T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı"

Transkript

1 T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı i Toplantı Sayısı Karar Sayısı TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan V.) Prof.Dr.Ata Utku AKÇİL Prof.Dr.Birol KILIÇ Prof.Dr.Celalettin BAŞYİĞİT Doç.Dr. Sibel KAPLAN Doç.Dr.Ecir Uğur KÜÇÜKSİLLE Yrd.Doç.Dr. Şevki Yılmaz GÜVEN TOPLANTIYA KATILMAYANLAR KARARLAR 1- Mezuniyetler hk. Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı, Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı, Tekstil Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın bila tarih ve sayılı, Maden Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazıları ve ekleri incelendi. Bölüm öğretim programındaki derslerini ve stajlarını başarı ile tamamladıkları anlaşılan aşağıda adı soyadı bölümü numarası belirtilen 07 (yedi) öğrencinin mezuniyetlerinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. S.No ADISOYADI NUMARASI BÖLÜMÜ 01 Hüseyin ÇELİK Makine Müh. 02 Taylan KAYA Jeoloji Müh. 03 Abdurrahman Burak UYSAL Jeoloji Müh. 04 Onur KÜÇÜK Tekstil Müh. 05 Rukiye KUTLUCA Elek. Hab. Müh. 06 Erhan TAŞKIRAN Maden Müh. 07 Melik ÖZBEY Maden Müh.

2 02-Teknik Gezi Hk. Tekstil Mühendisliği Bölüm Başkanlığının tarih ve Fakültemiz Tekstil Mühendisliği Bölümü öğrencilerine Mayıs 2017 tarihlerinde (14.UTMÖK 2017) Ulusal Tekstil Mühendisliği Öğrenci Kongresi için İstanbul Teknik Üniversitesi ne Yrd.Doç.Dr. Feyza AKARSLAN ın gözetiminde teknik gezi yapılmasının, 40 kişilik araç, yakıt giderleri (3000 TL) ve 40 kişilik kumanya tahsis edilmesinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. 03- Yrd.Doç.Dr. Ufuk ÖZKAYA nın Ders Telafisi hk. Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve Fakültemiz Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Ufuk ÖZKAYA nın, 30 Mart 2017 tarihinde İstanbul da görevli olduğundan ders telafisinin aşağıdaki şekliyle uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. Dersin Kodu-Adı Kredisi Ders i Telafi i Bilgisayar Destekli Tasarım (10:00) 04- Öğrenci A adel ALDARABEE nin Stajı hk. İnşaat Mühendisliği Bölümü Başkanlığı nın tarih ve İnşaat Mühendisliği Bölümü nolu öğrencisi A adel ALDARABEE nin, staj başvuru işlemlerini sehven eksik yapmış olduğu anlaşıldığından, stajının kabul edilmesinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi.

3 05-Yahaya Alhaji İBRAHİM in Yabancı Uyruklu Uzman Olarak Atanması hk. Maden Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ile ekli bölüm kurulu kararı incelendi. SDÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Maden Mühendisliği Anabilim Dalı yüksek lisans öğrencisi Yahaya Alhaji İBRAHİM in, 2547 Sayılı Yükseköğretim 34. Maddesi ve 2914 Sayılı Yükseköğretim Personel Kanununun Yabancı Uyruklu Öğretim Elemanları ile ilgili 16. maddesi uyarınca Fakültemiz Maden Mühendisliği Bölümünde, Yabancı Uyruklu öğretim elemanı (Uzman) olarak atanmasının uygunluğuna ve Rektörlük Makamına arzına oy birliği ile karar verildi. 06-Bahram Ali SAJJADİ nin Yabancı Uyruklu Uzman Olarak Atanması hk. İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ile ekli bölüm kurulu kararı incelendi. Bahram Ali SAJJADİ nin, 2547 Sayılı Yükseköğretim 34. Maddesi ve 2914 Sayılı Yükseköğretim Personel Kanununun Yabancı Uyruklu Öğretim Elemanları ile ilgili 16. maddesi uyarınca Fakültemiz İnşaat Mühendisliği Bölümünde, Yabancı Uyruklu öğretim elemanı (Uzman) olarak atanmasının uygunluğuna ve Rektörlük Makamına arzına oy birliği ile karar verildi. 07- İbrahim İbrahim ABUBAKAR ın Yabancı Uyruklu Uzman Olarak Atanması hk. Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ile ekli bölüm kurulu kararı incelendi. SDÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Jeoloji Mühendisliği Anabilim Dalı Doktora öğrencisi İbrahim İbrahim ABUBAKAR ın, 2547 Sayılı Yükseköğretim 34. Maddesi ve 2914 Sayılı Yükseköğretim Personel Kanununun Yabancı Uyruklu Öğretim Elemanları ile ilgili 16. maddesi uyarınca Fakültemiz Jeoloji Mühendisliği Bölümünde, Yabancı Uyruklu öğretim elemanı (Uzman) olarak atanmasının uygunluğuna ve Rektörlük Makamına arzına oy birliği ile karar verildi.

