» Güç: Ac 220v 50/60 Hz 1Ø» Raf Adeti: 2

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "» Güç: Ac 220v 50/60 Hz 1Ø» Raf Adeti: 2"

Transkript

1

2 2008 yılında kurulmuş olan Nükleon, Laboratuvar cihazları üretimi alanında kısa zamanda büyük işlere imza atan deneyimli ve genç kadrosuyla sektörde başarısını tescillemiş öncü firmalardandır. Nükleon, Laboratuvar cihazları sektöründe çağa uygun makine parkı, yüksek kapasiteli üretim tesisi, yinelenen ve aranılan tüm kalite belgeleri, önemli referanslar, uygun fiyat politikası, maksimum müşteri memnuniyeti, deneyim, kendini yenileme, insan odaklı hizmet anlayışı gibi prensipleri ilke edinmiştir. İç ve dış pazarlama kadrosuyla ileri teknolojiyi kullanarak ürettiğimiz ürünleri müşterilerimize sunmaktayız. Nükleon, Laboratuvar cihazları üretiminin yanı sıra ithalatını yaptığı Laboratuvar cihazları, Laboratuvar Sarf ve Kimyasal Malzemeler satışı konusunda faaliyet göstermektedir. Ürün çeşitliliği ile bütün laboratuvarlara hitap etmektedir. Faaliyete başladığı yıldan bu yana önemli projelere imza atan Nükleon, 2008 yılından beri başarılı bir şekilde ithalat-ihracat faaliyetlerini de sürdürmektedir.

3 Temel Özellikler» Tip: Doğal Konveksiyonlu» Sıcaklık Aralığı: +10 C/200 C (maks. 250 C)» Doğruluk: +1c» Kontrolör: Dijital Pıd Kontrol» Regülatör: Triyak Kontrolör» Termokupl: K (sertifika Türü)» Zamanlayıcı: Aralık: 99 s. 59 dk.» Kontrolör: Dijital Ekran» Materyal: İçi: Paslanmaz Çelik» Dışı: Toz Boya Kaplamalı Çelik Levha» Yalıtım: Cam Yünü» Kapı Kaplama: Yüksek Sıcaklığa Dayanıklı Silikon Kauçuk» Raflar: Paslanmaz Çelik (ayarlanabilir Tip)» Pencereler: Yüksek Sıcaklığa Dayanıklı, Güvenli Cam/3glass KURU HAVA» Emniyet Tertibatı: Ego. Otomatik STERİLİZATÖRLER Sigorta, Alarm Sensörü - ETÜVLER» Güç: Ac 220v 50/60 Hz 1Ø» Raf Adeti: 2 46 AĞIR SANAYİ ETÜVÜ Temel Özellikler Hassas Sıcaklık Kontrolü» Maks. 250 C, ±0.2 C doğruluk ±1.0 C kararlılık» Bilgi ve görsellerin baskıdan kaynaklanan hatalarından firmamız sorumlu değildir. Kuru Hava Sterilizatörler- Etüvler araştırma ve sanayi laboratuvarlarında, sterilizasyon, kurutma, ısıtma, ısıl işlem ve uzun süreli kararlılık testi uygulamalarında kullanılmak üzere tasarlanmıştır.» Sıcaklık Aralığı Ortam Sıcaklığı + 10 C ~ 250 C» Kontrol Mikroişlemcili PID kontrol» Sensör Class A Pt 100» Hassasiyet ± 0.5 C» Doğrusallık ± 1.0 C» Isıtma Tipi Fan Sirkülasyonlu» Kapasite 400 / 960 / 1400 Litre» Dijital PID Denetleyici 0.1 C çözünürlük sağlar» Açık/Kapali bekleme, yüksek sicaklik koruması, otomatik açma/kapatma ve sıcaklık kalibrasyon fonksıyonları.» Endüstriyel üretim hattı için sağlam ve dayanıklı tasarım +5 C / +250 C sıcaklık arasında çeşitli ısı, ebat ve hacimlerde sunulan ürünlerimiz, ergonomik tasarımlarıyla kullanıcı dostudur.» Elektronik bileşenlerin veya parçaların baskılarının kurutulması, cam panel kurutma ve stabilite testi gibi endüstriyel üretim hattı için idealdir. 30, 55 ve 120 litrelik hacimli modeller mevcuttur. Ayrıca isteğe bağlı üretim yapılmaktadır. BÜYÜK HACİMLİ ETÜVLER Kurutma Fırını rutin ısıtma ve kurutma işlemleri için tasarlanmıştır. +5 C / +300 C sıcaklık arasında çeşitli ısı, ebat ve hacimlerde sunulan ürünlerimiz, ergonomik tasarımlarıyla kullanıcı dostudur. 250, 500 ve 750 litrelik hacimli modeller mevcuttur. Opsiyonel olarak üretim yapılabilmektedir.

4 VAKUMLU ETÜV Seramik ve Cam yünü yalıtım, mıknatıslı çift kapı seçenekleriyle yüksek sıcaklığa dayanıklı pencereler ve aşırı akım devre kesiciyle sunulmuştur. Doğal Konveksiyonlu, +20 C / 150 C (Max. 250 C) sıcaklık aralığıyla, +3 C den 100 C ye doğruluk vermektedir. Triyak Kontrolör, regülatörüyle Pt- 100 Ohm termokulp, Mmhg vakum aralığı sağlamaktadır. Paslanmaz çelik ve dijital ekran, 99 sn. 59 dk. zaman aralığı bulunmaktadır. OTOKLAV 123 C / 135 C maksimum sıcaklık aralığı ve 121 C de ± 0.5 C hassasiyetiyle tasarlanmıştır. Mikroişlemcili PID kontrol programlanabilmektedir. Basınç 1.2 kg.-f / cm 2 ve 0.24 Mpa seçenekleri de bulunmaktadır. Kapasite 40 / 56 / 60/ 78 / 80 / 100 Litre ve yeni teknoloji modern tasarım seçenekleri bulunmaktadır. 12 hazır sterilizasyon programı bulunan modeliyle, 121 C, 1.2 kgf/ cm 2 de buharlaşmış sıcak hava ile bakteri, mikroorganizma ve virüs sterilizasyonu sağlar.

5 DERİN DONDURUCULAR ± 1 C hassasiyetle -60 C ile - 86 C arasında ayarlanabilir çalışma aralığı. Geniş yüzeye sahip kondanser ve sessiz hava soğutmalı kondanser fanı ve CFC free ozon dostu soğutucu gaz. Enerji tasarruflu ve uzun ömürlü led iç aydınlatma. Ergonomik dıştan tutma alüminyum kapı kolu ve güvenlik kapı kilidi Uzak alarm çıkışı, USB çıkışı ve Natürel soğutucu akışkan gaz. Ayarlanabilir paslanmaz çelik raf standartları arasında. Opsiyonel separatörlü saklama kutuları ve paslanmaz çelik taşınabilir depolama gözleri seçilebilir. KİT - KAN SAKLAMA DOLAPLARI Kan ve kan ürünlerinin en etkin şekilde depolanması için geliştirilmiştir. Torbaların dikey yerleşimi hem etiketlerinin kolay okunmasını sağlamaktadır. Manyetik contalı ve kilitlenebilir, 0 C / +10 C sıcaklık çalışma aralığı, 175, 425, 725 ve 1450 lt. farklı kapasitesi ve paslanmaz çelik hücresi mevcuttur. CFC içermeyen cihaz, SMS ve e-posta modülü bulunmaktadır. Çalışmasını bilgisayardan gözlemleyebilme imkanı veren kontrol yazılımı RS 232 Kiti, (opsiyonel) mevcuttur.

6 ÇEKER OCAKLAR Modern laboratuvarların temelini oluşturan çeker ocaklar hassas testlerin gerçekleştirilmesi için kullanılmakla birlikte oluşması muhtemel tehlikeli aesollerin uzaklaştırılması için de kullanılabilmektedir. Dış kullanım sacı çelikten, iç kullanım alanı aside dayanıklı, kompakt, endüstriyel seramik, paslanmaz çelik veya PP (Polipropilen) malzemeden yapılmaktadır. İsteğe bağlı olarak sunulan PP evye, su fittingi ve gaz fittingi elektrik motorlu cam, 75, 90, 120, 150, 180 ve isteğe bağlı tezgah üstü ve dolaplı olarak özel üretim ile rahat kullanım sağlar. KÜL FIRINLARI Genel amaçlı yüksek sıcaklık fırınları, 1100 C / 1200 C, veya özel imalat sıcaklıkları ile metal, seramik ve gıda sanayi, kuyumculuk ve diş hekimliği gibi farklı sektörlerde, değişik uygulamalar için kullanılabilirler. Üretim amaçlarına göre ideal bir tasarıma sahiptir. Maksimum sıcaklığa 45 dakikada ulaşan kül fırınlarının iç yüzeyi ateş tuğla, dış yüzeyleri DKP çelik saç üzeri elektrostatik toz boyalıdır. 4, 7, 12, 22 litre ve isteğe bağlı hücre kapasiteleriyle birlikte, değişik ebat seçenekleri mevcuttur.

