içindekiler; PARLAK BİR DEHADAN, PARLAK BİR İLHAM FABRİKA TANITIMI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "içindekiler; PARLAK BİR DEHADAN, PARLAK BİR İLHAM FABRİKA TANITIMI"

Transkript

1

2 1

3 içindekiler; PARLAK BİR DEHADAN, PARLAK BİR İLHAM FABRİKA TANITIMI FLOREX ALTIN SERİ ÇÖP TORBALARI FLOREX DÖKK DÖKME ÇÖP TORBALARI FLOREX KONTEYNER ÇÖP TORBALARI FLOREX JUMBO BOY ÇÖP TORBALARI FLOREX BATTAL BOY ÇÖP TORBALARI FLOREX BÜYÜK/ORTA/MİNİ BOY ÇÖP TORBALARI FLOREX MEDİKAL SERİ ÇÖP TORBALARI FLOREX MARKET TİPİ HIŞIR ATLET POŞET

4 Nikola TESLA dan ilham aldık, öngörüleri ile hem dünyamızı hem yolumuzu aydınlattık. 4 Bırakın doğruları gelecek söylesin ve herkesi eserlerine ve başarılarına göre değerlendirsin. Bugün onların olsun; ama uğruna çok uğraştığım gelecek benimdir..

5 parlak bir dehadan, parlak bir ilham 1856 yılının temmuz ayında tuhaf bir gecede şiddetli bir elektrik fırtınası koparken doğmuştur. Çocukluğundan itibaren tek düşüncesi, daha gelişmiş bir dünya ve insanlara faydalı olabilmektir. İsmini tarihin sayfalarına sonsuza kadar yazdırarak hiç unutulmamaktır. Bu hisleri her zaman para kazanma kaygısından çok daha ön planda olmuştur. Günümüzde dahi halen bir çok hayali insanlara imkansız gibi görünse de; insan imkansızı başarabilir sözü yetersizdir, çünkü insan imkansızın da ötesine ulaşabilir düşüncesiyle hareket ederek, uzman olduğu fizik ve elektrofizik alanlarında karşılaştığı her türlü zorluğa rağmen çalışmalarına devam etmiş; 1882 de Dönen Manyetik Alanı, 1883 te AC Motoru, 1890 da Tesla Bobinini ve 1897 de Radyo ve Kablosuz Elektrik Aktarımını tamamlayıp imkansız görünen hayallerine ulaşmış, insanlığın geleceğini belirleyen icatlarını hayata geçirmiştir. TESLA PLASTİK olarak biz de Nikola TESLA dan ilham aldık ve hiç bir şey imkansız değildir mottosu ile yola çıktık. Öngörülerini ve hayata bakış açısını kendimize vizyon olarak belirledik. Başarının anahtarı olarak hayal etmeyi ve bu hayallerimizi gerçekleştirirken önümüze çıkabilecek her türlü zorlukla mücadele etmeyi ve asla vazgeçmemeyi kendimize misyon edindik. Yine Nikola TESLA nın; Bırakın doğruları gelecek söylesin ve herkesi eserlerine ve başarılarına göre değerlendirsin. Bugün onların olsun; ama uğrunda çok uğraştığım gelecek benimdir. sözü ile de, geleceğe yönelik olarak hedeflerimizi belirledik. İnsanlığın ebedi olarak minettarlığını kazanan Nikola TESLA ya teşekkürlerimizi bir borç biliriz 5

6

7 üretim tesisimiz; DÖNER KULE ABA EXTRUDER FİLM MAKİNELERİ DÖNER KULE AB EXTRUDER FİLM MAKİNELERİ DÖNER KAFA ABA EXTRUDER FİLM MAKİNELERİ DÖNER KAFA MONO FİLM MAKİNELERİ 7 3 HATLI T-SHIRT KESİM MAKİNELERİ 2 HATLI T-SHIRT KESİM MAKİNELERİ 2 HATLI PERFORE KESİM MAKİNELERİ C KATLAMA PERFORE KESİM MAKİNELERİ V KATLAMA PERFORE KESİM MAKİNELERİ GERİ DÖNÜŞÜM TESİSİ

8 daha temiz bir dünya, daha temiz bir gelecek! yılında kurulan TESLA PLASTİK, İstanbul Kıraç ta m 2 kapalı alanda 160 çalışanı, aylık ton üretim kapasitesi ile sektörün önde gelen firmaları arasına girmiştir. 22 yıllık tecrübe ve bilgi birikimini kullanarak FLOREX markası ile çöp torbası ve atlet torba üreten firmamız; medikal atık torbaları, endüstriyel atık torbaları ve market tipi atlet poşetleri olarak farklı ürün çeşitleriyle 7/24 üretim yapmaktadır. 400 ton Çöp Torbası üretimiyle; yurtiçi ve yurtdışında her türlü çöp torbası ihtiyacına hızlı ve kaliteli cevap verebilmektedir. 600 ton Atlet Torba üretimiyle; seçkin ulusal marketlere hizmet vermektedir.

9 ülkemiz ekonomisi için 7/24 üretiyoruz... 9

10 son teknoloji makine parkuru ile yüksek kalite, yüksek verimlilik!.. 10 modern üretim tesislerimizde, sorunsuz ve kaliteli üretim!.. Kaliteli ürünün, kaliteli bir hammadde ve kullandığı yüksek teknoloji makineler ile mümkün olduğuna inanan TESLA PLASTİK, güçlü sermaye birikimi ve sürekli gelişen yapısıyla, kuruluşundan günümüze dek geçen bu kısa sürede, sektörde FLOREX markasını en üst sıralara taşımanın haklı gururunu yaşamaktadır.

11 güçlü sermaye birikimi ile güvenli bir gelecek!... 11

12 son teknoloji makine parkuru ile yüksek kalite, yüksek verimlilik!.. 12 rulo çöp torbası üretiminde, yüksek rekabet gücü!.. TESLA PLASTİK, üretimini yapmış olduğu rulo çöp torbalarının makine parkurunu, ürün özelliklerine göre özel olarak tasarlatmıştır. Üretimdeki bu hassasiyet sektördeki diğer rakip firmalarla arasında olan rekabet gücünü artırmakta ve ürün kalitesini olumlu yönde etkilemektedir. FLOREX markası ile Türkiye de üretim yapan lider firmalar arasında yerini almıştır.

13 aylık 400 ton rulo çöp torbası üretim kapasitesi!.. 13

14 son teknoloji makine parkuru ile yüksek kalite, yüksek verimlilik!.. 14 TESLA PLASTİK Türkiye ve Avrupa da son teknoloji makinaları ve yüksek üretim kapasitesiyle sayılı tesisler arasındadır. Aylık 400 ton çöp torbası ve 600 ton atlet market poşeti üretimi ile müşterilerinin beklentilerine hızlıca cevap verebilen firmamız, devlet ihale kanunlarının hükmettiği tüm şartları bünyesinde bulundurmaktadır. TSE, TSEK, ÇEVKO, ISO 9001 ve YERLİ MALI belgelerine sahip olan TESLA PLASTİK FLOREX markasıyla ürettiği çöp torbalarını Türkiye nin yanı sıra 12 ülkeye de ihracat yapmaktadır.

15 aylık 600 ton atlet poşet üretim kapasitesi!.. 15

16 son teknoloji makine parkuru ile yüksek kalite, yüksek verimlilik!.. 16 TESLA PLASTİK doğaya ve daha verimli bir geleceğe yönelik düşünce yapısıyla, bünyesinde bulundurduğu geri dönüşüm tesislerinde atık ürünleri toplayarak kendi hammaddesini üretmektedir. Atık ürünlerin dönüştürülerek tekrar kullanılması hammadde ve gerekli enerji kaybını minimum düzeylere indirmekte, doğayı korumaktadır. Çevre Dostu misyonuyla üretim yapan TESLA PLASTİK, bir ÇEVKO üyesidir.

17 atık ürünler, geri dönüşümle yeniden hayat buluyor!.. 17

18

19 ürünlerimiz; FLOREX ALTIN SERİ ÇÖP TORBALARI FLOREX DÖKK ÇÖP TORBALARI FLOREX KONTEYNER ÇÖP TORBALARI 19 FLOREX JUMBO BOY ÇÖP TORBALARI FLOREX BATTAL BOY ÇÖP TORBALARI FLOREX BÜYÜK/ORTA/MİNİ BOY ÇÖP TORBALARI FLOREX MEDİKAL SERİ ÇÖP TORBALARI FLOREX MARKET TİPİ HIŞIR ATLET POŞET

20 sağlamlık, üstün esneme kabiliyeti ve standartların üstünde yüksek kalite! Yeni Florex Altın Seri çöp torbaları, %100 orijinal hammaddeden imal edilmektedir. Tüm beklentilerinizi karşılayan bu yeni ürün 4 farklı ölçü ve kalınlıkta üretilmektedir. Standartların üstünde, yüksek kalite ve esneme kabiliyeti ile artık çok daha sağlam ve dayanıklı. Evinizde veya işyerinizde her türlü atık toplama işlemleriniz için Florex Altın Seri çöp torbalarını güvenle kullanabilirsiniz.

