Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download ""

Transkript

1 GLOBAL CHILLER 30HX Çevre Dostu Yeni Teknoloji

2 GLOBAL CHILLER TM in sessiz çalýþmasý ses seviyesinin düþürülmesi ve ses kalitesinin düzeltilmesi için yapýlan çok deðiþik çalýþmalarýn bir sonucudur. Bu iyileþtirme, kapsamlý ses ve titreþim analizlerinden sonra bütün frekans bantlarýnda düzgün bir ses emisyon spektrumu ile baþarýlmýþtýr. 3 TM Döner titreþimsiz POWER kompresörleri, deþarj gaz uðultularýný azaltmak için iki susturucu ile donatýlmýþtýr. Ýlk susturucu kompresör gövdesinin içine yerleþtirilmiþtir. Kompresörün dýþýnda bulunan, yeni ve yüksek absorbsiyonlu malzeme kullanýlan ikinci susturucuda birinci susturucudan sýzan uðultular filtrelenir. GLOBAL CHILLER TM Daha Sessiz, Daha Harmonik Yeni pasif-reaktif dýþ susturucu duyulur bütün frekanslarda ses azaltýcý özelliklere sahiptir. Ayný zamanda, yeni basýnç kayýplkarýna neden olmadan ýsýdaki ses enerejisini daðýtabilir Minimum Yer Ýþgali Maksimum Performans CARRIER GLOBAL CHILLER TM tasarýmcýlara, yüklenicilere ve mimarlara stateof-the art teknolojisinin tüm yararlarýný sunar. Maksimum 950 mm geniþliði ile GLOBAL CHILLER TM yeni yapýlan ve yenilenen binalardaki yer sorunlarýnýn çözümünde yüksek düzeyde esneklik saðlar. GLOBAL CHILLER TM in yere oturma alaný % 10 daha düþüktür. Bu da daha fazla kullaným alaný demektir. GLOBAL CHILLER TM ýn benzersiz bir diðer üstünlüðü olan daha kompakt ve ensiz yapýsý, yað seperatörü ile tam entegre özel kondenser tasarýmýnýn sonucudur. GLOBAL CHILLER TM - Büyük Kapasiteli Su Soðutucularýn En Küçüðü

3 HFC-134a: Güvenli ve Basit Yapýsýnda klorin bulunmaz. Ozon tabakasý üzerinde olumsuz etkisi yoktur. Sürekli olarak kullanýmý için hiç bir sýnýrlama yoktur. Sera etkisi çok düþüktür (R-22 den % 25 daha az) Zehirli deðildir. Alev almaz. Ek güvenlik düzenlemelerine gerek yoktur. Verimi ve baþarýsý kanýtlanmýþtýr. Halen otomotiv hava koþullandýrmasýnda, bina soðutmasý vb gibi alanlarda binlerce soðutma sisteminde kullanýlýyor. 1. GLOBAL CHILLER TM - YÜKSEK PERFORMANS Daha Çok Tasarruf Ýçin Daha Yüksek Verim GLOBAL CHILLER TM in enerji verimliliði R-22 soðutuculu su soðutma cihazlarýndan %25 daha yüksektir. CARRIER in geliþtirdiði yeni teknolojilerin yararlarý kanýtlanmýþtýr. Vidalý kompresör teknolojisinde devrim yaratan POWER 3 TM kompresörleri özellikle HFC-134a soðutucularý için tasarlanmýþtýr. CARRIER patentli, evaporatöre gidrn soðutucuyu ölçerek optimize eden elektronik genleþme vanasý, ýsý eþanjör yüzeyinden maksimum verimin alýnmasýný saðlar. Multi-kompresör tasarýmý daha fazla esneklik ve kýsmi yükte daha ekonomik çalýþma saðlar. Evaporatör ve kondenserdeki düþük basýnç kaybý, su pompalama masrafýný azaltýr, iþletme maliyetinde önemli bir ekonomi saðlar.

4 3 TM POWER Vidali Bir Kompresörden Çok Daha Fazlasý PERFORMANS Rotor özellikle HFC-134a soðutucu için tasarlanmýþtýr. Rotorun boþluklarýn azaltýlmasýný saðlayan olaðanüstü sertliði verimin de yükselmesini saðlar. SESSÝZ ve GÜVENÝLÝR Çok saðlam ve AGMA 12 aerospace kalitesinde helisel diþli sessiz çalýþma saðlar. KOMPAKT TASARIM POWER 3 TM eþdeðeri olan bir pistonlu kompresöre göre üç kat daha fazla soðutma kapasitesi saðlar. Bu üstünlük ayný kapasite için daha küçük boyutlu bir kompresör demektir.

5 GLOBAL CHILLER: Verimin Ýnanýlmaz Yükseliþi GLOBAL CHILLER TM çevre koþullarý konusundaki endiþeler için bir bariyerdir. CARRIER in geliþtirdiði POWER3TM kompresörü, HFC-143a soðutucu kullanan cihaz sýnýfý içinde en düþük yük kaybýný saðlayarak vidalý kompresör kullanýmýnda bir devreim yarattý. 3 TM POWER Olaðanüstü Ýki Teknolojinin Birleþimi Ýkiz rotorlu vidalý kompresör: Özellikle orta basýnçlý soðutucu HFC-134a için tasarlanmýþtýr. Diþli tahrikli santrifüj kompresör. Döner parçalarýn mükemmel balansý ve motor milinin üzerine yerleþtirilen yataklar titreþimsiz bir çalýþma saðlar. HFC-134a Soðutucu Ýçin Tasarlanan Ýlk Vidalý Kompresör 2. GLOBAL CHILLER TM - TEKNOLOJÝ- EKONOIMÝ UZUN ÖMÜR Baðýmsýz bir soðutucu devresi ile saðlanan motor soðutmasý kompresörün sürekli ideal sýcaklýkta çalýþmasýný saðlar. ENERJÝ VERÝMÝ Kapasite kontrol pistonlarý aþýnmaya dirençlidir ve iç kayýplar oluþmaz.

6 HFC-134a Bugünden Yarýnýn Çözümü CARRIER in sunduðu doðal çözüm: HFC-134a. HFC134-a geleceðin soðutucusudur. Diðer soðutucularýn üzerinde avantajlar saðlar. HFC-134a: Atmosferin Korunmasý Ýçin Uzun Süreli Bir Çözüm HFCF ler (R22, R123 vb.) ozon tabakasýný korumak için düzenlenen dünya çapýnda geçerli kurallara göre þimdilik kullnýlabiliyor. Ancak; 1995 den beri kullanýlan bu ürünler Avrupa Topluluðu nun EC 3093/94 düzenlemesine göre 2015 yýlýnda kullanýmdan kaldýrýlacaktýr. Ayný düzenlemeye göre yaklaþýk 450 kw ýn (150 kw mil gücü) üzerindeki kapasitelerde, Avrupa Topluluðu içinde 2000 yýlýndan bu yana HCFC kullanan yeni cihaz üretilemiyor.

7 Sessizliðin Kaynaðý Dýþ susturucudaki yükselme Dýþ susturucudaki düþme DEÞARJ GAZ UÐULTULARININ FÝLTRELENMESÝ: db Frekans (Hz) 3. GLOBAL CHILLER: DÝKKATÝ ÇEKMEZ ve DÝKKATLÝ

