Ön Ödemeli Akıllı Kartlı Sayaç Sistemleri

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Ön Ödemeli Akıllı Kartlı Sayaç Sistemleri"

Transkript

1 Ön Ödemeli Akıllı Kartlı Sayaç Sistemleri Kalorimetre ( ısı sayacı ); Isı tesisatının girişine veya dönüşüne bağlanarak, evlerde veya iş yerlerinde kullanılan ısının miktarını belirleyen ve kullanılan ısının bedelinin idare tarafından tahsiline yardımcı olan bir ölçü aletidir.içinden geçen ısı miktarını, üzerinde bulunan bir ekranda, kw cinsinden gösterir.isı satış sistemlerinin ulaştığı önemli noktalardan biri olan"ön Ödemeli ısı Sayaç Sistemleri"uygulamada bir çok kolaylıkları beraberinde getirmektedir. Bu sistemin, ısı dağıtım kuruluşlarının işlerini oldukça kolaylaştıran bir sistem olduğu görülmüştür. Ayrıca tahsilat işlemlerinde büyük kolaylıklar sağladığı ve kaçakları önleme konusunda etkin rol oynadığı anlaşılmıştır. Klasik tip sayaçlara göre zaman ve para yönünden tasarruf etme imkanı sağlayan bu sayaçlar idarelerin ve abonelerin tercih sebebi olmuştur. Dünya genelinde elektronik sayaçlar çok büyük bir hızla mekanik sayaçların yerini almaktadır. 15 yıldan beri ısı ve su sayaçları üzerine faaliyet gösteren firmamız, elektronik sayaçlarında satışı ve satış sonrası hizmetler konusunda dünyanın önde gelen markaları ile işbirliği yapmaktadır. Konusunda uzmanlaşmış, mühendis, teknisyen ve diğer çalışanlardan oluşan kadrosu ile hizmet vermektedir. Ön Ödemeli Sistem Abonelerin ısı ve su kullanım miktarlarının hesaplanması ve kullanım bedelinin peşin olarak ödenmesi esasına dayanan bir ödeme sistemidir. Her sayaca bir abone kartı tanımlıdır. Bu kartlarla abone kredi yükleme merkezlerinden istediği miktarda kredi yükleyebilir. Akıllı kart sayaca okutulduğu zaman kartta yüklenmiş olan bu krediler sayaca aktarılmış olur. Kredi bitiminde sayaç vanasını kapatır. Abone kartını tekrar sayaca takdığında, karttaki yedek kredi sayaca yüklenerek vana açılır. Böylelikle abone yedek kredi miktarı kadar su kullanabilecek ve aynı zamanda kredi satın alması için ikaz edilecektir. Aboneler akıllı kartlarına, kredi yükleme noktaları Kiosk'lardan mesai saatleri dışında avans kredi yükleyebilir.

2 Ön Ödemeli Sayaç Ana Kontrol Kartı Kontrol Kartı, sayacın toplam tüketimi, kalan kredisi,harcanan kredisi, sayaç numarası ve sayacın genel durumu ile ilgili tüm bilgileri hafızasında saklayabilecek şekilde tasarlanmıştır. Bu bilgiler enerji ünitesinin değişimi sırasında da kaybolmamaktadır. Sayaçtan geçen birim su miktarı elektronik devre tarafından algılanarak kayıtlı bulunan bakiye miktarından azaltılmaktadır. Bu sayede abone ne kadar bakiyesi kaldığını ve kullandığı suyun fiyatını LCD ekranda görebilmektedir. Özellikle kademe tarife uygulandığı takdirde bakiye-fiyat sistemi yerine kredi sistemi kullanıldığında abonenin ne kadar suyu veya ısısı kaldığını kestirebilmesi söz konusu olamamaktadır. Sayaçtaki bakiye miktarı bittiğinde sayaç vanasın kapatır.vana kapandığında abone,kartında kalan yedek bakiyesini kullanarak kapanan vanayı tekrar açar. Sayaca abonenin kartı takıldığında sırasıyla yüklenen bakiye daha sonra abonenin toplam tüketimi, sayaç üzerindeki toplam kalan bakiye, Eğer abone kartı bir yükleme işlemi yapmadan sayaç üzerindeki düğmeye basarsa toplam bakiye görüntülenir. ALNA Ön Ödemeli Elektronik Kartlı Sayaç Ana Kontrol Kartı Enerji ünitesinin voltaj seviyesini sürekli ölçer.vana kapanamadığında, Ana Kontrol Kartı saymaya devam eder. Kullanılan ısı ve su miktarı borç olarak kaydedilir ve sayaca kredi yüklendiğinde, borç olarak kaydedilen miktar yeni yüklenen krediden otomatik olarak düşürülür. Vana Kontrol Birimi İşlevsel Özellikler Sistemde motorlu küresel vana kullanılmaktadır. Elektronik devre kontrollü olup, kireçlenmeye karşı periyodik açılıp kapanma fonksiyonu vardır. Küresel vana açık pozisyonda iken su içerisindeki partiküller, su ile beraber sayaçtan geçeceği için sayacın vana sistemine zarar vermesi söz konusu değildir. Küresel vana kapalı konumda iken sayaç ısı ve su geçişine vermeyecektir. Küresel vananın açma-kapama süresi 15 saniyedir.

3 Ön Ödemeli Sayaçda Kullanılan Uyarılar 1. CEZALI Uyarısı Alna Ön Ödemeli Akıllı Kartlı Sayaç gövdesine herhangi bir müdahale durumunda sayaç CEZALI duruma geçecek ve vanasını kapatacaktır. Aynı anda elektronik ana ünite yapılan bu müdahaleyi kalıcı hafızasına kaydedecektir. 2. PİL AZ Uyarısı Alna Ön Ödemeli Akıllı Kartlı Sayaç enerji birimindeki pilleri durumunu sürekli ölçerek sisteme bildirir. Piller zayıfladığı zaman sayaç PİL AZ uyarısı vererek uyarır. Pil bitmeden de hafızasındaki bilgileri kalıcı hafızasına kayderek vanasını kapatır ve pil değişimini bekler. Pilleri durumu sürekli olarak ölçülür ve abone kartı aracılığı ile merkeze taşınır. 3. KREDİ AZ Uyarısı Abonenin kredisi idarenin belirlediği miktarın altına düştüğünde sistem KREDİ AZ uyarısı verir. Bu sayede aboneler kredi almaları konusunda uyarılmış olur. 4. HATA Uyarısı Sayaca vana kapatma kartı yetkili tarafından okutulduğunda sayaç HATA uyarısı verir ve vanasını kapatır. HATA uyarısının gitmesi için kapatma kartının yeniden okutulması gerekir. 5. AÇIK-KAPALI Uyarısı Sayacın vanası açık konumda iken AÇIK bilgisi ekranda gösterilir. Aynı şekilde vana durumu kapalı ise ekranda KAPALI bilgisi görüntülenir.

4 Ön Ödemeli Sayaçlarda Görüntülenen Mesajlar Alna Ön Ödemeli Sayaca Abone Kartı okutulduğunda ekranda sırası ile; 1. Yüklenen Miktar (TL) 2. Toplam Tüketim ( kw veya m3) 3. Birim Su Fiyatı (TL/m3 veya kw) 4. Toplam Miktar (TL) görüntülenir. Kontrol Kartı okutulduğunda "Abone Kartı" ile görüntülenen bilgilere ek olarak ekranda sırası ile; 5. Yazılım versiyon numarası 6. Sayaç Numarası 7. Sayaç Tarihi ve Saati görüntülenir. LCD İkonları Mesajları YÜK Mesajı sayaca yüklenen kredi miktarını ifade eder. KAL Mesajı sayaçtaki bakiye miktarını ifade eder. Su kullanım miktarına bağlı olarak zaman içerisinde azalır. Mesajında işareti varsa sayaçtaki miktarın bittiği halde mesai saatleri dışında olduğundan sayacın vanasını kapatmadığını, su kullanımının sürdüğünü gösterir. İlk mesai günü başlangıcında sayaç vanasını kapatır. TOP Mesajı ile görüntülenen 5 basamaklı rakam abonenin o güne kadarki su sarfiyatının m3 olan kısmını, ekranın sağ tarafındaki 2 basamak ise su sarfiyatının litre kısmını göstermektedir FİYAT Mesajı ile abonenin kullandığı kademedeki 1 ton suyun fiyatı YTL/m3 cinsinden gösterilir. AÇIK Mesajı sayacın vanasının açık konumda olduğunu bildirir. KAPALI Mesajı vanasının kapalı konumda olduğunu bildirir. HATA Mesajı sayaçta bir arıza olduğunu bildirir. Bu durumda abonenin idareye giderek durumu bildirmesi gerekmektedir CEZALI Mesajı sayaca müdahale olduğu durumlarda ekranda belirir. Bu durumda sayaç vanasını kapatarak cezalı duruma geçer. Bu müdahale tarih ve saat bilgileriyle birlikte merkeze de ulaştırılmaktadır. PİL AZ Pillerden herhangi biri tamamen boşaldığını bildirir. Sayaç vanasını kapatarak uyarı verir. KREDİ AZ Sayacın içerisindeki kredi miktarı idarece belirlenen seviyenin altına düştüğünü bildirir.

