SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI"

Transkript

1 REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem KÖKLÜKAYA Prof.Dr.İlyas ÖZTÜRK Prof.Dr.Salih ŞİMŞEK Tek. Eğt. Fak. Dekanı İlahiyat Fak. Dekanı Güzel San. Fak. Dekanı Prof.Dr.İbrahim ÖZSERT Prof.Dr.H. Mehmet GÜNAY Prof.Nilgün BİLGE İşletme Fak. Dekanı Bilg. Ve Bilişim Bilimleri Fak.Dek. Hukuk Fak.Dekanı Prof.Dr.Gültekin YILDIZ Prof.Dr.Ümit KOCABIÇAK Prof.Dr.Halil KALABALIK Tıp Fakültesi Dekanı Teknoloji Fak. Dekanı Eğitim Fak. Dekanı Prof.Dr.Ramazan AKDEMİR Prof.Dr.Mehmet SARIBIYIK Prof.Dr. Rahmi KARAKUŞ İletişim Fakültesi Dekanı Üye Üye Prof.Dr.Aytekin İŞMAN Prof.Dr.Sevin ALTINKAYNAK Prof.Dr.Yılmaz ÖZKAN SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 510 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır 01-Üniversitemiz Yönetim Kurulu nun tarih ve 507 sayılı toplantısında alınan 03 nolu kararla Profesör kadrosuna başvuran Doç.Füsun ÇAĞLAYAN ın jüri raporlarını değerlendirmek üzere kurulan Komisyon Raporu Yapılan gizli oylama sonunda; Doç.Füsun ÇAĞLAYAN ın Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Anasanat Dalı Profesör kadrosuna; 2547 Sayılı Kanun un 26. Maddesi uyarınca atanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 02- Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Anabilim Dalı Doçent kadrosuna atanmak üzere müracaat eden Yrd.Doç.Dr.Mücteba UYSAL ın jüri raporlarını değerlendirmek üzere komisyon oluşturulması hususu görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; Yrd.Doç.Dr.Mücteba UYSAL ın jüri raporlarını değerlendirmek üzere; Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında aşağıda belirtilen üyeler tarafından bir Değerlendirme Komisyonu oluşturulmasına oybirliği ile karar verildi.

2 ÜYK-510/02 KOMİSYON ÜYELERİ : Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Prof. Dr. Prof. Dr. Mehmet Ali YALÇIN Prof. Dr.Etem KÖKLÜKAYA Rektör Rektör Yardımcısı Mühendislik Fakültesi Dekanı 03- Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr.Muzaffer ELMAS ın Kıbrıs görevlendirilmesi görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Muzaffer ELMAS ın Eylül 2013 tarihleri arasında Kıbrıs da yapılacak olan 1.Ulusal Gastroenteroloji Cerrahisi Kongresi katılmak üzeretüm giderlerin Rektörlük bütçesinden karşılanmak kaydı ile yolluklu-yevmiyeli maaşlı-izinli olarak 2547 Sayılı Kanunun 39. maddesi uyarınca görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 04- İletişim Fakültesi Dekanlığının tarih ve /0228 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; İletişim Fakültesi İletişim Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr.Aytekin İŞMAN'ın Üniversitemizin ortak olduğu Erasmus Projesinde Portekiz de bulunan Guarda Üniversitesi nde tarihleri arasında görevli olduğundan tarihinde saatlerinde yapılacak olan doçentlik sınavı sözlü sınav jürisine Jüri Üyesi olarak Komisyon üyeliğinden çekilmesinin uygun olduğuna ve gereği için Üniversitelerarası Kurul Başkanlığına arzına 05- Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr.Saim ÖZDEMİR in tarihli dilekçesi Yapılan görüşmeler sonunda; Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğretim üyesi Dr.Orhan GÜNDÜZ ün Doçentlik eser incelemesini yapmak üzere görevlendirilen Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr.Saim ÖZDEMİR in adayların eserlerini incelemesi sonucunda ekte belirtilen gerekçeler doğrultusunda inceleme Komisyon üyeliğinden çekilmesinin uygun olduğuna ve gereği için Üniversitelerarası Kurul Başkanlığına arzına oybirliği ile karar verildi.

