SERTLIK VE TOKLUK BIRLIKTE ÇALIŞIYOR

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SERTLIK VE TOKLUK BIRLIKTE ÇALIŞIYOR"

Transkript

1

2 Hardox ağırlığı düşürür ve normal çelikle karşılaştırıldığında çelik yapıların servis ömrünü uzatır. Hardox yapımı daha hafif bir kamyon konteyneri, %10-20 lik artan bir yük kapasitesi anlamına gelir. Bu artış bazı uygulamalarda daha da yüksek olabilir. Sadece yollarımızdaki kamyonların sayısını azaltmaz, ayrıca yakıttan tasarruf sağlar ve emisyonları azaltır. Uygulama ne olursa olsun, Hardox daha güçlü, daha hafif ve daha sürdürülebilir bir dünyaya katkıda bulunur. Ve ürün ömrünün sonuna ulaştığında, %100 ü yeni ve enerji tasarruflu ürünler olarak geri dönüştürülebilir. Mükemmel aşınma direnci, her zaman Hardox un başarısı için önemli olmuştur. Bugün, her zamankinden daha sert ve daha tok ve kalıcı deformasyon veya çatlama olmaksızın ağır darbeye dayanabilmektedir. İlk başta bir aşınma plakası olarak tasarlanan Hardox un benzersiz sertliği ve tokluğu pek çok uygulamada bir yük taşıyıcı parça olarak işlev görmesine olanak tanımıştır. Hardox ile, aşınmaya dayanıklı, güçlü ve aynı zamanda hafif olan yapıları tasarlayabilirsiniz. Bugün, Hardox ilk yıllarından bu yana uzun bir yol kat etmiştir. Artık daha geniş bir ürün aralığı ile sunulmaktadır ve geleneksel Hardox aşınma plakası, aşınmaya dayanıklı borular olarak da mevcuttur. Maliyete karşı duyarlı ve performans odaklı bir çelik kullanıcısıysanız, Hardox sizin için tamamen iyi bir haberdir! Sertlik ve tokluğun, yük ve hizmet ömrüne nasıl dönüştüğü hakkında daha fazla bilgi için hardox.com adresini ziyaret edin. SERTLIK VE TOKLUK BIRLIKTE ÇALIŞIYOR Sertlik, Hardox a benzersiz aşınma direnci ve yapısal dayanımını sağlayan niteliktir. Aşındırıcı malzemenin kenarlarının malzemeyi delçizmesini zorlaştırdığı için olduğundan, sertlik aşınmayı en aza indirir. Hardox hizmet ömrü boyunca eşit derecede sert kalması nedeniyle, aynı aşınma direncini plakanın tüm hizmet ömrü boyunca sağlar. Sertlik, aynı zamanda yapının deforme olmaksızın bir yapıyı şeklini koruyan de tutan özellikler olan mükemmel akma mukavemeti ve çekme dayanımına sahip olduğu anlamına da gelir. Tokluk, Hardox un diğer bir güçlü noktasıdır. Sertlik onu aşınmaya karşı dirençli ve güçlü kılarken, tokluk Hardox un çatlama olmaksızın bükülmesini, biçimlendirilmesini ve kaynaklanmasını mümkün kılan özelliğidir. Bir Hardox aşınma plakası akma mukavemetinin üzerinde bir noktaya gerdirilirse ve-- ki bu durum atölyede amaçlı olarak veya sahada ağır bir kaya çarptığında plastik olarak deforme edilirseda olabilir çatlamaya dayanacaktır ve yerelleştirilmiş bir çatlak oluşursa, çatlağın yayılmasınaya karşı direnç gösterecektir.

3 BİR BAKIŞTA HARDOX Hardox un benzersiz performansını keşfetmek bir saniyeden de az sürer. Büyük ve ağır objelerden gelen darbe kuvveti, plaka boyunca dağıtılır. Bu nedenle çukurlaşma ve çatlamaya dayanır. Metal, enerjiyi absorbe eder ve aynı bir tenis topunun rakete çarptığında olduğu gibi kendi orijinal şekline geri döner.

4 TASARIM VE UYGULAMA UZMANLIĞI Hangi uygulama olursa olsun, SSAB en uygun performans ve hizmet ömrü için doğru Hardox kalitesinin seçilmesinde sizi destekleyecektir. Yeni ve iyileştirilmiş uygulamalar geliştirirken malzeme uzmanı ortağınız olmaktan mutluyuz. WearCalc 2.0 yazılımı kullanılarak, Hardox aşınma plakasının bütün türleri için aşınmayı tahmin edebilirsiniz. Bağıl hizmet ömrü, aşınma plakası sertliğine, aşınma koşullarına ve yüzeyi etkileyen aşındırıcı malzemenin türüne dayalı olarak hesaplanır. WearCalc 2.0 a erişmek için, SSAB temsilciniz ile iletişime geçin. YHardox u bir aşınma plakasından daha fazlası olarak düşünerek, çok daha fazlasını elde edeceksiniz. Neden ve nasıl olduğunu merak ediyorsunuz, işte burada açıklaması. Neden? Çünkü sertlik ve tokluğun bileşimi çelik yapıların ve bileşenlerin tasarlanmasına dair yeni yenilikçi yollara imkân tanır. Ürünleriniz size işinizde ilave avantaj sağlayarak daha iyi performans gösterecek ve daha uzun ömürlü olacakırdayanacaktır. Ve bunu kim istemez. Nasıl? Farklı düşünerek. Bunun söylemesi yapmaktan daha kolay. Çelik yapıların yapıldığı yolun değiştirilmesi, tasarım, üretim ve satıştaki insanlar için yeni bir düşünme yolunu içerir. Değişikliği kolaylaştırmak için, ihtiyaç duyduğunuz tüm desteğe erişebileceksiniz. SSAB, şuandaimdi 40 yıldan daha uzun bir süredir dünyanın önde gelen aşınma çeliği tedarikçisi olmuştur. Aaşınma çözümlerinin araştırılmasını ve geliştirmesini destekleyen benzersiz gücümüzü sağlar.bu alana olan bağlılığımızdan alıyoruz. SSAB taki malzeme ve tasarım uzmanları Hardox u kullanmanın yeni ve daha akıllı yollarını tasarlamak üzere müşteriyle yakın biçimde çalışırlar. Onlara uygulamalarınız ile meydan okuyun ve fazlasıyla ödüllendirileceksiniz. ŞAŞIRTICI BİÇİMDE ESNEK Hardox un ne kadar sert ve tok olduğunu hakkında konuşmaktan asla yorulmayız! Hardox, yaratıcı mühendislere Aşınmaya dirençli, güçlü ve Hardox un aşınmaya karşı direncinin yanı sıra yapısal çelik özelliklerini de ortaya çıkaran daha hafif yapılar tasarlamalarına olanak sağlar. En popüler Hardox kalitelerimiz bile onları özellikle tasarımcıya dost kılan garanti edilen bir minimum tokluk değeri ile birlikte sunulur.

5 DAYANIM, SERTLİK VE GARANTİ EDİLEN TOKLUK Akma dayanımı (MPa) Sertlik HBW Charpy V yaklaşık min 27 J -60 C -40 C Hardox HiTuf, Hardox 450 ve Hardox 500 için, tokluk değerleri sırasıyla -40 C, -20 C ve 0 C sıcaklıklar için garanti edilen minimum değerlerdir. Standart bir S355 çelikle Hardox HiTuf karşılaştırıldığında, örneğin Hardox HiTuf kalıcı Hardox HiTuf deformasyona (sertlik) yaklaşık üç kat daha yüksek dirence ve çatlamaya karşı da eşit bir dirence (tokluk) sahiptir S355 Hardox Hituf Hardox 400 Hardox 450 Hardox 500 Hardox 550 Hardox 600 Hardox Extreme C 0 C +20 C S355 Hardox Hituf Hardox 450 Hardox 500 AŞINMA VE AĞIRLIKLA MÜCADELE Yumuşak çelik S mm Hardox mm Hardox ,5 mm Hardox mm Hardox 600 8,5 mm Hardox Extreme 6,5 mm Sizin için en uygun sertlik hangisi? Muhtemelen Ffarklı aşınma koşullarıyla mücadele eden, büyük olasılıkla farklı çelik kalitelerinin bir kombinasyonu. Bir Ddamperrli gövdesi tüm gövde için eşit hizmet ömrünü sağlamak amacıyla, tabanda ve kenarlarda bir Hardox kalitesine ve kenarlarda başkafarklı bir Hardox bir kalitesineye sahip olabilir. WearCalc 2.0 ile resimde gösterilen şekilde bağıl hizmet ömrü hesaplandığında, Hardox Extreme benzer aşınma koşullarında yumuşak çelikten 12 kat daha uzun bir süre dayanacaktır. Brinell HBW 10 mm 29,4 kn Vickers 98 N Rockwell HRC Yaklaşık çekme dayanımı MPa * Standart üretim örnekleri üzerinde SSAB tarafından test edilmiştir. Veriler, bir tavsiye olarak kullanılmak üzere hazırlanmıştır ve tasarım ile kabul testine ilişkin bir temel değildir. BAZI HARDOX KALITELERINE AIT SERTLIK KARŞILAŞTIRMASI* Yaklaşık karşılık gelen kalite Hardox Hardox Hardox Hardox 600

6 Küresel ölçekte yerel ulaşılabilirlikkullanılabilirlik, hızlı bir tedarik zinciri ve kişisel bağlılık, müşterilerimizi karşılamak için çabalarımızdaki önemli girişimlerdir. Yerel pazarınızda Hardox a hızlı erişim herhangi bir alan ayırmayacağınız ve gereksiz biçimde büyük stoklara sermaye bağlamayacağınız anlama gelir. En yaygın Hardox kaliteleri ve ebatları, doğrudan bir SSAB atölyesinden veya yerel SSAB stoğkundan 48 saat içinde size ulaştırılabilir. Hardox 45 ülkede satış ve teknik desteğe sahiptir. Deneyimli mühendisler yerel dilinizi veya İngilizce yi konuşuyor olup yirmidört saat boyunca hazır beklerler, sorularınızı yanıtlamaya ve herhangi bir acil Hardox ihtiyacını karşılamaya hep hazırdırlar. Yerel yetkilinizi hardox.com adresinde bulun.