5 Genel Özellikler Sayaç AT 75/33 direktifine uygun olarak üretilmiş olup TR / no lu AT Tip onayı ile SS no lu Ulusal Tip onayı mevcuttur. Sayaç IP68 koruma sınıfına uygun olarak üretilmiştir. Sayaç tamamen izole edilerek su, buhar gibi etkenlere karşı korunmuştur. Sayacın endeksi hem elektronik göstergeden hem de sayaçtan okunabilir. Sayaç üzerinde küresel vana sistemi mevcut olup kireçlenmeye karşı ayda bir kere vanasını açıp kapatır. Kontaksız kart kullanımı ile kart okuma ünitesi dış ortam etkilerinden (toz,nem, korozyon ) korunmuştur. Akıllı kartlar ile haberleşme ISO14443A protokolüne uygundur. Her abonenin sayacına tanımlı bir abone kartı bulunur.kart sadece tanımlı olduğu sayaca işlem yapabilir. Elektronik göstergede tüketim, miktar, borç, kredi fiyatı,ceza ve pil durumu bilgileri görülebilir. Abone kartı vasıtası ile pil seviye bilgileri, ceza konumları,dönem, kademe, tarife bilgileri merkeze aktarılabilir. Abone kartı aracılığı ile kredi yüklemesi sırasında merkez bilgisayarlardan yeni dönem kademe tarife bilgileri de sayaca aktarılmış olur. Gösterge üzerinde kalan miktarı ve kullanılan toplam su veya ısı miktarını ayrı ayrı görebilme imkanı vardır. Sayaç cezalı duruma geçince vanasını kapatır. İdare görevlilerince, yetki kartı kullanılarak sayaç normal çalışma konumuna geçirilir. Aksi halde sayaçta yüklü kredi bulunsa bile vana açılmaz. Sayacın içersinde enerji kaynağı olarak uzun ömürlü lityum pil kullanılmıştır. Pil seviyesi kritik değerin altına düştüğünde sistem bilgileri(tüketim,kredi, borç,ceza) kalıcı hafızaya kaydedilip valf kapatılır. Pil değiştirilene kadar valf açılmaz. Abone herhangi bir nedenden dolayı (taşınma vs.) sayaçtaki kredisinin iadesini talep ederse, abone kartını idareye götürüp idareye tanımlatır tanımlama sonrası kartını sayaca takarak krediyi geri alır. Bu esnada valf kapanır abone iade yapılmış kartını tekrar idareye götürerek geri ödemesini alır. Elektronik devre manyetik alanlara ve elektro-statik boşalmalara karşı korunmuştur. Sayacın elektronik devresi rutubetli ve kirli ortamlarda tamamen izole edilmiştir.

6 Bakım ve Onarım ALNA Isı veya Su Sayacı çağımızın en ileri teknolojisini kullanarak kaliteli malzeme ve vasıflı işçilikle imalat esnasında her türlü kalite kontrolden geçerek üretilmektedir. Sayacımızın ölçme hassasiyeti kontrol edilmiş ve tüm ayarları yapılmış olup T.C.Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Ölçüler ve Ayar Müdürlüğü tarafından MID müsadeleri doğrultusunda belgelendirilmiştir.. Montaj ve Kullanma Talimatı Sayacınız dış atmosferik tesirlerden etkilenmeyecek bir yerde monte edilmelidir. Sayacınızı bağlamadan önce tesisatın iki ucunu aynı eksene getiriniz ve boru devresinden su geçirerek tesisatınızı iyice temizleyiniz. Sayacınız temiz su tesisatında kullanılmak içindir. Kumlu,çamurlu, temiz olmayan sularda kullanmayınız. Sayacınızı muhakkak yatay olarak, suyun geçiş yönünü gösteren ok istikametinde monte ediniz Akıllı Kart Kredi yükleme ve kontrol işlemleri o sayaca tanımlı abone kartı ile yapılabilmektedir. Her sayaca ait bir tek abone kartı vardır. Abone kartını kaybettiğinde aboneye yeni kart tanımlanır ve eski kart geçerliliğini yitirir. Sistemde ISO 14443A standardına uygun kontaksız kartlar kullanılmaktadır. 1 KB hafıza, okuma yazma, 10 yıl veri saklama kapasitesi, ISO/IEC DIS standardı ile 3 aşamalı şifreli haberleşme özelliği vardır.

7 Abone Kartı : Aboneye tahsis edilen bu kart ile bilgi transferi, bilgi gösterimi, kredi alımı ve yüklemesi yapılır. Ayrıca sayaçtaki kredinin geri iadesinin yapılması içinde kullanılır. Yetki Kartı : Sayacın ceza mesajı göstererek kilitlendiği durumlarda,sayacın tekrar aktif duruma getirilmesini sağlar. Test Kartı : İdare tarafından sayacın işlemlerini durdurmak veya tekrar başlatmak için kullanılır. Kontrol Kartı : İdare tarafından sayacın tüm bilgilerin okunmasını sağlar. Sayaç Abone Kartı İle Yapılan İşlemler Tüm abone işlemleri Abone Kartı ile yapılabilir. Kart ilgili aboneye sistemden tanıtıldığında abonenin ait olduğu abone tipine göre tarife bilgileri, yedek bakiye, kritik bakiye gibi bilgiler karta aktarılır. Abone kartı sayaca okutulduğunda bu bilgiler sayaca yüklenmiş olur. Aboneler bu kart aracalığı ile sayaçlarına kredi yükleyebilirler. Sayaç içindeki tüm bilgileri abone kartı aracılığı ile sisteme aktarır. Abone Kartı sistemde okutulduğunda içindeki tüm bilgiler (pil durumu, ceza bilgileri, sayaç endeksi, son kredi yükleme tarihi, vb ) sisteme aktarılmış ve kaydedilmiş olur. Aynı zamanda eğer sayaçtaki tarife bilgilerinin de güncellenmesi gerekiyorsa abone kartına yeni tarife bilgileri yazılır. Abone, kredisi bittiği vakit Abone Kartını okutmak sureti ile yedek kredisini sayaca yükler. Aboneler vananın kapanmasını isterlerse Abone Kartını sistemden İade Kartına dönüştürebilir. Bu sayede sayaç içerisindeki kredilerini geri alabilir. Abone sayacının kapanmasını isterse de bu işlem yapılabilir.

8 Lityum Piller Teknik Bilgi CR17450SL L Nominal Gerilim : 3 V Nominal Kapasite : 2200 mah Çalışma Sıcaklığı : -40 C C Ağırlık : 26 g Oda sıcaklığındaki raf ömrü : 10 yıl ER1405M Nominal Gerilim : 3,6 V Nominal Kapasite : 1800 mah Çalışma Sıcaklığı : -55 C C Ağırlık : 22 g Oda sıcaklığındaki raf ömrü : 10 yıle R LCD Ekran Teknik Bilgiler LCD tipi : STN/Transflektif/Pozitif Multiplexing Oranı : 1/17 DUTY, 1/5 BIAS VDD : 3 V Vop : 5 V Çalışma sıcaklığı : -20 C - 70 C Saklama sıcaklığı : -30 C - 80 C 4

9 Philips Mifare 1 Akıllı Kart Teknik Bilgiler Kontaksız veri ve enerji transferi(pil gereksinimi yok) 100 mm ye kadar çalışma mesafesi (anten şekline göre) Çalışma frekansı : MHz Hızlı veri transferi 106 kbit/s Yüksek veri güvenliği 1 KB hafıza birimi (4 Blok Her Biri 16 Sektor ) Her bloğa farklı şifre ile erişim özelliği 10 yıl veri saklama kapasitesi defa yazma okuma ISO/IEC DIS standardına uygun 3 aşamalı şifreli haberleşme Sektor başına iki anahtar tanımlanma özelliği (48 Bit) Tek (Benzersiz) seri numarası olma özelliği Philips RC 530 Kart Okuma Teknik Bilgiler 100 mm ye kadar çalışma mesafesi (anten şekline göre) ISO 14443A kontaksız kart haberleşme standardını destekleme MIFARE kartlarını okuyup yazabilme Baud Rate:424 khz e kadar haberleşmeyi destekleme özelliği Kriptolu haberleşme Tek(Benzersiz) seri numarası olma özelliği Tüm abone işlemleri Abone Kartı ile yapılabilir. Kart ilgili aboneye sistemden tanıtıldığında abonenin ait olduğu abone tipine göre tarife bilgileri, yedek bakiye, kritik bakiye gibi bilgiler karta aktarılır. Abone kartı sayaca okutulduğunda bu bilgiler sayaca yüklenmiş olur. Aboneler bu kart aracalığı ile sayaçlarına kredi yükleyebilirler.sayaç içindeki tüm bilgileri abone kartı aracılığı ile sisteme aktarır. Abone Kartı sistemde okutulduğunda içindeki tüm bilgiler (pil durumu, ceza bilgileri, sayaç endeksi,son kredi yükleme tarihi, vb ) sisteme aktarılmış ve kaydedilmiş olur.

