LİMİT İÇ ve DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "LİMİT İÇ ve DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ."

Transkript

1 STAC PLASTIC (SP) İtalyan malı bakım & onarım ürünleri markasıdır. Firmamız yaklaşık olarak 20 yılı aşkın bir süredir SP markasının İç Anadolu bölge bayiliğini bir fiil yapmaktadır. Ürün kalitesi ve fiyat göz önüne alındığında her daim sektörde ithal markalar arasında 1. sıramızı koruduk. FİYAT & PERFORMANS SP otomobiline önem veren her tüketicinin, her isteğine cevap verebilen, geniş ürün yelpazesine sahip olmayı yıllardır başarabilen Avrupa standartlarına uygun marka olma özelliğini hep korumuştur. SP yaklaşık olarak şu anda 35 kalem ürün ile amatör kullanıcılara, ilave olarak 8 kalem ürün ile de profesyonel uygulama merkezlerine ürün sunabilmektedir. Siz değerli müşterilerimizin sadece SP ürünlerinin görsellerini ve kullanım şekillerini görebilmeniz için bir katalog hazırladık. Online web sitemizden de; ürünlerimizi görebilir ve inceleyebilirsiniz. LİMİT İÇ ve DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ.

2

3 SP 500ml Lastik Parlatıcı Sprey. Otomobilimizin lastik yanaklarını parlatmanız için kullanılmaktadır. Uzun süreli parlaklık sağlar ve lastik yanaklarının ömrünü uzatır. Özel formülü sayesinde lastik yanaklarına yumuşaklık katar ve daha kolay esneme sağlar. Uzun süreli kullanımda, lastik yanaklarında oluşabilecek çatlaklara karşı etkin bir koruma sağlar. SP 500ml Jant Temizleyici Sprey. Otomobilinizin jantlarında biriken yol kiri, fren balata kirleri vb.. istenmeyen ve çıkması zor olan lekeleri çıkartır. Jantlarınıza eskisinden daha parlak bir görünüm katar. Uzun süreli kullanımda farkı görebileceksiniz. SP 500ml Koltuk & Döşeme Temizleyici Sprey. Otomobiliniz, evinizin ve daha doğrusu kumaş & saten bazlı her alanın; leke, kir vb. her türlü sorunlarının çözümünde kullanılır. En zor lekelerinin çıkartmakta son derece etkilidir. Ürünü uyguladıktan sonra 30 sn. kadar bekleyiniz ve ardından temiz ve nemli bir bez ile siliniz.

4 SP 500ml Motor Temizleyici Sprey. Otomobilinizin motorundaki istenmeyen kir ve yağları kolaylıkla çözer ve temizler. Yeni ve bakımlı bir görünüm almasını sağlar. Uzun süre kalıcı bir yeni görünüm sağlar. SP 500ml Torpido Koruyucu & Parlatıcı Sprey. Otomobilinizin iç aksamındaki plastik ve deri her aksamında kullanılmaktadır. Uygulandığı bölgenin temizlenmesinde ve orijinal görünümüne ulaşmasında son derece etkilidir. Kendine has kokusu vardır. Kullanım sonrası, uygulanan bölgeye ilk günkü görünümü sağlar. SP 500ml Sinek & Böcek Temizleyici Sprey. Otomobilinizin seyahat halindeyken dış aksamlarına yapışan sinek, böcek vb.. haşeratların oluşturduğu kir ve lekeleri, aracınıza zarar vermeden kolayca çıkartır. Seyahat öncesi kullanımda, yol boyu oluşabilecek etkilerden korur.

5 SP 400ml Lastik Parlatıcı Sprey. Otomobilimizin lastik yanaklarını parlatmanız ve ilk günkü görünümü sağlamanız için kullanılmaktadır. Uzun süreli parlaklık sağlar ve lastik yanaklarının ömrünü uzatır. Lastiklerinize ıslak-parlaklık bir görünümü katar. SP 400ml Plastik Parlatıcı & Yenileyici Sprey. Otomobilinizin plastik tüm aksamlarında kullana bilinirsiniz. Yıpranan, eskiyen ve matlaşmış olan plastik kısımlara ilk günkü görünümü katar ve parlatır. Uygulanan yüzeyi güneş ışınlarından, yol yapışkanlarından korur. Koruyucu, parlatıcı ve yenileyici özelliğe sahiptir. Sp 400ml Koltuk & Döşeme Temizleyici Köpük Sprey. Otomobiliniz, evinizin ve daha doğrusu kumaş-saten bazlı her alanın; leke, kir vb. her türlü sorunlarının çözümünde kullanılır. En zor lekelerinin çıkartmakta son derece etkilidir. Formülü gereği köpük olarak yüzeye püskürtülür. Kumaş olan bölge köpüğü emene kadar bekleyiniz ve sonrasında temiz ve nemli bir bez yardımı ile siliniz.

6 SP 400ml Jant Temizleyici&Parlatıcı Sprey. Otomobilinizin jantlarında biriken yol kiri, fren balata kirleri vb.. istenmeyen ve çıkması zor olan lekeleri çıkartır. Jantlarınıza eskisinden daha parlak bir görünüm katar. (uzun süreli kullanımda farkı görebileceksiniz) SP 400ml Motor Temizleyici Sprey. Otomobilinizin motorundaki istenmeyen kir ve yağları kolaylıkla çözer ve temizler. Yeni ve bakımlı bir görünüm almasını sağlar. Uzun süre kalıcı yeni bir görünüm sağlar. Kutunun yüksek basıncı sayesinde motorun her aksamına püskürtebilirsiniz. SP 400ml Zift Temizleyici Sprey. Asfalt, zift, katran, yapışkan izleri, böcek lekeleri ve ağır kirleri kolayca temizler. Asla boyaya zarar vermez. Seyahat öncesi temiz yüzeye tatbik edildiğinde sinek, böcek tutmaz. Uygulanılacak bölgeye ürünü 10 cm uzaklıktan püskürtün ve 2-3 dk. kadar bekleyin, daha sonra temiz bir bez ile siliniz.