3 ÜYK-510/03 06-Mühendislik Fakültesi Dekanlığının tarih ve 105/2138 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi nde sosyal seçimlik ders olarak okutulmakta olan ORT 013 kodlu Meslek Hastalıkları ve Üniversitemiz Ortak Seçimlik dersi olarak okutulmakta olan SAU 301 Kodlu Temel İlk Yardım ve Acil Eğitimi derslerinin vermek üzere Dr.Doğan ERDOĞDU nun; 2547 Sayılı kanunun 31. maddesi ve 657 sayılı kanunun 89. maddesi gereğince görevlendirmelerinin uygun olduğuna 07- Yabancı Diller Bölüm Başkanlığının tarih ve /274 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Yabancı Diller Bölümü Okutman Özlem ŞİMŞEK in Kasım 2013 tarihleri arasında İspanyada International Nursing Research Conference adlı kongreye poster bildiri ile katılmak üzere; 2547Sayılı Kanunun 39. maddesi uyarınca Üniversitemiz Yayın Teşvik Programı çerçevesinde kapsamında yolluklu-yevmiyeli ve diğer tüm masrafları için TL destek sağlanarak yolluklu-yevmiyeli maaşlı-izinli görevlendirilmesinin uygun olduğuna 08- İşletme Fakültesi Dekanlığının tarih ve /1076 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.Cemal İYEM, Yrd.Doç.Dr.Fuat MAN, Arş.Gör. Mustafa ŞEKER,Arş.Gör.Salim İBİŞ,Arş.Gör.Ümit ŞENGEL VE Arş.Gör.Tuğba ÇEKİCİ nin Marmara Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri tarafından Sakarya da düzenlenmesi planlanan Mesleki Yeterlilik Eğitimlerinde Pazar günleri ders vermek üzere; 2547 Sayılı Kanunun 37. maddesi uyarınca Döner Sermaye İşletme Müdürlüğüne Yardımcı Doçentler için Döner Sermaye İşletme Müdürlüğüne (günlük 250.-TL+KDV ) Araştırma Görevlileri için (günlük 225.TL+KDV) yatırılmak kaydı ile danışman olarak görevlendirilmesinin uygun olduğuna 09- Pamukova Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü nün tarihli ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Pamukova Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Dış Ticaret ve Yönetim ve Organizasyon Bölümlerinde Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı nda ekte belirtilen dersleri vermek üzere; Türkiye Vagon Sanayi A.Ş. çalışan Osman ÇULCUOĞLU nun ve Üniversitemiz Personel Daire Başkanı Muharrem YILMAZ ın 2547 Sayılı Kanun un 31. Maddesi ve 657 Sayılı Kanun un 89. Maddesi uyarınca ders saati ücreti ile görevlendirilmesine oybirliği ile karar verildi.

4 ÜYK-510/ Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı nın tarihli ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Elemanı Arş. Gör. Dr. Hülya ÜRKMEZ in Eğitim- Öğretim Yılı Güz Yarıyılında ekte belirtilen dersleri vermek üzere; 2547 Sayılı Kanun un 31. Maddesi uyarınca bulunduğu kadroda Öğretim Görevlisi olarak görevlendirilmesine 11- Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı nın tarihli ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Fen-Edebiyat Fakültesi Alman Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Elemanı Arş. Gör. Alper KELEŞ in Eğitim-Öğretim Yılı Güz ve Bahar Yarıyıllarında ekte belirtilen dersleri vermek üzere; 2547 Sayılı Kanun un 31. Maddesi uyarınca bulunduğu kadroda Öğretim Görevlisi olarak görevlendirilmesine 12- Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı nın tarihli ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Elemanı Arş. Gör. Arzu YILDIRIM in Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında ekte belirtilen dersleri vermek üzere; 2547 Sayılı Kanun un 31. Maddesi uyarınca bulunduğu kadroda Öğretim Görevlisi olarak görevlendirilmesine 13- Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı nın tarihli ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Elemanı Arş. Gör. Orhan KAPLAN In Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında ekte belirtilen dersleri vermek üzere; 2547 Sayılı Kanun un 31. Maddesi uyarınca bulunduğu kadroda Öğretim Görevlisi olarak görevlendirilmesine 14- Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı nın tarihli ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Fen-Edebiyat Fakültesi Alman Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Elemanı Arş. Gör. Mehmet Halit ATLI nın Eğitim- Öğretim Yılı Güz ve Bahar Yarıyıllarında ekte belirtilen dersleri vermek üzere; 2547 Sayılı Kanun un 31. Maddesi uyarınca bulunduğu kadroda Öğretim Görevlisi olarak görevlendirilmesine

5 ÜYK-510/ Pamukova Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü nün tarihli ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Pamukova Meslek Yüksekokulu programlarında Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı nda ekte belirtilen dersleri vermek üzere; İlhan ARSLAN, Bilal ÇUHALILAR, Ercan ŞİN ve Tülay DURAN ın 2547 Sayılı Kanun un 31. Maddesi uyarınca ders saati ücreti ile görevlendirilmesine 16- Genel Sekreterlik Makamının tarih ve /155 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Bölümünden tarih ve 4397/ sayılı diploma ile mezun olan Nihat GÜLLÜOĞLU na kaybolan diplomasının yerine Sakarya Üniversitesi Diploma, Mezuniyet Belgesi ile Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmelik in 5. Maddesi (Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgelerini Kaybedenlere Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgeleri Yerine Verilecek 2. Nüshalarını Düzenleme Esasları) gereğince DUPLICATE verilmesine oybirliği karar verildi. 17- Genel Sekreterlik Makamının tarih ve /151 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Hendek Meslek Yüksekokulu İnşaat Programından tarih ve sayılı diploma ile mezun olan Ahmet TOKTAŞ a kaybolan diplomasının yerine Sakarya Üniversitesi Diploma, Mezuniyet Belgesi ile Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmelik in 5. Maddesi (Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgelerini Kaybedenlere Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgeleri Yerine Verilecek 2. Nüshalarını Düzenleme Esasları) gereğince DUPLICATE verilmesine oybirliği karar verildi. 18- Genel Sekreterlik Makamının tarih ve /153 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden tarih ve 7318/ sayılı diploma ile mezun olan Fatma TAŞDEMİR e kaybolan diplomasının yerine Sakarya Üniversitesi Diploma, Mezuniyet Belgesi ile Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmelik in 5. Maddesi (Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgelerini Kaybedenlere Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgeleri Yerine Verilecek 2. Nüshalarını Düzenleme Esasları) gereğince DUPLICATE verilmesine oybirliği karar verildi.

