28 yıldır Ankara da in adresi...

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "28 yıldır Ankara da in adresi..."

Transkript

1 28 yıldır Ankara da in adresi... Adres: Cadde Sokak No: Ostim/ANKARA Telefon: (0312) Fax: (0312) E-posta: Web:

2 Ankara nın TSEK Kalite belgeli ilk PİMAPEN pencere sistemleri üreticisi HATÜPEN, 1984 yılından gelen ustalığı ve titiz işçiliğini PİMAPEN Kalitesiyle bütünleştirmiştir. Kurulduğu günden beri, koşulsuz müşteri memnuniyetini hedef edinen firmamız, sistemli bir hizmet anlayışı ile günümüze kadar başarı ile gelmiştir. Başladığı günden bugüne, Pimapen modellerinin üretim ve montajını yapmanın yanı sıra; gelişen ve değişen tüketici taleplerine cevap verebilmek amacıyla zaman içinde çalışma alanlarına aşağıdaki ürünlerde distrübitörlük, ana bayilik ve uygulama bayiliğini eklemiştir. - Pimapen Pencere Sistemleri - Pimaş-Siding Vinil Yalı Baskı, - Pimawood Dış Mekan Zemin Kaplaması - Pimaş Camoda Balkon Kapatma Sistemleri, - Kış Bahçesi, Cam Balkon Sistemleri, - Sur Çelik Kapı Sistemleri - SDS Pileli Sineklik Sistemleri - Mardav İzolasyon Ürünleri *Mardav Bluesafe Mavi Kale Mantolama Sistemleri *Mardav Dowcorning Silikon *Mardav Styrofoam Çeşitleri, İzobber Taşyünü, Dupont Tyvek, Trespa Giydirme Cephe, *Armstrong Asma Tavan, Prosonic Ses Yalıtımı, Blues Dekor Dış Cephe Profilleri

3 PİMAPEN S-7500 FANTASIA, 75 mm. genişliğinde ve 6 odacıklı tüm ana profilleri ile Türkiye de ilk ve tek olmanın ayrıcalığını taşımaktadır. 3 lü (iç-orta-dış) contalama sistemi ile gelen mükemmel, ses, toz, hava ve su yalıtımı sayesinde kullanıcılarına konforu ve tasarrufu beraberinde getirir. PİMAPEN S-7500 FANTASIA nın üstün yalıtım özellikleri, her türlü iklim koşulunda sorunsuz kullanımını sağlar. Kasa-kanat yüksekliğinin 110 mm olması, tüm pencere boyutlarında profil yüzeyinin daha az görünerek daha geniş görüş açısı ve daha aydınlık mekanlar yaratılmasına olanak verir. PİMAPEN S-7500 FANTASIA SERİSİ Sistemin Başlıca Özellikleri - Tüm ana profilleri (kilitli kapı profilleri dahil) 75 mm genişliğinde ve 6 odacıklı olup üstün ısı ve ses yalıtımına sahip bir sistemdir. - Kanat profili kendinden damlalıklıdır. - Kasa-kanat yüksekliği teknik ölçülerin izin verdiği derecede azaltılarak (110 mm) cam alanı arttırılmış, böylece büyük açıklıklarda geniş görüş olanağı sağlanmıştır. - Yuvarlak hatlı profil köşeleri ve cam çıtaları ile estetik bir görünüme sahiptir. - Destek sacı odası geniş açıklıkları geçebilecek şekilde büyük bırakıldığından gerekli atalet momentine (statik mukavemete) sahip destek sacı kullanımına imkan verir. - İç-orta-dış conta ile gelen üçlü conta sistemine sahip olmasından dolayı üstün ısı, ses, su, hava yalıtım değerlerine sahiptir. - Orta conta sayesinde ispanyolet sistemi nemden etkilenmez ve uzun ömürlü olur. - Kasa, kanat ve ortakayıt destek sacları ortaktır. Kanat ve kilitli kapı profilleri 16 mm lama genişliğinde ispanyolet yatağına sahiptir; dolayısıyla her türlü ispanyolet sistemi rahatlıkla uygulanabilir. İspanyolet sistem üreticileri tarafından çok yaygın olarak kullanılan ve rahat kilitleme imkanı sağlayan 13 mm kilitleme ölçüsüne göre tasarlanan kanat ve kilitli kapı profillerine sahiptir. Diğer serilerde kullanılan yardımcı profillere uyumludur.

4 ANT PRESTİJ KONUTLARI ANT GRUP İNŞAAT IN SERHAT MAHALLESİ NDE İNŞA ETTİĞİ ANT PRESTİJ KONUTLARI NDA; 4 BLOK 184 DAİREYE PİMAPEN UYGULANDI. DOĞRAMA MONTAJI, HATÜPEN PLASTİK PENCERE SİSTEMLERİ NİN KALİTESİYLE ARALIK 2011 DE TAMAMLANDI.

5 Pimapen S-7000 Horizon, 70 mm genişliğinde ve 5 odacıklı profilleri sayesinde ısı, ses, toz, su yalıtımı sağlayarak, konfor ve tasarruf sunar. 113 mm lik kasa-kanat yüksekliği ile geniş pencere tasarımlarına olanak tanır. Çift kanatlarda pencerenin içte kalan kısmında simetrik görüntü sağlanması amacıyla, çift kanat bini profili kullanılmaktadır. Sistem Özellikleri - Kapı profilleri dahil tüm ana profilleri 70 mm genişliğindedir. - Kasa-kanat yüksekliği 113 mm dir. Böylece cam alanı artmakta ve daha geniş görüş imkanı sağlanmaktadır. - Cam çıtaları eğimli hatlara sahiptir. - Destek sacı odası büyük tasarlandığından, geniş açıklıkları geçebilecek atalete sahip destek sacı kullanımına olanak verir. - Tüm ana profilleri (kapı profilleri hariç) 5 odacıklı olduğundan, üstün bir yalıtım sağlar. - Özel tasarımı sayesinde dar pencerelerde bile kanat hiç zorlanmadan kolayca açılır. - Çift kanatlarda, çift kanat bini profili kullanıldığından, iç kısımda da simetrik görüntü sağlanmaktadır. - İç ve dış contadan oluşan 2 li contalama sistemiyle üst düzeyde ısı, ses, toz, su ve hava yalıtımı değerlerine sahiptir. - Kasa ve kanat destek saçları ortaktır. - Kanat ve kilitli kapı profilleri 16 mm lama genişliğinde ispanyolet yatağına sahip olduğundan her türlü ispanyolet sistemi kullanılabilir. - Kanat ve kapı profilleri, ispanyolet sistemi üreticileri tarafından yaygın olarak kullanılan ve emniyetli kilitleme olanağı sağlayan 13 mm kilitleme ölçüsüne göre tasarlanmıştır. - Diğer Pimapen serilerinde kullanılan yardımcı profillerle uyumludur. - İç veya dış (tek yüz) ve iç/dış (komple) olarak kaplama yapılabilir. - İçe ve dışa açılan iki ayrı kapı profili vardır mm ve 24 mm lik camlarda kullanılan cam çıtaları, contanın çıtaya yapışmasını sağlayan post coex metoduyla üretilmektedir. Çıtadaki alt contanın tasarımı, şiddetli rüzgarlarda dahi, camın içeriye doğru hareketini sınırlandırarak dış cam contasının sürekli basmasını ve sızdırmazlığını sağlar. PİMAPEN S-7000 HORIZON SERİSİ

6 METROPARK KONUTLARI HATÜPEN PLASTİK PENCERE SİSTEMLERİ TARAFINDAN EGE GRUP YAPI ENDÜSTRİ A.Ş. NİN MACUNKÖY DE İNŞA ETTİĞİ METROPARK KONUTLARI NDA; 2 BLOK 124 DAİREYE PİMAPEN UYGULAMASI YAPILDI. DOĞRAMA MONTAJI 2011 YILINDA TAMAMLANDI.