7 SP 400ml Cam Temizleyici & Parlatıcı Sprey. Otomobilinizin camlarında biriken is, kireç ve pus gibi istenmeyen sorunları çözer ve cam parlaklığını korur. Ürünü yüzeye püskürtün ve biraz bekledikten sonra temiz bir bez yardımı ile siliniz. Görüş alanınızı daha ferah hale getirmenize yardımcı olacaktır. SP 200ml Süper Parlatıcı Cila Sprey. Otomobilinizi yıkadıktan sonra, aracınız kuru iken, boya üzerine püskürtünüz ve temiz bir bez ya da pamuk ile dairesel hareketler yaparak siliniz. Işıl ışıl bir parlaklık sağlar. Güneş ışınlarının zarar verici etkisinden korur. Hızlı cilaya göre ve daha parlak bir sonuç alırsınız. Kullanımı son derece kolaydır. SP 250ml Pasta Cila Boya Koruyucu Krem + Sünger. Boya koruyucu ve parlatıcı özelliğe sahiptir. Kaportada zaman içerisinde biriken kir, leke ve matlaşmayı tamamen ortadan kaldırır ve ışıl ışıl bir görünüm katar. Otomobilinizi yıkadıktan sonra, kaportasına kutunun içerisindeki kendi süngerini kullanarak dairesel hareketler ile uygulayınız ve temiz bir bez ile silerek işlemi bitiriniz.

8 SP 250ml Pasta Cila Çizik Giderici Krem + Sünger. Çizik giderici ve parlatıcı özelliğe sahiptir. Kaportada oluşan çizikleri ve çıkmayan lekeleri giderir ve parlak bir görünüm sağlar. Otomobilinizi yıkadıktan sonra, problemli bölgeye kutunun içerisindeki kendi süngerini kullanarak dairesel hareketler ile uygulayınız ve temiz bir bez ile silerek işlemi bitiriniz. Derin çiziklerin azaldığını kılcal çiziklerin ise tamamen kaybolduğunu fark edeceksiniz. SP 250ml Çok Amaçlı Sıvı-Teflon Cila. Teflon katkı özelliğiyle boya üzerine görünmez bir film tabası oluşturacaktır. Uzun bir süre güneşten, yağmurdan ve çamurdan aracınızı koruyacak ve boyanın parlaklığının yanı sıra ömrünü de uzatacaktır. Aracınız temiz iken kaportasına dairesel hareketler yaparak uygulayınız ve sonunda temiz bir bez yardımı ile siliniz. SP 1litre Cila Katkılı Şampuan. Araca yapışmış kir tabakalarını etkili bir şekilde çözer. Temizleme ve cilalama işlemlerini aynı anda yapar. Boyaya extra bir parlaklık verir. Çizgili ve dalgalı bir görünüm oluşmasının engeller. Su lekesi bırakmaz. Zengin köpüğü aracınızın boyasını korur. Yerleşmiş kir ve kir tabakalarını, böcek kalıntılarını, ağaç ve bitki özlerini çıkarır.

9 SP 300ml Klima Anti bakteriyel Temizleyici Sprey. Tüm otomobillerde, ev ve ofis klimalarında kullanılabilir. Sağlık açısından zararlı, kötü koku oluşumuna sebep olan bakteri ve mantarları yok eder ve uzun süre oluşmasını engeller. Uzun süre etkili bir hijyen sağlar. Araç içerisindeki ya da ev ve ofis klimalarınızın havalandırma ızgaralarına ürün hortumu uzatarak sokun. Ürünü sıkmaya devam edin ve hortumu yavaşça çıkartın. Son olarak klimanızı son ayarda 5dk. süreyle açık bırakın. SP 300ml Lastik Tamir Spreyi lastikler için uygundur. Lasik tamir köpüğü aracınızın lastiğini sökmeden tamir etmeye yarar. Lastiğinizin havasını 20psi a kadar şişirir. Büyük yarıkları tamir edemez. Aracınızı servise kadar götürmenize yardım eder. Pratik, hızlı ve güvenilir bir üründür. SP 500ml Lastik Tamir Spreyi inch lastik ebatları için uygundur. Lastik tamir köpüğü aracınızın lastiğini sökmeden tamir etmeye yarar. Lastiğinizin havasını 20 psi a kadar şişirir. Büyük yarıkları tamir edemez. Aracınızı servise kadar götürmenize yarar. Pratik, hızlı ve güvenilir bir üründür.

10 SP 500ml Fren-Balata Temizleyici Sprey. Balata ve debriyajlara norm özelliklerini kazandırır. Fren debriyaj parçalarını temizler ve tutma kabiliyetini kazandırır. Fren disklerini, fren balatalarını ve genel fren parçaları için ideal temizleme spreyidir. Ayrıca yağlı ve kirli makine parçalarını da temizlemekte ve yağlarını çözmekte kullanılır. Aşındırıcı madde içermez. Kauçuk boya ve plastiğe zarar vermez. Uygulanan bölgeyi kuru ve temiz hale getirir. SP 200ml Pas Sökücü&Yağlayıcı Sprey. Sıkışmış cıvata dişleri, mafsalları, saplamaları, bağlantıları, cıvata kafalarını gevşetir. İşlem görmüş parçaları gevşetir ve paslanmaktan korur. Ürün kapağının üzerindeki uzatma borusunu sprey memesine yerleştirerek yüzeye püskürtünüz.. SP 200ml Buğu Önleyici Sprey. Tüm cam yüzeylerde, aracınızın iç kısmında, aynalarda ve duşa kabinlerin vitrin camlarında, çay ocağı camlarında buhar olan tüm alanlarda 30gün boyunca buğulanmaya %85 oranında karşı koruma sağlar. Önce camlarını silerek temizleyiniz ardından, spreyi 15cm uzaklıktan kuru ve temiz cama sıkınız. Daha sonra temiz bir bezle yavaşça yatay yönde yayarak ince bir tabaka oluşturun. tekrar parlatmak için silmeyiniz.

