A DAN Z YE SANAT AKS DE!

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "A DAN Z YE SANAT AKS DE!"

Transkript

1 EYLÜL-EKİM-KASIM-ARALIK 2017

2 A DAN Z YE SANAT AKS DE!

3 TİYATRO SERGİ SÖYLEŞİ SİNEMA DİNLETİ DANS

4

5

6 SOHBETİN EN KEYİFLİSİ AKS DE! AKS Rİ ETLE AKS Rİ ETLE SOHB SOHB 11 Ekim Çarşamba, Ekim Çarşamba, ÜMMİYE KOÇAK UFUK KOÇAK AKS Rİ ETLE SOHB 22 Kasım Çarşamba, AYŞE KURUCU (Gezgin Teyze) AKS Sohbetleri nde katılım sınırlıdır. Rezervasyon: ( saatleri arasında)

7 EN SEVİLEN TİYATRO OYUNLARI VE BİZ BİZE MÜZİK HER HAFTA AKS DE! D İ N L E T İ 9 Eylül Cumartesi T İ Y A T R O 26 Eylül Salı T İ Y A T R O 30 Eylül Cumartesi Biletler Biletix te. Akasya, Acıbadem - Üsküdar, Kültür, Sanat ve Sinema Katı, 3. Kat. akasyakultursanat.com info@akasyakultursanat.com

8 AKS DE AKS DE MÜZİKLİ MÜZİKLİ PAYLAŞIMLAR PAYLAŞIMLAR CENGİZ TURAL DRUM SET WORKSHOP What Da Funk, O Ses Türkiye, Duygu Soylu gibi isimlerle güncel olarak çalışan Cengiz Tural, Tama Davulları nın ve Amedia Zilleri nin endorser ıdır. Kendi teklisi Nootrophic i yakın zamanda çıkartmıştır. 11 EYLÜL PAZARTESİ GERÇEK DORMAN İLE DOĞANIN RİTİM SAATİ SÖYLEŞİ VE PERFORMANS Synthmaster Ürün Yöneticisi / Ses Tasarımcısı / Müzisyen Berklee College of Music'te dünyaca ünlü davulculardan eğitim alan Dorman, sizi ses ve ritmin benzersiz yolculuğuna çıkaracak; iç ritminizi keşfetmenizi sağlayacak. 13 EYLÜL ÇARŞAMBA KORD VOKAL DİNLETİSİ VE SÖYLEŞİ SAĞLIK VE MÜZİK SERİ 1 30 EYLÜL CUMARTESİ katkılarıyla. Kontenjanımız sınırlıdır. Rezervasyon: ( saatleri arasında) 2010 yılında kurulan Kord Vokal, müzik aşığı 5 doktordan oluşmaktadır. Türkçe pop-rock cover lar yapan grup, vokalde Dr. Murat Aksoy, bas gitarda Dr. Yusuf Bayrak, elektro gitarda Dr. İsmail Koçak, klavye ve geri vokalde Dr. Mert Şentürk ve davul ve geri vokalde Dr. Bülent Yardımcı dan oluşmaktadır.

9 9 Eylül Cumartesi, HALİL SEZAİ 1979 yılında Eskişehir de doğan Halil Sezai ilk, orta ve lise eğitimini Eskişehir de tamamladı yılında Ankara Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü nde lisans, 2015 te de Bahçeşehir Üniversitesi İleri Oyunculuk Bölümü nde yüksek lisans eğitimini tamamladı. Sezai, müzik kariyerindeki ilk solo çalışmasını Seni Beklerken albümüyle 2011 de yaptı. İkinci albümü Ey Aşk 2013 yılında, üçüncü albümü Ervahı Ezelden de 2015 yılında dinleyiciyle buluştu. Halil Sezai nin kariyerinde Kral TV Müzik Ödülleri En İyi Çıkış Yapan Sanatçı, Altın Kelebek Ödülleri En İyi Şarkı Yazarı ve En İyi Çıkış Yapan Sanatçı, İstanbul Teknik Üniversitesi En İyi Erkek Şarkıcı ödülleri bulunmaktadır. Sezai aynı zamanda İncir Reçeli 1, İncir Reçeli 2 ve Benim Adım Feridun adlı sinema filmlerinde oynamıştır. Yorumcu, besteci ve oyuncu kimliğiyle adından sıkça söz ettiren Sezai, Türkiye ve yurt dışında verdiği konserlerle müzikseverlerle buluşmaya devam ediyor.

10 26 Eylül Salı, MAHŞER-İ CÜMBÜŞ Kurulduğu günden bu yana, Ankara ve İstanbul başta olmak üzere birçok ilde oyunlar sergileyen Mahşer-i Cümbüş, Türkiye de modern doğaçlama tiyatrosunun öncüsü olmuştur. Doğaçlama tiyatronun gösteri biçimlerinden biri olan Tiyatro Sporu nu Türkiye de ilk defa seyirci ile buluşturan ekip, bugüne kadar 2000'in üzerinde Tiyatro Sporu, 300 ün üzerinde Beyin Fırtınası gösterisi yaptı. Mahşer-i Cümbüş aynı zamanda bir başka ilke daha imza atarak 2007 yılında Türkiye nin ilk doğaçlama şov programı Anında Görüntü Show u ekranlara taşımıştır. TİYATRO SPORU: 1977 de Alberta, Calgary de Keith Johnstone tarafından geliştirilen Tiyatro Sporu, oyuncuların iki takıma ayrılıp her iki takımın da seyircilerden alınan çıkış noktalarıyla çeşitli shortform adı verilen kısa turlar oynayarak birbirleri ile müsabaka etmesi mantığına dayanır. Her turun sonunda takımlara seyirciler tarafından puanlar verilir ve gösterinin sonunda bu puanlar toplanır. Ortaya bir galip ve bir mağlup çıkar ya da her iki takımın da puanları eşitse gösteri beraberlikle sonuçlanır.

11 30 Eylül Cumartesi, SEVİMLİ DİNOZOR Bir gün eve geldiğinizde saklambaç oynayan kocaman bir dinozor yavrusuyla karşılaşsanız ne yapardınız? Üstelik bu dinozor sevimli mi sevimli ve çocuğunuzun en iyi dostu. Bu arada bu sevimli dinozoru ele geçirmek isteyen kötü bir bilim adamı da var. Eğlence ve heyecanın bir arada olduğu sıra dışı oyunu kaçırmayın. Yazan Yöneten: Oktay Şenol Oynayanlar: Erdi Öztürk, Evren Alganatay, Ertaç Yıldız, Abdullah Karanfil, Deniz Özçelik, Başak Kara İclal Atasoy, Metin Yıldırım Taylan Erler Yapımcı: Tiyatro Alkış-Okay Şenol Süre: 60 Dk Yapım: 2005 Oynanma Sayısı: 1950

12 EN SEVİLEN TİYATRO OYUNLARI VE BİZ BİZE MÜZİK HER HAFTA AKS DE! D İ N L E T İ 6 Ekim Cuma T İ Y A T R O 7 Ekim Cumartesi T İ Y A T R O 12 Ekim Perşembe D İ N L E T İ 13 Ekim Cuma T İ Y A T R O 28 Ekim Cumartesi Rezervasyon: ( saatleri arasında) Biletler Biletix te. Akasya, Acıbadem - Üsküdar, Kültür, Sanat ve Sinema Katı, 3. Kat. akasyakultursanat.com info@akasyakultursanat.com

13 AKS DE AKS DE MÜZİKLİ MÜZİKLİ PAYLAŞIMLAR PAYLAŞIMLAR DOĞAÇ TİTİZ İLE DRUM WORKSHOP 2008 yılında Amerika'da düzenlenen Modern Drummer Undiscovered Drummer Contests te 19 yaş ve üstü kategorisinde 1. olan Titiz, bir dönem Duman a da eşlik etmiştir. 17 EKİM SALI EREN BAŞBUĞ KONSER 1992 yılında Ankara'da doğan Başbuğ, 2004 yılında İtalya'da Ibla Grand Prize'da Doğal Yetenek Ödülü ve Seçkin Müzisyen ödülünü, 2007'de Viyana'da Vienna Young Pianists ustalık sınıfında Jüri Özel Ödülü nü kazandı. 4 KASIM CUMARTESİ katkılarıyla. Kontenjanımız sınırlıdır. Rezervasyon: ( saatleri arasında)

14 6 Ekim Cuma, PİLLİ BEBEK 1993 te Cem Kısmet (vokal, gitar) tarafından Ankara da kurulan Pilli Bebek, ilk albümü Uyandırmadan ı (2000) Turgut Berkes yönetiminde yıllarında kaydetti. İkinci albümü Olsun la (2007) yeni bir Türkiye müziği anlayışını benimseyen Pilli Bebek, şarkılarında Türkçe kullanımına özel bir hassasiyet göstermektedir. Tuhaf Temaslar Behzat Ç. Dizi ve Film Müzikleri adlı 2 CD lik Soundtrack albüm ise Ağustos 2012 itibari ile satışa sunuldu in ilk yarısında ise 3 karma albüme birbirinden özel şarkılarla katılan grubun, yeni albüm hazırlıkları devam etmektedir. Pilli Bebek, ilk kez Akasya Kültür Sanat'ta akustik dinletisi ile sizlerle...

