu yeni sistem sayesinde; Vatandaşlara: Ulaşım kartına gerek kalmadan telefonunu okutarak toplu taşıma aracını kullanabilme, Her zaman ve her yerden bakiye yükleme y a p a b i l m e, Kalan bakiye bilgisini telefonda görebilme, Kart kullanım tarihçesini telefonda görebilme, Azalan bakiye için hatırlatma sms'i alabilme imkanı sağlanıyor. Ulaşım Hizmeti Sağlayıcılarına: Elektronik Ücret Toplama sistemlerinin işlevselliğine katma değer kazandırma, Dağıtım ve satış giderlerini azaltma, Yolcular ile daha kolay iletişim kurma, Mobil ticaret hizmetlerine yönelik reklam ve pazarlama olanakları sağlanmaktadır.

12 Akıllı Durak Akıllı Durak sistemi; seyahat eden yolculara, şehir içinde çalışan toplu taşıma araçları hakkında bilgiler vermek üzere tasarlanmıştır. Akıllı Durak sistemi, hizmet veren araçların güzergâhlarını, konumlarını ve araçların durumları hakkında bilgiyi anlık olarak seyahat eden yolculara bildirir. Bu sistem sayesinde, gerek araçta seyahat eden, gerekse duraklarda bekleme yapan yolcular, seyahat edecekleri araçların güzergâhları ile ilgili birçok bilgiye anlık olarak ulaşabillerir. Akıllı durak; ekranlarında yayınlanan reklamlar sayesinde, işletmecisine ek bir gelir sağlamaktadır. Akıllı Durak sistemleri; hizmet kalitesini en üst düzeye çıkarmak amacı ile son teknolojiyle yapılandırılmış sistemlerdir. BOŞA BEKLEMEK YOK Otobüsüm ne zaman gelecek? Acaba otobüsü kaçırdım mı? Beklediğim otobüs bu duraktan geçer mi? Beklediğim otobüste doluluk oranı nasıl, yer var mı? Gideceğim güzergahta bir gecikme olur mu? Bu sorular artık yolcuların kafasını yormayacak. Akıllı Duraklar sayesinde çağdaş ve tekolojiye uyum sağlayan kent ihtiyaçlarını sizin için geliştiriyoruz.

13 Güzergah Takip Sistemi Validatörler ile entegre çalışan Araç takip ve filo yönetim sistemi ile; araçların 7 gün 24 saat konumları izlenebilir, hızları, güzergahları, duraklama yaptıkları noktaları, yakıt tüketimlerii ve daha birçok bilgi anlık olarak takip edilebilir. Bu bilgiler geçmişe dönük olarak raporlanabilir, alarmlar oluşturulabilinir. GTS Uygulama Alanları ; Otobüs, Dolmuş, Minibüs hatları, Kısa Mesafeli Seyahat Firmaları, Sabit Dağıtım Ağı Olan Firmalar. Sistem sayesinde; Hakkaniyet İlkesi içerisinde, toplu ulaşımdaki haksız rekabet engellenerek, bunun yolcular üzerindeki olumsuz yansımaları giderilmiş olur. Sistemin Sağladığı Faydalar Raporlar Araçlarınız şu an tam olarak neredeler? Sürücüler, gün içinde gitmeleri gereken yerlere gerçekten gittiler mi? Sürücüler araçları hızlı veya tehlikeli mi kullanıyorlar? Uzun duraklamalar ve rölanti süreleri var mı? Sürücüler, araçları mesai saatleri dışında kullanıyor mu? Güzergah için tutulan kilometre kayıtları doğru mu? Akaryakıt sarfiyatınız hesapladığınız gibi mi? Sürücü Sefer Raporu, Araç Sefer Raporu, Hat Sefer Raporu, Araç Hat Güzergah Raporu, DurakHat Güzergah Raporu, Hat Durumu, AraçHat Eksik Durak Raporu, HatAraç Eksik Durak Raporu, Aylık Güzergah Belirleme, Rotasyon Ekleme, Rotasyon Dağılım Formu, Sefer Saati Belirleme v.b.

14 akillibiletim.com Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi uygulamasının, tasarım ve geliştirme sürecinde göz önünde bulundurulan en önemli husus, uygulamanın herkes tarafından (ulaşım kartına sahip olsun/olmasın her vatandaş, her araç sahibi, her araç sürücüsü, dolum noktaları, bayiler, şehirdeki ulaşım faaliyetlerinden sorumlu olan belediye ya da dernek/kooperatif yetkilileri) internet bağlantısı bulunan her ortamdan kolayca ulaşılır olmasıdır. Bu amaçla, aynı uygulama üzerinden çalışabilecek farklı kullanıcı profilleri (fonksiyon setleri) oluşturulmuştur. Mobil kullanıcılara kolaylık sağlayan diğer bir opsiyon, Asis Akıllı Bilet Mobil Ulaşım Rehberidir. Bu uygulama ile telefon veya tablet üzerinden, internete erişilebilen her noktada birçok işlem kolaylıkla gerçekleşebilir. Kullanıcılar isteğe bağlı olarak, Akıllı Bilet ile anlaşmalı illerden, kendi bulundukları ili seçerek uygulamadan yararlanabilmektedir. MOBİL ADROİD UYGULAMASI

15 Referanslar Modern şehirciliğin gerektirdiği, toplu taşımda yüksek teknoloji çözümleri sunan Asis, 2007 yılından bu yana bir çok Ülke, Büyükşehir, İl, İlçe ve yerleşim biriminde hizmet vermektedir. Daima kullanıcılarının hayatını kolaylaştıran ve yeni teknolojiler üretmeyi ön planda tutan Asis; NFC, Banka Kartları, Akıllı Bilet, Manyetik Kağıt Bilet ve Otomatik Dolum Sistemleri ile çalışmalarını sürdürerek üst düzey hizmet kalitesi sunmaya devam etmektedir. Bulunduğu şehirlerde, tüketicilere sağladığı pek çok faydayla ön plana çıkan Akıllı Bilet Sistemleri, geçmişte ve bugün olduğu gibi gelecektede günün ihtiyaçlarına inovatif çözümleri ile hizmet vermeye devam edecektir. Büyük Şehirler Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Özel Halk Otobüsleri Burhaniye Belediyesi Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Bursa İnegöl / Yenice Belediyesi Özel Halk Otobüsleri Erzurum Büyükşehir Belediyesi Çanakkale Umurbey Belediyesi Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Çorlu Belediyesi Denizli Büyükşehir Özel Halk Otobüsleri (Turex) Malatya Büyükşehir Belediyesi Motaş Erzincan Üzümlü Belediyesi Özel Halk Otobüsleri Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kızıltepe Belediyesi Özel Halk Otobüsleri Tekirdağ Büyükşehir Özel Halk Otobüsleri (Tetaş) Konya Ilgın Belediyesi Şehirler Afyon Özel Halk Otobüsleri (Turex) Bartın Belediyesi Özel Halk Otobüsleri Batman Belediyesi Bingöl Belediyesi Özel Halk Otobüsleri Çorum Belediyesi Özel Halk Otobüsleri Erzincan Belediyesi Özel Halk Otobüsleri Gümüşhane Belediyesi Tunceli Belediyesi Yalova Belediyesi Zonguldak Özel Halk Otobüsleri İlçe ve Beldeler Amasya Doğantepe Belediyesi Amasya Yenice Belediyesi Ayvalık Belediyesi Burdur Gölhisar Belediyesi Özel Halk Otobüsleri Şanlıurfa Ceylanpınar Belediyesi Tokat Turhal Belediyesi Tokat Üzümören Belediyesi Tokat Zile Belediyesi Zonguldak Kozlu Özel Halk Otobüsleri Özel Projeler Boğaziçi Üniversitesi Dentur Avrasya Yurt Dışı Projeleri Azerbaycan Bakü Kosova Prizren Kosova İpek (Peja)

