S.S MARMARA GERİ DÖNÜŞÜMCÜLER SANAYİ KOOP. : 23 ÇAYIROVA / KOCAELİ : 0 (262) E-

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "S.S MARMARA GERİ DÖNÜŞÜMCÜLER SANAYİ KOOP. : 23 ÇAYIROVA / KOCAELİ : 0 (262) E-"

Transkript

1 MEZBAHA SİSTEMLERİ S.S MARMARA GERİ DÖNÜŞÜMCÜLER SANAYİ KOOP. Şekerpınar Mah. Fevzi Çakmak Cad. Defne Sok. No : 23 ÇAYIROVA / KOCAELİ Telefon : 0 (262) E- Mail : bilgi@teknotestasarim.com Web : Satış & Destek :

2 TEKNOTES TASARIM MAKĠNA 2013 YILI ĠTĠBARĠ ĠLE MEZBAHA MAKĠNALARI VE DONANIMLARIN TASARIMINI, ĠMALATI VE MONTAJI KONUSUNDA KENDĠNĠ GELĠġTĠREREK GÜNÜMÜZ KOġULLARINDA ĠMALATLARINA DEVAM ETMEKTEDĠR. GENĠġ ÜRÜN YELPAZESĠ ĠLE BÜYÜKBAġ KÜÇÜKBAġ VE SAKATAT EKĠPMANLARINI PĠYASAYA SUNMAKTADIR. TÜRKĠYE GENELĠNDE YAPILAN ET ENTEGRE TESĠSĠ MEZBAHANE KESĠMHANE VE BESĠCĠLERE ÖZEL KURBAN KESĠM YERĠ TESĠSLERĠ ĠLE SEKTÖRDE ÖNCÜ FĠRMA OLMA YOLUNDA EMĠN ADIMLARLA YÜRÜMEKTEDĠR.

3 KALĠTELĠ, YENĠLĠKÇĠ ÜRÜN DĠZAYN EDEN VE BU ÜRÜNLERĠN ZAMANINDA TESLĠMĠNĠ SAĞLAYARAK ÖNCE TÜRKĠYE PĠYASASINDA SONRA DÜNYA PĠYASASINDA ĠSMĠNĠ MARKA HALĠNE GETĠREN FĠRMA OLMAYI ĠLKE EDĠNMĠġTĠR. FĠRMA OLARAK MÜġTERĠ TALEPLERĠ DOĞRULTUSUNDA ÜRÜN ÇÖZÜMLERĠ, YERĠNE GÖRE DĠZAYN ÜRETĠM BECERĠSĠ VE YÜKSEK HĠZMET KALĠTESĠ ĠMALATLARINA DEVAM ETMEKTE OLUP, YAPILAN TESĠSLERĠN ÇALIġMALARI SONRASI SERVĠS KOġULLARINI ZAMANINDA YERĠNE GETĠREREK MÜġTERĠ MEMNUNĠYETĠNĠ EN ÜST DÜZEYDE TUTMAYI KENDĠNE ĠLKE EDĠNMĠġTĠR. S.S MARMARA GERİ DÖNÜŞÜMCÜLER SANAYİ KOOP. Şekerpınar Mah. Fevzi Çakmak Cad. Defne Sok. No : 23 ÇAYIROVA / KOCAELİ Telefon : 0 (262) E- Mail : bilgi@teknotestasarim.com Web : Satış & Destek :

4 ROMANYA-AGROZOOMED SRL MEZBAHASI SĠNOP BELEDĠYE MEZBAHASI ( SĠNOP MERKEZ) BAKANLAR ET ENTEGRE TESĠSĠ ( KAYSERĠ - KARPUZATAN) ÖZMEN ET ENTEGRE TESĠSĠ : KAYSERĠ (KARPUZATAN) NĠĞDE AÇIK CEZAEVĠ ET ENTEGRE TESĠSĠ (SĠVAS-MERKEZ ) BĠLECĠK BELEDIYE MEZBAHASI GÜLER ET VE ET ÜRÜNLERĠ MEZBAHASI ( SĠVAS - MERKEZ ) BALIKESĠR GÖBEL MEZBAHASI ( MEDĠST HAYVANCILIK ) YOZGAT BOGAZLIYAN BELEDIYE MEZBAHASI ( YOZGAT - MERKEZ ) KEMSAN ET ENTEGRE TESĠSĠ (YOZGAT - OVAKENT ) ATILGAN ET KESĠMHANESĠ ( ĠSTANBUL -ġekerpinar ) ALKAZAN ĠNġAAT ERZURUM ET ENTEGRE ERZURUM MARAM ET SOĞUK ODA TESĠSĠ AMASYA ET Aġ MODERNĠZASYON ( AMASYA - MERKEZ ) BAYBURT DEMĠRÖZÜ BELEDĠYE MEZBAHASI ( BAYBURT ) PĠMAK GRUP TÜRKMENĠSTAN MEZBAHA TESĠSĠ ( TÜRKMENBAġI ERZURUM NARMAN AÇIKCEZAEVĠ ENTEGRE TESĠSĠ ( NARMAN - ERZURUM ) AĞRI BELEDĠYE MEZBAHASI ( AĞRI - MERKEZ ) ġirnak SĠLOPĠ BELEDĠYE MEZBAHASI ( ġirnak - SĠLOPĠ ) ÇANKIRI ÇERKEġ BELEDĠYE MEZBAHASI ( ÇANKIRI - ÇERKEġ ) TEKĠRDAĞ ÇORLU BELEDĠYE MEZBAHASI TEKĠRDAĞ AHZAR BESĠ ENTEGRE KURBAN KESĠM YERĠ AĞAOGLU ET VE SOĞUK ODA ĠKĠZRAY ( ĠSTANBUL - SĠLĠVRĠ ) YOZGAT SORGUN BELEDĠYE MEZBAHASI ( YOZGAT - SORGUN ) ġanli URFA BĠRECĠK BELEDĠYE MEZBAHASI HATAY KIRIKHAN BELEDĠYE MEZBAHASI ( HATAY - KIRIKHAN ) BAKANLAR ET MĠGROS ĠSTANBUL-GEBZE DEPO MĠGROS ANTALYA SERĠK DEPO YILMAZOĞLU ET KURBAN KESĠM YERĠ MEGA CENTER REZONANS ĠNġAAT ĠSTANBUL-MONORAY HATLARI DURMAZ ET ĠSTANBUL-TUZLA MONORAY HATLARI ÖZAY ET ĠSTANBUL-MALTEPE MONORAY HATLARI BALIKESĠR VE EDĠRNE BAKIM KOMUTANLIĞI MONORAY HATLARI ANKARA KARAPÜRÇEK KURBAN KESĠM YERĠ ĠSTANBUL-ATAġEHĠR -KAYAġEHĠR KURBAN KESĠM YERĠ ESKĠġEHĠR AÇILLAR KURBAN KESĠM YERĠ GÜNER ET GEBZE KURBAN KESĠM YERĠ

5

6

7 TEKNİ K O ZELLİ KLERİ : Kesim Hücresi; büyükbaģ hayvanların kesim yerinde zemine montajlı, hidrolik silindirler vasıtasıyla açılıp kapanabilecek, hidrolik ünite grubu vasıtasıyla 180 dereceye kadar dönerek kesilen sığırın ızgara üzerine düģmesini sağlayacaktır. Hirolik ünite grubu gücü 3kw olacaktır. Çevrim oranı 37d/d olacaktır. 120 bar basıncı ile çalıģacaktır. Hayvanı sıkıģtırarak çırpınmasını önleyecektir. Hayvan boğazlamasını kolaylaģtırmak için, baģı geriye doğru kaldıran hidrolik çene kapama düzeneği olacaktır. Bu düzenek paslanmaz çelik ve polyamidden oluģturulacaktır. Sistem komple AISI 304 kalite paslanmaz çelikten imal edilecek, tüm civatalar paslanmaz olacaktır. Aksesuarları; 8 adet hidrolik piston 1 adet akuple hidrolik ünite panolu kumanda sistemi ile kontrol edilecektir.. S.S MARMARA GERİ DÖNÜŞÜMCÜLER SANAYİ KOOP. Şekerpınar Mah. Fevzi Çakmak Cad. Defne Sok. No : 23 ÇAYIROVA / KOCAELİ Telefon : 0 (262) E- Mail : bilgi@teknotestasarim.com Web : Satış & Destek : 0(555) (555)

8 TEKNĠK ÖZELLĠKLERĠ: Her boyuttaki canlı hayvan için uygundur Oynar tabanlı Helal kesim için uygundur. Ana Ģase sıcak daldırma galvanizlidir. Tamamı pnömatik sistem ile çalıstığından dolayı ıslak ortamlarda sorunsuz çalısmaktadır. Büyük bas hayvanların kesim yerinde zemine montajlı, 3 tarafı pnömatik silindirler vasıtasıyla açılıp kapanabilen, sadece Büyükbas hayvanın bu hücre içerisine girdiğinde ön cephesi sabit parmaklıklı makinadır. Sase NPU 120 profilden olusmaktadır. BüyükbaĢ hayvan kanama kancalarının gövdesi çelik döküm olacak ve kanca gövdesi tekniğine uygun iģlendikten sonra elektrogalvaniz yapılacaktır. Makarada çelik malzeme kullanılacak ve makara yüzeyi boru üzerine denge sağlayacak Ģekilde iģlenmiģ, elektrogalvaniz yapılmıģ ve iki adet iki tarafı kapalı rulmanlı olacaktır. Makaramili çelik malzemeden yapılacak ve gövdeye tek tarafından yarık kopilya ile sabitlenecektir. Makaralarda 2 adet 6201 ZZ sabit rulman bulunacaktır. Rulmanlar göbeklerinde en az 1000 kg. yük taģıma özelliğine sahip olacaktır. Gövdenin alt kısmında hayvanların ayaklarından bağlanarak raya bindirmede kullanılan bir adet boyu 1700 mm.den az olmamak Ģartıyla uygun uzunlukta 8*28 mm. kalibrezincir bulunacak ve elektro galvaniz yapılacaktır. Boru tipi monoray için kanca olacaktır. Sığır Kanama Kancaları için 2 yıl kaplama hariç mekanik garantisi S.S MARMARA GERİ DÖNÜŞÜMCÜLER SANAYİ KOOP. Şekerpınar Mah. Fevzi Çakmak Cad. Defne Sok. No : 23 ÇAYIROVA / KOCAELİ Telefon : 0 (262) E- Mail : bilgi@teknotestasarim.com Web : Satış & Destek : 0(555) (555)

9 Vinç 2000 kg. kaldırma kapasitesinde ve hızı 22 m/dk olacaktır. Vinç 10 HP gücünde, motor redüktör tahrikli olacak ve redüktörden tambura hareket, zincir diģli ve zincir düzeni ile aktarılacaktır. Vinç, yükte istenilen yerde durdurulduğunda geri kaçmaması için motora akuple manyetik frenli olacaktır. Bu fren ağır hizmet tipi ve 10 kg/cm kapasiteli olacaktır. Vinç halatlarının uç kısımlarında sığır kanama ve iģleme kancalarının takılabileceği Kanca kaldırma aparatlı ve kancayı raya indirme düzenli bir ekipman bulunacaktır. Bu aparat çelikten imal edilmiģ olacaktır.ġase NPU 100 profil ve 600 * 1500 mm boyutunda olacaktır.büyükbaģ hayvan kaldırma vincinin Ģasesi sıcak daldırma galvanizli, tamburları elektrogalvanizli olacaktır. ġase taģıyıcı çelik konstrüksiyona vida ile bağlanacak kaynak kullanılmayacaktır. Motor termistör korumalı EFF1 enerji verimlilik sınıfında, sürekli çalıģma servis faktörü (1,15) olacak. ısınma durumunda termistör motoru korumaya alacaktır. Makara gövdesi en az 1250 kg yüke dayanabilecek alüminyum alaģım döküm veya AISI 304 standardında çelik olacaktır. Tekerlekler özel döküm poliamit ve poliamit içerisine sıcak olarak monte edilmiģ 6001 ZZ tipi kapalı rulmanla yapılacaktır. Bir gövdede iki adet özel tekerlek bulunacaktır. Etle temas eden kanca Ø 18 mm çapında 304 kalite paslanmaz çelikten imal edilecektir. Kullanılacak cıvata, pimler ve kanca askı sistemi paslanmaz çelik olacaktır. Sığır iģleme kancaları +-50gr sapma ile tamamı aynı ağırlıkta olacaktır. Tüm kancalar kontrol görevlisinin nezaretinde 750kg lık taģıma yükü altında kontrol görevlisinin nezaretinde test edilecektir.