6 ÜYK-510/ Genel Sekreterlik Makamının tarih ve /152 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik öğretmenliği bölümünden tarih ve 5948/06.41 sayılı diploma ile mezun olan Çağla YILDIZ a kaybolan diplomasının yerine Sakarya Üniversitesi Diploma, Mezuniyet Belgesi ile Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmelik in 5. Maddesi (Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgelerini Kaybedenlere Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgeleri Yerine Verilecek 2. Nüshalarını Düzenleme Esasları) gereğince DUPLICATE verilmesine oybirliği karar verildi. 20- Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığının tarih ve /2339 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr.Elman HAZAR ın Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi nde; tarihinden itibaren 1 yıl süre 2547 Sayılı Kanun un 39. Maddesi uyarınca yolluksuz-yevmiyesiz, maaşlı-izinli olarak görevlendirilmesine ve Milli Eğitim Bakanlığının onayı alınmak üzere gereği için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına arzına 21- Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığının tarih ve /234 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Şube Müdürü Abdullah BALABAN ın Eylül 2013 tarihleri arasında Szechenyi Istvan University/Györ-Macaristan da 6245 Sayılı Harcırah Kanunu uyarınca belirtilen tarihler arasında bedeli Erasmus İdari Personel Hareketliliği bütçesinden karşılanmak kaydıyla yolluklu-yevmiyeli-maaşlıizinli olarak görevlendirilmelerinin uygun olduğuna 22- İletişim Fakültesi Dekanlığının tarih ve /0227 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; İletişim Fakültesi İletişim Bilimleri Bölümü Öğretim Elemanı Arş.Gör. Onur İŞBULAN ın Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyıllarında ekte belirtilen dersleri vermek üzere; 2547 Sayılı Kanun un 31. Maddesi uyarınca bulunduğu kadroda Öğretim Görevlisi olarak görevlendirilmesine oybirliği ile karar verildi.

7 ÜYK-510/ Sağlık Yüksekokulu Müdürlüğü nün tarih ve /321 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Sağlık Yüksekokulu Müdürlüğü nün Eğitim- Öğretim Yılı Güz Yarıyılı nda ekte belirtilen dersleri vermek üzere; Arş.Gör. Funda AKDURAN ve Arş.Gör. Kevser ÖZDEMİR in 2547 Sayılı Kanun un 31. Maddesi uyarınca ders saati ücreti ile görevlendirilmesine 24- Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığının tarih ve /2220 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Arş.Gör. Emine ATMACA nın Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı nda ekte belirtilen dersleri vermek üzere; 2547 Sayılı Kanun un 31. Maddesi uyarınca bulunduğu kadroda Öğretim Görevlisi olarak görevlendirilmesine 25- İlahiyat Fakültesi Dekanlığının tarih ve /762 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; İlahiyat Fakültesi Dekanlığı Eğitim- Öğretim Yılı Güz Yarıyılı nda ekte belirtilen dersleri vermek üzere; Memduh TÜRKHAN, Mustafa AYDIN ve İlyas ŞANLI nın 2547 Sayılı Kanun un 31. Maddesi ve 657 Sayılı Kanunun 89. maddesi uyarınca ders saati ücreti ile görevlendirilmesine 26- Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve /1642 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Bülent Ecevit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü ile Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü arasında açılan Maliye Ortak Yüksek Lisans Programı dâhilinde, 2547 Sayılı Kanunun 40/d maddesi uyarınca aşağıda belirtilen öğretim üyelerinin Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Bülent Ecevit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü nde görevlendirilmelerinin uygun olduğuna oy birliği ile karar verildi.

