Digiturk e hoģ geldiniz. Digiturk ile olan birlikteliğinizde size yardımcı olacağına inandığımız bazı konuları bilgilerinize sunuyoruz.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Digiturk e hoģ geldiniz. Digiturk ile olan birlikteliğinizde size yardımcı olacağına inandığımız bazı konuları bilgilerinize sunuyoruz."

Transkript

1 Digiturk e hoģ geldiniz. Digiturk ile olan birlikteliğinizde size yardımcı olacağına inandığımız bazı konuları bilgilerinize sunuyoruz.

2 ĠÇĠNDEKĠLER Digiturk e hoģ geldiniz. 1 Ġlk faturanız hakkında 2 Faturamı nasıl ödeyebilirim? 3 DIGIMOBIL 3555 ten neler yapabilirim? 4 Yayın akıģına nasıl ulaģabilirim? 5 Digiturk kumandasını nasıl kullanırım? 6 PIN kodu nedir? PIN kodu nasıl değiģtirilir? 7 Digiturk Online ĠĢlemler den neler yapabilirim? 8 Digiturk yardım 8.1 Sinyal seviyesinde azalma var. Ne yapmalıyım? 8.2 Bazı kanalları izleyemiyorum, eksik kanallar var. Ne yapmalıyım? 8.3 Görüntü ve/veya ses yok, görüntüde dalgalanmalar ve donmalar var. Ne yapmalıyım? 8.4 Info ve guide bilgilerini göremiyorum. Ne yapmalıyım? 8.5 Uydu alıcı kilitlendi. Ne yapmalıyım? 8.6 Program görüntüsü ve sesi farklı. Ne yapmalıyım? 9 Ġzle-Öde sistemiyle neler izleyebilirim?

3 1 Ġlk faturanız hakkında Digiturk te faturalar, her ayın 3 ünde, bir sonraki ayın 3 üne kadar olan dönem için kesilir. Örnek ödeme tablosu 19 Ağustos tarihinde 50 TL tutarında bir pakete üye oldunuz. Ġlk faturanız 3 Eylül tarihinde aģağıdaki Ģekilde düzenlenir. 19 Ağustos - 3 Eylül 25,00 TL 15 günlük paket bedeli 3 Eylül - 3 Ekim 50,00 TL 1 aylık paket bedeli Toplam 75,00 TL Yukarıdaki örnekte gördüğünüz gibi, ilk faturanız geldiğiniz aydaki faturalanmamıģ dönemi ve bir sonraki ayın 3 üne kadar olan dönemi kapsar. Paketin içerik ve fiyatında bir değiģiklik olmadığı takdirde, ikinci fatura 50 TL ye düģer ve sonraki aylarda aynı tutarda devam eder. Hemen bir arkadaģınızı Digiturk lü yapın, ikinizin de birer aylık paket faturasını Digiturk ödesin. Daha çok arkadaģ getirin, daha çok faturanız ödensin. Her zaman dostluk kazansın! Faturamın son ödeme tarihi nedir? Son ödeme tarihi, faturanız çıktıktan sonraki ayın 3 dür, faturanızın üst kısmında belirtilmektedir. Son ödeme tarihi hafta sonu veya resmi tatiller nedeni ile birkaç gün erken ya da geç olarak belirlenebilir. (0392) Bu teklif, arkadaģınızın üyeliği aktif olduktan sonra, hem sizin hem de arkadaģınızın ilk faturası için geçerlidir. Bu fatura dahilinde üyelerin paket bedeli karģılanacak olup, ek hizmetler dahil değildir. Öneren olarak bir yıl içinde en fazla beģ ay fatura indiriminden yararlanılabilir.

4 2 Faturamı nasıl ödeyebilirim? Digiturk te faturalarınızı aģağıdaki kanallardan ödeyebilirsiniz. Banka: AĢağıdaki tabloda yer alan tüm bankaların veznelerinden, otomatik ödeme talimatı vererek, internet bankacılığıyla ve ATM leri kullanarak Digiturk faturalarınızı ödeyebilirsiniz. AnlaĢmalı Bankalar Nelerdir? AKFİNANS BANK AS BANK CREDİTWEST GARANTİ BANKASI HALK BANKASI HSBC İKTİSAT BANKASI İŞ BANKASI BANKA NOVA BANK ŞEKERBANK TC ZİRAAT BANKASI TEB TÜRK BANKASI UNİVERSAL BANK VAKIFLAR BANKASI YAKINDOĞU BANK KOOPERATİF MERKEZ BANKASI YEŞİLADA BANK LİMASOL KOOPERATİF BANKASI

5 Digiturk Ofisleri: LefkoĢa, Girne, Magusa ofislerinden Kredi Kartı, Çek veya Nakit olarak ödeme yapabilirsiniz. Güzelyurt bölgesinde digiturk bayisi aracılığı ile ödeme yapılmaktadır. Digiturk MüĢteri Hizmetleri: Dilediğiniz zaman Digiturk MüĢteri Hizmetleri ni ( ) arayarak faturanızı kredi kartınızla anında ödeyebilirsiniz. ***Kredi Kartı ödemesi için ofislerimizden Kredi kartı bilgilerinizin sisteme kayıt edilmiģ olması gerekmektedir. Otomatik ödeme talimatı nasıl verebilirim? Otomatik ödeme talimatı vermek, ödemelerinizi takip etmenin en pratik ve en kolay yoludur. Nerelerden Talimat verebilirim? Digiturk Ofislerinden Digiturk AnlaĢmalı Bankalarından Ofislerimizden Otomatik ödeme verdiginiz dedigiturk MüĢteri Hizmetleri nden ( ) kredi kartınız ile ödeme yapabilirsiniz. 3 DIGIMOBIL 3555 ten neler yapabilirim? DIGIMOBIL 3555 hizmeti ile Digiturk le ilgili iģlemlerinizi cep telefonunuzdan kısa mesaj göndererek yapabilirsiniz. Bu hizmetten yararlanmak için cep telefonu numaranızın Digiturk te kayıtlı olması gerekmektedir. Telefon numaranızı kayıt ettirmek için Digiturk MüĢteri Hizmetleri ni ( ) arayabilirsiniz, DIGIMOBIL 3555 hizmetlerinden sadece Turkcell aboneleri yararlanabilmektedir. Vizyon salonlarından film satın alma. Vizyon salonlarından maç satın alma. Erotik Kanal Satın alma DIGIMOBĠL 3555 Hizmetleri: Hizmetin Tanımı Vizyon salonlarında ekranda çıkan kodu mesaj atarak o anki filmi satın alıp izleyebilirsiniz faturanıza yansıtılacaktır. Vizyon salonlarında ekranda çıkan kodu mesaj atarak o anki maçı satın alıp izleyebilirsiniz faturanıza yansıtılacaktır. Kanal ekranında çıkan kodu mesaj atarak gecelik veya aylık erotik kaal açtırabilirsiniz. 207/208/209/211 gecelik kanal. 707/708/709/7011 aylık kanal Pin Kodu Sıfırlama PIN Kodunuz 0000 olarak değiģtirilecektir. Aynı gün içerisinde PIN SIFIRLAMA iģlemi yalnızca birkez yapılabilir Örnek SMS TPYYXP8-Z4NS2 yazıp, 3555 e kısa mesaj gönderin. TPYYXP8-Z4NS2 yazıp, 3555 e kısa mesaj gönderin. TPYYXP8-Z4NS2 yazıp, 3555 e kısa mesaj PIN KODU SIFIRLA yazıp 3555 e gönderin

6 4 Yayın akıģına nasıl ulaģabilirim? Tüm kanallardaki yayın akıģına Digiturk kumandanızdan veya adresinden ulaģabilirsiniz. Kumandanızın REHBER tuģuna basarak haftalık yayın akıģına ulaģabilirsiniz. Kumandanızın sağ-sol yön tuģları ile ilerleyerek farklı günlerin de yayın akıģını görebilirsiniz. Yerli dizilerle futbol maçları çakıģmasın. Digiturk PLUS la aynı anda gösterilen iki programdan birini kaydedip diğerini izlersiniz. Yayın akıģına mahkum olmaz, hükmedersiniz. Beğendiğiniz program hakkında daha detaylı bilgi alın! Yayın akıģı listesinde seçtiğiniz programın üzerindeyken kumandanızın i tuģuna basarak, programın detaylı bilgisine ulaģabilir, ÇIKIġ tuģuna basarak bu ekrandan çıkabilirsiniz. Beğendiğiniz program baģladığında size hatırlatmamız için etiketleyin! Yayın akıģı listesinde beğendiğiniz programı ETĠKETLE yerek Digiturk ün size hatırlatmasını sağlayabilirsiniz. Ġzlemek istediğiniz programı seçin ve OK tuģuna basarak ETĠKETLE yin. Etiketlediğiniz program baģladığında siz hangi kanalda olursanız olun, ekranınıza hatırlatma mesajı çıkar, bu sayede etiketlediğiniz programı kaçırmamıģ olursunuz. Beğendiğiniz programı daha sonra izlemek üzere kaydedin!* 9,99 TL den baģlayan fiyatlarla Digiturk PLUS a üye olun. Yayın akıģı listesinde beğendiğiniz programı REC tuģuna basarak kaydedebilirsiniz. * Bu özellik sadece DIGITURK PLUS ürününde mevcuttur.