7 0,7 MM DENİLA 160 MM E KADAR HARDOX Ebatlarının çeşitliliği Hardox u çok geniş bir tasarım ve ürün aralığı için uygun kılmaktadır. Hardox aşınma plakasının mükemmel kaliteleri de Hardox Tube 500 biçiminde de mevcuttur. Bu, yaş beton, toprak, çakıl veya cevher çamuru gibi aşındırıcı malzemeler pompalandığında genişletilmiş uzun hizmet ömrünü sağlar. Tüm Hardox ürünleri açıkça işaretlenmiştir. Her plakaya özel bir tanımlama numarası, izlenebilirlik için plakalar üzerine damgalanmıştır. Plaka ebatları, plaka seri numarası ve ısıdöküm numarası gibi diğer veriler, teslimattan önce her bir plakaya basılır. Ürününüzün benzersiz bir kimlik numarasınaı sahip olduğunu bilmek atölyede işleme ve kalite kontrolünün çok daha kolay gerçekleşmesini sağlar. Tanımlayıcı işaretler de Hardox un daha küçük parçaları sonraki kullanım için saklandığında kullanışlı olabilir. HARDOX AŞINMA PLAKALARI Ürün özellikleri Ürün adı Sertlik Nominal [HBW] Yüksek tokluk ve yapısal özellikleri gerektiren uygulamalar için kalın aşınma plakası. Yüksek tokluğa, iyi bükülebilirliğe ve mükemmel kaynaklanabilme yeteneğine sahip çok yönlü aşınma plakaları. Yüksek aşınma direnci gerektiren uygulamalarda kullanılan, sert ve tok bükülebilir ve kaynaklanabilir plakalar. Sertlik ve aşınma direnci en üst öncelikleriniz olduğunda. Darbe tokluğu CVL typical 20 mm [-40 C de J] Bağıl hizmet ömrü aralığı 1 CEV/CET 2 Tipik 20 mm Kalınlık [mm] Hardox HiTuf ,55/0, Hardox ,43/0, Hardox ,1-4,0 0,47/0, ,39/0,31 0,7-2,1 Hardox ,3-5,6 0,62/0, Hardox ,5-8,1 0,72/0, Hardox ,8-12,3 0,73/0, Hardox Extreme <15 2,4-17,9 0,84/0, Bütün levhalar AccuRollTechTM hassasiyet garantisiyle veya daha iyisiyle üretilir. 1. SSAB WearCalc uyarınca maks/min sürtünme aşınması (yumuşak çelik 0,2-0,8) 2. CEV=C+Mn/6+(Cr+Mo+V)/5+(Cu+Ni)/15;CET=C+(Mn+Mo)10+(Cr+Cu)/20+Ni/ mm 4. Talep üzerine 160 mm ye kadar mevcuttur HARDOX TUBE 500 Ürün adı Sertlik Akma dayanımı Çekme dayanımı Çap Cidar kalınlığı Hardox Tube HBW 1250 MPa, tipik değer 1600 MPa, tipik değer * mm 2,5-6,0 mm Hardox Tube 500, su verilmeden önce boru hattında haddeyle biçimlendirilmiş ve plazma ile kaynaklanmıştır. Bu, kaynağın mekanik özelliklerinin, malzemenin geri kalanıyla aynı olmasını garanti eder. * A selected range of dimensions are available from stock. Other dimensions can also be produced. Contact SSAB for more information.

8

9

10 YERALTI MADENCİLİĞİ Hardox aşınma plakası yeraltı madenciliği operasyonları için güvenilir ve esnek bir çözümdür. Mükemmel kaynaklanabilirlik ve atölyeye dost özellikleri ekipmanı yüzeye çıkarmaya gerek kalmadan sıklıkla maden içinde olmak üzere sahada tamirlerin yapılmasını kolaylaştırır. Bu, üretimi devamlı kılar ve bakım maliyetlerini düşürür. 1. Ön yükleyici 2. Damperli kamyon 3. Besleme silosu 4. Vagon 5. Boşaltma alanı 6. Aktarma şutuütü 7. Besleyici 8. Filtreleyici 9. Kırıcı 10. Konveyör 11. Ölçüm kabı 12. Kova GERİ DÖNÜŞÜM Atıkların parçalara ayrılması gibi geri dönüşüm prosesleri ekipman üzerinde muazzam baskılara yol açar. Verimli ve rekabetçi kalabilmek için, kötü kullanıma dayanan malzemeleri kullanmak hayati önem taşır. Çözüm, Hardox aşınma levhasıdır. Zorlu görevler için özel olarak geliştirilmiş Hardox aşınma plakası, geri dönüşüm firmalarına ve geri dönüşüm ekipmanları üreticilerine maliyetlerini düşürme, hizmet ömürlerini uzatma ve üretimlerini optimize etme olanağı sunar. 1. Çöp kamyonu 2. Astar plakaları 3. Polipler 4. Prizmatik bıçaklar 5. Granülatör bıçakları 6. Çekiçli değirmenler 7. Parçalayıcılar 8. Elek/kalbur 9. Konveyör kayışı[ 10. Konteynerler

11

12 TAŞ OCAĞI İŞLETMESİ VE AÇIK OCAK MADENCİLİĞİ Taş ocağı işletmesi ve açık ocak madencilik işletmeleri dünyanın en sert aşınma zorluklarıyla başeder. Tüm üretim akışı boyunca, Hardox aşınma plakasının üstün aşınma direnci, tamirler veya parçaların değişimi arasında uzatılmış hizmet ömrüne dönüştürülür. 1. Kürek 2. Buldozer 3. Damperli kamyon 4. Ekskavatör 5. Boşaltma cebi 6. Besleyici 7. Elekler 8. Çeneli kırıcı 9. Konveyör 10. Aktarma şutu 11. Çekiçli kırıcı 12. Son filtreleyici1 13. Yükleyici 14. Damper YOL YAPIMI Yol yapımı, ağır malzemeleri uzun mesafelere taşıyan kamyonlardan, hafriyat yaparken yoğun aşınmaya dayanan makinalara çok çeşitli ekipmana ihtiyaç duyar. Hardox aşınma plakasının benzersiz özellikleri, sizi konvansiyonel tasarım düşüncesinin ötesine taşır. Örneğin, üstün dayanımı, genel ağırlığı düşüren ve artan yük kapasitesine olanak tanıyan daha ince plakalara izin verir. 1. Hidrolik çekiç 2. Ekskavatör kepçesi[ 3. Kepçe 4. Ekskavatör kepçesi 5. Kırıcı 6. Kepçe 7. Kepçe 8. Asfalt Tesisi 9. Damperli (asfalt)[ 10. Damperli (çakıl)[ 11. Buldozer 12. Motorlu Greyder 13. Asfalt Silindiri 14. Asfalt Döşeyici[ 15. Damperli (asfalt)[ 16. Asfalt kazıyıcı

13

14 Aşırı tutarlılık, Hardox a ait ticari bir markadır. İster malzemeyi kaynaklayın, bükün, ister işleyin, Hardox un plakalar içinde ve, plakalar arasında herve zaman içindeaynı kestirilebilir performansı sunmasını bekleyebilirsiniz. Bu, atölyede dost kazanmak için iyi bir başlangıçtır. Hardox aşınma plakasını kullanma, sıklıkla üretim süreçleri, atölye yöntemleri ve malzeme özellikleri hakkındaki soruları gündeme getirebilir. Günlük işlemlerinizin düzgün biçimde ilerlemesini sağlamak için, tavsiye, atölye ve sahada sorun giderme için teknik destek ekibimize doğrudan bir erişime sahipsiniz. Ön ısıl işlem, kaynaklama, kesme, bükme ve işlemeyi kapsayan Hardox atölye prosedürleri hakkında kapsamlı bilgiyi hardox.com adresinde bulabilirsinizcaksınız. TEKNİK DESTEK SSAB müşterileri, genellikle kendi dilinizde yardım sağlayan yerel mühendislerden uygulamalı destek ve tavsiyelere yönelik çabuk erişime sahiptir. Teknik destek ekibimiz dünya genelinde SSAB ın satış ofisleri ve temsilcileri ağı tarafından desteklenir. KESME KENARI ÖZELLİKLERİ DÜZLEMSELLİKLÜK Düzlemselliklük, hem üretim hem de görünüm için iyidir. Düz plakalar, kaynak boşluğuyla ilgili sorunlar olmaksızın birbirleriyle kolaylıkla kaynaklanabilir. Ve geniş düz yüzeylere sahip bir ekipmanı üretiyorsanız, boyandıklarında veya reklam panosu olarak kullanıldıklarında harika görünürler. BENZERSİZ KALINLIK Kalınlık için dar toleranslar bitmiş yapınızın beklediğiniz kadar hafif olmasını garanti eder. Ve bükme kuvveti ve yaylanmanın doğrudan kalınlıkla ilgili olması nedeniyle, plaka işlendiğinde, bir milimetrenin küçük bir kısmı bile dikkate alınır. SSAB, ağır plakanın kalınlığına bir hassasiyet garantisi AccuRollTech getiren ilk çelik üreticisidir İÇSEL OLARAK GERİLİMSİZ Üretim esnasında dikkatli ısıl işlem sayesinde, Hardox aşınma plakaları düzgün dağılmış iç özelliklere sahiptir. Bu, ister soğuk ister sıcak olarak kesilsin, bir plakanın küçük parçalar halinde kesildiğinde düz kalacağı anlamına gelir.