8 ÜYK-510/07 GÖREVLENDİRİLDİĞİ ADI SOYADI DERSİN KODU BÖLÜM DERSİN ADI SAAT T+U+L Y.Y. ÖĞR. TÜRÜ ÜNİVERSİTE / FAKÜLTE Prof. Dr. Fatih SAVAŞAN MLY 703 Maliye EABD Kamu Ekonomisi 3+0 Güz I. Öğretim Bülent Ecevit Üniversitesi Prof. Dr. Habib YILDIZ MLY 722 Maliye EABD Doç. Dr. Naci Tolga SARUÇ IKT 733 Maliye EABD Yrd. Doç. Dr. Nurullah ALTUN MLY 737 Maliye EABD Küreselleşme ve Vergileme Sosyal Bilimlerde Araştırma Yöntemleri Vergilemede Yeni Eğilimler 3+0 Güz I. Öğretim Bülent Ecevit Üniversitesi 3+0 Güz I. Öğretim Bülent Ecevit Üniversitesi 3+0 Güz I. Öğretim Bülent Ecevit Üniversitesi FR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve /1643 sayılı yazısı okundu Yapılan görüşmeler sonunda, İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim ÇAPAK ın 2547 Sayılı Kanunun 40/d maddesi uyarınca, Eğitim Öğretim Yılı Güz ve Bahar Yarıyılında Enstitümüz Felsefe ve Din Bilimleri Enstitü Anabilim Dalında görevlendirilmesinin uygun olduğuna; oy birliği ile karar verildi. GÖREVLENDİRİLDİĞİ ADI SOYADI OKUL KODU BÖLÜM DERSİN ADI SAAT T+U+L Y.Y. ÖĞR. TÜRÜ ÜNİVERSİTE / FAKÜLTE Prof. Dr. İbrahim ÇAPAK 60 Felsefe ve Din Bilimleri EABD Uzmanlık Alanı DR 4+0 I Örgün I. Öğretim SAÜ/SBE Prof. Dr. İbrahim ÇAPAK 60 Felsefe ve Din Bilimleri EABD Uzmanlık Alanı YL 4+0 I Örgün I. Öğretim SAÜ/SBE Prof. Dr. İbrahim ÇAPAK 60 Felsefe ve Din Bilimleri EABD Danışmanlık DR 0+3 I Örgün I. Öğretim SAÜ/SBE Prof. Dr. İbrahim ÇAPAK 60 Felsefe ve Din Bilimleri EABD Danışmanlık YL 0+3 I Örgün I. Öğretim SAÜ/SBE Prof. Dr. İbrahim ÇAPAK 60 Felsefe ve Din Bilimleri EABD Uzmanlık Alanı DR 4+0 II Örgün I. Öğretim SAÜ/SBE Prof. Dr. İbrahim ÇAPAK 60 Felsefe ve Din Bilimleri EABD Uzmanlık Alanı YL 4+0 II Örgün I. Öğretim SAÜ/SBE Prof. Dr. İbrahim ÇAPAK 60 Felsefe ve Din Bilimleri EABD Danışmanlık DR 0+3 II Örgün I. Öğretim SAÜ/SBE Prof. Dr. İbrahim ÇAPAK 60 Felsefe ve Din Bilimleri EABD Danışmanlık YL 0+3 II Örgün I. Öğretim SAÜ/SBE FR.29

9 ÜYK-510/ İlahiyat Fakültesi Dekanlığının tarih ve /760 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; İlahiyat Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü Öğretim Elemanı Arş.Gör. Ayşe ŞENTEPE Eğitim-Öğretim Yılı Güz ve Bahar Yarıyıllarında ekte belirtilen dersleri vermek üzere; 2547 Sayılı Kanun un 31. Maddesi uyarınca bulunduğu kadroda Öğretim Görevlisi olarak görevlendirilmesine 29- Mühendislik Fakültesi Dekanlığının tarih ve /2186 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.Yavuz SOYDAN ın Toyota Boshoku Türkiye Otomotiv Sanayi ve Ticaret Şirketi nde Kalıplarda Çapaksız Üretim için Proses İyileştirmeleri projesinde haftada yarım gün (Cuma günü öğleden sonra) tarihleri arasında; 2547 Sayılı Kanunun 37. maddesi uyarınca Döner Sermaye İşletme Müdürlüğüne (günlük 250.-TL+KDV ) yatırılmak kaydı ile danışman olarak görevlendirilmesinin uygun olduğuna 30- Rektörlük Uzmanı Yeliz ÜNAL ın tarihli dilekçesi Yapılan görüşmeler sonunda; Rektörlük Uzmanı Yeliz ÜNAL ın tarihleri arasında Kars Kafkas Üniversitesinde 13rd Language, Literature and Stylistic konferansında sözlü bildiri sunmak üzere; tüm masraflarının Üniversitemiz Yayın Teşvik Programı ndan karşılanmak üzere 2547 Sayılı Kanunun 39. maddesi uyarınca belirtilen tarihlerde görevlendirilmesinin uygun olduğuna 31- Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığının tarih ve /160 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Hendek Meslek Yüksekokulu Makine Programı ndan tarih ve 5803/ sayılı diploma ile mezun olan Selim ÇAKMAK a kaybolan diplomasının yerine Sakarya Üniversitesi Diploma, Mezuniyet Belgesi ile Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmelik in 5. Maddesi (Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgelerini Kaybedenlere Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgeleri Yerine Verilecek 2. Nüshalarını Düzenleme Esasları) gereğince DUPLICATE verilmesine oybirliği karar verildi. 32- Kaynarca Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürlüğü nün yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Kaynarca Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Yardımcı Doçent kadrolarına başvuran Dr.Sinan ESEN in; 2547 Sayılı Kanunun 23. maddesi uyarınca ve Öğretim Üyeliğine Atanma ve Yükseltme Yönetmeliğinin 7. ve 8. maddeleri gereğince Yardımcı Doçentliğe başvurma ve atanmaya ilişkin kriterlerini yerine getirdiğinden Kaynarca Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Yardımcı Doçent kadrosuna atanmasının uygun olduğuna