4 08- Prof.Dr. Mustafa KUŞCU nun Yurt İçi Görevlendirmesi hk. Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve Fakültemiz Jeoloji Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr. Mustafa KUŞCU nun, Dokuz Eylül Üniversitesi nde yapılacak olan Doçentlik Sözlü Sınavına jüri üyesi olarak katılmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre Nisan 2017 tarihlerinde 2 (iki) gün yolluklu (otobüs) - yevmiyeli (Fakülte bütçesi) olarak İzmir de görevlendirilmesinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. 09- Prof.Dr. Selçuk ÇÖMLEKÇİ nin Yurt İçi Görevlendirmesi hk. Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve Fakültemiz Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr. Selçuk ÇÖMLEKÇİ nin, Orta Doğu Teknik Üniversitesi nde yapılacak olan Doçentlik Sözlü Sınavına jüri üyesi olarak katılmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre 07 Nisan 2017 tarihinde 1 (bir) gün yolluklu (otobüs) - yevmiyeli (Fakülte bütçesi) olarak Ankara da görevlendirilmesinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. 10- Prof.Dr. Yasin TUNCER in Yurt İçi Görevlendirmesi hk. Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ve ekleri incelendi. Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr. Yasin TUNCER in, SDÜ BAP 1504-D2-15 numaralı proje kapsamında örnek almak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre Nisan 2017 tarihlerinde 2 (iki) gün yolluksuz - yevmiyesiz olarak Ankara da görevlendirilmesinin ve ders telafisinin aşağıdaki şekliyle uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. Dersin Adı Tuk Dersin Yapıldığı Mezuniyet Tez Çalışması II Dersin Telafi Edileceği ( saatler)

5 11- Prof.Dr. Nevzat ÖZGÜR ün Yurt İçi Görevlendirmesi hk. Jeoloji Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr. Nevzat ÖZGÜR ün tarihli dilekçesi ve eki incelendi. Fakültemiz Jeoloji Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr. Nevzat ÖZGÜR ün, Orta Doğu Teknik Üniversitesi nde yapılacak olan Doçentlik Sözlü Sınavına jüri üyesi olarak katılmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre 31 Mart - 1 Nisan 2017 tarihlerinde 2 (iki) gün yolluklu (otobüs) - yevmiyeli (Fakülte bütçesi) olarak Ankara da görevlendirilmesinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. 12- Prof.Dr. Mustafa Nuri DOLMAZ ın Yurt İçi Görevlendirmesi hk. Jeofizik Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve Fakültemiz Jeoloji Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr. Mustafa Nuri DOLMAZ ın, Dokuz Eylül Üniversitesi nde yapılacak olan Doçentlik Sözlü Sınavına jüri üyesi olarak katılmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre 27 Mart 2017 tarihinde 1 (bir) gün yolluksuz - yevmiyesiz olarak İzmir de görevlendirilmesinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. 13- Prof.Dr. Mustafa Nuri DOLMAZ ın Yurt İçi Görevlendirmesi hk. Jeofizik Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve Fakültemiz Jeoloji Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr. Mustafa Nuri DOLMAZ ın, TÜBİTAK da yapılacak olan BİDEP 2214 A ve 2219 JEOLOJİ VE JEOFİZİK Paneline katılmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre 30 Mart 2017 tarihinde 1 (bir) gün yolluksuz - yevmiyesiz olarak Ankara da görevlendirilmesinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi.

