Özel Durum Açıklaması (Genel)

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Özel Durum Açıklaması (Genel)"

Transkript

1 KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] Özel Durum Açıklaması (Genel) Kemalpaşa OSB Mah. İzmir Ankara Asfaltı No Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? AÇIKLAMA kaplamin@kaplaminambalaj.com Atama ve Görev dağılımı Yönetim Kurulu kararı hk. Şirketimiz Yönetim Kurulu toplantısında, 1)Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sn. Engin DENİZMEN'in vefatı nedeniyle boşalan Yönetim Kurulu Üyeliği'ne, yapılacak ilk genel kurul toplantısına kadar görev yapmak üzere, Sn. Özkan GENÇ'in atanmasına ve kendisine A grubu imza yetkisi verilmesine, atamanın ilk genel kurulda tasvibe sunulmasına, 2) Vefat eden Sn. Engin DENİZMEN'in imza yetkisinin kaldırılmasına, 3) Yönetim Kurulu görev dağılımı yeniden yapılarak; Yönetim Kurulu Başkanlığına Sn. Fikri Şadi GÜCÜM'ün Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Sn. Mehmet Ali KARAMEHMET'in Yönetim Kurulu Üyeliğine Sn. Özkan GENÇ'in, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine Sn. Erhan GÜR'ün Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine Sn. Çağdaş KARABAŞ'ın seçilmesine, 4) Sn.Özkan GENÇ için, mevcut imza sirkülerimize ek imza sirküleri çıkarılmasına Katılanların oybirliği ile karar verilmiştir. KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] Özel Durum Açıklaması (Genel) Kemalpaşa OSB Mah. İzmir Ankara Asfaltı No Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? AÇIKLAMA kaplamin@kaplaminambalaj.com Yönetim Kurulu üye değişikliği hk. Şirketimiz Yönetim Kurulu üyelerinden Jean Lienhardt'ın tarihli istifa dilekçesine istinaden, Şirketimizin yönetim kurulu tarihinde aldığı kararla oy birliği ile Jean Lienhardt'ın yönetim kurulu üyeliğinden istifasının kabulüne karar vermiştir. İstifa eden üyenin yerine, TTK m.363 uyarınca yapılacak ilk genel kurulun onayına sunulmak üzere Mehmet Ali Karamehmet'in atanmasına karar verilmiş olup, ilgili karar bilahare tescil ve ilan edilecektir.

2 KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] Kemalpaşa OSB Mah. İzmir Ankara Asfaltı No75 Kemalpaşa / İZMİR Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin kaplamin@kaplaminambalaj.com Orjinal Açıklamanın Tarihi AÇIKLAMA tarihinde yapılan açıklamaların sürecine ve hisse rehni sözleşmesine ilişkin açıklama DS Smith Plc. Grubu'nun Şirketimizde sahip olduğu adet 0,01 nominal bedelli payların Çukurova Investments N.V. tarafından satın alınması işlemi bugün itibari ile tamamlanmıştır. Çukurova Investments N.V., USD bedel karşılığında şirket sermayesi içerisinde % 29,17 oranında toplam ,82 TL nominal bedelli, adet paya sahip olmuş ve MKK nezdinde pay devri gerçekleşmiştir. 14 Ekim 2015 tarihli özel durum açıklamamıza binaen, DS Smith Plc. Grubu'nun Şirketimiz nezdinde bulunan paylarının Çukurova Investments N.V.'ye satılmasıyla beraber Şirketimizin kontrolünde herhangi bir değişiklik gerçekleşmediği için, SPK'nın Pay Alım Tebliği II-26.1 kapsamında çağrı yükümlülüğü doğmamaktadır. 2. Çukurova Investments N.V.'den tarafımıza verilen bilgiye göre, ilgili firmanın DS Smith Packaging International B.V. ("DS Smith") ile imzaladıkları Hisse Rehin Sözleşmesi'ne istinaden Şirketimizdeki payları üzerinde DS Smith lehine 1. derecede rehin tesis edilmiştir. İlgili rehin sözleşmesi yukarıda bahsi geçen hisse satış sözleşmesinden kaynaklanan hisse bedelinin teminatını oluşturmak üzere tesis edilmiştir. KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] Özel Durum Açıklaması (Düzeltme) Kemalpaşa OSB Mah. İzmir Ankara Asfaltı No Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Orjinal Açıklamanın KAP'ta Yayın Tarihi ve Saati Yanlış Açıklanan Bilginin İçeriği AÇIKLAMA kaplamin@kaplaminambalaj.com Standart bilgi formunda "Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?" sorusuna sehven evet seçeneğinin seçilmesi Rekabet Kurumu onayı hk. (Düzeltme) tarihinde ve saatinde yapmış olduğumuz Rekabet Kurumu onayı hk. Özel Durum Açıklamamızda bilgi formunda yer alan "" seçeneği sehven evet olarak seçilmiştir. Yapılan açıklama ertelenmiş bir açıklama değildir tarihinde ve saatinde yapmış olduğumuz özel durum açıklamamız; Rekabet Kurumunun tarihli ve 15-42/ sayılı kararında; Selkasan Kağıt ve Paketleme Malzemeleri İmalat San. ve Tic. A.Ş.'nin, Kaplamin Ambalaj San. ve Tic. A.Ş.'nin, Yalova Ambalaj San. ve Tic. A.Ş.'nin, Atkasan Atık Değerlendirme San. ve Tic. A.Ş.'nin ve Ova Oluklu Mukavva Ambalaj San. ve Tic. A.Ş.'nin çeşitli oranlarda hisselerinin Çukurova Investments N.V. tarafından devralınması işlemine izin verilmiştir. Buna göre Şirketimizin DS Smith'e ait olan ,82 TL Nominal değerdeki hisselerin Çukurova Investments N.V'ye devredilmesi ile ilgili Rekabet Kurumu onayı alınmıştır. Konu ile ilgili gelişmeler kamuya duyurulacaktır.

3 KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] Kemalpaşa OSB Mah. İzmir Ankara Asfaltı No kaplamin@kaplaminambalaj.com Orjinal Açıklamanın Tarihi AÇIKLAMA Evet Rekabet Kurumu onayı hk. Rekabet Kurumunun tarihli ve 15-42/ sayılı kararında; Selkasan Kağıt ve Paketleme Malzemeleri İmalat San. ve Tic. A.Ş.'nin, Kaplamin Ambalaj San. ve Tic. A.Ş.'nin, Yalova Ambalaj San. ve Tic. A.Ş.'nin, Atkasan Atık Değerlendirme San. ve Tic. A.Ş.'nin ve Ova Oluklu Mukavva Ambalaj San. ve Tic. A.Ş.'nin çeşitli oranlarda hisselerinin Çukurova Investments N.V. tarafından devralınması işlemine izin verilmiştir. Buna göre Şirketimizin DS Smith'e ait olan ,82 TL Nominal değerdeki hisselerin Çukurova Investments N.V'ye devredilmesi ile ilgili Rekabet Kurumu onayı alınmıştır. Konu ile ilgili gelişmeler kamuya duyurulacaktır. KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] Özel Durum Açıklaması (Genel) Kemalpaşa OSB Mah. İzmir Ankara Asfaltı No Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? kaplamin@kaplaminambalaj.com Yönetim Kurulu Üyemizin vefatı hk. AÇIKLAMA Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Murahhas üyemiz Sn. Engin DENİZMEN Cumartesi günü vefat etmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

4 KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] Kemalpaşa OSB Mah. İzmir Ankara Asfaltı No Orjinal Açıklamanın Tarihi AÇIKLAMA kaplamin@kaplaminambalaj.com TMSF hisse rehin sözleşmesi hk. Ortaklarımız, Sınai ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş., Endüstri Holding A.Ş., Topaz Telekomünikasyon Yayıncılık Reklamcılık San. ve Tic. A.Ş., Demir Toprak İthalat İhracat ve Ticaret A.Ş., Comag İthalat İhracat Maden San. Tic. ve Yatırım A.Ş., Çukurova Holding A.Ş. ve Çukurova Kimya Endüstrisi A.Ş.'den tarafımıza verilen bilgiye göre, ilgili firmaların Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) ile imzaladıkları Hisse Rehin Sözleşmesi'ne istinaden Şirketimizdeki payları üzerinde TMSF lehine 1. derecede rehin tesis edildiğini açıklamıştık. İlgili rehin sözleşmesi; Çukurova Grubu bünyesinde faaliyet gösteren bazı firmaların 6552 sayılı Torba Yasa kapmasında tahakkuk etmiş borçlarının, Fon nezdinde yapılan BMC Ticari ve İktisadi Bütünlüğü satışından elde edilen Satış bedelinden karşılanmasından kaynaklanan TL'sının teminatını oluşturmak üzere tesis edilmiştir. Ortaklarımızın paylarının nominal değerlerini gösteren tablo aşağıda sunulmuştur. SINAİ VE MALİ YATIRIMLAR HOLDİNG A.Ş ,81 ENDÜSTRİ HOLDİNG A.Ş ,73 TOPAZ TELEKOMÜNİKASYON YAYINCILIK REKLAMCILIK SAN. VE TİC. A.Ş ,53 DEMİR TOPRAK İTHALAT İHRACAT VE TİCARET A.Ş ,66 COMAG İTHALAT İHRACAT MADEN SAN. TİC. VE YATIRIM A.Ş ,07 ÇUKUROVA HOLDİNG A.Ş ,21 ÇUKUROVA KİMYA ENDÜSTRİSİ A.Ş ,33 GENEL TOPLAM ,34 KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] Özel Durum Açıklaması (Genel) Kemalpaşa OSB Mah. İzmir Ankara Asfaltı No Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? AÇIKLAMA kaplamin@kaplaminambalaj.com TMSF hisse rehin sözleşmesi hk. Ortaklarımız, Sınai ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş., Endüstri Holding A.Ş., Topaz Telekomünikasyon Yayıncılık Reklamcılık San. ve Tic. A.Ş., Demir Toprak İthalat İhracat ve Ticaret A.Ş., Comag İthalat İhracat Maden San. Tic. ve Yatırım A.Ş., Çukurova Holding A.Ş. ve Çukurova Kimya Endüstrisi A.Ş.'den tarafımıza verilen bilgiye göre, ilgili firmaların Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) ile imzaladıkları Hisse Rehin Sözleşmesi'ne istinaden Şirketimizdeki payları üzerinde TMSF lehine 1. derecede rehin tesis edilmiştir.

