Danışmanlık & Referanslar

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Danışmanlık & Referanslar"

Transkript

1 Danışmanlık & Referanslar 1

2 2

3 YAZILIM GELİŞTİRME Nanosoft Group (Nanotürk & Nanovizyon) olarak kurumunuza özel yazılımlar geliştirirken, dünyaca kabul gören yazılım geliştirme metodolojilerinden faydalanıyoruz. Müfterilerimizin yazılım projeleri, farklı yetkinliklere sahip i analistleri, yazılım geliştiriciler, test uzmanları, tasarımcılar ve proje yöneticilerinden oluşan işinin uzmanı bir takım tarafından yönetilir. Vizyon ve kapsamları belirlenen tüm projelerimizde, kullandığımız metodolojilere uygun olarak gereksinim analizi, geliştirme, test, stabilizasyon gibi değişen fazları izlerken amacımız öncelikle yüksek kalite-düşük risk hedefini gözetmektir. Proje geliştirme süresince her aşamada, müşterilerimizi, olabildiğince ayrıntılı ve süreçlerle desteklenen dokümantasyon ile bilgilendiriyor; proje bitiminde, hem teknik kullanım, hem de son kullanıcı için hazırladığımız kapsamlı ve kullanışlı dokümantasyonlarla sunduğumuz çözümün kullanım aşamasındaki verimliliğini artırıyoruz.

4 YAZILIM GELİŞTİRME YAZILIM & SQL DANIŞMANLIĞI Çalık Enerji nin mevcut yazılım uygulamaları ve yazılım geliştirme süreci analiz edilmiştir. Analiz sonrasında çıkartılan çalışma planıyla kaynak kodu yönetimi ve yazılım süreç yönetimi Team Foundation Server üzerine taşınarak disiplin altına alınmıştır. Yazılım geliştirme mimarisi çok katmanlı nesne yönelimli modele taşınmıştır. Application Framework olarak Xaf DevExpress önerilmiş, bu konuda danışmanlık hizmeti sağlanmış ve projelerden birinde pilot olarak uygulaması yapılmıştır. Kod optimizasyonu konusunda da danışmanlık hizmeti verilmiştir. WINDOWS WORKFLOW FOUNDATION Çalık Enerji bünyesinde SSCM ve SCOM dan gelen verilerin Intranet Partalında gösterilmesi amacıyla danışmanlık hizmeti verilmiştir. Bu kapsamda MS Workflow Foundation Persistence Database kurulumu ve konfigürasyonu, Custom Business Processlerin tanımlanması, WF üzerinde örnek projeler açılması, Custom Tracking metotları ile iş akışlarındaki raporlama iyileştirmeleri yapılmıştır. BAYİ MUHASEBESİ YAZILIMI Bayilerin ikramiye ödemelerinden ve alacaklarından doğan tahakkukların tahsilatı veya iadesinin yapılmasına ilişkin muhasebe yazılımı Spor Toto teşkilat Başkanlığı için geliştirilmiştir. Tahsilat ve İade İşlemleri için, İş Bankası, Garanti Bankası, Ziraat Bankası ve Akbank ile çeşitli web servisler aracılığıyla haberleşme sağlanmaktadır. KULÜPLER MUHASEBESİ YAZILIMI Kulüplere tahakkuk eden alacakların fatura karşılığı kulüplere ödenmesi, federasyon ve devlet hisselerinin ayrılması ve mevcut muhasebe sistemiyle entegrasyonun sağlanmasını sağlayan özel bir yazılım geliştirilmiştir. SHAREPOINT INTERNET PORTALI Firmanın elektronik ortamdaki yüzü niteliği taşıyan ve imaj olarak büyük önem taşıyacak Çalık Enerji Internet sitesi Ms Sharepoint teknolojisi kullanılarak geliştirilmiştir. Çalık Enerji Internet Sitesinin teknolojik olarak getirdiği faydalardan en önemlilerinden biri ise kolaylıkla içerik güncellemelerinin yapılabilir olmasıdır.

5 YAZILIM GELİŞTİRME BAYİ MUHASEBESİ YAZILIMI BANKACILIK ENTEGRASYONU Türkiye deki İddaa Bayilerinin ikramiye ödemelerinden ve alacaklarından doğan tahakkukların tahsilatı veya iadesinin yapılmasına ilişkin muhasebe yazılımı Spor Toto teşkilat Başkanlığı için geliştirilmiştir. Tahsilat ve İade İşlemleri için, İş Bankası, ile çeşitli web servisler aracılığıyla haberleşme saklanılmaktadır. Bu çerçevede İş Bankası için entegrasyon çalışması yapılmış ve connector yazılımlar geliştirilmiştir. BAYİ MUHASEBESİ YAZILIMI BANKACILIK ENTEGRASYONU Türkiye deki İddaa Bayilerinin ikramiye ödemelerinden ve alacaklarından doğan tahakkukların tahsilatı veya iadesinin yapılmasına ilişkin muhasebe yazılımı Spor Toto teşkilat Başkanlığı için geliştirilmiştir. Tahsilat ve İade İşlemleri için, Garanti Bankası, ile çeşitli web servisler aracılığıyla haberleşme saklanılmaktadır. Bu çerçevede Garanti Bankası için entegrasyon çalışması yapılmış ve connector yazılımlar geliştirilmiştir. BAYİ MUHASEBESİ YAZILIMI BANKACILIK ENTEGRASYONU Türkiye deki İddaa Bayilerinin ikramiye ödemelerinden ve alacaklarından doğan tahakkukların tahsilatı veya iadesinin yapılmasına ilişkin muhasebe yazılımı Spor Toto teşkilat Başkanlığı için geliştirilmiştir. Tahsilat ve İade İşlemleri için, Ziraat Bankası, ile çeşitli web servisler aracılığıyla haberleşme saklanılmaktadır. Bu çerçevede Ziraat Bankası için entegrasyon çalışması yapılmış ve connector yazılımlar geliştirilmiştir. AMBALAJ STOK PROJESİ Daimler bünyesinde, Access uygulamasının IT stratejisine uymaması, veri koruma ve bütünlüğünde yaşanan sıkıntılar, bayilere teslimat konusunda bildiriminde ilgili firmaya olan bağımlılık ve bayilerin sisteme geri bildiriminde yaşanan reklamasyon maliyetleri nedeniyle firma özel yazılım geliştirmek istemi ve Nanotürk Yazılım ile çalışmaya karar vermiştir. Görsel, yazılım standartlarına uygun, kullanıcı kolaylığı sağlayan yeni teknolojiye dayalı bir yazılım çözümü geliştirilerek proje başarıyla tamamlanmıştır. Bu projede ayrıca Radyo Frekansı ile Tanımlama (RFID) teknolojisi, radyo frekansı kullanarak nesneleri tekil ve otomatik olarak tanıma yöntemi kullanılmıştır.

6 YAZILIM GELİŞTİRME SES KAYIT SİSTEMİ YAZILIMI TBMM Meclis Kurulu Toplantıların tek merkezde ses kayıtlarının alınabilmesini sağlayan özel bir yazılım geliştirilmiştir. Yazılım geliştirme mimarisi çok katmanlı nesne yönelimli modele taşınmıştır. Application Framework olarak Xaf DevExpress önerilmiş, bu konuda danışmanlık hizmeti sağlanmış ve projelerden birinde pilot olarak uygulaması yapılmıştır. Kod optimizasyonu konusunda da danışmanlık hizmeti verilmiştir. VERİTABANI YÖNETİM SİSTEMİ Oracle, Sybase ve Ms SQL gibi çeşitli veri tabanlarımdaki dataların tek merkezden kontrolünün sağlanacağı özel bir yazılım geliştirilmiştir. Yetkisi dahilindeki kullanıcıların tablo ve viewlardaki verilerden custom raporlar alabilecekleri bir sistem tasarlanmıştır. SQL DANIŞMANLIĞI OST de uzun süredir sunulan danışmanlık hizmeti ile kurumun veri tabanı ortamının sürekli iyileştirilmesi ve OST nin iç kaynaklarının yetkinliklerinin geliştirilmesi sağlanmıştır. Bu süre boyunca veri tabanı sürüm yükseltme, Reporting Services ve raporların yaygınlaştırılması, High Availability ve Disaster Recovery yapılarının oluşturulup, dokümantasyonu ve testinin gerçekleştirilmesi, sorgu performans sorunlarının belirlenmesi ve ölçülebilir iyileştirmeler sağlanması, SQL sunucularının konfigürasyonlarının gözden geçirilip iyileştirilmesi ve gerekli durumlarda donanım yükseltmesinin önerilmesi gibi danışmanlık hizmetleri sağlanmıştır. TIMESHEET MODÜLÜ YAZILIMI Çalık Enerji bünyesinde devam eden projelerde tüketilen mühendislik faaliyetlerinin adam/saat cinsinden miktarını belirlemek, öngörülen mühendislik faaliyetlerinin ne kadarının tamamlandığının tespiti ile planlanan proje takviminin sağlamasını yapabilmek amacıyla geliştirilmiştir. Mühendisler tarafından doldurulacak haftalık çalışma formlarının yöneticileri tarafından onayının sağlanmasıyla doğru ve gerçek bilgilerin sisteme aktarılması, raporların sağlıklı hale getirilmesini sağlamaktadır.

7 YAZILIM GELİŞTİRME ENVANTER MODÜLÜ & SAP MM ENTEGRASYONU Çalık Enerji bünyesinde bulunan bütün envanter bilgilerinin tutulması, ürün kodları ile hangi personele hangi tarihlerde verildiği bilgisi, şu an hangi envanter kimin zimmetinde olduğu bilgisi gibi raporların kullanıcı dostu bir ara yüz ile alınabildiği bir yazılım geliştirilmiştir. Application Framework olarak Xaf DevExpress kullanılmış, ekibiz tarafından geliştirilen yazılım aynı zamanda Çalık Enerji SAP MM modülüyle entegre edilmiştir. E-DEVLET İLE İNTERAKTİF ALACAK SORGULAMA SİSTEMİ Kulüplerin, Sportoto Teşkilat Başkanlığı na bağlı İddaa oyunundan doğan alacaklarını E-Devlet üzerinden sorgulamasını sağlamıştır. Görsel, yazılım standartlarına uygun, kullanıcı kolaylığı sağlayan yeni teknolojiye dayalı bir yazılım çözümü geliştirilerek proje başarıyla tamamlanmıştır. ÇAĞRI MERKEZİ YAZILIMI 6000 kişiye hizmet veren, bayilerin telefonla arayıp borçlarını sorgulayabildiği Microsoft CRM ile entegre çalışan bir yazılımdır. ilgili uygulama IT standartlarına uygun bir şekilde ve bir çok ek fonksiyon ile birlikte, DevExpress kontrolleri ile jquery kullanılarak, ASP.NET ile web uygulaması olarak geliştirilmiştir. SEYEHAT MODÜLÜ Çalık Enerji bünyesinde çalışan personelin planladığı seyahatlerin tek bir noktadan görülebildiği, bilet maliyetlerinin izlenebildiği ve seyahatler hakkında her türlü raporların alınabildiği bir yazılım geliştirilmiştir. ilgili uygulama IT standartlarına uygun bir şekilde ve bir çok ek fonksiyon ile birlikte, DevExpress kontrolleri ile jquery kullanılarak, ASP.NET ile web uygulaması olarak geliştirilmiştir.

