BESMAK BMT E SERİSİ ELEKTROMEKANİK ÜNİVERSAL ÇEKME BASMA TEST CİHAZI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BESMAK BMT E SERİSİ ELEKTROMEKANİK ÜNİVERSAL ÇEKME BASMA TEST CİHAZI"

Transkript

1

2

3 1 BESMAK BMT E SERİSİ ELEKTROMEKANİK ÜNİVERSAL ÇEKME BASMA TEST CİHAZI BMT 10E MODEL 10kN KAPASİTELİ ELEKTROMEKANİK ÜNİVERSAL ÇEKME BASMA CİHAZI

4 2 GENEL SİSTEM ÖZELLİKLERİ: Kapasite: Elektronik Kontrol Ünitesi: 10 kn Sematron V2 1) Elektronik Kontrol Ünitesi Kontrol: 2) El Kumandası 3) Universal Test Yazılımı Yük Ölçüm Hassasiyeti: ± % 0,5 (Class 0,5) Yük Ölçüm Hassasiyet Aralığı: Çapraz Kafan Minimum Hareket Hızı: Çapraz Kafa Maksimum Hareket Hızı: Çapraz Kafa Çözünürlüğü: Çapraz Kafa Hareket Mesafesi: Kolonlar Arası Mesafe: Güç: %1 ile %100 arasında mm/dk mm/dk mikron En az 1000 mm En az 420 mm 230 V - 50 Hz Çalışmaya Uygun Ortam Sıcaklığı: 10 ~40, Nem %80

5 3 Cihazın yük uygulama kapasitesi en az 10 kn (1 ton) dur. Cihaz elektromekanik tahrikli ve servo motorlu yapıya sahiptir. Cihaz tamamıyla bilgisayar yazılımı üzerinden kontrol edilmektedir. Cihazın elektrik ve elektronik aksamları gövde üzerinde konumlanmaktadır. Cihaz kolay ve laboratuvar içi kullanım amacıyla masaüstü yapıya sahiptir. Cihaz 2 kolonlu ve tek test alanına sahiptir. Cihaz tam otomatik olup, bilgisayar ve el kumandası üzerinden kontrol edilebilmektedir. Cihaz zaman ile bağlı olarak yük, pozisyon, uzama ve bağlı olduğu tüm sensörlerden veri okuyabilmektedir. Cihaz üzerinde takılı olan 10kN (10000N) kapasiteli yük hücresi ile birlikte sağlanmaktadır. Bu yük hücresi kolaylıkla sökülüp takılabilir yapıya sahiptir. İhtiyaca ve talebe bağlı olarak maksimum yük sınırları içerisinde kalmak suretiyle farklı kapasitelerdeki yük hücreleri sisteme eklenebilir. Cihaz ile birlikte sağlanan 10kN kapasiteli yük hücresi universal olup, çekme ve basma yönünde cihaz kapasitesinin %100 ne kadar (±10kN) yük uygulayabilmektedir. Cihazın yük ölçüm hassasiyeti sınıf 0.5 (±%0.5) tir. Yük hücresi kapasitesinin %1 inden %100 üne (1/100 den 1/1 ine) kadarki test yüklerinde sınıf 0.5 (±%0.5) hassasiyeti sağlamaktadır. Cihazın dikey olarak etkin test alanı (çapraz kafa hareket mesafesi) en az 1000 mm dir.

6 4 Yük ölçüm sistemi ASTM E4, 8S1610, DIN 51221, ISO 7500/1, EN , AFNOR A ve TS EN ISO standartlarını karşılayabilmektedir. Cihazın uzama ölçüm sistemi ASTM E-83, 8S3846, ISO 8513, EN ve TS EN ISO standartlarını karşılayabilmektedir. Cihaz üzerinden uzama miktarı sınıf 0.5 (±%0.5) hassasiyetle ölçülebilmektedir. Cihazın pozisyon kontrollü olarak test hızı mm/dk. ile 2000 mm/dk. arasında kademesiz olarak ayarlanabilir. Cihazın yük kontrollü olarak test hızı 0.01kN/sn. ile 5kN/sn. arasında kademesiz olarak ayarlanabilir. Cihazın 2 kolon arasında yatay olarak etkin test mesafesi en az 420 mm dir. Cihazın çapraz kafa hareketi çözünürlüğü en fazla mikrondur. Cihazın ana bileşenleri rijit bir yapıya ve tasarıma sahip olup, cihaz gövdesi ve çapraz kafası tamamen döküm malzemeden imal edilmektedir. Cihazın rijitliğini ve hassasiyetini yükseltmek amacıyla gövde hizalaması için çapraz kafanın bağlı olduğu sonsuz dişlilere ek olarak en az 1 adet de kılavuz bar kullanılmaktadır. Güç kesintisi vb. durumlarda cihazda güvenlik ve emniyeti amacıyla çeneler arası mesafe manuel olarak ayarlanabilmektedir. Cihazın gövde ağırlığı en az 170 kg dır.

7 5 APARATLAR: Basma Plakası: Cihazla birlikte en az 10 kn kapasiteli ve 100 mm çaplı basma plakaları sağlanmaktadır. Test mesafesi ve yük sınırları içerisinde kalmak suretiyle isteğe ve talebe bağlı olarak farklı ölçülerde de basma plakaları sağlanabilir. Makas Tipi Çene: Cihazla birlikte en az 10 kn yük kapasitesine sahip makas tipi çekme çene takımı sağlanmaktadır. Test mesafesi ve yük sınırları içerisinde kalmak suretiyle isteğe ve talebe bağlı olarak farklı ölçülerde ve tiplerde de çekme çeneleri sağlanabilir.

