Gayrimenkul Danıșmanlık ve Değerleme A.Ș. ȘiRKET PROFiLi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Gayrimenkul Danıșmanlık ve Değerleme A.Ș. ȘiRKET PROFiLi"

Transkript

1 Gayrimenkul Danıșmanlık ve Değerleme A.Ș. ȘiRKET PROFiLi

2 Hayallerinizin görülemez, dokunulamaz ve hissedilemez olduğunu zannediyorsanız çok yanılıyorsunuz!

3 HAYALLERİNİZİ DİNLİYOR, HEDEFLERİNİZİ ANLIYOR VE TÜM FİKİRLERİNİZE DEĞER VERİYORUZ GERÇEK BİR DEĞER!

4 HAYALLERİNİZE DEĞER! Biz EPOS olarak, tam 20 yıldır dünya gayrimenkul sektörünün yükselen yıldızı Türkiye de emlak sektörüne yön veriyoruz. İnșaat sektörünün hayat verdiği 100 e yakın sektörü, alanında uzmanlașmıș profesyonel kadromuz ile birlikte entegre bir yapıda inceliyor, hayallerinizin ilk halinden proje așamasına, arsa seçiminden pazar analizine, fiyatlandırmadan pazarlamasına kadar yerel ve bölgesel tüm senaryolar üzerinden hayallerinize değer katıyoruz. 20 yıldan bu yana faaliyet gösterdiğimiz gayrimenkul danıșmanlık ve değerleme hizmetlerinde dünya devlerinin bizi ortak seçmesinin sebebi, felsefemiz: Biz EPOS Gayrimenkul Danıșmanlık ve Değerleme A.Ș. olarak, gayrimenkul danıșmanlığı ve değerlemenin sadece basit bir matematik hesabı olmadığının farkındayız Biz bilimin yol göstericiliğinde bir sanat eseri yapıyoruz!

5 Bizim İșimiz Hayallerinize Destek Olmak!

6 Çünkü Misyonumuz Gayrimenkul sektörünün hayat verdiği 100 e yakın disipline hakim bir hizmet vermek, Global standartlarda disiplinler arası bir çalıșma tarzını yerli ve yabancı girișimcilerden bankacılık sektörüne, inșaat firmalarından proje geliștiricilerine kadar geniș bir çalıșma alanının olușmasını sağlamak, Bilimsel ve gerçekçi analizlerle yaratıcılığı birleștirerek fikirleri karlı yatırımlara dönüștürmektir. Çünkü Vizyonumuz Türkiye de gayrimenkul danıșmanlık ve değerleme hizmetleri sektörünün gelișimine sürekli katkıda bulunarak, hem Türkiye de hem de dünyada ilk akla gelen șirketlerden biri olmaktır.

7 SERTİFİKALARIMIZ EPOS, 20 yıldır Türkiye genelinde ve uluslararası platformda faaliyet gösteren, değerleme ve danıșmanlık hizmetleri sunan bir kuruluștur. EPOS, Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri: VIII, No: 35 sayılı tebliği uyarınca Kurul Listesi ne alınmıștır. EPOS, ayrıca Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu tarafından tarihli kararla Bankalara Değerleme Hizmeti Verecek Kurulușların Yetkilendirilmesi ve Faaliyetleri Hakkında Yönetmelik in 11. maddesine istinaden, bankalara değerleme hizmeti vermek üzere yetkilendirilmiștir. Bünyesinde deneyim sahibi profesyonelleri barındıran EPOS; fiziksel planlama, pazar araștırması ve ekonomik parametreleri konsolide bir biçimde analiz edebilme tecrübesine sahiptir. Amacımız, müșterilerimize fiziki ve ekonomik faktörleri bilerek gönül rahatlığı ile karar alma sürecinde kullanabilecekleri bir ürün sunmaktır. EPOS olarak müșterilerimize sunduğumuz hizmet kalitemizi sürekli kılmak amacıyla, Kalite Yönetim Sistemini olușturmuș bulunmaktayız. Alman NISZERT tarafından yapılan denetimler sonucunda EPOS olarak ISO 9001:2008 kalite sistemi standartlarını yerine getirdiğimiz ve uyguladığımız onaylanmıștır.

8 Hizmetlerimiz Değerleme Hizmetleri Gayrimenkul Geliștirme Danıșmanlığı Gayrimenkul Yatırım Danıșmanlığı Fizibilite Çalıșmaları En Etkin ve Verimli Kullanım Analizleri Pazar Araștırmaları Bölgesel ve Sektörel Analiz Raporları Fiyatlandırma ve Șerefiyelendirme Çalıșmaları

9 DEĞERLEME Gayrimenkul değerleme platformunda uluslararası standartlarda ve geleceğin vizyonuyla hizmet üretiyor, SPK lisanslı uzmanların stratejik yaklașımlarıyla objektif değerlere ulașıyoruz. Öncülük misyonuyla ve idealist bir çerçevede uygulanan değerleme yöntemlerini, sorumluluk ve bağımsızlık ilkeleriyle birleștirerek firma risklerinin minimize edilmesine katkıda bulunuyoruz. Değerleme konusuna ve amacına uygun olarak birçok kurum ve kurulușa așağıdaki alanlarda raporlama hizmeti veriyoruz: Konutlar - Villalar - Yalılar Arsa - Arazi İș Merkezleri - Plazalar - Ofisler Oteller - Tatil Köyleri - Turistik Tesisler Alısveriș Merkezleri Sinema - Eğlence Merkezleri Fabrika - İmalathane ve Üretim Tesisleri Depolama Alanları - Lojistik Tesisler Akaryakıt Satıș İstasyonları - Dolum Tesisleri - Rafineriler Limanlar - Marinalar - Tersaneler Devre Mülkler Hastaneler - Sağlık Tesisleri Eğitim Tesisleri Kongre - Fuar Alanları Makine ve Diğer Sabit Kıymetler Enerji Tesisleri (HES - RES) Madenler - Kaynaklar Gayrimenkule Bağlı Hak ve Faydalar

10 DANIȘMANLIK Gayrimenkul yatırımları konusunda sonuç alan hamleler üretebilmek ve çalıștığımız firmaları rekabet ortamında farklılaștırmak için, gayrimenkul geliștirme alanında farklı ihtiyaçlara cevap verebilecek bilgi ve hizmetler üretiyoruz. Yatırım fikirlerinin sektöre ait güncel bilgiler ıșığında değerlendirilmesi ile bașlayan süreç, ilgili disiplinlerden uzmanlarca risk, fizibilite ve konsept analizleriyle maksimum faydayı elde edecek șekilde programlanıyor. GAYRİMENKUL GELİȘTİRME DANIȘMANLIK Arsa temini ve geliștirilmesi așamasından, bu arsa üzerinde yapılandırılacak projenin yapım süreci ve satıșına kadar tüm basamaklarda danıșmanlık hizmeti sunuyoruz. FİZİBİLİTE ETÜTLERİ Pazar Araștırmaları Bölgesel ve Sektörel Analizler Arz Miktarı ve Fiyat Araștırmaları En Etkin ve Verimli Kullanım Analizleri

11 KENTSEL DÖNÜȘÜM SÜRECİ MEVCUT DURUM DEĞERİ TESPİTİ Proje alanında yer alan gayrimenkullerin yerinde tespiti ve ölçümü. Tapu Müdürlüğü ve belediyede hak sahiplerine yönelik mülkiyet ve yasal durum analizinin yapılması. Hak sahiplerinin tespit edilmesi. Proje alanındaki hak sahiplerine ait mülklerin değerlemesine yönelik pazar araștırması yapılması. Uluslararası değerleme standart ve yöntemlerinin kullanarak hak sahiplerinin mülklerinin mevcut durumdaki değerlerinin tespiti. EN ETKİN VE VERİMLİ KULLANIM ANALİZİ Proje alanında yasal, fiziksel ve finansal açısından gerçekleștirilmesi muhtemel projenin tespitine yönelik En Etkin ve Verimli Kullanım Analizinin yapılması Proje Geliștirme Süreci Danıșmanlığı. En Etkin ve Verimli Kullanım Analizi sonucuna göre uygulanmasına karar verilen projenin hayata geçirilmesi esnasında proje içerisinde aktif rol alınarak proje konseptinin geliștirilmesi çalıșmalarında danıșmanlık verilmesi. PROJE DEĞERİNİN TESPİTİ VE PAYLAȘIM Nihai hale getirilen projedeki bağımsız birimlerin fiyatlandırma ve șerefiyelendirme çalıșmalarının yapılması ve nihai proje değerinin hesaplanması. Hak sahipleri ve yatırımcıya ait bağımsız birimlerin paylașımı konusunda uygun modelin saptanması ve dağıtımın yapılması.

12 GAYRİMENKUL YATIRIM DANIȘMANLIĞI Yatırım çeșitlemesinde (riskin dağıtımı) gayrimenkulü bir araç olarak görme prensibi çerçevesinde, yatırılan sermaye ve beklenen gelir-değer artıșı ve risk arasındaki ilișkiler göz önüne alınarak yatırım önerileri ve analizleri yapıyoruz. FiNANSAL DANIȘMANLIK Kurumlar, șahıslar ve konut geliștirme projeleri için finansman ve vergi planlaması; sermaye değerleme analizleri ve ihtiyaca göre gelișen konularda danıșmanlık hizmeti veriyoruz.

13 Hayallerine Değer Verdiğimiz Projelerden Bazıları

14 Müșteri Proje İșin Kapsamı Detay Koray İnșaat Sanayi ve Ticaret A.Ș. Natura Evleri Pazar Analizi. En Etkin ve Verimli Kullanım Fizibilite Analizleri. Geliștirme Danıșmanlığı. Eskișehir deki 192 üniteli yeni bir konut projesi için Pazar Analizi. En Etkin ve Verimli Kullanım Analizleri ve Fizibilite çalıșmaları gerçekleștirilmiștir. Projenin tüm geliștirme adımlarında firma ile birlikte çalıșılmıștır.

15 Müșteri Proje İșin Kapsamı Detay Koray İnșaat Sanayi ve Ticaret A.Ș. Bursa Güzel Bir Yer Pazar Analizi. En Etkin ve Verimli Kullanım Fizibilite Analizleri. Geliștirme Danıșmanlığı. Bursa daki 381 üniteli yeni bir konut projesi için Pazar Analizi, En Etkin ve Verimli Kullanım Analizleri ve Fizibilite çalıșmaları gerçekleștirilmiștir. Projenin tüm geliștirme adımlarında firma ile birlikte çalıșılmıștır.

16 Müșteri Proje İșin Kapsamı Detay Sur Yapı Endüstri San. ve Tic. A.Ș. Adapark, Exen İstanbul, Metrogarden, İdilia, Tilia, Vitrin, Corridor, Mirage, İlkbahar Gayrimenkul Geliștirme - Fiyatlandırma / Șerefiyelendirme - Paylașım Çalıșmaları Pazar araștırmaları, fiyatlandırma ve șerefiyelendirme çalıșmaları, yatırımcı ve arsa sahibi paylașım çalıșmaları. Adapark Tilia Exen İstanbul Vitrin Metrogarden Corridor İdilia Mirage İlkbahar

17 Müșteri Proje İșin Kapsamı Detay Tepe İnșaat A.Ș. Narcity Pazar Analizi. Fiyatlandırma Danıșmanlığı. Yeni bir gayrimenkul geliștirme projesi için Pazar Analizi ve SWOT Analizi çalıșmaları gerçekleștirilmiștir. Bölgedeki konut projeleri, yapı metodu, yön, konum ve diğer önemli parametreler ıșığında 1283 adet bağımsız ünitenin değerlemesi yapılmıș ve her ünite için satıș fiyatı belirlenmiștir.