10 Aynı zamanda eğer sayaçtaki tarife bilgilerinin de güncellenmesi gerekiyorsa abone kartına yeni tarife bilgileri yazılır. Abone, kredisi bittiği vakit Abone Kartını okutmak sureti ile yedek kredisini sayaca yükler. Aboneler vananın kapanmasını isterlerse Abone Kartını sistemden İade Kartına dönüştürebilir. Bu sayede sayaç içerisindeki kredilerini geri alabilir. Abone sayacının kapanmasını isterse de bu işlem yapılabilir Yazılım Sayaç yazılımı, firmamız bünyesindeki Yazılım Mühendisleri tarafından yılların vermiş olduğu birikim ve tecrübeler doğrultusunda idarelerin ihtiyaçlarını en hızlı ve pratik şekilde, giderebilmek üzere titizlik ile tasarlanmıştır. Belediyelerin kullandıkları otomasyon programları ile yazılım firmalarının izin vermesi durumunda sisteme uyumu mümkündür. Yazılım güvenliği bakımından yetkisiz kişilerin veritabanına erişimi engellenmiştir. Her kullanıcı kendisine ait parola ile sisteme giriş yapabilir Tanımlanan yetki seviyesine göre kullanıcı ilgili menülere erişebilir. Yazılımda abone kartı ile gelen sayaç bilgileri doğrultusunda ilgili iş emri otomatik olarak oluşturulur. Yazılımda Abone işlemleri, Satış işlemleri, Raporlama gibi işlemler yer almaktadır. Raporlama kısmında Fatura kayıtları, Abone kayıtları ve Sayaç bilgileri ile ilgili her türlü istenilen bilgiye ulaşılabilmektedir. Yazılımda, Belli bir süre boyunca kredi almayan abonelerin listesi, belli bir mahalledeki abonelerin listesi ve abone tiplerine göre satışların listesi gibi çeşitli istatistiksel işlemler grafiksel olarak izlenebilmektedir. Kredi satın almak için gelen abonenin kartındaki bilgiler sisteme otomatik olarak kaydedilir. Sayacın son bilgilerinin sisteme

11 aktartılması için idareye gelmeden önce abonenin kartını sayaca okutması gerekmektedir. İdarece istenilmesi durumunda abonelere avans kredi veren kiosk sistemi kurulur. İdarece alınan karar doğrultusunda sayaca yüklenmek üzere sistemde dört farklı kademe tarife oluşturulabilir. Kademe tarife bilgileri programda düzenlenir ve abone kredi almaya geldiğinde düzenlenen bilgiler sayaca yüklenmek üzere karta aktarılır. Satış Ünitelerinin Mevcut Belediye Yazılımı İle Uyumu ALNA Abone Yönetim Sistemi idarelerdeki mevcut yazılımla değişik şekillerde çalışabilecek şekilde esnek yapıdadır. Satış ünitesi haberleşme fonksiyonları DLL olarak ayrı bir kütüphanede toplanmıştır. Belediyedeki mevcut yazılım kolaylıkla bu DLL kullanılarak sistemlerine ALNA sistemini dâhil edebilirler. Mevcut idare yazılımının oluşturacağı iş emirleri ile ALNA Abone Yönetim Sistemi aboneye yüklenecek kontör miktarını belirleyip yükleme yapabilir Mevcut Belediye yazılımından tahakkuk ve tahsilat yapılıp ALNA Abone Yönetim Sistemi ile kontör satışı yapılabilir. Mevcut Belediye yazılımından bağımsız olarak ALNA Abone Yönetim Sistemi tahsilat yapabilir. Belediye yazılım firmasının da katkıları ile idarenin istediği şekilde yazılım geliştirilir. Ön Ödemeli Sistemde Kullanılan Sayaçların Teknik Özellikleri GENEL ÖZELLİKLERİ PERFORMANS ÖZELLİKLERİ BOYUTLAR Ek te Kataloglarda Belirtilmiştir.

ÖN ÖDEMELİ KALORİMETRE

ÖN ÖDEMELİ KALORİMETRE ÖN ÖDEMELİ KALORİMETRE ÖN ÖDEMELİ ULTRASONİC KALORİMETRE ALNA AÖK01, merkezi ısıtma sistemi ile ısıtılan binalarda, Isınma ve sıcak su ihtiyacının ferdi sistemlerde olduğu gibi ; Kullandığı Kadarını Ödeyerek

Detaylı

MANAS MARKA UKS-UltraMAXX ISI SAYACI KULLANIM KILAVUZU

MANAS MARKA UKS-UltraMAXX ISI SAYACI KULLANIM KILAVUZU MANAS MARKA UKS-UltraMAXX ISI SAYACI KULLANIM KILAVUZU 18/4/2007 tarihli ve 5627 sayılı Enerji Verimliliği Kanunu ile 25/10/2008 tarihli ve 27035 sayılı Resmî Gazete de yayımlanan Enerji Kaynaklarının

Detaylı

Ön Ödemeli Kartlı Sistem

Ön Ödemeli Kartlı Sistem Ön Ödemeli Kartlı Sistem Başlarken Ön ödemeli sistem kullanarak; Ödenmesi unutulmuş faturalaradan ya da son ödeme tarihinin takibinden kurtulursunuz ve sabit fiyat garantisine sahip olursunuz. Satın aldığınız

Detaylı

Ön ödemeli akıllı kartlı su sayacı PWM-15 PWM-20 RF

Ön ödemeli akıllı kartlı su sayacı PWM-15 PWM-20 RF . Ön ödemeli akıllı kartlı su sayacı PWM-15 PWM-20 RF Teta kartlı sayaçlar ve bilgisayarlı yönetim sistemi konusunda lider konumda bir şirkettir. 30 yıldan fazla süredir faaliyette olan şirketimiz araştırma

Detaylı

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ - BANK24 JET KART UYGULAMASI -

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ - BANK24 JET KART UYGULAMASI - DÜZCE ÜNİVERSİTESİ - BANK24 JET KART UYGULAMASI - Kart Özellikleri / Ön Yüz Fotoğraf Alanı EMV çip İçinde Elektronik Para Çoklu Uygulama Güvenlik MasterCard PayPass Temassız Hızlı İşlem Uluslararası Geçerlilik

Detaylı

Yeraltı Suları Yönetmeliğine Uygun SAYAÇ SİSTEMLERİ

Yeraltı Suları Yönetmeliğine Uygun SAYAÇ SİSTEMLERİ DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Yeraltı Suları Yönetmeliğine Uygun SAYAÇ SİSTEMLERİ TARIMSAL SULAMA Canlı yaşamının temeli olan su, tartışılmaz bir hayat kaynağıdır. Ne yazık ki; temel ihiyacımız olan

Detaylı

BAYLAN ULTRASONİK ISI SAYAÇLARI ISI SAYAÇLARI. Yüksek Ölçüm Hassasiyeti Düşük Basınç Kaybı Geniş Açılı Glass LCD Ekran Uzun Ömürlü Ve Bakımsız Çalışma

BAYLAN ULTRASONİK ISI SAYAÇLARI ISI SAYAÇLARI. Yüksek Ölçüm Hassasiyeti Düşük Basınç Kaybı Geniş Açılı Glass LCD Ekran Uzun Ömürlü Ve Bakımsız Çalışma ISI SAYAÇLARI ULTRASONİK ISI SAYAÇLARI MI-004 OIML R 75 3 Yıl Garanti ISO 9001 Muayene TS EN ISO/IEC 17020 AB-0068-M Test TS EN ISO/IEC 17025 AB-0177-T Yüksek Ölçüm Hassasiyeti Düşük Basınç Kaybı Geniş

Detaylı

TAVSİYE EDİLEN TÜKETİCİ FİYAT LİSTESİ 2014-1

TAVSİYE EDİLEN TÜKETİCİ FİYAT LİSTESİ 2014-1 www.asayac.com info@asayac.com Sayfa: 1 /11 GENEL SATIŞ ŞARTLARI : 1. ATLAS SAYAÇ Fiyat Listesi, Tavsiye Edilen Tüketici Fiyat Listesi olarak düzenlenmiştir. 2. Fiyatlarımız; KDV hariç ve avro olarak hazırlanmıştır.