6 14- Prof.Dr. Mustafa Nuri DOLMAZ ın Yurt Dışı Görevlendirmesi hk. Jeofizik Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve Fakültemiz Jeoloji Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr. Mustafa Nuri DOLMAZ ın, International Conference on Engineering and Natural Sciences (ICENS) de bildiri sunmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre Mayıs 2017 tarihlerinde yolluk, 4 (dört) günlük yurt dışı yevmiyesi ve 200 Euro katılım giderlerinin /SDÜ.0115 nolu Güdümlü Projeden karşılanmak üzere, 1 (bir) gün yevmiyesiz olarak toplam 5 (beş) gün Budapeşte/Macaristan da görevlendirilmesinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. 15- Doç.Dr. İsmail TOSUN un Yurt İçi Görevlendirmesi hk. Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve Fakültemiz Çevre Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç.Dr. İsmail TOSUN un, TÜBİTAK da yapılacak olan BİDEP 2214 A ve 2219 Çevre Paneline katılmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre 31 Mart 2017 tarihinde 1 (bir) gün yolluksuz-yevmiyesiz olarak Ankara da görevlendirilmesinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. 16- Doç.Dr. Muhammet Yunus PAMUKOĞLU nun Yurt İçi Görevlendirmesi hk. Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve Fakültemiz Çevre Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç.Dr. Muhammet Yunus PAMUKOĞLU nun, TÜBİTAK da yapılacak olan proje önerilerini değerlendirme paneline katılmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre 04 Nisan 2017 tarihinde 1 (bir) gün yolluksuzyevmiyesiz olarak Ankara da görevlendirilmesinin ve ders telafisinin aşağıdaki şekliyle uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. Dersin Adı CEV-252 Zemin Mekaniği (II.öğr.) Tuk Dersin Yapıldığı Dersin Telafi Edileceği (3.4. saatler)

7 17- Yrd.Doç.Dr. Halil İbrahim KORUCA nın Yurt Dışı Görevlendirme Değişikliği hk. Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve Fakültemiz Endüstri Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Halil İbrahim KORUCA nın, Hannover Fuarına katılmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre, tarih ve 288/22 sayılı Fakülte Yönetim Kurulu Kararı ile yapılan görevlendirmesinde tarih değişikliği yapılarak, 26 Nisan 03 Mayıs 2017 tarihlerinde yolluk, 5 günlük yurt dışı yevmiyesi /SDÜ nolu Güdümlü Projeden karşılanmak üzere, 3 gün yevmiyesiz olarak toplam 8 (sekiz) gün Almanya da görevlendirilmesinin ve ders telafisinin aşağıdaki şekliyle uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. Dersin Adı Tuk Dersin Yapıldığı Dersin Telafi Edileceği Maliyet Analizi- B (I.öğr.) ( saatler) Maliyet Analizi-A (I.öğr.) ( saatler) Üretim Yöntemleri- A (I.öğr.) ( saatler) Üretim Yöntemleri- B (I.öğr.) (7.9. saatler) Üretim Yöntemleri- B (II.öğr.) (10. saat) Maliyet Analizi (II.öğr.) ( saatler) 18- Yrd.Doç.Dr. Ufuk ÖZKAYA ile Arş.Gör. Gizem DURSUN un Yurt İçi Görevlendirmesi hk. Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve Fakültemiz Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Ufuk ÖZKAYA ile öğretim elemanı Arş.Gör. Gizem DURSUN un, İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsü öğretim üyesi Doç.Dr. Lütfiye DURAK ATA ya yüksek lisans tezi kapsamında çalışmaları sunmak ve görüş almak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre 30 Mart 2017 tarihinde 1 (bir) gün yolluksuz-yevmiyesiz olarak İstanbul da görevlendirilmelerinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi.

8 19- Yrd.Doç.Dr. Tuğba KÖK TAŞ ın Yurt İçi Görevlendirmesi hk. Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ve ekleri incelendi. Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Tuğba KÖK TAŞ ın, Orta Doğu Teknik Üniversitesinde Doçençlik sözlü sınavına katılmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre Nisan 2017 tarihlerinde 2 (iki) gün yolluksuz-yevmiyesiz olarak Ankara da görevlendirilmesinin ve ders telafisinin aşağıdaki şekliyle uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. Dersin Adı Tuk Dersin Yapıldığı Dersin Telafi Edileceği GDM-320 Fonksiyonel Gıdalar (13:15-) 20- Yrd.Doç.Dr. Banu ÖZDEN TUNCER in Yurt İçi Görevlendirmesi hk. Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ve ekleri incelendi. Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Banu ÖZDEN TUNCER in, Hacettepe Üniversitesinde Doçençlik sözlü sınavına katılmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre Nisan 2017 tarihlerinde 2 (iki) gün yolluksuz-yevmiyesiz olarak Ankara da görevlendirilmesinin ve ders telafisinin aşağıdaki şekliyle uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. Dersin Adı GDM-420 Mezuniyet Tez Çalışması Tuk Dersin Yapıldığı Dersin Telafi Edileceği ( saatler) GDM-204 Genetik (9.10. saatler) 21- Öğr.Gör.Dr. Selma DEMER in Yurt İçi Görevlendirmesi hk. Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve Fakültemiz Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Selma DEMER in, 70. Türkiye Jeoloji Kurultayı nda bildiri sunmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre Nisan 2017 tarihlerinde 2 (iki) gün yolluksuz-yevmiyesiz olarak Ankara da görevlendirilmesinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi.