21 FLOREX ALTIN SERİ ÇÖP TORBALARI (%100 Orijinal Hammaddeden Üretilmektedir.) ALTIN SERİ Jumbo Standart Yıydız Katlama ALTIN SERİ Jumbo Endüstriyel C Katlama ALTIN SERİ Battal Standart Yıydız Katlama ALTIN SERİ Jumbo Standart Yıydız Katlama x 110 cm / 35 mc 80 x 110 cm / 56 mc 72 x 95 cm / 29 mc 72 x 95 cm / 63 mc 10 Adet / 280 gr. 10 Adet / 480 gr. 10 Adet / 180 gr. 10 Adet / 400 gr. 20 Rulo / 200 Adet / 5.6 kg. 20 Rulo / 200 Adet / 9 kg. 24 Rulo / 240 Adet / 4.3 kg. 20 Rulo / 200 Adet / 8 kg. 100 Koli 70 Koli 120 Koli 70 Koli KOD 606 KOD 607 KOD 608 KOD 609

22 dışı siyah içi mavi yeni, çift yönlü kullanım. 22 Klasik dökme çöp torbalarının kullanıldığı her yerde kullanılabilmektedir. Mükemmel esneme kabiliyeti ve yüksek mukavemetli Florex Dökk, ISO 9001, TSE ve ÇEVKO belgelerine sahiptir. İTO tarafından tescillenmiş olup, %100 yerli üretimdir. Florex Dökk rulo çöp torbaları, klasik kilogram ile satılan dökme çöp torbalarına alternatif olarak üretilmiş bir üründür. Ürünlerimiz toplumumuza, piyasada satılan klasik dökme çöp torbalarının ucuz ve faydalı olmadığını, aksine pahalı ve zararlı olduğunu anlatmaya çalışan misyon sahibi bir üründür. DÖKME ÇÖP TORBALARININ ZARARLARI: Sağlıksızdır. Yoğun bir koku yayarlar. İnce olarak üretilemezler. Kalın olarak üretilmek zorundadırlar. Çok kolay yırtılırlar, esnek değildirler. Kalınlık standardı sağlanamadığından her torbanın gramajı birbirinden farklıdır. Kilogram fiyatı baz alındığında ucuz olarak görünen bu torbalar adet bazında değerlendirildiğinde pahalıdırlar. Rulo ve perfore olarak üretilemediğinden kullanımı kontrol altında tutulamamaktadır. İstiflenmesi ve depolanması sorun teşkil etmektedir. Dökme çöp torbaları dönüşüm döngüsünü tamamlamış mukavemetsiz (çürük) polimer karışımlardan üretilir. Hiçbir dökme çöp torbasında TSE, TSEK, ISO 9001 ve ÇEVKO gibi belgeler bulunmamaktadır.

23 YENİ NESİL DÖKME ÇÖP TORBALARI 23 DIŞI SİYAH İÇİ MAVİ mükemmel esneme kabiliyeti ve sağlamlık!..

24 dışı siyah içi mavi yeni, çift yönlü kullanım. Florex Dökk rulo çöp torbaları birim maliyet açısından bakıldığında klasik dökme çöp torbalarına oranla oldukça avantajlıdır. Klasik dökme çöp torbasının 1 Kg Fiyatı / 1 Kg da bulunan torba sayısı (ort.7 adettir) = 1 adet dökme fiyatıdır. (Jumbo Standart Kod: 518 ürünümüz için geçerli olan örneklendirmedir.) 24 Florex Dökk rulo çöp torbaları, son teknoloji ürünü olan servo motorlu ve PLC destekli CO-EX makinalarda üretildiğinden mukavemet açısından dökme çöp torbalarına oranla %40 daha sağlamdır ve mükemmel derecede esnektir. Florex Dökk rulo çöp torbasının koli fiyatı / 180 adet = 1 adet Florex rulo torbasının adet fiyatıdır. Bu karşılaştırma yapıldığında Florex Dökk rulo çöp torbasının birim maliyetinin klasik dökme çöp torbasının birim maliyetinden DAHA UCUZ olduğu görülecektir. Ürünlerimiz esnek ve sağlam olmalarından dolayı klasik dökme çöp torbalarının taşıma performansından çok daha fazla bir performansa sahiptir. Florex Dökk rulo çöp torbaları 10 ve 20 adetlik rulolar halinde ve koli içinde üretildiğinden klasik dökme çöp torbalarında yapılamayan kullanım kontrolünün ve takibinin yapılmasını sağlar ve çöp torbasının da bir estetiği olduğunu ortaya çıkarır.

25 FLOREX DÖKK ÇÖP TORBALARI (Dökme Muadili) Jumbo Ekonomik V Katlama Jumbo Standart V Katlama Jumbo Power V Katlama Hantal Standart V Katlama 25 DIŞI SİYAH - İÇİ MAVİ DIŞI SİYAH - İÇİ MAVİ DIŞI SİYAH - İÇİ MAVİ DIŞI SİYAH - İÇİ MAVİ 80 x 110 cm / 71 mc 80 x 110 cm / 86 mc 80 x 110 cm / 111 mc 100 x 150 cm / 91 mc 20 Adet / gr. 20 Adet / gr. 20 Adet / gr. 10 Adet / gr. 9 Rulo / 180 Adet / 10.4 kg. 9 Rulo / 180 Adet / 12.6 kg. 7 Rulo / 140 Adet / 12.6 kg. 10 Rulo / 100 Adet / 12.6 kg. 50 Koli 50 Koli 50 Koli 50 Koli KOD 619 KOD 518 KOD 519 KOD 618

26 geniş ürün yelpazesi, yüksek kaliteli ürünler 26 Aylık 400 ton kapasite ile üretilen Florex Çöp Torbaları, yarattığı kalite farkıyla pazarda yerini sağlamlaştırmıştır. Kalitenin belirleyicisi olan hammaddeyi kendi tesisinde üreten firmamız, Florex markasını pazarın önde gelen markası haline getirmiştir. Uzman ekip ve teknolojik yeniliklerle müşterilerine geniş bir ürün portföyü sunmaktadır. Sahip olduğu belgelerle kalitesini tescilleyen Florex Çöp Torbaları, sektöre adını altın harflerle yazdırmıştır.

27 KONTEYNER ÇÖP TORBALARI Standart Hantal C Katlama Endüstriyel Hantal C Katlama Endüstriyel 120 Lt. Konteyner C Katlama Endüstriyel 240 Lt. Konteyner C Katlama x 150 cm / 36 mc 100 x 150 cm / 58 mc 90 x 125 cm / 77 mc 120 x 150 cm / 60 mc 10 Adet / 500 gr. 5 Adet / 400 gr. 5 Adet / 400 gr. 5 Adet / 500 gr. 10 Rulo / 100 Adet / 5 kg. 20 Rulo / 100 Adet / 8 kg. 20 Rulo / 100 Adet / 8 kg. 20 Rulo / 100 Adet / 10 kg. 70 Koli 50 Koli 50 Koli 50 Koli KOD 507 KOD 508 KOD 509 KOD 510

28 JUMBO BOY ÇÖP TORBALARI 28 Standart Jumbo Yıldız Katlama Standart Jumbo Gold Yıldız Katlama Ekonomik Jumbo Yıldız Katlama Endüstriyel Jumbo Yıldız Katlama 80 x 110 cm / 27 mc 80 x 110 cm / 37 mc 80 x 110 cm / 43 mc 80 x 110 cm / 49 mc 10 Adet / 220 gr. 10 Adet / 300 gr. 10 Adet / 350 gr. 10 Adet / 400 gr. 20 Rulo / 200 Adet / 4.4 kg. 20 Rulo / 200 Adet / 6 kg. 20 Rulo / 200 Adet / 7 kg. 20 Rulo / 200 Adet / 8 kg. 110 Koli 100 Koli 70 Koli 70 Koli KOD 511 KOD 512 KOD 513 KOD 514

29 JUMBO BOY ÇÖP TORBALARI Profesyonel Jumbo C Katlama Profesyonel Jumbo Gold C Katlama Plus Jumbo C Katlama x 110 cm / 62 mc 80 x 110 cm / 74 mc 90 x 110 cm / 99 mc 10 Adet / 500 gr. 10 Adet / 600 gr. 10 Adet / 800 gr. 20 Rulo / 200 Adet / 10 kg. 20 Rulo / 200 Adet / 12 kg. 10 Rulo / 100 Adet / 8 kg. 50 Koli 50 Koli 64 Koli KOD 515 KOD 516 KOD 517

30 BATTAL BOY ÇÖP TORBALARI 30 Standart Battal Yıldız Katlama Standart Battal Gold Yıldız Katlama Ekonomik Battal Yıldız Katlama Endüstriyel Battal Yıldız Katlama 72 x 95 cm / 22 mc 72 x 95 cm / 37 mc 72 x 95 cm / 48 mc 72 x 95 cm / 63 mc 10 Adet / 140 gr. 10 Adet / 230 gr. 10 Adet / 300 gr. 10 Adet / 400 gr. 24 Rulo / 240 Adet / 3.4 kg. 20 Rulo / 200 Adet / 4.6 kg. 20 Rulo / 200 Adet / 6 kg. 20 Rulo / 200 Adet / 8 kg. 120 Koli 100 Koli 100 Koli 70 Koli KOD 520 KOD 521 KOD 522 KOD 523

31 31

32 BÜYÜK / ORTA / MİNİ BOY ÇÖP TORBALARI 32 Standart Mini Yıldız Katlama Standart Orta Yıldız Katlama Standart Büyük Yıldız Katlama Endüstriyel Orta Yıldız Katlama 72 x 45 cm / 11 mc 55 x 60 cm / 12 mc 65 x 80 cm / 15 mc 55 x 60 cm / 26 mc 40 Adet / 80 gr. 20 Adet / 70 gr. 10 Adet / 70 gr. 20 Adet / 160 gr. 50 Rulo / Adet / 4 kg. 50 Rulo / Adet / 3.5 kg. 50 Rulo / 500 Adet / 3.5 kg. 25 Rulo / 500 Adet / 4 kg. 120 Koli 100 Koli 100 Koli 110 Koli KOD 524 KOD 525 KOD 526 KOD 527

33 BÜYÜK / ORTA / MİNİ BOY ÇÖP TORBALARI Endüstriyel Büyük Yıldız Katlama 33 KOD x 80 cm / 33 mc 10 Adet / 160 gr. 25 Rulo / 250 Adet / 4 kg. 110 Koli

34 tıbbi atık ihtiyaçlarınız için zirvedeki marka 34 Hastanelerde atıkların tanımlanması ve ayrıştırılması için kullanılan baskılı poşetlerdir. Tıbbi Atık, Evsel Atık, Cam Atık baskılı olarak üretilen Florex Medikal Seri ürünler, kısa süre içinde kamu ve özel sektöre ait hastanelerin vazgeçilmez ürünü olmuştur. Kullanım yerinin insan sağlığındaki önemi nedeniyle, Florex Medikal Seri son teknoloji extruder makinalarında yüksek mukavemetle üretilmektedir. Kalite ve sağlamlığı ile fark yaratan Florex Medikal Seri, hastane grubu ürünlerde adını zirveye taşımıştır.