10 TEKNĠK ÖZELLĠKLERĠ: Büyük baģ hayvan kanama hattı mesafelere göre en az NPI 200 ile NPI 300 arasındaki taģıyıcı putreller kullanılacaktır. Monoray taģıyıcı NPI 200 putrellerden ve çapı Ø 2'' ve et kalınlığı en az 3 mm. olan çelik boru ray ve bu rayı taģıyıcıya (NPI 200) bağlayan 15*50 mm. kesitli çelik lamadan imal edilmiģ hengellerden oluģacaktır. Hengerler arası mesafe en fazla 500 mm. ve 1250 kg/m. ray yüküne uygun olacaktır. Monoray taģıyıcı en az NPI 200 olan profil, altında çapı Ø2'' boru ekseni mesafesi 240 mm. olmalıdır. Çapı 2'' olan monoray boruları monoray taģıyıcıya 15*50 mm kesitli hengeller vasıtası ile cıvatalı ve kaynaksız bağlanacak ve borular da birbirine kaynaksız bir ara parçası ile cıvatalanacaktır. Monoray Ģasesi ve monoray Ģasesi taģıyıcı putrelleri NPI profillerden oluģacak ve Kanama hattı imalatları yapılıp ölçüye göre kontrol edildikten sonra demonteli Ģekilde komple sıcak daldırma galvaniz yapılacaktır. Büyük baģ hayvan kanama hattında kullanılan bütün cıvata ve somunlar elektro galvaniz yapılacaktır Tüm sistem yerine cıvatalı monte edilecektir. 2 YIL GARANTĠ.. S.S MARMARA GERİ DÖNÜŞÜMCÜLER SANAYİ KOOP. Şekerpınar Mah. Fevzi Çakmak Cad. Defne Sok. No : 23 ÇAYIROVA / KOCAELİ Telefon : 0 (262) E- Mail : bilgi@teknotestasarim.com Web : Satış & Destek : 0(555) (555)

11 Vinç 2000 kg. kaldırma kapasitesinde ve hızı 22 m/dk olacaktır. Vinç 10 HP gücünde, motor redüktör tahrikli olacak ve redüktörden tambura hareket, zincir diģli ve zincir düzeni ile aktarılacaktır. Vinç, yükte istenilen yerde durdurulduğunda geri kaçmaması için motora akuple manyetik frenli olacaktır. Bu fren ağır hizmet tipi ve 10 kg/cm kapasiteli olacaktır. Vinç halatlarının uç kısımlarında sığır kanama ve iģleme kancalarının takılabileceği Kanca kaldırma aparatlı ve kancayı raya indirme düzenli bir ekipman bulunacaktır. Bu aparat çelikten imal edilmiģ olacaktır. ġase NPU 100 profil ve 600 * 1500 mm boyutunda olacaktır. BüyükbaĢ hayvan kaldırma vincinin Ģasesi sıcak daldırma galvanizli, tamburları elektrogalvanizli olacaktır. ġase taģıyıcı çelik konstrüksiyona vida ile bağlanacak kaynak kullanılmayacaktır. Motor termistör korumalı EFF1 enerji verimlilik sınıfında, sürekli çalıģma servis faktörü (1,15) olacak. ısınma durumunda termistör motoru korumaya alacaktır. Kumanda panosu ve ekipmanları ile birlikte çalıģır vaziyette teslim edilecektir. Çap 16 paslanmaz çubuk kullanılarak 800 mm uzunluğunda iki ucunda çatal Ģekli bulunmalıdır.

12 960*2500 mm. ebadında, 2 mm kalınlığında olacaktır. 304 kalite komple paslanmaz sacdan imal edilecektir. Üzerinde AISI 304 profilden (20*25*2) yapılmıģ iki parça halinde çelikten bir ızgara bulunacak. Ġki adet çıkıģı bulunacak ve bu çıkıģlarda bir adet polyamid tapa olacaktır. Kesim esnasında tapa pis su deliğine kapatılacak kesim bitince ise tapa kan çıkıģı deliğine kapatılarak tava içerisinin suyla yıkanması sağlanacaktır DuĢlama kabini Ģasesinde karģılıklı dört adet 30x50 AISI 304 standartında paslanmaz çelik profil kullanılacak. Kabin üzerinde paslanmaz sac civata, somun ve vidalar kullanılacaktır. DuĢlama kabini sacları 1500 * 3000 mm boyutunda ve 2 mm kalınlığında AISI 304 kalite paslanmaz çelik olacaktır. Kabin içine çapı Ø 1/2'' paslanmaz borudan duģlama sistemi yapılacak ve bu borulara 2 3 mm çapında 150 mm aralıklarla yanlardan çapraz delikler açılarak fıskiye sistemi sağlanacaktır. Ø 1/2'' paslanmaz boruların alt kısmı vidalı tapa ile kapatılmıģ olup, gerektiğinde sökülüp boru içi temizliği sağlanacaktır. Tüm pano ve ekipmanları ile birlikte çalıģır vaziyette teslim edilecektir. S.S MARMARA GERİ DÖNÜŞÜMCÜLER SANAYİ KOOP. Şekerpınar Mah. Fevzi Çakmak Cad. Defne Sok. No : 23 ÇAYIROVA / KOCAELİ Telefon : 0 (262) E- Mail : bilgi@teknotestasarim.com Web : Satış & Destek : 0(555) (555)

13 Kanca indirme aparatı yaklaģık 45 derecelik eğimle ve motor-redüktör tahrikli helezon yardımıyla düģük hızda kancaları 1,5 mt yüksekliğe indirecektir. Kanca indirme Aparatının Ģasesi NPI 120 profilden ve boyu yeterli uzunlukta imal edilecek Motor gücü en az 0,5 HP ve flanģlı bağlantılı olacaktır. Boru ray etrafında kancaların düģmemesi için muhafaza bulunacaktır. (En az 40 mm geniģliğinde ve 5 mm kalınlığında lama) Kanca indirme aparatı borusu en az 3 mm et kalınlığına sahip 60 mm çapında çelik olacaktır. Sistem komple sıcak daldırma galvaniz yapılacaktır. Kanca indirme helezonunun merkezi ile kancanın indiği borunun merkezi arasındaki mesafe düzgün yataklama yapılarak 1 mm den fazla esneme yapmaması sağlanacaktır. Kanca helezonları kanca çarpması durumunda esnemeyecek kalınlıkta olacaktır. Kanca helezonu pano ve ekipmanları ile birlikte çalıģır durumda teslim edilecektir. Hidrolik aktarma platformu iģletme koģullarına en uygun olan en az 1000*1500 mm ebatlarında ve üzeri en az 3 mm kalınlığında alüminyum sac ile kapatılmıģ olacaktır. Platformun kenarlarında çapı en az Ø 1" olan boru ile korkuluk yapılacaktır. Platform; 500 mm ile 1500 mm yükseklikleri arasında çalıģan hidrolik pistonlu sehpa Ģeklinde olacak ve platformun kaldırma kapasitesi en az 200 kg olacaktır. Platformda istenilen yerde durdurup kaldırılabilecek ayak kumandası bulunacak ve alt-üst limit Ģalterleri mevcut olacaktır Platform iki adet birbirine 1000 mm mesafede 100x100x4 mm kutu profil dıģına geçirilmiģ daha büyük bir 120X120X4 mm profil polyamid kızaklarla merkezlenmiģ olacak ve kızak sistemiyle çalıģacaktır. Hidrolik piston en az çap 100 olacak ve istenilen seviyede durabilecek ayak pedalı monte edilmiģ vaziyette çalıģır durumda teslim edilecektir. Platformun hidrolik ünitesi platformun üzerine monte edilmiģ vaziyette olacaktır. Platformun hidrolik ünitesi platformun üzerine monte edilmiģ vaziyette olacaktır. Platform komple 304 kalite paslanmaz meteryalden imal edilecektir.

14 Hidrolik çiftli aktarma platformu iģletme koģullarına en uygun olan en az 1000*1500 mm ebatlarında ve üzeri en az 3 mm kalınlığında alüminyum sac ile kapatılmıģ olacaktır. Platformun kenarlarında çapı en az Ø 1" olan boru ile korkuluk yapılacaktır. Platform; 500 mm ile 1500 mm yükseklikleri arasında çalıģan hidrolik pistonlu sehpa Ģeklinde olacak ve platformun kaldırma kapasitesi en az 200 kg olacaktır. Platformda istenilen yerde durdurup kaldırılabilecek ayak kumandası bulunacak ve alt-üst limit Ģalterleri mevcut olacaktır Platform iki adet birbirine 1000 mm mesafede 100x100x4 mm kutu profil dıģına geçirilmiģ daha büyük bir profil polyamid kızaklarla merkezlenmiģ olacak ve kızak sistemiyle çalıģacaktır. Hidrolik piston en az çap 100 olacak ve istenilen seviyede durabilecek ayak pedalı monte edilmiģ vaziyette çalıģır durumda teslim edilecektir. Platform komple 304 kalite paslanmaz meteryalden imal edilecektir. Kurulacak aparat gövdesi tamamen sıcak daldırma galvaniz olacaktır. Eklem-Yer-Çatal Bağlantısı İçin 63x1000 pünomatik silindir kullanılacaktır. Eklem-Yer-Çatal Bağlantısı İçin 40x100 pünomatik silindir kullanılacaktır. 80x40 2 Adet Polietilen Çap 14 Boy 100 Mil Piston Bağlantısı İçin 10 Luk Hava Hortumu Orta Konumlu Valf Karkas bölme iģlemi yapılacak hayvanın, askıda olan iki arka ayak ara mesafesinin istenilen geniģlikte açılması ve karkas bölmenin daha iyi yapılabilmesi için monoray üzerine monteli olarak yaptırılacaktır. Aparat, ayakların asıldığı kancaların birisini pnömatik pistonla sabitleyecek, diğer ayağın asılı bulunduğu kancayı pnömatik silindir vasıtasıyla itekleyerek gerekli açıklığı sağlayacak düzenekte yapılacaktır

15 BüyükbaĢ hayvanların iģleme hattında naklinin otomatik sağlandığı ikizray konveyör sistemdir. Konveyör Ģasesi NPI 220 profilden imal edilecektir. Konveyör 3 kw gücünde bir motor-redüktör tarafından tahrik edilecektir. Redüktördeki hareket, zincirdiģli sistemiyle konveyöre iletilecek, konveyör hızı 3.2 mt./dak. olacaktır. ĠĢleme sırasında sığırların birbirine mesafesi 3 veya 2 mt. Ayak açıklık mesafesi 90 cm olacaktır. Konveyör Ģasesi sıcak daldırma galvaniz diğer mekanik parçalar elektro galvaniz olacaktır. Kancaların gideceği yürüme yolu iki adet 50x30x3 mm paslanmaz çelik kutu profil olacak ve Ģaseye paslanmaz parçalar ile civatalı (paslanmaz civata) monte edilecektir. ġasenin iki ucunda tahrik ve gerdirme diģlisi olacaktır. Zincir üzerinde kancaları iten paletler olacak, zincir mil eksenleri arası mesafe 100 mm olacaktır. Zincir elektro-galvaniz olacaktır. Hidrolik veteriner kontrol platformu iģletme koģullarına en uygun olan en az 1000*1500 mm ebatlarında ve üzeri en az 3 mm kalınlığında alüminyum sac ile kapatılmıģ olacaktır. Platformun kenarlarında çapı en az Ø 1" olan boru ile korkuluk yapılacaktır. Platform; 500 mm ile 1500 mm yükseklikleri arasında çalıģan hidrolik pistonlu sehpa Ģeklinde olacak ve platformun kaldırma kapasitesi en az 200 kg olacaktır. Platformda istenilen yerde durdurup kaldırılabilecek ayak kumandası bulunacak ve alt-üst limit Ģalterleri mevcut olacaktır Platform iki adet birbirine 1000 mm mesafede 100x100x4 mm kutu profil dıģına geçirilmiģ daha büyük bir profil polyamid kızaklarla merkezlenmiģ olacak ve kızak sistemiyle çalıģacaktır. Hidrolik piston en az çap 100 olacak ve istenilen seviyede durabilecek ayak pedalı monte edilmiģ vaziyette çalıģır durumda teslim edilecektir. Platformun hidrolik ünitesi platformun üzerine monte edilmiģ vaziyette olacaktır. Platform komple 304 kalite paslanmaz meteryalden imal edilecektir.

16 Sistem komple 304 kalite paslanmazdan imal edilecektir. Hidrolik sistemli ve saatte 40 adet sığırın derisini yüzebilecek kapasite olacaktır. Deri yüzme makinesi 3 kw gücünde, 27 d/d sonsuz vidalı motor rediktör ile tahrik edilecektir. Deri yüzme makinasında kumanda butonu platformların üzerinde sabit veya hareketli olacaktır. Deri yüzme makinası bütün ekipmanları 304 kalite paslanmaz çelik olacaktır. Deri yüzme makinası tüm zincir, sabitleme demiri (babutlar) vb. ekipmanları ve elektrik bağlantısı ile çalıģır vaziyette teslim edilecektir.makina montajı sonrası hem yerden hemde taģıyıcı sistemden sabitlenecektir. Deri yüzme makinası deriyi yukarıdan aģağıya doğru yüzecek Ģekilde olacaktır. Platform boyutaları kasap çalıģmasına uygun olacaktır. Bant gövdesi paslanmaz sac bükümü malzemeden imal edilecektir. GeniĢlik 800 mm olacak ve uzunluğu sakatat odasına deriyi transfer edecek Ģekilde imal edilecektir. Bant malzemesi polietilen veya pvc olacaktır. Tahrik sistemi motor redüktör 0,75 kw olacaktır. Bandın iki tarafından sakatatın düģmemesini engellemek için koruma bulunacaktır. Paslanmazdan imal edilecektir. Bandın her iki ucunda acil durum butonu bulunacaktır. Deri bant konveyörü elektrik bağlantıları yapılarak çalıģır vaziyette teslim edilecektir.