9 22- Yrd.Doç.Dr. Hasan KÖSEOĞLU nun Yurt İçi Görevlendirmesi hk. Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve Fakültemiz Çevre Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Hasan KÖSEOĞLU nun, Membran Teknolojileri Çalıştayında bildiri sunmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre Nisan 2017 tarihlerinde 2 (iki) gün yolluksuz-yevmiyesiz olarak İstanbul da görevlendirilmesinin ve ders telafisinin aşağıdaki şekliyle uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. Dersin Adı Tuk Dersin Yapıldığı Dersin Telafi Edileceği Hidrolik (I. öğr.) (09:35-12:10) Bitirme II (I. öğr.) (08:00-09:30) Hidrolik (II. öğr.) (16:45-19:10) 23- Arş.Gör. Elif Merve KÜÇÜKÖNER in Yurt Dışı Görevlendirmesi hk. Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve Fakültemiz Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü öğretim elemanı Arş.Gör. Elif Merve KÜÇÜKÖNER in, 3. International Conference on Engineering and Natural Sciences (ICENS 2017) de iki adet bildiri sunmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre Mayıs 2017 tarihlerinde 7 (yedi) gün yolluksuz-yevmiyesiz olarak Budapeşte/Macaristan da görevlendirilmesinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. 24- Mühendis Ümit MEMİŞ in Yurt İçi Görevlendirmesi hk. Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve Fakültemiz Jeoloji Mühendisliği Bölümü teknik elemanı Mühendis Ümit MEMİŞ in, 70. Türkiye Jeoloji Kurultayı nda bildiri sunmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre 11 Nisan 2017 tarihinde 1 (bir) gün yolluksuz-yevmiyesiz olarak Ankara da görevlendirilmesinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi.

10 25- Maden Mühendisliği Bölümü Ders Görevlendirme Değişikliği hk. Maden Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı incelendi. Maden Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr. Hüseyin YAVUZ, tarihinden itibaren açığa alındığından, okuttuğu dersler ile ilgili ders görevlendirme değişikliğinin aşağıdaki şekliyle uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. IV.YARIYIL MDN-208 Kaya Mekaniği-I 3+2 Doç.Dr.İbrahim UĞUR 1129 VI.YARIYIL MAD-306 Madenlerde Tahkimat 3+0 Doç.Dr.Nazmi ŞENGÜN 2886 MAD-332 Seç-II-Kaya Mekaniği -II 3+0 Doç.Dr.Servet DEMİRDAĞ 2337 MAD-344 Seç-II-Mesleki Teknik İngilizce-II 3+0 Doç.Dr.İbrahim UĞUR Prof.Dr. Ramazan KAYACAN ın Yurt İçi Görevlendirme İptali hk. Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve tarih ve 290/10 sayılı Fakülte Yönetim Kurulu Kararı ile, Fakültemiz Makine Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr. Ramazan KAYACAN ın, Ankara Üniversitesi nde yapılacak olan Doçentlik Sözlü Sınavına jüri üyesi olarak katılmak üzere 31 Mart 2017 tarihindeki 1 (bir) günlük görevlendirmesinin iptal edilmesinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi.