7 SOĞUTMALI İNKÜBATÖRLER Biyoloji, zooloji ve ziraat alanlarında donma, inkübasyon, kurutma ve uzun süreli saklama ve ilaç, gıda ve kozmetik sanayisinde kalite kontrol laboratuvarlarında kullanım için ideal dizayna sahiptir. 30, 55, 120 ve 250 litre, çalışma kapasitesiyle, -10 C / +80 C, sıcaklık çalışma aralığında çalışan modellerimiz mevcuttur. Kolay kontrol paneli, kolay temizlenebilir paslanmaz çelik iç yapısı, fanlı hava sirkülasyonu ve aydınlatma standarttır. Homojen ısı dağılımı, kapı üzerinde cam gözetleme penceresi, buton kontrollü iç aydınlatma ve ısıtma için gaz genleşmeli emniyet termostatı bulunmaktadır. İNKÜBATÖRLER Tıp ve veterinerlik alanlarında tüm biyoloji ve mikrobiyoloji laboratuvarlarında; ilaç, gıda, kozmetik, sanayi ve biyoteknolojide araştırma ve kalite kontrol laboratuvarlarında kullanılmaktadır. 30, 55 ve 120 litre seçenekleri, +5 C ve 80 C ısıda çeşitli model ve özelliklerde üretilen İnkübatörler, her türlü ihtiyaca cevap verebilmektedir. 0.1 C okuma hassasiyeti vardır. Kolay temizlenebilir paslanmaz çelik iç yapı, kapı içinde veya üzerinde cam gözetleme penceresi bulunur.

8 BANYOLAR Sanayide; seri üretim bantlarında, hastaneler, medikal sektör ve bakım amaçlı kullanılan küçük kapasiteli paslanmaz tek kazanlı Dijital ve Analog modelleri vardır. 2, 4, 6, 8, 12, 21 ve 28 litre tank hacimleri mevcuttur. ULTRASONİK SU BANYOLARI Sıcaklık çalışma sınırları 0 C / +80 C arasında ayarlanabilir olması sayesinde bu sıcaklıklarda örnekler üzerinde farklı amaçlarda testlerin yapılmasını sağlar. Dijital kontrol paneli sayesinde kullanımı kolaydır. 15, 30 ve 48 litre kullanılabilir hacim seçenekleriyle değişik ebatlarda üretilmiştir. SOĞUTMALI SU BANYOLARI +5 C / 100 C ve isteğe bağlı ayarlanabilir sıcaklık ile değişik ölçülerde erlenmayer, flask ve tüplerin çalkalanmasını sağlar. Dijital sıcaklık ve RPM Kontrol veya Dijital sıcaklık, analog RPM modelleri vardır. 20 ve 30 litre hacim seçenekleri yanı sıra özel siparişler alınmaktadır. ÇALKALAMALI SU BANYOLARI +5 C / 99 C gibi değişik sıcaklık ve hassasiyetlerde, dijital PID kontrollü, zaman aralığıyla toz boya ile kaplı çelik plaka, aşırı sıcaklık limiti, sirkülasyonlu çalışma özelliği, sirkülasyonu harici çalıştırma özelliği bulunmaktadır. 15, 30, 48 litre ve isteğe bağlı kullanılabilir hacim seçenekleriyle değişik ebatlarda üretilmiştir. SİRKÜLASYONLU SU BANYOLARI

9 BANYOLAR YAĞ BANYOLARI Yağ Banyoları, basit dış tasarımlarının altına saklanan programlanabilir mikro işlemcili kontrol sistemleri ve üç katlı izolasyonları ile bu sınıftaki cihazlara kıyasla mükemmel sıcaklık hassasiyeti ve dağılımı sunmaktadır. Cihazlarda zaman ve sıcaklık ayarlarının izlenebilmesi için dijital gösterge bulunmaktadır. Tank içindeki yağ, kolayca tahliye edilir. 6,12, 30 ve 48 litre ve çeşitli ölçülerde üretilmektedir. SU BANYOLARI Basit dış tasarımlarının altına saklanan programlanabilir mikroişlemcili kontrol sistemleri ve üç katlı izolasyonları ile bu sınıftaki cihazlara kıyasla mükemmel sıcaklık hassasiyeti ve dağılımı sunmaktadır. Tank içindeki su, kullanımı kolay tahliye hortumu ile kolayca tahliye edilebilir. 6,12, 30 ve 48 litre ve çeşitli ölçülerde üretilmektedir. KUM BANYOLARI Farklı ölçülerde tekstil, tıp, gıda, ilaç, kimya ve benzeri sektörlerin laboratuvarlarına +10 C den, 300 C ye kadar değişik sıcaklıklarda işlem yapmaktadır. Cihazların ısıtma tablası ısının daha çabuk ve homojen olması için ısıl işleme mukavemetli teflon kaplı pik döküm veya alüminyum malzemeden imal edilmiştir.

10 MİKROBİYOLOJİK GÜVENLİK KABİNİ Zararlı ve zarar seviyesi belirsiz olan mikroorganizmalarla yapılan tüm çalışmalara yönelik olarak tasarlanmıştır. HEPA tip filtre olup 0.3 mikrondan büyük boyutlu partikülleri tutar. Minimum etkinlik düzeyi %99,999 dur. (D.O.P testine göre) Dekontominasyon faktörü (F) minimum dir. Demonte delikli AISI 304 paslanmaz çelik zemine sahiptir. İç hazne komple paslanmaz çelik, gaz kullanımları için gaz musluğu mevcuttur. Destek standı ürüne dahildir. Kullanıcı isteği ve laboratuvar şartlarına uygun şekilde cihaz üretilmektedir. LAMİNAR FLOW Ürün koruması için dikey laminer hava akışı sağlar. Tıp, biyomedikal, biyoteknoloji ve eczacılıkta çeşitli uygulamalarda; hücre kültürü, doku kültürü, elektronik ve yarı iletken uygulamalarda idealdir. 0.3 μm Partikül % temizleme verimliliği mevcuttur. İç hazne komple paslanmaz çelik, gaz kullanımları için gaz musluğu mevcuttur. Destek standı ürüne dahildir. Arka aydınlatmalı LCD mikroişlemci kontrol, ağırlık dengeli pürüzsüz sürgülü kap ve sessiz fan ile kullanıcı dostudur. İstege bağlı özelliklerde ve boyutlarda, uygun şartlarda üretimi yapılmaktadır.

11 İKLİMLENDİRME TEST KABİNİ - KLİMATİK TEST KABİNİ 120, 250 ve 500 litre kapasite ve paslanmaz çelik iç yüzey seçeneği mevcuttur. Test Kabinleri, sıcaklık, nem, gecegündüz ışık döngülerini kontrol ederek, gerçek iklim şartlarını canlandırmak amacıyla üretilmiştir. Kararlılık, suni yaşlandırma, saklama ve raf ömrü testleri de kolaylıkla yapılabilir. 10 adet program hafızası, -10 C / +80 C sıcaklık değerleri, %20 / %95 Rh nem değerleri, 0-24 saat, 2 period aydınlatma açık 2 period aydınlatma kapasitesi, saat 59 dakika ve süresiz çalışma zamanlaması, 1-9 basamak sayısı, 1-99 program tekrar sayısı özellikleri eklenebilmektedir. BİTKİ BÜYÜTME DOLABI Sıcaklık, nem ve gece-gündüz ışık döngülerini kontrol ederek, gerçek iklim şartlarını canlandırmak için geliştirilmiştir. Aydınlatmalı ve aydınlatmasız seçenekleri yanı sıra, 150, 250, 500 ve 800 Litre modelleri bulunmaktadır. 10 adet program hafızası, -20 C / +60 C sıcaklık değerleri, %20 / %95 Rh nem değerleri, 0-24 saat, 2 period aydınlatma açık 2 period aydınlatma kapasitesi, saat 59 dakika ve süresiz çalışma zamanlaması, 1-9 basamak sayısı, 1-99 program tekrar sayısı özellikleri eklenebilmektedir.

12 BALON ISITICILAR Balon ısıtıcılar, dijital, analog, çoklu manyetik karıştırıcılı, dijital manyetik karıştırıcılı ve iç aksamlarına göre değişmektedir. Çoklu ısıtıcılarda her bölme için ayrı ayrı ısı ayarı mümkündür. 450 C ye kadar sıcaklık ulaşabilmektedir. Enerji Regülatörlü Sıcaklık Kontrolü bulunan modeller mevcuttur. KİMYASAL-ASİT-TÜP SAKLAMA DOLABI Güvenlik dolapları, farklı özellikteki kimyasalların, yanıcı ve patlayıcı maddelerin güvenli bir şekilde depolanması için gereklidir. Ana gövde çelik üzeri ön işlem sonrası elektrostatik epoksi toz boya, iç bölge çelik üzeri ön işlem sonrası elektrostatik epoksi toz boya, tüm dolap içi havalandırma bağlantısı için isteğe bağlı, 75 mm havalandırma çıkışı. Sızdırmaz conta sistemi, teleskopik ray sistemli, sızdırmaz raf sistemi, isteğe bağlı olarak ön panel akrilik cam, ISO 3864 e göre işaretlenmiş kilitli kapak sistemi, renk RAL 7035 (A.Gri) Kimyasallar ve mikrobiyolojik laboratuvarlarda yapılan uygulamalarda önemli rol oynar. Zararlı kimyasalları depolarken her kimyasalın yanıcı, toksit veya çevreyi kirletme riskleri minimize eder.

13 KJELDAHL AZOT PROTEİN TAYİN CİHAZI KJELDAHL yöntemi gıda üretimi, hayvan yemi üretimi ve çevresel analizlerde kalite kontrol kısmın da birçok alanda kullanılan kanıtlanmış etkin bir yöntemdir. Gıda ve yem protein tayini, yem veya yem maddeleri protein tayini (ayçiçeği, mısır, arpa, buğday...) gıda, içecek ve farklı ürünlerde azot protein tayini yapılabilir. Cihaz aynı anda 4, 8, 12 ve 20 farklı numune ile çalıştırılabilir. Termostatlı olan cihazın çalışma aralığı 450 C ye kadar ayarlanabilir. Cihaz 50 mm çapında 100, 300 ve 800 ml lik yakma tüpleri ile çalışmaktadır. YAĞ (SOXHOLET) TAYİN CİHAZI Cihazın tekli-ikili-dörtlü-altılı modelleri bulunmaktadır. Cihazın her bir kumanda panosunun üzerinde; ışıklı açma/kapama anahtarı, elektronik konumlu ısı anahtarı ve ısı sinyal lambası bulunmaktadır. Maksimum çalışma sıcaklığı yaklaşık 300 C dir. Isıtıcılarının çapı 90 mm ve 140 mm dir. Tamamen mono blok bir gövdeye sahip olup, ısıtıcı sistemleri bir yüzeyde toplanmıştır. Cihazın gövde kısmı DKP sacdan imal edilmiş olup, küfe ve pasa karşı elektrostatik fırın boyalı ve 250 ml ve 500 ml. balonlu eksraktör soğutucudan oluşan soxhlet grubu, düzeneği statiflere tutturmak için kıskaç ve nivodan oluşan bağlantı elemanları ve soğutucu hortumu verilmektedir.