17 Hidrolik içorgan çıkartma platformu iģletme koģullarına en uygun olan en az 800*1000 mm ebatlarında ve üzeri en az 3 mm kalınlığında alüminyum sac ile kapatılmıģ olacaktır. Platformun kenarlarında çapı en az Ø 1" olan boru ile korkuluk yapılacaktır. Platform; 500 mm ile 1700 mm yükseklikleri arasında çalıģan hidrolik pistonlu sehpa Ģeklinde olacak ve platformun kaldırma kapasitesi en az 200 kg olacaktır. Platformda istenilen yerde durdurup kaldırılabilecek ayak kumandası bulunacak ve alt-üst limit Ģalterleri mevcut olacaktır Platform iki adet birbirine 1000 mm mesafede 100x100x4 mm kutu profil dıģına geçirilmiģ daha büyük bir profil polyamid kızaklarla merkezlenmiģ olacak ve kızak sistemiyle çalıģacaktır. Platform altında iģkembenin düģeceği formda giriģ tavası ve 50 cm yükseklikte arka taraftan tahliyesini yapacak Ģekilde 3 kademeli 800 mm geniģliğinde tavalar bulunacaktır. Ve bu tavalar 304 kalite paslanmaz olacaktır. S.S MARMARA GERİ DÖNÜŞÜMCÜLER SANAYİ KOOP. Şekerpınar Mah. Fevzi Çakmak Cad. Defne Sok. No : 23 ÇAYIROVA / KOCAELİ Telefon : 0 (262) E- Mail : bilgi@teknotestasarim.com Web : Satış & Destek : 0(555) (555)

18 ġase NPU profilden olacak kıvrım yerleri zincirin hareketine mani olmayacak Ģekilde imal edilecektir Zincir diģlinin bir tanesi motor redüktörden zincir diģli vasıtası ile hareket sağlayacaktır. DiĢlilerin Ģaselere yataklanması rulmanlı olacaktır Gövde sıcak daldırma galvanizli, diģli ve zincirler ise elektrogalvaniz yapılacaktır Çeyrekleme elevatörü 2 HP gücünde ve sonsuz vidalı motor redüktör ile tahrik edilecektir. Hızı yaklaģık 22mt/dk olacaktır. Diğer diģli gerdirme diģlisi olup, Ģasenin kuyruk kısmına monte edilecektir. Çeyrekleme elevatörü zinciri üzerinde yaklaģık 600 mm mesafelerle konan itici pabuçlar yardımı ile ¼ karkasları yaklaģık 45 derece eğimle yaklaģık 2200 mm seviyesine indirecektir.

19 ÖZELLĠKLER: Mekanik sistemli ve saatte 40 adet sığırın derisini yüzebilecek kapasiteye sahiptir. Deri yüzme makinesi 3 kw gücünde, 27 d/d sonsuz vidalı motor rediktör ile tahrik edilmektedir. Deri yüzme makinasında kumanda butonu platformların üzerinde sabit veya hareketlidir. Sistem komple paslanmazdır. TEKNĠK ÖZELLĠKLER: Ağırlık : 400 kg Kapasite : 40 Ad/Saat Güç : 3 kw Hız : 27 d/dk AKSESUARLAR: 1 adet motor redüktör 2 adet merdiven sehpa 1 adet kumanda butonu 1 adet tambur Sase 1 adet ayak bağlama aparatı S.S MARMARA GERİ DÖNÜŞÜMCÜLER SANAYİ KOOP. Şekerpınar Mah. Fevzi Çakmak Cad. Defne Sok. No : 23 ÇAYIROVA / KOCAELİ Telefon : 0 (262) E- Mail : bilgi@teknotestasarim.com Web : Satış & Destek : 0(555) (555)

20 Yükleme koridorunda raydan karkası alıp araç içerisine kadar uzatacak hidrolik sistemli olacaktır. Gövde elektro galvanizden imal edilecektir. Et yükleme kolu ise 304 kalite paslanmaz olacaktır. Et yükleme rayı 2400 mesafesinden karkası alıp et aracının içerisine manevra yapacak Ģekilde dizayn edilecektir. Kol 270 derece hareket kabiliyetine sahip olacaktır. Zemine ankrajlı çelik dubel ile bağlanacaktır. Toplam kol uzunluğu 2500 mm olacaktır ve üç bölgeden 270 derece açı ile hareket edecektir. HİDROLİK KASAP ÇALIŞMA PLATFORMU Hidrolik kasap çalıģma platformu iģletme koģullarına en uygun olan en az 1000*1500 mm ebatlarında ve üzeri en az 3 mm kalınlığında alüminyum sac ile kapatılmıģ olacaktır. Platformun kenarlarında çapı en az Ø 1" olan boru ile korkuluk yapılacaktır. Platform; 500 mm ile 1500 mm yükseklikleri arasında çalıģan hidrolik pistonlu sehpa Ģeklinde olacak ve platformun kaldırma kapasitesi en az 200 kg olacaktır. Platform iki adet birbirine 1000 mm mesafede 100x100x4 mm kutu profil dıģına geçirilmiģ daha büyük bir profil polyamid kızaklarla merkezlenmiģ olacak ve kızak sistemiyle çalıģacaktır. Hidrolik piston en az çap 100 olacak ve istenilen seviyede durabilecek ayak pedalı monte edilmiģ vaziyette çalıģır durumda teslim edilecektir. Platformun hidrolik ünitesi platformun üzerine monte edilmiģ vaziyette olacaktır. Platform komple 304 kalite paslanmaz meteryalden imal edilecektir.

21 Testerenin çalıģma voltajı : V / 50 Hz giriģ olacak Motor gücü : minimum 3 kw olacaktır. Testere açıklığı : Minimum 500 mm olacaktır. Testere Bıçak Uzunluğu : Minimum 3100 mm olacaktır. Testere bıçağından 1 adet yedek bıçak verilecektir. Testere tüm bağlantıları yapılarak çalıģır vaziyette teslim edilecektir. Balansör kurulumu ve ayarı yapılarak monte edilecektir. Elektronik kontrol ünitesi bağlantıları yapılıp çalıģır vaziyette teslim edilecektir. Testerenin max ağırlığı 90 kg olacaktır. ġerit kesim noktasında en az 3 adet püskürtmeli su sistemi bulunacaktır. Testerenin tamamı paslanmaz meteryal kullanılarak imal edilecektir.

22 Güç Kaynağı : Elektro Hidrolik olacaktır. Güç Kapasitesi : Min.180 bar olacaktır. Bıçak Açıklığı : Minimum 150 mm olacaktır. Bıçak Açılım Hızı : Max. 2.5 saniye de açılacaktır. Hidrolik Ayak ve Boynuz Kesme Makinası için elektrik panosu, balansör, hidrolik sistem (tankı al. Döküm veya AISI 304 paslanmaz çelik olacak, ilk çalıģtırma için gıdaya uygun yağ dahil olacak), ayar aparatları vb. tüm ekipmanlar dahil olup gerekli bağlantılar yapılıp çalıģır vaziyette teslime dilecektir. Testerenin çalıģma voltajı : 24 V / 50 Hz / 3 fazlı olacaktır. Motor Gücü : 1.8 HP ( 1800 W ) olacaktır. Kesme derinliği : Minimum 300 mm olacaktır. Testere Bıçak Uzunluğu : Minimum 300 mm olacaktır. Toplam uzunluğu : Minimum 820 mm olacaktır. DöĢ açma testeresi için transformatörlü elektrik panosu, balansör, ayar aparatları vb. tüm ekipmanlar dahil olup, gerekli bağlantılar yapılıp çalıģır vaziyette teslime dilecektir. Testere tüm bağlantıları yapılarak çalıģır vaziyette teslim edilecektir. Testere üzerinde paslanabilecek hiç bir malzeme olmayacaktır.

23 Koyun kaldırma elevatörü zinciri üzerinde 1000 mm mesafelerle konan itici pabuçlar yardımı ile koyunlar canlı olarak ve yaklaģık 45 derece eğimle yükselerek kanama ikizrayına aktarılacaktır. Kaldırma elevatörü 2 HP gücünde ve sonsuz vidalı motor redüktör ile tahrik edilecektir. Zincir diģlinin bir tanesi motor - redüktörden zincir diģli vasıtası ile hareket sağlayacaktır. Diğer diģli gerdirme diģlisi olup, Ģasenin kuyruk kısmına monte edilecektir. DiĢlilerin Ģaselere yataklanması rulmanlı olacaktır. Elevatör tahrik kısmında koyun kanama monorayına, kuyruk kısmında ise zemine özel dübellerle monte edilecektir. Gövde sıcak daldırma galvanizli, diģli ve zincirler ise elektro galvaniz yapılacaktır. Koyun kaldırma elevatörü tüm ekipmanları ile birlikte monte edilecek, pano ve elektrik bağlantıları yapılacaktır ve çalıģır vaziyette teslim edilecektir. S.S MARMARA GERİ DÖNÜŞÜMCÜLER SANAYİ KOOP. Şekerpınar Mah. Fevzi Çakmak Cad. Defne Sok. No : 23 ÇAYIROVA / KOCAELİ Telefon : 0 (262) E- Mail : bilgi@teknotestasarim.com Web : Satış & Destek : 0(555) (555)

24 Koyun kanama ikizrayı taģıyıcılarında mesafelerine göre en az NPI 160 ve üzeri sıcak daldırma galvaniz profil kullanılacaktır. Koyun kanama ikizrayı 2 adet 2x30x50 mm.304 kalite paslanmaz kutu profilden olacak profiller AISI 304 paslanmaz malzemeden özel yapılmıģ ve bükülmüģ özel askılarla taģıyıcı sisteme bağlanacaktır. Ikizray profillerini NPI profil taģıyıcıya bağlayan hengerler M14 AISI304 paslanmaz çelik civata ile monte edilecektir. Koyun kanama ikizrayının, ikizray Ģasesi ve taģıyıcı putrelleri NPI profillerden oluģacak ve iģleme hattı imalatları yapılıp ölçüye göre kontrol edildikten sonra de monteli Ģekilde komple sıcak daldırma galvaniz yapılacaktır. Koyun kanama ikizrayında kullanılan bütün civata ve somunlar AISI304 paslanmaz çelik olacaktır. Tüm sistem yerine civatalı monte edilecektir. Platform Ģasesi 40 x 40 mm. köģebentlerden, Platform üzeri 2 mm. Kalınlığında (kaymayı önleyen yapıda) desenli delikli alüminyum sac levha ile kaplanacaktır. Platform ölçüleri: 1500 *650 *600 mm olacaktır. Koyun ĢiĢirmek için tesisat çalıģır vaziyette bulunacaktır.

25 Konveyör taģıyıcısı NPI 180 profilden yapılacaktır. TaĢıyıcı sisteme koyun kanama hattındaki gibi bağlanacaktır. Konveyör, boyuna göre tespit edilecek dik yada yatay çalıģabilen, 3 HP gücünde motor redüktör ile tahrik edilecektir. Konveyör hızı azami 6 8 m/dk.'dır. Sistemde ve 180 derece dönüģlerde kullanılacak diģlilerin göbekleri rulman yataklı olacak ve bir Ģase ile konveyör taģıyıcı NPI 160 profilin altına özel plakalar ile bağlanacaktır. Zincir üzerinde iģleme sırasında koyun karkaslarının birbirlerine mesafesi 1000 mm, ayak açıklık mesafesi 400 mm olacak Ģekilde paslanmaz çelikten kancalar bulunacaktır. Konveyör zincir hatvesi en az 100 mm olacak ve kullanılacak diģliler bu hatveye uygun olacaktır. Gerdirme sistemi bu köģe diģlilerden biri ile yapılacaktır. Zincir üzerinde geniģliği mm. çiftli paslanmaz kancalar olacaktır. Transfer platformunda koyunlar bu kancaya asılacaktır. Konveyör zinciri lazer kesim baklalardan olģacak ve 30x50x3 mm paslanmaz profil üzerinde ikizray kanca gövdesi tekerleri ile yürüyecektir. Konveyör Ģasesi sıcak daldırma galvaniz, koyun askı kancaları 304 kalite paslanmaz, zincir ise elektrogalvaniz olacaktır. Ġstenildiği takdirde zaman rölesi ilave edilecek yapıda olacaktır. Koyun ĠĢleme konveyörü tüm bağlantıları yapılmıģ ve çalıģır durumda teslim edilecektir.

26 DuĢlama kabini sacları 1500 * 2500 mm. Boyutunda olacaktır. 2 mm kalınlığında 304 kalite paslanmaz çelik olacaktır. Diğer özellikleri büyük baģ hayvan duģlama kabini gibi olacaktır. Profiller 80x80 kare paslanmaz çelik olacaktır. Kabin üzerine 2 bar gelen suyu 10 bar basınca çıkaran pompa monte edilecektir. Ayrıca pompa çıkışı ile duşlama borusu arasına filtre, basınç preostadı ve manometre kurulacak. Manometre de 10 bar basıncın sağlandığı görülecektir. Preostat pompanın emişine bağlanacak ve hat basıncı 1 barın altına düştüğünde pompayı durduracaktır. Tüm pano ve ekipmanları ile birlikte çalışır vaziyette teslim edilecektir. Duşlama kabinin pompası en az 3m3/saat kapasite de olacaktır KOYUN İ ŞLEME PLATFORMU Platform Ģasesi 40x40 mm. köģebentlerden, Platform üzeri 2 mm. Kalınlığında (kaymayı önleyen yapıda) desenli delikli alüminyum sac levha ile kaplanacaktır. Platform ölçüleri: 1500 *650 *300 mm olacaktır. Tesisat çalıģır vaziyette bulunacaktır.

27 KüçükbaĢ hayvanların iģleme hattında naklinin otomatik sağlandığı ikizray konveyör sistemdir. Konveyör Ģasesi NPI 220 profilden imal edilecektir. Konveyör 4 kw gücünde bir motor-redüktör tarafından tahrik edilecektir. Redüktördeki hareket, zincirdiģli sistemiyle konveyöre iletilecek, konveyör hızı 3.2 mt./ dak. olacaktır. ĠĢleme sırasında koyunların birbirine mesafesi 3 veya 2 mt. Ayak açıklık mesafesi 90 cm olacaktır. Konveyör Ģasesi sıcak daldırma galvaniz diğer mekanik parçalar elektro galvaniz olacaktır. Kancaların gideceği yürüme yolu iki adet 50x30x3 mm paslanmaz çelik kutu profil olacak ve Ģaseye paslanmaz parçalar ile civatalı (paslanmaz civata) monte edilecektir. ġasenin iki ucunda tahrik ve gerdirme diģlisi olacaktır. Zincir üzerinde kancaları iten paletler olacak, zincir mil eksenleri arası mesafe 100mm olacaktır. Zincir elektro-galvaniz olacaktır. S.S MARMARA GERİ DÖNÜŞÜMCÜLER SANAYİ KOOP. Şekerpınar Mah. Fevzi Çakmak Cad. Defne Sok. No : 23 ÇAYIROVA / KOCAELİ Telefon : 0 (262) E- Mail : bilgi@teknotestasarim.com Web : Satış & Destek : 0(555) (555)

28 Band Adeti: 2 Adet Tambur Eksenleri Arası: 3040 mm Band Açısı: 14 Derece Band Hızı: 0,5 m/dk Bant Eni: 600 mm Bant Kapasitesi: 15 Ton / saat Motor Gücü: 1,5 Kw 500*2000 mm. ebadında, 2 mm kalınlığında, 304 kalite komple paslanmaz çelikten imal edilecektir. Üzerinde AISI 304 profilden (20*25*2) malzemeden yapılmıģ iki parça halinde çelikten bir ızgara bulunacak. Ġki adet çıkıģı bulunacak ve bu çıkıģlarda bir adet polyamid tapa olacaktır. Kesim esnasında tapa pis su deliğine kapatılacak kesim bitince ise tapa kan çıkıģı deliğine kapatılarak tava içerisinin suyla yıkanması sağlanacaktır.