15 7 Ekim Cumartesi, AYRILIK "Ayrılık", Behiç Ak'ın bir yıl önce ayrılmış bir çiftin bir yıl aradan sonra bir araya gelmesiyle giriştikleri evlilik ve ayrılık süreçlerinin ironik ve gülmeceyle yüklü bir sorgulaması. Prof Dr. Semih Çelenk in rejisiyle, Ayrılık ikili hayata ilişkin, budalalıklarımıza, sevimliliklerimize ilişkin eğlenceli ve sıcak bir güldürü. Sevinç Erbulak ve Fırat Tanış ın görkemli oyunculuğuyla bir komedi fırtınasına dönüşen bu oyunu sakın kaçırmayın.

16 11 Ekim Çarşamba, AKS SOHBETLERİ ÜMMİYE KOÇAK 1957 yılında Adana'da Çelemli Köyü'nde doğan Ümmiye Koçak, okumayı çok istemesine rağmen 10 kardeş oldukları için ilkokuldan sonra okula gönderilmedi. Ümmiye Koçak, ilkokulu bitirdikten sonra okuduğu kitaplarla kendisini geliştirdi. İlk okuduğu kitap Maksim Gorki'nin "Ana" adlı kitabı oldu. Evlendikten sonra Mersin, Arslanköy'e taşınan Koçak, köy kadınlarının yaşadıklarını tüm dünyaya göstermek için 2001 yılında "Arslanköy Kadınlar Tiyatro Topluluğu"nu kurdu. Topluluğun sahneye koyduğu ilk oyun Remzi Özçelik'in "Taş Bademleri" oldu. Grup, daha sonra kendi hikayelerinden oluşan bir oyun derleyerek "Kadının Feryadı" adlı oyunu sahneye taşıdı. Ümmiye Koçak kendisinin yazdığı, "Hasret Çiçekleri" adlı oyunuyla 2006 yılında Sabancı Uluslararası Adana Tiyatro Festivali'nde sahne aldı. Koçak, daha sonra tarlalarda çalışarak kazandığı paraları biriktirerek kadına karşı şiddet sorununu anlatan "Yün Bebek" uzun metraj sinema filmini yazdı ve yönetti. 49. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde galası yapılan filmi Ümmiye Koçak'a New York Avrasya Film Festivali'nde "Sinemada En İyi Avrasyalı Kadın Sanatçı" ödülünü kazandırdı yıllında Mersin Arslanköy'e gelin giden evli ve 3 çocuk annesi olan Ümmiye Koçak bugüne kadar 15 tiyatro oyunu yazdı. Koçak, Arslanköy Kadınlar Tiyatro Topluluğu ile yaklaşık 20 bin kez sahneye çıktı ve Koçak ın oyunlarını Türkiye'nin dört bir yanında 50 bine yakın kişi izledi. Kontenjanımız sınırlıdır. Rezervasyon: ( saatleri arasında)

17 12 Ekim Perşembe, LEYLA NIN EVİ Nedim Saban tarafından sahneye büyük bir başarıyla taşınan "Leyla'nın Evi" oyununda bir yalının el değiştirmesinden yola çıkarak kuşak çatışmaları anlatılıyor. Oyunda, Livaneli'nin eski İstanbul şarkıları ile Ayça Varlıer'in yorumladığı yeni hip hop tarzı müzikler hoş bir çelişki oluşturuyor.

18 13 Ekim Cuma, YÜKSEK SADAKAT Yaşama dair birçok konuyu daha önce kimsenin söylemediği gibi söyleyen, vurucu şarkı sözleri ve besteleri ile geniş bir hayran kitlesine sahip grup; müziğinde rock ın farklı dönem ve alt türlerine ait unsurları, Türk coğrafyasına mal olmuş müzikal motiflerle birleştiriyor ve bunu yaparken rock müziğin enerjisini kaybetmemeye özen gösteriyor. Sahne performansları ile dikkat çeken ve önemli hitlere imza atan grup sevenlerinin karşısına çıkıyor. Yüksek Sadakat bu eşsiz performansa sizleri de davet ediyor.

19 25 Ekim Çarşamba, AKS SOHBETLERİ UFUK KOÇAK Değişken Ağırlık Dünya Serbest Dalış Rekortmeni Ufuk Koçak, 1976 yılında Kars ta doğdu. 17 Ağustos 1999 depreminde enkaz altında 3 gün kaldıktan sonra ailesini, dostlarını, arkadaşlarını ve ayaklarını kaybetti. 22 yaşında protezleriyle yeniden ayağa kalkan Koçak, Toroslar dan Ala Dağlar a kadar birçok dağda kamp kurdu; kaya tırmanışları, şelale tırmanışları, su kayağı, yelken, dalış, tenis, basketbol, yüzme ve rüzgar sörfü gibi birçok alanda etkin olarak spor yaptı. Türkiye nin ilk Engelli Dalış Eğitmeni olan Koçak, Engelsiz Deniz projesinin koordinatörlüğünü yapmaktadır. Kontenjanımız sınırlıdır. Rezervasyon: ( saatleri arasında)

20 28 Ekim Cumartesi, KÜÇÜK PRENS VE ÇİÇEK Küçük Prens, gezegenler arası yolculuğuna tiyatro sahnesinde devam ediyor. Dünyada en çok okunan masal olan Saint-Exupery nin ölümsüz eseri, Tiyatro Yeniden tarafından Küçük Prens ve Çiçek adıyla çocuklar için sahneye uyarlandı. Oyunun Konusu: Küçük Prens, gezegeninde tek başına yaşamaktadır. Biri sönmüş ikisi hala lavlar püskürten üç tane yanardağı, ayrıca hiçbir gezegende bulunmayan eşsiz güzellikte bir çiçeği vardır. Çiçeğine küsen Küçük Prens gezegeninden ayrılıp farklı gezegenlere yolculuk yapar. Bu gezegenlerde birbirinden ilginç- eğlenceli kahramanlarla karşılaşır ama aklı hep gezegeninde ve çok sevdiği çiçeğindedir. Dünyada karşılaştığı Tilki, ona çiçeğinin biricik olduğunu, sevgiyi değerli kılan şeyin emek vermek olduğunu öğretir.

21 EN SEVİLEN TİYATRO OYUNLARI VE BİZ BİZE MÜZİK HER HAFTA AKS DE! D İ N L E T İ 3 Kasım Cuma D İ N L E T İ 11 Kasım Cumartesi MARSİS T İ Y A T R O 15 Kasım Çarşamba T İ Y A T R O 17 Kasım Cuma SUNAY AKIN İSTANBUL UN SIRLARI T İ Y A T R O 18 Kasım Cumartesi T İ Y A T R O 24 Kasım Cuma Rezervasyon: ( saatleri arasında) Biletler Biletix te. Akasya, Acıbadem - Üsküdar, Kültür, Sanat ve Sinema Katı, 3. Kat. akasyakultursanat.com info@akasyakultursanat.com

22 3 Kasım Cuma, MARSİS 2006 yılında Kadıköy'de Korhan Özyıldız ve Ceyhun Demir tarafından kurulan Marsis, 2009'da grubun da adını taşıyan ilk albümleri "Marsis"i yayınladı. 2012'de "Zamanı Geldi / Komoxtu Ora" ile dinleyici kitlesini daha da genişleten grup, 2016 yılında üçüncü albümleri "Kiana"da, Karadeniz'den vazgeçmeden başka coğrafyalara ve kültürlere de uzandı. Grup albümü, Albümün adına Kiana dedik. Kiana Lazca'da dünya demek. Suyumuza, dağımıza, yaylamıza sahip çıkanlara, özgürlük için direnenlere, atmacanın kanadına, kanadının gölgesine, gölgesinde uyuduğumuz ağaca, derede aşınan taşa, denizin dalgasına armağan ediyoruz Kiana'yı. Dünyamızın onlar sayesinde döndüğünü biliyoruz." sözleriyle anlatıyor. Son single çalışmaları "Sarhoş", 2017'de Kalan Müzik etiketi ile geçtiğimiz aylarda yayınlandı! Marsis, 3 Kasım Cuma günü Akustik performansları ile Akasya Kültür Sanat Sahnesi nde.