15 İŞLEME Hardox aşınma pkalasını işlemek kolaydır. Delme, havşa açma, kademeli delik delme, kılavuz çekme ve frezeleme, yüksek hızlı çeliğik takımlarıyla yapılır. KAYNAKLAMA Hardox un, başka bir çeliğe kaynak yapılabilirliği çok yüksektir. Düzlemselliklük ve dar kalınlık toleransları otomatik kaynağı kolaylaştırır ve düzeltme ve birleştirme sürelerini kısaltır. BÜKME Benzersiz özellikler, dar kalınlık toleransları ve pürüzsüz yüzey, Hardox u serbest bükme veya silindirle bükmeye çok uygun kılar. KESME Hardox aşınma plakaları hem sıcak hem de soğuk kesme için uygundur. Tavsiye edilen sıcak yöntemler oksijen yakıtlı, plazma ve lazerli kesimdir. En iyi lazer kesim performansı için Hardox u boyasız ve geliştirilmiş yüzey bitirme işlemi ile sipariş edebilirsiniz. Isıtmanın istenmediğinde, Hardox basınçlı suyla, preste, dilimleme veya taşlamayla kesilebilir.

16 KEPÇELER Hardox aşınma plakası, ekskavatör kepçeleri için harika yapısal özelliklere sahiptir. Kepçeler daha uzun süre dayanır, orijinal şeklini korur ve aşınma parçaları kolayca değiştirilecektir. KONTEYNERLER Bir gün tahta parçaları, ertesi gün yıkım molozu Hardox tan imal edilmiş bir konteyner en sert yükleri taşır ve günün sonunda yine de şeklini korur.

17 This sign confirms that this product is made of genuine Hardox wear plate. Hardox, SSAB ın tescilli bir ticari markasıdır. Hardox In My Body, sadece SSAB tarafından onaylanan üreticilerden alınan ürünlerde kullanılan bir ticari marka işaretidir. Üreticinin, çelik üretimi konusunda geniş bilgiye sahip olduğu ve imzalı ürünün orijinal bir Hardox aşınma plakası ile yapıldığına dair bir garantidir. hardoxinmybody.com Sert, tok ve maliyet etkin bir gövde isterseniz, bir Hardox In My Body üreticisine gitmek iyi bir fikirdir. Daha az ağırhafif olacak, daha iyi performans gösterecek, daha uzun dayanacak, daha fazla yük kapasitesi sunacak ve daha iyi yakıt ekonomisi sağlayacak Hardox gövdelerinin tedarik edilmesine adanmışlardır. Sertlik ve tokluğun benzersiz bir bileşimi, Hardox u mükemmel kılan özelliktir. Aşınmaya karşı son derece dirençlidir ve yapısal özellikleri pek çok uygulamada bir yük taşıyıcı parça olarak işlev görmesine izin verir. Hardox In My Body üreticileri tümü bir müşteri olarak sizin için malzeme teknolojisi, uygulamalar ve üretim yöntemleri konusunda tümü bir müşteri olarak sizin için çabucak daha iyi ürünlere dönüştürülen SSAB ın en son uzmanlığına öncelikli erişime sahiptirler. DAMPER GÖVDELERİ Hardox taş ocağı işletmesi, madencilik ve kaya ile toprağın çıkarılmasını içeren diğer uygulamalar gibi da düşük ağırlıkta ve aşınmaya dayanıklı ekipmanın tasarlanması için kusursuzdur. KAMYON GÖVDELERİ Hardox, en az sayıda takviye kirişine sahip bir tasarıma olanak sağlar. Daha düşük hava direnci ve daha fazla yük taşıma kapasitesi daha iyi taşıma ekonomisi sunar.

18

19 Tek adımlık aşınma atölyesi diyerek ne kast ediyoruz? Tüm aşınma ile ilgili ihtiyaçlarınız için gideceğiniz yer yalnızca Hardox Wearparts tır. Dünyanın dört bir yanında çeşitli şirketler faaliyetlerini sorunsuz, pahalı aksaklıklar ve hizmet dışı süreler olmaksızın sürdürmek için Hardox Wearparts a güveniyor. Hardox Wearparts ın bir müşterisi olarak,yeni Hardox aşınma parçalarını çizimlerinize ve talimatlarınıza dayalı olarak sipariş edebilirsiniz. Ayrıca, ekipmanınız için diğer geniş değişim parçaları aralığı içinden de seçim yapabilirsiniz. Ve maliyet tasarruflu proaktif bakım ve tamir stratejileri için denenmiş ve test edilmiş hizmetlere erişiminiz var. Bir Hardox Wearparts atölyesi, daha iyi işlev gören ve daha uzun dayanan aşınma parçalarının yapılmasında en son yöntemler ve süreçler için SSAB taki Hardox mühendislerine erişime sahiptir. hardoxwearparts.com SERVİS SÜRESİNİN USTALARI Duruma bağlı olarak, aşınma parçaları için Hardox un kullanımı, performans ve hizmet ömrünü önemli ölçüde artırabilir. İki ila üç kat standarttır normal çelikler ile karşılaştırıldığında on kat veya daha fazla artırdığı bile bildirilmiştir.

20 SSAB İskandinavya ve ABD merkezli bir çelik şirketidir. SSAB daha güçlü, daha hafif ve daha sürdürülebilir bir dünya oluşturmak amacıyla, müşterileri ile yakın işbirliği içinde geliştirdiği katma değerli ürünleri ve hizmetleri sunmaktadır. SSAB, 50 nin üzerinde ülkede çalışana sahiptir. SSAB ın İsveç, Finlandiya ve ABD de üretim tesisleri vardır. SSAB hisseleri, Stockholm de NASDAQ OMX Nordic Borsasında kote edilmiştir ve Helsinki deki NASDAQ OMX Borsasında da ikincil kotasyonu yapılmıştır tr-Hardox: Hard and tough V AplusM SSAB SE Oxelösund İsveç T F contact@ssab.com

Aşınma: gerçek öykü. sürtünme

Aşınma: gerçek öykü. sürtünme Sidan skärs här Aşınma: gerçek öykü Aşınma plakası seçiminiz, işiniz için bazı sonuçları doğurur. Hardox ekipman ve makinelerinizin aşınma performansını en üst düzeye çıkarır, atölyenin teslimat sürelerini

Detaylı

Kullanmaya hazır çözümlerde ürün ve kullanım bilgisiyle yardımcınız. Uzmanlık ve Yakınlık. Aşınmaya dayanıklı ve yüksek mukavemetli

Kullanmaya hazır çözümlerde ürün ve kullanım bilgisiyle yardımcınız. Uzmanlık ve Yakınlık. Aşınmaya dayanıklı ve yüksek mukavemetli Türkİye Aşınmaya dayanıklı Yüksek mukavemetli çeliklerde Tüm ve tam çözümler 1 Kullanmaya hazır çözümlerde ürün ve kullanım bilgisiyle yardımcınız Aşınmaya dayanıklı ve yüksek mukavemetli çeliklerin dağıtımında

Detaylı

TEKNİK KILAVUZ : QUARD VE QUEND SOĞUK ŞEKİLLENDİRİLMESİ

TEKNİK KILAVUZ : QUARD VE QUEND SOĞUK ŞEKİLLENDİRİLMESİ TEKNİK KILAVUZ : QUARD VE QUEND SOĞUK ŞEKİLLENDİRİLMESİ Distributed by Duferco 1. Giriş Quard, aşınmaya dayanıklı çelik ve Quend, yüksek dayanımlı çelik en iyi soğuk şekillendirme performansı için geliştirilmiştir.

Detaylı

Başarınızın Bir Parçası

Başarınızın Bir Parçası Başarınızın Bir Parçası Sizin başarınız bizim bir numaralı hedefimizdir Hardox aşınma levhası her iklim, arazi ve çevre koşulunda kendini defalarca ispatlamıştır. Dünyanın her köşesinden kullanıcılar,

Detaylı

LASSA İŞ MAKİNESİ LASTİKLERİ KATALOĞU

LASSA İŞ MAKİNESİ LASTİKLERİ KATALOĞU 2015 LASSA İŞ MAKİNESİ LASTİKLERİ KATALOĞU OTR SEGMENT LASSA LODER KAYA KAMYONU Loder Belden Kırmalı GREYDER EKSKAVATÖR BEKO LODER L2 L3 L4 L3/E3 E3 G2 EARTH GRIPPER EXC EG LODER Segment tanımı : Önlerinde

Detaylı

Optim yüksek dayanımlı çelik. Vinç üretiminde yeni teknoloji. www.ruukki.com.tr

Optim yüksek dayanımlı çelik. Vinç üretiminde yeni teknoloji. www.ruukki.com.tr yüksek dayanımlı çelik Vinç üretiminde yeni teknoloji www.ruukki.com.tr Daha yükseklere ulaşan vinçler Vinçler için artık çizim tahtasında tasarlanan ürünler üretebiliyor. Yüksek dayanımlı ve ultra yüksek

Detaylı

ThyssenKrupp Steel Europe

ThyssenKrupp Steel Europe XAR aşınmaya dayanıklı çelikler Aşınma problemlerinize çözüm ThyssenKrupp Steel Europe Çeliğin geleceğini düşünüyoruz XAR çelikleri Aşınma problemlerinize ThyssenKrupp Steel Europe dan çözüm ThyssenKrupp

Detaylı

Sadece daha iyisi değil, aynı zamanda altın.