29 Makara gövdesi en az 750 kg yüke dayanabilecek alüminyum döküm olacaktır. Tekerlekler özel döküm poliamit ve poliamit içerisine sıcak olarak monte edilmiģ 6001 ZZ tipi kapalı rulmanla yapılacaktır. Bir gövdede iki adet özel tekerlek bulunac aktır. Gövdeye civata bağlantılı ve oynak paslanmaz çelik lama, lama üzerinde 8 adet koyun karkası asıldığında birbirlerine değmeyecek Ģekilde yerleģtirilmiģ paslanmaz çelik kancalar olacaktır. Etle temas eden kanca Ø 10 mm çapında 304 kalite paslanmaz çelikten imal edilecektir. Her bir kanca raya asılacak ve koyun asım noktalarına 60 kg lık ağırlık taşıyabilmelidir. 2 kw gücünde hidrolik unite olacaktır. Deriyi sıkıģtırarak iki adet klips olacak ve zincirli sistem ile yukarı doğru yüzüm iģlemi yapacaktır. GeniĢlik 700 mm yükseklik 1500 mm ve zincir bağlantıları dahil komple 304 kalite paslanmaz imalat olacaktır. S.S MARMARA GERİ DÖNÜŞÜMCÜLER SANAYİ KOOP. Şekerpınar Mah. Fevzi Çakmak Cad. Defne Sok. No : 23 ÇAYIROVA / KOCAELİ Telefon : 0 (262) E- Mail : bilgi@teknotestasarim.com Web : Satış & Destek : 0(555) (555)

30 Makara gövdesi en az 1250 kg yüke dayanabilecek alüminyum alaģım döküm veya AISI 304 standardında çelik olacaktır. Tekerlekler özel döküm poliamit ve poliamit içerisine sıcak olarak monte edilmiģ 6001 ZZ tipi kapalı rulmanla yapılacaktır. Bir gövdede iki adet özel tekerlek bulunacaktır. Etle temas eden kanca 125 kg taģıma kapasiteli galvaniz kanca kullanılacaktır. Kullanılacak cıvata, pimler ve kanca askı sistemi paslanmaz çelik olacaktır. Koyun kanama kancaları +-50gr sapma ile tamamı aynı ağırlıkta olacaktır. Tüm kancalar kontrol görevlisinin nezaretinde 750kg lık taģıma yükü altında kontrol görevlisinin nezaretinde test edilecektir Platform Ģasesi 40 x 40 mm. köģebentlerden, Platform üzeri 2 mm. Kalınlığında (kaymayı önleyen yapıda) desenli delikli alüminyum sac levha ile kaplanacaktır. Platform ölçüleri: 1500 *650 *600 mm olacaktır. Tesisat çalıģır vaziyette bulunacaktır. Platformların üzerinde keskin kenarları olmayan sıcak-soğuk su bulunan ayak pedallı lavabo bulunacaktır.

31 Kesilen hayvanın derisinin iģleme odasına gönderilmesini sağlayacak Ģekilde projelendirilir. Bunker tarafında menteģeli kapak olacaktır. Üst kat zemininde, sığır için Ø 900 mm çapında bunkeri bulunur. Bu bunkerin zeminden yüksekliği en az 100 mm dir. Bunkere bağlı en az Ø 500 mm paslanmaz boru vasıtasıyla deri istenilen yere Ģutlanır. Komple 2 mm AISI 304 kalite paslanmaz çeliktendir. Çap : Ø 900 mm (bunker) Yükseklik : Minimum 100 mm S.S MARMARA GERİ DÖNÜŞÜMCÜLER SANAYİ KOOP. Şekerpınar Mah. Fevzi Çakmak Cad. Defne Sok. No : 23 ÇAYIROVA / KOCAELİ Telefon : 0 (262) E- Mail : bilgi@teknotestasarim.com Web : Satış & Destek : 0(555) (555)

32 ġase 40*40*2 mm AISI304 profil paslanmaz çelikten imal edilecektir. Tekne ölçüleri : eni 600 mm, boyu 1000mm, yükseklik 300mm Tekneyi oluģturan sac AISI304 paslanmaz sac olup, min. 2mm et kalınlığında olacaktır. Tutamağı 1 çapında ve min. 2mm et kalınlığında AISI304 paslanmaz olup, köģeler AISI304 paslanmaz çekme dirsekten olacaktır. Teknenin ön kısmı iģkembenin tekne içinden tahliyesini kolaylaģtırmak amacıyla ortasından dıģarıya doğru açılı konik biçimde olacaktır. Tekne kenarları en az 25 mm çapında yuvarlatılacaktır. ġase altına 2 adet sabit ve 2 adeti 360 derece dönebilen Ø 125 mm çapında poliamidden mamul tekerleği bulunacaktır. Araba komple AISI 304 paslanmaz çelik olacaktır.

33 ġase 40*40*2 mm AISI 304 profil paslanmaz çelikten imal edilecektir. Tekne ölçüleri : eni 600mm, boyu 1000mm, yükseklik 300mm Tekneyi oluģturan sac AISI304 paslanmaz sac olup, min. 2mm et kalınlığında olacaktır. Tutamağı 1 çapında ve min. 2mm et kalınlığında AISI304 paslanmaz olup, köģeler AII304 paslanmaz çekme dirsekten olacaktır. Teknenin ön kısmı iģkembenin tekne içinden tahliyesini kolaylaģtırmak amacıyla ortasından dıģarıya doğru açılı konik biçimde olacaktır. Tekne kenarları en az 25 mm çapında yuvarlatılacaktır. ġase altına 2 adet sabit ve 2 adeti 360 derece dönebilen Ø 125 mm çapında poliamidden mamul tekerleği bulunacaktır. Araba komple AISI 304 paslanmaz çelik olacaktır. S.S MARMARA GERİ DÖNÜŞÜMCÜLER SANAYİ KOOP. Şekerpınar Mah. Fevzi Çakmak Cad. Defne Sok. No : 23 ÇAYIROVA / KOCAELİ Telefon : 0 (262) E- Mail : bilgi@teknotestasarim.com Web : Satış & Destek : 0(555) (555)

34 ĠĢkembe odasının konum ve ölçülerine göre tavanın boyutu belirlenir. ĠĢkembe tavası 800 mm. geniģliğinde yükseklik 800 mm uzunluk projedeki yerine göre belirlenecektir. Yanları takviyeli biçimde 120 mm yüksekliğinde 2 mm 304 kalite paslanmaz sacdan yapılacaktır. ĠĢkembe tavası Ģase ve ayakları 40*40*2 mm profilden imal edilecek ve AISI 304 paslanmaz çelik olacaktır. ĠĢkembe tavası iģkembe pisliği boģaltma yeri atıkların alta inebileceği Ģekilde ızgaralı veya delikli, ızgara altındaki koni biçimindeki bir imalatta iģkembe atığı bantına bağlantılı ve montajlı olacaktır. Su giriģ ve tahliye bağlantıları yapılacaktır. Komple yerinede çalıģır durumda teslim edilecektir. Sakadatların temizlendikten sonra istiflenmesine kolaylık sunan askı sistemidir. ġase ayakları 40x40x2 mm paslanmaz profilden imal edilir. ġase üzerinde 2 sıra askı kancalarının yerleģtirilmesi için paslanmaz profilerden ek kollar oluģturulur Askı kancaları çap 10 milim paslanmaz çubuk malzemeden imal edilir. Askı kancaları arası 400 mm mesafelerle yerleģtirilecektir Sistem komple 304 kalite paslanmaz imal edilecektir.

35 Aynı anda 8 adet sığırın bağırsağını temizleme kapasitesi olacaktır. Makine içerisinde 2 adet fırçalık bulunacak ve ara mesafeleri makine dıģından ayarlanabilir olacaktır. Her fırçalıkta paslanmaz baskılı 12 adet plastik fırça bulunacaktır. DiĢli kutuları alüminyum döküm, Ģase NPU80 profil ve fırça bağlantı civataları paslanmaz olacaktır. Gövde ile diģli kutusu arasında su giriģini engelleyen kauçuk keçe bulunacaktır. Sessizliği sağlaması için motor giriģ tarafı diģlileri fiber olacaktır. Diğer diģliler Ç8620 kalite çelikten üretilecek ve bu diģliler yağ içinde çalıģacaktır. 1,5 hp ve 1500d/dk motor kaplin bağlantı yardımıyla hareketini fırça miline aktaracaktır. DiĢli kutuları yardımıyla karģı fırça ve lastik tamburlar uygun devirde dönecektir. Makinenin üst tarafında bağırsakları belli hatvelerle veren ahģap kılavuz bulunacaktır. Bağırsaklar lastik tambura geldiği yerde sıcak su verilecek, tambur üzerindeki yağlanma da fırçalar ile temizlenecektir. ÇalıĢma su sıcaklığı 60-70C arasında olacaktır. Bağırsak temizleme makinesi tüm elektrik ve su bağlantıları yapılarak çalıģır vaziyette teslim edilecektir. S.S MARMARA GERİ DÖNÜŞÜMCÜLER SANAYİ KOOP. Şekerpınar Mah. Fevzi Çakmak Cad. Defne Sok. No : 23 ÇAYIROVA / KOCAELİ Telefon : 0 (262) E- Mail : bilgi@teknotestasarim.com Web : Satış & Destek : 0(555) (555)

36 Ciğer konveyörü ana Ģasesi 30x50x2 mm paslanmaz crom profilden imal edilir. Ve ciğer konveyörünün uzunluğun yaklaģık olarak 2mt dir. (yerine göre dizayn edilir) Bir adet avare diģli ve bir adet tahrik diģlisi bulunmalıdır. Avare diģli gerdirme sistemli olacaktır. Zincir baklaları diģliye uygun lazer kesim olacaktır. Ve hatvesi en az 100 mm olacaktır. En az 17 adet ciğer kancası bulunacaktır. Bu kanca 10 mm çapında 304 kalite paslanmaz crom olacaktır. 1.1 kw motor redüktör ile tahrik edilecektir. Hızı 3 mt /dk olacaktır. 5,5 hp gücünde akuple motor redüktör ile tahrik edilecektir. Ġç tambur 1,5mm kalite paslanmaz sacdan imal edilecektir. Tamburun tüm yüzeyinde 8mm çapında delikler bulunacak ve delik hatveleri 20*30mm olacaktır. Silindir ve bütün yüzey delikler iģkembenin daha iyi temizlenebilmesi için iç tarafa bombeli olacaktır. Sistem paslanmaz tambur dıģında komple sıcak daldırma galvaniz olacaktır. ĠĢkembe temizleme makinesinin tüm elektrik ve su bağıntıları yapılarak çalıģır vaziyette teslim edilecektir.

37 Koridor ve soğuk oda ikizrayı taģıyıcılarında mesafelerine göre en az NPI 180-NPI 240 arası sıcak daldırma galvaniz profil kullanılacaktır. Koridor ve soğuk oda ikizrayı 2 adet 2x30x50 mm.304 kalite paslanmaz kutu profilden olacak profiller AISI 304 paslanmaz malzemeden özel yapılmıģ ve bükülmüģ özel askılarla taģıyıcı sisteme bağlanacaktır. Ikizray profillerini NPI profil taģıyıcıya bağlayan hengerler M14 AISI304 paslanmaz çelik civata ile monte edilecektir. Koridor ve soğuk oda ikizrayının, ikizray Ģasesi ve taģıyıcı putrelleri NPI profillerden oluģacak ve iģleme hattı imalatları yapılıp ölçüye göre kontrol edildikten sonra de monteli Ģekilde komple sıcak daldırma galvaniz yapılacaktır. Koridor ve soğuk oda ikizrayında kullanılan bütün civata ve somunlar AISI304 paslanmaz çelik olacaktır. Tüm sistem yerine civatalı monte edilecektir. S.S MARMARA GERİ DÖNÜŞÜMCÜLER SANAYİ KOOP. Şekerpınar Mah. Fevzi Çakmak Cad. Defne Sok. No : 23 ÇAYIROVA / KOCAELİ Telefon : 0 (262) E- Mail : bilgi@teknotestasarim.com Web : Satış & Destek : 0(555) (555)

38 Lavabo, sıcak ve soğuk su tertibatlı, AISI 304 kalite paslanmaz sacdan imal edilecektir. Lavabo diz kumandalı olacaktır. Lavabo kaidesiyle montajı yapılarak çalışır vaziyette teslim edilecektir. 220 çapında galvaniz veya boyalı boru içerisine yapralı helezom kullanılmalıdır. 1.5 kw motor redüktör tahrikli motor kullanılır. 45 derece eğimle giriş haznesine dökülen işkembe atığının oda dışına tahliyesini sağlar.

