7 Ocak 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "7 Ocak 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni"

Transkript

1 7 Ocak 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

2 Koinim.Com: Yeni Bir Türk Bitcoin Cüzdan Ve Platformu Bitcoin internetin en sıra dışı fenomenlerinden biri haline geldi. Bundan sadece bir kaç ay öncesine kadar çok az kişinin aşina olduğu Bitcoin bugün çok daha geniş kitleler tarafından tanınıyor ve kullanılıyor. Görüşler çeşitli olsa da her geçen gün giderek daha fazla yaygınlaşan Bitcoin e talep de artıyor. Bunun doğal sonucu olarak da Bitcoin işlemlerini gerçekleştirecek daha fazla araç ortaya çıkıyor. Koinim.com, Veriyol tarafından geliştirilmiş, merkezi Türkiye de olan bir Bitcoin cüzdan ve platformu. Dünya genelinde günlük ortalama 300 milyon TL nin üzerinde gerçekleşen Bitcoin transferleri konusunda Türk kullanıcılara bir alternatif olma potansiyeline sahip olan Koinim in önündeki en önemli konuların başında da regülasyon ile ilgili varolan sıkıntılar geliyor. Türkiye merkezli olan ve operasyonunu mevcut yasalar çerçevesinde gerçekleştirerek ülke içerisinde kalma hedefine sahip Koinim için şu anda Bitcoin alım ve satış işlemleri imkanı sunuyor.

3 Paypal Nakit Kart ın Türkiye Lansmanı İçin Geri Sayım Sürerken, Web Sitesi Ortaya Çıktı PayPal yurt dışında sunduğu özelliklerden birisi olan Nakit Kart için Türkiye deki hazırlıklarını tamamlanmış görünüyor. Hem PayPal dan hem de ininal dan şu ana kadar bir açıklama yapılmamasına karşın, PayPal Nakit Kart için hazırlanmış olan web sitesi Webrazzi nin tarafından farkedildi ve PayPal Nakit Kart ın Türkiye de yakında piyasaya sürüleceğine dair resmi işareti bu fırsatla görmüş olduk. İnternette, Sokakta, Alışveriş Tek Kartta sloganıyla tanıtılan kart için hazırlanan sayfada başvuru ve aktivasyon işleminin yanında, işlem ücretlerine dair bilgiler mevcut. Nakit Kart için hazırladığı sayfada iş ortakları arasında ininal ve MasterCard ile birlikte TEB i belirten PayPal bu projeyle Türkiye deki kullanıcılarının hesaplarında var olan nakit paranın internet dışı alışverişlerde kullanılabilmesinin ve ATM lerden çekim yapılabilmesinin de önünü açmış gözüküyor.

4 ABD deki Reklam Harcamalarının %22 sini Mobil Reklamlar Oluşturuyor 2013 yılında mobil reklam harcamaları ABD deki toplam reklam harcamalarının %22 lik bir kısmını oluşturuyor da bu oran %3 seviyelerindeydi ve bu da son 3 yıl içinde mobil reklam harcamalarında %19 luk bir artış olduğunu ortaya koyuyor yılında dijital reklamların sadece %11,9 luk kısmını oluşturan mobil reklam harcamalarının 2013 yılı sonunda ABD de toplam olarak 9,6 milyar dolara ulaşması bekleniyor. Dünya genelindeki mobil reklam gelirlerine bakıldığında ise bir yılda %105,9 luk bir artışla 2013 yılında 18,15 milyar dolara ulaşacağı belirtiliyor. Mobil reklamlar dünya genelindeki toplam dijital reklamların %15,2 lik bir kısmını oluşturuyor. Dijital reklamlarda birinci sırada gelen şirket ise 2013 yılında yüzde 39,9 luk oranla Google. Google ı takip eden şirket ise yüzde 7,4 ile Facebook olarak öne çıkıyor. Google ın dijital reklamlardaki payının 2015 yılında %42,3 e ulaşması beklenirken, Facebook un ise %9 luk bir pay sahibi olacağının üzerinde duruluyor.

5 Zenithoptimedia dan 2016 Raporu Mobil Her Yıl %50 Büyüyecek Publicis Group a bağlı medya satın alma şirketi ZenithOptimedia 2016 yılına kadar reklam dünyasında yaşanacak gelişmelerle ilgili rapor yayınladı. Yayınladığı raporda mobilde pazarda yaşanan büyümeye dikkat çekerken, mobilin ivmesiyle reklam endüstrisinin sürdürülebilir büyümeyi yakalayacağı da öngörüler arasında yer alıyor. Türkiye nin reklam harcamasında küresel sıralamada ilk 10 a giremediği raporda 2016 da reklam pazarının en büyük payını televizyon reklamları almaya devam ederken, gazete, dergi ve radyo reklamları pazar payı kaybetmeye devam ediyor. Raporda reklam pazarının büyüme beklentisi %5 iken internet reklam pazarının büyümesi %15 olarak belirtilmiş.

6 2013 te ABD de En Fazla Kullanılan Mobil Uygulamalar Nielsen ın yayımladığı son değerlendirme raporu uygulama pazarına odaklanıyor. Yeni yıl için ipuçları taşıyan raporda ABD de en çok kullanılan 10 mobil uygulama sıralanmış. Paylaşılan rakamlar arasında uygulamanın tekil kullanıcısıyla birlikte bir önceki yıla göre kullanımındaki değişimler de yer almakta. Nielsen in raporunda en fazla kullanılan mobil uygulama olarak Facebook ortaya çıkarken onu Google Search izliyor ün mobil yılı olduğunu bir kez daha ispatlayan raporda ilk 10 uygulama 2012 ye kıyasla %66 ile %14 arasında iki haneli büyüme rakamlarına sahip. Facebook un mobil uygulaması 103 milyonun üzerinde tekil ziyaretçi kullanımıyla ilk sırayı alırken bir önceki seneye göre %27 büyüme göstermiş. İkinci sırayı 75 milyon üzerinde kullanımla Google Search alırken ardından yakın bir rakamla Google Play geliyor. Pinterest, LinkedIn gibi sosyal ağların ilk 10 a giremediği listede Instagram 7., Twitter ise 10. sırada yer alıyor.

7 ABD deki Yetişkinlerin %73 ü Sosyal Ağları Kullanıyor, %71 i ise Facebook ta Pew Internet in geçtiğimiz günlerde açıkladığı Social Media Update 2013 raporunda yer alan bilgilere göre, ABD de yaşayan yetişkilerin %73 ü sosyal ağları kullanıyor. Online popülasyonun %42 si ise birden fazla sosyal ağ kullanıyor. ABD deki online neslin büyük çoğunluğunun Facebook ta olması şaşırtıcı olmasa da, Facebook un liderliği ön planda ve geçen yıla göre de artış göstermiş durumda. Geçtiğimiz yıllara nazaran büyümesini sürdüren Facebook olsa da, Instagram ın da ciddi bir sıçrama yaptığı göze çarpıyor. Facebook tarafından satın alınmasıyla birlikte elini güçlendiren Instagram ve ülkemizde çok da sık kullanılmayan sosyal ağ Pinterest dikkat çekici büyüme göstermiş.