7 PİMAPEN S-7000 MAXIMUS SERİSİ Pencereler, mekânları olumsuz dış koşullardan izole ederken, gün ışığı ve manzara gibi güzellikleri görmemize de olanak sağlar. S-7000 Maximus, bu uymu mükemmel bir şekilde size taşırken, mekanınıza da estetik bir görünüm kazandırır. Pimapen S-7000 serisinin standart konfor ve tasarrufunun yanı sıra (70 mm ve 5 odacıklı profiller) S-7000 Maximus, 109,5 mm lik kasa-kanat yüksekliği ile görüş alanınızı genişletir. Sistem Özellikleri - Kapı profilleri dahil tüm ana profilleri 70 mm genişliğindedir. - Kasa-kanat yüksekliği 109,5 mm dir. Böylece cam alanı artmakta ve daha geniş görüş imkanı sağlanmaktadır. - Yuvarlak hatlarıyla estetik bir görüntü sergiler. - Tüm ana profilleri (kapı profilleri hariç) 5 odacıklı olduğundan, üstün bir yalıtım sağlar. - Kanat profili kendinden damlalıklıdır. - Kasa ve ortakayıt profillerinin iç yükseklikleri, simetrik görüntü sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. - Çift kanatlarda, kanatlar arasında standart tip bini profili kullanılmasına gerek yoktur. Böylece çift kanat genişliği artmaz ve görüş alanı daralmaz. - Dar kanat profilleri ve çift kanat kapama profilleri sayesinde, çift kanat uygulamalarında iç ve dış görünümde tam bir simetri sağlanır. - Destek sacı odası büyük tasarlandığından, geniş açıklıkları geçebilecek atalete sahip destek sacı kullanımına olanak verir. - İç ve dış contadan oluşan 2 li contalama sistemiyle üst düzeyde ısı, ses, toz, su ve hava yalıtımı değerlerine sahiptir. - Kasa ve kanat destek saçları ortaktır. - Kanat ve kapı profilleri, ispanyolet sistemi üreticileri tarafından çok yaygın olarak kullanılan ve daha emniyetli kilitleme olanağı sağlayan 13 mm kilitleme ölçüsüne göre tasarlanmıştır. - Diğer Pimapen serilerinde kullanılan yardımcı profillerle uyumludur. - İç veya dış (tek yüz) ve iç/dış (komple) olarak kaplama yapılabilir.

8 SARIKENT KONUTLARI SARI İNŞAAT TARAFINDAN BATIKENT TE YAPILAN SARIKENT KONUTLARI NDA; 3 BLOK 120 DAİREYE PİMAPEN UYGULANDI. DOĞRAMA MONTAJI 2011 DE TAMAMLANDI.

9 PİMAPEN S-6000 QUADRO SERİSİ S-6000 Quadro, Pimapen in zengin ürün yelpazesinin en yeni ürünlerinden biridir. 60 mm. genişliğinde ve 4 odacıklı tüm ana profilleri ile ihtiyaçlara cevap vermek için tasarlanmış bir seridir. İç-dış contalı bu seri, her türlü kapı ve pencere çözümüne olanak verir. Yüksek izolasyon özelliği sayesinde ısı, ses, toz, hava ve su yalıtımını tam olarak sağlar. Pimapen S-6000 Quadro her türlü iklim koşulunda mükemmel hizmet verir. Kasa-kanat yüksekliğinin 111 mm olması, her çeşit pencere boşluğunda profil yüzeyinin daha az görünmesini sağlayarak, daha geniş görüş açısı ve daha aydınlık mekanlar yaratılmasına olanak verir. Sistemin Başlıca Özellikleri - Tüm ana profilleri, 60 mm genişliğinde ve (kilitli kapı profili dahil) 4 odacıklıdır. - Kasa-kanat yüksekliği 111 mm dir. Böylece cam oranı arttırılarak geniş görüş imkanı sağlanmaktadır. - Destek sacı odası geniş açıklıkları geçebilecek şekilde büyük bırakıldığından gerekli atalet momentine (statik mukavemete) sahip destek sacı kullanımına imkan verir. İç-dış conta sistemine sahiptir. Kanat ve kilitli kapı profilleri 16 mm lama genişliğinde ispanyolet yatağına sahiptir, dolayısıyla her türlü ispanyolet sistemi rahatlıkla uygulanabilir. İspanyolet sistem üreticileri tarafından çok yaygın olarak kullanılan ve rahat kilitleme imkanı sağlayan 13 mm kilitleme ölçüsüne göre tasarlanan kanat ve kilitli kapı profillerine sahiptir. Uygulama Detayları Kasa ve kanatta ortak kullanılan ortakayıt profili, 45 lik açılarla bulusan cam çıtaları, Pimapen in tüm pervaz, parapet gibi yardımcı profilleri ile tam uyumlu olan Pimapen S-6000 Quadro kompakt bir seridir.

10 YASEMİN EVLERİ DALDİKENLER İNŞAAT TARAFINDAN ERYAMAN DA İNŞA EDİLEN YASEMİN EVLERİ NİN PİMAPEN UYGULAMASI HATÜPEN PLASTİK PENCERE SİSTEMLERİ TARAFINDAN YAP- ILDI. DOĞRAMA MONTAJI YILLARINDA KADEMELİ OLARAK GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

11 PİMAPEN S-9500 SLIDER SERİSİ S-9500 SLIDER da kanat ve özel kasa profilleri ile sabit bölmeler elde edilerek gereksiz kanat kullanımı azaltılmakta böylece maliyetler düşürülmektedir. Daha az kanat kullanımı ile daha geniş cam yüzeyleri elde edilmekte böylece mekanlarda tam aydınlık sağlanmakta ve çok ferah ortamlar yaratılmaktadır. Sistemin Başlıca Özellikleri SLIDER da kullanılan özel kasa profili 95 mm genişliğindedir. - İki bölmelide tek bölme, üç bölmelide orta bölme, dört bölmeli de ise iki bölme sabit olarak yapılmaktadır. - Sabit bölmelerde kanat profili kullanılmadan sadece cam çıta ile cam, kasaya monte edilir. - 5 mm den 22 mm ye kadar tek cam, çift cam kullanılmaktadır. Kanatlar özel olarak üretilen sürme ispanyoletleri veya sürme kilidi ile kilitlenmektedir. - Kasa-kanat arasında özel, ortası naylon perdeli fırça contalarla sızdırmazlık sağlanır. - Özel ayarlı tekerlekler ile kanatların kasadaki ray üzerinde kolay ve sağlıklı hareket etmesi sağlanır. - Kasa ve kanat profillerinin tümünde su toplama haznesi su akışını kolaylaştıracak şekilde dizayn edilmiştir. - Cam çıtalarının iç yüzeyleri eğimlidir. - Kasa profillerinin duvar bağlantısındaki özel tırnakları, kasanın duvar ile birleşiminde yardımcı profillerin (pervaz pr, parapet pr, bini pr, kapama pr) kullanılmasına imkan vermektedir.

12 SEFEROĞLU APARTMANI PARK APARTMANI SEFEROĞLU İNŞAAT IN ÜMİTKÖY DE İNŞA ETTİĞİ SEFEROĞLU APARTMANI NIN PİMAPEN UYGULAMASI HATÜPEN PLASTİK PENCERE SİSTEMLERİ NİN KALİTESİYLE YAPILDI. DOĞRAMA MONTAJI 2007 YILINDAN TAMAMLANDI. HATÜPEN PLASTİK PENCERE SİSTEMLERİ, ÖZÇELİK İNŞAAT TARAFINDAN ÜMİTKÖY DE İNŞA EDİLEN PARK APARTMANI NIN PİMAPEN DOĞRAMA MONTAJINI 2009 YILINDA TAMAMLADI.

13 PİMAPEN S-7700 SLIDER SERİSİ Bu serinin profilleri geniş pencere ve kapı boşluklarının sürme pencere ve kapı olarak kapatılmasını sağlamak amacıyla dizayn edilmiştir. S-7700 SLIDER ile geniş kapı ve pencere boşluklarında 2 li, 3 lü, 4 lü kanat hareketleri sağlanabilir. Sistemde kanatlar yatay olarak hareket etmektedir. Ayrıca geniş kanatların sorunsuz çalışması için özel bir ray sistemi geliştirilmiştir. Sistemin Başlıca Özellikleri SLIDER da kullanılan özel kasa profili 75 mm genişliğindedir. - 5 mm den 22 mm ye kadar tek cam, çift cam kullanılmaktadır. - Kanatlar özel olarak üretilen sürme ispanyoletleri veya sürme kilidi ile kilitlenmektedir. - Kasa kanat arasında özel, ortası naylon perdeli fırça contalarla sızdırmazlık sağlanır. - Özel ayarlı tekerlekler ile kanatların kasadaki ray üzerinde kolay ve sağlıklı hareket etmesi sağlanır. - Kasa ve kanat profillerinin tümünde su toplama haznesi su akışını kolaylaştıracak şekilde dizayn edilmiştir. - Cam çıtalarının iç yüzeyleri eğimlidir. - Kasa profillerinin duvar bağlantısındaki özel tırnakları, kasanın duvar ile birleşiminde yardımcı profillerin (pervaz pr, parapet pr, bini pr, kapama pr) kullanılmasına imkan vermektedir.