23 11 Kasım Cumartesi, GECE YOLCULARI Gece Yolcuları 2004 yılında başlayan müzikal serüvenleri boyunca, kendi hazırladıkları TV programlarıyla ve üniversiteler başta olmak üzere Türkiye nin hemen hemen her yerinde verdikleri konserlerle dinleyicileriyle buluştu, etkileyici konser performansları ve repertuarları ile de en çok konuşulan müzik gruplarından biri oldu. Sahne performansları ile dikkat çeken ve önemli hit lere imza atan grup, sevenlerinin karşısına çıkıyor. Gece Yolcuları bu eşsiz performansa sizleri de davet ediyor.

24 15 Kasım Çarşamba, Yeni Oyun SUNAY AKIN İSTANBUL UN SIRLARI Dikilitaş'a bakarak bir geminin boyunu ölçebilir miyiz? Divan Yolu'ndaki küre neyi simgeler? Tarihi yarımadadaki barış anıtını görebiliyor musunuz? Boğaz'ı su üstünde yürüyerek geçen kim? Haliç'teki dev timsahın sırrı neydi? İstanbul'un balina öyküleri kulağınıza geldi mi hiç? Ve daha nice sır perdesi Sunay Akın'ın anlatımıyla aralanıyor. Bambaşka bir İstanbul karşımıza çıkıyor.

25 17 24 Kasım Cuma, NEREYE HAMLET GİTTİ BÜTÜN ÇİÇEKLER? 22. Lions Türkan Kahramankaptan Ödülleri nde yılın en başarılı erkek oyuncusu ödülünü alan ve 4. Yeni Tiyatro Dergisi Emek ve Başarı Eve Ensler'in Ödülleri'nde Bosna ''yılın Savaşı nın oyunu'' ardından dahil 4 dalda yazdığı aday ve orijinal gösterilen adı Versus un "Necessary Hamlet Targets" yorumu, olan oyun, büyüklerin bilinmeyen dünyasında bir coğrafyada telef olan bilinmeyen bir gençlerin zamanda trajedisini bir mülteci anlatıyor. kampında geçiyor. Bir Olmak, psikolog ya kadın da katil mültecilerin olmak, ya da travmalarını olmamak, onarmaya ya da ne olmak? çalışırken bir yazar da bu hikayeleri dünyaya duyurmak istiyor. Günümüzün Kadınlar kendi yaygın hikayelerini trendi "izlemenin birer birer anlattıkça, izlenmesi"... bir Ama yandan bizzat savaşın kendi gözlerinizle! ve mülteci olmanın İstemedikleri korkusu ve beğenmedikleri ve çaresizliğine tanık bir dünyaya olurken diğer mahkum yandan olan da genç kadınların insanların kendi yürek aralarındaki paralayan ilişkilerin öyküleri... nasıl güçlendiğini HAMLET göreceğiz Yazan: OYUNUN William KÜNYESİ Shakespeare Oyunun Çeviren: Adı: Nereye Sabahattin Gitti Bütün Eyüboğlu Çiçekler? Yönetmen: Tuğrul Tülek Yöneten: Metin Balay Oyuncular: Şenay Gürler, Hale Akınlı, Goncagül Sunar Feri Baycu Güler, Gözde Kansu, Melisa Doğu Ece Yüksel

26 1824 Kasım Cumartesi, Cuma, SU HAMLET DAMLASI 22. Çocuklara Lions Türkan suyun Kahramankaptan ne kadar önemli Ödülleri nde olduğunu en yılın iyi en kim başarılı anlatır? erkek Suyun oyuncusu ne olduğunu, ödülünü ne alan kadar ve değerli 4. Yeni Tiyatro olduğunu Dergisi tabii Emek ki en ve iyi Başarı ağaçlar Ödülleri'nde anlatır. Ceviz, ''yılın Palamut, oyunu'' Çınar dahil ve 4 dalda Meşe. aday Birbirinden gösterilen güzel Versus un dört fidan... Hamlet Suyun yorumu, gelmesini büyüklerin beklerler, dünyasında ama suyun telef ne olduğunu olan bilmezler. Bu meraklarını gençlerin trajedisini biraz da olsa anlatıyor. oyun boyunca fidanları yalnız bırakmayan komik mi komik Muhabbet Kuşu giderir. Olmak, ya da katil olmak, ya da olmamak, ya da ne olmak? Fidanların oyun boyunca merak ettikleri su ancak seyircilerin Günümüzün en yaygın trendi yardımıyla "izlemenin gelecektir. izlenmesi"... Ama bizzat kendi Tavşan, gözlerinizle! Çiçek, Su İstemedikleri Damlası ve ve daha beğenmedikleri birçok tip, şarkılarıyla bir dünyaya ve mahkum danslarıyla olan genç çocuklara insanların unutulmaz yürek paralayan anlar yaşatacak. öyküleri... HAMLET Yazan: Yazan William Yöneten: Shakespeare Oktay Şenol Çeviren: Sabahattin Oynayanlar Eyüboğlu Erdi Öztürk, Evren Alganatay, Ertaç Yıldız, Abdullah Karanfil, Deniz Yöneten: Özçelik, Başak Metin Kara, Balay İclal Atasoy Yapımcı: Tiyatro Alkış - Okay Şenol Süre: 60 Dk Yapım: 2009 Oynanma Sayısı: 500

27 22 Kasım Çarşamba, AKS SOHBETLERİ AYŞE KURUCU (Gezgin Teyze) 60 yaşında bir genç kız Ayşe Kurucu. İzmir'de eşinin kıskançlıkları nedeniyle kapının önüne bile çıkamazken, eşinden ayrıldıktan sonra yollara düşen bir seyyah. İnsanı sadece insan olduğu için, kendi deyimiyle ''öteleştirmeden, değiştirmeden, yargılamadan'' seven biri. En büyük sermayesinin hayat olduğunu ve bu sermayeyi doğru kullanmanın yolunun; yeni insanlar tanımak, hiç görmediği yerler görmek, hiç yaşamadığı deneyimler yaşamak olduğunu söylüyor. Bu yolda 10 yıllık süreçte 25 farklı ülke ve binlerce anı biriktirmiş. Sadece yetim maaşı, sevgi ve biraz hayalle bize bir insanın bütün duvarları yıkıp neler yapabileceğini gösteren Ayşe teyzemiz, gün geçtikçe daha büyük kitlelere hayat enerjisi vermeye devam ediyor. Gittiği yerlerden en çok Singapur ve Dubai yi sevmiş. Bundan sonraki süreçte ise en çok İspanya, Çin ve Japonya'ya seyahat etmek istiyor. Kontenjanımız sınırlıdır. Rezervasyon: ( saatleri arasında)

28 24 Kasım Cuma, HAMLET 22. Lions Türkan Kahramankaptan Ödülleri nde Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu ödülünü alan ve 4. Yeni Tiyatro Dergisi Emek ve Başarı Ödülleri'nde ''Yılın Oyunu'' dahil 4 dalda aday gösterilen Versus un Hamlet yorumu, büyüklerin dünyasında telef olan gençlerin trajedisini anlatıyor. Olmak ya da katil olmak ya da olmamak ya da ne olmak? Günümüzün en yaygın trendi "izlemenin izlenmesi"... Ama bizzat kendi gözlerinizle! İstemedikleri ve beğenmedikleri bir dünyaya mahkum olan genç insanların yürek paralayan öyküleri... HAMLET Yazan: William Shakespeare Çeviren: Sabahattin Eyüboğlu Yöneten: Metin Balay

29 EN SEVİLEN TİYATRO OYUNLARI VE BİZ BİZE MÜZİK HER HAFTA AKS DE! T İ Y A T R O 2 Aralık Cumartesi D İ N L E T İ 8 Aralık Cuma T İ Y A T R O 15 Aralık Cuma ALİ POYRAZOĞLU TAMAMLA BENİ EY AŞK Biletler Biletix te. Akasya, Acıbadem - Üsküdar, Kültür, Sanat ve Sinema Katı, 3. Kat. akasyakultursanat.com info@akasyakultursanat.com

30 2 24 Aralık Kasım Cumartesi, Cuma, BEN HAMLET ÇÖP DEĞİLİM 22. Lions Türkan Kahramankaptan Bir kalem para kadar Ödülleri nde değerlidir. yılın en başarılı erkek Ben oyuncusu Çöp Değilim, ödülünü tiyatro alan aracılığıyla ve 4. Yeni çocuklara Tiyatro Dergisi geri dönüşüm Emek ve Başarı konusunda Ödülleri'nde düşünme ''yılın ve oyunu'' üretme dahil biçimlerini 4 dalda öğretmek aday gösterilen amacıyla yazılmıştır. Versus un Ayrıca Hamlet oyun, yorumu, temiz büyüklerin bir dünyaya dünyasında sahip olmak telef için olan temel sorunları öğretmek gençlerin ve trajedisini çocukluk yaşlarında anlatıyor. onlara olumlu alışkanlıklar kazandırmayı amaçlamaktadır. Olmak, ya da katil olmak, ya da olmamak, ya da ne olmak? Günümüzün en yaygın Yazan trendi Ve Yöneten: "izlemenin Oktay izlenmesi"... Şenol Ama bizzat kendi gözlerinizle! Yapım: İstemedikleri Tiyatro Alkış-Okay ve beğenmedikleri Şenol bir dünyaya mahkum olan genç insanların yürek paralayan öyküleri... HAMLET Yazan: William Shakespeare Çeviren: Sabahattin Eyüboğlu Yöneten: Metin Balay

