ACS ASANSÖR KUMANDA SİSTEMİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ACS ASANSÖR KUMANDA SİSTEMİ"

Transkript

1 ACS ASANSÖR KUMANDA SİSTEMİ

2 ACS DONANIM ÖZELLİKLERİ ACS elektrikli asansörler için tasarlanmıştır. EN 81-1 standartlarına uygundur. Simplex, dublex, triplex,... 8 asansöre kadar grup olarak çalışır. Full seri haberleşme ile çalışabilir. Faz kontrol ve termistor izleme devresi anakart üzerindedir. Makine dairesi sıcaklığı izleme devresi ve gerçek zaman saati anakart üzerindedir. Anakart üzerinde 2 programlanabilir giriş bulunmaktadır. INP kartı takılarak 4 programlanabilir giriş daha eklenebilir. Anakart üzerinde 4 programlanabilir çıkış bulunmaktadır. OUT kartı takılarak 4 programlanabilir çıkış daha eklenebilir. Fonksiyon kartları kullanılarak kuyu enkoderi, USB, RS232 ve Ethernet bağlantıları eklenebilir.

3 ACS YAZILIM ÖZELLİKLERİ EN 81-1 standartlarına uygundur. 64 durağa kadar hizmet verebilir. Simplex, dublex, triplex,... 8 asansöre kadar grup olarak çalışır. Basit kumanda, basit toplama, tek yön toplama (aşağı ve yukarı) ve çift düğme toplamalı trafik sistemlerini destekler. EN İtfaiyeci asansörü standartlarına uygundur. Kurtarıcı fonksiyonları asansör yazılımı içine entegre edilmiştir.. Son 250 hatayı detaylı olarak hafızasında tutar. Direkt bağlantı, yerel ağ veya internet üzerinden bilgisayarla iletişim kurabilir. Öncelikli çağrı sistemi yazılımı vardır. Asansör kullanım kısıtlama yazılımı asansör yazılımının içine entegre edilmiştir. Zaman veya kata göre kullanıcı kısıtlama sistemlerini (i-button, RFID) CAN-Bus üzerinden denetler.

4 ACS FONKSİYON KARTLARI Fonksiyon kartları anakart üzerindeki soketlere takılarak kullanılır.

5 FONKSİYON KARTI: INP Anakart üzerinde standart olarak 2 programlanabilir giriş vardır. INP kartı takıldığında sisteme 4 adet programlanabilir giriş ilave eder. Anakart üzerinde INP işaretli sokete takılarak işlev görür.

6 FONKSİYON KARTI: OUT Anakart üzerinde 4 programlanabilir çıkış vardır. OUT kartı, üzerinde 4 adet programlanabilir röle çıkışı bulundurur. OUT kartı takıldığında anakartta 8 adet programlanabilir çıkış olur. Anakart üzerinde OUT işaretli sokete takılarak işlev görür.

7 FONKSİYON KARTI: CSI CSI kartı CAN-Bus arabirim ünitesi olarak işlev görür. ACS kumanda sisteminde hem kuyu hem de grup haberleşmesi CAN-Bus standartındadır. CAN1 soketine takıldığında anakartın diğer tablolarla haberleşip grup iletişimini kurmasını sağlar. CAN2 soketine takıldığında diğer sistemlerle anakartın haberleşmesini sağlar.

8 FONKSİYON KARTI: ENI ACS kumanda sistemi, kabin posizyon bilgisini kuyu enkoderi ile mm hassasiyetinde okuyabilir. ENI kartı, artımsal kuyu enkoderinin anakartla iletişimini sağlar. Anakart üzerinde ENI işaretli sokete takılmak suretiyle işlev görür.

9 FONKSİYON KARTI: USB Kart üzerindeki USB soketinden bilgisayara bağlandığında kumanda sistemi ile bilgisayar arasında iletişim kurulmasını sağlar. ACS kumanda sistemine bilgisayardan erişebilmek için kullanılacak LIFTNET adlı yazılım sitesinden indirilebilir. USB kartı SP1-SP2-SP3-SP4 soketlerinin herhangi birine takılmak suretiyle kullanılabilir.

10 FONKSİYON KARTI: ETH ETH kartı üzerindeki RJ45 soketinden bilgisayara bağlandığında kumanda sistemi ile bilgisayar arasında iletişim kurulmasını sağlar. ETH kartı, yerel ağdan veya internet üzerinden asansöre bilgisayar erişimini sağlar. ACS kumanda sistemine bilgisayardan erişebilmek için kullanılacak LIFTNET adlı yazılım sitesinden indirilebilir. ETH kartı SP1-SP2-SP3-SP4 soketlerinin herhangi birine takılmak suretiyle kullanılabilir.

11 FONKSİYON KARTI: RS232 ACS kumanda sistemi bir hata oluştuğunda GSM modem vasıtası ile cep telefonuna kısa mesaj (SMS) veya çağrı gönderir. Kart, GSM modem ile iletişim kurararak mesaj gönderme ve çağrı işlevini yapar. RS232 kartı SP1-SP2-SP3-SP4 soketlerinin herhangi birine takılmak suretiyle kullanılabilir.

12 KUYU HABERLEŞME SİSTEMLERİ Full Seri Haberleşme Katlardaki ve kabindeki çağrıların tamamı ve kabindeki giriş ve çıkışların büyük bir bölümü CAN-Bus (2 kablo) üzerinden ACS anakarta iletilir.

13 SCC4 KABİN KUMANDA KARTI SCC4 en fazla 16 kabin butonuna bağlanabilir. Kart üzerinde 8 adet programlanabilir giriş mevcuttur. Çıkış olarak kabin lambası, kapı aç, kapı kapa ve bir adet programlanabilir çıkış bulunur.

14 ACC KABİN KUMANDA KARTI ACC 64 durağa kadar çalışır. Kart üzerinde 16 adet kayıt terminali vardır. Üzerine 2 adet I/O kartı takılarak terminal sayısı 32'ye çıkarılır. 1 adet PI kartı eklenerek 48, 2 adet PI eklenerek 64 çağrı kayıt terminaline ulaşılır. Kart üzerinde 8 programlanabilir giriş bulunur. Üzerine 2 adet INP kartı eklenerek toplam 16 programlanabilir girişe tanımlanabilir. Kart üzerinde Kabin lambası, kapı aç, kapı kapa ve 3 adet programlanabilir çıkış rölereli mevcuttur. Üzerine OUT kartı takılarak toplamda 7 adet programlanabilir çıkış elde edilir.

15 KABİN FONKSİYON KARTLARI: SDC VE SDD SDC ve SDD kabin kumanda kartlarından 7 segment display çıkışı almak için kullanılır. SDC kabin kumanda kartı üzerindeki soketlere takılarak işlev görür. SDD harici bir karttır ve kabin kumanda kartı üzerindeki DISP soketinden kablo ile bağlanır.

16 KABİN FONKSİYON KARTI: EOR EOR kartı kabin kumanda kartına DISP soketinden kablo ile bağlanır. Üzerinde 8 adet programlanabilir çıkış rölesi mevcuttur. Röle ortakları farklı iki adet dörtlü grup olarak bulunmaktadır.

17 FULL SERİ HABERLEŞME ACS sisteminde A09 parametresi 2 den farklı bir değer alamaz. Kat üniteleri ve kabin kumanda kartı anakart üzerindeki CL,CH terminallerine bağlanırlar. Kat üniteleri ve kabin kumanda kartı aynı veriyolu içinde faaliyet gösterir. Kat ünitelerinin AYBEY ELEKTRONİK CAN-Bus protokolüne uygun olması gerekir. Grup içinde çalışan asansörlerin kat haberleşme CAN-Bus hatları birbirine bağlanmaz. Sadece buton devreleri paralel bağlıdır. Her kat ünitesi kart üzerindeki dip-switchler ile adreslendirilir. i-button ve RFID kart okuyucuları AYBEY CAN kat ünitelerine direkt olarak bağlanabilirler. Bunlardan okunan veri CAN-Bus ile anakarta ulaştırılır. Anakart kat ve kabin ünitelerinden gelen erişim verisini kendine daha önce kaydedilmiş olan bilgilerle karşılaştırarak kullanıcıya asansörü kullanması için izin verilip verilmeyeceğine karar verir. Öncelikli çağrı sistemi sadece full seri haberleşmeli uygulamada çalışır.