14 FİLTRASYON SİSTEMLERİ FİLTRASYON SİSTEMLERİ VAKUM FİLTRASYON SİSTEMİ (SET) Uygulama alanları arasında Mikrobiyoloji testleri dahil, genel Temel Özellikler laboratuvarlar ve genel kimya Mikrobiyoloji filtrelemesi için özel tasarım deneylerinde kullanılabilir.» Mikrobiyoloji testinde hızlı küme filtrelemesi için tasarlanmıştır. Her sistem vakum pompası, Hızlı ve kolay kurulum imkanı yakıcı, atık şişesi ve filtre içerir. sağlayan modelleri mevcuttur. SUS316 dan mamul manifold 300 ml / 1200 ml Huni kapasiteleriyle,» Manifold parçalarının tamamı, kimyasallara 47 mm / 50 mm dayanıklı, etkili buharla, filtre fırında ya da alevle hızla çapı modelleri sterilize mevcuttur. edilebilir SUS316 dan imal edilmiştir. 720 mmhg (95.9 Patentli kpa) çevirmeli (53.3 kilit tassarımı mbar) Maksimum» Manifold ta vakum kullanılan gücü patentli çevirmeli kilit bağlantısı tutturucusuz hızlı ve sağlam bağlantıyı olanaklı kılar. bulunan modeller seçilebilir. Uygulama Alanları Her türlü filtrasyon sistemleri kurulumu firmamızca» Mikrobiyoloji yapılabildiği testi için filtreleme» Kimya deneyi gibi filtrasyon sistemleri yardımcı» Genel sıvı filtrelemesi malzemeleri ve aksesuarları da temin edilmektedir. LABORATUVAR TEZGAH SİSTEMLERİ Fen, Kimya, Biyoloji Fizik Laboratuvarı Tezgah Sistemleri tarafımızdan hem üretilip hem de kurulumu yapılmaktadır. Tezgahlarımızda taşıyıcı karkas, dolaplar, tezgah üstü, raf sistemi, evye, su tesisatı ve enerji bantıyla opsiyonel ve standartlara uygun biçimde tecrübeli ekibimizce yapılmaktadır. Öğretmen masası ana kumandasından, öğrenci ünitelerine, malzeme dolaplarından koltuklara kadar zengin seçeneklerimiz mevcuttur. VAKUM FİLTRASYON SİSTEMİ Temel Özellikler Havayı kirletmez, bakım gerektirmez» Pompalar piston ile çalışır, yağlama, düzenli yağ değişimine gerek duymaz, bakım istemez ve yağ kirliliğine yol açmaz. Patentli çevirmeli kilit tasarımı» Filtre tutucu ve atık şişesinde kullanılan patentli çevirmeli kilit bağlantısı tutturucu olmadan hızlı ve sağlam kurulum sağlar. Aşırı akış koruması» Atık şişesi parçası olan taşma önleyici, atık şişesi dolduğunda filtrenin taşmasını önler. Uygulama Alanları» Vakum pompaları özelliğine göre mikrobiyoloji testleri gibi sterilizasyon gerektiren filtreler için idealdir.» Numune ön işlemesi için» Mikroanalizler ya da çözelti saflaştırması için idealdir. info@nukleonlab.com.tr 49

15 ORBİTAL ÇALKALAYICI (SHAKER) Hareket şekli, dairesel ve vibrasyonludur. Değişik üst tabla seçenekleri imal edilebilmektedir. 20 / 300 RPM orbital çalkalama seçenekleri yanında, hareketi durdurma, yavaş başlama seçenekleri eklenebilir. 8, 15 ve 30 kg yükleme kapasite seçenekleri bulunmaktadır. Uluslararası standartlara uygundur. VAKUM POMPALARI Yağlı-yağsız, pistonlu ve pistonsuz pompalar mevcuttur. Pistonlu olan pompalar yük altında uzun süre çalışabilen, yağ sorunu olmayan, ekonomik ve güvenlidir. Tüm seriler gerekli sertifikalandırma işlemi yapılmış olarak sunulmaktadır. Değişik devir ve vakum seçenekleriyle birlikte, 17, 22, 40 ve 65 litrelik seçenekler mevcuttur.

16 SPEKTROFOTOMETRELER Spektrofotometreler, madde renginin yoğunluğunun ölçülmesiyle madde miktarının veya konsantrasyonunun bulunmasını sağlayan cihazlardır nm ile nanometre çalışma modu bulunmaktadır. VIS / U.V. -VIS model seçenekleri bulunmaktadır. Bazı modellerde PC ye bağlanma özellikleriyle birlikte uzaktan kontrol imkanı sağlamaktadır. Tıp, Çevre Mühendisliği ve Su Ürünleri, Kimya, Ziraat, Jeoloji, Gıda sanayi, İlaç, İnşaat, Biyoloji ve Endüstrinin birçok kolunda yapılmaktadır. Farklı küvet tutucu seçenekleri bulunmaktadır. BLOK ISITICILAR Dijital kontrollü hassas ısıtma, değiştirilebilir alüminyum bloklar ile çeşitli ölçü ve hacimli tüpler için kullanım imkanı, sıvı dökülmelerine karşı koruma, epoksi boya kaplı ergonomik gövde bulunmaktadır. Blok çıkarıcı ve harici termometre ile temin edilir. Dijital ve analog modelleri bulunmaktadır. Tüm modellerde mikroprosesör kontrol ünitesi bulunmaktadır. Modellerine göre, +10 C / 200 C / +10 C / 130 C ve oda sıcaklık aralığı seçenekleri bulunmaktadır. 1 ila 4 arasında blok sayısı ve blok sayısına göre değişik ölçülerde bulunmaktadır.

17 Teraziler, yarı analitik teraziler, hassas teraziler ve yüksek kapasiteli teraziler olarak sunulmaktadır. Marka ve modellerine göre kapasite ve boyutları farklılaşmaktadır. TERAZİLER JAR TEST CİHAZI 2000 ML karıştırma kapasitesi hızı RPM, dijtal seçeneğiyle zaman ayarı da mevcuttur. Yüksekliği ayarlanabilen karıştırma uçlarıyla birlikte 4 ve 6 lı seçenekleri bulunmaktadır.

18 SAF (DİSTİLE) SU CİHAZI Destile su birçok laboratuvarlarda farklı amaçlar için kullanılmaktadır. 4, 8, 12 ve 14 litre/saat, paslanmaz çelik kaynama kazanı ve soğutma serpantini, Su ve buharla temas eden tüm yüzeyler paslanmaz malzemeden yapılmıştır. Boş kaynama kazanı ve su kesintisine karşı koruma sağlar. Düşük su basıncında yüksek verim, kolay çalıştırma, masa üstü kullanım veya duvara monte edilir tip, paslanmaz çelikten imal edilmiştir. Standart olarak sunulan silifos kartuş filtre, kireçlenmeyi önleyerek işletme ve bakım maliyetlerini düşürmektedir. SANTRİFÜJLER 4000 RPM den RPM ye kadar değişik markalarda Santrifüjler bulumaktadır. Standart rotoru ve aksesuarlarıyla, kan numunelerinin ayrıştırılmasında, idrar sedimantasyonu ve diğer rutin laboratuvar santrifüj işlemlerini yapabilir. Araştırma Enstitülerinde, Klinikler / Üniversiteler, Biyoteknoloji, AR&GE ÜR&GE Laboratuvarlarında, Beton Sanayi, Plastik Sanayi, Gıda Sanayi başlıca kullanım alanlarıdır.

19 ISITICI TABLA Farklı ölçülerde tekstil, tıp, gıda, ilaç, kimya ve benzeri sektörlerin laboratuvarlarına +10 C den, 300 C ye kadar değişik sıcaklıklarda işlem yapmaktadır. Cihazların ısıtma tablası ısının daha çabuk ve homojen olması için ısıl işleme mukavemetli teflon kaplı pik döküm veya alüminyum malzemeden imal edilmiştir. KARIŞTIRICILAR VORTEX-MANYETİK-MEKANİK Isıtmalı manyetik karıştırıcılar ve Vortex olarak ihtiyaca göre sunulmaktadır. Analog-Dijital, Alüminyun ve Metal yüzeylerine göre tercih edilebilir. Kolay, pratik, hızlı, ekonomik ürünlerdir. Sürekli veya dokunma ile çalışma seçenekleri, farklı aksesuar kullanım imkanı ve dayanıklılık size sunulan özellikleridir. Vortex hız aralığı RPM, ısıtıcılı karıştırıcılarda 400 C ye kadar yükselmektedir.