18 Müșteri Proje İșin Kapsamı Detay Anadolu Gayrimenkul Yatırımları A.Ș. AND Kartal Pazar Analizi En Etkin ve Verimli Kullanım Fizibilite Analizi İstanbul Kartal da Anadolu Gayrimenkul tarafından geliștirilen AND Kartal Projesi nin Pazar Araștırması yapılmıștır. Bu kapsamda Pazar Analizi En Etkin ve Verimli Kullanım Analizi ve Fizibilite çalıșması gerçekleștirilmiștir.

19 Müșteri Proje İșin Kapsamı Detay Pekdemir İnșaat A.Ș. Villam Projesi Gayrimenkul Geliștirme. Fiyatlandırma - Șerefiyelendirme Bölgedeki konut projeleri, yapı metodu, yön, konum ve diğer önemli parametreler ıșığında bağımsız ünitelerin değerlemesi ve șerefiyelendirilmesi yapılmıș, satıș fiyatları belirlenmiștir.

20 Müșteri Proje İșin Kapsamı Detay İș GYO - Koray İnșaat Kasaba Projesi Pazar Analizi, Gayrimenkul Geliștirme - Fiyatlandırma / Șerefiyelendirme Projenin 1. ve 2. Etapları analiz edilerek, 3. Etap mimari tasarım sürecinde geliștirme danıșmanlığı yapılmıștır. Ayrıca 3 etap için fiyatlandırma -șerefiyelendirme çalıșması yapılmıș, satıș senaryosu hazırlanmıștır.

21 Müșteri Proje İșin Kapsamı Detay Pekdemir İnșaat A.Ș. Evimiz Kocaeli Gayrimenkul Geliștirme - Fiyatlandırma / Șerefiyelendirme - Paylașım Çalıșmalar ısatıș ve Pazarlama Süreci Üzerine Strateji Danıșmanlığı Kocaeli deki yaklașık 1000 konutluk proje için Pazar Analizi, Mimari Brief e Yönelik Konsept Danıșmanlığı, Fizibilite Analizleri, Șerefiyelendirme ve Fiyatlandırma çalıșmaları gerçekleștirilmiștir. Projenin tüm geliștirme adımlarında firma ile birlikte çalıșılmıș olup, satıș ve pazarlama sürecindeki stratejilerin olușturulmasına yönelik danıșmanlık hizmeti verilmiștir.

22 Müșteri Proje İșin Kapsamı Detay Nuhoğlu İnșaat A.Ș. + Gülsa İnșaat A.Ș. Yenitepe Kadıköy Projesi Pazar Analizi. En Etkin ve En Verimli Kullanım Analizi. Fizibilite Analizleri. Mimari Brief e Yönelik Konsept Danıșmanlığı. Geliștirme Danıșmanlığı. Kentsel Dönüșüm Danıșmanlığı. Șerefiyelendirme / Fiyatlandırma ve Paylașım çalıșmaları. İstanbul, Kadıköy ilçesi, Fikirtepe bölgesinde kentsel dönüșüm projesine yönelik Pazar Analizi, En Etkin ve En Verimli Kullanım Analizi, Fizibilite Analizleri ve yapı adaları bazında Fiyatlandırma - Șerefiyelendirme ve Paylașım çalıșmaları yapılmıștır. Ayrıca kentsel dönüșüm uygulamalarında süreç yönetimi ve sosyo-mekansal planlama ilkelerine yönelik danıșmanlık hizmetleri verilmiștir.

23 Müșteri Proje İșin Kapsamı Detay Nurol GYO Nurol Park Projedeki Perakende birimlerine yönelik Strateji Raporunun Hazırlanması ve Fiyatlandırma / Șerefiyelendirme çalıșmasının yapılması. İstanbul Güneșli de inșaatı devam etmekte olan Nurol Park Projesi nin perakende birimlerine yönelik strateji geliștirme ve Fiyatlandırma / Șerefiyelendirme çalıșması yapılmıștır.

24 Müșteri Proje İșin Kapsamı Detay İȘ GYO Manzara Adalar Pazar Analizi. Fiyatlandırma / Șerefiyelendirme Çalıșması İstanbul Kartal da hayata geçirilen Konut, Ofis ve Alıșveriș merkezi projesi için pazar analizi ve Fiyatlandırma / Șerefiyelendirme çalıșmaları gerçekleștirilmiștir.

25 Müșteri Proje Adı İșin Kapsamı Detay Babacan Yapı Babacan Premium Gayrimenkul Geliștirme - Fiyatlandırma / Șerefiyelendirme Çalıșması Satıș ve Pazarlama Süreci üzerine Strateji Danıșmanlığı. İstanbul Esenyurt ta hayata geçirilen konut, otel, ve alıșveriș merkezi için birimlerinden olușan projesi için Pazar Analizi, Mimari brief e yönelik Konsept Danıșmanlığı, Fizibilite Analizleri, Șerefiyelendirme ve Fiyatlandırma çalıșmaları gerçekleștirilmiștir. Projenin tüm geliștirme adımlarında firma ile birlikte çalıșılmıș olup, satıș ve pazarlama sürecindeki stratejilerin olușturulmasına yönelik danıșmanlık hizmeti verilmektedir.

26 Müșteri İșin Kapsamı Detay Babacan Yapı Pazar Analizi. En İyi ve En Verimli Kullanım Analizi. İstanbul Sefaköy de yatırımcının portföyünde bulunan bir arsanın En İyi ve En Verimli Kullanım Analizi kapsamında pazar araștırması, detaylı fizibilite etütleri, fonksiyon karması, fonksiyonların birbirleri ile olan ilișkilerin irdelenmesi ve mimari brief raporunun hazırlanması ve mimari ekibin hazırladığı projelerin değerlendirilmesi / etüt edilmesi çalıșmaları yapılmıștır.

27 Müșteri Proje İșin Kapsamı Detay Yücesoy Mühendislik Platform Bornova En İyi ve En Verimli Kullanım Analizi. İzmir Bornova da yer alan arsa için En İyi ve En Verimli Kullanım Analizi kapsamında detaylı pazar analizleri ve fizibilite etütleri yapılarak arsa üzerinde geliștirilecek en verimli fonksiyon karması olușturulmuștur. Olușturmuș olduğu mimari proje detaylı olarak incelenmiș ve düzenlemeler ve revizyonlarla ilgili rapor hazırlanmıștır.

28 Müșteri İșin Kapsamı Detay Koray Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ș. Pazar Analizi. En Etkin ve Verimli Kullanım Fizibilite Analizleri. Firmanın yatırım yapmayı planladığı arsalar özelinde, Pazar Analizi ve En Etkin ve Verimli Kullanım Analizleri yapılmıștır. Alternatif gayrimenkul geliștirme projelerinin (Konut, ofis, otel) fizibilite analizleri, yapılan detaylı araștırmalar doğrultusunda gerçekleștirilmiștir. Müșteri İșin Kapsamı Detay Mavera Enerji Pazar Analizi, En İyi ve En Verimli Kullanım Analizi ve Geliștirme Süreci Danıșmanlığı. Giresun Tirebolu da yer alan ve yatırımcının portföyünde bulunan arsa üzerinde geliștirilecek olan proje için En İyi ve En Verimli Kullanım Analizi çalıșması kapsamında detaylı pazar araștırmaları, detaylı fizibilite etütleri hazırlanmıștır. Detaylı etütler sonrasında geliștirilmesi düșünülen projeye yönelik fonksiyon karması, konut büyüklükleri ve sayısı ve genel mimari üslup ve kuralları içeren mimari brief hazırlanmıștır. Geliștirme sürecinde projenin aktörlerinin seçimi, koordinasyonu yapılmaktadır. Mimari proje geliștirme süreci halen devam etmektedir.

29 Müșteri İșin Kapsamı Detay Biz Grup En İyi ve En Verimli Kullanım Analizi. Ankara Sincan da yer alan arsa için En İyi ve En Verimli Kullanım Analizi kapsamında detaylı pazar analizleri ve fizibilite etütleri yapılarak arsa üzerinde geliștirilecek en verimli fonksiyon karması olușturulmuștur. Müșteri İșin Kapsamı Detay Ser Grup Pazar Analizi. En Etkin ve Verimli Kullanım Analizi. Fizibilite Analizi. Ankara da Çankaya nın Çayyolu Mahallesi nde yeni bir konut projesi için Pazar Analizi, En Etkin ve Verimli Kullanım Analizi, Fizibilite Analizi çalıșması gerçekleștirilmiștir.

30 Müșteri İșin Kapsamı Detay ALJ International İstanbul Genelinde Kentsel Dönüșüm Potansiyelinin Belirlenmesi ve Fizibilite Etütleri. ALJ International fonunun Türkiye ve özellikle İstanbul Kentsel dönüșüm projelerinde yer alması ve hangi bölgelerin fonun karlılık beklentilerine uyacağına ilișkin tüm İstanbul un kentsel dönüșüm potansiyeli detaylı bir șekilde incelenmiș, mahalle ve sokaklar bazında potansiyel bölgeler belirlenmiștir. Fon ile birlikte geliștirilen iș modeli sonrasından seçilen potansiyel bölgelerde detaylı fizibilite etütleri ve arsa sahipleri ile paylașım oranları derinlemesine senaryo analizleri ile tespit edilmiștir. Müșteri İșin Kapsamı Detay Artkıy Grup En İyi ve En Verimli Kullanım Analizi. İzmir Gaziemir de yer alan arsa için En İyi ve En Verimli Kullanım Analizi kapsamında detaylı pazar analizleri ve fizibilite etütleri yapılarak arsa üzerinde geliștirilecek en verimli fonksiyon karması olușturulmuștur.