8 Facebook un Büyüme Raporunda Türkiye De Var Facebook iş ortakları için nasıl bir hızda ve ne şekilde büyüdüğünü ortaya koyan bir rapor hazırladı. TechCrunch ın kendi kaynaklarından elde ettiği ve yayınladığı raporda Facebook un ülkeler bazında nasıl büyüdüğü detaylı bir şekilde yer alıyor. 68 sayfalık raporda Facebook un reklam gelirlerinin yaklaşık yarısını (%49) mobilden elde ettiği görülüyor. Raporda ayrıca tüm aktif kullanıcılarının %74 ünün ise Facebook a mobil cihazlar üzerinden eriştikleri bilgisi de yer alıyor. Facebook un Avrupa ve Orta Doğu daki bazı ülkelerindeki büyümesini gözler önüne seren Facebook: The Annual adlı raporda ele alınan ülkeler Almanya, Fransa, İspanya, İtalya, İsrail, İsveç ve Türkiye.

9 Facebook un Büyüme Raporunda Türkiye De Var Facebook un raporunda yer alan bilgilere göre Türkiye de her gün 19 milyon kişi Facebook a giriş yapıyor. Aylık olarak ise bu rakam 33 milyona yükseliyor. Türkiye nin internet kullanıcı sayısının 37 milyon civarında olduğunu düşündüğümüzde Facebook un Türkiye deki internet kullanıcılarının yaklaşık %90 ını her ay ağırladığını söylemek mümkün. Türkiye Facebook kullanıcılarının mobilde günlük ve aylık rakamları arasında ise oldukça ciddi bir fark görünüyor. Her gün akıllı cihazından Facebook a giriş yapan Türkiye kullanıcıların sayısı 9,5 milyon. Aylık rakamlara baktığımızda ise bu sayı 20 milyona yükseliyor. Türkiye nin internet nüfusuna bakıldığında bu 20 milyon tüm internet kullanıcılarının yaklaşık %54 ne denk düşüyor. Raporda yer alan diğer ülkelerle karşılaştırıldığında ise Türkiye, Almanya ile birlikte en büyük DAU oranına sahip, MAU oranında ise ilk sırada yer alıyor. Mobil MAU rakamları da Türkiye nin birinci sırada olduğunu gösteriyor. Mobil DAU da ise sırasıyla Almanya, Fransa ve İtalya nın ardından üçüncü sırada.

10 Twitter da Dünya Çapında 2014 ün Gelişi Nasıl Kutlandı Twitter, yeni yıl mesajlarının nasıl yayıldığını interaktif bir dünya haritasında yer verdi. Twitter, farklı dillerde kutlanan Yeni Yıl mesajlarını bir araya getirerek interaktif bir tasarımda dünyada nasıl yayıldığını ortaya koydu. İnteraktif olarak sunulan görsel çalışma hem bir harita hem de bir grafik niteliğinde. Her dilin zaman içinde ne kadar sıklıkta kullanıldığının görülebildiği interaktif haritada İspanyolca, İngilizce ve Arapça en çok kullanılanlar arasında. İnteraktif haritaya şuradan ulaşabilirsiniz.

11 Mercedes-Benz, Pebble Uygulamasını Duyurdu Çok kısa bir süre önce Pebble ın uygulama mağazasını 2014 yılının hemen başında açmaya hazırlandığı haberini duyurmuştuk. Bu gelişme ile birlikte Pebble uygulamaları da yavaş yavaş gelmeye başlayacağı aslında hiç de sürpriz değildi. Alman otomotiv üreticisi Mercedes-Benz, akıllı saat Pebble ile yaptığı özel bir ortaklıkla beraber, Mercedes-Benz araçlarla konuşacak olan Pebble uygulamasını resmi olarak duyurdu. Böylece akıllı saat Pebble kullanan Mercedes-Benz sahipleri, araçlarının durumlarını akıllı saatleri üzerinden takip edebilecek. Mercedes-Benz in hali hazırda yayında olan Digital DriveStyle uygulamasına gelecek güncelleme ile birlikte Pebble akıllı saatler bu uygulama ile konuşarak, araç hakkında bilgileri sürücüye yansıtacak.

12 Geleceğin Ekranları Nasıl Olacak Ekran kaliteleri günden güne artıyor ve artık çok daha fazla içerik de gündelik hayatımıza yüksek kalitede destek vermeye başlıyor. Bükülebilir ve kırılmayan ekranlar, giyilebilir teknolojiler derken gözümüz gördüğü ekranları sayısı artıyor, ebat ve türleri daha da çeşitleniyor. Bu alandaki liderlerden Samsung yayınladığı video ile geleceğe bir bakış atmış. Samsung Display tarafından hazırlanan video, Samsung un gelecek ön görüsünü ortaya koyuyor, biraz da Samsung un gelecek planlarına ve AR-GE çalışmalarına dair ipuçları veriyor. Video.

13 İyi Çalışmalar

17 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

17 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 17 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Mobil RTB Harcamaları %459 Artış Gösterdi emarketer tahminlerine göre RTB harcamaları (tüm reklam çeşitleri dahil) 2018 yılında toplamda $12 milyar a ulaşacak.

Detaylı

13 Ocak 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

13 Ocak 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 13 Ocak 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Dünya Genelindeki Girişim Sermayelerinin 2013 Yılı Değerlendirmeleri Araştırma şirketi Pitchbook un hazırladığı infografik de dünya genelindeki girişim sermayelerinin

Detaylı

23 Ekim 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni

23 Ekim 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni 23 Ekim 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni TÜRKİYE NİN ONLINE PERAKENDE HARİTASI: 36 MİLYON İLE EN ÇOK İNTERNET KULLANISINA SAHİP 20. ÜLKE Markafoni son çalışmasında e-ticarete dair merak edilen pek çok

Detaylı

DİJİTAL PAZARLAMA &SOSYAL MEDYANIN FAYDALI ve ŞAŞIRTICI GERÇEKLERİ

DİJİTAL PAZARLAMA &SOSYAL MEDYANIN FAYDALI ve ŞAŞIRTICI GERÇEKLERİ DİJİTAL PAZARLAMA &SOSYAL MEDYANIN FAYDALI ve ŞAŞIRTICI GERÇEKLERİ Sadece E-mail Abonelerine Özel BİLİYOR MUYDUN? Tüketicilerin %90 ı satın alma kararlarında internetteki yorumların etkili olduğunu düşünüyor.