10 ÜYK-510/ Sakarya Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Çevre Koruma Teknolojileri Bölümü öğrencisi B nolu öğrencisi İpek ÖZMEN in not itirazı sonucunda oluşturulan komisyon raporu Yapılan görüşmeler sonunda Sakarya Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Çevre Koruma Teknolojileri Bölümü öğrencisi B nolu öğrencisi İpek ÖZMEN in Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Çevre Kirliliği Analiz Yöntemleri ve Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Çevre Laboratuvar Teknikleri dersleri sınavları notlarına itiraz dilekçesine istinaden, sınav kağıdını yeniden değerlendirmek üzere; Üniversitemiz Yönetim Kurulu nun tarih ve 504 sayılı toplantısında alınan 20 nolu kararı ile oluşturulan ayrı Komisyonlar tarafından yapılan inceleme sonuç Raporları doğrultusunda; söz konusu öğrencinin yapılan inceleme sonucunda herhangi bir maddi ya da bilimsel hataya rastlanmaması nedeniyle öğrencinin aldığı notların geçerli sayılmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 34- Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Fen Bilgisi Eğitimi ABD Doçent kadrosuna atanmak üzere müracaat eden Yrd.Doç.Dr.izzet KURBANOĞLU nun jüri raporlarını değerlendirmek üzere komisyon oluşturulması hususu görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; Yrd.Doç.Dr.izzet KURBANOĞLU nun jüri raporlarını değerlendirmek üzere; Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında aşağıda belirtilen üyeler tarafından bir Değerlendirme Komisyonu oluşturulmasına KOMİSYON ÜYELERİ : Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Prof. Dr. Mehmet Ali YALÇIN Prof. Dr.Rahmi KARAKUŞ Rektör Rektör Yardımcısı Eğitim Fakültesi Dekanı tarihinde Sabah Gazetesi nde yayımlanan Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bölümü İç Hastalıkları ABD Profesör kadrosu ilanı görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; tarihinde Sabah Gazetesi nde yayımlanan Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bölümü İç Hastalıkları ABD Profesör kadrosu başvuran adayların jüri üyelerinin aşağıdaki isimlerden oluşmasının uygun olduğuna ASİL JÜRİ ÜYELERİ : 1- Prof. Dr.Ali TAMER Tıp Fak. İç Hastalıkları ABD, Sakarya 2-Prof. Dr.Hakan AKBULUT Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Onkoloji BD 3- Prof. Dr.Ahmet DEMİRKAZIK Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Onkoloji BD) 4- Prof. Dr.Şuayip YALÇIN Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Kanser Enstitüsü, Tıbbi Onkoloji BD) 5- Prof. Dr.Mustafa Kadri ALTUNDAĞ Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Kanser Enstitüsü, Tıbbi Onkoloji BD)

11 ÜYK-510/10 YEDEK JURİLER: 1- Prof. Dr. Bülent YALÇIN Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Onkoloji BD) 2- Prof.Dr. Ahmet ÖZET Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi, Tıbbi Onkoloji BD tarihinde Sabah Gazetesi nde yayımlanan Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bölümü Çocuk Cerrahisi ABD Profesör kadrosu ilanı görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; tarihinde Sabah Gazetesi nde yayımlanan Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bölümü Çocuk Cerrahisi ABD Profesör kadrosu başvuran adayların jüri üyelerinin aşağıdaki isimlerden oluşmasının uygun olduğuna ASİL JÜRİ ÜYELERİ : 1-Prof. Dr. Gülşen Ekingen YILDIZ 2-Prof. Dr. Gökhan KÖYLÜOĞLU 3-Prof. Dr. Mustafa İMAMOĞLU 4-Prof. Dr. Abdurrahman ÖNEN 5-Prof. Dr. Bedi SALMAN Kocaeli Üniv Tıp Fak Çocu Cerrahisi Cumhuriyet Üniversitesi Karadeniz Teknik Üniversitesi Dicle Üniversitesi Atatürk Üniversitesi YEDEK JÜRİLER: 1-Prof. Dr. Uğur KOLTUKSUZ 2-Prof. Dr. Haluk Saruhan KARADENİZ Pamukkale Üniversitesi Teknik Üniversitesi tarihinde Sabah Gazetesi nde yayımlanan Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü Jeofizik Mühendisliği ABD Profesör kadrosu ilanı görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; tarihinde Sabah Gazetesi nde yayımlanan Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü Jeofizik Mühendisliği ABD Profesör kadrosu başvuran adayların jüri üyelerinin aşağıdaki isimlerden oluşmasının uygun olduğuna ASİL JÜRİ ÜYELERİ : Prof. Dr. Levent GÜLEN Prof. Dr. Gündüz HORASAN SAÜ SAÜ

