Bulutunuzu Kendiniz Yönetin

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Bulutunuzu Kendiniz Yönetin"

Transkript

1 Kendi Intel Inside. Intel işlemciler ile daha güçlü bulut hizmeti. Bulutunuzu Kendiniz Yönetin Rekabet etmek ve büyümek için bulut kullanmanın gerçek örnekleri Günümüzde oyunun kurallarını çeviklik belirliyor. İş gereksinimleri, iş akışları ve BT sabit bir hızda gelişim göstermeye devam ediyor. Kuruluşların rekabeti sürdürmesi ve büyümeyi beslemesi için, yeni talepleri desteklemek üzere kolayca ölçeklendirebilecekleri altyapı, yazılım ve servislerin doğru kombinasyonuna sahip olmaları gerekir. Gelişmiş esneklik ve verimlilik ihtiyacı, bulut altyapılarına geçişi teşvik eder. İster ilk defa bir bulut oluşturuyor olun, ister başka tür bir buluttan diğerine geçiş yapıyor olun; ihtiyacınız olan altyapı ve servisleri Dell Bulut Çözümleri'nden elde edebilirsiniz. Sunumların içeriğinde Intel teknolojileri tarafından desteklenen kapsamlı yönetim araçları, yazılım, servisler ve donanım bulunur.

2 Müşteriler Dell Bulut Çözümleri ile daha fazla başarı sağlar Dell Bulut Çözümleri ile sizin için doğru olan bulutu oluşturabilirsiniz: Özel Genel Karma İşinizin değişime ihtiyacı olduğunda; teknolojiler ekleyerek, servisleri değiştirerek, bileşenleri kaldırarak ve hatta bulut tasarımınızı değiştirerek Dell Bulut Çözümünüzü değişime uygun olarak geliştirebilirsiniz. Seçim her zaman sizin. Dell Bulut Çözümü ile çevikliğinizi sürdürerek şunları yapabilirsiniz: Yolunuzu denetleyin Dell'in modüler yapı taşlarını kullanarak; riskleri azaltmak, işinizi geliştirmek ve müşterilere mevcut ve yeni pazarlarda değer sağlamak için, oluşturduğunuz özel veya karma buluta giden hızlı ve basit bir yol belirleyerek inovasyona ivme kazandırın. Maliyetlerinizi bilme Bilgi ve denetimi artırma; bu sayede, bir bulut platformu oluşturma, süreçlerin otomasyonunu yapma, performans izleme ve istenilen servisleri sunma gibi görevleri kolaylaştırmak için Dell araçlarını kullanarak müşteriye sunduğunuz değerleri ve yatırım geri dönüşünü artırabilir, toplam sahip olma maliyetini azaltabilirsiniz. İşinizi geleceğin getireceklerine hazırlama Günümüzün ve geleceğin teknolojileri ve servisleriyle işbirliği içerisinde çalışabilen uçtan uca Dell sunumları ile esneklik ve çeşitli seçenekler edinin; bu sayede kullanıcı aygıtından buluta, türünün en iyisi inovasyonları, kendi tercihinize göre kullanabilirsiniz. Seçeneklerinizi merak mı ediyorsunuz? Aşağıdaki sayfalar kuruluşların uygulayacakları bulut türlerine nasıl karar verdikleri ve tercihlerinin getirileri hakkında anlık görüntüler içerir.

3 Genel buluttan Dell tarafından desteklenen kendi bulutumuza geçiş yaparak işlem kapasitemizi yaklaşık 10 kat artırdık. Dolayısıyla, gelirimizin yüzde artmasına yardımcı oldu. Dwight Ringdahl, Kurucu ve CTO, Zenovia Exchange Zenovia Exchange Zenovia Exchange, web sitelerinde gösterilen hangi reklamların dünyadaki aygıtlarda sunulduğunu belirlemek amacıyla, web sitesi yayıncıları ile reklamcılar arasında milisaniye hızındaki açık artırmalara olanak sağlar. Yeni çözümünden önce Zenovia, genel bir bulut kullanarak her gün saniyede açık artırma ve 20 milyar reklam teklifi yönetiyordu.

4 Genel bulut harcamalarını aylık yaklaşık USD miktarında azalttı Gelirini %1.000 oranında artırdı Yönetilen açık artırma sayısı 'den 'e çıkarıldı Artık saniyede 2,5 milyar kayıt oluşturabilir Neden Zenovia nın bir önceki genel bulutu rekabeti sınırlıyordu? Hesapta olmayan maliyetler inovasyonu engelledi: Aylık bulut servisleri faturası birdenbire USD'den USD'ye çıktı. Çevrimiçi açık artırmalar her zaman hızlı veya güvenilir değildi, çünkü bulut sağlayıcısının altyapısı Zenovia'nın tescilli, gerçek zamanlı ihale (RTB) platformunu destekleyecek şekilde tasarlanmamıştı. Şirket bu işe yeniden yatırım yapabilecek sermayeye sahip değildi. Gelişimi teşvik etmek için, Zenovia'nın şunlara ihtiyacı vardı: Maliyetleri azaltma. Trafik hacimlerinden bağımsız olarak, müşterilere hızlı ve güvenilir açık artırmalar sağlama. Kendisine ait, küresel olarak dağılmış yüksek performans altyapısını karşılayabilme. Bulut seçimi Zenovia, aşağıdakileri gerçekleştirmek için genel buluttan özel bir buluta geçmeyi tercih etmiştir: Bilgileri ve maliyetler üzerindeki denetimi artırma. RTB platformu için optimum performans sunan bir altyapı kullanma. Müşterileri için yüksek ulaşılabilirlik sağlama fit yükseklikten gelen yeni çözüm RTB platformu artık Intel Xeon işlemciler ve InfiniBand anahtarları tarafından çalıştırılan Dell sunucularının desteklediği özel bir bulutta çalışıyor. Altyapı, New Jersey, Kaliforniya, Hollanda ve Sigapur'daki ortak yerleşim veri merkezlerinde bulunur. Ekipman Dell Financial Services'den finansal olarak kiralanıyor. Zenovia artık maliyetlerinin ne kadar olduğunu biliyor Zenovia, özel bir bulut oluşturarak: Genel bulut harcamalarını aylık yaklaşık USD miktarında azalttı Ekipmanını kiralayarak sermaye masraflarının milyonlarca dolarını korudu. Yük dengeleyen bir çözüm geliştirerek cihazlar için USD miktarında harcamadan kurtuldu. Kendi yolunu denetliyor Genel bir buluttan özel buluta geçiş, Zenovia'ya şunları kazandırır: Gelişen gereksinimleri tanımlamak ve planlamak için ihtiyaç duyulan bilgiler. Daha güvenilir servisler. Artık doğru altyapıyı seçebilecek olduğundan, RTB platformunun daha hızlı performansı. Ve işini geleceğin getireceklerine hazırladı Zenovia artık daha fazla açık artırmayı yönetebilir ve gelişimi teşvik edebilir, çünkü: Gelirini %1.000 oranında artırdı. Saniyede yürüttüğü açık artırma sayısını 'den 'e çıkardı. Artık saniyede 2,5 milyar kayıt üretebilir.

5 Sanal veri merkezi modelimizle, müşteriler istedikleri konumdan altyapıya erişebilir ve bu sayede herhangi bir sınırlandırma olmadan gerçek bir e-eğitim yaklaşımı mümkün olur. Shivajee Sharma, Genel Müdür ve CIO, IIHT Bulut Çözümleri Pvt. Ltd. IIHT IIHT her yıl, 200 eğitim merkezinde, BT profesyoneline özel bulutların nasıl oluşturulacağını ve yönetileceğini öğretiyor. IIHT, uygulamalı eğitime olanak tanımak için öğrenci başına üç makine veya sınıf başına 60 makine sağlıyor. Bu, yılda makine anlamına geliyor.