8 Cihaz Performansýnýn Sürekli Ýzlenmesi GLOBAL CHILLER TM de CARRIER in geliþtirdiði en son elektronik kontrol teknolojisine sahip olan güvenilir soðutma iþlemleri ve verimli çalýþma saðlayan Pro-Dialog kontrolör kullanýlýr. Pro-Dialog cihazýn tüm parametrelerini sürekli izler ve optimum enerji verimliliði için elektronik genleþme vanasýný ve kompresörleri çok dikkatle yönetir. Fuzzy logic algorithm- Bulanýk mantýk algoritmasý ile kontrol edilen genleþme vanasý geleceðe yönelik kapasitelere sahiptir ve düzgün bir çalýþma saðlar. PRO-DIALOG: Güçlü Bir Kontrol Sistemi Pro-Dialog kontrolörü soðutma cihazý korunmasýný otomatik olarak düzenler. Örneðin, soðutma kulesindeki bir arýza sonucu yoðuþma sýcaklýðý yükselirse, Pro-Dialog cihazýn çalýþmasýný ve sýcaklýðýn kritik kapama noktasýna gelip gelmediðini izler. Pro-Dialog - evaporatör ve kondenser su pompalarý gibi yardýmcý cihazlarý, iki cihazýn kaskad þekilnde çalýþtýrýldýðý sistemleri de kontrol eder: Olasý 1500 açýlma konumlu CARRIER elektronik genleþme vanasý evaporatöre soðutucu akýþýný sürekli ayarlar. Isý transferini maksimuma çýkarýr ve tam ve kýsmi yükte enerji tüketimini azaltýr. Kullanýmý Kolay Kontrolör Pro-Dialog kontrolör kompleks bir akýl la donatýlmýþtýr, ancak kullanýmý çok kolaylaþtýrýlmýþtýr. Kullanýcý arayüzü (kontrol paneli) son derece anlaþýlýr ve kullanýcý dostu olarak düzenlenmiþtir. Cihazýn çalýþma verileri ýþýklandýrýlmýþ bir ekranda LED lerle hýzla doðrulanýr. Arayüz üzerindeki soðutma þemasýndaki düðmelere dokunulunca, sýcaklýk, basýnç, ayar noktalarý, kompresörün çalýþma süresi vb gibi bir çok veri hýzla görüntülenir. Hýzla arýza bulunmasýna yardýmcý olan Fault history- Arýza geçmiþi dahil tüm cihaz kontrollerine 10 menü ile doðrudan eriþmek mümkündür.

9 GLOBAL CHILLER TM - Ekstra Bir Maliyet Olmadan Doðanýn Korunmasý

10 CARRIER ýn Dünyasý YARININ ÇEVRE SORUNLARINA BÝR MEYDAN OKUMA Bugün hiç kimse doðanýn korunmasý gereðine karþý çýkamaz. Ozon tabakasý konusundaki tehlike, sera etkisi ve doðal kaynaklarýn tükenmesi çevre konusunda golbal endiþelerin ana kaynaklarýný oluþturuyor. Giderek daha fazla endüstrileþme bu sorunlarýn nedeni olarak görülüyor. CARRIER, bu ortamda, korkutucu kaynak tüketimini azaltacak verimli ve etkili, daha fazla çevre dostu ürünler tasarlamaya büyük çaba harcýyor ve kaynak ayýrýyor. Zararlý maddeleri zararsýz maddelerle deðiþtiriyor. Geleceðin standartlarýný bugünden karþýlamak için geleceðe yönelik çözümleri araþtýrýyor. CARRIER, günümüzdeki muazzam deðiþimi karþýlayacak bilgi ve uzmanlýða sahiptir. GLOBAL CHILLER ISO sertifikasýna sahip olan CARRIER Montluel Fabrikasý nda üretiliyor. Bu belgeler CARRIER ýn çevre koruyucu global politiklara karþý verdiði taahütleri doðrular.

11 Yarýnýn Dünyasý için Çalýþma GLOBAL CHILLER TM SOÐUTUCU TEKNOLOJÝSÝNDE YENÝ BÝR DEVRÝM Dünya hava koþullandýrma cihazlarý üreiminde dünya lideri olan bir kere daha yeni sanayi standartlarýný oluþturyor. GLOBAL CHILLER TM tümüyle yeni bir konsepttir. CARRIER ýn Avrupa, Japonya ve Amerika daki araþtýrma ve mühendislik kaynaklarý araþýndaki iþbirliðinin sonuçlarýna göre geliþtirilmiþ, gerçekten global bir cihazdýr. GLOBAL CHILLER TM : Çevrenin korunmasý amacýyla geliþtirilmiþ ilk su soðutma cihazýdýr. State-of-the-art teknolojisi 16 patente sahiptir. Emniyet ve performans geliþtirilmiþtir. GLOBAL CHILLER TM, çevresel sorumlulukla geliþtirilmiþ kombine teknolojilere sahip olan yeni kuþak CARRIER su soðutma cihazlarýnýn habercisidir.

12 ÝLETÝÞÝM KONTROLÜ GLOBAL CHILLER TM ; - çýkýþ soðuk su sýcaklýðý için iki ayar noktasý (örneðin, gece/ gündüz ayarý gibi), - dýþ ortam sýcaklýk sensörü ile ayar noktasýnýn resetlenmesi, - sýnýr talep kontrolü gibi çok iþlevli standart bir kablolu uzaktan kumanda ile kontrol edilebilir. Akýllý GLOBAL CHILLER TM e RS485 serisi port ile iletiþim veriyolu (bus) üzerinden uzaktan eriþmek mümkündür: - GLOBAL CHILLER TM, hava koþullandýrma cihazlarýnýn cihaz üzerinden ya da uzaktan sayýsal izleme ve kontrol olasýlýklarýna sahip olan Carrier Comfort Network (CCN) ile iletiþim kurabilir. - GLOBAL CHILLER TM, özel protokollü bir arayüz ile opsiyonel fabrika düzenlemeleri kullanýlarak baþka aðlarla (network) entegre olarak çalýþabilir. GLOBAL CHILLER TM - YÜKSEK VERÝMÝN YENÝ DÜNYASINA AÇILAN KAPI

13 CARRIER Teknolojisinden Peace-of-mind GLOBAL CHILLER TM i Seçmek Ýçin Birinci Neden: Verim ve Güvenirlik Ýki baðýmsýz soðutucu devresi tüm çalýþma koþullarýnda ekonomik olarak soðuk su üretimini garanti eder. HFC-134a soðutucunu ozon tabakasý üzerinde zararlý etkisi yoktur, hiç bir sýnýrlama olmadan kullanýlabilir. 3 TM POWER vidalý kompresöründa sadece üç dönen parça vardýr. Bu nedenle minimum bakým gerekir. Otomatik uyarlamalý Pro-Dialog Plus kontrolörü uzun izleme sürelerine izin verir ve bakým iþlemlerini kolaylaþtýrýr. GLOBAL CHILLER TM i Seçmek Ýçin Ýkinci Neden:Daha Az Ýþletmeye Alma Zamaný Kontrol devresi - güç devresi için güç kaynaðý ayrýmý olmadan (nötrsüz) tüm cihazý besleme olanaðý. Tek evaporatör ve tek kondenser hidrolik baðlantýlarý kolaylaþtýrýr, iþlemleri hýzlandýrýr. Kompakt tasarýmý, hafif ve boyutlarýnýn küçük olmasý montaj iþlemlerini hýzlandýrýr. Global Chiller, Carrier in ISO 9001 sertifikasýna sahip olan fabrikasýnda geliþtirilmiþ, üretilmiþ ve test edilmiþtir. Çalýþtýrma testleri hýzlý iþletmeye almayý saðlar. GLOBAL CHILLER TM i Seçmek Ýçin Üçüncü Neden: Dünyanýn Hava Koþullandýrma Alanýnda Lider Kuruluþunun Kalite Garantisi GLOBAL CHILLER TM Hava soðutmalý versiyonlarý da (30GX) saðlanabilir.

14 GLOBAL CHILLER TM Teknik Veriler Net Nominal Soðutma Kapasitesi* Soðutucu Soðutucu Devresi Kompresörler Minimum Kapasite % Uzunluk mm Derinlik mm Yükseklik mm Çalýþma Aðýrlýðý kg kw Standart Eurovent koþullarý: Kondenser suyu 30/35 0 C, evaporatör suyu 12/7 0 C. Opsiyonlar / Aksesuarlar Düþük soðuk su çýkýþ sýcaklýðý (min -6 0 C). Isý geri kazanýmý ya da ýs pompalý çalýþtýrma. Kompresör ses yalýtýmý Elektronik starterli geliþtirilmiþ kompresör çalýþtýrmasý (30HXC ) Bina Yönetim Sistemi ile açýk-protokollü iletiþim arayüzü RS485. ALARKO CARRIER Güvencesi Cihaz seçiminde ve monrajýnda uzman mühendisler tarafýndan saðlanan teknik destek. Cihazýn Carrier prosedürlerine uygun olarak uzman teknik elemanlar tarafýndan güvenilir bir þekilde iþletmeye alýnmasý. Yetkili servis teknik elemanlarý tarafýndan peryodik bakým ve arýza giderme iþlemlerinin hýzlý ve güvenilir bir þekilde yerine getirilmesi. Yedek parçada hýzlý temin. Alarko Carrier garantisi. ÝSTANBUL : GOSB - Gebze Organize Sanayi Bölgesi, Þ. Bilgisu Cad Gebze - KOCAELÝ Tel: (0262) Fax: (0262) ANKARA : Sedat Simavi Sok. No : Çankaya - ANKARA Tel: (0312) Fax: (0312) ÝZMÝR : Þehit Fethibey Cad. No : 55, Kat.13, Pasaport - ÝZMÝR Tel: (0232) Fax: (0232) ADANA : Ziyapaþa Bulvarý Çelik Ap. No : 25/5-6, ADANA Tel: (0322) Fax: (0322) ANTALYA : Metin Kasapoðlu Cad. Küçükkaya Sitesi A Blok No: 1 D. 4, ANTALYA Tel: (0242) Fax: (0242) web: e-posta: info@alarko-carrier.com.tr