Detaylı

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU ISITMA/SOĞUTMA OTOMASYON SİSTEMLERİ KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU MODEL NO.: TH1149 TH1149SA TH1149SB TH1149RF TH1149MSA TH1149MSB DİKKAT : Cihazı kullanmadan önce bu kılavuzu okuyun ve daha sonra gerekli

Detaylı

BKV 5400 Yüzey Blöf Kontrol Vanası Montaj ve Kullanım Kitapçığı

BKV 5400 Yüzey Blöf Kontrol Vanası Montaj ve Kullanım Kitapçığı BKV 5400 Yüzey Blöf Kontrol Vanası Montaj ve Kullanım Kitapçığı BKV 5400 MKK v10.01-tr 1 İÇİNDEKİLER 1. ÖNEMLİ NOTLAR... 3 2. TANIMLAMA... 3 3. TEKNİK ÖZELLİKLER... 4 3.1. BKA 5400 Yüzey Blöf Kontrol Vanası

Detaylı

EKS PROJESİ ( Elektronik Kartlı Sayaç )

EKS PROJESİ ( Elektronik Kartlı Sayaç ) EKS PROJESİ ( Elektronik Kartlı Sayaç ) EKS PROJESİ ( Elektronik Kartlı Sayaç ) ÜRETİM - MONTAJ AR-GE TÜM ABONELER 1999 yılında araştırma geliştirme süresi sonrası üretimine karar verildi. 2000 yılında

Detaylı

TAVSİYE EDİLEN TÜKETİCİ FİYAT LİSTESİ 2014-1

TAVSİYE EDİLEN TÜKETİCİ FİYAT LİSTESİ 2014-1 FiYAT LiSTESi 2014 GENEL SATIŞ ŞARTLARI : 1. ATLAS SAYAÇ Fiyat Listesi, Tavsiye Edilen Tüketici Fiyat Listesi olarak düzenlenmiştir. 2. Fiyatlarımız; KDV hariç ve avro olarak hazırlanmıştır. Nakit satışlarda,

Detaylı

EnerjiÖlçümü MINOMETER M7 RADIO 3. Elektronik Isı Pay Ölçer

EnerjiÖlçümü MINOMETER M7 RADIO 3. Elektronik Isı Pay Ölçer EnerjiÖlçümü MINOMETER M7 RADIO 3 Elektronik Isı Pay Ölçer Çevrenin Korunması Avantaj ve Özellikleri İklim koruma için enerji tüketiminin ölçümü Kaynakların ve çevrenin korunması Günümüzde; çevremiz, korunmaya

Detaylı

İSTTERM ÖNÖDEMELİ SİSTEM

İSTTERM ÖNÖDEMELİ SİSTEM İSTTERM ÖNÖDEMELİ SİSTEM İSTTERM ÖNÖDEMELİ KALORİMETRELER A) KARTLI ÖNÖDEMELİ KALORİMETRE SİSTEMİ ALNA AÖK01, merkezi ısıtma sistemi ile ısıtılan binalarda, Isınma ve sıcak su ihtiyacının ferdi sistemlerde

Detaylı

TED ÜNİVERSİTESİ KAMPÜS KARTI (TEDUCard)

TED ÜNİVERSİTESİ KAMPÜS KARTI (TEDUCard) DENİZBANK TED ÜNİVERSİTESİ KAMPÜS KARTI (TEDUCard) Kullanım Kılavuzu Denizbank Debit ve Ön Ödemeli Kartlar Bölümü 04.12.2017 1. KAMPÜS KART ÖZELLİKLERİ Kart TED Üniversitesi kimlik kartı olduğu gibi, üniversite

Detaylı

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU ISITMA/SOĞUTMA OTOMASYON SİSTEMLERİ KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU MODEL NO.: TH2006 TH2006RF RV0356 DİKKAT : Cihazı kullanmadan önce bu kılavuzu okuyun ve daha sonra gerekli durumlarda kullanmak üzere muhafaza

Detaylı

E-ITN 30 RADYO FREKANSLI ELEKTRONİK ISI PAY ÖLÇER

E-ITN 30 RADYO FREKANSLI ELEKTRONİK ISI PAY ÖLÇER E-ITN 30 RADYO FREKANSLI ELEKTRONİK ISI PAY ÖLÇER Merkezi sistem ile ısınan binalarda ısı giderlerinin tüketime göre paylaştırılması için tasarlanmıştır Çok fonksiyonlu 5 haneli ekran EEPROM mikro işlemci

Detaylı

içindekiler MESKEN TİPİ GAZ SAYACI DÖNÜŞÜM SETİ G4S G4A1KY DÜŞÜK BASINÇ DÖNÜŞÜM SETİ ORTA BASINÇ DÖNÜŞÜM SETİ YÜKSEK BASINÇ DÖNÜŞÜM SETİ

içindekiler MESKEN TİPİ GAZ SAYACI DÖNÜŞÜM SETİ G4S G4A1KY DÜŞÜK BASINÇ DÖNÜŞÜM SETİ ORTA BASINÇ DÖNÜŞÜM SETİ YÜKSEK BASINÇ DÖNÜŞÜM SETİ Gaz Sayaçları içindekiler MESKEN TİPİ GZ SYI DÖNÜŞÜM SETİ G4S G41KY DÜŞÜK SINÇ DÖNÜŞÜM SETİ ORT SINÇ DÖNÜŞÜM SETİ YÜKSEK SINÇ DÖNÜŞÜM SETİ ELEKTROMED MESKEN TİPİ GZ SYI DÖNÜŞÜM SETİ 1 Geleneksel mekanik

Detaylı

Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması

Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması www.akillibiletim.com Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi uygulamasının tasarım ve geliştirme sürecinde göz önünde bulundurulan en önemli husus, uygulamanın herkes

Detaylı

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No REVİZYON DURUMU Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No Hazırlayan: Onaylayan: Onaylayan: Mustafa Arnavut Adem Aköl Kalite Konseyi Başkanı Sinan Özyavaş Kalite Koordinatörü 1/12 1. AMAÇ Bu talimatın amacı

Detaylı

GAZ BRÜLÖRLERİ İÇİN KONTROL ÜNİTESİ

GAZ BRÜLÖRLERİ İÇİN KONTROL ÜNİTESİ GAZ BRÜLÖRLERİ İÇİN KONTROL ÜNİTESİ ( Kesintili çalışma ) 02C.1 Uygulama : 02C1 Kontrol ünitesi, tek veya çift kademeli proses brülörlerinde alev denetimi için tasarlanmıştır. 24 saat içinde en az bir

Detaylı

KART OKUYUCU BAĞLANTI ŞEMASI

KART OKUYUCU BAĞLANTI ŞEMASI KART OKUYUCU BAĞLANTI ŞEMASI Önsöz TT-FSM SA Offline çalışma yapabilen üzerinde microdatabase bulunduran cihazlardır. Access PDKS uygulamaları tasarlanabilir. Offline çalışmada yetkili personel bilgileri

Detaylı

IRT63M. Bilgi Dokümanı. 128x64 piksel grafik LCD, Klavye, UART ve Ethernet Haberleşme ile Temassız Kart (ISO14443A/B) Okuyucu (IRT63M) www.dtsis.

IRT63M. Bilgi Dokümanı. 128x64 piksel grafik LCD, Klavye, UART ve Ethernet Haberleşme ile Temassız Kart (ISO14443A/B) Okuyucu (IRT63M) www.dtsis. 128x64 piksel grafik LCD, Klavye, UART ve Ethernet Haberleşme ile Temassız Kart (ISO14443A/B) Okuyucu (IRT63M) Bilgi Dokümanı www.dtsis.com 1 İçindekiler 1. Genel Tanım... 3 2. Blok Diyagram... 4 3. Teknik

Detaylı

BDC-i440 kontrol üniteleri için NFC modülü

BDC-i440 kontrol üniteleri için NFC modülü NFC modülü tr Montaj ve İşletme Talimatı BDC-i440 kontrol üniteleri için NFC modülü Aşağıdaki kişilere yönelik önemli bilgiler: Montaj elemanı / Elektrik teknisyeni / Kullanıcı Lütfen ilgili kişilere iletiniz!