11 27-Erasmus Öğrencileri hk. İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve 53294,53300 sayılı, Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve 52713, 52711, sayılı, tarih ve sayılı, Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazıları ile ekleri incelendi. Erasmus programı kapsamında, eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılında Opole University of Technology Polonya da eğitim gören Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü öğrencisi Karen CANATAN ın almış olduğu dersler ile ilgili kredi ve not dönüşümünü gösteren ders tanınırlık belgesinin, eğitim-öğretim yılı güz yarıyılında Lublin University of Technology-Polonya da eğitim gören Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü öğrencileri Mustafa TIKI ve Oğuzhan DEMİR in öğrenim antlaşmalarının ve ders değişikliklerinin, eğitim-öğretim yılı güz yarıyılında Lublin University of Technology-Polonya da eğitim gören Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencisi nolu Cihan UKAN ın almış olduğu dersler ile ilgili kredi ve not dönüşümünü gösteren ders tanınırlık belgesinin, eğitim-öğretim yılı güz yarıyılında Opole University of Technology Polonya da eğitim gören Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencisi nolu Hamza Güvenç ALKAN ın almış olduğu dersler ile ilgili kredi ve not dönüşümünü gösteren ders tanınırlık belgesinin, eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılında Opole University of Technology Polonya da eğitim gören İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencisi nolu Rostam Ali ANWARİ nin alacağı derslerle ilgili ders değişikliğinin, eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılında Warsaw University of Life Sciences-Polonya da eğitim gören Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencisi Kübra BİNGÜL ün almakta olduğu derslerle ilgili ders değişikliğinin, eğitim öğretim yılı bahar yarıyılında Czech Technical University in Prague-Çek Cumhuriyetinde eğitim alan Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencileri Ali Burak AYDIN ve Burak AKYÜZ ün almakta olduğu derslerle ilgili değişikliklerin bölümlerden geldiği şekliyle uygunluğuna oy birliği ile karar verildi.

12 Öğrencinin Adı Soyadı ( Name and Surname ) : Karen CANATAN Bölümü ( Department ) : Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Numarası ( School ID ) : Gittiği Üniversite ( Name of the University ) : Ders kodu CODE Lublin University of Technology Dersin Adı COURSE NAME Dönemi / yılı SEMESTER / YEAR Opole University of Technology- POLONYA ECTS Harf Notu ECTS GRADE ECTS Kredisi E040 Communication Networks Autumn A 4 E002 Digital signal processors Autumn A 5 E016 E041 E038 E019 E042 Optical telecommunication Transmitters and Receivers Telecommunication Networks and Systems Data Transmission Microprocessor Techonology Laboratory Autumn Autumn Autumn Autumn Autumn A 5 B 4 B 5 B 5 C 3 SULEYMAN DEMIREL UNIVERSITY Ders kodu Eşdeğer SDÜ ders adı SDU 100 ÜZERİNDE N HARF NOTU IN LETTER S SDÜ Kredisi SDU CREDIT Haberleşme Ağları 100 AA 4 Sayısal işaret işleme 100 AA 5 ECTS CREDIT CODE EQUIVALENT COURSE NUMERAL EHM- 464 EHM- 451 EHM- Optik haberleşme 473 sistemleri 100 AA 5 EHM- Antenler ve 405 Propagasyon 81 BA 4 EHM- 471 Haberleşme Teorisi 81 BA 5 EHM- 481 Veri Haberleşmesi 81 BA 5 EHM- Mikroişlemciler 306 Laboratuarı 74 BB 3 Name of student:mustafa TIKI Sendinginstitution: Süleyman Demirel Üniversitesi Country: Turkey Course unitcodeandpageno of thecoursecatalogue CHANGES TO ORIGINAL LEARNING AGREEMENT (to be filled in ONLY ifappropriate) Course unit (as indicated in thecoursecatalogue) Deletedcourseunit Addedcourseunit Number of ECTS credits 918 IP Networks 5 Name of student:oğuzhan DEMİR Sendinginstitution: Süleyman Demirel Üniversitesi Country: Turkey Course unitcodeandpageno of thecoursecatalogue CHANGES TO ORIGINAL LEARNING AGREEMENT (to be filled in ONLY ifappropriate) Course unit (as indicated in thecoursecatalogue) Deletedcourseunit Addedcourseunit Number of ECTS credits 918 DigitalSignalProcessing User Experience 5

13 Rostam Ali ANWARİ

14 nolu Kübra BİNGÜL

15

16 Burak AKYÜZ

17 Ali Burak AYDIN During the Mobility Table A2 During the mobility Exceptional changes to Table A (to be approved by or signature by the student, the responsible person in the Sending Institution and the responsible person in the Receiving Institution) Component code (if any) Component title at the Receiving Institution (as indicated in the course catalogue) Deleted component [tick if applicable] Added component [tick if applicable] Reason for change i Number of ECTS credits (or equivalent) BI-OOP Object-Oriented Programming 4 BIE-DBS Database Systems 6 BIE-TUR User Interface Desing 4 Exceptional changes to Table B (if applicable) (to be approved by or signature by the student and the responsible person in the Sending Institution) Table B2 During the mobility Component code (if any) Component title at the Sending Institution (as indicated in the course catalogue) Deleted component [tick if applicable] Added component [tick if applicable] Number of ECTS credits (or equivalent) BIL-210 Veritabanı Yönetimi 5 BIL-206 Nesneye Yönelik Programlama 5 BIL-305 Yazılım Mühendisliği 5 BIL-314 Nesneye Dayalı Analiz ve Modelleme 4 BIL-421 İnternet Programlama 5