SuperCold Soðuk Odalarý SC Serisi Ürün Seçim Verileri

SuperCold Soðuk Odalarý SC Serisi Ürün Seçim Verileri SuperCold Soðuk Odalarý SC Serisi Ürün Seçim Verileri . EDM/st, Mart 2004 Ýlk baský Revizyon no: Revizyon tarihi: 7 CÝHZ SEÇÝM Ý Bu kitapta yer alan verilere dayanarak cihaz seçimi yapýlabilir. Seçim Örneði

Detaylı

Oda Termostatý RAA 20 Montaj ve Kullaným Kýlavuzu

Oda Termostatý RAA 20 Montaj ve Kullaným Kýlavuzu Oda Termostatý RAA 20 Montaj ve Kullaným Kýlavuzu Alarko Carrier Eðitim ve Dokümantasyon Merkezi Nisan 2003 Oda Termostatý RAA 20 Kullaným Kýlavuzu ÝÇÝNDEKÝLER GARANTÝ ve SERVÝS GÝRÝÞ Kullaným Alanlarý

Detaylı

SuperCold Soðuk Odalarý SCS Serisi Ürün Seçim Verileri

SuperCold Soðuk Odalarý SCS Serisi Ürün Seçim Verileri SuperCold Soðuk Odalarý SCS Serisi Ürün Seçim Verileri . EDM/st, Mart 2004 Ýlk baský Revizyon no: Revizyon tarihi: 7 CÝHZ SEÇÝM Ý Bu kitapta yer alan verilere dayanarak cihaz seçimi yapýlabilir. Seçim

Detaylı

Motor kademeleri ile otomasyon seviyeleri arasýnda akýllý baðlantý Akýllý Baðlantý Siemens tarafýndan geliþtirilen SIMOCODE-DP iþlemcilerin prozeslerinin hatasýz çalýþmasýný saðlamak için gerekli tüm temel

Detaylı

MiniBloc Ürün Seçim Verileri

MiniBloc Ürün Seçim Verileri MiniBloc Ürün Seçim Verileri Bu kitap Carrier Profoid Minibloc- Monoblocked Packaced Refrigeration Units kitabından Alarko Carrier EDM/ st tarafından düzenlenmiştir. Şubat 2006 CARRIER- ProFroid MiniBloc

Detaylı

Oda Termostatý RAA 20 / AC. Montaj ve Kullaným Kýlavuzu

Oda Termostatý RAA 20 / AC. Montaj ve Kullaným Kýlavuzu Oda Termostatý RAA 20 / AC Montaj ve Kullaným Kýlavuzu Alarko Carrier Eðitim ve Dokümantasyon Merkezi Haziran 2008 Oda Termotatý RAA 20 / AC Kullaným Kýlavuzu ÝÇÝNDEKÝLER GARANTÝ ve SERVÝS GÝRÝÞ Kullaným

Detaylı

SMART- Oda Termostatý

SMART- Oda Termostatý SMART- Oda Termostatý Montaj ve Kullaným Kýlavuzu . Kitap Rev. Tarihi: 070104 Kitap Baský Tarihi: 080104 Kitap Rev. No: 00 Oda Termostatý Montaj ve Kullaným Kýlavuzu Ýçindekiler GÝRÝÞ 3 - Özelklikleri

Detaylı

Brain Q RSC/2 Termostat

Brain Q RSC/2 Termostat Brain Q RSC/2 Termostat Kullaným Kýlavuzu . Kod No: A.2.3.15 Kitap Baský Tarihi: 121206 Revizyon No: 121206 Brain Q RSC/2 Termostat 06 Kullaným Kýlavuzu . Ýçindekiler Kontrol Seviyesi Gösterge ve Çalýþtýrma

Detaylı

Oda Termostatý RAB10/ RAB10.1. Montaj ve Kullaným Kýlavuzu

Oda Termostatý RAB10/ RAB10.1. Montaj ve Kullaným Kýlavuzu Oda Termostatý RAB10/ RAB10.1 Montaj ve Kullaným Kýlavuzu Alarko Carrier Eðitim ve Dokümantasyon Merkezi Mayýs 2004 Fan Coiller Ýçin Oda Termostatý RAB10/ RAB10.1 Montaj ve Kullaným Kýlavuzu ÝÇÝNDEKÝLER

Detaylı

A Sýnýfý Yüksek verimli deðiþken hýzlý sirkülatörler. EA Serisi (Ecocirc Otomatik)

A Sýnýfý Yüksek verimli deðiþken hýzlý sirkülatörler. EA Serisi (Ecocirc Otomatik) A Sýnýfý Yüksek verimli deðiþken hýzlý sirkülatörler EA Serisi (Ecocirc Otomatik) KULLANIM ALANLARI KONUTSAL. UYGULAMALAR Isýtma ve iklimlendirme sistemlerinde su sirkülasyonu. Mevcut sistemlerin yenilenmesi

Detaylı

Sirkülasyon Pompası Optima

Sirkülasyon Pompası Optima ECO DESIGN (TASARIM) Yönetmeliklerine Uygun ilk ve Tek Yerli Üretim Sirkülasyon Pompası Optima SİSTEMİN KALBİNDE EUP READY LOW ENERGY CONSUMPTION SAVE the NATURE yılı aşkın Alarko Sirkülasyon Pompası deneyimi

Detaylı

Moyenne température / Medium temperature : Ürün Seçim Verileri

Moyenne température / Medium temperature : Ürün Seçim Verileri Moyenne température / Medium temperature : MiniCold Ürün Seçim Verileri Bu kitap Carrier Profoid Minicold- Monoblocked Packaced Refrigeration Units kitabından Alarko Carrier EDM/ st tarafından düzenlenmiştir.

Detaylı

KULLANIM ALANLARI. Sýcak su yeniden sirkülasyonu. Brülör besleme. TEKNÝK ÖZELLÝKLER

KULLANIM ALANLARI. Sýcak su yeniden sirkülasyonu. Brülör besleme. TEKNÝK ÖZELLÝKLER Sýcak suyun yeniden sirkülasyonu için yüksek etkili sirkülatörler KULLANIM ALANLARI KONUTSAL. UYGULAMALAR Sýcak su yeniden sirkülasyonu. Brülör besleme. EB (V) Serisi TEKNÝK ÖZELLÝKLER POMPA Debi: 1 m

Detaylı

Modüler Proses Sistemleri

Modüler Proses Sistemleri Ürünler ve Hizmetlerimiz 2011 Modüler Proses Makineleri Modüler Proses Sistemleri Proses Ekipmanlarý Süt alým tanklarý Süt alým degazörleri Akýþ transfer paneli Vana tarlasý Özel adaptör Tesisat malzemeleri

Detaylı

BUNKERLER VE HAVAÝ HAT SÝSTEMLERÝ

BUNKERLER VE HAVAÝ HAT SÝSTEMLERÝ BETON SANTRALLERÝ BUNKERLER VE HAVAÝ HAT SÝSTEMLERÝ OTOMASYON SÝSTEMLERÝ Kusursuzluk, tesisin beyninde baþlar... NAMTAÞ Beton Santralleri, NAMTAÞ mühendislerinin geliþtirdiði, sektöründe yýllarca sýnanmýþ

Detaylı

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS 90 kw - 315 kw YENİ SERİ EKO PLUS www.ekomak.com.tr _2 3_ 90-160 Üstün vida elementi maksimum serbest hava dağıtımı ve düşük enerji tüketiminin optimum kombinasyonunu sağlamaktadır. En son teknolojiye

Detaylı

OTOMATÝK BETON BLOK ÜRETÝM TESÝSÝ NHP

OTOMATÝK BETON BLOK ÜRETÝM TESÝSÝ NHP OTOMATÝK BETON BLOK ÜRETÝM TESÝSÝ NHP 520 Profesyonellik detaylarda gizli... Kolay ve pratik kalýp deðiþimi için tasarlanmýþ açýlýr makina gövdesi, kalýp deðiþtirme için gereken zamaný kýsaltmaktadýr.