18 ACS KABİN POZİSYONU ALGILAMA SİSTEMLERİ ACS kumanda sisteminde kabin pozisyon bilgisi beş farklı yöntemle okunabilir. A05 parametresinin değerlerine göre seçenekler şunlardır: 0-MONOSTABLE SAYICI: Normalde açık şalterlerle yapılan sayıcı uygulamasıdır. 1-SAYICI 1 ŞALTER: Bi-stable şalterler ile gerçekleştirilen ve her iki yönde de aynı sayıcı şalterin kullanıldığı sayıcı uygulamasıdır. 2--SAYICI 2 ŞALTER: Bi-stable şalterler ile gerçekleştirilen ve her yönde ayrı bir sayıcı şalterin kullanıldığı sayıcı uygulamasıdır. 3- ARTIMSAL ENKODER: Kabin pozisyon bilgisi için artımsal kuyu enkoderinin kullanıldığı uygulamadır. Bu uygulamanın yapılabilmesi için anakarta ENI fonksiyon kartının takılı olması gereklidir. 5-GRAY KOD: Bi-stable şalterler ile yapılan ve gray kod sisteminin kullanıldığı uygulamadır. Sıfırlama gerektirmediği için özellikle itfaiyeci asansöründe kullanılması çok uygundur.

19 ACS GRUP BAĞLANTILARI ACS kumanda sistemi anakarttaki CAN1 soketine CSI kartının takılması ve A12 parametresinin 1 yapılması halinde grup olarak çalışmaya başlar. ACS serisi 8 asansöre kadar grup çalışabilir. ACS aynı grupta ACH veya ACT serisi asansörler ile birlikte de çalışabilir. Grup uygulamalarında asansörlerden birinin diğer asansörlerden daha fazla zemin üstü veya daha fazla zemin altı katı olabilir.

20 ACS GRUP YÖNETİM SİSTEMİ A13 parametresinde asansörün grup içindeki numarası saklanır. 0-7 arasında girilebilen bu numara asansörün grup içindeki yöneticilik vasfını belirler. Gruptaki en küçük numaralı asansör dış kayıtları yönetir. Diğer asansörler grupta kendi numaralarından daha küçük numaralı bir asansör bulunduğu takdirde dış kayıtları okumazlar. Yönetici (en küçük numaralı) asansör herhangi bir nedenle kapanır, servis dışına geçer veya uzun bir süre kapısı açık kalırsa o takdirde gruptaki en küçük numaralı ikinci asansör derhal yönetici olur ve eski yöneticinin kaldığı yerden devam eder. Bir asansör grupta haberleşebileceği hiçbir asansör bulamadığı takdirde SIMPLEX olarak çalışmaya geçer. Ancak başka bir asansörden haber aldığı anda tekrar grup çalışmasına döner.

21 HATA İZLEME SİSTEMİ ACS kumanda sistemi yapılmış son 250 hatayı hafızasında saklar. Asansörün hata olduğu andaki konumu, durumu, hatanın olduğu tarih ve zaman ile hata adı bu kayıtlarda saklanır ve sonradan izlenebilir.

22 HATA İZLEME SİSTEMİ Asansör kartında kayıtlı bulunan veriler bilgisayar ile incelenip listelenebilirler.

23 KURTARMA SİSTEMİ ACS kumanda sistemi elektrik kesildiğinde kat arasında kalan kabini aküden aldığı enerji ile alt kata getirir. Otomatik kapıların güç kaynağı yoksa açılması için UPS kullanılır. Kurtarma süreci anakartın yönetimi ile yapılır.

24 KALKIŞ SAYISI ACS kumanda sisteminde asansörün her hareketi ile artan bir kalkış sayacı vardır. Asansörün belirli bir sayıdan daha fazla kalkış yapmasını engellemek amacı ile MAKSİMUM KALKIŞ SAYISI belirlenebilir. Kalkış sayısı maksimum kalkış sayısını geçtiği takdirde kumanda sistemi hiçbir çağrıya cevap vermez.

25 BAKIM ZAMANI ACS kumanda sistemi asansörün belirli bir tarihten sonra çalışmasını engellemek mümkündür. Sisteme bakım tarihi girilir. Bu tarih geçtiğinde asansör hiçbir çağrıya cevap vermez.

ACT ASANSÖR KUMANDA SİSTEMİ

ACT ASANSÖR KUMANDA SİSTEMİ ACT ASANSÖR KUMANDA SİSTEMİ ACT DONANIM ÖZELLİKLERİ ACT elektrikli asansörler için tasarlanmıştır. EN 81-1 standartlarına uygundur. Simplex, dublex, triplex,... 8 asansöre kadar grup olarak çalışır. Paralel,

Detaylı

AC SERİSİ ASANSÖR KUMANDA SİSTEMLERİ. Melih AYBEY AYBEY ELEKTRONİK

AC SERİSİ ASANSÖR KUMANDA SİSTEMLERİ. Melih AYBEY AYBEY ELEKTRONİK AC SERİSİ ASANSÖR KUMANDA SİSTEMLERİ Melih AYBEY AYBEY ELEKTRONİK AC SERİSİ GENEL ÖZELLİKLERİ CANBus tabanlı kat, kabin ve grup haberleşme sistemi Kat bilgisini sayıcı, monostabil sayıcı, gray kod, kuyu

Detaylı

LiftNet. Abdulkadir DEMİRKOL AYBEY ELEKTRONİK

LiftNet. Abdulkadir DEMİRKOL AYBEY ELEKTRONİK LiftNet Abdulkadir DEMİRKOL AYBEY ELEKTRONİK ÜRÜN TANITIM SEMİNERİ 16 ŞUBAT 2016 LiftNet Nedir? Aybey Elektronik in geliştirmiş olduğu LiftNet sistemi, asansörlere bilgisayar üzerinden bağlanarak; Asansör

Detaylı

ARV65. . ArVına. kumanda sistemleri. Asansör için yenilikler

ARV65. . ArVına. kumanda sistemleri. Asansör için yenilikler Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Tümleşik ARCODE, bünyesinde VVVF sürücü, kontrol birimleri ve kata getirme sistemini barındıran tümleşik asansör kontrol ünitesidir Yeni asansörlerin

Detaylı

ÖZKAY ELEKTRONİK. BK-103 Asansör Kumanda Kartı KULLANIM KILAVUZU

ÖZKAY ELEKTRONİK. BK-103 Asansör Kumanda Kartı KULLANIM KILAVUZU ÖZKAY ELEKTRONİK BK-103 Asansör Kumanda Kartı KULLANIM KILAVUZU 1. GİRİŞ BK-103 asansör kumanda kartında kumanda ayarlarını yapabilmek ve arıza kayıtlarını izleyebilmek gibi fonksiyonlar için 2x16 LCD

Detaylı

Profesyonel Çözümler.

Profesyonel Çözümler. Asi-dex Elektrik Elektronik Asansör Kumanda Panoları Profesyonel Çözümler. www.asi-dex.com Asi-dex Elektrik Elektronik Emek Mh.Pınar Cd.Sırtdaş Sk.No:28/A Sancaktepe/İstanbul Türkiye T:0216 314 38 33 F:0216

Detaylı

niosis Elevator Box Üretim Tesisi: MİTHATPAŞA CD. ERKENT SİTESİ NO:128 KÜTAHYA Telefon : +90(274) 2168333 Gsm: +90(532) 5432634

niosis Elevator Box Üretim Tesisi: MİTHATPAŞA CD. ERKENT SİTESİ NO:128 KÜTAHYA Telefon : +90(274) 2168333 Gsm: +90(532) 5432634 niosis Elevator Box Hakkımızda 15 yıllık otomasyon teknolojileri tecrübesine sahip Niosis Pano Sistemleri, en basit uygulamalardan en karmaşık uygulamalara kadar, tüm otomasyon proje sistemlerini başarıyla

Detaylı

ARV65. . ArVına. kumanda sistemleri. Asansör için yenilikler

ARV65. . ArVına. kumanda sistemleri. Asansör için yenilikler Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Tümleşik ARCODE, bünyesinde VVVF sürücü, kontrol birimleri ve kata getirme sistemini barındıran tümleşik asansör kontrol ünitesidir Yeni asansörlerin