5 KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] Kemalpaşa OSB Mah. İzmir Ankara Asfaltı No Orjinal Açıklamanın Tarihi AÇIKLAMA kaplamin@kaplaminambalaj.com tarihinde yapılan açıklamaların sürecine ilişkin açıklama 14 Ekim 2015 tarihinde yaptığımız özel durum açıklamalarında, DS Smith Plc. Grubu ile Çukurova Investments N.V. arasında DS Smith Plc. Grubu'nun Şirketimiz nezdinde sahip olduğu ortaklık paylarının Çukurova Investments N.V.'ye satılmasına ilişkin gerekli anlaşmaların 13 Ekim 2015 tarihinde imzalandığı ve satış işleminin ilgili kamu kurumları tarafından onaylanmasını müteakip gerekli işlemler tamamlandığında, işlem fiyatı ve vb. bilgilerle birlikte konu hakkında ayrıca duyuru yapılacağı kamuya duyurulmuştu. İşlem çerçevesinde bugün Rekabet Kurumu'na bildirim yapılmıştır. Gelişmelere ilişkin kamuya duyuru yapılacaktır. KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] Kemalpaşa OSB Mah. İzmir Ankara Asfaltı No Orjinal Açıklamanın Tarihi kaplamin@kaplaminambalaj.com tarihli açıklamaya ek açıklamadır AÇIKLAMA 1- Anlaşmanın tarihi, 13 Ekim 2015'tir. 2- DS Smith Plc. Grubu'nun sahip olduğu adet 0,01 nominal bedelli pay Çukurova Investment NV tarafından satın alınmaktadır. Paylar A ve B grubu pay gruplarından oluşmakta olup, A ve B grubu pay gruplarına olağan ve olağanüstü genel kurullarda kullanılmak üzere, beher pay başına 15 oy hakkı düşecek şekilde oy imtiyazı tanınmıştır. 3- Pay Alım Teklifi konusu ile ilgili olarak, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan bilgi çerçevesinde, Sınai ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş. ("SMYH") Şirketimiz nezdinde %53.81 oy hakkı payına sahiptir. Bu oy hakkı payı sadece SMYH'a ait olan oy hakkı oranı olup, Şirketimizde pay sahibi olan diğer Çukurova Grubu şirketleriyle beraber bu oran daha da yükselmektedir. Bu çerçevede, SPK'nın Pay Alım Tebliği II-26.1 ("Tebliğ") 12'inci maddesi kapsamında, SMYH ile Çukurova Grubu şirketleri birlikte hareket edenler olarak Şirketimizde kontrol sahibidir. Söz konusu Tebliğ'de kontrol "doğrudan veya dolaylı olarak tek başına veya birlikte hareket ettikleri kişilerle beraber ortaklığın oy haklarının yüzde ellisinden fazlasına sahip olunması veya söz konusu orana bağlı olmaksızın yönetim kurulu üye sayısının salt çoğunluğunu seçme veya genel kurulda söz konusu sayıdaki üyelikler için aday gösterme hakkı veren imtiyazlı paylara sahip olunması" olarak tanımlanmıştır. DS Smith Plc. Grubu'nun Şirketimiz nezdinde bulunan paylarının Çukurova Investment N.V'ye satılmasıyla beraber kontrolde herhangi bir değişiklik gerçekleşmeyeceği için, Tebliğ kapsamında çağrı yükümlülüğü doğmamaktadır. Çukurova Investment N.V, SMYH ve Şirketimizde pay sahibi olan diğer Çukurova Grubu Şirketleriyle beraber hareket etmektedir.

6 KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] Kemalpaşa OSB Mah. İzmir Ankara Asfaltı No75 Kemalpaşa / İZMİR Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Orjinal Açıklamanın Tarihi AÇIKLAMA kaplamin@kaplaminambalaj.com Aralık 2014 tarihinde imzalanan niyet mektubu ile ilgili açıklama 3 Aralık 2014 tarihinde yapmış olduğumuz özel durum açıklamasında, Çukurova Grubu'nun Şirketimiz nezdinde sahip olduğu ve Şirket sermayesinin çoğunluğunu temsil eden ortaklık paylarının tamamının, Şirketimizin pay sahiplerinden DS Smith Packaging International B.V.'nin bağlı bulunduğu DS Smith Plc. Grubu'na olası satışı ve müzakere edilmesi ile ilgili bağlayıcı olmayan niyet mektubunun 3 Aralık 2014 tarihinde imzalandığının Şirketimize bildirildiğini ve bu aşamada, gelecekte bağlayıcı bir teklifin yapılacağı konusunda herhangi bir kesinlik bulunmadığını açıklamıştık. 1 Ekim 2015 tarihinde yaptığımız standart güncelleme özel durum açıklamasında ise, detaylı inceleme (due diligence) çalışmalarının tamamlanmış olduğu, bağlayıcı bir teklifin yapılıp yapılmayacağı ve buna bağlı olarak, bağlayıcı bir pay alım satım sözleşmesinin imzalanıp imzalanmayacağının henüz belli olmadığı belirtilmişti. Mevcut durumda yukarıda belirtilen muhtemel satış işlemi gerçekleşmemiş olup, bu defa DS Smith Plc. Grubu'nun Şirketimiz nezdinde sahip olduğu ortaklık paylarının tamamının Çukurova Investment N.V'ye satılmasına karar verildiği ve gerekli anlaşmanın taraflar arasında imzalandığı bildirilmiştir. Satış işleminin ilgili kamu kurumları tarafından onaylanmasını müteakip gerekli işlemler tamamlandığında, işlem fiyatı vb. bilgilerle birlikte konu hakkında ayrıca duyuru yapılacaktır. Saygılarımızla KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] Kemalpaşa OSB Mah. İzmir Ankara Asfaltı No Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Orjinal Açıklamanın Tarihi kaplamin@kaplaminambalaj.com Aralık 2014 tarihinde imzalanan niyet mektubu ile ilgili standart güncelleme AÇIKLAMA 3 Aralık 2014 tarihinde yapmış olduğumuz özel durum açıklamasında, Çukurova Grubu'nun Şirketimiz nezdinde sahip olduğu ve Şirket sermayesinin çoğunluğunu temsil eden ortaklık paylarının tamamının, Şirketimizin pay sahiplerinden DS Smith Packaging International B.V.'nin bağlı bulunduğu DS Smith Plc Grubu'na olası satışı ve müzakere edilmesi ile ilgili bağlayıcı olmayan niyet mektubunun 3 Aralık

7 2014 tarihinde imzalandığının Şirketimize bildirildiğini ve bu aşamada, gelecekte bağlayıcı bir teklifin yapılacağı konusunda herhangi bir kesinlik bulunmadığını açıklamıştık. 4 Ağustos 2015 tarihinde yaptığımız standart güncelleme özel durum açıklamasında ise, detaylı inceleme (due diligence) çalışmalarının devam etmekte olduğu ve detaylı incelemeye başlanmış olmasının satışın kesinleştiği anlamına gelmediği belirtilmişti. Mevcut durumda, detaylı inceleme (due diligence) çalışmaları tamamlanmış olup; bağlayıcı bir teklifin yapılıp yapılmayacağı ve buna bağlı olarak, bağlayıcı bir pay alım satım sözleşmesinin imzalanıp imzalanmayacağı henüz belli değildir. Saygılarımızla KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] Kemalpaşa OSB Mah. İzmir Ankara Asfaltı No75 Kemalpaşa / İZMİR kaplamin@kaplaminambalaj.com Orjinal Açıklamanın Tarihi AÇIKLAMA 3 Aralık 2014 tarihinde imzalanan niyet mektubu ile ilgili standart güncelleme 3 Aralık 2014 tarihinde yapmış olduğumuz özel durum açıklamasında, Çukurova Grubu'nun Şirketimiz nezdinde sahip olduğu ve Şirket sermayesinin çoğunluğunu temsil eden ortaklık paylarının tamamının, Şirketimizin pay sahiplerinden DS Smith Packaging International B.V.'nin bağlı bulunduğu DS Smith Plc Grubu'na olası satışı ve müzakere edilmesi ile ilgili bağlayıcı olmayan niyet mektubunun 3 Aralık 2014 tarihinde imzalandığının Şirketimize bildirildiğini ve bu aşamada, gelecekte bağlayıcı bir teklifin yapılacağı konusunda herhangi bir kesinlik bulunmadığını açıklamıştık. 5 Haziran 2015 tarihinde yaptığımız standart güncelleme özel durum açıklamasında ise, detaylı inceleme (due diligence) çalışmalarının devam etmekte olduğu ve detaylı incelemeye başlanmış olmasının satışın kesinleştiği anlamına gelmediği belirtilmişti. Mevcut durumda, detaylı inceleme (due diligence) çalışmaları devam etmekte olup; bağlayıcı bir teklifin yapılıp yapılmayacağı ve buna bağlı olarak, bağlayıcı bir pay alım satım sözleşmesinin imzalanıp imzalanmayacağı henüz belli değildir. Saygılarımızla KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM, 2015 [] Genel Kurul Kararları Tescili Adres Telefon Faks Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Telefon Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Faks Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Kemalpaşa OSB Mah. İzmir Ankara Asfaltı No Evet Genel Kurul Tescil Bildirimi Genel Kurul Türü Olağan Tarihi ve Saati Tescil Tarihi