7 5 Digiturk kumandasını nasıl kullanırım? 6 PIN kodu nedir? PIN kodu nasıl değiģtirilir? PIN kodunuz Digiturk kullanımınızı daha güvenilir kılma amacıyla oluģturulmuģ sayısal değerler içeren 4 haneli bir Ģifredir. PIN Kodunuzu Ģu iģlemler için kullanabilirsiniz: Gecelik yetiģkin kanalı satın alırken, YetiĢkin kanalları izlemek için, Salon kanallarından film satın almak için, Kanal kilidi koymak için. PIN kodunuzu ilk kez kullanıyorsanız, PIN kodunuz "0000"dır. PIN kodunuzu değiģtirmek için; Kumandanızın MENÜ tuģuna basın. Yön tuģlarıyla AYARLAR menüsüne gelip OK tuģuna basın. Yön tuģlarıyla ERĠġĠM KONTROLÜ menüsüne gelip OK tuģuna basın ve mevcut PIN kodunuzu girin. Yön tuģlarıyla PIN KODU DEĞĠġTĠRME menüsü gelip OK tuģuna basın. Önce mevcut PIN kodunuzu, sonra iki kez yeni PIN kodunuzu girerek PIN kodunuzu değiģtirin. DeğiĢtirme iģleminiz tamamlandıktan sonra BACK tuģuna arka arkaya basarak tüm menülerden çıkın. PIN kodunuzu hatırlamıyorsanız; Digiturk MüĢteri hizmetlerini ( ) arayarak PIN kodunuzu hatırlamadığınızı ve sıfırlatmak istediğinizi talep ettiğinizde PIN kodunuz 0000 olarak değiģtirilecektir veya adresinden Online iģlemler menüsündeki PIN kodu sıfırla ekranından Ģifrenizi sıfırlayabilirsiniz.

8 7 Digiturk Online ĠĢlemler den neler yapabilirim? Online ĠĢlemler den aģağıdaki iģlemleri yapabilirsiniz: Digiturk üyelik bilgilerinize anında ulaģabilirsiniz. Digiturk Plus üyesiyseniz, uzaktan kayıt ya da etiketleme emri verebilirsiniz. Film veya maç satın alabilirsiniz. PIN veya web Ģifrenizi sıfırlayabilirsiniz. adresinden Digiturk üyelik numaranızla veya önceden kaydettirdiğiniz DIGIMOBIL telefonunuzdan giriģ yapabilirsiniz. Online ĠĢlemler e ilk giriģte kullanacağınız Ģifre Dijital Kart numaranızın son beģ hanesidir.

9 8 Digiturk yardım Yayınlarınızı kesintisiz Ģekilde almanız için bazı ipuçları: Yayınların Hazırlanması Digiturk kanallarını içeren dijital yayınlar uyduya gönderilir. Sinyal kalite seviyelerini aģağıdaki tablodan görebilirsiniz. Eutelsat Yayın Uydusu Yayın uyduları yeryüzüne km uzaklıktadır. Aradaki katmanlarda oluģabilecek olağanüstü koģullar, yayınları geçici olarak etkileyebilir. Uydu, yayınları yansıtarak geniģ bir coğrafyadan alınabilmesini sağlar. 8.1 Sinyal seviyesinde azalma var. Ne yapmalıyım? Ekranda sinyal seviyesinde azalma var mesajı varsa, sorunu gidermek için öncelikle uydu alıcınızın arkasında takılı olan beyaz anten kablo bağlantısını kontrol edin. Yoğun hava muhalefeti nedeni ile sinyalle ilgili geçici ya da kısa süreli sorunlar oluģabilir. Eğer bağlantı ile ilgili herhangi bir sorun görünmüyorsa, ikinci adımda KOLAY KURULUM yaparak çözüme ulaģabilirsiniz. AĢağıdaki adımları izleyerek Kolay Kurulum yapabilirsiniz. Kumandanızın MENÜ tuģuna basın. Yön tuģlarıyla KURULUM menüsüne gelip OK tuģuna basın. Yön tuģlarıyla KOLAY KURULUM menüsüne gelip OK tuģuna basın. Ekranda kanalların kurulduğunu göreceksiniz. Kanallar kurulurken bekleyin. Ekranda Kurulum için OK tuģuna basınız yazısını gördüğünüzde OK tuģuna basın. Kanal kurulumu tamamlanınca ÇIKIġ tuģuna arka arkaya basarak tüm menülerden çıkın. Menü/Kurulum ile ilerlediğiniz ekranda GELĠġMĠġ KURULUM tuģuna basarak sinyal seviyesinin % kaç olduğunu görebilirsiniz. Eğer bu oran %0 ise anteniniz zarar görmüģ olabilir. Sinyal kalite seviyelerini aşağıdaki tablodan görebilirsiniz Yayınların Hazırlanması Digiturk kanallarını içeren dijital yayınlar uyduya gönderilir. DıĢ Kurulum Çanak anten sinyalleri toplar, uç kısmında bulunan LNB, kablo ve konnektörlerle sinyalleri odanıza ulaģtırır. Sinyal Kalite Sinyal Tipi Açıklama Seviyesi %0 - %20 Kötü sinyal Görüntü bazen kübik %20 - %50 Kabul edilebilir sinyal Kötü havalarda görüntü kübik %50 - %80 Ġyi sinyal Mükemmel görüntü (Sorun yok) %80 - %100 Mükemmel sinyal Mükemmel görüntü (Sorun yok) Ev Ġçi Kurulum Anteninizden kablo ile taģınan dijital sinyal, uydu alıcı aracılığı ile ses ve görüntüye dönüģtürülür Eğer tüm bu iģlemlerden sonra sinyal seviyesindeki azalma hâlâ devam ediyorsa MüĢteri Hizmetleri ni ( arayabilir ya da Digiturk ofislerini ziyaret edebilirsiniz.

10 8.2 Bazı kanalları izleyemiyorum, eksik kanallar var. Ne yapmalıyım? Sorunu gidermek için KOLAY KURULUM yapmanız gerekir. Kolay Kurulum adımlarını Madde 8.1'de görebilirsiniz. KOLAY KURULUM yaptıktan sonra yayın problemi devam ediyorsa uydu alıcınızın elektrikle bağlantısını kesip bir süre bekleyin ve tekrar elektriğe bağlayın. Yukarıda anlatılan adımları tekrar deneyin. 8.3 Görüntü ve/veya ses yok, görüntüde dalgalanmalar ve donmalar var. Ne yapmalıyım? Sorunu gidermek için uydu alıcıdan televizyona giden scart kablosu her iki uçta düzgün takılı olup olmadığını kontrol edin, alıcıyı standby a alıp tekrar açın. Sorun çözülmezse alıcınızın elektrikle bağlantısını kesip bir süre bekleyin ve tekrar elektriğe bağlayın. 8.4 Info ve guide bilgilerini göremiyorum. Ne yapmalıyım? Bu ve benzeri birçok sorunu gidermek için uydu alıcınızı standby konumuna getirin ve bir süre bekleyip tekrar açın. Bu sorunu bir daha yaģamamak için TV izlemediğiniz zamanlarda alıcınızı standby da bırakın. 8.5 Uydu alıcı kilitlendi. Ne yapmalıyım? Uydu alıcınızın elektrikle bağlantısını kesip bir süre bekleyin ve tekrar elektriğe bağlayın. 8.6 Program görüntüsü ve sesi farklı. Ne yapmalıyım? Uydu alıcınızın elektrikle bağlantısını kesip bir süre bekleyin ve tekrar elektriğe bağlayın. Ardından Madde 8.1 de belirtilen Kolay Kurulum adımlarını izleyin.