14 METRO BOTANİK KONUTLARI MERTİM İNŞAAT BATIKENT TE İNŞA EDİLEN S.S. METRO BOTANİK KONUT YAPI KOOPERATİFİ NDE; 2 BLOK 52 DAİREYE PİMAPEN DOĞRAMA UYGULAMA- SI HATÜPEN PLASTİK PENCERE SİSTEMLERİ TARAFINDAN YILLARINDA KADEMELİ OLARAK YAPILDI. MERTİM İNŞAAT IN YENİMAHALLE DE İNŞA ETTİĞİ KONUTLARINDA; 2 BLOK 126 DAİREYE PİMAPEN UYGULANDI.

15 PİMAWOOD Ahşap Kompozit Sistemleri, ahşabın doğallığı kere yaptırılan ve bakım gerektirmeyen PİMAWOOD her türlü ve plastiğin dayanım özelliğinin birleşmesinden meydana gelmiştir. iklim şartlarına ve kimyasal etkilere karşı son derece dayanıklıdır. Bütün dünyada WPC (wood-plastic composite/ahşap-plastik Uygulandığı mekânların değerini arttırır, estetik ve güzellik katar. kompozit) olarak tanınan ve kullanılan ürün, ahşap malzemelerin Üstün özellikleri sayesinde, teraslar, havuz kenarları, plajlar, iskeleler, verandalar, pergolalar, kış bahçeleri, yürüyüş yolları, platform ve olumsuzluklarına alternatif olması amacıyla geliştirilmiştir. PİMAWOOD, yüksek dayanımı, üstün performansı ile dış basamaklarda, açık havada oluşturulabilecek tüm alanlarda güvenle mekan kaplama pazarında en beğenilen ürünler içindedir. Bir kullanılabilir. Çevre dostudur. Yosun tutmaz. Bakım gerektirmez. Antibakteriyeldir. Suya dayanıklıdır.

16 TÜRKİYE NOTERLER BİRLİĞİ

17 Kullanıcılar İçİn bir İletİşİm ortamı olarak tasarlanan Türkİye Noterler Bİrlİğİ Bİnası na Pİmawood estetiği değdi. Pİmawood un kalitesi İle Hatüpen Plastİk Pencere Sİstemlerİ nin sistemli hizmet anlayışı birleşti.ve neticesinde Türkİye Noterler Bİrlİğİ nde yapı İle dış mekanın bütünlüğüne uygun bir avlu ortaya çıktı.

18

19 MESA PLAZA ANKARA TENİS KULÜBÜ MİMAR OKTAY VERA EVİ DOĞAL ORTAMLARA ESTETİK VE FONKSİYONEL ÇÖZÜM LO&LOUD CAFE YENİ ZELANDA BÜYÜKELÇİLİĞİ ANITTEPE CAFE

20 Adres: Cadde Sokak No: Ostim/ANKARA Telefon: (0312) Fax: (0312) E-posta: Web:

Bazı Referanslarımız. *Ankara ve çevre illerde 70 bayimizle hizmetinizdeyiz.

Bazı Referanslarımız. *Ankara ve çevre illerde 70 bayimizle hizmetinizdeyiz. ALÜMİNYUM Pimapen S-7500 Fantasia nın tüm ana profilleri 75 mm genişliğinde ve 6 odacıklıdır. Pimapen S-7500 Fantasia, 3 lü (iç-orta-dış) contalama sistemi ile gelen mükemmel ısı, ses, toz, hava ve su

Detaylı

Pencere ye atılan imza... Fidanlar İnşaat - Atabilge Aka Konutları / 34 Kat 7 Blok 884 Daire

Pencere ye atılan imza... Fidanlar İnşaat - Atabilge Aka Konutları / 34 Kat 7 Blok 884 Daire Fidanlar İnşaat - Atabilge Aka Konutları / 34 Kat 7 Blok 884 Daire Pencere ye atılan imza... Adres: 1354. Cadde 1421. Sokak No: 2 06370 Ostim/ANKARA Telefon: (0312) 385 88 50 - Fax: (0312) 385 88 55 Web:

Detaylı

designed by LINEA ROSSA

designed by LINEA ROSSA designed by LINEA ROSSA info@nte.com.tr www.nte.com.tr NTE ALÜMİNYUM ve CEPHE SİSTEMLERİ; bilinçli kalite anlayışı ile müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmayı ilke edinmiştir. Tecrübesi ve deneyimi

Detaylı

Z E N I A S L I D E Y A L I T I M L I S Ü R M E S E R İ S İ SERİSİ TEKNİK EĞİTİM KİTABI

Z E N I A S L I D E Y A L I T I M L I S Ü R M E S E R İ S İ SERİSİ TEKNİK EĞİTİM KİTABI SERİSİ TEKNİK EĞİTİM KİTABI 1 F I R A T T E K N İ K E Ğ İ T İ M K İ T A B I 2 SERİSİ TEKNİK EĞİTİM KİTABI 3 F I R A T T E K N İ K E Ğ İ T İ M K İ T A B I İçindekiler Zenia Slide Serisi Genel Bilgiler 04

Detaylı

designed by LINEA ROSSA

designed by LINEA ROSSA designed by LINEA ROSSA KURUMSAL YAPIMIZ Bilgi birikimini en etkin şekilde kullanan firmamız bu sayede her başlamış olduğu projede deneyimli ekibiyle projelerle birebir ilgilenerek en ufak ayrıntısına

Detaylı

DOĞAL ORTAMLARA ESTETİK ve FONKSİYONEL ÇÖZÜMLER

DOĞAL ORTAMLARA ESTETİK ve FONKSİYONEL ÇÖZÜMLER DOĞAL ORTAMLARA ESTETİK ve FONKSİYONEL ÇÖZÜMLER PİMAWOOD Ahşap Kompozit Sistemleri, PİMAŞ ın ürün yelpazesinde yer almaktadır. Ürettiği her ürünle sektörler yaratan PİMAŞ, 1963 yılında üretimine başladığı

Detaylı

CS 155 / CP 155-LS Aluminyum

CS 155 / CP 155-LS Aluminyum 2 CS 155 / CP 155-LS Aluminyum Yalıtımlı sürme sistemleri içerisinde en ağır yükü taşımak ve en büyük ebatlarda kanatları hareket ettirmek prensibi ile tasarlanan CP155 serisi 400 kg ağırlığa kadar olan

Detaylı

FİYAT LİSTESİ LİSTE NO. 02

FİYAT LİSTESİ LİSTE NO. 02 FİYAT LİSTESİ 06.07.2015 LİSTE NO. 02 İÇİNDEKİLER OLİMPOS 760 SERİSİ 3 EFES SERİSİ 3 OLİMPOS SERİSİ 6 SILVERLINE 9 SİDE SÜRME SERİSİ 10 PT EKO SÜRME SERİSİ 12 YARDIMCI MALZEMELER 13 Profil ayrı destek

Detaylı

www.ozcelik-yapi.com ÜRETİCİ BAYİİ

www.ozcelik-yapi.com ÜRETİCİ BAYİİ ÜRETİCİ BAYİİ www.ozcelik-yapi.com Kalite ve uygun fiyatın buluştuğu nokta... Firmamız 1995 yılında Özçelik Demir Doğrama Ferforje Çelik Kontrüksiyon olarak faaliyete başlamış, 2003 yılında Pimapen üretici

Detaylı

Birçok alanda; alışveriş merkezleri, oteller, iş merkezleri, fabrikalar, özel tasarım ve müze gibi yapılarda özverili ve titiz çalışmaları ile her

Birçok alanda; alışveriş merkezleri, oteller, iş merkezleri, fabrikalar, özel tasarım ve müze gibi yapılarda özverili ve titiz çalışmaları ile her Birçok alanda; alışveriş merkezleri, oteller, iş merkezleri, fabrikalar, özel tasarım ve müze gibi yapılarda özverili ve titiz çalışmaları ile her geçen gün kendini geliştiren Etik Alüminyum, uzman kadrosu,

Detaylı

Ahşap Kadar Doğal...