8 KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] Yönetim Kurulu Komiteleri Kemalpaşa OSB Mah. İzmir Ankara Asfaltı No Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Özel Durum Açıklamasının Tarihi kaplamin@kaplaminambalaj.com Komitelere üye secimi hakkında. AÇIKLAMA Şirketimiz Yönetim Kurulu toplantısında, Denetimden Sorumlu Komite'ye; Komite başkanı olarak Çağdaş KARABAŞ, üyeliğe Erhan GÜR'ün, Kurumsal Yönetim Komitesi'ne; Komite başkanı olarak Erhan GÜR, üyeliğe Çağdaş KARABAŞ ve Rafi Kutay CAMGÖZ'ün, Riskin Erken Saptanması Komitesi'ne; Komite Başkanı olarak Erhan GÜR'ün, üyeliğe Çağdaş KARABAŞ'ın seçilmesine, karar verilmiştir. KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] Özel Durum Açıklaması (Genel) Kemalpaşa OSB Mah. İzmir Ankara Asfaltı No Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? kaplamin@kaplaminambalaj.com Yönetim kurulu Görev Dağılımı Hk. AÇIKLAMA 24 Haziran 2015 tarihli 2014 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında seçilen Yönetim Kurulu Üyelerinin görev dağılımı; Yönetim Kurulu Başkanlığına Fikri Şadi GÜCÜM, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine (Murahhas Üye) Engin DENİZMEN, Yönetim Kurulu Üyeliğine Jean LIENHARDT, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine Çağdaş KARABAŞ, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine Erhan GÜR olarak belirlenmiştir.

9 KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM, 2015 [] Genel Kurul Toplantısı Sonucu Adres Telefon Faks Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Telefon Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Faks Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Kemalpaşa OSB Mah. İzmir Ankara Asfaltı No Evet 2014 Olağan Genel Kurul Toplantı Sonucu Genel Kurul Türü Olağan Tarihi ve Saati Hesap Dönemi Başlangıç Tarihi Hesap Dönemi Bitiş Tarihi Genel Kurul Yapıldı mı? Alınan Kararlar Evet 1-Toplantı Başkanlığı'na Sn. Engin DENİZMEN 'in, oy sayım memurluğuna Sn. İsa DOĞANLI ve Sn. Deniz AVCI 'ın ve tutanak yazmanlığına Sn. Mücahit Turan TEKİN' in seçilmeleri ve Toplantı Başkanlığı'nın seçiminden sonra Genel Kurul Toplantı Tutanaklarını imzalamak üzere Toplantı Başkanlığı'na yetki verilmesi oya sunuldu. Oy birliği ile kabul edildi. 2-Şirketin 2014 yılına ait Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ile ilgili görüşme açıldı. Divan başkanlığına verilen bir önerge ile faaliyet raporunun kamuyu aydınlatma platformundan ve şirketin internet sitesinde yayınlandığı bu nedenle ayrıca okunmaması önerildi. Öneri oylandı. Oybirliği ile okunmaması Kabul edildi. Faaliyet raporunun kabulu oylamaya sunuldu. Yapılan oylama sonucunda, faaliyet raporu; oy birliği ile kabul edildi. Şirketin yönetim kurulu üyelerinin pay sahibi olmadığı belirtildi. 3-Şirketin 2014 yılına ait Sermaye Piyasası Kurulu'nun (II-14,1) sayılı Tebliği uyarınca hazırlanmış Finansal Tablolar ile Denetçi Raporu ile ilgili görüşme açıldı. Divan başkanlığına verilen bir önerge ile finansal tablolar ve denetçi raporunun kamuyu aydınlatma platformundan ve şirketin internet sitesinde yayınlandığı bu nedenle ayrıca okunmaması önerildi. Öneri oylandı. Oybirliği ile okunmaması Kabul edildi.yapılan oylama sonucunda, Finansal Tablolar ve Denetçi Raporu; oy birliği ile kabul edildi. 4-Yönetim Kurulu Üyeleri oy birliği ile ibra edildiler. Yönetim Kurulu ibrasında yönetim kurulu üyeleri oy kullanmamış olup, ibra diğer ortakların tamamının Kabul yönündeki oylarıyla ibra edilmiştir. 5-Şirket Yönetim Kurulunun (2) üyesinin bağımsız olmak üzere toplam üye sayısının beş (5) olarak tespitine ve bir sonraki olağan genel kurula kadar, Yönetim Kurulu Üyeliklerine; TC Kimlik Numaralı Sn. Fikri Şadi GÜCÜM TC Kimlik Numaralı Sn. Engin DENİZMEN 12AH02748 Pasaport Numaralı Sn. Jean LIENHARDT Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliklerine; TC Kimlik Numaralı Sn. Erhan GÜR TC Kimlik Numaralı Sn. Çağdaş KARABAŞ 'ın görev yapması Yönetim Kurulu üyelerine Asgari Ücret Tutarı Kadar Aylık Brüt Huzur Hakkı, Bağımsız Yönetim Kurulu üyelerine TL Aylık Brüt Huzur Hakkı verilmesi teklif edildi. Teklif oylandı ,69 TL Kabul oyuna karşı 2TL red oyu (Belgin AYTEKİN'in red oyu) ile oyçokluğu ile öneri Kabul edildi. Belgin AYTEKİN bu maddede muhalefet şerhi Verdi. Muhalefet şerhi; "SPK Kurumsal Yönetim Ilkelerine uyulmadıgı ve yeterli sayıda kadın Yönetim Kurulu üyesi ataması yapılmadıgı için ret oyu veriyorum." 6-Şirketimiz 2014 takvim yılında yaptığı faaliyetler sonucunda Sermaye Piyasası Kurulu'nun (II-14,1) sayılı tebliğ hükümleri uyarınca hazırlanmış ve bağımsız denetimden geçmiş mali tablolara göre ,00 TL net dönem zararı oluştuğu belirtildi. Yönetim Kurulu'nun, oluşan net zararın, geçmiş

10 Alınan Kararlar Arasında Ticari Ünvana İlişkin Ana Sözleşme Tadili Hususu Var mı? Alınan Kararlar Arasında Faaliyet Konusuna İlişkin Ana Sözleşme Tadili Hususu Var mı? Alınan Kararlar Arasında Şirket Merkezine İlişkin Ana Sözleşme Tadili Hususu Var mı? yıllar zararına aktarılması teklifi okundu. Yönetim Kurulunun teklifi oy birliği ile kabul edildi. 7-Sermaye Piyasası mevzuatına göre 2015 yılı mali tablolarının bağımsız denetimi için Akis Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. (KPMG) 'nin seçilmesinin onaylanması oylamaya sunuldu, Oy birliği ile kabul edildi. 8-Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Özel Durumlar Tebliği' nin (II-15,1)'nin 17. Maddesi gereğince hazırlanan "Bilgilendirme Politikası" pay sahiplerinin onayına sunuldu. Divan başkanlığına verilen bir önerge ile "Bilgilendirme Politikası" 'nın kamuyu aydınlatma platformundan ve şirketin internet sitesinde yayınlandığı bu nedenle ayrıca okunmaması önerildi. Öneri oylandı. Oybirliği ile okunmaması Kabul edildi. Bilgilendirme politikası oylandı ve oy birliği ile Kabul edildi yılında 350,85 TL bağış ve yardımda bulunulduğu belirtildi yılı için bağış üst sınırının TL olarak belirlenmesi teklif edildi. Bağış ve yardımlar ile bağış üst sınırı oy birliği ile kabul edildi. Alınan kararların devamı ekteki pdf.te mevcuttur. Gündem maddeleri arasında yer alan süreçlere ilişkin bilgi Kar Payı Dağıtımı Konusu Görüşüldü mü? Evet Nakit Kar Payı Ödeme Şekli Nakit Temettü Ödenmeyecek Pay Grup Bilgileri C Grubu,KAPLM(Eski),TRAKAPLM91D7 A Grubu,İşlem Görmüyor(İmtiyazlı),TREKPLM00016 B Grubu,İşlem Görmüyor(İmtiyazlı),TREKPLM TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Brüt (TL) 0, , , , , , TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Net (TL) Pay Biçiminde Kar Payı Dağıtılacak mı? EK AÇIKLAMALAR İzmir Ticaret Sicil Memurluğu Merkez 288-K-813 sicil numarasında kayıtlı Kaplamin Ambalaj Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin 2014 yılına ait Olağan Genel Kurul toplantısı 24 Haziran 2015 tarihinde, saat 14.00'de, şirket merkezi olan Kemalpaşa OSB Mah. İzmir Ankara Asfaltı No75 adresinde, Gümrük ve Ticaret İl Müdürlüğü 'nün tarih sayılı yazılarıyla görevlendirilen Bakanlık Temsilcileri Sn. Gülsüm MARASALI ve Sn. Halil BACAKSIZ'ın gözetiminde yapılmıştır. Toplantı tutanağı, hazirun cetveli ve kar dağıtım tablosu ekte sunulmuştur.