Detaylı

ARTOS7F1 ARIZA TESPİT CİHAZI VE PC OSİLOSKOP 7 FONKSİYON 1 CİHAZDA

ARTOS7F1 ARIZA TESPİT CİHAZI VE PC OSİLOSKOP 7 FONKSİYON 1 CİHAZDA ARTOS7F1 ARIZA TESPİT CİHAZI VE PC OSİLOSKOP 7 FONKSİYON 1 CİHAZDA ARTOS7F1 Arıza Tespit Cihazı ve PC Osiloskop her tür elektronik kartın arızasını bulmada çok etkili bir sistemdir. Asıl tasarım amacı

Detaylı

RAY MEKANİK ISI SAYACI (KALORİMETRE)

RAY MEKANİK ISI SAYACI (KALORİMETRE) (KALORİMETRE) UYGULAMA Enerji ve debi ölçümü için çark tarama özelliğine sahip tamamıyla elektronik bir ısı sayacıdır. 5-90 C arası ısıtma ve/veya soğutma hatlarındaki faturalandırma için kullanılacak

Detaylı

PEY-D810 SĠNYALĠZASYON SĠSTEMĠ

PEY-D810 SĠNYALĠZASYON SĠSTEMĠ PEY-D810 SĠNYALĠZASYON SĠSTEMĠ AÇIKLAMALAR-KULLANIM-BAĞLANTILAR Sayfa 1 ĠÇĠNDEKĠLER SAYFA 1-) Sistemin Genel Tanıtımı 3 2-) Sistemin ÇalıĢma ġekli.4 3-) Sistem Yazılımı 5 4-) Sistemin Elektrik ve Bağlantı

Detaylı

yeni nesil teknoloji ile enerji ölçümünde akıllı çözümler

yeni nesil teknoloji ile enerji ölçümünde akıllı çözümler yeni nesil teknoloji ile enerji ölçümünde akıllı çözümler SENSOSTAR 2 SSTAR Elektromekanik Isı Sayacı Qp: 0,6-2,5 m 3 /h Ölçüm kapsüllü tasarımı sayesinde kolay montaj imkanı sağlar. Çok hüzmeli debimetresi

Detaylı

A Y p r o M ü h e n d i s l i k v e T e k n o l o j i. Görüntülü Kapı Zili. Kayıt ve izleme özelliği. SD kart kullanabilme özelliği

A Y p r o M ü h e n d i s l i k v e T e k n o l o j i. Görüntülü Kapı Zili. Kayıt ve izleme özelliği. SD kart kullanabilme özelliği Görüntülü Kapı Zili Kayıt ve izleme özelliği SD kart kullanabilme özelliği Türkçe Tanıtım ve Kullanım Kılavuzu AYP223BE Lütfen ürünü kullanmadan önce bu kılavuzu okuyunuz!! Genel Özellikler Görüntülü kapı

Detaylı

BAROKART POS TERMİNAL KULLANIM KILAVUZU

BAROKART POS TERMİNAL KULLANIM KILAVUZU BAROKART POS TERMİNAL KULLANIM KILAVUZU Sayfa 1 / 8 GENEL BİLGİLER BaroKart, Türkiye Barolar Birliği BAROKART Sistemi ile entegre çalışan ve kartlı ödeme sistemi içinde kredi yükleme, harcama, cübbe teslim

Detaylı

Bilgisayar Destekli Kondenstop Kontrol Sistemi Dr. Trap

Bilgisayar Destekli Kondenstop Kontrol Sistemi Dr. Trap Genel Makina Bilgisayar Destekli Kondenstop Kontrol Sistemi Dr. Trap Enerjinin üretim maliyetlerinde çok önemli bir girdi olduğu günmüz şartları,pekçok endüstriyel tesiste kullanılan buharın verimli ve

Detaylı

HT 500 HT 500 01 HT 500 02 HT 500 03

HT 500 HT 500 01 HT 500 02 HT 500 03 LCD li Kablosuz Ev Otomasyon Kontrolleri Sadece ısıtma ve sadece soğutma ayarı ON/OFF Kontrol Ana Ünite 0 V (AC) A (SPDT) Oda Ünitesi V (DC) (x,v AA Alkaline pil) HT 00 HT 00 0 HT 00 0 HT 00 0 Kullanım

Detaylı

SSM - 4 ORANSAL SERVOMOTOR SSM 4 TANITIM BİLGİLERİ :

SSM - 4 ORANSAL SERVOMOTOR SSM 4 TANITIM BİLGİLERİ : SSM - 4 ORANSAL SERVOMOTOR SSM 4 TANITIM BİLGİLERİ : SSM Serisi servo motorlar Era Ltd.Şti. ticari ürünüdür. Saha da çalışması için basit ve sorunsuz bir yapıya sahiptir. 4 Pinli bağlantı soketi ile, kolay

Detaylı

KD 040/87-230 Lüks Seri - Saten SİSTEM Elektronik devre kartı NXP(PHILIPS) 936 BİLGİ AKTARIMI Radyo sinyalleri ile FİZİKSEL TEMAS KD 040/87-244 Lüks Seri - Saten SİSTEM Elektronik devre kartı FİZİKSEL

Detaylı

SEESAW 24V DC BARİYER KONTROL KARTI KULLANIM KİTABI V 2.0

SEESAW 24V DC BARİYER KONTROL KARTI KULLANIM KİTABI V 2.0 SEESAW 24V DC BARİYER KONTROL KARTI KULLANIM KİTABI V 2.0 EKİM, 2010 KONTAL ELEKTRONİK :: SEESAW BARİYER KONTROL KARTI KULLANIM KİTABI V2.0 0 SEESAW 24V DC BARİYER KONTROL KARTI KARTI VE KULLANIMI Seesaw

Detaylı

RU1000 Kepenk Güç Kaynağı. Uzaktan Kumandalı Kepenk Güç Kaynağı KULLANIM KILAVUZU

RU1000 Kepenk Güç Kaynağı. Uzaktan Kumandalı Kepenk Güç Kaynağı KULLANIM KILAVUZU RU1000 Uzaktan Kumandalı KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER TANITIM 2 GÜÇ KAYNAĞI' NIN KURULUMU 2-3 KONTROL PANELİ 3 MONTAJ 4 UZAKTAN KUMANDA TANITIMI 4 UZAKTAN KUMANDAYI HAFIZAYA YÜKLEME 5 UZAKTAN KUMANDAYI

Detaylı

MAGIC PASS ID Parmak izli / Kartlı / Şifreli Kapı Kilidi

MAGIC PASS ID Parmak izli / Kartlı / Şifreli Kapı Kilidi MAGIC PASS 12380 ID Parmak izli / Kartlı / Şifreli Kapı Kilidi Kullanım Kılavuzu Bu kılavuz MAGIC PASS 12380 ID Parmak izli / Kartlı / Şifreli Kapı Kilidi kullanımı ve arıza tespit ve onarımına yönelik

Detaylı

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ Resim 1- Beton Basınç Dayanımı Test Presi Resim 2 - Eğilme Test Sistemi BETON TEST PRESİ GENEL

Detaylı

ST-1206A. Patent & Faydalı Model Tescil No: 2009/02948

ST-1206A. Patent & Faydalı Model Tescil No: 2009/02948 ST-1206A Patent & Faydalı Model Tescil No: 2009/02948 Uzak İstasyon Kontrolu İçin Geliştirilmiş Telemetri Açıklama: ST 1206A, uzaktan ölçme, izleme, kontrol ve kullanıcı tanımlı fonksiyonları otomatik

Detaylı

BK 5000 Yüzey Blöf Kontrolörü Montaj ve Kullanım Kitapçığı

BK 5000 Yüzey Blöf Kontrolörü Montaj ve Kullanım Kitapçığı BK 5000 Yüzey Blöf Kontrolörü Montaj ve Kullanım Kitapçığı BK 5000 MKK v10.02-tr 1 İÇİNDEKİLER 1. ÖNEMLİ NOTLAR... 3 2. TANIMLAMA... 3 3. TEKNİK ÖZELLİKLER... 4 4. MONTAJ ve KABLOLAMA... 4 4.1. Montaj...

Detaylı

Değerli Alışveriş Merkezi Üyemiz,

Değerli Alışveriş Merkezi Üyemiz, Değerli Alışveriş Merkezi Üyemiz, Kullanmakta olduğunuz mevcut elektrik sayaçlarınız Ön Ödemeli (KONTÖRLÜ) sayaçlardır. Elektrik sarfiyatınız kontör sistemi mantığıyla hesaplanacak, satın alacağınız kontör

Detaylı

TECH 700 DA. How true pro s measure. Kullanma Kılavuzu.

TECH 700 DA. How true pro s measure. Kullanma Kılavuzu. TECH 700 DA How true pro s measure Kullanma Kılavuzu www.stabila.com İçindekiler Dizini Bölüm Sayfa 1. Amacına uygun kullanım 3 2. Cihaz elemanları 3 3. Pillerin takılması / Pil değişimi 4 4. Çalıştırma

Detaylı

MERKEZİ ÖDEMELİ OTOPARK OTOMASYON SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

MERKEZİ ÖDEMELİ OTOPARK OTOMASYON SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ MERKEZİ ÖDEMELİ OTOPARK OTOMASYON SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ A. Tanım Otopark otomasyon sistemi talep edilen/edilebilecek otomasyon sistemine (POLNET veri tabanından araç plakasını sorgulayabilmeli) entegre

Detaylı

MEKSİS KAZAN KONTROL PANELLERİ

MEKSİS KAZAN KONTROL PANELLERİ MEKSİS KAZAN KONTROL PANELLERİ 1-ÇİFT TERMOSTATLI KAZAN PANELİ Brülör 1. ve 2. kademeye kumanda eder. Kazan suyu sıcaklığını gösterir. Kazan basıncını gösterir. Ayarlanan limit sıcaklıkta sistemi kitler.

Detaylı

Sistem kullanıcısına hangi geçiş noktalarında hangi zaman aralıklarında geçebileceği gibi yetki atamaları tanımlanabilir.