20 ÖLÇÜM CİHAZLARI SICAKLIK VE NEM ÖLÇERLER ÖLÇÜM CİHAZLARI MANYETİK ALAN ÖLÇÜM CİHAZI Temel Özellikler» Düşük frekanslı manyetik alan ölçümü için kullanılır. Örnek; elektrikli fırın, klima, soğutucu vb.» Rahat okunur geniş ve parlak ekran. MANYETİK ALAN ÖLÇÜM CİHAZI» Çokfonksiyonlu tuş takımı.» Düşük pil ve bekletme uyarısı.» Tesla (T), Gaus (G), Mikrotesla (μt), Miligaus (mg) ölçüm birimleri. YÜKSEK FREKANSLI MANYETİK ALAN ÖLÇÜM CİHAZI Temel Özellikler THERMOHİGROMETRE» Yüksek frekanslı manyetik alan ölçümü için kullanılır. Örnek; cep telefonları, wireless ağları vb.» Rahat okunur geniş ve parlak ekran.» Çokfonksiyonlu tuş takımı.» Düşük pil ve bekletme uyarısı.» MHz ölçüm birimi. 109 SES ŞİDDETİ ÖLÇÜM CİHAZI DİJİTAL DİNAMOMETRE IŞIK ŞİDDETİ ÖLÇER (LUXMETRE) MEYVE SERTLİK TEST CİHAZI

21 PH METRELER Arkadan aydınlatmalı LCD ekran, Hızlı, güvenilir ve kolay kullanım, 100 ölçüme kadar hafıza, otomatik kapanma gibi özellikleri bulunmaktadır. 3 noktalı kolay otomatik kalibrasyon, Buffer tanıma özelliği ve ölçüm sonucu, sıcaklığı ve mevcut zamanı aynı anda gösterme kabiliyeti mevcuttur. Otomatik sıcaklık kompanzasyonu, sistem kontrolü ve vombine ph/ sıcaklık probu, buffer solüsyonları (4, 7, 10), kullanım klavuzu ile komple kit şeklindedir. Firmamızda değişik marka ve modellerde masa ve portatif tip PH Metreleri temin edebilirsiniz. İLETKENLİK ÖLÇERLER Dist 3 : μls/cm, Dist 4 : ms/cm ölçüm aralığı, ± 2% hassasiyet ve 1 noktadan manuel kalem tipi iletkenlik ölçerlerde sunulmaktadır. Cihazlar dayanıklı ve ergonomik yapıdadır. Su ölçümlerinde (az kireçli sular, demineralize sular, içme suları), balık çiftliklerinde, akvaryumlarda ve su kirliliği kontrollerinde kullanılabilen modelleri bulunur. Arkadan aydınlatmalı LCD ekran ve hücre sabitini çekebilme, iletkenlik, tuzluluk ve TDS sıcaklık ölçümü bulunmaktadır.

22 LABORATUVAR CAM - PLASTİK MALZEMELERİ Kalibrasyonlu ve istenilen standartlara uygun Laboratuvar cam ve plastik malzemelerini firmamızdan temin edebilirsiniz. BESİYER VE REAKTİF SOLÜSYONLAR İstek üzerine siparişlerinizi en hızlı şekilde yerine getiriyor, ithal ve yerli besiyer ve reaktif solüsyonları piyasaya arz ediyoruz. KİMYASALLAR Laboratuvarların vazgeçilmez ve en önemli deney hammaddeleri olan kimyasalları en uygun fiyat ve kalitede firmamızdan temin edebilirsiniz.

23 Ayrıca firmamız, Atık Su Laboratuvarları kurulumu, Beton Test Laboratuvar kurulumu, Zemin Test Laboratuvar kurulumu, Asfalt Test Laboratuvar kurulumu, Biyoloji Laboratuvarları kurulumu, İçme Suyu Laboratuvarları kurulumu, Kalite kontrol Laboratuvarları kurulumu, Biyoteknoloji araştırma Laboratuvarları kurulumu, İlaç, gıda, kozmetik ve sanayi Laboratuvarları kurulumu, Çimento Test Laboratuvarı kurulumu tecrübeli ekibiyle yapmaktadır

24 ATIK - İÇME SU LABORATUVARLARI GIDA LABORATUVARLARI

25 BİYOLOJİ LABORATUVARLARI BETON VE ÇİMENTO TEST LABORATUVARLARI

26 DİĞER ÜRÜNLER PİPETLER Yeni nesil, otoklanabilir, otomatik, dijital kontrollü pipet kontroller ve pipet stantlarını firmamızdan temin edebilirsiniz. ELEKLER Paslanmaz çelikten imal edilmiş çeşitli ebatlarda eleklerle, frekans kontrollü elek sallama cihazlarının ürütemini firmamız yapmaktadır. PİPET DOLDURUCU Cihaz çok hafif (190 gr) ve mükemmel denge yapısı ile rahat kullanım kolaylığına sahiptir. Değiştirilebilir adaptörü sayesinde, pipeti emniyetli sağlar, 0,1 den 100 ml arasında ölçüm yapabilir ve 0,2 um hydrophobic zar filtresi ve birleşik kontrol valfı sayesinde emniyeti sağlar. STOMACHER Düz kapak, sabit hız, 3, 12 vuruş seçeneği, sn ayarlanabilir zamanlayıcı veya süresiz çalışma ve opsiyonel damlama tepsisi ayarlanabilir pedalları mevcuttur.

27

28 GÖRÜŞLERİNİZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ Adres : İvedik O.S.B. Öz Ankara San. Sitesi 1464 (675). Sokak No: 37 Yenimahalle / ANKARA Telefon : Faks : E-Posta : info@nukleonlab.com.tr

Laboratuvardaki Gücünüz

Laboratuvardaki Gücünüz Laboratuvardaki Gücünüz Laboratuvar Cihazları Teknik Servis Kalibrasyon ANALİTİK VE YARI ANALİTİK TERAZİLER HASSAS TERAZİLER 0,01 g hassasiyete sahip, 6 kg tartım kapasitesine kadar çıkabilen hassas teraziler

Detaylı

HEDEF LABORATUVAR CİHAZLARI ENERJİ MÜHENDİSLİK SANAYİ TİC.LTD.ŞTİ.

HEDEF LABORATUVAR CİHAZLARI ENERJİ MÜHENDİSLİK SANAYİ TİC.LTD.ŞTİ. HEDEF LABORATUVAR CİHAZLARI ENERJİ MÜHENDİSLİK SANAYİ TİC.LTD.ŞTİ. HAKKIMIZDA Hedef mühendislik uzman ve deneyimli teknik kadrosuyla ülke teknolojisini dünya standartlarına taşımak ve etkin çözümler üretmek

Detaylı

LABORATUVAR ÜRÜNLERİ VE TEKNİK HİZMETLER

LABORATUVAR ÜRÜNLERİ VE TEKNİK HİZMETLER TEKNİK SERVİS PROJELENDİRME KART TAMİRİ www.piramitlab.com info@piramitlab.com www.piramitlab.com SEMİ MİKRO-ANALİTİK VE YARI ANALİTİK TERAZİLER 0,00001g - 0,0001g - 0,001 g hassasiyetlere sahip Semi Mikro-Analitik

Detaylı

DÖKÜM FIRINI (22 Lt.) ERC-01

DÖKÜM FIRINI (22 Lt.) ERC-01 Döküm Fırını Tamir ve İmalatı Sağlık Bakanlığı Onaylı Toz Maskeleri Toz ve Çapak Gözlükleri İş Güvenliği Malzemeleri Santrifüj Bakın ve Onarımı Her Türlü Kumlama Bakım ve Onarımı www.sertekniklab.com DÖKÜM

Detaylı

Sizlere Dünyanın en iyi ultra soğuk derin dondurucularını sunduk... ...En iyi buzdolaplarını, ilaç ve kan saklama dolaplarını...

Sizlere Dünyanın en iyi ultra soğuk derin dondurucularını sunduk... ...En iyi buzdolaplarını, ilaç ve kan saklama dolaplarını... İ.T.K Bülten Özel Sayı Cilt 1, Sayı 1 14 Eylül 2007 Sizlere Dünyanın en iyi ultra soğuk derin dondurucularını sunduk......en iyi buzdolaplarını, ilaç ve kan saklama dolaplarını......şimdi de her bütçeye

Detaylı

www.loobex.com İÇİNDEKİLER Buhar Makinaları 1-4 Ateş Ölçerler 5-14 15-19 Bebek Tesizleri 20-23 Kameralı Bebek Telsizleri Sterilizatörler 24-26

www.loobex.com İÇİNDEKİLER Buhar Makinaları 1-4 Ateş Ölçerler 5-14 15-19 Bebek Tesizleri 20-23 Kameralı Bebek Telsizleri Sterilizatörler 24-26 2014 www.loobex.com www.loobex.com İÇİNDEKİLER Buhar Makinaları Ateş Ölçerler Bebek Tesizleri Kameralı Bebek Telsizleri Sterilizatörler Mama Isıtıcılar 1-4 5-14 15-19 20-23 24-26 27-29 buhar makinaları

Detaylı

STERİLİZASYON SİSTEMLERİ

STERİLİZASYON SİSTEMLERİ STERİLİZASYON SİSTEMLERİ Ürün kodu için seçeneklerine bakınız. 110 LT TEK KAPILI PLAZMA STERiLiZASYON CiHAZI Düşük ışılı hidrojen peroksit (H2O2) plazma sterilizasyon cihazı Diğer düşük ısılı cihazlara

Detaylı

Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır.

Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır. Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır. Standart ürünlerde çevre dostu R407c soğutucu akışkan kullanılmaktadır. Su sıcaklık rejimine veya isteğe göre farklı soğutucu akışkan ile sistem oluşturulabilmektedir.