35 35 EVSEL ATIK CAM ATIK özel formülasyonu sayesinde sızdırmaz, akıntı yapmaz, güvenle kullanabilirsiniz!..

36 tıbbi atık ihtiyaçlarınız için zirvedeki marka 36 Florex Tıbbi Atık Torbaları, Resmi Gazete de yayınlanan Tıbbi Atıkların Kontrolü Yönetmeliği nde belirtilen özelliklere göre üretilen Florex Tıbbi Atık Torbaları TSEK belgesine sahiptir. 100 mc olarak üretilmektedir. Çift taban dikişli ve körüksüz olarak üretilmektedir. Her iki yüzünde Uluslararası Biyotehlike amblemi ile DİKKAT TIBBİ ATIK ibaresini taşıyan baskı bulunmaktadır. Sızdırmazlık özelliğine sahiptir. Üretim süresince laboratuar ortamında Sızdırmalık, Düşürme, Yoğunluk, Su Buharı Geçirgenlik Hızı, Opaklık gibi TSEK 313 standardında yer alan bütün deney ve testlerden geçirilmektedir.

37 MEDİKAL SERİ TIBBİ ATIK TORBALARI Tıbbi Atık Baskılı Jumbo Boy C Katlama Tıbbi Atık Baskılı Battal Boy C Katlama Tıbbi Atık Baskılı Büyük Boy C Katlama Tıbbi Atık Baskılı Orta Boy C Katlama 37 KIRMIZI KIRMIZI KIRMIZI KIRMIZI 88 x 110 cm / 100 mc 72 x 95 cm / 100 mc 60 x 85 cm / 100 mc 55 x 60 cm / 76 mc 10 Adet / 500 gr. 10 Adet / 630 gr. 10 Adet / 470 gr. 25 Adet / 575 gr. 10 Rulo / 100 Adet / 5 kg. 10 Rulo / 100 Adet / 6.3 kg. 10 Rulo / 100 Adet / 4.7 kg. 10 Rulo / 250 Adet / 5.8 kg. 70 Koli 64 Koli 100 Koli 100 Koli KOD 529 KOD 530 KOD 531 KOD 532

38 tıbbi atık ihtiyaçlarınız için zirvedeki marka 38 Evsel Atık Torbaları TSE belgesine sahiptir. Hastanelere 100 mc ve 70 mc seçenekleri sunulmaktadır. Çift taban dikişli ve körüksüz olarak üretilmektedir. Her iki yüzünde baskı bulunmaktadır. Sızdırmazlık özelliğine sahiptir. Üretim süresince laboratuar ortamında Sızdırmalık, Düşürme, Opaklık gibi TS EN13592+A1 standardında yer alan bütün deney ve testlerden geçirilmektedir.

39 MEDİKAL SERİ EVSEL ATIK TORBALARI Evsel Atık Baskılı Jumbo Boy C Katlama Evsel Atık Baskılı Jumbo Pro C Katlama Evsel Atık Baskılı Battal Boy C Katlama 39 SİYAH SİYAH SİYAH 80 x 110 cm / 68 mc 80 x 110 cm / 100 mc 72 x 95 cm / 70 mc 10 Adet / 550 gr. 10 Adet / 810 gr. 10 Adet / 440 gr. 20 Rulo / 200 Adet / 11 kg. 10 Rulo / 100 Adet / 8.1 kg. 20 Rulo / 200 Adet / 8.8 kg. 50 Koli 64 Koli 70 Koli KOD 533 KOD 534 KOD 535

40 tıbbi atık ihtiyaçlarınız için zirvedeki marka 40 Florex Cam Atık Torbaları TSE belgesine sahiptir. Hastanelere 100 mc ve 70 mc seçenekleri sunulmaktadır. Çift taban dikişli ve körüksüz olarak üretilmektedir. Her iki yüzünde baskı bulunmaktadır. Sızdırmazlık özelliğine sahiptir. Üretim süresince laboratuar ortamında Sızdırmalık, Düşürme, Opaklık gibi TS EN13592+A1 standardında yer alan bütün deney ve testlerden geçirilmektedir.

41 MEDİKAL SERİ CAM ATIK TORBALARI Cam Atık Baskılı Jumbo Boy C Katlama Cam Atık Baskılı Jumbo Pro C Katlama Cam Atık Baskılı Battal Boy C Katlama 41 MAVİ MAVİ MAVİ 80 x 110 cm / 68 mc 80 x 110 cm / 100 mc 72 x 95 cm / 70 mc 10 Adet / 550 gr. 10 Adet / 810 gr. 10 Adet / 440 gr. 20 Rulo / 200 Adet / 11 kg. 10 Rulo / 100 Adet / 8.1 kg. 20 Rulo / 200 Adet / 8.8 kg. 50 Koli 64 Koli 70 Koli KOD 536 KOD 537 KOD 538

42 ister baskılı isterseniz baskısız yüksek trajlı atlet market poşet imalatı 42 Tesisimizde aylık 600 ton üretilen Florex Atlet Market Poşeti, ülkemizin en seçkin ulusal marketlerine hizmet vermektedir. Baskılı ve baskısız olarak üretilen ürünler, standart 3 ebatta üretilmektedir. Son teknoloji makinalarla yüksek verim ve yüksek kalite ile üretim yapılmaktadır. Tesisimizin; GIDA İLE TEMAS EDEN MADDE VE MALZEMELERİ ÜRETEN İŞYERLERİNE AİT ÇALIŞMA İZNİ VE GIDA SİCİLİ BELGESİ BULUNMAKTADIR.

43 seçkin markalarla, yüksek trajlı kaliteli ürünler!.. 43

44 ister baskılı isterseniz baskısız yüksek trajlı atlet market poşet imalatı 44 SAĞLAM VE DAYANIKLI AMBALAJLARI İLE KOLAY DEPOLAMA

45 ATLET TİPİ MARKET POŞETLERİ Küçük Boy Market Poşet Orta Boy Market Poşet Büyük Boy Market Poşet 45 MAVİ MAVİ MAVİ 40 x 45 cm / 30 mc 45 x 50 cm / 32 mc 50 x 55 cm / 32 mc 200 Adet / gr. 150 Adet / gr. 125 Adet / gr. 10 Paket / Adet / 10 kg. 10 Paket / Adet / 10 kg. 10 Paket / Adet / 10 kg. 50 Koli 50 Koli 50 Koli KOD 536 KOD 537 KOD 538

46 /teslaplastik BİZİ TAKİP EDİN Yeni ürünlerimiz, kampanyalarımız ve bizimle ilgili tüm güncel haberleri takip edebilirsiniz.

47 TESLA PLASTİK VE AMBALAJ SAN. DIŞ TİCARET A.Ş. Osmangazi Mahallesi, Sokak, No: 1/1 Esenyurt, İstanbul / TÜRKİYE T: F: info@teslaplastik.com.tr sosyal medya: /teslaplastik

Bu Döküman Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü'ne aittir. Başkaları tarafından kullanılamaz ve çoğaltılamaz.

Bu Döküman Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü'ne aittir. Başkaları tarafından kullanılamaz ve çoğaltılamaz. FR-YLY-04 İlk Yay.Tarihi : 27 Ekim 28 1 / 14 Malzeme Kodu : JENA076 NEMLI PASPAS SATINALMA BİLGİSİ (ŞARTNAME) (*) 35341 Düzenleme Tarihi : 30/01/2014 NEMLİ PASPAS YEDEĞİ a) Mop pamuklu ipten imal edilmiş

Detaylı

2014-2015 Kurum ve Ürün Katalogu

2014-2015 Kurum ve Ürün Katalogu 2014-2015 Kurum ve Ürün Katalogu 1 Elinizdeki doküman, size 30 senedir sektörün içinde bulunan ince ince işlenerek günümüzdeki seviyelere getirilen MERT Polimer LTD i tanıtmayı amaçlamaktadır. 1988 senesinde

Detaylı

Merkez Tel Fabrika Tel. Gimat 17. Blok No. 515 Macunköy / Ankara 0312 397 64 77-76 İstanbul Yolu 24. km Saray / Ankara 0312 815 41 01

Merkez Tel Fabrika Tel. Gimat 17. Blok No. 515 Macunköy / Ankara 0312 397 64 77-76 İstanbul Yolu 24. km Saray / Ankara 0312 815 41 01 Merkez Tel Fabrika Tel Gimat 17. Blok No. 515 Macunköy / Ankara 031 397 64 77-76 İstanbul Yolu 4. km Saray / Ankara 031 815 41 01 www.katilimas.com.tr katilimas@tr.net.tr Katkılarıyla 5 Mayıs 011'de basılmıştır.