11 9 Ġzle-Öde sistemiyle neler izleyebilirim? "Ġzle-Öde" sistemiyle dilediğinizi izler, sadece izlediğinizi ödersiniz. Siz sadece izleyeceğiniz içeriği seçin, sipariģ etmek çok kolay! Ġzle-Öde kanallarından; GiĢe rekortmeni vizyon filmlerini Digiturk 201, 202, 203 numaralı Salon Kanallarından size en uygun seansı seçerek izleyebilirsiniz. Her Cuma Digiturk Salonlarında yeni bir film gösterime girmektedir. Blue Hustler, Intimacy, Playboy, Penthouse yetiģkin içeriklerini, Digiturk 207, 208, 209, 211 numaralı Salon Kanallarından gecelik izleyebilirsiniz. Spor Toto Süper Lig maçlarını Digiturk 201, 202, 203 numaralı Salon Kanallarından izleyebilirsiniz. Ġzle-Öde içeriğinizi aģağıdaki yöntemlerden birini kullanarak satın alabilirsiniz; a) Cep Telefonunuzdan: Ġzlemek istediğiniz Ġzle-Öde kanalına gelin. Ekranda göreceğiniz satın alma kodunu kısa mesajla 3555 e gönderin. Bu hizmetten yalnızca Turkcell aboneleri yararlanabilmektedir. b) Web Sitesinden: dan Online ĠĢlemler e tıklayın. Üyelik iģlemleri menüsünden Salonları seçin. Dilediğiniz Ġzle-Öde içeriğine gelin ve sipariģinizi verin. c) MüĢteri Hizmetleri nden: (0392) numaralı Digiturk MüĢteri Hizmetleri ni arayın ve sesli yanıt sistemini takip ederek sipariģinizi verin.

12

13 KANAL NO KANAL YAYIN SÜRESİ KANAL NO KANAL YAYIN SÜRESİ Digi Kanal TV5Monde Fox Life TRT Arapça Dizimax Entertainment 136 CHANNEL ONE RUSSIA 5 Dizimax Comedy 140 PRO 7 6 Dizimax Vice 141 BLOOMBERG TELEVISION 18 Saat 9 Dizimax Drama 142 BBC World News 10 MGM Movies 143 EURO NEWS 11 Moviemax Family 144 CNN INTERNATIONAL 12 Moviemax Premier 146 Al Jazeera 13 Moviemax Premier France Moviemax Stars 161 TRT Çocuk / TRT4 15 Moviemax Stars Baby TV 16 Moviemax Festival 163 Disney XD 17 Saat 18 Moviemax Speed 164 Planet Çocuk 18 Saat 20 İZ TV 165 Baby First 21 Showmax 166 Disney Junior 22 Turkmax 168 JOJO 17 Saat 23 Show TV 169 Yumurcak TV 18 Saat 24 TRT Cartoon Network 25 Kanal D 171 MinikaGO 26 ATV 172 Nick Jr. 28 Fox 173 Nickelodeon 29 KANALTURK 182 Nickelodeon HD 30 TV8 183 İZ TV 31 CNBC-E 184 National Geographic Adventure 32 Bloomberg HT 185 National Geographic 33 A Haber 186 National Geographic Wild 34 Bugün TV Kanal Zone Reality TV History 12 Saat

14 35 36 Samanyolu TV TRT Turizm ve Belgesel 37 BEYAZ TV 192 Discovery 38 Flash TV 193 Discovery Science 39 Ülke TV 200 Animal Planet 40 TVNET 201 Salonda Ne Var? 41 Kanal Salon 1 42 NTV 203 Salon 2 44 CNN TÜRK 204 Salon 3 45 HaberTURK 205 Taraftar TGRT Haber 207 Taraftar S Haber 208 Blue Hustler 7 Saat 49 TRT TURK 209 Intimacy 6 Saat 50 Mehtap TV 211 Playboy TV 6 Saat 52 Kanal B 304 Penthouse 5 Saat 54 E2 305 Dizimax Comedy HD 56 Tv2 306 Dizimax Vice HD 57 TRT Spor 310 Dizimax Drama HD 58 TRT AVAZ 311 Moviemax Family HD 59 TRT Moviemax Premier HD 63 Kanal A 313 Moviemax Premier 2 HD 64 TVEM 318 Moviemax Stars HD 65 Top Shop TV 323 İZ HD 66 CINE TRT1 HD 67 TRT Okul 326 ATV HD 68 Meltem TV 332 FOX HD 69 TRT ANADOLU 333 A Haber HD 71 Fog TV 370 TRT HD 72 Eurosport 371 Fox Sports HD 73 Eurosport 2 Bursaspor TV 372 Eurosport HD Eurosport 3D

15 74 75 BJK TV Sports TV HD 76 GALATASARAY TV 378 LİG TV HD 77 FB TV 379 LİG TV 2 HD 78 LİG TV 380 LİG TV 3 HD 79 LİG TV NTV SPOR HD 80 LİG TV ESPN America HD 81 NTV Spor 385 National Geographic HD 82 TJK TV 12 Saat 386 National Geographic Wild HD 83 Sports TV 394 History HD 12 Saat 84 Extreme Sports 395 Fashion TV HD 85 ESPN America 399 MTV Live HD 87 ESPN Classic 402 Digiturk 399. Kanal 100 TRT SPOR 407 Süper FM 101 Powerturk TV 500 Metro FM 102 MCM Top 510 DIGIAKTİF 103 Mezzo 534 Halk Bankası 104 VH1 540 İBB Trafik 105 TRT Müzik 545 AJANS PRESS 107 Kral TV 547 TV HAVA DURUMU 108 MTV 555 Tv Finans 109 MTV Live HD 565 MÜŞTERİ HİZMETLERİ 110 MTV Hits 575 Digioyun 111 Fashion TV 577 Bilyoner.com 112 Home TV 700 Spor Toto Süper Lig Bilgi Kanalı 113 E! 707 Erotik Oyunlar 6 Saat 115 FX 708 Blue Hustler 5 Saat 117 BBC Entertainment 710 Intimacy 6 Saat 130 World Travel Channel RAI UNO 711 Penthouse HD Penthouse 6 Saat 6 Saat

Digiturk Kolay Kullanım Rehberi

Digiturk Kolay Kullanım Rehberi Digiturk Kolay Kullanım Rehberi Digiturk Üyelik Numaranız: Digiturk Teknik Servis Bilgileriniz: V1: 12.9.2011 Disney Enterprises, Inc. All rights reserved. İÇİNDEKİLER Digiturk e hoş geldiniz. Digiturk

Detaylı

TELEDÜNYA KANAL LİSTESİ

TELEDÜNYA KANAL LİSTESİ Dijital ve yayın platformu Teledünya'da şuan itibari ile 120'ün üzerinde Radyo ve TV kanalı yayınlanmaktadır. Ayda sadece 9.5 TL'ye sahip olacağınız Teledünya temel paketi ile Belgesel, Spor, Çocuk, Müzik,

Detaylı

KANALLAR SD/HD/3D PAKET TELEDÜNYA INFO TELEDÜNYA TEMEL PAKET TELEDÜNYA KANALLARI. Yazar Administrator - Son Güncelleme Çarşamba, 12 Aralık 2012 22:09

KANALLAR SD/HD/3D PAKET TELEDÜNYA INFO TELEDÜNYA TEMEL PAKET TELEDÜNYA KANALLARI. Yazar Administrator - Son Güncelleme Çarşamba, 12 Aralık 2012 22:09 Dijital ve yayın platformu Teledünya'da şuan itibari ile 120'ün üzerinde Radyo ve TV kanalı yayınlanmaktadır. Ayda sadece 12.5 TL'ye sahip olacağınız Teledünya temel paketi ile Belgesel, Spor, Çocuk, Müzik,

Detaylı

Digiturk dünyasına keyifli bir yolculuk

Digiturk dünyasına keyifli bir yolculuk Digiturk dünyasına keyifli bir yolculuk Merhaba, Digiturk e Hoş Geldiniz! Digiturk ün eğlenceli ve zengin dünyasında size yardımcı olabileceğini düşündüğümüz bazı konuları paylaşmak istiyoruz. Digiturk

Detaylı

Türksat Kanal Listesi

Türksat Kanal Listesi Türksat Kanal Listesi http://www.turksat.com.tr Kanal Frekans Polarizasyon Kapsama SR FEC V-PID A-PID Uydu 1 TV GEORGIA 12602 V - Dikey Bati 2960 5/6 101 102 Türksat 3A 24 12679 V - Dikey Bati 8888 3/4

Detaylı

habermerkezi.wordpress.com

habermerkezi.wordpress.com 27.10.2008 Televizyon Kanalları Frekans Listesi PAKET ADI (BOUQUET NAME) KANAL ADI (CHANNEL NAME) FREKANS (FREQ.) (MHZ) SEMBOL ORANI (SYMBOL RATE) (MSYM/S) FEC POLARİZASY ON (POLARIZATI ON) KAPSAMA ALANI

Detaylı

FREKANS (FREQ.) (MHZ) /4 V - DİKEY BATI (WEST) OTOMATİK TARAMA /4 H -YATAY DOĞU (EAST) /6

FREKANS (FREQ.) (MHZ) /4 V - DİKEY BATI (WEST) OTOMATİK TARAMA /4 H -YATAY DOĞU (EAST) /6 PAKET ADI (BOUQUET NAME) KANAL ADI (CHANNEL NAME) FREKANS SEMBOL ORANI (FREQ.) (MHZ) ( SYMBOL RATE) (MSYM/S) FEC POLARİZASY ON (POLARIZATI ON) KAPSAMA ALANI (COVERAGE AREA) * TÜRKSAT TANITIM DİJİTAL (BATI)