Detaylı

LABALT T80 K AŞI DOLABI PASLANMAZ TEKNİK ŞARTNAMESİ

LABALT T80 K AŞI DOLABI PASLANMAZ TEKNİK ŞARTNAMESİ LABALT T80 K AŞI DOLABI PASLANMAZ 1. Cihazın hacmi Brüt 85 lt Net 55 lt. 2. Cihazın en az 48 cm x52 cmx85 cm ölçülerinde. 3. Cihaz ideal saklama sıcaklığı olan +2/+8 C arasında çalışmalı ve +4 C ye set

Detaylı

Dijital manifold serisi: Soğutma sistemleri ve ısı pompalarındaki ölçümler için ideal! testo 550, 557 ve 570

Dijital manifold serisi: Soğutma sistemleri ve ısı pompalarındaki ölçümler için ideal! testo 550, 557 ve 570 Dijital manifold serisi: Soğutma sistemleri ve ısı pompalarındaki ölçümler için ideal! testo 550, 557 ve 570 testo 550, testo 557, testo 570 testo 550 testo 557 testo 570 Dijital manifold testo 550 - Soğutma

Detaylı

Genel Laboratuvar Cihazları. Etüv İnkübatör Otoklav Su Banyosu Yağ Banyosu Biyolojik Güvenlik Kabini Laminar Flow Kabini İklimlendirme Kabini

Genel Laboratuvar Cihazları. Etüv İnkübatör Otoklav Su Banyosu Yağ Banyosu Biyolojik Güvenlik Kabini Laminar Flow Kabini İklimlendirme Kabini Genel Laboratuvar Cihazları Etüv İnkübatör Otoklav Su Banyosu Yağ Banyosu Biyolojik Güvenlik Kabini Laminar Flow Kabini İklimlendirme Kabini FAN SİRKÜLASYONLU ETÜV Hassas dijital PID denetleyici ve hassas

Detaylı

Katalog Başlığı SU ANALİZ EKİPMANLARI. www.forbi.com.tr

Katalog Başlığı SU ANALİZ EKİPMANLARI. www.forbi.com.tr Katalog Başlığı SU ANALİZ EKİPMANLARI SU ANALİZ SPEKTROFOTOMETRESİ AQUALINE SU ANALİZ SPEKTROFOTOMETRESİ AQUALINE GENEL ÖZELLİKLERİ UV VIS ve VIS seçenekleri Diagnostik testleri yaparak analiz güvenliğini

Detaylı

-86 Ultra Derin dondurucular Liyofilizatörler (-55 ~ -120 C)

-86 Ultra Derin dondurucular Liyofilizatörler (-55 ~ -120 C) -86 Ultra Derin dondurucular Liyofilizatörler (-55 ~ -120 C) -156 C CRYO Çift kompresör teknolojisi RS232 bağlantır arayüzü 0.1 C hassasiyetinde soğutma Kullanıcı şifresi ile güvenlikli setpoint sistemi

Detaylı

We measure it. testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı. www.testo.com.tr

We measure it. testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı. www.testo.com.tr İnfrared termometre testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı Yüksek sıcaklıklarda da güvenilir ve doğru ölçümler 4-nokta lazer işaretleme özelliği ile

Detaylı

MİKROBİYOLOJİK EMNİYET KABİNLERİ VE LİYOFİLİZATÖRLER. made in DENMARK

MİKROBİYOLOJİK EMNİYET KABİNLERİ VE LİYOFİLİZATÖRLER. made in DENMARK MİKROBİYOLOJİK EMNİYET KABİNLERİ VE LİYOFİLİZATÖRLER made in DENMARK MARS CLASS II & MARS PRO CLASS II MARS CLASS II KABİNİ Çift filtre sistemi 110mm lik HEPA filtre ile 0,3mikron partiküle karşı %99,999

Detaylı

ÜRÜN RESMİ SİP. NO. ÜRÜN ADI ve ÖZELLİĞİ ARALIK

ÜRÜN RESMİ SİP. NO. ÜRÜN ADI ve ÖZELLİĞİ ARALIK ÜRÜN RESMİ SİP. NO. ÜRÜN ADI ve ÖZELLİĞİ ARALIK KALEM TİPİ ph METRE; OTOMATİK KALİBRASYON, TUTMA FONKSİYONU, OTOMATİK SICAKLIK TELAFİSİ (ATC), DEĞİŞTİRİLEBİLİR ELEKTROT, OTO-KAPANMA, SU GEÇİRMEZ ÖZELLİK

Detaylı

OT 40 L / 90 L. Laboratuvar Buharlı Sterilizatörleri

OT 40 L / 90 L. Laboratuvar Buharlı Sterilizatörleri OT 40 L / 90 L Laboratuvar Buharlı Sterilizatörleri STANDARTLARIN ÜZERİNDE GÜVENLİK Şifre korumalı çalışma, servis ve kalibrasyon menüleri Kapak emniyet sistemi - Hücre basınç altındayken kapak açılamaz.

Detaylı

Soğutmalı tezgah - 160 lt

Soğutmalı tezgah - 160 lt Electrolux 160 litre soğuk tezgah; güvenilir, kompakt ve kullanım kolay soğuk depolamaya ihtiyaç duyan müşteriler için ideal çözümdür. Tüm iç yüzeyler, ticari sınıf darbeye dayanklı Polistren'den üretilmiştir.

Detaylı

Külfırınları. Sülfat Kül Testlerinde. Yakma Kalıntısı Testlerinde. Isıl Dayanım Testlerinde. Ambalaj Malzemesi Testlerinde

Külfırınları. Sülfat Kül Testlerinde. Yakma Kalıntısı Testlerinde. Isıl Dayanım Testlerinde. Ambalaj Malzemesi Testlerinde 24 Sülfat Kül Testlerinde Yakma Kalıntısı Testlerinde Isıl Dayanım Testlerinde Yaş Kimya Analizlerinde Hazırlık Aşamalarında Ambalaj Malzemesi Testlerinde İlaç endüstrisi Laboratuvarlarında Ar-Ge Laboratuvarlarında

Detaylı

Isıtıcı Karıştırıcı Grubu Laboratuvar Cihazları. Isıtıcılar & Karıştırıcılar Mekanik Karıştırıcılar Balon Isıtıcılar Blok Isıtıcılar

Isıtıcı Karıştırıcı Grubu Laboratuvar Cihazları. Isıtıcılar & Karıştırıcılar Mekanik Karıştırıcılar Balon Isıtıcılar Blok Isıtıcılar Isıtıcı Karıştırıcı Grubu Laboratuvar Cihazları Isıtıcılar & Karıştırıcılar Mekanik Karıştırıcılar Balon Isıtıcılar Blok Isıtıcılar MTOPS KALİTE BELGELERİ VE SERTİFİKALARI MANYETİK KARIŞTIRICI Maksimum

Detaylı

DF / FR SERİSİ. Derin Dondurucular

DF / FR SERİSİ. Derin Dondurucular DF / FR SERİSİ Derin Dondurucular Numune Saklamak İçin En Uygun Çözümler En çok kullanılan kutu ve tüpler için raflar Plazma torbası veya flask gibi farklı numuneler için çekmeceli raflar PLAZMA İÇİN ÇEKMECELİ

Detaylı

NEM ALMA CİHAZI TTK 100 E 1500 TL + %16 KDV

NEM ALMA CİHAZI TTK 100 E 1500 TL + %16 KDV NEM ALMA CİHAZI TTK 100 E 1500 TL + %16 KDV Nem alma kapasitesi, 30 C / %80 bağıl nemde: 30 litre / 24saat Uygun olduğu maks. oda büyüklüğü: 90 m² / 225 m³ Çalışma aralığı, sıcaklık: 5 ila 35 C Çalışma

Detaylı

A++ SINIFI DÜŞÜK ENERJİ TÜKETEN DERİN DONDURUCULAR

A++ SINIFI DÜŞÜK ENERJİ TÜKETEN DERİN DONDURUCULAR ÇİNDEKİLER A++ DÜŞÜK ENERJİ TÜKETEN DERİN DONDURUCULAR DÜŞÜK ENERJİ TÜKETEN DERİN DONDURUCULAR DERİN DONDURUCULAR ŞEFFAF KAPAKLI MUHAFAZA DOLAPLARI DÜZ SÜRME DÜZ CAM KAPAKLI MUHAFAZA DOLAPLARI DÜZ SÜRME

Detaylı

NC 40M / NC 90M. Laboratuvar Buharlı Sterilizatörleri

NC 40M / NC 90M. Laboratuvar Buharlı Sterilizatörleri NC 40M / NC 90M Laboratuvar Buharlı Sterilizatörleri NC 40M / NC 90M LABORATUVAR BUHARLI STERİLİZATÖRLERİ NC 40M / NC 90M Dik Tip Laboratuvar Buharlı Sterilizatörleri, araştırma merkezleri ve üniversitelerin

Detaylı

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI 54EWH Serisi Ürün No: 54 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr www.eastanbulwaterheater.com.tr

Detaylı

Y.Dudullu Mah.Tavukçuyolu Cad.Hünkar Sk.No:4/2 Ümraniye / İstanbul TEL : 0216 526 57 93-94 FAX : 0216 526 57 95 www.artdisticaret.

Y.Dudullu Mah.Tavukçuyolu Cad.Hünkar Sk.No:4/2 Ümraniye / İstanbul TEL : 0216 526 57 93-94 FAX : 0216 526 57 95 www.artdisticaret. MANYETİK KARIŞTIRICI ANALOG ( MS300) Model HS12 HS15 MS300HS HS33 TİP Isıtıcı Tabla Ve Manyetik Karıştırıcı Sıcaklık Max 380 C Max 350 C ISITMA Display Skala (Sıcaklık ) Kontrol Analog Sıcaklık Kontrolü

Detaylı

İ.T.K Bülten. Özel Sayı Cilt 1, Sayı 6. 13 Kasım 2007

İ.T.K Bülten. Özel Sayı Cilt 1, Sayı 6. 13 Kasım 2007 İ.T.K Bülten Özel Sayı Cilt 1, Sayı 6 13 Kasım 2007 Su banyoları, Yağ banyoları Çalkalamalı banyolar İmmersiyon tipi ısıtıcılar İmmersiyon tip ısıtıcılar için paslanmaz çelik ve şeffaf polikarbonat banyolar

Detaylı

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ Resim 1- Beton Basınç Dayanımı Test Presi Resim 2 - Eğilme Test Sistemi BETON TEST PRESİ GENEL

Detaylı

LABORATUVARDA YAPILAN ANALİZLER

LABORATUVARDA YAPILAN ANALİZLER Laboratuvar Adı: Yapı Malzemesi ve Beton Laboratuvarı Bağlı Olduğu Kurum: Mühendislik Fakültesi- İnşaat Mühendisliği Bölümü Laboratuvar Sorumlusu: Yrd. Doç. Dr. M. Haluk Saraçoğlu E-Posta: mhsaracoglu@dpu.edu.tr

Detaylı

MEDICAL & LABORATORY.