Detaylı

MİSYON VİZYON KALİTE

MİSYON VİZYON KALİTE kaplanplastik.com HAKKIMIZDA 1979 yılında kurulmuş olan kaplan plastik, kurulduğu günden beri izlemiş olduğu yenilikçi, sürdürülebilir ve hep daha iyisini üretme politikası sayesinde Türkiye nin en büyük

Detaylı

Çiğdem Dedeoğlu Design PR. www.aykakapi.com.tr. Çiğdem Dedeoğlu Design PR

Çiğdem Dedeoğlu Design PR. www.aykakapi.com.tr. Çiğdem Dedeoğlu Design PR 2015 Ürün Kataloğu Çiğdem Dedeoğlu Design PR Çiğdem Dedeoğlu Design PR Tarihçe Kaliteli hizmet sloganını kendisine ilke edinen AY-KA KAPI 1992 yılından bu yana Malatya da çelik kapı sektöründe ciddi mesafeler

Detaylı

METAL PARLATICI (PASLANMAZ CELIK YUZEYLER ICIN TEMIZLIK VE BAKIM MALZEMESI)

METAL PARLATICI (PASLANMAZ CELIK YUZEYLER ICIN TEMIZLIK VE BAKIM MALZEMESI) 1 / 12 Malzeme Kodu : JENA026 METAL PARLATICI (PASLANMAZ CELIK YUZEYLER ICIN TEMIZLIK VE BAKIM MALZEMESI) SATINALMA BÝLGÝSÝ (ÞARTNAME) (* 44054 SUAM/DESTEK HİZMETLER BİRİM Düzenleme Tarihi : 17/06/2015

Detaylı

M İ S Y O N U M U Z (GÖREVİMİZ) Teknolojik Gelişmeleri Takip Ederek Türkiye de Kağıt, Matbaa Ambalaj ve Defter Sektöründe Lider Olmak.

M İ S Y O N U M U Z (GÖREVİMİZ) Teknolojik Gelişmeleri Takip Ederek Türkiye de Kağıt, Matbaa Ambalaj ve Defter Sektöründe Lider Olmak. KALİTE POLİTİKASI Müşteri Memnuniyetini İlke Edinerek Ürünlerimizin Kalitesiyle İlk Tercih Edilen Olmak. Kalite Yönetim Sistemimizi Tüm Çalışanlarımızın Katılımı ile Sürekli İyileştirmek. İnsana ve Çevreye

Detaylı

EVSEL ATıK TORBASı SiYAH KÜÇÜK BOY (40*50) TEKNiK ŞARTNAMESi

EVSEL ATıK TORBASı SiYAH KÜÇÜK BOY (40*50) TEKNiK ŞARTNAMESi EVSEL ATıK TORBASı SiYAH KÜÇÜK BOY (40*50) TEKNiK ŞARTNAMESi 1. Torbanın yüzeyi düz.parlak görünümlü olmalı.pütürlü olmamalıdır.. 2. Kolay yırtılmamalı ve delinmemelidir. 3.. Sızdırmaz ve taşınmaya dayanıklı,kaynak

Detaylı

TELKAR. www.telkar.com.tr. "Başarı köklü çözümler üretmektir"

TELKAR. www.telkar.com.tr. Başarı köklü çözümler üretmektir TELKAR www.telkar.com.tr "Başarı köklü çözümler üretmektir" Fetih Mahallesi, Libadiye Caddesi, Sarıkamış Sokak, No:52 Ataşehir, İstanbul, TÜRKİYE Telefon : +90 216 470 86 70 Faks : +90 216 470 99 07 telkar@telkar.com.tr

Detaylı

Tüm ürünlerimiz sağlığa zararlı olmayan, geri dönüşümlü hammaddeler kullanılarak üretilmektedir.

Tüm ürünlerimiz sağlığa zararlı olmayan, geri dönüşümlü hammaddeler kullanılarak üretilmektedir. İDECplast Oto Servis Koruma ürünleri Üretim ve Pazarlama şirketi olarak, Oto servis Koruma ürünleri üretmek üzere yola çıkan şirketimiz faydalı ürünler sunabilmek adına kısa sürede ARGE çalışmalarına önem

Detaylı

doğal LOVE THE WORLD 5

doğal LOVE THE WORLD 5 netpak doğal LOVE THE WORLD 5 Netpak, Turkiye de ambalaj sektörünün liderlerindendir ve kullandığı üretim teknolojilerinde patent ve faydalı modellere sahiptir. Firmamız; çeşitli kuruluşların tanıtım faaliyetleri

Detaylı

MAC PRO ile hız ve tasarım gücümüzü taçlandırdık. Kullanmış olduğumuz programlar lisanslı ve ADOBE belgesi ile tescilledik.

MAC PRO ile hız ve tasarım gücümüzü taçlandırdık. Kullanmış olduğumuz programlar lisanslı ve ADOBE belgesi ile tescilledik. Genç Çözüm Grafik; konusunda deneyimli kadromuzla istek ve beklentilerinizi on yılı aşkın tecrübemizle buluşturarak firmanıza ve markanıza özel grafik tasarımlarımızla siz değerli iş ortaklarımıza çözümler

Detaylı

Hakkımızda Misyon - Vizyon

Hakkımızda Misyon - Vizyon 1 Hakkımızda Etiket ve ambalaj ürünleri sektöründe uzun yıllar geçirmiş olmanın verdiği tecrübe, deneyim ve bilgi birikimini 1998 yılında Otomasyon Etiket Baskı Ambalaj San. ve Tic. Ltd. Şti. ismi altında

Detaylı

ile Saklayın, Koruyun, Sevk Edin...

ile Saklayın, Koruyun, Sevk Edin... HIZLI TÜKETİM ÜRÜNLERİ PAZARLAMA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. ile Saklayın, Koruyun, Sevk Edin... Ürünü dış etkenlerden korumak ve rahat taşınmasını sağlamak için gerekli tüm ambalaj ve paketleme malzemelerini

Detaylı

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA)

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA) Tarih ve Sayı: 28/02/2019-E.3160 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BE6PBA8NS* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Temizlik Malzemesi Alımı Hk. TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ

Detaylı

Gür-Su Plastik San. ve Tic. Ltd. Şti. Kalite Politikam z

Gür-Su Plastik San. ve Tic. Ltd. Şti. Kalite Politikam z 1997 yılında kurulan firmamız Gür-Su Plastik San. ve Tic. Ltd. Şti. Adana Organize Sanayi Bölgesinde açık ve kapalı alan olmak üzere toplam 7000 metrekare üzerinde PVC Atık Su Borusu ve bunlara ait ek

Detaylı

TANITIM KATALOĞU SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM

TANITIM KATALOĞU SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM TANITIM KATALOĞU SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM 2 HAKKIMIZDA Ankara Ostim OSB de 1990 yılında kurulan Yeter Makina, talaşlı imalat amacıyla kurulduktan kısa bir süre sonra parça üretimi ve mekanik sistem üretimine

Detaylı

Temizlik İhtiyaçlarınızda, Ürünleri Yanınızda... APARAT GRUBU ÇÖP TORBALARI TEMİZLİK GEREÇLERİ DETERJAN GRUBU TEMİZLİK KAĞITLARI

Temizlik İhtiyaçlarınızda, Ürünleri Yanınızda... APARAT GRUBU ÇÖP TORBALARI TEMİZLİK GEREÇLERİ DETERJAN GRUBU TEMİZLİK KAĞITLARI HIZLI TÜKETİM ÜRÜNLERİ PAZARLAMA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ Temizlik İhtiyaçlarınızda, Ürünleri Yanınızda... FULL CLEAN, temiz ve hijyenik bir işyeri ortamı yaratmanız için gerekli tüm ihtiyaçlarınızı karşılar;

Detaylı

www.belcamambalaj.com Adres: Orta Mah. Marifet Sok. No. 8/1Kartal / İstanbul İletişim : 0216-383 79 24 ( 3 Hat ) E-Posta : belcam@belcamambalaj.com 0533 746 69 73 2 Bardak Grubu BARDAK GRUBU OZ / CC ÜRÜN

Detaylı

BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ.

BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. Firma Tanıtımı BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. Adres: Telefon: 0232 479 58 10 Faks: 0232 479 25 85 E-Posta: info@bozdagendustri.com Otomotiv sektöründeki güçlü tedarikçiniz. Bozdağ

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ il HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ 1) Çamaşır suyu 1. ph değeri 12,5-14 arasında, sodyum hipoklorit oranı en az %5 olmalıdır.