8 YAZILIM GELİŞTİRME ONLINE SCOREBOARD PROGRAMI Judo Federasyonu için, Türkiye çapında düzenlenen bir çok judo müsabakalarında Avrupa Judo Federasyonu ile entegre elektronik skorboard yazılımı yazılmıştır. Görsel, yazılım standartlarına uygun, kullanıcı kolaylığı sağlayan yeni teknolojiye dayalı bir yazılım çözümü geliştirilerek proje başarıyla tamamlanmıştır. INTERNET PORTALI Atletizm Federasyonu nun elektronik ortamdaki yüzü niteliği taşıyan ve imaj olarak büyük önem taşıyacak Atletizm Federasyonu Internet sitesi Ms.net teknolojisi kullanılarak geliştirilmiştir. Judo Federasyonu Internet Sitesinin teknolojik olarak getirdiği faydalardan en önemlilerinden biri ise kolaylıkla içerik güncellemelerinin yapılabilir olmasıdır. INTERNET PORTALI Güreş Federasyonu nun elektronik ortamdaki yüzü niteliği taşıyan ve imaj olarak büyük önem taşıyacak Güreş Federasyonu Internet sitesi Ms.net teknolojisi kullanılarak geliştirilmiştir. Güreş Federasyonu Internet Sitesinin teknolojik olarak getirdiği faydalardan en önemlilerinden biri ise kolaylıkla içerik güncellemelerinin yapılabilir olmasıdır. SEYEHAT MODÜLÜ Çalık Enerji bünyesinde çalışan personelin planladığı seyahatlerin tek bir noktadan görülebildiği, bilet maliyetlerinin izlenebildiği ve seyahatler hakkında her türlü raporların alınabildiği bir yazılım geliştirilmiştir. ilgili uygulama IT standartlarına uygun bir şekilde ve bir çok ek fonksiyon ile birlikte, DevExpress kontrolleri ile jquery kullanılarak, ASP.NET ile web uygulaması olarak geliştirilmiştir.

9 YAZILIM GELİŞTİRME SHAREPOINT PORTAL PROJESİ Milli Güvenlik Kurulu nun kurumsal portalı için gerçekleştirilen projede, Sharepoint 2013 geçişlerinin yanı sıra Haberler ve Duyurular, Öneriler, İzinler gibi web ara yüzleri ile i akışlarının geliştirilmesi, kullanıcı profillerinin servis entegrasyonu ve kişi arama modülü çalınmaları yapılmıştır. Kuruma ayrıca İş Zekası kapsamında çözüm geliştiren ve devamında çözümün danışmanlık hizmetlerini sunan Nanovizyon Bilişim, iş sürekliliği adına kurumun proje ekibine ve kurumdaki Power User lara konuyla ilgili eğitimler verdi. SHAREPOINT INTRANET PORTALI Sharepoint ile Çalık Enerji için geliştirilen Intranet Portalı ile belgeler, bilgiler ve fikirler için merkezi bir depolama ve işbirliği alanı oluşturulmuş, Çalık Enerji genç ve dinamik çalışanlarına hitap eden portal ile sosyal ortamların oluşması ve bilgilerin daha hızlı paylaşılması sağlanmıştır. Kurumsal Intranet portalı içerisinde online toplantı odası rezervasyonu, kurum içi haberleşme, döviz kurları ve borsa, bu hafta doğanlar, bu hafta işe girenler, mesajlaşma, etkinlik ve faaliyet takvimi, iç duyuralar ve hava durumu gibi bir çok modül bulunmaktadır. YAZILIM & SQL DANIŞMANLIĞI Yapıtek İnşaat ın mevcut yazılım uygulamaları ve yazılım geliştirme süreci analiz edilmiştir. İnceleme sonrasında çıkartılan çalışma planıyla kaynak kodu yönetimi ve yazılım geliştirme süreç yönetimi Team Foundation Server üzerine taşınarak disiplin altına alınmıştır. Yazılım geliştirme mimarisi çok katmanlı nesne yönelimli modele taşınmıştır. Kod optimizasyonu konusunda da danışmanlık hizmeti verilmiştir. INTERNET PORTALI Hentbol Federasyonu nun elektronik ortamdaki yüzü niteliği taşıyan ve imaj olarak büyük önem taşıyacak Hentbol Federasyonu Internet sitesi Ms.net teknolojisi kullanılarak geliştirilmiştir. Hentbol Federasyonu Internet Sitesinin teknolojik olarak getirdiği faydalardan en önemlilerinden biri ise kolaylıkla içerik güncellemelerinin yapılabilir olmasıdır.

10 YAZILIM GELİŞTİRME PROJE YÖNETİM & PAYLAŞIM YAZILIMI LT Grup için Nanotürk Yazılım tarafından geliştirilen Proje Yönetim & Paylaşım Yazılım'ıyla ilgili yöneticiler, sınırsız sayıda proje yönetebilmekte, zamanını ve kaynaklarını kontrol edebilmekte, proje gelir ve giderlerinden haberdar olmaktadır. Geliştirilen yazılım ile ayrıca. Application Framework olarak Xaf DevExpress önerilmiş, bu konuda danışmanlık hizmeti sağlanmış ve projelerden birinde pilot olarak uygulaması yapılmıştır. Kod optimizasyonu konusunda da danışmanlık hizmeti verilmiştir. IK KARİYER MERDİVENİ YAZILIMI Personel terfi ve ihtiyaç planlama sisteminin adil ve analitik algoritmalar ile yapılmasını sağlayan bu yazılım Çalık Enerji nin günümüz teknolojinin nimetlerinden sonuna kadar faydalanmak istemesi ve hızla büyüyen yapısında artan personel ihtiyacının doğru kişilerce doldurulmasını hedefleyen vizyonu nedeniyle özel yazılım geliştirmek istemiş ve Nanosoft Grup Bilişim Hizmetleri ile çalışmaya karar vermiştir. Görsel, yazılım standartlarına uygun, kullanıcı kolaylığı sağlayan yeni teknolojiye dayalı bir yazılım çözümü geliştirilerek proje başarıyla tamamlanmıştır. ONLINE SCOREBOARD PROGRAMI Judo Federasyonu için, Türkiye çapında düzenlenen bir çok judo müsabakalarında FILA ile entegre elektronik skorboard yazılımı yazılmıştır. Görsel, yazılım standartlarına uygun, kullanıcı kolaylığı sağlayan yeni teknolojiye dayalı bir yazılım çözümü geliştirilerek proje başarıyla tamamlanmıştır. E-FATURA SAP CONNECTOR YAZILIMI Tepe İnşaat A.Ş. de e-fatura gönderimi ve alımı Nanosoft Group ( Nanotürk & Nanovizyon ) olarak iş ortağı olduğumuz özel entegratör ve saklayıcı kuruluş olan Uyumsoft ile yapılmaktadır. Tepe İnşaat A.Ş. Elektronik faturalarını da SAP MM ve SD modülleri üzerinden kesmeye devam etmek istemiştir ve bu E-fatura SAP Connector Yazılımı konusunda Nanovizyon Bilişim ile çalışmayı tercih etmiştir.

11 YAZILIM GELİŞTİRME TÜMEP PORTALI PROJESİ Kurumun elektronik ortamdaki yüzü niteliği taşıyan ve imaj olarak büyük önem taşıyacak TÜMEP Türkiye Medya Eğitimi Programı Internet sitesi Basın yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü için özel olarak tasarlanmıştır. TÜMEP Internet Sitesinin teknolojik olarak getirdiği faydalardan en önemlilerinden biri ise kolaylıkla içerik güncellemelerinin yapılabilir olmasıdır. TÜRKMEP PORTALI PROJESİ Kurumun elektronik ortamdaki yüzü niteliği taşıyan ve imaj olarak büyük önem taşıyacak TÜRKMEP Türk Dili Konuşan Ülkeler ve Topluluklar Medya Platformu Internet sitesi Basın yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü için özel olarak tasarlanmıştır. TÜRKMEP Internet Sitesinin teknolojik olarak getirdiği faydalardan en önemlilerinden biri ise kolaylıkla içerik güncellemelerinin yapılabilir olmasıdır. STK MALİ DESTEK YÖNETİMİ YAZILIMI ANALİZİ Sivil Toplum Kuruluşları Bilgi Sistemi analiz çalışması T.C. Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı nda, kurum paydaşları ile yapılan görüşmeler ve mevcut iş süreçlerinin incelenmesi ile hazırlanmıştır. STKBS (Sivil Toplum Kuruluşları Bilgi Sistemi) Analiz çalışması öncesi, T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı Türkiye Ulusal Ajansı Turna Yazılımı, T.C. Bilim Sanayii ve Teknoloji Bakanlığı San-Tez Online yazılımı ve T.C. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı KBS Yazılımlarında yer alan mevcut sistemlerin incelenmesi gerçekleştirilerek inceleme raporları oluşturulmuştur E-DEFTER SAP CONNECTOR YAZILIMI Tepe İnşaat A.Ş. de e-defter hizmetini Nanosoft Group ( Nanotürk & Nanovizyon ) olarak iş ortağı olduğumuz özel entegratör ve saklayıcı kuruluş olan Uyumsoft vermektedir. Tepe İnşaat A.Ş. Elektronik faturalarını da SAP modülleri üzerinde saklamak ve günlük hayatlarında hiç bir değişiklik olmadan yollarına kaldıkları yerden devam etmek istemiştir ve bu E-Defter SAP Connector Yazılımı konusunda Nanovizyon Bilişim ile çalışmayı tercih etmiştir.

12 İŞ ZEKASI Nanosoft Group (Nanotürk & Nanovizyon) Microsoft teknolojileri ile iş zekası çalışmalarının her alanında yer almaktadır. Bu kapsamda geliştirilen çözüm tiplerine bazı örnekler aşağıda listelenmiştir: İş zekası ister analizi ve mantıksal tasarımı Veri ambarı tasarımı ETL paketlerinin tasarımı, uygulanması ve otomasyonu OLAP küplerinin yapılandırılması MDX ifadelerinin yazılması Raporlama ihtiyaçlarının analizi ve raporlama sisteminin tasarımı, SSRS raporlama çalışmaları Sharepoint ve PPS raporlama çalışmaları Veri madenciliği projeleri