Detaylı

niosis Elevator Box Üretim Tesisi: MİTHATPAŞA CD. ERKENT SİTESİ NO:128 KÜTAHYA Telefon : +90(274) 2168333 Gsm: +90(532) 5432634

niosis Elevator Box Üretim Tesisi: MİTHATPAŞA CD. ERKENT SİTESİ NO:128 KÜTAHYA Telefon : +90(274) 2168333 Gsm: +90(532) 5432634 niosis Elevator Box Hakkımızda Niosis Pano Sistemleri 15 yıllık sektör tecrübesine sahip firmamız, en basit uygulamalardan en karmaşık uygulamalara kadar tüm proje işleri, asansör kumanda sistemleri tasarımı,

Detaylı

Detaylı bilgi için www.ekont.com veya http://www.ekont.com/index.php?id=119 adreslerine göz atabilirsiniz. -1-

Detaylı bilgi için www.ekont.com veya http://www.ekont.com/index.php?id=119 adreslerine göz atabilirsiniz. -1- -1- -2- Temel Fonksiyonlar-Özellikler 1. Ücretsiz çağrı atarak kapı ve bariyer kumanda edebilme (1 adet kuru kontak çıkış) 2. Tüm programlama işlemlerinin SMS ile yapılabilmesi ve SMS ile geri bildirim

Detaylı

ML60XS LCD Ekran Kullanımı

ML60XS LCD Ekran Kullanımı ML60XS LCD Ekran Kullanımı ML60XS kartının üzerindeki LCD ekranın üst satırında asansörün durum veya hata bilgileri gösterilir. Kabin duruyorken alt satırda ise kabinin bulunduğu durak, haberleşme varlık

Detaylı

TEKNİK ÖZELLİKLER. Giriş Beslemesi. Giriş besleme voltajı. Motor Çıkışı. Motor gerilimi. Aşırı yük ve kısa devre korumalı.

TEKNİK ÖZELLİKLER. Giriş Beslemesi. Giriş besleme voltajı. Motor Çıkışı. Motor gerilimi. Aşırı yük ve kısa devre korumalı. 1 TEKNİK ÖZELLİKLER Giriş besleme voltajı Maks. güç harcaması Besleme koruması Motor gerilimi Motor çıkış akımı Motor kontrol şekli Motor koruması Encoder tipi Encoder çözünürlüğü Encoder voltajı Kumanda

Detaylı

www.hedefsan.net 1 2015

www.hedefsan.net 1 2015 1 2 PARAMETRE LİSTESİ 00 Asansör tipi 01 Kumanda tipi 02 Kapı tipi 03 Otomatik kapı katta 04 Otomatik kapı Parkta 05 Tek kapı tam otomatik 06 Kapı özel ayarı 07 Durak sayısı 08 Kabin seri kart 09 Faz koruma

Detaylı

SafeLine SL1. SafeLine SL1, EN81-28 ve EN81-70 koşullarını tam olarak karşılar.

SafeLine SL1. SafeLine SL1, EN81-28 ve EN81-70 koşullarını tam olarak karşılar. Kataloğu - SafeLine 2011, EN81-28 ve EN81-70 koşullarını tam olarak karşılar. EN81-28 ve EN81-70 koşullarını yerine getirerek, asansörün en gelişmiş teknoloji olduğunu gösterirken ihtiyacınız olan tüm

Detaylı

Adresli Sistem Özellikleri ve Kablo Türleri

Adresli Sistem Özellikleri ve Kablo Türleri Adresli Sistem Adresli Sistem Özellikleri ve Kablo Türleri Özellikleri: Sınırsız kapasite Girişi görüntüleme Giriş ile konuşma 4 daire içi ünite için bir adet video & ses distribütör kullanılır Protokol

Detaylı

AYBEY ELEKTRONİK AC Serisi Asansör Kumanda Sistemleri KULLANIM KILAVUZU F/7.5.5.02.66 R:10 1 / 65 AC

AYBEY ELEKTRONİK AC Serisi Asansör Kumanda Sistemleri KULLANIM KILAVUZU F/7.5.5.02.66 R:10 1 / 65 AC AYBEY ELEKTRONİK AC Serisi Asansör Kumanda Sistemleri KULLANIM KILAVUZU F/7.5.5.02.66 R:10 1 / 65 AC AC SERİSİ ASANSÖR KUMANDA SİSTEMLERİ KULLANIM KILAVUZU VERSİYON : 1.10 AYBEY ELEKTRONİK LTD. ŞTİ. Orhanlı

Detaylı

MCR02-AE Ethernet Temassız Kart Okuyucu

MCR02-AE Ethernet Temassız Kart Okuyucu MCR02-AE Ethernet Temassız Kart Okuyucu Teknik Özellikleri Ethernet 10BaseT Dahili TCP/IP Stack TCP/IP Client-Server Bağlantı Özelliği Dahili DNS İstemcisi DHCP veya Statik IP ile çalışabilme UDP, TCP,ARP,ICMP(ping)

Detaylı

FİYAT LİSTESİ ŞUBAT 2018

FİYAT LİSTESİ ŞUBAT 2018 ŞUBAT V1.0 ANA KUMANDA KARTLARI YARDIMCI KARTLAR ANA KUMANDA KARTLARI 1001305 ARL-100 Asansör Kumanda Kartı - Maksimum 8 Durak 110.00 1001306 ARL-200S Asansör Kumanda Kartı - Maksimum 16 Durak 170.00 1001307

Detaylı

GSM Kartı. Programlama Butonu

GSM Kartı. Programlama Butonu Teknik Özellikler GSM DIALER KULLANMA KILAVUZU Besleme Gerilimi : 12 Volt Sukunet Akımı : 35 ma. Arama Esnasında Çekilen Akım : 100 ma. Tetikleme Türü : Negatif (-) Tetikleme Bağlantı Şekli GSM Kartı SIM

Detaylı

THE RAINBOW SCADA D-500

THE RAINBOW SCADA D-500 THE RAINBOW SCADA D-500 İNTERNET TABANLI JENERATÖR KONTROL CİHAZI ÇOK FONKSİYONLU AYNI CİHAZIN FONKSİYONLARI : AMF- KESİNTİSİZ GEÇİŞLİ OTOMATİK TRANSFER PANELİ ATS- TRANSFER CİHAZI REMOTE START- UZAK ÇALIŞTIRMA

Detaylı

CCL-S / CCT / CCL-P ÖZEL TASARIM RGB LCD DISPLAY KARTI PROGRAMLAMA VE MONTAJ KILAVUZU SÜRÜM: 1.2

CCL-S / CCT / CCL-P ÖZEL TASARIM RGB LCD DISPLAY KARTI PROGRAMLAMA VE MONTAJ KILAVUZU SÜRÜM: 1.2 -S / CCT / -P ÖZEL TASARIM RGB LCD DISPLAY KARTI PROGRAMLAMA VE MONTAJ KILAVUZU SÜRÜM: 1.2 AYBEY ELEKTRONİK SAN. TİC. A.Ş. Sanayi Mah. Hızır Reis Cad. No:26 34906 Pendik İstanbul / Türkiye Tel: (90) (216)

Detaylı

SYC / SYT / SYP ÖZEL TASARIM RGB LCD DISPLAY KARTI PROGRAMLAMA VE MONTAJ KILAVUZU SÜRÜM: 1.1

SYC / SYT / SYP ÖZEL TASARIM RGB LCD DISPLAY KARTI PROGRAMLAMA VE MONTAJ KILAVUZU SÜRÜM: 1.1 SYC / SYT / SYP ÖZEL TASARIM RGB LCD DISPLAY KARTI PROGRAMLAMA VE MONTAJ KILAVUZU SÜRÜM: 1.1 AYBEY ELEKTRONİK SAN. TİC. A.Ş. Sanayi Mah. Hızır Reis Cad. No:26 34906 Pendik İstanbul / Türkiye Tel: (90)

Detaylı

EN 81-1+A3 İSTENMEYEN KABİN HAREKETİ DENETİMİ KULLANIM KILAVUZU

EN 81-1+A3 İSTENMEYEN KABİN HAREKETİ DENETİMİ KULLANIM KILAVUZU ACT/ACS SERİSİ ELEKTRİKLİ ASANSÖR KONTROL SİSTEMLERİ EN 81-1+A3 İSTENMEYEN KABİN HAREKETİ DENETİMİ KULLANIM KILAVUZU VERSİYON: 1.0 AYBEY ELEKTRONİK LTD. STI. Orhanli Mah. Katip Celebi Cad. No:17B/1 Tuzla-İstanbul