Detaylı

ST-102 Orta Boy Standart Çöp Torbası ( Siyah ) ST-101 Mini Boy Standart Çöp Torbası ( Seffaf ) ST-104 Büyük Boy Standart Çöp Torbası ( Siyah )

ST-102 Orta Boy Standart Çöp Torbası ( Siyah ) ST-101 Mini Boy Standart Çöp Torbası ( Seffaf ) ST-104 Büyük Boy Standart Çöp Torbası ( Siyah ) Standart Çöp Torbaları ST-1 Mini Boy Standart Çöp Torbası ( Seffaf ) Small Standard Garbage Bag ( Transparent ) ST-2 Orta Boy Standart Çöp Torbası ( Siyah ) Medium Standard Garbage Bag ( Black ) 4 kg 3

Detaylı

Tüm marka ve modeller için Çamaşırhane Ekipmanları

Tüm marka ve modeller için Çamaşırhane Ekipmanları Tüm marka ve modeller için Çamaşırhane Ekipmanları YATAKLI VE SİLİNDİR ÜTÜ KEÇELERİ SARGI VE KAYDIRMAZLIK BANTLARI VERİCİ VE BESLEME BANTLARI KATLAMA BANTLARI KLAVUZ ÜTÜ ŞERİTLERİ KONVEYOR BANTLAR ÜTÜ

Detaylı

Biz Kimiz! Misyon & Vizyon

Biz Kimiz! Misyon & Vizyon DKP SİYAH KANAL Biz Kimiz! 2004 Yılında Havalandırma sektöründe siz değerli müştelerimize hizmet vermek üzere kurulan firmamız kuruluşundan itibaren dürüst kaliteli uygun fiyat politikasını prensip edinmiş

Detaylı

Doğru Çözüm. www.ozgurdokum.com.tr

Doğru Çözüm. www.ozgurdokum.com.tr Doğru Çözüm MADEN MAKİNE İNŞAAT TAAHHÜT MÜMESSİLLİK SAN. TİC. İTHALAT VE İHRACAT LTD. ŞTİ. Adres: ASO 2. ve 3. OSB Alcı Mah. 2000. Cad. No: 8 Sincan / ANKARA Tel: 0312 267 12 10-641 40 10 Faks: 0312 267

Detaylı

TRANSMİKSER İMALATI MAKİNA ve İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ

TRANSMİKSER İMALATI MAKİNA ve İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ İMALATI MAKİNA ve İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ www.kardemmakine.com İMALATI MAKİNA ve İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ 2005 yılında Ankara nın önemli sanayi bölgelerinden biri olan Sarayköy de kurulan Kardem Makine transmikser

Detaylı

KALİTEDE ÖNCÜ KURULUŞ ÜNALLAR İNŞAAT KENDİ SEKTÖRÜNDE LİDER MARKALARI KALİTELİ HİZMET ANLAYIŞIYLA TÜKETİCİSİNE SUNMAKTAN MUTLULUK DUYAR

KALİTEDE ÖNCÜ KURULUŞ ÜNALLAR İNŞAAT KENDİ SEKTÖRÜNDE LİDER MARKALARI KALİTELİ HİZMET ANLAYIŞIYLA TÜKETİCİSİNE SUNMAKTAN MUTLULUK DUYAR KALİTEDE ÖNCÜ KURULUŞ ÜNALLAR İNŞAAT KENDİ SEKTÖRÜNDE LİDER MARKALARI KALİTELİ HİZMET ANLAYIŞIYLA TÜKETİCİSİNE SUNMAKTAN MUTLULUK DUYAR ÜNALLAR İNŞAAT, yurt içinde tamamlamış olduğu projelerle ve yeterli

Detaylı

2012 Fiyat Listesi. * gömme rezervuarlar * kontrol panelleri * cam rezervuar * rezervuar iç takımları * klozet, bide, lavabo ve pisuar montaj setleri

2012 Fiyat Listesi. * gömme rezervuarlar * kontrol panelleri * cam rezervuar * rezervuar iç takımları * klozet, bide, lavabo ve pisuar montaj setleri 2012 Fiyat Listesi * gömme rezervuarlar * kontrol panelleri * cam rezervuar * rezervuar iç takımları * klozet, bide, lavabo ve pisuar montaj setleri HAKKIMIZDA EN İYİSİNİ İSTEYENLER İÇİN : Key Teknik in,

Detaylı

Yaşam Tarzınıza Açılan Farklı Kapılar

Yaşam Tarzınıza Açılan Farklı Kapılar Yaşam Tarzınıza Açılan Farklı Kapılar LUCENTIST, alışılagelmiş mobilya anlayışından daha farklı ve özel olarak; yüksek kaliteli, zarif, şık ve lüks Pleksiglas mobilyaları sizlere sunmaktan gurur duymaktadır.

Detaylı

Netpak; hijyenik, çevre dostu üretimi ile sağlık ve sosyal değerlere gösterdiği saygıdan ötürü tercih edilen bir tedarikçidir.

Netpak; hijyenik, çevre dostu üretimi ile sağlık ve sosyal değerlere gösterdiği saygıdan ötürü tercih edilen bir tedarikçidir. NETPAK.COM.TR Netpak, Turkiye de ambalaj sektorunun liderlerindendir ve kullandigi uretim teknolojilerinde patent ve faydali modellere sahiptir. Firmamız; çeşitli kuruluşların tanıtım faaliyetleri için

Detaylı

www.belcamambalaj.com Adres: Orta Mah. Marifet Sok. No. 8/1Kartal / İstanbul İletişim : 0216-383 79 24 ( 3 Hat ) E-Posta : belcam@belcamambalaj.com 2 Bardak Grubu BARDAK GRUBU OZ / CC ÜRÜN KOLİ / ADET

Detaylı

FERMO ÇİT ÜRÜNLERİ İSTANBUL SATIŞ MAĞAZASI

FERMO ÇİT ÜRÜNLERİ İSTANBUL SATIŞ MAĞAZASI İSTANBUL FERMO ÇİT ÜRÜNLERİ İSTANBUL SATIŞ MAĞAZASI 1 İÇİNDEKİLER FERMO PANEL ÇİT FERMO ÇİMLİ ÇİT FERMO HELEZON ÇİT TELİ VE BETON DİREK FERMO ALTIGEN ÖRME ÇİT TELİ FERMO DİKENLİ TEL FERMO KÜMES TELİ DİĞER

Detaylı

ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ HAKKIMIZDA ANKARA PROFESYONEL

Detaylı

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ PREFABRİK YAPI ŞANTİYE KATALOĞU

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ PREFABRİK YAPI ŞANTİYE KATALOĞU 1 PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ PREFABRİK YAPI ŞANTİYE KATALOĞU 2 HAKKIMIZDA AR-GE ve ÜR-GE çalışmaları ile geliştirdiği yeni teknoloji ve farklı tasarımlarının sağladığı avantajlarla donatılan ürünleri ile

Detaylı

Doğuş Kimya. Temizlik Ürünleri İmalat ve Pazarlama. Tertemiz bir hayat için... FBM. samde. Temizlik & Hijyen. Temizlik Ürünleri. www.doguskimya.

Doğuş Kimya. Temizlik Ürünleri İmalat ve Pazarlama. Tertemiz bir hayat için... FBM. samde. Temizlik & Hijyen. Temizlik Ürünleri. www.doguskimya. Doğuş Kimya Temizlik Ürünleri İmalat ve Pazarlama Tertemiz bir hayat için... FBM Temizlik & Hijyen Temizlik Ürünleri www.doguskimya.com Ürün Kataloğu başlarken 2003 yılında faaliyete başlayan Doğuş Kimya

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU Product Catalog

ÜRÜN KATALOĞU Product Catalog ÜRÜN KATALOĞU Product Catalog Hakkımızda Firmamız, 1998 yılından bu yana sağlık sektöründe kullanılan kesici ve delici atık kutuları, kan ve idrar-gaita taşıma setleri, tıbbi atık torba çeşitleri üretimi

Detaylı

DETAY SANAYİ BIÇAKLARI

DETAY SANAYİ BIÇAKLARI DETAY SANAYİ BIÇAKLARI ÜRÜN TANITIM KATALOĞU Dik Dolum Paketleme Bıçakları Volumetrik dolum yapılan ürünlerde ( toz, granül.vs) kullanılır. Paketlemesi gerçekleştirilen ürünler; Hazır Kahve, Deterjan,

Detaylı

ENFEKSİYON KONTROLÜNDE TIBBİ ATIK YÖNETİMİ

ENFEKSİYON KONTROLÜNDE TIBBİ ATIK YÖNETİMİ ENFEKSİYON KONTROLÜNDE TIBBİ ATIK YÖNETİMİ Dr. Kaya Süer Yakın Doğu Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Atık Her atık çöp değildir. Geri dönüşüm kavramı Kağıt Karton

Detaylı

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Adnan İğnebekçili

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Adnan İğnebekçili Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Adnan İğnebekçili Değerli basın mensupları, Hoş geldiniz Bu yıl, Ülkemizin ilk Sanayi dalı, kalkınma ve büyümemizin en önemli lokomotif güçlerinden

Detaylı

ERBEK KALIP PLASTİK SAN.TİC. A.Ş.

ERBEK KALIP PLASTİK SAN.TİC. A.Ş. ERBEK KALIP PLASTİK SAN.TİC. A.Ş. MÜKEMMEL KALİTE 1 Firma Profili KuruluşYılı : 2008 Yeri : Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi BURSA Firma Türü : Anonim Şirket Ciro : 4.000.000 Euro / Yıl Toplam Alan : 5.000

Detaylı

5 1. $ 7 $ / 2 à 8 / P R O D U C T C A T A L O G

5 1. $ 7 $ / 2 à 8 / P R O D U C T C A T A L O G / PRODUCT CATALOG HAKKIMIZDA ABOUT US mand. Palette Strech Film & Band Palette Strech Film PE 300x205x525 1 Adet Palette Strech Film 50 cm / 300 m PE 17 mic. 310x205x525 23 mic. 340x225x525 1 Adet Palette

Detaylı

ATIKLAR ÇÖP DEĞİL, GELECEKTİR. GERİ DÖNÜŞÜM ÜNİTELERİ & ÇÖP KUTULARI ÇEVRE DOSTU ÜRETİM

ATIKLAR ÇÖP DEĞİL, GELECEKTİR. GERİ DÖNÜŞÜM ÜNİTELERİ & ÇÖP KUTULARI ÇEVRE DOSTU ÜRETİM ATIKLAR ÇÖP DEĞİL, GELECEKTİR. GERİ DÖNÜŞÜM ÜNİTELERİ & ÇÖP KUTULARI ÇEVRE DOSTU ÜRETİM Yaşanılabilir bir Dünya için el ele! sloganını benimseyen misyonumuzla; Ülkemizde çevre bilincini arttırmak ve sürekliliği

Detaylı

w w w. a y p e k. co m. t r

w w w. a y p e k. co m. t r www.aypek.com.tr HAKKIMIZDA Firmamız, 1995 yılında kurulmuş olup Bursa Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi nde 4000 m2 lik kapalı alana sahip bir fabrikada üretimine başlamıştır. Ar-Ge faaliyetlerine İngiltere

Detaylı

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ 2015 YILI KATALOĞU

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ 2015 YILI KATALOĞU PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ 2015 YILI KATALOĞU 1 HAKKIMIZDA AR-GE ve ÜR-GE çalışmaları ile geliştirdiği yeni teknoloji ve farklı tasarımlarının sağladığı avantajlarla donatılan ürünleri ile şantiye taleplerinizi

Detaylı

Tek Kullanımlık Temizlik Sarf Ürünleri

Tek Kullanımlık Temizlik Sarf Ürünleri Tek Kullanımlık Temizlik Sarf Ürünleri Konteyner Çöp Torbaları Ürün Adı Endüstriyel Kod 9227256 9227257 Renk Siyah Mavi Ebat (cm) 120x150 120x150 Kalınlık (micron) 34,0 34,0 Rulo ağırlığı (gr) 1.130

Detaylı

Market Arabası bizim işimiz...