11 KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] Kemalpaşa OSBah. İzmir Ankara Asfaltı No 75 Kemalpaşa/İZMİR kaplamin@kaplaminambalaj.com Orjinal Açıklamanın Tarihi AÇIKLAMA 3 Aralık 2014 tarihinde imzalanan niyet mektubu ile ilgili standart güncelleme 3 Aralık 2014 tarihinde yapmış olduğumuz özel durum açıklamasında, Çukurova Grubu'nun Şirketimiz nezdinde sahip olduğu ve Şirket sermayesinin çoğunluğunu temsil eden ortaklık paylarının tamamının, Şirketimizin pay sahiplerinden DS Smith Packaging International B.V.'nin bağlı bulunduğu DS Smith Plc Grubu'na olası satışı ve müzakere edilmesi ile ilgili bağlayıcı olmayan niyet mektubunun 3 Aralık 2014 tarihinde imzalandığının Şirketimize bildirildiğini ve bu aşamada, gelecekte bağlayıcı bir teklifin yapılacağı konusunda herhangi bir kesinlik bulunmadığını açıklamıştık. 7 Nisan 2015 tarihinde yaptığımız standart güncelleme özel durum açıklamasında ise, detaylı inceleme (due diligence) çalışmalarının devam etmekte olduğu ve detaylı incelemeye başlanmış olmasının satışın kesinleştiği anlamına gelmediği belirtilmişti. Mevcut durumda, detaylı inceleme (due diligence) çalışmaları devam etmekte olup; bağlayıcı bir teklifin yapılıp yapılmayacağı ve buna bağlı olarak, bağlayıcı bir pay alım satım sözleşmesinin imzalanıp imzalanmayacağı henüz belli değildir. KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] Özel Durum Açıklaması (Genel) Kemalpaşa OSB Mah. İzmir Ankara Asfaltı No Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? AÇIKLAMA kaplamin@kaplaminambalaj.com Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı Şirketimiz 2014 Yılı Olağan Genel Kurul toplantısında görüşülecek konular ile ilgili açıklanması gereken bilgi, belge ve raporları içeren Genel Kurul Bilgilendirme dokümanmız ekteı pay sahiplerimizin bilgi ve incelemesine sunulmuştur.

12 KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] Özel Durum Açıklaması (Genel) Kemalpaşa OSB Mah. İzmir Ankara Asfaltı No Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? AÇIKLAMA kaplamin@kaplaminambalaj.com Bağımsız Denetim Kuruluşunun Belirlenmesi Şirketimiz 2015 mali yılının bağımsız denetimi için "Akis Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş (KPMG) " 'nin, Denetim Komitesi'nin önerileri doğrultusunda Bağımsız Denetçi olarak görevlendirilmesine ve ilk Genel Kurul onayına sunulmasına karar verilmiştir. KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] Bilgilendirme Politikası Kemalpaşa OSB Mah. İzmir Ankara Asfaltı No Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Özel Durum Açıklamasının Tarihi AÇIKLAMA kaplamin@kaplaminambalaj.com Bilgilendirme Politikası Revizyonu hk. Şirketimiz Yönetim Kurulu toplantısında, 23 Ocak 2014 tarihli ve sayılı Resm Gazete'de yayımlanan Özel Durumlar Tebliği'nin (II- 15.1) 17. Maddesi gereği, Bilgilendirme Politikasının'nın revize edilmesine ve Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verilmiştir. Bilgilendirme politikası revizyonu ekte pdf. formatında sunulmuştur.

13 KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] Özel Durum Açıklaması (Genel) Kemalpaşa OSB Mah. İzmir Ankara Asfaltı No Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? AÇIKLAMA kaplamin@kaplaminambalaj.com Yönetim Kurulu Bağımsız Üye Adayları hk. 24 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 2014 Yılı Olağan Genel Kurul'unda, Kurumsal Yönetim Komitemiz değerlendirmeleri ve raporu sonucu, şirketimizin Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olan Çağdaş KARABAŞ ve Erhan GÜR 'ün, yeniden bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak sunulmalarına karar verilmiştir. KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM, 2015 [] Kar Payı Dağıtımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı Adres Telefon Faks Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Telefon Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Faks Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Kemalpaşa OSB Mah. İzmir Ankara Asfaltı No Kar Payı Dağıtımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı Yönetim Kurulu Karar Tarihi Konunun Görüşüleceği Genel Kurul Tarihi Teklif Edilen Nakit Kar Payı Ödeme Şekli Nakit Temettü Ödenmeyecek

14 Pay Grup Bilgileri C Grubu,KAPLM(Eski),TRAKAPLM91D7 A Grubu,İşlem Görmüyor(İmtiyazlı),TREKPLM00016 B Grubu,İşlem Görmüyor(İmtiyazlı),TREKPLM TL Nominal Değerli Paya Ödenmesi Teklif Edilen Nakit Kar Payı - Brüt (TL) 0, , , , , , TL Nominal Değerli Paya Ödenmesi Teklif Edilen Nakit Kar Payı - Net (TL) Pay Grup Bilgileri C Grubu,KAPLM(Eski),TRAKAPLM91D7 A Grubu,İşlem Görmüyor(İmtiyazlı),TREKPLM00016 B Grubu,İşlem Görmüyor(İmtiyazlı),TREKPLM00024 Pay Biçiminde Dağıtılması Teklif Edilen Kar Payı Tutarı (TL) 0,000 0, ,000 0, ,000 0,00000 Pay Biçiminde Dağıtılması Teklif Edilen Kar Payı (%) EK AÇIKLAMALAR Şirketimiz 2014 takvim yılında yaptığı faaliyetler sonucunda Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-14.1 sayılı tebliğ hükümleri uyarınca hazırlanmış ve bağımsız denetimden geçmiş mali tablolara göre ,00 TL net dönem zararı oluşmuştur. Oluşan zararın geçmiş yıllar zararlarına aktarılmasınını 2014 yılı Olağan Genel Kurulu'na teklif edilmesine karar verilmiştir. KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM, 2015 [] Genel Kurul Toplantısı Çağrısı Adres Telefon Faks Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Telefon Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Faks Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Kemalpaşa OSB Mah. İzmir Ankara Asfaltı No Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı Hk. Karar Tarihi Genel Kurul Türü Olağan Hesap Dönemi Başlangıç Tarihi Hesap Dönemi Bitiş Tarihi Tarihi ve Saati Adresi Gündem Kemalpaşa OSB Mah. İzmir Ankara Asfaltı No75 1. Toplantı Başkanlığı'nın oluşturulması ve Genel Kurul Toplantı Tutanağını imzalamak üzere Toplantı Başkanlığı'na yetki verilmesi, 2. Şirket Yönetim Kurulu'nca hazırlanan 2014 yılına ait Yıllık Faaliyet

15 Gündem Maddeleri Arasında Ticari Ünvana İlişkin Ana Sözleşme Tadili Hususu Var mı? Gündem Maddeleri Arasında Faaliyet Konusuna İlişkin Ana Sözleşme Tadili Hususu Var mı? Gündem Maddeleri Arasında Şirket Merkezine İlişkin Ana Sözleşme Tadili Hususu Var mı? EK AÇIKLAMALAR Raporunun okunması, müzakeresi ve onaylanması, 3. Şirketin 2014 yılına ait Finansal Tablolar ile Denetçi Raporunun okunması, müzakeresi ve onaylanması, 4. Yönetim Kurulu üyelerinin ibra edilmesi, 5. Yönetim Kurulu üyelerinin seçimi, görev süresinin ve ücretlerinin belirlenmesi, yılı faaliyet dönemi kâr-zarar'ının görüşülüp karara bağlanması, 7. Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri ve diğer ilgili mevzuat çerçevesinde Yönetim Kurulunca 2015 yılı için seçilen Bağımsız Denetim Kuruluşunun onaylanması konusunun karara bağlanması, 8. Bilgilendirme Politikasının belirlenmesi, yılında yapılan bağış ve yardımların okunması, müzakeresi ve onaylanması, 2015 yılı için bağış üst sınırının belirlenmesi, yılı içerisinde ilişkili taraflarla yapılan işlemler hakkında bilgi verilmesi, 11. Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 12/4 maddesi kapsamında, Şirketin 3. kişiler lehine vermiş olduğu teminat, rehin, ipotek ve kefaletler ile elde edilen gelir veya menfaatler hususunda Genel Kurul'a bilgi verilmesi, 12. Yönetim Kurulu üyelerine, 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. Maddelerinin öngördüğü izinlerin verilmesi hususunun müzakeresi, 13. Dilek ve Temenniler. Yönetim Kurulumuzun 26/05/2015 tarihli 07/2015 sayılı toplantısında, Şirketimizin 2014 yılı ile ilgili Olağan Genel Kurul Toplantısı, 24 Haziran 2015 Çarşamba günü saat 14.00'de, aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek ve karara bağlamak üzere, Kemalpaşa OSB mahallesi İzmir-Ankara Asfaltı No75 Kemalpaşa/İZMİR adresindeki Genel Merkezi'mizde yapılacaktır. Vekaletname örneği, genel kurula katılımın ayrıntıları ilişikteki Davet metninde yer almaktadır KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] Özel Durum Açıklaması (Genel) Kemalpaşa OSB Mah. İzmir Ankara Asfaltı No Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? AÇIKLAMA kaplamin@kaplaminambalaj.com Banka lehine verilen ipotek hk. Şirketimizin Anadolubank A.Ş.'den kullanacağı kredi için, şirketimize ait İzmir ili, Kemalpaşa ilçesi, Ulucak Köyü, Ulusuluk Mevkii 12 Parsel sayılı gayrimenkul ve üzerinde kurulu bina üzerinde, Anadolubank A.Ş. lehine daha önce 1. ve 2. dereceden toplam ,00 (onyedimilyon) TL tutarındaki tesis edilmiş ipoteğin, 3. dereceden ,00 (onaltımilyonbeşyüzbin) TL artırılarak ,00 (otuzüçmilyonbeşyüzbin) TL 'ye çıkarılmasına ve ayrıca İzmir ili, Kemalpaşa ilçesi, Ulucak Köyü, Ulusuluk Mevkii 11 Parsel sayılı gayrımenkul ve üzerinde kurulu bina üzerinde Anadolubank A.Ş. lehine 1. derece (üçmilyon) TL ipotek tesis edilmesine karar verilmiş olup, işlem bugün itibariyle gerçekleştirilmiştir.