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 30.05.2017 301 13 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 05.12.2017 334 15 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 16.05.2017 299 18 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 07.11.2017 329 24 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 26.12.2017 338 06 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 21.03.2017 290 30 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 23.05.2017 300 18 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 21.11.2017 332 15 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 12.04.2017 294 18 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 28.11.2017 333 17 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 04.04.2017 293 24 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 27.02.2018 348 21 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 22.05.2018 360 01 01- Mezuniyetler hk. Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 09.05.2017 298 19 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 08.08.2017 313 33 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 30.01.2018 343 11 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 29.05.208 36 0 0- Mezuniyetler hk. Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 24.01.2017 281 16 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ(Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 14.08.2018 375 01 01- Kayıt Sildirme Talepleri hk. Endüstri Mühendisliği

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 22.03.2018 352 23 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 15.03.2017 289 25 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 28.02.2017 287 25 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Selçuk ÇÖMLEKÇİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 10.01.2017 278 20 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

S.N. ADISOYADI NUMARASI BÖLÜMÜ 01 Mustafa SAĞLAM Makine Müh.

S.N. ADISOYADI NUMARASI BÖLÜMÜ 01 Mustafa SAĞLAM Makine Müh. 01- Mezuniyetler hk. Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın 10.04.2018 tarih ve 113171 Bölüm öğretim programındaki derslerini ve stajlarını başarı ile tamamladıkları anlaşılan aşağıda adı soyadı bölümü

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 12.09.2017 319 18 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 31.01.2017 282 13 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Selçuk ÇÖMLEKÇİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 02.05.2017 297 22 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 07.03.2017 288 24 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 14.11.017 330 14 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Selçuk ÇÖMLEKÇİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 11.07.2017 308 34 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Vekili Prof. Dr. Ahmet DEMİRCİ nin başkanlığında 10 Kasım 2015 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Metalurji ve Malzeme Mühendisliği

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 18.07.2017 310 35 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Bülent ERDEM in başkanlığında 21 Mart 2018 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Çevre Mühendisliği Bölümü Başkanlığının 14.03.2018

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 0.0.2018 32 01 01- Mezuniyetler hk. Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 14.11.2018 390 01 01-Mezuniyetler hk. İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 06.06.2017 302 26 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 31.07.2018 373 01 01- Mezuniyetler hk. Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Detaylı

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 04.04.2018 357 Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Haluk SONGUR başkanlığında Fakülte Yönetim Kurulumuz aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır.

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 06.03.2018 350 18 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 25.1.219 42 13 KARARLAR 2- Mezuniyetler hk. Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın 24.1.219 tarih

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 26.03.2019 410 01- Mezuniyetler hk. Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Detaylı

ADISOYADI NUMARASI BÖLÜMÜ

ADISOYADI NUMARASI BÖLÜMÜ 01- Kayıt Sildirme Talepleri hk. Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 28.08.2018 tarih ve 225357 sayılı, Tekstil Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 27.08.2018 tarih ve 224666 sayılı yazıları ile İnşaat

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 01.08.2017 312 18 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Bülent ERDEM in başkanlığında 18 Şubat 2019 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 14.02.2019

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 20.02.2018 346 19 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 14.08.2014 124 01-19

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 14.08.2014 124 01-19 TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 14.08.2014 124 01-19 Fakülte Yönetim Kurulumuz Dekan Vekili Prof.Dr. Süleyman SEYDİ başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır.

Detaylı

Karar No-2: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının tarihli ve sayılı yazısı ekindeki bölüm kurulunun 1 nolu kararı okundu.