31 Fikirlerine değer kattığımız șirketler

32 ANADOLU GRUP (Pazar Araștırması) AK EMEKLİLİK (Güncel Satıș ve Kira Değerlerinin Tespitine Yönelik Değerleme Hizmetleri) AKBANK (Güncel Satıș ve Kira Değerlerinin Tespitine Yönelik Değerleme Hizmetleri) AKFEN GYO (Portföy Değerleme Çalıșması) AKTEL İNȘAAT A.Ș. (Fiyatlandırma ve Șerefiyelendirme Danıșmanlığı) AKZİRVE GAYRİMENKUL VE YATIRIM (Değerleme Çalıșması) ALBAYRAK GYO (Değerleme Hizmetleri) ANK İNȘAAT (Greenpark Projesi - Pazarlama ve Fiyatlandırma Danıșmanlığı) AP GAYRİMENKUL (Kentsel Dönüșüme Yönelik Fiyatlandırma - Șerefiyelendirme ve Paylașım Çalıșmaları) ARTKIY GRUP (En Etkin ve En Verimli Kullanım Analizi) ALJ TÜRKİYE (Değerleme Çalıșması) BABACAN YAPI (Proje Geliștirme Danıșmanlığı) BAYRAKTAR KARDEȘLER İNȘAAT (VIA PORT HOUSES&SUITES Sitesi Konut Teslim Süreci Danıșmanlığı) BAYTUR İNȘAAT TAAHHÜT (Konut Kategorisinde Pazar Araștırması) BIÇAKÇI & TANRIVERDİ HUKUK BÜROSU (Değerleme Hizmetleri) BORUSAN GRUP (Değerleme Hizmetleri) CALYONBANK (CREDIT AGRICOLE INDOSUEZ TÜRK) (Güncel Satıș ve Kira Değerlerinin Tespitine Yönelik Değerleme Hizmetleri) CATHAY EMLAK PROJE PAZARLAMA ADI ORTAKLIĞI (Gayrimenkul Geliștirme Danıșmanlığı) ÇALIK GAYRİMENKUL TİC. (En Etkin ve Verimli Kullanım Analizi, Pazar Araștırması ve Fizibilite Analizi) ÇAĞDAȘ YAȘAMI DESTEKLEME DERNEĞİ (Değerleme Hizmetleri) DAP YAPI (Fiyatlandırma - Șerefiyelendirme ve Paylașım) DKY İNȘAAT (Pazar Araștırması) DURMAZLAR HOLDİNG (Bursa Arsası En Etkin ve Verimli Kullanım Analizi)

33 EFEKTİF GAYRİMENKUL GELİȘTİRME VE YATIRIM (Pazar Araștırması - Fizibilite Analizi) ELTEMUR YAPI (Bodrum Kaledos Evleri - Gayrimenkul Geliștirme Danıșmanlığı) ENDEM İNȘAAT (Gayrimenkul Geliștirme Danıșmanlığı) ERSA İNȘAAT PROJE TURİZM (Küçükçekmece Otel ve Konut Projesi Değerleme ve Arsa Payı Tespit Çalıșmaları) ERYÜREKLİ HUKUK BÜROSU (Değerleme Hizmetleri) ESİN YAPI (Gayrimenkul Geliștirme Danıșmanlığı) FİNANSBANK (Değerleme Hizmetleri) GARAGE İNȘAAT SANAYİ (Merter, Fako, Yenidoğan Arsaları En Etkin ve Verimli Kullanım Analizleri) GÖZDE GRUP (Gayrimenkul Geliștirme Danıșmanlığı) GÜVEN YAPI (En Etkin ve Verimli Kullanım Analizi) HORWATH TAȘPINAR YMM (Fizibilite Analizleri) HSBC BANK (Değerleme Hizmetleri) ING BANK (Değerleme Hizmetleri) İNANLAR İNȘAAT A.Ș. (Konut Kategorisinde Pazar Araștırması) İNSAY YAPI (Pendik Yayalar Arsası En Etkin ve Verimli Kullanım Analizi) İȘ GYO (Kartal Projesi Fiyatlandırma ve Șerefiyelendirme Çalıșması) İȘ - KORAY GYO (Kasaba Projesi - 3. Etap Geliștirme ve Genel Danıșmanlık) İHLAS GAZETECİLİK (Değerleme Hizmeti) KALE SERAMİK GRUP ȘİRKETLERİ (Genel Danıșmanlık) KAMU KURUM VE KURULUȘLARI (Bakanlıklar, Vakıflar, Mahkemeler vb., Değerleme Hizmetleri) KANTAȘI İNȘAAT (Genel Danıșmanlık) KENT ȘEKERLEME (Değerleme Hizmetleri) KİLER GYO (Portföy Değerleme Çalıșması)

34 KİLER GIDA (Değerleme Çalıșması) KORAY İNȘAAT SANAYİ VE TİCARET (Eskișehir Natura Evleri Konsept Geliștirme Danıșmanlığı) KORAY İNȘAAT SANAYİ VE TİCARET (Bursa Güzel Biryer Konut Projesi Konsept Geliștirme Danıșmanlığı) KORAY YAPI ENDÜSTRİSİ (Gayrimenkul Geliștirme Danıșmanlığı) NUHOĞLU İNȘAAT (Gayrimenkul Geliștirme Danıșmanlığı) NUROL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI (En Etkin ve Verimli Kullanım Analizi, Pazar Araștırması ve Fizibilite Analizi) NG HOTELS & RESORTS (En Etkin ve Verimli Kullanım Analizi, Pazar Araștırması ve Fizibilite Analizi) MAVERA ENERJİ (Pazar Analizi - En Etkin ve Verimli Kullanım Analizi - Geliștirme Süreci Danıșmanlığı) ÖZGÜN İNȘAAT TAAHHÜT SAN. VE TİC. (Pazar Araștırması - Fizibilite Analizi) PEKDEMİR İNȘAAT (Villam Projesi - Konsept Geliștirme Danıșmanlığı) SAFİ GAYRİMENKUL VE YATIRIMLARI SAN. TİC. (Gayrimenkul Geliștirme Danıșmanlığı - Değerleme Hizmeti) SAYDAM TEKSTİL (Pazar Araștırması - En Etkin ve Verimli Kullanım Analizi) SEHA YAPI (Pazar Araștırması - Fizibilite Analizi) SER GRUP (Pazar Araștırması - Fizibilite Analizi) SELİN YAPI (Fiyatlandırma ve Șerefiyelendirme) SONER TEMEL MÜH. İNȘ. TİC. (Pazar Araștırması - Fizibilite Analizi) SOYAK YAPI (Maslak Projesi Fiyatlandırma ve Șerefiyelendirme Çalıșması) SUR YAPI ENDÜSTRİ SANAYİ VE TİCARET (Adapark Projesi, Gayrimenkul Geliștirme Danıșmanlığı) (Genel Danıșmanlık) SOYAK YAPI (Maslak Projesi Fiyatlandırma ve Șerefiyelendirme Çalıșması) ȘÖLEN ÇİKOLATA GIDA SAN. VE TİC. (Değerleme Hizmeti - En Etkin ve Verimli Kullanım Analizi) TASARRUF MEVDUATI SİGORTA FONU (Değerleme Hizmetleri) TAMFA İNȘAAT (Pazar Araștırması & Fizibilite)

35 TESCO KİPA (Değerleme Çalıșmaları) TEPE İNȘAAT (Narcity Projesi - Pazar Analizi ve Fiyatlandırma Danıșmanlığı) TMC İNȘAAT (Otağtepe Konut Projesi - Gayrimenkul Geliștirme Danıșmanlığı) TORUNLAR GYO (Portföy Değerleme Çalıșması) TOYOTA TÜRKİYE (Değerleme Hizmeti) TÜRK EKONOMİ BANKASI (Değerleme Hizmetleri) TSKB (TÜRKİYE SINAİ KALKINMA BANKASI) (Değerleme Hizmetleri - Partner Olarak) TULİP GAYRİMENKUL GELİȘTİRME YATIRIM İNȘAAT SAN. VE TİC.(Fizibilite Analizleri) TÜRKİYE İȘ BANKASI (Değerleme Hizmetleri) UZUNLAR İNȘAAT (Kentsel Dönüșüm Çalıșması) YAPI KREDİ KORAY GYO (Konut Kategorisinde Pazar Araștırmaları) YEȘİLYURT İTH. İHR. İNȘ. TURİZM SAN. VE TİC. (En Etkin ve Verimli Kullanım Analizi, Pazar Araștırması ve Fizibilite Analizi) YILDIRIM HOLDİNG A.Ș. (Konsept Geliștirme Danıșmanlığı) YILMAZ PETROL (Proje Geliștirme Danıșmanlığı) YÜCESOY İNȘAAT (Pazar Araștırması ve Fizibilite)

36 Ana Ekibimiz

37 NEȘECAN ÇEKİCİ Yönetim Kurulu Bașkanı Sorumlu Değerleme Uzmanı Marmara Üniversitesi İİBF -İktisat Bölümü mezunudur. İstanbul Üniversitesi'nde Para/Banka Anabilim Dalında Yüksek Lisans eğitiminin ardından, İstanbul Üniversitesi İșletme Fakültesi İșletme İktisadi Enstitüsü İșletmecilik İhtisasını da yaparak akademik kariyerini tamamlamıștır. Türkiye'nin önde gelen holdinglerinde yedi yıl boyunca yöneticilik görevlerinde bulunduktan sonra 1995 yılında gayrimenkul sektörüne adım atan Neșecan ÇEKİCİ, Epos Gayrimenkul Danıșmanlık ve Değerleme A.Ș'nin kurucusu ve yönetici ortağıdır. Türkiye genelinde ve uluslararası platformda çeșitli kurulușlara Değerleme, Gayrimenkul Geliștirme ve Danıșmanlık alanlarında hizmet vermektedir. Halen mesleki amaçlı sivil toplum örgütlerinde aktif olarak görev yapan ÇEKİCİ, aynı zamanda birçok üniversitenin lisans ve yüksek lisans programlarında sektör öğretim görevlisi olarak ders vermektedir. Üyesi olduğu Kadın Girișimciler Derneği (KAGİDER) bünyesinde Türkiye'de kadın girișimciliğini geliștirmek, ekonomik ve sosyal yașamda kadının konumunu güçlendirmek amacıyla düzenlenen eğitimlerde görev almaktadır. ULI, AI gibi mesleki örgütlerde üyelikleri bulunmaktadır. Sektörle ilgili birçok araștırma, derleme ve makalesi olan ÇEKİCİ, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Değerleme Uzmanlığı Lisansı'na sahiptir döneminde Lisanslı Değerleme Șirketleri Birliği Derneği (LideBİR)' nde Yönetim Kurulu Bașkanlığı görevinde bulunmuștur. Halen GYODER Yönetim Kurulu Üyesi olan Neșecan ÇEKİCİ, mesleki ve akademik çalıșmaları, sektördeki etik, sofistike görüșleri ve çeșitli platformlardaki temsilleri dikkate alınarak, 2009 Ocak ayında Ekonomi ve İș Dünyası Dergisi Ekonometri'nin "Geleneksel Hizmet Ödülleri" nden olan "Yılın Gayrimenkul Danıșmanı" ödülüne layık görülmüștür.