16 KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] Kemalpaşa OSB Mah. İzmir Ankara Asfaltı No Orjinal Açıklamanın Tarihi AÇIKLAMA kaplamin@kaplaminambalaj.com Vergi İncelemesi Raporu hk. Vergi Denetim Kurulu - İzmir Örtülü Sermaye, Transfer Fiyatlandırması ve Yurtdışı Kazançlar Grup Başkanlığı /350 sayılı raporunun teslim alındığı tarihinde bildirilmişti. Uzlaşma sonucu, ekteki pdf tablosunda sunulmuştur. KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] Kemalpaşa OSB Mah. İzmir Ankara Asfaltı No75 Kemalpaşa / İZMİR kaplamin@kaplaminambalaj.com Orjinal Açıklamanın Tarihi AÇIKLAMA 3 Aralık 2014 tarihinde imzalanan niyet mektubu ile ilgili standart güncelleme 3 Aralık 2014 tarihinde yapmış olduğumuz özel durum açıklamasında, Çukurova Grubu'nun Şirketimiz nezdinde sahip olduğu ve Şirket sermayesinin çoğunluğunu temsil eden ortaklık paylarının tamamının, Şirketimizin pay sahiplerinden DS Smith Packaging International B.V.'nin bağlı bulunduğu DS Smith Plc Grubu'na olası satışı ve müzakere edilmesi ile ilgili bağlayıcı olmayan niyet mektubunun 3 Aralık 2014 tarihinde imzalandığının Şirketimize bildirildiğini ve bu aşamada, gelecekte bağlayıcı bir teklifin yapılacağı konusunda herhangi bir kesinlik bulunmadığını açıklamıştık. 6 Şubat 2015 tarihinde yaptığımız standart güncelleme özel durum açıklamasında ise, detaylı inceleme (due diligence) çalışmalarının devam etmekte olduğu ve detaylı incelemeye başlanmış olmasının satışın kesinleştiği anlamına gelmediği belirtilmişti. Mevcut durumda, detaylı inceleme (due diligence) çalışmaları devam etmekte olup; bağlayıcı bir teklifin yapılıp yapılmayacağı ve buna bağlı olarak, bağlayıcı bir pay alım satım sözleşmesinin imzalanıp imzalanmayacağı henüz belli değildir. Saygılarımızla

17 KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] Kemalpaşa OSB Mah. İzmir Ankara Asfaltı No Orjinal Açıklamanın Tarihi AÇIKLAMA kaplamin@kaplaminambalaj.com Vergi İncelemesi Raporu hk tarihi itibariyle inceleme tutanağının "İzmir Örtülü Sermaye, Transfer Fiyatlandırması ve Yurtdışı Kazançlar Grup Başkanlığı" 'ndan teslim alındığını, özel durum açıklamasıyla belirtilmiş ve tarihli özel durum açıklamamızda da inceleme raporunun beklendiğini belirtmiştik. Vergi Denetim Kurulu - İzmir Örtülü Sermaye, Transfer Fiyatlandırması ve Yurtdışı Kazançlar Grup Başkanlığı tarihli ve /350 sayılı raporu bugün itibariyle teslim alınmıştır. Raporda yer alan vergi ve cezalar ekteki PDF tablosunda belirtilmiştir. Bundan sonraki aşamada ise, tarihinde İzmir Örtülü Sermaye Transfer Fiyatlandırması ve Yurtdışı Kazançlar Grup Başkanlığı ile tarh öncesi uzlaşma yoluna gidilecektir. KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] Kemalpaşa OSB Mah. İzmir Ankara Asfaltı No Orjinal Açıklamanın Tarihi AÇIKLAMA kaplamin@kaplaminambalaj.com Vergi İncelemesi ile ilgili standart güncelleme tarihi itibariyle inceleme tutanağının "İzmir Örtülü Sermaye, Transfer Fiyatlandırması ve Yurtdışı Kazançlar Grup Başkanlığı" 'ndan teslim alındığı, tarihli özel durum açıklamasıyla belirtilmişti. Mevcut durumda inceleme raporu beklenmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

18 KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] Kemalpaşa OSB Mah. İzmir Ankara Asfaltı No kaplamin@kaplaminambalaj.com Orjinal Açıklamanın Tarihi AÇIKLAMA Sendika Görüşmeleri Hk. Türkiye Selüloz, Kağıt, Ağaç ve Mamulleri İşçileri Sendikası ile Şirketimiz arasında devam eden ve dönemini kapsayan Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri tarihinde anlaşma ile sonuçlanmıştır. KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] Kemalpaşa OSB Mah. İzmir Ankara Asfaltı No75 Kemalpaşa / İZMİR Orjinal Açıklamanın Tarihi AÇIKLAMA kaplamin@kaplaminambalaj.com Aralık 2014 tarihinde imzalanan niyet mektubu ile ilgili standart güncelleme 3 Aralık 2014 tarihinde yapmış olduğumuz özel durum açıklamasında, Çukurova Grubu'nun Şirketimiz nezdinde sahip olduğu ve Şirket sermayesinin çoğunluğunu temsil eden ortaklık paylarının tamamının Şirketimizin ana pay sahiplerinden DS Smith Packaging International B.V.'nin bağlı bulunduğu DS Smith Plc Grubu'na olası satışı ve müzakere edilmesi ile ilgili olan bağlayıcı olmayan niyet mektubunun 3 Aralık 2014 tarihinde imzalandığının Şirketimize bildirildiğini ve bu aşamada, gelecekte bağlayıcı bir teklifin yapılacağı konusunda herhangi bir kesinlik bulunmadığını açıklamıştık. Bu kapsamda detaylı inceleme (due diligence) çalışmaları devam etmektedir. Detaylı incelemeye başlanmış olması satışın kesinleştiği anlamına gelmemektedir. Bağlayıcı bir teklifin yapılıp yapılmayacağı ve, buna bağlı olarak, bağlayıcı bir pay alım satım sözleşmesinin imzalanıp imzalanmayacağı şu aşamada belli değildir. Saygılarımızla

19 KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] Kemalpaşa OSB Mah. İzmir Ankara Asfaltı No Orjinal Açıklamanın Tarihi AÇIKLAMA kaplamin@kaplaminambalaj.com Sendika Görüşmeleri hk tarihinde Türkiye Selüloz, Kağıt ve Mamulleri İşçileri Sendikası ile yapılan görüşmede, daha önce atanan arabulucunun katılımıyla yapılan görüşmelerde de anlaşma sağlanamayan 21 maddede anlaşmaya varılmıştır. Bununla birlikte toplam anlaşma sağlanan madde sayısı 73' e ulaşmıştır. Kalan 4 madde için de görüşmeler devam etmektedir. KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] Kemalpaşa OSB Mah. İzmir Ankara Asfaltı No Orjinal Açıklamanın Tarihi AÇIKLAMA kaplamin@kaplaminambalaj.com Vergi İncelemesi Hk tarihinde yapmış olduğumuz Vergi İncelemesi Özel Durum Açıklamasına ek olarak, bugün itibariyle ekte belirtilen tutanak "İzmir Örtülü Sermaye, Transfer Fiyatlandırması ve Yurtdışı Kazançlar Grup Başkanlığı" 'ndan teslim alınmıştır. Bundan soraki süreçte ise inceleme raporu beklenmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Özel Durum Açıklaması (Güncelleme)

Özel Durum Açıklaması (Güncelleme) KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] 05.06.2015 165600 Kemalpaşa OSBah. İzmir Ankara Asfaltı No 75 Kemalpaşa/İZMİR 0323 877 08 55-0232 877 08 62 kaplamin@kaplaminambalaj.com 0323 877 08 55-0232

Detaylı

KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] 05.12.2014 10:45:06

KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] 05.12.2014 10:45:06 KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] 05.12.2014 104506 Olağan Dışı Fiyat ve Miktar Hareketleri Kemalpaşa OSB Mah. İzmir Ankara Asfaltı No75 Telefon ve Faks Numarası 0232 877 08 55-0232 877

Detaylı

KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] :26:51

KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] :26:51 KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] 10.12.2010 132651 İzmir-Ankara Karayolu 25.Km. No158 Kemalpaşa İZMİR 0232 8770855 / 87708 Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler 0232 8770855

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. EURO YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. EURO YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU EURO YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme

Detaylı

Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1 Yunusemre/MANİSA Telefon ve Faks Numarası : TEL: FAX:

Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1 Yunusemre/MANİSA Telefon ve Faks Numarası : TEL: FAX: 21300 - Esas Sözleşme Tadili / KLMSN [] 20.04.2015 18:23:58 Esas Sözleşme Tadili 1 TEVFİK GÜNHAN GENEL MÜDÜR 20.04.2015 18:21:05 2 SERKAN UYANIK MALİ İŞLER DİREKTÖRÜ 20.04.2015 18:23:35 Ortaklığın Adresi

Detaylı

Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1 Yunusemre/MANİSA Telefon ve Faks Numarası : TEL: FAX:

Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1 Yunusemre/MANİSA Telefon ve Faks Numarası : TEL: FAX: 21300 - Esas Sözleşme Tadili KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KLMSN [] 20.04.2015 18:23:58 Esas Sözleşme Tadili 1 TEVFİK GÜNHAN GENEL MÜDÜR KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 20.04.2015 18:21:05

Detaylı

KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KLMSN, 2015 [KLMSN] :42:21

KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KLMSN, 2015 [KLMSN] :42:21 / KLMSN, 2015 [KLMSN] 05.06.2015 18:42:21 Genel Kurul Kararları Tescili (C Grubu) 1 TEVFİK 2 SERKAN 05.06.2015 18:36:13 05.06.2015 18:41:49 Adres Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1

Detaylı

KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 2014 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 2014 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET . 2014 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimizin 2014 yılı ile ilgili Olağan Genel Kurul Toplantısı, 24 Haziran 2015 Çarşamba günü saat 14.00 de, aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek ve

Detaylı

KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] :41:26

KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] :41:26 KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] 25.07.2013 174126 Özel Durum Açıklaması (Genel) Kemaplaşa Organize Sanayi Mh.İzmir Ankara Asfaltı No75 Kemalpaşa İzmir. Telefon ve Faks No. 0232 877 08

Detaylı

DEMİSAŞ DÖKÜM EMAYE MAMÜLLERİ SANAYİ A.Ş. / DMSAS [] :33:30

DEMİSAŞ DÖKÜM EMAYE MAMÜLLERİ SANAYİ A.Ş. / DMSAS [] :33:30 MAMÜLLERİ SANAYİ A.Ş. / DMSAS [] 02.08.2013 173330 2 HAKAN 02.08.2013 172705 02.08.2013 172856 Ortaklığın Adresi Emek Mah. Aşıroğlu Cad. No147 Darıca- KOCAELİ Telefon ve Faks No. Tel 0 262 677 46 00 Faks

Detaylı

KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] :40:06

KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] :40:06 KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] 14.10.2009 15:40:06 Ortaklığın Adresi İZMİR ANKARA KARAYOLU 25. Km. : NO: 158 KEMALPAŞA-İZMİR Telefon ve Faks No. : TEL: 0232 877 08 55 FAX: 0232 877

Detaylı

DURAN DOĞAN BASIM VE AMB. SAN. A.Ş.