16 Elektronik ve Bilişim Sistemleri A.Ş. İstanbul Teknokent İstanbul Üniversitesi Avcılar Yerleşkesi Argem Binası Ofis No: Z Avcılar / İstanbul Tel: (0212) Faks:(0212)

ULAŞIM ÇÖZÜMLERİ TEMASSIZ AKILLI KARTLAR

ULAŞIM ÇÖZÜMLERİ TEMASSIZ AKILLI KARTLAR ULAŞIM ÇÖZÜMLERİ TEMASSIZ AKILLI KARTLAR MSM-211-2 www.minovateknoloji.com ULAŞIM ÇÖZÜMÜ Araç Validatörleri Temassız kartlı, Geniş Renkli TFT LCD Grafik Ekran (800*480, 7 inch) Tam online, GPRS/Egde Gerçek

Detaylı

Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması

Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması www.akillibiletim.com Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi uygulamasının tasarım ve geliştirme sürecinde göz önünde bulundurulan en önemli husus, uygulamanın herkes

Detaylı

Akbil den İstanbulkart a Elektronik Ücret Toplama Sistemi...

Akbil den İstanbulkart a Elektronik Ücret Toplama Sistemi... Akbil den İstanbulkart a Elektronik Ücret Toplama Sistemi... 1987 yılından beri, şehir insanının hayatını kolaylaştıran çözümler üretiyoruz. Nitelikli insan gücümüz ve tecrübemizle elektronik ücret toplama

Detaylı

Metin KAPIDERE İnci Dürdane KURT

Metin KAPIDERE İnci Dürdane KURT PERSENEL DEVAM KONTROL SİSTEMİ : MALATYA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRNEĞİ Talha PEKTAŞ Metin KAPIDERE İnci Dürdane KURT Günümüzde bilişim teknolojilerindeki gelişmeler ve bu gelişmelerin l i yansımaları hem

Detaylı

Sistem Nasıl Çalışıyor: Araç İzleme ve Filo Yönetim Sistemi

Sistem Nasıl Çalışıyor: Araç İzleme ve Filo Yönetim Sistemi arvento Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemleri ile araçlarınızı 7 gün 24 saat on-line ve geçmişe yönelik olarak izleyebilir, hızlarını, izlemiş oldukları güzergahı, duraklama yaptıkları yerleri uzaktan

Detaylı

ULAŞIM ÇÖZÜMLERİ TEMASSIZ AKILLI KARTLAR MSM-211-1. www.minovateknoloji.com

ULAŞIM ÇÖZÜMLERİ TEMASSIZ AKILLI KARTLAR MSM-211-1. www.minovateknoloji.com ULAŞIM ÇÖZÜMLERİ TEMASSIZ AKILLI KARTLAR www.minovateknoloji.com ULAŞIM ÇÖZÜMÜ Ana Bileşenler Araç Validatörleri Temassız kartlı, Geniş Renkli TFT LCD Grafik Ekran (800*480, 7 inch) Tam online, GPRS/Egde

Detaylı

Mobil Video Kayıt ve Takip Sistemleri

Mobil Video Kayıt ve Takip Sistemleri Mobil Video Kayıt ve Takip Sistemleri Mobil Video Kayıt ve Takip Sistemleri Hakkımızda Smarti Mobile Systems, GRAF&TEK Bilişim Teknolojileri markasıdır. GRAF&TEK; 1993 yılında teknoloji odaklı projeler

Detaylı

Çözümleri KONTROL MERKEZİ. İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir.

Çözümleri KONTROL MERKEZİ. İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir. Çözümleri KONTROL MERKEZİ İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir. Trafik Kontrol Merkezi (TKM) Trafik Kontrol Merkezi; kentlerin her gün artan ulaşım problemlerinin çözümünde önemli bir

Detaylı

ses-imagotag G1 Retail Elektronik Raf Etiketi

ses-imagotag G1 Retail Elektronik Raf Etiketi Perakende Operasyonları için Hızlı ve Yenilikçi Çözümler Elektronik Raf Etiketleri sayesinde kağıt etiketlere ihtiyaç duyulmaz.böylece elle yapılan tüm fiyat değişiklikleri ile ilgili hatalar ortadan kalkar.

Detaylı

Araç Takip Sistemi DIT Paket

Araç Takip Sistemi DIT Paket Araç Takip Sistemi DIT Paket FiloWay Araç Takip Sistemleri, sürekli gelişen teknolojiyi, rekabetçi fiyat ve eksiksiz destek hizmeti ile sunmaktadır. FiloWay in sunduğu en önemli maliyet avantajı entegre

Detaylı

Araç Takip / Filo Yönetim Sistemi

Araç Takip / Filo Yönetim Sistemi Araç Takip / Filo Yönetim Sistemi Genel Tanıtım Dokümanı 2007 Mobil Veri Sistemleri günümüzün artan rekabet ortamında iş verimini arttıran, hizmet kalitesini yükselten veya güvenliğe yönelik, mobil ortam

Detaylı

Endüstri Kontrolünüz Altında

Endüstri Kontrolünüz Altında Endüstri Kontrolünüz Altında BİZ KİMİZ 1983 yılında İstanbul da kurulan panel elektrosanayi ve ticaret a.ş., Türkiye elektrik pazarının önde gelen elektrik panel üreticilerinden biri olarak üretimine sürekli

Detaylı

Kullanım Kılavuzu BARKODES BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ TTFSM RW-USB. TTFSM RW-USB MF ETHERNET CONVERTER Kullanma Kılavuzu

Kullanım Kılavuzu BARKODES BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ TTFSM RW-USB. TTFSM RW-USB MF ETHERNET CONVERTER Kullanma Kılavuzu 1 Kullanım Kılavuzu Barkodes Bilgisayar Sistemleri Bilgi İletişim ve Yazılım Tic. Ltd. Şti. Adres: Altay Çeşme Mahallesi Sanayi Sokak No:8 Demirli Sitesi B Blok Maltepe-İstanbul/Turkey Tel: + 90 (216)