8 6 Eğilme Deneyi Aparatı: Cihazla birlikte en az 10 kn kapasiteli 3 nokta eğilme aparatı verilmektedir. Eğilme aparatının alt mesnet aralığı 200 mm ye kadar ayarlanabilir yapıdadır. Test mesafesi ve yük sınırları içerisinde kalmak suretiyle isteğe ve talebe bağlı olarak farklı ölçülerde de eğilme aparatı sağlanabilir. Cihaz ile sağlanacak bütün aksesuarlar firmamız tarafından üretilmektedir.

9 7 ELEKTRONİK KONTROL SİSTEMİ: SEMATRON-V2 KONTROLÖR: BESMAK BMT 10E MODEL 10kN KAPASİTELİ ELEKTROMEKANİK ÜNİVERSAL ÇEKME BASMA TEST CİHAZI, Sematron-V2 Kontrolör ile kontrol edilmektedir. Bu sistem yıllardır hidrolik ve elektromekanik sistemleri dijital kapalı çevrim (closed-loop control) metodu ile kontrol eden dünyanın hassas elektronik kontrol sistemlerinden birisidir. Sematron-V2 Kontrolör ve Besmak Universal Test Yazılımı yük hücresi, video ekstensometre ile otomatik ekstensometre vb. gibi algılayıcılara bağlanabilir, tanıyabilir ve kalibrasyonunu sağlayabilir özelliktedir. Kontrolör aşırı yük koruma sistemine, deney başlangıcında yük sıfırlama özelliğine ve otomatik kırıldı algılama özelliğine sahiptir. Test öncesinde ve sonunda ölçüm sistemleri SI ve metrik olarak olası tüm birimlere dönüştürülebilir.

10 8 Sematron-V2 kontrol sistemi en az 20-bit çözünürlüğe sahiptir. Sematron-V2 kontrol sisteminin bilgisayar bağlantısı USB ve LAN üzerinden yapılabilmektedir. Sematron-V2 kontrol sistemi universal yapıda olup, rampa yükleme, yükte sabit tutmak, durdurmak, geri dönmek, çevrimsel yüklemeler gibi fonksiyonları kontrol edebilme özelliğine sahiptir. Sematron-V2 kontrol sisteminin veri toplama hızı en az 1000Hz (1000 örnek/saniye) dir. İsteğe ve talebe bağlı olarak 5000Hz (5000 örnek/saniye) seçeneği mevcuttur.

11 9 UNİVERSAL TEST YAZILIMI: Cihazın bilgisayar üzerinden kontrol edilebilmesi için cihaz ile birlikte Besmak Universal Test Yazılımı sağlanmaktadır. Besmak Universal Test Yazılımı ile testler bilgisayar ortamında gerçekleştirilebilmektedir. Testlerin anlık verileri, grafikleri ile sonuçları yazılım penceresinde gözlemlenebilmekte; sonuçlar ve grafikler bilgisayar ortamında saklanabilmekte ve çıktı alınabilmektedir. Yazılım firma/kuruma göre kişiselleştirilebilmekte, istenilen sonuçlar çıktı ekranına yansıtılabilmektedir. Bilgisayar programı Windows işletim sistemleri ile uyumlu biçimde çalışmaktadır. Piston / çapraz kafa hareketi universal test yazılımı sayesinde tek tuşla rahatça yapılabilmektedir ve piston / çapraz kafa, test sonlandığında otomatik geri dönüş özelliği sayesinde ilk konumuna dönebilmektedir. Test ve cihaz ayarları yazılım sayesinde basit bir şekilde yapılabilmektedir. Ayrıca yazılım en az 2 dil (Türkçe ve İngilizce) desteklemektedir ve uzaktan yardım ile firmamız tarafından 7/24 online destek sağlanmaktadır. Sistem ve yazılımın gelişmiş yapısı sayesinde test sırasında dahi istenilen hız değişimi tanımlanabilmektedir. Universal test yazılımı pek çok standartlara uygun olarak testler gerçekleştirebilir. Kullanıcı tarafından maksimum yük, maksimum uzama, maksimum dayanım, akma dayanımı, akma yükü, akma uzama, kopma yükü, kopma uzaması, elastik modülü, yüzde uzama, birim deformasyonu gibi pek çok sonuç tanımlanabilme özelliğine sahiptir. Cihaz kullanımını daha kolay ve verimli hale getirmek amacıyla cihazla birlikte bakım onarımı açıklayan bakım onarım kılavuzu, yazılım ve kullanımı açıklayan kullanım kılavuzu ve diğer teknik detayların yer aldığı teknik dokümanlar sağlanmaktadır.

12 10 Universal Test Yazılımı Ekran Görselleri: Universal Test Yazılımı ve Sematron-V2 kontrol sistemi, isteğe ve talebe bağlı olarak 15 ten fazla farklı tipte sensörü tanıyabilir ve kontrol edebilir yapıdadır.

13 11 Universal Test Yazılımı sayesinde test sonuçları rapor formatında normal yazıcıdan çıktı alınabilir, PDF ve/veya Excel formatında kaydedebilme özelliğine sahiptir.