6 Toplam sahip olma maliyetini (TCO) %40 oranında azalttı Depolama maliyetlerini %80 oranında azalttı 60 GB'lık bir laboratuvar senaryosunun prowvizyonunu %75 daha hızlı yapar öğrenciye aynı anda eğitim verir Neden IIHT'nin bir önceki altyapısı rekabeti sınırlıyordu? Ortamları yapılandırmak çok uzun sürüyordu. Her sınıfı hazırlamak için üç mühendis toplu olarak 48 saat çalışmak zorundaydı. Genel maliyetler sürdürülebilir değildi: BT bakımı sınıf maliyetlerinin %70'inden sorumluydu. Daha fazla eğitim sitesi eklemek mevcut model ile finansal ve lojistik açılardan mümkün değildi. Büyümeyi teşvik etmek için, IIHT'nin şunlara ihtiyacı vardı: Daha hızlı sınıflar için BT provizyonu. Maliyetleri azaltma. Sınıfların, daha fazla konumda olmasını sunma. Bulut seçimi IIHT genel bir bulut kullanmak istedi, ancak ihtiyaçlarını karşılayacak servisi bulamadı. IIHT diğer eğitim sağlayıcılarının benzer BT zorluklarıyla karşılaştığını fark ederek, eğitim sağlayıcılarına uygun hale getirilen genel bulut servisleri sunmak için IIHT Bulut Çözümlerini başlattı. Bu genel bulut servislerini kullanarak, IIHT: Kendi altyapısını yönetmek yerine öğrencilere yardım etmeye odaklanabilir. Daha çeviktir, çünkü yeni siteleri, sınıfları ve öğrencileri desteklemek için ihtiyaç duyulan BT'yi anında elde edebilir fit yükseklikten gelen yeni çözüm Intel Xeon işlemcilerini kullanan uçtan uca bir Dell altyapısı. Mühendislerin tek bir konsoldan yönetebildiği, yazılım tanımlı. bir ağ (SDN). Mühendislerin gerçek zamana yakın provizyonlarda bulunabildiği sanallaştırılmış sunucular. IIHT artık maliyetlerinin ne kadar olduğunu biliyor Genel bulut servisleri oluşturarak, IIHT: Toplam sahip olma maliyetini (TCO) %40 oranında azalttı. Müşterilerine, yalnızca tam günlük sınıflar yerine saatlik eğitim verme seçenekleri sunabilir. Depolama maliyetlerini %80 oranında azalttı. Kendi yolunu denetliyor Çünkü IIHT Bulut Çözümleri talebe göre kapasiteyi artırabilir, IIHT artık: 60 GB'lık bir laboratuvar senaryosunun provizyonunu %75 daha hızlı yapabilir. Yeni müfredatı daha hızlı (sadece 15 günde) başlatabilir. Ve işini geleceğin getireceklerine hazırladı IIHT artık daha fazla konumda daha fazla sınıf ekleyebilir, çünkü: Aynı anda öğrenciyi eğitebilir. Altı ayda %65'lik bir büyümeyi destekleyebilir. Her yıl, dünyanın dört bir yanındaki konumlarda 'den fazla BT profesyonelini eğitebilir.

7 Bir çok insan bunun imkansız bir görev olduğunu söyledi. Ancak Dell'in yanıtı 'Sorun değil, biz yaparız' oldu. Mohammed Bellamine, Baş Operasyon Direktörü, LeGuide.com LeGuide.com Bir alışveriş karşılaştırma web sitesi olan LeGuide.com, aynı zamanda alışveriş portalı Ciao'nın da sahibi ve yöneticisidir. LeGuide.com, 14 ülkedeki müşterilerinin her iki sitedeki alışverişleri sırasında, trafikten veya günün hangi saati olduğundan bağımsız olarak milisaniyelik yanıtlama süresinin tadını çıkarmalarını sağlamalıdır.

8 Fiziksel sunucuları %40 azalttı YÜKSEK seviyede Güvenlik sağlar Servisleri Daha hızlı ekler Büyümeyi daha az çabayla teşvik eder Neden LeGuide.com'un bir önceki altyapısı rekabeti sınırlıyordu? Her iki siteyi de destekleyen ve birbirine benzemeyen BT'leri yönetmek çok fazla zaman alıyordu. Veri merkezinin yüksek maliyetleri, inovasyona aktarılacak parayı kısıtladı. BT personeli, ani trafik artışlarını veya yeni servisleri anında desteklemek üzere altyapıyı kolayca ölçekleyemiyordu. Gelişimi teşvik etmek için, LeGuide.com'un şunlara ihtiyacı vardı: Her iki taraftaki müşteriler için hızlı ve kolay tarama deneyimlerine olanak sağlama. Müşterilerin ilgisini korumak için web sitelerini yeni görünümlerle ve ürünlerle hızla güncelleme. Müşterilerin verilerini koruma. Karmaşıklığı azaltma. Bulut seçimi LeGuide.com, aşağıdakileri yapabilmek için karma bir bulut oluşturmayı seçti: Çekirdek altyapıyı ve hassas verileri yerinde yönetebildi. Genel bulut altyapısı kullanılması gerektiğinde, son derece hızlı bir ölçeklendirme gerçekleştirebildi. Fazla provizyonu önleyerek maliyetleri en aza indirdi fit yükseklikten gelen yeni çözüm Dell ve Intel sunumlarını temel alan uçtan uca altyapı. Trafikteki ani artışlar daha fazla fiziksel bilgi işlem ve depolama gerektirdiğinde ek kaynakların, genel bulut sağlayıcısı ve Dell İş Ortağı olan Quadria'dan otomatik olarak provizyonu yapılır. LeGuide.com; VMware, Microsoft ve CentOS teknolojileri tarafından desteklenen sanal bir katman kullanarak kendi özel bulutunu özelleştirir ve yönetir. LeGuide.com artık maliyetlerinin ne kadar olduğunu biliyor LeGuide.com, karma bir bulut oluşturarak: Tasarruf etti ve fiziksel sunucuları %40 azaltarak verimliliği artırdı. Kaynak kullanımını ve BT basitliğini artırdı. Mevcut teknolojilerden faydalandı. Kendi yolunu denetliyor Çünkü LeGuide.com artık bulut servisleri sağlamak için Quadria ile birlikte çalışıyor: Ani trafik artışlarını desteklemek için talebe göre kapasiteyi artırabilir. Yüksek seviyede güvenlik sağlayabilir. Benzemeyen altyapıların birleşmesine ve sağlamlaşmasına ivme kazandırabilir. Ve işini geleceğin getireceklerine hazırladı LeGuide.com müşterilerinin aradığı ürünleri ve bilgileri sağlamaya hazır, çünkü artık aşağıdakileri yapabilir: Yeni servisleri daha hızlı ekleme. Büyümeyi daha az çabayla teşvik etme. LeGuide.com ve Ciao.com'daki müşteriler için tutarlı ve hızlı alışveriş deneyimleri sunma.