Detaylı

Ballorex Dynamic. Basýnç Baðýmsýz Kontrol Vanasý. Precision made easy

Ballorex Dynamic. Basýnç Baðýmsýz Kontrol Vanasý. Precision made easy Ballorex Dynamic Basýnç Baðýmsýz Kontrol Vanasý Precision made easy Dinamik balanslama ile toplam debi kontrolü Precision made easy Ballorex Dynamic yeni nesil basýnçtan baðýmsýz balans ve kontrol vanasýdýr.

Detaylı

Sirkülasyon Pompası Optima

Sirkülasyon Pompası Optima ECO DESIGN (TASARIM) Yönetmeliklerine Uygun ilk ve Tek Yerli Üretim Sirkülasyon Pompası Optima SİSTEMİN KALBİNDE EUP READY LOW ENERGY CONSUMPTION SAVE the NATURE yılı aşkın Alarko Sirkülasyon Pompası deneyimi

Detaylı

Sirkülasyon Pompası Optima

Sirkülasyon Pompası Optima ECO DESIGN (TASARIM) Yönetmeliklerine Uygun ilk ve Tek Yerli Üretim Sirkülasyon Pompası Optima SİSTEMİN KALBİNDE ErP READY LOW ENERGY CONSUMPTION SAVE the NATURE yılı aşkın Alarko Sirkülasyon Pompası deneyimi

Detaylı

Premiks Tam Yoğuşmalı Kombi ve Kat Kaloriferi

Premiks Tam Yoğuşmalı Kombi ve Kat Kaloriferi Premiks Tam Yoğuşmalı Kombi ve Kat Kaloriferi FGB Serisi 28-35 kw UYUMLU Enerji tasarrufunda uzman marka Wolf FGB Serisi ile mekanlarda konfor, yeniden tanımlanıyor Opsiyonel BM-2 Programlama Modülü ve

Detaylı

verter Dört mevsim daha konforlu, ekonomik ve uzun ömürlü tesisler için.. verter A member of the Uygulama Teorisi: Benzeþim Kurallarý: Debi Basýnç Güç Q 1 Q 2 = n 1 n 2 H 1 n 1 = H 2 ( n2 P 1 n 1 = P 2

Detaylı

Kullanma Kýlavuzu Yoðuþmali Duvar Tipi Kazan Logamax plus GB112-11/19/23 K Lütfen saklayýn

Kullanma Kýlavuzu Yoðuþmali Duvar Tipi Kazan Logamax plus GB112-11/19/23 K Lütfen saklayýn 720 90-02/00 TR (TR) Kullanma Kýlavuzu Yoðuþmali Duvar Tipi Kazan Logamax plus GB2-/9/23 K Lütfen saklayýn Kullanma Kýlavuzu Sayýn Müþterimiz, Buderus Yoðuþmali Duvar Tipi Kazan Logamax plus GB2-/9/23

Detaylı

240 Serisi Motorlu Kontrol Vanasý Tip 3241/3374 Glob Vana Tip 3241 Motorlu Kontrol Vanasý Tip 3244/3374 Üç Yollu Vana Tip 3244

240 Serisi Motorlu Kontrol Vanasý Tip 3241/3374 Glob Vana Tip 3241 Motorlu Kontrol Vanasý Tip 3244/3374 Üç Yollu Vana Tip 3244 240 Serisi Motorlu Kontrol Vanasý Tip 3241/3374 Glob Vana Tip 3241 Motorlu Kontrol Vanasý Tip 3244/3374 Üç Yollu Vana Tip 3244 Uygulama Çok yönlü kullanýlan kontrol vanalarý,tek oturtmalý glob veya üç

Detaylı

Ballorex Venturi. Çift Regülatörlü Vana

Ballorex Venturi. Çift Regülatörlü Vana Ballorex Venturi Çift Regülatörlü Vana Isýtma ve soðutma sistemlerinin balanslanmasý Precision made easy Ballorex Venturi ýsýtma ve soðutma sistemlerini balanslamasýný saðlayan olan yeni jenerasyon çift

Detaylı

EQ Kapasitif Seviye Transmitterleri, endüstride yaygýn kullanýlan, kapasite ölçüm yöntemini kullanýr. Elektrod çubuðu ile tank duvarý arasýnda prosesi oluþturan malzeme nedeniyle deðiþen kapasiteyi ölçerek

Detaylı

in 20 NEDEN Yeni Harmony yi Harmony Duvar Tipi Kombi October 2004/ New Harmony Presentation Menu

in 20 NEDEN Yeni Harmony yi Harmony Duvar Tipi Kombi October 2004/ New Harmony Presentation Menu Yeni Harmony Duvar Tipi Kombi 1 Yeni Harmony Alarko 1990 yılında y TürkiyeT rkiye de ilk kombi üretimini gerçekle ekleştirerek bu alanda öncü oldu. Bu sırada s doğal gaz sadece Ankara da kullanılmaya lmaya

Detaylı

Yüksek Tasarruf Üstün Konforla Buluştu... turn to the experts

Yüksek Tasarruf Üstün Konforla Buluştu... turn to the experts turn to the experts Yüksek Tasarruf Üstün Konforla Buluştu... Etrafınızdaki dünyayı geliştiriyoruz. İç mekanda yaşanılan konforu; ürün ve hizmetlerimizle geliştirirken aynı zamanda insanların yaşam kalitelerini

Detaylı

maybesan makina sanayi ltd. þti. BETON SANTRALÝ EKÝPMANLARI hakkýmýzda Amacýmýz: Tam müþteri memnuniyeti Uygun ve yüksek teknoloji Kaliteli ürün yelpazesi Vizyonumuz: Geleceði bugün birlikte yaþamak için,

Detaylı

0.2-200m3/saat AISI 304-316

0.2-200m3/saat AISI 304-316 RD Firmamýz mühendisliðinde imalatýný yaptýðýmýz endüstriyel tip hava kilidleri her türlü proseste çalýþacak rotor ve gövde seçeneklerine sahiptir.aisi304-aisi316baþtaolmaküzerekimya,maden,gýda...gibi

Detaylı

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas 15-2000 kw Kapasite Aralığı 1 Neden UltraGas? Patentli Alufer ısı eşanjörü teknolojisi ile UltraGas yoğuşmalı kazanlar, yüksek verimlilik ve uygun maliyetli

Detaylı

LAMINAR FLOW PAKET TÝP HÝJYENÝK KLÝMA DIN 1946 KISIM 4 (Klima Sistemlerinin Vazifeleri) Havadaki mikrop seviyesinin sýnýrlandýrlasý Odalar arasýndaki gerekli hava akýmýnýn saðlanmasý Havadaki narkoz gazlarýnýn

Detaylı

AIRFEL HERMETIK KOMBI ECOFEL DIGIFEL DIGIFEL DUO 2009 www.airfel.com 0216 444 999 0 AIRFEL Quality Management DIN Genel bilgi Airfel, s tma ve so utma sektöründeki çal þmalar na 1999 y l nda baþlad. K

Detaylı

Ballorex Vario. Çift Regülatörlü Vana. Precision made easy

Ballorex Vario. Çift Regülatörlü Vana. Precision made easy Ballorex Vario Çift Regülatörlü Vana Precision made easy Isýtma ve soðutma sistemlerinde etkili balanslama Precision made easy Ballorex Vario, ýsýtma ve soðutma sistemlerinin balanslanmasý için kullanýlan

Detaylı

Firmamýz mühendisliðinde imalatýný yaptýðýmýz endüstriyel tip mikro dozaj sistemleri ile Kimya,Maden,Gýda... gibi sektörlerde kullanýlan hafif, orta

Firmamýz mühendisliðinde imalatýný yaptýðýmýz endüstriyel tip mikro dozaj sistemleri ile Kimya,Maden,Gýda... gibi sektörlerde kullanýlan hafif, orta Mikro Dozaj Firmamýz mühendisliðinde imalatýný yaptýðýmýz endüstriyel tip mikro dozaj sistemleri ile Kimya,Maden,Gýda... gibi sektörlerde kullanýlan hafif, orta ve aðýr hizmet tipi modellerimizle Türk