Detaylı

SEKTÖRDEN HABERLER Kasım 2013

SEKTÖRDEN HABERLER Kasım 2013 SEKTÖRDEN HABERLER Kasım 2013 Bu sunumda e-posta pazarlama, sosyal medya, e-ticaret ve dijital pazarlama ile ilgili ilginizi çekebilecek haber ve istatistikleri bulabilirsiniz. Emarsys Hakkında Dünyanın

Detaylı

10 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

10 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 10 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Apple dan Bitcoin Açılımı Apple, App Store kılavuzunda yenilemeye giderek sanal para birimlerini kabul edebileceğini belirtti. TechCrunch un farkettiği yenilikte

Detaylı

TÜRKİYE DE İŞ DÜNYASINDA ÇALIŞANLAR SOSYAL MEDYAYI NASIL KULLANIYOR?

TÜRKİYE DE İŞ DÜNYASINDA ÇALIŞANLAR SOSYAL MEDYAYI NASIL KULLANIYOR? Haziran 2010 SOSYAL MEDYA ARAŞTIRMASI: TÜRKİYE DE İŞ DÜNYASINDA ÇALIŞANLAR SOSYAL MEDYAYI NASIL KULLANIYOR? Proje Koordinatörleri: İndeks Araştırma Ekibi Simge Şahin, İstanbul Bilgi Üniversitesi Giriş:

Detaylı

3 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

3 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 3 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Mobil Pazarlama Ve Anlık Bildirimlerin Satışlara Etkisi Mobil ticaret artık online satışların %23 ünü kapsıyor. Bu yüzden bu konu her geçen gün daha çok gündeme

Detaylı

5 Ağustos 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni

5 Ağustos 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni 5 Ağustos 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni TBB, HAZİRAN İNTERNET VE MOBİL BANKACILIK İSTATİSTİKLERİNİ AÇIKLADI TBB nin yayınladığı Haziran ayı internet ve mobil bankacılık istafsfkleri raporuna göre;

Detaylı

11 Kasım 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni

11 Kasım 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni 11 Kasım 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni PAYPAL AVUSTRALYA DA RESTORANLAR İÇİN YENİ BİR ÖZELLİK TEST EDİYOR Avustralya daki PayPal kullanıcıları restoranlarda masalarından kalkmadan ve garson çağırmadan

Detaylı

9 Aralık 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni

9 Aralık 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni 9 Aralık 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni Türkiye nin İlk Bitcoin ATM si İstanbul Atatürk Havalimanı nda Kullanıma Açıldı Geçtiğimiz Nisan ayında ilk kez Güney Kıbrıs ta kullanılmaya başlayan Bitcoin

Detaylı

5 milyon kişi online ticarete 31 milyar lira harcıyor

5 milyon kişi online ticarete 31 milyar lira harcıyor Tarih: 06.10.2013 Sayı: 2013/16 Türkiye de e-ticaret Raporu na göre online alışveriş beş yılda 3 e katlandı 5 milyon kişi online ticarete 31 milyar lira harcıyor İSMMMO nun Türkiye de e-ticaret adlı raporuna

Detaylı

Yükselen Yıldız: Anlık İleti Uygulamaları

Yükselen Yıldız: Anlık İleti Uygulamaları DIGINEWS 2015 Yükselen Yıldız: Anlık İleti Uygulamaları Anlık İleti Uygulamaları Anlık mesajlaşma, internet üzerinden gerçek zamanlı olarak ileti transferi sağlayan bir online mesajlaşma şeklidir. Mart

Detaylı

27 Kasım 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni

27 Kasım 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni 27 Kasım 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni GÜNEY KIBRIS TA BİR ÜNİVERSİTEDE BITCOIN İLE HARÇ ÖDEME DÖNEMİ BAŞLIYOR Güney Kıbrıs ta bir üniversite, öğrencilerin okul ücretlerini Bitcoin ile ödemelerine

Detaylı

Nevzat Melih TÜNEK THK Üniversitesi Bilişim Teknolojileri Bölümünde Yüksek Lisans Öğrencisi, bu sunumda sosyal medyanın e-devlet üzerindeki etkileri

Nevzat Melih TÜNEK THK Üniversitesi Bilişim Teknolojileri Bölümünde Yüksek Lisans Öğrencisi, bu sunumda sosyal medyanın e-devlet üzerindeki etkileri Nevzat Melih TÜNEK THK Üniversitesi Bilişim Teknolojileri Bölümünde Yüksek Lisans Öğrencisi, bu sunumda sosyal medyanın e-devlet üzerindeki etkileri konusu ele alınmıştır. 1 Sunum kapsamında sosyal medyanın

Detaylı

Dijital Pazarlamada. Trendleri ye merhaba demeden önce bir önceki senede neler olduğunu birlikte incelemek istedik.

Dijital Pazarlamada. Trendleri ye merhaba demeden önce bir önceki senede neler olduğunu birlikte incelemek istedik. Dijital Pazarlamada 2016 Trendleri 2017 ye merhaba demeden önce bir önceki senede neler olduğunu birlikte incelemek istedik. Dijital pazarlamanın 2016 daki trendlerini sizler için bir araya getirdik. Böylece

Detaylı

1 Kasım 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni

1 Kasım 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni 1 Kasım 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni POZITRON, TÜRKİYE MOBİL BANKACILIK PAZARINI GÖSTEREN DETAYLI BİR RAPOR YAYINLADI Pozitron un yayınladığı rapora göre Haziran 2012 de 1,72 milyon olan mobil bankacılık

Detaylı

Mobil ödemeler ve dijital cüzdan uygulamaları ödeme sistemlerinin geleceğini belirleyecek

Mobil ödemeler ve dijital cüzdan uygulamaları ödeme sistemlerinin geleceğini belirleyecek BKM Genel Müdürü Canko: Mobil ödemeler ve dijital cüzdan uygulamaları ödeme sistemlerinin geleceğini belirleyecek Son üç yılda İnternet ten ödeme hacminin dünyada yüzde 16, Türkiye de ise 41 büyüme gösterdiğini

Detaylı

Google Adwords Reklam Stratejileri ve Markalar İçin Önemi

Google Adwords Reklam Stratejileri ve Markalar İçin Önemi Google Adwords Reklam Stratejileri ve Markalar İçin Önemi Türkiye de İnternet Kullanımı Potansiyel Müşterileriniz Artık Size İnternet Üzerinden Ulaşıyor Amacınız işletmenizin daha fazla ulaşılır olmasını

Detaylı

10 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

10 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 10 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Visa Türkiye Genel Müdürü Merve Tezel: Türkiye de Temassız Ödeme Kullanımı %38 Oranında Arttı Mobile World Congress 14 te Visa nın 7 farklı NFC çözümünün tanıtımını

Detaylı

2016 DA DİJİTAL DÜNYA

2016 DA DİJİTAL DÜNYA we are social DA DİJİTAL DÜNYA WE ARE SOCIAL IN DÜNYA ÇAPINDA DİJİTAL, SOSYAL VE MOBİL VERİ, TREND VE İSTATİSTİKLERİNİN İNCELEMESİ SIMON KEMP WE ARE SOCIAL @wearesocialsg 1 GLOBAL VE BÖLGESEL DEĞERLENDİRMELER