Market Arabası bizim işimiz... MARKET ARABASI & EKİPMANLARI MARKET ARABASI & EKİPMANLARI Firmamız gerek teknoloji ve ekipman, gerekse iş gücü ve hizmet anlayışı ile her geçen gün kendini yenileyen ve ilerleyen prensipleri ilke olarak

Detaylı

KALİTE POLİTİKAMIZ. www.livakalip.com

KALİTE POLİTİKAMIZ. www.livakalip.com Tarihçemiz; Kalıp üreticisi olarak Liva kalıp, 1993 yılından beri farklı fabrikalarda özellikle otomotiv plastik kalıpları üzerine imalat bölümlerinde çalışmış ve buradaki bilgi birikimiyle kalıp imalatı

Detaylı

HAKKIMIZDA ERKA ENDÜSTRİYEL kurulduğu ilk günden itibaren yılların verdiği deneyimle kağıt ve temizlik sektöründe kaliteli hizmet anlayışını hep ön

HAKKIMIZDA ERKA ENDÜSTRİYEL kurulduğu ilk günden itibaren yılların verdiği deneyimle kağıt ve temizlik sektöründe kaliteli hizmet anlayışını hep ön HAKKIMIZDA ERKA ENDÜSTRİYEL kurulduğu ilk günden itibaren yılların verdiği deneyimle kağıt ve temizlik sektöründe kaliteli hizmet anlayışını hep ön planda tutmuştur. Güçlü, zengin ve kaliteli ürün yelpazesiyle

Detaylı

1983 yılında kurulan firmamız, inşaat. sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini

1983 yılında kurulan firmamız, inşaat. sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini İnşaat Ltd. Şti. 1 2 1983 yılında kurulan firmamız, inşaat sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini ve bilgi birikimini hem sektörün gelişimi için harcamakta hem

Detaylı

Güçlü Hedefler İçin Her Zaman

Güçlü Hedefler İçin Her Zaman Güçlü Hedefler İçin Her Zaman OTOMOTİV SANAYİ MAKİNA VE YEDEK PARÇA İMALATÇILARI ISITMA, SOĞUTMA, HAVALANDIRMA VE KLİMA SANAYİ ENDÜSTRİYEL MUTFAK PANO VE TABELA İMALATÇILARI RAF VE RAF AKSESUAR İMALATÇILARI

Detaylı

ERBEK KALIP PLASTİK SAN.TİC. A.Ş.

ERBEK KALIP PLASTİK SAN.TİC. A.Ş. ERBEK KALIP PLASTİK SAN.TİC. A.Ş. MÜKEMMEL KALİTE 1 Firma Profili KuruluşYılı : 2008 Yeri : Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi BURSA Firma Türü : Anonim Şirket Ciro : 5.000.000 Euro / Yıl Toplam Alan : 5.000

Detaylı

TERMAL TRANSFER RİBON YIKAMA TALİMATI KODLAMA ŞERİDİ

TERMAL TRANSFER RİBON YIKAMA TALİMATI KODLAMA ŞERİDİ TERMAL TRANSFER RİBON YIKAMA TALİMATI KODLAMA ŞERİDİ A Premium Wax A Permium Wax, düşük enerjide mürekkep yoğunluğu sayesinde mükemmel baskı kalitesi verir. Yüksek duyarlılıktaki bu ribon, hızlı ve net

Detaylı

REDLINE HVAC ++ PROLINE.

REDLINE HVAC ++ PROLINE. REDLINE HVAC ++ PROLINE www.gaztekmakina.com.tr Kaynaklı İmalat Sektöründe Üretim Yapan Siz Değerli Müşterilerimizin Üretim Standartlarını Geliştirmek Amacı İle Kaliteli, Hızlı Ve Ekonomik Çözümler Sunan

Detaylı

CİNSİ EBADI AMBALAJ FİYATI SIRA KOD NO NO

CİNSİ EBADI AMBALAJ FİYATI SIRA KOD NO NO CİNSİ EBADI AMBALAJ FİYATI SIRA KOD NO NO B E Z G R U B U 1 TBG001 KARELİ BEZ KÜÇÜK 40x45 DÜZİNE 5,00 TL 2 TBG002 KARELİ BEZ BÜYÜK 50x55 DÜZİNE 7,50 TL 3 TBG003 FLANEL RENKLİ TOZBEZİ 30x40 DÜZİNE 6,25

Detaylı

ş i r k e t l e r g r u b u Profesyonel bir anlayış ve uzman bir kadroyla önemli bir müşteri kitlesine hizmet veriyoruz. gelişim içinde olan iş dünyasında zamanın ritmini yakalamak, ancak yeni fikirler

Detaylı

Kurumsal Politikamız. Hakkımızda

Kurumsal Politikamız. Hakkımızda 2014 Katalog 1 Hakkımızda Yükseller Metal, Türkiye ve uluslararası alüminyum pazarında üretim, ticaret ve satış alanlarında faaliyet göstermektedir. Firmamız ISO 9001 sertifikalı olup, alüminyum alanında

Detaylı

VİNÇLER VE KALDIRMA MAKİNALARI

VİNÇLER VE KALDIRMA MAKİNALARI VİNÇLER VE KALDIRMA MAKİNALARI 1991 yılında İstanbul'da kurulan şirketimiz özellikle elektromekanik techizatlar, vinçler, kaldırma ve basınçlı hava sistemleri konusunda uzmanlaşmıştır. ERA, ağır endüstrinin

Detaylı

Fabrika: Kütahya Org. San. Böl. 6.cad. No:15 / KÜTAHYA /TÜRKİYE Tel: +90 274 266 25 72 / 79 Fax: +90 274 266 25 76 info@viggroup.com.

Fabrika: Kütahya Org. San. Böl. 6.cad. No:15 / KÜTAHYA /TÜRKİYE Tel: +90 274 266 25 72 / 79 Fax: +90 274 266 25 76 info@viggroup.com. w w w. s k - c w. c o m Fabrika: Kütahya Org. San. Böl. 6.cad. No:15 / KÜTAHYA /TÜRKİYE Tel: +90 274 266 25 72 / 79 Fax: +90 274 266 25 76 info@viggroup.com.tr VIG Metal, alüminyum ve magnezyum gibi haf

Detaylı

AHZIRLAYANLAR. 2009463008 Cemre Benan Arslan 2008463095 Burcu Şahin 2005463066 A. Eren Öztürk

AHZIRLAYANLAR. 2009463008 Cemre Benan Arslan 2008463095 Burcu Şahin 2005463066 A. Eren Öztürk AHZIRLAYANLAR 2009463008 Cemre Benan Arslan 2008463095 Burcu Şahin 2005463066 A. Eren Öztürk Bu araştırmamızda size kurumsal ve geleneksel olarak yönetilen iki firmanın ücret, ücret belirleme ve ücretin

Detaylı

YurtbaY Şİrketler Grubu.Ş.

YurtbaY Şİrketler Grubu.Ş. Yurtbay Şİrketler Grubu.Ş. Mutluluğa Mutluluğa açılan kapı YURTBAY ŞİRKETLER GRUBU Süreklİ ve sürdürülebilir büyümesini tescilleyen, Türkİye nin 507. büyük sanayi kuruluşu. Yurtbay Yapı A.Ş., Yurtbay Şirketler

Detaylı

ELAZIĞ KADIN EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİ Doğukent Mah. Semaver Sok. No: 42. Tel: 0 424 2247519 23-009-034

ELAZIĞ KADIN EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİ Doğukent Mah. Semaver Sok. No: 42. Tel: 0 424 2247519 23-009-034 DOĞRUDAN TEMĠN ĠLANI ELAZIĞ KADIN EĞITIM VE KÜLTÜR DERNEĞI Elazığ ili SODES Annem de Benim Okulumda Projesi kapsamında Temizlik Materyalleri alımına ilişkin SODES 2012 Uygulama Esas ve Usullerinin Madde

Detaylı

Formplast üretimli her ürün çok titiz ve sabırlı bir çalışmanın ürünüdür ve kalitesi uluslararası belgeler ile onaylanmıştır.

Formplast üretimli her ürün çok titiz ve sabırlı bir çalışmanın ürünüdür ve kalitesi uluslararası belgeler ile onaylanmıştır. E N D Ü S T R İ Y E L Y A L I T I M D A Ç Ö Z Ü M O R T A Ğ I N I Z HAKKIMIZDA Formplast 1991 yılından bu yana, yarı mamul olarak ithal ettiği yalıtım malzemeleri ve yapışkanları kendi tesislerinde müşterilerin

Detaylı

Arangül Plastik ve Kalıp Sanayi Firması 1982 Yılında Kurulmuş Köklü Bir Firmadır.En İyi Kaplin Vana Üretimi Yanı Sıra...