Detaylı

Endüstri Kontrolünüz Altında

Endüstri Kontrolünüz Altında Endüstri Kontrolünüz Altında BİZ KİMİZ 1983 yılında İstanbul da kurulan panel elektro sanayi ve ticaret a.ş., Türkiye elektrik pazarının önde gelen elektrik panel üreticilerinden biri olarak üretimine

Detaylı

Mobil Takip Sistemleri

Mobil Takip Sistemleri Mobil Takip Sistemleri Trio Filo Yöne,m Sistemi Yazılım Fonksiyonları Üstün teknolojik altyapısı ile rakiplerinden ayrılan bir araç takip yazılımıdır. Tüm internet tarayıcılarında ek kurulum gerektirmeden

Detaylı

Fuel Automation Systems

Fuel Automation Systems Fuel Automation Systems Akaryakıt Otomasyon Sistemleri Akaryakıt Otomasyon Sistemleri Back Office Yönetim Sistemleri 444 8 129 / www.turksist.com.tr HAKKIMIZDA about us TURKSİST sektöre yeni giriş yapmış

Detaylı

Çözümleri İÇERİK YÖNETİM SİSTEMLERİ. İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir.

Çözümleri İÇERİK YÖNETİM SİSTEMLERİ. İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir. Çözümleri İÇERİK YÖNETİM SİSTEMLERİ İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir. i-sign İçerik Yönetim Yazılımı İçerik yönetim yazılımı LCD ve LED tabanlı bilgilendirme sistemlerinde ekranlarda

Detaylı

Türkiye nin ilk ve tek Mobil Takip Operatörü. FiloTürk. Liderlerin tercihi!

Türkiye nin ilk ve tek Mobil Takip Operatörü. FiloTürk. Liderlerin tercihi! Türkiye nin ilk ve tek Mobil Takip Operatörü FiloTürk Liderlerin tercihi! ÜRÜNLER ARAÇ TAK P PAKET Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemi'ni 3 farkl hizmet paketi ile sunan FiloTürk, Süresiz ve Koşulsuz Garanti

Detaylı

Borsa Bilgi Sistemi TEKLİF DOSYASI

Borsa Bilgi Sistemi TEKLİF DOSYASI Borsa Bilgi Sistemi TEKLİF DOSYASI GİRİŞ Alpata Yazılım, müşterilerine yeni bin yılda çağdaş teknolojilerle daha iyi hizmetler üretmek amacı ile, farklı bir vizyon ve yapılanma düşüncesinden hareketle

Detaylı

ALMINA TECHNOLOGICAL SOLUTIONS

ALMINA TECHNOLOGICAL SOLUTIONS KARGOMETRE ALMİNA TEKNOLOJİK ÇÖZÜMLER bünyesindeki tamamı Türk Mühendislerden oluşan AR-GE grubu ile sektörlerde en yeni teknolojiler ile devrim yaratmanın verdiği gururu sizlerle paylaşmaktayız. Kargoculuk

Detaylı

ServisCell Okul Servisi Çağrı ve Bilgilendirme Sistemi Nedir?

ServisCell Okul Servisi Çağrı ve Bilgilendirme Sistemi Nedir? ServisCell Okul Servisi Çağrı ve Bilgilendirme Sistemi Nedir? ServisCELL, velilerin belirlediği mesafe doğrultusunda, okul servis aracının geldiğini, veli telefonlarına sesli arama ile haber veren, öğrencilerin

Detaylı

Otobüs, Metrobüs, Deniz Otobüsü, Tramvay, Metro, Demiryolu

Otobüs, Metrobüs, Deniz Otobüsü, Tramvay, Metro, Demiryolu Otobüs, Metrobüs, Deniz Otobüsü, Tramvay, Metro, Demiryolu ARAÇ İÇİ MONİTÖRLER 2018-2019 Şehiriçi yolcu otobüslerinde, Metrobüslerde, Tramwaylarda ve Trenlerde kullanılabilen Monitörler. TOCHI Design Garantili

Detaylı

Ürün Broşürü 2014/2015-1 GÖRÜNTÜLÜ DİAFON / KAPI TELEFONU ÜRÜN VE SİSTEMLERİ

Ürün Broşürü 2014/2015-1 GÖRÜNTÜLÜ DİAFON / KAPI TELEFONU ÜRÜN VE SİSTEMLERİ Ürün Broşürü 2014/2015-1 GÖRÜNTÜLÜ DİAFON / KAPI TELEFONU ÜRÜN VE SİSTEMLERİ 2005 yılı sonu itibarıyle ISO 9001 sistem sertifikasına sahiptir. F İ R M A M I Z 1986 yılında kurulan Videx Electronics S.P.A

Detaylı

Şehir KART Çözümleri

Şehir KART Çözümleri Şehir KART Çözümleri ŞEHİR KART HİZMETLERİ Amaç; Belediyenin Hizmet Alanı içerisindeki tahsilat ve ödeme noktalarına, Perakende hizmetlerinin alındığı Alışveriş yerlerine, ŞEHİR KART larını kullanan kentlilere

Detaylı

OPERATÖRSÜZ OTOMATİK TARTIM

OPERATÖRSÜZ OTOMATİK TARTIM OPERATÖRSÜZ OTOMATİK TARTIM OPERATÖRSÜZ OTOMATİK TARTIM Proximity Kart Okuyuculu Sistem RFID Okuyuculu Sistem Proximity Kart Okuyuculu Sistem Ana Bilgisayar ACT (Otomatik Tartım Terminali) Kamera Trafik

Detaylı

Kurumsal & Biz Kimiz?

Kurumsal & Biz Kimiz? Kurumsal & Biz Kimiz? Hakkımızda TEKNOLOJİNİN SUNDUĞU OLANAKLARI MÜŞTERİLERİNİN İŞ VERİMLERİNİ ARTIRMALARINA HİZMET EDECEK BİÇİMDE YORUMLAYAN OPAK AİLESİ HER SEKTÖR VE ÖLÇEKTEN ŞİRKETE ÇÖZÜM SUNUYOR. Şirketleri

Detaylı

ELEKTRİKLİ ARAÇ ŞARJ İSTASYONLARI VE İSTASYON AĞ ÇÖZÜMLERİ

ELEKTRİKLİ ARAÇ ŞARJ İSTASYONLARI VE İSTASYON AĞ ÇÖZÜMLERİ www.voltrun.com ELEKTRİKLİ ARAÇ ŞARJ İSTASYONLARI VE İSTASYON AĞ ÇÖZÜMLERİ Commercial Hızlı Şarj Edebilme Voltrun Commercial, hızlı şarj edebilme kapasitesi ile uzun mesafeli kesintisiz yolculuk sağlar.