38 HAMDİ ARIKAN Sorumlu Değerleme Uzmanı Eğitim Deneyim Lisans - İșletme Fakültesi, Anadolu Üniversitesi ( ) EPOS Gayrimenkul Danıșmanlık ve Değerleme A.Ș. Değerleme Uzmanı ( ) Artem Emlak Dek. Tur. ve Tic. Ltd. Ști Ltd. Kurucu ve Yönetici Ortak Yabancı Dil İngilizce Lisanslar Lisanslı Değerleme Uzmanı, Lisans No: tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu tarafından verilmistir. Kurslar - Seminerler İstanbul Emlak Komisyoncuları Meslek Odası Mesleki Yeterlilik Eğitimi (1999) İstanbul Emlak Komisyoncuları Meslek Odası Gayrimenkul Değer Tespiti (1999) İstanbul Esnaf Odaları Birliği Ișyeri Denetleme (2005) İstanbul Ticaret Odası Gayrimenkul Pazarlama ve Ekspertiz Semineri. (2005)

39 MEHMET COȘKUN TAȘÇI Yönetim Kurulu Bașkan Vekili Eğitim Deneyim Yabancı Dil Lisans - İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi - Dıș Ticaret ve Turizm ( ) EPOS Gayrimenkul Danıșmanlık ve Değerleme A.Ș. Yönetim Kurulu Bașkan Vekili ( ) Çanakkale Seramik Fabrikaları A.Ș. Almanca

40 DİLEK AYDIN Gayrimenkul Geliștirme Müdürü, Lisanslı Değerleme Uzmanı Eğitim Lisans - Șehir ve Bölge Planlama, İstanbul Teknik Üniversitesi, 1999 Yüksek Lisans - Gayrimenkul Geliștirme, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2005 Deneyim ( ) EPOS Gayrimenkul Danıșmanlık ve Değerleme A.Ș. Değerleme Uzmanı ( ) Eskidji Gayrimenkul Satıș Uzmanı ( ) Rumeli Holding Star Dijital İletișim A.Ș. İș Geliștirme ve Planlama Uzmanlığı ( ) Rumeli Holding Aktif Kablo TV Veri İstatistik Uzmanlığı Yabancı Dil İngilizce Lisanslar Lisanslı Değerleme Uzmanı, Lisans No: tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu tarafından verilmiștir. Kurslar ve Seminerler Gayrimenkul Geliștirme Projelerinin Değerlemesi Sertifika Programı (2003) Netcad (2001) Autocad (1998) İ.T.Ü. Vakfı - Bilgisayar İșletim Programları Kursu (1995) Çalısmalar Gayrimenkul Geliștirme Projelerinde Fizibilite Analizi (Yüksek Lisans Tezi) En Etkin ve Verimli Kullanım (Highest and Best Use) Analizleri

41 ÖNDER ÖZCAN Değerleme Müdürü Lisanslı Değerleme Uzmanı Eğitim Deneyim Yabancı Dil Doktora - İstanbul Gelișim Üniversitesi, Ekonomi - Finans Bölümü Yüksek Lisans - Yıldız Teknik Üniversitesi, Șehir ve Bölge Planlama Lisans - Yıldız Teknik Üniversitesi, Șehir ve Bölge Planlama Bölümü ( ) Epos Gayrimenkul Danıșmanlık ve Değerleme A.Ș. Değerleme Müdürü ( ) Bilgi Gayrimenkul Değerleme A.Ș. Gayrimenkul Değerleme Uzmanı ( ) Respa Gayrimenkul Değerleme A.Ș. Gayrimenkul Değerleme Uzmanı ( ) Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ș. Gayrimenkul Değerleme Uzmanı İngilizce

42 TANER DÜNER Değerleme Müdür Yardımcısı, Lisanslı Değerleme Uzmanı Eğitim Yüksek Lisans - Gayrimenkul Finansmanı ve Değerleme, Okan Üniversitesi Lisans - İșletme, Anadolu Üniversitesi Hacettepe Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Deneyim ( ) EPOS Gayrimenkul Danıșmanlık ve Değerleme A.Ș. Değerleme Personeli ( ) Eskidiji Beyoğlu Bölge Ortaklığı Emlak Danıșmanı ( Șubat) Panorama Park Hotel Resepsiyon Șefi Yabancı Dil İngilizce Kurslar - Seminerler Emlak Yönetimi, Satıș ve Pazarlamada Etkili İletișim Teknikleri M.E.B Bilgisayar İșletmenlik Sertifikası Emlakçılık Sertifikası

43 NAHİT ÖZTÜRKCAN Lisanslı Değerleme Uzmanı Eğitim Lisans - Mimarlık Fakültesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, 1969 Yüksek Lisans - Mimarlık Fakültesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, 1976 Deneyim ( ) EPOS Gayrimenkul Danıșmanlık ve Değerleme A.Ș. Değerleme Uzmanı ( ) Stewart International Gayrimenkul Bilgi Sistemleri A.Ș. Ortak ( ) Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Proje Geliștirme Danıșmanı ( ) Finans Gayrimenkul Geliștirme ve Yatırım A.Ș. Proje Geliștirme Danıșmanı ( ) Koray Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ș. Proje Geliștirme Danıșmanı ( ) Koray Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ș. Proje Geliștirme Müdürü ( ) Kemer Yapı ve Turizm A.Ș. Kemer Country Proje Geliștirme ( ) Enka Teknik A.Ș. Tasarım Koordinatörü ( ) Saraçoğlu Holding Orta Doğu Bölgesi İș Geliștirme Müdürü Yabancı Dil İngilizce, Arapça Üyelikler Uluslararası Emlak Federasyonu (FIABCI) Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Değerleme Uzmanları Derneği (DUD) Appraisal Institute Urban Land Institute (ULI) Kadın Girișimciler Derneği (KAGIDER) Lisanslar Lisanslı Değerleme Uzmanı, Lisans No: , Sermaye Piyasası Kurulu tarafından verilmistir. Çalıșmalar ve Projeler İstanbul Üniversitesi, Sosyal Bilimler Yüksek Okulu Gayrimenkul Geliștirme Dersi Okutmanı

44 KEMAL ÇETİN Gayrimenkul Geliștirme Uzmanı, Lisanslı Değerleme Uzmanı Eğitim Deneyim Yabancı Dil Çalıșmalar Lisans - Șehir ve Bölge Planlama, İstanbul Teknik Üniversitesi Yüksek Lisans - Mekansal Bilimler Fakültesi, Groningen Üniversitesi - Hollanda Șehir Planlama, İstanbul Teknik Üniversitesi Doktora - Șehir Planlama, İstanbul Teknik Üniversitesi ( ) ( ) EPOS Gayrimenkul Danıșmanlık ve Değerleme A.Ș. Gayrimenkul Geliștirme Uzmanı ( ) Himtek Mühendislik ve Müșavirlik Hizmetleri Kentsel Dönüșüm Proje Yöneticisi ( ) Tamir Koruma Amaçlı Kentsel Yenileme Șehir Plancısı Gayrimenkul Geliștirici ( ) İTÜ, Șehir Plancısı ve Ofis Șefi ( ) Özeller Planlama Ltd. Asistan Șehir Plancısı ( ) İTÜ Asistan Șehir Plancısı İngilizce Șehir Ekonomisi, Ekonomik Etki Değerlemesi Analizleri Optimum Lokasyon ve Yer Seçimi Ekonomik Etki Değerlendirmesi, Optimum Lokasyon, Yer Seçim ve Mekansal Pazarlama Üzerine Araștırmalar Șile Uygulama İmar Planı Plan Tadilatı Tarihi Yarımada Planları Plan İtirazlarının İncelenmesi ve Plan Tadilatları

45 NURBANU TÜRGEN Gayrimenkul Geliștirme Uzmanı Eğitim Deneyim Yabancı Dil Çalıșmalar Üyelikler Lisans - Geomatik Mühendisliği - İstanbul Teknik Üniversitesi Yüksek Lisans - Gayrimenkul Geliștirme - İstanbul Teknik Üniversitesi ( ) Epos Gayrimenkul Danıșmanlık ve Değerleme A.Ș. Gayrimenkul Geliștirme Uzmanı ( ) TURYAP - ÇEVTAȘ Ortak Girișimi Proje Koordinatörü ( ) Proje Yönetim A.Ș. Gayrimenkul Geliștirme Uzman Yardımcısı ( ) Arkitera Mimarlık Merkezi Yarı Zamanlı Editör İngilizce Gayrimenkul Geliștirme Süreçlerinde Bütünleșik Yatırım Yönetimi, Yüksek Lisans Tezi, Mayıs 2014 Gayrimenkul Geliștirme Projelerinde Proje Yönetimi, Yayınlanmıș Bildiri, Proje Yönetim Zirvesi, 1. Uluslararası Katılımlı Proje Yönetim Konferansı Kitabı, Eylül 2014 ULI Türkiye

46 Av. SEMDAL ÇINÇIN Hukuk Müșaviri Eğitim Deneyim Yabancı Dil Lisans - Hukuk Fakültesi, Marmara Üniversitesi ( ) EPOS Gayrimenkul Danıșmanlık ve Değerleme A.Ș. Hukuk Müșaviri (2003) Av. Sayın Aydın - Av. Semdal Çınçın Avukatlık Bürosu ( ) Av. Atilla Ulugeçit Avukatlık Bürosu İngilizce

47 ÇİĞDEM TAȘÇI Kalite Güvence Sistemi ve İç Kontrol Sorumlusu Eğitim Deneyim Lisans - Ekonomi, Boğaziçi Üniversitesi ( ) EPOS Gayrimenkul Danıșmanlık ve Değerleme A.Ș. Kalite Güvence Sistemi ve İç Kontrol Sorumlusu ( ) AXIS Otel ve Ofis Mobilyaları Genel Müdür Yardımcısı ( ) Sanko Menkul Değerler A.Ș. Genel Müdür Yardımcısı ( ) Egs Yatırım Menkul Değerler A.Ș. Genel Müdür Yardımcısı ( ) Onur A.Ș. Yönetici ve Eğitmen Genel Müdür ( ) Alternatifbank A.Ș. Yatırım Bankacılığı Bölüm Müdürü ( ) Garanti Bankası A.Ș. Özel Bankacılık Bölüm Müdürü ( ) Santral Holding A.Ș. Bütçe ve Kontrol, Finansal Muhasebe Yönetimi ( ) Finansbank A.Ș. Sermaye Piyasası Bölüm Müdürü ( ) Egebank A.Ș. Sermaye Piyasası Pazarlama Müdürü Yabancı Dil İngilizce - Almanca Kurslar ve Seminerler Microsoft Office - Eğitimciler Sertifikası Teknik Analiz Sertifikası

48 BEYZA BEYAZIT Pazar Araștırma Uzmanı Eğitim Deneyim Yabancı Dil Ön Lisans - Halkla İlișkiler, Anadolu Üniversitesi ( ) EPOS Gayrimenkul Danıșmanlık ve Değerleme A.Ș. Pazarlama Uzmanı ( ) Kutenerji Mad. San. ve Tic. Ltd. Ști. Muhasebe Elemanı ( ) Karçelik Muhasebe Elemanı ( ) EPOS Gayrimenkul Danıșmanlık ve Değerleme A.Ș. Veri Giris Elemanı ( ) Rumeli Holding - Aktif Kablo TV Müșteri Temsilcisi İngilizce

49 BURCU ALGÜL ALTINIȘIK Yönetici Asistanı Eğitim Deneyim Yabancı Dil Lisans - Kamu Yönetimi, Dumlupınar Üniversitesi ( ) EPOS Gayrimenkul Danıșmanlık ve Değerleme A.Ș. Değerleme Departmanı Asistanı ( ) Türksat Abone Merkezi Müșteri Temsilcisi ( ) Türk Ekonomi Bankası İnsan Kaynakları Stajeri İngilizce

50 İLETİȘİM Kore Șehitleri Yüzbașı Kaya Aldoğan Sokak, Engin İș Merkezi No: 20 K: Zincirlikuyu - İstanbul Tel. : (0212) Fax : (0212) Web : E-posta : info@epos.com.tr

AKTİF GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK AŞ

AKTİF GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK AŞ AKTİF GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK AŞ Altıntepe Mahallesi, Sırmakeş Sokak, No:13/10 Maltepe-İSTANBUL Tel : 0216 518 0280 Fax : 0216 518 5316 Web : www.aktifgd.com e-posta : info@aktifgd.com Aktif

Detaylı

Mehmet İSEL. Avrasya Ünüversitesi / Pelitli Yerleşkesi Adnan Kahveci Mah. Rize Cad. No: 226 Pelitli / TRABZON