Sadece daha iyisi değil, aynı zamanda altın. _ METAL IŞLEMEDE YETKINLIK Sadece daha iyisi değil, aynı zamanda altın. Ürün yenilikleri Frezeleme SIZ YÜKSEK BEKLEN- TILERE SAHIPSINIZ BIZ DE YÜKSEK TAKIM ÖMÜRLERINE. En iyi sürtünme davranışı için düz

Detaylı

TIRNAK VE BIÇAK SİSTEMLERİ. Yüksek Aşınma Dayanımı, Uzun Ömür

TIRNAK VE BIÇAK SİSTEMLERİ. Yüksek Aşınma Dayanımı, Uzun Ömür VE BIÇAK SİSTEMLERİ Yüksek Aşınma Dayanımı, Uzun Ömür GÜÇ, DAYANIKLILIK, PERFORMANS, ÜRETKENLİK Hensley, inşaat ve madencilik sektörleri için aşınma parçaları imal eden dünya çapında güvenilir bir markadır.

Detaylı

AŞINMA ÜRÜNLERİ İÇİN TEK ADRESİNİZ

AŞINMA ÜRÜNLERİ İÇİN TEK ADRESİNİZ AŞINMA ÜRÜNLERİ İÇİN TEK ADRESİNİZ HARDOX WEARPARTS Tüm sektörleri hazır ve çalışır durumda tutarız Devamlı olarak gelişiyoruz. Hardox Wearparts merkezlerinin en yeni listesini görmek için lü en hardoxwearparts.com/contact

Detaylı

ThyssenKrupp Steel Europe

ThyssenKrupp Steel Europe N-A-XTRA ve XABO Daha hafif bir yaşam için yüksek mukavemetli çelik ThyssenKrupp Steel Europe Çeliğin geleceğini düşünüyoruz N-A-XTRA ve XABO Sertleştirilmiş ve temperlenmiş N-A-XTRA ve XABO çelikleri:

Detaylı

CoroMill QD. Yüksek güvenlikli kanal frezeleme

CoroMill QD. Yüksek güvenlikli kanal frezeleme CoroMill QD Yüksek güvenlikli kanal frezeleme Kanal frezelemedeki ana zorluk, özellikle derin ve dar kanallar işlenirken genelde talaş boşaltmadır. CoroMill QD içten kesme sıvısına sahip türünün ilk kesicisidir.

Detaylı

İNŞAAT VE MADEN MAKİNELERİNDE

İNŞAAT VE MADEN MAKİNELERİNDE Metallerin yerini alan endüstriyel plastikler İNŞAAT VE MADEN MAKİNELERİNDE Polikim Plastikleri EFALON, KESTAMİD, KESTOİL, KESTLUB, ULPOLEN 2 DESTEK PABUCU Kestamid Destek Pabuçları * Hafiftir. * Yüksek

Detaylı

KROM KARBĐT KAPLI ZIRH PLAKALAR

KROM KARBĐT KAPLI ZIRH PLAKALAR KROM KARBĐT KAPLI ZIRH PLAKALAR ABRACLAD KROM KARBĐT KAPLI ZIRH PLAKALARI Aşınma ve darbelere dayanıklı, güvenle ve kolaylıkla kullanabileceğiniz zırh plakalarımızla tüm aşınma problemlerinizden kurtulabilirsiniz.

Detaylı

IPC. Primer Darbeli Kırıcılar. Yüksek küçültme oranı, daha iyi performans. s e r i s i

IPC. Primer Darbeli Kırıcılar. Yüksek küçültme oranı, daha iyi performans. s e r i s i IPC s e r i s i Primer Darbeli Kırıcılar Yüksek küçültme oranı, daha iyi performans IPC Serisi primer darbeli kırıcılar, çağın gereksinimlerini karşılamak üzere tasarlanmış yeni jenerasyon darbeli kırıcılardır.

Detaylı

Sertdolgu Aşınma Plakaları

Sertdolgu Aşınma Plakaları Kobatek ABRAMAX Sertdolgu Aşınma Plakaları KORUYUCU BAKIM TEKNOLOJİSİ Kobatek ABRAMAX Aşınma Plakaları Yüzeyi yüksek abrazyon dayanımına sahip metalik malzeme ile kaplanmış çelik plakalara Aşınma Plakası

Detaylı

Güvenilirlik ve hassaslık

Güvenilirlik ve hassaslık CoroTap 100 -KM Güvenilirlik ve hassaslık Döküm demir işlemede fark yaratan bir kılavuz takımı geliştirilmesi amacıyla CoroTap 100 -KM mükemmel sonuçlar almak ve proses güvenliği sağlamak üzere tasarlanmıştır.

Detaylı

%RVFK U QOHUL %BIB GB[MB LJMPNFUSF EBIB B[ ZBLºU

%RVFK U QOHUL %BIB GB[MB LJMPNFUSF EBIB B[ ZBLºU %RVFK U QOHUL %BIB GB[MB LJMPNFUSF EBIB B[ ZBLºU Çoğu sürücü için yakıt tasarrufu en önemli konudur Daha düşük yakıt tüketimi, depo başına daha çok kilometre ve daha düşük CO2 emisyonları anlamına gelir.

Detaylı

Verimli kesme ve kanal açma için takımlar

Verimli kesme ve kanal açma için takımlar Verimli kesme ve kanal açma için takımlar Dilimleme için uygun donanıma sahip CoroCut QD, piyasadaki en güçlü ve en gelişmiş kesme ve kanal açma takımıdır. Herhangi bir tezgah tipi ile tüm malzemelerde

Detaylı

REMA. TIP TOP REMASCREEN Eleme Sistemleri. Endüstriyel sektör için yüksek performanslı eleme çözümleri

REMA. TIP TOP REMASCREEN Eleme Sistemleri. Endüstriyel sektör için yüksek performanslı eleme çözümleri REMA TIP TOP REMASCREEN Eleme Sistemleri Endüstriyel sektör için yüksek performanslı eleme çözümleri REMA TIP TOP REMASCREEN Eleme Sistemlerinin Avantajları 1. Avantaj 2. Avantaj Servis Ömrü Yüksek aşınma

Detaylı

Konu: Yüksek Hassasiyetli Yağ Keçelerinin Takviye Bilezik Kalıplarının Üretiminde Kullanılan Takım Çelikleri ve Üretim Prosesleri

Konu: Yüksek Hassasiyetli Yağ Keçelerinin Takviye Bilezik Kalıplarının Üretiminde Kullanılan Takım Çelikleri ve Üretim Prosesleri Nurettin ÇALLI Fen Bilimleri Ens. Öğrenci No: 503812162 MAD 614 Madencilikte Özel Konular I Dersi Veren: Prof. Dr. Orhan KURAL İTÜ Maden Fakültesi Konu: Yüksek Hassasiyetli Yağ Keçelerinin Takviye Bilezik

Detaylı

Profesyoneller için ürünler! Kırma ve Karıştırma

Profesyoneller için ürünler! Kırma ve Karıştırma Profesyoneller için ürünler! Kırma ve Karıştırma 2 BETEK BETEK tungsten karbür ürünler: Uygulamalarınız için mükemmel çözümler 1 - Asfalt kazıma 2 - Açık ocak madenciliği 3 - Stabilizasyon 4 - Geridönüşüm

Detaylı

Performans ve güvenilirlik ile yeni bir bakış açısı.

Performans ve güvenilirlik ile yeni bir bakış açısı. _ XTRA TEC XT XTENDED TECHNOLOGY Performans ve güvenilirlik ile yeni bir bakış açısı. Ürün yenilikleri Frezeleme EŞSİZ BİR DENEYİM İÇİN PERFORMANS VE GÜVENİLİRLİK BİR ARADA. Başarılı Walter frezeleme takımlarının

Detaylı

PARÇALARI ORİJİNAL CUMMINS BİR FARK VAR. Daha Yaygın & Daha İyi Parçalar.

PARÇALARI ORİJİNAL CUMMINS BİR FARK VAR. Daha Yaygın & Daha İyi Parçalar. Her Parça Aynı Değildir. Daha Yaygın & Daha İyi Parçalar. Her An Yanınızda Daha İyi Bir Garanti. Genellikle fark yaratan şeyler gözle görülmez. Motor bileşenlerinin spesifikasyonlara uyması gerekir ve

Detaylı

RAKİPLERİNDEN DAHA İYİ AĞIR İŞ TİPİ ÜRÜNLERİN TANITIMI

RAKİPLERİNDEN DAHA İYİ AĞIR İŞ TİPİ ÜRÜNLERİN TANITIMI RAKİPLERİNDEN DAHA İYİ Beklenmeyen arızalar, yoğun zaman kaybına ve yüksek maliyete sebep olur. İstenmeyen gecikmelerden kaçınmak için, yedek parçaların güvenilir ve sorunsuz performans sağlaması gereklidir.