Detaylı

Ortak Anten Daðýtým Santrallarý

Ortak Anten Daðýtým Santrallarý Ortak Anten Daðýtým Santrallarý MA Serisi Ortak Anten Daðýtým Santrallarý MA 302 2 MA 303 3 MA 404 4 MA 465 5 Blok Diyagramlar 6 Örnek Uygulamalar 7 MA 302 2 Giriþli 2 Tanýtým MA302 Serisi Ortak Anten

Detaylı

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: 15-57 kw TRIGON XL Kompakt tasarım, yüksek performans TRIGON XL İhtiyaçlarınıza özel esnek tasarımlar Yeni nesil çözümler TRIGON XL üstün teknolojiyi yenilikçi tasarımla

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz ZANUSSI ZKF661LX

Kullanım kılavuzunuz ZANUSSI ZKF661LX Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya ZANUSSI ZKF661LX için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki ZANUSSI ZKF661LX tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar,

Detaylı

Gaz Yakıtlı Brülörler

Gaz Yakıtlı Brülörler oğal Gaz ve LPG için Gaz Yakıtlı Brülörler ALG SERiSi 301.861 KW ALG Serisi Gaz Brülörleri İleri Teknoloji Gaz brülörleri uzun süreli testler sunucunda gaz konusunda deneyimli uzmanlar tarafından geliştirildi.

Detaylı

YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER GX 2-7 EP G 7-15 EL

YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER GX 2-7 EP G 7-15 EL YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER YENI G SERISI İşin gereğini ve daha fazlasını yerine getirebilmek için yeni nesil G serisinde Atlas Copco'nun güçlü döner vida elemanı ve modelinde gelişmiş bir

Detaylı

ULTRASONÝK SEVÝYE ÖLÇER ULM-53 Açýk veya kapalý tanklarda, çukurlarda, açýk kanal vb. yerlerde, sývýlarýn (kirli olsa bile), partikül ve yapýþkan ürünlerin sürekli seviye ölçümünde kullanýlýr. Ölçüm aralýðý

Detaylı

V-Serisi. Tazeliği korur. Sisteme uzaktan erişim imkânı. Artırılmış soğutma kapasitesi. Her araç tipine uygun model seçenekleri

V-Serisi. Tazeliği korur. Sisteme uzaktan erişim imkânı. Artırılmış soğutma kapasitesi. Her araç tipine uygun model seçenekleri Tazeliği korur. V-Serisi Artırılmış soğutma kapasitesi Her araç tipine uygun model seçenekleri Sisteme uzaktan erişim imkânı Kullanım ve bakım kolaylığı Modern ünite tasarımı Yaygın servis ağı ve yedek

Detaylı

BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ. BAYMAK IDEE / Yoğuşmalı Kombi

BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ. BAYMAK IDEE / Yoğuşmalı Kombi BİREYSEL ISITM SİSTEMLERİ BYMK IDEE / Yoğuşmalı Kombi BYMK IDEE Premix Teknolojili Yoğuşmalı Kombi (IDEE 24-2--9) 20 ile 4,9 kw arasında ısıtma kapasiteleri Premix tam yoğuşma teknolojisi ile tam tasarruf

Detaylı

BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ. idee Yoğuşmalı Kombi

BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ. idee Yoğuşmalı Kombi BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ idee Yoğuşmalı Kombi BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ idee Yoğuşmalı Kombiler %109.2 verim değeri* Kompakt ebatları sayesinde (yükseklik x genişlik x derinlik 4,1 cm x 6, cm x 6,4

Detaylı

GENLEÞME TANKI Kullaným Kýlavuzu

GENLEÞME TANKI Kullaným Kýlavuzu GENLEÞME TANKI Kullaným Kýlavuzu Kod No: A.9.1.2 Kitap Baský Tarihi: 210512 Revizyon No: 210512 ÝÇÝNDEKÝLER Giriþ Doðru ve Güvenli Kullaným için - Genel Uyarýlar - Garanti - Özel Uyarýlar - Taþýma ve Montaj

Detaylı

Kullaným Isýtma, havalandýrma ve klima tekniði için glob kontrol vanalarý.

Kullaným Isýtma, havalandýrma ve klima tekniði için glob kontrol vanalarý. Motorlu Kontrol Vanalarý Tip 1/584, 14/584, 14-4 Pnömatik Kontrol Vanalarý Tip 1/780-1 ve 1/780- Tek Oturtmalý Glob Vanalar Tip 1 ve 14 Kullaným Isýtma, havalandýrma ve klima tekniði için glob kontrol

Detaylı

MULTI SİSTEM. Şık. Yeni Tasarım

MULTI SİSTEM. Şık. Yeni Tasarım MULTI SİSTEM Şık Yeni Tasarım Toshiba MultiSistem Büyük Avantajlar Esneklik TOSHIBA MULTİSİSTEM RASM14GAVE İç Ünite Duvar Tipi N3KVP Duvar Tipi N3KV2 Konsol Tipi UFV Kanal Tipi GDV Kaset Tipi SMUV RASBN3KVPE

Detaylı

Bilgi İletişim Kabloları 2MKAB. 2MKAB Bilgi İletişim Kabloları CAT 5e UTP CAT 5e P-UTP CAT 5e H-UTP. CAT 5e S-UTP CAT 5e PS-UTP CAT 5e HS-UTP

Bilgi İletişim Kabloları 2MKAB. 2MKAB Bilgi İletişim Kabloları CAT 5e UTP CAT 5e P-UTP CAT 5e H-UTP. CAT 5e S-UTP CAT 5e PS-UTP CAT 5e HS-UTP CAT 5e UTP CAT 5e P-UTP CAT 5e H-UTP Ürün Kodu: 26000 Ürün Kodu: 2600 Ürün Kodu: 260 CAT 5e S-UTP CAT 5e PS-UTP CAT 5e HS-UTP ISO Class D standardýna göre test edilen CAT 5e kablolar 55 Mbit/Sn hýza kadar

Detaylı

MULTİ-SİSTEM. verimlilik, esneklik ve konfor bir arada

MULTİ-SİSTEM. verimlilik, esneklik ve konfor bir arada MULTİSİSTEM verimlilik, esneklik ve konfor bir arada Toshiba Multi Sistem Nedir? Birden fazla odada iklimlendirmeye ihtiyaç duyduğunuzda ayrı ayrı dış ünite kullanımına son veren, tek bir dış üniteye birden

Detaylı

ECAM KAPASÝTÝF SEVÝYE SENSÖRÜ

ECAM KAPASÝTÝF SEVÝYE SENSÖRÜ seviye sensörü iletken sývýlarda, iletken olmayan sývýlar seviyenin kontrolü amacýyla kullanýlan kapasitif seviye sensörüdür. Ürün sensör üzerine gelince bir kapasite deðiþimi yaratmakta ve bu deðiþim

Detaylı

Hava soðutmalý su soðutma gruplarý KAZAKHSTAN

Hava soðutmalý su soðutma gruplarý KAZAKHSTAN Hava soðutmalý su soðutma gruplarý TSEK KAZAKHSTAN GHSC-V VÝDALI KOMPRESÖRLÜ HAVA SOÐUTMALI SU SOÐUTMA GRUPLARI Klima sektöründe uzun yýllarýn deneyimine sahip GÖNKA, ISO 9001 sertifikasýyla da pekiþtirdiði

Detaylı

3AH Vakum Devre-Kesicileri: Uygun Çözümler

3AH Vakum Devre-Kesicileri: Uygun Çözümler 3AH Vakum Devre-Kesicileri: Uygun Çözümler Beþ tipin saðladýðý üç büyük avantaj: Uyumlu, güçlü, ekonomik Devre-kesicileri günümüzde, trafolarýn, enerji nakil hatlarýnýn, kablolarýn, kondansatörlerin, reaktör

Detaylı

Kalite Güvence Sistemi Belgesi.... Sulamada dünya markasý.