Ahşap Kadar Doğal... Ahşap Kadar Doğal... Pensa Wood ürünleriyle kaliteyi ve güveni kendisine görev edinmiş bir firmadır. Türkiye ile beraber kendi sini geliştiren ve üreten bir firma olmaktan gurur duymaktadır. Sahip olduğu

Detaylı

PANEL YAPI PANEL YAPI

PANEL YAPI PANEL YAPI PANEL YAPI İNŞAAT VE TAAHHÜT VE TİCARET PANEL YAPI İNŞAAT VE TAAHHÜT VE TİCARET Panel Yapı İnşaat ve Taahhüt ve Ticaret Genel Müdürlük / Head Office: Eski Edirne Asfaltı 71. Sok. No:24 K:1 D:2 Sultançiftliği,

Detaylı

blue world whtihe dream PVC Pencere Güvenle yaşar insan...

blue world whtihe dream PVC Pencere Güvenle yaşar insan... blue world whtihe dream PVC Pencere Güvenle yaşar insan... pvc serisı S 80 Serisi PVC Pencere S 75 POWER Serisi PVC Pencere S 75 PVC Pencere S 70 Serisi S 60 Serisi blue world whtihe dream Yardımcı Profiller

Detaylı

Yeşil Yurt. İnşaat ve Mühendislik

Yeşil Yurt. İnşaat ve Mühendislik Yeşil Yurt İnşaat ve Mühendislik 2013 Euro-Design 70 Ticari yapı uygulamaları için 70 mm sistemi Euro-Design 70, ticari yapılar için en iyi ön koşulları sunuyor. Kanıtlanmış REHAU kalite standartları sayesinde

Detaylı

www.aspen.com.tr 02.2015 I w w w. F i k i r K a h v e s i. c o m. t r 14999347 I

www.aspen.com.tr 02.2015 I w w w. F i k i r K a h v e s i. c o m. t r 14999347 I Aspen Yapı ve Zemin Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlük / Head Office: Leylak Sokak Murat İş Merkezi B Blok Kat 3/14 Mecidiyeköy 34387 İSTANBUL Tel +90 212 318 88 88 (pbx) Faks/Fax +90 212

Detaylı

PVC, ahşap, alüminyum kapı ve pencereler için

PVC, ahşap, alüminyum kapı ve pencereler için Kaldırmalı Sürme (Hebeschiebe) Donanımları PVC, ahşap, alüminyum kapı ve pencereler için Kaldırmalı Sürme Kaldırmalı Devirmeli Sürme HS-Master HS-SPEED Limiter G.U-thermostep Eşik Profili Kaldırmalı /

Detaylı

DÖRTEL ALÜMİNYUM. Firmamız 1999 yılında elektrostatik toz boya tesisiyle faaliyete başlamıştır yılında alüminyum satış mağazamız kurulmuştur.

DÖRTEL ALÜMİNYUM. Firmamız 1999 yılında elektrostatik toz boya tesisiyle faaliyete başlamıştır yılında alüminyum satış mağazamız kurulmuştur. HAKKIMIZDA DÖRTEL ALÜMİNYUM Firmamız 1999 yılında elektrostatik toz boya tesisiyle faaliyete başlamıştır. 2003 yılında alüminyum satış mağazamız kurulmuştur. 200 yılında İvedik Organize Sanayi bölgesinde

Detaylı

www.biliminsaat.com MUTLULUK DOLU

www.biliminsaat.com MUTLULUK DOLU 3 MUTLULUK DOLU Bilim Kent Meşe Evleri aileniz ve sevdiklerinizle birlikte güvenli ve mutlu, hayattan soyutlanmadan huzur içerisinde sürdürebileceğiniz bir yaşamın kapılarını aralıyor. 5 HUZURLU Bilim

Detaylı

Sağlam Yapı, Estetik Görünüm. MODERN YAPILARIN GüVENİLİR ADRESİ

Sağlam Yapı, Estetik Görünüm. MODERN YAPILARIN GüVENİLİR ADRESİ Sağlam Yapı, Estetik Görünüm MODERN YAPILARIN GüVENİLİR ADRESİ Model Alüminyum un Ayrıcalıklı Dünyasına BİZ KİMİZ? Model Alüminyum PVC Doğrama ve Cephe Sistemleri olarak 2001 yılında kamu ve özel sektöre,

Detaylı

Dünyanın dört bir yanında dört dörtlük pencereler üretiyoruz.

Dünyanın dört bir yanında dört dörtlük pencereler üretiyoruz. Dünyanın dört bir yanında dört dörtlük pencereler üretiyoruz. FİYAT LİSTESİ Tarih: 02.10.2012 Liste No.01 İÇİNDEKİLER PENWOOD 3 MARMARA SERİSİ 4 ATLANTİK SERİLERİ 7 Atlantik 790 7 Atlantik 777 7 Atlantik

Detaylı

Ufkunuzu. Genişletin PROSUR-70 TEKNİK KATALOG PRO7005 PRO6003 PRO6004 PRO5003 PROSUR-84

Ufkunuzu. Genişletin PROSUR-70 TEKNİK KATALOG PRO7005 PRO6003 PRO6004 PRO5003 PROSUR-84 Ufkunuzu Genişletin PROSUR- TEKNİK KATALOG PRO5003 PRO03 PRO04 PRO05 PROSUR-84 PRO5003 50 mm profil genişliği ve 3 odacık Teknik Özellikler Neden? 50 mm. gen şl k ve Avrupa standartlarındak et kalınlığıyla

Detaylı

MAHAL LİSTESİ VE TEKNİK ÖZELLİKLER

MAHAL LİSTESİ VE TEKNİK ÖZELLİKLER MAHAL LİSTESİ VE TEKNİK ÖZELLİKLER MEVKİİ : YAPI NİZAMI : BLOK : KAT : DAİRE : ARSA ALANI : Projedeki ölçülere uygun olarak inşaat yapılacaktır. TAŞIYICI SİSTEM : Betonarme karkas sistemi ile yapılacaktır.

Detaylı

ALÇI İȘLERİ İÇİN DEKORASYON PROFİLLERİ

ALÇI İȘLERİ İÇİN DEKORASYON PROFİLLERİ ALÇI İȘLERİ İÇİN DEKORASYON PROFİLLERİ Köşe leri 9002 köşe bitiş profilidir. Hareketli tavan ve duvar bitişlerinde kullanılır. Tek taraflı uygulanır. 9077 Farklı kanat genişliklerinde üretilen alüminyum

Detaylı

2004 yılında şirket olarak faaliyetine devam eden firmamız,kurucularının daha önceki yıllarda yapı sektöründe edinmiş olduğu bilgi ve tecrübeyle

2004 yılında şirket olarak faaliyetine devam eden firmamız,kurucularının daha önceki yıllarda yapı sektöründe edinmiş olduğu bilgi ve tecrübeyle 2004 yılında şirket olarak faaliyetine devam eden firmamız,kurucularının daha önceki yıllarda yapı sektöründe edinmiş olduğu bilgi ve tecrübeyle alüminyum doğrama,cephe giydirme ve kapı otomasyon sistemleri

Detaylı

Etkili lojistiğin etkili kapı teknolojisine ihtiyacı var

Etkili lojistiğin etkili kapı teknolojisine ihtiyacı var Hörmann sanayi kapı yenilikleri Etkili lojistiğin etkili kapı teknolojisine ihtiyacı var Depolarda ve üretim hollerinde ve de diğer ticari amaçlı tesislerde aralıksız süreçler, personel için uygun ortam

Detaylı

MODÜLER BÖLME DUVAR 01 DIVERSA S DIVERSA FLUSH S SINOVA S VETRONA S MBD70 / MBD100 S

MODÜLER BÖLME DUVAR 01 DIVERSA S DIVERSA FLUSH S SINOVA S VETRONA S MBD70 / MBD100 S 01 MODÜLER BÖLME DUVAR 01 DIVERSA S 4-95 02 DIVERSA FLUSH S 96-123 03 SINOVA S 124-185 04 VETRONA S 186-225 05 MBD70 / MBD100 S 226-251 02 BÖLME DUVAR 01 DIVERSA LITE S 252-265 02 SINOVA SEPERATÖR S 266-277

Detaylı

ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANELLER

ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANELLER ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANELLER YAPI MARKET SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Formlandırılmış alüminyum kompozit panel kaplamalarının alt taşıyıcı strüktürlerinin yardımı ile mimarinize farklı yenilikler katması, sadece formları

Detaylı

KONUT- İŞYERİ-HASTANE-OTEL İzoBOZZ KULLANIM ALANLARI

KONUT- İŞYERİ-HASTANE-OTEL İzoBOZZ KULLANIM ALANLARI KONUT- İŞYERİ-HASTANE-OTEL İzoBOZZ KULLANIM ALANLARI Yeni Bina İnşaatlarında veya mevcutların restorasyonunda İzoBOZZ ve Feltbi Ürünleri Isı ve Ses Yalıtımı sağlamak ve açık alanlarda çınlama - yankılanma

Detaylı

Aluminyum ve Cam Sistemleri You Best Choice...