39 Kesimhane, Et iģleme ve sakadat mahalli ile koridorlara 304 kalite paslanmaz sacdan kanallar yapılacak ve kanal üzerine delikli sac kapak konulacaktır. Kanal geniģliği 300 mm. olacaktır. Derinliği, en az 20 mm den baģlayacak kanala verilecek eğimden dolayı 100 mm. Arasındadır. Belli yerlere paslanmaz boru ile pis su tesisatı bağlantılı ve alttan ve yanlardan betona ankrajlı, üst seviyesi zemine göre, alt seviyesi akıtma yerine göre %1 eğimli, ızgara kapağı geniģliği 300 mm dir. Kanal 2 mm AISI 304 Crom malzemeden üst kapak 3 mm AISI 304 Crom malzemeden yapılacaktır. S.S MARMARA GERİ DÖNÜŞÜMCÜLER SANAYİ KOOP. Şekerpınar Mah. Fevzi Çakmak Cad. Defne Sok. No : 23 ÇAYIROVA / KOCAELİ Telefon : 0 (262) E- Mail : bilgi@teknotestasarim.com Web : Satış & Destek : 0(555) (555)

40 ġase 40*40*2 mm AISI 304 paslanmaz profilden 750 * 1500 mm. ebadında olacaktır. Kancaların asılacağı yerler Ø 42 mm çapında ve2 mm. kalınlığında AISI304 paslanmaz çelik borudan imalatı yapılır. Her iki kanada da 2 sıra olarak asılacaktır. ġasenin altında iki adet sabit ve Ġki adet 360 derece dönebilen Ø 125 mm çapında poliamidden mamul tekerleği bulunur. TEKNĠK ÖZELLĠKLER: Uzunluk Yükseklik : 1500 mm : 750 mm AKSESUARLAR: 4 adetø 125 mm poliamid tekerlek 40*40*2 mm kutu profil Ģase Ø 42 mm boru Mezbahane zemin seviyesinden aģağıda olacaktır. Kanın stok tankına eğim ve yükseklik yolu transferi sağlanacaktır. Tank kanın pıhtılaģarak katılaģmasını önlemek için karıģtırıcılı olacaktır. Kapasite 2000 litre olacaktır. Tank komple paslanmaz olacaktır. Kanın stok tankına aktarılabilmesi için kan giriģ ağzında ve transfer ağzında iki adet kelebek tip vana olacaktır.

41 Genel Hatlarda Kalinliklarda 304 Kalite Paslanmaz Çelik Sac Kullanilir. GeçiĢ Noktalarina, Ayak Kaymasini Engelleyici Baklava Dilimli Saç Kullanilir Çift El Ġçin Fotosel Sensör Kullanilir Dezenfektan Püskürtme, Anlik Basinç Degeri 8 Bardir Dezenfektan Nozzullari 85 Dereceli Açi Ġle Pulverize Püskürtme Saglar. Turnike Kollari Çapi 38 Mm'dir Ve 304 Kalite Paslanmaz Kullanilir Özel Yazilimli Elektronik Kart Bulunur. Firçalar Suya KarĢi Ġzalasyonlu Fotoselli Sensör Ġle ÇaliĢir Çizme Alti Ġçin 2 Adet Yatay Uzun Ömürlü Kildan Ġmal Edilen Firçalar Mevcuttur Her Firça Ġçin Ayri Ayri Motor, Redüktör Kullanilir. Firça DönüĢ Devirleri Dakikada Minumum 67 Dakika/Devir dir Motorlar 380 Volt, Trifaze Elektrik Ġle ÇaliĢir. Kasaya Kaynakli, Ara Kayitli KaçiĢ Engelleyici Bariyeri Vardir GiriĢ Ve ÇikiĢta 2 Adet, Ayarlanabilir Ayakli Basamak Bulunur El Ve Ayak Dezenfektani Ġçin 5 Lt Hacimli Bidon Hazneleri Mevcuttur. Uzunluk: Mm En: 1000 Mm Yük: 1600 Mm 40x Kalite Paslanmaz Çelik Lavabo Kullanilir Lavabo Sirti Üzerine Sabunluk Monte Edilir Lavabo Yaninda, Z Katli Kagit Verici Ve Çöp Kovasi Mevcuttur. S.S MARMARA GERİ DÖNÜŞÜMCÜLER SANAYİ KOOP. Şekerpınar Mah. Fevzi Çakmak Cad. Defne Sok. No : 23 ÇAYIROVA / KOCAELİ Telefon : 0 (262) E- Mail : bilgi@teknotestasarim.com Web : Satış & Destek : 0(555) (555)

42 16 kasabın çalışabileceği şekilde dizayn edilmiş olacaktır. Karkas et için alt taşıma bandı Gövdenin ve haznenin tamamı AISI 304 paslanmaz çelik olacaktır. Gıdaya uygun polietilen modüler bant olacak ve kolay temizlenebilir olacaktır. Frekans konvektörü ile bant hızı ayarlanabilecektir. Bandın alt tarafının daha rahat yıkanabilmesi amacıyla pnömatik olarak bant kaldırılabilecektir. Masanın ayakları ayarlanabilir olacaktır. Kemik için üst taşıma bandı Gövdenin ve haznenin tamamı AISI 304 paslanmaz çelik olacaktır. Gıdaya uygun polietilen modüller bant olacak ve kolay temizlenebilir olacaktır. Frekans konvektörü ile bant hızı ayarlanabilecektir. Kemiklerin düģmesini engellemek için bant kenarlarında yan koruma bariyerleri olacaktır. Bant çıkıģ Ģutu olacaktır. Parçalama masaları Gövdenin ve haznenin tamamı AISI 304 (1.4301) paslanmaz çelik olacaktır. Tezgahlar gıdaya uyumlu polietilen malzemeden yapılmıģ olacak, yıkama ve iģ bitimi tamamen çıkabilir özellikte olacaktır. Kırıntı etler için polietilen tezgah üzerinde delikler ve tezgah altında plastik kasa yerleģtirmeye uygun ızgaralı raf sistemi olacaktır. Yüksekliği ayarlanabilen 4 ayaklı sistem ile parçalama masalarını karkas et taģıma bandından bağımsız olarak kullanabilme, özelliğine sahip olacaktır. Alt taģıma bandına akuple bağlantı olacaktır. Yıkama amaçlı masa kaldırma ve yüzey çevirme sistemi bulunacaktır.

43 Teknik Özellikler Karkas et taģıma bant geniģliği en az 800 mm olacaktır. Karkas et alt taģıma bandı motoru en az 1,1 kw olacaktır Karkas et taģıma için alt taģıma bandı ölçüleri en az 11000*1000*850 mm olacaktır. Parçalama masası polietilen kalınlığı en az 30 mm olacaktır. Kemik taģıma bant geniģliği en az 500 mm olacaktır. Kemik üst taģıma bandı motoru en az 0,75 kw olacaktır. Kemik için üst taģıma bandı ölçüleri en az 10500*700*1450 mm olacaktır. Parçalama masası ölçüleri en az 1200*600*850 mm olacaktır. Ön parçalama masası ölçüleri en az 2000*1000*850 mm olacaktır. Döner tabla ölçüleri en az Ç*Y 1500*650 mm olacaktır. Toplam makine ölçüleri en az 12500*3200*1450 mm olacaktır. Elektrik kontrol sistem paneli tamamı ile paslanmaz AISI 304 özellikte olacaktır. Alt ve üst taģıma bantları için hız ayarlama sistemi bulunacaktır. Kemik için üst taģıma bandının giriģ ve çıkıģında acil stop butonları bulunacaktır. Parçalama hattı için çeyrek karkasları kemikli etleri parçalamak için balansörlü transformatörlü el testeresi bulunacaktır. Her kasap için kasap platformu olacaktır. Malzeme ve iģçilik hatalarına karģı en az 4000 saat veya makinanın dayanımı için 2 yıl, yedek parça ve servis için 10 yıl garanti verilecektir. Makinada iģçi güvenliği ile ilgili tedbirler alınmıģ olacaktır. Makine imal aģamasında kurumun yetkili elemanlarınca kontrol edilecek bu konuda firma her türlü yardımı sağlamakla yükümlü olacaktır. Parçalama hattı tüm bağlantıları yapılarak çalıģır vaziyette teslim edoneilecektir. Döner Tabla Gövdenin ve haznenin tamamı AISI 304 (1.4301) paslanmaz çelik olacaktır. Hareketli sisteme sahip olacaktır. Et bloklarından gelebilecek kan için tabla kenarlarında süzülme delikleri bulunacaktır. Yüksekliği ayarlanabilir ayaklara sahip olacaktır.

44 200lt lik standart tip kuter arabası olacaktır. Komple AISI 304 paslanmaz çelikten olacaktır. Boyu : 625mm, Eni : 625mm, Yüksekliği : 700mm olacaktır. Tekerleri poliamidden mamul olacaktır. Gövde sacı kaköģelerdeki dirsekler de aynı ölçüde çekme dirsek lınlığı en az 2mm olacaktır. Tüm kenar ve köģeler en az 25mm çapında yuvarlatılacaktır. Tutamağı 1 çapında, 2mm et kalınlığında olacak, olacaktır. Debi : 1000 lt/dk Ağırlık : 400 kg Depo :1000 lt Basınç :7-12 bar Havakompresörü: 1 adet tank Güç: 11 kw dır.

45 ġase 30*50*2 mm AISI304 profil paslanmaz çelikten imal edilecektir. Tekne ölçüleri : eni 600mm, boyu 1000mm, yükseklik 250mm Tekneyi oluģturan sac AISI 304 paslanmaz sac olup, min. 2mm et kalınlığında olacaktır. Tutamağı 1 çapında ve min. 2mm et kalınlığında AISI 304 paslanmaz olacaktır. Teknenin ön kısmı iģkembenin tekne içinden tahliyesini kolaylaģtırmak amacıyla ortasından dıģarıya doğru açılı konik biçimde olacaktır. Tekne kenarları en az 25 mm çapında yuvarlatılacaktır. ġase altına 2 adet sabit ve 2 adeti 360 derece dönebilen Ø 125 mm çapında poliamidden mamul tekerleği bulunacaktır. Araba komple AISI 304 paslanmaz çelik olacaktır. S.S MARMARA GERİ DÖNÜŞÜMCÜLER SANAYİ KOOP. Şekerpınar Mah. Fevzi Çakmak Cad. Defne Sok. No : 23 ÇAYIROVA / KOCAELİ Telefon : 0 (262) E- Mail : bilgi@teknotestasarim.com Web : Satış & Destek : 0(555) (555)

46 Koku giderme sistemi olacaktır. Kapasite 50 kg/saat olacaktır. Katı ve sıvı yakıtla çalıģabilecek düzenekleri mevcut olup iki Ģekilde de kullanılabilir Filtreli baca sistemi kullanılacaktır. Boyutları 1200x1600x1400 mm dir. Paslanmaz çelik gövdeli Renkli, ultraviyole ıģın filtreli, pleksiglass, kilitlenebilir kapaklı 0-90 dakika zaman saatli Kapak açıldığında sistemi durduran emniyet switchli Tip Elektrikli Boy (mm) 450 En (mm) 100 Yükseklik (mm) 650 Kapasite 14 Bıçak Volt (Monofaz/Trifaz) V 50 NPE Elektrikgücü (kw) 0,0080 Frekans (Hz.) 50 Hacim (m3) 0,0300 Korumasınıfı IP 21 Paket ebatları (mm) Boy 510 (mm) En 170 (mm) Yükseklik 575 PaketHacmi (m3) 0,0500 BIÇAK STERİLİZE

47 40x40x2 Mm Paslanmaz Profilden Ayaklar Ve Ana ġase OluĢturulur. Ana ġase Üstüne polietilen tutma aparatları Konulur. KöĢebentin Ġçine Oturtulacak ġekilde Masa Boyutlarına Göre (Uygun Görülen 1000x2000x50 mm) Satırlık Polietilen Kullanılır. Masa Ayak Altlarına Kaymayı Önleyici Plastik Tapa Kullanılır. Lama, Monaray ve ikizray sistemine uygundur. Led ekran Bir adet indicator bulunmaktadır Kg ölçümü yapabilen paslanmaz lodcell bulunmaktadır. Bağlantı kutusu bulunmaktadır. Sistemden hatta Uygun aparatlar ile 900 mm kesim yapılarak hazırlanır. Kantar indikatörünün hem PC hemde LED tabelaya bağlanma özelliği bulunur.

48 Kapasite : m3/saat Basma mesafesi : 2-30 metre Basınç:8 bar Hız : 100 d/dak Lifli katı atıkların sakatat odasında bina dıģındaki bir araca transfer edilmesi iģleminde kullanılacaktır. Kızgın yağlı elektrikli kavurma kazanı 600 lt /500 kg kapasiteli Makinenin gövdesi tamamı ile AISI 304 korozyona dayanıklı paslanmaz özellikte malzemeden yapılmıģtır. Makinenin eni 1250mm boyu 1700mm olacak ve en az kg eti kavurabilme kapasitesine sahiptir. Makine kapaksız açık tip, piģirme sırasında odada oluģacak buhar fanlar yardımıyla ortamdan uzaklaģtırılmaktadır. Kavurma kazanlarının her biri üzerine 1250*1700mm AISI 304 paslanmaz davlumbaz+aspiratör fan vardır. (Aspiratör fan ve davlumbaz fiyata dahildir.) Makine manuel karıģtırmaya uygundur. ve makineyle birlikte paslanmaz özellikte karıģtırma küreği verilir 40 kw Makinede tabana yakın yerde et suyunun boģaltılması için vana vardır

49 MEZBAHA SİSTEMLERİ S.S MARMARA GERİ DÖNÜŞÜMCÜLER SANAYİ KOOP. Şekerpınar Mah. Fevzi Çakmak Cad. Defne Sok. No : 23 ÇAYIROVA / KOCAELİ Telefon : 0 (262) E- Mail : bilgi@teknotestasarim.com Web : Satış & Destek : / 24 TEKNİK SERVİS :

A-KONU: Mezbaha Kesim Salonunda kullanılmak üzere Klasik Tip Sığır Kesim Hücresi temini işidir.