MEDICAL & LABORATORY. www.rudimed.com.tr HAKKIMIZDA 2015 yılında kurulan RUDİMED, Türkiye de medikal soğutma ve ısıtma konusunda öncü firma olma amacıyla yola çıkmıştır. Öncelikli olarak aşı, anti serum ve ilaç saklama dolapları

Detaylı

EK I-C TEÇHİZAT. Anadolu Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Çevre Mühendisliği Bölümü MÜDEK Özdeğerlendirme Raporu-2013.

EK I-C TEÇHİZAT. Anadolu Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Çevre Mühendisliği Bölümü MÜDEK Özdeğerlendirme Raporu-2013. EK I-C TEÇHİZAT MÜDEK Özdeğerlendirme Raporu-0 Sayfa 57 EK I.C. TEMEL İŞLEMLER LABORATUVARI DONANIM LİSTESİ Aerobik Çürütücü Anaerobik Çürütücü Geçirgenlik ve Akışkanlaştırma Seti Sedimentasyon Test Ünitesi

Detaylı

S.NO ÜRÜN ÖZELLİKLERİ / AÇIKLAMASI ÜRÜN MARKASI ÜRÜN EBAT ÜRÜN MODELİ ADET BİRİM FİYAT TOPLAM FİYAT

S.NO ÜRÜN ÖZELLİKLERİ / AÇIKLAMASI ÜRÜN MARKASI ÜRÜN EBAT ÜRÜN MODELİ ADET BİRİM FİYAT TOPLAM FİYAT 1 DEMONTE İSTİF RAFI 53*183*183 2 2 DEMONTE İSTİF RAFI 53*137*183 2 3 DEMONTE İSTİF RAFI 53*91*183 1 4 DEEP FREZEE 388*260*230 1 Çalışma Aralığı : -18 ºC / -20 ºC Güç : 3 Hp Hermetik Soğutma Grubu Tüm

Detaylı

Dolum miktarı optimizasyonu

Dolum miktarı optimizasyonu RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 kontrol ve veri toplama BAYKON,25 yıllık deneyime sahip mühendislik alt yapısı ile, Otomatik Kontrol Terazileri ve dinamik tartım çözümleri konusunda sağlıklı çözümler

Detaylı

RS232C. Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama

RS232C. Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama Güvenilirlik İleri teknoloji ürünü BAYKON Otomatik Kontrol Terazileri, en zorlu koşullarda yıllarca sorunsuz hizmet verecek şekilde tasarlanmış,

Detaylı

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SICAK SU KAZANI

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SICAK SU KAZANI ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SICAK SU KAZANI 55EWH-B Serisi Ürün No: 55 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr

Detaylı

The Power to Save Energy.

The Power to Save Energy. The Power to Save Energy. SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU CT SERİSİ Soğutma CT serisi chiller cihazları sayesinde her enjeksiyon makinesinin kalıbında ayrı ayrı su sıcaklıkları ile çalışılabilir. Dolayısıyla

Detaylı

I. Buharlı Sterilizatörler

I. Buharlı Sterilizatörler I. Buharlı Sterilizatörler ERYİĞİT buharlı sterilizatörleri; tekstil malzemelerin, cerrahi ve pansuman aletlerin, plastik ve cam malzemelerin, şişelenmiş sıvıların, sterilizasyonunu gerçekleştirmek amacıyla

Detaylı

OT 150/150D. Yatık Tip Buharlı Sterilizatörler

OT 150/150D. Yatık Tip Buharlı Sterilizatörler OT 150/150D Yatık Tip Buharlı Sterilizatörler İŞLEM DEĞERLENDİRME VE HATA UYARI SİSTEMİ Program çalışması sırasında sterilizasyon şartlarını sorgulayan proses değerlendirme sistemi sayesinde, sterilizasyon

Detaylı

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI TİCARİ TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI TİCARİ TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI TİCARİ TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI 53EWH Serisi Ürün No: 53 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr www.eastanbulwaterheater.com.tr

Detaylı

IGH. Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı

IGH. Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı Systemair HSK Isı Geri Kazanımlı Havalandırma Sistemi kısaca IGH olarak adlandırılmaktadır. IGH, ısı enerjisini eşanjörler ve fanlar yardımı ile geri kazanarak enerji

Detaylı

Akıllı Buzdolapları 400/650 litre

Akıllı Buzdolapları 400/650 litre Electrolux Prostore buzdolabı serisi GN küvetlere uygun buzdolabı ihtiyacı olan mutfak profesyonelleri için üretilir. Prostore serisindeki dolapların çok etkili ve verimli soğutma üniteleri, daha yüksek

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

PASLANMAZ HASTANE EKİPMANLARI

PASLANMAZ HASTANE EKİPMANLARI PASLANMAZ HASTANE EKİPMANLARI I. Paslanmaz Çelik Hastane Ekipmanları Alet ve İlaç Dolabı Ameliyathane ve müdahale odalarında kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Dolap AISI 304 kalite 18/8 CrNi paslanmaz

Detaylı

AYTEK COOLING SYSTEMS SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU

AYTEK COOLING SYSTEMS SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU AYTEK COOLING SYSTEMS SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU www.ayteksogutma.com CT SERİSİ SOĞUTMA CT serisi chiller cihazları sayesinde her enjeksiyon makinesinin kalıbında ayrı ayrı su sıcaklıkları ile çalışılabilir.

Detaylı

KAMARA FIRINLAR. PLF Serisi MoS Serisi PAS Serisi Asfalt Fırını Serisi

KAMARA FIRINLAR. PLF Serisi MoS Serisi PAS Serisi Asfalt Fırını Serisi KAMARA FIRINLAR PLF Serisi MoS Serisi PAS Serisi Asfalt Fırını Serisi Kamara Fırınlar PLF Serisi PLF 160/30 PLF serisi uzun yıllardır güvenilir bir şekilde profesyonel kamara fırını olarak labaratuvarlarda

Detaylı

HRV-IP. Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı

HRV-IP. Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-IP Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-IP Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı Tavan tipi ısı pompalı ısı geri kazanım cihazları kapalı mekanlardaki egzoz ve taze hava ihtiyacını

Detaylı

Gelecek Nesil! Profesyonel Testo dataloggerlar ile sizin için yeni bir çağ başlıyor. Datalogger serisi testo 174. Datalogger serisi testo 175

Gelecek Nesil! Profesyonel Testo dataloggerlar ile sizin için yeni bir çağ başlıyor. Datalogger serisi testo 174. Datalogger serisi testo 175 Gelecek Nesil! Profesyonel Testo dataloggerlar ile sizin için yeni bir çağ başlıyor Datalogger serisi testo 174 Datalogger serisi testo 175 Datalogger serisi testo 176 Dataloggerların yeni çağı USB bağlantı

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/16) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/16) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/16) Hizmetleri San. Tic. Ltd. Şti. Kalibrasyon Laboratuvarı Adresi : GAZİ MUSTAFA KEMAL PAŞA MAHALLESİ SARIGÖL SOKAK NO:6/8 ÇERKEZKÖY 59500 TEKİRDAĞ/TÜRKİYE Tel :

Detaylı

1 2015 www.loobex.com

1 2015 www.loobex.com 2015 www.loobex.com 1 www.loobex.com İÇİNDEKİLER Buhar Makinaları Ateş Ölçerler Bebek Tesizleri Kameralı Bebek Telsizleri Sterilizatörler Mama Isıtıcılar 1-4 5-14 15-19 20-23 24-26 27-29 Buhar Makineleri

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM140

Konveyörlü Tip WTM140 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

AERO 21 Küçük ve etkili

AERO 21 Küçük ve etkili AERO 21 Küçük ve etkili Yenilenen AERO serisi Yenilenen AERO serisi, kompakt ve çok amaçlı bir ıslak&kuru vakum makinesi olarak tasarlanmıştır. AERO modeli, aşağıdaki özellikleri ile öne çıkmaktadır; Kompakt

Detaylı

Enjektörler, İğneler Ve Kanüller

Enjektörler, İğneler Ve Kanüller BÖLÜM 1 ler, İğneler Ve Kanüller MVM Medikal Veteriner Malzemeleri l BÖLÜM 1 SAYFA 5 SET INJECT Tek Kullanımlık ler Steril tekli ambalaj içerisinde bulunmaktadır. 2 Parçalı 2 cc Yeşil 16 (kısa uç) 5 cc

Detaylı

BAKALİTE ALMA ECOPRESS 50/100/200

BAKALİTE ALMA ECOPRESS 50/100/200 BAKALİTE ALMA ECOPRESS 50/100/200 ECOPRESS 50/100/200 Tasarım Ve Operasyon Tüm ECOPRESS modellerinde elektro-hidrolik çalışma prensibine sahip olup hava gerektirmez ECOPRESS yağ basıncının arttırılması

Detaylı

Akıllı Derin Dondurucular 400/650 litre

Akıllı Derin Dondurucular 400/650 litre Electrolux Prostore buzdolabı serisi GN küvetlere uygun buzdolabı ihtiyacı olan mutfak profesyonelleri için üretilir. Prostore serisindeki dolapların çok etkili ve verimli soğutma üniteleri, daha yüksek