Sistem kullanıcısına hangi geçiş noktalarında hangi zaman aralıklarında geçebileceği gibi yetki atamaları tanımlanabilir. n Tanımı : Sistem kampus kart sistemine kayıtlı mifare teknolojisine sahip akıllı kartların, belirlenen geçiş noktalarında kullanıcı yetkisi dahilinde okuyucular vasıtası ile kullanılmasını ve bu noktalarda

Detaylı

sidrateknikservis arıza takip yazılımı Ya z ı l ı m A. Ş

sidrateknikservis arıza takip yazılımı Ya z ı l ı m A. Ş 10.Y IL sidrateknikservis arıza takip yazılımı Ya z ı l ı m A. Ş sidrateknikservis arıza takip yazılımı NEDİR? Sidra Teknik Servis ve Arıza Takip Yazılımı arıza takibi yapan firmalar için geliştirilmiştir.

Detaylı

MW-350 Stand-Alone Şifre+Kart Okuyucu. Kullanım Kılavuzu. Kullanıma başlamadan önce mutlaka okuyunuz

MW-350 Stand-Alone Şifre+Kart Okuyucu. Kullanım Kılavuzu. Kullanıma başlamadan önce mutlaka okuyunuz MW-350 Stand-Alone Şifre+Kart Okuyucu Kullanım Kılavuzu Kullanıma başlamadan önce mutlaka okuyunuz MW-350 tek kapı için tasarlanmış Stand alone ve Wiegand çıkışlı şifreli kart okuyucudur. IP 68 standartda

Detaylı

COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Anemometre

COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Anemometre COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Anemometre Lütfen ürünü kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyunuz ve ilerisi için saklayınız. İÇERİK 1. Güvenlik... 1 2. Genel Tanıtım... 2 3. Özellikler...

Detaylı

RDA / RDAT OTOMASYON TİP AKÜ ŞARJ CİHAZI

RDA / RDAT OTOMASYON TİP AKÜ ŞARJ CİHAZI RDA / RDAT OTOMASYON TİP AKÜ ŞARJ CİHAZI Akü Şarj Cihazı Sabit Voltaj ve Sabit Akım prensibine göre çalışan tam kontrollü bir cihazdır. LCD panel üzerinden bütün ölçümler ve olay bilgileri izlenilebilir.

Detaylı

Patent & Faydalı Model Tescil No: 2009/02948

Patent & Faydalı Model Tescil No: 2009/02948 SMART TELEMETRY ST-1206A Patent & Faydalı Model Tescil No: 2009/02948 Uzak İstasyon Kontrolu İçin Geliştirilmiş Telemetri Açıklama: ST 1206A, uzaktan ölçme, izleme, kontrol ve kullanıcı tanımlı fonksiyonları

Detaylı

BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir.

BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir. BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir. Standart Paket, her işletmenin rahatlıkla kullanabileceği, içerisinde olmazsa

Detaylı

İşverenlere Yönelik Kurumsal İnternet Şube Kullanım Kılavuzu

İşverenlere Yönelik Kurumsal İnternet Şube Kullanım Kılavuzu İşverenlere Yönelik Kurumsal İnternet Şube Kullanım Kılavuzu 1 Ocak 2017 tarihinden itibaren özel ve kamu sektöründeki çalışanlar Otomatik Katılım uygulaması ile birlikte Bireysel Emeklilik Sistemi ne

Detaylı

Kullanım Kılavuzu BARKODES BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ TT FSM. TT FSM Kullanma Klavuzu

Kullanım Kılavuzu BARKODES BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ TT FSM. TT FSM Kullanma Klavuzu 1 Kullanım Kılavuzu Barkodes Bilgisayar Sistemleri Bilgi İletişim ve Yazılım Tic. Ltd. Şti. Adres: Altay Çeşme Mahallesi Sanayi Sokak No:8 Demirli Sitesi B Blok Maltepe-İstanbul/Turkey Tel: + 90 (216)

Detaylı

Kullanım Kılavuzu / User s Guide Garanti Belgesi / Guarentee Certificate

Kullanım Kılavuzu / User s Guide Garanti Belgesi / Guarentee Certificate Pratik-C series Kullanım Kılavuzu / User s Guide Garanti Belgesi / Guarentee Certificate PRATİKKART, PRATİK-C SERİSİ PratikKart, Kartlı Geçiş Sistemi Pratik-C serisi, KGS (Kartlı Geçiş Sistemi) mantığında

Detaylı

Kullanım Kılavuzu BARKODES BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ TT FSM STAND ALONE. TT FSM STAND ALONE Kullanım Kılavuzu

Kullanım Kılavuzu BARKODES BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ TT FSM STAND ALONE. TT FSM STAND ALONE Kullanım Kılavuzu BARKODES BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ TT FSM STAND ALONE Kullanım Kılavuzu Barkodes Bilgisayar Sistemleri Bilgi İletişim ve Yazılım Tic. Ltd. Şti. Adres: Altay Çeşme Mahallesi Sanayi Sokak No:8 Demirli Sitesi

Detaylı

Kullanma Kılavuzu. FM443 Güneş enerjisi modülü. Fonksiyon Modülü. Kullanıcı için. Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz 6 720 615 874-03/2008 TR

Kullanma Kılavuzu. FM443 Güneş enerjisi modülü. Fonksiyon Modülü. Kullanıcı için. Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz 6 720 615 874-03/2008 TR Kullanma Kılavuzu Fonksiyon Modülü FM443 Güneş enerjisi modülü Kullanıcı için Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz 6 720 615 874-03/2008 TR Içindekiler 1 Emniyet....................................... 3

Detaylı

D53R D53R. Bilgi Dokümanı. www.dtsis.com 1

D53R D53R. Bilgi Dokümanı. www.dtsis.com 1 D53R Bilgi Dokümanı www.dtsis.com 1 İçindekiler 1. Cihazın Verileri... 3 1.1. Cihazın Genel Özellikleri... 3 1.2. Teknik Veriler... 3 2. Montaj... 3 3. Kullanım... 7 3.1. Buton ve Sesli Işıklı İkaz Fonksiyonları...

Detaylı

kw Konvansiyonel Hermetik Kombiler

kw Konvansiyonel Hermetik Kombiler 24-28-31 kw Konvansiyonel Hermetik Kombiler Konvansiyonel Hermetik Kombiler 24-28-31 kw Parametre ayarları Lawa Beyaz dijitli koyu mavi aydınlatmalı LCD ekran Basma butonlu MODE ve RESET Çevirme düğmeli

Detaylı

KAYIT OLUŞTURMA YENİ ÜYE KAYDI OLUŞTURMA. 2 üyenin sayfasına nasıl gidilir? 3 abonelik nasıl verilir? 4 kart nasıl tanımlanır?

KAYIT OLUŞTURMA YENİ ÜYE KAYDI OLUŞTURMA. 2 üyenin sayfasına nasıl gidilir? 3 abonelik nasıl verilir? 4 kart nasıl tanımlanır? KAYIT OLUŞTURMA YENİ ÜYE KAYDI OLUŞTURMA 2 üyenin sayfasına nasıl gidilir? 3 abonelik nasıl verilir? 4 kart nasıl tanımlanır? 5 karta para nasıl yüklenir? 6 borçlandırma nasıl yapılır? 7 vadelendirme nasıl

Detaylı

1.2 Bu cihazı kullanan kişinin işinde profesyonel olması gerekir ve sıradan vasıfsız bir çalışan olmamalıdır.

1.2 Bu cihazı kullanan kişinin işinde profesyonel olması gerekir ve sıradan vasıfsız bir çalışan olmamalıdır. Vertex MultiCure için Kullanım Talimatları 1.0. Genel Uyarılar: 1.1. Cihaz kullanılmadan önce bu kullanım kılavuzu dikkatle okunur. 1.2 Bu cihazı kullanan kişinin işinde profesyonel olması gerekir ve sıradan

Detaylı

Elektrikli kaynatma kazanları - Smartline

Elektrikli kaynatma kazanları - Smartline Electrolux elektrikli kaynatma kazanları farklı ihtiyaçlara göre çok değişik özelliklere sahiptir. Bu özellikler yüksek kapasite, yüksek güç, hız ayarlı mikser, motorlu devirme tertibatı, konforlu elektronik

Detaylı

Turkcell Hizmetleri Logo Ocak 2016

Turkcell Hizmetleri Logo Ocak 2016 Turkcell leri Logo Ocak 2016 İçindekiler j-guar TURKCELL HİZMETLERİ... 3 Fatura Eşleştirme Tabloları... 4 Online Fatura Aktarımları... 6 Fatura Şifre Talebi... 7 Turkcell leri 2 TURKCELL HİZMETLERİ j-guar

Detaylı

Centronic EasyControl EC245-II

Centronic EasyControl EC245-II Centronic EasyControl EC245-II tr Montaj ve İşletme Talimatı 5 kanallı mini el vericisi 4034 630 621 0 31.07.2018 Becker-Antriebe GmbH Friedrich-Ebert-Straße 2-4 35764 Sinn/Germany www.becker-antriebe.com