DURAN DOĞAN BASIM VE AMB. SAN. A.Ş. TARİH:22/01/2014 Konu: ŞGBF-Ortaklık Yapısı Son Durum İtibariyle Sermayenin % 5 ve Fazlasına Sahip Ortaklar İle Tüzel Kişi ve Yabancı Ortaklar Arasında Dağılımı Ortağın Ticaret Unvanı/Adı Soyadı Sermayedeki

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama

Detaylı

DEMİSAŞ DÖKÜM EMAYE MAMÜLLERİ SANAYİİ A.Ş. / DMSAS [] 25.12.2014 12:22:34

DEMİSAŞ DÖKÜM EMAYE MAMÜLLERİ SANAYİİ A.Ş. / DMSAS [] 25.12.2014 12:22:34 / DMSAS [] 25.12.2014 122234 1 HAKAN 25.12.2014 122006 25.12.2014 122206 Emek Mah. Aşıroğlu Cad. No147 41700 Darıca Kocaeli Telefon ve Faks Numarası Tel 0 262 677 46 00 Faks 0 262 677 46 99 huseyin.konanc@demisas.com.tr

Detaylı

EİS ECZACIBAŞI İLAÇ, SINAİ VE FİNANSAL YATIRIMLAR 2018

EİS ECZACIBAŞI İLAÇ, SINAİ VE FİNANSAL YATIRIMLAR 2018 TARİH:16.03.2018 16:23:22 - Finansal Tablo ve/veya Dipnot Değişikliği Özet Bilgi: Finansal tablonun 5 no lu dipnotunda değişiklik Değişikliğin Yapıldığı Finansal Tablo veya Dipnotların Hesap Dönemi: 1

Detaylı

İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI [USAK] :12:45 Hisse Alım Satım Bildirimi

İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI [USAK] :12:45 Hisse Alım Satım Bildirimi İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI [USAK] 01.12.2010 16:12:45 Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:VIII, No:54 Sayılı Tebliği kapsamında Hüseyin Yücel tarafından Borsamıza gönderilen hisse senedi alış satış

Detaylı

https://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=519852

https://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=519852 https://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=519852 1 / 1 01.04.2016 18:56 English Ek dosyalar AKENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş. / AKENR [] 01.04.2016 18:52:10 Özel Durum Açıklaması (Genel)

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. COSMOS YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. COSMOS YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU COSMOS YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama

Detaylı

BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş. 18 NİSAN 2013 TARİHLİ 2012 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş. 18 NİSAN 2013 TARİHLİ 2012 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş. 18 NİSAN 2013 TARİHLİ 2012 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin 2012 yılına ilişkin Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı

Detaylı

PARK ELEKTRİK ÜRETİM MADENCİLİK SAN. VE TİC. A.Ş. NİN 10 MAYIS 2017 TARİHLİ 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ

PARK ELEKTRİK ÜRETİM MADENCİLİK SAN. VE TİC. A.Ş. NİN 10 MAYIS 2017 TARİHLİ 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ PARK ELEKTRİK ÜRETİM MADENCİLİK SAN. VE TİC. A.Ş. NİN 10 MAYIS 2017 TARİHLİ 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ 1. Açılış ve Başkanlık Divanı'nın seçilmesi, Türk Ticaret Kanunu

Detaylı

ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER, 2014 [] 04.04.2014 17:06:20 ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş.

ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER, 2014 [] 04.04.2014 17:06:20 ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER, 204 [] 04.04.204 7:06:20 Genel Kurul Kararları Tescili 04.04.204 7:05:53 Adres Kısıklı Mah. Ferah Cad. No: Büyük Çamlıca Üsküdar İstanbul Telefon 22-5676800 Faks 22-302828 İlişkiler Birimi Telefon

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAN-EL MÜHENDİSLİK ELEKTRİK TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAN-EL MÜHENDİSLİK ELEKTRİK TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SAN-EL MÜHENDİSLİK ELEKTRİK TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. BİSAŞ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. BİSAŞ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU BİSAŞ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama

Detaylı

EİS ECZACIBAŞI İLAÇ, SINAİ VE FİNANSAL YATIRIMLAR 2017

EİS ECZACIBAŞI İLAÇ, SINAİ VE FİNANSAL YATIRIMLAR 2017 TARİH: 05.01.2017 15:43:09 - Özel Durum Açıklaması (Güncelleme) Özet Bilgi: Eczacıbaşı-Monrol Nükleer Ürünler Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin %100'üne sahip olduğu Capintec, Inc.'nın satışına yönelik işlemler

Detaylı

ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ALKA, 2014 [] :57:56 ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ALKA, 2014 [] :57:56 ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ALKA, 2014 [] 26.03.2014 16:57:56 Genel Kurul Toplantısı Sonucu 1 2 Mehmet Tekin SALT Mustafa Nafiz GÜRESTİ GENEL MÜDÜR MUHASEBE MÜDÜRÜ ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SEYİTLER KİMYA SANAYİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SEYİTLER KİMYA SANAYİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SEYİTLER KİMYA SANAYİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme

Detaylı

Divan Başkanı Katip Oy Toplayıcı Hüseyin Topuzoğlu Mehmet Müstehlik Şükrü Aytekin Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Temsilcisi Bahri Serhat Ünal

Divan Başkanı Katip Oy Toplayıcı Hüseyin Topuzoğlu Mehmet Müstehlik Şükrü Aytekin Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Temsilcisi Bahri Serhat Ünal TESCO KİPA Kitle Pazarlama Ticaret ve Gıda Sanayi Şirketi nin 10 Ağustos 2011 Tarihinde Yapılan (A) Grubu İmtiyazlı Pay Sahipleri 01 Mart 2010 28 Şubat 2011 Özel Hesap Dönemi Olağan Genel Kurulu Toplantı

Detaylı

ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ALKA, 2016 [] :16:41 ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ALKA, 2016 [] :16:41 ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ALKA, 2016 [] 22.03.2016 18:16:41 Genel Kurul Toplantısı Sonucu 1 Mehmet Tekin SALT 2 Murat BALPINAR GENEL MÜDÜR MUHASEBE MÜDÜRÜ ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

Detaylı

ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ALKA, 2015 [] :12:16

ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ALKA, 2015 [] :12:16 Bağlantılı resim görüntülenemiyor. Dosya taşınmış, yeniden adlandırılmış veya silinmiş olabilir. Bağlantının doğru dosya ve konuma işaret ettiğini doğrulayın. Bağlantılı resim görüntülenemiyor. Dosya taşınmış,

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. AKMERKEZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. AKMERKEZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU AKMERKEZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan

Detaylı

ECZACIBAŞI YATIRIM HOLDİNG ORTAKLIĞI A.Ş. / ECZYT [INTEM] :21:44

ECZACIBAŞI YATIRIM HOLDİNG ORTAKLIĞI A.Ş. / ECZYT [INTEM] :21:44 ECZACIBAŞI YATIRIM HOLDİNG ORTAKLIĞI A.Ş. / ECZYT [INTEM] 19.12.2013 09:21:44 Hisse Alım Satım Bildirimi Ortaklığın Adresi : Büyükdere Cad. No:185, Kanyon Ofis 34394 Levent -İstanbul Telefon ve Faks No.

Detaylı

SENKRON GÜVENLİK VE İLETİŞİM SİSTEMLERİ A.Ş TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

SENKRON GÜVENLİK VE İLETİŞİM SİSTEMLERİ A.Ş TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI SENKRON GÜVENLİK VE İLETİŞİM SİSTEMLERİ A.Ş. 04.06.2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin 2014 yılına ilişkin pay sahipleri olağan genel kurul toplantısı,

Detaylı

SAFKAR EGE SOĞUTMACILIK KLİMA SOĞUK HAVA TESİSLERİ İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

SAFKAR EGE SOĞUTMACILIK KLİMA SOĞUK HAVA TESİSLERİ İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SAFKAR EGE SOĞUTMACILIK KLİMA SOĞUK HAVA TESİSLERİ İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet

Detaylı

Nakit Kar Payı Dağıtım Tarihi

Nakit Kar Payı Dağıtım Tarihi ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER [] 22.05.2012 172553 Nakit Kar Payı Dağıtım Tarihi Davutpaşa Cad. No10 Topkapı - Telefon ve Faks No. (0212) 567 68 00 / (0212) 310 28 28 Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri

Detaylı

GÖLTAŞ GÖLLER BÖLGESİ ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

GÖLTAŞ GÖLLER BÖLGESİ ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Sermaye Artırımı - Azaltımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Gönderim Tarihi:02.01.2019 08:49:30 Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? İç

Detaylı

2013 YILINDA YAPILAN ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI

2013 YILINDA YAPILAN ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI 2013 YILINDA YAPILAN ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI 26.02.2013 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi Akhan Mah. 104 Sok N0 8 DENİZLİ Telefon ve Faks No. Tel 258-2680580 Fax 258-2681085 Ortaklığın Yatırımcı/Pay