Detaylı

LX Restaurant. YENİ TASARIM - A13 Güvenlik Standartları. Full Inox

LX Restaurant. YENİ TASARIM - A13 Güvenlik Standartları. Full Inox LX-13690 Restaurant YENİ TASARIM - A13 Güvenlik Standartları Full Inox Fırın gücü; 2100 W Kolay temizlenebilen hareketli alt rezistans Çift cam ve yalıtım sistemi ile A13 güvenlik standartları İç aydınlatma

Detaylı

NC 150/NC 150D. Yatık Tip Buharlı Sterilizatörler

NC 150/NC 150D. Yatık Tip Buharlı Sterilizatörler NC 150/NC 150D Yatık Tip Buharlı Sterilizatörler NC 150/NC 150D YATIK TİP BUHARLI STERİLİZATÖRLER NC 150/NC 150D Yatık Tip Buharlı Sterilizatörler, hastanelerin ameliyathanelerinde, üniversitelerin tıp

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/8) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/8) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/8) VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ. Laboratuvarı Adresi : Osmaniye mah. Ümraniye Sok. No:11/B Bakırköy 34144 İSTANBUL/TÜRKİYE Tel : 0 212 660 87 81 Faks : 0 212 660 87 51 E-Posta

Detaylı

İnfrared sıcaklık ölçüm

İnfrared sıcaklık ölçüm İnfrared sıcaklık ölçüm cihazı testo 830 Hızlı, temassız yüzey sıcaklık ölçümü Maks./min. değer gösterimi, temassız yüzey sıcaklığı ölçümü C Lazer ölçüm noktası işaretleyicisi ve daha uzun mesafelerde

Detaylı

Genel Laboratuvar Cihazları

Genel Laboratuvar Cihazları MiniMix Stomacher 100: 80 ml den 100 ml ye kadar Steril Poşetler için Özellikler: Tamamen Paslanmaz çelik Sıvı sızıntısı için damlama tepsisi (model VP de opsiyonel) Kullanılabilir hacim: 5 50 ml Ayarlanabilir

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/10) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/10) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/10) MÜHENDİSLİK EĞİTİM SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Laboratuvarı Adresi : Kayabaşı Mah. 6364. Sok. No :43 KocaSinan KAYSERİ/TÜRKİYE Tel : 0352 2244490 Faks : 0352 2244499

Detaylı

HANNA. HI 83141 N Teknik Özellikleri. HI 8424 Teknik Özellikleri. Ölçüm aralığı : 0.0.. 14.0 ph Doğrusallık : ±0.1 ph Hassasiyet : 0,1 ph

HANNA. HI 83141 N Teknik Özellikleri. HI 8424 Teknik Özellikleri. Ölçüm aralığı : 0.0.. 14.0 ph Doğrusallık : ±0.1 ph Hassasiyet : 0,1 ph HANNA ph Metreler HANNA CHECKER ph Metre Cep Tipi ( HI 98103) HANNA HI 98107 ph Metre Kalem Tip ( phep) HANNA HI 98127 ph Metre Sıcaklık + ph, Kalem Tip (phep4) HANNA HI 98128 ph Metre Sıcaklık +ph, Kalem

Detaylı

DEMK-M SERİSİ MARİN TİP ELEKTRİKLİ ISITMA KAZANLARI

DEMK-M SERİSİ MARİN TİP ELEKTRİKLİ ISITMA KAZANLARI DEMK-M SERİSİ MARİN TİP ELEKTRİKLİ ISITMA KAZANLARI STANDART ÖZELLİKLER OPSİYONEL EKİPMAN VE TALEP SEÇENEKLERİ ÜRÜN TANIMI KULLANIM ALANLARI TESİSAT BAĞLANTI ÖLÇÜLERİ BOYUTLAR - ÇİZİM BOYUTLAR - TABLO

Detaylı

DEMK-V Serisi. Diko Elektrikli Cihazlar San. ve Tic. A.Ş. www.diko.com.tr 01.01.2010

DEMK-V Serisi. Diko Elektrikli Cihazlar San. ve Tic. A.Ş. www.diko.com.tr 01.01.2010 2010 DEMK-V Serisi Diko Elektrikli Cihazlar San. ve Tic. A.Ş. www.diko.com.tr 01.01.2010 DEMK-V SERİSİ VİLLA TİPİ ELEKTRİKLİ ISITMA KAZANLARI STANDART ÖZELLİKLER OPSİYONEL EKİPMAN VE TALEP SEÇENEKLERİ

Detaylı

A SERİSİ TERS OZMOZ CİHAZLARI

A SERİSİ TERS OZMOZ CİHAZLARI A SERİSİ TERS OZMOZ CİHAZLARI STANDART ÖZELLİKLER Membran kılıfları FRP veya Paslanmaz çelik TFC Spiral sarım membranlar 2,5 ve 4 çap SS304 kalite paslanmaz çelik dikey santrifüj yüksek basınç pompası

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/10) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/10) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/10) Kalibrasyon Laboratuvarı Akreditasyon No: Adresi : Osmaniye mah. Ümraniye Sok. No:11/B Bakırköy 34144 İSTANBUL / TÜRKİYE Tel : 0 212 660 87 81 Faks : 0 212 660

Detaylı

OKYAY01 Çayomat 100 Bardak 13 Litre OKYAY02 Çayomat 200 Bardak 23 Litre OKYAY03 Çayomat 300 Bardak 23 Litre OKYAY04 Çayomat 400 Bardak 36 Litre

OKYAY01 Çayomat 100 Bardak 13 Litre OKYAY02 Çayomat 200 Bardak 23 Litre OKYAY03 Çayomat 300 Bardak 23 Litre OKYAY04 Çayomat 400 Bardak 36 Litre OKYAY SANAYİ ÜRÜNLERİ İMALAT VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. Bostancı Yolu Hattat Sok No: 12 Yukarı Dudullu / İstanbul Tel: 0216 4994550 / Fax: 0216 4994552 Web: www.okyayltd.com.tr E-Mail: okyay@okyayltd.com.tr

Detaylı

Akıllı Derin Dondurucular 400 litre

Akıllı Derin Dondurucular 400 litre Electrolux Prostore buzdolabı serisi GN küvetlere uygun buzdolabı ihtiyacı olan mutfak profesyonelleri için üretilir. Buradaki ekipman yelpazesi 400 litre kapasiteli, AISI 304 paslanmaz çelik buzdolaplarından

Detaylı

HT 500 HT 500 01 HT 500 02 HT 500 03

HT 500 HT 500 01 HT 500 02 HT 500 03 LCD li Kablosuz Ev Otomasyon Kontrolleri Sadece ısıtma ve sadece soğutma ayarı ON/OFF Kontrol Ana Ünite 0 V (AC) A (SPDT) Oda Ünitesi V (DC) (x,v AA Alkaline pil) HT 00 HT 00 0 HT 00 0 HT 00 0 Kullanım

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/11) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/11) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/11) TEKNOLOJİK Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Dış Laboratuvarı Adresi : Osmaniye mah. Ümraniye Sok. No:11/B Bakırköy 34144 İSTANBUL/TÜRKİYE Tel : 0 212 660 87

Detaylı

MST. SERİSİ kva 1-30 kva 3:3 FAZ 1:1 FAZ STATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ. Tüm Elektrikli Cihazlar için Güvenilir Statik Dizayn

MST. SERİSİ kva 1-30 kva 3:3 FAZ 1:1 FAZ STATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ. Tüm Elektrikli Cihazlar için Güvenilir Statik Dizayn MST SERİSİ 0-000 kva -0 kva : MEDİKAL ENDÜSTRİ ULAŞIM TOWER PF= 0.8 GÜÇ FAKTÖRÜ Service SERVİS ÖZELLİKLER Mikroişlemci Kontrollü Voltaj Regülasyonu Hassas Çıkış Voltaj Kontrolü Tristör ve SMPS Teknolojisi

Detaylı

KAN TRANSFÜZYON. Merkezleri için Cihazlar

KAN TRANSFÜZYON. Merkezleri için Cihazlar KAN TRANSFÜZYON Merkezleri için Cihazlar BLOOD COLLECTION MONITOR KAN ALMA ÇALKALAMA CİHAZI TUBE SEALER GUN TYPE TABANCA TİPİ HORTUM KAPAMA CİHAZI Okunabilirlik Ekran Alarm IBM-13 1 ml / 1 mg Geniş LCD

Detaylı

TOPTAN FİYAT LİSTESİ / 2015-1. İç Ticaret ve Pazarlama A.Ş.

TOPTAN FİYAT LİSTESİ / 2015-1. İç Ticaret ve Pazarlama A.Ş. TOPTAN FİYAT LİSTESİ / 2015-1 İç Ticaret ve Pazarlama A.Ş. İç Ticaret ve Pazarlama A.Ş. 2015-1 TOPTAN FiYAT LiSTESi TAMBOY FIRIN SERİSİ (60*60) 6010 Tamboy Elk. Fırın (Beyaz) * Düğmeden Ateşlemeli * Gizli

Detaylı

IGH. Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı

IGH. Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı Systemair HSK Isı Geri Kazanımlı Havalandırma Sistemi kısaca IGH olarak isimlendirilmektir. IGH, ısı enerjisini eşanjörler ve fanlar yardımı ile geri kazanarak enerji

Detaylı

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. Dokunmatik

Detaylı

OT SERİSİ. Masa Üstü Buharlı Sterilizatörler

OT SERİSİ. Masa Üstü Buharlı Sterilizatörler OT SERİSİ Masa Üstü Buharlı Sterilizatörler İŞLEM DEĞERLENDİRME VE ARIZA TESPİT SİSTEMİ Program çalışması sırasında sterilizasyon şartlarını sorgulayan proses değerlendirme sistemi sayesinde, sterilizasyon

Detaylı

EC 160 CO 2. inkübatör

EC 160 CO 2. inkübatör EC 160 inkübatör GÖRÜNTÜLEME, İZLENEBİLİRLİK VE HABERLEŞME EC 160, numunelerinizin ideal şartlarda saklandığından emin olmanız için gelişmiş birçok özellik sunmaktadır. N-Smart kontrol sistemi verileri

Detaylı

Belli dalga boylarındaki analizlerde kullanılır.