11 SP 300ml Yağmur Kaydırıcı Sprey. Gözle göremeyeceğiniz şeffaf bir kaplama yapar. Yağmur kar gibi suların cama yapışmasını önler, rahatça kaymasını görüş açısının artırmaya yardım eder. Aracın dış camlarına uygulanır. Temiz cama uygulanır. Kuru bir beze ürünü sıkınız ve bezi cama sürünüz, bez kuruyana kadar camı parlatınız. Kullanımı son derece kolay ve iş görür bir üründür. SP 200ml Anti patinaj Likit Kar Zinciri Sprey. Aracınızın lastiklerini karlı ve buzlu havalarda spreyi püskürtünüz. Lastiğinizin buzlu veya karlı zemini kavramışını artırır. Lastiklerinize zarar vermez. Kolay ve pratik kullanımı vardır. Zor zamanlarda acil durum ürünü olarak kullanılmaktadır. SP 200ml Eter Sprey. Sabahları kış aylarında zor çalışan araçlarda araç kalkış performansını artırmak için kullanılır. Özellikle kış aylarında kullanılır ve aracınızın kontak çalışma ömürünü uzatırsınız. Hava filtre girişine sıkınız.

12 SP 500ml Buz Çözücü Sprey. Camlarınızdaki karı ve buzu hızlı bir şekilde çözer. Tekrar donmasını geciktirir. Aracınızın boyasına, plastik aksamlarına kesinlikle zarar vermez. Hızlı ve pratik bir kullanımı vardır. Formülü gereği yağmur kaydırıcı özelliği de bulunmaktadır. SP 300ml Buz Çözücü Sprey. Camlarınızdaki karı ve buzu hızlı bir şekilde çözer. Tekrar donmasını geciktirir. Aracınızın boyasına, plastik aksamlarına kesinlikle zarar vermez. Hızlı ve pratik bir kullanımı vardır. SP 50ml Kilit Buz Çözücü Sprey. Yüksek kış şartlarında kullanılır. Kapı kilitlerindeki buzlanmayı ve donmayı önler ve çözer. Yüksek formülü sayesinde 24 saate kadar donmayı önler. Sıkıldığı anda tesir eder ve hızlı bir şekilde buzu çözer.

13 SP 250ml Radyatör Sızıntı Önleyici. Tüm soğutma ve ısıtma sistemindeki sızıntıları önler. Korozyona karşı korur. Contalardaki oluşabilecek sızıntıları önler. Bağlantı ve geçişlere zarar vermez. Bir şişeyi, klasik büyüklükteki bir radyatöre tamamen boşaltınız. SP 250ml Radyatör Temizleyici. Radyatörü temizler ve pasa karşı korur. Bağlantı ve geçişlere zarar vermez. Bağlantı ve geçişlere zarar vermez. Bir şişeyi, klasik büyüklükteki bir radyatöre tamamen boşaltınız. SP 250ml Dizel Enjektör Pompa Temizleyici Yakıt Katkısı. Dizel yakıt ile çalışan tüm araçlarda kullanılabilir. Aracınızın yakıt deposunu, enjektör memelerini ve yakıt filtresini temizler. Performansını artırır ve yakıt tasarrufu sağlar. Bir depoya bir şişe atabilirsiniz.

14 SP 250ml Benzin Enjektör Pompa Temizleyici Yakıt Katkısı Benzin yakıt ile çalışan tüm araçlarda kullanılabilir. Aracınızın yakıt deposunu, enjektör memelerini ve yakıt filtresini temizler. Performansını artırır ve yakıt tasarrufu sağlar. Bir depoya bir şişe atabilirsiniz. Merkez Ofis: Kazım Karabekir Caddesi 87/92 Ulus / ANKARA Ana Depo: Büyük Sanayi Tornacı Caddesi No: 22 İskitler / ANKARA limitticaret@hotmail.com Tel: Gsm:

Markamızın garantisi firmamızdır. Ürünlerimizin ISO COMPANY belgesi bulunmaktadır. Kare kod uygulamasını uygulayarak, tüketicileremize

Markamızın garantisi firmamızdır. Ürünlerimizin ISO COMPANY belgesi bulunmaktadır. Kare kod uygulamasını uygulayarak, tüketicileremize Markamızın garantisi firmamızdır. Ürünlerimizin ISO 9001-2008 COMPANY belgesi bulunmaktadır. Kare kod uygulamasını uygulayarak, tüketicileremize markamızın arkasında Limit İç ve Dış Ticaret LTD. ŞTİ. vardır

Detaylı

Oto Temizlik ve Bakım Ürünleri

Oto Temizlik ve Bakım Ürünleri OTO TEMİZLİK Oto Temizlik ve BAKIM ve Bakım ÜRÜNLERİ Ürünleri Oto Temizlik ve Bakım Ürünleri MASTER PLUS Foam FZ 138-0 / FZ 138-10 0 Kg ( 0 L) 1 / Köpüklü oto şampuanı Özellikler: Tüm motorlu araçların

Detaylı

Toyota Araç Bakım Ürünleri

Toyota Araç Bakım Ürünleri TOYOTA PAZARLAMA VE SATIŞ A.Ş. Cumhuriyet Mah. E-5 Yan Yol No: 11 Yakacık 34876 Kartal - İSTANBUL Toyota İletişim Merkezi (0212) 354 0 354 www.toyota.com.tr Toyota Araç Bakım Ürünleri Aracınıza bakım yapmak

Detaylı

Ekonomizer 500 ml YAĞ KATKILARI

Ekonomizer 500 ml YAĞ KATKILARI Ekonomizer 500 ml Ekonomizer, içeriğinde bulunan yüksek kaliteli katkılar sayesinde, motor yağının viskozite indeksini arttırır. Özellikle eski araçların motor parçalarındaki aşınmadan kaynaklanan, fazla

Detaylı

Oto Bakım Ürünleri Aracına Değer Verenlerin Tercihi

Oto Bakım Ürünleri Aracına Değer Verenlerin Tercihi Oto Bakım Ürünleri Aracına Değer Verenlerin Tercihi Ekonomizer 500 ml Ekonomizer, içeriğinde bulunan yüksek kaliteli katkılar sayesinde, motor yağının viskozite indeksini arttırır. Özellikle eski araçların

Detaylı

Kullanımı: Motor sıcakken 6 Lt motor yağına 500 ml Ekonomizer eklenmesi önerilir.