Detaylı

PINAR ENTEGRE ET VE UN SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

PINAR ENTEGRE ET VE UN SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI PINAR ENTEGRE ET VE UN SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimiz 2017 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki gündemdeki

Detaylı

PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimiz 2015 yılına ilişkin Pay Sahipleri Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki

Detaylı

EGELİ & CO TARIM GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI DAVETİ

EGELİ & CO TARIM GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI DAVETİ EGELİ & CO TARIM GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI DAVETİ Şirketimizin 22 Haziran 2018 tarihinde asgari toplantı nisabının sağlanamaması

Detaylı

ERBOSAN ERCİYAS BORU SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. / ERBOS [] 15.03.2013 13:01:27. : Tel: 0(352) 3113511 Faks:0(352) 3113516

ERBOSAN ERCİYAS BORU SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. / ERBOS [] 15.03.2013 13:01:27. : Tel: 0(352) 3113511 Faks:0(352) 3113516 ERBOSAN ERCİYAS BORU SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. / ERBOS [] 15.03.2013 130127 Anbar Mahallesi 895. Sokak No9 Melikgazi KAYSERİ Telefon ve Faks No. Tel 0(352) 3113511 Faks0(352) 3113516 Ortaklığın Biriminin

Detaylı

KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] :41:51

KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] :41:51 KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] 03.11.2011 104151 Finansal Tablo ve/veya Dipnot Değişikliği İZMİR-ANKARA KARAYOLU 25.KM NO158 KEMALPAŞA İZMİR Telefon ve Faks No. 0232 877 08 55-0232

Detaylı

Özel Durum Açıklaması (Genel)

Özel Durum Açıklaması (Genel) CAM SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. / DENCM [SISE] 31.12.2015 13:47:48 Özel Durum Açıklaması (Genel) Bahçelievler Mahallesi 4013 Sokak No: 10 Telefon ve Faks Numarası : 0 258 295 40 00 / 0 258 377 24 79 Ortaklığın

Detaylı

YEŞİL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı'na,

YEŞİL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı'na, VEKALETNAME YEŞİL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı'na, Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. nin 19.06.2015 tarihinde saat 14:00 da Yılanlı Ayazma Yolu No:15 Kat:18 Yeşil

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ADESE ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ADESE ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ADESE ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan

Detaylı

Müşterimizin, talebi doğrultusunda; Sözleşmenin, "avans ödemesinin son tarihinin", 15 Eylül 2016 olması konusunda mutabakata varılmıştır.

Müşterimizin, talebi doğrultusunda; Sözleşmenin, avans ödemesinin son tarihinin, 15 Eylül 2016 olması konusunda mutabakata varılmıştır. 28.03.2016 1 25 Aralık 2015 tarihli Özel Durum Açıklamamızda ; Şirketimiz ile Delta Telekom (Azerbaycan) arasında LTE teçhizat satışına ilişkin 24,6 Milyon USD tutarında sözleşme imzalandığı ancak yürürlüğe

Detaylı

TÜRKİYE ŞİŞE VE CAM FABRİKALARI A.Ş Genel Kurul Toplantısı Çağrısı

TÜRKİYE ŞİŞE VE CAM FABRİKALARI A.Ş Genel Kurul Toplantısı Çağrısı TÜRKİYE ŞİŞE VE CAM FABRİKALARI A.Ş Genel Kurul Toplantısı Çağrısı Tarih 06.03.2014 Adres İş Kuleleri Kule 3 4.Levent Telefon 212-3503951 Faks 212-3505787 Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Telefon

Detaylı

TÜRKİYE ŞİŞE VE CAM FABRİKALARI A.Ş. Genel Kurul Toplantısı Çağrısı

TÜRKİYE ŞİŞE VE CAM FABRİKALARI A.Ş. Genel Kurul Toplantısı Çağrısı TÜRKİYE ŞİŞE VE CAM FABRİKALARI A.Ş Genel Kurul Toplantısı Çağrısı Tarih 03.03.2015 Adres İş Kuleleri Kule 3 4.Levent Telefon 212-3503951 Faks 212-3505787 Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Telefon

Detaylı

TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş. / TURGG, 2016 [] :08:34

TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş. / TURGG, 2016 [] :08:34 TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş. / TURGG, 2016 [] 24.02.2016 11:08:34 Genel Kurul Toplantısı Çağrısı 1 ERİM ÖZMAN 2 ALİ NURİ TÜRKER ŞİRKET PERSONELİ YÖNETİM KURULU BAŞKAN VEKİLİ TÜRKER

Detaylı

EGE PROFİL TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ NİN TARİHLİ

EGE PROFİL TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ NİN TARİHLİ EGE PROFİL TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ NİN 24.04.2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURULU NUN TOPLANTI TUTANAĞI Ege Profil Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi nin 2017 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAN-EL MÜHENDİSLİK ELEKTRİK TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAN-EL MÜHENDİSLİK ELEKTRİK TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SAN-EL MÜHENDİSLİK ELEKTRİK TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. İTTİFAK HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. İTTİFAK HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU İTTİFAK HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi?

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL FABRİKASI A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL FABRİKASI A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL FABRİKASI A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama

Detaylı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş YILI YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAKLARI

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş YILI YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAKLARI 12.01.2015;2015/001 EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. 2015 YILI YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAKLARI Şirket in Yatırımcı İlişkileri bölümü yöneticisi olan Zeynep Ece ARABUL GÜNEL in Kurumsal Yönetim Komitesi

Detaylı

İLAN BAK AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN

İLAN BAK AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN İLAN BAK AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Şirketimizin 2017 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 07 Haziran 2018 tarihinde saat 10.00 da, Atatürk Organize Sanayi Bölgesi,

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. TEMAPOL POLİMER PLASTİK VE İNŞAAT SANAYİ TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. TEMAPOL POLİMER PLASTİK VE İNŞAAT SANAYİ TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU TEMAPOL POLİMER PLASTİK VE İNŞAAT SANAYİ TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

PINAR ENTEGRE ET VE UN SANAYİİ A.Ş. 25 MART 2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

PINAR ENTEGRE ET VE UN SANAYİİ A.Ş. 25 MART 2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI PINAR ENTEGRE ET VE UN SANAYİİ A.Ş. 25 MART 2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimiz 2014 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki gündemdeki

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme

Detaylı

2017 Faaliyet Yılı Olağan Genel Kurulu Toplantısı Bilgilendirme Dokümanı

2017 Faaliyet Yılı Olağan Genel Kurulu Toplantısı Bilgilendirme Dokümanı 2017 Faaliyet Yılı Olağan Genel Kurulu Toplantısı Bilgilendirme Dokümanı Şirketimizin 2017 faaliyet yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı; 29 Mart 2018 Perşembe günü saat 10.00 da Bentley-Lamborghini Showroom,

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ÇUHADAROĞLU METAL SANAYİ VE PAZARLAMA A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ÇUHADAROĞLU METAL SANAYİ VE PAZARLAMA A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ÇUHADAROĞLU METAL SANAYİ VE PAZARLAMA A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan

Detaylı

A.V.O.D. KURUTULMUŞ GIDA VE TARIM ÜRÜNLERİ SAN. TİC. A.Ş.

A.V.O.D. KURUTULMUŞ GIDA VE TARIM ÜRÜNLERİ SAN. TİC. A.Ş. A.V.O.D. KURUTULMUŞ GIDA VE TARIM ÜRÜNLERİ SAN. TİC. A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 2015 YILINA AİT ORTAKLAR OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimiz 2015 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı

Detaylı

TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI İNDEKS BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİK SANAYİ VE TİC. A.Ş. 16.05.2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Şirketimiz 2015 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı,

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL FABRİKASI A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL FABRİKASI A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL FABRİKASI A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. BOSSA TİCARET VE SANAYİ İŞLETMELERİ T.A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. BOSSA TİCARET VE SANAYİ İŞLETMELERİ T.A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU BOSSA TİCARET VE SANAYİ İŞLETMELERİ T.A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan

Detaylı

A.V.O.D. KURUTULMUŞ GIDA VE TARIM ÜRÜNLERİ SAN. TİC. A.Ş.

A.V.O.D. KURUTULMUŞ GIDA VE TARIM ÜRÜNLERİ SAN. TİC. A.Ş. A.V.O.D. KURUTULMUŞ GIDA VE TARIM ÜRÜNLERİ SAN. TİC. A.Ş. NİN YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 2016 YILINA AİT ORTAKLAR OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimiz 2016 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı

Detaylı

EGELİ & CO YATIRIM HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI DAVETİ

EGELİ & CO YATIRIM HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI DAVETİ EGELİ & CO YATIRIM HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI DAVETİ Şirketimizin 2014 yılı faaliyet ve hesaplarına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki

Detaylı

PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimiz 2016 yılına ilişkin Pay Sahipleri Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki

Detaylı

Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. Duyurusu

Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. Duyurusu MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş. 10.06. 14:31:06 DKB member=4028e4a240e3767c0140e3ae75d (/tr/bildirimsorgu? Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. Duyurusu member=4028e4a240e3767c0140e3ae75d (/tr/filtercacalendar/4028e4a240e3767c01

Detaylı

Bahçelievler Mah Sokak No: DENİZLİ Telefon ve Faks Numarası : /

Bahçelievler Mah Sokak No: DENİZLİ Telefon ve Faks Numarası : / CAM SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. / DENCM, 2016 [SISE] 07.04.2016 14:56:31 Genel Kurul Kararları Tescili Adres Telefon 258-2954000 Faks 258-3772479 Birimi Telefon Birimi Faks Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir

Detaylı

ENKA İNŞAAT VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ'NİN TARİHİNDE YAPILAN 2014 YILI OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAGI

ENKA İNŞAAT VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ'NİN TARİHİNDE YAPILAN 2014 YILI OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAGI ENKA İNŞAAT VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ'NİN 27.03.2015 TARİHİNDE YAPILAN 2014 YILI OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAGI ENKA İNŞAAT VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ'nin 2014 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 27.03.2015

Detaylı

ARSAN TEKSTİL TİCARET VE SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

ARSAN TEKSTİL TİCARET VE SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET ARSAN TEKSTİL TİCARET VE SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Şirketimizin 2014 takvim yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki gündem maddelerinin

Detaylı

PINAR SU SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 30 MART 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

PINAR SU SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 30 MART 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI PINAR SU SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 30 MART 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimiz 2016 yılına ilişkin Pay Sahipleri Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki

Detaylı

2012 YILINA AİT 18 NİSAN 2013 TARİHİNDE YAPILACAK AIT ORTAKLAR OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

2012 YILINA AİT 18 NİSAN 2013 TARİHİNDE YAPILACAK AIT ORTAKLAR OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET 2012 YILINA AİT 18 NİSAN 2013 TARİHİNDE YAPILACAK AIT ORTAKLAR OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Şirketimizin 2012 yılına ilişkin Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı 18 Nisan 2013 günü saat 11:00

Detaylı

A.V.O.D. KURUTULMUŞ GIDA VE TARIM ÜRÜNLERİ SAN. TİC. A.Ş.