Kalite Güvence Sistemi Belgesi.... Sulamada dünya markasý. Kalite Güvence Sistemi Belgesi... Sulamada dünya markasý. Filtreler Plastik Filtreler Çeþitli filtre tipleri. Çok çeþitli filtrasyon dereceleri (mesh). Aþýnmaya karþý dayanýklýlýk Kolay bakým : filtre

Detaylı

HERCULES Condensing 32 2 I Yer tipi Paslanmaz Çelik Boylerli Güneþ Enerjisi Baðlanabilen Paslanmaz Çelik Eþanjörlü Premix Sistem Yoðuþmalý Kombi

HERCULES Condensing 32 2 I Yer tipi Paslanmaz Çelik Boylerli Güneþ Enerjisi Baðlanabilen Paslanmaz Çelik Eþanjörlü Premix Sistem Yoðuþmalý Kombi HERCULES Condensing 32 2 I Yer tipi Paslanmaz Çelik Boylerli Güneþ Enerjisi Baðlanabilen Paslanmaz Çelik Eþanjörlü Premix Sistem Yoðuþmalý Kombi GENEL ÖZELLÝKLER HERCULES Condensing 32 2 I Yer Tipi Boylerli

Detaylı

verter Suya güç veren biziz.. A member of the Uygulama Alanlarý: (l/s) Q 100 Sarfiyat Tekstil Fabrikalarý Hotel, Ýþ Merkezi, Site, Tatil Köyleri v.b. 80 60 Çalýþma Aralýklarý Gýda ve Ambalaj Tesisleri

Detaylı

ELY ELY SEVÝYE ÞALTERÝ ELY K01, ELY K02, ELY K03 ELY B035, ELY P52, ELY P65 ELY P01, ELY P03, ELY P04

ELY ELY SEVÝYE ÞALTERÝ ELY K01, ELY K02, ELY K03 ELY B035, ELY P52, ELY P65 ELY P01, ELY P03, ELY P04 EY Seviye sensörleri tank seviye kontrolü için kullanýlmaktadýr. Farklý muhafaza baðlantý ve malzeme çeþitleri mevcuttur. Çalýþma Prensibi: Sývý seviyesine göre tüp boyunca hareket eden þamandýra içindeki

Detaylı

SENSÖR TEKNOLOJÝSÝ KARÞILAÞTIRMA LD-5000 SOÐUTUCU GAZ KAÇAK DEDEKTÖRÜ

SENSÖR TEKNOLOJÝSÝ KARÞILAÞTIRMA LD-5000 SOÐUTUCU GAZ KAÇAK DEDEKTÖRÜ SENSÖR TEKNOLOJÝSÝ KARÞILAÞTIRMA LD-5000 SOÐUTUCU GAZ KAÇAK DEDEKTÖRÜ l CORONA DISHARGE SENSÖR TEKNOLOJÝSÝ > Uygulanan yüksek voltaj, ultra keskin noktasal sensör çevresinde dairesel ýþýn dalgasý oluþturur.

Detaylı

KOMPLE ÇÖZÜM ÇEVRE DOSTU ESNEK ÇÖZÜM. Tekli Uygulama. İkili Uygulama. Montaj Kolaylığı

KOMPLE ÇÖZÜM ÇEVRE DOSTU ESNEK ÇÖZÜM. Tekli Uygulama. İkili Uygulama. Montaj Kolaylığı KOMPLE ÇÖZÜM Isıtma Soğutma Sıhhi Sıcak Su ÇEVRE DOSTU Dünyanın en yüksek COP=4,5 değerine sahip ekonomik sistemlerdir. Yenilenebilir enerji olan Hava ve Güneşten faydalanma Gaz veya yakıt ile ısıtmaya

Detaylı

BETONSA GÜVENCESÝYLE KENDÝLÝÐÝNDEN YERLEÞEN HAZIR BETON! VÝSKOBETON VÝSKOTEMEL VÝSKOKAT VÝSKOPERDE VÝSKOBETON Viskobeton, BETONSA nýn geleneksel betona göre birçok üstünlüðe sahip olan kendiliðinden yerleþen

Detaylı

HAVA SOÐUTMALI SOÐUTMA GRUPLARI HAVA SOÐUTMALI SOÐUTMA GRUPLARI HEAT PUMP SU SOÐUTMALI SOÐUTMA GRUPLARI KLÝMA SANTRALLERÝ FANCOILLER SU KAYNAKLI ISI POMPASI - WSHP KANALLI SPLÝT KLÝMALAR ÇATI TÝPÝ PAKET

Detaylı

Kalite Güvence Sistemi Belgesi.... Sulamada dünya markasý.

Kalite Güvence Sistemi Belgesi.... Sulamada dünya markasý. Kalite Güvence Sistemi Belgesi... Sulamada dünya markasý. Borular Sulama Borularý & Spagetti Borular Aþýndýrýcý sývýlara karþý yüksek derecede dayanýklýdýr. Güneþin UV ýþýnlarýna karþý dayanýklý ve esnektir.

Detaylı

30RB/RQ. HAVA SOĞUTMALI SOĞUTMA GRUPLARI VE ISI POMPALARI 40-160 kw. Enerji faturanızı düşürün güven duygunuzu arttırın

30RB/RQ. HAVA SOĞUTMALI SOĞUTMA GRUPLARI VE ISI POMPALARI 40-160 kw. Enerji faturanızı düşürün güven duygunuzu arttırın 30RB/RQ HAVA SOĞUTMALI SOĞUTMA GRUPLARI VE ISI POMPALARI 40-160 kw Enerji faturanızı düşürün güven duygunuzu arttırın Büyük resim Carrier in misyonu, iklimsel koşullardan bağımsız olarak, daha konforlu,

Detaylı

Yüksek hýzda Alüminyum Ýþleme

Yüksek hýzda Alüminyum Ýþleme Nr : 168JDTR Yüksek hýzda Alüminyum Ýþleme PRO Özellikler Güçlü baðlama sistemi: Yüksek hýzlarda dahi güvenli plaket baðlama sistemi. Plaketlerdeki parlak yüzey: Mükemmel talaþ akýþý saðlar ve sývaþmayý

Detaylı

Do algaz ve LPG çin. Gaz Yak tl Brülörler. ALG Serisi 30-1.200 kw. GARANTi

Do algaz ve LPG çin. Gaz Yak tl Brülörler. ALG Serisi 30-1.200 kw. GARANTi o algaz ve LPG çin Gaz Yak tl Brülörler ALG Serisi -. kw GARANTi ALG Serisi Gaz Brülörleri leri Teknoloji Gaz brülörleri uzun süreli testler sunucunda gaz konusunda deneyimli uzmanlar taraf ndan gelifltirildi.

Detaylı

pumpverter Multipump çalýþma modlarý Redundant iþletme Yeni eþit yaþlandýrma tekniði DTC ile hassas debi kontrolü Optimum sistem verimliliði Yeni seviye kontrol tekniði Dahili debimetre Anti-jam özelliði

Detaylı

Kullaným kýlavuzu. Oda kumandasý RC. Genel. Oda sýcaklýðýnýn (manuel olarak) ayarlanmasý. Otomatik düþük gece ayarýnýn baþlatýlmasý

Kullaným kýlavuzu. Oda kumandasý RC. Genel. Oda sýcaklýðýnýn (manuel olarak) ayarlanmasý. Otomatik düþük gece ayarýnýn baþlatýlmasý 7206 2000 07/00 Özenle saklayýn! Kullaným kýlavuzu Oda kumandasý RC Genel RC, bir sýcaklýk kontrol ve kumanda paneli olup, gösterge ve kontrol donanýmý aþaðýda verildiði gibidir. Sýcaklýk ayar düðmesi,

Detaylı

Sıcak Hava Apareyleri ADA - ATA. Konforal

Sıcak Hava Apareyleri ADA - ATA. Konforal Sıcak Hava Apareyleri ADA - ATA Konforal ALARKO KONFORAL SICAK HAVA APAREYLERİ Geniş Kullanım Alanı Apareyler üstün performans ve işlevsellikle ısıtmada ekonomik, güvenli ve pratik çözümler sunuyor. Spor

Detaylı

yangýn alarm sistemleri TFP 802 TEK AKÜ ÝLE KULLANIM 2 BÖLGELÝ KONVANSÝYONEL YANGIN ALARM PANELÝ TEK AKÜ ÝLE KULLANIM 124 USD TFP 804 134 USD TFP 808 160 USD 4 BÖLGELÝ KONVANSÝYONEL YANGIN ALARM PANELÝ

Detaylı

Gaz INOA GREEN EU. ErP uyumlu premix yoğuşma teknolojisi

Gaz INOA GREEN EU. ErP uyumlu premix yoğuşma teknolojisi Gaz ErP uyumlu premix yoğuşma teknolojisi PREMIX YOĞUŞMALI KOMBİ ErP uyumlu premix yoğuşma teknolojisi Yüksek alaşımlı döküm alüminyumdan imal edilmiş, premix ısı eşanjörü ile donatılmış yeni nesil yoğuşmalı

Detaylı

Harmony-D Hermetik Kombi

Harmony-D Hermetik Kombi Harmony-D Hermetik Kombi Dijital ekranlı, yüksek verimli ve kullanıcı dostu Yeni Harmony-D Kombi ALARKO NUN KOMBIDE YENI TASARIM VIZYONUNUN SON ÖRNEĞI... Kontrol paneli çevresinde modern LED ışıklandırma

Detaylı

İKLİMLENDİRME ÇÖZÜMLERİ. ÇATI TİPİ KLİMA Soğutma 40-120 kw Isıtma 40-120 kw. Hepsi bir arada paket çözümler...