Detaylı

Sosyal Medya Yönetimi Eğitimi. EĞİTMEN : Eren GÖKYER

Sosyal Medya Yönetimi Eğitimi. EĞİTMEN : Eren GÖKYER Sosyal Medya Yönetimi Eğitimi EĞİTMEN : Eren GÖKYER 2018 Türkiye İnternet Kullanım ve Sosyal Medya İstatistikleri We Are Social 2018 Türkiye araştırma sonuçları Dünyanın en yüksek internet hızına sahip

Detaylı

YouTube SEO Kılavuzu. Video İzlenme Oranlarını Artırmak ve Sıralamayı Yükseltmek İçin Etkili İpuçları

YouTube SEO Kılavuzu. Video İzlenme Oranlarını Artırmak ve Sıralamayı Yükseltmek İçin Etkili İpuçları YouTube SEO Kılavuzu Video İzlenme Oranlarını Artırmak ve Sıralamayı Yükseltmek İçin Etkili İpuçları Temel YouTube Arama Motoru Optimizasyonu Kılavuzu İçindekiler 1. Giriş 2. Video Konusu Seçerken Dikkat

Detaylı

Yatırımcı Sunumu. Mayıs 2018

Yatırımcı Sunumu. Mayıs 2018 Yatırımcı Sunumu Mayıs 2018 NOTICE 2 2018 İLK ÇEYREK GÖSTERGELER ŞİRKETİN ORTAKLIK YAPISINDAKİ DEĞİŞİM Doğan Holding'in hisselerinin raporlama tarihinden sonra Demirören Medya'ya devri BAZI ORTAKLIKLARIN

Detaylı

2017 TANITIM DOSYASI.

2017 TANITIM DOSYASI. 2017 TANITIM DOSYASI Artı33, Fransa da yaşayan Türk toplumunun en büyük haber kaynağıdır. Yayın hayatına başladıktan kısa süre sonra Fransalı Türklerin büyük ilgisini çeken Artı33, 2016 yılında Avrupa

Detaylı

8 Nisan 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

8 Nisan 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 8 Nisan 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Plak Arşiviyle Ünlü Zihni Müzik, Bitcoin ile Ödeme Kabul Etmeye Başladı Dünyada Bitcoin kabul eden işletmelerin çoğalmasının yanı sıra sanal para birimi Türkiye

Detaylı

Türkiye nin geleceğini 25 milyonluk kitle belirleyecek

Türkiye nin geleceğini 25 milyonluk kitle belirleyecek Tarih: 19.01.2013 Sayı: 2014/01 İSMMMO dan Türkiye nin Yaratıcı Geleceği / Y Kuşağı Raporu Türkiye nin geleceğini 25 milyonluk kitle belirleyecek İSMMMO nun Türkiye nin Yaratıcı Geleceği / Y Kuşağı adlı

Detaylı

SOSYAL MEDYA VE ODALAR

SOSYAL MEDYA VE ODALAR Hacı Dede Hakan KARAGÖZ Araştırma Raporu KONYA ARALIK, 2017 www.kto.org.tr İÇİNDEKİLER 1. SOSYAL MEDYA... 1 2. SOSYAL MEDYA TARİHİ... 2 3. DÜNYA DA SOSYAL MEDYA... 2 4. TÜRKİYE DE SOSYAL MEDYA... 4 5.

Detaylı

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir.

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital Pazarlama, rekabet avantajı için yeni kaynaklara ulaşımı

Detaylı

25 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

25 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 25 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Yapı Kredi nin Vine Kampanyası Mobil Şube ye Olan İlgiyi İkiye Katladı Vine, bir yanda kendi trendlerini ve fenomenlerini yaratmaya devam ederken diğer yanda

Detaylı

Sanal dünyada sağlıklı çözümler için...

Sanal dünyada sağlıklı çözümler için... Sanal dünyada sağlıklı çözümler için... http://www.okaynet.net MERHABA OkayNet Bilişim Hizmetleri olarak iş yerinizi yeniden inşa ediyoruz. Duvarlarınızı yıkıyor, çerçevelerinizi değiştiriyor ve masalarınızı

Detaylı

Online Faaliyet Raporları

Online Faaliyet Raporları Online Faaliyet Raporları Online Faaliyet Raporları 4 Dünya Geneli İnternet Kullanıcılarının Bölgelere Göre Dağılımı 2011 Kaynak: Internet World Stats : www.internetworldstats.com/stats.htm 2.095.006.005

Detaylı

22 Nisan 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

22 Nisan 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 22 Nisan 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni PayU dan E-Ticaret Sektörü İçin İki Yeni Ödeme Hizmeti PayU Türkiye e-ticaret sektörüne yönelik iki yeni ödeme hizmetini devreye soktu. Yeni hizmetleri Tekrarlayan

Detaylı

MAKİNELERİN YÜKSELİŞİ: Avrupa, mobil işgücü seçeneklerini araştırmaya başlıyor

MAKİNELERİN YÜKSELİŞİ: Avrupa, mobil işgücü seçeneklerini araştırmaya başlıyor MAKİNELERİN YÜKSELİŞİ: Avrupa, mobil işgücü seçeneklerini araştırmaya başlıyor Hibrit cihazlar, iş amaçlı dizüstü bilgisayarların Avrupa daki egemenliğini tehdit ediyor Tabletlerin mobil çalışma biçimini

Detaylı

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur.

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur. 2002 2005 2008 2011 2014 2016 Adjans Kimdir Dijital reklam ajansı olan Adjans, 2002 yılında dijital dünya sektörüne giriş yapmış ve sektörde hızla yükselerek adını duyurmuş prestijli bir kuruluştur. Markanızı

Detaylı

TrueView ile Video için Google AdWords.

TrueView ile Video için Google AdWords. TrueView ile Video için Google AdWords. Reklam videonuzu izleyen kişilerş için ödeme yapın. YouTube'un Boyutu ve Kapsamı. #1 Çevrimiçi video sitesi #2 En büyük arama motoru (Google'dan sonra) #3 En büyük

Detaylı

Markaların 2017 Sonu Büyüme Hedefleri. 7,000 Mağaza. 6,000 Mağaza 5,000 Mağaza

Markaların 2017 Sonu Büyüme Hedefleri. 7,000 Mağaza. 6,000 Mağaza 5,000 Mağaza EKİM 2017 Geride bıraktığımız son iki yılda, Türkiye ekonomik olarak tarihindeki en dalgalı dönemlerinden birisini yaşadı. Bu dalgalanmayı sektörlere indirgediğimizde, markaların ve tüketicilerin denizleri