Mehmet İSEL. Avrasya Ünüversitesi / Pelitli Yerleşkesi Adnan Kahveci Mah. Rize Cad. No: 226 Pelitli / TRABZON Mehmet İSEL KİŞİSEL BİLGİLER Doğum Yeri Babaeski / KIRKLARELİ Doğum Tarihi 26. 02. 1971 Medeni Durumu Askerlik Durumu Bekar Yapıldı İLETİŞİM BİLGİLERİ Adres - 1 Avrasya Ünüversitesi / Pelitli Yerleşkesi

Detaylı

2014 YILINA AĠT KALĠTE GÜVENCE SĠSTEMĠ GÖZDEN GEÇĠRME RAPORU

2014 YILINA AĠT KALĠTE GÜVENCE SĠSTEMĠ GÖZDEN GEÇĠRME RAPORU EPOS GAYRĠMENKUL DANIġMANLIK VE DEĞERLEME A.ġ. 2014 YILINA AĠT KALĠTE GÜVENCE SĠSTEMĠ GÖZDEN GEÇĠRME RAPORU 25 MART 2015 Bu rapor, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından 1 Kasım 2006 Tarih

Detaylı

Detaylı Analiz ile Mülkünüz Gerçek Değerinde

Detaylı Analiz ile Mülkünüz Gerçek Değerinde Detaylı Analiz ile Mülkünüz Gerçek Değerinde Mülk Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Mülk Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. olarak, profesyonel anlayış ve 81 ilde çalışan

Detaylı

19 MAYIS MAHALLESİ SÜMER SOK. SÜMKO SİTESİ G-4 BLOK D:6 KADIKÖY-İSTANBUL Tel: 0 216 478 34 75-0 216 478 34 78 Fax:0 216 478 34 77 E- Posta:

19 MAYIS MAHALLESİ SÜMER SOK. SÜMKO SİTESİ G-4 BLOK D:6 KADIKÖY-İSTANBUL Tel: 0 216 478 34 75-0 216 478 34 78 Fax:0 216 478 34 77 E- Posta: Tel: 0 216 478 34 75-0 216 478 34 78 Fax:0 216 478 34 77 E- Posta: info@lidergd.com Web: www.lidergd.com LİDER GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş. sermaye piyasası mevzuatı çerçevesinde gayrimenkul değerlemesi

Detaylı

İDEALİST GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. FAALİYET RAPORU 01 Ocak 2011 31 Aralık 2011

İDEALİST GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. FAALİYET RAPORU 01 Ocak 2011 31 Aralık 2011 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 01 Ocak 2011-31 Aralık 2011 Dönemi İÇİNDEKİLER: ŞİRKET TANITIMI 3 SERMAYE VE ORTAKLIK YAPISI 3 YÖNETİM KURULU 4 DENETİMDEN SORUMLU KOMİTE 6 DENETÇİ 6 ÜST YÖNETİM 6 VİZYONUMUZ,

Detaylı

Tecrübe Sürelerine İlişkin Lisans Görev Tablosu

Tecrübe Sürelerine İlişkin Lisans Görev Tablosu Tecrübe Sürelerine İlişkin Lisans Görev Tablosu Kurulunun tebliğlerinde sermaye piyasasında çeşitli unvan ve görevlerde çalışacak personel için çalışma koşulu olarak aranan tecrübe sürelerine ilişkin tablo

Detaylı

Gayrimenkulde Hedef 12!

Gayrimenkulde Hedef 12! Gayrimenkulde Hedef 12! HAKKIMIZDA HAKKIMIZDA Kurumsal Kurucu Ortaklar, Bankacılık Ve Finans Sektörü İş Tecrübelerini, Gayrimenkul Sektörü İş Tecrübeleri İle Biraraya Getirerek, İnovatif Bir Konsept İle

Detaylı

Doğru tercih, doğru değer

Doğru tercih, doğru değer Doğru tercih, doğru değer Bilge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş., yerli ve yabancı bankalar, gayrimenkul yatırım ortaklıkları, finansal kiralama, sigorta ve reasürans şirketleri, kamu kuruluşları,

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2016 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 80 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

SORUMLULUK VE KALĠTE BĠLĠNCĠYLE, STANDARTLARA BAĞLI, SÜREKLĠ GELĠġEN, DÜRÜST, KURUMSAL, BAĞIMSIZ, TARAFSIZ, ĠLKELĠ, GÜVENĠLĠR HĠZMET

SORUMLULUK VE KALĠTE BĠLĠNCĠYLE, STANDARTLARA BAĞLI, SÜREKLĠ GELĠġEN, DÜRÜST, KURUMSAL, BAĞIMSIZ, TARAFSIZ, ĠLKELĠ, GÜVENĠLĠR HĠZMET SORUMLULUK VE KALĠTE BĠLĠNCĠYLE, STANDARTLARA BAĞLI, SÜREKLĠ GELĠġEN, DÜRÜST, KURUMSAL, BAĞIMSIZ, TARAFSIZ, ĠLKELĠ, GÜVENĠLĠR HĠZMET EMA EKSPERLİK VE VARLIK DEĞERLEME A.Ş. 1985 yılında EMA Mühendislik

Detaylı

Ek-1. İktisat Doktora BANKACILIK VE FİNANS / BANKACILIK VE FİNANSMAN Lisans Doğrudan Başvurabilir.

Ek-1. İktisat Doktora BANKACILIK VE FİNANS / BANKACILIK VE FİNANSMAN Lisans Doğrudan Başvurabilir. Ek-1 İktisat Doktora BANKACILIK İktisat Doktora BANKACILIK VE SİGORTACILIK İktisat Doktora EKONOMETRİ İktisat Doktora EKONOMİ İktisat Doktora İKTİSAT İktisat Doktora EKONOMİ VE FİNANS İktisat Doktora BANKACILIK

Detaylı

EGELİ & CO. YATIRIM HOLDİNG A.Ş.

EGELİ & CO. YATIRIM HOLDİNG A.Ş. EGELİ & CO. YATIRIM HOLDİNG A.Ş. a) Şirketin ortaklık yapısını yansıtan toplam pay sayısı ve oy hakkı, şirketin sermayesinde imtiyazlı pay bulunuyorsa her bir imtiyazlı pay grubunu temsil eden pay sayısı

Detaylı

AÇI KURUMSAL GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş 2015 YILI KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU

AÇI KURUMSAL GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş 2015 YILI KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU AÇI KURUMSAL GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş 2015 YILI KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından 01.11.2006 tarih 26333 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan

Detaylı

Evrensel Taşınmaz Geliştirme ve Ticaret Ltd. Şti.

Evrensel Taşınmaz Geliştirme ve Ticaret Ltd. Şti. Evrensel Taşınmaz Geliştirme ve Ticaret Ltd. Şti. 2017 EVRENSEL LTD. Evrensel Ltd., müşterilerinin gayrimenkul yatırımlarında yenilikçi, yaratıcı ve güvenilir çözüm ortağıdır. 2009 yılında kurulmuş olan

Detaylı

TANITIM DOSYASI. bagatur.com. bagaturlaw

TANITIM DOSYASI. bagatur.com. bagaturlaw TANITIM DOSYASI bagatur.com bagaturlaw Deneyimli İşinizi anlayan, gereksinimlerinize uygun çözüm üreten Deneyimiyle risklerinizi yönetmenizi, önlemenizi sağlayan Kurumsal ve Güvenilir Dürüst, güvenilir,

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı İstanbul, 2012 Kutluşah, yönetim, finans ve süreç danışmanlığı alanlarında hizmet veren güvenilir bir iş ortağıdır Toplamda 85 yılı aşkın finansal kuruluşlar, girişimcilik ve yönetim

Detaylı

2013 YILINA AİT KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU

2013 YILINA AİT KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU ATLAS GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. 2013 YILINA AİT KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU MAYIS 2014 Bu rapor Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından 1 Kasım 2006 tarih ve

Detaylı

DORA GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş. 2015 YILINA AİT KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU

DORA GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş. 2015 YILINA AİT KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU Nisan 2016 DORA GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş. 2015 YILINA AİT KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU Bu rapor, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından 1 Kasım 2006 Tarih ve 26333 sayılı

Detaylı

KENT KURUMSAL GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. 2014 YILINA AİT KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU

KENT KURUMSAL GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. 2014 YILINA AİT KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU 2014 YILI KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ RAPORU KENT KURUMSAL GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. 2014 YILINA AİT KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU Bu rapor Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2012 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 70 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

Faaliyet Alanları I. İCRA İFLAS HUKUKU

Faaliyet Alanları I. İCRA İFLAS HUKUKU Av. Selçuk İLBAŞ ES Hukuk Bürosu, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu Av. Selçuk İLBAŞ tarafından kurulmuştur. Büromuz kurumsal nitelikteki müvekkillerine, kapsamlı bir şekilde hukuki yardım sunmaktadır.

Detaylı

GELECEĞE YATIRIM ORTAKLIĞI 2013 I. ÇEYREK YATIRIMCI SUNUMU

GELECEĞE YATIRIM ORTAKLIĞI 2013 I. ÇEYREK YATIRIMCI SUNUMU GELECEĞE YATIRIM ORTAKLIĞI 2013 I. ÇEYREK YATIRIMCI SUNUMU 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (Halk GYO) gayrimenkule, gayrimenkule dayalı haklara, gayrimenkul projelerine ve

Detaylı

Şirket Tanıtım Sunumu. FOG Kurumsal Hizmetler

Şirket Tanıtım Sunumu. FOG Kurumsal Hizmetler Şirket Tanıtım Sunumu İÇERİK 1. Hakkımızda 2. Vizyon, Misyon ve Değerlerimiz 3. Müşteri Değer Önerimiz 4. Hizmetlerimiz 5. Çalışan Deneyimi 6. Ekibimiz 1. Hakkımızda A.Ş. olarak, gelişimi önemseyen kurumlara,

Detaylı

PİRAMİT GAYRİMENKUL DEĞERLEME ve DANIŞMANLIK A.Ş YILI KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU

PİRAMİT GAYRİMENKUL DEĞERLEME ve DANIŞMANLIK A.Ş YILI KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU PİRAMİT GAYRİMENKUL DEĞERLEME ve DANIŞMANLIK A.Ş. 2016 YILI KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU 10.01.2017 Bu rapor, 01 kasım 2006 tarih 26333 tarihli T.C. Resmi Gazete de yayınlanmış Bankalara

Detaylı

AKADEMİK BAĞIMSIZ DENETİM DANIŞMANLIK VE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş. TANITIM BROŞÜRÜ

AKADEMİK BAĞIMSIZ DENETİM DANIŞMANLIK VE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş. TANITIM BROŞÜRÜ AKADEMİK BAĞIMSIZ DENETİM DANIŞMANLIK VE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş. TANITIM BROŞÜRÜ 2016 Şirketimizin Faaliyet Alanları Bağımsız Dış Denetim Yeminli Mali Müşavirlik İşletme Danışmanlığı 1 Bağımsız Dış

Detaylı

A ARTIBİR GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş. 2014 YILI KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU

A ARTIBİR GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş. 2014 YILI KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU 1 A ARTIBİR GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş. 2014 YILI KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu na, Bu rapor Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu tarafından 1

Detaylı

RESICON Kimdir? Ticaret Anonim Şirketi» kuruldu.