A.V.O.D. KURUTULMUŞ GIDA VE TARIM ÜRÜNLERİ SAN. TİC. A.Ş. A.V.O.D. KURUTULMUŞ GIDA VE TARIM ÜRÜNLERİ SAN. TİC. A.Ş. NİN YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 2017 YILINA AİT ORTAKLAR OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET 25.07.2018 tarihinde yapılması planlanan Şirketimizin

Detaylı

ÇEMAŞ DÖKÜM SANAYİ A.Ş YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

ÇEMAŞ DÖKÜM SANAYİ A.Ş YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI 2014 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin 2014 yılı Olağan Genel Kurul toplantısı aşağıdaki gündemi görüşüp karara bağlamak üzere 21 Mayıs 2015 Perşembe günü

Detaylı

PINAR ENTEGRE ET VE UN SANAYİİ A.Ş. 29 MART 2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

PINAR ENTEGRE ET VE UN SANAYİİ A.Ş. 29 MART 2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI PINAR ENTEGRE ET VE UN SANAYİİ A.Ş. 29 MART 2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimiz 2015 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki gündemdeki

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL FABRİKASI A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL FABRİKASI A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL FABRİKASI A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama

Detaylı

ULUSOY ELEKTRİK İMALAT TAHHÜT VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 07 NİSAN 2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

ULUSOY ELEKTRİK İMALAT TAHHÜT VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 07 NİSAN 2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET ULUSOY ELEKTRİK İMALAT TAHHÜT VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 07 NİSAN 2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimizin 2015 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 07 Nisan 2016

Detaylı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş YILI YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAKLARI

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş YILI YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAKLARI 26.02.2016;2016/001 EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. 2016 YILI YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAKLARI Şirket Yatırımcı İlişkileri Bölümü tarafından Sermaye Piyasası Kurulu nun Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 11'inci

Detaylı

HALK GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş YILINA AİT OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI. BİLGİLENDİRME ve DAVET METNİ

HALK GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş YILINA AİT OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI. BİLGİLENDİRME ve DAVET METNİ HALK GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 2016 YILINA AİT OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME ve DAVET METNİ Şirketimizin 2016 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıda yazılı gündem maddelerini

Detaylı

KONYA ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

KONYA ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET KONYA ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimizin 2015 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki gündem maddelerini görüşüp karara

Detaylı

HİTİT HOLDİNG A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)

HİTİT HOLDİNG A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU HİTİT HOLDİNG A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) Özet Bilgi 2015 YILI OLAĞAN GENEL KURUL SONUÇ BİLDİRGESİ HK. Özel Durum Açıklaması (Genel) İlgili Şirketler [HITIT] İlgili Fonlar

Detaylı

TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI İNDEKS BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİK SANAYİ VE TİC. A.Ş. 24.05.2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Şirketimiz 2017 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı,

Detaylı

DEMİSAŞ DÖKÜM EMAYE MAMÜLLERİ SANAYİİ A.Ş. / DMSAS [] :38:32

DEMİSAŞ DÖKÜM EMAYE MAMÜLLERİ SANAYİİ A.Ş. / DMSAS [] :38:32 / DMSAS [] 24.11.2015 153832 1 HAKAN 2 HÜSEYİN 24.11.2015 153210 24.11.2015 153534 Emek Mah. Aşıroğlu Cad. No147 Darıca Kocaeli Telefon ve Faks Numarası Tel0 262 677 46 00 Faks 0 262 677 46 99 yatirimci.iliskileri@demisas.com.tr

Detaylı

KONYA ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

KONYA ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET KONYA ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimizin 2017 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki gündem maddelerini görüşüp karara

Detaylı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN, 2015 [KARTN] :07:41

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN, 2015 [KARTN] :07:41 KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN, 2015 [KARTN] 27.02.2015 18:07:41 Kar Payı Dağıtımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı Adres Telefon 212-2732000 Faks 212-2732170 Yatırımcı/Pay Sahipleri İle

Detaylı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN, 2015 [KARTN] :03:41

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN, 2015 [KARTN] :03:41 KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN, 2015 [KARTN] 30.03.2015 15:03:41 Genel Kurul Toplantısı Sonucu Adres Telefon 212-2732000 Faks 212-2732170 Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Telefon

Detaylı

MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş 29 HAZİRAN 2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş 29 HAZİRAN 2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş 29 HAZİRAN 2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI 27.05.2015 tarihinde yapılması planlanan Şirketimizin 2014 yılına ilişkin

Detaylı

OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI 01 HAZİRAN 2018 BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI 01 HAZİRAN 2018 BİLGİLENDİRME DOKÜMANI 01 HAZİRAN 2018 DENİZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. NİN 01 HAİZRAN 2018 TARİHLİ NA İLİŞKİN Şirketimizin İlişkili Taraf ile Önemli Nitelikteki İşlem onayına ilişkin Olağanüstü Genel Kurulu, gündemdeki

Detaylı

ULUSOY ELEKTRİK İMALAT TAHHÜT VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN TARİHLİ, 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

ULUSOY ELEKTRİK İMALAT TAHHÜT VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN TARİHLİ, 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET ULUSOY ELEKTRİK İMALAT TAHHÜT VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 21.04.2017 TARİHLİ, 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimizin 2016 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 21 Nisan

Detaylı

PINAR ENTEGRE ET VE UN SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

PINAR ENTEGRE ET VE UN SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI PINAR ENTEGRE ET VE UN SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimiz 2016 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki gündemdeki

Detaylı

AKSU ENERJİ ve TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 18 NİSAN 2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

AKSU ENERJİ ve TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 18 NİSAN 2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET AKSU ENERJİ ve TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 18 NİSAN 2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimiz 2014 yılı çalışmalarını incelemek ve aşağıda yazılı gündemi görüşüp karara

Detaylı

MUTLU YATIRIM PROJE VE GAYRİMENKUL GELİŞTİRME A.Ş. / MUTGG, 2015 [] 27.02.2015 11:10:02

MUTLU YATIRIM PROJE VE GAYRİMENKUL GELİŞTİRME A.Ş. / MUTGG, 2015 [] 27.02.2015 11:10:02 MUTLU YATIRIM PROJE VE GAYRİMENKUL GELİŞTİRME A.Ş. / MUTGG, 2015 [] 27.02.2015 11:10:02 Genel Kurul Toplantısı Çağrısı 1 ATTİLA TÜRKER 2 ALİ NURİ TÜRKER YÖNETİM KURULU BAŞKANI YÖNETİM KURULU BAŞKAN VEKİLİ

Detaylı

TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş. / TURGG [] 18.11.2015 15:05:35

TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş. / TURGG [] 18.11.2015 15:05:35 TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş. / TURGG [] 18.11.2015 15:05:35 Özel Durum Açıklaması (Güncelleme) Acıbadem Mah. Çeçen Sok. Akasya Acıbadem Ortaklığın Adresi : Sitesi Kent Etabı A Blok

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. EGELİ & CO GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. EGELİ & CO GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU EGELİ & CO GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. VAKKO TEKSTİL VE HAZIR GİYİM SANAYİ İŞLETMELERİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. VAKKO TEKSTİL VE HAZIR GİYİM SANAYİ İŞLETMELERİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU VAKKO TEKSTİL VE HAZIR GİYİM SANAYİ İŞLETMELERİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. BURÇELİK BURSA ÇELİK DÖKÜM SANAYİİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. BURÇELİK BURSA ÇELİK DÖKÜM SANAYİİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU BURÇELİK BURSA ÇELİK DÖKÜM SANAYİİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan

Detaylı

İNTEMA İNŞAAT VE TESİSAT MALZEMELERİ YATIRIM VE PAZARLAMA A.Ş. / INTEM, 2014 [] 30.05.2014 16:49:47

İNTEMA İNŞAAT VE TESİSAT MALZEMELERİ YATIRIM VE PAZARLAMA A.Ş. / INTEM, 2014 [] 30.05.2014 16:49:47 A.Ş. / INTEM, 2014 [] 30.05.2014 16:49:47 Genel Kurul Kararları Tescili Adres Büyükdere Cad. Ali Kaya Sok: No:5 Levent-İstanbul Telefon 212-3179433 Faks 212-2844988 Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. Özel Durum Açıklaması (Genel) Özet Bilgi Özel Durum Açıklaması(Genel)

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. Özel Durum Açıklaması (Genel) Özet Bilgi Özel Durum Açıklaması(Genel) KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU Özel Durum Açıklaması (Genel) Özet Bilgi Özel Durum Açıklaması(Genel) Özel Durum Açıklaması (Genel) Yapılan açıklama düzeltme mi? İlgili Şirketler

Detaylı