Detaylı

Türksat Kanal Listesi

Türksat Kanal Listesi Türksat Kanal Listesi http://www.turksat.com.tr Kanal Frekans Polarizasyon Kapsama SR FEC V-PID A-PID Uydu 24 11986 V - Dikey Bat? 9600 5/6 1950 2050 Türksat 4A 24 KITCHEN HD 12461 H - Yatay Do?u 20800

Detaylı

TÜRKSAT UYDU HABERLEŞME KABLO TV VE İŞLETME A.Ş. ELEKTRONİK PROGRAM REHBERİ VERİSİ SATIN ALMA TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRKSAT UYDU HABERLEŞME KABLO TV VE İŞLETME A.Ş. ELEKTRONİK PROGRAM REHBERİ VERİSİ SATIN ALMA TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRKSAT UYDU HABERLEŞME KABLO TV VE İŞLETME A.Ş. ELEKTRONİK PROGRAM REHBERİ VERİSİ SATIN ALMA TEKNİK ŞARTNAMESİ Kablo Sistemleri Altyapı ve İşletme Direktörlüğü 2013 1. KONU TÜRKSAT Uydu Haberleşme Kablo

Detaylı

Türksat Yeni TV Kanalları

Türksat Yeni TV Kanalları Türksat Yeni TV Kanalları Onaylayan Mehmet AKPINAR Salı, 21 Ekim 2008 Son Güncelleme Salı, 21 Ekim 2008 27.10.2008 tarihinde Türksat uydu Kanal frekansları değişiyor,arıza aramayın,yeni frekansları ya

Detaylı

Türksat Kanal Listesi.

Türksat Kanal Listesi. Türksat Listesi http://www.turksat.com.tr 1 AN TV 24 24 KITCHEN HD 360 365 TV 365 TV 38 KENT TV 4 EYLÜL TV 4 EYLÜL TV 60 TV A HABER A HABER A HABER HD A NEWS HD A PARA HD A SHOPPING A SPOR A SPOR HD A.VUSLAT

Detaylı

D-Smart BLU Nedir? D-Smart BLU; her an, her yerden televizyon keyfi yaşanmasını sağlayan yenilikçi bir D-Smart hizmetidir. (www.dsmartblu.com.

D-Smart BLU Nedir? D-Smart BLU; her an, her yerden televizyon keyfi yaşanmasını sağlayan yenilikçi bir D-Smart hizmetidir. (www.dsmartblu.com. D-Smart BLU Nedir? D-Smart BLU; her an, her yerden televizyon keyfi yaşanmasını sağlayan yenilikçi bir D-Smart hizmetidir. (www.dsmartblu.com.tr) D-Smart BLU ile TV ekranına bağlı kalmadan, internet bağlantısı

Detaylı

Türksat Kanal Listesi

Türksat Kanal Listesi Türksat Kanal Listesi http://www.turksat.com.tr Kanal Frekans Polarizasyon Kapsama SR FEC V-PID A-PID Uydu 1 AN TV 11977 H - Yatay Türkiye 27500 5/6 127 227 Türksat 4A 24 11986 V - Dikey Bat? 9600 5/6

Detaylı

MAYIS AYI KAMPANYALARI

MAYIS AYI KAMPANYALARI Bayi İletişim Bülteni 2015/092 05.05.2015 Değerli İş Ortağımız, MAYIS AYI KAMPANYALARI Mayıs ayında aşağıda detayları bulunan kampanya uygulamaları ve satış modelleri geçerli olacaktır. FTA HD Değiştir

Detaylı

TEMMUZ AYI KAMPANYALARI

TEMMUZ AYI KAMPANYALARI Bayi İletişim Bülteni 2015/133 02.07.2015 Değerli İş Ortağımız, TEMMUZ AYI KAMPANYALARI Temmuz ayında aşağıda detayları bulunan kampanya uygulamaları ve satış modelleri geçerli olacaktır. Paket fiyatlarında

Detaylı

Turkcell in AVON fırsatları bitmiyor!

Turkcell in AVON fırsatları bitmiyor! Turkcell in AVON fırsatları bitmiyor! AVON Temsilcileri Cep-T Paracard kullanıyor, masrafsız faturalarını ödüyor. Hemen Turkcell İletişim Merkezi ne uğrayıp, kartınıza para yükleyin, Cep-T Paracard avantajlarından

Detaylı

HDMI ve 3D Kullanımında Dikkat Edilecek Konular

HDMI ve 3D Kullanımında Dikkat Edilecek Konular HDMI ve 3D Kullanımında Dikkat Edilecek Konular STB DESTEK Mart 2011 HDMI (High-Definition Multimedia Interface) Pazardaki HD destekli Digiturk STB sayısının artmasıyla beraber kullanımı artan HDMI bağlantılı

Detaylı

fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim?

fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim? 1 fastpay nedir? Cep Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim? fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim? fastpay den Hangi İşlemleri Yapabilirim? fastpay Kampanyaları Sıkça sorulan sorular 2 Nedir?

Detaylı

22 SHOW Tv SHOW Tv Satellite News Sports Music Movies & Enter marmara. 23 TRT 1 TRT 1 Satellite News Sports Music Movies & Enter iç adadolu

22 SHOW Tv SHOW Tv Satellite News Sports Music Movies & Enter marmara. 23 TRT 1 TRT 1 Satellite News Sports Music Movies & Enter iç adadolu REGEION 22 SHOW Tv SHOW Tv Satellite News Sports Music Movies & Enter 23 TRT 1 TRT 1 Satellite News Sports Music Movies & Enter iç adadolu 24 Kanal D D Kanal Satellite News Sports Music Movies & Enter

Detaylı

ARALIK AYI KAMPANYALARI

ARALIK AYI KAMPANYALARI Bayi İletişim Bülteni 2015/223 03.12.2015 Değerli İş Ortağımız, ARALIK AYI KAMPANYALARI Aralık ayında aşağıda detayları bulunan kampanya uygulamaları ve satış modelleri geçerli olacaktır. İlk Fatura D-Smart

Detaylı

DHL EXPRESS. 1 DHL IntraShip User Guide

DHL EXPRESS. 1 DHL IntraShip User Guide DHL EXPRESS 1 DHL IntraShip User Guide IntraShip Uygulamasının Genel Özellikleri; WEB tabanlı olup kurulum gerektirmez Internet erişimi ve çıktı almak için bir yazıcı yeterli Ortak veri tabanı vasıtası

Detaylı

II. AsyaMobil i Nasıl Yükleyebilirim?

II. AsyaMobil i Nasıl Yükleyebilirim? ASYAMOBİL ASYAMOBİL I. AsyaMobil Nedir? II. AsyaMobil i Nasıl Yükleyebilirim? III. AsyaMobil in Yenilikleri Nelerdir? IV. Mobil Şifreci mi Nasıl Aktive Edebilirim? V. AsyaMobil Şube ye Nasıl Giriş Yapabilirim?

Detaylı

1. ONLINE İŞLEMLER MENÜSÜNDEN NES BİREYSEL HESABINA GİRİŞ

1. ONLINE İŞLEMLER MENÜSÜNDEN NES BİREYSEL HESABINA GİRİŞ Kamu SM den aldığınız e-imza sertifikasının detaylarında SHA-1 yazıyorsa ve sertifikanın bitiş tarihi 15.09.2014 ü aşıyorsa sizin için SHA-256 lı yeni bir sertifika üretilmiştir ve bu yeni sertifikayı

Detaylı

DIGITURK PLAY PLUS PROMOSYON KODU KULLANMA KLAVUZU. LG TÜRKİYE V2.0 Temmuz 2015

DIGITURK PLAY PLUS PROMOSYON KODU KULLANMA KLAVUZU. LG TÜRKİYE V2.0 Temmuz 2015 DIGITURK PLAY PLUS PROMOSYON KODU KULLANMA KLAVUZU LG TÜRKİYE V2.0 Temmuz 2015 LG Smart TV nizin kumandasında bulunan Home (veya Smart) tuşuna basarak başlatma menüsü açın. Daha sonra burada bulunan Digiturk

Detaylı

D-Smart BLU Sıkça Sorulan Sorular

D-Smart BLU Sıkça Sorulan Sorular D-Smart BLU Sıkça Sorulan Sorular 1. D-Smart BLU Nedir? D-Smart BLU; her an, her yerden televizyon keyfi yaşamınızı sağlayan yenilikçi bir D-Smart hizmetidir. D- Smart BLU ile TV ekranına bağlı kalmadan,

Detaylı

Genel Bakış. gobaba.com TÜRKÇE

Genel Bakış. gobaba.com TÜRKÇE Genel Bakış gobaba.com TÜRKÇE TEMEL MÜŞTERİ GEÇİŞLERİ ÜYE OL GİRİŞ YAP DOĞRULAMA PARA YATIRMA PARA ÇEKME ALIM SATIM BORSA KULLANICI DENEYİMİ Cüzdanlar'a tıklayarak varlıklarınızı görebilir, para yatırabilirsiniz.