31 8 Aralık Cuma, CEM ADRIAN Cem Adrian; 10 yıldır, sadece çok renkli sesi değil, çok renkli müziği ile yorumcu, besteci ve söz yazarı olarak müziğin çok farklı dallarında çok farklı eserlere imza atıyor. Başarılı müzisyen aynı zamanda, bölge ayırt etmeksizin Türkiye nin her şehrinde, en fazla konser veren canlı performans sanatçıları arasında ön sıralarda yer alıyor. Ben Bu Şarkıyı Sana Yazdım (2005), Aşk Bu Gece Şehri Terk Etti (2006), Essentials / Seçkiler (2008), Emir (2008), Kayıp Çocuk Masalları (2010), Siyah Bir Veda Öpücüğü (2012), Şeker Prens ve Tuz Kral (2013), Cam Havli (Umay Umay ile birlikte-2014), Sana Bunları Hiç Bilmediğin Bir Yerden Yazıyorum (2014) ve Yalnızlık Senden Daha Çok Seviyor Beni (2015) albümlerini piyasaya çıkaran Adrian ın, kayıtları 2014 te tamamlanan Seçkiler 2 albümü de Ocak ayının sonlarında dinleyicilerle buluştu. Sanatçı, şimdilerde ise yeni albümlerin ve bir kitabın hazırlığını sürdürüyor.

32 24 15 Aralık Kasım Cuma, Yeni Oyun ALİ POYRAZOĞLU TAMAMLA BENİ EY AŞK ALİ POYRAZOĞLU HAMLET TAMAMLA BENİ EY AŞK 22. Lions Türkan Kahramankaptan Ödülleri nde yılın en başarılı erkek oyuncusu ödülünü alan ve 4. Yeni Tiyatro Dergisi Emek ve Başarı "Dünyanın Ödülleri'nde en tehlikeli ''yılın oyunu'' konusu dahil aşk 4 olmalı... dalda aday Kendine gösterilen bile Versus un tanımlamaya Hamlet girişince, yorumu, ne büyüklerin kadar zor dünyasında bir işe soyunduğunu telef olan anlıyorsun. Zor ve gençlerin tehlikeli... trajedisini Dünyanın anlatıyor. en tehlikeli işi ne? Politika. Olmak, Aşk, politikadan ya katil da olmak, tehlikeli ya da bir olmamak, iş. Politikada ya da genellemeler olmak? yapabilirsin; aşkın herkese göre farklı bir tanımlaması olduğu için Günümüzün genellemeden yaygın kaçmak, trendi her "izlemenin birlikteliğe izlenmesi"... farklı bakmak Ama gerekir. bizzat kendi Kolay gözlerinizle! kolay ele avuca İstemedikleri gelen bir ve şey beğenmedikleri olmadığı için de bir ille dünyaya bir şeye benzetmek mahkum olan gerekirse genç cıvaya insanların benzetebiliriz. yürek paralayan Yerinde öyküleri... durmaz aşk, sürekli hareket halindedir. HAMLET Doğru dürüst bir birliktelik, sürekli kendini yeni baştan tanımlayabilmeli, her gün yeniden. Aşk Yazan: yenilemeli, William tazelemeli..." Shakespeare Çeviren: Sabahattin Eyüboğlu Usta oyuncu, yazar, yaşam koçu Ali Poyrazoğlu günlük olaylar ve Yöneten: Metin Balay kendi renkli yaşamından yola çıkarak yeni oyunu "Tamamla Bizi Ey Aşk" ile güldürmeye ve düşündürmeye devam ediyor.

33

34

35

36 akasyakultursanat.com 3. Kat: Kültür, Sanat ve Sinema Katı Akasya, Çeçen Sokak No: 25 Acıbadem, Üsküdar İstanbul /AkasyaKulturSanat /akasyakultursan /akasyakultursanat Akasya Kültür Sanat Biletler Biletix te. Radyo Partneri

İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN

İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN Bodrum un beyaz perdedeki gülen yüzü İdil Dizdar, fotoğrafçılık ve oyunculuk kariyerine bir de yönetmenlik ekledi. Bodrum un yakından tanıdığı oyuncu, yönetmen ve fotoğraf

Detaylı

ANTALYA ALTIN PORTAKAL'DA JÜRİ HEYECANI!

ANTALYA ALTIN PORTAKAL'DA JÜRİ HEYECANI! ANTALYA ALTIN PORTAKAL'DA JÜRİ HEYECANI! 51. ULUSLARARASI ANTALYA ALTIN PORTAKAL FİLM FESTİVALİ'NİN ULUSAL UZUN METRAJ FİLM YARIŞMASI'NIN JÜRİSİ BELLİ OLDU Bu yıl 51.si düzenlenecek olan Uluslararası Antalya

Detaylı

Karikatüristlere fırsat

Karikatüristlere fırsat Karikatüristlere fırsat Beşiktaş Belediyesi etkinliklerini sürdürmeye devam ediyor. Beşiktaş Belediyesi bu sefer karikatür sanatının öncülerinden bir tanesi olan 'Nehar Tüblek' adına bir karikatür yarışmasına

Detaylı

A DAN Z YE SANAT AKS DE!

A DAN Z YE SANAT AKS DE! HAZİRAN - TEMMUZ 2017 A DAN Z YE SANAT AKS DE! TİYATRO SERGİ SÖYLEŞİ SİNEMA DİNLETİ DANS EN SEVİLEN TİYATRO OYUNLARI VE BİZ BİZE MÜZİK HER HAFTA AKS DE! D İ N L E T İ 2 Haziran Cuma 20.30 T İ Y A T R

Detaylı

ANAVARZA BAL ÇOCUK TİYATROSU

ANAVARZA BAL ÇOCUK TİYATROSU ANAVARZA BAL ÇOCUK TİYATROSU BASIN DAVETİ ÖRNEĞİ 2 3 ANAVARZA BAL HAKKINDA 1979 yılında Süleyman Sezen'in kurduğu Sezen Gıda Ltd. Sti., 1995 yılında Anavarza Bal markasıyla bal sektörüne giriş yaptı. Adana'nın

Detaylı

*2012 Mart ayı sonunda çıkardıkları albümleri ile müzik piyasasına Zımba gibi giriş yapan grup ;

*2012 Mart ayı sonunda çıkardıkları albümleri ile müzik piyasasına Zımba gibi giriş yapan grup ; *2012 Mart ayı sonunda çıkardıkları albümleri ile müzik piyasasına Zımba gibi giriş yapan grup ; *D&R Müzik Marketlerde Türkçe Pop / Rock Single Kategorisi ; Çok satanlar Listesi : 1.hafta 3 Numara!, 2.hafta

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 03 Aralık, Pazartesi, 13:30 TÖREN Minik Sporcular Projesi Ödül Töreni ve Dünya Engelliler Günü Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 06 Aralık, Perşembe,

Detaylı

Bir Dil Bir İnsan!... 1 Çankaya Okullar Arası Tiyatro Şenliği... 2 II.Dönem Kurs Takvimimiz... 2 Ülkem Maket Yarışması... 2

Bir Dil Bir İnsan!... 1 Çankaya Okullar Arası Tiyatro Şenliği... 2 II.Dönem Kurs Takvimimiz... 2 Ülkem Maket Yarışması... 2 İçindekiler Bir Dil Bir İnsan!... 1 Çankaya Okullar Arası Tiyatro Şenliği... 2 II.Dönem Kurs Takvimimiz... 2 Ülkem Maket Yarışması... 2 Meraklısı İçin Öylesine Bir Hikaye- Sait Faik Abasıyanık... 3 Eğitimde

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 01 Nisan, Pazartesi, 10:00 SUNUM Topluma Hizmet Uygulamaları Kapsamında Gerçekleştirilmiş Sosyal Sorumluluk Projeleri Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Detaylı

SİNOPSİS Uzaklarda Arama, Türkiye de yaşanmış gerçek bir olaydan esinlenilmiştir ama karakterler ve sonrasında yaşananlar hayal ürünüdür.