Detaylı

Dijital Cüzdanlar ve BKM Express. Serkan YAZICIOĞLU

Dijital Cüzdanlar ve BKM Express. Serkan YAZICIOĞLU 1 Dijital Cüzdanlar ve BKM Express Serkan YAZICIOĞLU 2 Ajanda 1) Dünyadan Rakamlar 2) Türkiye de Neler Oluyor? 3)BKM Express Mobilin Önlenemez Yükselişi Sürüyor Global Kullanıcı Sayıları (Milyon) 1900

Detaylı

10 Şubat 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

10 Şubat 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 10 Şubat 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Amazon dan PayPal ve Square e Rakip Ödeme Sistemi ABD ve İngiltere de Pazar günleri de kargo gönderimine başlayan Amazon bir süredir kendi ürettiği Kindle tabletler

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. AdresGezgini A.Ş. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme Bölgesi nde

Detaylı

Dijital Pazarlama Ajansı

Dijital Pazarlama Ajansı Ocak 2018 Strateji ve Hizmetler Dijital Pazarlama Ajansı Eda Kara Marketing Director Reklam taktikleri ve dijital çözümler İçindekiler 4 01 Hakkımızda Naapsak Sosyal Medya Ajansı hakkında merak 04 Müşteriler

Detaylı

15 Nisan 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

15 Nisan 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 15 Nisan 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Dijital bankacılıkta bir devrim: Deneysel Bankacılık (Webrazzi Sponsorlu İçerik) Webrazzi ilk Sponsorlu İçerik denemesini bir banka ile yapmış. Ana haber akışında

Detaylı

27 Ocak 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

27 Ocak 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 27 Ocak 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni PayU Türkiye, BKM Express i Ödeme Seçenekleri Arasına Ekledi Online ödeme sistemlerinin iki önemli oyuncusu PayU Türkiye ve BKM Express yeni bir işbirliğine

Detaylı

Neden Sosyal Medyanın Geleceği Reklam Değil, Yayıncılık?

Neden Sosyal Medyanın Geleceği Reklam Değil, Yayıncılık? Neden Sosyal Medyanın Geleceği Reklam Değil, Yayıncılık? Bu pazarlamacılar, sosyal medya 'uzmanları' ve PR uzmanlarının her gün konuştuğu konu; Sosyal medyanın geleceği nasıl gözüküyor? 1. Geleneksel medya,

Detaylı

Dünyanın en büyük sosyal dil öğrenme ağı busuu şimdi Türkiye de!

Dünyanın en büyük sosyal dil öğrenme ağı busuu şimdi Türkiye de! BASIN BÜLTENİ 18 Mart 2014 Türkiye busuu'da en hızlı büyüyen ülkelerden birisi... Dünyanın en büyük sosyal dil öğrenme ağı busuu şimdi Türkiye de! 40 milyonun üzerinde kullanıcıyla dünyanın en büyük sosyal

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. Global All-Star Ödülü kazandı. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme

Detaylı

31 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

31 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 31 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Mobilden Açılan E-postaların Geri Dönüşümleri %52 Arttı Mobil cihazların en çok kullanıldığı alanlardan biri de gün içerisinde e-postaların kontrolünü yapmak.

Detaylı

Finans Sektöründe Google ile Özel Dijital Fırsatlar

Finans Sektöründe Google ile Özel Dijital Fırsatlar Finans Sektöründe Google ile Özel Dijital Fırsatlar Türkiye de Online Kullanıcı Trendleri Dünyada internet kullanıcısı sayısı: 3.3 Milyar Google üzerinden günde 3.7 Milyar yılda 1.4 Trilyon arama yapılıyor

Detaylı

28 Nisan 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

28 Nisan 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 28 Nisan 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Dünyanın İlk Bitcoin İle Ödeme Yapılabilen Debit Kartı Geliyor Bitcoin in artan popülaritesi ve dünyadaki büyük şirketlerin ödemelerde Bitcoin kabul ediyor

Detaylı

SOSYAL MEDYADA EĞİTİM UYGULAMALARI. Yasin YÜKSEL

SOSYAL MEDYADA EĞİTİM UYGULAMALARI. Yasin YÜKSEL SOSYAL MEDYADA EĞİTİM UYGULAMALARI Yasin YÜKSEL Araştırma konusu: Sosyal medyanın -özellikle yüksek öğretimde olmak üzere- eğitime katkısını, bu konuda yapılan araştırmaları, istatistikleri ve uygulamaları

Detaylı

İ.Ü. AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ Tanıtım Faaliyetleri Standartları Standardı

İ.Ü. AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ Tanıtım Faaliyetleri Standartları Standardı Dök. No: AUZEF-SS-2.1-10 Yayın Tarihi:30.06.2014 Rev.No:00 Rev Tarihi: Sayfa 1 / 8 1. AMAÇ... 3 2. KAPSAM... 3 3. SORUMLULAR... 3 4. TANIMLAR... 3 5. AUZEF Tanıtım Faaliyetlerin Standartları... 3 5.1.

Detaylı

21 Ocak 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

21 Ocak 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 21 Ocak 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni PayPal Online Ödeme Sistemlerini Hızlandıracak Uygulamalar Üzerinde Çalışıyor Son dönemlerde fiziki mağazalardaki kullanımı artırmak için çeşitli çalışmalar

Detaylı

AJANS SUNUMU.

AJANS SUNUMU. AJANS SUNUMU SİZİN İÇİN NELER YAPIYORUZ! WEB SİTE TASARIMI WEB SİTE YAZILIMI SOSYAL MEDYA İÇERİK YÖNETİMİ E-TİCARET YÖNETİMİ SEO DİJİTAL MEDYA REKLAMLARI E-POSTA PAZARLAMA Pazarlama ürettiğiniz şey neyse,

Detaylı

ItsMeeApp. 360 Network. Girişimci Günü Sunumu

ItsMeeApp. 360 Network. Girişimci Günü Sunumu ItsMeeApp 360 Network Girişimci Günü Sunumu 18.10.2017 Özgür OLGUN +905343330694 Linkedin/ozgurolgun93 ozgurolgun93@i tsmeeapp.com ozgurolgun93@gmail.com Biz kimiz? Networking İnsanlar diğer insanlarla

Detaylı

SOSYAL MEDYANIN SİYASİ SEÇİMLERE ETKİSİ DÜNYA SİYASETİNDE

SOSYAL MEDYANIN SİYASİ SEÇİMLERE ETKİSİ DÜNYA SİYASETİNDE SOSYAL MEDYANIN SİYASİ SEÇİMLERE ETKİSİ DÜNYA SİYASETİNDE TAKDİM Değerli MYK ve MKYK üyelerimiz, İl Teşkilatlarımızın Kıymetli Başkan ve Yöneticileri, Genel Merkez Gençlik Kolları Dış İlişkiler Başkanlığı

Detaylı

Türkiye İnternet Raporu 2005

Türkiye İnternet Raporu 2005 Türkiye İnternet Raporu 2005 Aytaç MESTÇİ İş Geliştirme Direktörü Aytac.Mestci@TiMNET.com.tr Şubat, 2006 İçerik Türkiye de İnternet Kullanıcısı Çoğalıyor Avrupa da İnternet Türkiye deki Bilgisayar & İnternet