Aluminyum ve Cam Sistemleri You Best Choice... Aluminyum ve Cam Sistemleri You Best Choice... KALİTE POLİTİKAMIZ CAM BALKONCU olarak geliştirdiği ve ürettiği tüm ürünler için sözleşmede yer alan gerekleri ve müşteri isteklerini en üst düzeyde sağlamak.

Detaylı

Moba Cephe ALÜMİNYUM CEPHE SİSTEMLERİ.

Moba Cephe ALÜMİNYUM CEPHE SİSTEMLERİ. mc Moba Cephe ALÜMİNYUM CEPHE SİSTEMLERİ www.mobacephe.com 1 mc Moba Cephe ALÜMİNYUM CEPHE SİSTEMLERİ www.mobacephe.com FAALİYET ALANLARIMIZ ALÜMİNYUM GİYDİRME CEPHE ve STRÜKTÜREL SİLİKON CEPHELER OTOMATİK

Detaylı

konfor ve estetiğin mükemmel uyumu

konfor ve estetiğin mükemmel uyumu konfor ve estetiğin mükemmel uyumu 1 2 KURUMSAL YAPIMIZ Bilgi birikimini en etkin şekilde kullanan firmamız bu sayede her başlamış olduğu projede deneyimli ekibiyle projelerle birebir ilgilenerek en ufak

Detaylı

FİYAT LİSTESİ Tarih: 02.10.2012 Liste No.01

FİYAT LİSTESİ Tarih: 02.10.2012 Liste No.01 FİYAT LİSTESİ Tarih: 02.10.2012 Liste No.01 İÇİNDEKİLER EFES SERİSİ 3 OLİMPOS SERİSİ 6 SILVERLINE 9 SİDE SÜRME SERİSİ 10 PT EKO SÜRME SERİSİ 12 YARDIMCI MALZEMELER 13 Profil ayrı destek sacı ayrı uygulamasına

Detaylı

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma ÇEKMECE SİSTEMLERİ Stil ve Konfor Modern mobilya dünyasının dekorasyona katacağı farklılık, yaratıcı vizyonla tasarlanmış fonksiyonlardır. SAMET, sahip olduğu tecrübe ve yüksek teknoloji olanaklarını SAMET

Detaylı

PVC Kapı ve Pencere Sistemleri

PVC Kapı ve Pencere Sistemleri Hakkımızda Firmamız 1978 yılında demirdoğrama sektöründe faaliyete başlamıştır. Daha sonra Alüminyum Doğrama, Pvc Kapı ve Pencere Sistemleri Üretici Bayiliği, Pvc Kapı ve Pencere Sistemleri İç Anadolu

Detaylı

DUVAR BOŞLUKLARI 4/13/2015

DUVAR BOŞLUKLARI 4/13/2015 Prof.Dr.Nilay COŞGUN Arş.Gör. Seher GÜZELÇOBAN MAYUK Arş.Gör. Fazilet TUĞRUL Arş.Gör.Ayşegül ENGİN Arş.Gör. Selin ÖZTÜRK 1. Yapım ilkeleri Lento (Üst başlık) Denizlik (Alt Başlık) Söve 2. Boşluğun duvardaki

Detaylı

R w w w. s u n g u r p e n. c o m

R w w w. s u n g u r p e n. c o m www.sungurpen.com R 20 Yıllık sektör tecrübesi, kendi bünyesindeki ekibi ve üretim yeri ile Sungurpen; Vizyonumuz; Hizmet verdiğimiz sektördeki faaliyetlerimizin temelinde, müşteri odaklı ve memnuniyet

Detaylı

TERRA COTTA KİL ESASLI PANELLER

TERRA COTTA KİL ESASLI PANELLER TERRA COTTA KİL ESASLI PANELLER YAPI MARKET SAN.TİC.LTD.ŞTİ. İtalyanca da pişmiş toprak anlamına gelen Terra Cotta, M.Ö 5000 yıllarından günümüze dünyanın farklı yerlerindeki uygarlıklar tarafından çoğunlukla

Detaylı

ProfilEx ısı yalıtımı (mantolama) ve sıva uygulamalarında yapıların; pencere, kenar, köşe, yatay veya düşey düzgün boşluklar (fuga) gerektiğinde

ProfilEx ısı yalıtımı (mantolama) ve sıva uygulamalarında yapıların; pencere, kenar, köşe, yatay veya düşey düzgün boşluklar (fuga) gerektiğinde ProfilEx ısı yalıtımı (mantolama) ve sıva uygulamalarında yapıların; pencere, kenar, köşe, yatay veya düşey düzgün boşluklar (fuga) gerektiğinde kullanılan ve sistemi tamamlayan profil çeşitleri markasıdır.

Detaylı

Bursa nın konut ihtiyaçlarını doğru belirleyip,

Bursa nın konut ihtiyaçlarını doğru belirleyip, www.astasaries.com Bursa nın konut ihtiyaçlarını doğru belirleyip, beklenen konfor, güven ve rahatlığı sağlamayı ilke edinen ASTAŞARİES Yapı ortakları gerek yurtiçi gerek yurtdışı birçok önemli projede

Detaylı

Demirkaya Otomatik Kepenk / Dış Cephe Sistemleri

Demirkaya Otomatik Kepenk / Dış Cephe Sistemleri Demirkaya Otomatik Kepenk / Dış Cephe Sistemleri www.dkymetal.com HAKKIMIZDA DKY Yapı 2006 yılında kurulmuş olup, faaliyette bulunduğu sektörde en iyisi olmayı, kusursuz hizmet sunmayı ve müşteri memnuniyetini

Detaylı

www.eksengroup.com.tr www.enagrup.com.tr İTHAL DUVAR KAĞITLARI TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ

www.eksengroup.com.tr www.enagrup.com.tr İTHAL DUVAR KAĞITLARI TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ www.enagrup.com.tr İTHAL DUVAR KAĞITLARI TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ - ANKARA EKSEN Grup Ltd. Şti. 3500 m 2 kapalı, 1500 m 2 lik stok alanı ile birlikte üretim alanına sahip fabrikası, son teknoloji PVC tam otomatik

Detaylı

Kuruluşumuz var olduğu günden bu yana ilkelerine bağlı ve başarılı bir şekilde yoluna devam etmektedir.

Kuruluşumuz var olduğu günden bu yana ilkelerine bağlı ve başarılı bir şekilde yoluna devam etmektedir. Soylubey Yapı, birçok konut projesinin yanı sıra iş merkezleriyle de gelişen Menderes in öncü kuruluşu konumundadır. Sunduğu kaliteli hizmet ile Menderes te tüketicinin güvenini kazanıp, Menderes sınırlarını

Detaylı

Çift Kanat Donanımları

Çift Kanat Donanımları 2 54 İÇİNDEKİLER Teknik Bilgiler 56 Kol Yeri Ortada İspanyolet 58 Kol Yeri Ortada Kapı İspanyoleti 59 Kol Yeri Sabit İspanyoleti 60 Sürgüler 61 Meneteșe Seti 64 Gizli Menteșe 65 Orta Baskı Menteșeleri

Detaylı

Sürme Pencere-Kapı Donanımları

Sürme Pencere-Kapı Donanımları 3 ornax PvcNeoSlide Sürme PencereKapı Donanımları 72 Sürme PencereKapı Donanımları Sliding Hardware İÇİNDKİLR Kaldırmalı Paralel Sürme Donanımları 74 Paralel Devirmeli Sürme Donanımları 78 Basit Sürme

Detaylı

AD 23 Giydirme Cephe Si stemi...2 AD 23 Güneş Kırıcı Si stemi...7 AD 11 42 mm Pencere Si stemi...12 AD 11 45 mm Pencere Si stemi...