Detaylı

HM150 ZEMİN KAT 1. KAT 2. KAT KUMANDA PANOSU 031 032 02 12 100 A B C D E F G 2BC 2G İBRAHİMOĞLU MÜHENDİSLİK ÇAĞRI BAĞLANTILARI

HM150 ZEMİN KAT 1. KAT 2. KAT KUMANDA PANOSU 031 032 02 12 100 A B C D E F G 2BC 2G İBRAHİMOĞLU MÜHENDİSLİK ÇAĞRI BAĞLANTILARI ZEMİN KAT 1. KAT 2. KAT KUMANDA PANOSU 031 032 02 12 SDS MEŞGUL SDS MEŞGUL SDS MEŞGUL 1000 816 YK YK YK 100 A B C D E F G 2BC 2G g 2g ORTAK ANOT DISPLAY e d c d 2g ef f g b a bc a g 2g ORTAK ANOT DISPLAY

Detaylı

FP52 PROXIMITY KART OKUYUCUSU KULLANIM KILAVUZU

FP52 PROXIMITY KART OKUYUCUSU KULLANIM KILAVUZU FP52 PROXIMITY KART OKUYUCUSU KULLANIM KILAVUZU FP52 kart okuyucusunu; Mody serisi dış kapı buton modülleri ile birlikte kullanılır. Fp52 ile iki farklı röle çıkışı vardır.500 kullanıcıya kadar tanımlanabilir.

Detaylı

PEY-D810 SĠNYALĠZASYON SĠSTEMĠ

PEY-D810 SĠNYALĠZASYON SĠSTEMĠ PEY-D810 SĠNYALĠZASYON SĠSTEMĠ AÇIKLAMALAR-KULLANIM-BAĞLANTILAR Sayfa 1 ĠÇĠNDEKĠLER SAYFA 1-) Sistemin Genel Tanıtımı 3 2-) Sistemin ÇalıĢma ġekli.4 3-) Sistem Yazılımı 5 4-) Sistemin Elektrik ve Bağlantı

Detaylı

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI SATIŞ DESTEK DOKÜMANI ML-136X / ML-136X.SCI MAXLOGİC AKILLI ADRESLİ SİSTEM 2/1 I/O MODÜLÜ (2 GİRİŞ / 1 ÇIKIŞ) / KISA DEVRE İZOLATÖRLÜ MAXLOGİC AKILLI ADRESLİ SİSTEM 4/2 I/O MODÜLÜ (4 GİRİŞ / 2 ÇIKIŞ) /

Detaylı

Elektronik Kurtarma Sistemleri KULLANIM KILAVUZU V - 2.0

Elektronik Kurtarma Sistemleri KULLANIM KILAVUZU V - 2.0 Elektronik Kurtarma Sistemleri KULLANIM KILAVUZU V - 2.0 SKY ELEVATOR KATA GETİRME SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU VE ÖZELLİKLERİ BU BELGE KULLANICILAR İÇİN KILAVUZ OLMASI AMACIYLA HAZIRLANMIŞTIR SKY ELEVATOR

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU NFH-0115 VIP KONTROL SİSTEMLERİ HABERLEŞME ÜNİTESİ

KULLANIM KILAVUZU NFH-0115 VIP KONTROL SİSTEMLERİ HABERLEŞME ÜNİTESİ KULLANIM KILAVUZU NFH-0115 VIP KONTROL SİSTEMLERİ HABERLEŞME ÜNİTESİ DOKÜMAN VERSİON: 1.0 SON GÜNCELLEME: 29.04.2013 ÜRÜN GRUBU: VIP KONTROL SİSTEMLERİ ÜRÜN KODU: NFH-0115 ÜRÜN: VIP KONTROL SİSTEMİ HABERLEŞME

Detaylı

ORKA BİLİŞİM ELEKTRONİĞİ

ORKA BİLİŞİM ELEKTRONİĞİ ORKA BİLİŞİM ELEKTRONİĞİ GSM İNTERKOM KULLANIM KILAVUZU ORKA BİLİŞİM ELEKTRONİĞİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. İletişim Merkez Ofis: Cami Mahallesi Çemenzar Çıkmazı Sokak Albatros Sitesi No:28 Tuzla / İSTANBUL

Detaylı

TAM OTOMATİK KAPI KARTI

TAM OTOMATİK KAPI KARTI İBRAHİMOĞLU MÜHENDİSLİK TAM OTOMATİK KAPI KARTI KULLANMA KILAVUZU KAPI KARTINA GENEL BAKIŞ SOĞUTUCULARI İLE BİRLİKTE MOTOR SÜRME TRANSİSTÖRLERİ 15V AKÜ BESLEME SİGORTASI AC GİRİŞ BESLEME SİGORTASI Kapı

Detaylı

VVVF ASANSÖR KUMANDA PANOLARI MONTAJ VE KULLANIM KLAVUZU

VVVF ASANSÖR KUMANDA PANOLARI MONTAJ VE KULLANIM KLAVUZU VVVF ASANSÖR KUMANDA PANOLARI MONTAJ VE KULLANIM KLAVUZU Niosis ver1.1 PANO KLEMENS BAĞLANTILARI R,S,T - Faz girişleri, U,V,W Motor uçları, Nötr Nötr Mp, UPS + (ups fazını bağlayınız) (Eğer UPS yoksa R

Detaylı

CAPTAİN-i ver. 5.6 & ve Üzeri RX-6 KULLANIM KİTAPÇIĞI

CAPTAİN-i ver. 5.6 & ve Üzeri RX-6 KULLANIM KİTAPÇIĞI 1 CAPTAİN-i ver. 5.6 & ve Üzeri RX-6 KULLANIM KİTAPÇIĞI http://www.salimusta.com salim@salimusta.com CAPTAIN-I Alarm paneli Özellikleri 6 programlanabilir bölge 2 bölünme Arayıcı: üç kişisel cep veya ev

Detaylı

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI SATIŞ DESTEK DOKÜMANI ML-136X / ML-136X.SCI MAXLOGIC AKILLI ADRESLİ SİSTEM 2/1 I/O MODÜLÜ (2 GİRİŞ / 1 ÇIKIŞ) / KISA DEVRE İZOLATÖRLÜ MAXLOGIC AKILLI ADRESLİ SİSTEM 4/2 I/O MODÜLÜ (4 GİRİŞ / 2 ÇIKIŞ) /

Detaylı

PVA-CSK PAVIRO Çağrı İstasyonu Seti

PVA-CSK PAVIRO Çağrı İstasyonu Seti İletişim Sistemleri PVA-CSK PAVIRO Çağrı İstasyonu Seti PVA-CSK PAVIRO Çağrı İstasyonu Seti www.boschsecurity.com/tr PVA-CSK çağrı istasyonu seti, PAVIRO sistemi için bir çağrı istasyonu basılı devre kartıdır

Detaylı

MAN DOWN- LONE WORKER-YALNIZ ÇALIŞAN

MAN DOWN- LONE WORKER-YALNIZ ÇALIŞAN 1 REES MÜHENDİSLİK MAN DOWN- LONE WORKER-YALNIZ ÇALIŞAN Modeller D.A.N Shalosh GSM s Ex PLUS 2 REES MÜHENDİSLİK CİHAZ HAKKINDA Yalnız çalışan personel (Lone worker ) cihazları Man down diye de adlandırılan

Detaylı

AYBEY ELEKTRONİK GRAFIX Asansör Gösterge Sistemi KULLANIM KILAVUZU. F/7.5.5.02.76 R:0 1 / 11 Grafix

AYBEY ELEKTRONİK GRAFIX Asansör Gösterge Sistemi KULLANIM KILAVUZU. F/7.5.5.02.76 R:0 1 / 11 Grafix AYBEY ELEKTRONİK GRAFIX Asansör Gösterge Sistemi KULLANIM KILAVUZU F/7.5.5.02.76 R:0 1 / 11 Grafix GRAFIX GRAFİK LCD KULLANIM KILAVUZU SÜRÜM: 1.00 AYBEY ELEKTRONİK LTD. ŞTİ. Fabrika : Orhanlı Mah. Katip

Detaylı

Fatih Üniversitesi. İstanbul. Haziran 2010. Bu eğitim dokümanlarının hazırlanmasında SIEMENS ve TEKO eğitim dokümanlarından faydalanılmıştır.