Detaylı

KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4

KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4 KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4 KISA TANITIM DOKÜMANI PROGRAMDA NELER VAR Bu doküman, Kolay Sipariş Takibi programının temel özelliklerini size kısaca tanıtmak ve programı kısa sürede kavramanızı sağlanmak için

Detaylı

- TESTO 106 - TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU

- TESTO 106 - TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU - TESTO 106 - TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU 1. Ürün Açıklaması Alarm, LED Ekran Aç/kapa tuşu, Ölçüm değerleri Alarm değerlerini gösterir, fonksiyonlar ayarlanır Pil bölümü Daldırma probu 1 2. Genel Bilgi

Detaylı

ART AC2 Standalone Kart Okuyucu

ART AC2 Standalone Kart Okuyucu ART AC2 Standalone Kart Okuyucu ART AC2 Standalone kart okuyucuya ait genel bilgiler, montaj, kablolama, programlama bilgileri ve teknik özellikleri hakkında detaylı açıklama. www.artelektronik.com pazarlama@artelektronik.com

Detaylı

MST. SERİSİ kva 1-30 kva 3:3 FAZ 1:1 FAZ STATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ. Tüm Elektrikli Cihazlar için Güvenilir Statik Dizayn

MST. SERİSİ kva 1-30 kva 3:3 FAZ 1:1 FAZ STATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ. Tüm Elektrikli Cihazlar için Güvenilir Statik Dizayn MST SERİSİ 0-000 kva -0 kva : MEDİKAL ENDÜSTRİ ULAŞIM TOWER PF= 0.8 GÜÇ FAKTÖRÜ Service SERVİS ÖZELLİKLER Mikroişlemci Kontrollü Voltaj Regülasyonu Hassas Çıkış Voltaj Kontrolü Tristör ve SMPS Teknolojisi

Detaylı

Kullanma Kılavuzu FM456 FM457. Fonksiyon Modülü. Kullanıcı için. Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz 7 747 017 682-2008/03 TR

Kullanma Kılavuzu FM456 FM457. Fonksiyon Modülü. Kullanıcı için. Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz 7 747 017 682-2008/03 TR Kullanma Kılavuzu Fonksiyon Modülü FM456 FM457 Kullanıcı için Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz 7 747 017 682-2008/03 TR Içindekiler 1 Emniyet....................................... 3 1.1 Kullanım Kılavuzu

Detaylı

Centronic EasyControl EC241-II

Centronic EasyControl EC241-II Centronic EasyControl EC241-II tr Montaj ve İşletme Talimatı Mini el vericisi 4034 630 620 0 31.07.2018 Becker-Antriebe GmbH Friedrich-Ebert-Straße 2-4 35764 Sinn/Germany www.becker-antriebe.com İçindekiler

Detaylı

Kullanım Kılavuzu BARKODES BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ TTFSM RW-USB. TTFSM RW-USB MF ETHERNET CONVERTER Kullanma Kılavuzu

Kullanım Kılavuzu BARKODES BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ TTFSM RW-USB. TTFSM RW-USB MF ETHERNET CONVERTER Kullanma Kılavuzu 1 Kullanım Kılavuzu Barkodes Bilgisayar Sistemleri Bilgi İletişim ve Yazılım Tic. Ltd. Şti. Adres: Altay Çeşme Mahallesi Sanayi Sokak No:8 Demirli Sitesi B Blok Maltepe-İstanbul/Turkey Tel: + 90 (216)

Detaylı

ISI PAY ÖLÇER B-METERS ISI PAY ÖLÇER; 1-B-Meters Isı Pay Ölçer;

ISI PAY ÖLÇER B-METERS ISI PAY ÖLÇER; 1-B-Meters Isı Pay Ölçer; ISI PAY ÖLÇER B-METERS ISI PAY ÖLÇER; B-Meters Isı Pay Ölçer ile evinizdeki ısı tüketimini kayıt altına alıp, istediğiniz kadar ısınabilirsiniz ve bu sayede merkezi sistemle ısınan binalardada tasaruf

Detaylı

Hamdi Ayhan www.safranbilisim.com SAFRAN DEPO STOK PROGRAMI YARDIM DOSYASI. Programın kurulumdan sonraki ilk açılış kullanıcı adı TEST şifre TEST dir

Hamdi Ayhan www.safranbilisim.com SAFRAN DEPO STOK PROGRAMI YARDIM DOSYASI. Programın kurulumdan sonraki ilk açılış kullanıcı adı TEST şifre TEST dir SAFRAN DEPO STOK PROGRAMI YARDIM DOSYASI 1-İLK AÇILIŞ Programın kurulumdan sonraki ilk açılış kullanıcı adı TEST şifre TEST dir Kullanıcı Adı ve şifre girildikten sonra aşağıdaki ekran gelir Bundan sonra

Detaylı

ELECTROMECHANIC INDUSTRY CONSULTANCY SERVICES

ELECTROMECHANIC INDUSTRY CONSULTANCY SERVICES MERKEZİ ISITMA VE SIHHİ SICAK SU SİSTEMLERİNDE ISINMA VE SIHHİ SICAK SU GİDERLERİNİN PAYLAŞTIRILMASINA İLİŞKİN YÖNETMELİK -MERKEZİ ISITMA ve SIHHİ SICAK SU SİSTEMLERİNDE ISINMA ve SIHHİ SICAK SU GİDERLERİNİN

Detaylı

COOL-US Kullanma Kılavuzu

COOL-US Kullanma Kılavuzu COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Nem ve Sıcaklık ölçer Lütfen ürünü kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyunuz ve ilerisi için saklayınız. İçindekiler 1. Güvenlik... 1 2. Tanıtım... 2 3. Özellikler...

Detaylı

Fatura Dosyalarını Yükleme ile ilgili Detaylar. 14 Temmuz 2014

Fatura Dosyalarını Yükleme ile ilgili Detaylar. 14 Temmuz 2014 14 Temmuz 2014 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : E-Fatura Gelen e-fatura Dosyalarının Transferi Firmalara tedarikçilerinden veya hizmet aldıkları firmalardan gelen e-faturalar,

Detaylı

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU DEĞERLİ ÜYE İŞYERİMİZ! Vakıfbank Sanal POS Ekibi olarak, sizlere daha iyi hizmet verebilmek için çalışmaya devam ediyoruz. İlerleyen dönemlerde panelimizin

Detaylı

ÇETİNKAYA PANO ÇETİNKAYA PANO

ÇETİNKAYA PANO ÇETİNKAYA PANO 2017 Fiyat Listesi 1979 yılında elektrik sektöründe faaliyetine başlamış olan ÇETİNKAYA PANO, 38 yıllık sektör tecrübesiyle imalat sahasını geliştirerek ve pazar payını günden güne arttırarak iç ve dış

Detaylı

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25 Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. 2 Bakım yerleri Android uygulama Ödemeler Raporlama Arızalar Faturalar Aylık bakım

Detaylı

Ecras Elektronik Multimetre

Ecras Elektronik Multimetre Ecras Elektronik Multimetre Modüler tasarım Soket kablosu gerektirmez Tespit vidası gerektirmez En yeni teknoloji Kolay panel montajı sistem bağlantısı Anlık Her fazda VL-N ve ortalama değerleri. Her fazda

Detaylı

Enerjimiz Herseye Yeter

Enerjimiz Herseye Yeter PERSONEL GEÇİŞ CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ Parmak izi onaylama hızı 0.3 saniye veya daha az olmalıdır. Hata kabul oranı 0,00001 den daha yüksek olmamalıdır. Hatalı reddetme %0,01 veya daha az olmalıdır. Cihaz

Detaylı

Vertex PolyCure 25 için Kullanım Talimatları. 1.0 Genel Uyarılar:

Vertex PolyCure 25 için Kullanım Talimatları. 1.0 Genel Uyarılar: Vertex PolyCure 25 için Kullanım Talimatları 1.0 Genel Uyarılar: 1.1 Cihaz kullanılmadan önce bu kullanım kılavuzu dikkatle okunur. 1.2 PolyCure 25 kullanan kişinin işinde profesyonel olması gerekir ve

Detaylı

Alarm Kitli EHP Pano

Alarm Kitli EHP Pano Alarm Kitli EHP Pano 1. Ürün Bilgisi EHP Pano; sabit devirli alarm kitli yangın pompa uygulamaları için tasarlanan, 128*64 grafik ekranlı kontrol ünitesine sahip bir panodur. Kontrol ünitesi pano kapağına

Detaylı

BQ370-02 Modbus Analog Giriş Kartı 6 Kanal 4 20mA. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: 1.0 03.05.2016 BQTEK

BQ370-02 Modbus Analog Giriş Kartı 6 Kanal 4 20mA. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: 1.0 03.05.2016 BQTEK Modbus Analog Giriş Kartı 6 Kanal 4 20mA Kullanım Kılavuzu Doküman Versiyon: 1.0 03.05.2016 BQTEK İçindekiler İçindekiler... 2 1. Cihaz Özellikleri... 3 2. Genel Bilgi... 3 1. Genel Görünüm... 4 2. Cihaz

Detaylı

Kullanma Kılavuzu. Fonksiyon Modülü SM10 EMS için Güneş Enerjisi Modülü. Kullanıcı için. Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz 7 747 006 086 05/2006 TR

Kullanma Kılavuzu. Fonksiyon Modülü SM10 EMS için Güneş Enerjisi Modülü. Kullanıcı için. Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz 7 747 006 086 05/2006 TR Kullanma Kılavuzu Fonksiyon Modülü SM10 EMS için Güneş Enerjisi Modülü Kullanıcı için Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz 7 747 006 086 05/2006 TR İçindekiler 1 Emniyetiniz İçin.................................