Detaylı

HAYALLERİNİZDEKİ GÜVENLİ YAŞAM

HAYALLERİNİZDEKİ GÜVENLİ YAŞAM LİMİTSİZ IP SİSTEM İçindekiler 05 Uygulama Alanları 07 Botech ile Neler Yapabilirim 09 Görüntülü IP Interkom Sistemleri 11 Zil Paneli 13 Daire Monitörü 18 Villa Tipi Zil Paneli 19 Güvenlik Ünitesi 21 Uzak

Detaylı

ÇOK KANALLI DİJİTAL ÖDEME SİSTEMİ PLATFORMU

ÇOK KANALLI DİJİTAL ÖDEME SİSTEMİ PLATFORMU Hazır Ödeme Sistemi Terminalleri... ÇOK KANALLI DİJİTAL ÖDEME SİSTEMİ PLATFORMU İçindekiler - SmartPAY Nedir? - Projenin Amaçları - Ne Yapar? - Ne Sağlar? - Sistemin İşleyişi Nedir? SmartPAY, Çok Kanallı

Detaylı

IRT63M. Bilgi Dokümanı. 128x64 piksel grafik LCD, Klavye, UART ve Ethernet Haberleşme ile Temassız Kart (ISO14443A/B) Okuyucu (IRT63M) www.dtsis.

IRT63M. Bilgi Dokümanı. 128x64 piksel grafik LCD, Klavye, UART ve Ethernet Haberleşme ile Temassız Kart (ISO14443A/B) Okuyucu (IRT63M) www.dtsis. 128x64 piksel grafik LCD, Klavye, UART ve Ethernet Haberleşme ile Temassız Kart (ISO14443A/B) Okuyucu (IRT63M) Bilgi Dokümanı www.dtsis.com 1 İçindekiler 1. Genel Tanım... 3 2. Blok Diyagram... 4 3. Teknik

Detaylı

Akıllı bilet yönetim sistemi Araç takip Kişi sayma Personel devam kontrol sistemi Parkomat Güvenlik sistemleri Belediye otomasyonları

Akıllı bilet yönetim sistemi Araç takip Kişi sayma Personel devam kontrol sistemi Parkomat Güvenlik sistemleri Belediye otomasyonları Akıllı bilet yönetim sistemi Araç takip Kişi sayma Personel devam kontrol sistemi Parkomat Güvenlik sistemleri Belediye otomasyonları FİRMAMIZ Firmamız 2007 yılında kurularak Bil-Yap Elektronik Bilişim

Detaylı

TURKCELL SIR BAŞLIK ALANI. Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü

TURKCELL SIR BAŞLIK ALANI. Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü BAŞLIK ALANI Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü Her Yerden Ulaşılabilir Servislerle Yeni Bir Dünya TARIM Mobil Cihazlar Başrolde (Milyon Adet) 1.500 1.000 500 Akıllı Telefonlar Tabletler Bilgisayar

Detaylı

IT-515 E-Devlet ve e-dönüşüm Türk Hava Kurumu Üniversitesi Bilişim Teknolojileri Yüksek Lisans Programı 2014

IT-515 E-Devlet ve e-dönüşüm Türk Hava Kurumu Üniversitesi Bilişim Teknolojileri Yüksek Lisans Programı 2014 IT-515 E-Devlet ve e-dönüşüm Türk Hava Kurumu Üniversitesi Bilişim Teknolojileri Yüksek Lisans Programı 2014 Bugrahan Adamhasan bugrahan_a@yahoo.com Ders Öğretim Görevlileri Dr. İzzet Gökhan ÖZBİLGİN Mustafa

Detaylı

Nesnelerin İnternetinde 11 Bağlantı Protokolü

Nesnelerin İnternetinde 11 Bağlantı Protokolü Nesnelerin İnternetinde 11 Bağlantı Protokolü Nesnelerin internetini kapsayan ürün bandında uygulama geliştirici olarak çalışanlar mühendisler için farklı bağlantı protokolleri bulunmaktadır. Ürün ve sistemin

Detaylı

Serviscell ile, Yaşanan Servis Sorunları Bitiyor!

Serviscell ile, Yaşanan Servis Sorunları Bitiyor! Serviscell ile, Yaşanan Servis Sorunları Bitiyor! YÖNETİM SİSTEMİ Serviscell Sürücü Ekranı Serviscell Veli Mobil Uygulaması Serviscell Okul Yönetim Paneli Mobil uygulamalarımızı App Store ve Google Play

Detaylı

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Hakkımızda İstaş Turizm şehir içi personel ve öğrenci taşımacılığı, toplu taşımacılık sektörlerinde faaliyetini gerçekleştirmektedir. Misyonu sektöründe ayrıcalıklı,

Detaylı

gprs üzerinden bağlantı UYGULAMA SAYESİNDE

gprs üzerinden bağlantı UYGULAMA SAYESİNDE L Yolcu Bilgilendirme Ekranları & Akıllı Telefon Uygulamaları L L Akıllı Durak Sistemi Yolcu Bilgilendirme Ekranı Toplu taşıma araçlarının duraklara giriş ve çıkış zamanlarını canlı tablolar üzerinden

Detaylı

ARAÇ TAKİP VE FİLO YÖNETİM SİSTEMLERİ

ARAÇ TAKİP VE FİLO YÖNETİM SİSTEMLERİ ARAÇ TAKİP VE FİLO YÖNETİM SİSTEMLERİ Her türlü ulaştırma aracı, nesne ve insanların güvenliğini sağlar. Akaryakıt ve işletim maliyetleri kontrol altında tutulur. Doğru zaman yönetimi ve iş akışı ile kalitenizi

Detaylı

ANKARA DA AKILLI ULAŞIM EGO Genel Müdürlüğü. 2014 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı

ANKARA DA AKILLI ULAŞIM EGO Genel Müdürlüğü. 2014 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı 2014 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı ABB TRAFİK ABB TRAFİK (WEB) TRAFİK YOĞUNLUĞU HARİTASI www.ego.gov.tr/trafik Ankara trafik yoğunluğu haritasına kavuştu. Trafik yoğunluğu haritasıyla herkes Ankara il

Detaylı

Fark Yaratan Ses ve Tümleşik İletişim (UC) Çözümleri

Fark Yaratan Ses ve Tümleşik İletişim (UC) Çözümleri Fark Yaratan Ses ve Tümleşik İletişim (UC) Çözümleri Neden Unify Çözümleri? Global Pazar payında 3# USA de 6.2 milyon son kullanıcı Latin America 1# (18%) Almanya da 1# (40%) Avrupa da 1# (19%) Hindistan

Detaylı

Zariflik, sadelik ve ince dizayn...