Arangül Plastik ve Kalıp Sanayi Firması 1982 Yılında Kurulmuş Köklü Bir Firmadır.En İyi Kaplin Vana Üretimi Yanı Sıra... HAKKIMIZDA Arangül Firması 1982 Yılında Kurulmuş Köklü Bir Firmadır. Özellikle Zorlu Geçen Son 5 Yıl Boyunca Tamamı Kendi Bünyemizden Mütehitiğini Mimarlığını Yaptığımız Bitirmiş Olduğumuz Toplam 36.000metre

Detaylı

içten dışa sizi yansıtır!

içten dışa sizi yansıtır! içten dışa sizi yansıtır! 2014 ürün kataloğu index Hakkımızda Kare- Dikdörtgen Oval Yuvarlak............ 2 3-8 9-12 13-16 Hakkımızda Hakkımızda Türkiye'nin ve Avrupa'nın lider ambalaj üreticilerinden

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU. Bayrakdar Ticaret / Sarigazi VD Mehmet Akif Mah. Tezcan Cad. No:7/C Ümraniye - İstanbul

ÜRÜN KATALOĞU. Bayrakdar Ticaret / Sarigazi VD Mehmet Akif Mah. Tezcan Cad. No:7/C Ümraniye - İstanbul ÜRÜN KATALOĞU Bayrakdar Ticaret / Sarigazi VD -33163542940 Mehmet Akif Mah. Tezcan Cad. No:7/C Ümraniye - İstanbul info@bayplas.com - Tarihçemiz Bayraktar Ticaret 1985 yılında İstanbul'da kurulmuştur.

Detaylı

Doğayı plastikten korumanın en iyi yolu, plastiği tekrar ve yıllar boyu kullanmaktır. bio

Doğayı plastikten korumanın en iyi yolu, plastiği tekrar ve yıllar boyu kullanmaktır. bio Doğayı plastikten korumanın en iyi yolu, plastiği tekrar ve yıllar boyu kullanmaktır. bio bio Geri dönüşümün bahçelere armağanı bio Doğayla en uyumlu bahçe mobilyası: biogardelia biogardelia ürünleri,

Detaylı

Ürün Kataloğu www.guloglu.com.tr

Ürün Kataloğu www.guloglu.com.tr Ürün Kataloğu www.guloglu.com.tr sağlıklı ambalaj, profesyonel hizmet GÜLOĞLU PLASTİK 1975 yılında GÜLOĞLU TİCARET adıyla kurulmuş olan firma sektöre teneke baca armatürü ve soba malzemeleri imalatı ile

Detaylı

Tel : Web site :

Tel : Web site : E-mail : info@ahss.com.tr Tel : 0 216 527 1829 Web site : www.agaoglusilah.com.tr Ağaoğlu Havacılık ve Savunma Sanayi 2018 HAKKIMIZDA 2011 yılında silah yan sanayisine parça imalatı yapmak amacıyla kurulan,

Detaylı

BİZ KİMİZ

BİZ KİMİZ BİZ KİMİZ İstanbul Hadımköy de kurduğumuz fabrikamızda en yeni teknoloji makinalar ve uzman yönetim kadrolarımız ile sizlere bu güne kadar paslanmaz alanında hizmet vermiş, bu alanda yaptığımız yatırımlarla

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU Product Catalogue

ÜRÜN KATALOĞU Product Catalogue BİSENLER KURUYEMİŞ GIDA SAN. ve TİC. LTD.ŞTİ. İstasyon Mahallesi Organize Sanayi Bölgesi ADRES 1.Bulvar No:19 - Artuklu / MARDİN info@bisenler.com.tr 0(482) 212 45 78 TELEFON KURUYEMİŞ - HELVA - ŞEKERLEME

Detaylı

MMM ERBA MAKİNA A.Ş. TANITIM DOSYASI

MMM ERBA MAKİNA A.Ş. TANITIM DOSYASI TANITIM DOSYASI 1 HAKKIMIZDA Firmamız 2001 yılında ERBA MAKİNA LTD. ŞTİ olarak kurulmuş olup firma adı 2007 yılında MMMERBA MAKİNA A.Ş. olarak değişmiştir. Firmamız Yenikent Sanayi Sitesinde 60 m2 lik

Detaylı

DOĞRU PROJELER DOĞRU ADIMLAR.

DOĞRU PROJELER DOĞRU ADIMLAR. DOĞRU PROJELER DOĞRU ADIMLAR www.insayyapi.com Herşey hayal etmekle başlar... Geleceğimize kalıcı eserler bırakmak adına tüm gücümüzle çalışıyoruz. Değer katan yapılar inşa eder... İnsay Yapı Grubumuzun

Detaylı

ideaambalaj Köşe Koruyucular İhtiyaca göre istenilen tüm ebatlarda hazırlanabilen karton köşe koruyucular.

ideaambalaj Köşe Koruyucular İhtiyaca göre istenilen tüm ebatlarda hazırlanabilen karton köşe koruyucular. Köşe Koruyucular İhtiyaca göre istenilen tüm ebatlarda hazırlanabilen karton köşe koruyucular. L Köşe Koruyucular U Köşe Koruyucular Yuvarlak Sarım Köşe Koruyucular Kilitli Köşe Koruyucular Ara Kartonlar

Detaylı

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü KATI ATIKLARIN İKİLİ TOPLANMASINA İLİŞKİN GENELGE TASLAĞI Demet ERDOĞAN Çevre ve Şehircilik Uzmanı ANTALYA, 2012 Amaç Sürdürülebilir bir entegre

Detaylı

Lojistik ve Depolama Çözümleri

Lojistik ve Depolama Çözümleri Lojistik ve Depolama Çözümleri Hakkımızda MLA Logistics olarak sektörümüzde ki tecrübelerimizin bize kattığı duyarlılığı her alanda korumayı amaç edinmiş yapımız ve siz değerli müşterilerimizle uzun soluklu

Detaylı

Hakkımızda AR & GE. Anahtar Teslim Tesis Proje Çözümleri. Proses İyileştirme. Danışmanlık. Uluslararası Etkinlikler GMP - GDP.

Hakkımızda AR & GE. Anahtar Teslim Tesis Proje Çözümleri. Proses İyileştirme. Danışmanlık. Uluslararası Etkinlikler GMP - GDP. Hakkımızda Quality Academia kurulduğu 2007 yılından bugüne kadar İlaç, Biyoteknoloji, Gıda & İçecek, Tıbbi Cihaz, Hastane & Laboratuvar vb. alanlarındaki Ulusal ve Uluslararası pek çok kuruluşa sayısız

Detaylı

GOLDBERG BUHARLI STERİLİZASYON CİHAZLARI (OTOKLAV)

GOLDBERG BUHARLI STERİLİZASYON CİHAZLARI (OTOKLAV) BUHARLI STERİLİZASYON CİHAZLARI (OTOKLAV) ÇAĞI YAKALAYAN TEKNOLOJİ / Misyonumuz Vizyonumuz Etkinlik, dürüstlük ve kurumsal verimliliğimiz ile müşterilerimize, çalışanlarımıza, topluma ve çevreye kattığımız

Detaylı

TSE ve RAL-GZ 607/03 belgeleri alınmış olan ürünlerin ISO 9001 ve ISO 9000 kalite yönetim sistemi üzerinde çalışmalar başlatılmıştır.

TSE ve RAL-GZ 607/03 belgeleri alınmış olan ürünlerin ISO 9001 ve ISO 9000 kalite yönetim sistemi üzerinde çalışmalar başlatılmıştır. ACCADO, 2009 yılında Türkiye deki PVC Pencere ve Kapı sektöründeki kuruluşların koşulsuz müşteri memnuniyetlerini ve beklentilerini karşılayabilmek üzere 8000 m² kapalı alanda Antalya da kuruldu. Teknoloji

Detaylı

22 Haziran - 31 Temmuz 2015 tarihleri arasında geçerlidir.

22 Haziran - 31 Temmuz 2015 tarihleri arasında geçerlidir. 22 Haziran - 31 Temmuz 2015 tarihleri arasında geçerlidir. G2M_08_15_GidaDisi_insert12.indd 1 18.06.2015 17:55 3M Ürünleri 3M Yer Pedleri 35 cm 3M Yer Pedleri 51 cm 3M Yer Pedleri 43 cm 16, 18, 32 23,72

Detaylı

TEMİZLİK MALZEMESİ LİSTESİ

TEMİZLİK MALZEMESİ LİSTESİ TEMİZLİK MALZEMESİ LİSTESİ 1 30 ADET ÇAMAŞIR SUYU 1'LT LİK 2 50 ADET SIVI BULAŞIK DETERJANI 1,5 LT'LİK 3 20 ADET SIVI BULAŞIK MAKİNASI DETERJANI 2,5 LT'LİK 4 20 ADET SIVI ÇAMAŞIR MAKİNASI DETERJANI 4 LT'LİK

Detaylı

PAKETLİ KURUYEMİŞ İŞ ZEKASINI KULLANIYOR TADIM BÜTÇE PLANLAMA VE RAPORLAMA UYGULAMALARI

PAKETLİ KURUYEMİŞ İŞ ZEKASINI KULLANIYOR TADIM BÜTÇE PLANLAMA VE RAPORLAMA UYGULAMALARI PAKETLİ KURUYEMİŞ İŞ ZEKASINI KULLANIYOR TADIM BÜTÇE PLANLAMA VE RAPORLAMA UYGULAMALARI TADIM HAKKINDA Türkiye de ambalajlı kuruyemiş tüketimi,1971 yılında Tadım la başladı. Kuruyemiş keyfini ilk kez sağlık

Detaylı

INDEX - İÇİNDEKİLER 1 - HAKKIMIZDA REFERANSLAR A - ISITMA SOĞUTMA... B - ELEKTRİK ELEKTRONİK... C - BEYAZ EŞYA... D - OTOMOTİV...