Detaylı

Eylül AYI KAMPANYALARI

Eylül AYI KAMPANYALARI Bayi İletişim Bülteni 2015/174 04.09.2015 Eylül AYI KAMPANYALARI Değerli İş Ortağımız, Eylül ayında aşağıda detayları bulunan kampanya uygulamaları ve satış modelleri geçerli olacaktır. D-Smart müşterisine

Detaylı

DIGITURK PLAY PLUS PROMOSYON KODU KULLANMA KLAVUZU LG TÜRKİYE V1.0

DIGITURK PLAY PLUS PROMOSYON KODU KULLANMA KLAVUZU LG TÜRKİYE V1.0 DIGITURK PLAY PLUS PROMOSYON KODU KULLANMA KLAVUZU LG TÜRKİYE V1.0 LG Smart TV nizin kumandasında bulunan Home (veya Smart) tuşuna basarak başlatma menüsü açın. Daha sonra burada bulunan Digiturk Play

Detaylı

OCAK AYI KAMPANYALARI

OCAK AYI KAMPANYALARI Bayi İletişim Bülteni 2016/001 04.01.2016 Değerli İş Ortağımız, OCAK AYI KAMPANYALARI Ocak ayında aşağıda detayları bulunan kampanya uygulamaları ve satış modelleri geçerli olacaktır. Aydan Aya satış fiyatlarımız

Detaylı

D-Smart Dijital Platform nedir?

D-Smart Dijital Platform nedir? D-Smart Dijital Platform nedir? D-Smart, başta Türksat olmak üzere Türkiye den takip edilebilen uydularda yayınlanan şifresiz kanalların yanı sıra sadece D-Smart a özel olarak hazırlanmış kanalları da

Detaylı

Yeni Paket Yapısı Ocak 2015

Yeni Paket Yapısı Ocak 2015 Yapısı Ocak 2015 Yapısı GİRİŞ PAKETİ YERİNE, BELGESEL VE YAŞAM KANALLARI İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ AİLE PAKETİ SATIŞA AÇILMIŞTIR. SPOR, SÜPER VE MEGA PAKETLERDE FİYATLAR DAHA REKABETÇİ HALE GELMİŞTİR. TAMAMI

Detaylı

Türksat Frekans Listesi Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş.

Türksat Frekans Listesi Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş. Türksat Frekans Listesi Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş. Kanal Frekans Polarizasyon Kapsama SR FEC V-PID A-PID Uydu 1 AN TV 11976 H - Yatay TR 27500 5/6 127 227 T4A 2000'ler 11012 V - Dikey

Detaylı

Türksat Kanal Listesi.

Türksat Kanal Listesi. Türksat Listesi http://www.turksat.com.tr 24 24 KITCHEN HD 360 365 TV-2 4 EYLÜL TV A HABER A HABER A HABER HD A SHOPPING A SPOR A SPOR HD A.VUSLAT TV A9 TV AB MOTEURS ABANT TV ADA TV ADANA TV AFTER MIDNIGT

Detaylı

Süleyman Demirel Üniversitesi Online Ödeme Sistemi Kullanım Yönergesi

Süleyman Demirel Üniversitesi Online Ödeme Sistemi Kullanım Yönergesi Süleyman Demirel Üniversitesi Online Ödeme Sistemi Kullanım Yönergesi Süleyman Demirel Üniversitesi Online Ödeme Sistemi ne (OOS) https://oos.sdu.edu.tr adresinden ulaşılabilir. OOS nin ana sayfası Şekil

Detaylı

İstanbul Arel Üniversitesi

İstanbul Arel Üniversitesi İstanbul Arel Üniversitesi Online Ödeme Sistemi Başlamadan Önce İstanbul Arel Üniversitesi online ödeme sistemini kullanabilmek için kredi kartınızın aşağıdaki özelliklere sahip olması gerekmektedir: Kredi

Detaylı

İstanbul Arel Üniversitesi Online Ödeme Sistemi

İstanbul Arel Üniversitesi Online Ödeme Sistemi İstanbul Arel Üniversitesi Online Ödeme Sistemi Başlamadan Önce İstanbul Arel Üniversitesi online ödeme sistemini kullanabilmek için kredi kartınızın aşağıdaki özelliklere sahip olması gerekmektedir: Kredi

Detaylı

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAROKART. Tek Kartla, Çok Hizmet!

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAROKART. Tek Kartla, Çok Hizmet! TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAROKART Tek Kartla, Çok Hizmet! indirim fırsatı! Petrol Ofisi, Türkiye Barolar Birliği üyelerine özel kampanyasıyla akaryakıtta %3 indirim avantajı sunuyor. Yenilenmiş Avukat Kimlik

Detaylı

ONLINE^^TV= Galatasaray - Bursaspor maçi canli izle

ONLINE^^TV= Galatasaray - Bursaspor maçi canli izle ONLINE^^TV= Galatasaray - Bursaspor maçi canli izle 2-23- 2018 https://tinyurl.com/y74yepkw https://tinyurl.com/y74yepkw Galatasaray Bursaspor maçı canlı izle Galatasaray Bursaspor bein Galatasaray Bursaspor

Detaylı

&&##+((((BEIN-LIVE)))) BJK Beşiktaş - Genk Maçı Canlı İzle 08/11/2018

&&##+((((BEIN-LIVE)))) BJK Beşiktaş - Genk Maçı Canlı İzle 08/11/2018 &&##+((((BEIN-LIVE)))) BJK Beşiktaş - Genk Maçı Canlı İzle 08/11/2018 Canlı izle; Genk Beşiktaş Şifresiz Canlı izle GenkBJK izle.. Genk Beşiktaş maçını canlı izlemek ve canlı skor takibini haberimiz üzerinden

Detaylı

Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak

Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak Hesaplar menüsünde Hesap Açma alt başlığının altında bulunan Cari/Kıymetli Maden Hesabı Açma, Tasarruf Hesabı Açma veya Katılma Hesabı Açma seçeneklerinden

Detaylı

KANAL UYDU FREKANS POLORİZASYON KAPSAMA FEC SR V - PID A -PID. 24 Türksat 4A 11986 V - Dikey Batı 42526 9600 1950 2050

KANAL UYDU FREKANS POLORİZASYON KAPSAMA FEC SR V - PID A -PID. 24 Türksat 4A 11986 V - Dikey Batı 42526 9600 1950 2050 KANAL UYDU FREKANS POLORİZASYON KAPSAMA FEC SR V - PID A -PID 24 Türksat 4A 11986 V - Dikey Batı 42526 9600 1950 2050 24 KITCHEN HD Türksat 4A 12468 H - Yatay Doğu 42526 9580 2959 3059 365 TV-2 Türksat

Detaylı

TÜRMOB Etik Eğitim 2017/2. Dönem Takvimi ve Süreci

TÜRMOB Etik Eğitim 2017/2. Dönem Takvimi ve Süreci 2017/2. Dönem Takvimi ve Süreci BAŞURU ve ÖDEME DÖNEMİ Başlangıç : 21 Ağustos 2017 Bitiş : 11 Eylül 2017 www.turmob.org.tr sitesine Teorik Eğitim için katılım ücreti ödenmesi ve http://etik.turmob.org.tr

Detaylı

TTNET MOBİL 3G KADEMELİ 1GB GİRİŞ PAKETİ SIKÇA SORULAN SORULAR

TTNET MOBİL 3G KADEMELİ 1GB GİRİŞ PAKETİ SIKÇA SORULAN SORULAR TTNET MOBİL 3G KADEMELİ 1GB GİRİŞ PAKETİ SIKÇA SORULAN SORULAR TTNET Mobil 3G Kademeli 1GB Giriş Paketi Nedir? TTNET Mobil 3G Kademeli 1GB Giriş Paketi, bilgisayarınıza takılan ve içinde SIM Kart bulunan

Detaylı

TÜRMOB Etik Eğitim. Yardım Kılavuzu

TÜRMOB Etik Eğitim. Yardım Kılavuzu Yardım Kılavuzu Muhasebe Meslek Mensuplarımızda, etik öğrenme yönünde isteklilik yaratarak "i" ve Etik Davranış Gelişimini sağlamak üzere Birliğimiz tarafından "ETİK EĞİTİM" uygulaması başlatılmıştır.