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler

İÇİNDEKİLER. Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler İÇİNDEKİLER Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler 2 3-4 5 5 6 1 Değerli Müşterimiz LUITON LT- 002 ürününü tercih ettiğiniz için

Detaylı

MIT PAKET SİSTEMLER AKILLI ÇÖZÜMLER SORUNSUZ SİSTEMLER

MIT PAKET SİSTEMLER AKILLI ÇÖZÜMLER SORUNSUZ SİSTEMLER MIT PAKET SİSTEMLER AKILLI ÇÖZÜMLER SORUNSUZ SİSTEMLER Ekin Endüstriyelin Isıtma-Soğutma sanayisine sunduğu paket sistem çözümleri ile uygulamacı firmalar ve son kullanıcılara büyük kolaylıklar sağlamaktadır.

Detaylı

1. Ürün Bilgisi. Şekil 1: AVS Pano Dış Görünümü. EPC-6 Kontrol Paneli. Manuel / Otomatik / Kapalı / Seçici / Çalıştırma Butonu

1. Ürün Bilgisi. Şekil 1: AVS Pano Dış Görünümü. EPC-6 Kontrol Paneli. Manuel / Otomatik / Kapalı / Seçici / Çalıştırma Butonu AVS Kontrol Panosu 1. Ürün Bilgisi AVS; değişken hızlı kontrol sayesinde yüksek enerji tasarrufu sağlayan, 4.3 TFT dokunmatik ekrana sahip özel tasarlanmış PLC ve röle modülünden oluşan, bir pompa kontrol

Detaylı

HİTİT Muhasebe Aktarım Kurulum ve Kullanım Kılavuzu (Netsis Modülü)

HİTİT Muhasebe Aktarım Kurulum ve Kullanım Kılavuzu (Netsis Modülü) HİTİT Muhasebe Aktarım Kurulum ve Kullanım Kılavuzu () 24.10.2011 İÇİNDEKİLER 1. Kurulum... 1 2. Uygulamayı çalıştırma... 1 3. Ayarlar... 3 3.1. Netsis Bağlantı Ayarları... 4 3.2. Şube Eşleştirme... 5

Detaylı

ELITE A.G. PRES 150 KULLANIM KILAVUZU

ELITE A.G. PRES 150 KULLANIM KILAVUZU ELITE A.G. PRES 150 KULLANIM KILAVUZU 1. MAKĐNA ÖZELLĐKLERĐ Makine otomatik bant kalkmalıdır. Lastik otomatıyla beraber otomatik çalışır. Dokunmatik ekran ve Türkçe menüyle kolay kullanım. Üst bant alt

Detaylı

ARAMIZA HOŞGELDİNİZ. Bajaj ve Kuralkan nın en güçlü olduğu noktalardan biriside satış sonrası hizmetlerin en önemli halkası olan servistir.

ARAMIZA HOŞGELDİNİZ. Bajaj ve Kuralkan nın en güçlü olduğu noktalardan biriside satış sonrası hizmetlerin en önemli halkası olan servistir. ARAMIZA HOŞGELDİNİZ Öncelikle servisliğiniz hayırlı ve bol kazançlı olmasını dileriz. Sizler ile servislik olarak başlayan bu çalışmamızı bir ortaklık olarak görüyor ve gelişmesini arzu ediyoruz. Bajaj

Detaylı

Kontrol Paneli Görünümü. Kurulum Ve Kullanım Klavuzu. Model:SVC 018D

Kontrol Paneli Görünümü. Kurulum Ve Kullanım Klavuzu. Model:SVC 018D Kontrol Paneli Görünümü Kurulum Ve Kullanım Klavuzu Model:SVC 018D Teknik Bilgi Ve Danışma : 0 212 445 11 45 info@varsanstatik.com www.varsanstatik.com 1 Kumanda Paneli Görünümü Çalışma Şekli: LINE Kullanım

Detaylı

MİDEA MARKA ISI POMPASI- TİCARİ TİPLER YALNIZ SICAK SU ISITMA

MİDEA MARKA ISI POMPASI- TİCARİ TİPLER YALNIZ SICAK SU ISITMA MİDEA MARKA ISI POMPASI- TİCARİ TİPLER YALNIZ SICAK SU ISITMA 1ph/50Hz:10kW 3ph/50Hz:20kW 3ph/50Hz:43kW 1. Kapasite: Monofaze 10kW; trifaze 20/43kW. 2. Yüksek Verim; COP= 4 ( Dış Ortam Sıcaklığı: 20/15⁰C,

Detaylı

Çözüm Bilgisayar. Çözüm SIRAMATİK

Çözüm Bilgisayar. Çözüm SIRAMATİK Çözüm Bilgisayar Çözüm SIRAMATİK Çözüm Sıra Sistemi Amaç : Hastanelerde çeşitli birimlerde oluşan hasta sıralarının (poliklinik müracaat, poliklinik hasta kabul, ssk eczane vb.) bankolar önünden uzaklaştırılarak,

Detaylı

Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak

Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak Hesaplar menüsünde Hesap Açma alt başlığının altında bulunan Cari/Kıymetli Maden Hesabı Açma, Tasarruf Hesabı Açma veya Katılma Hesabı Açma seçeneklerinden

Detaylı

SKV 3400 Seviye Kontrol Vanası Montaj ve Kullanım Kitapçığı

SKV 3400 Seviye Kontrol Vanası Montaj ve Kullanım Kitapçığı SKV 3400 Seviye Kontrol Vanası Montaj ve Kullanım Kitapçığı SKV 3400 MKK v10.01-tr 1 İÇİNDEKİLER 1. ÖNEMLİ NOTLAR... 3 2. TANIMLAMA... 3 3. TEKNİK ÖZELLİKLER... 4 3.1. SKA 3200 Oransal Seviye Kontrol Vanası

Detaylı

GW420. Kurutma Makinesi Bilgisayar Kullanım Klavuzu. Lütfen kurulumdan önce dikkatle okuyunuz.

GW420. Kurutma Makinesi Bilgisayar Kullanım Klavuzu. Lütfen kurulumdan önce dikkatle okuyunuz. GW420 Kurutma Makinesi Bilgisayar Kullanım Klavuzu Lütfen kurulumdan önce dikkatle okuyunuz. KATALOG Bölüm 1 Klavye Arayüzü... 1 Bölüm 2 Çalışma Talimatı... 2 1. Sistem Başlatma... 2 2. Parametre Ayarları...

Detaylı

DİYAFRAMLI SU BASINÇ REGÜLATÖRÜ (DSBR)

DİYAFRAMLI SU BASINÇ REGÜLATÖRÜ (DSBR) DİYAFRAMLI SU BASINÇ REGÜLATÖRÜ (DSBR) DEĞİŞTİRİLEBİLİR KARTUŞ VE FİLTRELİ Aralık 2016 Ürün Kodu 341915 342015 342115 342215 341920 342020 342120 342220 341925 342025 342125 342225 Bağlantı Ölçüsü Ürün

Detaylı

Üniversitenizin kimlik kartları uluslararası standartlarda şifreli ve şifresiz-hızlı işlem yapabilen Halkbank Bank24 JET kart özelliğine kavuştu.

Üniversitenizin kimlik kartları uluslararası standartlarda şifreli ve şifresiz-hızlı işlem yapabilen Halkbank Bank24 JET kart özelliğine kavuştu. Üniversitenizin kimlik kartları uluslararası standartlarda şifreli ve şifresiz-hızlı işlem yapabilen Halkbank Bank24 JET kart özelliğine kavuştu. Bank24 JET Kartın Avantajları Öğrenim süresi boyunca hesap

Detaylı

Cihazın Tanıtımı. Kontrol Ünitesi. IP Koruma Sınıfı: IP67 - Toza karşı korumalı ve 1 metreye kadar su geçirmez. 360 Algılama Ucu.

Cihazın Tanıtımı. Kontrol Ünitesi. IP Koruma Sınıfı: IP67 - Toza karşı korumalı ve 1 metreye kadar su geçirmez. 360 Algılama Ucu. Cihazın Tanıtımı 360 Algılama Ucu Kontrol Ünitesi Açma - Kapama / Hassasiyet (+) Mod / / Hassasiyet (-) LED Aydınlatma Ses Çıkışı LED Pil Yuvası IP Koruma Sınıfı IP67 - Toza karşı korumalı ve 1 metreye

Detaylı