9 Yakınlarda yapılan bir çalışmada Forrester Consulting, Intel tarafından desteklenen yerinde Dell Bulut Çözümü'nü uygulayan şirketlerin aşağıdakileri başardığını ortaya koymuştur: Üç yılda 4,3 milyon USD'den fazla yazılım, depolama ve ağ sistemi tasarrufu BT yönetimine ve desteğine ayrılan zamanın %10'unu kazanma Üç yılda %111 yatırım geri dönüşü (ROI) ve 7 milyon USD'nin üstünde net gerçek değer

10 Intel Inside. Intel işlemciler ile daha güçlü bulut hizmeti. Tüm Dell Durum İncelemeleri için şu adrese bakın: Dell.com/CustomerStories Burada, Dell bulut sunumları ile ilgili daha fazla bilgi alın DELL AÇIK VEYA ZIMNİ HİÇ BİR GARANTİ VERMEZ. Dell ve Dell logosu, Dell Inc. şirketinin ticari markalarıdır. Bu belgede markalar ve adlar üzerinde hakkı olan kuruluşlara veya ürünlerine referansta bulunmak üzere diğer ticari markalar ve ticari isimler kullanılabilir. Dell, diğer firmaların markaları ve adlarının mülkiyetiyle ilgili hususlarda sorumluluk kabul etmemektedir. Dell Yazılımları, Çözümleri ve Servislerinin sağlanması ve koşulları bölgeye göre değişir. Bu e-kitap yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Dell, bu durum incelemesiyle ilgili olarak açık veya zımni hiçbir garanti vermez. Referans Numarası: Ocak 2016, Dell Inc. Tüm Hakları Saklıdır. Ultrabook, Celeron, Celeron Inside, Core Inside, Intel, Intel Logo, Intel Atom, Intel Atom Inside, Intel Core, Intel Inside, Intel Inside Logo, Intel vpro, Itanium, Itanium Inside, Pentium, Pentium Inside, vpro Inside, Xeon, Xeon Phi ve Xeon Inside, Intel Corporation'ın ABD'deki ve/veya diğer ülkelerdeki ticari markalarıdır.

Windows Azure Sunumu. Y. Bora Kaykayoğlu Ocak 2018 Kahramanmaraş

Windows Azure Sunumu. Y. Bora Kaykayoğlu Ocak 2018 Kahramanmaraş Windows Azure Sunumu Y. Bora Kaykayoğlu 11-13 Ocak 2018 Kahramanmaraş 25 Cloud Platformları Big Data Bulut Teknolojisi Veri, görsel vs Bulut (Cloud) Teknolojisi; Tüm dünyaya yayılmış ve birbirlerine bağlanarak

Detaylı

Bilgi İşlemde Yeni Bir Çağ. 2012 IBM Corporation

Bilgi İşlemde Yeni Bir Çağ. 2012 IBM Corporation Bilgi İşlemde Yeni Bir Çağ BT İşletim Maliyetleri Dünya Genelinde Sunucu, Güç, Soğutma ve Yönetim İçin Yapılan Harcamalar 100 %8 %29 %63 130 %11 %46 %43 175 %16 %51 %33 217 %12 %66 %22 tahmini 247 %11

Detaylı

Yazılım Tanımlı Veri Merkezi - SDDC. Sezgin AŞKIN

Yazılım Tanımlı Veri Merkezi - SDDC. Sezgin AŞKIN Yazılım Tanımlı Veri Merkezi - SDDC Sezgin AŞKIN 1 ipad KAZANMAK için 1 - @EMCTurkey hesabını takip etmelisiniz. 2 - Tweetinizde 4 noktayı belirtmeyi unutmayın! Soru Görseli ( soru ekrana geldiğinde resmini

Detaylı

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli HOŞGELDİNİZ Erdal Kılıç SOFT Gökhan Akça KoçSistem Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet

Detaylı

Microsoft Ürün ve Hizmet Sözleşmesi Müşteri Senaryoları

Microsoft Ürün ve Hizmet Sözleşmesi Müşteri Senaryoları Microsoft Ürün ve Hizmet Sözleşmesi Müşteri Senaryoları Bulut Hizmetleri ve Yazılım Güvencesi (SA) Örnek müşteri senaryosu 1. Microsoft bulut hizmetleri Müşteri, işgücünün tamamı veya bir kısmı için, 0ffice

Detaylı

Bulut Bilişim. Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Web Servisleri

Bulut Bilişim. Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Web Servisleri Bulut Bilişim Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Web Servisleri Ediz TÜRKOĞLU 05-07-8509 Özlem GÜRSES 05-07-8496 Savaş YILDIZ 05-07-8569 Umut BENZER 05-06-7670 İ çerik İçerik...2 Bulut Bilişim Nedir?...3

Detaylı

Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET!

Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET! Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET! Nesnelerin İnterneti Analitik İş Çözümleri Kurumsal Çözümler Dijital Yayıncılık Veri Merkezi ve Bulut İletişim Ağı ve Ses Güvenlik İş İstasyonları

Detaylı

Bağlanmak Neden Proje Listenizin En Başında Olmalı?

Bağlanmak Neden Proje Listenizin En Başında Olmalı? Nesnelerin İnternetine Bağlanmak Neden Proje Listenizin En Başında Olmalı? Cihazlarınız size bir şey anlatıyor Dinliyor musunuz? Nesnelerin İnterneti (IoT), küçük yongalardan akıllı robotik makinelere

Detaylı

LOGO İş Zekası çözümü ile kurumsal raporlama ve analizler. Cem Yılmaz Genel Müdür LOGOBI Yazılım

LOGO İş Zekası çözümü ile kurumsal raporlama ve analizler. Cem Yılmaz Genel Müdür LOGOBI Yazılım LOGO İş Zekası çözümü ile kurumsal raporlama ve analizler Cem Yılmaz Genel Müdür LOGOBI Yazılım Hakkımızda LOGOBI Yazılım A.Ş. iş zekası alanında faaliyet gösteren, Türkiye de sahip olduğu yüzlerce müşterinin

Detaylı

Dell Vostro 330. Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler. Uyarılar Hakkında. Önden ve Arkadan Görünüm

Dell Vostro 330. Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler. Uyarılar Hakkında. Önden ve Arkadan Görünüm Dell Vostro 330 Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler Uyarılar Hakkında UYARI: UYARI, meydana gelebilecek olası maddi hasar, kişisel yaralanma veya ölüm tehlikesi anlamına gelir. Önden ve Arkadan Görünüm

Detaylı

SERVER TANFER. Yazılım Ürünleri Satış Müdürü IBM Türk

SERVER TANFER. Yazılım Ürünleri Satış Müdürü IBM Türk SERVER TANFER Yazılım Ürünleri Satış Müdürü IBM Türk Rethink IT. Reinvent Business. Onur Buçukoğlu Tivoli Ürün Yöneticisi, Orta ve Doğu Avrupa / Türkiye / Rusya Başlıca Üç Dönüşüm Gerçekleşiyor Akıllı

Detaylı

BASITLIK BAŞTAN TANIMLAYIN EN ÖNEMLİ NEDENLER: SANALLAŞTIRILMIŞ ORTAMLAR İÇİN EMC VSPEX BLUE

BASITLIK BAŞTAN TANIMLAYIN EN ÖNEMLİ NEDENLER: SANALLAŞTIRILMIŞ ORTAMLAR İÇİN EMC VSPEX BLUE BAŞTAN TANIMLAYIN BASITLIK ATIK. ÖLÇEKLENEBILIR. GÜVENILIR. EN ÖNEMLİ NEDENLER: SANALLAŞTIRILMIŞ ORTAMLAR İÇİN EMC VSPEX BLUE Basitliği Baştan Tanımlayın: Atik, Ölçeklenebilir ve Güvenilir. Orta Ölçekli

Detaylı

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com Powered by www.etgigrup.com www.vedubox.com Entegre E-Eğitim Sistemi Uzaktan Eğitim Sisteminiz 1DK da Hazır! Kolay Basit İnovatif Esnek Entegre Entegre Eğitim Platformu Uzaktan Eğitim, e-eğitim, Online

Detaylı

Yeni Nesil Müşteri Deneyimi Sunarak Her Anı Başarılı Kılın. PureEngage

Yeni Nesil Müşteri Deneyimi Sunarak Her Anı Başarılı Kılın. PureEngage Yeni Nesil Müşteri Deneyimi Sunarak Her Anı Başarılı Kılın PureEngage Müşterilerinizin Beklediği Farklı, Kişiselleştirilmiş Deneyimi Sunun Genesys teknolojisi, temsilcilerimizin yolculuğun her aşamasında