Fatih Üniversitesi. İstanbul. Haziran 2010. Bu eğitim dokümanlarının hazırlanmasında SIEMENS ve TEKO eğitim dokümanlarından faydalanılmıştır. Fatih Üniversitesi SIMATIC S7-200 TEMEL KUMANDA UYGULAMALARI 1 İstanbul Haziran 2010 Bu eğitim dokümanlarının hazırlanmasında SIEMENS ve TEKO eğitim dokümanlarından faydalanılmıştır. İÇİNDEKİLER 1. GİRİŞ...

Detaylı

SEESAW 24V DC BARİYER KONTROL KARTI KULLANIM KİTABI V 2.0

SEESAW 24V DC BARİYER KONTROL KARTI KULLANIM KİTABI V 2.0 SEESAW 24V DC BARİYER KONTROL KARTI KULLANIM KİTABI V 2.0 EKİM, 2010 KONTAL ELEKTRONİK :: SEESAW BARİYER KONTROL KARTI KULLANIM KİTABI V2.0 0 SEESAW 24V DC BARİYER KONTROL KARTI KARTI VE KULLANIMI Seesaw

Detaylı

DD2 DOT MATRIX DISPLAY KARTI PROGRAMLAMA VE MONTAJ KILAVUZU SÜRÜM: 1.1

DD2 DOT MATRIX DISPLAY KARTI PROGRAMLAMA VE MONTAJ KILAVUZU SÜRÜM: 1.1 DOT MATRIX DISPLAY KARTI PROGRAMLAMA VE MONTAJ KILAVUZU SÜRÜM: 1.1 AYBEY ELEKTRONİK LTD. ŞTİ. Fabrika : Merkez Mah. Güney Yanyol Cad. No:17 B/1 Orhanlı-Tuzla-İstanbul / Türkiye Tel: (90) (216) 394 50 55-56-57

Detaylı

PX24n Nano rev.6 Hibrid IP Santral KOLAY KURULUM KLAVUZU VER 2.00

PX24n Nano rev.6 Hibrid IP Santral KOLAY KURULUM KLAVUZU VER 2.00 PX24n Nano rev.6 Hibrid IP Santral KOLAY KURULUM KLAVUZU VER 2.00 Paket İçeriği PX24n rev.6 IP Santral paketi içeriği: PX24n rev.6 IP santralı, yönetici sayısal telefon setine entegre AC/DC Güç adaptörü

Detaylı

RS 232 veya 485 seri port. Kapı manyetiği girişi

RS 232 veya 485 seri port. Kapı manyetiği girişi Everfocus ELA-821 NB Tek Kapı Kontrol Ünitesi 300 kullanıcı ve 1393 olay kapasitesi RS 232 veya 485 seri port 4 dijital, 7 segment LED'li ekran 3 adet LED'li gösterge Tuş takımı ve entegre kart okuyucu

Detaylı

www.hedefsan.net PARAMETRE LİSTESİ

www.hedefsan.net PARAMETRE LİSTESİ 1 PARAMETRE LİSTESİ 00 Lisan seçimi ( Türkçe / İngilizce ) 01 Asansör tipi 02 Kumanda tipi 03 Durak sayısı 04 Bodrum sayısı 05 Kapı tipi 06 Meşgul süresi 07 Kilit bekleme süresi 08 Katta bekleme süresi

Detaylı

YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo)

YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo) 10 Ekim 2017 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : ÖKC Modülü YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo) Programlarımızda Ödeme Kaydedici Cihazlar modülünü kullanarak,

Detaylı

HT-52 ASANSÖR KUMANDA KARTI (LİFT CONTROL CARD)

HT-52 ASANSÖR KUMANDA KARTI (LİFT CONTROL CARD) HT-52 ASANSÖR KUMANDA KARTI (LİFT CONTROL CARD) KULLANIM KILAVUZU (USER MANUEL) EN81-1/2 GÜVENLİK NOTLARI HEYTECH HT-52 Kumanda kartı tahrik tipi halatlı Asansörler için tasarlanmış EN81-1/2 standartlarına

Detaylı

EL300 ÇOK KANALLI SU KONTROL ÜNİTESİ TETHYS INSTRUMENTS 57, CHEMIN DU VIEUX CHÊNE, 38240 MEYLAN -FRANCE-

EL300 ÇOK KANALLI SU KONTROL ÜNİTESİ TETHYS INSTRUMENTS 57, CHEMIN DU VIEUX CHÊNE, 38240 MEYLAN -FRANCE- ÇOK KANALLI SU KONTROL ÜNİTESİ TETHYS INSTRUMENTS 57, CHEMIN DU VIEUX CHÊNE, 38240 MEYLAN -FRANCE- TEL : +33 4 76 41 86 39 - FAX : +33 4 76 41 92 27 MAIL : SALES@TETHYS-INSTRUMENTS.COM - WEB : WWW.TETHYS-INSTRUMENTS.COM

Detaylı

DONANIM VE YAZILIM. Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi

DONANIM VE YAZILIM. Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi DONANIM VE YAZILIM Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi Bilgisayar Kendisine verdiğimiz bilgileri istediğimizde saklayabilen, istediğimizde geri verebilen cihaza denir. Donanım, Yazılım Bilgisayar Donanım

Detaylı

SAVEL Gas Alarm Sistemleri

SAVEL Gas Alarm Sistemleri SAVEL Gas Alarm Sistemleri 1 GAS2000+ DEDEKTÖR KONTROL SİSTEMİ GAS2000+ Dedektör Kontrol Sistemi maksimum 30 Adet dedektörün bağlanabileceği ve durumlarının görülebileceği alarm sistemidir. Sistem 320x240

Detaylı

Magic Pass 12150 Parmak İzi & RFID Kart Okuyucu

Magic Pass 12150 Parmak İzi & RFID Kart Okuyucu Magic Pass 12150 Parmak İzi & RFID Kart Okuyucu Kullanım Kılavuzu Bu kılavuz Magic Pass cihaz cihaz bağlantı ve kullanıma yönelik doğru çalışma alışkanlıkları konusunda bilgiler vermektedir. Daha detaylı

Detaylı

ML TFT 5 ARAYÜZ KULLANIM KILAVUZU

ML TFT 5 ARAYÜZ KULLANIM KILAVUZU ML TFT 5 ARAYÜZ KULLANIM KILAVUZU İçindekiler 1 ML TFT 5 Genel Özellikleri... 3 2 Arayüz... 3 2.1 Arayüz Hakkında... 3 2.2 Cihaz Haberleşmesi... 4 2.3 Kat Görselleri ve Ok Tipi Seçenekleri... 4 2.4 Tema

Detaylı

KAÇAK AKIM RÖLESİ. www.ulusanelektrik.com.tr. Sayfa 1

KAÇAK AKIM RÖLESİ. www.ulusanelektrik.com.tr. Sayfa 1 DELAB TM-18C KAÇAK AKIM RÖLESİ İÇERİK GENEL / BUTON FONKSİYONLARI.2 PARAMETRE AYARLARI...2 PARAMETRE AÇIKLAMALARI 3 KAÇAK AKIM AYARLARI...3 AÇMA SÜRESİ AYARLARI.3 AŞIRI AKIM AYARLARI...4 ÇALIŞMA SÜRESİ..4

Detaylı

FOUR FAİTH F2114 GPRS MODEM İLE ZR AUTOMATION KULLANIMI KILAVUZU

FOUR FAİTH F2114 GPRS MODEM İLE ZR AUTOMATION KULLANIMI KILAVUZU FOUR FAİTH F2114 GPRS MODEM İLE ZR AUTOMATION KULLANIMI KILAVUZU Z Telemetri Telekomünikasyon Yazılım San. Tic. LTD. ŞTI. Kavaklıdere Mah. Atatürk Bulvarı No: 151/804 Çankaya / Ankara info@ztelemetry.com

Detaylı

ART S602W Standalone Kart Okuyucu

ART S602W Standalone Kart Okuyucu ART S602W Standalone Kart Okuyucu ART S602W Standalone kart okuyucuya ait genel bilgiler, montaj, kablolama, programlama bilgileri ve teknik özellikleri hakkında detaylı açıklama. www.artelektronik.com