Detaylı

BİLGİ ye Hoşgeldiniz,

BİLGİ ye Hoşgeldiniz, BİLGİ ye Hoşgeldiniz, BİLGİ Online Kayıt işlemimizden faydalanarak, yerleşmiş olduğunuz programa kaydınızı yaptırabilir ve Kayıt Tamamlandı Belgesi nin çıktısını alabilirsiniz. Online Kayıt işleminizi

Detaylı

İstanbul Arel Üniversitesi Online Ödeme Sistemi

İstanbul Arel Üniversitesi Online Ödeme Sistemi İstanbul Arel Üniversitesi Online Ödeme Sistemi Başlamadan Önce İstanbul Arel Üniversitesi online ödeme sistemini kullanabilmek için kredi kartınızın aşağıdaki özelliklere sahip olması gerekmektedir: Kredi

Detaylı

Değerli Alışveriş Merkezi Üyemiz,

Değerli Alışveriş Merkezi Üyemiz, Değerli Alışveriş Merkezi Üyemiz, Kullanmakta olduğunuz mevcut elektrik sayaçlarınız Ön Ödemeli (KONTÖRLÜ) sayaçlardır. Elektrik sarfiyatınız kontör sistemi mantığıyla hesaplanacak, satın alacağınız kontör

Detaylı

www.airties.com 7/24 destek hattı 444 0 239 Kolay kurulum CD si Üç yıl garanti Üç yıl garanti YM.WR.5341.UM.TR.D01REV07062011

www.airties.com 7/24 destek hattı 444 0 239 Kolay kurulum CD si Üç yıl garanti Üç yıl garanti YM.WR.5341.UM.TR.D01REV07062011 www.airties.com Kolay kurulum CD si Üç yıl garanti 7/24 destek hattı 444 0 239 7/24 destek hattı 444 0 239 Üç yıl garanti YM.WR.5341.UM.TR.D01REV07062011 Kablosuz yaşam Hızlı kurulum kılavuzu Kablosuz

Detaylı

KURULUM KILAVUZU. Müşteri Hizmetleri: 444 0 375. Detaylı Kullanım Kılavuzu na www.tivibu.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

KURULUM KILAVUZU. Müşteri Hizmetleri: 444 0 375. Detaylı Kullanım Kılavuzu na www.tivibu.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz. KURULUM KILAVUZU Müşteri Hizmetleri: 444 0 375 Detaylı Kullanım Kılavuzu na www.tivibu.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz. 2014 TTNET Tüm Hakları Saklıdır. Tivibu Ev kurulumunda kullanacaklarınız: Tivibu

Detaylı

Sık Sorulan Sorular TR.MYHERBALIFE.COM'DAN SİPARİŞ TÜRKİYE, 14 Kasım 2014

Sık Sorulan Sorular TR.MYHERBALIFE.COM'DAN SİPARİŞ TÜRKİYE, 14 Kasım 2014 Cevabını görüntülemek için aşağıdaki sık sorulan sorulardan herhangi birine tıklayın. Sorunuzun cevabını bulamıyorsanız Pazartesi - Cuma günleri 08:30 ile 17:30 arasında arasında +90 216 542 75 90 numaralı

Detaylı

4. B Ö L Ü M B a s ı n d a T Ü R S A B

4. B Ö L Ü M B a s ı n d a T Ü R S A B 4. BÖLÜM B a s ı n d a T Ü R S A B TARİH KANAL PROGRAM EKİM 2006 EKİM 2005 HABERTÜRK UYANDIRMA SERVİSİ KASIM 2006 KASIM 2005 KANALTÜRK SÖZ MECLİSİ 07 KASIM 2005 HABERTÜRK EKONOMİ GÜNDEMİ 16 KASIM 2005

Detaylı

F-Konektör (2) toowaysat Surfbeam Modem / Terminal ( 1 ) 1. Lütfen kurulum adımlarında (1-9 arası) gösterilmiş gibi çanak antenizi monte edin.

F-Konektör (2) toowaysat Surfbeam Modem / Terminal ( 1 ) 1. Lütfen kurulum adımlarında (1-9 arası) gösterilmiş gibi çanak antenizi monte edin. Kurulum kılavuzu 1/6 F-Konektör (2) Koaksiyel Kablo ( 1 ) toowaysat Surfbeam Modem / Terminal ( 1 ) Çanak anten montajı: 1. Lütfen kurulum adımlarında (1-9 arası) gösterilmiş gibi çanak antenizi monte

Detaylı

8. 2 Nasıl Banka Servisini Kullanabilir ve Faturalarımı Online Ödeyebilirim?

8. 2 Nasıl Banka Servisini Kullanabilir ve Faturalarımı Online Ödeyebilirim? 8.Ünite- E BANKACILIK VE BANKA HESABI NASIL İDARE EDİLİR. 8.1 İnternet Bankacılığı/ Telefon bankacılığı İnternetin hayatımıza girmesiyle, geleneksel bankacılık elektronik bankacılık tarafından e- bankacılık

Detaylı

Engelsiz Erişim. Engelli Müşterilerimize Özel Tarifeler ve Uygulamalarımız

Engelsiz Erişim. Engelli Müşterilerimize Özel Tarifeler ve Uygulamalarımız Engelsiz Erişim Engelli Müşterilerimize Özel Tarifeler ve Uygulamalarımız Engelsiz Erişim Avea İletişimdekiengelleri kaldırıyor! Engelli müşterilerimize özel tarifeler ve uygulamalarımızla iletişim artık

Detaylı

Türksat Kanal Listesi.

Türksat Kanal Listesi. Türksat Listesi http://www.turksat.com.tr 1 AN TV 1 TV GEORGIAN 24 24 KITCHEN 24 KITCHEN HD 360 4 EYLÜL TV A HABER A HABER A HABER HD A SHOPPING A SPOR A SPOR HD A.VUSLAT TV A2 A9 TV ABANT TV ADA TV ADA

Detaylı

Etik Eğitime başvuru bedeli 50 TL dir.

Etik Eğitime başvuru bedeli 50 TL dir. Muhasebe Meslek Mensuplarımızda, etik öğrenme yönünde isteklilik yaratarak "Etik Eğitimi" ve Etik Davranış Gelişimini sağlamak üzere Birliğimiz tarafından "ETİK EĞİTİM" uygulaması başlatılmıştır. Odanız

Detaylı

TÜRMOB Etik Eğitim Oda İşlem Rehberi Teorik Eğitim Süreci Pratik Eğitim Süreci

TÜRMOB Etik Eğitim Oda İşlem Rehberi Teorik Eğitim Süreci Pratik Eğitim Süreci Oda İşlem Rehberi Muhasebe Meslek Mensuplarımızda, etik öğrenme yönünde isteklilik yaratarak "i" ve Etik Davranış Gelişimini sağlamak üzere Birliğimiz tarafından "ETİK EĞİTİM" uygulaması başlatılmıştır.

Detaylı

TecCom TecLocal Programı Kurulum ve Yapılandırma Rehberi

TecCom TecLocal Programı Kurulum ve Yapılandırma Rehberi TecCom TecLocal Programı Kurulum ve Yapılandırma Rehberi Giriş: TecLocal programı TecCom elektronik ticaret platformu üzerinden sisteme kayıtlı tedarikçi/distribütör firmalara bağlanmayı sağlayan ücretsiz

Detaylı

Türksat Frekans Listesi Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş.

Türksat Frekans Listesi Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş. Türksat Frekans Listesi Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş. Kanal Frekans Polarizasyon Kapsama SR FEC V-PID A-PID Uydu 1 AN TV 11976.82 H - Yatay TR 27500 5/6 127 227 T4A 2000'ler 11012 V

Detaylı

Türksat Frekans Listesi Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş.

Türksat Frekans Listesi Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş. Türksat Frekans Listesi Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş. Kanal Frekans Polarizasyon Kapsama SR FEC V-PID A-PID Uydu 1 AN TV 11976 H - Yatay TR 27500 5/6 127 227 T4A 2000'ler 11012 V - Dikey

Detaylı

fizy Apple TV Eğitim Dökümanı

fizy Apple TV Eğitim Dökümanı fizy Apple TV Eğitim Dökümanı fizy Apple TV Uygulaması fizy Apple TV uygulamasında hangi bölümler var? Keşfet Videolar Hesabım Şuanda Çalan fizy Apple TV uygulamasından neler yapılabiliyor? Top 100 listelere

Detaylı

fastpay Uygulama Kılavuzu

fastpay Uygulama Kılavuzu fastpay Uygulama Kılavuzu fastpay uygulaması ile 7 gün 24 saat hızlı bir şekilde, DenizBank müşterisi olsun ya da olmasın dilediğiniz kişiye para gönderebilir, size gönderilen paraları görüntüleyerek başkasına

Detaylı

HD GİRİŞ PAKETİ NE İLİŞKİN 24 AYLIK ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ (Yeni Üyeliklere Yönelik Olup HD Uydu Alıcısı Hediyelidir)

HD GİRİŞ PAKETİ NE İLİŞKİN 24 AYLIK ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ (Yeni Üyeliklere Yönelik Olup HD Uydu Alıcısı Hediyelidir) KAMPANYA EVRAK KODU : #H72 VERSİYON :1 :HOŞ HD HD GİRİŞ İ NE İLİŞKİN 24 AYLIK ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ (Yeni Üyeliklere Yönelik Olup HD Uydu Alıcısı Hediyelidir) Krea İçerik Hizmetleri ve Prodüksiyon A.Ş.