RESICON Kimdir? Ticaret Anonim Şirketi» kuruldu. RESICON Kimdir? Özellikle konut geliştirme, pazarlama ve satış konularında hizmet vermek üzere Aybars Kızılsencer tarafından, «Resicon Gayrimenkul Pazarlama Satış ve Yatırım Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi»

Detaylı

LİDER GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş.

LİDER GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş. LİDER GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş. 2012 YILINA AİT KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU Bu rapor Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından 1 Kasım 2006 tarih ve 26333 sayılı Resmi Gazetede

Detaylı

İDEALİST GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. FAALİYET RAPORU 01 Ocak 2010 31 Aralık 2010

İDEALİST GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. FAALİYET RAPORU 01 Ocak 2010 31 Aralık 2010 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 01 Ocak 2010 31 Aralık 2010 Dönemi İÇİNDEKİLER: ŞİRKET TANITIMI 2 SERMAYE VE ORTAKLIK YAPISI 2 YÖNETİM KURULU 3 DENETİMDEN SORUMLU KOMİTE 5 DENETÇİ 5 ÜST YÖNETİM 5 VİZYONUMUZ,

Detaylı

(Değişik:RG-10/7/2015-29412) Ek-1 Lisans Gerektiren Unvan ve Görevler

(Değişik:RG-10/7/2015-29412) Ek-1 Lisans Gerektiren Unvan ve Görevler (Değişik:RG-10/7/2015-29412) Ek-1 Lisans Gerektiren Unvan ve Görevler Unvan ve Görevler YATIRIM KURULUŞLARI Aracı Kurum (Aksi belirtilmedikçe, faaliyet izinleri çerçevesinde dar, kısmi ve geniş yetkili

Detaylı

www.mgadigitalrealty.com MGA / 009

www.mgadigitalrealty.com MGA / 009 www.mgadigitalrealty.com MGA / 009 Neden Gayrimenkul Sektörü? Büyüyen inşaat sektörü Yabancıların Türkiye ye olan ilgisi Kırsal yörelerden büyük kentlere olan göç Nüfus artışı ve ülke topraklarının genişliği

Detaylı

Kurumsal Eğitim Kataloğu

Kurumsal Eğitim Kataloğu Kurumsal Eğitim Kataloğu Business Management Institute, iş dünyası ile akademik dünya arasında bir bağlantı noktası olarak hareket eden ve böylece iş dünyasına yeni açılımlar ve değerler getirmeyi hedefleyen

Detaylı

FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN ANALİST RAPORU 5 Mayıs 2016

FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN ANALİST RAPORU 5 Mayıs 2016 Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Fiyat Tespit Raporu Hakkında Değerlendirme ve Analiz Raporu 1 Amaç Sermaye Piyasası Kurulu nun VII128.1 Pay Tebliği nin 29.maddesine istinaden A1 Capital Yatırım

Detaylı

ÖNSÖZ. Şubat 2018 EVA Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık

ÖNSÖZ. Şubat 2018 EVA Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık TANITIM DOSYASI ÖNSÖZ Bu çalışma gayrimenkul sektöründe uzun yıllardır araştırma tecrübesi olan EVA Gayrimenkul Değerleme firmasının bilimsel gerçeklerle desteklenmiş 2017 Türkiye Konut Piyasası Araştırma

Detaylı

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA 2012 YILI FAALİYET DÖNEMİ İLGİLİ EK AÇIKLAMALARIMIZ

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA 2012 YILI FAALİYET DÖNEMİ İLGİLİ EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA 2012 YILI FAALİYET DÖNEMİ İLGİLİ EK AÇIKLAMALARIMIZ Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri:IV, No: 56 Sayılı Kurumsal Yönetim İlkelerinin Belirlenmesine ve Uygulanmasına İlişkin

Detaylı

GENEL KURULUN ONAYINA SUNULACAK BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU ADAY LİSTESİ

GENEL KURULUN ONAYINA SUNULACAK BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU ADAY LİSTESİ GENEL KURULUN ONAYINA SUNULACAK BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU ADAY LİSTESİ Hasan SEZER Prof. Dr. Nuh BOYRAZ Av. Dr. Cahit SULUK HASAN SEZER (Bağımsız Üye Adayı) Özgeçmiş Lisans eğitimini A.İ.T.İ.A. (Gazi Üniversitesi

Detaylı

Ek-1. Lisans Gerektiren Unvan ve Görevler

Ek-1. Lisans Gerektiren Unvan ve Görevler UNVAN VE GÖREVLER YATIRIM KURULUŞLARI Aracı Kurum (Aksi belirtilmedikçe, faaliyet izinleri çerçevesinde dar, kısmi ve geniş yetkili aracı kurumlar için geçerlidir.) Genel Müdür (kısmi veya geniş yetkili

Detaylı

GYODER 2003 YILI ÇALIŞMA DÖNEMİ FAALİYET RAPORU

GYODER 2003 YILI ÇALIŞMA DÖNEMİ FAALİYET RAPORU GYODER 2003 YILI ÇALIŞMA DÖNEMİ FAALİYET RAPORU Yönetim Kurul Toplantıları Dernek faaliyetlerinin koordinasyonunun sağlanması amacıyla ayda bir GYODER merkezinde yönetim kurulu toplantıları yapılmıştır.

Detaylı

2015 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri

2015 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri 2015 Eğitim Takvimi BiYMED Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Danışmanlık, uzman kadrosu ile danışmanlık, eğitim ve yazılım hizmetleri sağlar. BiYMED Danışmanlık, müşterilerine hizmet almak istedikleri alanlarda

Detaylı

www.mgadigitalrealty.com MGA / 008

www.mgadigitalrealty.com MGA / 008 www.mgadigitalrealty.com MGA / 008 Neden Gayrimenkul Sektörü? Büyüyen inşaat sektörü Yabancıların Türkiye ye olan ilgisi Kırsal yörelerden büyük kentlere olan göç Nüfus artışı ve ülke topraklarının genişliği

Detaylı

BİLGİ VE TECRÜBENİN HARMONİSİ

BİLGİ VE TECRÜBENİN HARMONİSİ BİLGİ VE TECRÜBENİN HARMONİSİ Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık olarak, konusunda uzman tecrübeli ekibimiz, objektif çalışma politikamız ve sürekli gelişen dinamik yapımız ile size en kaliteli

Detaylı

BİLGİ VE TECRÜBENİN HARMONİSİ

BİLGİ VE TECRÜBENİN HARMONİSİ BİLGİ VE TECRÜBENİN HARMONİSİ Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık olarak, konusunda uzman tecrübeli ekibimiz, objektif çalışma politikamız ve sürekli gelişen dinamik yapımız ile size en kaliteli

Detaylı

DORA GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş. 2014 YILINA AİT KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU

DORA GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş. 2014 YILINA AİT KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU Ocak 2015 DORA GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş. 2014 YILINA AİT KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU Bu rapor, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından 1 Kasım 2006 Tarih ve 26333 sayılı Resmi

Detaylı

ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ DÖNEM SONU SINAV PROGRAMI AŞÇILIK PROGRAMI

ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ DÖNEM SONU SINAV PROGRAMI AŞÇILIK PROGRAMI AŞÇILIK PROGRAMI AŞÇ 113 MUTFAK EKİPMANLARI AŞÇ 202 PASTANE ÜRÜNLERİ 14.00 201 BİL 150 TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİSİ 18.00 101 AŞÇ 244 AROMATİK OTLAR, BAHARATLAR VE KARIŞIMLAR TÜR 126 TÜRK DİLİ II 19.00 104-105

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU 2015 / 2. ÇEYREK

YATIRIMCI SUNUMU 2015 / 2. ÇEYREK YATIRIMCI SUNUMU 2015 / 2. ÇEYREK KISACA HALK GYO 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. gayrimenkullere, gayrimenkul projelerine, gayrimenkullere dayalı haklara ve sermaye piyasası

Detaylı

ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ ARA SINAV PROGRAMI AŞÇILIK PROGRAMI TARİH I.SINIF SAAT DERSLİK II.

ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ ARA SINAV PROGRAMI AŞÇILIK PROGRAMI TARİH I.SINIF SAAT DERSLİK II. 2017 - ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ ARA SINAV PROGRAMI AŞÇILIK PROGRAMI 19 MART AŞÇ 110 GIDA TEKNOLOJİSİ 09.00 101 RHİ 107 İLETİŞİM 11.00 200 AŞÇ 222 YARATICI MUTFAK UYGULAMALARI II 14.00 202 19.00 206-207

Detaylı

GELECEĞE YATIRIM ORTAKLIĞI

GELECEĞE YATIRIM ORTAKLIĞI GELECEĞE YATIRIM ORTAKLIĞI 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (Halk GYO) gayrimenkule, gayrimenkule dayalı haklara, gayrimenkul projelerine ve sermaye piyasası araçlarına yatırım

Detaylı

HALK FAKTORİNG A.Ş. MEVCUT YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

HALK FAKTORİNG A.Ş. MEVCUT YÖNETİM KURULU ÜYELERİ HALK FAKTORİNG A.Ş. MEVCUT YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ERDAL ERDEM Halk Faktoring A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı 1971 yılında Çankırı`da doğdu. Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Detaylı

BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding

BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding Burcu Geriş 1999 da Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. London Business School ve Columbia Business School dan MBA derecesi

Detaylı

ARIKAN TAŞINMAZ DEĞERLEME A.Ş. SERMAYE:250.000.-TÜRKLİRASI

ARIKAN TAŞINMAZ DEĞERLEME A.Ş. SERMAYE:250.000.-TÜRKLİRASI ARIKAN TAŞINMAZ DEĞERLEME A.Ş. SERMAYE:250.000.-TÜRKLİRASI 29 / 06 / 2015 ARIKAN TAŞINMAZ DEĞERLEME A.Ş. 2014 YILI KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU Bu rapor Bankacılık Düzenleme ve Denetleme

Detaylı

VİA GYO ŞİRKET. 5 Mayıs 2016

VİA GYO ŞİRKET. 5 Mayıs 2016 VİA GYO 5 Mayıs 2016 ŞİRKET Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. nin ( Via GYO ), perakende odaklı entegre konsept gayrimenkul projeleri geliştiren, İstanbul merkezli bir gayrimenkul yatırım ortaklığı

Detaylı

İŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YATIRIMCI SUNUMU 31.12.2015

İŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YATIRIMCI SUNUMU 31.12.2015 İŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YATIRIMCI SUNUMU 31.12.2015 ISGYO İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 1999 yılında T. İş Bankası A.Ş. nin lider sermayedarlığı ile kurulmuştur. İş GYO; 1,3 milyar

Detaylı

Yönetim Kurulu Aday Listesi ve özgeçmişleri ile grup içi ve grup dışındaki görevleri;

Yönetim Kurulu Aday Listesi ve özgeçmişleri ile grup içi ve grup dışındaki görevleri; Aday Listesi ve özgeçmişleri ile grup içi ve grup dışındaki görevleri; NAHİT KİLER Nahit Kiler, ilk, orta ve lise öğrenimini Bitlis'te tamamladı. Ticaret hayatına 20 yıl önce perakendecilikle başlayan

Detaylı

LİSANS GEREKTİREN UNVAN VE GÖREVLER

LİSANS GEREKTİREN UNVAN VE GÖREVLER LİSANS GEREKTİREN UNVAN VE GÖREVLER Unvan ve Görevler YATIRIM KURULUŞLARI Aracı Kurum (Aksi belirtilmedikçe, faaliyet izinleri çerçevesinde dar, kısmi ve geniş yetkili aracı kurumlar için geçerlidir.)