13 İŞ ZEKASI VERI MADENCILIGI YAYGINLAŞTIRMA PROJESI Bilişim sektöründe iş zekası uygulamalarıyla tanınan Nanosoft Group (Nanotürk & Nanovizyon) Sportoto Teşkilat Başkanlığı bünyesinde üç sene üst üste uyguladığı çalışmada 4 er kişiden oluşan iki ayrı takımla veri madenciliği çalınmaları yapmıştır. Öncelikle oluşturulan gruplara Excel datamining eklentisi üzerinden veri madenciliğinin nasıl yapılacağına ilişkin bilgi aktarımı yapan uzmanlarımız, takımların oluşturulmasıyla birlikte bu takımların seçtiği konularda veri madenciliği projelerini hayata geçirmiştir. İkinci etapta ise Sportoto Teşkilat Başkanlığı bünyesinde veri madenciliğinden fayda sağlanabilecek konular araştırılmış ve seçilen konularda NanoTürk Yazılım altı aylık bir süreçte danışmanlık hizmeti vermiştir. Danışmanlık kapsamında takımların gerçekleştirdiği çalışmalar değerlendirilerek sonraki etaplar tanımlanmıştır. Her iki senede bir danışmanlık çalışmasıyla yapılan geri bildirimler, bu çalışmaları Sportoto Teşkilat Başkanlığı bünyesindeki benzer geliştirme çalınmaları arasında en üst sıralara taşınmıştır. İŞ ZEKASI VE VERI AMBARI DANIŞMANLIĞI İş zekası uygulamalarında birçok yenilikçi çözüme imza atan Nanosoft Group (Nanotürk & Nanovizyon ) sektörün öncü markalarından Çalık Enerji yi markanın dinamizmine paralel bir danışmanlık hizmeti sundu. İlk aşamada veri ambarı tasarım ilkeleri ve SSAS, SSIS, SSRS kullanım bilgileri ile ilgili olarak Çalık Enerji ye danışmanlık hizmeti veren Nanovizyon Bilişim daha sonra projenin ileri aşamalarını kurumla birlikte gerçekleştirdi. Proje, veri ambarı tasarımları, aktarım paketlerinin geliştirilmesi, küp yapısının kurulumu, dinamik küp güvenliğinin sağlanması ve raporlama servislerinin oluşturulması gibi süreçleri kapsıyordu. Geliştirilen yapı bir aylık test sürecinden sonra kullanıma alındı. Nanovizyon Biilişim, proje kapsamında, Çalık Enerji nin kurumsal karne (balance scorecard) ihtiyacına yönelik ek çözümleri de gerçekleştirdi. İŞ ZEKASI VE VERI AMBARI DANIŞMANLIĞI Eltemtek bünyesinde devam eden projelerde tüketilen mühendislik faaliyetlerinin adam/saat cinsinden miktarını belirlemek, öngörülen mühendislik faaliyetlerinin ne kadarının tamamlandığının tespiti ile planlanan proje takviminin sağlamasını yapabilmek amacıyla geliştirilmiştir. Mühendisler tarafından doldurulacak haftalık çalışma formlarının yöneticileri tarafından onayının sağlanmasıyla doğru ve gerçek bilgilerin sisteme aktarılması, raporların sağlıklı hale getirilmesini sağlamaktadır.

14 İŞ ZEKASI İŞ ZEKASI VE ANALİTİK RAPORLAMA DANIŞMANLIĞI Proje kapsamında öncelikle İddaa nın iç kaynaklarıyla geliştirmiş olduğu kendi uygulaması için analitik raporlama katmanı geliştirildi. Nanotürk Yazıılım ın sunduğu danışmanlık hizmeti, İddaa kaynaklarıyla beraber ve know-how aktarımı olacak şekilde uygulandı. Bu yöntemle oluşturulan yapı üzerine, daha sonraki dönemde yapılması olası ek geliştirmelerin, İddaa nın kendi kaynaklarıyla gerçekleştirmesi mümkün hale geldi. Veri ambarı tasarımı, aktarım paketlerinin tasarımı ve uygulanması, küp uygulaması, raporlama servisleri ve Excel raporlarının alınması bu proje kapsamında gerçekleştirilen çalımalar içinde yer almaktadır. PERFORMANS YÖNETİMİ PROJESİ Proje Çalık Enerji bünyesinde Nanotürk danışmanları tarafından yürütülmüştür. Yıllık olarak belirlenen performans hedeflerinin gerçekleme ve bütçe hesapları ile ilgili verilerin, zaman, birim ve gösterge gibi birçok kırılımda İş Zekası (BI) araçları ile raporlanması sağlanmıştır. Proje kapsamında mevcut yapı analiz edilmiş, uygulamalardan gelen veriler ile elle girilen veriler incelenerek veri ambarı tasarımı yapılmıştır. Uygulamalardan gelen verilerin temizlenerek aktarılması için paketler geliştirilmiş, elle girilen verilerin yönetimi için MDS aracı kullanılmıştır. Ambar tasarımının ardından OLAP küp yapısı oluşturulmuştur. Reporting Services (SSRS) teknolojisi ile küp üzerinden Çalık Enerji yıllık performans hedefi Kitapçığı otomatik alınabilir hale gelmiştir. Sharepoint portal üzerinde yöneticiler için özet PerformancePoint raporları geliştirilmiştir. Çalışanlar da Excel Pivot Table ve Pivot Chart teknolojileri ile istedikleri raporları geliştirebilmektedirler. İŞ ZEKASI DANIŞMANLIĞI Nanotürk Yazılım tarafından verilen İş Zekası danışmanlığı hizmetlerine konu olan bu projede çıkı noktası, ağırlıkla saha çalınanlarına mobil teknolojiler üzerinden ve uzaktan bilgi desteği verebilmekti. Nanotürk Yazılım uzmanları, bu amaçla veri ambarı tasarımı, aktarım paketleri ve küp geliştirme çalışmaları gerçekleştirdi. Daha sonra projedeki i ihtiyaçları doğrultusunda ve takip eden yıllarda ek geliştirme çalışmaları yapılarak bu projenin kapsamı genişletilmiştir.

15 ALTYAPI & GÜVENLİK Nanosoft Group (Nanotürk & Nanovizyon), Microsoft, Cisco ve Cyberoam gibi dünyaca kabul görmüş teknolojileri kullanarak uçtan uca altyapı ve güvenlik çözümleri sağlamaktadır. Bu kapsamda geliştirilen çözüm tiplerine örnekler aşağıdaki gibi listelenmiştir: Active Directory mimarisine sahip kurumların konsolidasyonu ve yeniden tasarımı Firmaların farklı firmalar tarafından satın alınması sonucu mimarinin geçişinin ve entegrasyonunun gerçekleştirilmesi Active Directory konsolidasyonu temelli uygulama ve diğer tüm bileşenlerinin konsolide ve/veya entegre edilme çözümleri Failover Clustering ve Network Load Balancing bileşenleri ile yüksek erişilebilirlik çözümleri Active Directory tasarımı, yükseltme ve geçişleri Network Access Protection (NAP) çözümlerinin geliştirilmesi ve ağ katmanı (802.1x) ile entegrasyonu Her katmanda güvenlik çözümlerinin geliştirilmesi IT Güvenlik Analizi ile kurumsal altyapı ve bilgi güvenliğinin değerlendirilmesi

16 ALTYAPI & GÜVENLİK ORACLE ASM (GRID) KURULUMU Enerjisa için Oracle 11gR2 Otomatik Depolama Yönetimi için çeşitli önemli geliştirmeler içeren bir proje çalışması yapılmıştır. Paylaşımlı depolama alanındaki fiziksel disklerin formatlanma işleminden sonra ilgili fiziksel disklerde ASM diskleri oluşturulmuştur. SM diskleri veri tabanı veri dosyalarını, redo log dosyalarını ve kontrol dosyalarını saklamaktadır. Son olarak grid infrastructure kurulumu ile proje başarıyla tamamlanmıştır. WINDOWS SERVER 2012 R2 & ACTIVE DIRECTORY GEÇİŞİ Türkiye nin lider enerji şirketlerimden Eltemtek in altyapısında bulunan ve sistemin akışı için hayati öneme sahip konumdaki Domain Controller (DC) sunucuların yeni nesil Windows Server 2012/R2 ye terfi ettirilmesi projesi, Nanotürk uzmanlığıyla gerçekleştirilmiştir. Proje kapsamında Nanotürk danışmanlığında detaylı analizler hazırlanmış ve sistem bütünlüğü korunarak DC lerin geçişi tamamlanmıştır. Proje kapsamında Eltemtek bünyesindeki bütün kurumsal uygulamaların ve önemi büyük olan mesajlaşma sisteminin entegrasyonu başarıyla sağlanarak, Microsoft un en güncel sunucu iletim sistemi platformu sisteme dahil edilmiştir. KONSOLiDASYON VE ENTEGRASYON ÇÖZÜMÜ Eltemtek te, mevcut Active Directory ortamının yeni bir Forest üzerinde oluşturulma işlemleri Nanotürk tecrübesiyle gerçekleştirildi. Kurumsal uygulamaların, hizmetlerin, kaynakların ve verilerin yeni ortama geçişini başarı ile sağlayabilmek için, eski ortam ve yeni ortam, çift yönlü olarak birlikte çalışmak üzere tasarlandı. Yeni ortama geçi sırasında Exchange Server, Remote Desktop Services gibi kritik uygulamalar da en son versiyonlarına yükseltilerek tasarımları yeniden yapıldı.

17 ALTYAPI & GÜVENLİK HYPER-V SANALLATIRMA Proje kapsamında kurumun mevcut fiziksel sunucu altyapısı iki node'u olan Windows Server 2008 R2 Hyper-V mimarisi ile sanallaştırılmıştır. Bu sanal mimari, sunucuların yüksek erişilebilirlik yapısında çalışması için yapılandırılmıştır. Sunucular, yeni yapıda, System Center Virtual Machine Manager 2010 platformu ile yönetilebilmektedir LYNC SERVER 2013 KURULUMU Türkiye nin köklü enerji kurumlarından Eltemtek, iletişim maliyetlerini azaltmak, görüntülü konferans görüşmeleri yapabilmek ve PSTN altyapısını merkezîleştirmek ihtiyacıyla Nanotürk ün danışmanlığını tercih etmiştir. Nanotürk yürüttüğü projede ihtiyaçlar doğrultusunda geliştirilen Lync Server 2013 çözümünün yanı sıra Mediation Servisi yapılandırılıp var olan PSTN altyapısına entegrasyonu sağlanmıştır. Kullanıcıların Lync 2013, Lync 2013 Attendee ve Lync Web App kullanarak A/V ve web konferansı iletişimi kurabilme yeteneği sağlanmıştır. EXCHANGE SERVER 2013 GEÇİŞİ VE KONSOLİDASYONU İller Bankası altyapısında, birçok lokasyonda dağınık durumda bulunan Exchange 2003 mesajlaşma yapısı, son kullanıcı kesintisi ve veri kaybı yaşanmadan, genel merkezde konsolide edilmiş ve yüksek erişilebilirlik çözümleri kullanan Exchange 2013 mimarisine taşınmıştır. Nanotürk danışmanlığında gerçekleşen bu projede e-posta sunucuları için Database Availability Group mimarisi tasarlanarak yüksek erişilebilirlik çözümleri devreye alınmıştır. Mobil kullanıcılar için gerçekleştirilen Outlook Anywhere konfigürasyonu sayesinde yetkili çalışanların uzaktan güvenli şekilde oturum açmalarına olanak sağlanmıştır. Exchange 2013 ile birlikte gelen yeni özellikler (Dynamic Disclaimer, Mailtips, Exchange Control Panel vb.) devreye alınmıştır.