Detaylı

TEK KAYNAKTAN TÜM HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİ

TEK KAYNAKTAN TÜM HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİ TEK KAYNAKTAN TÜM HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİ 2 Hidropar Ankara A.Ş. Hidropar Ankara A.Ş. 3 ENDÜSTRİYEL HİDROLİK MOBİL HİDROLİK Hidroliğin her alanında maksimum hız, kuvvet ve kontrol Üstün performans

Detaylı

İş Makinaları için Sızdırmazlık Çözümleri. Your Productivity Partner

İş Makinaları için Sızdırmazlık Çözümleri.   Your Productivity Partner İş Makinaları için www.kastas.com Your Productivity Partner Your Productivity Partner Kastaş'ın verimlilik ilkesi, rekabetçi fiyatlar ve hızlı teslimat süresi ile en iyi kaliteyi sunar. Akışkan sızdırmazlığı

Detaylı

REFERANSLAR Ruukki nin aşınmaya dirençli çeliği Raex

REFERANSLAR Ruukki nin aşınmaya dirençli çeliği Raex REFERANSLAR Ruukki nin aşınmaya dirençli çeliği Raex www.ruukki.com.tr Ekonomik ve çevreci Raex i tercih edin Hafiflik, dayanıklılık ve muhteşem görünüm nasıl bir arada sunulur? Daha düşük yakıt tüketimi

Detaylı

Bükme ve Düzeltme. Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tesisat 7 5. Enstrüman 8 3 Üçlü Bükme 1 1

Bükme ve Düzeltme. Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tesisat 7 5. Enstrüman 8 3 Üçlü Bükme 1 1 Bükme ve Düzeltme Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tip No inç. Sayfa Boru Bükmeler Tesisat 7 5 8-4 10-18 8.2 Enstrüman 8 16-1 2 6-12 8.2 Üçlü Bükme

Detaylı

Bandag, Ekonomik çözüm. Bandag Akıllı Seçim AYRICALIKLI EKONOMİK DOĞAL GÜVENİLİR T-COUNTRY 03/09

Bandag, Ekonomik çözüm. Bandag Akıllı Seçim AYRICALIKLI EKONOMİK DOĞAL GÜVENİLİR T-COUNTRY 03/09 Bandag, Ekonomik çözüm. Bandag Akıllı Seçim AYRICALIKLI EKONOMİK DOĞAL GÜVENİLİR T-COUNTRY 03/09 Ödün vermek yok! Bandag ürün yelpazesinde özel ihtiyaçlarınıza cevap veren bir ürün daima vardır. İleri

Detaylı

Modüler sistem Coromant EH

Modüler sistem Coromant EH Modüler sistem Coromant EH Küçük çaplar için takım esnekliği Erişimi zor olan parça kısımlarına ulaşılması ve takım grubunun mümkün olduğunca kısa ve kompakt tutulması karlı imalat için çok önemlidir.

Detaylı

REFERANSLAR Ruukki nin aşınmaya dirençli çeliği Raex - tercih edilen çelik

REFERANSLAR Ruukki nin aşınmaya dirençli çeliği Raex - tercih edilen çelik REFERANSLAR Ruukki nin aşınmaya dirençli çeliği Raex - tercih edilen çelik www.ruukki.com Ekonomik ve çevreci Raex i tercih edin Hafiflik, dayanıklılık ve muhteşem görünüm nasıl bir arada sunulur? Daha

Detaylı

CoroMill 390 07 ölçüsünde kesici uçlara sahip parmak frezeler Çelik kalitesi GC1130

CoroMill 390 07 ölçüsünde kesici uçlara sahip parmak frezeler Çelik kalitesi GC1130 CoroMill 390 07 ölçüsünde kesici uçlara sahip parmak frezeler Çelik kalitesi GC1130 Küçük çaplarda 07 ölçüsünde kesici uçlara sahip yeni parmak frezelerle CoroMill 390'ın kanıtlanmış performansı şimdi

Detaylı

ISC. Sekonder Darbeli Kırıcılar. Yüksek performans, mükemmel kübik ürünler. s e r i s i

ISC. Sekonder Darbeli Kırıcılar. Yüksek performans, mükemmel kübik ürünler. s e r i s i ISC s e r i s i Sekonder Darbeli Kırıcılar Yüksek performans, mükemmel kübik ürünler ISC serisi sekonder darbeli kırıcılar, benzersiz ağır hizmet tipi 4 bıçaklı rotor dizaynı ve kırıcı gövde tasarımı ile

Detaylı

Sektörler. İş Makinaları. Hidrolik Presler. Tarım. Mobil Hidrolik. Makinaları. Plastik Enjeksiyon. Maden Ekipmanları. Makinaları.

Sektörler. İş Makinaları. Hidrolik Presler. Tarım. Mobil Hidrolik. Makinaları. Plastik Enjeksiyon. Maden Ekipmanları. Makinaları. www.cksseals.com İş Makinaları Tarım Makinaları Hidrolik Presler Mobil Hidrolik Plastik Enjeksiyon Makinaları Maden Ekipmanları Rüzgar Enerjisi Demir-Çelik Sektörler Marin Hidroelektrik Otomotiv Otomasyon

Detaylı

Paletli Konkasör Darbeli Dragon 500

Paletli Konkasör Darbeli Dragon 500 Paletli Konkasör Darbeli Dragon 500 * İnşaat, yıkım veya nakliye firması sahibi misiniz? Harfiyat veya inşaat malzemesi üretimi mi yapıyorsunuz? * Paranızı döküm alanında bırakmak yerine, atıklarınızı

Detaylı

CoroDrill 808 Dar toleranslı derin delikler için ilk tercih

CoroDrill 808 Dar toleranslı derin delikler için ilk tercih CoroDrill 808 CoroDrill 808 Dar toleranslı derin delikler için ilk tercih Endüstriyi uzun yıllar boyunca yakından takip ettik ve dar toleranslar gerektiren derin delik delme konusunda yaşadığınız zorlukları,

Detaylı

REHAU DÖŞEMEDEN ISITMA/SERİNLETME DUVAR, TAVAN VE ZEMİN İÇİN DÜŞÜK YÜKSEKLİKLİ UYGULAMA SİSTEMLERİ. www.rehau.com.tr. Yapı Otomotiv Endüstri

REHAU DÖŞEMEDEN ISITMA/SERİNLETME DUVAR, TAVAN VE ZEMİN İÇİN DÜŞÜK YÜKSEKLİKLİ UYGULAMA SİSTEMLERİ. www.rehau.com.tr. Yapı Otomotiv Endüstri REHAU DÖŞEMEDEN ISITMA/SERİNLETME DUVAR, TAVAN VE ZEMİN İÇİN DÜŞÜK YÜKSEKLİKLİ UYGULAMA SİSTEMLERİ www.rehau.com.tr Yapı Otomotiv Endüstri YENİLEME SISTEMI 10 ISLAK YAPI TARZINDA - REHAU tutucu lama 10

Detaylı

Sandvik Coromant'tan tornalama takımları ve çözümleri. Verimli tornalamanın hızlı yolu

Sandvik Coromant'tan tornalama takımları ve çözümleri. Verimli tornalamanın hızlı yolu Sandvik Coromant'tan takımları ve çözümleri Verimli nın hızlı yolu Avantaj sağlayan çözümler Talaşlı imalat konusundaki derin bilgi birikimimizden ve farklı sektörlerde yaşanan çeşitli zorluklarla ilgili

Detaylı

Mobil Delvac Sentetik Ürünler. Üst Düzey Sentetik Performansı

Mobil Delvac Sentetik Ürünler. Üst Düzey Sentetik Performansı Mobil Delvac Sentetik Ürünler Üst Düzey Sentetik Performansı Mobil Delvac Sentetik Yağlar Ağır ve hafif ticari araçlar, inşaat makinaları, tarım araçları ve kamu hizmet araçları için gelişmiş sentetik

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU BM TEKNİK

ÜRÜN KATALOĞU BM TEKNİK TR ÜRÜN KATALOĞU BM TEKNİK HAKKIMIZDA Bm Lazer olarak sektörde edindiğimiz tecrübe ile siz değerli müşterilerimize daha kaliteli, güvenilir ve sürdürülebilir hizmet ulaştırmayı hedefliyoruz. 2009 yılından

Detaylı

CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ

CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ ENDÜSTRİYEL VİNÇLER NÜKLEER VİNÇLER LİMAN VİNÇLERİ AĞIR YÜK FORKLİFTLERİ SERVİS TAKIM TEZGAHI SERVİSİ CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ 2 Konecranes CXT UNO HAYATİ ÖZELLİKLERE ODAKLANMA

Detaylı

Uygulamalar ve Kullanım Alanları

Uygulamalar ve Kullanım Alanları BÖHLER W360 ISOBLOC ılık veya sıcak dövme kalıpları ve zımbaları için geliştirilmiş bir takım çeliğidir. Sertlik ve tokluğun istendiği çok çeşitli uygulamalarda kullanılabilir. Özellikler Yüksek sertlik

Detaylı

BÖHLER K700 OSMANLI ALAŞIMLI ÇELİKLER SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Özellikler