Kullanımı: Motor sıcakken 6 Lt motor yağına 500 ml Ekonomizer eklenmesi önerilir. Özellikle eski araçlarda, motor parçalarındaki aşınmadan kaynaklanan fazla yağ tüketiminin önüne geçer, böylece yakıt ekonomisi sağlar. Yağın viskozite indeksini düzenler. Egzoz dumanını azaltır. Kullanımı:

Detaylı

Made in Europe BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ

Made in Europe BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ Made in Europe BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ KONTAK 1 EVRENSEL YAĞ ÇÖZÜCÜ 2 PAS ÖNLEYİCİ 3 HIZLI 4 DONDURUCU 5 SİLAH YAĞI 6 SİLİKON KAYGANLAŞTIRICI 7 ETİKET ÇIKARICI 8 YAPIŞTIRICI

Detaylı

GÜVERTE ve GÖVDE TEMİZLİĞİ

GÜVERTE ve GÖVDE TEMİZLİĞİ S O F E TA M A R İ N E GÜVERTE ve GÖVDE TEMİZLİĞİ Tekne Güverte Ve Gövde Temizlik Maddesi Cleaner teknelerdeki kaymaz yüzeylerde oluşan ağır kirleri ve siyah lekeleri etkili bir şekilde ve kolaylıkla

Detaylı

Yenilikçi Nano Teknolojisi ile Tam Koruma

Yenilikçi Nano Teknolojisi ile Tam Koruma Yenilikçi Nano Teknolojisi ile Tam Koruma Würth Nano Teknolojisi Geleceği bugün yaşayınız! Yunanca nanos öneki, cüce anlamına gelir ve nanoteknolojinin 100 nanometreden (1 nanometre (nm) = milimetrenin

Detaylı

Teknik; Bakım, Temizlik Ürün Kataloğu

Teknik; Bakım, Temizlik Ürün Kataloğu Teknik; Bakım, Temizlik 2018 Ürün Kataloğu Fren & Balata Temizleyici Fren sistemlerinde yer alan kalıplar ve balatalar, diskler, mengeneler, yaylar, debriyaj parçalarını temizler, tutma özelliğini artırır.

Detaylı

Temizligin Aydınlatan Gücü KİMYA

Temizligin Aydınlatan Gücü KİMYA Temizligin Aydınlatan Gücü ( KİMYA Firma Profili HAKKIMIZDA 1998 yılında, çamaşır suyu ve tuzruhu üretimiyle Eskişehir Baksan Sanayi Sitesinde imalat hayatına başlayan SİRAÇ ailesi üretim ve çalışma ağını

Detaylı

Temizlik ve Bakým Cozumleri

Temizlik ve Bakým Cozumleri Temizlik ve Bakým Cozumleri KÜF TEMÝZLEYÝCÝ HÝJYENÝK EV KULLANIMI anýnda etki beyazlatýr aktif klor etkisi KÜF TEMÝZLEYÝCÝ Güçlü ve kalýcý bir þekilde her çeþit küfün giderilmesinde kullanýlýr. Kalýcý

Detaylı

GEMİ İNŞAAT VE TAMİR SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ

GEMİ İNŞAAT VE TAMİR SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ GEMİ İNŞAAT VE TAMİR SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ Sayın Yetkili, Bildiğiniz üzere hizmet verdiğiniz sektörde, uzun yol yapan araçlara asfalttaki tüm yağlı kir yapışarak, size sıkıntılı bir temizlik süreci yaşatmaktadır.

Detaylı

FWS & SHOWROOM ÜRÜNLERİ

FWS & SHOWROOM ÜRÜNLERİ FWS & SHOWROOM ÜRÜNLERİ NİYE MAFRA ÜRÜNLERİ?? * Müşteri memnuniyeti bağlamında siz FWS yöneticilerinin karşılaştığı zorlukları bilmekteyiz. Artık çağımızda otellerin temiz olması da yetmiyor. Temizliğin

Detaylı

OTOMOTİV SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİ

OTOMOTİV SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİ OTOMOTİV SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİ VİRA petrokimya Nisan 2010 yılında kurulmuş olup, faaliyet alanları otomotiv ve enerjidir. Otomotiv ve enerji sektöründeki distribütörlüklerimiz birbirini tamamlayan bir yelpaze

Detaylı

PERFORMANS İYİLEŞTİRİCİ KATKILAR. WÜRTH ün yüksek kaliteli katkı ürünleri aracınızı korur, bakımını sağlar ve performansını arttırır.

PERFORMANS İYİLEŞTİRİCİ KATKILAR. WÜRTH ün yüksek kaliteli katkı ürünleri aracınızı korur, bakımını sağlar ve performansını arttırır. PERFORMANS İYİLEŞTİRİCİ KATKILAR WÜRTH ün yüksek kaliteli katkı ürünleri aracınızı korur, bakımını sağlar ve performansını arttırır. 1 KORUMA, BAKIM VE YÜKSEK PERFORMANS İÇİN WÜRTH SİZE EN İYİSİNİ SUNAR!