Detaylı

TURKCELL SIR BAŞLIK ALANI. Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü

TURKCELL SIR BAŞLIK ALANI. Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü BAŞLIK ALANI Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü Her Yerden Ulaşılabilir Servislerle Yeni Bir Dünya TARIM Mobil Cihazlar Başrolde (Milyon Adet) 1.500 1.000 500 Akıllı Telefonlar Tabletler Bilgisayar

Detaylı

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SUBASOFT Hakkımızda Subasoft yazılım, yazılım projelerinizi bütün olarak ele alır. Web site projelerini sadece kod yazmak ya da arayüz eklemek olarak görmüyoruz.firmanızın

Detaylı

İleriye doğru açık bir yol

İleriye doğru açık bir yol Broşür İleriye doğru açık bir yol Bir HP PartnerOne İş Ortağı ile çalışmanın avantajlarını keşfedin HP portföyünün eşsiz zenginliği, yetkili HP PartnerOne İş Ortağı nın becerileriyle birlikte size piyasada

Detaylı

KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS

KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS 1 KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS Kurumsal unsurlar ve BT üzerindeki etkileri ÇEVİKLİK Hızlı hareket edin, çevik ve esnek olun İşletme sahiplerinin %66'sı kurumsal çevikliğin öncelik olduğunu

Detaylı

GELİŞEN İŞ YERİ HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma

GELİŞEN İŞ YERİ HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma GELİŞEN İŞ YERİ HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İş gücünüz, müşterileriniz, ortaklarınız ve tedarikçileriniz, mobil ve farklı konumlara dağılmış durumda.

Detaylı

PC Dağıtımı Olması Gerektiği Gibi. Derya Güngörmüş : Service Sales Executive

PC Dağıtımı Olması Gerektiği Gibi. Derya Güngörmüş : Service Sales Executive PC Dağıtımı Olması Gerektiği Gibi Derya Güngörmüş : Service Sales Executive Dell EMC Hizmetleri Dijital teknolojilerinizin hızlı adaptasyon ve optimizasyonunu sağlıyoruz DANIŞMANLIK Veri, analitik, uygulamalar,

Detaylı

Genel Bakış. Microsoft Dynamics CRM. Verimliliğinizi artırın.

Genel Bakış. Microsoft Dynamics CRM. Verimliliğinizi artırın. Genel Bakış Microsoft Dynamics CRM Verimliliğinizi artırın. Dinamik İşletme Haline Gelin Pazarlama: Pazarlama Etkinliğinizi Maksimuma Çıkarın Microsoft Dynamics CRM ile kuruluşunuzun pazarlama verimliliğini

Detaylı

Ubuntu Hakkında En Çok Sorulan Sorular

Ubuntu Hakkında En Çok Sorulan Sorular Ubuntu Hakkında En Çok Sorulan Sorular Bahadır Demircioğlu Ocak, 2013 İçindekiler 1 Sık Sorulan Sorular............................................ 2 1.1 Ubuntu nun arkasında bir şirket var mı?..............................

Detaylı

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Hakkımızda İstaş Turizm şehir içi personel ve öğrenci taşımacılığı, toplu taşımacılık sektörlerinde faaliyetini gerçekleştirmektedir. Misyonu sektöründe ayrıcalıklı,

Detaylı

Nagios XI Günümüzün talep gören kurumsal gereksinimleri için en güçlü BT altyapısı gözetim ve uyarı çözümüdür.

Nagios XI Günümüzün talep gören kurumsal gereksinimleri için en güçlü BT altyapısı gözetim ve uyarı çözümüdür. Nagios Enterprises, kurumsal ölçekte, BT altyapı gözetiminde endüstri standardı olan Nagios için resmi ürünler, hizmetler ve çözümler sunuyor. Dünya çapında yüz binlerce kullanıcıyla Nagios bilgi teknolojileri

Detaylı

LOUPE, IP Data ağlarında çalışan katma değerli servislerinizi kolaylıkla izlemenizi sağlar. www.netas.com.tr

LOUPE, IP Data ağlarında çalışan katma değerli servislerinizi kolaylıkla izlemenizi sağlar. www.netas.com.tr LOUPE, IP Data ağlarında çalışan katma değerli servislerinizi kolaylıkla izlemenizi sağlar. www.netas.com.tr IP Tabanlı Servis Oturumlarınızı İzlemenin Kolay Yolu Loupe, Katma Değerli Servislerinizi IP

Detaylı

Dell Latitude E7240/E7440

Dell Latitude E7240/E7440 Dell Latitude E7240/E7440 Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler Uyarılar Hakkında UYARI: UYARI, meydana gelebilecek olası maddi hasar, kişisel yaralanma veya ölüm tehlikesi anlamına gelir. Latitude E7240

Detaylı

( ( ( ( ( ( Müşteri Odaklılık

( ( ( ( ( ( Müşteri Odaklılık Tesis yönetim hizmetleri, ülkemizin gelecek dönemde daha da önem vereceği bir dışarıdan temin kalemi olacaktır. Sektörde olan bizler, deneyimimizle bu sektöre değer katmaya devam edeceğiz. HAKKIMIZDA Tüm

Detaylı

Çevrimiçi baskı 4.0. Baskı 1

Çevrimiçi baskı 4.0. Baskı 1 Çevrimiçi baskı 4.0 Baskı 1 2008 Nokia telif hakkıdır. Tüm hakları mahfuzdur. Nokia, Nokia Connecting People ve Nseries, Nokia Corporation'ın ticari veya tescilli ticari markalarıdır. Nokia tune, Nokia

Detaylı

Çağrı Merkezi Bileşenleri. Strateji Süreç İnsan Kaynağı Teknoloji

Çağrı Merkezi Bileşenleri. Strateji Süreç İnsan Kaynağı Teknoloji Çağrı Merkezi Bileşenleri Strateji Süreç İnsan Kaynağı Teknoloji Strateji Müşteri segmentasyonu Temas kanalları Kâr merkezi-gider merkezi Operasyon süresi Hedefler Araçlar Lokasyon seçimi Ağ/web çağrı

Detaylı

Toughbook ve Toughpad Dünyasına Hoş Geldiniz. Her yerde çalışın. Her yere götürün.

Toughbook ve Toughpad Dünyasına Hoş Geldiniz. Her yerde çalışın. Her yere götürün. Toughbook ve Toughpad Dünyasına Hoş Geldiniz Her yerde çalışın. Her yere götürün. TOUGHBOOK Dayanıklı, özgün, pazar lideri* Panasonic Toughbook, dayanıklı bilgisayar pazarında hiçbir zaman arka planda

Detaylı

Dell EMC Hiper-Bütünleşik Altyapılar

Dell EMC Hiper-Bütünleşik Altyapılar Dell EMC Hiper-Bütünleşik Altyapılar Hiper bütünleşik altyapılara genel bakış GLOBAL SPONSORS Geleneksel altyapılar ve süreçler sürdürülebilir olmaktan uzaklaştı Pahalı yenilemeler ve riskli migrasyonlar

Detaylı

Bulut Bilişimin Hayatımızdaki Yeri İnternet Haftası Etkinlikleri 17 Nisan 2014. Yard.Doç.Dr.Tuncay Ercan tuncay.ercan@yasar.edu.tr