AD 23 Giydirme Cephe Si stemi...2 AD 23 Güneş Kırıcı Si stemi...7 AD 11 42 mm Pencere Si stemi...12 AD 11 45 mm Pencere Si stemi... AD 23 Giydirme Cephe Si stemi...2 AD 23 Güneş Kırıcı Si stemi...7 AD 11 42 mm Pencere Si stemi...12 AD 11 45 mm Pencere Si stemi...26 AD 11 Sürme Sistemi...28 C60 Serisi Kapı ve Vitrin Doğramaları Sistemi...31

Detaylı

Çift Açılım Sistemi UNI-JET UNI-JET... ile akıllı çözümler. G.U çift açılım sistemi UNI-JET. Akıllı

Çift Açılım Sistemi UNI-JET UNI-JET... ile akıllı çözümler. G.U çift açılım sistemi UNI-JET. Akıllı UNI-JET... ile akıllı çözümler G.U çift açılım sistemi UNI-JET Akıllı UNI-JET......ile daha fazla esneklik Beklentilerinizi karşılayacak üstün özellikleri: Daha fazla esneklik Her ölçekte pencere üreticisi

Detaylı

Ufkunuzu. Genişletin PROSUR-70 TEKNİK KATALOG PRO7005 PRO6003 PRO6004 PRO5003 PROSUR-84

Ufkunuzu. Genişletin PROSUR-70 TEKNİK KATALOG PRO7005 PRO6003 PRO6004 PRO5003 PROSUR-84 Ufkunuzu Genişletin PROSUR- TEKNİK KATALOG PRO5003 PRO03 PRO04 PRO05 PROSUR-84 PRO5003 50 mm profil genişliği ve 3 odacık Teknik Özellikler Neden? 50 mm. gen şl k ve Avrupa standartlarındak et kalınlığıyla

Detaylı

YAPILARIN ALÜMİNYUM PENCERE İLE BULUŞTUĞU ADRES...

YAPILARIN ALÜMİNYUM PENCERE İLE BULUŞTUĞU ADRES... YAPILARIN ALÜMİNYUM PENCERE İLE BULUŞTUĞU ADRES... 45 yıllık bir başarı öyküsü... 1970 yılında, alüminyum sektöründe faaliyetlerine başlayan Ersaş, kurulduğu günden itibaren müşterisini koruyan, uluslararası

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU. Ufkunuzu Genişletin. Pro6003 Pro6004 Pro7005 ProSÜR 1/3. Proline PVC Pencere ve Kapı Sistemleri info@prolinepvc.com www.prolinepvc.

ÜRÜN KATALOĞU. Ufkunuzu Genişletin. Pro6003 Pro6004 Pro7005 ProSÜR 1/3. Proline PVC Pencere ve Kapı Sistemleri info@prolinepvc.com www.prolinepvc. ÜRÜN KATALOĞU Ufkunuzu Genişletin Pro03 Pro04 Pro05 ProSÜR Sertifikalarımız Quality Certificate ISO 9001:08 1/3 Pro03 economy 3 odacıklı seri Neden? mm. genişlik ve avrupa standartlarındaki et kalınlığıyla

Detaylı

AVK GRUP. Değerlerimiz ve Anlayışımız

AVK GRUP. Değerlerimiz ve Anlayışımız AVK GRUP AVK Grup Cam Balkon Sistemleri Ltd. Şti. 2012 yılında Ankara Siteler'de kurulmuştur. Sektörde 20 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren firma ortakları; sektörel ve ürün kalitelerinde teknik olarak

Detaylı

Standart Manuel Döner Kapı

Standart Manuel Döner Kapı Metaxdoor MR30/SM Standart Manuel Döner Kapı Sağlam ve ekonomik bir giriş çözümü aradığınız heryerde metaxdoor MR30/SM manuel döner kapı en iyi tercihtir. MR30/Sm serisi manuel döner kapılar Bozulması

Detaylı

Hafif çelik yapı sisteminin raporu

Hafif çelik yapı sisteminin raporu Hafif çelik yapı sisteminin raporu Yapısal çeliğin inşaat sektöründe kullanımı, Avrupa'da özellikle İngiltere'de 18. yüzyıl sonlarında, ABD de 19. yy ortalarına doğru başlamıştır. 2. Dünya Savası nın ardından

Detaylı

İçindekiler. 1 Tarihçe. Neden Kneer-Südfenster. Dağıtım Kanalları. Üretim Tesisleri. Referanslar. Ürünler. Pencereler. Kapılar.

İçindekiler. 1 Tarihçe. Neden Kneer-Südfenster. Dağıtım Kanalları. Üretim Tesisleri. Referanslar. Ürünler. Pencereler. Kapılar. Kneer-Südfenster... İçindekiler 1 Tarihçe 3 2 3 4 5 6 7 8 9 Neden Kneer-Südfenster Dağıtım Kanalları Üretim Tesisleri Referanslar Ürünler Pencereler Kapılar Aksesuarlar 4 5 6 9 15 16 31 35 2 Kneer-Südfenster

Detaylı

Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma

Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma Adexsi Grubu, 2013 yılı itibariyle 1.8 milyar Euro cirosu olan Fransa merkezli Soprema'ya aittir. Adexsi içinde

Detaylı

ÖN ÜRETİMLİ ÇİFT DUVAR SİSTEMİ İLE BETONARME YAPI UYGULAMASI

ÖN ÜRETİMLİ ÇİFT DUVAR SİSTEMİ İLE BETONARME YAPI UYGULAMASI ÖN ÜRETİMLİ ÇİFT DUVAR SİSTEMİ İLE BETONARME YAPI UYGULAMASI ÖN ÜRETİMLİ ÇİFT DUVAR SİSTEMİ NEDİR? Çift Duvar, iki adet betonarme duvar elemanın, aralarında projesine göre boşluk kalacak şekilde özel bağlantı

Detaylı

Çiçek gibi bir yuvanız olsun... www.florakonaklari.com

Çiçek gibi bir yuvanız olsun... www.florakonaklari.com Çiçek gibi bir yuvanız olsun... www.florakonaklari.com Flora Konakları nda hayat var! İstanbul un Anadolu yakasında Tuzla ya yeni bir şehir kuruluyor. Hayalini kurduğunuz yaşamı size sunmaya hazırlanan

Detaylı

PENWOOD SERİLERİ... 3 Penwood 750... 4 Penwood 760... 8 Penwood 632... 14 MARMARA SERİSİ... 21 ATLANTİK 760... 27

PENWOOD SERİLERİ... 3 Penwood 750... 4 Penwood 760... 8 Penwood 632... 14 MARMARA SERİSİ... 21 ATLANTİK 760... 27 PENWOOD SERİLERİ... 3 Penwood 750... 4 Penwood 7... 8 Penwood 632... 14 MARMARA SERİSİ... ATLANTİK 7... 27 ATLANTİK SERİLERİ... 33 Atlantik 750... 34 Atlantik 777... 35 Atlantik 790... 36 Atlantik Ortak

Detaylı

Yapı Maden Eml. Tur. İnş. San. Ltd. Şti

Yapı Maden Eml. Tur. İnş. San. Ltd. Şti Yapı Maden Eml. Tur. İnş. San. Ltd. Şti İnşaat ve Dekorasyon Alüminyum Doğrama Sistemleri Giydirme Cephe Sistemleri Paslanmaz Korkuluk Sistemleri Asma Tavan Sistemleri Demonte Sistemler, Konteyner Dekovil

Detaylı

Giydirme Cephe Sistemleri

Giydirme Cephe Sistemleri Giydirme Cephe Sistemleri Aduro Ahşap, 20 yılı aşkın süredir tasarım ve yapı sektöründe faaliyet gösteren Yeni Güney İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. nin bir uzantısı olarak 1998 yılından beri faaliyet göstermekte

Detaylı

Kalesinterflex Panel & Seramik Ev

Kalesinterflex Panel & Seramik Ev Kalesinterflex Panel & Seramik Ev A Kale Kalesinterflex Panel & Seramik Ev 1 İçindekiler 04 06 08 10 12 13 14 16 Kale den Seramik Ev Seramik Ev in Özellikleri Fuar Model Evi Seramik Ev Tipleri Fuar Model

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI 17. ULUSLARARASI İSTANBUL PENCERE FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI. 11 Mart 2016, İstanbul

İZMİR TİCARET ODASI 17. ULUSLARARASI İSTANBUL PENCERE FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI. 11 Mart 2016, İstanbul İZMİR TİCARET ODASI 17. ULUSLARARASI İSTANBUL PENCERE FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI 11 Mart 2016, İstanbul 17. Uluslararası İstanbul Pencere Fuarı, 9-12 Mart 2016 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP

Detaylı

Yapıblok İle Akustik Duvar Uygulamaları: Digiturk & TV8

Yapıblok İle Akustik Duvar Uygulamaları: Digiturk & TV8 Yapıblok İle Akustik Duvar Uygulamaları: Digiturk & TV8 Ümit ÖZKAN 1, Ayşe DEMİRTAŞ 2 Giriş: Yapıblok, Yapı Merkezi Prefabrikasyon A.Ş. tarafından 1996 yılından beri endüstriyel üretim yöntemleri ile üretilen

Detaylı

Ufkunuzu. Genişletin PROSUR-70 TEKNİK KATALOG PRO7005 PRO6003 PRO6004 PRO5003 PROSUR-84

Ufkunuzu. Genişletin PROSUR-70 TEKNİK KATALOG PRO7005 PRO6003 PRO6004 PRO5003 PROSUR-84 Ufkunuzu Genişletin PROSUR- TEKNİK KATALOG PRO5003 PRO03 PRO04 PRO05 PROSUR-84 PRO5003 50 mm profil genişliği ve 3 odacık Teknik Özellikler Neden? 50 mm. gen şl k ve Avrupa standartlarındak et kalınlığıyla

Detaylı

CAM BALKON S STEMLER TEKN K KATALOG. Ba lar Mah. Osmanpafla Cad. No:89 34540 Güneflli / stanbul T: 0 212 550 49 47 F: 0 212 515 81 00 www.saraygrup.