14 12 Universal Test Yazılımı rapor çıktısı görünüşü ve düzeni kullanıcı tarafından değiştirilebilir. Ayrıca firma/kurum logoları ve istenen diğer bilgiler kolaylıkla eklenebilir.

15 13 Universal Test Yazılım grafikleri zaman, kuvvet, pozisyon, uzama, deformasyon ve tanımlanan tüm sensörler üzerinden kuvvet-uzama, kuvvet-zaman, kuvvet-pozisyon, kuvvet-deformasyon vb. olarak şekillendirilebilir. Universal Test Yazılımı ara yüz üzerinde makinaya bağlanan her sensörün anlık ve maksimum değerleri okunmakta ve görünmektedir. Test Yazılımı, üniversal yapıda olup, çekme, basma ve eğilme testlerini kullanıcı tanımlı prosedürlere göre gerçekleştirebilmektedir. Universal Test Yazılımı test bitiminde grafik inceleme özelliğine sahiptir. Test bittikten sonra grafik üzerinde herhangi bir nokta seçildiğinde o noktaya ait yük/gerilme, şekil/birim şekil değiştirme vb. değerleri incelenebilir.

16 14

17 15

18 16 Cihaz deney başlangıcında kullanıcı tanımlı otomatik olarak sıfırlama yapabilme özelliğine sahiptir. Sensörlerin başlangıç sıfırlama fonksiyonu

19 17 Cihaz, kullanıcı ve sistem emniyeti için aşırı yük koruma özelliğine sahiptir. Aşırı yük koruma parametresi

20 18 Cihaz, otomatik kırıldı algılama sistemine sahiptir. Kullanıcı tanımlı olarak belirlenen yük kaybında test sonlandırılır.

21 19 Cihazın, test sonunda istenildiği takdirde otomatik olarak geri dönme özelliği vardır. Test sonunda otomatik geri dönme özelliği

22 20 Cihazın elektronik kontrol ünitesi video ekstensometre, otomatik ekstensometre gibi pek çok sensör bağlanabilme özelliğine sahiptir.

23 21 Sematron-V2 kontrol sistemi ve universal test yazılımı, yük hücresi ve ekstensometre gibi algılayıcıları otomatik olarak tanıyabilmekte ve kalibre edebilmektedir. Kalibrasyon verileri özel elektronik soketlerin hafızasına saklanabilmektedir. Bu özelliği sayesinde kontrol sistemi ve/veya bilgisayar değişse dahi sensörlerin kalibrasyon verileri değişmemektedir. Sistemin universal yapısı sayesinde bağlı sensörlerin çekme veya basma yönünde otomatik olarak kalibrasyon yapabilme özelliği bulunmaktadır. Çekme ve basma yönünde yük ve deplasman kontrollü kalibrasyon fonksiyonu

24 22 Test öncesinde ve sonunda ölçüm sistemleri SI ve metrik olarak olası tüm birimlere dönüştürülebilir.

25 23 EL KUMANDA KONSOLU: Cihazda, yerinden çıkarılabilir, alfa-numerik ekrana ve ayarlama butonlarına sahip tek elle kullanılabilen el kumandası bulunmaktadır. Kablolu yapısı sayesinde geniş bir kullanım alanı sunan El Kumanda Konsolu ile Sematron-V2 kontrol sistemi üzerinden test hızı ayarı, hareketli çapraz kafa veya piston hareket kontrolü, yük/deformasyon, uzama-% uzama vb. değerlerinin gerçek zamanlı gösterimi, aktüatör kontrolü ve pozisyon ayarlanması (aşağı ve yukarı yönde hızlı hareket ettirme), maksimum - minimum limit durdurma, hataların görüntülenmesi - tekrar ayarlanması, test başlatma - durdurma ve deformasyon kapasitesine ulaşıldığında otomatik durdurma vb. pek çok işlemler yapılabilmektedir. Mıknatıslı yapısı sayesinde herhangi bir metal kısma tutturulabilmektedir. Cihaz 230 V / 50 Hz elektrik şebekesinde çalışmaktadır.

26 24 SICAKLIK KABİNİ: Cihaza opsiyonel olarak sıcaklık kabini takılabilir. Sıcaklık Kabini -120 C ile +400 C arasında kullanıcı tanımlı olarak farklı sıcaklık aralıklarında seçilebilmektedir.

27

28

BESMAK BMT-500D MODEL 500 kn KAPASİTELİ YORULMA TEST CİHAZI

BESMAK BMT-500D MODEL 500 kn KAPASİTELİ YORULMA TEST CİHAZI BESMAK BMT-500D MODEL 500 kn KAPASİTELİ YORULMA TEST CİHAZI (Temsilidir.) (Temsilidir.) TEKNİK ÖZELLİKLER; En az ±500 kn kapasiteli kasa ve en az ±125 mm stroka sahip (toplam en az 250 mm) hidrostatik

Detaylı

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ Resim 1- Beton Basınç Dayanımı Test Presi Resim 2 - Eğilme Test Sistemi BETON TEST PRESİ GENEL

Detaylı

BESMAK BMT - D SERİSİ 100 kn KAPASİTELİ (BMT - 100D) SERVO HİDROLİK YORULMA TEST CİHAZI

BESMAK BMT - D SERİSİ 100 kn KAPASİTELİ (BMT - 100D) SERVO HİDROLİK YORULMA TEST CİHAZI BESMAK BMT - D SERİSİ 100 kn KAPASİTELİ (BMT - 100D) SERVO HİDROLİK YORULMA TEST CİHAZI -2- GENEL VE TEKNİK ÖZELLİKLER: Test cihazının dinamik yük kapasitesi çekme ve basma yönünde en az 100 kn dur. Test

Detaylı

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ SERVO KONTROLLÜ 3000 KN KAPASITELI BETON TEST PRESİ VE 300 KN KAPASITELI C TIPI EĞILME GÖVDESI

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ SERVO KONTROLLÜ 3000 KN KAPASITELI BETON TEST PRESİ VE 300 KN KAPASITELI C TIPI EĞILME GÖVDESI BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ SERVO KONTROLLÜ 3000 KN KAPASITELI BETON TEST PRESİ VE 300 KN KAPASITELI C TIPI EĞILME GÖVDESI Beton Basınç Dayanımı Test Presi Test Sistemi aşağıdaki parçalardan oluşmaktadır;

Detaylı

BESMAK MARKA BMT E SERİSİ 100 KN KAPASİTELİ UNİVERSAL ÇEKME BASMA TEST CİHAZI

BESMAK MARKA BMT E SERİSİ 100 KN KAPASİTELİ UNİVERSAL ÇEKME BASMA TEST CİHAZI BESMAK MARKA BMT E SERİSİ 100 KN KAPASİTELİ UNİVERSAL ÇEKME BASMA TEST CİHAZI 1 BESMAK Material Testing Machines www.besmaklab.com 2 BESMAK Material Testing Machines www.besmaklab.com GENEL VE TEKNİK ÖZELLİKLER:

Detaylı

BESMAK BMT - 100E SERİSİ SERVO ELEKTROMEKANİK ÜNİVERSAL ÇEKME - BASMA MALZEME TEST MAKİNASI

BESMAK BMT - 100E SERİSİ SERVO ELEKTROMEKANİK ÜNİVERSAL ÇEKME - BASMA MALZEME TEST MAKİNASI BESMAK BMT - 100E SERİSİ SERVO ELEKTROMEKANİK ÜNİVERSAL ÇEKME - BASMA MALZEME TEST MAKİNASI 2015 TEKNİK ÖZELLİKLER Kapasite Cihaz en az 100 kn yük uygulama kapasitesi vardır. Gövde Tipi: Elektronik Ünite:

Detaylı

Dokunmatik Ekran Kontrollü Hidrolik Basınç Presi. (Instant-Servo Teknolojili)

Dokunmatik Ekran Kontrollü Hidrolik Basınç Presi. (Instant-Servo Teknolojili) Dokunmatik Ekran Kontrollü Hidrolik Basınç Presi (Instant-Servo Teknolojili) Basınç Kapasitesi: Gövde Tipi: Kontrolör: Yük Ölçüm Aralığı: 1000 kn dan 5000 kn a kadar (diğer kapasiteler için bize ulaşın.)

Detaylı

BESMAK BMT - 100E SERİSİ ÜNİVERSAL AHŞAP VE YAPI KİMYASALLARI ELEKTROMEKANİK TEST CİHAZI VE APARATLARI

BESMAK BMT - 100E SERİSİ ÜNİVERSAL AHŞAP VE YAPI KİMYASALLARI ELEKTROMEKANİK TEST CİHAZI VE APARATLARI BESMAK BMT - 100E SERİSİ ÜNİVERSAL AHŞAP VE YAPI KİMYASALLARI ELEKTROMEKANİK TEST CİHAZI VE APARATLARI Temsili test sistemi fotoğrafıdır. 2015 TEKNİK ÖZELLİKLER Cihazın çekme ve basma yönündeki yük kapasitesi

Detaylı

BESMAK MARKA BCE MODEL ÇİMENTO TEST PRESİ

BESMAK MARKA BCE MODEL ÇİMENTO TEST PRESİ BESMAK MARKA BCE - 312 MODEL ÇİMENTO TEST PRESİ (Temsilidir.) Çimento test presi EN 196-1 ve ASTM C109 standardına uygundur. Cihazın basınç ve eğilme deneyleri için iki ayrı test gövdesi bulunmaktadır.

Detaylı

TEST EKİPMANLARI TAHRİBATSIZ TESTLER ÜNİVERSAL TEST SİSTEMLERİ den beri...

TEST EKİPMANLARI TAHRİBATSIZ TESTLER ÜNİVERSAL TEST SİSTEMLERİ den beri... TAHRİBATSIZ TESTLER 120 www.alfatest.com.tr 1972 den beri... ÇEKME TESTİ Demir donatıların akma ve çekme dayanımının belirlenmesi için kullanılır. Cihazın çeneleri, ayrı hidrolik valfler tarafından kontrol

Detaylı

BESMAK BMT-10 E SERİSİ MASAÜSTÜ TİP ELEKTROMEKANİK ÜNİVERSAL CAM TEST SİSTEMİ MEKANİK DAYANIKLILIK TEST CİHAZI

BESMAK BMT-10 E SERİSİ MASAÜSTÜ TİP ELEKTROMEKANİK ÜNİVERSAL CAM TEST SİSTEMİ MEKANİK DAYANIKLILIK TEST CİHAZI BESMAK BMT-10 E SERİSİ MASAÜSTÜ TİP ELEKTROMEKANİK ÜNİVERSAL CAM TEST SİSTEMİ MEKANİK DAYANIKLILIK TEST CİHAZI Temsili test sistemi fotoğrafıdır. 2015 TEKNİK ÖZELLİKLER Kapasite Elektronik Ünite: Kontrol:

Detaylı

BMT-E SERİSİ ELEKTROMEKANİK ÜNİVERSAL ÇEKME-BASMA EĞME CİHAZI

BMT-E SERİSİ ELEKTROMEKANİK ÜNİVERSAL ÇEKME-BASMA EĞME CİHAZI BMT-E SERİSİ ELEKTROMEKANİK ÜNİVERSAL ÇEKME-BASMA EĞME CİHAZI A) TEKNİK ÖZELLİKLER Kapasite: Elektronik Ünite: Kontrol: Yük Hassasiyeti: Çapraz Kafa Pozisyon Kontrol Çözünürlüğü: Min Yük Kontrol Hızı:

Detaylı

BESMAK BMT- 5E SERİSİ 5KN KAPASİTELİ ELEKTROMEKANİK ÜNİVERSAL TEST CİHAZI

BESMAK BMT- 5E SERİSİ 5KN KAPASİTELİ ELEKTROMEKANİK ÜNİVERSAL TEST CİHAZI BESMAK BMT- 5E SERİSİ 5KN KAPASİTELİ ELEKTROMEKANİK ÜNİVERSAL TEST CİHAZI (Temsilidir.) Kapasite Elektronik Ünite: Kontrol: Gövde Rijitliği: Yük Çözünürlüğü: Min. Yük Kontrol Hızı: Cihaz 5 kn kapasitelidir.

Detaylı

BESMAK MARKA BMT - E SERİSİ 50 kn KAPASİTELİ SERVO ELEKTROMEKANİK UNIVERSAL TEST CİHAZI

BESMAK MARKA BMT - E SERİSİ 50 kn KAPASİTELİ SERVO ELEKTROMEKANİK UNIVERSAL TEST CİHAZI BESMAK MARKA BMT - E SERİSİ 50 kn KAPASİTELİ SERVO ELEKTROMEKANİK UNIVERSAL TEST CİHAZI 1 BESMAK Material Testing Machines www.besmaklab.com GENEL VE TEKNİK ÖZELLİKLER: Cihaz: BMT 50E / Servo Elektromekanik

Detaylı

YÜKSEK KAPASİTELİ YATAY ÇEKME TEST SİSTEMLERİ

YÜKSEK KAPASİTELİ YATAY ÇEKME TEST SİSTEMLERİ YÜKSEK KAPASİTELİ YATAY ÇEKME TEST SİSTEMLERİ Servo Hidrolik Üniversal Yatay Çekme Test Sistemleri Servo Hidrolik Yatay Çekme Statik Test Sistemleri; çekme testlerinin uygulanmasında kullanılan makinalardan

Detaylı

BESMAK MARKA BMT - E SERİSİ 50KN KAPASİTELİ ÇEKME BASMA TEST CİHAZI

BESMAK MARKA BMT - E SERİSİ 50KN KAPASİTELİ ÇEKME BASMA TEST CİHAZI BESMAK MARKA BMT - E SERİSİ 50KN KAPASİTELİ ÇEKME BASMA TEST CİHAZI 1 BESMAK Material Testing Machines www.besmaklab.com TEKNİK ÖZELLİKLER: Kapasite Gövde Tipi: 50 kn 2 kolonlu ve tek test bölgeli Elektronik

Detaylı

WDW 600 KN Computer Control Elektronik Universal Tensile Testing Machine

WDW 600 KN Computer Control Elektronik Universal Tensile Testing Machine WDW 600 KN Computer Control Elektronik Universal Tensile Testing Machine Tanımı; WDW serisi bilgisayarlı elektronik çekme test makineleri ASTM, ISO, DIN, GB ve diğer uluslararası standartlara uygun olarak

Detaylı

ELEKTROMEKANİK ÜNİVERSAL DENEY CİHAZI

ELEKTROMEKANİK ÜNİVERSAL DENEY CİHAZI Ürün Kodu UTM-8050 UTM-8300 Elektromekanik Üniversal Deney Cihazı, 50 kn, 220-240V, 50-60Hz, 1 faz. Elektromekanik Üniversal Deney Cihazı, 300 kn, 220-240V, 50-60Hz, 1 faz. Standartlar TS EN ISO 6892-1,

Detaylı

LABOTENSILE FİZİKSEL TEST CİHAZLARI

LABOTENSILE FİZİKSEL TEST CİHAZLARI LABOTENSILE FİZİKSEL TEST CİHAZLARI ÇEKME BASMA TEST CİHAZLARI KAPASİTE SEÇENEKLERİ EKSTENSOMETRE DENEY ÇENELERİ TEST PROGRAMI İHTİYAÇA GÖRE ÇÖZÜM ÜRETİYORUZ ÇEKME BASMA TEST CİHAZLARI 0.5 / 1,2 / 5 KN

Detaylı

ÜNİVERSAL TEST CİHAZLARI

ÜNİVERSAL TEST CİHAZLARI UTEST MARKA UTC-5740 MODEL 3000 kn Kapasiteli Servo Hidrolik Kontrollü Elektronik LCD Ekranlı FulI Otomatik Bilgisayardan Kumandalı Beton Basınç Dayanım Deney Presi Cihaz blokları, kolonları ve bütün yüzeyleri

Detaylı

BESMAK BMT ES SERİSİ ELEKTROMEKANİK UNİVERSAL TEST CİHAZI

BESMAK BMT ES SERİSİ ELEKTROMEKANİK UNİVERSAL TEST CİHAZI BESMAK BMT ES SERİSİ ELEKTROMEKANİK UNİVERSAL TEST CİHAZI 2014 A) TEKNİK ÖZELLİKLER Elektronik Ünite: Kontrol: Yük Çözünürlüğü: Yük Kontrol Hızı: Kontrol Hızı Hassasiyeti: Deplasman Kontrollü Ölçüm Hassasiyeti:

Detaylı

WDW 300 KN Computer Control Tensile Testing Machine

WDW 300 KN Computer Control Tensile Testing Machine WDW 300 KN Computer Control Tensile Testing Machine Tanımı; WDW serisi bilgisayarlı elektronik çekme test makineleri ASTM, ISO, DIN, GB ve diğer uluslararası standartlara uygun olarak tasarlanmış ve üretilmiştir.

Detaylı

UNİVERSAL ÇEKME - BASMA - EĞİLME YORULMA TEST MAKİNASI GÜNCEL REFERANS LİSTESİ

UNİVERSAL ÇEKME - BASMA - EĞİLME YORULMA TEST MAKİNASI GÜNCEL REFERANS LİSTESİ UNİVERSAL ÇEKME - BASMA - EĞİLME YORULMA TEST MAKİNASI GÜNCEL REFERANS LİSTESİ 1) 11.08.2015 tarihli Servo Elektromekanik Doli Kontrollü 0.01-3000 döngü/dk. arasında hızları ayarlanabilen Döner Eğimeli

Detaylı

Elektromekanik Üniversal Test Cihazı (Çift Taraflı Sıkmalı Hidrolik Çeneler İle - 600kN) Teknik Şartnamesi

Elektromekanik Üniversal Test Cihazı (Çift Taraflı Sıkmalı Hidrolik Çeneler İle - 600kN) Teknik Şartnamesi Elektromekanik Üniversal Test Cihazı (Çift Taraflı Sıkmalı Hidrolik Çeneler İle - 600kN) Teknik Şartnamesi 1.Standartlar: Cihaz, ISO 6892 ve ASTM E8 standartlarının gereklerine uygun olarak çelik malzemelerin;

Detaylı

ÜNİVERSAL MUKAVEMET TEST SİSTEMLERİ. Mühendislik Araştırmları Elektronik Sistemler Engineering Research Electronic System

ÜNİVERSAL MUKAVEMET TEST SİSTEMLERİ. Mühendislik Araştırmları Elektronik Sistemler Engineering Research Electronic System [ Y ı l ] ÜNİVERSAL MUKAVEMET TEST SİSTEMLERİ Mühendislik Araştırmları Elektronik Sistemler Engineering Research Electronic System Merkez Ofis : Huzur Mah. Oyak Sitesi 14. Blok Daire : 4Ayazağa-Şişli /

Detaylı

WAW-600D Bilgisayar Kontrol Hidrolik Universal Test Makinesi

WAW-600D Bilgisayar Kontrol Hidrolik Universal Test Makinesi WAW-600D Bilgisayar Kontrol Hidrolik Universal Test Makinesi Tanımı; WAW serisi Bilgisayar kontrollü çekme test makineleri ASTM, ISO, DIN, GB ve diğer uluslararası standartlara uygun olarak tasarlanmış

Detaylı

Elektromekanik Üniversal Test Cihazı (Çift Taraflı Sıkmalı Hidrolik Çeneler İle - 2000 kn) Teknik Şartnamesi

Elektromekanik Üniversal Test Cihazı (Çift Taraflı Sıkmalı Hidrolik Çeneler İle - 2000 kn) Teknik Şartnamesi Elektromekanik Üniversal Test Cihazı (Çift Taraflı Sıkmalı Hidrolik Çeneler İle - 2000 kn) Teknik Şartnamesi 1.Standartlar: Cihaz, ISO 6892 ve ASTM E8 standartlarının gereklerine uygun olarak çelik malzemelerin;

Detaylı

OTOMATİK DÖRT KOLONLU BASINÇ DENEY PRESLERİ

OTOMATİK DÖRT KOLONLU BASINÇ DENEY PRESLERİ UTC-5231 UTC-5331 UTC-5431 UTC-5531 UTC-0210 2000 kn Otomotik Dört Kolonlu Basınç Dayanım Deney Presi TS EN 220-240 V 50-60 Hz 3000 kn Otomotik Dört Kolonlu Basınç Dayanım Deney Presi TS EN 220-240 V 50-60

Detaylı

WAW-1000D Bilgisayar Kontrol Hidrolik Universal Test Cihazı

WAW-1000D Bilgisayar Kontrol Hidrolik Universal Test Cihazı WAW-1000D Bilgisayar Kontrol Hidrolik Universal Test Cihazı Tanımı; WAW serisi Bilgisayar kontrollü çekme test makineleri ASTM, ISO, DIN, GB ve diğer uluslararası standartlara uygun olarak tasarlanmış

Detaylı

WDW-3KN Bilgisayar Kontrollü Elektronik Üniversal Test Makinası

WDW-3KN Bilgisayar Kontrollü Elektronik Üniversal Test Makinası WDW-3KN Bilgisayar Kontrollü Elektronik Üniversal Test Makinası 1.Uygulama: Gerilim, sıkıştırma, bükme, kesme ve düşük devir testi gibi geniş bir uygulama yelpazesi vardır. Metal, kauçuk, plastic, yay,

Detaylı

OTOMATİK DENEY PRESLERİ

OTOMATİK DENEY PRESLERİ Ürün Kodu UTC-4231 UTC-6231 UTC-4331 UTC-6331 UTC-0210 2000 kn Otomatik Basınç Dayanım Deney Presi TS EN, 220-240 V 50-60 Hz 2000 kn Otomatik Basınç Dayanım Deney Presi ASTM, 220-240 V 50-60 Hz 3000 kn

Detaylı

Ürün Kodu. Standartlar. Basınç ve Eğilme Deney Presleri / İleri Teknoloji Deney Sistemleri SERVO KONTROLLÜ BETON PRESİ VE 300 KN EĞİLME PRESİ SİSTEMİ

Ürün Kodu. Standartlar. Basınç ve Eğilme Deney Presleri / İleri Teknoloji Deney Sistemleri SERVO KONTROLLÜ BETON PRESİ VE 300 KN EĞİLME PRESİ SİSTEMİ Ürün Kodu UTC-5730 Dört Kolonlu Gövde 3000 kn UTC-5700 C Tipi Eğilme Gövdesi 300 kn UTC-4850 Gelişmiş Servo Kontrollu, Oransal Valfli Otomatik Güç Ünitesi, 2 gövde için 220-240V, 50 Hz, 1faz UTC-4860 Gelişmiş

Detaylı

HİDROLİK ÜNİVERSAL TEST SİSTEMLERİ

HİDROLİK ÜNİVERSAL TEST SİSTEMLERİ Materials Testing Machines Servo - Hidrolik Üniversal Test Makinaları HİDROLİK ÜNİVERSAL TEST SİSTEMLERİ We promise a lot and we keep it all. Servo Hidrolik Üniversal Test Makinaları Servo Hidrolik Üniversal

Detaylı

LABORATUVARDA YAPILAN ANALİZLER

LABORATUVARDA YAPILAN ANALİZLER Laboratuvar Adı: Yapı Malzemesi ve Beton Laboratuvarı Bağlı Olduğu Kurum: Mühendislik Fakültesi- İnşaat Mühendisliği Bölümü Laboratuvar Sorumlusu: Yrd. Doç. Dr. M. Haluk Saraçoğlu E-Posta: mhsaracoglu@dpu.edu.tr

Detaylı

Teknik Katalog [Çekim Gücü Test Cihazı]

Teknik Katalog [Çekim Gücü Test Cihazı] [PCE-UTU 30] Teknik Katalog [Çekim Gücü Test Cihazı] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr

Detaylı

Teknik Katalog [Test Standı]

Teknik Katalog [Test Standı] Teknik Katalog [Test Standı] [PCE-UTU 30] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90

Detaylı

Otomatik Yay Test Cihazları

Otomatik Yay Test Cihazları Otomatik Yay Test Cihazları HST-AⅡSERİSİ HST1AⅡ HST5AⅡ HST50AⅡ HST250AⅡ HST2000AⅡ İki Temel Özellik 1. YAYIN KONTROL EDİLMESİ Yayın Yük Uzama eğrisini grafik şeklinde ekranda gösterir. Eğri üzerindeki

Detaylı

TEST EKİPMANLARI CALIBRATION BETON den beri...

TEST EKİPMANLARI CALIBRATION BETON den beri... CALIBRATION 54 www.alfatest.com.tr 1972 den beri... TEST PRESİ (B-001 / B-004) ASTM C39 EN 12390-4 Farkli olculerde beton kup ve silindir numunelerin basinc dayanimlarinin belirlenmesinde kullanilir. Saglam

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler.

Yenilikçi Teknolojiler. Yenilikçi Teknolojiler. CNC Hidrolik Abkant Pres EcoBend, hem standart hem de opsiyonel olarak sunduğu donanım özellikleri ile kullanıcı dostu olmaya ve ekonomik anlamda iºletmenize vermiº olduğu güç ile

Detaylı

Maden Mühendisliği Bölümü Mermer ve Doğal Taş Laborattuvarı. Maden Mühendisliği Bölümü. Darbe Dayanımı Testt Cihazı. Kaynar Suda Su Emme Cihazı

Maden Mühendisliği Bölümü Mermer ve Doğal Taş Laborattuvarı. Maden Mühendisliği Bölümü. Darbe Dayanımı Testt Cihazı. Kaynar Suda Su Emme Cihazı Doğal taşların kaynar suda su emme oranları 100 o C'ye kadar ısıtma kapasiteli, derece kontrollü rezistans 7 X 7 x 7 cm boyutlarında düzgün kesilmiş 5 adet numune Darbe Dayanımı Testt Cihazı Doğal taşların

Detaylı

UTS TRIBOMETER T10/20 TURQUOISE 2.0

UTS TRIBOMETER T10/20 TURQUOISE 2.0 UTS TRIBOMETER T10/20 TURQUOISE 2.0 TURQUOISE 2.0 UTS Tribometer T10/20 Yüksek kalite, hassas ölçüm Esnek Tasarım Akademik bakış açısı Hassas ve güvenilir ölçüm TRIBOMETER T10/20 UTS Mühendislik firması

Detaylı

PRESLEME. Model No. Kapasite mm. Tip. Sayfa

PRESLEME. Model No. Kapasite mm. Tip. Sayfa Pres Makineleri Her zaman aynı güvenilir, sızdırmaz bağlantıyı sağlamak için işlem tamamlama kilidine sahiptir. Üstün kalite ve dayanıklılık için tasarlanmıştır - RIDGID Ömür Boyu Garanti ile desteklenir.