18 ALTYAPI & GÜVENLİK EXCHANGE SERVER 2010 VE KONSOLİDASYON ÇÖZÜMÜ Sportoto Teşkilat Başkanlığı için gerçekleştirilen bu projede kurum bulunan çoklu Active Directory Forest ve Exchange organizasyonlarının konsolide edilerek yeni bir organizasyon üzerinde hizmet vermesi sağlanmıştır. Çok sayıda farklı bileşen, teknoloji ve mimariye sahip bu yapıda merkezi e-posta iletişimi sağlanmış ve her yerden kesintisiz iletişim özellikleri devreye alınmıştır. Exchange Server 2010 çözümünün kullanıldığı bu proje, bu alanda yapılan en büyük konsolidasyon ve geçi projeleri arasında yer almaktadır. PUBLIC KEY INFRASTRUCTURE ÇÖZÜMÜ Nanotürk danışmanlığında, olası riskler analiz edilmiş, kapsamlı bir uygulama ve altyapı geçi senaryosu oluşturulmuştur. Her aşamanın dokümante edilmesini sağlayan Nanotürk uzmanları geçiş ile birlikte var olan Exchange Server, Active Directory gibi teknolojilerin güncellenmesi, konsolidasyonu ve Özverenler ortamına tam entegrasyonu sağlamıştır. Bu süreçte yeni bir mimari oluşturulmuş ve eski mimari ile yeni mimari, geçi sürecinin kesintisiz ve sağlıklı gerçeklemesi için karılıklı olarak birlikte çalıştırılmıştır. Tüm kaynaklar ve veriler eski mimariden yeni mimariye sorunsuz aktarılmıştır. Nanotürk, bu kapsamlı ve çok adımlı çalımada Exchange Server 2010, Active Directory 2008/R2 gibi birçok alt projeyi de başarıyla hayata geçirmiştir. EXCHANGE SERVER 2010 ve FOREFRONT TMG 2010 PROJESI Kurumun ihtiyacı doğrultusunda yapılan çalışmada geliştirilen çözüm, sistem sürekliliğini sağlayacak ve yük dağılımını mümkün kılacak şekilde yapılandırılmıştır. Bu temelin üzerine e-posta sistemlerinin güvenliğini artırmak adına Exchange Server 2010 Edge Transport rolü ve ForeFront Protection for Exchange uygulamaları konumlandırılmıştır. Böylece TMG 2010 sunucular iç ve dı iletim trafiğini yük dengeli olarak gerçekleştirirken tüm mesajlaşma trafiğinin de TMG Exchange Server 2010 üzerinden güvenli bir şekilde transfer edilmesi sağlanmıştır. Böylece ForeFront Protection for Exchange, Antispam ve Antivirüs güvenlik uygulamalarının TMG 2010 konsolundan yönetimi mümkün kılınmış, diğer güvenlik duvarı, VPN, proxy ve antispam uygulamalarına olan ihtiyaç ortadan kaldırılmıştır.

19 ALTYAPI & GÜVENLİK ORACLE ASM (GRID) KURULUMU Enerjisa için Oracle 11gR2 Otomatik Depolama Yönetimi için çeşitli önemli geliştirmeler içeren bir proje çalışması yapılmıştır. Paylaşımlı depolama alanındaki fiziksel disklerin formatlanma işleminden sonra ilgili fiziksel disklerde ASM diskleri oluşturulmuştur. SM diskleri veri tabanı veri dosyalarını, redo log dosyalarını ve kontrol dosyalarını saklamaktadır. Son olarak grid infrastructure kurulumu ile proje başarıyla tamamlanmıştır. HYPER-V SANALLAŞTIRMA Bu projede Nanotürk danışmanları, mevcut Windows Server 2008 R2 Hyper-V sanallatırma mimarisinin, Windows Server 2012 Hyper-V sanallaştırma mimarisine yükseltilmesini sağlamıştır. Mevcut dört node'lu Failover Cluster yapısında çalışan sunucular aynı şekilde yüksek erişilebilirlik yapısına yükseltilmiş; mevcut olan System Center Virtual Machine Manager 2008 R2 yönetim platformu ise teknolojinin 2012 versiyonuna yükseltilerek maksimum yönetim entegrasyonu elde edilmiştir. VMWARE 5.1 Sportoto nun 10 fiziksel ve 80 sanal sunucusu ile vsphere sanallaştırma altyapısında kullanılan vcenter 4 ve ESX 4 sunucuları ESX 5 sürümüne güncellenmesi Nanotürk uzmanlığında gerçekleştirildi. Ayrıca yapılan planlı bakım anlaması kapsamında sanallaştırma altyapısında yaşanan sorunlar ticket sistemi ile düzenli olarak Nanotürk tarafından çözülmekte ve raporlanmaktadır.

20 ALTYAPI & GÜVENLİK FAILOVER CLUSTER OPTİMİZASYONU Mevcut dört node'lu Failover Cluster yapısında çalışan sunucular aynı şekilde yüksek erişilebilirlik yapısına yükseltilmiş; mevcut olan System Center Virtual Machine Manager 2008 R2 yönetim platformu ise teknolojinin 2012 versiyonuna yükseltilerek maksimum yönetim entegrasyonu elde edilmiştir. SYSTEM CENTER OPERATIONS MANAGER (SCOM)) Günümüz veri merkezlerinde sunucu sistemlerinin sayıca artışı, bu yapıların sağlıklı çalışması, performansı ve sistem sürekliliği için düzenli izleme faaliyetini bir zorunluluk haline getirmektedir. Atletizm Federasyonunu veri merkezi için kurum altyapısında dağınık şekilde bulunan 40 Terminal Server'ın durum bilgilerinin alınması ve çalışma sürekliliğinin sağlanması işlevsel açıdan hayati bir önem arz ediyordu. Bu çerçevede kurumlara merkezi bir bakış açısı sağlayan Microsoft System Center Operations Manager teknolojisi ile kurum için merkezi ve proaktif bir izleme ve raporlama sistemi geliştirildi. Nanotürk uzmanlarının hayata geçirdiği bu proje sayesinde kurum bünyesindeki Windows, Active Directory, Microsoft Exchange, DNS, IIS ve SQL sunucu sistemlerinin izlenmesi, sunucu performanslarının optimize edilmesi, bu yönde gerekli iyileştirmelerin yapılması ve geçmişe yönelik raporlamayı sunması mümkün hale geldi. Kurum genelinde sistem farkındalığının artmasıyla verimli ve etkin çalıma ortamı hedefinde önemli bir adım daha atılmış oldu. SCCM ILE WINDOWS 7 İŞLETİM SİSTEMİ DAĞITIMI Microsoft Consultancy Services ile yapılan ortak çalışmada Atletizm Federasyonunu Active Directory altyapısı Windows Server 2008 R2 ye yükseltildi. Bu projede önce kurumun Türkiye nin çeşitli bölgelerine yayılmış halde bulunan istemci işletim sistemi altyapısı için gerekli uygulama uyumluluk testleri gerçekleştirildi. Daha sonra ise System Center Configuration Manager 2007 SP2 nin iletim sistemi dağıtımı(osd) özelliği kullanılarak ağ üzerinden ve çevrimdışı kurulum yöntemleri ile tüm istemciler Windows XP den Windows 7 ye yükseltildi.

21 ÜRÜNLERİMİZ Nanosoft Group (Nanotürk & Nanovizyon) uzman ARGE ekibi tarafından geliştirilen ve bir çok kurum ve kuruluşun kullanımına sunulan ürünlerimiz aşağıdaki gibidir; NanoCRM İş Süreçleri Çözümleri NanoMEETING Toplantı Yönetimi Modülü NanoTRAVEL Seyahat Modülü NanoVR - Sanal Gerçeklik Uygulaması NanoTIMESHEET Zaman Çizelgesi Modülü

22 ÜRÜNLERİMİZ KURUMSAL ÜRÜNLER NanoCRM İş Süreçleri Çözümleri NanoCRM ile profesyonel bir CRM sisteminde olması gereken tüm özellikleri kullanarak iş süreçlerinizi kolayca takip edebilir, iş verimliliğinizi ve işletmenizin karlılığını arttırabilirsiniz. Takvim ve Outlook Entegrasyonu Fırsat-Teklif-Sipariş-İrsaliye-Fatura-Fiş Zinciri Muhasebe Modülü Harcama Takibi Stok ve Depo Yönetimi Satış Modülü Satınalma Modülü Gelişmiş Yönetici Raporları Uyarı ve mesaj Sistemleri Gelişmiş Yetkilendirme Olanağı

23 ÜRÜNLERİMİZ KURUMSAL ÜRÜNLER NanoMEETING Toplantı Yönetimi Modülü NanoMEETING uygulaması ile kurum veya kuruluşunuzda toplantı duyurularını yapıp, toplantı tutanaklarını kayıt altına alabilir, alınan kararların uygulanması için kararları sorumlulara atayabilir ve takibini gerçekleştirebilirsiniz. Bu modülün amacı tüm bileşenlerin tek bir ortamda takibinin yapılmasını sağlamak, işgücü kayıplarını azaltıp daha verimli bir ortam oluşturmaktır. Modülde toplantı yönetimi haricinde; kuruluş içerisinde duyurularınızı yapabileceğiniz ve yönetebileceğiniz duyuru yönetimi özelliği de mevcuttur. Ayrıca uygulama ile toplantı salonları doluluk durumları kullanıcı bilgisine sunulacak ve kullanıcıların toplantı odası rezervasyonlarını sistem üzerinden yapabilecektir.

24 ÜRÜNLERİMİZ KURUMSAL ÜRÜNLER NanoTRAVEL Seyahat Modülü NanoTRAVEL uygulaması ile kurum içi personelinizin seyahatlerini takip edebilir, çalışanların seyahat taleplerini onaylayabilir, uçak biletlerini ve otel organizasyonlarını yapabilirsiniz. Ayrıca personelinizin seyahat sırasındaki harcamalarını kontrol edebilirsiniz.

25 ÜRÜNLERİMİZ KURUMSAL ÜRÜNLER NanoVR - Sanal Gerçeklik Uygulaması NanoVR ile yeni nesil akıllı mobil cihazlar kullanılarak, gerçek nesnelerin fiziksel boyutları korunarak, telefon ya da tablet kamerasından gelen görüntü üzerine sanal olarak(3d) yerleştirilmesi öngörülmektedir. Artırılmış Gerçeklik teknolojisinin mobil cihazlarla birlikte kullanımında insanların hayatını ne kadar kolaylaştıracağı düşünüldüğünde bu teknolojiyi iş dünyasıyla buluşturmak artık bir zorunluluk haline gelmiştir. NanoVR ürünleri teknolojik gelişmeler ile birlikte eğitim, askeriye, tasarım, spor, eğlence, reklamcılık, mobilya ve sağlık sektörlerinde kullanılmaya başlanmıştır.

26 ÜRÜNLERİMİZ KURUMSAL ÜRÜNLER NanoTIMESHEET Zaman Çizelgesi Modülü NanoTIMESHEET uygulaması ile şirket bünyesinde devam eden projelerde tüketilen mühendislik faaliyetlerinin adam/saat cinsinden miktarını belirlemek, öngörülen mühendislik faaliyetlerinin ne kadarının tamamlandığının tespiti ile planlanan proje takviminin sağlamasını yapabilirsiniz. Mühendisler tarafından doldurulacak haftalık çalışma formlarının yöneticileri tarafından onayının sağlanmasıyla doğru ve gerçek bilgilerin sisteme aktarılması, raporların sağlıklı hale getirilmesini modülün başlıca özellikleri arasındadır.