CAM BALKON S STEMLER TEKN K KATALOG. Ba lar Mah. Osmanpafla Cad. No:89 34540 Güneflli / stanbul T: 0 212 550 49 47 F: 0 212 515 81 00 www.saraygrup. CAM BALKON S STEMLER TEKN K KATALOG Ba lar Mah. Osmanpafla Cad. No:89 34540 Güneflli / stanbul T: 0 212 550 49 47 F: 0 212 515 81 00 www.saraygrup.com İ Ç İ N D E K İ L E R 1.CAM BALKON SİSTEMİ Sayfa No

Detaylı

Dachrock DACHROCK TERAS ÇATILAR. Dachrock, yüksek yük kapasiteli teras çatılarda ısı, ses ve yangın yalıtımı olarak kullanılmaktadır.

Dachrock DACHROCK TERAS ÇATILAR. Dachrock, yüksek yük kapasiteli teras çatılarda ısı, ses ve yangın yalıtımı olarak kullanılmaktadır. FİYAT LİSTESİ Rockwool Fiyat si Sayfa Teras Çatılar Dachrock...3 Durock.....4 Roofrock...5 Yüzer Döşemeler Steprock ( Steprock ND, HD )...........6, 7 Floorrock ( Floorrock C )....... 8 Ara Bölme Duvarları

Detaylı

ETS YAPI. Mimari Çözüm Ortağınız

ETS YAPI. Mimari Çözüm Ortağınız ETS YAPI Mimari Çözüm Ortağınız HAKKIMIZDA 1973 te demir doğrama üretimi ile sektöre giriş yapan ETS Yapı, 2002 senesinde PVC kapı, pencere, alüminyum küpeşte ve katlanır cam üretimine geçerek sektörde

Detaylı

Yeni evinizde konforlu bir hayat sizi bekliyor.

Yeni evinizde konforlu bir hayat sizi bekliyor. Yeni evinizde konforlu bir hayat sizi bekliyor. HOŞGELDİNİZ Ordu da standartlar yükseliyor. Şahincili Mahallesi nde inşaatı başlayan FH İnşaat ın Ordu daki ilk konut projesi Beyaz Evler de konforlu bir

Detaylı

W345 Vidipan Ses Duvarı

W345 Vidipan Ses Duvarı W345 Vidipan Ses Duvarı Çift dikmeli 75/100 mm duvar M Profili ve her iki tarafta 12,5mm kalınlığında üç kat Vidipan kullanılarak oluşturulan, içinde Profil genişliğine göre 40mm kalınlığında üç kat yalıtım

Detaylı

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr Mühendislik 2015 HAKKIMIZDA Firmamız SKS MÜHENDİSLİK tavan sistemleri, duvar kaplama ve zemin döşeme sistemleri,izalasyon malzemeleri,alüminyum doğrama ve pvc doğrama olmak üzere 4 ana grupta 40 ayrı

Detaylı

Yapıda uzman imzası. Make. projesi

Yapıda uzman imzası. Make. projesi Yapıda uzman imzası Make 30 projesi Yapıda uzman imzası Şirketimiz, alt ve üst yapı inşaatlarının projelendirme, fizibilite ve uygulama alanlarında faaliyet göstermektedir. Neden Make İnşaat? Projelerini

Detaylı

Hayat yeniden başlasın...

Hayat yeniden başlasın... Hayat yeniden başlasın... Hayat yeniden başlasın. Bursa nın yükselen değeri Özlüce, yepyeni bir projeye ev sahipliği yapıyor. Konumu, mimarisi ve iç dizaynıyla ailenizle birlikte mutlu ve kaliteli bir

Detaylı

lite SEPARATÖR SİSTEMLER Derzli Separatör Sistemi Cam Cama Separatör Sistemi

lite SEPARATÖR SİSTEMLER Derzli Separatör Sistemi Cam Cama Separatör Sistemi lite Derzli Separatör Sistemi Cam Cama Separatör Sistemi SEPARATÖR SİSTEMLER DİVERSA LİTE S NOVA 102 1989 dan beri Türk Yap Sektörü ne modern mimarinin gereklilikleri olan malzeme ve uygulama yöntemlerini

Detaylı

BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ

BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ DIVERSA DERZLİ SİSTEM Çelik profillerden oluşan konstrüksiyon yapısı, cam ve alüminyum profilli modül tipleri, melamin, laminat, doğal ahşap kaplı

Detaylı

yalıtımı sağlama alın... /akggazbeton

yalıtımı sağlama alın...  /akggazbeton yalıtımı sağlama alın... www.akg-gazbeton.com /AKG.Gazbeton @AKG_Gazbeton /akggazbeton Yeni Nesil Yalıtım Plağı Minepor Minepor, mineral esaslı yapısı sayesinde, yangın güvenliği sağlayan A1 sınıfı hiç

Detaylı

Yaşamınızda isteyeceğiniz tüm seçenekler bir arada!

Yaşamınızda isteyeceğiniz tüm seçenekler bir arada! Yenı nesil Yasam 4 Yürüyüş mesafesindeki, Alışveriş merkezi, Okulu, Spor tesisi, Hastanesi ve Ulaşım kolaylığı ile... Bağcılar Güneşli de Yeni nesil yaşam merkezi hayata geçiyor! Yaşamınızda isteyeceğiniz

Detaylı

Bu sunumda yer alan konular;

Bu sunumda yer alan konular; Bu sunumda yer alan konular; Trend Cephe hakkında. Kompakt laminat tanımı, nerelerde kullanılır. Uygulama teknikleri. Fundermax dış cephe kartela Teknik Özellikler Fundermax dış cephe referans görselleri.

Detaylı

Paslanmaz Çelik Ürünler

Paslanmaz Çelik Ürünler Paslanmaz Çelik Ürünler Grup kodu Ürün adı 016 Kabin kilidi 11 Kabin kilidi 060 Çeyrek dönüşlü yaylı kilit 066 Mini çeyrek dönüşlü yaylı kilit 064 Çeyrek dönüşlü yaylı kilit 040 Sıkıştırmalı kilit 110

Detaylı

TEKNİK İMALAT DOSYASI

TEKNİK İMALAT DOSYASI TEKNİK İMALAT DOSYASI TEMMUZ 015 İÇİNDEKİLER 0. 1 sayfa no Sistem Tanıtımı 1.1-1.5 Kesim Ölçüleri.1 -.3 Profillerin Hazırlanması 3.1-3.8 4.1-4.11 Kaynak ve Köşe Temizleme 5.1-5.10 Ortakayıt Hazırlama 6.1-6.3

Detaylı

EKOEDGE. Plastik Sınırlama Sistemleri. www.ekoplas.com.tr

EKOEDGE. Plastik Sınırlama Sistemleri. www.ekoplas.com.tr EKOEDGE Plastik Sınırlama Sistemleri www.ekoplas.com.tr 01 hakkımızda... // Bu gereksinimleri ve gelişmeleri yakından takip ederek 2012 yılında faaliyetlerine başlayan Ekoplas, ülkemizde mimari ve peyzaj

Detaylı

ALÜMİNYUM CEPHE GİYDİRME

ALÜMİNYUM CEPHE GİYDİRME www.erkcephe.com KARİZMA KULE ERK CEPHE Erk Cephe uzun yıllar boyunca sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşterileri ile paylaşmanın heyecanını duyar. Kurulduğu günden itibaren Cephe konusunda

Detaylı

Em neller İnşaat modern ve güvenl mekanlar... Dört Dörtlük Bir Yaşam...