Detaylı

Uzaktan el gazı kontrolü. Açıklama. Genel. Koşullar. Etkinleştirme

Uzaktan el gazı kontrolü. Açıklama. Genel. Koşullar. Etkinleştirme Açıklama Açıklama Genel Uzaktan el gazı fonksiyonu; el gazı, sınırlı el gazı ve artırılmış rölanti fonksiyonlarının uzaktan kumandası için kullanılmaktadır. Koşullar Fonksiyon, sadece el freni uygulanırken

Detaylı

KapanSMS V4 için, Kullanıcı Kılavuzu

KapanSMS V4 için, Kullanıcı Kılavuzu KapanSMS V4 için, Kullanıcı Kılavuzu www.mfnode.com Mart 2013, Istanbul/Turkiye Mart,2013 KapanSMS V4 1 KapanSMS ekibi Dizayn ve gerçekleştirme Ates Yurdakul, atesh@puaga.com, Uygulama ve Arayüz Uzmanı

Detaylı

İNFOSET İNFOSET Ses Kayıt Sistemi v2.0. Sistem Kataloğu

İNFOSET İNFOSET Ses Kayıt Sistemi v2.0. Sistem Kataloğu İNFOSET İNFOSET Ses Kayıt Sistemi v2.0 Sistem Kataloğu İ N F O S E T S E S K A Y I T S İ S T E M İ V 2. 0 Sistem Kataloğu İnfoset Yazılım Marmara Cad.Yüksel Sok. 6/7 Pendik-İstanbul Telefon 216 379 81

Detaylı

optipoint 500 Sistem Telefonları HiPath/Hicom Sistemlerinin Yeni Telefon Ailesi

optipoint 500 Sistem Telefonları HiPath/Hicom Sistemlerinin Yeni Telefon Ailesi optipoint 500 Sistem Telefonları HiPath/Hicom Sistemlerinin Yeni Telefon Ailesi optipoint 500 telefonları, HiPath /Hicom fonksiyonlarına hızlı ve kolay erişimi sağlamak üzere tasarlanmıştır. Çalışma prensibi,

Detaylı

Bir bölgede başka bir bölgeye karşılıklı olarak, veri veya haberin gönderilmesini sağlayan.sistemlerdir.

Bir bölgede başka bir bölgeye karşılıklı olarak, veri veya haberin gönderilmesini sağlayan.sistemlerdir. 1.1.3. Scada Yazılımından Beklenenler Hızlı ve kolay uygulama tasarımı Dinamik grafik çizim araçları Çizim kütüphaneleri Alarm yönetimi Tarih bilgilerinin toplanması Rapor üretimi 1.1.4. Scada Sistemleri

Detaylı

F3938 OTOBÜS MODEMİ KULLANIM KILAVUZU

F3938 OTOBÜS MODEMİ KULLANIM KILAVUZU F3938 OTOBÜS MODEMİ KULLANIM KILAVUZU Z Telemetri Telekomünikasyon Yazılım San. Tic. LTD. Şti. info@ztelemetry.com Tel: +90 312 417 1243 www.ztelemetry.com 01 GENEL ÖZELLIKLER F3938 özellikle otobüs gibi

Detaylı

TRİSTÖR MODÜL SÜRÜCÜ KARTI (7 SEG) KULLANIM KILAVUZU AKE-PE-TMS-001

TRİSTÖR MODÜL SÜRÜCÜ KARTI (7 SEG) KULLANIM KILAVUZU AKE-PE-TMS-001 TRİSTÖR MODÜL SÜRÜCÜ KARTI (7 SEG) KULLANIM KILAVUZU AKE-PE-TMS-001 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz

Detaylı

DRC. cooling. Hoşgeldiniz

DRC. cooling. Hoşgeldiniz DRC cooling Hoşgeldiniz DRC ELEKTRONİK DRC Elektronik, Soğutma, Isıtma, ve Nemlendirmeli soğutma sistemleri için kontrol çözümlerinde pazar liderliğine aday bir firmadır. Ürünlerimizi, enerji tasarrufu

Detaylı

ANAKARTLAR. Anakartın Bileşenleri

ANAKARTLAR. Anakartın Bileşenleri ANAKARTLAR Anakartlar, bilgisayarların temel donanım elemanıdır. Bir bilgisayarın tüm parçalarını üzerinde barındıran ve bu parçaların iletişimini sağlayan elektronik devredir. Anakartın Bileşenleri 1-Yonga

Detaylı

6304 5401 04/2001 TR Kullanıcı için. Kullanma Kılavuzu. Fonksiyon modülü FM 443 Güneş modülü. Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz

6304 5401 04/2001 TR Kullanıcı için. Kullanma Kılavuzu. Fonksiyon modülü FM 443 Güneş modülü. Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz 6304 5401 04/2001 TR Kullanıcı için Kullanma Kılavuzu Fonksiyon modülü FM 443 Güneş modülü Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz Yayımlayan Bu cihaz ilgili norm ve yönetmelikler tarafından istenen şartları

Detaylı

Her 2 teknolojide de, hem ankastre programlama hem de merkezi programlama kullanılır.

Her 2 teknolojide de, hem ankastre programlama hem de merkezi programlama kullanılır. Programlama Programlama nedir? Programlama; ısıtmanın otomatik, gözle görülür biçimde ve kullanıcının ortamda bulunduğu sürelere göre yönetilmesidir. Isıtma süreleri, 7 günlük veya 24 saatlik zaman dilimlerinde

Detaylı

UPSLIFT ASANSÖR KURTARMA GÜÇ MODÜLÜ KULLANIM KILAVUZU

UPSLIFT ASANSÖR KURTARMA GÜÇ MODÜLÜ KULLANIM KILAVUZU UPSLIFT ASANSÖR KURTARMA GÜÇ MODÜLÜ KULLANIM KILAVUZU Sürüm: 1.0 BÖLÜM 1-UYARILAR... 1 BÖLÜM 2-TEKNİK ÖZELLİKLER... 2 2.1 ELEKTRİKSEL ÖZELLİKLER... 2 2.2 MEKANİK ÖZELLİKLER... 3 BÖLÜM 3-UPSLIFT İÇİN UYGUN

Detaylı

ENERJİ TAKİP YAZILIMI. elektrometre, elektropan ın tescilli markasıdır.

ENERJİ TAKİP YAZILIMI. elektrometre, elektropan ın tescilli markasıdır. ENERJİ TAKİP YAZILIMI elektrometre, elektropan ın tescilli markasıdır. Giriş Değerli Müşterimiz, Yazılımınızı verimli bir şekilde kullanmak için bu kılavuzun tamamını dikkatle okumanızı ve bir başvuru

Detaylı

OPERATÖRSÜZ OTOMATİK TARTIM

OPERATÖRSÜZ OTOMATİK TARTIM OPERATÖRSÜZ OTOMATİK TARTIM OPERATÖRSÜZ OTOMATİK TARTIM Proximity Kart Okuyuculu Sistem RFID Okuyuculu Sistem Proximity Kart Okuyuculu Sistem Ana Bilgisayar ACT (Otomatik Tartım Terminali) Kamera Trafik

Detaylı

Kullanım Kılavuzu / User s Guide Garanti Belgesi / Guarentee Certificate

Kullanım Kılavuzu / User s Guide Garanti Belgesi / Guarentee Certificate Pratik-CP series Kullanım Kılavuzu / User s Guide Garanti Belgesi / Guarentee Certificate PRATİKKART, PRATİK-CP SERİSİ Pratikkart, Pratik-CP serisi (şifre + kartlı geçiş sistemi) KGS (Kartlı Geçiş Sistemi)

Detaylı

Kullanım Kılavuzu / User s Guide Garanti Belgesi / Guarentee Certificate

Kullanım Kılavuzu / User s Guide Garanti Belgesi / Guarentee Certificate Pratik-C series Kullanım Kılavuzu / User s Guide Garanti Belgesi / Guarentee Certificate PRATİKKART, PRATİK-C SERİSİ PratikKart, Kartlı Geçiş Sistemi Pratik-C serisi, KGS (Kartlı Geçiş Sistemi) mantığında

Detaylı

. ArVına. Farklı tasarım çeşitleri ile bina içersinde görsel bir etki oluşturacak kabin ve kat butonyerlerimizi daha yakından inceleyiniz.