Detaylı

BUNLARI BĠLĠYOR MUYDUNUZ? Aygen Tezcan IAB Türkiye

BUNLARI BĠLĠYOR MUYDUNUZ? Aygen Tezcan IAB Türkiye BUNLARI BĠLĠYOR MUYDUNUZ? Aygen Tezcan IAB Türkiye 39 ülkede dijitalin geliģimi için çalıģır HAYAT DEĞĠġĠYOR, ARTIK HĠÇ BĠR ġey ESKĠSĠ GĠBĠ DEĞĠL. Son yılların popüler iģ adamları MARK ZUCKERBERG 29 MIKE

Detaylı

23 Aralık 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni

23 Aralık 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni 23 Aralık 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni Pozitron, Türkiye nin Dijital Cüzdan Haritasını Yayınladı Türkiye nin önde gelen mobil teknoloji geliştirme şirketlerinden biri olan Pozitron un hazırladığı

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

DESKPORT. Bilișim Hizmetleri. 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu

DESKPORT. Bilișim Hizmetleri. 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu info@deskport.net BİZ KİMİZ? Biz Kimiz? Deskport Bilişim ekibinin karakteristik özellikleri olan; özgüven, çalısma azmi, tecrübe ve liderlik vasıflarımızla amacımız, müşterilerimizi

Detaylı

DR. RAMAZAN DEMİR TÜRK TELEKOM 9 MART 2010 CONRAD HOTEL

DR. RAMAZAN DEMİR TÜRK TELEKOM 9 MART 2010 CONRAD HOTEL DR. RAMAZAN DEMİR TÜRK TELEKOM 9 MART 2010 CONRAD HOTEL Yeni bir dünyaya doğru 1 Milyar İnternet kullanıcısı 2 Milyar Web sayfası 2.6 Milyar Cep telefonu 3 Milyar Web araması 500 Milyar Gigabayte dijital

Detaylı

13 Mayıs 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

13 Mayıs 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 13 Mayıs 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Banka Ve Kredi Kartlarını Tek Bir Karta İndirgeyen Coin, 15.5 Milyon Dolar Yatırım Aldı Tüm banka ve kredi kartlarını tek bir kartta bir araya getirmeyi amaçlayan

Detaylı

www.campaignwall.com

www.campaignwall.com #Hashtag li kampanyalar ve etkinlikler için her türlü iç/dış ekranda kullanılabilen; Tweet leri, Insagram / Facebook Post larını izleme, sayma, gereğinde filtreleme, yönetme ve infografikle raporlama sistemidir.

Detaylı

22 Temmuz 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

22 Temmuz 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 22 Temmuz 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni ING Bank Mobil Cüzdanı ParaMara yı Banka Müşterisi Olmayan Kullanıcılara Açtı ING Bank'ın mobil cüzdanı ParaMara artık sadece kendi müşterilerine hizmet vermeyecek.

Detaylı

İNOVANKA TANITIM DOKÜMANI. Dijital Dünya da zirveyi arzulayan işletmelerin adresi

İNOVANKA TANITIM DOKÜMANI. Dijital Dünya da zirveyi arzulayan işletmelerin adresi İNOVANKA TANITIM DOKÜMANI Dijital Dünya da zirveyi arzulayan işletmelerin adresi Türksat ın Tercihi İnovanka Türksat A.Ş, Kablo Tv, Uydu Net, E-devlet sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlarına tarafımızca

Detaylı

Turkey Data Monitor. 1 Nisan Grafikte Büyüme Rakamları

Turkey Data Monitor. 1 Nisan Grafikte Büyüme Rakamları 10 Grafikte Büyüme Rakamları Türkiye ekonomisi yılın son çeyreğinde bir önceki yılın aynı dönemine göre %5,7, 2015 yılının tamamında ise %4 büyüdü. Şüphesiz %5,7 oldukça güçlü bir rakam, nitekim 2011 üçüncü

Detaylı

YVM MEDYADİJİTALPAZARLAMA

YVM MEDYADİJİTALPAZARLAMA YVM MEDYADİJİTALPAZARLAMA YVM MEDYA CREATIVE AJANS info@yvmedya.com SUNDUĞUMUZ ÇÖZÜMLER MARKA DEĞERİNİZ BİZİMLE YÜKSELSİN Şirketlerin sosyal medyayı aktif olarak kullanımı ve kurumsal bir kimlik oluşturması

Detaylı

29 Ağustos 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni

29 Ağustos 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni 29 Ağustos 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni PAYPAL DAN YÜZ TANIMA TEKNOLOJİSİ İLE ÖDEME DENEYİMİ PayPal ın yeni teknolojisi ile beraber yüz tanıma teknolojisi kullanılarak tükeacilerin ödemelerini tamamlamaları

Detaylı

25 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

25 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 25 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Türkiye de Dijital Reklam Yatırımları 2013 te Yaklaşık %25 Büyüdü Webrazzi Dijital 14 te gerçekleşen ilk panel Türkiye de Online Reklam Yatırımları ve Mevcut

Detaylı

TÜRSAB - BAYRAM TATİLİ VE TURİZM SEZONU RAPORU TÜRKLER YÜZDE 20 İNDİRİMLE BAYRAM YAPACAK

TÜRSAB - BAYRAM TATİLİ VE TURİZM SEZONU RAPORU TÜRKLER YÜZDE 20 İNDİRİMLE BAYRAM YAPACAK TÜRSAB - BAYRAM TATİLİ VE TURİZM SEZONU RAPORU TÜRKLER YÜZDE 20 İNDİRİMLE BAYRAM YAPACAK Rusya daki ekonomik kriz nedeniyle zor bir sezon geçiren turizm sektörü asıl hareketi Ramazan Bayramı ve sonrasında

Detaylı

KORLOSTAR MELİKEGÖRGENÇ UĞURCANKOÇHAN ÖZGÜRZÜLFİKAROĞLU ŞİRİNALKAN ÇİÇEKSERBESTLER

KORLOSTAR MELİKEGÖRGENÇ UĞURCANKOÇHAN ÖZGÜRZÜLFİKAROĞLU ŞİRİNALKAN ÇİÇEKSERBESTLER KORLOSTAR MELİKEGÖRGENÇ UĞURCANKOÇHAN ÖZGÜRZÜLFİKAROĞLU ŞİRİNALKAN ÇİÇEKSERBESTLER ÜRÜNVEFİRMA ÜRÜN NEDİR? Bir mumdan daha fazlası, yaşam alanımızı güzelleştiren, bizi yansıtan, şıklığı öne çıkaran dekorasyon

Detaylı

Şifa Niyetine İnternet

Şifa Niyetine İnternet Şifa Niyetine İnternet 18 Eylül 2013, İSTANBUL Digital Health Summit 2013 Dr. Sertaç Doğanay 1 Dr. Sertaç Doğanay Dr. Sertaç Doğanay 2 Dr. Sertaç Doğanay Türkiye Sağlık & İlaç Sektörünün Sosyal Medya ve

Detaylı

BASIN BÜLTENİ. Reklamlarda Seçicilik...