12 ÜYK-510/11 Prof. Dr. Şerif BARIŞ Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü Prof. Dr. Ali PINAR Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Deprem Mühendisliği Anabilim Dalı Çengelköy, İstanbul Prof.Dr. Hayrettin KORAL İstanbul Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Avcılar İSTANBU YEDEK ÜYELER: Prof. Dr. Kenan GENEL Prof. Dr. Ali Osman ÖNCEL SAÜ İstanbul Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü Avcılar İSTANBUL tarihinde Sabah Gazetesi nde yayımlanan Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Genel Türk Tarihi ABD Profesör kadrosu ilanı görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; tarihinde Sabah Gazetesi nde yayımlanan Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Genel Türk Tarihi ABD Profesör kadrosu başvuran adayların jüri üyelerinin aşağıdaki isimlerden oluşmasının uygun olduğuna ASİL JÜRİ ÜYELERİ : 1. Prof. Dr. Arif BİLGİN SAU, Tarih Bölümü 2. Prof. Dr. Mustafa DEMİR SAU, Tarih Bölümü 3. Prof. Dr. A. Nezihi TURAN Anadolu Üniversitesi, Edebiyat Fak. Tarih Bölümü 4. Prof. Dr. Mehmet Ali ÜNAL Pamukkale Üniversitesi, FEF, Tarih Bölümü) 5. Prof. Dr. Mustafa GENCER Abant İzzet Baysal Üniversitesi, FEF, Tarih Bölümü) YEDEK ÜYELER: 1. Prof. Dr. Turhan KACAR Pamukkale Üniversitesi, FEF, Tarih Bölümü) 2. Prof. Dr. Hamza GÜNDOĞDU SAU, Sanat Tarihi Bölümü

13 ÜYK-510/ Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi Dekanlığının tarih ve /535 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi Bilişim Sistemleri Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.İhsan Hakan SELVİ nin Missouri University of Science and Technology de (ABD) misafir öğretim üyesi olarak tarihleri arasında araştırma ve inceleme yapmak üzere 1 yıl süre ile 2547 Sayılı Kanunun 39. maddesi uyarınca görevlendirilmesine ; tarihleri arasında Üniversitemiz Yurtdışı Araştırma Faaliyetlerini Destekleme Programı çerçevesinde yevmiye masraflarına karşılık 2013 yılı için aylık maksimum TL, 2014 Yılı için aylık olarak belirlenecek miktar adı geçen destekleme programından destek sağlanarak yolluksuz-yevmiyesiz-maaşlı-izinli olarak görevlendirilmesinin uygun olduğuna 40-Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Ortaçağ Tarihi Anabilim Dalı Doçent kadrosuna atanmak üzere müracaat eden Doç.Dr.Lütfi ŞEYBAN ın jüri raporlarını değerlendirmek üzere komisyon oluşturulması hususu görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; Doç.Dr.Lütfi ŞEYBAN ın jüri raporlarını değerlendirmek üzere; Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında aşağıda belirtilen üyeler tarafından bir Değerlendirme Komisyonu oluşturulmasına oybirliği ile karar verildi. KOMİSYON ÜYELERİ : Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Prof. Dr. Musa EKEN Prof. Dr. İlyas ÖZTÜRK Rektör Rektör Yardımcısı Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı 41- Mühendislik Fakültesi Dekanlığının tarih ve /1900 sayılı yazısı tarih ve /1948 sayılı yazısı, tarih ve /1954 sayılı yazısı, tarih ve sayılı yazısı, tarih ve /2125 sayılı yazısı, tarih ve /1929 sayılı yazısı, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı, Teknoloji Fakültesi Dekanlığının tarih ve /447 sayılı yazısı ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığının tarih ve /1016 sayılı yazıları Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi Metarlurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü, Jeofizik Mühendisliği Bölümü, İnşaat Mühendisliği Bölümü, Makine Mühendisliği Bölümü, Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü, Teknoloji Fakültesi atölyelerinde üretilecek Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığına ait ekte belirtilen malzemelerin temin edilerek bedellerinin Üniversitemiz Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü gelirlerinden karşılanmasına oy birliği ile karar verildi.