. ArVına. Farklı tasarım çeşitleri ile bina içersinde görsel bir etki oluşturacak kabin ve kat butonyerlerimizi daha yakından inceleyiniz. Farklı tasarım çeşitleri ile bina içersinde görsel bir etki oluşturacak kabin ve kat lerimizi daha yakından inceleyiniz Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Eco serisi kabin ve kat leri

Detaylı

E700 TAM OTOMATİK ASANSÖR KAPISI KARTI KULLANICI DOKÜMANI SGM SERİ ÜRETİMDEN KALDIRILMIŞTIR ELEKTRONİK SİSTEM GELİŞTİRME, MÜH. TİC. LTD. ŞTİ.

E700 TAM OTOMATİK ASANSÖR KAPISI KARTI KULLANICI DOKÜMANI SGM SERİ ÜRETİMDEN KALDIRILMIŞTIR ELEKTRONİK SİSTEM GELİŞTİRME, MÜH. TİC. LTD. ŞTİ. E700 TAM OTOMATİK ASANSÖR KAPISI KARTI KULLANICI DOKÜMANI SERİ ÜRETİMDEN KALDIRILMIŞTIR SGM ELEKTRONİK SİSTEM GELİŞTİRME, MÜH. TİC. LTD. ŞTİ. ŞEMSETTİN GÜNALTAY CAD. AVŞAR SK NO:42/2 KOZYATAĞI, KADIKÖY

Detaylı

DA SİSTEMİ. Melih AYBEY. Aybey Elektronik com 1. GİRİŞ. kullanılmaktadır. İnverterin çok zor ÖZET. değinilecektir.

DA SİSTEMİ. Melih AYBEY. Aybey Elektronik com 1. GİRİŞ. kullanılmaktadır. İnverterin çok zor ÖZET. değinilecektir. 89 ASANSÖRDE TÜMLEŞİK KUMAND DA SİSTEMİ Melih AYBEY Aybey Elektronik melih@aybey. com ÖZET Günümüzde asansör kumanda tablolarında inverterler (motorr sürücüler) yoğun olarak kullanılmaktadır. Bu yüzden

Detaylı

Patent & Faydalı Model Tescil No: 2009/02948

Patent & Faydalı Model Tescil No: 2009/02948 SMART TELEMETRY ST-1206A Patent & Faydalı Model Tescil No: 2009/02948 Uzak İstasyon Kontrolu İçin Geliştirilmiş Telemetri Açıklama: ST 1206A, uzaktan ölçme, izleme, kontrol ve kullanıcı tanımlı fonksiyonları

Detaylı

Hızlı montaj le tasarruf sağlayın. Hızlı kurulum Kolay ve hatasız montaj. www.entes.com.tr

Hızlı montaj le tasarruf sağlayın. Hızlı kurulum Kolay ve hatasız montaj. www.entes.com.tr Hızlı montaj le tasarruf sağlayın Hızlı kurulum Kolay ve hatasız montaj www.entes.com.tr MPR- 3 fazlı akım trafosu ın Avantajları Kolay Pano Kurulumu Tek kablo ile tornavida kullanmadan kolay bağlantı

Detaylı

AR-GE ÜRETİM YAZILIM HİZMET TEKNİK SERVİS

AR-GE ÜRETİM YAZILIM HİZMET TEKNİK SERVİS AR-GE ÜRETİM Mobiltrust, Mobil takip ve uzaktan veri iletim sistemleri konularında son derece güçlü elektronik tasarım, yazılım ve üretim geliştirme yeteneklerine sahip, sektöründe güvenilir ve öncü bir

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BİLGİSAYAR AĞLARI LABORATUVARI DENEY 5. Yönlendiricilerde İşlem İzleme ve Hata Ayıklama

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BİLGİSAYAR AĞLARI LABORATUVARI DENEY 5. Yönlendiricilerde İşlem İzleme ve Hata Ayıklama HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BİLGİSAYAR AĞLARI LABORATUVARI DENEY 5 Yönlendiricilerde İşlem İzleme ve Hata Ayıklama Bu deneyde, Laboratuvar görünümü, Çizim 5.1 de gösterilen biçimde

Detaylı

Asansör bekleme konumunda iken ENTER butonuna 2 sn. basılı tutularak programlama moduna girilir.

Asansör bekleme konumunda iken ENTER butonuna 2 sn. basılı tutularak programlama moduna girilir. PROGRAMLAMA (Ver:1.50 ve üzeri) Asansör bekleme konumunda iken ENTER butonuna 2 sn. basılı tutularak programlama moduna girilir. Ana Program No Program İsmi B02:Kumanda Tipi 2ButonToplama B02:KumandaTipi

Detaylı

Semboller : :Açma kapama alteri :Ate leme butonu :Yardımcı röle :Merkez kontak :Normalde açık kontak :Normalde kapalı kontak :UV.

Semboller : :Açma kapama alteri :Ate leme butonu :Yardımcı röle :Merkez kontak :Normalde açık kontak :Normalde kapalı kontak :UV. ALEV MONİTÖRÜ 03A1 Uygulama Alev monitörleri, uygun alev elektrodu veya UV. fotosel ile birlikte, alevin belirli bir standardın altında olduğunu, yanmanın iyi olduğunu veya alevin söndüğünü haber verir.

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Otomatik 90 Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 Dışa Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 İçe Açılır Kapı Çift Kanatlı 90 Dışa Açılır

Detaylı

Türkiye Mümessili. F.A.S.T Fabrika Aygıtları Sistem Teknolojisi Ltd.Şti. FAST PLAZA Karaman Çiftlik Yolu No:51 Küçükbakalköy / Kadıköy / İstanbul

Türkiye Mümessili. F.A.S.T Fabrika Aygıtları Sistem Teknolojisi Ltd.Şti. FAST PLAZA Karaman Çiftlik Yolu No:51 Küçükbakalköy / Kadıköy / İstanbul Türkiye Mümessili F.A.S.T Fabrika Aygıtları Sistem Teknolojisi Ltd.Şti FAST PLAZA Karaman Çiftlik Yolu No:51 Küçükbakalköy / Kadıköy / İstanbul Tel: 0216 574 9434 pbx Fax: 0216 574 1660 Web: http://www.fastltd.net

Detaylı

2 Kablolu Villa Zil Paneli (Kart Okuyuculu)

2 Kablolu Villa Zil Paneli (Kart Okuyuculu) 2 Kablolu Villa Zil Paneli (Kart Okuyuculu) 2K-61 Kullanım Kılavuzu RF CARD 2K-61 Villa Zil Paneli 1.Bölümler ve Fonksiyonları Balık Gözü Kamera Hoparlör Gece Görüş Ledi RF CARD Kart Okutma Penceresi 182

Detaylı

IBR IMBus Modüller. IMBus evrensel bir Ölçüm kutusudur.

IBR IMBus Modüller. IMBus evrensel bir Ölçüm kutusudur. IMBus evrensel bir Ölçüm kutusudur. Ölçüm Kutusu [IMBus] metroloji ve arayüz alanında bir teknoloji adımıdır. Tüm sensor ve ölçü aletleri için güçlü bağlantı modülleri ile bilgisayar arayüzlerinde maksimum

Detaylı

ART S603W Standalone Kart Okuyucu

ART S603W Standalone Kart Okuyucu ART S603W Standalone Kart Okuyucu ART S603W Standalone kart okuyucuya ait genel bilgiler, montaj, kablolama, programlama bilgileri ve teknik özellikleri hakkında detaylı açıklama. www.artelektronik.com

Detaylı

Hırsız Alarm Sistemleri

Hırsız Alarm Sistemleri Hırsız Alarm Sistemleri FCA-62 & Keypad Kablolu Alarm Paneli + LED / LCD Keypad 146 FCA-824 & Keypad Kablolu Alarm Paneli + LCD Keypad 147 FCA-LED62 Kablolu LED Keypad 148 FCA-LCD64 Kablolu LCD Keypad

Detaylı

ALEV MONİTÖRÜ. ( 4 20 ma ) 03MA. 03MA Alev monitörünün uygulama alanları : 03MA Alev monitörünün yapısı : Özellikler :