Bulut Bilişimin Hayatımızdaki Yeri İnternet Haftası Etkinlikleri 17 Nisan 2014. Yard.Doç.Dr.Tuncay Ercan tuncay.ercan@yasar.edu.tr Bulut Bilişimin Hayatımızdaki Yeri İnternet Haftası Etkinlikleri 17 Nisan 2014 Yard.Doç.Dr.Tuncay Ercan tuncay.ercan@yasar.edu.tr SaaS Gündem Kullanım alanları IaaS PaaS Sanallaştırma Hizmet Şekilleri

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO KİMDİR? 01 Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanır, uzun vadeli güvene dayalı ilişkiler kurarız. Müşterilerimiz için değer katacak ve işlerini kolaylaştıracak çözümler

Detaylı

Vodafone dan Office 365. Satış temsilcisi ismi Tarih

Vodafone dan Office 365. Satış temsilcisi ismi Tarih Vodafone dan Office 365 Satış temsilcisi ismi Tarih Yeni Office 365 Paketleri Bir işletmenin tüm temel çalışma ihtiyaçlarını karşılayacak üretkenlik paketi Sadece Office uygulamalarını güncellemek isteyen

Detaylı

Plus500 Ltd. Gizlilik Politikası

Plus500 Ltd. Gizlilik Politikası Plus500 Ltd Gizlilik Politikası Gizlilik Politikası Plus500 Gizlilik Beyanı Müşterilerimizin ve web sitemizdeki ziyaretçilerin kişisel ve mali bilgilerinin gizliliği ve korunması en büyük önceliğimizdir.

Detaylı

Yeni Nesil Bir Müşteri Deneyimi Sunmayı Basitleştirin. PureConnect

Yeni Nesil Bir Müşteri Deneyimi Sunmayı Basitleştirin. PureConnect Yeni Nesil Bir Müşteri Deneyimi Sunmayı Basitleştirin PureConnect Müşteri İlişkilerini Sadeleştirin ve Kaliteyi Garantiye Alın PureConnect i hepsi bir arada tek platform mimarisi nedeniyle seçtik. Çok

Detaylı

Dell Storage MD1400 ve MD1420 Kasalari Başlangıç Kılavuzu

Dell Storage MD1400 ve MD1420 Kasalari Başlangıç Kılavuzu Dell Storage MD1400 ve MD1420 Kasalari Başlangıç Kılavuzu Resmi Model: E03J Series and E04J Series Resmi Tip: E03J001 and E04J001 Notlar, Dikkat Edilecek Noktalar ve Uyarılar NOT: NOT, bilgisayarınızı

Detaylı

İŞ YERİNDE GELİŞİM. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma

İŞ YERİNDE GELİŞİM. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İŞ YERİNDE GELİŞİM Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İş gücünüz, müşterileriniz, ortaklarınız ve tedarikçileriniz, farklı konumlara dağılmış durumda ve hareketli. Akıllı telefonlar ve

Detaylı

Kaspersky Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler İçin Güvenlik

Kaspersky Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler İçin Güvenlik Kaspersky Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler İçin Güvenlik 2018 KOBİ'lerin Kendilerine Özgü Sorunları ve Gereksinimleri Vardır Bulut BT'ye Geçiş Basit, hepsi bir arada çözüm Kullandığın kadar öde İzleme

Detaylı

Bildiğiniz Turint, bildiğiniz gibi değil!

Bildiğiniz Turint, bildiğiniz gibi değil! Bildiğiniz Turint, bildiğiniz gibi değil! Turint, turizm sektöründe faaliyet gösteren acentelere artı değer katma esasına göre geliştirilmiş, emsalsiz bir bilgi yönetim sistemidir! Çağın en etkili mecrası

Detaylı

LUDENS HAKKINDA. Portföy yönetim şirketleri, aracı kurumlar, emeklilik şirketleri ve şirketler Ludens in müşteri portföyünde yer almaktadır.

LUDENS HAKKINDA. Portföy yönetim şirketleri, aracı kurumlar, emeklilik şirketleri ve şirketler Ludens in müşteri portföyünde yer almaktadır. LUDENS HAKKINDA LUDENS İleri Finansal Hizmetler ve Danışmanlık, finans alanındaki bilimsel yöntemleri pratik uygulamalara dönüştürerek hem piyasa profesyonelleri hem de bireysel yatırımcılar için kullanışlı

Detaylı

Sonsuz İmkan için Esnek İnce İstemci

Sonsuz İmkan için Esnek İnce İstemci SC-T45 İnce İstemci: Güç ve Esneklik Sonsuz İmkan için Esnek İnce İstemci Genel Bakış ViewSonic SC-T45 İnce İstemci PC'si, Windows 7 Embedded Standard OS ile güçlü Intel Atom N2800'ü kullanır. SC-T45;

Detaylı

Dijital Dönüşümde Bulut Şirket!

Dijital Dönüşümde Bulut Şirket! Dijital Dönüşümde Bulut Şirket! Dijital dönüşüme ayak uyduran şirketler yoğun rekabet ortamında zaman, maliyet ve iş gücü avantajı elde etmektedir. eplatform ile dijital dönüşümde güvenilir alt yapı, uzman

Detaylı

StruxureWare TM Data Center Expert. Veri Merkezi Altyapı Yönetimi (DCIM) Yazılımı. www.apc.com/struxureware

StruxureWare TM Data Center Expert. Veri Merkezi Altyapı Yönetimi (DCIM) Yazılımı. www.apc.com/struxureware Veri Merkezi Altyapı Yönetimi (DCIM) Yazılımı IT sistemleri yoluyla binadaki güç, soğutma, güvenlik ve enerji kullanımlarını izlemenizi ve kontrol etmenizi sağlayan uçtan uca veri merkezi altyapı yönetimi

Detaylı

e-fatura e-arşiv e-defter

e-fatura e-arşiv e-defter e-fatura e-arşiv e-defter Şirket Profili Veriban, Özel entegratör statüsü ile e-fatura ve ilgili hizmetleri hızlı, güvenilir ve etkin bir şekilde şirketlerin kullanımına sunabilmek amacıyla 2013 yılında

Detaylı

Önemli Avantajları. Akıllı. Sağlam. Güvenli. Güvenlik Amaçlı Seagate Depolaması

Önemli Avantajları. Akıllı. Sağlam. Güvenli. Güvenlik Amaçlı Seagate Depolaması 3,5 İNÇ SABİT DİSK VERİ SAYFASI Akıllı. Sağlam. Güvenli. Güvenlik Amaçlı Seagate Depolaması SkyHawk, disklerin güvenlik uygulamaları için amaca yönelik tasarlanmasında Seagate'in geniş deneyiminden yararlanır.

Detaylı

İZLEME VE KAYIT YAZILIMI

İZLEME VE KAYIT YAZILIMI İZLEME VE KAYIT YAZILIMI hanwha-security.eu Herkes için kolaylık Tek Çekirdek Sunucu Ücretsiz Deneme 45 gün Tam Özellik Kullanıcı Dostu Oynatma Canlı Arayüz Özellikler Merkezileştirilmiş Yönetim Operatörler

Detaylı

SATIŞ. Microsoft Dynamics CRM. Satış verimliliğini artırın.