Zariflik, sadelik ve ince dizayn... Zariflik, sadelik ve ince dizayn... IUK50 3,5 ekran genişliği ile hands-free özellikli kolay iletişim, Dokunmatik yüzeyli Ultra ince estetik tasarım, OSD menü yardımı ile 10 farklı nokta ile iletişim sağlayabilme,

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? 15 yıllık sektör tecrübesi. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren filo ihtiyaçları hakkında bilgi birikimi. Uzmanlığımız; araştırma-geliştirme,

Detaylı

Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series

Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series 2 Easy Series Güvenlik Paneli Kolay ve güvenilir koruma sağlar Konut projelerinize değer katın Prestijli apartman blokları, yüksek binalar ve

Detaylı

Satış Noktalarındaki Yeni Dijital Medya İletişim Mecranız

Satış Noktalarındaki Yeni Dijital Medya İletişim Mecranız 2016 Satış Noktalarındaki Yeni Dijital Medya İletişim Mecranız Digital Signage Nedir? Hedef kitlenizi bilgilendirme ya da davranışlarında teşvik edici değişiklik yaratmak amacıyla ses, video, grafik veya

Detaylı

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK Oteller, Restoranlar, Pastaneler, Fast Food Zincirleri, Barlar, Cafeler Konuk Ağırlama Sektöründeki Tüm İşletmeler İçin En Uygun Çözüm Donanım Bağımsız 7/24 Destek Opsiyonel

Detaylı

DESTEK TANITIM SUNUMU BİLGİSAYAR VE İLETİŞİM HİZMETLERİ TİCARET A.Ş

DESTEK TANITIM SUNUMU BİLGİSAYAR VE İLETİŞİM HİZMETLERİ TİCARET A.Ş DESTEK TANITIM SUNUMU BİLGİSAYAR VE İLETİŞİM HİZMETLERİ TİCARET A.Ş Biz Kimiz? Destek, bilişim sektöründe; danışmanlık, tasarım, satış, kuruluş, network, dış kaynak, teknik ve bakım hizmetleri veren, müşterilerine

Detaylı

KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM. Tek Elden Teknoloji

KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM. Tek Elden Teknoloji KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM Tek Elden Teknoloji SİSBİM HAKKINDA Farklı sektör ve ölçekten firmalara tüm teknolojik alt yapıları ile ilgili kurumsal yazılım ve donanım çözümleri sunan IT

Detaylı

Kaliteli iletişim iş yerinde verim artışı

Kaliteli iletişim iş yerinde verim artışı Panasonıc KX-TGP600, akıllı IP kablosuz telefon sistemi Kaliteli iletişim iş yerinde verim artışı KX-TGP600, birçok sektör için tek sistem KX-TGP600'ın çok yönlülüğü, onu birçok farklı endüstri ve sektör

Detaylı

AKTİF GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK AŞ

AKTİF GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK AŞ AKTİF GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK AŞ Altıntepe Mahallesi, Sırmakeş Sokak, No:13/10 Maltepe-İSTANBUL Tel : 0216 518 0280 Fax : 0216 518 5316 Web : www.aktifgd.com e-posta : info@aktifgd.com Aktif

Detaylı

ARTIK EKİPLERİNİZLE. SINIRLARIN ÖTESİNDE... DAHA KOLAY ve DAHA

ARTIK EKİPLERİNİZLE. SINIRLARIN ÖTESİNDE... DAHA KOLAY ve DAHA ARTIK EKİPLERİNİZLE İ İ İ HABERLEŞME SINIRLARIN ÖTESİNDE... DAHA KOLAY ve DAHA GELİŞMİŞ BİR ŞEKİLDE... Teksernet, geleneksel telsiz sistem ihtiyaçlarını karşılayan ve üzerine eklediği multimedya özellikleri

Detaylı

İletişimin Yeni Yolu

İletişimin Yeni Yolu Referanslar İletişimin Yeni Yolu Günümüz iletişim dünyası SIP ve OTT - Gelişen dünyada sabit hatlar iletişim azalmaktadır. GSM altyapısı ile iletişim azalmaktadır. İnternet üzerinden sağlanan iletişim

Detaylı

AG DANIŞMANLIK HAKKINDA

AG DANIŞMANLIK HAKKINDA AG DANIŞMANLIK HAKKINDA AG DANIŞMANLIK; Bilişim sektörü üreticileri ve iş ortaklarına, yurtiçi ve yurtdışında danışmanlık, kurulum, eğitim, bilişim güvenliği ve dış kaynak sağlama(outsource) alanlarında,

Detaylı

201 ı yılından itibaren bu sistemler otomatik olarak çalışmaktadır. Bu sistemler ücretli. geçiş tarifelerini, çalışma bilgilerini, hat

201 ı yılından itibaren bu sistemler otomatik olarak çalışmaktadır. Bu sistemler ücretli. geçiş tarifelerini, çalışma bilgilerini, hat Trafik yönetimi geliştirilmesi ve yolcu bilgilendirmelerinin zamanında teslim edilmesini sağlayan ; birincil olarak trafiği verimli kontrol etmekte, yönlendirmekte, tıkanıklık yönetimi sağlamakta, sıradışı

Detaylı

SAVEL. otomasyon sistemleri. Akaryakıt Dünyasını Teknolojiyle Buluşturuyoruz

SAVEL. otomasyon sistemleri. Akaryakıt Dünyasını Teknolojiyle Buluşturuyoruz otomasyon sistemleri Akaryakıt Dünyasını Teknolojiyle Buluşturuyoruz Elektronik, kurucularının akaryakıt sektöründeki tecrübelerini birleştirmesiyle kurulmuştur. Başlangıçta AR-GE çalışmalarına ağırlık

Detaylı

Sistem kullanıcısına hangi geçiş noktalarında hangi zaman aralıklarında geçebileceği gibi yetki atamaları tanımlanabilir.

Sistem kullanıcısına hangi geçiş noktalarında hangi zaman aralıklarında geçebileceği gibi yetki atamaları tanımlanabilir. n Tanımı : Sistem kampus kart sistemine kayıtlı mifare teknolojisine sahip akıllı kartların, belirlenen geçiş noktalarında kullanıcı yetkisi dahilinde okuyucular vasıtası ile kullanılmasını ve bu noktalarda

Detaylı

Sesli İletişim ve Toplu Duyuru Hizmeti- Toplu Sesli Mesaj Fiyat Teklifi

Sesli İletişim ve Toplu Duyuru Hizmeti- Toplu Sesli Mesaj Fiyat Teklifi SESLİ MESAJ HİZMETİ Sesli İletişim ve Toplu Duyuru Hizmeti- Toplu Sesli Mesaj Fiyat Teklifi Sayın Yetkili; Müşterilerinizle ve hedef kitlelerinizle hızlı haberleşmenizi, sağlayacak olan projemiz aşağıda

Detaylı

General Mobile DSTL1. Sürüm Güncelleme Notları

General Mobile DSTL1. Sürüm Güncelleme Notları General Mobile DSTL1 Sürüm Güncelleme Notları Bu sürüm notları General mobile DSTL1 cihazı için en son gönderilen yazılım güncelleme bilgisi içermektedir. Bu sürüm güncelleme, cihazınızın işlevselliğini

Detaylı

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu?