27

28

HAKKIMIZDA. Misyonumuz; Vizyonumuz;

HAKKIMIZDA. Misyonumuz; Vizyonumuz; HAKKIMIZDA SOFTKEY kurumsal teknoloji hizmetlerinde, müşteri odaklı yaklaşımı, rekabetçi fiyatları ve eksiksiz destek hizmeti sunmak amacıyla kurulmuştur. Sektörün önde gelen teknoloji firmaları ile iş

Detaylı

ESİS Projesi. Kaynaklar Bakanlığı

ESİS Projesi. Kaynaklar Bakanlığı ESİS Projesi Hem ulusal, hem de uluslararası platformda enerji, bir ülkenin politika üretmesi ve uygulaması gereken en önemli stratejik alanlardan birisidir. Ülkemiz de sahip olduğu kritik jeopolitik konumu

Detaylı

Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri

Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri Yazılım Danışmanlık Ltd. Şti. Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri Yönetim Kurumsal Yönetim Sistemleri Kurumsal Yönetim Sistemleri Kurumsal Akosis, sektörel olarak farklılık gösteren dinamikler ve iş

Detaylı

Doğum Yeri : Gölcük Askerlik Durumu : Yapıldı. Uyruğu : T.C Sürücü Belgesi : B Sınıfı (2001)

Doğum Yeri : Gölcük Askerlik Durumu : Yapıldı. Uyruğu : T.C Sürücü Belgesi : B Sınıfı (2001) ENDER GÖKSEL Adres : Birlik Mah. 415. Cad. Oyak Sitesi 33/4 48. Giriş Birlik /Çankaya ANKARA E-mail : endergoksel@gmail.com Cep Tel : 0533 718 76 07 Ev Tel : 0312 440 63 67 Kişisel Bilgiler Doğum Tarihi

Detaylı

AKADEMEDYA YAZILIM BİLGİSAYAR EĞİTİM VE DANIŞMANLIK TİC. SAN. LTD. ŞTİ Kocaeli Üniversitesi Yeniköy Teknopark Yerleşkesi Başiskele / Kocaeli Tel Faks

AKADEMEDYA YAZILIM BİLGİSAYAR EĞİTİM VE DANIŞMANLIK TİC. SAN. LTD. ŞTİ Kocaeli Üniversitesi Yeniköy Teknopark Yerleşkesi Başiskele / Kocaeli Tel Faks IRONIC İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi Bilgi Sistemi IRONIC Nedir? IRONIC, iş sağlığı ve güvenliği alanında bilişim alt yapısı oluşturmak amacıyla 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu, ISO14001,

Detaylı

1 Temmuz 2014 Netsis Standard 2 1 Temmuz 2014

1 Temmuz 2014 Netsis Standard 2 1 Temmuz 2014 1 Temmuz 2014 Ana Paket Fiyatı Saati Netsis Standard 2 Temel Set ( 1 Kullanıcı) Satış Yönetimi, Satınalma Yönetimi, Stok Yönetimi, Finans Yönetimi, Genel Muhasebe, Kalite Kontrol, Esnek yapılandırma, Dinamik

Detaylı

windesk.com.tr BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır.

windesk.com.tr BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır. windesk.com.tr WINDESKINTEGRA BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır. sıgnum WINDESK Süreç Tabanlı Uygulama Platformu

Detaylı

İÇİNDEKİLER VII İÇİNDEKİLER

İÇİNDEKİLER VII İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER VII İÇİNDEKİLER 1 EXCHANGE SERVER 1 Geçmiş Sürümler ve Geleceği 2 Exchange Server 2016 ile Gelen Yenilikler 4 İstemci Tarafındaki Yenilikler 5 Birlikte Çalışma Şekilleri 6 Mapi Over HTTP 7

Detaylı

WINDESKCONCENTO. sıgnum. Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları. windesk.com.tr

WINDESKCONCENTO. sıgnum. Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları. windesk.com.tr windesk.com.tr WINDESKCONCENTO Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları Kurumsal İş & Operasyonel süreçlerin performans tabanlı otomasyonu ile hizmet verimliliği ve kalitesinde artış sağlanır. sıgnum WINDESK

Detaylı

intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu Bilişimde doğru çözüm ortağınız

intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu Bilişimde doğru çözüm ortağınız En doğru Teknoloji Yatırımı için Intercomp'u tercih edin! biz kimiz? Kuruluş, 1993, Bilişim 500 sıralamasında bilişim hizmetleri sıralamasında ilk 30 da, Sistem Entegratörü, 45 kişiden oluşan seritifikalı

Detaylı

CEO - Yönetim Raporlama Sistemi

CEO - Yönetim Raporlama Sistemi CEO - Yönetim Raporlama Sistemi Tanıtım ve Çalışma Şekli: %100 Türk Mühendisleri tarafından geliştirilen CEO-Yönetim Raporlama Sistemi yazılımı, Nokta Bilgisayar A.Ş.'nin tescilli bir markasıdır. Günümüz

Detaylı

ENSTİTÜMÜZDE DIŞ İNCELEME UZMANI GÖREVLENDİRİLMESİNE İLİŞKİN DUYURU

ENSTİTÜMÜZDE DIŞ İNCELEME UZMANI GÖREVLENDİRİLMESİNE İLİŞKİN DUYURU ENSTİTÜMÜZDE DIŞ İNCELEME UZMANI GÖREVLENDİRİLMESİNE İLİŞKİN DUYURU 132 sayılı Türk Standardları Enstitüsü Kuruluş Kanununun 10/A maddesi uyarınca, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı nda BAMS projesi kapsamında

Detaylı

İşletmenize sınırsız fırsatlar sunar

İşletmenize sınırsız fırsatlar sunar İşletmenize sınırsız fırsatlar sunar İşletmenize Modern iş çözümleri, kurum içerisindeki insanların verimliliğini arttıracak yeni perspektifler sağlayarak onların tüm potansiyellerini kullanmalarına imkan

Detaylı

e-fatura e-arşiv e-defter

e-fatura e-arşiv e-defter e-fatura e-arşiv e-defter Şirket Profili Veriban, Özel entegratör statüsü ile e-fatura ve ilgili hizmetleri hızlı, güvenilir ve etkin bir şekilde şirketlerin kullanımına sunabilmek amacıyla 2013 yılında

Detaylı

ISCOM Kurumsal ISCOM KURUMSAL BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ EĞİTİM KATALOĞU

ISCOM Kurumsal ISCOM KURUMSAL BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ EĞİTİM KATALOĞU 2018 ISCOM Kurumsal ISCOM KURUMSAL BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ EĞİTİM KATALOĞU MİCROSOFT SİSTEM EĞİTİM HİZMETLERİ... 3 MİCROSOFT YAZILIM DANIŞMANLIĞI EĞİTİM HİZMETLERİ... 5 ORACLE EĞİTİM HİZMETLERİ... 7 JAVA

Detaylı

1 WINDOWS SERVER 2012 GENEL BAKIŞ 1 Giriş 1 Bu Kitapta 5 Çıkış Hikâyesi 6 Sürümler 7

1 WINDOWS SERVER 2012 GENEL BAKIŞ 1 Giriş 1 Bu Kitapta 5 Çıkış Hikâyesi 6 Sürümler 7 İÇİNDEKİLER VII İÇİNDEKİLER 1 WINDOWS SERVER 2012 GENEL BAKIŞ 1 Giriş 1 Bu Kitapta 5 Çıkış Hikâyesi 6 Sürümler 7 2 ACTIVE DIRECTORY YENİLİKLERİ 11 DCPROMO suz Bir Hayat 11 Offline Domain Join 21 PowerShell

Detaylı

SIRA NO SORUMLU BİRİM FAALİYET SORUMLU DURUM AÇIKLAMA

SIRA NO SORUMLU BİRİM FAALİYET SORUMLU DURUM AÇIKLAMA T.Ü. BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI İŞ PLANI FORMU Doküman No: BİDB-F-06 Yürürlük Tarihi: 01.01.2012 Revizyon No: 0 Tarihi: - TRAKYA ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI İŞ PLANI FORMU SIRA NO SORUMLU

Detaylı

1.Mailbox Server Role:

1.Mailbox Server Role: Exchange Server 2007 Role bazlı mimarisi ile organizasyonda ki mail trafiğini sağlamak için farklı sunucular üzerine farklı işlevselliğin dağıtılması ile karşımıza çıkıyor.daha önceki Exchange Server 2003

Detaylı

CloudPro Server Backup. Güçlü bir Veri Yedekleme Çözümü ile İş Sürekliliğinizde Devamlılığın Anahtarı

CloudPro Server Backup. Güçlü bir Veri Yedekleme Çözümü ile İş Sürekliliğinizde Devamlılığın Anahtarı CloudPro Server Backup Güçlü bir Çözümü ile İş Sürekliliğinizde Devamlılığın Anahtarı CloudPro Server Backup Uygun Maliyetli Buluta Çözümü Küçük ve orta ölçekli birçok firma, kurumsal seviyede veri yedekleme

Detaylı

ÜNİVERSİTE BİLGİ SİSTEMLERİ

ÜNİVERSİTE BİLGİ SİSTEMLERİ ÜNİVERSİTE BİLGİ SİSTEMLERİ Üniversite Bilgi Sistemleri Proje Grubu 1998 Yılında Ege Üniversitesinin Personel ve Öğrenci işleri yazılımları ile başlandı. 2006 Yılında 11 üniversiteye hizmet veren 8 kişilik

Detaylı

1 Temmuz 2014 Netsis Standard 2 1 Temmuz 2014

1 Temmuz 2014 Netsis Standard 2 1 Temmuz 2014 1 Temmuz 2014 Ana Paket Eğitim Fiyatı Eğitim Saati Netsis Standard 2 Temel Set ( 1 Kullanıcı) Satış Yönetimi, Satınalma Yönetimi, Stok Yönetimi, Finans Yönetimi, Genel Muhasebe, Kalite Kontrol, Esnek yapılandırma,

Detaylı

BioAffix Ones Technology nin tescilli markasıdır.

BioAffix Ones Technology nin tescilli markasıdır. BioAffix Ones Technology nin tescilli markasıdır. ? NEDEN BİYOMETRİK DOĞRULAMA SUNUCU TABANLI BİYOMETRİK MICROSOFT WINDOWS OTURUM AÇMA UYGULAMASI Biyometrik veri taklit edilemez, şifre gibi unutulamaz!