ALEV MONİTÖRÜ. ( 4 20 ma ) 03MA. 03MA Alev monitörünün uygulama alanları : 03MA Alev monitörünün yapısı : Özellikler : ALEV MONİTÖRÜ ( 4 20 ma ) 03MA 03MA Alev monitörünün uygulama alanları : Brülörlerde alev denetimi Ultraviyole fotoseller ile alev izlemek için. Yüksek gerilim hatlarında korona tespit etmek için. Yarı

Detaylı

AC SERİSİ YENİ HAZIR TESİSAT SİSTEMİ. Mehmet AKKUŞ AYBEY ELEKTRONİK

AC SERİSİ YENİ HAZIR TESİSAT SİSTEMİ. Mehmet AKKUŞ AYBEY ELEKTRONİK AC SERİSİ YENİ HAZIR TESİSAT SİSTEMİ Mehmet AKKUŞ AYBEY ELEKTRONİK ÜRÜN TANITIM SEMİNERİ 16 ŞUBAT 2016 HAZIR TESİSAT NEDİR? Asansör Hazır Tesisatı, asansörde yapılacak tüm elektrik tesisat bağlantılarının

Detaylı

.. YILI BİLGİSAYAR SİSTEM KURULUM BAKIM ONARIM VE ARIZA GİDERME KURS PLANI MODÜL SÜRESİ

.. YILI BİLGİSAYAR SİSTEM KURULUM BAKIM ONARIM VE ARIZA GİDERME KURS PLANI MODÜL SÜRESİ .... YILI BİLGİSAYAR KURULUM BAKIM ONARIM VE ARIZA KURS PLANI KURS MERKEZİNİN ADI ALAN ADI KURSUN ADI. TOPLAM SÜRE BAŞLAMA TARİHİ BİTİŞ TARİHİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ 352 SAAT.. /.. /... /.. /. BİLGİSAYAR

Detaylı

ÖZKAY ELEKTRONİK. TK-103 Asansör Kumanda Kartı. KULLANIM KILAVUZU v1.00

ÖZKAY ELEKTRONİK. TK-103 Asansör Kumanda Kartı. KULLANIM KILAVUZU v1.00 ÖZKAY ELEKTRONİK TK-103 Asansör Kumanda Kartı KULLANIM KILAVUZU v1.00 TK-103 ASANSÖR KUMANDA KARTI KULLANIM KILAVUZU v1.00 ÖZKAY ELEKTRONİK 2008 Eğitim Mahallesi Postane Sokak 13/2 Kadıköy İstanbul Tel

Detaylı

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI SATIŞ DESTEK DOKÜMANI ML-1630 MAXLOGIC SUPERVISOR GRAFİKSEL İZLEME VE YÖNETİM YAZILIMI ML-1630 Supervisor yazılımı; akıllı adresli yangın algılama sistemlerindeki yangın ve hata olaylarının grafiksel olarak

Detaylı

.. YILI BİLGİSAYAR SİSTEM KURULUM BAKIM ONARIM VE ARIZA GİDERME KURS PLANI MODÜL SÜRESİ

.. YILI BİLGİSAYAR SİSTEM KURULUM BAKIM ONARIM VE ARIZA GİDERME KURS PLANI MODÜL SÜRESİ .... YILI BİLGİSAYAR SİSTEM KURULUM BAKIM ONARIM VE ARIZA KURS PLANI KURS MERKEZİNİN ADI ALAN ADI KURSUN ADI. TOPLAM SÜRE BAŞLAMA TARİHİ BİTİŞ TARİHİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ 352 SAAT.. /.. /... /.. /. BİLGİSAYAR

Detaylı

125 KHZ PROXIMITY KART OKUYUCU KO 125

125 KHZ PROXIMITY KART OKUYUCU KO 125 125 KHZ PROXIMITY KART OKUYUCU KO 125 Kullanım Kitabı V 1.0 www.kontal.com.tr Ağustos, 2014 KONTAL ELEKTRONİK :: PROXIMITY KART OKUYUCU (KO 125) 0 1. KULLANIM ALANI Proksimity kart okuyucuları, giriş ve

Detaylı

Kullanma Kılavuzu. FM443 Güneş enerjisi modülü. Fonksiyon Modülü. Kullanıcı için. Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz 6 720 615 874-03/2008 TR

Kullanma Kılavuzu. FM443 Güneş enerjisi modülü. Fonksiyon Modülü. Kullanıcı için. Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz 6 720 615 874-03/2008 TR Kullanma Kılavuzu Fonksiyon Modülü FM443 Güneş enerjisi modülü Kullanıcı için Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz 6 720 615 874-03/2008 TR Içindekiler 1 Emniyet....................................... 3

Detaylı

BQ Modbus Analog Giriş Kartı 6 Kanal PT100 - PT1000. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: BQTEK

BQ Modbus Analog Giriş Kartı 6 Kanal PT100 - PT1000. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: BQTEK Modbus Analog Giriş Kartı 6 Kanal PT100 - PT1000 Kullanım Kılavuzu Doküman Versiyon: 1.0 22.04.2016 BQTEK İçindekiler İçindekiler... 2 1. Cihaz Özellikleri... 3 2. Genel Bilgi... 3 1. Genel Görünüm...

Detaylı

THE RAINBOW SCADA D-200

THE RAINBOW SCADA D-200 THE RAINBOW SCADA D-200 İNTERNET TABANLI JENERATÖR KONTROL CİHAZI REV-03 25.12.2014 ÇOK FONKSİYONLU AYNI CİHAZIN FONKSİYONLARI : AMF-OTOMATİK TRANSFER PANELİ ATS- TRANSFER CİHAZI REMOTE START- UZAK ÇALIŞTIRMA

Detaylı

ROLAN ALICI KARTI KULLANIM KİTABI V 4.0

ROLAN ALICI KARTI KULLANIM KİTABI V 4.0 ROLAN ALICI KARTI KULLANIM KİTABI V 4.0 OCAK, 2012 KONTAL ELEKTRONİK :: ROLAN ALICI KARTININ KULLANIM KİTABI 0 1. TEKNİK ÖZELLİKLER RKA ( Tek Ve Çift Kanal Çıkışlı) 12 / 24 Volt ayarlanabilir çalışma voltajı

Detaylı

Sesli uyarının uzaktan etkinleştirilmesi. Açıklama

Sesli uyarının uzaktan etkinleştirilmesi. Açıklama Açıklama Açıklama Sesli uyarının uzaktan etkinleştirmesi fonksiyonu, üstyapı donanımı tarafından kombinasyon aygıtındaki sesli uyarıyı etkinleştirmek için kullanılır. Fonksiyonu etkinleştirmek için aşağıdaki

Detaylı

OTOMATİK KAPI KONTROL CİHAZI

OTOMATİK KAPI KONTROL CİHAZI OTOMATİK KAPI KONTROL CİHAZI EKONT Otomatik kapı kontrol cihaz her türlü tam otomatik kapı otomasyonu uygulamalarında kullanılmak üzere tasarlanmış, çok fonksiyonelli ve her türlü güvenlik önlemleri düşünülmüş

Detaylı

TFP-1221 ANALOG ADRESLİ YANGIN ALARM PANELİ, 1 LOOP, NETWORK EDİLEBİLİR, 72 BÖLGE GÖSTERGELİ

TFP-1221 ANALOG ADRESLİ YANGIN ALARM PANELİ, 1 LOOP, NETWORK EDİLEBİLİR, 72 BÖLGE GÖSTERGELİ TFP-1221 ANALOG ADRESLİ YANGIN ALARM PANELİ, 1 LOOP, NETWORK EDİLEBİLİR, 72 BÖLGE GÖSTERGELİ TFP-1221 Serisi panel, Türkiye koşullarına uygun olarak tasarlanıp üretilen kullanıcı ve teknisyen dostu analog

Detaylı

AKINSOFT. Eofis NetworkAdmin. AKINSOFT EOfis NetworkAdmin Kurulumu Bilgi Notu. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 10.01.2008. Copyright 2008 AKINSOFT

AKINSOFT. Eofis NetworkAdmin. AKINSOFT EOfis NetworkAdmin Kurulumu Bilgi Notu. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 10.01.2008. Copyright 2008 AKINSOFT AKINSOFT EOfis NetworkAdmin Kurulumu Bilgi Notu Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 10.01.2008 1 - Çalışma Şekli Hakkında Kısa Bilgi modülü kısaca aşağıdaki işlemleri yapar. Bu özelliklerin çalışabilmesi

Detaylı