Detaylı

Oto; Bakım, Temizlik Ürün Katalogu

Oto; Bakım, Temizlik Ürün Katalogu Oto; Bakım, Temizlik 2018 Ürün Katalogu Brillantcare, araba temizliğinin tüm detaylarına kadar inen tutkulu ve kararlı bir otomobil bakım ürünü markasıdır. Yüksek kaliteli oto bakım ürünleri, temizleyici

Detaylı

Oda Temizliği ve Hijyen Ürünleri

Oda Temizliği ve Hijyen Ürünleri Oda Temizliği ve Hijyen Ürünleri ODA TEMİZLİĞİ ve HİJYEN ÜRÜNLERİ M701 WC Temizlik Ürünü M711 Hero WC Temizlik Ürünü WC ve pisuvarlarda oluşan üre taşı, kireç gibi birikimleri temizler; zararlı mikroorganizmalara

Detaylı

SAĞLIK SEKTÖRÜ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ

SAĞLIK SEKTÖRÜ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ SAĞLIK SEKTÖRÜ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ VİRA petrokimya Nisan 2010 yılında kurulmuş olup, faaliyet alanları otomotiv ve enerjidir. Otomotiv ve enerji sektöründeki distribütörlüklerimiz birbirini tamamlayan bir

Detaylı

TOFAŞ AKADEMİ SATIŞ SONRASI ZİRVESİ SUNUMU

TOFAŞ AKADEMİ SATIŞ SONRASI ZİRVESİ SUNUMU TOFAŞ AKADEMİ SATIŞ SONRASI ZİRVESİ SUNUMU 29 OCAK 5 ŞUBAT 2015 / BURSA HOŞGELDİNİZ KARBON TEKNİK İLERİ TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ OTOMOTİV SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. 17 Temmuz 2007, BURSA 2 TOFAŞ FIAT İLE İŞBİRLİĞİMİZ

Detaylı

GREEN SNOW RAİDERS DOĞAL VE SUNİ ÇİM SAHALAR İÇİN KAR VE BUZ ÇÖZÜCÜ SOLÜSYON

GREEN SNOW RAİDERS DOĞAL VE SUNİ ÇİM SAHALAR İÇİN KAR VE BUZ ÇÖZÜCÜ SOLÜSYON GREEN SNOW RAİDERS DOĞAL VE SUNİ ÇİM SAHALAR İÇİN KAR VE BUZ ÇÖZÜCÜ SOLÜSYON DOĞAL VE SUNİ ÇİM SAHALAR ÜZERİNDE BUZ OLUŞUMUNU VE KARIN ZEMİN YÜZEYİNE YAPIŞMASINI ENGELLEYEN KİMYASAL BİR SIVIDIR. Perpa

Detaylı

M688 Deep Crystal Ultra Paint Coating Uygulama Kılavuzu SERAMİK KAPLAMA UYGULAMA KILAVUZU.

M688 Deep Crystal Ultra Paint Coating Uygulama Kılavuzu SERAMİK KAPLAMA UYGULAMA KILAVUZU. SERAMİK KAPLAMA UYGULAMA KILAVUZU M688 Deep Crystal Ultra Paint Coating Uygulama Kılavuzu UYGULAMA KILAVUZU ADIM 1 1. Aracı yıkayın ve iyi ışıklandırılmış, toz bulunmayan kapalı bir alana çekin. ADIM 2

Detaylı

ÇBS HOMELINE - Klozet Kapağı ve Kapı Kolu Hijyenik Temizleyici Ürün Kodu : 40057

ÇBS HOMELINE - Klozet Kapağı ve Kapı Kolu Hijyenik Temizleyici Ürün Kodu : 40057 ÇBS HOMELINE - Klozet Kapağı ve Kapı Kolu Hijyenik Temizleyici Ürün Kodu : 40057 Kullanım Alanları ve Özellikleri: Klozet kapağı ve Kapı kolı Hijyenik olarak temizlemek ve dezenfekte etmek için kullanılır.

Detaylı

SILVER ÜRÜN SUNUMU 2009

SILVER ÜRÜN SUNUMU 2009 SILVER ÜRÜN SUNUMU 2009 SİLVER ÜRÜN YELPAZESİ 2 KATEGORİ SİLVER STANDARD SİLVER PREMİUM SILVER Standard SILVER Kendinden Parlayan Krem Boya, 60ml. SILVER Standard Üst kapakta kullanılan şeffaf plastik

Detaylı

İSTASYON SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ

İSTASYON SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ İSTASYON SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ Sayın Yetkili, Bildiğiniz üzere hizmet verdiğiniz sektörde, uzun yol yapan araçlara asfalttaki tüm yağlı kir yapışarak, size sıkıntılı bir temizlik süreci yaşatmaktadır. Size

Detaylı

Mutfak Hijyeni Ürünleri

Mutfak Hijyeni Ürünleri Mutfak Hijyeni Ürünleri M301 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı M305 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı Bol köpüklü elde bulaşık yıkama deterjanıdır. M301 konsantre bir üründür, çok az miktarı bile bulaşıkların

Detaylı

misyonumuz vizyonumuz &

misyonumuz vizyonumuz & AKSAN HAKKIMIZDA 1991 yılında Aksan Ticaret adıyla otomotiv yedek parça toptancılığı ile faaliyetine başlayan firmamız, 1993 yılında Aksan Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd. Şti ünvanı ile İstanbul da alçak

Detaylı

RAYLI TAŞIMACILIK TEMİZLİK VE DEZENFEKTAN ÜRÜNLERİ

RAYLI TAŞIMACILIK TEMİZLİK VE DEZENFEKTAN ÜRÜNLERİ RAYLI TAŞIMACILIK TEMİZLİK VE DEZENFEKTAN ÜRÜNLERİ VİRA petrokimya Nisan 2010 yılında kurulmuş olup, faaliyet alanları otomotiv ve enerjidir. Otomotiv ve enerji sektöründeki distribütörlüklerimiz birbirini