İKLİMLENDİRME ÇÖZÜMLERİ. ÇATI TİPİ KLİMA Soğutma 40-120 kw Isıtma 40-120 kw. Hepsi bir arada paket çözümler... İKLİMLENDİRME ÇÖZÜMLERİ ÇATI TİPİ KLİMA Soğutma 40-120 kw Isıtma 40-120 kw Hepsi bir arada paket çözümler... İklimlendirme ve soğutmanın güvenilir lideri! 100 yıllık tecrübe Carrier 100 yılı așkın süredir

Detaylı

Ürün serisi tanımı: Wilo-Stratos

Ürün serisi tanımı: Wilo-Stratos Ürün serisi tanımı: Wilo- Benzer resim Yapı türü Islak rotorlu sirkülasyon pompası, rakor veya flanş bağlantılı, otomatik güç uyarlamalı EC motoru Uygulama alanı Tüm sistemlerin sıcak sulu ısıtma tesisatları,

Detaylı

ADX-6007 ADX-7007 ADX-9007

ADX-6007 ADX-7007 ADX-9007 Cihazýn T.C Gümrük ve Ticaret Bakanlýðý Tüketicinin Korunmasý ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüðü nce tespit ve ilan edilen kullaným ömrü (cihazýn fonksiyonlarýný yerine getirebilmesi için gerekli yedek

Detaylı

Kasaya Gömme Kapı Hidroliği

Kasaya Gömme Kapı Hidroliği 2800 Serisi Kasaya Gömme Kapı Hidroliği Cisa kasaya gömme kapı hidroliği kapı kontrolü için etkili ve estetik bir çözüm sunmaktadır. Alüminyüm, ahşap ve metal kapı ve kasalar dahil olmak üzere geniş kapsamda

Detaylı

Brain Q RSC/2 Termostat

Brain Q RSC/2 Termostat Brain Q RSC/2 Termostat Kullaným Kýlavuzu . Kod No: A.2.3.15 Kitap Baský Tarihi: 071206 Revizyon No: 071206 Brain Q RSC/2 Termostat 06 Kullaným Kýlavuzu . Ýçindekiler Kontrol Seviyesi Gösterge ve Çalýþtýrma

Detaylı

ELQ Kapasitif Seviye Transmitterleri, endüstride yaygýn kullanýlan, kapasite ölçüm yöntemini kullanýr. Elektrod çubuðu ile tank duvarý arasýnda prosesi oluþturan malzeme nedeniyle deðiþen kapasiteyi ölçerek

Detaylı

VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Çoklu klima sistemleri

VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Çoklu klima sistemleri VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Free Joint DC Inverter Viessmann İle tek dış üniteye 5 adede kadar iç ünite kombinasyonu yapabilir, değişken debili soğutucu akışkan teknolojisi ile bireysel iklimlendirmenin

Detaylı

Gelecek için hazırız.

Gelecek için hazırız. Gelecek için hazırız. Genel Bakış Buderus uzmanlığının yepyeni ürünü: Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazan Logamax plus GB172i yeni nesil duvar tipi yoğuşmalı kombi ve kazan: Yenilikçi tasarım,

Detaylı

7210 5300-10/2002 TR (TR) Kullanma kýlavuzu. Yoðuþmalý kazan Logamax plus GB122-11/19/24/24K. Lütfen kullanmadan önce dikkatle okuyunuz

7210 5300-10/2002 TR (TR) Kullanma kýlavuzu. Yoðuþmalý kazan Logamax plus GB122-11/19/24/24K. Lütfen kullanmadan önce dikkatle okuyunuz U22 K 720 5300-0/2002 TR (TR) Kullanma kýlavuzu Yoðuþmalý kazan Logamax plus GB22-/9/24/24K Lütfen kullanmadan önce dikkatle okuyunuz Ýçindekiler Emniyetle ilgili uyarýlar................... 5 2 Kalorifer

Detaylı

30RB/RQ. HAVA SOĞUTMALI SOĞUTMA GRUPLARI VE ISI POMPALARI kw. Hızlı kurulum - geliştirilmiş performans

30RB/RQ. HAVA SOĞUTMALI SOĞUTMA GRUPLARI VE ISI POMPALARI kw. Hızlı kurulum - geliştirilmiş performans 30RB/RQ HAVA SOĞUTMALI SOĞUTMA GRUPLARI VE ISI POMPALARI 17-33 kw Hızlı kurulum - geliştirilmiş performans Büyük resim Carrier in misyonu, iklimsel koşullardan bağımsız olarak, daha konforlu, üretken ve

Detaylı

CTA Silindirik Difüzör

CTA Silindirik Difüzör TA TA Taným TA tipi nozullar duvar, tavan uygulamalarý için tasarlanmýþ olan silindirik tipte nozullardýr. Daðýtýcý sistemlerde kullanýlýrlar. Görüntü bütünlüðü açýsýndan toplayýcý olarak da kullanýlabilirler.

Detaylı

Hermetik Kombi. Serena ÜSTÜN TEKNOLOJİ, EŞSİZ KONFOR, YÜKSEK PERFORMANS YENİ SERENA DA...

Hermetik Kombi. Serena ÜSTÜN TEKNOLOJİ, EŞSİZ KONFOR, YÜKSEK PERFORMANS YENİ SERENA DA... Hermetik Kombi Serena ÜSTÜN TEKNOLOJİ, EŞSİZ KONFOR, YÜKSEK PERFORMANS YENİ SERENA DA... Dijital ekranlı, yüksek verimli ve kullanıcı dostu Serena Kombi 25,8 kw ISITMA KAPASİTESİ 13,5 lt/dk KULLANIM SUYU

Detaylı

Ne-Ka. Grouptechnic ... /... / 2008. Sayýn Makina Üreticisi,

Ne-Ka. Grouptechnic ... /... / 2008. Sayýn Makina Üreticisi, ... /... / 2008 Sayýn Makina Üreticisi, Firmamýz Bursa'da 1986 yýlýnda kurulmuþtur. 2003 yýlýndan beri PVC makineleri sektörüne yönelik çözümler üretmektedir. Geniþ bir ürün yelpazesine sahip olan firmamýz,

Detaylı

Tespit Vidasý. Ýç Ölçüm Çeneleri. Verniyer Skalasý. (Metrik) Dýþ Ölçüm Çeneleri. Ýç Ölçüm Çeneleri. Fonksiyon Düðmeleri. Dýþ Ölçüm Çeneleri.

Tespit Vidasý. Ýç Ölçüm Çeneleri. Verniyer Skalasý. (Metrik) Dýþ Ölçüm Çeneleri. Ýç Ölçüm Çeneleri. Fonksiyon Düðmeleri. Dýþ Ölçüm Çeneleri. KUMPASLAR KUMPAS HAKKINDA Kumpaslar parçalarýn iç, dýþ, yükseklik ve derinlik gibi boyutlarýný ölçmek için kullanýlýrlar. Ýç Ölçüm Çeneleri Tespit Vidasý Verniyer Skalasý (Ýnç) Ana Skala (Ýnç) KUMPAS ÇEÞÝTLERÝ

Detaylı

Montaj. Duvara montaj. Tavana montaj. U Plakalý (cam pencere) Açýsal Plakalý Civatalý (cam pencere)

Montaj. Duvara montaj. Tavana montaj. U Plakalý (cam pencere) Açýsal Plakalý Civatalý (cam pencere) Genel Özellikler Hava perdeleri yüksek debili ve ince formlu hava akýmý saðlamak amacýyla üretilmiþlerdir. Kullanýlýþ amacý birbirinden farklý sýcaklýk deðerlerine sahip iki ortamý hareket serbestisi saðlayacak

Detaylı

APH HÝDROFOR Kullaným Kýlavuzu

APH HÝDROFOR Kullaným Kýlavuzu APH HÝDROFOR Kullaným Kýlavuzu Kitap Revizyon Tarihi: 070706 Kitap Baský Tarihi: 070706 Revizyon No: 4 ÝÇÝNDEKÝLER 05 06 07 08 09 11 12 13 14 15 16 17 19 Giriþ Genel Uyarýlar Garanti ve Servis Genel Özellikler

Detaylı

SERENA SR 20/27 HIZLI KULLANIM KILAVUZU

SERENA SR 20/27 HIZLI KULLANIM KILAVUZU SERENA SR 20/27 HIZLI KULLANIM KILAVUZU 2 Kod No: A.1.1.6 Baskı Tarihi: 140808 Revizyon: 140808 3 Gaz Sızıntısı Durumunda Yapılacaklar Sakin olun. Yanan ateşleri SÖNDÜRÜN. Bütün kapı ve pencereleri AÇIN.