SİNOPSİS Uzaklarda Arama, Türkiye de yaşanmış gerçek bir olaydan esinlenilmiştir ama karakterler ve sonrasında yaşananlar hayal ürünüdür. SİNOPSİS Uzaklarda Arama, Türkiye de yaşanmış gerçek bir olaydan esinlenilmiştir ama karakterler ve sonrasında yaşananlar hayal ürünüdür. Film, şehir merkezindeki pavyonun yakınlardaki küçük bir kasabaya

Detaylı

MAYIS AYI VELİ BÜLTENİ

MAYIS AYI VELİ BÜLTENİ 2010-2011 MAYIS AYI VELİ BÜLTENİ İlkbaharın son ayı bize yazı hatırlatır. Mayıs bültenine çocuklar bakın neleri sığdırır. Enerji, hareket, sağlık var bu ayda, Coşkumuz hiç bitmesin, koşalım yarınlara Mayısta

Detaylı

1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılışı (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV

1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılışı (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV 1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılışı (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV Spor Canlı Yayını İle (90 Dakika) Türkiye Dans Sporları

Detaylı

Kendi bünyesinde oluşturduğu kortej ekiplerinin yanı sıra dünyaca ünlü performans sanatçıları ile başarılı işlerde bir araya gelmiştir.

Kendi bünyesinde oluşturduğu kortej ekiplerinin yanı sıra dünyaca ünlü performans sanatçıları ile başarılı işlerde bir araya gelmiştir. Kendi bünyesinde oluşturduğu kortej ekiplerinin yanı sıra dünyaca ünlü performans sanatçıları ile başarılı işlerde bir araya gelmiştir. Clown felsefesi ve yeni nesil sanat anlayışı ile Clown Art, geliştirdiği

Detaylı

KUKLA ÇOCUK TİYATROSU

KUKLA ÇOCUK TİYATROSU KUKLA ÇOCUK TİYATROSU +3 yaş çocuklara yönelik "Guguklu Saat isimli kukla tiyatro oyunumuzla buluşalım... Kelebek Kukla Hediyemiz! EKİM AYI OYUNLARI HEDİYELİ! Guguklu Saat isimli oyunumuzu sergilediğimiz

Detaylı

BODRUM DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

BODRUM DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR TİYATROHAYAL@ BODRUM DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR İstanbul dan gelip, Bodrum un Akyarlar Mahallesine yerleşen tiyatro sanatçıları Ececan Gümeci ve Aykut Ünal ın ilk projesi Şahin Örgel in yazdığı iki kişilik oyunu

Detaylı

Adı-Soyadı: Deniz kampa kimlerle birlikte gitmiş? 2- Kamp malzemelerini nerede taşımışlar? 3- Çadırı kim kurmuş?

Adı-Soyadı: Deniz kampa kimlerle birlikte gitmiş? 2- Kamp malzemelerini nerede taşımışlar? 3- Çadırı kim kurmuş? ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkok Benim adım Deniz. 7 yaşındayım. Bu hafta sonu annem ve babamla birlikte kampa gittik. Kampa

Detaylı

BODRUM DA KASIM AYINDA DENİZ KEYFİ

BODRUM DA KASIM AYINDA DENİZ KEYFİ BODRUM DA KASIM AYINDA DENİZ KEYFİ Türkiye nin birçok şehrinde kış yaşanırken, Bodrum da yazdan kalan son, pastırma yazı devam ediyor. Bodrum da hava sıcaklığının ve deniz suyu sıcaklığının 21 dereceyi

Detaylı

Geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi bu dönem de Sevgi Gönül Kültür Merkezimiz sanatla dolu bir sezon geçirdi.

Geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi bu dönem de Sevgi Gönül Kültür Merkezimiz sanatla dolu bir sezon geçirdi. Aylık Elektronik Haber Servisi Ocak 2012 Sanatla dolu geçen bir dönem daha: Sevgi Gönül Kültür Merkezi Geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi bu dönem de Sevgi Gönül Kültür Merkezimiz sanatla dolu bir sezon

Detaylı

İZMİR ENTERNASYONAL FUARI 86. KEZ KAPILARINI AÇIYOR

İZMİR ENTERNASYONAL FUARI 86. KEZ KAPILARINI AÇIYOR İZMİR ENTERNASYONAL FUARI 86. KEZ KAPILARINI AÇIYOR İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından 18-27 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen 86. İzmir Enternasyonal Fuarı on gün sürecek

Detaylı

D-MARİN DE, 3 TENOR U 3 BİN KİŞİ İZLEDİ

D-MARİN DE, 3 TENOR U 3 BİN KİŞİ İZLEDİ D-MARİN DE, 3 TENOR U 3 BİN KİŞİ İZLEDİ Kurucu destekçiliğini Doğuş Grubu nun, Sanat Yönetmenliğini Yücel Canyaran ın üstlendiği D-Marin Turgutreis Uluslararası Klasik Müzik Festivali, 31 Temmuz/ 1-2-3

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 07 Ocak, Pazartesi, 19:00 MÖTBE Konseri İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü * Etkinlik ücretlidir. Biletler için www.biletiva.com 30 Ocak, Çarşamba, 19:00

Detaylı

Turkish Jazz Week #5 Edition 2016 Official Concert Program

Turkish Jazz Week #5 Edition 2016 Official Concert Program - 12 Nisan 2016: Mercan Dede, Kırmızı Salon, Priştine - 14 Nisan 2016: Aydin Esen Trio, Kırmızı Salon, Priştine - 13 Nisan 2016: Eren Coşkuner Quarted, "Prenk Jakova" Music School, Yakova - 15 Nisan 2016:

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 06-28 Şubat SERGİ Ege Üniversitesi Levanten Köşkleri Fotoğraf Sergisi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Levanten evleri İzmir in mimarlık tarihinin önemli

Detaylı

Barış MANÇO ya. Doğum Günü Hediyelerimiz ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI DANIŞMANLIĞINDA ALP KOLEJİ. 2 Ocak ALP KOLEJİ

Barış MANÇO ya. Doğum Günü Hediyelerimiz ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI DANIŞMANLIĞINDA ALP KOLEJİ. 2 Ocak ALP KOLEJİ ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI DANIŞMANLIĞINDA ALP KOLEJİ Bir gün ölürsem, öldüğüm günü değil, doğduğum günü hatırlayın." 2 Ocak 1943 - ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI DANIŞMANLIĞINDA ALP KOLEJİ Alavardı Mah. Fatih Cad.

Detaylı

İki yaka birleşiyor. ve İstanbul'un iki yakasını birbirine. içine de ray döşendi. olan 13.5 kilometrelik. Programa göre,

İki yaka birleşiyor. ve İstanbul'un iki yakasını birbirine. içine de ray döşendi. olan 13.5 kilometrelik. Programa göre, İki yaka birleşiyor İSTANBUL UN ve dolayısıyla Beşiktaşlılarında yaşadığı trafik sıkıntısına Marmaray'la çözüm bulunması bekleniyor. İki kıtayı ve İstanbul'un iki yakasını birbirine bağlayan Marmaray'da

Detaylı

Anne Blume Ey saymakla bitmeyen kadın, Kimsin sen? Sen sanatsın. Istanbul Lisesi Resim Bölümü

Anne Blume Ey saymakla bitmeyen kadın, Kimsin sen? Sen sanatsın. Istanbul Lisesi Resim Bölümü 01.06.2014 Pazar 10.00 130. yıl Geleneksel Aşure Günü Kutlamaları Istanbul Lisesi 02.06.2014 Pazartesi 9.30 Istanbul Lisesi 23. Kültür Etkinlikleri Haftası Bahçe Açılışı Açılış Konuşmaları Gösteriler Istanbul

Detaylı

Jamie Foxx J

Jamie Foxx J Jamie Foxx J - - - - - - - - - - - - - 62 Corinne Foxx 63 Biz müzik ve sinemayı bir araya getiren bir aileyiz. Babam hem eğitimli bir müzisyen hem de bir oyuncu. Gerçekten çok şanslıyım! Corinne Foxx Jamie

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ BAHAR ŞENLİĞİ PROGRAMI 25 NİSAN - 18 MAYIS 2014

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ BAHAR ŞENLİĞİ PROGRAMI 25 NİSAN - 18 MAYIS 2014 DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ BAHAR ŞENLİĞİ PROGRAMI 25 NİSAN - 18 MAYIS 2014 * 25 NİSAN 2014, CUMA * 26 NİSAN 2014, CUMARTESİ * 27 NİSAN 2014, PAZAR * 2 MAYIS 2014, CUMA TİYATRO: AY IŞIĞI Düzenleyen: SKS -

Detaylı

KAHRAMANMARAŞ PİAZZA DA AYDİLGE RÜZGARI ESTİ

KAHRAMANMARAŞ PİAZZA DA AYDİLGE RÜZGARI ESTİ KAHRAMANMARAŞ PİAZZA DA AYDİLGE RÜZGARI ESTİ Türk pop ve rock müziğinin sevilen ismi Aydilge,mini konseri ve imza günü etkinliği ile Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi nde hayranlarıyla buluştu.