Em neller İnşaat modern ve güvenl mekanlar... Dört Dörtlük Bir Yaşam... Dört Dörtlük Bir Yaşam... www. verapark.com.tr Em neller İnşaat Doğayla, doğal olanla yaşamak için... Vera Park Konutları 4-1- www.verapark.com.tr Yeni bir daire alırken orada uzun bir hayat süreceğinizi

Detaylı

Doğayla uyumlu In harmony with nature. Bütün dış mekanlar için uygundur Suitable for all outdoor of places.

Doğayla uyumlu In harmony with nature. Bütün dış mekanlar için uygundur Suitable for all outdoor of places. Bütün dış mekanlar için uygundur Suitable for all outdoor of places Su ve nemden etkilenmez Water and moisture can not rebut it www.kompozitpark.com Doğayla uyumlu In harmony with nature 1 Deck Yüksek

Detaylı

ÇAĞRI İNŞAAT. Bir ÇAĞRI Yeter

ÇAĞRI İNŞAAT. Bir ÇAĞRI Yeter ÇAĞRI İNŞAAT ÇAĞRI İNŞAAT Bir ÇAĞRI Yeter 2 3 TAM CAM BÖLME DUVAR ÇAĞRI İNŞAAT Bir ÇAĞRI Yeter 4 5 TAM CAM BÖLME DUVAR ÇAĞRI İNŞAAT Bir ÇAĞRI Yeter 6 7 CAM CAMA BÖLME DUVAR ÇAĞRI İNŞAAT Bir ÇAĞRI Yeter

Detaylı

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir. Öztürkler İnşaat olarak, 1987 yılından beri insana ve aileye saygılı, çevreye değer katan prestijli projeler üretmeyi ilke edindik. Modern mimariyle teknolojiyi birleştiren başarılı inşaat işleri gerçekleştirmek

Detaylı

BURSA DA YENİ BİR DÜNYA KURULUYOR

BURSA DA YENİ BİR DÜNYA KURULUYOR www.yuksekoba.com www.yuksekoba.com BURSA DA YENİ BİR DÜNYA KURULUYOR Kendine özgü sıradışı tasarımı, projesi ve mekanı ile YÜKSEKOBA RESIDENCE, her anınıza yeni bir boyut kazandıran sosyal imkanları ile

Detaylı

YAĞMUR İNDİRME ÇÖZÜMLERİ. Modüler, uzun ömürlü yağmur indirme çözümleri.

YAĞMUR İNDİRME ÇÖZÜMLERİ. Modüler, uzun ömürlü yağmur indirme çözümleri. YAĞMUR İNDİRME ÇÖZÜMLERİ Modüler, uzun ömürlü yağmur indirme çözümleri. Çatıda yağmur indirme sistemi ayrı bir önem taşır. Çünkü; kırılan, çatlayan, yağmur suyunun düzenli akışını engelleyen, yapının estetiğini

Detaylı

YAPININ TANIMI VE SINIFLANDIRILMASI

YAPININ TANIMI VE SINIFLANDIRILMASI YAPININ TANIMI VE SINIFLANDIRILMASI İnsanlar ihtiyaçlarına bağlı olarak çevreyi değiştirerek daha rahat yaşayabilmeleri için yeni bir çevre meydana getiriler. Bunlar yapıyı oluşturur. İnsanların ihtiyaçlarını

Detaylı

Sapa Building System, ilk kez BAU fuarında

Sapa Building System, ilk kez BAU fuarında 1/5 Sapa Building System, ilk kez BAU fuarında Sapa Building System, 14 19 Ocak 2013 tarihlerinde Münih te düzenlenecek BAU fuarına ilk kez katılacak. Sapa Building System, yapı çözümlerini sunup tanıtımını

Detaylı

Paralel Sürme ve Katlanır Sürme Donanımları. Ahşap, PVC ve alüminyum pencere kapılar için

Paralel Sürme ve Katlanır Sürme Donanımları. Ahşap, PVC ve alüminyum pencere kapılar için Paralel Sürme ve Katlanır Sürme Donanımları Ahşap, PVC ve alüminyum pencere kapılar için G.U Paralel sürme ürün programı... G.U paralel sürme donanımları PVC, ahşap ve alüminyum pencere kapılar için gelişmiş

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar. Döner Kapılar

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar. Döner Kapılar Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Şık tasarım, yüksek çeşitlilik, yalıtım, akıcı geçiş METAXDOOR MR30/SA Otomatik Döner Kapıların size sunabileceklerinden

Detaylı

Master Panel 1000 WT Cephe

Master Panel 1000 WT Cephe GROUP ENERJİ SANDVİÇ PANEL 0216 340 2538-39 FAKS: 0216 340 2534 Email:info@groupenerji.com Master Panel 1000 WT Cephe Ürün Tanımı Cephe paneli bağlantı elemanını gizleyen sistemi sayesinde cephelerde kullanıma

Detaylı

Kuru Yapı Sistemleri. Kuru Yapı ve Toz Alçı Ürünleri & Sistem Tamamlayıcıları Alçıpan Çeşitleri 02/2016

Kuru Yapı Sistemleri. Kuru Yapı ve Toz Alçı Ürünleri & Sistem Tamamlayıcıları Alçıpan Çeşitleri 02/2016 Kuru Yapı Sistemleri Kuru Yapı ve Toz Alçı Ürünleri & Sistem Tamamlayıcıları Alçıpan Çeşitleri 02/2016 İçindekiler Flex Alçıpan (FX)...4 Suya Dayanıklı Alçıpan (Wr)...4 4 Pahlı Tavan Alçıpan ı (FX 4P)...5

Detaylı

Alüminyum Giydirme Cephe Alüminyum ve Pvc Doğrama Sistemleri

Alüminyum Giydirme Cephe Alüminyum ve Pvc Doğrama Sistemleri Alüminyum Giydirme Cephe Alüminyum ve Pvc Doğrama Sistemleri Adres : Kuzey Mah. Ağadere Cad. Okutanlar İş Mrkz. Kat:3 No:40 Körfez/KOCAELİ Tel /Fax : 0262 527 00 97 Gsm :0542 542 43 97 info@ozancephe.com

Detaylı

Rpldp Ratum AYSFI. Utarit İ7fil. \dumdl. hafif bölmeler detaylar \ "üniiiiıı. yapı-endüstri merkezi yayınları

Rpldp Ratum AYSFI. Utarit İ7fil. \dumdl. hafif bölmeler detaylar \ üniiiiıı. yapı-endüstri merkezi yayınları Utarit İ7fil Rpldp Ratum AYSFI > \dumdl 1 hafif bölmeler detaylar \ s. \ i* "üniiiiıı yapı-endüstri merkezi yayınları 2 KAVRAM-GELİSME Kapının Evrimsel Süreci KAPININ İŞLEVLERİ (GEÇİŞ-KORUMA-YAUTIM) Kapının

Detaylı

BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ

BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ SINOVA CAM CAMA SİSTEM Düşeyde ince PVC veya alüminyum geçişleri ile cam cama birleşimler, zemin ve tavanda minimum profil yüksekliğiyle maksimum

Detaylı

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Estetik değerlere bağlı ve kullanımı kolay mekanları yaratırken

Detaylı

YAŞAM BURADA BAŞLIYOR...

YAŞAM BURADA BAŞLIYOR... YAŞAM BURADA BAŞLIYOR... GÜVENLİ YAŞAM BİZİMLE BAŞLIYOR BURGÜVEN İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. 2007 yılında Bursa da kurulmuştur. Büyük projelere imza atarak kurumsal kimliğine oluşturmuştur. MUTLU EDECEK

Detaylı

Geri dönüşsüz damperler

Geri dönüşsüz damperler ,1 X X testregistrierung Geri dönüşsüz damperler Tipi Kanal sistemin içine monte Geri dönüşsüz damperler, sistem çalışır durumda değilken istenilen hava akış yönüne karşı istenmeyen hava akışlarını önler.

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRM. Hastane Kapıları. Hermetik Kayar Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRM. Hastane Kapıları. Hermetik Kayar Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30/HRM Hermetik Kayar Kapı Hava ve su sızdırmazlık özelliği bulunan METAXDOOR MS30/HRM hermetik kayar

Detaylı

Paslanmaz Çelik Korkuluk Sistemleri

Paslanmaz Çelik Korkuluk Sistemleri Paslanmaz Çelik Korkuluk Sistemleri www.akagrup.com korkuluk kelimesinden ne anlıyoruz :) Paslanmaz Çelik Korkuluk Sistemleri w w w. a k a g r u p. c o m Paslanmaz Korkuluk Balkon Korkuluk Korkuluk Sistemleri

Detaylı