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Mobil Şubenizi Açın İşlerinizi Kolaylaştırın! www.mobilsubem.com Mobil Şubeniz Her an Yanınızda! Bu E-Kataloğumuzda Mobil Şubem Hizmetlerinin genel bir tanıtımını bulabilirsiniz.

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO KİMDİR? 01 Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanır, uzun vadeli güvene dayalı ilişkiler kurarız. Müşterilerimiz için değer katacak ve işlerini kolaylaştıracak çözümler

Detaylı

AKILLI BELEDİYECİLİK EK: 10 SAYI: 99 YIL: 2016 MARMARALIFE AKILLI BELEDİYECİLİK EKİ. Marmara Belediyeler Birliği nin Yayın Organıdır.

AKILLI BELEDİYECİLİK EK: 10 SAYI: 99 YIL: 2016 MARMARALIFE AKILLI BELEDİYECİLİK EKİ. Marmara Belediyeler Birliği nin Yayın Organıdır. MARMARALIFE AKILLI BELEDİYECİLİK EKİ EK: 10 SAYI: 99 YIL: 2016 AKILLI BELEDİYECİLİK Marmara Belediyeler Birliği nin Yayın Organıdır. www.marmara.gov.tr AKILLI BELEDİYECİLİK 2 2016 Yenilikçi Çözümlerin

Detaylı

MULTIMEDIA SIRAMATİK SİSTEMİ

MULTIMEDIA SIRAMATİK SİSTEMİ Yazılım ve Bilişim Teknolojileri MULTIMEDIA SIRAMATİK SİSTEMİ. YENİ NESİL Sıramatik Sistemlerinde yeni nesil teknolojiler ile mutimedya sunum yaparak kurumunuza prestij katın. siramatik.ivatek.com info@ivatek.com

Detaylı

Mobil Müşteri Takip ve Yönetim Sistemi. Deytek Bilişim

Mobil Müşteri Takip ve Yönetim Sistemi. Deytek Bilişim Mobil Müşteri Takip ve Yönetim Sistemi Deytek Bilişim CMS Uygulamasının Firmanınıza Katkıları Şirketin, saha ekiplerinin ve pazarlamacılarının işlerini kolaylaştıracak ve üretkenliğini arttıracak yeni

Detaylı

Etkinlik-Organizasyon Firmaları Sunumu. Powered by MyBilet

Etkinlik-Organizasyon Firmaları Sunumu. Powered by MyBilet Etkinlik-Organizasyon Firmaları Sunumu Powered by MyBilet Online yayın nedir? MyStreamTurkey teknolojisi ile, firmanız tarafından uygun bulunulan görsel içerik ile, ekibimiz tarafından firmanızın veya

Detaylı

MOBİL PAZARLAMA. -Doğrudan pazarlama faaliyetlerinden biri olarak kabul edilmesine rağmen tele pazarlamadan farklıdır, çünkü:

MOBİL PAZARLAMA. -Doğrudan pazarlama faaliyetlerinden biri olarak kabul edilmesine rağmen tele pazarlamadan farklıdır, çünkü: MOBİL PAZARLAMA -Doğrudan pazarlama faaliyetlerinden biri olarak kabul edilmesine rağmen tele pazarlamadan farklıdır, çünkü: MOBİL PAZARLAMA Doğrudan pazarlama faaliyetlerinden biri olarak kabul edilmesine

Detaylı

Çözümleri DEĞİŞKEN MESAJ SİSTEMLERİ. İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir.

Çözümleri DEĞİŞKEN MESAJ SİSTEMLERİ. İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir. Çözümleri DEĞİŞKEN MESAJ SİSTEMLERİ İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir. (DMS) Değişken Mesaj Sistemleri (DMS); trafik amaçlı LED ler kullanılarak grafik tabanlı yazı, şekil ve resim

Detaylı

Edenred global. 42ülke çalışan müşteri 1,4 milyon üye kuruluş 17,1 milyar ciro 40milyon kullanıcı

Edenred global. 42ülke çalışan müşteri 1,4 milyon üye kuruluş 17,1 milyar ciro 40milyon kullanıcı Edenred Edenred Global Edenred global 42ülke 6 000 çalışan 640 000 müşteri 1,4 milyon üye kuruluş 17,1 milyar ciro 40milyon kullanıcı Edenred in yer aldığı 42 ülke Ciro dağılımı : Gelişmekte olan ülkeler

Detaylı

Asis Akıllı Bilet Mobil Android Uygulaması Mobil Ulaşım Rehberi. www.akillibiletim.com

Asis Akıllı Bilet Mobil Android Uygulaması Mobil Ulaşım Rehberi. www.akillibiletim.com Asis Akıllı Bilet Mobil Android Uygulaması Mobil Ulaşım Rehberi www.akillibiletim.com Açıklama Kullanıcılara kolaylık sağlayan Asis Akıllı Bilet Mobil Ulaşım Rehberi ile www.akillibiletim.com sitesine

Detaylı

ORGANİK HABERLEŞME TEKNOLOJİLERİ

ORGANİK HABERLEŞME TEKNOLOJİLERİ Mobil pazarlama nedir? Mobil pazarlama, tüke4cide sa7n alma isteği yaratma amacıyla, mobil mecra üzerinden ve/ veya mobil ürünler kullanılarak yapılan faaliyetler olarak tanımlanmaktadır. Bir başka ifadeyle;

Detaylı

GEÇİŞ TEKNOLOJİLERİ FİYAT LİSTESİ

GEÇİŞ TEKNOLOJİLERİ FİYAT LİSTESİ A K S E L E K T R O N I K. C O M Geçiş Teknolojileri ve lot Çözümleri GEÇİŞ TEKNOLOJİLERİ FİYAT LİSTESİ Turnikeler Akıllı Kart Sistemleri Özel Projeler Otomatik Geçiş Sistemleri 1 A K S E L E K T R O N

Detaylı

Deytek Bilişim, yazılım ve bilişim üzerine faaliyet gösteren bir Ar-Ge inovasyon şirketidir.

Deytek Bilişim, yazılım ve bilişim üzerine faaliyet gösteren bir Ar-Ge inovasyon şirketidir. Deytek Bilişim, yazılım ve bilişim üzerine faaliyet gösteren bir Ar-Ge inovasyon şirketidir. Servis Grubu -Sunucu Otomasyon ve İzleme -Web Hosting -Bulut Bilişim Alt Yapı -Bulut Bilişim Servis Çözümleri

Detaylı

ARAÇ İÇİ MONİTÖRLER. 24ay. Şehiriçi ve Şehirlerarası yolcu otobüslerinde, Metrobüslerde, Tramwaylarda ve Trenlerde kullanılabilen Monitörler.