Detaylı

GAYRİMENKUL DEĞERLEME UZMANLIĞI MESLEK EĞİTİM PROGRAMI. Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Filiz AKKAYA

GAYRİMENKUL DEĞERLEME UZMANLIĞI MESLEK EĞİTİM PROGRAMI. Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Filiz AKKAYA GAYRİMENKUL DEĞERLEME UZMANLIĞI MESLEK EĞİTİM PROGRAMI Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Filiz AKKAYA GAYRİMENKUL DEĞERLEME UZMANI MESLEK EĞİTİM PROGRAMI Eğitimin Amacı: Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı lisans

Detaylı

HİZMETLERİMİZ HAKKINDA

HİZMETLERİMİZ HAKKINDA HİZMETLERİMİZ HAKKINDA Avraska İş Geliştirme ve Yönetim Danışmanlığı Ltd.Şti. İstanbul, Temmuz 2015 Yeni rekabet sadece firmaların fabrikalarda ürettikleri ürünler arasında değil; fabrika çıktılarına ambalaj,

Detaylı

5105 Ekonomi ve Finans 4 5105 Ekonomi ve Finans 4 5106 Ekonomi-Yönetim Bilimleri Programları 4 3226 İşletme 4

5105 Ekonomi ve Finans 4 5105 Ekonomi ve Finans 4 5106 Ekonomi-Yönetim Bilimleri Programları 4 3226 İşletme 4 3101 Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği 4 3101 Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği 4 3101 Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği 4 1245 Mobilya ve Dekorasyon 2 9077 Ağırlama Hizmetleri 2 5368 Turizm ve Otel İşletmeciliği

Detaylı

SELCAN GÜLEÇ. Karşıyaka / İzmir Cep No: 0(506) E-Posta: LinkedIn: linkedin.com/in/sgulec/

SELCAN GÜLEÇ. Karşıyaka / İzmir Cep No: 0(506) E-Posta: LinkedIn: linkedin.com/in/sgulec/ SELCAN GÜLEÇ Karşıyaka / İzmir Cep No: 0(506) 585 92 51 E-Posta: selcan.gulec@gmail.com LinkedIn: linkedin.com/in/sgulec/ KİŞİSEL BİLGİLERİM Uyruğu : Türkiye Cumhuriyeti Doğum Yeri : İzmir Doğum Tarihi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1974 1978 : Lisans Derecesi İstanbul Üniversitesi, İşletme Fakültesi Üretim Yönetimi Bölümü

ÖZGEÇMİŞ. 1974 1978 : Lisans Derecesi İstanbul Üniversitesi, İşletme Fakültesi Üretim Yönetimi Bölümü ÖZGEÇMİŞ KİŞİSEL BİLGİLER SOYADI VE ADI : YILDIR SEMİH DOĞUM TARİHİ VE YERİ : 14 Mart 1957 Ankara Türkiye ADRESİ : Kardelen Mah. 3.Cad. Gardenya Evleri No: 42-1 Zekeriyaköy - İstanbul TELEFON (EV) : 0212

Detaylı

LİDER GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş YILINA AİT KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU. İstanbul,

LİDER GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş YILINA AİT KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU. İstanbul, LİDER GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş. 2015 YILINA AİT KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU İstanbul, 11.02.2016 Bu rapor Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından 1 Kasım 2006 tarih ve 26333

Detaylı

Yeni Sermaye Piyasası Kanunu ve İkincil Düzenlemeler

Yeni Sermaye Piyasası Kanunu ve İkincil Düzenlemeler www.ttkrehberi.com Yeni Sermaye Piyasası Kanunu ve İkincil Düzenlemeler GSG Hukuk un katkılarıyla Business School Sermaye Piyasası Eğitimleri Yeni Sermaye Piyasası Kanunu ve İkincil Düzenlemeler Yeni Sermaye

Detaylı

RM RİTİM GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş 2013-2014 YILI KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU

RM RİTİM GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş 2013-2014 YILI KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU RM RİTİM GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş 2013-2014 YILI KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu na Konu rapor Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından

Detaylı

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU FİRMA TANITIMI HAKKIMIZDA Düzey İnşaat, mimari tasarım ve projelendirme, genel müteahhitlik, proje ve tesis yönetimi, üst yapı, çevre düzenlemesi vb. alanlarda

Detaylı

Prof. Dr. Ömer LALİK Öğretim Üyesi (emekli), Yeminli Mali Müşavir lalikomer@gmail.com 0533 366 82 45

Prof. Dr. Ömer LALİK Öğretim Üyesi (emekli), Yeminli Mali Müşavir lalikomer@gmail.com 0533 366 82 45 Prof. Dr. Ömer LALİK Öğretim Üyesi (emekli), Yeminli Mali Müşavir lalikomer@gmail.com 0533 366 82 45 Özgeçmiş Akademik ve Mesleki Kariyer Ana Bilim Dalı Bilim Dalı : Muhasebe Finans : Muhasebe Profesörlük

Detaylı

GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU

GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU 1 GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU VİA GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ İSTANBUL İLİ, GAZİOSMANPAŞA İLÇESİ, KÜÇÜKKÖY MAHALLESİ 3 PAFTA, 17863 PARSEL VİAPORT VENEZIA PROJESİ -STOKTA KALAN (VİA GYO

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Önsöz... iii Şekiller Listesi... xvi Tablolar Listesi... xvii. Birinci Bölüm İŞLETMECİLİKTE TEMEL KAVRAMLAR. Yrd. Doç. Dr.

İÇİNDEKİLER. Önsöz... iii Şekiller Listesi... xvi Tablolar Listesi... xvii. Birinci Bölüm İŞLETMECİLİKTE TEMEL KAVRAMLAR. Yrd. Doç. Dr. İÇİNDEKİLER Önsöz... iii Şekiller Listesi... xvi Tablolar Listesi... xvii Birinci Bölüm İŞLETMECİLİKTE TEMEL KAVRAMLAR Yrd. Doç. Dr. Onur KÖPRÜLÜ Giriş... 1 1.1. Güdü, İhtiyaçlar ve Maslow un İhtiyaçlar

Detaylı

KURUMSAL MBA Decor MBA Yapı Dekorasyon Mobilya Turz. San. ve Tic. Ltd. Şti. MBA Decor MBA Decor Üretim

KURUMSAL MBA Decor MBA Yapı Dekorasyon Mobilya Turz. San. ve Tic. Ltd. Şti. MBA Decor MBA Decor Üretim KURUMSAL MBA Decor; 2005 yılı içerisinde Mustafa Güven ile temelleri atılarak Güven Dekorasyon ile faaliyet göstermeye başlamıştır. Ticari kariyeri öncesi Tepe HOME başta olmak üzere bir çok kurumsal firmada

Detaylı

ÖNSÖZ. Aralık 2017 EVA Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık.

ÖNSÖZ. Aralık 2017 EVA Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık. TANITIM DÖKÜMANI ÖNSÖZ Bu çalışma gayrimenkul sektöründe uzun yıllardır araştırma tecrübesi olan EVA Gayrimenkul Değerleme firmasının bilimsel gerçeklerle desteklenmiş 2017 Türkiye Konut Piyasası Araştırma

Detaylı

DANIŞMAN GÖZÜ ile OPTİMUM BÜYÜKLÜK ve KARLILIK YARATMAK

DANIŞMAN GÖZÜ ile OPTİMUM BÜYÜKLÜK ve KARLILIK YARATMAK DANIŞMAN GÖZÜ ile OPTİMUM BÜYÜKLÜK ve KARLILIK YARATMAK EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık AŞ İstanbul REstate İstanbul, 17 Haziran 2010 ww.evagyd.com Cansel YAZICI Lisanslı Değerleme Uzmanı, FRICS

Detaylı

1 / 5. Özlem Karatay. Sosyal Medya Uzmanı&Digital PR. İletişim Bilgileri

1 / 5. Özlem Karatay. Sosyal Medya Uzmanı&Digital PR. İletişim Bilgileri Özlem Karatay Sosyal Medya Uzmanı&Digital PR İletişim Bilgileri E-Posta : ozlemkrty@gmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Avr.) - Avcılar - Parseller Ev Telefonu : 90 (212) 428 19 94 Cep Telefonu

Detaylı

2015- Katalog

2015- Katalog 2015- Katalog www.bonzet.com.tr 01 02 İÇİNDEKİLER Hikayemiz Felsefemiz Tecrübemiz Hizmetlerimiz Yönetim Sertifikalar Referanslar İletişim 03 Hikayemiz Herşeyin başı eğitim. Bizim hikayemizin de Bonzet

Detaylı

Lima Teknik Yapı İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şti, inşaat sektöründe faaliyet gösteren inşaat

Lima Teknik Yapı İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şti, inşaat sektöründe faaliyet gösteren inşaat Lima Teknik Yapı İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şti, inşaat sektöründe faaliyet gösteren inşaat taahhüt firmasıdır. Genel müdürümüz Mehmet C.Seyhan, 1979 yılında Trabzon da dünyaya geldi. Yıldız Teknik Üniveristesi

Detaylı

GAYRİMENKUL YATIRIM & GELİŞTİRME SERTİFİKA PROGRAMI NİSAN-HAZİRAN 2013

GAYRİMENKUL YATIRIM & GELİŞTİRME SERTİFİKA PROGRAMI NİSAN-HAZİRAN 2013 İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ santralistanbul KAMPÜSÜ GAYRİMENKUL YATIRIM & GELİŞTİRME SERTİFİKA PROGRAMI NİSAN-HAZİRAN 2013 Türkiye de son 10 yılda en hızlı büyüme gösteren sektör şüphesiz gayrimenkul sektörü

Detaylı

İSTANBUL İLİ ATAŞEHİR İLÇESİ VARYAP MERIDIAN PROJESİ 1245 ADET BAĞIMSIZ BÖLÜM DEĞERLEME RAPORU

İSTANBUL İLİ ATAŞEHİR İLÇESİ VARYAP MERIDIAN PROJESİ 1245 ADET BAĞIMSIZ BÖLÜM DEĞERLEME RAPORU Altunizade Mah. Sırma Perde Sok. Sırma Apt. No:23/2 Üsküdar/ İST. Tel : (216) 474 03 44 Faks : (216) 474 03 46 bilgi@ygd.com.tr www.ygd.com.tr İSTANBUL İLİ ATAŞEHİR İLÇESİ VARYAP MERIDIAN PROJESİ 1245

Detaylı

BANKACILIK VE SİGORTACILIK PROGRAMI (BİRİNCİ ÖĞRETİM / İKİNCİ ÖĞRETİM) ÖĞRETİM PROGRAMI

BANKACILIK VE SİGORTACILIK PROGRAMI (BİRİNCİ ÖĞRETİM / İKİNCİ ÖĞRETİM) ÖĞRETİM PROGRAMI YENİPAZAR MESLEK YÜKSEKOKULU Adnan Menderes Üniversitesi I- PROGRAMLAR BANKACILIK VE SİGORTACILIK BANKACILIK VE SİGORTACILIK (İkinci Öğretim) EMLAK VE EMLAK YÖNETİMİ EMLAK VE EMLAK YÖNETİMİ (İkinci Öğretim)

Detaylı

2013 Yılı Kalite Güvence Sistemi Gözden Geçirme Raporu

2013 Yılı Kalite Güvence Sistemi Gözden Geçirme Raporu 2013 Yılı Kalite Güvence Sistemi Gözden Geçirme Raporu 31 Aralık 2013 İş bu rapor, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından 01 Kasım 2006 Tarih ve 26333 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Bankalara

Detaylı

AKTEK GARAGE DÖKÜMANI

AKTEK GARAGE DÖKÜMANI AKTEK GARAGE DÖKÜMANI Kurum İçi Girişimcilik ve İnovasyon İŞ GELİŞTİRME VE TEKNOLOJİ ENTEGRASYON BÖLÜMÜ 1 İÇERİK 1. Aktek Tarafından Belirlenmesi Gereken Adımlar... 4 1.1. Destek Verilecek Olan Sektörler

Detaylı

İŞLETME MÜFREDAT PROGRAMI 1.DÖNEM DERSLERİ DERS ADI KODU S/Z TEORİ UYG. LAB. KREDİ AKTS 2.DÖNEM DERSLERİ DERS ADI KODU S/Z TEORİ UYG. LAB.