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 03.11.2012. Salkım Söğüt Saç

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 03.11.2012. Salkım Söğüt Saç Beşiktaş Gazetesi Günlük web Gazetesi 03.11.2012 Salkım Söğüt Saç Beşiktaş Belediyesi'nde belgesel film gösterimleri tüm hızıyla devam ediyor. Levent Kültür Merkezi'nde sinema gösterimleri için de Salkım

Detaylı

Uçan Süpürge İçin Ankara'ya Geliyorlar

Uçan Süpürge İçin Ankara'ya Geliyorlar On5yirmi5.com Uçan Süpürge İçin Ankara'ya Geliyorlar 14. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali Mayıs ayında dünyanın dört bir köşesinden çok sayıda sinemacıyı Ankara da ağırlayacak Yayın Tarihi

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 11 ( 17 Nisan 02 Mayıs 2017 ) Sayfa 1 GENEL 18 Nisan Salı günü ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin katılımı ile Bayan Voleybol A Milli Takım Pasörü Naz Aydemir Akyol u konuk ettik. İbrahim

Detaylı

FAZIL SAY BÜYÜK ALKIŞ ALDI

FAZIL SAY BÜYÜK ALKIŞ ALDI FAZIL SAY BÜYÜK ALKIŞ ALDI Bu yıl 10 uncusu düzenlenen D-Marin Turgutreis Uluslararası Klasik Müzik Festivali, 31 Temmuz/1-2-3 Ağustos tarihleri arasında Bodrum da gerçekleştiriliyor. Festivalin açılış

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ 2014 2015 YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler olur?

Detaylı

PENGUEN GRUBU MART AYI BÜLTENİ SİNCAPLAR TEMASI DÜNYA SU GÜNÜ ORMAN HAFTASI YAŞLILAR HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ

PENGUEN GRUBU MART AYI BÜLTENİ SİNCAPLAR TEMASI DÜNYA SU GÜNÜ ORMAN HAFTASI YAŞLILAR HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ PENGUEN GRUBU MART AYI BÜLTENİ SİNCAPLAR TEMASI DÜNYA SU GÜNÜ ORMAN HAFTASI YAŞLILAR HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ Sincapları tanıdık. Sincapları gözlemledik. Hayvan türlerini isimlendirdik. Hayvanların

Detaylı

Uluslararası Pablo Neruda Barış Şiirleri yarışmasında Bir Sohbetin Özeti adlı şiiriyle ödül aldı.

Uluslararası Pablo Neruda Barış Şiirleri yarışmasında Bir Sohbetin Özeti adlı şiiriyle ödül aldı. MUZAFFER ÖZDEMİR Muzaffer Özdemir 5 Şubat 1961 de doğdu. İlk şiirlerini 13 yaşında yayınladı. Birçok dergi ve gazetede çeşitli inceleme yazıları ve şiirleri yayınlanan Muzaffer Özdemir, 1987 yılında 20.

Detaylı

Yüreğimize Dokunan Şarkılar

Yüreğimize Dokunan Şarkılar On5yirmi5.com Yüreğimize Dokunan Şarkılar Gelmiş geçmiş en güzel Türkçe slow şarkılar kime ait? Bakalım bizlerin ve sizlerin gönlünde yatan sanatçılar kimler? Yayın Tarihi : 6 Ocak 2010 Çarşamba (oluşturma

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 33. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 33. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 33. VELİ BÜLTENİ Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz Bilim, Kültür, Sanat Günleri etkinliklerimiz, anaokulu 3 yaş grubundan

Detaylı

Yeni Sezonda, Daha Fazla Kültür-Sanat!

Yeni Sezonda, Daha Fazla Kültür-Sanat! EKİM 2018 Yeni Sezonda, Daha Fazla Kültür-Sanat! Biletler Biletix te. A DAN Z YE SANAT AKS DE! MESUT SÜRE 03 Ekim Çarşamba Her Çarşamba Akasya Kültür Sanat ta Comedy Club da eğlenceye doyacaksınız! Bkm

Detaylı

CANIM KARDEŞİM BENİM 3D ANİMASYON FİLMİ BASIN KİTİ

CANIM KARDEŞİM BENİM 3D ANİMASYON FİLMİ BASIN KİTİ CANIM KARDEŞİM BENİM 3D ANİMASYON FİLMİ BASIN KİTİ Eylül 2016 Film Hakkında TRT Çocuk kanalında reyting rekortmeni olan Canım Kardeşim adlı çizgi dizi, Uzun metrajlı film olarak 3 Boyutlu Animasyon film

Detaylı

Kayseri Kültür Sanat REHBERİ

Kayseri Kültür Sanat REHBERİ Kayseri Kültür Sanat REHBERİ Ocak 2016 Aralık 2015 Kıymetli hemşehrilerim, değerli kültür sanat dostları, Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak birlik, beraberlik ve barış temasıyla yola çıktığımız kültür

Detaylı

ORÇUN SAKARYA ile TANGO

ORÇUN SAKARYA ile TANGO ORÇUN SAKARYA ile TANGO ORÇUN SAKARYA Orçun Sakarya, dans hayatına ilkokul yıllarında halk dansları ile başlayıp, serbest stil danslarla devam ettirdi. 1997 yılında Anadolu Üniversitesi Klasik Arkeoloji

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU 2013-2014 HAZİRAN AYI BÜLTENİ YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler olur?

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Ünvanı: Prof.Dr. Öğrenim Durumu:

ÖZGEÇMİŞ. Ünvanı: Prof.Dr. Öğrenim Durumu: ÖZGEÇMİŞ Adı: Erhan TUNA Ünvanı: Prof.Dr Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Tiyatro Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya 1988 Fakültesi Yüksek Lisans Tiyatro Ankara Üniversitesi Sosyal

Detaylı

DÜZEY B1 Avrupa Konseyi Ortak Dil Ölçütleri Çerçevesinde BÖLÜM 4 SINAV GÖREVLİSİNİN KİTAPÇIĞI. Dönem Kasım 2009 DİKKAT

DÜZEY B1 Avrupa Konseyi Ortak Dil Ölçütleri Çerçevesinde BÖLÜM 4 SINAV GÖREVLİSİNİN KİTAPÇIĞI. Dönem Kasım 2009 DİKKAT ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ Milli Eğitim ve Din İşleri Bakanlığı Devlet Dil Sertifikası DÜZEY B1 Avrupa Konseyi Ortak Dil Ölçütleri Çerçevesinde BÖLÜM

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 13 ( 18 Nisan 02 Mayıs 2016 ) Sayfa 1 10. SPOR FESTİVALİ Bu sene 10. su yapılacak olan Spor Festivalimiz, 2 Mayıs Pazartesi başlayacak ve üç gün sürecek. 30 okuldan 400 öğrencinin davet edildiği

Detaylı

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Müzik Korosu tarafından Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği nde Bestekar Erol Sayan Özel Konseri düzenlendi.

Detaylı

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI Bodrum, Global Run ile festival coşkusuna hazırlanıyor Global Yatırım Holding in, Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde 4 üncü kez gerçekleştireceği Global Run Bodrum

Detaylı

ARNAVUTKÖY KÜLTÜR-SANAT. ETKiNLiKLERi ŞUBAT 2012

ARNAVUTKÖY KÜLTÜR-SANAT. ETKiNLiKLERi ŞUBAT 2012 ARNAVUTKÖY KÜLTÜR-SANAT ETKiNLiKLERi ŞUBAT 2012 Sanat, hayatın estetik yönlerini farklı algılama, farklı bir bakış ile gizli kalmış olan güzellikleri keşf etme, görme ve gösterme isteğinin en değerli somut

Detaylı

FESTİVAL HAKKINDA. Magical Fest Türkiye'de en çok biletli seyircinin ağırlayacağı bir festival olacak.

FESTİVAL HAKKINDA. Magical Fest Türkiye'de en çok biletli seyircinin ağırlayacağı bir festival olacak. İÇİNDEKİLER Festival Hakkında... 3 Festival Programı... 4 Line Up (1.Gün)... 5 Line Up (2. Gün)... 6 Festival'in Tanıtımı... 7 Rakamlarla MagicalFest... 8 Festival Alanı... 9 Festivalin Mobil Uygulaması...

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ 2015 2016 YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler olur?

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

KİTAP GÜNCESİ VIII. GELENEKSEL KİTAP GÜNLERİ SAYI:3

KİTAP GÜNCESİ VIII. GELENEKSEL KİTAP GÜNLERİ SAYI:3 KİTAP GÜNCESİ VIII. GELENEKSEL KİTAP GÜNLERİ SAYI:3 Issue #: [Date] MAVİSEL YENER İLE RÖPOTAJ 1. Diş hekimliği fakültesinden mezunsunuz. Bu iş alanından sonra çocuk edebiyatına yönelmeye nasıl karar verdiniz?

Detaylı

DORA DALGIÇ (ZEYNEP) TANSEL ÖNGEL (MEHMET)

DORA DALGIÇ (ZEYNEP) TANSEL ÖNGEL (MEHMET) İstanbul da yaşayan Çınar, bir müzik yarışmasına katılmanın hayalini kurmaktadır. Fakat planları babasının köye geri dönme kararıyla altüst olur. Çınar ve ultra zeki kız kardeşi Zeynep köydeki hayata adapte

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Tarih ve Sayı: 13/02/2017-58963 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BENU6RZP2* Sayı :18830503-821.06- Konu :Gösteri ve ler İçin Hazırlanan Etkinlik Takvimi Değişikliği

Detaylı

Sonrası. Jewett, Keman. Özcan Ulucan, Keman. Tuba Özkan, Viyola. Ozan Tunca, Cello. Program ile ilgili detaylar ise

Sonrası. Jewett, Keman. Özcan Ulucan, Keman. Tuba Özkan, Viyola. Ozan Tunca, Cello. Program ile ilgili detaylar ise Işık Tünelinin Sonrası Fulya SanatMerkezinde birbirinden güzel etkinlikler sanatseverler ile buluşuyor. Aralıkayının ilk haftası yine yoğun programlarıyla FulyaSanat Merkezi odak noktasıydı. Bu etkinliklerden

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Her Cuma yeni bir film

Beşiktaş Gazetesi. Her Cuma yeni bir film Her Cuma yeni bir film BEŞİKTAŞ Belediye Başkanı İsmail Ünal sinema ile ilgili yeni projesini anlattı. Ünal, "Beşiktaş ta. Sinemamızın son dönemlerde üretilen çağdaş ürünlerini artık Beşiktaş Levent Kültür

Detaylı

ŞUBAT - MAYIS 2017 ETKİNLİK TAKVİMİ

ŞUBAT - MAYIS 2017 ETKİNLİK TAKVİMİ İ S T A N B U L Ü N İ V E R S İ T E S İ ŞUBAT - MAYIS 2017 ETKİNLİK TAKVİMİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI ŞUBAT - MAYIS 2017 ETKİNLİK TAKVİMİ ŞUBAT AYI ETKİNLİKLERİ 16 ŞUBAT PER. 20 ŞUBAT PZT.

Detaylı

PENGUEN GRUBU MART AYI BÜLTENİ

PENGUEN GRUBU MART AYI BÜLTENİ PENGUEN GRUBU MART AYI BÜLTENİ HAYVANLAR TEMASI BALIK DÜNYA SU GÜNÜ ORMAN HAFTASI YAŞLILAR HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ Balıkları tanıdık. Balıkları gözlemledik. Balık türlerini isimlendirdik. Balıkların

Detaylı

OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARI AYLIK BÜLTEN OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARI Serbest ve yönergeye uygun çizgi çalışmaları yaptık. 8 rakamı ile büyük ve küçük Ö harflerini boyadık ve yazdık. Altında-Arasında-Üstünde, Baş- Son kavramlarını

Detaylı

Değerli Site Sakinleri; Hazırladığımız yaz etkinlikleri çerçevesinde Temmuz ve Ağustos ayı içinde kesinleşen programlar aşağıda sunulmuştur.

Değerli Site Sakinleri; Hazırladığımız yaz etkinlikleri çerçevesinde Temmuz ve Ağustos ayı içinde kesinleşen programlar aşağıda sunulmuştur. 17.07.2012 Değerli Site Sakinleri; Hazırladığımız yaz etkinlikleri çerçevesinde Temmuz ve Ağustos ayı içinde kesinleşen programlar aşağıda sunulmuştur. 1-15 Temmuz 2012 Pazar ÇOCUKLAR ARASI YETENEK YARIŞMASI

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU NİSAN BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU NİSAN BÜLTENİ 2016-2017 ÇİÇEK GRUBU NİSAN BÜLTENİ 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DÜNYA KİTAP GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ Mustafa Kemal Atatürk ün Yaşamımızdaki Önemi Türk kültürü Bayrağımız Dünya çocukları İlkbahar

Detaylı

2016'nın ilk 5 ayını geride bırakıyoruz. Grup Göktürkler için bu dönem nasıl geçti?

2016'nın ilk 5 ayını geride bırakıyoruz. Grup Göktürkler için bu dönem nasıl geçti? Türkülere yeniden hayat veren, kitlelerin özgün müziğe bakış açısını değiştirecek çalışmalara imza atan Grup Göktürkler, başarı basamaklarını tırmanmaya devam ediyor. Grup Göktürkler'in üyeleri Alperen

Detaylı

Adım-Soyadım:... Oku ve renklendir.

Adım-Soyadım:... Oku ve renklendir. Adım-Soyadım:... Oku ve renklendir. Gemiyle bir yolculuğa çıkmaya hazır mısın? O zaman geminin üzerindeki çiçeklerden 2 tanesini yeşile, bir tanesini pembe renge boyamalısın. Geminin pencereleri açık mavi

Detaylı

Nedim Saban. Berrin Politi De. Bayar

Nedim Saban. Berrin Politi De. Bayar Nedim Saban Sanat Yonetmeni Berrin Politi De. Bayar Egitmen ÇOCUKLAR IÇIN YARATICI DRAMA VE GENÇLER IÇIN OYUNCULUK/ MUZIKAL TIYATRO EGITIMI Çocuklar kişisel gelişimleri için gerekli olan alışkanlık ve

Detaylı

Bodrumlu Sanatçılar Bodrum a Sahip Çıkıyor

Bodrumlu Sanatçılar Bodrum a Sahip Çıkıyor Bodrumlu Sanatçılar Bodrum a Sahip Çıkıyor Bodrum Kent Konseyi Başkanı Hamdi Topçuoğlu bir açıklama yaparak, 28 Mayıs Cumartesi günü 10.00-17.00 saatleri arasında Bodrum Belediye Meydanı nda, Bodrumlu

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

DEDE TORUN BULUŞMASI PROJESİ

DEDE TORUN BULUŞMASI PROJESİ Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan aynı kültür

Detaylı

4 MAYIS PAZARTESİ. Bahar Şenliği Etkinlikleri

4 MAYIS PAZARTESİ. Bahar Şenliği Etkinlikleri 4 MAYIS PAZARTESİ 10.30 Açılış Yer: KMYO Önü Protokol Konuşmaları Halk Oyunları Gösterisi Geleneksel Türk Sanatları Sergisi - Yer: Mavi Salon Girişi 11.15 Türk Halk Müziği Konseri Yer: Mavi Salon 13.35

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 02 Ekim, Pazartesi, 10:00 TÖREN Ege Üniversitesi 2017-2018 Akademik Yılı Açılış Töreni Ege Üniversitesi Rektörlüğü 03-15 Ekim İpek Yolu Sakinleri Fotoğraf

Detaylı

İnsan Oyunla Başlar Hayata

İnsan Oyunla Başlar Hayata İnsan Oyunla Başlar Hayata Bebekken; henüz konuşamıyor, anlatamıyorken oyunlarla ifade etmeye çalışırız kendimizi. İnsanın kendini anlatma çabası, var olduğu sürece son bulmaz. İşte bu yüzden insan her

Detaylı

A DAN Z YE SANAT AKS DE!

A DAN Z YE SANAT AKS DE! OCAK-ŞUBAT-MART 2018 A DAN Z YE SANAT AKS DE! TİYATRO SERGİ SÖYLEŞİ SİNEMA DİNLETİ DANS AKS DE MÜZİKLİ PAYLAŞIMLAR VOLKAN BAŞARAN "FENDER İLE BLUES MLUES TALK SHOW" 18 OCAK PERŞEMBE - 20.00 Sezen Aksu'dan

Detaylı

21. GAZİEMİR ULUSAL VE ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ PROGRAMI

21. GAZİEMİR ULUSAL VE ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ PROGRAMI 21. GAZİEMİR ULUSAL VE ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ PROGRAMI 18 Nisan 2018 (Çarşamba) - Azerbaycan ın Gelişi 19 Nisan 2018 (Perşembe) - Litvanya nın Gelişi 20 Nisan 2018 CUMA EKİPLERİN GELİŞİ - Rusya, Bulgaristan

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ TARİH ETKİNLİK UYUM HAFTASI ETKİNLİK YERİ 12 15 EYLÜL 2017 Fen SKS Hizmet ve Destekleri

Detaylı

Gümüşlük Klasik Müzik Festivali Antik Tiyatro da başladı

Gümüşlük Klasik Müzik Festivali Antik Tiyatro da başladı Gümüşlük Klasik Müzik Festivali Antik Tiyatro da başladı 12. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali, Bodrum Antik Tiyatro da sanatseverlerle buluştu. 12 yıldır Bodrum un Gümüşlük beldesinde gerçekleştirilen

Detaylı

25 NİSAN DA SİNEMALARDA

25 NİSAN DA SİNEMALARDA KELLY ROMAIN AUDREY CÉCILE REILLY DURIS TAUTOU DE FRANCE Bir Cédric Klapisch filmi. 25 NİSAN DA SİNEMALARDA FİLMİN KÜNYESİ Yönetmen: Cédric Klapisch Yapımcı: Bruno Levy Oyuncular: Romain Duris, Audrey

Detaylı

OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARI AYLIK BÜLTEN OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARI Yönergeye uygun çizgi çalışmaları yaptık. 6 rakamı ile büyük ve küçük İ harflerini boyadık ve yazdık. Sağ-Sol, Sıcak-Soğuk, Batar-Batmaz, Uzun-Kısa, Dik-Eğri-Eğik,

Detaylı

İlkokul Yabancı Diller Festivali

İlkokul Yabancı Diller Festivali İlkokul Festivali Yabancı Diller 50.KURULUŞ YILIMIZI RESİM SERGİMİZ İLE TAÇLANDIRDIK Milli değerlerine, kültürüne, diline sahip çıkan, kurucumuz Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ün ilkeleri doğrultusunda

Detaylı

Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi.

Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. Uluslararası İzmir Film Festivalinin Tarihçesi Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. İzmir Film Festivali, 11

Detaylı

Hatıraların Masumiyeti Hatıraların Masumiyeti Hatıraların Masumiyeti

Hatıraların Masumiyeti Hatıraların Masumiyeti Hatıraların Masumiyeti SİNOPSİS Nobel Edebiyat Ödüllü yazar Orhan Pamuk, 2012 de İstanbul da, 2008 yılında yayınladığı Masumiyet Müzesi romanı ile aynı adı taşıyan bir müze açar. Müzenin içindeki eşyalar, romana konu olan ve

Detaylı

ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN

ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN 06.02.2018 BASKETBOL VE VOLEYBOL TAKIMLARI ALL STARS SPORTS CAMP TA 2018 sömestr tatilinde Kuşadası'nda düzenlenen kış kampına Ülkem Koleji basketbol ve voleybol takımları katıldı.

Detaylı

En İyi Üniversite Kampüsleri

En İyi Üniversite Kampüsleri On5yirmi5.com En İyi Üniversite Kampüsleri Üniversitenizi seçtiniz ve öğrencilik hayatınıza başladınız. Üniversite seçimi yaparken şüphesiz en önemli şey üniversitenin eğitimdeki başarısıdır. Peki yıllarca

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZ GEMS ETKİNLİĞİMİZ DİNAZORLAR DEĞERLER EĞİTİMİ ETKİNLİĞİMİZ ADALET KİTAP ATÖLYESİ YAZAR ETKİNLİĞİMİZ OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ İLKÖĞRETİM ORYANTASYON

Detaylı

SPOR PROGRAMLARINDAN OLUŞAN SPOR REKLAM PAKET KAMPANYAMIZ

SPOR PROGRAMLARINDAN OLUŞAN SPOR REKLAM PAKET KAMPANYAMIZ SPOR PROGRAMLARINDAN OLUŞAN SPOR REKLAM PAKET KAMPANYAMIZ PROGRAM ADI: PROGRAM GÜNÜ: FUTBOL GECESİ - CÜNEYT ŞEN PAZARTESİ-23:10 PROGRAM ADI: PROGRAM GÜNÜ: GOL SALI-20:30 PROGRAM ADI: PROGRAM GÜNÜ: TOP

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER ARALIK 2014 Sevgili Veliler; Bizler Aralık ayını da dolu dolu yaşadık. Önemli gün ve haftaları büyük bir coşku, sevinçle yaşadık. Sınıf içi etkinliklerimize tüm çocuklarımız keyifle katıldılar. Etkinliklerimizle

Detaylı

Güzel sanatlarda muvaffak olmak, Bütün inkılaplarda başarıya ulaşmak demektir. Güzel sanatlarda muvaffak olamayan milletler ne yazık ki, medeniyet

Güzel sanatlarda muvaffak olmak, Bütün inkılaplarda başarıya ulaşmak demektir. Güzel sanatlarda muvaffak olamayan milletler ne yazık ki, medeniyet 1 Güzel sanatlarda muvaffak olmak, Bütün inkılaplarda başarıya ulaşmak demektir. Güzel sanatlarda muvaffak olamayan milletler ne yazık ki, medeniyet alanında yüksek insanlık sıfatıyla yer almaktan ilelebet

Detaylı

Valeler bezdirdi!..

Valeler bezdirdi!.. 12.01.2013 Valeler bezdirdi!.. Bebek Mahallesi sakinleri eski hallerini özlediklerini, valelerin tavırlarından, araç gürültüsünden rahatsızlık duyduklarını söyledi. Bebek Mahallesi'nde yaşayan Ahmet Karalı

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2 YAŞ MİNİK ARILAR SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2 YAŞ MİNİK ARILAR SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2 YAŞ MİNİK ARILAR SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikâye / Öykü / Masal: Paylaşalım bunları adlı hikâyemizi biz hazırladık. Tekerlemeler:

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi16 EKİM Miniklerden derece!.. dalında Selin Bayraktaroğlu,

Beşiktaş Gazetesi16 EKİM Miniklerden derece!.. dalında Selin Bayraktaroğlu, Miniklerden derece!.. SPOR JİMNASTİKÇİLER elde ettikleri başarılarla alkış topladı. 12-14 Ekim tarihleri arasında Antalya da düzenlenen Türkiye Şampiyonası nda Beşiktaş temsilcisi minikler boy gösterdi.

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZ GEMS ETKİNLİĞİMİZ YUMURTALAR DEĞERLER EĞİTİMİ ETKİNLİĞİMİZ SEVGİ KİTAP ATÖLYESİ YAZAR ETKİNLİĞİMİZ OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ İLKÖĞRETİM ORYANTASYON

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 07-09 Kasım KONGRE 1. Uluslararası Ebelikte Eğitim Araştırma Geliştirme Kongresi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü ve Ebelikte Eğitim Araştırma Geliştirme

Detaylı

7. Sınıflar VOC-COM Etkinliği

7. Sınıflar VOC-COM Etkinliği 7. Sınıflar VOC-COM Etkinliği 7. Sınıf öğrencilerimiz 13 Aralık 2015 Çarşamba günü konferans salonunda Voc- Com adlı İngilizce etkinlik yapmışlardır. Gruplar arası İngilizce bilgi yarışması İngilizce şarkılar

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 9 ( 13 Mart - 27 Mart 2017 ) Sayfa 1 ATLETİZM 15 Mart Çarşamba günü okulumuz atletizm sahasında Sarıyer İlçesi 18 Mart Atletizm Yarışları yapıldı. Ortaokul ve liseden toplam 15 öğrencimizin

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 8 ( 27 Şubat 13 Mart 2017 ) Sayfa 1 BASKETBOL LİSE BASKETBOL İlçe ve Özyeğin turnuvalarına hazırlanan basketbol takımımız Cent Koleji ile hazırlık maçı yaptı. KÜÇÜK BASKETBOL ENKA SPOR 56 CENT

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ UYUM HAFTASI 12 15 EYLÜL 2017 SKS Hizmet ve Destekleri

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3 YAŞ DENİZYILDIZLARI SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3 YAŞ DENİZYILDIZLARI SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3 YAŞ DENİZYILDIZLARI SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikâye / Öykü / Masal: Yardımlaşalım adlı hikayemizi biz hazırladık. Tekerlemeler:

Detaylı

Yönetmen / İnci Balabanoğlu Ahıska Senaryo / Özgür Ağaoğlu TERRA FİLMCİLİK

Yönetmen / İnci Balabanoğlu Ahıska Senaryo / Özgür Ağaoğlu TERRA FİLMCİLİK Yönetmen / İnci Balabanoğlu Ahıska Senaryo / Özgür Ağaoğlu TERRA FİLMCİLİK www.instagram.com/solseritfilmi www.twitter.com/solseritfilmi www.facebook.com/solseritfilmi www.solseritfilmi.com 1 Sol Şerit:

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI. Hikaye / Öykü / Masal: Dürüstlük adlı hikayemizi biz hazırladık.

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI. Hikaye / Öykü / Masal: Dürüstlük adlı hikayemizi biz hazırladık. FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal: Dürüstlük adlı hikayemizi biz hazırladık. Tekerlemeler: Vücudumuz, dünyamız tekerlemerini

Detaylı

FAALİYET RAPORU 2017

FAALİYET RAPORU 2017 FAALİYET RAPORU 2017 Güzel Ordu Kültür Sanat Derneğimiz 19 Eylül 2016 tarihinde İstanbul da Dr. Canan Kaftancıoğlu, Tevfik Serdar Köksal, Hasan Ersoy, Saniye Yurdakul, Engin Çebi, Aysel Can Ekşi, Murat

Detaylı

EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU MART AYI BÜLTENİ

EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU MART AYI BÜLTENİ 2012 2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU MART AYI BÜLTENİ MART AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Bitkileri tanıdık. Bitkileri gözlemledik. Bitki türlerini isimlendirdik. Bitkilerin birer canlı olduğunu

Detaylı