ARAÇ İÇİ MONİTÖRLER. 24ay. Şehiriçi ve Şehirlerarası yolcu otobüslerinde, Metrobüslerde, Tramwaylarda ve Trenlerde kullanılabilen Monitörler. ARAÇ İÇİ MONİTÖRLER Otobüs, Metrobüs, Deniz Otobüsü Tramvay, Metro TOCHI Design 24ay Garanti Yüksek Kalite Özel Tasarım Şehiriçi ve Şehirlerarası yolcu otobüslerinde, Metrobüslerde, Tramwaylarda ve Trenlerde

Detaylı

LOCATION INFORMATION SYSTEM

LOCATION INFORMATION SYSTEM LOCATION INFORMATION SYSTEM LIS (Konum Bilgilendirme Sistemi) adı altında isimlendirdiğimiz sistem, toplu taģıma araçlarının konum ve hız bilgilerinin GPS yardımı ile belirlenerek elektronik ortamda anlık

Detaylı

Stoklarınız ile ilgili tüm hareket ve detaylara menüler arasında gezmeden ulaşabilirsiniz.

Stoklarınız ile ilgili tüm hareket ve detaylara menüler arasında gezmeden ulaşabilirsiniz. OFİS Mikro Perakende Çözümleri 1 MİKRO OFİS SERİSİ Küçük ve orta ölçekteki perakende firmaları için hazırlanan programları, perakende satış noktalarının belkemiği olan satış noktası terminalleri (POSlarla),

Detaylı

İNFOSET İNFOSET Ses Kayıt Sistemi v2.0. Sistem Kataloğu

İNFOSET İNFOSET Ses Kayıt Sistemi v2.0. Sistem Kataloğu İNFOSET İNFOSET Ses Kayıt Sistemi v2.0 Sistem Kataloğu İ N F O S E T S E S K A Y I T S İ S T E M İ V 2. 0 Sistem Kataloğu İnfoset Yazılım Marmara Cad.Yüksel Sok. 6/7 Pendik-İstanbul Telefon 216 379 81

Detaylı

Mobilişim Ltd. Hakkında...

Mobilişim Ltd. Hakkında... Mobilişim Ltd. Hakkında... Türkiye piyasasında genç, dinamik, ciddi ve lider bir Mobil iletişim firmasıyız. 2004 yılından bu yana sizlerle birlikte gelişiyor ve büyüyoruz. "Amacımız Türkiye'de Mobil iletişimi

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler... ARKE Otomasyon Bil. Mak. San. ve Tic. Ltd. Şti. Atilla KARAÇAY Ramazan EKİN Proje & Yazılım 0.533 430 19 45 Üretim & Satış 0.533 223 13 46 atilla.karacay@arkeotomasyon.com ramazan.ekin@arkeotomasyon.com

Detaylı

MOBİL DEVLET. DOÇ. DR. METE YILDIZ HACETTEPE ÜNİVESİTESİ myildiz@hacettepe.edu.tr

MOBİL DEVLET. DOÇ. DR. METE YILDIZ HACETTEPE ÜNİVESİTESİ myildiz@hacettepe.edu.tr MOBİL DEVLET DOÇ. DR. METE YILDIZ HACETTEPE ÜNİVESİTESİ myildiz@hacettepe.edu.tr TAŞINABİLİR (MOBİL) TEKNOLOJİLER MOBİL DEVLET NEDİR? Kamusal bilgi ve hizmetlerin sunulmasında mobil teknolojilerden yararlanılmasıdır

Detaylı

ViewStick 2. Öne Çıkan Özellikler

ViewStick 2. Öne Çıkan Özellikler ViewSync Kablosuz Sunum Adaptörü ViewSync ViewStick 2 ViewSonic ViewSync ViewStick 2 kablosuz sunum ağ geçit adaptörü sahip olduğu HDMI/MHL arayüzü ile içeriklerinizi kolayca kablosuz olarak aktarabilirsiniz.

Detaylı

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Otomatik kapı için uygun çözümler Otomatik kapı ürünleri, yeni asansör montajı işlerinde artık vazgeçilmez bir ürün haline gelmiştir Bu yüzden üretimine

Detaylı

Atık Getirme Merkezi. REW-Getirme Merkez Tebliğii-Nisan Hülya ÇAKIR Çevre Mühendisi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı

Atık Getirme Merkezi. REW-Getirme Merkez Tebliğii-Nisan Hülya ÇAKIR Çevre Mühendisi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Atık Getirme Merkezi Hülya ÇAKIR Çevre Mühendisi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Sunumun İçeriği Atık Yönetimi Amaç ve Kapsam Sınıflandırma ve Kriterler Döngüsel Ekonomi Sıfır Atık Atık Yönetimi *Evsel,

Detaylı

WINDESKPORTA. sıgnum. Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi. Uygulama Çözümü. windesk.com.tr

WINDESKPORTA. sıgnum. Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi. Uygulama Çözümü. windesk.com.tr windesk.com.tr WINDESKPORTA Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi Uygulama Çözümü Kurum içinde veya dışında faaliyet gösteren Çağrı Merkezi ve Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi uygulama alanında, tek bir

Detaylı

KÜÇÜK KAPASİTELİ IP SANTRAL MS26IP

KÜÇÜK KAPASİTELİ IP SANTRAL MS26IP KÜÇÜK KAPASİTELİ IP SANTRAL MS26IP KÜÇÜK KAPASİTELİ İŞLETMELER İÇİN TASARLANAN MS26IP, IP VE GELİŞMİŞ İLETİŞİM ÖZELLİKLERİNİ SİSTEME ENTEGRE OLARAK SUNAR. SANTRALLA BİRLİKTE BEDELSİZ SUNULAN ÖZELLİKLER

Detaylı

Ortadoğu ve Avrupa da bir ilk..

Ortadoğu ve Avrupa da bir ilk.. Araç Yönetim Cihazları Ortadoğu ve Avrupa da bir ilk.. Cemalpaşa Mah. Fuzuli Cad. Galeria İş Merkezi No:45 SEYHAN / ADANA +90 322 457 84 38 - info@obdplus.com.tr Araç Yönetim Cihazları Akarsubaşı yazılım

Detaylı

Elektrikli Araçlar İçin Şarj İstasyonları. Geliştirilmiş Ödeme Sistemleri ve Şarj Teknolojileri

Elektrikli Araçlar İçin Şarj İstasyonları. Geliştirilmiş Ödeme Sistemleri ve Şarj Teknolojileri Elektrikli Araçlar İçin Şarj İstasyonları Geliştirilmiş Ödeme Sistemleri ve Şarj Teknolojileri Sunum Aşamaları 1 2 3 4 E.A Şarj İstasyonları nedir?şirketler Neden Tercih Etmeli? E.A Yaygınlığı Ve İstasyon

Detaylı

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun 2 1200 Serisi Yangın Paneli Rahatlık kurmak İhtiyaçlarınıza göre tasarlanmış eksiksiz koruma 1200 Serisi Yangın Paneli, yangın koruma için esnek,