INDEX - İÇİNDEKİLER 1 - HAKKIMIZDA REFERANSLAR A - ISITMA SOĞUTMA... B - ELEKTRİK ELEKTRONİK... C - BEYAZ EŞYA... D - OTOMOTİV... INDEX - İÇİNDEKİLER 1 - HAKKIMIZDA... 1 2 - REFERANSLAR A - ISITMA SOĞUTMA... B - ELEKTRİK ELEKTRONİK... C - BEYAZ EŞYA... D - OTOMOTİV... 2 3 4 5 3 - İZMİR KALIP FABRİKA A - KALIP İŞLETMESİ... B - PRES

Detaylı

Kalplerde Büyüyen Bir Marka

Kalplerde Büyüyen Bir Marka BİZ KİMİZ? Kalplerde Büyüyen Bir Marka 1950 yılında Dr. Cevdet Tuna tarafından kuruldu. 65 yıllık bir marka 123 ülkede 5 kıtada 0-77 yaş aralığında 360 milyon kullanıcıyla 2000 çeşit ürünle hizmet veriyor.

Detaylı

ÖZLEM MATBAACILIK VE REKLAMCILIK LTD. ŞTİ.

ÖZLEM MATBAACILIK VE REKLAMCILIK LTD. ŞTİ. hakkımızda 16.05.1985 yılında İstanbul Cağaloğlu nda kurulan firmamız ilerleyen zamanla birlikte gelişip güçlenmiş ve 24.03.1995 yılında ÖZLEM MATBAACILIK VE REKLAMCILIK LTD. ŞTİ. adını alarak matbaacılık

Detaylı

mayzen@mayzen.com.tr KURUMSAL Firmamız 1996 yılında Sn. ATAMAY ELLERGEZEN tarafından kurulmuştur. ATAMAY ELLERGEZEN Oyak Renault fabrikasının kuruluşunda bulunmuş, daha sonra otomotiv yan sanayinde birçok

Detaylı

01 Eylül - 30 Ekim 2015 tarihleri arasında geçerlidir.

01 Eylül - 30 Ekim 2015 tarihleri arasında geçerlidir. 01 Eylül - 30 Ekim 2015 tarihleri arasında geçerlidir. 3M Ürünleri 3M Yer Pedi Kahve 28 cm > 1x1 3M Yer Pedleri 35 cm 3M Yer Pedleri 43 cm 3M Yer Pedleri 51 cm 13, 05 3M Yer Pedi Scotch Brite Beyaz 28

Detaylı

TDM BUMESH TARIM MAKİNALARI TECHNICS.

TDM BUMESH TARIM MAKİNALARI TECHNICS. BUMESH TECHNICS & TDM TARIM MAKİNALARI Tamamen Kendi Mühendislerimiz Tarafından Dizayn Edilen BALYA MAKİNASI MARKASI UTM UTM TARIM MAKİNALARI A.Ş. 2014 yılında, kurucuları ve personelinin uzun yıllara

Detaylı

H A K K I M I Z D A. www.encmetal.com

H A K K I M I Z D A. www.encmetal.com www.encmetal.com H A K K I M I Z D A Firmamız 1984 yılından itibaren Ankara'da Erdal Madencilik Met. San. Tic. Ltd. Şti hurda metal ve maden sektöründe faaliyetlerini sürdürmektedir. başarısını daha ileriye

Detaylı

OMS GROUP GIDA Markasıdır

OMS GROUP GIDA Markasıdır Mossa bir SOĞUK & SICAK TOZ İÇECEKLER OMS GROUP GIDA Markasıdır MUTFAK YARDIMCI ÜRÜNLERI BULYON & ÇEŞNILER ÖZEL TASARIM HEDİYELİK ÜRÜNLER ÖZEL BESLENME AMAÇLI GIDALAR 2 OMS GROUP GIDA BİZ KİMİZ? OMS GROUP

Detaylı

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Seçiminiz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Fonte Group 2016'da kurulmuş

Detaylı

ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ HAKKIMIZDA ANKARA PROFESYONEL MAKİNA ; yenilikçi, istihdam ve gelir arttırıcı projeleri ile kuruluşların rekabet güçlerini

Detaylı

770 LİTRE SICAK DALDIRMA GALVANİZLİ ÇÖP KONTEYNERİ 770 LITERS OF HOT GALVANIZED GARBAGE CONTAINER TEKNİK ÖZELLİKLER:

770 LİTRE SICAK DALDIRMA GALVANİZLİ ÇÖP KONTEYNERİ 770 LITERS OF HOT GALVANIZED GARBAGE CONTAINER TEKNİK ÖZELLİKLER: 770 LİTRE SICAK DALDIRMA GALVANİZLİ ÇÖP KONTEYNERİ 770 LITERS OF HOT GALVANIZED GARBAGE CONTAINER 1. Gövde 2 mm. tek parça saçtan kıvrılıp gövde ve yanlar preslenerek mukavemeti arttırılmıştır. Gövde yanı

Detaylı

YALÇIN PLASTİK Kaliteli ve Ekonomik Çözümler Sunar TAŞIMA-İSTİFLEME KASALARI PLASTİK PALETLER

YALÇIN PLASTİK Kaliteli ve Ekonomik Çözümler Sunar TAŞIMA-İSTİFLEME KASALARI PLASTİK PALETLER YALÇIN PLASTİK Kaliteli ve Ekonomik Çözümler Sunar TAŞIMA-İSTİFLEME KASALARI PLASTİK PALETLER 2007 Kaliteli ve Ekonomik Çözümler Sunar. YALÇIN PLASTİK YALÇIN PLASTİK Kaliteli ve Ekonomik Çözümler Sunar

Detaylı

TELKAR. www.telkar.com.tr. "Başarı köklü çözümler üretmektir"

TELKAR. www.telkar.com.tr. Başarı köklü çözümler üretmektir TELKAR www.telkar.com.tr "Başarı köklü çözümler üretmektir" Fetih Mahallesi, Libadiye Caddesi, Sarıkamış Sokak, No:52 Ataşehir, İstanbul, TÜRKİYE Telefon : +90 216 470 86 70 Faks : +90 216 470 99 07 telkar@telkar.com.tr

Detaylı

Tanıtım. Tesisimiz 10 MW/yıl Kapasiteye sahiptir.

Tanıtım. Tesisimiz 10 MW/yıl Kapasiteye sahiptir. Tanıtım ATSCO SOLAR PANEL bir Solar Teknoloji firması olarak İngiltere ve Türkiye de Türk-İngiliz ortaklığı ile Şubat 2011 tarihinde kurulmuştur. Şirket olarak hedefimiz global müşterilerimize yüksek kaliteli

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hemşirelik Hizmetleri Müdürlüğü Hizmet İçi Eğitim Hemşireliği 2014

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hemşirelik Hizmetleri Müdürlüğü Hizmet İçi Eğitim Hemşireliği 2014 T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hemşirelik Hizmetleri Müdürlüğü Hizmet İçi Eğitim Hemşireliği 2014 ATIK YÖNETİMİ TALİMATI Amaç; B.E.Ü. Sağlık Uygulama ve Araştırma

Detaylı

misyonumuz vizyonumuz &

misyonumuz vizyonumuz & AKSAN HAKKIMIZDA 1991 yılında Aksan Ticaret adıyla otomotiv yedek parça toptancılığı ile faaliyetine başlayan firmamız, 1993 yılında Aksan Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd. Şti ünvanı ile İstanbul da alçak

Detaylı

Ayrıca, Yıldız Zımpara;Dünya nın en büyük zımpara yarı mamul üreticisi Tayvan lı Tung Jinn Abrasiv in (TJA ) Türkiye genel distribütörüdür.

Ayrıca, Yıldız Zımpara;Dünya nın en büyük zımpara yarı mamul üreticisi Tayvan lı Tung Jinn Abrasiv in (TJA ) Türkiye genel distribütörüdür. HAKKIMIZDA 2002 yılından itibaren genel aşındırıcı ürünlerin üretimini ve satışını yapmaktayız.edinmiş olduğu bilgi ve tecrübe ile sektörde hizmet vermeye devam eden firmamız Paslanmaz çelik, Metal, Otomotiv,

Detaylı

Zorlu İnşaat Güvencesiyle... Yaylal

Zorlu İnşaat Güvencesiyle... Yaylal Zorlu İnşaat Güvencesiyle... TARİHÇE Bugün Zorlu Grup olarak adından söz ettiren firmamız, babamız Duran ZORLU tarafından 1977 yılında kurulan Zorlu Cam Ticaret olarak 20 metrekarelik bir dükkanda ticari

Detaylı

KOMBASSAN A.Ş. KALİTE, FSC CoC, ÇEVRE POLİTİKASI MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ İLKE EDİNEREK ÜRÜNLERİMİZİN KALİTESİYLE İLK TERCİH EDİLEN OLMAK.

KOMBASSAN A.Ş. KALİTE, FSC CoC, ÇEVRE POLİTİKASI MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ İLKE EDİNEREK ÜRÜNLERİMİZİN KALİTESİYLE İLK TERCİH EDİLEN OLMAK. KOMBASSAN A.Ş. KALİTE, FSC CoC, ÇEVRE POLİTİKASI MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ İLKE EDİNEREK ÜRÜNLERİMİZİN KALİTESİYLE İLK TERCİH EDİLEN OLMAK. YÖNETİM SİSTEMLERİMİZİ TÜM ÇALIŞANLARIMIZIN KATILIMI İLE UYGULAMAK,

Detaylı