Detaylı

Motorin ve Hafif Ya lar çin. S v Yak tl Brülörler. GARANTi

Motorin ve Hafif Ya lar çin. S v Yak tl Brülörler. GARANTi Motorin ve Hafif Ya lar çin S v Yak tl Brülörler ALM Serisi 0.06 GARANTi leri Teknoloji Motorin brülörleri uzun süreli testler sunucunda s v yak tlar konusunda deneyimli uzmanlar taraf ndan gelifltirildi.

Detaylı

Cihazýnýzýn T.C Gümrük ve Ticaret Bakanlýðý Tüketicinin Korunmasý ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüðü nce tespit ve ilan edilen kullaným ömrü (cihazýn

Cihazýnýzýn T.C Gümrük ve Ticaret Bakanlýðý Tüketicinin Korunmasý ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüðü nce tespit ve ilan edilen kullaným ömrü (cihazýn Uyumluluk Bilgileri TS EN ISO15502 standartlarýna göre Tropikal sýnýf 16 C ile 43 C arasýndaki ortam sýcaklýklarý için tanýmlanmýþtýr. Ürün EN15502,IEC60335-1 / IEC60335-2-24, 2004/10B/EC standartlarýna

Detaylı

MA 302 (2 Giriþli) UHF SMATV VHFIII MA 303 (3 Giriþli) UHF-1 UHF-2 VHFIII MA 404 (4 Giriþli) 39 / B-I UHF-1 UHF-2 VHFIII MA 465 (5 Giriþli) DVB-T UHF-

MA 302 (2 Giriþli) UHF SMATV VHFIII MA 303 (3 Giriþli) UHF-1 UHF-2 VHFIII MA 404 (4 Giriþli) 39 / B-I UHF-1 UHF-2 VHFIII MA 465 (5 Giriþli) DVB-T UHF- Ortak Anten Daðýtým Santrallarý MA Serisi Ortak Anten Daðýtým Santrallarý 38 38 MA 302 40 MA 303 41 MA 404 42 MA 465 43 MA 302 (2 Giriþli) UHF SMATV VHFIII MA 303 (3 Giriþli) UHF-1 UHF-2 VHFIII MA 404

Detaylı

BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ. idee Yoğuşmalı Kombi

BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ. idee Yoğuşmalı Kombi idee Yoğuşmalı Kombi Brülör Kompakt Gaz Hava Sistemi Eşanjör Ateşleme Elektrodu 109.2 verim değeri* Kompakt ebatları sayesinde (yükseklik x genişlik x derinlik 4,1 cm x 6, cm x 6,4 cm) mekandan tasarruf

Detaylı

Mad Q Kullaným Kýlavuzu

Mad Q Kullaným Kýlavuzu Mad Q Kullaným Kýlavuzu . Kod No: A.2.3.14 Kitap Baský Tarihi: 281206 Revizyon No: 281206 Mad Q Kullaným Kýlavuzu . Ýçindekiler Gösterge ve Çalýþtýrma Cihazlarý Kontrol Ünitesi... 5 Kontrol Seviyesi Çalýþtýrma

Detaylı

Kullanma Kýlavuzu. Yoðuþmali Duvar Tipi Kazan Logamax plus GB112-11/19/23 K /00 TR (TR) Lütfen saklayýn

Kullanma Kýlavuzu. Yoðuþmali Duvar Tipi Kazan Logamax plus GB112-11/19/23 K /00 TR (TR) Lütfen saklayýn 7201_8700_TR.fm Page 1 Tuesday, August 1, 2000 6:21 PM 7201 8700-02/00 TR (TR) Kullanma Kýlavuzu Yoðuþmali Duvar Tipi Kazan Logamax plus GB112-11/19/23 K Lütfen saklayýn 7201_8700_TR.fm Page 2 Tuesday,

Detaylı

Ýçinizi ýsýtan yüksek teknoloji Zeus Superior kw 4 kw - 8 kw - 3 kw Hermetik Kombiler Yoðuþmalý Kombi Yoðuþmalý Kombi Zeus Superior kw Duvar tipi kombi sektörünün lider ve öncü kuruluþu olan Ýmmergas,

Detaylı

BÝLGÝLENDÝRME BROÞÜRÜ

BÝLGÝLENDÝRME BROÞÜRÜ IPA Cross-Border Programme CCI No: 2007CB16IPO008 BÝLGÝLENDÝRME BROÞÜRÜ SINIR ÖTESÝ BÖLGEDE KÜÇÜK VE ORTA ÖLÇEKLÝ ÝÞLETMELERÝN ORTAK EKO-GÜÇLERÝ PROJESÝ Ref. ¹ 2007CB16IPO008-2011-2-063, Geçerli sözleþme

Detaylı

Engeller del Lift ile aþýlýr... Adel Kaset Tip Engelli Lifti del Þirket Profili ADEL Otomotiv, 2005 yýlýnda otomotiv yan sanayisi olarak Sn. Kamil Sölpüker tarafýndan kurulmuþtur. TEMSA Global A.Þ.'nin

Detaylı

Dalgıç Pompa. 4 DMD-KPS Tek Pompa

Dalgıç Pompa. 4 DMD-KPS Tek Pompa Dalgıç Pompa 4 DMD-KPS Tek Pompa Alarko dalgıç pompaları, kullanım ve içme suyu alanında her an kullanıma hazır, dertsiz, yatırımı kısa sürede geri ödeyen KESİNTİSİZ, KİŞİSEL TEK SU KAYNAĞIDIR. Endüstriyel

Detaylı

Rapor edilen iðne batma yaralanmalarýnýn %56 sý güvenlikli ürünler kullanýlarak önlenebilir den fazla patojen bulaþabilir.

Rapor edilen iðne batma yaralanmalarýnýn %56 sý güvenlikli ürünler kullanýlarak önlenebilir den fazla patojen bulaþabilir. Rapor edilen iðne batma yaralanmalarýnýn %56 sý güvenlikli ürünler kullanýlarak önlenebilir. 7 20 den fazla patojen bulaþabilir. 8 En büyük tehlike Hepatit B, Hepatit C ve HIV dir. Yaralananlarýn %40 ý

Detaylı

AYTEK SOĞUTMA SİSTEMLERİ HAVA SOĞUTMALI CHILLER ÜNİTELERİ SU SOĞUTMALI CHILLER ÜNİTELERİ. www.ayteksogutma.com

AYTEK SOĞUTMA SİSTEMLERİ HAVA SOĞUTMALI CHILLER ÜNİTELERİ SU SOĞUTMALI CHILLER ÜNİTELERİ. www.ayteksogutma.com AYTEK SOĞUTMA SİSTEMLERİ n HAVA SOĞUTMALI CHILLER ÜNİTELERİ www.ayteksogutma.com SU SOĞUTMALI CHILLER ÜNİTELERİ GREENTECH CHILLER CİHAZLARI ANA ÖZELLİKLER LSBLG680H/Nb-M Yüksek Enerji Verimliliği: Enerji

Detaylı

Su ile soğutma sistemleri

Su ile soğutma sistemleri Su ile soğutma sistemleri Hava/su ısı değiştiriciler Duvara monte...300 500 W...354 Duvara monte...600 1000 W...355 Duvara monte...1250 3000 W...356 Duvara monte...3000 5000 W...357 Duvara monte...7000

Detaylı