Detaylı

Selçuk Akyıldız. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri 1 / 5. Adres Bilgileri

Selçuk Akyıldız. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri 1 / 5. Adres Bilgileri Selçuk Akyıldız Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Ümraniye - Ümraniye Cep Telefonu : 90 (533) 667 37 36 E-Posta : selcukakyildiz@gmail.com selcuk_akyildiz@yahoo.com Kişisel Bilgiler Toplam Tecrübe

Detaylı

w w w. a n k a r a b t. c o m

w w w. a n k a r a b t. c o m Şirket Profili w w w. a n k a r a b t. c o m AnkaraBT, yazılım geliştirme alanında faaliyet gösteren ve uzman kadrosuyla Türkiye'nin önde gelen kurumsal çözümlerini üreten %100 Türk sermayeli bilgi teknolojisi

Detaylı

İş Zekâsı Sistemi Projesi

İş Zekâsı Sistemi Projesi BI İş Zekâsı Sistemi Projesi Ulaş Kula, Bilişim Ltd. Esinkap 5. Ar-Ge Proje Pazarı 31 Mayıs 2012 Bilişim Ltd. 1985 te kurulan Bilişim Ltd, Türkiye nin üstün başarıyla sonuçlanmış önemli projelerine imza

Detaylı

worksforce Saha Satış Otomasyon Çözümü

worksforce Saha Satış Otomasyon Çözümü worksforce Saha Satış Otomasyon Çözümü 444 0 262 www.kocsistem.com.tr worksforce Saha Satış Otomasyon Çözümü worksforce Saha Satış Otomasyonu çözümü, saha satış ekiplerinin rota bazlı bir satış planı üzerinden,

Detaylı

Novartis İş Zekası Çözümü. 7 Kasım 2012, İstanbul Kaan Marangoz, Novartis

Novartis İş Zekası Çözümü. 7 Kasım 2012, İstanbul Kaan Marangoz, Novartis Novartis İş Zekası Çözümü 7 Kasım 2012, İstanbul Kaan Marangoz, Novartis Gündem Novartis İlaç Sektörü Cognos Raporlama Sistemi Projeler Faydalar 2 Novartis Biz kimiz? AMACIMIZ Hastalıkları önleyen ve tedavi

Detaylı

Artı. Kurumsal e-posta. Dosya Paylaşımı. Her Yerden Erişim. Teknik Destek. Finansal olarak yedekli SLA. Basit BT Yönetimi. HD Video Konferans

Artı. Kurumsal e-posta. Dosya Paylaşımı. Her Yerden Erişim. Teknik Destek. Finansal olarak yedekli SLA. Basit BT Yönetimi. HD Video Konferans Kurumsal e-posta Dosya Paylaşımı Artı HD Video Konferans Office Masaüstü uygulamaları Office Web uygulamaları Office Mobil Her Yerden Erişim Teknik Destek Basit BT Yönetimi Finansal olarak yedekli SLA

Detaylı

VERİ TABANI UYGULAMALARI

VERİ TABANI UYGULAMALARI VERİ TABANI UYGULAMALARI VERİ TABANI NEDİR? Bir konuyla ilgili çok sayıda verinin tutulmasına, depolanmasına ve belli bir mantık içerisinde gruplara ayrılmasına veri tabanı denir. Veri tabanı programları;

Detaylı

Borsa Bilgi Sistemi TEKLİF DOSYASI

Borsa Bilgi Sistemi TEKLİF DOSYASI Borsa Bilgi Sistemi TEKLİF DOSYASI GİRİŞ Alpata Yazılım, müşterilerine yeni bin yılda çağdaş teknolojilerle daha iyi hizmetler üretmek amacı ile, farklı bir vizyon ve yapılanma düşüncesinden hareketle

Detaylı

Fiyat Listesi. 04 Aralık 2013

Fiyat Listesi. 04 Aralık 2013 Fiyat Listesi 04 Aralık 2013 Netsis Standard Versiyon 7 Temel Set 5 Kullanıcı $ 980 Satış Yönetimi Satınalma Yönetimi Stok Yönetimi Finans Yönetimi Genel Muhasebe Kalite Kontrol Esnek Yapılandırma Dinamik

Detaylı

EDM Bilişim 2010 yılında kurulmuş olup,

EDM Bilişim 2010 yılında kurulmuş olup, EDM KURUMSAL SUNUM Şirketimiz EDM Bilişim 2010 yılında kurulmuş olup, Güçlü sermaye yapısı, GİB E-Fatura, E-Defter ve E-Arşiv Lisansları BTK E-İmza ve KEP Kayıt Makamı Yetkisi İstanbul ve Ankara da iki

Detaylı

Bilgi İşlemde Yeni Bir Çağ. 2012 IBM Corporation

Bilgi İşlemde Yeni Bir Çağ. 2012 IBM Corporation Bilgi İşlemde Yeni Bir Çağ BT İşletim Maliyetleri Dünya Genelinde Sunucu, Güç, Soğutma ve Yönetim İçin Yapılan Harcamalar 100 %8 %29 %63 130 %11 %46 %43 175 %16 %51 %33 217 %12 %66 %22 tahmini 247 %11

Detaylı

SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi

SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi 1. Genel Bakış Değişen rekabet ortamı ve farklılaşan müşteri beklentileri, bayi ağlarının kompleks ve yönetiminin zor olması satış süreçlerini oldukça farklı bir

Detaylı

ANALİZ BİLİŞİM HAKKINDA

ANALİZ BİLİŞİM HAKKINDA ANALİZ BİLİŞİM HAKKINDA 1996 yılında bilişim dünyasına adım atmış olan Analiz Bilişim, kuruluşundan bu yana gelişim ve ilerlemeyi hedeflemiştir. Geliştirdiğimiz Jetra Raporlama Programı bu kurumsal çabanın

Detaylı

Vodafone dan Office 365. Satış temsilcisi ismi Tarih

Vodafone dan Office 365. Satış temsilcisi ismi Tarih Vodafone dan Office 365 Satış temsilcisi ismi Tarih Yeni Office 365 Paketleri Bir işletmenin tüm temel çalışma ihtiyaçlarını karşılayacak üretkenlik paketi Sadece Office uygulamalarını güncellemek isteyen

Detaylı

Logsign Hotspot. Güvenli, izlenebilir, hızlı ve. bağlantısı için ihtiyacınız olan herşey Logsign Hotspot da!

Logsign Hotspot. Güvenli, izlenebilir, hızlı ve. bağlantısı için ihtiyacınız olan herşey Logsign Hotspot da! Logsign Hotspot Misafir Ağlar İçin Yeni Nesil Bütünleşik Erişim ve Analitik Çözümü Misafir ağların her geçen gün artan ihtiyaçlarını karşılayabilmek için yeni nesil mimari ile tasarlanmış olan Logsign

Detaylı

EDM SAP Business One

EDM SAP Business One EDM SAP Business One SAP Business One Kobileri Dünya Standartlarına taşıyoruz.. SAP Business One Tek sistemle daha verimli ve etkin yönetim SAP Business One tüm KOBİ lerin taleplerini karşılamak üzere

Detaylı

Ahmet Demirhan. 07 Haziran 2012 - İstanbul

Ahmet Demirhan. 07 Haziran 2012 - İstanbul Ahmet Demirhan 07 Haziran 2012 - İstanbul Halkbank 800 Yurtiçi Şube 5 Yurtdışı Şube 1 Yurtdışı Temsilcilik 2200 ATM 13.700 Personel Halkbank Tam 6 Banka Töbank Sümerbank Etibank Emlak Bankası ve Pamukbank

Detaylı

EDM SAP Business One

EDM SAP Business One EDM SAP Business One SAP Business One KOBİleri Dünya Standartlarına taşıyoruz.. SAP Business One Tek sistemle daha verimli ve etkin yönetim SAP Business One tüm KOBİ lerin taleplerini karşılamak üzere

Detaylı

Güvenli İnternet Teknolojileri. Kurumsal Şirket Tanıtımı

Güvenli İnternet Teknolojileri. Kurumsal Şirket Tanıtımı Güvenli İnternet Teknolojileri Kurumsal Şirket Tanıtımı - Hakkımızda - Vizyon & Misyon - Tarihçe INDEX - Faaliyetlerimiz - Marka - Hizmetlerimiz - Sistem Destek ve Uzmanlıklarımız - Kurumsal Danışmanlıklarımız

Detaylı

1989 senesinden bu yana, Türkiye'nin konuk ağırlama endüstrisine dünyanın tercih ettiği lider yazılım ve donanım çözümlerini sunmaktan,

1989 senesinden bu yana, Türkiye'nin konuk ağırlama endüstrisine dünyanın tercih ettiği lider yazılım ve donanım çözümlerini sunmaktan, 1989 senesinden bu yana, Türkiye'nin konuk ağırlama endüstrisine dünyanın tercih ettiği lider yazılım ve donanım çözümlerini sunmaktan, müşterilerimize sene boyunca 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet vermekten

Detaylı

aselsan Açık Pozisyonlar Bilgi Teknolojileri (BT) Denetçisi İç Denetçi

aselsan Açık Pozisyonlar Bilgi Teknolojileri (BT) Denetçisi İç Denetçi Açık Pozisyonlar Bilgi Teknolojileri (BT) Denetçisi aselsan ASELSAN'ın İç Denetim Bölümü'nde görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip adaylara ihtiyaç bulunmaktadır. Üniversitelerin Bilgisayar

Detaylı

Pardus Vizyonu. Prof. Dr. Abdullah ÇAVUŞOĞLU 25.06.2014

Pardus Vizyonu. Prof. Dr. Abdullah ÇAVUŞOĞLU 25.06.2014 Pardus Vizyonu Prof. Dr. Abdullah ÇAVUŞOĞLU 25.06.2014 Gündem Pardus Projesi Hakkında Proje hedefleri Kamu göç projelerimiz Yürüteceğimiz Faaliyetler AKASYA Projesi Açık Kaynak Kodlu Yazılımlar Açık kaynak

Detaylı

Compiere Açık kodlu ERP + CRM yazılımı. Hüseyin Ergün Önsel Armağan Serkan Demir

Compiere Açık kodlu ERP + CRM yazılımı. Hüseyin Ergün Önsel Armağan Serkan Demir Compiere Açık kodlu ERP + CRM yazılımı Hüseyin Ergün Önsel Armağan Serkan Demir ERP Nedir? ERP = Kurumsal Kaynak Planlama Organizasyonların farklı fonksiyonlarının ve departmanlarının kullandığı enformasyonu

Detaylı

Ağ Altyapısını Bulut a Taşıma

Ağ Altyapısını Bulut a Taşıma Ağ Altyapısını Bulut a Taşıma Network Bulut Çözümleri Batu AKALIN Güvenlik ve Ağ Hizmetleri Yöneticisi Anadolu Bilişim Hizmetleri Anadolu Bilişim Hakkında Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin Linkedin: linkedin.com/company/abh

Detaylı

ARGUS Plus Version 1.0.1 ERP Sistemi

ARGUS Plus Version 1.0.1 ERP Sistemi ARGUS Plus Version 1.0.1 ERP Sistemi ERP'ye Bakış ve ARGUS Plus Zaman içinde firmalar geliştikçe, iş yapış şekilleri değişmekte ve ihtiyaçları artmaktadır. Bir çok gelişen firma, gerçekleştirdikleri operasyonel

Detaylı

JetSMS Direct Çözümü

JetSMS Direct Çözümü JetSMS Direct Çözümü Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım JetSMS Direct Nedir? JetSMS Direct gelişkin özellikleri ile güvenilir ve stabil çözümler sağlar JetSMS Direct son derece kapsamlı bir SMS yönetim

Detaylı

Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu

Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu Microsoft Lync Projesi Durum: Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu 5 ayrı lokasyon arasında kuvvetli bir iletişim altyapısına ihtiyaç

Detaylı

6_ _ _n.mp4

6_ _ _n.mp4 SAP Business One SAP Business One http://gateteknoloji.com/wp-content/uploads/2016/12/1567832 6_306102789784420_1572539796541145088_n.mp4 Muhasebe araçlarından daha fazlasına mı ihtiyacınız var? Küçük

Detaylı

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi 2013 Sayın Yetkili; Sunduğumuz danışmanlık hizmeti ve geliştirmiş olduğumuz yazılım çözümleriyle müşterilerimizin Bilgi Teknolojileri alanında sektörel rekabet