BÖHLER K700 OSMANLI ALAŞIMLI ÇELİKLER SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Özellikler Özellikler üksek mangan alaşımlı ostenitik bir çelik olup, aşınma mukavemeti çok yüksektir. Yüksek tokluk özelliğine sahiptir. Kaynak edilmeye uygundur. Çalışma sırasında aşınma dayanımı artar. 1000 1050

Detaylı

TÜM DÜNYADA YÜKSEK KALITEDE GALVANIZLEME TESIS TEDARIKÇISI

TÜM DÜNYADA YÜKSEK KALITEDE GALVANIZLEME TESIS TEDARIKÇISI WORLD LEADERS IN GALVANIZING PLANT TÜM DÜNYADA YÜKSEK KALITEDE GALVANIZLEME TESIS TEDARIKÇISI HASCO FIRINLAR Hasco yüksek yakıt verimini düşük ve eşit kazan aşınmasında sağlayan Kesikli Ateşlemeli, Yüksek

Detaylı

Havacılık sanayi yapısal parçaları titanyum

Havacılık sanayi yapısal parçaları titanyum Havacılık sanayi yapısal parçaları titanyum Sürekli değişen bir dünyada yenilik Yeni talepler teknoloji ve malzemelerde yeni gelişmelerin önünü açıyor. Sektörün öncüsü olabilmek ve yeni nesil ürünler sağlayabilmek

Detaylı

Profesyonel Çözümler Professional Solutions

Profesyonel Çözümler Professional Solutions Profesyonel Çözümler Professional Solutions www.dcbmachine.com info@dcbmachine.com DCB MACHINE G Line Serisi 3 TOPLU SİLİNDİR BÜKME G Line 3100 x 260 mm. 3 valsli hidrolik silindir makinalarıdır. Genişliği

Detaylı

Sertdolgu Aşınma Plakaları

Sertdolgu Aşınma Plakaları Eczacıbaşı Lincoln Electric Kobatek ABRAMAX Sertdolgu Aşınma Plakaları Kobatek ABRAMAX Aşınma Plakaları Yüzeyi yüksek abrazif aşınma dayanımına sahip metalik malzeme ile kaplanmış düşük karbonlu çelik

Detaylı

FREN, ARTIK BAMBAŞKA BİR IŞIĞIN ALTINDA

FREN, ARTIK BAMBAŞKA BİR IŞIĞIN ALTINDA FREN, ARTIK BAMBAŞKA BİR IŞIĞIN ALTINDA www.hella.com/brakesystems 12 1 HER ÜRÜNDE MÜKEMMELLİK Mükemmel fren teknolojisi, profesyonel satış desteği, en son yenilikleri ve teknolojiyi takip eden birinci

Detaylı

Araç Gövdesi İmalatına Yönelik Sert Lehimleme Çözümleri

Araç Gövdesi İmalatına Yönelik Sert Lehimleme Çözümleri Araç Gövdesi İmalatına Yönelik Sert Lehimleme Çözümleri voestalpine Böhler Welding www.voestalpine.com/welding voestalpine Böhler Welding En İyi Kaynak Sonuçları için Metalürjik Uzmanlık voestalpine Böhler

Detaylı

MEILLER Yarı Römork Damper

MEILLER Yarı Römork Damper MEILLER Yarı Römork Damper www.meiller.com.tr MEILLER - Yeniliğin takipçisi F.X.MEILLER GmbH & Co. KG, 1850 yılında Münih te kurulmuş bir aile şirketidir. Üstyapı çözümlerinin yüksek teknik olgunluk derecesi

Detaylı

katalitik konvertör (S.C.R.) Iveco

katalitik konvertör (S.C.R.) Iveco IVECO KALİTESİNE YAKINDAN BAKIŞ N 3 katalitik konvertör (S.C.R.) Iveco AVANTAJLAR orijinal olmayan egzost sistemi RİSKLER Iveco SCR Katalitik Egzost Sistemleri mükemmel performansı garanti eder. Taklit

Detaylı

Hardox ve Weldox Sacların Kaynak Edilmesi

Hardox ve Weldox Sacların Kaynak Edilmesi Hardox ve Weldox Sacların Kaynak Edilmesi Bu broşür genel önerileri içermektedir. SSAB AB, söz konusu önerilerin farklı uygulamalara uygunluğu hususunda herhangi bir sorumluluk kabul etmez. Dolayısıyla,

Detaylı

WNT Önasya Kesici Takımlar San. ve Tic. Ltd. Şti. Şerifali Mah. Hattat Sk. No:16/2 34775 Ümraniye/İstanbul Tel. +90 216 526 63 05 Faks +90 216 526 63

WNT Önasya Kesici Takımlar San. ve Tic. Ltd. Şti. Şerifali Mah. Hattat Sk. No:16/2 34775 Ümraniye/İstanbul Tel. +90 216 526 63 05 Faks +90 216 526 63 WNT Önasya Kesici Takımlar San. ve Tic. Ltd. Şti. Şerifali Mah. Hattat Sk. No:16/2 34775 Ümraniye/İstanbul Tel. +90 216 526 63 05 Faks +90 216 526 63 08 wnt-tr@wnt.com www.wnt.com Efsanevi performans Dragonskin

Detaylı

Egzoz sisteminin modifiye edilmesi

Egzoz sisteminin modifiye edilmesi Egzoz sisteminde yapılan tüm değişiklikler sertifikayı etkiler. Daha fazla bilgi için bir Scania bayisiyle temasa geçin. Tüm motor tipleri ve egzoz sistemleri için genel sınırlamalar ÖNEMLİ! Aracın egzoz

Detaylı

BK SDA BK SDA. Kendinden delen bulonlar için uzatma ( manşon ) Kendinden delen bulonlar. Özellikler ve faydalar BK SDA R32 L&N&S

BK SDA BK SDA. Kendinden delen bulonlar için uzatma ( manşon ) Kendinden delen bulonlar. Özellikler ve faydalar BK SDA R32 L&N&S HAKKIMIZDA Çelik sektöründe 20 yıllık tecrübesiyle sektörün nabzını tutan, deneyimli ve profesyonel kadrosuyla, her daim dinamik, yenilikçi bakış açısı ve mükemmelliyetçi yaklaşımıyla 1994 yılında BURSA

Detaylı

BÖLÜM#5: KESİCİ TAKIMLARDA AŞINMA MEKANİZMALARI

BÖLÜM#5: KESİCİ TAKIMLARDA AŞINMA MEKANİZMALARI BÖLÜM#5: KESİCİ TAKIMLARDA AŞINMA MEKANİZMALARI Kesici Takımlarda Aşınma Mekanizmaları Aşınma, kesicinin temas yüzeylerinde meydana gelen malzeme kaybı olarak ifade edilir. Kesici Takımlarda Aşınma Mekanizmaları

Detaylı

Her işin başında. Başarınız için kesin sonuçlar.

Her işin başında. Başarınız için kesin sonuçlar. Her işin başında Başarınız için kesin sonuçlar. Aletlerimize çok yatırım yapıyoruz. Her işletme, rekabetin karşısında ayakta durabilmesi için özel görevleri yerine getirmelidir. Bu da sadece uygun aletler

Detaylı

İLE GÜVENCE ALTINA ALIN

İLE GÜVENCE ALTINA ALIN KENDİNİZİ HACH SERVİSİ İLE GÜVENCE ALTINA ALIN Cihazınızın bakım ve onarımını uzman ellere bırakarak hem daha huzurlu olun hem de güvenilirliğinizi arttırın. HACH SERVİS İLE ALDIĞINIZ RİSKLERİNİZİ AZALTIN

Detaylı

strenx İn GÜZellİğİ: daha GÜçlÜ Ve HaFİF YAKITTAN TASARRUF DAHA YÜKSEĞE EDEBİLİRİM. ERİŞEBİLİRİM.

strenx İn GÜZellİğİ: daha GÜçlÜ Ve HaFİF YAKITTAN TASARRUF DAHA YÜKSEĞE EDEBİLİRİM. ERİŞEBİLİRİM. GÜZellİk strenx İn GÜZellİğİ: daha GÜçlÜ Ve HaFİF 2 YAKITTAN TASARRUF DAHA YÜKSEĞE EDEBİLİRİM. ERİŞEBİLİRİM. Çelik ürünlerin performansının geliştirilmesi konusunda hiç bitmeyen mücadelede hafiflik her

Detaylı

İçindekiler. Besleyiciler. Kırıcılar. Elekler. Yıkayıcılar. Ekim 2014, Ankara. Titreşimli Izgaralı Besleyici Titreşimli Tablalı Besleyici...

İçindekiler. Besleyiciler. Kırıcılar. Elekler. Yıkayıcılar. Ekim 2014, Ankara. Titreşimli Izgaralı Besleyici Titreşimli Tablalı Besleyici... İçindekiler Besleyiciler Titreşimli Izgaralı Besleyici...2-7 Titreşimli Tablalı Besleyici...8-13 Kırıcılar Primer Çeneli Kırıcılar...14-21 Primer Darbeli Kırıcılar...22-29 Sekonder Darbeli Kırıcılar...30-37

Detaylı

Müşterilerinin ihtiyaçlarına, dinamik ekibinin ileri düzeydeki tecrübesi, modern ekipmanları ve geniş laboratuvar imkanlarıyla çözümler sunar.