SATIŞ. Microsoft Dynamics CRM. Satış verimliliğini artırın. SATIŞ Microsoft Dynamics CRM Satış verimliliğini artırın. Dinamik İşletme Haline Gelin Çalışanlarınız: Satışa Daha Fazla Zaman Ayırsın Satış ekibinize doğal ve kolay anlaşılabilir bir CRM çözümü verin;

Detaylı

Model Tabanlı Geliştirmede Çevik Süreç Uygulanması

Model Tabanlı Geliştirmede Çevik Süreç Uygulanması Model Tabanlı Geliştirmede Çevik Süreç Uygulanması Model Tabanlı Geliştirme Model nedir? Object Management Group Model Tabanlı Mimari «Herşey modeldir» Model Kaynak kod MDD Avantajları Daha hızlı yazılım

Detaylı

Bilgi ve İletişim Teknolojileri Sektörü Pazar Verileri

Bilgi ve İletişim Teknolojileri Sektörü Pazar Verileri Bilgi ve İletişim Teknolojileri Sektörü Pazar Verileri Türkiye de Bilgi ve İletişim Teknolojileri Sektörü TÜBİSAD son dört yıldan bu yana Bilgi ve İletişim Teknolojileri Sektörünün büyüklüğünü Deloitte

Detaylı

Bilgiyi Keşfedin! Özelleştirme, Eklenti ve Veri Entegrasyonu Kurumsal Seviyede Yönetim ve Performans

Bilgiyi Keşfedin! Özelleştirme, Eklenti ve Veri Entegrasyonu Kurumsal Seviyede Yönetim ve Performans Bilgiyi Keşfedin! LOGO MIND INSIGHT (powered by Qlik) İŞ ANALİTİĞİ ÜRÜNÜ, HERKESİN SEZGİLERİ İLE ARAŞTIRMA VE KEŞİF YAPMASINI SAĞLAYAN ÇOK ÇEŞİTLİ ESNEK VE İNTERAKTİF GÖRSELLER OLUŞTURABİLECEĞİ YENİ NESİL

Detaylı

Veriye dayalı aksiyon alın

Veriye dayalı aksiyon alın Enerji şirketlerinin tahsilat stratejilerini optimize etmelerine yönelik kılavuz Giriş Genel ekonomik koşullar, piyasada likiditenin azalması, müşteriyi korumaya yönelik mevzuatsal gelişmeler ve maliyetleri

Detaylı

Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda.

Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda. Broşür Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda. 2010 Cisco ve/veya bağlı kuruluşları. Tüm hakları saklıdır. Bu belge Genel Cisco Bilgileri ni içerir. Sayfa 1/5 Yeni Çalışma

Detaylı

EMARSYS CRM ADS PAZARLAMA STRATEJINIZE VERI DESTEKLI, AKILLI REKLAMLARLA GÜÇ KATIN

EMARSYS CRM ADS PAZARLAMA STRATEJINIZE VERI DESTEKLI, AKILLI REKLAMLARLA GÜÇ KATIN EMARSYS CRM ADS PAZARLAMA STRATEJINIZE VERI DESTEKLI, AKILLI REKLAMLARLA GÜÇ KATIN Emarsys CRM Ads Pazarlama stratejinize veri destekli, akıllı reklamlarla güç katın Kendi kişi verilerinizi kullanarak

Detaylı

HAKKIMIZDA. Misyonumuz; Vizyonumuz;

HAKKIMIZDA. Misyonumuz; Vizyonumuz; HAKKIMIZDA SOFTKEY kurumsal teknoloji hizmetlerinde, müşteri odaklı yaklaşımı, rekabetçi fiyatları ve eksiksiz destek hizmeti sunmak amacıyla kurulmuştur. Sektörün önde gelen teknoloji firmaları ile iş

Detaylı

Dell Latitude E5430/E5530

Dell Latitude E5430/E5530 Dell Latitude E5430/E5530 Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler Uyarılar Hakkında UYARI: UYARI, meydana gelebilecek olası maddi hasar, kişisel yaralanma veya ölüm tehlikesi anlamına gelir. Latitude E5430

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu 1. Adım Windows Server 2012'yi Yükleme Bilgisayarınız Windows Server 2012 yüklenmiş olarak teslim edildiyse, 1. Adım'ı atlayabilirsiniz. Yükleme Yönergeleri Yükleme yönergeleri,

Detaylı

Worry-FreeTM. Business Security Standard ve Advanced Sürümler. Sistem Gereksinimleri. Administrator s Guide. Securing Your Journey to the Cloud

Worry-FreeTM. Business Security Standard ve Advanced Sürümler. Sistem Gereksinimleri. Administrator s Guide. Securing Your Journey to the Cloud Worry-FreeTM Business Security Standard ve Advanced Sürümler Securing Your Journey to the Cloud Administrator s Guide Sistem Gereksinimleri Trend Micro Incorporated, bu belgede ve burada açıklanan ürünlerde

Detaylı

Worry-Free. p c. Business Security Standard ve Advanced Sürümler. Sistem Gereksinimleri. Securing Your Journey to the Cloud.

Worry-Free. p c. Business Security Standard ve Advanced Sürümler. Sistem Gereksinimleri. Securing Your Journey to the Cloud. Worry-Free Business Security Standard ve Advanced Sürümler Sistem Gereksinimleri Securing Your Journey to the Cloud p c Korumalı Bulut ws Ağ Güvenliği Trend Micro Incorporated, bu belgede ve burada açıklanan

Detaylı

TTL İNTERAKTİF ZEMİN HAYATA BİZİMLE DOKUNUN! Touch To Life

TTL İNTERAKTİF ZEMİN HAYATA BİZİMLE DOKUNUN! Touch To Life TTL İNTERAKTİF ZEMİN HAYATA BİZİMLE DOKUNUN! Touch To Life Bir adımda değişir HAYAT! Touch Box interaktif zemin ve yüzey çözümü, yansıtılan görüntü ile insan vücudu hareketlerine bağlı olarak görsel efektler

Detaylı

VERİSİGN DAĞITILMIŞ HİZMET REDDİ TREND RAPORU SAYI 1-2014'ÜN 1. ÇEYREĞİ

VERİSİGN DAĞITILMIŞ HİZMET REDDİ TREND RAPORU SAYI 1-2014'ÜN 1. ÇEYREĞİ VERİSİGN DAĞITILMIŞ HİZMET REDDİ TREND RAPORU SAYI 1 - YÖNETİCİ ÖZETİ Bu rapor, Verisign DDoS Koruma Hizmetlerinin müşterileri adına ve onlarla işbirliği yaparak gerçekleştirilen azaltma işlemlerine ilişkin

Detaylı

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz...

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... OEM İŞ ORTAKLIĞI NEDİR? MDS ap SAP OEM iş ortaklığı modeli, SAP platformlarını

Detaylı

Haydar Erdem Yılmaz Sistemler & Teknoloji Grubu Teknik Mimarlar Müdürü

Haydar Erdem Yılmaz Sistemler & Teknoloji Grubu Teknik Mimarlar Müdürü Haydar Erdem Yılmaz Sistemler & Teknoloji Grubu Teknik Mimarlar Müdürü Gündem Bilgi Teknolojileri Eğilimleri Bulut BT Nedir Bulut a Uygun İşyükleri Bulut BT İş Modelleri IBM Açık Standart ları Destekliyor

Detaylı

Şimdi Çok Daha Yetenekli

Şimdi Çok Daha Yetenekli Şimdi Çok Daha Yetenekli Müşterinizi daha yakından tanıyın, müşteri odaklı süreçlerinizle Türkiye nin modern kurumları arasındaki yerinizi alın. Microsoft un Silver Partner seviyesindeki iş ortağı İnnova,

Detaylı

KONU İLGİ. NutriOpt TERCÜME VE DERLEME KAYNAKÇA YAYININ KAPSAMI

KONU İLGİ. NutriOpt TERCÜME VE DERLEME KAYNAKÇA YAYININ KAPSAMI NIR NutriOpt KONU Nutreco nun en güncel projesi NutriOpt ile getirdiği yenilikler İLGİ NutriOpt TERCÜME VE DERLEME KAYNAKÇA YAYININ KAPSAMI Formülasyon ve Fiyatlandırma Uzmanı Burak GÜLHAN NutriOpt Poultry

Detaylı

REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir.

REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir. REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir. Reon Enerji, enerji tüketimini daha ekonomik ve fonksiyonel bir hale getirme misyonundan

Detaylı

Orçun M. Özalp 11.08.15 KURUMSAL SUNUM

Orçun M. Özalp 11.08.15 KURUMSAL SUNUM Orçun M. Özalp 1 Ajanda 1 Bulutistan Teknoloji de Yol Arkadaşınız 2 Veri Merkezi Yatırımımız ve Teknik Yetkinlikler 3 Çağrı Merkezi Yatırımımız ve Yardım Masası Hizmetimiz 4 Ürün Kataloğumuz ve İşyerim

Detaylı

Biz Kimiz? www.atluniversal.com

Biz Kimiz? www.atluniversal.com Web Tasarım İçin... Biz Kimiz? ATL Universal, çeşitli sektörler için internet yazılımları geliştirerek profesyonel web siteleri yapan bir web tasarım rmasıdır. Bizi ayıran farklılığımız geliştirdiğimiz

Detaylı

Dell Vostro 5470. Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler. Önden ve Arkadan Görünüm. Uyarılar Hakkında

Dell Vostro 5470. Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler. Önden ve Arkadan Görünüm. Uyarılar Hakkında Dell Vostro 5470 Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler Uyarılar Hakkında UYARI: UYARI, meydana gelebilecek olası maddi hasar, kişisel yaralanma veya ölüm tehlikesi anlamına gelir. Önden ve Arkadan Görünüm

Detaylı

IBM BulutHizmetleri. Ali Gündüz IBM Bulut Hizmetleri Ülke Lideri

IBM BulutHizmetleri. Ali Gündüz IBM Bulut Hizmetleri Ülke Lideri IBM BulutHizmetleri Ali Gündüz IBM Bulut Hizmetleri Ülke Lideri Pek çok servis ve kolay kullanım ile Kurumsal bulut kullanımı için geniş hizmet portfolyosu IBM Cloud marketplace IBM ve Üçüncü Partiler

Detaylı

KULLANIM ÖRNEĞİ KATALOĞU. Yammer'ı sosyal çalışma alanınız olarak kullanın ve iş birliği, yenilik ve katılımın başlamasını sağlayın.

KULLANIM ÖRNEĞİ KATALOĞU. Yammer'ı sosyal çalışma alanınız olarak kullanın ve iş birliği, yenilik ve katılımın başlamasını sağlayın. KULLANIM ÖRNEĞİ KATALOĞU Yammer'ı sosyal çalışma alanınız olarak kullanın ve iş birliği, yenilik ve katılımın başlamasını sağlayın. Yammer Kullanım Örneği Kataloğu Yammer, güncelleştirmeleri paylaşmanızı,

Detaylı

Dell EMC VDI Cloud Client Computing Uçtan Uca Çözümler. İsel Horada Dell EMC Forum İstanbul

Dell EMC VDI Cloud Client Computing Uçtan Uca Çözümler. İsel Horada Dell EMC Forum İstanbul Dell EMC VDI Cloud Client Computing Uçtan Uca Çözümler İsel Horada isel.horada@dell.com 03.10.2017 Dell EMC Forum İstanbul Dell, uçtan uca «eksiksiz» bulut masaüstü Sadece Dell... Veri Merkezi Yazılım

Detaylı

İş Hayatında Yeni Bir Start!

İş Hayatında Yeni Bir Start! İş Hayatında Yeni Bir Start! START Neden Start? START her küçük işletmenin sahip olmak isteyeceği bir yazılım... Tek kullanıcılı, muhasebesini dışarıda takip eden küçük işletmelere ve şahıs firmalarına

Detaylı

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte;

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte; 1 HAKKIMIZDA YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; 2013 yılında akademik geçmişe sahip ortaklar tarafından kurulmuş bir firmadır. Yeni kurulmuş olmasına rağmen 35 yıla varan tecrübeye sahip personellerinden

Detaylı

İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın!

İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın! İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın! Yeni nesil teknolojilerle geliştirilen GO 3 ile iş süreçlerinizi dilediğiniz gibi yönetirken verimliliğinizi de artırabilirsiniz. GO 3 rol bazlı kişiselleştirilebilir

Detaylı

Türkiye de Kullanıcı Deneyimi 2018 Araştırma Raporu v.1 Eylül 2018

Türkiye de Kullanıcı Deneyimi 2018 Araştırma Raporu v.1 Eylül 2018 Türkiye de Kullanıcı Deneyimi 2018 Araştırma Raporu v.1 Eylül 2018 Bu raporun içeriği Curiocity tarafından SHERPA adına hazırlanmıştır. İzinsiz olarak alınamaz ve kullanılamaz. TÜRKİYE DE KULLANICI DENEYİMİ

Detaylı

Akıllı Şehir Aydınlatma Yönetim Platformu. Şehir aydınlatması üzerinde tam kontrole sahip olun

Akıllı Şehir Aydınlatma Yönetim Platformu. Şehir aydınlatması üzerinde tam kontrole sahip olun Akıllı Şehir Yönetim Platformu Şehir aydınlatması üzerinde tam kontrole sahip olun NEOS Photon'un Size Sağladığı Avantajlar % ' NEOS Photon akıllı şehir aydınlatma yönetimi ile birlikte sokak aydınlatmasında

Detaylı

BULUT BİLİŞİM VE SANALLAŞTIRMA

BULUT BİLİŞİM VE SANALLAŞTIRMA BULUT BİLİŞİM VE SANALLAŞTIRMA www.kocsistem.com.tr 444 0 262 Neden KoçSistem? Sanallaştırma teknolojileri büyük bir hızla firmaların hayatına girmeye devam ediyor. Veri merkezinden başlayarak ağ ve masaüstü

Detaylı

VARLIK YÖNETİMİ ÇÖZÜMÜ AKILLI. KOLAY. ENTEGRE

VARLIK YÖNETİMİ ÇÖZÜMÜ AKILLI. KOLAY. ENTEGRE ARETE BULUT TEKNOLOJİ ÇÖZÜMLERİ VARLIK YÖNETİMİ ÇÖZÜMÜ AKILLI. KOLAY. ENTEGRE VARLIK YÖNETİMİ ÇÖZÜMÜ A R E T E C O N S U L T I N G GÜÇLÜ. ENTEGRE. AKILLI. ARETE Varlık Yönetimi Çözümüyle, şirket içinde

Detaylı

DÜNYANIN EN GELİŞMİŞ CAM YAZILIMI SOLIDWORKS İLE TAMAMEN ENTEGRE

DÜNYANIN EN GELİŞMİŞ CAM YAZILIMI SOLIDWORKS İLE TAMAMEN ENTEGRE DÜNYANIN EN GELİŞMİŞ CAM YAZILIMI SOLIDWORKS İLE TAMAMEN ENTEGRE İŞLEME VERİMLİLİĞİNİZE İVME KAZANDIRIN Programlama zamanınızı %90 a kadar önemli ölçüde azaltın. Daha Akıllı Programlama Unsur tabanlı işleme

Detaylı

VBLOCK SİSTEMLERİ: DÜNYANIN EN GELİŞMİŞ BÜTÜNLEŞİK ALTYAPISI

VBLOCK SİSTEMLERİ: DÜNYANIN EN GELİŞMİŞ BÜTÜNLEŞİK ALTYAPISI VBLOCK SİSTEMLERİ: DÜNYANIN EN GELİŞMİŞ BÜTÜNLEŞİK ALTYAPISI VBLOCK 100 AİLESİ VBLOCK 200 AİLESİ VBLOCK 300 AİLESİ VBLOCK 700 AİLESİ VCE BT'yi Dönüştürüyor VCE'nin sunduğu yenilikler BT ekibinin, kaynaklarını

Detaylı

WINDESKCONCENTO. sıgnum. Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları. windesk.com.tr

WINDESKCONCENTO. sıgnum. Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları. windesk.com.tr windesk.com.tr WINDESKCONCENTO Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları Kurumsal İş & Operasyonel süreçlerin performans tabanlı otomasyonu ile hizmet verimliliği ve kalitesinde artış sağlanır. sıgnum WINDESK

Detaylı

Türk Telekom Portali Nasıl Değişti?