Detaylı

BULUT BİLİŞİM VE BÜYÜK VERİ ARAŞTIRMA LABORATUVARI. Ekim 2017

BULUT BİLİŞİM VE BÜYÜK VERİ ARAŞTIRMA LABORATUVARI. Ekim 2017 BULUT BİLİŞİM VE BÜYÜK VERİ ARAŞTIRMA LABORATUVARI Ekim 2017 Bulut Bilişim ve Büyük Veri Araştırma Laboratuvarı (B3LAB) Kamunun ihtiyaçları doğrultusunda, açık kaynak kodlu ve güvenli çözümler için Ar-Ge

Detaylı

KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS

KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS 1 KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS Kurumsal unsurlar ve BT üzerindeki etkileri ÇEVİKLİK Hızlı hareket edin, çevik ve esnek olun İşletme sahiplerinin %66'sı kurumsal çevikliğin öncelik olduğunu

Detaylı

AB2015 17. AKADEMİK BİLİŞİM KONFERANSI. 4-6 Şubat 2015 ANADOLU ÜNİVERSİTESİ ESKİŞEHİR

AB2015 17. AKADEMİK BİLİŞİM KONFERANSI. 4-6 Şubat 2015 ANADOLU ÜNİVERSİTESİ ESKİŞEHİR AB2015 17. AKADEMİK BİLİŞİM KONFERANSI 4-6 Şubat 2015 ANADOLU ÜNİVERSİTESİ ESKİŞEHİR BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİNİN GELİR İDARESİNDE KULLANIMI (VEDOP) Öğr.Grv.Dr. Şennur ÖZTÜRK Anadolu Üniversitesi AÖF VERGİ

Detaylı

IBM Güvenlik Sistemleri Yeni Nesil Güvenlik Bilgisi Toplama ve Olay Yönetimi

IBM Güvenlik Sistemleri Yeni Nesil Güvenlik Bilgisi Toplama ve Olay Yönetimi Yeni Nesil Güvenlik Bilgisi Toplama ve Olay Yönetimi 6 Aralık 2012 1 2012 IBM Corporation Gündem 2 Günümüzde BT güvenliği gereksinimi IBM güvenlik çerçevesi QRadar: Yeni Nesil Güvenlik Bilgisi Toplama

Detaylı

Windows Server 2012: Sanallaştırmanın ötesine geçin. Oğuz Pastırmacı IT Pro Teknolojileri Yöneticisi Microsoft Türkiye

Windows Server 2012: Sanallaştırmanın ötesine geçin. Oğuz Pastırmacı IT Pro Teknolojileri Yöneticisi Microsoft Türkiye Windows Server 2012: Sanallaştırmanın ötesine geçin Oğuz Pastırmacı IT Pro Teknolojileri Yöneticisi Microsoft Türkiye Endüstrideki trendler ve zorluklar Windows Server 2012: Sanallaştırmanın ötesinde Eksiksiz

Detaylı

Altyapımızı Yeni TTK ile uyumlu hale getirmek...

Altyapımızı Yeni TTK ile uyumlu hale getirmek... Altyapımızı Yeni TTK ile uyumlu hale getirmek... Yeni TTK ya uyum, mevzuatı kavrayarak tamamlayabileceğimiz bir sürecin ötesinde; önemli altyapısal değişiklikler getirecek bir dönüşümdür Dış Paydaşlar

Detaylı

Hazırlayan: Ahmet Alper ÇALIŞKAN Probiz Yazılım Proje Mühendisi

Hazırlayan: Ahmet Alper ÇALIŞKAN Probiz Yazılım Proje Mühendisi İŞLETMELERDE İŞ SÜREÇ YÖNETİMİ (BPM) UYGULAMASI Hazırlayan: Ahmet Alper ÇALIŞKAN Probiz Yazılım Proje Mühendisi Ajanda 1) İş Süreç Yönetimi Nedir? 2) İş Süreç Yönetim Yazılımı 3) Neden İş Süreç Yönetim

Detaylı

LOGO NETSİS 3 STANDARD FİYAT LİSTESİ 5 Nisan 2016 tarihinden itibaren geçerlidir.

LOGO NETSİS 3 STANDARD FİYAT LİSTESİ 5 Nisan 2016 tarihinden itibaren geçerlidir. 1. 2. 3. 4. LOGO NETSİS 3 STANDARD FİYAT LİSTESİ 5 Nisan 2016 tarihinden itibaren geçerlidir. Genel Açıklamalar Fiyat listesinde bulunan tüm lisans ve eğitim fiyatları ile eğitim süreleri Logo tarafından

Detaylı

KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM. Tek Elden Teknoloji

KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM. Tek Elden Teknoloji KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM Tek Elden Teknoloji SİSBİM HAKKINDA Farklı sektör ve ölçekten firmalara tüm teknolojik alt yapıları ile ilgili kurumsal yazılım ve donanım çözümleri sunan IT

Detaylı

SAĞLIK BİLGİ SİSTEMLERİNİN TARİHSEL GELİŞİMİ

SAĞLIK BİLGİ SİSTEMLERİNİN TARİHSEL GELİŞİMİ TANIM Sağlık hizmetlerinin bilgisayar aracılığı ile gerçekleştirilmesi, elektronik ortamda bilgi alışverişinin otomatik olarak yapılması gibi, tıbbi, finansal ve mali hizmetler açısından ortaya çıkan detaylı

Detaylı

Teknoloji çözümlerinde güvenilir ortağınız

Teknoloji çözümlerinde güvenilir ortağınız Teknoloji çözümlerinde güvenilir ortağınız Verimli Teknoloji Kaliteli Ürün Güvenilir Hizmet yaygın servis ağı Uçtan Uca Entgre Çözümler DETAYBİLGİ, 2008 yılından bu yana, bilgi ve haberleşme teknolojileri

Detaylı

Maliye Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı. Doç. Dr. Ahmet KESİK 23 Şubat 2007

Maliye Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı. Doç. Dr. Ahmet KESİK 23 Şubat 2007 Maliye Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı Doç. Dr. Ahmet KESİK 23 Şubat 2007 Neden Mali Yönetim Reformu Mali disiplin Kaynak tahsisi ve kaynakların stratejik önceliklere göre kullanılması Etkinlik

Detaylı

Şeffaf İnsan Kaynakları. Aktif personel. Etkin yönetici

Şeffaf İnsan Kaynakları. Aktif personel. Etkin yönetici Şeffaf İnsan Kaynakları Aktif personel Etkin yönetici HR-WEB ile Fark Yaratacak uygulamalar! HR-WEB İnsan Kaynakları ve Bordro Yönetimi çözümümüz, uzun yıllar boyunca edindiğimiz tecrübelerimiz ve iş dünyasının

Detaylı

HSE RADAR. İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetimi Uygulama, Denetim, Eğitim ve Takip HSE GLOBAL YAZILIM A.Ş. 11 Mart 2016

HSE RADAR. İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetimi Uygulama, Denetim, Eğitim ve Takip HSE GLOBAL YAZILIM A.Ş. 11 Mart 2016 HSE RADAR İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetimi Uygulama, Denetim, Eğitim ve Takip HSE GLOBAL YAZILIM A.Ş. 11 Mart 2016 Copyright 2016 İçerik 1. HSE RADAR NEDİR? 2. HSE RADAR IN UYGULAMA ALANLARI 3. HSE RADAR

Detaylı

BT İşyükü Otomasyonu Çözümleri.

BT İşyükü Otomasyonu Çözümleri. BT İşyükü Otomasyonu Çözümleri www.likyateknoloji.com Likya Teknoloji Likya Teknoloji 2008 yılından bu yana Kurumsal ürün ve çözümler geliştirmektedir. Teknoloji Şirketi BT İşyükü otomasyonu çözümleri

Detaylı

Bütçelemenin En Kolay Hali!

Bütçelemenin En Kolay Hali! Bütçelemenin En Kolay Hali! LOGO MIND BUDGET, GELİŞMİŞ YAZILIM MİMARİSİ İLE BÜTÇE HAZIRLAYAN KULLANICILARA ESNEK VE GÜVENLİ BİR ÇALIŞMA PLATFORMU SUNUYOR. GÜÇLÜ KONTROL MEKANİZMALARI VE HATAYA YER BIRAKMAYAN

Detaylı

Bilgi Sistemlerinde Merkezi Kayıt Yönetimi ve Olay İlişkilendirme

Bilgi Sistemlerinde Merkezi Kayıt Yönetimi ve Olay İlişkilendirme Bilgi Sistemlerinde Merkezi Kayıt Yönetimi ve Olay İlişkilendirme Burak Bayoğlu Ağ Güvenliği Grubu Başuzman Araştırmacı CISM, CISA, CISSP bayoglu@uekae.tubitak.gov.tr 06 Haziran 2008, Ankara Gündem Merkezi

Detaylı

BioAffix Ones Technology nin tescilli markasıdır.

BioAffix Ones Technology nin tescilli markasıdır. BioAffix Ones Technology nin tescilli markasıdır. ? NEDEN BİYOMETRİK DOĞRULAMA SUNUCU TABANLI BİYOMETRİK MICROSOFT WINDOWS OTURUM AÇMA UYGULAMASI Biyometrik veri taklit edilemez, şifre gibi unutulamaz!

Detaylı

LOGO NETSİS 3 ENTEGRE FİYAT LİSTESİ 5 Nisan 2016 tarihinden itibaren geçerlidir.

LOGO NETSİS 3 ENTEGRE FİYAT LİSTESİ 5 Nisan 2016 tarihinden itibaren geçerlidir. LOGO NETSİS 3 ENTEGRE FİYAT LİSTESİ 5 Nisan 2016 tarihinden itibaren geçerlidir. Genel Açıklamalar 1. Fiyat listesinde bulunan tüm lisans ve eğitim fiyatları ile eğitim süreleri Logo tarafından tavsiye

Detaylı

Merkez Ofis : Up Hill Towers A1 B Blok No:146 TR- 34746 Ataşehir / Istanbul

Merkez Ofis : Up Hill Towers A1 B Blok No:146 TR- 34746 Ataşehir / Istanbul Merkez Ofis : Up Hill Towers A1 B Blok No:146 TR- 34746 Ataşehir / Istanbul 27.02.2011 1 Giriş Okosis San. Ve Tic. Ltd. Şirketi, otomasyon sektörü için yazılım ve donanım çözümleri üretmek, konusunda profesyonel

Detaylı

ANET Bilgi Güvenliği Yönetimi ve ISO 27001. Ertuğrul AKBAS [ANET YAZILIM] 09.04.2011

ANET Bilgi Güvenliği Yönetimi ve ISO 27001. Ertuğrul AKBAS [ANET YAZILIM] 09.04.2011 ANET Bilgi Güvenliği Yönetimi ve ISO 27001 2011 Ertuğrul AKBAS [ANET YAZILIM] 09.04.2011 ISO 27001 AŞAMA 1 BGYS Organizasyonu BGYS kapsamının belirlenmesi Bilgi güvenliği politikasının oluşturulması BGYS

Detaylı

LOGO İş Zekası çözümü ile kurumsal raporlama ve analizler. Cem Yılmaz Genel Müdür LOGOBI Yazılım

LOGO İş Zekası çözümü ile kurumsal raporlama ve analizler. Cem Yılmaz Genel Müdür LOGOBI Yazılım LOGO İş Zekası çözümü ile kurumsal raporlama ve analizler Cem Yılmaz Genel Müdür LOGOBI Yazılım Hakkımızda LOGOBI Yazılım A.Ş. iş zekası alanında faaliyet gösteren, Türkiye de sahip olduğu yüzlerce müşterinin