Belli dalga boylarındaki analizlerde kullanılır. LABORATUVAR PROFİLİ UV Lamba Belli dalga boylarındaki analizlerde kullanılır. LABORATUVAR PROFİLİ Mantolu Isıtıcı Damıtma balonu içerisindeki numunenin homojen ısıtılmasını sağlar. LABORATUVAR PROFİLİ

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Dijital Derin Dondurucular 650 litre

Dijital Derin Dondurucular 650 litre Electrolux Prostore buzdolabı serisi, GN küvetlere uygun buzdolabı ihtiyacı olan mutfak profesyonelleri için üretilir. Buradaki ekipman yelpazesi 650 litre kapasiteli, tam ve yarım kapılı, AISI 304 paslanmaz

Detaylı

24-28 kw Konvansiyonel Kombi. Lawa / LawaPlus

24-28 kw Konvansiyonel Kombi. Lawa / LawaPlus 24-28 kw Konvansiyonel Kombi Lawa / LawaPlus LawaPlus Çift Eşanjörlü Konvansiyonel Kombiler 288 mm derinliği ile kompakt boyutlara sahip Lawa ve LawaPlus; kısıtlı alanlara dahi kolayca monte edilebilir

Detaylı

Endüstriyel Yüzey Sertleştirme

Endüstriyel Yüzey Sertleştirme INDUCTION Endüstriyel Yüzey Sertleştirme Makinaları I N D U CTI O N I N D U C T I ON www.homme-induction.com www.homme-induction.com I N D U C T IO N Misyonumuz Vizyonumuz Gelişmeyi ve büyümeyi sürekli

Detaylı

Su ile soğutma sistemleri

Su ile soğutma sistemleri Su ile soğutma sistemleri Hava/su ısı değiştiriciler Duvara monte...300 500 W...354 Duvara monte...600 1000 W...355 Duvara monte...1250 3000 W...356 Duvara monte...3000 5000 W...357 Duvara monte...7000

Detaylı

0262 239 29 65 destek@cerenmed.com www.cerenmed.com REVERSE OSMOSİS SİSTEMLER Klasik su arıtma cihazlarıyla istenilen hassaslıkta su elde edilemediğinde Ters Osmoz uygulanır. Genellikle deniz suyu arıtımı,

Detaylı

NABERTHERM N 280-E SERAMİK ve PORSELEN FIRINI

NABERTHERM N 280-E SERAMİK ve PORSELEN FIRINI NABERTHERM N 280-E SERAMİK ve PORSELEN FIRINI Çift cidarlı ve arka bölümü havalandırmalı gövde, düşük dış hava sıcaklığı olan ortamlarda kullanım için geliştirilmiştir Nabertherm 3 taraflı ısıtmalı seramik

Detaylı

Snack Tipi. Tezgah Buzdolapları. Kod Ürün Adı Elektrik Gücü Güç (W) Dış Boyutlar (mm) İç Hacim (lt) Kodu KTB070100 KTB070200 KTB070300

Snack Tipi. Tezgah Buzdolapları. Kod Ürün Adı Elektrik Gücü Güç (W) Dış Boyutlar (mm) İç Hacim (lt) Kodu KTB070100 KTB070200 KTB070300 SOĞUTUCULAR Derin Buzdolapları Soğutma Depoları Snack Tipi Demonte dekoratif AISI 304 Inox Pasl Okside olmayan anti bakteriyel boyalı, bakır evaparatör. Çalışma aralığı 2C ile +8C arası ( +43C tropikal

Detaylı

EVHRAC 3 YIL. Avantajları. Fonksiyonu. Modeller

EVHRAC 3 YIL. Avantajları. Fonksiyonu. Modeller EVHRAC Fonksiyonu Bilindiği gibi binalarda hava kalitesinin arttırılması için iç ortam havasının egzost edilmesi ve yerine taze hava verilmesi kaçınılmaz hale gelmiştir. Her ne kadar ısı geri kazanım cihazları

Detaylı

Tropic 2.0 ultrasonik nebülizör

Tropic 2.0 ultrasonik nebülizör Tropic 2.0 ultrasonik nebülizör Hastanın yakınındaki ortam havasını nemlendirmek veya aerosol tedavisi uygulamak için Tropic 2.0 ultrasonik nebülizör doğru çözümdür. Etkin bakteri iltresi Zamanlayıcı içerir

Detaylı

Ocaklar Fırınlar Davlumbazlar Setler Aksesuar Evyeler Teknik Çizimler

Ocaklar Fırınlar Davlumbazlar Setler Aksesuar Evyeler Teknik Çizimler Ocaklar Fırınlar Davlumbazlar Setler Aksesuar Evyeler Teknik Çizimler 2 16 24 32 42 44 48 ANKASTRE OCAKLAR DELTA 60 A6400 CS DELTA 60 GAZ KESME EMNİYETLİ 654,00 - Estetik kare döküm ızgara - Estetik inox

Detaylı

Sabit tezgahlı Fusing fırınları

Sabit tezgahlı Fusing fırınları Sabit tezgahlı Fusing fırınları GF 1425 16 C g d y m olarak² G D Y³ değer/kw Bağlantı* kg olarak GF 75 950 500 500 350 0,25 850 950 1280 3,6 1-fazlı 70 GF 75 R 950 500 500 350 0,25 850 950 1280 5,5 3-fazlı¹

Detaylı

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar. EA Serisi

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar. EA Serisi Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar EA Serisi ETNA Norm Pompalar Tecrübe Çevre Dostu Mühendislik ETNA Norm Pompalar (DIN EN 733) İhtiyacınızın Tam Karşılığı Pompa teknolojileri alanındaki 35 yılı

Detaylı

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar. EA Serisi

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar. EA Serisi Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar EA Serisi Tecrübe Pompa teknolojileri alanındaki 35 yılı aşkın ARGE, üretim ve uygulama deneyimi, uzman satış ve satış sonrası hizmetlerimiz ile kaliteden ödün

Detaylı

PROFESYONEL Kabinet ve Ekipman Çözümü

PROFESYONEL Kabinet ve Ekipman Çözümü PROFESYONEL Kabinet ve Ekipman Çözümü GreenCAB marka kabinet ve aksesuarları profesyonel tüm markaların kabin içinde yerleşimine uygun bir markadır. Her tip yapıda, iç dış mekan için üretilmiş ürünlere

Detaylı

WLAN üzerinden veri aktarımı. Sınır değeri aşımında alarm verme. testo Saveris 2-T1 ve -T2 DIN EN 12830 normuna uyumlu

WLAN üzerinden veri aktarımı. Sınır değeri aşımında alarm verme. testo Saveris 2-T1 ve -T2 DIN EN 12830 normuna uyumlu Kablosuz veri izleme ve kayıt sistemi Saveris 2 yeni nesil sıcaklık ve nem denetimi WLAN üzerinden veri aktarımı C Her yerde, her cihazda tüm ölçüm verileri mevcut Sınır değeri aşımında alarm verme %rh

Detaylı

Gazlı Kaynatma Kazanları

Gazlı Kaynatma Kazanları Krom Mutfak San. Tic. Ltd. Sti. 700XP 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla

Detaylı

ÇETİNKAYA PANO ÇETİNKAYA PANO

ÇETİNKAYA PANO ÇETİNKAYA PANO 2017 Fiyat Listesi 1979 yılında elektrik sektöründe faaliyetine başlamış olan ÇETİNKAYA PANO, 38 yıllık sektör tecrübesiyle imalat sahasını geliştirerek ve pazar payını günden güne arttırarak iç ve dış

Detaylı

400 litre Dijital Buzdolapları

400 litre Dijital Buzdolapları Electrolux Prostore buzdolabı serisi GN küvetlere uygun buzdolabı ihtiyacı olan mutfak profesyonelleri için üretilir. Prostore serisindeki dolapların çok etkili ve verimli soğutma üniteleri, daha yüksek

Detaylı

I. Yıkama, Dezenfeksiyon ve Kurutma Cihazı

I. Yıkama, Dezenfeksiyon ve Kurutma Cihazı 3 -Yıkama, Dezenfeksiyon ve Kurutma Cihazları I. II. lll. IV. V. Yıkama, Dezenfeksiyon ve Kurutma Cihazı Yıkama, Dezenfeksiyon ve Kurutma Cihazı Küçük Kapasiteli Yıkama, Dezenfeksiyon ve Kurutma Cihazı

Detaylı

OT 100V. Dik Tip Buharli Sterilizatör

OT 100V. Dik Tip Buharli Sterilizatör OT 100V Dik Tip Buharli Sterilizatör İŞLEM DEĞERLENDİRME VE HATA UYARI SİSTEMİ Program çalışması sırasında sterilizasyon şartlarını sorgulayan proses değerlendirme sistemi sayesinde, sterilizasyon işleminin

Detaylı

Küçük İşletmelere Büyük Çözümler

Küçük İşletmelere Büyük Çözümler PFS Küçük İşletmelere Büyük Çözümler Unlu mamül ürünlerinde lezzetin sırrı; kaliteli hammadde ve iyi ustalık becerilerinin yanında; verimi ve pişirme özellikleri ile sizi yolda bırakmayacak bir fırın tercih

Detaylı