Karar No-2: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının tarihli ve sayılı yazısı ekindeki bölüm kurulunun 1 nolu kararı okundu. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 21 Mart 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Çevre Mühendisliği Bölümü Başkanlığının

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 10.10.2017 635 8 YÖNETĠM KURULU ÜYELERĠ 1- Prof. Dr. Mevlüt TÜRK

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet GÖKCE nin başkanlığında 30 Mart 2010 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Bülent ERDEM in başkanlığında 05 Temmuz 2018 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü

Detaylı

kanalıyla ilgiliye bildirilmesine ve konunun Rektörlük Makamına arz edilmesine,

kanalıyla ilgiliye bildirilmesine ve konunun Rektörlük Makamına arz edilmesine, Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Bülent ERDEM in başkanlığında 08 Nisan 2019 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 05.04.2019

Detaylı

Karar No-1: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının tarihli ve sayılı. yazısı ekindeki bölüm kurulunun 2 nolu kararı okundu.

Karar No-1: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının tarihli ve sayılı. yazısı ekindeki bölüm kurulunun 2 nolu kararı okundu. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 0 Mayıs 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının

Detaylı

T.C. ORMAN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI KARAR TARİHİ /

T.C. ORMAN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI KARAR TARİHİ / T.C. ORMAN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI KARAR TARİHİ 32 2017/307-319 04.10.2017 Fakülte Yönetim Kurulumuz, Dekan Vekili Prpf.Dr. Haldun MÜDERRİSOĞLU

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet GÖKCE nin başkanlığında 17 Eylül 2010 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Jeofizik Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ:10.01.2012 TOPLANTI SAYISI:285 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr.Cahit BALABANLI Prof.Dr.İdris OĞURLU Prof.Dr.Mustafa AVCI Doç.Dr.Atila GÜL Doç.Dr. Halil Turgut ŞAHİN Yrd.Doç.Dr.İsmail DUTKUNER

Detaylı

YÖNETĠM KURULU KARARLARI

YÖNETĠM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet DEMĠRCĠ baģkanlığında 01 Nisan 2013 tarihinde toplanarak aģağıdaki kararları almıģtır. Karar No-1: ĠnĢaat Mühendisliği Bölüm BaĢkanlığının 26.03.2013

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 04.12.2018 393 01 01- Öğrenci Doğukan ÜNAL ın Refakatçı Talebi hk.

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 24.07.2018 371 01 01- Mezuniyetler hk. İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Vekili Prof. Dr. Orhan TATAR ın başkanlığında 13 Temmuz 2016 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Metalurji ve Malzeme Mühendisliği

Detaylı

II. ÖĞRETİM (2. Sınıf)

II. ÖĞRETİM (2. Sınıf) Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 16 Mayıs 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: C.Ü. Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının

Detaylı

TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI /12

TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI /12 TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 30.03.2016 209 01/12 Fakülte Yönetim Kurulumuz Dekan Vekili Prof. Dr. Sedat AKTAN başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır.

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Yrd. Doç. Dr. Evren GÖLGE nin başkanlığında 28 Mart 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet GÖKCE nin başkanlığında 13 Nisan 2010 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

I. Öğretim Dersin Adı Telafi Tarihleri Saat MAD4497 Mühendislik Projeleri 14 Nisan MAD3340 Sistem Analizi 14 Nisan

I. Öğretim Dersin Adı Telafi Tarihleri Saat MAD4497 Mühendislik Projeleri 14 Nisan MAD3340 Sistem Analizi 14 Nisan Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 11 Nisan 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

11 Nisan Nisan ÇEV4499 Bitirme Ödevi 11 Nisan

11 Nisan Nisan ÇEV4499 Bitirme Ödevi 11 Nisan T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet GÖKCE nin başkanlığında 15 Mart 2011 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 13.03.2019 408 01- Mezuniyetler hk. Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Vekili Prof. Dr. Orhan TATAR ın başkanlığında 09 Şubat 2016 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Fakültemiz Bilgisayar Mühendisliği Bölümü

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ertan BUYRUK un başkanlığında 25 Temmuz 2016 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 25 Temmuz 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Toplantı Tarihi : 02.02.2016 KARAR 2016/005 01: 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Tek Ders Sınavına girmek isteyen öğrencilerin dilekçeleri Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulmuştur. Yönetim

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 16.08.2017 315 20 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 14.03.2018 351 31 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Bülent ERDEM in başkanlığında 30 Temmuz 2018 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Jeoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının 26.07.2018

Detaylı

Ankara da yolluksuz ve yevmiyesiz olarak görevlendirilmesine ve bu tarihte yapamayacağı I.