14 ÜYK-510/ Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığının tarih ve /2346 sayılı yazı, Teknoloji Fakültesi Dekanlığının tarih ve /528 sayılı yazıları Yapılan görüşmeler sonunda; Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı, Teknoloji Fakültesi Dekanlığı Teknoloji Fakültesi atölyelerinde üretilecek Karasu Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne ait ekte belirtilen malzemelerin temin edilerek bedellerinin Üniversitemiz Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü gelirlerinden karşılanmasına oy birliği ile karar verildi. 43- Mühendislik Fakültesi Dekanlığının tarih ve /2103 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.Alper GÖKSU nun doktora sonrası araştırma yapmak kapsamında İspanya Zaragoza Üniversitesi nde Bilgisayar Bilimi ve Sistem Mühendisliği Bölümünde akademik araştırmada bulunmak üzere; tarihleri arasında 2547 Sayılı Kanunun 39. maddesi uyarınca yolluksuzyevmiyesiz maaşlı-izinli olarak görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 44- Genel Sekreterlik Makamı nın tarihli ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı nda ekli listede kurum sicil numarası, adı soyadı ve kadro unvanı belirtilen Üniversitemizin II. Öğretim yapan birimlerinde görevli öğretim elemanları ile idari personeline yasal çalışma saati bitiminden sonra ikinci öğretim programından toplam saat fazla mesai verilmesinin ve mesai saatlerinin birimlere göre dağılımının ekteki şekliyle uygun olduğuna 45- Teknoloji Fakültesi Metalürji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Doçent kadrosuna atanmak üzere müracaat eden Yrd.Doç.Dr.Özkan ÖZDEMİR in jüri raporlarını değerlendirmek üzere komisyon oluşturulması hususu görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; Yrd.Doç.Dr.Özkan ÖZDEMİR in jüri raporlarını değerlendirmek üzere; Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında aşağıda belirtilen üyeler tarafından bir Değerlendirme Komisyonu oluşturulmasına oybirliği ile karar verildi. KOMİSYON ÜYELERİ : Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Prof.Dr. Mehmet Ali YALÇIN Prof. Dr. Mehmet SARIBIYIK Rektör Rektör Yardımcısı Teknoloji Fakültesi Dekanı 46- İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü Doçent kadrosuna atanmak üzere müracaat eden Doç.Dr.Selim İNANÇLI nın jüri raporlarını değerlendirmek üzere komisyon oluşturulması hususu görüşmeye açıldı.

15 ÜYK-510/14 Yapılan görüşmeler sonunda; Doç.Dr.Selim İNANÇLI nın jüri raporlarını değerlendirmek üzere; Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında aşağıda belirtilen üyeler tarafından bir Değerlendirme Komisyonu oluşturulmasına oybirliği ile karar verildi. KOMİSYON ÜYELERİ : Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Prof.Dr. Musa EKEN Prof. Dr. Fatih ÜSTEL Rektör Rektör Yardımcısı Rektör Yardımcısı 47- İlahiyat Fakültesi Dekanlığının tarih ve /736 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Suudi Arabistan hükümetince Milli Eğitim Bakanlığı emrine verilen Doktora bursunu Eğitim-Öğretim Yılı nda kazanan Arş.Gör. Faruk AKPINAR ın tarihleri arasında 2547 Sayılı Kanunun 39. maddesi uyarınca 1 yıl süre ile yolluksuz-yevmiyesiz maaşlı-izinli olarak Suudi Arabistan da görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 48- Mühendislik Fakültesi Dekanlığının tarih ve /2130 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; TÜBİTAK ın 2219 Yurtdışı Doktora sonrası araştırma bursu tarafından sağlanan destek kapsamında burs başvurusunda bulunacak Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr. Ahmet Necati YELGİN in başvurunun kabul edilmesi durumunda Almanya Karlsruher Institut für Technologie nde bilimsel araştırmalar yapmak üzere; tarihleri arasında 2547 Sayılı Kanunun 39. maddesi uyarınca yolluksuz-yevmiyesiz maaşsız-izinli olarak görevlendirilmesinin uygun olduğuna 49- İşletme Fakültesi Dekanlığının tarih ve 840/ sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Rektörlüğümüz liderliğinde İşletme Fakültesi AACSB International tarafından akredite edilmesi için başlatılan ön çalışmalar tamamlanmış olup; çalışmaların devamı için ön şart olarak İşletme Fakültesi bu kuruluşa üye olması gerekmektedir. İşletme Fakültesi 30 Haziran 2014 tarihine kadar üye olabilmesi için üyelik aidatı olarak 2550 $ a ihtiyaç duyulmaktadır. Söz konusu meblağın Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü gelirlerinden karşılanması ekte gönderilen belgede belirtilen hesaba aktarılması ve ödeme dekontunun İşletme Fakültemize gönderilmesinin uygun olduğuna

16 ÜYK-510/ Mühendislik Fakültesi Dekanlığının /694 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Sayısal ve Analog Haberleşme Laboratuarlarında eğitimöğretim faaliyetleri çerçevesinde kullanılmakta olan ekte belirtilen deney setlerinin temin edilerek bedellerinin Üniversitemiz Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü gelirlerinden karşılanmasına oy birliği ile karar verildi. 51- Üniversitemiz Yönetim Kurulu nun tarih ve 508 sayılı toplantısında alınan 01 nolu kararla Profesör kadrosuna başvuran Doç.Füsun ÇAĞLAYAN ın jüri raporlarını değerlendirmek üzere kurulan Komisyon Raporu Yapılan gizli oylama sonunda; Doç.Dr.Atilla ARKAN ın İlahiyat Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü İslam Felsefesi Anabilim Dalı Profesör kadrosuna; 2547 Sayılı Kanun un 26. Maddesi uyarınca atanmasının uygun olduğuna 52- Teknoloji Fakültesi Dekanlığının tarih ve /527 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemiz Türkçe Öğretim Merkezi (TÖMER) dersliklerinde kullanılmak üzere ihtiyaç duyulan malzemelerin Eğitim- Öğretim Güz Yarıyılı nda güz dönemi başına yetiştirilebilmek amacıyla ivedi olarak pazarlık usulü ihale edilerek Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü bütçesinde karşılanarak Teknoloji Fakültesi atölyelerinde yapılmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 53- Eğitim Fakültesi Dekanlığının tarih ve /1089 sayılı yazısı okudu. Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitelerarası Doçentlik eser incelemesini yapmak üzere görevlendirilen Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Ersin ALTINTAŞ ın ekte belirtilen gerekçeler doğrultusunda inceleme Komisyon üyeliğinden çekilmesinin uygun olduğuna ve gereği için Üniversitelerarası Kurul Başkanlığına arzına 54- Gündemde görüşülecek başka madde olmadığından oturuma son verildi.