A-KONU: Mezbaha Kesim Salonunda kullanılmak üzere Klasik Tip Sığır Kesim Hücresi temini işidir. KLASİK KESİM HÜCRESİ MALZEME KALİTESİ: GALVANİZ KULLANIM YERİ : BÜYÜKBAŞ KESİM Mezbaha Kesim Salonunda kullanılmak üzere Klasik Tip Sığır Kesim Hücresi temini işidir. Sığır kesim yerinde zemine monteli

Detaylı

MEZTAŞ MEZBAHA VE MOBİL KESİM SİSTEMLERİ. www.meztas.com.tr

MEZTAŞ MEZBAHA VE MOBİL KESİM SİSTEMLERİ. www.meztas.com.tr MEZTAŞ MEZBAHA VE MOBİL KESİM SİSTEMLERİ www.meztas.com.tr Biz Kimiz; MezTaş Mezbaha Sistemleri Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti (1999); 1999 yılında kurulmuş olan MezTaş Mezbaha Sistemleri Sanayi ve Ticaret

Detaylı

MEZBAHA MAKİNELERİ İMALATI İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET

MEZBAHA MAKİNELERİ İMALATI İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LNH MEZBAHA MAKİNELERİ İMALATI İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET BÜRO: 1203/11 SOKAK NO:3 D:706 YENİŞEHİR İZMİR ATOLYE:8780/27 SOKAK NO:3/A-9 PİNA İŞ MERKEZİ ATA SANAYİ SİTESİ-İZMİR TEL: 0 232 449 46 41 449

Detaylı

Tel-Fax: 0216 290 54 23 (santral) Mail: info@mezbahateknolojileri.com Web: www.mezbahateknolojileri.com Beyoğlu sanayi sitesi D blok no 3-4 Tuzla

Tel-Fax: 0216 290 54 23 (santral) Mail: info@mezbahateknolojileri.com Web: www.mezbahateknolojileri.com Beyoğlu sanayi sitesi D blok no 3-4 Tuzla ŞİRKET Mezbaha teknolojileri 6 yılı aşkın bir süredir maksimum kalite ve performanslı kesimhane makinaları üretmektedir.geniş ürün yelpazesi ile büyükbaş ve küçükbaş kesim makinalarını uluslararası piyasaya

Detaylı

İLLER BANKASI A.Ş. İHALE DAİRESİ BAŞKANLIĞI 2014 YILI ÜSYAPI İŞLERİ SOĞUTMA TESİSATI VE MONORAY AKSAMINA AİT BİRİM FİYAT CETVELİ

İLLER BANKASI A.Ş. İHALE DAİRESİ BAŞKANLIĞI 2014 YILI ÜSYAPI İŞLERİ SOĞUTMA TESİSATI VE MONORAY AKSAMINA AİT BİRİM FİYAT CETVELİ İLLER BANKASI A.Ş. İHALE DAİRESİ BAŞKANLIĞI 2014 YILI ÜSYAPI İŞLERİ SOĞUTMA TESİSATI VE MONORAY AKSAMINA AİT BİRİM FİYAT CETVELİ Oğuzhan YILDIZ Zeynep UĞUR Veli ZENGİN Daire Başkanı Müdür Uzman İLLER BANKASI

Detaylı

2015 YILI ÜSTYAPI İŞLERİ SOĞUTMA TESİSATI VE MONORAY AKSAMINA AİT BİRİM FİYAT CETVELİ

2015 YILI ÜSTYAPI İŞLERİ SOĞUTMA TESİSATI VE MONORAY AKSAMINA AİT BİRİM FİYAT CETVELİ İLLER BANKASI A.Ş. YATIRIM KOORDİNASYON DAİRESİ BAŞKANLIĞI 2015 YILI ÜSTYAPI İŞLERİ SOĞUTMA TESİSATI VE MONORAY AKSAMINA AİT BİRİM FİYAT CETVELİ Oğuzhan YILDIZ Kubilay ÖÇALAN Veli ZENGİN Daire Başkanı

Detaylı

zeytinist mucahit@zeytin.org.tr www.mucahitkivrak.com.tr

zeytinist mucahit@zeytin.org.tr www.mucahitkivrak.com.tr 1 T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ EDREMİT MESLEK YÜKSEKOKULU Zeytincilik ve Zeytin İşleme Teknolojisi Programı Öğr. Gör. Mücahit KIVRAK 0 505 772 44 46 kivrak@gmail.com www.mucahitkivrak.com.tr 2 3 4 5 Zeytinyağı

Detaylı

Soğan Doğrama Makinesi. Sebze Parçalama Makinesi. Sebze Doğrama Makineleri. 30 x 50x 27 30 x 50x 27 30 x 50x 27. 35x58x92 35x58x54 57x23x51

Soğan Doğrama Makinesi. Sebze Parçalama Makinesi. Sebze Doğrama Makineleri. 30 x 50x 27 30 x 50x 27 30 x 50x 27. 35x58x92 35x58x54 57x23x51 HAZIRLIK MAKİNELERİ Sebze Doğrama Sebze Parçalama Mikserler Hamur Yoğurma Makieneleri Et Kıyma Dilimleme Çorba Tencereleri 95 Sebze Doğrama 0.37 Kw 900 D/dk-2 V Motor Gücü Paslanmaz Çelik Bıçaklar Kolay

Detaylı

JAKLI SİSTEM YERALTI ÇÖP KONTEYNER ŞARTNAMESİ

JAKLI SİSTEM YERALTI ÇÖP KONTEYNER ŞARTNAMESİ JAKLI SİSTEM YERALTI ÇÖP KONTEYNER ŞARTNAMESİ 1- Yeraltı konteyner sistemine sıkıştırmalı çöp aracından alınan jaklı hortumla konteyner sistemine bağlantı yapılıp manuel kumanda ile çalışması sağlanacaktır.

Detaylı

İşimiz Gücümüz Vinç YILDIRIM VINÇ MAKINE ELEKTRIK

İşimiz Gücümüz Vinç YILDIRIM VINÇ MAKINE ELEKTRIK İşimiz Gücümüz Vinç YILDIRIM VINÇ Karlıktepe Mah. Sarıçimen Sok. No:4/1 Kartal / İstanbul Tel - Fax : 0216 353 88 94 İşimiz Gücümüz Vinç Hakkımızda Elektrikli Vinç sektöründe uzun yıllar elde ettiğimiz

Detaylı

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim TEKNOPAC 300 Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim Kapasitesi için, düzgün ürünleri sarmak üzere tasarlanmıştır. Konsol tasarımı, modüler yapısı, yüksek

Detaylı

SAĞLIK BAKANLIĞI ALÇAK GERİLİM ELEKTRİK PANO ve TABLOLARI

SAĞLIK BAKANLIĞI ALÇAK GERİLİM ELEKTRİK PANO ve TABLOLARI SAĞLIK BAKANLIĞI ALÇAK GERİLİM ELEKTRİK PANO ve TABLOLARI KONU VE KAPSAM: Alçak gerilim dağıtım panoları, bina içinde kullanılan, zemine montajlı, serbest dikili tip olarak prefabrik standart fonksiyonel

Detaylı

ø//(5 %$1.$6, $ ù <$7,5,0.225'ø1$6<21 '$ø5(6ø %$ù.$1/,ö, ø//(5 %$1.$6, $ ù ANKARA - 2016

ø//(5 %$1.$6, $ ù <$7,5,0.225'ø1$6<21 '$ø5(6ø %$ù.$1/,ö, ø//(5 %$1.$6, $ ù ANKARA - 2016 2016 YILI ANKARA - 2016 AÇIKLAMALAR : 1- Bu birim fiyatların kullanıldığı hesaplardaki birim fiyatlar ile birim fiyat cetveli kitabında yer alan birim fiyatlar arasında farklılık görüldüğü takdirde; birim

Detaylı

PASLANMAZ HASTANE EKİPMANLARI

PASLANMAZ HASTANE EKİPMANLARI PASLANMAZ HASTANE EKİPMANLARI I. Paslanmaz Çelik Hastane Ekipmanları Alet ve İlaç Dolabı Ameliyathane ve müdahale odalarında kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Dolap AISI 304 kalite 18/8 CrNi paslanmaz

Detaylı

İMALAT TEKNİKLERİ. oksi-asetilen kesim. gaz altı kaynak. gazaltı kaynak. abkant büküm. plazma kesim. talaşlı imalat

İMALAT TEKNİKLERİ. oksi-asetilen kesim. gaz altı kaynak. gazaltı kaynak. abkant büküm. plazma kesim. talaşlı imalat Şirketimiz 2012 yılında kuruldu. İki ortaklı limited bir şirket olan Prama Endüstriyel Makine şu anda Ikitellide faaliyet göstermektedir. Firmamızda 20ye yakın çalışan bulunmaktadır. Toplamda 800 m² imalat

Detaylı

2013 YILI ÜSYAPI İŞLERİ SOĞUTMA TESİSATI VE MONORAY AKSAMINA AİT BİRİM FİYAT CETVELİ

2013 YILI ÜSYAPI İŞLERİ SOĞUTMA TESİSATI VE MONORAY AKSAMINA AİT BİRİM FİYAT CETVELİ İLLER BANKASI ANONİM ŞİRKETİ İHALE DAİRESİ BAŞKANLIĞI 2013 YILI ÜSYAPI İŞLERİ SOĞUTMA TESİSATI VE MONORAY AKSAMINA AİT BİRİM FİYAT CETVELİ İLLER BANKASI ANONİM ŞİRKETİ ANKARA - 2013 AÇIKLAMALAR : 1- Bu

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 1 ad helezon kaydırak platformu 1 ad 7 basamaklı merdiven 1 ad çatı 1 ad 150 cm helezon kaydırak 1 ad 150 cm düz kaydırak 1 ad platform korkuluğu

Detaylı

ÇAPA MAKİNALARI. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw Budama Aparatı ile birlikte

ÇAPA MAKİNALARI. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw Budama Aparatı ile birlikte 203 ÇAPA MAKİNALARI 1125.$ Motor: 6,5 Hp Benzinli / Honda GX200 4 Zamanlı Hava Soğutmalı OHV Motor Hareket Tipi: Şanzıman 2 ileri + 1 geri Şaft Sayısı: 1 Çalışma Genişliği: 80-100 cm Çalışma Derinliği:

Detaylı

Manuel bulaşık kabul tezgahı-yandan

Manuel bulaşık kabul tezgahı-yandan Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM140

Konveyörlü Tip WTM140 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

HAKKIMIZDA ÜRETİM ALANLARI

HAKKIMIZDA ÜRETİM ALANLARI HAKKIMIZDA Cephe Ulaşım Sistemleri ve Hafif inşaat makineleri üretiminin lider isimlerinden olan şirketimiz, Ankara da Ostim Organize Sanayi Bölgesinde faaliyetlerini sürdürmektedir. Ademsan Makine; bina

Detaylı

Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR SECURITY. Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar.

Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR SECURITY. Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR SECURITY Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR RBK Road Blocker Metaxdoor RBK Road Blocker

Detaylı

HİDROLİK MERDİVENLİ İTFAİYE EKİPMANI TEKNİK ŞARTNAMESİ

HİDROLİK MERDİVENLİ İTFAİYE EKİPMANI TEKNİK ŞARTNAMESİ HİDROLİK MERDİVENLİ İTFAİYE EKİPMANI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1- SU TANKI: St -37 A1 kalite 5 mm sac kullanılmaktadır. Tank içinde Enine 2, Boyuna 4 adet tank malzemesi ile ayni malzemeden dalgakıran Tank üzerinde

Detaylı

PMS / MİNİ 250 ZEYTİN İŞLEME SİSTEMİ

PMS / MİNİ 250 ZEYTİN İŞLEME SİSTEMİ PMS / MİNİ 250 ZEYTİN İŞLEME SİSTEMİ POLAT MAKİNA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Astim Organize Sanayi Bölgesi (P.K. 105) AYDIN / TÜRKİYE TEL : +90 (256) 231 04 73 (pbx) FAX : +90 (256) 231 04 78 www.polatas.com.tr

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME

Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME 10metre ÇİFTLİ DEKORATİF AYDINLATMA DİREĞİ Direk Ana Gövde : Direk gövdesi kullanılan Ø114*3mm Ø139*4mm, Ø168*4mm çelik (S 235 JR) kalite borulardan imal edilecektir.

Detaylı

YÜKSEK BASINÇLI (JETTING), SICAK SULU, YOL YIKAMA, AFİŞ SÖKME, TEMİZLİK VE MİNİ KANAL AÇMA MAKİNESİ HWS.

YÜKSEK BASINÇLI (JETTING), SICAK SULU, YOL YIKAMA, AFİŞ SÖKME, TEMİZLİK VE MİNİ KANAL AÇMA MAKİNESİ HWS. YÜKSEK BASINÇLI (JETTING), SICAK SULU, YOL YIKAMA, AFİŞ SÖKME, TEMİZLİK VE MİNİ KANAL AÇMA MAKİNESİ Profijet HWS TEKNİK ÖZELLİKLERİ 2 x 400 lt. standart su deposu + ilave su deposu, 2.800 devir/dakika

Detaylı

K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k M E K A N O R M M Ü H E N D İ S L İ K S A N. T İ C. L T D. Ş T İ.

K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k M E K A N O R M M Ü H E N D İ S L İ K S A N. T İ C. L T D. Ş T İ. K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k Faaliyet Konularımız Soğutma tesisatları Isıtma tesisatları Sıhhi tesisat Yangından Korunma tesisatları Havalandırma tesisatları Enerji verimliliği Buhar tesisatları

Detaylı

Manuel bulaşık kabul tezgahı-önden

Manuel bulaşık kabul tezgahı-önden Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

AY Mühendislik.