BASIN BÜLTENİ. Reklamlarda Seçicilik... BASIN BÜLTENİ Hitay Yatırım Holding firmalarından Türkiye nin en büyük online araştırma şirketi DORinsight tarafından yapılan İnternet ve Cep Telefonu Reklamları Araştırması tamamlandı. Araştırmada internet

Detaylı

ORGANİK HABERLEŞME TEKNOLOJİLERİ

ORGANİK HABERLEŞME TEKNOLOJİLERİ Mobil pazarlama nedir? Mobil pazarlama, tüke4cide sa7n alma isteği yaratma amacıyla, mobil mecra üzerinden ve/ veya mobil ürünler kullanılarak yapılan faaliyetler olarak tanımlanmaktadır. Bir başka ifadeyle;

Detaylı

KURUMSAL İÇERİK ÇÖZÜMLERİ DİJİTAL YAYINCILIK E-TİCARET ÇÖZÜMLERİ MOBİL KONSEPT GELİŞTİRME SOSYAL MEDYA İÇERİK ÇÖZÜMLERİ

KURUMSAL İÇERİK ÇÖZÜMLERİ DİJİTAL YAYINCILIK E-TİCARET ÇÖZÜMLERİ MOBİL KONSEPT GELİŞTİRME SOSYAL MEDYA İÇERİK ÇÖZÜMLERİ KURUMSAL İÇERİK ÇÖZÜMLERİ DİJİTAL YAYINCILIK MOBİL KONSEPT GELİŞTİRME E-TİCARET ÇÖZÜMLERİ SOSYAL MEDYA İÇERİK ÇÖZÜMLERİ KURUMSAL İÇERİK ÇÖZÜMLERİ Kurumunuzu veya markalarınızdan birini tanıtmak, farkınızı

Detaylı

Mobil İnternet Kullanımı ve 3G Araştırması Temmuz 2009

Mobil İnternet Kullanımı ve 3G Araştırması Temmuz 2009 Mobil İnternet Kullanımı ve 3G Araştırması Temmuz 2009 www.webrazzi.com 2/16 Rapor Hakkında Bu araştırma Türkiyeʼde mobil internet kullanımı ve 3Gʼnin bilinirliğini ölçmek amacıyla Webrazzi okuyucuları

Detaylı

Dijital Pazarlama Türkiye de ve dünya çapında markanızın tüm dijital platformlarda yapılacak pazarlama faaliyetlerinin tümü SEO (arama motoru optimizasyonu), SEM (arama motoru pazarlaması), influencer

Detaylı

TURKCELL LİDERLİĞE OYNUYOR. TELEKOMDa ÖZEL SÖYLEŞİ KAAN TERZİOĞLU

TURKCELL LİDERLİĞE OYNUYOR. TELEKOMDa ÖZEL SÖYLEŞİ KAAN TERZİOĞLU TURKCELL ÖZEL SÖYLEŞİ TELEKOMDa LİDERLİĞE OYNUYOR Türkiye ile birlikte 9 ülkede 67,6 milyon aboneye hizmet verdiklerini belirten Turkcell CEO su Kaan Terzioğlu, 2018 e kadar 18 milyar liralık yatırım yapacağız.

Detaylı

EURIE TRAINING Yükseköğretimde Uluslararası Öğrenci Temini Tanıtım, Markalaşma ve Teknoloji. 6 Aralık 2016 İstanbul Aydın Üniversitesi

EURIE TRAINING Yükseköğretimde Uluslararası Öğrenci Temini Tanıtım, Markalaşma ve Teknoloji. 6 Aralık 2016 İstanbul Aydın Üniversitesi Yükseköğretimde Uluslararası Öğrenci Temini Tanıtım, Markalaşma ve Teknoloji 6 Aralık 2016 İstanbul Aydın Üniversitesi 2 SELMAN ARSLANBAŞ Uluslararası İlişkiler Direktör Yardımcısı & Aydın TÖMER Müdürü

Detaylı

SOSYAL MEDYANIN ÖNEMİ VE BARACK OBAMA ÖRNEĞİ

SOSYAL MEDYANIN ÖNEMİ VE BARACK OBAMA ÖRNEĞİ SOSYAL MEDYANIN ÖNEMİ VE BARACK OBAMA ÖRNEĞİ Sosyal medya zaman ve mekan sınırlaması olmadan (mobil tabanlı), paylaşımın, tartışmanın esas olduğu bir iletişim şeklidir. Wikipedia sosyal medyanın özelliklerini

Detaylı

Your Digital Agency in Europe. Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri

Your Digital Agency in Europe. Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri Paragon Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri Hakkımızda DENEYİM Rakipsiz YARATICILIK Takip edilen YENİLİKLER Biz Kimiz? ParagonTasarım dijital medya alanında hizmet veren İstanbul merkezli bir tasarım

Detaylı

SHARKUTERİ MEDYA Genel Sunum 2016

SHARKUTERİ MEDYA Genel Sunum 2016 SHARKUTERİ MEDYA Genel Sunum 2016 STRATEJİK DİJİTAL MEDYA PLANLAMA MEDYA SATIN ALMA SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ KREATİF TASARIM ÇALIŞMALARI Stratejik Planlama Nedir? Dijital, gerçek zamanlı, tam detaylı ve

Detaylı

Mobil Pazarlama Stratejiniz İçin Çevrimiçi Video Neden Olmazsa Olmaz?

Mobil Pazarlama Stratejiniz İçin Çevrimiçi Video Neden Olmazsa Olmaz? Mobil Pazarlama Stratejiniz İçin Çevrimiçi Video Neden Olmazsa Olmaz? Günümüzde tüketiciler ihtiyaç duydukları ya da istedikleri bir şey olduğunda refleks olarak Yayınlandı Nisan 2015 telefonlarına uzanıyor.

Detaylı

23 Ağustos 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni

23 Ağustos 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni 23 Ağustos 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni SOSYAL MEDYANIN EN POPÜLER 10 MARKASI Sosyal medya analiz şirkem Starcount, yapoğı araşormayla Temmuz ayında sosyal medyanın en popüler 10 markasını paylaşo.