Müşterilerinin ihtiyaçlarına, dinamik ekibinin ileri düzeydeki tecrübesi, modern ekipmanları ve geniş laboratuvar imkanlarıyla çözümler sunar. Eurotec, hassas ve kritik uygulamalara özel çözümler üreten, bağımsız mühendislik plastikleri üreticisidir. Koşulsuz müşteri memnuniyetini hedefleyen Eurotec; Tüm operasyonlarında kalitede sürekliliği

Detaylı

Pozitif kesme işlemine sahip çift taraflı, çok kenarlı konsept

Pozitif kesme işlemine sahip çift taraflı, çok kenarlı konsept CoroMill 745 Pozitif kesme işlemine sahip çift taraflı, çok kenarlı konsept Benzersiz CoroMill 745 kesicisinin sırrı, patentli kesici uç konumlandırma sistemidir. Kesici ucu yana doğru yatırdığınızda,

Detaylı

Takviye. Arka kısım. Uç bağlantı demiri ÖNEMLİ! Uç bağlantı demirleri, merkez monteli çeki kanca traversi bulunmayan kamyonlara takılmalıdır.

Takviye. Arka kısım. Uç bağlantı demiri ÖNEMLİ! Uç bağlantı demirleri, merkez monteli çeki kanca traversi bulunmayan kamyonlara takılmalıdır. Uç bağlantı demiri ÖNEMLİ! Uç bağlantı demirleri, merkez monteli çeki kanca traversi bulunmayan kamyonlara takılmalıdır. Üst yapı imalatçısının, Scania dışında bir üreticiden alınmış bir uç bağlantı demirini

Detaylı

Çimento Fabrikalarında Aşınma Problemleri ve Koruyucu Malzemeler

Çimento Fabrikalarında Aşınma Problemleri ve Koruyucu Malzemeler Çimento Fabrikalarında Aşınma Problemleri ve Koruyucu Malzemeler Mikael Jungedal, M.Sc Aşınma Uzmanı, Bilgi Servis Merkezi, SSAB Akış Aşınma nedir? Çimento fabrikalarında aşınma Servis ömrü nasıl arttırılır?

Detaylı

Kapak Konusu www.madencilik-turkiye.com Barkom, Ürün Portföyü İle Göz Dolduruyor...

Kapak Konusu www.madencilik-turkiye.com Barkom, Ürün Portföyü İle Göz Dolduruyor... Kapak Konusu www.madencilik-turkiye.com Barkom, Ürün Portföyü İle Göz Dolduruyor... Madencilik, sahada karşılaşılan sorunlar ve bilinmeyenleri ile oldukça zorlu bir sektördür. Madencilikte kaybedilen zamanın

Detaylı

Traktör Ön Lastikleri TR-20 TR-25 TR-300 TR-35 TR-40 TR-50. Traktör Arka Lastikleri TR-330. Radyal Traktör Lastikleri TR-110 TR-120 TR-130 TR-140

Traktör Ön Lastikleri TR-20 TR-25 TR-300 TR-35 TR-40 TR-50. Traktör Arka Lastikleri TR-330. Radyal Traktör Lastikleri TR-110 TR-120 TR-130 TR-140 Traktör Ön Lastikleri TR-20 TR-25 TR-30 TR-35 TR-40 TR-50 TR-55 TR-60 Traktör Arka Lastikleri TR-60 TR-65 TR-300 TR-330 Radyal Traktör Lastikleri TR-110 TR-120 TR-130 TR-140 Römork Lastikleri SM-160 SM-200

Detaylı

Metal kesmeyi anlama # /71

Metal kesmeyi anlama # /71 Kesme işlemi Metal kesmeyi anlama Metal kesmeyi anlama Frezeleme ile tornalama arasındaki fark Değişen kesme kuvvetleri (stres). Değişen kesme sıcaklıkları (uç gerilimi). İşlemeden ödün verme Kesme koşulları

Detaylı

Kalıp üretiminde. güvenilir ortağınız

Kalıp üretiminde. güvenilir ortağınız Kalıp üretiminde güvenilir ortağınız Çeliğe şekil veriyoruz Standart kalıp ürünlerinde lider konuma yükselmiş olan Meusburger, yüksek kalitede standart parça üreterek 10.000 i aşan kalıpçı ile çalışmaktadır.

Detaylı

üniversal- ultralam ULTRALAM LVL modern kompozit bir yapı malzemesidir. ULTRALAM LVL kozalaklı ağaçlardan ( çam-ladin ) veya karışımından üretilir.

üniversal- ultralam ULTRALAM LVL modern kompozit bir yapı malzemesidir. ULTRALAM LVL kozalaklı ağaçlardan ( çam-ladin ) veya karışımından üretilir. üniversal- ultralam ULTRALAM LVL modern kompozit bir yapı malzemesidir. ULTRALAM LVL kozalaklı ağaçlardan ( çam-ladin ) veya karışımından üretilir. ULTRALAM LVL ağaçlardan tabakalar halinde soyularak yapıştırılmış

Detaylı

Güçlü Hedefler İçin Her Zaman

Güçlü Hedefler İçin Her Zaman Güçlü Hedefler İçin Her Zaman OTOMOTİV SANAYİ MAKİNA VE YEDEK PARÇA İMALATÇILARI ISITMA, SOĞUTMA, HAVALANDIRMA VE KLİMA SANAYİ ENDÜSTRİYEL MUTFAK PANO VE TABELA İMALATÇILARI RAF VE RAF AKSESUAR İMALATÇILARI

Detaylı

UYGARLIK İÇİN ÜRETİYORUZ.

UYGARLIK İÇİN ÜRETİYORUZ. UYGARLIK İÇİN ÜRETİYORUZ www.klyapi.com.tr İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA 2 ÜRETİM TESİSLERİ 4 MİSYON, VİZYON VE DEĞERLER 18 POLİTİKALAR 20 SEKTÖRLER 22 ÜRÜNLER VE HİZMETLER 24 PREFABRİK PANEL BİNALAR 26 PREFABRİK

Detaylı

cam Glassmate Makine onarım parçaları kataloğu

cam Glassmate Makine onarım parçaları kataloğu cam Glassmate Makine onarım parçaları kataloğu Malzemeler POCO nun GLASSMATE malzeme ürün ailesi sıcak cam temas uygulamalarında kullanılmak üzere geliştirilmiştir. GLASSMATE malzemeleri, en zorlu koşullarda

Detaylı

OSMANLI ALAŞIMLI ÇELİKLER SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ

OSMANLI ALAŞIMLI ÇELİKLER SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ Özellikler Paslanmaz martenzitik krom çeliğidir. Bileşiminde bulunan yüksek oranda karbon içeriği, gerilme direnci düzeylerini yükseltmek için gerekli sertleştirme ve su verme işlemlerinin gerçekleştirilmesine

Detaylı

Durusu Park Çatı Strüktürü. Yapısal Lamine Ahşap...

Durusu Park Çatı Strüktürü. Yapısal Lamine Ahşap... Durusu Park Çatı Strüktürü Yapısal Lamine Ahşap... Ahşap Kubbe - Türkmenistan Tarihi Eser - Sultantepe, Üsküdar Yapısal Lamine Ahşap Yüksek teknoloji ürünü Yapısal lamine ahşap, büyük budaklar, reçine

Detaylı

İÇİNDEKİLER BÖLÜM 1 BÖLÜM 2

İÇİNDEKİLER BÖLÜM 1 BÖLÜM 2 İÇİNDEKİLER BÖLÜM 1 Malzeme Seçiminin Temelleri... 1 1.1 Giriş... 2 1.2 Malzeme seçiminin önemi... 2 1.3 Malzemelerin sınıflandırılması... 3 1.4 Malzeme seçimi adımları... 5 1.5 Malzeme seçiminde dikkate

Detaylı

PLASTİK ŞEKİL VERME (PŞV) Plastik Şekil Vermenin Temelleri: Başlangıç iş parçasının şekline bağlı olarak PŞV iki gruba ayrılır.

PLASTİK ŞEKİL VERME (PŞV) Plastik Şekil Vermenin Temelleri: Başlangıç iş parçasının şekline bağlı olarak PŞV iki gruba ayrılır. PLASTİK ŞEKİL VERME (PŞV) Metallerin katı halde kalıp olarak adlandırılan takımlar yardımıyla akma dayanımlarını aşan gerilmelere maruz bırakılarak plastik deformasyonla şeklinin kalıcı olarak değiştirilmesidir

Detaylı

FRAMESCAFF Uyumlu Cephe Sistemi Broşürü FRAMESCAFF. Uyumlu Cephe İskele Sistemi. v2014/12tr

FRAMESCAFF Uyumlu Cephe Sistemi Broşürü FRAMESCAFF. Uyumlu Cephe İskele Sistemi. v2014/12tr FRAMESCAFF Uyumlu Cephe Sistemi Broşürü FRAMESCAFF Uyumlu Cephe İskele Sistemi v2014/12tr Çok sayıda faydalı ekipman ve ek bileşenlerle FRAMESCAFF cephe yapı iskele sistemi, her şart altında değerini kanıtlar.