Detaylı

MINELAB GPX ÜRÜNLERİ için Sahteciliğe karşı geliştirilen SON Yöntem

MINELAB GPX ÜRÜNLERİ için Sahteciliğe karşı geliştirilen SON Yöntem MINELAB GPX ÜRÜNLERİ için Sahteciliğe karşı geliştirilen SON Yöntem Gerçek Minelab ürünleriyle gerçek performans kampanyasının bir parçası olarak, GPX serisi dedektörlere yönelik SMS ile cihazın orijinalliğini

Detaylı

LIG Tv +> Akhisar Belediyespor Bursaspor maçını canlı izle 23 nisan 2017 Justin tv

LIG Tv +> Akhisar Belediyespor Bursaspor maçını canlı izle 23 nisan 2017 Justin tv LIG Tv +> Akhisar Belediyespor Bursaspor maçını canlı izle 23 nisan 2017 Justin tv Akhisar Belediye Bursaspor maçı canlı izle 23 Nisan 2017 Canlı maç izle deyince akla ilk gelen sitemizde bir başka turkiye

Detaylı

2.0 2 ADET TV 6000 64 2000 TP

2.0 2 ADET TV 6000 64 2000 TP 1. Genel Özellikler DLNA: Aynı ağa bağlı cihazlar arasında bağ kurulabilir ve iki cihaz arasında dosya paylaşımı yapılabilir. Örneğin; bilgisayarınızdaki bir filmi veya herhangi bir medya dosyasını hiçbir

Detaylı

Connection Manager Kullanım Kılavuzu

Connection Manager Kullanım Kılavuzu Connection Manager Kullanım Kılavuzu Baskı 1.0 2 İçindekiler Bağlantı yöneticisi uygulaması hakkında 3 Başlarken 3 Bağlantı yöneticisi uygulamasını açma 3 Geçerli bağlantı durumunu görüntüleme 3 Uygulama

Detaylı

Bireysel İnternet Şubesi

Bireysel İnternet Şubesi Bireysel İnternet Şubesi 1 Ziraat Emeklilik web sitesinde (www.ziraatemeklilik.com.tr) yer alan Bireysel İnternet Şubesi giriş butonuna tıklanır. 2 Açılan ekrana T.C. Kimlik Numarası, sistemde kayıtlı

Detaylı

SANAL SANTRAL HİZMETİ.

SANAL SANTRAL HİZMETİ. SANAL SANTRAL HİZMETİ 11:29 18/08/12 11:29 18/08/12 BULUT SANTRAL (SANAL SANTRAL) NEDİR? Bulut Santral (Sanal Santral), eski tip fiziksel telefon santrallerinin yerini alan, bulut teknolojisiyle internet

Detaylı

Express İthalat sistemi. Alıcı için kullanım kılavuzu

Express İthalat sistemi. Alıcı için kullanım kılavuzu Express İthalat sistemi Alıcı için kullanım kılavuzu TNT Express İthalat sistemi TNT Express İthalat Sistemi ile doküman, paket ve kargolarınızı 168 ülkeden "alıcı ödemeli" olarak toplatabilirsiniz. Siz-alıcı

Detaylı

SIKÇA SORULAN SORULAR

SIKÇA SORULAN SORULAR SIKÇA SORULAN SORULAR Wap nedir? WAP (Wireless Application Protocol/Kablosuz Uygulama Protokolü) mobil telefonlar, avuç içi bilgisayarlar (pda) gibi mobil iletişim araçları üzerinden internet bağlantısı

Detaylı

Turksat 4a Frekans Listesi

Turksat 4a Frekans Listesi Türksat 4A frekans listesi (TV-Kanal ismine göre sıralı) Kanal Frekans Pol SR FEC Beam Tip ġifre 1 TV 11472 H 23450 5/6 Batı SD ġifresiz 1AN TV 12265 V 27500 5/6 Batı SD ġifresiz 24 11986 V 9600 5/6 Batı

Detaylı

Kolay Kullanım Kılavuzu

Kolay Kullanım Kılavuzu Kolay Kullanım Kılavuzu Kolay Kullanım ı telefonunuzu ilk açtığınızda veya cihazınızı sıfırladığınızda yönlendirmeleri takip ederek seçebilirsiniz. Kilitli Ekran Bu ekran cihazınızın en temel fonksiyonlarına

Detaylı

Baþlangýç. Nokia N82

Baþlangýç. Nokia N82 Baþlangýç Model: N82-1 Nokia N82 1. baský TR Tuþlar ve parçalar (ön) Model numarasý: Nokia N82-1. Bundan sonra Nokia N82 olarak anýlacaktýr. 1 Açma/kapatma tuþu 2 Uyumlu kulaklýklar, müzik kulaklýklarý

Detaylı

MEDYA SEKTÖRÜNDE BİR UZMANLAŞMA OLGUSU OLARAK TEMATİK KANALLAR VE İZLEYİCİ ÇEŞİTLİLİĞİNİN TEMATİK KANAL OLUŞUMUNDAKİ ROLÜ ÖZET

MEDYA SEKTÖRÜNDE BİR UZMANLAŞMA OLGUSU OLARAK TEMATİK KANALLAR VE İZLEYİCİ ÇEŞİTLİLİĞİNİN TEMATİK KANAL OLUŞUMUNDAKİ ROLÜ ÖZET Medya sektöründe bir uzmanlaşma olgusu olarak 1 MEDYA SEKTÖRÜNDE BİR UZMANLAŞMA OLGUSU OLARAK TEMATİK KANALLAR VE İZLEYİCİ ÇEŞİTLİLİĞİNİN TEMATİK KANAL OLUŞUMUNDAKİ ROLÜ EMİNE SAYILGAN ÖZET Genel kitleleri

Detaylı

Türksat Kanal Listesi.

Türksat Kanal Listesi. Türksat Listesi http://www.turksat.com.tr 1 TV 24 24 360 TV 365 TV 6 NEWS 7/24 A HABER A HABER A HABER HD A HABER RADYO A.VUSLAT TV A9 TV ABANT TV ADA TV ADANA TV ADJARA TV AHI TV AKILLI TV AKRA FM AKSU

Detaylı

HD GİRİŞ PAKETİ NE İLİŞKİN 24 AYLIK ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ (Yeni Üyeliklere Yönelik Olup HD Uydu Alıcısı Hediyelidir)

HD GİRİŞ PAKETİ NE İLİŞKİN 24 AYLIK ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ (Yeni Üyeliklere Yönelik Olup HD Uydu Alıcısı Hediyelidir) KAMPANYA EVRAK KODU : #HH6 VERSİYON :1 :HOŞPAKET HD HD GİRİŞ PAKETİ NE İLİŞKİN 24 AYLIK ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ (Yeni Üyeliklere Yönelik Olup HD Uydu Alıcısı Hediyelidir) Krea İçerik Hizmetleri ve Prodüksiyon

Detaylı

İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat

İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat Bayileriniz kendi müşterilerine yaptıkları satışların tutarını sizin online tahsilat sisteminizden size ödeyecekler ve bayilerinizin satış ciroları direkt olarak

Detaylı

MERSİN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI DERS KAYIT VE DERS KAYDI YENİLEME İŞLEMLERİ

MERSİN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI DERS KAYIT VE DERS KAYDI YENİLEME İŞLEMLERİ MERSİN ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI DERS KAYIT VE DERS KAYDI YENİLEME İŞLEMLERİ Sevgili öğrenciler; 2018-2019 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı ders kaydında Öğrenci İşleri

Detaylı

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT programı tüm fotoğraf sütüdyolarına hitap etmektedir. A-) Güvenli hızlı ve çok

Detaylı

TSN Portal. Kullanım Kılavuzu

TSN Portal. Kullanım Kılavuzu TSN Portal Kullanım Kılavuzu KAYAPORT 2012 1 İÇİNDEKİLER: A. TSN PORTAL SİSTEMİNE GİRİŞ 1. Başlarken 2. TSN Ekranına Giriş 3. TSN Portal Ara Yüzü 3.1. Menüler 3.1.1. Yeni Servis Kaydı 3.1.2. Servis Listesi

Detaylı

Bireysel İnternet Şubesi

Bireysel İnternet Şubesi Bireysel İnternet Şubesi 1 2 Ziraat Emeklilik web sitesinde (www.ziraatemeklilik.com.tr) yer alan Bireysel İnternet Şubesi giriş butonuna tıklanır. Açılan ekrana T.C. Kimlik Numarası, sistemde kayıtlı

Detaylı

www.anten.de Türksat Frekans Listesi www.ariasat.de

www.anten.de Türksat Frekans Listesi www.ariasat.de Türksat Frekans Listesi www.ariasat.de Kanal Frekans Pol SR FEC Kapsama Uydu Tip Şifre 2000s 12245 H 27500 5/6 Türkiye Türksat 4A RD NDS 24 11986 V 9600 5/6 Batı Türksat 4A SD Şifresiz 24 KITCHEN HD 12245

Detaylı

PACE - DS 810XE KULLANMA KLAVUZU

PACE - DS 810XE KULLANMA KLAVUZU PACE - DS 810XE KULLANMA KLAVUZU DIGITURK Ağustos 2007 İÇERİK 1. ÖN PANEL TANITIMI... 3 2. ARKA PANEL TANITIMI... 4 3. KURULUM... 5 4. GENEL KULLANIM SIRASINDA KANAL KURULUMU... 8 5. DİĞER ÖNEMLİ MENÜLER...