AY Mühendislik. AY Mühendislik www.aymuhendislik.com TRAKSİYONEL VİNÇ NEDİR? Traksiyonel vinç halat üzerinde sonsuz tırmanma prensibi ile mesafe (yükseklik) tanımadan çalışan, derin kuyular ve yüksek çalışma mesafelerinde

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

DÖKÜM FIRINI (22 Lt.) ERC-01

DÖKÜM FIRINI (22 Lt.) ERC-01 Döküm Fırını Tamir ve İmalatı Sağlık Bakanlığı Onaylı Toz Maskeleri Toz ve Çapak Gözlükleri İş Güvenliği Malzemeleri Santrifüj Bakın ve Onarımı Her Türlü Kumlama Bakım ve Onarımı www.sertekniklab.com DÖKÜM

Detaylı

Akıllı Derin Dondurucular 400 litre

Akıllı Derin Dondurucular 400 litre Electrolux Prostore buzdolabı serisi GN küvetlere uygun buzdolabı ihtiyacı olan mutfak profesyonelleri için üretilir. Buradaki ekipman yelpazesi 400 litre kapasiteli, AISI 304 paslanmaz çelik buzdolaplarından

Detaylı

S.NO ÜRÜN ÖZELLİKLERİ / AÇIKLAMASI ÜRÜN MARKASI ÜRÜN EBAT ÜRÜN MODELİ ADET BİRİM FİYAT TOPLAM FİYAT

S.NO ÜRÜN ÖZELLİKLERİ / AÇIKLAMASI ÜRÜN MARKASI ÜRÜN EBAT ÜRÜN MODELİ ADET BİRİM FİYAT TOPLAM FİYAT 1 DEMONTE İSTİF RAFI 53*183*183 2 2 DEMONTE İSTİF RAFI 53*137*183 2 3 DEMONTE İSTİF RAFI 53*91*183 1 4 DEEP FREZEE 388*260*230 1 Çalışma Aralığı : -18 ºC / -20 ºC Güç : 3 Hp Hermetik Soğutma Grubu Tüm

Detaylı

HAREKETLİ CEPHE PLATFORMLARI

HAREKETLİ CEPHE PLATFORMLARI HAREKETLİ CEPHE PLATFORMLARI Hareketli Cephe İskeleleri işçilerin 4,000 kg kadar yükle, ikili kurumda 30 metre genişlikteki bina cephesinde çalışabilmesi için dizayn edilmiş, iki ikiz motorun tahrik ettiği

Detaylı

ÖZÇAĞDAŞ MAKİNA SANAYİ SHRİNK AMBALAJ MAKİNALARI

ÖZÇAĞDAŞ MAKİNA SANAYİ SHRİNK AMBALAJ MAKİNALARI K2 TAM OTOMATİK SHRİNK AMBALAJ MAKİNASI K1 YARI OTOMATİK SHRİNK AMBALAJ MAKİNASI K4 MABİLYA İÇİN TAM OTOMATİK SHRİNK AMBALAJ MAKİNASI K3 MABİLYA İÇİN YARI OTOMATİK SHRİNK AMBALAJ MAKİNASI K5 L-KESİM TÜNELİ

Detaylı

www.hasmetalmakina.com.tr info@hasmetalmakina.com.tr CEPHE PLATFORMU OTOMATİK İSKELE MAST CLIMBING WORK PLATFORMS Teknik Özellikler Has Grup Metal Makina cephe platformları, bina cephe kaplamaları, mantolama,

Detaylı

GÜÇ MODU F (Hassas Mod) E (Ekonomik Mod) P (Güç modu) HP (Yüksek Güç Modu) Hassas haraket gerektiren hafif çalıșmalar içindir Düșük yakıt tüketimi istenen çalıșmalar içindir Genel kazı ve yükleme çalıșmaları

Detaylı

HAM MADDE DEPOLAMA KISMI TEKNİK ŞARTNAMESİ

HAM MADDE DEPOLAMA KISMI TEKNİK ŞARTNAMESİ BAŞAK GIDA HAYVANCILIK TARIM ÜRÜNLERİ NAKLİYE İNŞAAT MAHRUKAT PETROL ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ BAŞAK GIDA İŞLEME PAKETLEME VE DEPOLAMA TESİSİ PROJESİ İÇİN ALINACAK MAKİNALARA

Detaylı

Amada TECH Corporation

Amada TECH Corporation Biliyoruz ki, en iyi referans mutlu ve memnun müşteridir. Bir asansör satın alırken uzun süre ilişkide olacağınız, dostluklar kuracağınız bir organizasyon satın alırsınız. Bu nedenle satış sonrası servis

Detaylı

Boru Bükme Makinaları

Boru Bükme Makinaları boru bükme makinası boru bükebilme sıkma makarası motor tahrikli motor ile hassas büküm fren balatası soğutma fanı Motor ile The Precision of Degree With Brake Motor büküm Motor Max.gücü 190 bending kw

Detaylı

PORTATİF MERDİVENLİ İTFAİYE ARAZÖZÜ

PORTATİF MERDİVENLİ İTFAİYE ARAZÖZÜ DEVLET MALZEME OFĠSĠ TEKNĠK ġartnamesġ PORTATİF MERDİVENLİ İTFAİYE ARAZÖZÜ 0-KONU, TANIMI VE KAPSAM 0.1-KONU Bu şartname; yangın söndürmek için kullanılan portatif merdivenli arazözlerin satın alınabilmesi

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule helezon kaydırak platformu 3 gen platform 2 ad 5 basmaklı merdiven çatı 150 cm helezon kaydırak 150 cm düz kaydırak platform korkuluğu 3 ad yaprak figürü bacak giydirme figürü

Detaylı

HİDROLİK EĞİTİM SETİ TEMEL DONANIMLAR

HİDROLİK EĞİTİM SETİ TEMEL DONANIMLAR HİDROLİK EĞİTİM SETİ TEMEL DONANIMLAR www.ogenmakina.com Ogen-2010 1.HİDROLİK EĞİTİM SETİ EKİPMANLARI eğitim seti, eğitim masası, sunum seti, hidrolik güç ünitesi ve kontrol ünitesi üzere dört ana kısımdan

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule kare platform 7 basamaklı ara merdiven 150 cm düz kaydırak 150 cm helezon kaydırak platform korkuluğu palmiye figürü çatı 2 li salıncak seti 1 tk TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN

Detaylı

TESİSAT MAHAL LİSTESİ

TESİSAT MAHAL LİSTESİ İşin Adı : 2012 YILI A.K.Ü MERKEZ KAMPÜSLERĠ VE ĠLÇELER BÜYÜK ONARIM ĠġĠ Sayfa: 1 Poz 1 071-112 2 071-112/D 3 072-601 Fayans lavabo (ekstra sınıf), 45x55 cm konsollu Yarım Ayaklı Tk + - + - - - + - - -

Detaylı

İlk Yayın Tarihi Öğrenci Laboratuvarı Benç Sistemleri Teknik Şartnamesi

İlk Yayın Tarihi Öğrenci Laboratuvarı Benç Sistemleri Teknik Şartnamesi 1 / 7 A. Genel Özellikler: 1. Laboratuvar kurulumunda gerçekleştirilecek tüm yapım işlemleri ihale üzerinde kalan firmaya ait olmalıdır. Laboratuvara yapılacak tezgah, alt dolap, raf sistemi, çekmecelerin

Detaylı

Tepsi konveyörü motor & dönüş ünitesi

Tepsi konveyörü motor & dönüş ünitesi Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

DAMIZLIK KAFESİ. GürTech D x1200 mm

DAMIZLIK KAFESİ. GürTech D x1200 mm MODEL KAT 3 KAT YÜKSEKLİK 2900 mm KAT ARASI 4 KAT 3720 mm 5 KAT 4540 mm KAFES Kafes sistemlerinin ana bileşenleri, sıcak daldırma galvanizli sac ve galvanizli tel malzemeden oluşmaktadır. Kafeslerimizin

Detaylı

IGH. Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı

IGH. Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı Systemair HSK Isı Geri Kazanımlı Havalandırma Sistemi kısaca IGH olarak adlandırılmaktadır. IGH, ısı enerjisini eşanjörler ve fanlar yardımı ile geri kazanarak enerji

Detaylı

Sektöre ÖzgüRedüktörler - 1

Sektöre ÖzgüRedüktörler - 1 Sektöre ÖzgüRedüktörler - 1 Yılmaz Redüktörün standart üretim yelpazesinin içerisinde genel kullanım amaçlı üretilen redüktörlerin dışında sektöre özgü imal edilmiş özel redüktörlerde bulunmaktadır. Bu

Detaylı

ÇİVİ MAKİNASI TEKNİK ÖZELLİKLERİ

ÇİVİ MAKİNASI TEKNİK ÖZELLİKLERİ ÇİVİ MAKİNASI TEKNİK ÖZELLİKLERİ MODEL TEL ÇAPI MM. ÇİVİ BOYU MM. KESİM ADEDİ DK. ÜRETİM 8 SAAT/KG GÜÇ KW AĞIRLIK KG. H 50 1.20 2. 70 20 60 450 300 550 3 850 H 120 2.40 4.40 60 120 350 480 1.600 7.5 1750

Detaylı

1. KÜTLÜ PAMUK AKTARMA MAKİNESİ

1. KÜTLÜ PAMUK AKTARMA MAKİNESİ ÖNTÜRK ÇIRÇIR KAPASİTE ARTIRIMI PROJESİ MAKİNE EKİPMAN TEKNİK ŞARTNAMESİ MALZEME CİNSİ BİRİM 1. KÜTLÜ PAMUK AKTARMA MAKİNESİ 1ADET 2. GERİ KAZANDIRMA MAKİNESİ 2ADET 3. ÖN TEMİZLEME ÜNİTESİ 2400 LÜK 1TAKIM

Detaylı

mtse Serisi Network Kabinleri

mtse Serisi Network Kabinleri mtse Serisi Network Kabinleri Teknoloji Özellikleri ve Fonksiyonları: ANSI/EIAR-310-D, DIN41491: Part1, IEC297-2, DIN41494: Dart7, GB/T3047-92, standartlarına, 19" uluslararası standartlara, metrik sistem

Detaylı

600MG Model Mercedes-Benz OM 926 LA (FAZ III A) Tip 4 zamanlı, turbo şarjlı, direk enjeksiyonlu, intercooler su soğutmalı dizel motor Silindir sayısı 6 Sıra Piston Çapı ve Stroku 106 mm x 136 mm Motor

Detaylı

MODÜLER DEPO KULLANMA VE MONTAJ KLAVUZU

MODÜLER DEPO KULLANMA VE MONTAJ KLAVUZU MODÜLER DEPO KULLANMA VE MONTAJ KLAVUZU Modüler plakalı su deposu, plakaları fabrikada üretildikten sonra, modül plakaların elle taşınarak montaj mahalinde rahatlıkla monte edilebilen montajı pratik ve

Detaylı

HIZLI KATLANIR PVC KAPI

HIZLI KATLANIR PVC KAPI HIZLI KATLANIR PVC KAPI MARKASI : 1-MODEL Katlanır Tip 2- TEKNIK ÖZELLİKLER Kanatlı ve sürgülü kapılara kıyasla ölü alan kaybı yoktur. Yaklaşık 60-70 km/h rüzgara dayanıklıdır. ( Ortam şartlarına göre

Detaylı

Kısa merdaneli konveyör

Kısa merdaneli konveyör Electrolux bulaşık makineleri, bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarımızla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane yardımcı

Detaylı

KARA SIVA MAKİNASI MİLMAC SIWAX 40

KARA SIVA MAKİNASI MİLMAC SIWAX 40 KARA SIVA MAKİNASI MİLMAC SIWAX 40 MİLMAC SIWAX 40 kara sıva makinası, çift kazan devirme mikserli olup, üst kazan malzeme karışımı değiştirilebilir karıştırıcısı ile kısa sürede homojen bir karışım elde

Detaylı

Bulaşık makinesi tahrikli kabul tezgahı

Bulaşık makinesi tahrikli kabul tezgahı Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

www.tamsan.com.tr Genel Ürün Kataloğu 2016

www.tamsan.com.tr Genel Ürün Kataloğu 2016 www.tamsan.com.tr Genel Ürün Kataloğu 2016 Küresel Türk Markası Memnuniyet Üretiyoruz Vidalı Hava Kompresörleri Düşük Ses Seviyesi Tamsan, vidalı kompresörlerinin tasarımını yaparken, dikkate aldığı

Detaylı

EN 15154-1 EN 15154-2

EN 15154-1 EN 15154-2 EN 15154-1 EN 15154-2 EN 15154-1 ACİL DUŞ Minimum Su Akışı: 60 lt / dak Yerden yükseklik: 2200 mm ± 100 mm Çekme kolu : Max.1750mm yukarıda Su Isısı: 15-37 o C arasında olmalıdır EN 15154-2 ACİL GÖZ YIKAMA

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

PMS / MAXİ 250 ZEYTİN İŞLEME SİSTEMİ

PMS / MAXİ 250 ZEYTİN İŞLEME SİSTEMİ PMS / MAXİ 250 ZEYTİN İŞLEME SİSTEMİ POLAT MAKİNA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Astim Organize Sanayi Bölgesi (P.K. 105) AYDIN / TÜRKİYE TEL : +90 (256) 231 04 73 (pbx) FAX : +90 (256) 231 04 78 www.polatas.com.tr

Detaylı

Teknik Özellikler. Teknik Çizim. Açısal Kanatlı Optik Turnike

Teknik Özellikler. Teknik Çizim. Açısal Kanatlı Optik Turnike SB 100 Butterfly Açısal Kanatlı Optik Turnike Kasa : AISI 304 kalite paslanmaz çelik ve dekoratif paslanmaz seçenekleri yapılabilmektedir. (BKZ. Sayfa 15-16) Kanatlar : 10 mm temperli & rodajlı cam Üst