Detaylı

Nano Silgi 1 li - 5 li

Nano Silgi 1 li - 5 li Nano Silgi 1 li - 5 li Temizleme tekniğinde dünyada sansasyon yaratan Nano Silgi, şebekemsi yapısı sayesinde en inatçı kir ve lekeleri temizleyebilmektedir. Bina cepheleri, duvarlar ve zeminlerdeki (derz)

Detaylı

Neden Buharlı Oto Yıkama? ESKİ OTO YIKAMA TEKNİKLERİ BUHARLAŞTI

Neden Buharlı Oto Yıkama? ESKİ OTO YIKAMA TEKNİKLERİ BUHARLAŞTI Neden Buharlı Oto Yıkama? ESKİ OTO YIKAMA TEKNİKLERİ BUHARLAŞTI Güneşin zararlı UV ışınları, yoldan gelen zift, toz zerrecikleri, asit yağmurları, tuz,hava kirliliği, uçan haşaratlar ve ağaç reçineleri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-013589 Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-NJ2754 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-013589 Sayfa: 2 / 8 NM0MXXTACMFE56583 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-134827 Sayfa: 1 / 10 İkinci El Araç Ekspertizi 34-RE2146 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-134827 Sayfa: 2 / 10 WDD1173121N385208 Araç Bilgileri

Detaylı

ARC - RELAXTIVE OIL. Gelismis, Güvenilir, Kimyasallar YAĞLAYICI VE GEVŞETİCİ

ARC - RELAXTIVE OIL. Gelismis, Güvenilir, Kimyasallar YAĞLAYICI VE GEVŞETİCİ ARC - RELAXTIVE OIL YAĞLAYICI VE GEVŞETİCİ RELAXTIVE OIL HANGİ AMAÇLA GELİŞTİRİLDİ? RELAXTIVE OIL sıkışmış, paslanmış cıvataları, somunları, bağlantı elemanlarını, uzun süre kullanılmadığı için paslanarak

Detaylı

ÜRÜN REHBERİ. Profesyonel Oto Bakım, Koruma ve Temizlik Ürünleri. Aftercare Range Page 1

ÜRÜN REHBERİ. Profesyonel Oto Bakım, Koruma ve Temizlik Ürünleri. Aftercare Range Page 1 ÜRÜN REHBERİ Profesyonel Oto Bakım, Koruma ve Temizlik Ürünleri Aftercare Range Page 1 BİZ KİMİZ? Şirketimiz RBC Otomotiv grup şirketleri ile beraber 2005 yılından beri sektörde olup, 2012 yılında da Williams

Detaylı

FEA (Avrupa Aerosol Federasyonu) ve CSPA (Tüketici Özel Ürünler Derneği) tarafından desteklenmektedir.

FEA (Avrupa Aerosol Federasyonu) ve CSPA (Tüketici Özel Ürünler Derneği) tarafından desteklenmektedir. Tüm Perfect ürünleri Volcke Aerosol firması tarafından Belçika da üretilmektedir. Volcke Aerosol firmasının kullandığı hammaddeler, üretim aşamaları ve teslimat öncesi son kontroller denetimden geçirilmiş

Detaylı

ÜRÜN AÇIKLAMA ANTIFREEZE (-40 ) PLASTIK KUTU YESIL (1LT.) KIRMIZI (1LT.) MAVI (1LT.) ANTIFREEZE (-40 ) PLASTIK KUTU KIRMIZI (1,5 LT.) YESIL (3LT.

ÜRÜN AÇIKLAMA ANTIFREEZE (-40 ) PLASTIK KUTU YESIL (1LT.) KIRMIZI (1LT.) MAVI (1LT.) ANTIFREEZE (-40 ) PLASTIK KUTU KIRMIZI (1,5 LT.) YESIL (3LT. URUN MARKA URUN KODU ARAC MARKA ÜRÜN AÇIKLAMA KOLİ İÇİ RESİM SCT 04Y YESIL (LT.) 0 SCT 04K KIRMIZI (LT.) 2 SCT 04M MAVI (LT.) 2 SCT 0 KIRMIZI (,5 LT.) 2 SCT 05Y YESIL (3LT.) SCT 05K KIRMIZI (3LT.) SCT

Detaylı

TAHLİYE VE POMPA HORTUMLARI

TAHLİYE VE POMPA HORTUMLARI Kampa Havalandırma ve Sulama Sistemleri Ltd. Şti. olarak 2007 yılından bu yana Pompalar, Hidroforlar, Dalgıç Pompalar, Sirkülasyon Pompaları, Fanlar, Sanayi Tipi Vantilatörler, Blower/Vakum Pompası gibi

Detaylı

ALTUNGÜNEY O T O B A K I M Ü R Ü N L E R İ K A T A L O Ğ U

ALTUNGÜNEY O T O B A K I M Ü R Ü N L E R İ K A T A L O Ğ U ALTUNGÜNEY O T O B A K I M Ü R Ü N L E R İ K ATA L O Ğ U KONSANTRE MOTOR TEMİZLEYİCİ Her türlü yıkanabilir motor ve ekipmanlarında tatbik edilen, yoğun yağ ve kirlerin çıkartılması için genel amaçlı, yüksek

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 7 İkinci El Araç Ekspertizi 34-NT2029 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 7 WAUZZZ8V8FA171368 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-032168 Sayfa: 1 / 10 İkinci El Araç Ekspertizi 06-ABJ719 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-032168 Sayfa: 2 / 10 WAUZZZ8V6G1093514 Araç Bilgileri

Detaylı

Ref No Açıklma ve Kutu İçerikleri Koli İçeriği Paket İçeriği Adet Fiyatı / TL C0801 FAR ONARICI VE YENİLEYİCİ 6 236,5 ML 10,00 $ C1INTL GENEL

Ref No Açıklma ve Kutu İçerikleri Koli İçeriği Paket İçeriği Adet Fiyatı / TL C0801 FAR ONARICI VE YENİLEYİCİ 6 236,5 ML 10,00 $ C1INTL GENEL Ref No Açıklma ve Kutu İçerikleri Koli İçeriği Paket İçeriği Adet Fiyatı / TL C0801 FAR ONARICI VE YENİLEYİCİ 6 236,5 ML 10,00 $ C1INTL GENEL KARBÜRATÖR VE OKSİJEN SENSÖR TEMİZLEYİCİ 12 354 G/441 ML 4,84

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-032198 Sayfa: 1 / 11 İkinci El Araç Ekspertizi 34-RE3142 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-032198 Sayfa: 2 / 11 WAUZZZ8V1G1099320 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-029156 Sayfa: 1 / 10 İkinci El Araç Ekspertizi 34-PG6365 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-029156 Sayfa: 2 / 10 VSSZZZNHZG1008819 Araç Bilgileri

Detaylı

Spreyler. www.interendustri.com

Spreyler. www.interendustri.com Vulkanize fiber, Bez ve Kağıt mesnetler üzerine elektroliz yöntemiyle kaplanan zımparalarımız, en yüksek kalite ve performansta aşındırma kabiliyetine sahip, OSA, EN, ANSI sertifikalarına uygun ve uzun

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-032121 Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-RZ7336 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-032121 Sayfa: 2 / 8 VSSZZZ5FZGR223756 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-034893 Sayfa: 1 / 10 İkinci El Araç Ekspertizi 34-NC7571 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-034893 Sayfa: 2 / 10 WAUZZZ8K8FN043887 Araç Bilgileri

Detaylı

Profilo nuzun dilinden en iyi biz anlarız!

Profilo nuzun dilinden en iyi biz anlarız! Profilo nuzun dilinden en iyi biz anlarız! Profilo Yetkili Servis Bakım&Onarım Broşürü Uzman personel Orijinal yedek parça 3+4 yıl garanti 7/24 teknik destek 2 saat aralığında randevu Küçük ev aletlerinde

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-031609 Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 01-EYN69 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-031609 Sayfa: 2 / 8 NM435600006G27843 Araç Bilgileri

Detaylı

LIQUI MOLY ÜRÜNLER VE ÇÖZÜMLER SERVİS ÜRÜNLERİ

LIQUI MOLY ÜRÜNLER VE ÇÖZÜMLER SERVİS ÜRÜNLERİ LIQUI MOLY VE ÇÖZÜMLER SERVİS İ Özellikle emme manifolt sistemleri ve boğaz kelebeklerindeki sertleşmiş kalıntılar ile balçığın temizliğinde kullanılan özel temizleme sıvısıdır Hızlı ve etkili temizlik

Detaylı

Alcoa Aksesuar Kataloğu. Avrupa, Versiyon 2

Alcoa Aksesuar Kataloğu. Avrupa, Versiyon 2 Alcoa Aksesuar Kataloğu Avrupa, Versiyon 2 Temizlik ürünleri ALclean 1 litrelik şişe GAXALC001EIS Alüminyum jantlar için jant temizleyici. Disk fren tozunu çıkarır. Oksitlenmeyi ortadan kaldırır ve jantı

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-074953 Sayfa: 1 / 7 İkinci El Araç Ekspertizi 34-BRV766 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-074953 Sayfa: 2 / 7 VF3LBBHZWJS311112 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-067420 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-BAJ060 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-067420 Sayfa: 2 / 9 VF3MCBHZWHS383270 Araç Bilgileri

Detaylı

ISO 9001 ISO 14001 ISO

ISO 9001 ISO 14001 ISO MARINE ÜRÜNLERİ NİYE MAFRA MARINE Mafra marine ürünleri denizlerimize zarar vermeyen katkılarla üretilmiştir. İthalat esnasında tüm işçi sağlığı onay aşamalarını geçmiştir. ISO 9001 ISO 14001 ISO 18001

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-112709 Sayfa: 1 / 10 İkinci El Araç Ekspertizi 34-LC4697 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-112709 Sayfa: 2 / 10 VF3DD9HP0EJ626100 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-014408 Sayfa: 1 / 7 İkinci El Araç Ekspertizi 34-PA8212 Eksper / imza TÜV SÜD ağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-014408 Sayfa: 2 / 7 NM0MXXTACMFT78992 Araç ilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-022423 Sayfa: 1 / 7 İkinci El Araç Ekspertizi 34-PR2084 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-022423 Sayfa: 2 / 7 NM0LXXTACLGR22414 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-133060 Sayfa: 1 / 11 İkinci El Araç Ekspertizi 34-SDN07 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-133060 Sayfa: 2 / 11 WMWMS31069TG07589 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-031736 Sayfa: 1 / 10 İkinci El Araç Ekspertizi 34-HC1073 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-031736 Sayfa: 2 / 10 VSSZZZ5FZFR027066 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-229144 Sayfa: 1 / 12 İkinci El Araç Ekspertizi 06-FJ3661 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-229144 Sayfa: 2 / 12 VF1LBNMS546981941 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-034734 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-NT4254 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-034734 Sayfa: 2 / 9 WF04XXGCC4FL53981 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-029301 Sayfa: 1 / 10 İkinci El Araç Ekspertizi 34-NC8204 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-029301 Sayfa: 2 / 10 NM432300006A56817 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-067396 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-BCD404 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-067396 Sayfa: 2 / 9 VF3LBBHZWJS055070 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-122592 Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-RE4696 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-122592 Sayfa: 2 / 8 VF1RFB00955274842 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-068630 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-ABL375 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-068630 Sayfa: 2 / 9 NM435600006G60344 Araç Bilgileri

Detaylı

Kod: Cam Temizleyici. Kullanım Alanları. ph: Cam Parlak Yüzeyler Ayna Elektrikli Ev Aletleri.

Kod: Cam Temizleyici. Kullanım Alanları. ph: Cam Parlak Yüzeyler Ayna Elektrikli Ev Aletleri. Cam Temizleyici Kod: 100100 Cam, ayna gibi silinebilir parlak yüzeylerin temizliğinde etkili temizleme ürünüdür. Yüzeylerdeki yağlı ve kirli tabakayı etkin bir biçimde temizler, kalıntı ya da iz bırakmaz.

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-033439 Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-PR6750 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-033439 Sayfa: 2 / 8 VF15RTL0E55187440 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-119623 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-HC1039 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-119623 Sayfa: 2 / 9 VF1LZBS0551433346 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-174833 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-AES797 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-174833 Sayfa: 2 / 9 MDHFBUK13U0934937 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-032048 Sayfa: 1 / 11 İkinci El Araç Ekspertizi 34-PR1126 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-032048 Sayfa: 2 / 11 KNADN514AG6614748 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-070790 Sayfa: 1 / 11 İkinci El Araç Ekspertizi 34-FR2985 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-070790 Sayfa: 2 / 11 WV1ZZZ2HZFA055225 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-034643 Sayfa: 1 / 11 İkinci El Araç Ekspertizi 34-PG2690 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-034643 Sayfa: 2 / 11 WVWZZZAUZGW021566 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-033493 Sayfa: 1 / 10 İkinci El Araç Ekspertizi 34-RE3188 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-033493 Sayfa: 2 / 10 WAUZZZ8V3G1093535 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-036797 Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-SY1538 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-036797 Sayfa: 2 / 8 NLHB351CBHZ324249 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-163701 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 06-AGB608 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-163701 Sayfa: 2 / 9 W0VZM6EF8J1051212 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-119356 Sayfa: 1 / 7 İkinci El Araç Ekspertizi 34-RE3323 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-119356 Sayfa: 2 / 7 VSSZZZNHZG1022705 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-029303 Sayfa: 1 / 10 İkinci El Araç Ekspertizi 34-RE4161 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-029303 Sayfa: 2 / 10 KNAFX41BGH5640115 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-033208 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-RE1572 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-033208 Sayfa: 2 / 9 WDD1173121N381988 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-034202 Sayfa: 1 / 11 İkinci El Araç Ekspertizi 35-JD929 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-034202 Sayfa: 2 / 11 TMBAG6NP7G7059346 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-063229 Sayfa: 1 / 10 İkinci El Araç Ekspertizi 34-NT5920 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-063229 Sayfa: 2 / 10 KNADN514AG6741235 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-040343 Sayfa: 1 / 10 İkinci El Araç Ekspertizi 34-KZ6300 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-040343 Sayfa: 2 / 10 WBA3D5101FJ459454 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-066862 Sayfa: 1 / 7 İkinci El Araç Ekspertizi 07-AAY710 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-066862 Sayfa: 2 / 7 SJNFDAJ11U2249264 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 7 İkinci El Araç Ekspertizi 34-NT1647 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 7 TMBAF6NH3G4007502 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-118793 Sayfa: 1 / 7 İkinci El Araç Ekspertizi 34-RE4452 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-118793 Sayfa: 2 / 7 VF1RFB00X55230316 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-130742 Sayfa: 1 / 7 İkinci El Araç Ekspertizi 34-PF1638 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-130742 Sayfa: 2 / 7 VF1RFB00355936169 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-039940 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 35-JH344 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-039940 Sayfa: 2 / 9 WAUZZZ8V9G1094611 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-016170 Sayfa: 1 / 7 İkinci El Araç Ekspertizi 34-PG7605 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-016170 Sayfa: 2 / 7 TMBAG6NE4G0131062 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-068634 Sayfa: 1 / 11 İkinci El Araç Ekspertizi 35-GD8848 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-068634 Sayfa: 2 / 11 VF14SRCL456896929 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-037676 Sayfa: 1 / 7 İkinci El Araç Ekspertizi 26-GA785 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-037676 Sayfa: 2 / 7 NLHB251CBHZ303829 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-137124 Sayfa: 1 / 7 İkinci El Araç Ekspertizi 34-RP5452 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-137124 Sayfa: 2 / 7 WVWZZZ3CZGE227821 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-013561 Sayfa: 1 / 6 İkinci El Araç Ekspertizi 34-PA8200 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-013561 Sayfa: 2 / 6 NM0MXXTACMFT79915 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-064200 Sayfa: 1 / 10 İkinci El Araç Ekspertizi 27-AAN386 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-064200 Sayfa: 2 / 10 NLHB251RAJZ439085 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-063209 Sayfa: 1 / 13 İkinci El Araç Ekspertizi 34-KZ2057 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-063209 Sayfa: 2 / 13 VF15R040H51738145 Araç Bilgileri

Detaylı

Türk Henkel A.Ş. ile yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda sizlere Henkel markalı sarf kimyasal ürünleri tanıtmaktan mutluluk duyuyoruz.

Türk Henkel A.Ş. ile yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda sizlere Henkel markalı sarf kimyasal ürünleri tanıtmaktan mutluluk duyuyoruz. Değerli Bayimiz, Türk Henkel A.Ş. ile yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda sizlere Henkel markalı sarf kimyasal ürünleri tanıtmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu ürünler için sizlere özel avantajlı başlangıç

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-071368 Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-AEM536 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-071368 Sayfa: 2 / 8 VF15RTL0E58649085 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-066964 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-SY4656 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-066964 Sayfa: 2 / 9 WBA8E3100HA054163 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-037206 Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-RE9464 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-037206 Sayfa: 2 / 8 WDD1173121N404064 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi TÜV SÜD Doğuş Ekspertiz ve Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti. Rapor Tarihi: 28/7/217 Eksper No.: 27 Rapor No.: TR342-234138 Sayfa: 1/8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-RE2969 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-035337 Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-NC8439 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-035337 Sayfa: 2 / 8 VF1LZLF0E52980811 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-032167 Sayfa: 1 / 12 İkinci El Araç Ekspertizi 34-NC7662 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-032167 Sayfa: 2 / 12 WVWZZZ16ZFM039017 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-079380 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-BAJ189 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-079380 Sayfa: 2 / 9 WVWZZZAWZJY009090 Araç Bilgileri

Detaylı