Detaylı

Maks. Karakter Apple App Store Google Play Store. Uygulama Adı Önerilen 25 (225) 30. Anahtar Kelimeler Kısa Açıklama Açıklama

Maks. Karakter Apple App Store Google Play Store. Uygulama Adı Önerilen 25 (225) 30. Anahtar Kelimeler Kısa Açıklama Açıklama Maks. Karakter Apple App Store Google Play Store Uygulama Adı Önerilen 25 (225) 30 Anahtar Kelimeler 100 - Kısa Açıklama 225 80 Açıklama 4000 4000 Yenilikler 4000 500 App App Store Google Play Store

Detaylı

Bankacılıkta Dijital Dönüşüm Orkun OĞUZ Direkt Banakcılık GMY

Bankacılıkta Dijital Dönüşüm Orkun OĞUZ Direkt Banakcılık GMY Akbank Direkt Bankacılıkta Dijital Dönüşüm Orkun OĞUZ Direkt Banakcılık GMY Yaşam tarzımız teknoloji ile yeniden şekilleniyor Mobil, iş dünyasını domine etmeye başladı. alibaba.com un en büyük satış payı

Detaylı

İşimizi aşımızı müşterimizi Sosyal Medyayla BÜYÜTÜYORUZ.

İşimizi aşımızı müşterimizi Sosyal Medyayla BÜYÜTÜYORUZ. Yeni nesil dijital liderlik ajansı İşimizi aşımızı müşterimizi Sosyal Medyayla BÜYÜTÜYORUZ. Dijital yolculukta, 48 milyon sabit internet kullanıcısı, 45.3 milyon mobil internet kullanıcısı 8 milyon aktif

Detaylı

Ramazan da rekor kırmaya hazır mısınız?

Ramazan da rekor kırmaya hazır mısınız? Ramazan da rekor kırmaya hazır mısınız? Türkiye deki pazarlama faaliyetlerinizden en iyi geri dönüşü alın. 1 RAMADAN TURKEY 2017 Ramazan Özeti Ramazan boyunca tüketim alışkanlıkları büyük ölçüde değişerek

Detaylı

Marka farkındalığını artırın. YouTube'da Tanıtılan Videolar YouTube'da Tanıtılan Videolar.

Marka farkındalığını artırın. YouTube'da Tanıtılan Videolar YouTube'da Tanıtılan Videolar. YouTube'da Tanıtılan Videolar. Video Öğelerinizdenğ Yararlanma. Neden pazarlama karmanıza video eklemelisiniz? li i i Çünkü tarihteki en hızlı büyüyen y ortamdır. YouTube'un Boyutu ve Kapsamı. #1 Çevrimiçi

Detaylı

www.sosyalmedyaodulleri.com.tr

www.sosyalmedyaodulleri.com.tr 2015 Sosyal Medya Kulübü SMÖ 2015 Takvim Dijital Dünya da Biz Benzer Etkinlikler Sponsorluk Türleri Ana Sponsorluk Platin Sponsorluk Gold Sponsor Silver Sponsorluk Kategori Sponsorlukları Diğer Sponsorluklar

Detaylı

SEO ve Sosyal Medya Tanıtım Semineri SEMİNER SÜRESİ 2 SAAT BİLGİYAZAN YAZILIM EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

SEO ve Sosyal Medya Tanıtım Semineri SEMİNER SÜRESİ 2 SAAT BİLGİYAZAN YAZILIM EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ SEO ve Sosyal Medya Tanıtım Semineri SEMİNER SÜRESİ 2 SAAT BİLGİYAZAN YAZILIM EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ Eğitim Ücreti: Ücretsiz Eğitim Programının Amacı: SEO Sosyal Medya Dijital Pazarlama Sanatı

Detaylı

Türkiye, dünyanın dijital bankacılık başkenti

Türkiye, dünyanın dijital bankacılık başkenti BASIN BÜLTENİ Fintech Istanbul 5. Buluşması: Türkiye, dünyanın dijital bankacılık başkenti 2016 yılında kurulan ve Türkiye de Fintech ekosisteminin sağlam bir temel üzerine kurulması için çalışmalar yapan

Detaylı

NİSAN 2018, İSTANBUL

NİSAN 2018, İSTANBUL NİSAN 2018, İSTANBUL Türkiye nin Ödeme Yöntemi TROY ile birlikte Türkiye kartlı ödemeler sektöründe yeni bir dönem başladı. TROY, Türkiye kartlı ödemeler pazarına yön veren çalışmalarına sektöre ilişkin

Detaylı

Online Video Reklamcılığında Başarı İçin Medya Planlamasıyla İlgili 4 İpucu

Online Video Reklamcılığında Başarı İçin Medya Planlamasıyla İlgili 4 İpucu Online Video Reklamcılığında Başarı İçin Medya Planlamasıyla İlgili 4 İpucu Yazan: Kate Stanford Yayınlanma tarihi: Eylül 2016 Konular Reklamcılık Yayın içi video Reklam Öğesi Tüketiciler, tüm cihazlarının

Detaylı

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! BASIN BÜLTENİ MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! MediaCat dergisi tarafından bu yıl 8. düzenlenen Felis Ödülleri medya planlama stratejilerini ödüllendirmesinin yanı sıra bu yıl genişleyen

Detaylı

Etkinlik-Organizasyon Firmaları Sunumu. Powered by MyBilet

Etkinlik-Organizasyon Firmaları Sunumu. Powered by MyBilet Etkinlik-Organizasyon Firmaları Sunumu Powered by MyBilet Online yayın nedir? MyStreamTurkey teknolojisi ile, firmanız tarafından uygun bulunulan görsel içerik ile, ekibimiz tarafından firmanızın veya

Detaylı

EYLÜL 2015 VE ÖNCESİ TARİH BASKILI KAMU MALİ YÖNETİMİ DERS KİTABINA İLİŞKİN DÜZELTME CETVELİ

EYLÜL 2015 VE ÖNCESİ TARİH BASKILI KAMU MALİ YÖNETİMİ DERS KİTABINA İLİŞKİN DÜZELTME CETVELİ EYLÜL 2015 VE ÖNCESİ TARİH BASKILI KAMU MALİ YÖNETİMİ DERS KİTABINA İLİŞKİN DÜZELTME CETVELİ 1-1. Ünite 10. sayfada bulunan Kitap ikonunun açıklaması aşağıdaki şekilde düzeltilmiştir. Uzun Kuyruk Teorisi

Detaylı

YouTube Türkiye Verileri

YouTube Türkiye Verileri YouTube REKLAMLARI YouTube Türkiye Verileri Aralık 2013 verilerine göre; Türkiye de YouTube tekil kullanıcı sayısı 24.9 milyon kişi İzlenen video sayısı 3,5 milyar video İzleyici başına video 142,4 adet

Detaylı

TROY üyelerine manyetik bantlı, EMVCo standartları ile uyumlu çipli ve temassız özellikli kartlarının yanı sıra yenilikçi teknolojilerle ödeme

TROY üyelerine manyetik bantlı, EMVCo standartları ile uyumlu çipli ve temassız özellikli kartlarının yanı sıra yenilikçi teknolojilerle ödeme TÜRKİYE KARTLI ÖDEMELER RAPORU 2018 Değerlendirmesi Sayı:3, Şubat 2019 nin ilk ve tek yerel ödeme yöntemi TROY olarak misyonumuz de kartlı ödemeler pazarının gelecekte de sağlıklı ve sürdürülebilir şekilde

Detaylı