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Yrd. Yrd. Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem KÖKLÜKAYA Prof.Dr.İlyas

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Yrd. Yrd. Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan V. Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.İlyas

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 490 TOPLANTI TARİHİ : 10.01.2013 Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 444 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 450 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 472 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı

Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 457 TOPLANTI TARİHİ :01.12.2011 Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektörü Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 468 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 439 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 425 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali YALÇIN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali YALÇIN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 456 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Prof. Dr. Mehmet Ali YALÇIN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 420 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR VEKİLİ Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Prof. Dr. Kadir ARDIÇ Müh. Fak. Dekanı İlahiyat Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 433 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 477 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 408 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Binnaz BAYTEKİN başkanlığında toplanmış ve

Detaylı

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Yrd. Yrd. Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Yılmaz Prof.Dr.Orhan

Detaylı

Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektörü Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır. Ticaret Hukuku Anabilim Dalı

Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektörü Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır. Ticaret Hukuku Anabilim Dalı SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 458 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektörü Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 432 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : TOPLANTI NO : 190 Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanarak gündemdeki

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 341 TOPLANTI TARİHİ : 11.03.2010 Üniversitemiz Senatosu Rektör Vekili Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 428 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Yrd. Yrd. Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem KÖKLÜKAYA Prof.Dr.İlyas

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 467 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Yrd. Yrd. Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem KÖKLÜKAYA Prof.Dr.İlyas

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 403 TOPLANTI TARİHİ : 23.07.2009 Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan V. Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Yrd. Yrd. Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem KÖKLÜKAYA Prof.Dr.İlyas

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

KARAR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 10662

KARAR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 10662 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 09.01- Sosyal Bilimler

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 374 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 376 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 19/8/2015 2015/13

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 19/8/2015 2015/13 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 19/8/2015 2015/13 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 19/8/2015 Çarşamba günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 339 TOPLANTI TARİHİ : 28.01.2010 Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 398 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr. Fatih SAVAŞAN Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. /ÜYK Seç.Üyesi Prof.Dr.Temel GÜRDAL Prof.Dr.Hatem AKBULUT Prof. Dr. Barış Tamer TONGUÇ Müh. Fak. Dekan V. İlahiyat Fak. Dekanı Fen-Edb.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 466 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof. Dr. Musa EKEN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 366 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 377 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan V. Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 342 TOPLANTI TARİHİ : 01.04.2010 Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 474 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 352 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 380 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 436 TOPLANTI TARİHİ : 20.01.2010 Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 26/8/ /12

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 26/8/ /12 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 26/8/2016 2016/12 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 26/8/2016 Cuma günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : 21.11.2012 TOPLANTI NO : 17 Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Halil KALABALIK başkanlığında toplanarak gündemdeki

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 452 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 14/5/ /7

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 14/5/ /7 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 14/5/2015 2015/7 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 14/5/2015 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 4 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektörü Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 12.02.2004 2004/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 12.02.2004 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 401 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 481 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 04.06.2009 2009/8 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 04.06.2009 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 21.02.2008 2008/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 21.02.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı Siyasal Bilgiler Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı Siyasal Bilgiler Fak. Dekan Prof.Dr.Yılmaz

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 434 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Yrd. Yrd. Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan V. Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.İlyas

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /20

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /20 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 14.12.2006 2006/20 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 14.12.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 17.06.2010 2010/9 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 17.06.2010 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Prof.Dr.Muzaffer ELMAS REKTÖR Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN Prof.Dr.MusaEKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Etem KÖKLÜKAYA Prof.Dr.Levent GÜLEN Prof.Dr.Ümit

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /5

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /5 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 30.03.2006 2006/5 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 30.03.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 25.12.2008 2008/14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 25.12.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK ÜYK-594 REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekan v. Fen-Edb. Fak. Dekan v. Siyasal Bilgiler Fak.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 27.08.2009 2009/14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 27.08.2009 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan V. Prof.Dr.Orhan

Detaylı

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 11/12/ /19

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 11/12/ /19 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 11/12/2014 2014/19 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 11/12/2014 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI TARİHİ:

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI TARİHİ: Prof.Dr.Muzaffer ELMAS REKTÖR Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN Prof.Dr.MusaEKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Etem KÖKLÜKAYA Prof.Dr.Levent GÜLEN Prof.Dr.Ümit

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 348 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 07.07.2009 2009/11 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 07.07.2009 Salı günü saat 11:00 de Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ayşe

Detaylı

KARAR Niksar Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü nün tarih ve 9795 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Niksar Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü nün tarih ve 9795 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 07.01- Niksar Teknik

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 480 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı