Yedi Günlük Ağrı Dağı Tırmanışı (5137 m)

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Yedi Günlük Ağrı Dağı Tırmanışı (5137 m)"

Transkript

1 Yedi Günlük Ağrı Dağı Tırmanışı (5137 m) Nuh un gemisinin son durağı olan Türkiye nin en yüksek dağı Ağrı ya tırmanmanın muhteşem deneyimini yaşayın! Türkiye nin en yüksek dağı macera turu alanında unutulmaz bir deneyim sunuyor. Sönmüş bir yanardağ olan Ağrı Dağı, 5137 metre yüksekliktedir ve tırmanmak ileri düzeyde teknik tırmanış becerisi gerektirmez. Yine de, zirvenin son 150 metrelik kısmında temel duruş (self-arrest), buz kazması ve krampon tekniklerine hakimiyet büyük önem kazanır ve bu bölüm profesyonel rehberlik gerektirir. Dağ üzerinde geçirilecek süre, 4 gece kamp olmak üzere toplam 5 gündür.

2 TUR DETAYLARI: Kahvaltı / Öğle / Akşam 1.Gün: Van Havalimanı na varış, Doğubayazıt a transfer ve otelde konaklama Van Ferit Melen Havalimanı na hoş geldiniz! Sınır ilçesi olan Doğubayazıt a transferimiz 2-3 saat sürüyor. Doğubayazıt a giderken Muradiye Şelalesi ndeki inanılmaz manzaraya karşı kısa bir çay-kahve molası veriyoruz. Ardından yola devam edip Doğubayazıt a ulaşıyoruz. Otele giriş yaptıktan sonra yöresel yemeklerin ağırlıkta olduğu lezzetli bir öğle yemeği bizi bekliyor. Yemek sonrasında rehberimizin açıklamalarını çay eşliğinde dinliyoruz ve Adventure Experts ile partner olan firmaların size sunduğu hediyeleri veriyoruz. Akşam yemeği öncesinde, malzeme kontrolü için rehberiniz sizi odanızda ziyaret ediyor ve ardından Türk kebaplarının en iyi örneklerini tadabileceğimiz bir akşam yemeğine katılıyoruz. Yemek ve sohbetten sonra, odalarımıza dinlenmeye çekiliyoruz. İyi uyumamız çok önemli. Ertesi sabah maceranın ilk günü! Süre: 2-3 saat Mesafe: 180 km (Havaalanından) Hotel (Ertur) [-/Ö/A] 2.Gün: Ağrı Dağı na transfer ve yeşil kamp yani 1.kampa yürüyüş Otelde kahvaltı yaptıktan sonra Ağrı Dağı na doğru yola koyuluyoruz. 1-1,5 saat süren yolculuğumuzun ardından Eli Köyü (2200 m) yolundan dağa doğru devam edip aracın gidebildiği son noktaya kadar gidiyoruz. Burada araçtan inip hazırlanıyoruz. Eşyalarımız katırlara yüklenirken biz de yavaş bir tempoyla yürüyüşe başlıyoruz. 3-4 saatlik bir yürüyüşün sonunda ana kampımıza yani ilk kampımız olan yeşil kampa ulaşıyoruz. Adventure Experts olarak, bu kampta çok güzel vakit geçireceğinizi garanti ediyoruz. Süre: 3-4 saat Yükselme: m Alçalma: 0 m Kamp 1 (3200 m) 3.Gün: Aklimatizasyon için 2.kampa tırmanış ve 1.kampta konaklama. Bu, dağ üzerindeki 2. günümüz. Sabah kahvaltısından sonra rehberimizin uygun gördüğü saatte 4100 m yükseklikteki 2. kampımıza yükseliyoruz. Amacımız yüksekliğe uyum sağlamak olduğu için 4100 m yüksekliğe ulaştıktan sonra, dakika mola veriyoruz ve ana kampımız olan 3200 m kampına geri dönüyoruz. Bu, Ağrı tırmanışımız için en önemli adımlardan biri. İlkemiz: Yükseğe tırman ama alçakta uyu! Süre: 3-5 saat Yükselme: 900 m Alçalma: 900 m Kamp 1 (3200 m) 4.Gün: 2.Kampa (4100 m) tırmanış. Sabah kahvaltısından sonra, hazırladığımız kamp malzemelerimizi katırların yükleme alanına bırakıyoruz. Ardından sadece yürüyüş eşyalarımızın bulunduğu küçük sırt çantalarımızla birlikte 2.kampımız olan 4100 m kampına doğru yükseliyoruz. Süre: 3-4 saat Yükselme: 900 m Alçalma: 0 m Kamp 2 (4100 m)

3 5.Gün: Zirve günü ve ardından 1.kampımız olan yeşil kampa dönüş Ve beklenen gün geldi! Sabah saat da uyanıp kahvaltımızı yapacağız. En geç da zirve için 2.kampımızdan yola çıkmış olacağız. Önce karla kaplı bir yamaçtan yükseleceğiz ve büyük volkanik kayaları aşarak 4950 metredeki buzul külahına ulaşacağız. Burada kramponlarımızı giyip kazmalarımızı elimize aldıktan sonra zirveye doğru yürüyüşe geçeceğiz. 6-8 saatlik bir yürüyüşün ardından 5137 m yüksekliğindeki Ağrı Dağı na, yani Türkiye nin zirvesine ulaşmış olacağız. Bol fotoğraf çekip, eşsiz manzarayı izledikten sonra ilk olarak 2.kampa ineceğiz. Bir süre dinlendikten sonra ise 1.kampımıza doğru tekrar inişe geçeceğiz. Süre: 8-10 saat Yükselme: 1040 m Alçalma: 1940 m Kamp 1 (3200 m) 6.Gün: Doğubeyazıt a dönüş ve otelde konaklama Sabah, Ağrı Dağı nın zirvesinin muhteşem manzarasıyla güzel bir veda kahvaltısı yapacağız. Ardından tüm eşyalarımızı toplayıp 2200 m yükseklikteki Eli Köyü ne doğru alçalmaya başlayacağız. Daha sonra, köy yolunda bizi bekleyen aracımıza binip Doğubayazıt taki otelimize geri döneceğiz. Otele eşyalarımızı yerleştirdikten sonra şehir merkezinde otantik bir öğle yemeği yiyeceğiz. Ardından, en iyi örnekleri sunan el işleri & halı-kilim sergisini gezeceğiz. Daha sonra, 17.yy Osmanlı cevherlerinden çok önemli mimari bir eser olan İshak Paşa Saray ını ziyaret edeceğiz. *** Eğer hava şartları uygun olmazsa, tüm günümüzü zirveden dönüş dinlenmesi olarak da değerlendirebiliriz. Süre: 2-3 saat Yükselme: 0 m Alçalma: 1000 m Hotel (Ertur) 7.Gün: Van Havalanına transfer, turun sonu. Sabah erken kahvaltımızı yaptıktan sonra eve dönüş için Van Ferit Melen Havaalanı na doğru yola çıkıyoruz. Ve sizi tur boyunca mutlu edebilmiş olmanın umuduyla uğurluyoruz. Süre: 2-3 saat Mesafe: 180 km (Otelden) Evimiz [K/-/-] FİYATA DAHİL OLAN HİZMETLER: Programda belirtilen bütün transferler (Van-Doğubayazıt-Van, Doğubayazıt Ağrı Dağı Doğubayazıt, vs.) (Van daki transferler sadece TK 2746 & TK 2747 numaralı uçuşlara göre ayarlanmaktadır) Doğubayazıt ta 3 yıldızlı veya butik otelde tam pansiyon konaklama Türkiye nin en iyi dağ rehberleri Eşyaların taşınması için at/katır desteği (kişi başı maksimum 20 kg) Çadır (bir çadır 2 kişinin konaklaması içindir) & mat ve şişme mat Grup emniyet ve ilk yardım ekipmanları (buz vidaları, ip, ilk yardım malzemeleri) Dağda tam pansiyon konaklama Yemek servisi ve tüm sıcak içecekler (çay, kahve vb.) Zirve sertifikası İshak Paşa Sarayı giriş (YENİ) Elektrik V, 50 Hz / Elektronik aletler için güneş paneli (sadece 1.kampta, 18:00 21:00) (YENİ) Ücretsiz Wi-Fi İnternet (sadece 1.kampta) (YENİ) Aile Takip Sistemi (uydu takip & GPS mesaj sistemi)

4 FİYATA DAHİL OLMAYANLAR: - Seyahat sağlık sigortası - Tek kişi konaklama farkı (250 TL) - İç hat uçuşları - Gezi boyunca şehirdeki tüm içecekler - Kişisel kıyafetler ve tırmanış ekipmanları - Şahsi masraflar (kuru temizleme, telefon, minibar, vb.) - Program süresinde beklenmedik masraflar - Çalışanlar için bahşiş ÖNEMLİ BİLGİLER VE TUR ÖZETİ ÖZET TUR HAKKINDA AĞRI DAĞI 5137 M ZİRVE TIRMANIŞI (7 GÜN) BAŞLANGIÇ - BİTİŞ: VAN SÜRE: 7 gün KONAKLAMA: 5 gün kamp, 2 gün Doğubayazıt ta otel konaklama EN UYGUN TARİH ARALIĞI: Temmuz Eylül 1. hafta TARİHİ MEKANLAR: Muradiye şelalesi, İshak Paşa Sarayı KESİN TARİHLER & FİYATLAR (2014) TUR KODU TARİH FİYAT ART HAZİRAN 03 TEMMUZ 1850 TL ART TEMMUZ 09 TEMMUZ 1850 TL ART TEMMUZ 15 TEMMUZ 1850 TL ART TEMMUZ 26 TEMMUZ 1850 TL ART TEMMUZ 01 AĞUSTOS 1850 TL ART AĞUSTOS 07 AĞUSTOS 1850 TL ART AĞUSTOS 13 AĞUSTOS 1850 TL ART AĞUSTOS 19 AĞUSTOS 1850 TL ART AĞUSTOS 25 AĞUSTOS 1850 TL ***NOTLAR*** YORUM İÇ HAT UÇUŞLARI HAKKINDA Türk Hava Yolları nı öneriyoruz. Adventure Experts, transfer saatlerini TK 2746, TK2747 uçuşlarına göre ayarlamaktadır. (ekstra) KESİN TARİHLER Tarih garantili turları göstermektedir. (Gruplar 8-10 kişi) AĞRI DAĞI TIRMANIŞ İZNİ Bilindiği gibi, 1980 yılına kadar dağcılar için favori bir dağ olan Ağrı Dağı, Kürt isyanı sırasında tırmanışa kapatılmıştır yılı itibarıyla güvenliğin tekrar sağlanmış ve Ağrı Dağı ziyaretçilere tekrar açılmıştır. Bununla birlikte, güvenliğin devamlılığı için,, Ağrı Dağı na yapılan ziyaretler devletin sıkı kontrolü altındadır. Bireysel tırmanıcılar güvenlik soruşturmasına tabi tutulur ve sadece onaylanmış kişilere izin verilir. İzin süreci bireysel dağcılar için 1-2 ay kadar sürmektedir. Adventure Experts, misafirleri için gereken izinleri en hızlı ve en kolay şekilde, prosedürlere uygun olarak temin eder.

5 Lütfen bu aşamaları dikkatli takip edin (Bu bilgiler tur tarihinden 4 hafta önce tarafımıza iletilmelidir): 1) Rezervasyon formunda yer alan tüm kişisel ve kimlik bilgilerini doldurunuz. 2) Rezervasyon formunu size özel link aracılığıyla, kimlik fotokopisini ise faks yoluyla ( ) veya e-posta yoluyla (info@adventurexp.com) bize ulaştırınız. Liderler & Dağ Rehberleri Adventure Experts rehberleri profesyonel, deneyimli, emniyet ekipmanları ileri seviyede kullanabilen ve ilk yardım konusunda uzman sporculardan oluşmaktadır. Tüm rehberlerimiz Türkiye de veya dünya çapında tanınan profesyonel sporculardır. İç Hat Uçuşları Adventure Experts olarak, Türk Hava Yolları ile sabahın erken saatindeki İstanbul Van direkt seferini kullanıyoruz. Böylece, bölgeye daha erken ulaşmamızı, gün ışığından daha çok yararlanmamızı ve sonraki günlerin programlarına hazırlanmamızı garanti ediyoruz. Lütfen uçak biletiniz için bize danışınız. Uçuşunuzu kendiniz ayarlamak isterseniz mutlaka biletinizi rezerve ettiriniz. *** Kış saati uygulaması nedeniyle sabah direkt uçuş takvimi değişmektedir. Doğubayazıt Otel Adventure Experts olarak Doğubayazıt ın en iyi ve konforlu otellerini tercih ediyoruz. Ağrı Tırmanışı Turu için konakladığımız otel, Doğubayazıt şehir merkezinin batısında yer almaktadır ve araçla 5 dakikalık mesafededir. Otel, Turizm Bakanlığı ndan lisanslıdır; tüm odalarda TV, telefon, duş ve tuvalet bulunmaktadır. At / Katır Desteği Kamp alanlarına gidiş ve gelişlerde kişi başı 20 kg limitli olmak üzere atlarla yük taşıma desteğini garanti ediyoruz. Kış sezonunda yük desteği için dağ hamalı kullanılmaktadır ve maliyeti daha yüksektir. *** Beklenmeyen hava ve kar durumlarında katılımcılardan ekstra masrafların bir kısmı talep edilebilir. Yemek Yemekler mümkün olan en üst standartlarda sunulmaktadır. Eğer özel bir diyet programınız ya da alerjik hassasiyetleriniz varsa gerekli malzemeler için lütfen bizi önceden bilgilendirin. Programımız, kahvaltı, öğle ve akşam yemeği olmak üzere her gün için 3 ana öğün içerir. ***Tüm öğünler ücrete dahildir. Kamp Yemek Servisi Uluslararası damak tadına ve vejetaryen yemek tarzına özen gösteren mutfağımız ile aşçılarımız en az 4 çeşit yemek menüsü hazırlar ve öğünler arası çay-kahve hizmeti sunar. Elektrik V 50 Hz. enerji elde ettiğimiz jeneratörümüz ile saatleri arasında elektrik sağlayabilmekteyiz. Yine de, tarafımızdan kaynaklanmayan nedenlerden ötürü jeneratörümüz arıza yaparsa sistemi besleyen güneş panellerimiz de mevcuttur. *** Elektrik enerjisi sadece cep telefonları, uydu telefonları, bilgisayarlar ve elektronik cihazlarınız içindir.

6 Wi-Fi & İnternet Misafirlerimiz için, günlük 60 dakika limitli, ücretsiz internet hizmetimiz sadece ana kampımız olan 1.kampımızda mevcuttur. Dikkat! 3G+ yani GSM operatörünün kapsama alanına bağlı olan Wi-Fi İnternet servisimizin hızı hava koşullarına göre değişiklik gösterebilir. (İyi havada internet hızımız ortalama; mbps dir) Malzeme Listesi Detaylı malzeme listesi rezervasyon işlemi sırasında verilecektir. Adventure Experts olarak Kazma, krampon, uyku tulumu, emniyet kemeri ve kask kiralama hizmeti de veriyoruz. Her bir ürün için kiralama bedeli tur boyunca 30 TL dir. Kişisel hijyen sebebiyle bot, kıyafet, diğer şahsi ekipmanlar ve şahsi aksesuarlar kiralanmamaktadır. Anlaşmalı olduğumuz mağazalardan size özel indirim oranları ile bu ekipmanları temin edebilirsiniz. TURSAB Seyahat Sigortası Adventure Experts in tüm misafirleri TURSAB (Türkiye Seyahat Acentaları Birliği) seyahat sigortası ile sigortalıdır. Adventure Experts rehberleri veya merkez ofisimiz, tur boyunca misafirlerimizin sigortasını sağlamaktadır. Seyahat sigortası dağa tırmanışını kampsamaz! Ağrı Dağı İklimi Bölgeden bölgeye değişiklik gösteren iklimiyle Ağrı Dağı, farklı yükseklik ve doğrultularda kendi iklimini oluşturmaktadır. Yaz aylarında sıcak ve kuru, kış aylarında soğuk ve karlı iklim gözlenir. Yaz ve kış mevsimlerinde gündüz sıcaklık farkı çok fazladır; ilkbahar ve sonbahar mevsimlerinde yağışlar görülür m irtifadan sonra, dağdaki hava şartları ekstrem dağ şartlarına dönmeye başlar. Düşük nem nedeniyle yaz güneşi ve kış soğuğu etkisini en üst seviyede gösterir. Ağrı kış tırmanışında ölçülen en düşük sıcaklık -45 C olarak kayıt altına alınmıştır. Nisan ayının ortalarına kadar şiddetli yağışların görülebildiği Ağrı Dağı, yılda ortalama 500 mm yağış almaktadır. Doğubayazıt ve Iğdır, suyun az olduğu bölgeler olduğundan, yağış daha çok batı cephesinden gelir metredeki 1.kamp alanına kadar, güneşli bir günle veya ılık bir havada hafif bir yağışla karşılaşabiliriz. 1.kamptan 4100 metredeki 2.kampa kadar, hava şartları stabil olarak güneşli ve kuru, yamaçlara doğru ise rüzgarlı olabilmektedir. 1.kamp (3200 m) alanında gündüz ve gece minimum sıcaklık +5/+10 C arasındadır. 2.kamp (4100 m) alanında gündüz ve gece minimum sıcaklık -10/+10 C arasındadır m ile zirve arasındaki hava koşulları yaz aylarında genellikle açık veya bulutlu geçmektedir. Yine de, bazen çok sert rüzgarlar ve kar yağışı ile karşılaşılabilir. Bu tür istisnalar yüzünden, rüzgarla -15 dereceye kadar düşebilen sıcaklıklara karşı tam kış kıyafetlerinizin yanınızda bulunması önemlidir. BU UNUTULMAZ MACERAYA SİZ DE KATILIN!

UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU

UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR Sabiha Gökçen Havalimanı iç hatlar gidiş terminali havayolu kontuarı önünde saat 07:30 da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş

Detaylı

KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR

KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR Sabiha Gökçen Havalimanı iç hatlar gidiş terminali havayolu kontuarı önünde saat 07:30 da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş

Detaylı

VAN & DOĞUBEYAZIT GEZİSİ / Mayıs 2019 / 2 gece 3 gün

VAN & DOĞUBEYAZIT GEZİSİ / Mayıs 2019 / 2 gece 3 gün VAN & DOĞUBEYAZIT Tur Hakkında VAN & DOĞUBEYAZIT GEZİSİ / 10-12 Mayıs 2019 / 2 gece 3 gün Van & Nemrut Krater Gölü & Ahlat & Akdamar Adası & Van Gölü & Doğu Beyazıt & İshak Paşa Sarayı & Muradiye Şelalesi

Detaylı

Paket 2 Kapadokya Suhan Otel 1 Gece Yarım Pansiyon Konaklama Türk Gecesi Eğlencesi

Paket 2 Kapadokya Suhan Otel 1 Gece Yarım Pansiyon Konaklama Türk Gecesi Eğlencesi SUHAN OTEL KONAKLAMALI PAKETLER Fiyatlar KİŞİ BAŞIDIR Paket 1 Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri Paket 2 Türk Gecesi Eğlencesi Paket 3 Kapadokya Bölge Turu (Öğle Yemeği Dahil İçecek Extra) Paket 4

Detaylı

Everest Ana Kamp Trekking Turu

Everest Ana Kamp Trekking Turu Everest Ana Kamp Trekking Turu http://deepnature.com/yurtdisi-turlar/everest-ana-kamp-trekking-turu/ Süre:13 GECE 15 GÜN(Hergün Hareketli) Everest Ana Kamp Trekking Turu. Katmandu şehir turu dahil 15 günlük

Detaylı

Gidiş Dönüş Uçak Biletleri Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri Kapadokya Bölge Turu (Öğle Yemeği Dahil İçecek Extra)

Gidiş Dönüş Uçak Biletleri Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri Kapadokya Bölge Turu (Öğle Yemeği Dahil İçecek Extra) SUHAN HOTEL KONAKLAMALI KAPADOKYA TURU SUHAN OTEL KONAKLAMALI PAKETLER Standart Paket Kişi Başı Kapadokya SUHAN Otel 1 Gece Yarım Pansiyon Gidiş Dönüş Uçak Biletleri Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri

Detaylı

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada...

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Kanada Folyaj Dönemi Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Tarih : 15-10-2017-22-10-2017 Şehirler : Montreal, Ottawa, Quebec City, Toronto Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile Ücret

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Kurban Bayramı'nda Japonya Tokyo - Kyoto - Osaka 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 28 Ağustos 2017, Pazartesi İstanbul Tokyo 27 Ağustos saat

Detaylı

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam Şehir Turu 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu Amsterdam Turu 3 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 747,00 EUR 2.955,21TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" Tüm kenti dolaşan su kanallarıyla ve 17. yüzyıl mimarisiyle dikkat çeken Amsterdam,

Detaylı

Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu

Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu Milyonlarca yıllık ihtişamlı coğrafyasıyla Kapadokya'da keyifli anlar sizi bekliyor... Konaklamalar Perissia Hotel'lerden

Detaylı

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün 04 07 Ekim 2014 Kurban Bayramı Turu Neden Gitmeli? Hem Afrika hem de Akdeniz in havasını teneffüs edebileceğiniz, kendine has kültürü ile

Detaylı

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Norveç Fiyortları İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Tarih : 02-08-2017-06-08-2017 Şehirler : Bergen, Flam, Hardanger, Oslo Otel : 4* Ulaşım

Detaylı

Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya. Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün

Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya. Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya Tur Tarihi: 4 Gece 5 Gün Zorluk Derecesi:

Detaylı

Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün

Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün Tacikistan Kurban Bayramı Turu 4 Ekim 2014 Neden Gitmeli? Pamir ve Fan Dağları arasında gösterişli vadiler, Kristal yeşili göller ve İpek yolu güzergahları

Detaylı

Kamp Malzemeleri: Çadır, uyku tulumu, mat, ocak, yemek takımı vs.

Kamp Malzemeleri: Çadır, uyku tulumu, mat, ocak, yemek takımı vs. Etkinliğin Adı: Hasandağı (3268 m) Kış Zirve Tırmanışı Etkinliğin Bölgesi: Helvadere / AKSARAY Etkinliğin Tarih: 27/28 Şubat 2010 Etkinliğin Türü: Eğitim Etkinliğe Katılanlar: Seyhan Çolak (Lider), Nezihe

Detaylı

Kazakistan Renkli Almati Turu 3 Gün / 2 Gece

Kazakistan Renkli Almati Turu 3 Gün / 2 Gece Kazakistan Renkli Almati Turu 3 Gün / 2 Gece 1.Gün Almati havaalanına varış ile birlikte otele transfer. Check in sonrası otelde dinlendikten sonra turumuza başlıyoruz. Gezi, Almatı kentini çevreleyen

Detaylı

ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013

ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013 ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013 TÜRK HAVAYOLLARI İLE 4 Gece İstanbul Çıkışlı Sayın Yetkili, 11 Mart 2013 Ekte, sizlere özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Köln programımız ile ilgili detaylı

Detaylı

Kazma, Krampon, 30m yarım ip, kısa buz vidası, birkaç çeşit sikke ve yeterince perlon ve pursik. Kullanılan

Kazma, Krampon, 30m yarım ip, kısa buz vidası, birkaç çeşit sikke ve yeterince perlon ve pursik. Kullanılan Faaliyet ERCİYES KUZEY BUZULU-BATI SIRTI TRANSI Faaliyetin 1. gün 10 saat 30 dk Tarihi 4-5 Temmuz 2015 Yeri Kayseri-Erciyes Süresi 2. gün 3 saat 30 dk Türü Alpinizm Güzergâh Hacılar - Dağ Evi - Tarak Kayalar

Detaylı

FAALİYET RAPORU KATILIMCILAR MALZEME BİLGİSİ VARIŞ SÜRELERİ. Erciyes Şeytan Rampası Rotası. Faaliyet Adı

FAALİYET RAPORU KATILIMCILAR MALZEME BİLGİSİ VARIŞ SÜRELERİ. Erciyes Şeytan Rampası Rotası. Faaliyet Adı VARIŞ SÜRELERİ MALZEME BİLGİSİ KATILIMCILAR FAALİYET RAPORU Faaliyet Adı Erciyes Şeytan Rampası Rotası Faaliyet Tarihi 10-11/02/2018 Faaliyetin Yeri Erciyes Faaliyetin Türü Alpin Faaliyetin Süresi 2 gün

Detaylı

Fransa - Korsika. www.gazella.com 0212 233 15 98 1

Fransa - Korsika. www.gazella.com 0212 233 15 98 1 Fransa - Korsika Fransa - Korsika İtalyan sıcaklığına ve Fransız asaletine sahip, 200 km. uzunluğundaki plajlarıyla ünlü, kartpostal gibi koyları olan, Napolyon Bonapart ın doğduğu ve hakkında Korsika

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Şeker Bayramı'nda Japonya Japonya 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 24 Haziran 2017, Cumartesi İstanbul - Tokyo 23 Haziran saat 22.30 da

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari Nairobi (2) / Masai Mara (3) 5 Gece 6 Gün BU SEYAHATTE... Dünyanın en önemli aktivitelerinden kabul edilen vahşi yaşam safarisi deneyimini Kenya da birebir

Detaylı

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece)

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Tokyo-Kyoto-Osaka 20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 20 Mayıs 2017,

Detaylı

ODA +KAHVALTI GİRİŞ TARİHİ ÇIKIŞ TARİHİ ODA SAYISI 20

ODA +KAHVALTI GİRİŞ TARİHİ ÇIKIŞ TARİHİ ODA SAYISI 20 BC SPA HOTEL 4*/ ORTACA-MUĞLA HAVALİMANINA UZAKLIK30 KM ODA +KAHVALTI GİRİŞ TARİHİ 02.04.2018 ÇIKIŞ TARİHİ 05.04.2018 ODA SAYISI 20 1.GÜN Dalaman havalimanında karşılanmanızın ardından transfer araçlarımıza

Detaylı

Yunanistan - Mikonos. www.gazella.com 0212 233 15 98 1

Yunanistan - Mikonos. www.gazella.com 0212 233 15 98 1 Yunanistan - Mikonos Yunanistan - Mikonos Dünya nın en iyi 22 adası arasında gösterilen ve Avrupa Jet Set inin uğrak tatil yerlerinden biri, Ege nin serin, masmavi denizine sahip, sabahın ilk ışıklarına

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA A15-19 Ocak 2018 Kuzey in büyülü dünyasını Saffet Emre Tonguç danışmanlığında gezmek, dünyanın en etkileyici görsel şovu olan Aurora Borealis- Kuzey Işıkları

Detaylı

Ortadoğu nun Paris i Beyrut

Ortadoğu nun Paris i Beyrut l Ortadoğu nun Paris i Beyrut Türk Havayolları ile 17 19 Mayıs Beyrut 2 gece 3 gün Ortadoğu'nun Paris'i diye anılan Beyrut, 70'lerdeki iç savaş dönemi ve 96'daki İsrail - Lübnan krizi sonucu peş peşe maruz

Detaylı

FETHİYE- LİKYA YOLU GEZİ PROGRAMI

FETHİYE- LİKYA YOLU GEZİ PROGRAMI FETHİYE- LİKYA YOLU GEZİ PROGRAMI 1.GÜN...Hisarönü Likya yolu başlangıcına varış ve Faralya parkuru 16.05.2017 tarihinde Antalya havalimanından 08:30 da ve Otogarından 09:00 da aracımızla sizleri alıyoruz,

Detaylı

PROGRAMI 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR

PROGRAMI 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR Öne Çıkanlar Milyonlarca yıllık ihtişamlı coğrafyasıyla Kapadokya'da keyifli anlar sizi bekliyor... Konaklama, Ürgüp'ün eşsiz güzellikte bir vadi manzarasına hakim 13.000 m2 alanı ile Kapadokya nın en

Detaylı

Süha Derbent Danışmanlığında Botswana da Helikopter ile Foto safari

Süha Derbent Danışmanlığında Botswana da Helikopter ile Foto safari Süha Derbent Danışmanlığında Botswana da Helikopter ile Foto safari Johannesburg (1) / Maun (9) BU SEYAHATTE... Okavango Deltası Afrika daki en büyük tatlı su alanı olup dünyanın denize açılmayan en büyük

Detaylı

I SALONI MILANO FUARI AY DAN TURİZM

I SALONI MILANO FUARI AY DAN TURİZM I SALONI MILANO FUARI Sayın Yetkili, 13 Mart 2013 Ekte, grubunuza özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Milano I Saloni Fuar programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize sunarız. Grubunuz için

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Uganda da Dağ Gorilleri Yürüyüşü

Süha Derbent Organizasyonu ile Uganda da Dağ Gorilleri Yürüyüşü Süha Derbent Organizasyonu ile Uganda da Dağ Gorilleri Yürüyüşü Entebbe (1) / Bwindi (4) BU SEYAHATTE... Dünya Doğayı Koruma Vakfı WWF in Afrika nın Yeşil Kalbi olarak adlandırdığı volkanik altyapılı ormanlarda

Detaylı

Catania Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Catania. 2.Gün: Catania. 3.Gün: Catania. 4.Gün: Catania İstanbul

Catania Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Catania. 2.Gün: Catania. 3.Gün: Catania. 4.Gün: Catania İstanbul Catania Turu 02.11.2017'den itibaren kalkışlı 349,00 EUR 1.365,67TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Catania Atatürk Hava Limanı Dış Hatlar terminali Türk Hava Yolları kontuarı önünde buluşma. Check in

Detaylı

YAPI, İNŞAAT, MİMARİ, YAPI MALZEMELERİ VE SİSTEMLERİ FUARI 19 24 OCAK 2015, MÜNİH

YAPI, İNŞAAT, MİMARİ, YAPI MALZEMELERİ VE SİSTEMLERİ FUARI 19 24 OCAK 2015, MÜNİH YAPI, İNŞAAT, MİMARİ, YAPI MALZEMELERİ VE SİSTEMLERİ FUARI 19 24 OCAK, MÜNİH Değerli Katılımcı ve Ziyaretçilerimiz; 1975 yılından bu yana, gerek ülke dahilinde, gerekse dünyanın dört bir yöresinde, yalnızca

Detaylı

DUBAI. 3 gece (İstanbul Çıkışlı) 28-31 MART 2013 AY DAN TURİZM

DUBAI. 3 gece (İstanbul Çıkışlı) 28-31 MART 2013 AY DAN TURİZM DUBAI 3 gece (İstanbul Çıkışlı) 28-31 MART 2013 Sayın Yetkili, 15 Şubat 2013 Ekte, grubunuza özel olarak hazırlamış olduğumuz 3 gecelik Dubai programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize sunarız.

Detaylı

ANADOLU YA YOLCULUK FOTOĞRAF, KEŞİF VE GURME TURU

ANADOLU YA YOLCULUK FOTOĞRAF, KEŞİF VE GURME TURU ANADOLU YA YOLCULUK FOTOĞRAF, KEŞİF VE GURME TURU (Kayseri Yılkı Atları-Sultan Sazlığı, Kapadokya, Yozgat Kırgız Otağları) 8-9-10 Şubat 2019 ( Cuma-Cumartesi-Pazar) 2 gece 2 gündüz Anadolu nun ortasında

Detaylı

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2 Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 827,00 EUR 3.149,96TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Salzburg Salzburg Şehir Turu Dış hatlar terminalinde SETUR deskinde Setur görevlisi

Detaylı

Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi

Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi Oslo (1) / Alta (5) 6 Gece 7 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi Tur Tarihi: 6 Gece 7 Gün Tur Fiyatı: Zorluk Derecesi:

Detaylı

Dünya'nın En Yoksul Ama Kültürel Olarak Dünya'nın En Zengin Ülkelerinden Bir Ay ve Güneş Simgeli Nepal...

Dünya'nın En Yoksul Ama Kültürel Olarak Dünya'nın En Zengin Ülkelerinden Bir Ay ve Güneş Simgeli Nepal... Nepal - Hızlı Ve Kolay Keşifler Turu Dünya'nın En Yoksul Ama Kültürel Olarak Dünya'nın En Zengin Ülkelerinden Bir Ay ve Güneş Simgeli Nepal... Tarih : 14-04-2017-20-04-2017 Şehirler : Çitvan, Katmandu

Detaylı

Kilimanjaro Dağı Tırmanışı Turu

Kilimanjaro Dağı Tırmanışı Turu Kilimanjaro Dağı Tırmanışı Turu http://deepnature.com/yurtdisi-plus-turlari/kilimanjaro-dagi-tirmanisi-turu/ Süre:7 GECE 9 GÜN Machame Rotası Klimanjaro Dağı Tırmanış Turu. Afrika'nın çatısı Klimanjaro'ya

Detaylı

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI 26 Ağustos 2015-30 Ağustos 2015 1 1.Gün(26 Agustos 2015 Çarşamba ): İstanbul-Aşkabad o İstanbul Atatürk Havaalanı nda 22.30 da Madalyon Tur Yetkilisi

Detaylı

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2 Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 827,00 EUR 3.236,13TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Salzburg Salzburg Şehir Turu Dış hatlar terminalinde SETUR deskinde Setur görevlisi

Detaylı

Süha Derbent ile Amboseli de Foto Safari

Süha Derbent ile Amboseli de Foto Safari Süha Derbent ile Amboseli de Foto Safari Nairobi (2) / Amboseli (3) BU SEYAHATTE... Dünyanın en önemli aktivitelerinden kabul edilen vahşi yaşam safarisi deneyimini Kenya da birebir yaşayabileceksiniz.

Detaylı

Yunanistan - Santorini

Yunanistan - Santorini Yunanistan - Santorini Yunanistan - Santorini Milattan önce meydana gelen volkanik patlama sonucunda bugünkü krater görüntüsüne kavuşmuş, her yıl 1 milyonu aşkın turisti ve balayı çiftini ağırlayan, beyaz

Detaylı

Norveç Fiyortları Turu SE(Bergen Hardanger Gudvangen Oslo)

Norveç Fiyortları Turu SE(Bergen Hardanger Gudvangen Oslo) Norveç Fiyortları Turu SE(Bergen Hardanger Gudvangen Oslo) 24.06.2017'den itibaren kalkışlı 1.520,00 EUR 5.789,53TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Oslo Bergen Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde

Detaylı

Milyonlarca yıllık ihtişamlı coğrafyasıyla Kapadokya'da keyifli anlar sizi bekliyor...

Milyonlarca yıllık ihtişamlı coğrafyasıyla Kapadokya'da keyifli anlar sizi bekliyor... Havayolu ulaşımı dahil Kapadokya nın en büyük kaya oteli MDC Cave Hotel de 2 gün 1 gece konaklamalı 'Kapadokya Turu' Sarıçamlar Turizm ile 349 TL'den başlayan fiyatlarla! Detaylar: Özel günler hariç 31

Detaylı

Ruanda'da Goril Safarisi Ve Kenya

Ruanda'da Goril Safarisi Ve Kenya Ruanda'da Goril Safarisi Ve Kenya Ruanda Volcano Ulusal Parkı nda 9 tane goril ailesi yaşıyor ve her aile yaklaşık olarak 22 gorilden oluşuyor. Aile reisi kavramı goriller arasında da mevcut ve önemli

Detaylı

Süha Derbent ile Egzotik Nepal de Fotograf Çekimi. Kathmandu 04 Gece 05 Gün

Süha Derbent ile Egzotik Nepal de Fotograf Çekimi. Kathmandu 04 Gece 05 Gün Süha Derbent ile Egzotik Nepal de Fotograf Çekimi Kathmandu 04 Gece 05 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent ile Egzotik Nepal de Fotograf Çekimi Tur Tarihi: 04 Gece 05 Gün Zorluk Derecesi: Kolay Vize: Var

Detaylı

Ljubljana Bled Gölü Salzburg Turu

Ljubljana Bled Gölü Salzburg Turu Ljubljana Bled Gölü Salzburg Turu 18.05.2017'den itibaren kalkışlı 597,00 EUR 2.273,91TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Ljubljana Ljubljana Şehir Turu" Dış hatlar terminalinde SETUR deskinde Setur görevlisi

Detaylı

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Hilton Kapadokya vb.5 Yıldızlı otellerde konaklamalı Uçaklı Kapadokya Turu'

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Hilton Kapadokya vb.5 Yıldızlı otellerde konaklamalı Uçaklı Kapadokya Turu' Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Hilton Kapadokya vb.5 Yıldızlı otellerde konaklamalı Uçaklı Kapadokya Turu' "FIRSAT OPSİYONLARI ARASINDA FİYAT FARKI VARDIR. GÖRMEK İÇİN "HEMEN AL"A TIKLAYIN." Detaylar Katılmak

Detaylı

Madrid Barcelona Turu

Madrid Barcelona Turu Madrid Barcelona Turu 31.08.2017'den itibaren kalkışlı 1.297,00 EUR 4.940,14TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Madrid Dış hatlar terminalinde bulunan Setur deskinde rehberiniz ile buluşma. Madrid'e hareket.

Detaylı

Lübnan - Beyrut BEYRUT. www.gazella.com 0212 233 15 98

Lübnan - Beyrut BEYRUT. www.gazella.com 0212 233 15 98 Lübnan - Beyrut BEYRUT Lübnan - Beyrut Gökyüzünün kapladığı o esrarengiz örtünün altında kimbilir ne hikâyeler yatıyordur diye düşünürken, diğer yandan bu kadar farklı kültürü barındıran, şık vitrinleri,

Detaylı

Sibirya nın Mavi Gözü Baykal

Sibirya nın Mavi Gözü Baykal Sibirya nın Mavi Gözü Baykal 09 GECE / 11 GÜN TUR PROGRAMI: 1. GÜN: İSTANBUL - MOSKOVA - ULAN UDE Moskova ya uçuyoruz ve Rusya gümrüğünü geçip tekrar uçağa binip Ulan Ude ye varıyoruz. Geceyi uçakta geçiriyoruz.

Detaylı

KATILIMCI PROGRAMI. 1. Gün ISTANBUL ATATURK HAVALIMANI FRANFURT. 2. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZIYARETİ. 3. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZİYARETİ

KATILIMCI PROGRAMI. 1. Gün ISTANBUL ATATURK HAVALIMANI FRANFURT. 2. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZIYARETİ. 3. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZİYARETİ 11 16 OCAK 2016 HEIMTEXTIL 2016 5 GECE 6 GÜN FUAR PAKETİ ULAŞIM BİLGİLERİ Türk Hava Yolları TK 1587 08.20 /10.40 Türk Hava Yolları TK 1592 15.05 /19.00 KATILIMCI PROGRAMI 1. Gün ISTANBUL ATATURK HAVALIMANI

Detaylı

18 19 Kasım 2017 (Zeytin Hasadı Zamanı)

18 19 Kasım 2017 (Zeytin Hasadı Zamanı) Kadim İznik Broşürü 18 19 Kasım 2017 (Zeytin Hasadı Zamanı) Hergün yediğiniz zeytinler nasıl toplanıyor, nasıl sofralık zeytin haline geliyor biliyor musunuz? Tam da zeytin hasadı zamanı Türkiye nin en

Detaylı

Marsilya & Provence Turu 2

Marsilya & Provence Turu 2 Marsilya & Provence Turu 2 18.05.2017'den itibaren kalkışlı 697,00 EUR 2.654,80TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün İstanbul Marsilya "Marsilya Şehir Turu" Dış hatlar terminalinde bulunan SETUR deskinde Setur görevlisi

Detaylı

SABİHA GÖKÇEN KÖLN (ALMANYA)

SABİHA GÖKÇEN KÖLN (ALMANYA) 4*(Superior Butik) SWISS RUBY ile ROMANTİK REN NEHRİ Köln - Koblenz - Romantik Ren Parkuru Geçişi - Rüdesheim(1) - Mannheim(*Heidelberg) - Strazburg(*Colmar-Riquewihr-Alsace Bölgesi) - Mainz(*Frankfurt)

Detaylı

SÜPHAN YAZ KLASİK ZİRVE TIRMANIŞI FAALİYET RAPORU

SÜPHAN YAZ KLASİK ZİRVE TIRMANIŞI FAALİYET RAPORU Faaliyet Süphan Yaz Klasik Zirve Tırmanışı Faaliyetin Tarihi 18-20 Haziran 2012 Yeri Van - Adilcevaz Süresi 13 saat 30 dakika Türü Alpinizm Güzergâh Kat Edilen Yol 14,97 km (Zirve yürüyüşü) Alınan İrtifa

Detaylı

PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT

PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT 2018 PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT 2018 29 Ocak 2018 Pazartesi 13:25 Gidiş - 05 Şubat 2018 Pazartesi 17:50 İstanbul Varış QATAR HAVAYOLLARI BOEING 787 DREAMLINER ile uçuş PHUKET PATONG

Detaylı

Kenya. Kenya. www.gazella.com 0212 233 15 98. Lake Nakuru. Nairobi Masai Mara

Kenya. Kenya. www.gazella.com 0212 233 15 98. Lake Nakuru. Nairobi Masai Mara Kenya Lake Nakuru Nairobi Masai Mara Kenya Muhteşem iklimi ve doğasıyla dünyanın en önemli ekosistemlerinden biri olarak kabul edilen, mistik kabile yaşamları ve eşsiz safari imkânları sunan, yüzlerce

Detaylı

Bu tur sizi kültüre ve bölge halkına daha yakın kılmak için hazırlanmış bir yerel yaşam turudur.

Bu tur sizi kültüre ve bölge halkına daha yakın kılmak için hazırlanmış bir yerel yaşam turudur. Moğolistan Turu http://deepnature.com/yurtdisi-plus-turlari/mogolistan-turu/ Süre:7 GECE 9 GÜN Moğolistan Yerel Yaşam Turu... Bu eşsiz Moğolistan turu ile Moğol kültürünü ve derin manzaraları keşfetmeye

Detaylı

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Avrasya Otel konaklamalı Ulaşım Dahil 'Kapadokya Turu'

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Avrasya Otel konaklamalı Ulaşım Dahil 'Kapadokya Turu' Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Avrasya Otel konaklamalı Ulaşım Dahil 'Kapadokya Turu' 25 Mart 2017 tarihine kadar gerçekleşecek turlarda geçerlidir. "FIRSAT OPSİYONLARI ARASINDA FİYAT FARKI VARDIR. GÖRMEK İÇİN

Detaylı

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Avrasya Otel konaklamalı Ulaşım Dahil 'Kapadokya Turu'

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Avrasya Otel konaklamalı Ulaşım Dahil 'Kapadokya Turu' Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Avrasya Otel konaklamalı Ulaşım Dahil 'Kapadokya Turu' "FIRSAT OPSİYONLARI ARASINDA FİYAT FARKI VARDIR. GÖRMEK İÇİN "HEMEN AL"A TIKLAYIN." Detaylar Katılmak istediğiniz tur tarihinin

Detaylı

Travel is Life 29 EKİM BUTİK URFA MARDİN NEMRUT TURU. 26-29 Ekim 2013

Travel is Life 29 EKİM BUTİK URFA MARDİN NEMRUT TURU. 26-29 Ekim 2013 29 EKİM BUTİK URFA MARDİN NEMRUT TURU 26-29 Ekim 2013 TUR SÜRESİ 3 GECE 4 GÜN UÇUŞ DETAYLARI Gidiş (26.10.2013 Cumartesi) TÜRK HAVA YOLLARI İstanbul Atatürk H. - Adıyaman Havaalanı 10:40 kalkış - 11:45

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Tanzanya da Safari & Zanzibar

Süha Derbent Organizasyonu ile Tanzanya da Safari & Zanzibar Süha Derbent Organizasyonu ile Tanzanya da Safari & Zanzibar Arusha (1) / Lake Manyara (1) / Ngorongoro (1) / Serengeti (2) / Zanzibar (3) / Dar Es Salaam (1) 09 Gece 10 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent

Detaylı

KUZEY IŞIKLARI / FİNLANDİYA TURU

KUZEY IŞIKLARI / FİNLANDİYA TURU KUZEY IŞIKLARI / FİNLANDİYA TURU 1. Gün İSTANBUL HELSINKI ROVANIEMI Atatürk Havalimanı, Dış Hatlar Terminali, kontuarı önünde, saat 11:30 da buluşuyoruz. Bilet ve bagaj işlemlerimizin ardından, saat 13:55

Detaylı

Bu tur, normal kondisyon seviyesinde, çok zorlayıcı olmayan, hafif doğa yürüyüşü ve trekking performansı içeren bir turdur.

Bu tur, normal kondisyon seviyesinde, çok zorlayıcı olmayan, hafif doğa yürüyüşü ve trekking performansı içeren bir turdur. İrlanda Turu http://deepnature.com/yurtdisi-plus-turlari/irlanda-turu/ Süre:8 GECE 9 GÜN Bu 9 günlük İrlanda turu ile İrlandalıların kendilerine özgü kültürü, kırsal hayat ve şehir hayatının harika bir

Detaylı

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 24.06.2017'den itibaren kalkışlı 597,00 EUR 2.361,79TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Salzburg Salzburg Şehir Turu Dış hatlar terminalinde SETUR deskinde Setur görevlisi

Detaylı

Kar Motorları ile safari,husky Kızakları, Buz Kıran gemisi, Ren Geyikleri ve Noel Baba; Macera dolu bir yolculuk..

Kar Motorları ile safari,husky Kızakları, Buz Kıran gemisi, Ren Geyikleri ve Noel Baba; Macera dolu bir yolculuk.. Lapland Macera Kar Motorları ile safari,husky Kızakları, Buz Kıran gemisi, Ren Geyikleri ve Noel Baba; Macera dolu bir yolculuk.. Tarih : 29-01-2017-01-02-2017 Şehirler : Rovaniemi Otel : 4*Superior Ulaşım

Detaylı

Alsace Noel Pazarları

Alsace Noel Pazarları Alsace Noel Pazarları 22.12.2017'den itibaren kalkışlı 697,00 EUR 2.724,78TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Basel Colmar "Colmar Tanıtım Turu ve Setur Hoşgeldiniz Akşam Yemeği" Atatürk havalimanı Dış

Detaylı

Günlük yaşamın yıpratıcı monotonluğundan uzakta, vahşi yaşam ve doğanın kendi tınıları ve renkleri içinde huzur bulacaksınız...

Günlük yaşamın yıpratıcı monotonluğundan uzakta, vahşi yaşam ve doğanın kendi tınıları ve renkleri içinde huzur bulacaksınız... Büyük Göçler Kenya Günlük yaşamın yıpratıcı monotonluğundan uzakta, vahşi yaşam ve doğanın kendi tınıları ve renkleri içinde huzur bulacaksınız... Tarih : 02-07-2016-08-07-2016 Şehirler : Masai Mara, Nairobi,

Detaylı

KHAN TENGRİ EKSPEDİSYONU (7010m)

KHAN TENGRİ EKSPEDİSYONU (7010m) KHAN TENGRİ EKSPEDİSYONU (7010m) Khan Tengri çok güzel bir piramit olmasıyla birlikte kuşkusuz Tian Shan ın cevheri niteliğindedir. Asya coğrafyasının en kuzeyindeki en yüksek ikinci dağdır. Yerel halk

Detaylı

İRAN. Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün. 16 Mayıs, 19 Eylül 2015. Neden Gitmeli?

İRAN. Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün. 16 Mayıs, 19 Eylül 2015. Neden Gitmeli? İRAN Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün Tahran İsfahan Şiraz 16 Mayıs, 19 Eylül 2015 Neden Gitmeli? Yanı başımızdaki ama bilmediğimiz İran ı görmek, tanımak ve yaşamak için gitmeli. Ne Yapmalı? Tahran ı

Detaylı

ViZESiZ. Jahorina Kayak Turu. Jahorina 3 gece 4 gün

ViZESiZ. Jahorina Kayak Turu. Jahorina 3 gece 4 gün l Jahorina Kayak Turu ViZESiZ Jahorina 3 gece 4 gün Jahorina, Bosna-Hersek'in Sırp Cumhuriyeti entitesinde Dinar Alpleri'ne bağlı bir dağdır. Yüksekliği 1913 m (6276 ft)dir. 1984 Kış Olimpiyatları'nın

Detaylı

Arttravel ile. 27. Antika Bienali, Paris VIP Programı. 11, 15, 18 Eylül, 2014 3 GECE 4 GÜN

Arttravel ile. 27. Antika Bienali, Paris VIP Programı. 11, 15, 18 Eylül, 2014 3 GECE 4 GÜN Arttravel ile 27. Antika Bienali, Paris VIP Programı 11, 15, 18 Eylül, 2014 3 GECE 4 GÜN Paris, Fransa 1. Gün Istanbul - Paris Atatürk Havalimanı, Dış Hatlar Terminali nde THY kontuarı önünde buluşuyoruz.

Detaylı

Süha Derbent ile Rwanda da Dağ Gorilleri Çekimi. Kigali (2) / Nyungwe National Park (2) / Volcanoes National Park (2) 6 Gece 7 Gün

Süha Derbent ile Rwanda da Dağ Gorilleri Çekimi. Kigali (2) / Nyungwe National Park (2) / Volcanoes National Park (2) 6 Gece 7 Gün Süha Derbent ile Rwanda da Dağ Gorilleri Çekimi Kigali (2) / Nyungwe National Park (2) / Volcanoes National Park (2) 6 Gece 7 Gün BU SEYAHATTE... Primatların en büyüğü ve insana en yakın canlı türü olan

Detaylı

30 Haziran 6 Temmuz Chicago (5) LİONS 2017 KONVANSİYONU CHICAGO Chicago (5)

30 Haziran 6 Temmuz Chicago (5) LİONS 2017 KONVANSİYONU CHICAGO Chicago (5) 30 Haziran 6 Temmuz 2017 (5) LİONS 2017 KONVANSİYONU CHICAGO (5) (5) 1. GÜN / 30 Haziran 2017, Cuma İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde saat 12:00 de buluşma. Bizler için özel olarak

Detaylı

Saffet Emre Tonguç eşliğinde AMALFİ ( Positano & Ravello & Sorrento & Capri & Pompeii & Napoli )

Saffet Emre Tonguç eşliğinde AMALFİ ( Positano & Ravello & Sorrento & Capri & Pompeii & Napoli ) Saffet Emre Tonguç eşliğinde AMALFİ ( Positano & Ravello & Sorrento & Capri & Pompeii & Napoli ) 01 Mayıs 2018 / 4 Gece 5 Gün Yılın en iyi döneminde Saffet Emre Tonguç eşliğinde harika bir gezide Amalfi

Detaylı

1. Gün 30 Eylül 2016, Cuma Istanbul - Midilli

1. Gün 30 Eylül 2016, Cuma Istanbul - Midilli MİDİLLİ Lesvos Ege Denizi'nin kuzeydoğusunda bulunan, dağlık bir Yunan adası. Girit ve Eğriboz'dan sonra Yunanistan'ın en büyük üçüncü adasıdır. Başkenti Mytilene'dir. Ünlü Yunan şairleri Alcaeus ve Sappho'nun

Detaylı

İZLANDA BABA&OĞUL KEŞİFLER 12-18 TEMMUZ 2014. www.gazella.com 0 212 233 15 98 1

İZLANDA BABA&OĞUL KEŞİFLER 12-18 TEMMUZ 2014. www.gazella.com 0 212 233 15 98 1 İZLANDA BABA&OĞUL KEŞİFLER 12-18 TEMMUZ 2014 www.gazella.com 0 212 233 15 98 1 REYKJAVIK (1,5) Panoramik şehir turumuzu yapacak ve dönüşte alış veriş için serbest zamanımız olacak. ÚLFLJÓTSVATN (4) Sólheimajökull

Detaylı

BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG

BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG GÖKNUR BİRİNCİOĞLU İLE MASAL YOU 24 27 HAZİRAN 2017 24 Haziran 2017 Cumartesi 14:15 Gidiş - 27 Haziran 2017 Salı 21:40 İstanbul Varış BREMEN ( 1 ) Bremen

Detaylı

MEDENİYETLERİN BEŞİĞİ İRAN

MEDENİYETLERİN BEŞİĞİ İRAN MEDENİYETLERİN BEŞİĞİ İRAN 19 29 NİSAN 2018 BÜYÜLEYİCİ İRAN 19 29 NİSAN 2018 19 Nisan 2018 Perşembe 20:40 Gidiş - 29 Nisan 2018 Pazar 05:35 İstanbul Varış ŞİRAZ ( 2 ) PERSEPOLIS YEZD ( 2 ) ISFAHAN ( 2

Detaylı

Şiraz'dan Mashad'a İran

Şiraz'dan Mashad'a İran Şiraz'dan Mashad'a İran 18-27 Kasım 2017 / 9 Gece - 8 Gün Gezgin Rehber Bülent Demirdurak ile Şiraz(2 )- Yazd(2) - Esfahan(2) - Tahran(1) - Mashad(1) - Uçak(1) Firdevsi'nin, Ömer Hayyam'ın, Sadi'nin, Hafız'ın,

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari. 11 18 Temmuz 2015. Nairobi (2) / Masai Mara (3) / Nakuru (2) 7 Gece 8 Gün

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari. 11 18 Temmuz 2015. Nairobi (2) / Masai Mara (3) / Nakuru (2) 7 Gece 8 Gün Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari 11 18 Temmuz 2015 Nairobi (2) / Masai Mara (3) / Nakuru (2) 7 Gece 8 Gün BU SEYAHATTE... Dünyanın en önemli aktivitelerinden kabul edilen vahşi yaşam safarisi

Detaylı

Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali

Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali Türk Hava Yolları İle Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali Agra, Fatehpur Sikri, Jaipur, Delhi Tüm öğle ve akşam yemekleri dahil 5 yıldızlı otellerde konaklama 09 Mart - 15 Mart 2017 (7 gün - 6 gece) Tur

Detaylı

9-11 Aralık 2016 Erciyes Dağı Kış Tırmanışı Faaliyeti Raporu Hazırlayan: Katılımcılar: Amaç: Hava Durumu: Ay durumu: Kamp Malzemeleri:

9-11 Aralık 2016 Erciyes Dağı Kış Tırmanışı Faaliyeti Raporu Hazırlayan: Katılımcılar: Amaç: Hava Durumu: Ay durumu: Kamp Malzemeleri: 9-11 Aralık 2016 Erciyes Dağı Kış Tırmanışı Faaliyeti Raporu Hazırlayan: Berk Kamber Katılımcılar: Berk Kamber(lider), Tuba Yıldırım, Atilla Muratlı, Salih Topçu, Ferdi Sarıbal, Asude Demirci, Sema Büyük,

Detaylı

Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao)

Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao) Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao) 24.06.2017'den itibaren kalkışlı 997,00 EUR 3.797,47TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. GÜN: İstanbul Bordo Biarritz "Bordo Şehir Turu" İstanbul Atatürk Havalimanı Dış

Detaylı

29 Ağustos - 01 Eylül 2019

29 Ağustos - 01 Eylül 2019 Yemyeşil Huzur Dolu Yaylalara Yolculuk: Doğu Karadeniz 29 Ağustos - 01 Eylül 2019 Doğanın başka bir anlam kazandığı oksijeni ve tırmanışı bol bir yolculuğa çıkıyoruz Bulutların üzerinde, sonsuz özgürlüğü

Detaylı

Yeryüzündeki Cennet Maldivler

Yeryüzündeki Cennet Maldivler l Yeryüzündeki Cennet Maldivler Türk Hava Yolları ile 07 11 Ağustos 2013 Maldivler 4 gece 5 gün Keyif, tembellik, ve romantizm için yaratılmış izlenimi veren bir ada-devlet. Hint Okyanusu nun ortasında

Detaylı

Patika.travel LAPONYA Gezisi MASALLAR DİYARI #bunebiçimturyaa diyeceksiniz yine ROVANIEM HELSINKI.

Patika.travel LAPONYA Gezisi MASALLAR DİYARI #bunebiçimturyaa diyeceksiniz yine ROVANIEM HELSINKI. Patika.travel LAPONYA Gezisi MASALLAR DİYARI 25.01.2017-30.01.2017 #bunebiçimturyaa diyeceksiniz yine ROVANIEM HELSINKI IVALO KEMİ 1 Gece GLO Hotels ART 1 Gece CAM IGLO 1 Gece MERI HOVI 1 Gece BUZ OTEL

Detaylı

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Hilton Kapadokya vb.5 Yıldızlı otellerde konaklamalı Uçaklı Kapadokya Turu'

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Hilton Kapadokya vb.5 Yıldızlı otellerde konaklamalı Uçaklı Kapadokya Turu' Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Hilton Kapadokya vb.5 Yıldızlı otellerde konaklamalı Uçaklı Kapadokya Turu' 25 Mart 2017 tarihine kadar gerçekleşecek turlarda geçerlidir. "FIRSAT OPSİYONLARI ARASINDA FİYAT FARKI

Detaylı

TANZANYA SAFARİ TURU EKİM

TANZANYA SAFARİ TURU EKİM TANZANYA SAFARİ TURU 08 15 EKİM 2017 TANZANYA SAFARİ TURU NGORONGORO & SERENGETI & LAKE MANYARA 07 GECE 08 GÜN 1.Gün 08 Ekim 2017 Pazar : İstanbul Kilimanjaro Arusha İstanbul Atatürk Havalimanı nda Billur

Detaylı

İtalya'nın İncisi Puglia & Matera Turu

İtalya'nın İncisi Puglia & Matera Turu İtalya'nın İncisi Puglia & Matera Turu 01.09.2017'den itibaren kalkışlı 1.197,00 EUR 4.689,85TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Bari "Bari Tanıtım Turu" Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş Terminali nde

Detaylı

Berlin Turu 1 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün İstanbul Berlin "Berlin Şehir Turu" 2.Gün Berlin "Ekstra Potsdam Turu" 3.Gün Berlin "Ekstra Dresden Turu"

Berlin Turu 1 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün İstanbul Berlin Berlin Şehir Turu 2.Gün Berlin Ekstra Potsdam Turu 3.Gün Berlin Ekstra Dresden Turu Berlin Turu 1 18.05.2017'den itibaren kalkışlı 497,00 EUR 1.893,02TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün İstanbul Berlin "Berlin Şehir Turu" Sabah kahvaltı sonrası yapılacak şehir turunda Batı Berlin'de; Kurfürstendamm,

Detaylı

REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ HOLLANDA - ALMANYA - FRANSA - İSVİÇRE

REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ HOLLANDA - ALMANYA - FRANSA - İSVİÇRE 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER II ile ROMANTİK REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ HOLLANDA - ALMANYA - FRANSA - İSVİÇRE Amsterdam(1) - Köln - Cochem - Koblenz - Romantik Ren Parkuru Geçişi - Rüdesheim

Detaylı

Süha Derbent ile Rwanda da Dağ Gorilleri Çekimi. Kigali (2) / Nyungwe National Park (3) / Volcanoes National Park (1) 6 Gece 7 Gün

Süha Derbent ile Rwanda da Dağ Gorilleri Çekimi. Kigali (2) / Nyungwe National Park (3) / Volcanoes National Park (1) 6 Gece 7 Gün Süha Derbent ile Rwanda da Dağ Gorilleri Çekimi Kigali (2) / Nyungwe National Park (3) / Volcanoes National Park (1) 6 Gece 7 Gün BU SEYAHATTE... Primatların en büyüğü ve insana en yakın canlı türü olan

Detaylı

REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ HOLLANDA - ALMANYA - İSVİÇRE

REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ HOLLANDA - ALMANYA - İSVİÇRE 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER III ile ROMANTİK REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ HOLLANDA - ALMANYA - İSVİÇRE Amsterdam(1)(*Marken-Volendam) - Köln - Cochem - Koblenz - Romantik Ren Parkuru - Rüdesheim

Detaylı

Göller & Mütarekeler: İsviçre Luzern Montreux- Lozan Türk Hava Yolları ile - 4 Gece 5 gün

Göller & Mütarekeler: İsviçre Luzern Montreux- Lozan Türk Hava Yolları ile - 4 Gece 5 gün Göller & Mütarekeler: İsviçre Luzern Montreux- Lozan Türk Hava Yolları ile - 4 Gece 5 gün 20-24 Haziran & 04 08 Eylül Doğa ile tarihin buluştuğu yeşil ülke İsviçre. Yüksek Alp Dağları nın arasına saklanmış

Detaylı

KUZEY İTALYA GEZİSİ VENEDİK / COMO / MİLANO / FLORANSA / PISA MAYIS GECE 4 GÜN

KUZEY İTALYA GEZİSİ VENEDİK / COMO / MİLANO / FLORANSA / PISA MAYIS GECE 4 GÜN KUZEY İTALYA GEZİSİ VENEDİK / COMO / MİLANO / FLORANSA / PISA 18 21 MAYIS 2017 3 GECE 4 GÜN 1. GÜN 18 MAYIS 2017 İSTANBUL BOLONYA PISA - FLORANSA 06.00: İstanbul Atatürk Havalimanı nda CampusORG yetkilileri

Detaylı

ÖZBEKİSTAN MAYIS 2018

ÖZBEKİSTAN MAYIS 2018 ÖZBEKİSTAN 05 12 MAYIS 2018 ÖZBEKİSTAN 05 12 MAYIS 2018 05 Mayıs 2018 Cumartesi 18:25 Gidiş - 12 Mayıs 2018 Cumartesi 08:40 İstanbul Varış TAŞKENT ( 2 ) HIVE ( 1 ) BUHARA ( 2 ) SEMERKAND ( 2 ) 1.Gün 05

Detaylı