Detaylı

ipunch CNC TARET PANÇ PRESLER

ipunch CNC TARET PANÇ PRESLER ipunch CNC TARET PANÇ PRESLER 1950 1971 1974 1981 1994 2001 2003 2011 MVD ilk makinasını imal etmiştir. İlk sac işleme makinası olan sac delme presini imal etmiştir. Ana üretim konusu olan ağır tip abkant

Detaylı

TOKLUK VE KIRILMA. Doç.Dr.Salim ŞAHĠN

TOKLUK VE KIRILMA. Doç.Dr.Salim ŞAHĠN TOKLUK VE KIRILMA Doç.Dr.Salim ŞAHĠN TOKLUK Tokluk bir malzemenin kırılmadan önce sönümlediği enerjinin bir ölçüsüdür. Bir malzemenin kırılmadan bir darbeye dayanması yeteneği söz konusu olduğunda önem

Detaylı

shingle nedir? Kullanım alanları

shingle nedir? Kullanım alanları SHINGLE MEMBRAN hakkımızda Veratek Yapı Ürünleri, ticari hayatına 1935 yılında başlayan Topaç Metal in tecrübesinden faydalanarak 2016 yılında faaliyet göstermeye başlamıştır. Çatı ve izolasyon konularında

Detaylı

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: 15-57 kw TRIGON XL Kompakt tasarım, yüksek performans TRIGON XL İhtiyaçlarınıza özel esnek tasarımlar Yeni nesil çözümler TRIGON XL üstün teknolojiyi yenilikçi tasarımla

Detaylı

Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları. Çelik Izgara

Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları. Çelik Izgara Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları Çelik Izgara Sistem Donanım Ltd. Şti.,ızgara döşeme, geçit ızgara, kanal ızgara, hendek ızgara, platform ızgara ve çelik yapılar, inşaat metal kalas,

Detaylı

CoroMill Plura. Kompozit malzemeler için optimize edilmiş frezeler

CoroMill Plura. Kompozit malzemeler için optimize edilmiş frezeler CoroMill Plura Kompozit malzemeler için optimize edilmiş frezeler Katman ayrılması, elyaf çekilmesi, kesilmemiş elyaflar ve hızlı yanak aşınması kompozit malzemelerin aşındırıcı ve kararsız yapısının neden

Detaylı

Geometriden kaynaklanan etkileri en aza indirmek için yük ve uzama, sırasıyla mühendislik gerilmesi ve mühendislik birim şekil değişimi parametreleri elde etmek üzere normalize edilir. Mühendislik gerilmesi

Detaylı

Talaş oluşumu. Akış çizgileri plastik deformasyonun görsel kanıtıdır. İş parçası. İş parçası. İş parçası. Takım. Takım.

Talaş oluşumu. Akış çizgileri plastik deformasyonun görsel kanıtıdır. İş parçası. İş parçası. İş parçası. Takım. Takım. Talaş oluşumu 6 5 4 3 2 1 Takım Akış çizgileri plastik deformasyonun görsel kanıtıdır. İş parçası 6 5 1 4 3 2 Takım İş parçası 1 2 3 4 6 5 Takım İş parçası Talaş oluşumu Dikey kesme İş parçası Takım Kesme

Detaylı

OpenAir. Güç ve esneklik için hava damper motorları. Bina Teknolojileri

OpenAir. Güç ve esneklik için hava damper motorları. Bina Teknolojileri OpenAir Güç ve esneklik için hava damper motorları Bina Teknolojileri s Rahat bir çalışma ve yaşam ortamı için Danışmanlar, toptancılar, sistem merkezleri, esnaflar, bina sahipleri, operatörler ve doğa

Detaylı

Kare barkodu Tarayınız! Kolay Hızlı Ekonomi BİNA İÇİ DOĞALGAZ TESİSATLARI İÇİN ESNEK ÇÖZÜMLER. Nasıl Çalıştığını öğrenmek için:

Kare barkodu Tarayınız! Kolay Hızlı Ekonomi BİNA İÇİ DOĞALGAZ TESİSATLARI İÇİN ESNEK ÇÖZÜMLER. Nasıl Çalıştığını öğrenmek için: Kolay Hızlı k Ekonomi BİNA İÇİ DOĞALGAZ TESİSATLARI İÇİN ESNEK ÇÖZÜMLER Kare barkodu Tarayınız! AT&T Nasıl Çalıştığını öğrenmek için: ayvaz.com/karebarkod EURO-QUALIFLEX (AEQ) üyesidir. BİNA İÇİ DOĞALGAZ

Detaylı

ŞİMDİ BAŞLAYIN VE MOBİL GERİ DÖNÜŞÜM UZMANI İLE PARA KAZANIN RM80 GO!

ŞİMDİ BAŞLAYIN VE MOBİL GERİ DÖNÜŞÜM UZMANI İLE PARA KAZANIN RM80 GO! ŞİMDİ BAŞLAYIN VE MOBİL GERİ DÖNÜŞÜM UZMANI İLE PARA KAZANIN RM80 GO! İnşaat, yıkım veya nakliye veya inşaat malzemesi üretimi mi yapıyorsunuz? Paranızı döküm alanında bırakmak yerine, atıklarınızı geri

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT

KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi KALSİYUM SİLİKAT Yüksek mukavemetli,

Detaylı

METAL KESİM ŞERİT TESTERELERİ

METAL KESİM ŞERİT TESTERELERİ METAL KESİM ŞERİT TESTERELERİ Busatec leri temel olarak özel alaşımlı çelikten oluşan iki bileşenli bir malzemedir. Son derece esnek, yaklaşık 50 HRC taşıyıcı malzeme ile HSS malzemenin elektro kaynak

Detaylı

Frezeleme takım kompansasyonu # /49

Frezeleme takım kompansasyonu # /49 Frezeleme takım kompansasyonu Kesici pozisyonlandırma Dikkate alınması gereken: Aşağı frezeleme - Yukarı frezeleme. Aynı anda temas eden diş sayısı Giriş sorunları Çıkış sorunları Kesici pozisyonlandırma

Detaylı

www.lmc-couplings.com MİSYONUMUZ LMC-Couplings birçok sektöre hitap eden yüksek kaliteli endüstriyel rakorlar imal etmektedir. Son kullanıcıların tüm taleplerini karşılıyabilecek özel rakorlar geliştirebilen

Detaylı

UltraSTEEL. Rigiprofil ULTRA, UltraSTEEL TM Teknolojisiyle Güçlendirilmiştir! UltraSTEEL TM Teknolojisi Nedir?

UltraSTEEL. Rigiprofil ULTRA, UltraSTEEL TM Teknolojisiyle Güçlendirilmiştir! UltraSTEEL TM Teknolojisi Nedir? Rigiprofil ULTRA Rigiprofil ULTRA, UltraSTEEL TM Teknolojisiyle Güçlendirilmiştir! UltraSTEEL TM Teknolojisi Nedir? UltraSTEEL Derinlik = 2K Kalınlık = K Patentli UltraSTEEL teknolojisi, soğuk haddelemeyle,

Detaylı

Bitufa Waterproofing BV

Bitufa Waterproofing BV Taahhüt K91669-01 Düzenleme 2016-04-01 Yerine geçtiği taahhüt Sayfa 1 / 5 KIWA BEYANI Ürün Belgelendirmeye ilişkin Kiwa Yönetmeliklerine uygun olarak düzenlenmiş bu Taahhüt ile Kiwa, bu ürün belgesinde

Detaylı

Endüstriyel Havalı Darbeli Vidalama Makineleri

Endüstriyel Havalı Darbeli Vidalama Makineleri Endüstriyel Havalı Darbeli Vidalama Makineleri KUVVETLİ ALETLER. KOLAY TERCİH. CWC S E R İ PERFORMANS, ERGONOMİ VE DAYANIKLILIK DENGESİNDE SON NOKTA. CWC Serisi güçlü performansı, kaya gibi dayanıklılığı

Detaylı

Markalama ve gravür YAĞ & GAZ endüstrisi için olan çözümler

Markalama ve gravür YAĞ & GAZ endüstrisi için olan çözümler Markalama ve gravür YAĞ & GAZ endüstrisi için olan çözümler ÜRETİCİLER İŞ ALANI BAKIM Faaliyet alanları MARKALA-İZLE-TANIMLA Gravograph, Technifor ve Propen markaları çerçevesinde, Gravotech Yağ ve Gaz

Detaylı

LASSA OTOBÜS KAMYON LASTİKLERİ KATALOĞU

LASSA OTOBÜS KAMYON LASTİKLERİ KATALOĞU 2015 LASSA OTOBÜS KAMYON LASTİKLERİ KATALOĞU TBR SEGMENT Uzun Mesafe Bölgesel İnşaat Hafriyat Yol Dışı Otobüs Şehir içi Tam Çelik 17.5 Jant AVRUPA AVRUPA HARİCİ YURT İÇİ NORMAL YÜK AĞIR %1-5 YOL DIŞI %5-35

Detaylı

POLĐETĐLEN BORU KAYNAK TEKNOLOJĐLERĐ ADAY YAPI PLASTĐK BORU TEKNOLOJĐLERĐ. HDPE Boru Özellikleri

POLĐETĐLEN BORU KAYNAK TEKNOLOJĐLERĐ ADAY YAPI PLASTĐK BORU TEKNOLOJĐLERĐ. HDPE Boru Özellikleri HDPE Boru Özellikleri Aşınma Direnci çok iyi 50 Yıl kullanım garantisi Hafif Malzeme montaj ve kullanım kolaylığı Bağlantışekillerinin çokluğu Esnek bağlantı koşulları daha az dirsek kullanımı UV katalizörü

Detaylı

Güneş Enerjisi nde Lider

Güneş Enerjisi nde Lider Güneş Enerjisi nde Lider GO Enerji, 2003 yılından itibaren, Güneş enerjisinden elektrik üretimi teknolojilerinde uzmanlaşmış ekibiyle faaliyet göstermektedir. Kendi markaları ile ABD den Avustralya ya

Detaylı