Detaylı

Online Kanal Durum Başvuru. [Belge alt başlığını yazın]

Online Kanal Durum Başvuru. [Belge alt başlığını yazın] Online Kanal Durum Başvuru [Belge alt başlığını yazın] www.sakarya-saski.gov.tr adresinden yapılan Kanal Durum Başvuruların hangi adımları izlediği ve nasıl takip edileceğini içeren dokumandır. Songul

Detaylı

NovaFortis Yazılım Danışmanlık. E-fatura adaptörü

NovaFortis Yazılım Danışmanlık. E-fatura adaptörü NovaFortis Yazılım Danışmanlık E-fatura adaptörü ANA EKRAN Adaptör ekranı tüm işlevleri yapabileceğiniz şekilde tek bir ekran olarak tasarlanmıştır. İşlevlere gerek menüler gerekse de simgeler üzerinden

Detaylı

VELİ KULLANIM KILAVUZU

VELİ KULLANIM KILAVUZU Serviscell Mobil Uygulaması VELİ KULLANIM KILAVUZU İÇINDEKILER Giriş Ekranı... 4 Şifre Al... 5 Giriş... 6 Şifremi Unuttum... 7 Menü... 8 Bildirimler... 9 Öğrencim Gelmeyecek...12 Öğrenciler...13 Evim...14

Detaylı

BİLGİ ye Hoş Geldiniz,

BİLGİ ye Hoş Geldiniz, BİLGİ ye Hoş Geldiniz, BİLGİ Online Kayıt işlemimizden faydalanarak, yerleşmiş olduğunuz programa kaydınızı yaptırabilir ve Kayıt Tamamlandı Belgesi nin çıktısını alabilirsiniz. Online Kayıt işleminizi

Detaylı

Elektronik Belge Yönetim Sistemi Kullanım Kılavuzu

Elektronik Belge Yönetim Sistemi Kullanım Kılavuzu Elektronik Belge Yönetim Sistemi Kullanım Kılavuzu İçindekiler E-İmza PIN Kodunun Alınması...2 Windows İşletim Sisteminde Yapılması Gereken işlemler...8 Windows XP ve 7 için Sürücü Kurulumu...8 Microsoft.NET

Detaylı

DHL EMAILSHIP KULLANIM KILAVUZUNA HOŞGELDİNİZ

DHL EMAILSHIP KULLANIM KILAVUZUNA HOŞGELDİNİZ DHL EMAILSHIP KULLANIM KILAVUZUNA HOŞGELDİNİZ DHL EMAILSHIP IN KULLANIMI HIZLI VE KOLAYDIR. DHL emailship DHL Express in basit ve kullanımı kolay elektronik gönderi aracıdır. Yeniden kullanılabilen PDF

Detaylı

D-SMART NET KOLAY KULLANIM REHBERİ dsmart.com.tr

D-SMART NET KOLAY KULLANIM REHBERİ dsmart.com.tr D-SMART NET KOLAY KULLANIM REHBERİ 0850 266 0 266 dsmart.com.tr D-Smart Net e hoş geldiniz. D-Smart Net hakkında genel bilgileri ve aboneliğiniz sırasında size yardımcı olabilecek detayları burada bulabilirsiniz.

Detaylı

Edimax Gemini Ev Wi-Fi Dolaşım Güncelleme Kiti RE11 Hızlı Kurulum Kılavuzu

Edimax Gemini Ev Wi-Fi Dolaşım Güncelleme Kiti RE11 Hızlı Kurulum Kılavuzu Edimax Gemini Ev Wi-Fi Dolaşım Güncelleme Kiti RE11 Hızlı Kurulum Kılavuzu 06-2016 / v1.0 I. Ü rün Bilgileri I-1. Paket İçeriği - RE11S x 2 - Çok Dilli Hızlı Kurulum Kılavuzu (HKR) ve Kullanım Kılavuzu

Detaylı

SANAYİ SİCİL BİLGİ SİSTEMİNDE KULLANICI ADI İLE SİSTEME GİRİŞ

SANAYİ SİCİL BİLGİ SİSTEMİNDE KULLANICI ADI İLE SİSTEME GİRİŞ SANAYİ SİCİL BİLGİ SİSTEMİNDE KULLANICI ADI İLE SİSTEME GİRİŞ Kırmızı yazı ile belirtilmiģ olan Kullanıcı Adı ve Parola alanları doldurulup GiriĢ yazısına basarak sisteme giriģ yapabilirsiniz. ġekil 1

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sınırsız, bağımsız ve kesintisiz iletişim Bringo ile iletişim, özgürlüğüne. Bringo, iletişim özgürlüğünü kısıtlayan ne varsa onun tam

HAKKIMIZDA. Sınırsız, bağımsız ve kesintisiz iletişim Bringo ile iletişim, özgürlüğüne. Bringo, iletişim özgürlüğünü kısıtlayan ne varsa onun tam br ngo ÖZGÜR KAMU br ngo ÖZGÜR KAMU HAKKIMIZDA Sınırsız, bağımsız ve kesintisiz iletişim Bringo ile iletişim, özgürlüğüne kavuştu. Fatura korkusu ve mesafe sınırı olmadan dünyanın bir ucundan başka bir

Detaylı

TÜRKSAT UYDU HABERLEŞME KALO TV ve İŞLETME A.Ş YENİ DÖENEM TV LİSTESİ Frekans. Polarizasy SR (ksps) FEC (MHz)

TÜRKSAT UYDU HABERLEŞME KALO TV ve İŞLETME A.Ş YENİ DÖENEM TV LİSTESİ Frekans. Polarizasy SR (ksps) FEC (MHz) Transpon der T3A_01 T3A_01 T3A_02 Paket Adı PAKET 15 - BATI PAKET 4 - BATI PAKET 6 - BATI TÜRKSAT UYDU HABERLEŞME KALO TV ve İŞLETME A.Ş YENİ DÖENEM TV LİSTESİ Kanal Adı Frekans Polarizasy SR (ksps) FEC

Detaylı

İNTERNET ŞUBE FONKSİYONLARI

İNTERNET ŞUBE FONKSİYONLARI İNTERNET ŞUBE FONKSİYONLARI Ana Sayfa Ana Sayfada yer alan sekmelerden Alıcı Başvurusu Yapılan Firmaları Eksik Kalan Bildirimlerinizi ve Alıcı Analiz ve Prim Borcunuzu izleyebilirsiniz. ANA SAYFA Poliçe

Detaylı

CEPPARAM UYGULAMA KILAVUZU

CEPPARAM UYGULAMA KILAVUZU CEPPARAM UYGULAMA KILAVUZU CepParam uygulaması ile 7 gün 24 saat hızlı bir şekilde dilediğiniz kişiye para gönderebilir, size gönderilen paraları görüntüleyerek, başkasına gönderebilir, iade edebilir,

Detaylı

WOLVOX Mobil Satış PDA

WOLVOX Mobil Satış PDA AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 01.Mart.2011 Sayfa 1 İçindekiler Dizini 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ...3 2. BAĞLANTISI VE KULLANIMI...3 2.1. Ayarlar...3 2.2. Merkez

Detaylı

CEPPARAM UYGULAMA KILAVUZU

CEPPARAM UYGULAMA KILAVUZU CEPPARAM UYGULAMA KILAVUZU CepParam uygulaması ile 7 gün 24 saat hızlı bir şekilde dilediğiniz kişiye para gönderebilir, size gönderilen paraları görüntüleyerek, başkasına gönderebilir, iade edebilir,

Detaylı

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25 Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. 2 Bakım yerleri Android uygulama Ödemeler Raporlama Arızalar Faturalar Aylık bakım

Detaylı