Detaylı

GENEL BAKIŞ MOBILTECH

GENEL BAKIŞ MOBILTECH GENEL BAKIŞ MOBİL ÇÖZÜMÜMÜZ ile sağlanacak kazanımları sıralarsak; İşletme maliyetlerinizi azaltır, Daha verimli ve güncel bilgilerle çalışmasını sağlar, Anlık olarak merkezden hatasız bilgi alımını sağlar,

Detaylı

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com Powered by www.etgigrup.com www.vedubox.com Entegre E-Eğitim Sistemi Uzaktan Eğitim Sisteminiz 1DK da Hazır! Kolay Basit İnovatif Esnek Entegre Entegre Eğitim Platformu Uzaktan Eğitim, e-eğitim, Online

Detaylı

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Teklifimizle ilgili her türlü sorunuzu yanıtlamaya hazır

Detaylı

WINDESKPORTA. sıgnum. Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi. Uygulama Çözümü. windesk.com.tr

WINDESKPORTA. sıgnum. Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi. Uygulama Çözümü. windesk.com.tr windesk.com.tr WINDESKPORTA Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi Uygulama Çözümü Kurum içinde veya dışında faaliyet gösteren Çağrı Merkezi ve Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi uygulama alanında, tek bir

Detaylı

İÇERİK OTO-MOBILE. Standart Süreç OTO-MOBILE. Avantajlar. Sistem Görünümü. Sistem Bilgisi. Yazılım / Donanım Gereksinimi

İÇERİK OTO-MOBILE. Standart Süreç OTO-MOBILE. Avantajlar. Sistem Görünümü. Sistem Bilgisi. Yazılım / Donanım Gereksinimi 03.05.2011 1 İÇERİK OTO-MOBILE Standart Süreç OTO-MOBILE Avantajlar Sistem Görünümü Sistem Bilgisi Yazılım / Donanım Gereksinimi 2 3 Tamir/Bakım Talebi Müşteri Araç Kontrolü Servis İş Emri Servis Parça

Detaylı

noktadata ŞİRKET PROFİLİ AKILLI YAZILIML AR Version 1.0.1 - (c) 2016 - Tüm Hakları Saklıdır

noktadata ŞİRKET PROFİLİ AKILLI YAZILIML AR Version 1.0.1 - (c) 2016 - Tüm Hakları Saklıdır noktadata AKILLI YAZILIML AR w w w. n o k t a d a t a. c o m ŞİRKET PROFİLİ Version 1.0.1 - (c) 2016 - Tüm Hakları Saklıdır Noktadata :: Hakkımızda Uzun zamandır sektörde bitirdiği başarılı projeler ile

Detaylı

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli HOŞGELDİNİZ Erdal Kılıç SOFT Gökhan Akça KoçSistem Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet

Detaylı

T. C. KAMU İHALE KURUMU

T. C. KAMU İHALE KURUMU T. C. KAMU İHALE KURUMU Elektronik İhale Dairesi KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ BT Strateji Yönetimi BT Hizmet Yönetim Politikası Sürüm No: 6.0 Yayın Tarihi: 26.02.2015 444 0 545 2012 Kamu İhale Kurumu Tüm hakları

Detaylı

iş zekası business intelligence- harita- performans göstergeleri - balanced scorecard 7 boyut da görsel tasarım LOGOBI İş Zekası Platformu

iş zekası business intelligence- harita- performans göstergeleri - balanced scorecard 7 boyut da görsel tasarım LOGOBI İş Zekası Platformu iş zekası business intelligence- harita- performans göstergeleri - balanced scorecard 7 boyut da görsel tasarım LOGOBI İş Zekası Platformu LOGOBI LOGOBI İş Zekası Platformu İnternet veya intranet ortamlarda

Detaylı

BİLİŞİM SİSTEMLERİ GÜVENLİĞİNDE YENİ EĞİLİMLER

BİLİŞİM SİSTEMLERİ GÜVENLİĞİNDE YENİ EĞİLİMLER BİLİŞİM SİSTEMLERİ GÜVENLİĞİNDE YENİ EĞİLİMLER Dr. Hayrettin Bahşi bahsi@uekae.tubitak.gov.tr 11 Mart 2010 Gündem Bulut Hesaplama Sistemleri ve Bilgi Güvenliği Güvenli Yazılım Geliştirme Hayat Döngüsü

Detaylı

2008/2 Sayılı Tebliğin 4 üncü ve 5 inci Maddeleri Kapsamında Değerlendirilen Tanıtım Faaliyetleri Şunlardır:

2008/2 Sayılı Tebliğin 4 üncü ve 5 inci Maddeleri Kapsamında Değerlendirilen Tanıtım Faaliyetleri Şunlardır: Ek 1 2008/2 Sayılı Tebliğin 4 üncü ve 5 inci Maddeleri Kapsamında Değerlendirilen Tanıtım Faaliyetleri Şunlardır: TV TV reklamları TV reklam yayın telifi TV reklam videolarının ülke bazlı adaptasyonu TV

Detaylı

Atılım Üniversitesi Bilgi & Đletişim Teknolojileri Müdürlüğü Sistem Yönetim Uzmanı Görev Tanımı

Atılım Üniversitesi Bilgi & Đletişim Teknolojileri Müdürlüğü Sistem Yönetim Uzmanı Görev Tanımı Atılım Üniversitesi Bilgi & Đletişim Teknolojileri Müdürlüğü Sistem Yönetim Uzmanı Görev Tanımı Formal Doküman Detayları Hazırlanma Tarihi 17 Eylül 2012 Yayın Taslak Hazırlayan Ersun Ersoy Doküman Numarası

Detaylı

bilişim ltd İş Zekâsı Sistemi

bilişim ltd İş Zekâsı Sistemi BI İş Zekâsı Sistemi Bilişim Ltd. 1985 te kurulan Bilişim Ltd, Türkiye nin üstün başarıyla sonuçlanmış önemli projelerine imza atan öncü bir yazılımevi ve danışmanlık kurumu dur. Önemli kuruluşların bilgi

Detaylı

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SUBASOFT Hakkımızda Subasoft yazılım, yazılım projelerinizi bütün olarak ele alır. Web site projelerini sadece kod yazmak ya da arayüz eklemek olarak görmüyoruz.firmanızın

Detaylı

Firma Sunumu. 2018v1

Firma Sunumu. 2018v1 Firma Sunumu 2018v1 Gündem BulutBroker Kimdir? BulutBrokerİş Alanı Ürün ve Hizmetlerimiz Stratejik İş Ortaklarımız Referanslarımız ve Başarı Hikayelerimiz BulutBroker Kimdir? Bulut Entegratörü Bulutta

Detaylı

Ayhan AKGÖZ İşNet İş Ortakları Satış Müdürü ayhan.akgoz@is.net.tr

Ayhan AKGÖZ İşNet İş Ortakları Satış Müdürü ayhan.akgoz@is.net.tr Ayhan AKGÖZ İşNet İş Ortakları Satış Müdürü ayhan.akgoz@is.net.tr Biz Kimiz? Hizmetlerimiz Türmob ve İşNet Ortaklığı Hizmetlerimiz ve Artılarımız Temel Süreçler Biz Kimiz? Türkiye İş Bankası'nın %100 iştiraki

Detaylı

Microsoft OFFICE. Bilişim Eğitim Merkezi Microsoft un Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir.

Microsoft OFFICE. Bilişim Eğitim Merkezi Microsoft un Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir. Microsoft OFFICE Bilişim Eğitim Merkezi Microsoft un Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir. Hakkımızda 1999 yılında bilişim teknolojileri alanında eğitim vermek amacıyla kurulan Bilişim Eğitim Merkezi

Detaylı

Türk Telekom Portali Nasıl Değişti?

Türk Telekom Portali Nasıl Değişti? Türk Telekom Portali Nasıl Değişti? Türkiye nin Telekomünikasyon Devi Aboneleriyle IBM WebSphere Portal Aracılığı ile Konuşuyor Alpaslan Tomuş İş Geliştirme Koordinatörü innova Bilişim Çözümleri Türk Telekom

Detaylı

BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI İŞ TANIMLARI SIRA NO ADI SOYADI GÖREV TANIMLARI

BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI İŞ TANIMLARI SIRA NO ADI SOYADI GÖREV TANIMLARI SIRA NO ADI SOYADI BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI İŞ TANIMLARI GÖREV TANIMLARI 1 Fidan IŞIK DAİRE BAŞKANI Bilgi İşlem Daire Başkanlığında yapılan tüm işlerin sevk ve idaresini yapmak. SEKRETERLİK 1 Halit

Detaylı

Kısa Dönem. Araç Kiralama Çözümü. KoçSistem. 444 0 262 www.kocsistem.com.tr

Kısa Dönem. Araç Kiralama Çözümü. KoçSistem. 444 0 262 www.kocsistem.com.tr KoçSistem Kısa Dönem Araç Kiralama Çözümü 444 0 262 www.kocsistem.com.tr Kısa Dönem Araç Kiralama Çözümü Kısa Dönem Araç Kiralama Sektörünün ihtiyaç duyduğu mevcut ve gelişen tüm bileşenleri içeren bir

Detaylı

Bütünleşik İletişim 9.0 İletişimde Yeni Çağ

Bütünleşik İletişim 9.0 İletişimde Yeni Çağ Bütünleşik İletişim 9.0 İletişimde Yeni Çağ Cisco Bütünleşik İletişim 9.0 (UC 9.0) İletişim ve işbirliğindeki en son teknoloji olan Cisco Bütünleşik İletişim Sistemi 9.0 (Cisco Unified Communications System

Detaylı

DESTEKLENECEK FAALİYET

DESTEKLENECEK FAALİYET LENECEK FAALİYETLER I.TASARIMCI ŞİRKETLERİNİN LENMESİ Tasarımcı şirketlerin yurt dışında tanınmaları ve markalaşmaları amacıyla aşağıdaki faaliyetler belirtilen tutarda desteklenmektedir. LENECEK FAALİYET

Detaylı

Fuel Automation Systems

Fuel Automation Systems Fuel Automation Systems Akaryakıt Otomasyon Sistemleri Akaryakıt Otomasyon Sistemleri Back Office Yönetim Sistemleri 444 8 129 / www.turksist.com.tr HAKKIMIZDA about us TURKSİST sektöre yeni giriş yapmış

Detaylı

BioAffix Ones Technology nin tescilli markasıdır.

BioAffix Ones Technology nin tescilli markasıdır. BioAffix Ones Technology nin tescilli markasıdır. NEDEN BİYOMETRİK?DOĞRULAMA Biyometrik veri taklit edilemez, şifre gibi unutulamaz! Şifre olmadığı için, casus yazılımlara karşı güvenlidir! Biyometrik

Detaylı

Hüseyin ÇIRAL huseyinciral@gmail.com

Hüseyin ÇIRAL huseyinciral@gmail.com Hüseyin ÇIRAL huseyinciral@gmail.com 1. WAN Optimizasyon Nedir? WAN Optimizasyon ; WAN üzerinden yapılan bağlantılarda (ADSL, G.SHDSL, 3G, MetroEthernet vb), bağlanan lokasyonlar arasındaki veri transferini

Detaylı