İŞLETME MÜFREDAT PROGRAMI 1.DÖNEM DERSLERİ DERS ADI KODU S/Z TEORİ UYG. LAB. KREDİ AKTS 2.DÖNEM DERSLERİ DERS ADI KODU S/Z TEORİ UYG. LAB. İŞLETME MÜFREDAT PROGRAMI 1.DÖNEM DERSLERİ İŞLETME BİLİMİNE GİRİŞ İŞL1101 ZORUNLU 4 0 0 4 6 HUKUKUN TEMEL KAVRAMLARI İŞL1103 ZORUNLU 3 0 0 3 5 İŞ ETİĞİ VE SOSYAL SORUMLULUK İŞL1105 ZORUNLU 2 0 0 2 5 İKTİSADA

Detaylı

2014 3. Çeyrek YATIRIMCI SUNUMU

2014 3. Çeyrek YATIRIMCI SUNUMU 2014 3. Çeyrek YATIRIMCI SUNUMU KISACA HALK GYO 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. gayrimenkullere, gayrimenkule dayalı haklara, gayrimenkul projelerine ve sermaye piyasası araçlarına

Detaylı

ŞİRKET VE ŞİRKETİN İLİŞKİLİ TARAFLARI İLE İLİŞKİSİNİN NİTELİĞİ VE ÖNEMLİLİK DÜZEYİ

ŞİRKET VE ŞİRKETİN İLİŞKİLİ TARAFLARI İLE İLİŞKİSİNİN NİTELİĞİ VE ÖNEMLİLİK DÜZEYİ : ERGÜN KAĞITÇIBAŞI : BURSA DOĞUM TARİHİ : 01 / 01 / 1934 ÖĞRENİM DURUMU : İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HUKUK Bursa Çimento Fabrikası A.Ş. de Yönetim Kurulu Başkanı, Çemtaş Çelik Makina A.Ş. de Yönetim Kurulu

Detaylı

KARİYER GELİŞTİRME MERKEZİ NİN STAJ İÇİN ANLAŞMA YAPTIĞI KURUM VE KURULUŞLAR İLE STAJ KONTENJANLARI TOPLAM

KARİYER GELİŞTİRME MERKEZİ NİN STAJ İÇİN ANLAŞMA YAPTIĞI KURUM VE KURULUŞLAR İLE STAJ KONTENJANLARI TOPLAM NİN STAJ İÇİN ANLAŞMA YAPTIĞI KURUM VE KURULUŞLAR İLE STAJ KONTENJANLARI ALBARAKA TÜRK 2 İngilizce İktisat Öğrencisi 1 Uluslararası Öğrencisi 2 İşletme Öğrencisi 1 Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkiler

Detaylı

ÖZGÜN FİKİRLERİNİZİ PROJELENDİRELİM

ÖZGÜN FİKİRLERİNİZİ PROJELENDİRELİM Şirket Tanıtımı Progino PROGİNO 2005 yılından itibaren Eskişehir de mühendislik ve danışmanlık hizmetleri vermektedir. Faaliyetlerine 2008 yılından beri Eskişehir Teknoloji Geliştirme Bölgesinde sürdürmektedir.

Detaylı

OKÜ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ DERS MÜFREDATI I. SINIF I. YARIYIL

OKÜ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ DERS MÜFREDATI I. SINIF I. YARIYIL OKÜ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ DERS MÜFREDATI I. SINIF I. YARIYIL ISL 101 İKTİSADA GİRİŞ 1 2 0 2 4 ISL 103 İŞLETME BİLİMİNE GİRİŞ 1 3 0 3 4 ISL 105 GENEL MUHASEBE 1 3 0 3 5 ISL

Detaylı

Murat Odacı. Eğitim Özgeçmişi. İş Tecrübeleri ve Mesleki Deneyimler. Eğitim ve Danışmanlık Tecrübeleri NOVO DANIŞMANLIK

Murat Odacı. Eğitim Özgeçmişi. İş Tecrübeleri ve Mesleki Deneyimler. Eğitim ve Danışmanlık Tecrübeleri NOVO DANIŞMANLIK Eğitim Özgeçmişi 2013 - Katip Çelebi Üniversitesi, İzmir / Doktora, İşletme (devam ediyor) 2012 - Gediz Üniversitesi, İzmir / Yüksek Lisans, İşletme (MBA) 2003 - Dokuz Eylül Üniversitesi / Lisans, İİBF

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU 2016 / 1. Çeyrek

YATIRIMCI SUNUMU 2016 / 1. Çeyrek YATIRIMCI SUNUMU 2016 / 1. Çeyrek KISACA HALK GYO 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. gayrimenkullere, gayrimenkul projelerine, gayrimenkullere dayalı haklara ve sermaye piyasası

Detaylı

ADRES GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. 2013-2014 YILI KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZEDEN GEÇİRME RAPORU

ADRES GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. 2013-2014 YILI KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZEDEN GEÇİRME RAPORU 12.01.2015 ADRES GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. 2013-2014 YILI KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZEDEN GEÇİRME RAPORU Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu na Konu rapor Bankacılık Düzenleme ve Denetleme

Detaylı

Müminhan BİLGİN TRABZON MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

Müminhan BİLGİN TRABZON MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI KİŞİSEL BİLGİLER Doğum yeri/tarihi : Trabzon, 1964 Askerlik Hizmeti : Tamamlandı, 1985 Medeni Durumu : Evli, 3 çocuk babası PROFESYONEL DENEYİM DEVLET/ ÖZEL SEKTÖR HİZMET TECRÜBELERİ NETAŞ 4G ve Kamu Acil

Detaylı

TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş YÖNETİM KURULU ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU. Raporun Dönemi:

TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş YÖNETİM KURULU ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU. Raporun Dönemi: TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş 13.06.2013 Tarihli Resmi Gazetede yayımlanan II.14.1 Sayılı Finansal Raporlamalara İlişkin Esaslar Tebliği İle 03.01.2014 Tarihli ve 28871 Sayılı Resmi

Detaylı

GELECEĞE YATIRIM ORTAKLIĞI 2013 III.ÇEYREK

GELECEĞE YATIRIM ORTAKLIĞI 2013 III.ÇEYREK GELECEĞE YATIRIM ORTAKLIĞI 2013 III.ÇEYREK YATIRIMCI SUNUMU KISACA HALK GYO 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. gayrimenkullere, gayrimenkullere dayalı haklara, gayrimenkul projelerine

Detaylı

Xsights Hakkında 2

Xsights Hakkında 2 Xsights Hakkında 2 Neden Xsights? 5 7 Türkiye nin İlk Araştırmaya Özel Tüketici Paneli Xsights Araştırma ve Danışmanlık, Millenials olarak adlandırılan 1976-1990 doğumlu tüketicilerin ve bir sonraki

Detaylı

Yatırımınız, değerimizdir.

Yatırımınız, değerimizdir. Yatırımınız, değerimizdir. TSKB Gayrimenkul Değerleme: Köklü birikim ve uzmanlığın temsilcisi TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş., Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB) nın bir iştiraki olarak Kasım 2002 tarihinde

Detaylı

Ön Lisans Mezuniyet Alanı Tercih Yapılabilecek Lisans Programları Eğitim Dili

Ön Lisans Mezuniyet Alanı Tercih Yapılabilecek Lisans Programları Eğitim Dili Ön Lisans Mezuniyet Alanı Tercih Yapılabilecek Lisans Programları Eğitim Dili Banka ve Sigorta Yönetimi Bankacılık Borsa ve Finans Dış Ticaret Dış Ticaret ve Avrupa Birliği e-ticaret Emlak ve Emlak Yönetimi

Detaylı

Kurumlar Türkiye Sermaye Piyasasını Anlatıyor

Kurumlar Türkiye Sermaye Piyasasını Anlatıyor Kurumlar Türkiye Sermaye Piyasasını Anlatıyor 01 Mart 2011 KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ LOGO KARAMAN Sunum Planı Kısaca Birliğimiz Türkiye Sermaye Piyasasının İnsan Kaynağı Lisanslama Sınavları Birliğimiz

Detaylı

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK nın Seri:IV, No:41 sayılı Sermaye Piyasası Kanununa Tabi Anonim Ortakların Uyacakları Esaslar Tebliği, Seri:IV, No:56 sayılı Kurumsal Yönetim İlkelerinin

Detaylı

FOREKS GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. 2012 YILINA AİT KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU

FOREKS GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. 2012 YILINA AİT KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU Mayıs 2013 FOREKS GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. 2012 YILINA AİT KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU Bu rapor; Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından 1 Kasım 2006 Tarih

Detaylı

DORA GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş. 2013 YILINA AİT KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU

DORA GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş. 2013 YILINA AİT KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU Ocak 2014 DORA GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş. 2013 YILINA AİT KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU Bu rapor, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından 1 Kasım 2006 Tarih ve 26333 sayılı Resmi

Detaylı

GELECEĞİN GÜVENLİ YAPILARI; PRESTİJ VE KALİTENİN MİMARI TERAZİ YAPI A.Ş İLE YÜKSELİYOR.

GELECEĞİN GÜVENLİ YAPILARI; PRESTİJ VE KALİTENİN MİMARI TERAZİ YAPI A.Ş İLE YÜKSELİYOR. GELECEĞİN GÜVENLİ YAPILARI; PRESTİJ VE KALİTENİN MİMARI TERAZİ YAPI A.Ş İLE YÜKSELİYOR. HAKKIMIZDA TERAZİ YAPI; geçmişinden aldığı deneyim ve elde ettiği bilgi birikimlerini inşaat sektörüne hizmet etmek

Detaylı

ANKARA KALKINMA AJANSI. www.ankaraka.org.tr

ANKARA KALKINMA AJANSI. www.ankaraka.org.tr ANKARA KALKINMA AJANSI www.ankaraka.org.tr TÜRKİYE'NİN En Genç Kalkınma Ajansı Ankara Kalkınma Ajansı bölge içi gelişmişlik farklarını azaltmak, bölgenin rekabet gücünü artırmak ve gelişimini hızlandırmak

Detaylı