Detaylı

A S T E K AKILLI ŞEBEKELER ELEKTRİK SAYAÇLARI UZAKTAN OKUMA SİSTEMİ SMART GRID SMART ENERGY SYSTEMS FOR PLANET S FUTURE

A S T E K AKILLI ŞEBEKELER ELEKTRİK SAYAÇLARI UZAKTAN OKUMA SİSTEMİ SMART GRID SMART ENERGY SYSTEMS FOR PLANET S FUTURE A S T E K SMART ENERGY SYSTEMS FOR PLANET S FUTURE SMART GRID AKILLI ŞEBEKELER ELEKTRİK SAYAÇLARI UZAKTAN OKUMA SİSTEMİ AKILLI ŞEBEKELER ÇÖZÜMÜ Dağıtım yapan işletmelerin otomasyon ihtiyaçları için AKILLI

Detaylı

YÖNTEM FİLO YÖNETİMİ ARAÇ İZLEME SİSTEMLERİ

YÖNTEM FİLO YÖNETİMİ ARAÇ İZLEME SİSTEMLERİ YÖNTEM FİLO YÖNETİMİ ARAÇ İZLEME SİSTEMLERİ YÖNTEM M2M ÇÖZÜMLERİ Makineler arası iletişim olarak değerlendirebileceğimiz Yöntem M2M çözümleri sayesinde, sahada bulunan her tür makineden dilediğiniz veriler

Detaylı

Tüm toplum kesimlerinin ve bireylerin BİT e erişerek ve bu teknolojileri yetkin biçimde kullanarak bahse konu sürece katkı yapması, ülkelerin bilgi

Tüm toplum kesimlerinin ve bireylerin BİT e erişerek ve bu teknolojileri yetkin biçimde kullanarak bahse konu sürece katkı yapması, ülkelerin bilgi 1 2 Tüm toplum kesimlerinin ve bireylerin BİT e erişerek ve bu teknolojileri yetkin biçimde kullanarak bahse konu sürece katkı yapması, ülkelerin bilgi toplumu ve e- devlet hedeflerinin gerçekleştirilmesi

Detaylı

FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ

FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ ermaksan.com.tr 1 FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ FIBERMAK G-FORCE FIBERMAK SL G-FORCE Hızınıza Hız Katacak... 4 2,5-18 m boy seçenekleri 1000-24000 kg yük kapasitesi Eksenel hareketler

Detaylı

Çözümleri TRAFİK ÖLÇÜM SİSTEMLERİ. İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir.

Çözümleri TRAFİK ÖLÇÜM SİSTEMLERİ. İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir. Çözümleri TRAFİK ÖLÇÜM SİSTEMLERİ İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir. Trafik Ölçüm Sistemleri Akıllı Ulaşım Sistemleri nin temel bileşenlerinden biri olan trafik ölçüm dedektörleri;

Detaylı

YEŞİL FİLO Filo Yönetim Sistemleri. http://www.yesilfilo.com/ http://www.yesilgps.com/ http://www.8gdop.com/

YEŞİL FİLO Filo Yönetim Sistemleri. http://www.yesilfilo.com/ http://www.yesilgps.com/ http://www.8gdop.com/ YEŞİL FİLO Filo Yönetim Sistemleri http://www.yesilfilo.com/ http://www.yesilgps.com/ http://www.8gdop.com/ HAKKIMIZDA; Araç Filo Yönetim sektöründe hizmet veren Yeşil Filo Yönetim Hizmetleri,eşsiz filo

Detaylı

Ethernet üzerinden Güç ile tek kabloyla kolay kurulum

Ethernet üzerinden Güç ile tek kabloyla kolay kurulum 10" (10,1" izlenebilir) All-in-One Dokunmatik Dijital E-Poster EP1042T Konferans ve toplantı düzenleme çözümü olarak tasarlanan 10" (10,11 izlenebilir) all-in-one interaktif dijital e-poster ViewSonic

Detaylı

IP İnterkom IP İNTERKOM NEDİR? IP?

IP İnterkom IP İNTERKOM NEDİR? IP? IP İnterkom IP İNTERKOM NEDİR? IP? IP İnterkom Üretilen tüm elektronik cihazlar, Ethernet çıkışlı olarak üretilmekte ve dış dünyaya bağlanabilmektedir. Bu sebeple İnterkom sistemleri de aynı yapıya uygun

Detaylı

KORUMA VE KONTROL İÇİN ÇÖZÜMLER

KORUMA VE KONTROL İÇİN ÇÖZÜMLER ENTES 1983 yılından bu yana enerji kalitesi, KORUMA VE KONTROL İÇİN ÇÖZÜMLER kompanzasyon, ölçme, koruma & kontrol ve uzaktan izleme alanlarında Enerji Kalitesi için Dogru Adres ürettiği cihazlarla Türkiye

Detaylı

VESTEL ŞİRKETLER GRUBU

VESTEL ŞİRKETLER GRUBU İÇİNDEKİLER : VESTEL ŞİRKETLER GRUBU VESTEL ELEKTRONİK TARİHÇE VİZYON/MİSYON FAALİYET ALANLARI ÜRÜN KATEGORİSİ TASARIM YÖNÜ İLE VESTEL TASARIM FABRİKASI VİZYON/MİSYON VESTEL ŞİRKETLER GRUBU VESTEL ELEKTRONİK

Detaylı

Mart 2012 SAGMER İstatistikleri

Mart 2012 SAGMER İstatistikleri Mart 2012 SAGMER İstatistikleri *Ekli dosyadaki istatistikî veriler, Sigorta Şirketlerinin SBM ye gönderdiği verilerden oluşturulmuştur. Veriler 31 Mart 2012 itibariyle alınmıştır. Tablo 1: Ödeme Yöntemine

Detaylı

ÜRETİM SÜREÇLERİNİ GÖZLEMLEMEK VE KONTROL ETMEK İÇİN KABLOSUZ ÇÖZÜM

ÜRETİM SÜREÇLERİNİ GÖZLEMLEMEK VE KONTROL ETMEK İÇİN KABLOSUZ ÇÖZÜM NETWORKER GÖZLEMLEME SİSTEMİ ÜRETİM SÜREÇLERİNİ GÖZLEMLEMEK VE KONTROL ETMEK İÇİN KABLOSUZ ÇÖZÜM Her tür makinene de kullanılabilir Kullanıcının bilgisayarına ilave bir yazılım yüklenmesi gerekmiyor Bağımsız

Detaylı

ERPA İLETİŞİM ELEKTRONİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

ERPA İLETİŞİM ELEKTRONİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ. ERPA İLETİŞİM ELEKTRONİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ. KURUMSAL ŞİRKET SUNUMU Şirket Profili Misyonumuz / Vizyonumuz Kalite Politikamız Faaliyet Alanlarımız Projelerimiz ERPA, TEKNOLOJİYE DEĞER KATAR ERPA, Yüksek

Detaylı