Ankara da yolluksuz ve yevmiyesiz olarak görevlendirilmesine ve bu tarihte yapamayacağı I. T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet DEMİRCİ nin başkanlığında 10 Mart 2015 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No 1: Maden Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 08.03.2017 tarihinde Saat 12:45 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı.

Detaylı

Karar No-2: Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığının tarihli ve sayılı yazısı ekindeki bölüm kurulunun 1 nolu kararı okundu.

Karar No-2: Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığının tarihli ve sayılı yazısı ekindeki bölüm kurulunun 1 nolu kararı okundu. T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet DEMİRCİ başkanlığında 08 Nisan 2014 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 04.04.2014

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 16.08.2017 628 16 YÖNETĠM KURULU ÜYELERĠ 1- Prof. Dr. Mevlüt

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 13 Kasım 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet DEMİRCİ nin başkanlığında 11 Kasım 2014 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Maden Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 10.11.2014

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 8.0.017 01-05 Fakülte Yönetim Kurulumuz Dekan V. Prof. Dr. Reşat SELBAŞ başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır. KARARLAR: 01-

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet DEMİRCİ nin başkanlığında 31 Mart 2015 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Maden Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 14 Mart 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Jeoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 20 Aralık 2016 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 1.01.2018 341 20 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI S.D.Ü. DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 14.10.2014 348 14 FAKÜLTE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 1. Prof.Dr.M.Hakan TÜRKKAHRAMAN 5. Doç.Dr. Zuhal YETKİN

Detaylı

TOPLANTIYA KATILANLAR

TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan) Prof.Dr.Ata Utku AKÇİL Prof.Dr.Celalettin BAŞYİĞİT Prof.Dr.Birol KILIÇ Doç.Dr.Ecir Uğur KÜÇÜKSİLLE Doç.Dr. Sibel KAPLAN Yrd.Doç.Dr. Şevki Yılmaz GÜVEN

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 13.06.2017 303 22 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

Veli EFE nin Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümünden Alabileceği Dersler

Veli EFE nin Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümünden Alabileceği Dersler Sayfa-1-04 Şubat 2019 5 1 Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Bülent ERDEM in başkanlığında 04 Şubat 2019 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Gıda Mühendisliği Bölümünün 01

Detaylı

Sonuç (Harf Olarak Karşılığı) ORM402. Arda Artuna BA. Erkan YİĞİT CC. Prof.Dr. Cahit BALABANLI Dekan (İmza)

Sonuç (Harf Olarak Karşılığı) ORM402. Arda Artuna BA. Erkan YİĞİT CC. Prof.Dr. Cahit BALABANLI Dekan (İmza) 19.06.2012 308 1 1- Doç.Dr. Süleyman GÜLCÜ, Yrd.Doç.Dr. Mehmet EKER, Yrd.Doç.Dr. İbrahim Halil ÖZDAMAR ve Yrd.Doç.Dr. Mehmet TOPAY ın Not Düzeltme İstekleri Orman Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 18.06.2012

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 11 Temmuz 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Bülent ERDEM in başkanlığında 20 Mart 2019 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 13.03.2019

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 18.12.2018 396 01 01- Mezuniyetler hk. İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 23.01.2018 342 21 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

Mustafa Cemal KILINÇ (1212802030) ÜZERİNDEN NOTU

Mustafa Cemal KILINÇ (1212802030) ÜZERİNDEN NOTU TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 06.04.2016 210 01-18 Fakülte Yönetim Kurulumuz Dekan Vekili Prof. Dr. Sedat AKTAN başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır.

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 14.12.2017 335 15 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 26.04.2017 296 48 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ(Dekan

Detaylı

Enformatik Bölümü Öğretim Elemanları 2 ENF1012 Tem. Bilgisayar Bilimleri 3

Enformatik Bölümü Öğretim Elemanları 2 ENF1012 Tem. Bilgisayar Bilimleri 3 Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 09 Mayıs 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Fakültemizde 2016-2017 Eğitim-Öğretim

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Vekili Prof. Dr. Orhan TATAR ın başkanlığında 29 Mart 2016 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet DEMİRCİ nin başkanlığında 18 Kasım 2014 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

LEARNING AGREEMENT FOR STUDIES

LEARNING AGREEMENT FOR STUDIES Higher Education yerine öğrencinin ismi ve soyismi yazılacak The Student LEARNING AGREEMENT FOR STUDIES Last name (s) Soyadınız First name (s) Adınız Date of birth Doğum tarihiniz Nationality Uyruğunuz

Detaylı