Detaylı

ZENGİNLEŞTİRİLEBİLİR KAFES. GürTech T x625 mm

ZENGİNLEŞTİRİLEBİLİR KAFES. GürTech T x625 mm ZENGİNLEŞTİRİLEBİLİR KFES ZENGİNLEŞTİRİLEBİLİR KFES ZENGİNLEŞTİRİLEBİLİR KFES 600 600 450 1300 600 2400 600 X Göz deti MODEL KT YÜKSEKLİK KT RSI 3 KT 4 KT 5 KT 6 KT 7 KT 8 KT 2580 mm 3230 mm 3880 mm 4530

Detaylı

TELEFERİK SİSTEMLİ OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAMESİ Teleferik sistemli oyun grubu esas olarak, iki adet ana taşıyıcı gövde, zemine sabitlemek için ankraj

TELEFERİK SİSTEMLİ OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAMESİ Teleferik sistemli oyun grubu esas olarak, iki adet ana taşıyıcı gövde, zemine sabitlemek için ankraj TELEFERİK SİSTEMLİ OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAMESİ Teleferik sistemli oyun grubu esas olarak, iki adet ana taşıyıcı gövde, zemine sabitlemek için ankraj sistemi, arabalı palanga sistemi ve tahditleri, çelik

Detaylı

GÜÇ MODU F (Hassas Mod) E (Ekonomik Mod) P (Güç modu) HP (Yüksek Güç Modu) Hassas haraket gerektiren hafif çalıșmalar içindir Düșük yakıt tüketimi istenen çalıșmalar içindir Genel kazı ve yükleme çalıșmaları

Detaylı

Dijital Derin Dondurucular 650 litre

Dijital Derin Dondurucular 650 litre Electrolux Prostore buzdolabı serisi, GN küvetlere uygun buzdolabı ihtiyacı olan mutfak profesyonelleri için üretilir. Buradaki ekipman yelpazesi 650 litre kapasiteli, tam ve yarım kapılı, AISI 304 paslanmaz

Detaylı

Uzun merdaneli konveyör

Uzun merdaneli konveyör Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

Elektrikli El Aletleri

Elektrikli El Aletleri Yeniliğin, değişimin, kalitenin referans noktası Elektrikli El Aletleri EIBENSTOCK Birlikteysek gücümüz değerli ŞANTİYE ÇEVRESİNDEKİ TÜM ÇÖZÜMLERİ Yüzeylerin zımparalanması, frezeleme/yüzey düzeltme Kanal

Detaylı

CATCRANE. Güçlü tasarım departmanı sayesinde her işletmenin ihtiyaçlarına göre esnek projelerde zorlanmadan sonuca ulaşılabilmektedir.

CATCRANE. Güçlü tasarım departmanı sayesinde her işletmenin ihtiyaçlarına göre esnek projelerde zorlanmadan sonuca ulaşılabilmektedir. CATCRANE Yıllarca sahip olunan tecrübeleri artık ürüne dönüştürmüş ihtiyaç sahiplerine mühendislik ve kalite adına yeni hızlı ve kalıcı çözümler sunmayı hedeflemiş genç bir firmadır. Güçlü tasarım departmanı

Detaylı

ÇİFTLİK MAKİNE VE EKİPMANLARI

ÇİFTLİK MAKİNE VE EKİPMANLARI YEM HAZIRLAMA MAKİNELERİ 5Y 5 FONKSİYONLU FULL MODEL Patates, pancar, şalgam, turp, elma benzeri ürünleri doğrama ünitesi 500 kg/saat Somaklı mısır öğütme Yonca, yulaf, mısır talaşı ve çeşitli otları parçalama

Detaylı

ÇİVİ MAKİNASI TEKNİK ÖZELLİKLERİ

ÇİVİ MAKİNASI TEKNİK ÖZELLİKLERİ ÇİVİ MAKİNASI TEKNİK ÖZELLİKLERİ MODEL TEL ÇAPI MM. ÇİVİ BOYU MM. KESİM ADEDİ DK. ÜRETİM 8 SAAT/KG GÜÇ KW AĞIRLIK KG. H 50 1.20 2. 70 20 60 450 300 550 3 850 H 100 2.40 4.40 60 100 350 480 1.100 7.5 1750

Detaylı

Marka, Model PERKINS Tip 1104D - 44TA dizel motor Emisyon Sınıfı Faz III - A (Tier 3) Silindir Adedi 4 adet sıra Çap x Strok 105 x 127 mm Hacim 4.400 cc Max. Güç 74,5 kw, 100 hp (2200 d/dk) Max. Tork 410

Detaylı

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10 www.biglift.gen.tr 1 RM-ECL1029 EKONOMİK TAM AKÜLÜ İSTİF MAKİNASI Kompak ve hafif tasarımı

Detaylı

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ Resim 1- Beton Basınç Dayanımı Test Presi Resim 2 - Eğilme Test Sistemi BETON TEST PRESİ GENEL

Detaylı

LPH 40 ENDÜSTRİYEL LİMAN EKİPMANLARI

LPH 40 ENDÜSTRİYEL LİMAN EKİPMANLARI 1 2 LPH 40 ENDÜSTRİYEL LİMAN EKİPMANLARI 3 ÖZELLİKLER A Max. çalışma yüksekliği (paletin alt kısmından pime kadar) 18.480 mm B Max. öne uzama mesafesi 14.940 mm C Max. yükseklikte max. açıklık 12.250 mm

Detaylı

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI TİCARİ TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI TİCARİ TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI TİCARİ TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI 53EWH Serisi Ürün No: 53 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr www.eastanbulwaterheater.com.tr

Detaylı

İKİ KATLI ÇOCUK OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME

İKİ KATLI ÇOCUK OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME İKİ KATLI ÇOCUK OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME 1) GENEL BİLGİLER İKİ KATLI ÇOCUK OYUN GRUBU PERSPEKTİF GÖRÜNÜŞ PLAN OYUN GRUBU MALZEME LİSTESİ Merdiven 3 Adet Yay Merdiven 1 Adet Kare Platform 4 Adet

Detaylı

Yeni Nesil Beton Santralleri Başlıca Avantajları PowerMix 180 TEKNİK ÖZELLİKLERİ Model: Kapasite: Karıştırıcı Mikser: AGREGA BUNKER

Yeni Nesil Beton Santralleri Başlıca Avantajları PowerMix 180 TEKNİK ÖZELLİKLERİ Model: Kapasite: Karıştırıcı Mikser: AGREGA BUNKER Yeni Nesil Beton Santralleri Başlıca Avantajları PowerMix 180 Demirstar, değişik kapasite ve özelliklerde ürettiği sabit beton santralleri ile beton üreticilerinin tüm ihtiyaçlarına rahatlıkla cevap verebilmektedir.

Detaylı

CNC ABKANT PRES ADVANCED SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Arka Dayama Dili. Acil Stop Butonlu Taşınabilir Ayak Pedalı. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH8 2D

CNC ABKANT PRES ADVANCED SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Arka Dayama Dili. Acil Stop Butonlu Taşınabilir Ayak Pedalı. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH8 2D CNC ABKANT PRES ADVANCED SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER CYBELEC TOUCH8 2D 8 Dokunmatik Renkli Ekran. Manuel büküm sekans ile 2D Grafik profil oluşturma Büküm sekansları ve programları hafızaya alınabilir.

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 4 ad kare platform 3 ad helezon kaydırak platformu 1 ad 5 basmaklı merdiven 1 ad çatı 2 ad 100 cm ikiz kaydırak 1 ad 150 cm helezon kaydırak 1 ad tüp geçit 1 ad 100 cm düz kaydırak

Detaylı

PİŞİRGEN MAKİNA İMALAT SAN. DEM. SAC PROF. TİC LTD. ŞTİ.

PİŞİRGEN MAKİNA İMALAT SAN. DEM. SAC PROF. TİC LTD. ŞTİ. PİŞİRGEN MAKİNA İMALAT SAN. DEM. SAC PROF. TİC LTD. ŞTİ. VİDANJÖR 2013 A. GENEL BİLGİLER Vidanjörler araç üzerine montajı yapılan ve fosseptik ya da çamurlu sıvıları vakum ile emerek tank içerisinde toplayan

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule kare platform 5 basmaklı merdiven 100 cm düz kaydırak platform korkuluğu tırmanma basmakları 1 tk dal figürü yaprak figürü çatı kemeri POLİETİLEN

Detaylı

Dijital Buzdolapları 650 litre

Dijital Buzdolapları 650 litre Electrolux Prostore buzdolabı serisi GN küvetlere uygun buzdolabı ihtiyacı olan mutfak profesyonelleri için üretilir. Buradaki ekipman yelpazesi 650 litre kapasiteli, tam ve yarım kapılı, AISI 304 paslanmaz

Detaylı

PİŞİRGEN MAKİNA İMALAT SAN. DEM. SAC PROF. TİC LTD. ŞTİ.

PİŞİRGEN MAKİNA İMALAT SAN. DEM. SAC PROF. TİC LTD. ŞTİ. PİŞİRGEN MAKİNA İMALAT SAN. DEM. SAC PROF. TİC LTD. ŞTİ. HİDROLİK SIKIŞTIRMALI ÇÖP KASASI 2013 HİDROLİK SIKIŞTIRMALI ÇÖP KASASI TEKNİK ŞARTNAMESİ A. GENEL BİLGİLER Hidrolik sıkıştırmalı çöp toplama kasası,

Detaylı

3 YIL GARANTĠ YÜKSEK KALĠTE SERİ KUMANDA KUTUSU RPB

3 YIL GARANTĠ YÜKSEK KALĠTE SERİ KUMANDA KUTUSU RPB SERİ ÇÖZÜMLER Seri çözümler, orta ve büyük ölçekli tesisler için en iyi sistemlerdir. Bu aletle, kontrol ve kumanda cihazlarına valfların bağlantı maliyetlerinin azalmasını hatta neredeyse tamamen yok

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM180

Konveyörlü Tip WTM180 Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM300

Konveyörlü Tip WTM300 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

HIZLI PVC KATLANIR KAPILAR

HIZLI PVC KATLANIR KAPILAR HIZLI PVC KATLANIR KAPILAR MARKASI 1-MODEL Sarmal Tip 2- TEKNIK ÖZELLİKLER : Kanatlı ve sürgülü kapılara kıyasla ölü alan kaybı yoktur.yaklaşık 60-70 km/h rüzgara dayanıklı. ( ortam şartlarına göre arttırılabilir

Detaylı

FERMANTASYON GRUBU (NDO) Nihai Dinlendirme Odası, (NDO) Nihai Dinlendirme Tüneli

FERMANTASYON GRUBU (NDO) Nihai Dinlendirme Odası, (NDO) Nihai Dinlendirme Tüneli Undan... Pişkin Lezzete. Sağlıkla! FERMANTASYON GRUBU () Nihai Dinlendirme Odası, () Nihai Dinlendirme Tüneli / NDT NİHAİ DİNLENDİRME ODASI Ekmek hamurunun pişirme öncesi ideal hacim ve gözenek yapısına

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 2 ad kare platform 1 ad helezon kaydırak platformu 1 ad 5 basmaklı merdiven 1 ad 3 basamaklı ara merdiven 1 ad çatı 1 ad 150 cm düz kaydırak 1 ad 150 cm helezon kaydırak 1 ad

Detaylı

Modüler Raf & Yalın Üretim Sistemleri

Modüler Raf & Yalın Üretim Sistemleri CANVES MAKİNA ÜRÜN KATALOĞU 2017 Modüler Raf & Yalın Üretim Sistemleri Borular HDPE Kaplı ve Statik Toz Boyalı Borular HDPE Kaplı ve Statik Toz Boyalı Ø28x1 mm Plastik Kaplı Boru Çap Uzunluk HDPE KAPLI

Detaylı

MACERA PARKI TEKNĠK ÖZELLĠKLERĠ

MACERA PARKI TEKNĠK ÖZELLĠKLERĠ MACERA PARKI TEKNĠK ÖZELLĠKLERĠ Ürün Malzeme Listesi: 5 adet ahşap platform 9 adet ahşap platform korkuluğu 1 adet kalın halat köprü 1 adet eğimli halat köprü 1 adet ahşap-halat köprü 1 adet zig-zag halat

Detaylı

Lifter - Morg Ünitesi - Klimalı Tabut. www.bntcom.com

Lifter - Morg Ünitesi - Klimalı Tabut. www.bntcom.com Lifter - Morg Ünitesi - Klimalı Tabut 2 3 HS-B Lifter 1 Li Morg Ünitesi (önden açılır) Yeni tasarımıyla demonte - modüler lifter Ürünümüz, 2009/ 02514numarası ile patentlidir. Kadavra taşıma amaçlı kullanılır.

Detaylı

Neden kheell Kompresör

Neden kheell Kompresör Neden kheell Kompresör Pazarda tecrübe edinmiş müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutan dinamik ve tecrübeli kadrosu ile imalatını sürdüren EKOSAN KOMPRESÖR, yeni markanız Kheell ile Türkiye pazarında

Detaylı

catalog ulaşın bakın product BİZE bizim gözümüzle kırma elemeye

catalog ulaşın bakın product BİZE bizim gözümüzle kırma elemeye product catalog 2014 kırma elemeye BİZE bizim gözümüzle ulaşın bakın grafyt m.com Keresteciler Sanayi Sitesi 15. Sk. No: 5 Kazan - ANKARA T : +90 312 815 26 05 F : +90 312 395 28 84 info@agregamakina.com.tr

Detaylı

KAYM KAMA AÇMA MAKİNESİ KULLANIM KILAVUZU VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ

KAYM KAMA AÇMA MAKİNESİ KULLANIM KILAVUZU VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ KAYM KAMA AÇMA MAKİNESİ KULLANIM KILAVUZU VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ İÇİNDEKİLER Teknik özellikleri....2 Makine ölçüleri..... 2 Kullanım kılavuzu 3 Kurulum ve yerleşim... 3 Makine kullanımı... 3 Kama broşu

Detaylı