Türk Telekom Portali Nasıl Değişti? Türk Telekom Portali Nasıl Değişti? Türkiye nin Telekomünikasyon Devi Aboneleriyle IBM WebSphere Portal Aracılığı ile Konuşuyor Alpaslan Tomuş İş Geliştirme Koordinatörü innova Bilişim Çözümleri Türk Telekom

Detaylı

Eğilim Raporu: İşletmeler Neden Buluta Geçiyor?

Eğilim Raporu: İşletmeler Neden Buluta Geçiyor? Eğilim Raporu: İşletmeler Neden Buluta Geçiyor? Her gün karşılaşılan sorunları çözmek için işletmelerin buluta nasıl geçiş yaptıklarına içeriden bir bakış 1 İçindekiler 2 Giriş 5 İşleri Buluttan Yönetme

Detaylı

SAP Mobile Documents. İlave Şartlar ve Koşullar

SAP Mobile Documents. İlave Şartlar ve Koşullar SAP Mobile Documents SAP ve Müşteri, belirli SAP ürünlerinin ve hizmetlerinin satın alınmasına ilişkin bir anlaşma ( Anlaşma ) imzalamıştır; bu Anlaşma uyarınca Müşteri, SAP Mobile Documents hizmetini

Detaylı

SOCIAL ADS ALICILARINIZI FACEBOOK TA HEDEFLEYİN. ÇOK KANALLI PAZARLAMA YAPIN

SOCIAL ADS ALICILARINIZI FACEBOOK TA HEDEFLEYİN. ÇOK KANALLI PAZARLAMA YAPIN SOCIAL ADS ALICILARINIZI FACEBOOK TA HEDEFLEYİN. ÇOK KANALLI PAZARLAMA YAPIN SOCIAL ADS ALICILARINIZI FACEBOOK TA HEDEFLEYİN. ÇOK KANALLI PAZARLAMA YAPIN Social Ads Social ads mevcut müşterilerinizi facebook

Detaylı

Șirket Profilimiz Kusursuz IT Projeleri Kurumsal Sistem Çözümlerimiz Kurumsal Bilișim Hizmetlerimiz İș Ortaklarımız

Șirket Profilimiz Kusursuz IT Projeleri Kurumsal Sistem Çözümlerimiz Kurumsal Bilișim Hizmetlerimiz İș Ortaklarımız Șirket Profilimiz Kusursuz IT Projeleri Kurumsal Sistem Çözümlerimiz Kurumsal Bilișim Hizmetlerimiz İș Ortaklarımız Șirket Profilimiz Novatech Computer Systems, bilișim hizmetleri alanında müșterilerine

Detaylı

KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM. Tek Elden Teknoloji

KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM. Tek Elden Teknoloji KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM Tek Elden Teknoloji SİSBİM HAKKINDA Farklı sektör ve ölçekten firmalara tüm teknolojik alt yapıları ile ilgili kurumsal yazılım ve donanım çözümleri sunan IT

Detaylı

İşinizi Yönetmenin En Kolay Yolu!

İşinizi Yönetmenin En Kolay Yolu! İşinizi Yönetmenin En Kolay Yolu! Netoloji Hakkında Operasyonel faaliyetlerini İstanbul Ataşehir, Ar-Ge faaliyetlerini Ankara Üniversitesi Teknopark ta yürüten Netoloji, tüm Türkiye de yetkin iş ortakları

Detaylı

E-Emlak, Emlak firmasının tüm ihtiyaçlarını karşılayan profesyonel emlak yazılımı ve internet sitesi uygulamasıdır.

E-Emlak, Emlak firmasının tüm ihtiyaçlarını karşılayan profesyonel emlak yazılımı ve internet sitesi uygulamasıdır. KULLANIM KILAVUZU E-Emlak, Emlak firmasının tüm ihtiyaçlarını karşılayan profesyonel emlak yazılımı ve internet sitesi uygulamasıdır. Emlak iş uygulaması ile emlak portföyünüzü, emlak danışmanlarınızı

Detaylı

Bulut ta Raporlama Bulut ta Kurumsal Performans Yönetimi kurumunuz için uygun mu?

Bulut ta Raporlama Bulut ta Kurumsal Performans Yönetimi kurumunuz için uygun mu? www.pwc.com.tr/cpm Bulut ta Raporlama Bulut ta Kurumsal Performans Yönetimi kurumunuz için uygun mu? Bulut ta Raporlama Bulut ta Kurumsal Performans Yönetimi kurumunuz için uygun mu? Kurumsal performans

Detaylı

Teşhis Yazılımı Yalıtım yağı

Teşhis Yazılımı Yalıtım yağı Teşhis Yazılımı Yalıtım yağı Doğruluk Önemlidir Varlığın durumunu değerlendirmek için doğru verilere ihtiyacınız vardır; ayrıca bu verileri yorumlamak için etkili bir yazılım da gereklidir. Inside View,

Detaylı

Worry-Free Business Security Standard ve Advanced Sürümler Service Pack 1 Sistem Gereksinimleri

Worry-Free Business Security Standard ve Advanced Sürümler Service Pack 1 Sistem Gereksinimleri Worry-Free Business Security Standard ve Advanced Sürümler Service Pack 1 Sistem Gereksinimleri Securing Your Journey to the Cloud p c Korumalı Bulut ws Ağ Güvenliği Trend Micro Incorporated bu belgede

Detaylı

Autodesk Lisanslama Modeli Değişiyor

Autodesk Lisanslama Modeli Değişiyor Autodesk Lisanslama Modeli Değişiyor Autodesk yazılımınızı satın alma yönteminiz değişiyor Autodesk, kademeli olarak yazılımlarının sadece Abonelik seçenekleri ile satın alınabileceği bir modele geçiyor.

Detaylı

Windows Server 2012: Sanallaştırmanın ötesine geçin. Oğuz Pastırmacı IT Pro Teknolojileri Yöneticisi Microsoft Türkiye

Windows Server 2012: Sanallaştırmanın ötesine geçin. Oğuz Pastırmacı IT Pro Teknolojileri Yöneticisi Microsoft Türkiye Windows Server 2012: Sanallaştırmanın ötesine geçin Oğuz Pastırmacı IT Pro Teknolojileri Yöneticisi Microsoft Türkiye Endüstrideki trendler ve zorluklar Windows Server 2012: Sanallaştırmanın ötesinde Eksiksiz

Detaylı

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi 2013 Sayın Yetkili; Sunduğumuz danışmanlık hizmeti ve geliştirmiş olduğumuz yazılım çözümleriyle müşterilerimizin Bilgi Teknolojileri alanında sektörel rekabet

Detaylı

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ HAKKIMIZDA Sağlık hizmetleri / özel hastane yöneticiliği başta olmak üzere hizmet sektörünün çeşitli alanlarında edindiğimiz bilgi deneyim ve tecrübenin gücünden yararlanarak yatırım ve ticaret yolculuğuna

Detaylı

intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu Bilişimde doğru çözüm ortağınız

intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu Bilişimde doğru çözüm ortağınız En doğru Teknoloji Yatırımı için Intercomp'u tercih edin! biz kimiz? Kuruluş, 1993, Bilişim 500 sıralamasında bilişim hizmetleri sıralamasında ilk 30 da, Sistem Entegratörü, 45 kişiden oluşan seritifikalı

Detaylı