Detaylı

ÜNİVERSAL MUKAVEMET TEST SİSTEMLERİ. Mühendislik Araştırmları Elektronik Sistemler Engineering Research Electronic System

ÜNİVERSAL MUKAVEMET TEST SİSTEMLERİ. Mühendislik Araştırmları Elektronik Sistemler Engineering Research Electronic System [ Y ı l ] ÜNİVERSAL MUKAVEMET TEST SİSTEMLERİ Mühendislik Araştırmları Elektronik Sistemler Engineering Research Electronic System Merkez Ofis : Huzur Mah. Oyak Sitesi 14. Blok Daire : 4Ayazağa-Şişli /

Detaylı

OTOMATİK ÇİMENTO BASMA VE EĞİLME DENEY PRESLERİ

OTOMATİK ÇİMENTO BASMA VE EĞİLME DENEY PRESLERİ Ürün Kodu UTCM-6331 UTCM-0116 UTCM-0120/A UTCM-0120/E UTCM-0121/A UTCM-0121/E UTCM-0122 250 kn Otomatik Çimento Basınç Deney Presi 220-240 V 50-60 Hz 250/15 kn Otomatik Çimento Basınç / Eğilme Deney Presi,

Detaylı

CNC ABKANT PRES ULTIMATE SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Kürsü tip Ergonomik Ayak pedalı. Arka Dayama Dili. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH12 2D

CNC ABKANT PRES ULTIMATE SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Kürsü tip Ergonomik Ayak pedalı. Arka Dayama Dili. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH12 2D CNC ABKANT PRES ULTIMATE SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER CYBELEC TOUCH12 2D 12 Dokunmatik Renkli Ekran. Otomatik büküm sekans ile 2D Grafik profil oluşturma Büküm sekansları ve programları hafızaya alınabilir.

Detaylı

ÜNİVERSAL TEST CİHAZLARI

ÜNİVERSAL TEST CİHAZLARI UTEST MARKA UTC-5556 MODEL 300 kn Kapasiteli Servo Hidrolik Kontrollü Elektronik LCD Ekranlı Full Otomatik Bilgisayardan Kumandalı Beton Kiriş ve Bordür Numuneleri İçin Eğilme Dayanımı Deneyi ve Püskürtme

Detaylı

MAKAS HİDROLİK HİDROLİKMAKAS.

MAKAS HİDROLİK HİDROLİKMAKAS. DENER MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. +90 352 321 13 50 +90 352 321 13 53 O.S.B. 8.Cadde No:40-42 38070 Kayseri / TÜRKİYE info@dener.com HİDROLİKMAKAS HİDROLİK MAKAS HAKKIMIZDA DENER MAKİNA, yüksek teknoloji

Detaylı

OTOMATİK ÇEKME & BASMA DENEY CİHAZI

OTOMATİK ÇEKME & BASMA DENEY CİHAZI Ürün Kodu UTM-3000 Otomatik 500 kn Çekme ve 1000 kn Basma Deney Cihazı Standartlar BS 1610, ASTM C-39, E4 AASHTO T-22, NF P18-411, DIN 51220 GENEL ÖZELLİKLER UTM-3000 Otomatik 500 kn kapasiteli Çekme ve

Detaylı

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim TEKNOPAC 300 Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim Kapasitesi için, düzgün ürünleri sarmak üzere tasarlanmıştır. Konsol tasarımı, modüler yapısı, yüksek

Detaylı

MST. SERİSİ kva 1-30 kva 3:3 FAZ 1:1 FAZ STATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ. Tüm Elektrikli Cihazlar için Güvenilir Statik Dizayn

MST. SERİSİ kva 1-30 kva 3:3 FAZ 1:1 FAZ STATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ. Tüm Elektrikli Cihazlar için Güvenilir Statik Dizayn MST SERİSİ 0-000 kva -0 kva : MEDİKAL ENDÜSTRİ ULAŞIM TOWER PF= 0.8 GÜÇ FAKTÖRÜ Service SERVİS ÖZELLİKLER Mikroişlemci Kontrollü Voltaj Regülasyonu Hassas Çıkış Voltaj Kontrolü Tristör ve SMPS Teknolojisi

Detaylı

CNC ABKANT PRES ADVANCED SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Arka Dayama Dili. Acil Stop Butonlu Taşınabilir Ayak Pedalı. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH8 2D

CNC ABKANT PRES ADVANCED SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Arka Dayama Dili. Acil Stop Butonlu Taşınabilir Ayak Pedalı. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH8 2D CNC ABKANT PRES ADVANCED SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER CYBELEC TOUCH8 2D 8 Dokunmatik Renkli Ekran. Manuel büküm sekans ile 2D Grafik profil oluşturma Büküm sekansları ve programları hafızaya alınabilir.

Detaylı

Hoş Geldiniz. Denizhan Taşdıvar MEGA Danışmanlık Satış Mühendisi. K a l i t e n i z i n Ö l ç ü s ü

Hoş Geldiniz. Denizhan Taşdıvar MEGA Danışmanlık Satış Mühendisi. K a l i t e n i z i n Ö l ç ü s ü Hoş Geldiniz Denizhan Taşdıvar MEGA Danışmanlık Satış Mühendisi K a l i t e n i z i n Ö l ç ü s ü Merhaba MEGA Hakkında Ürünlerimiz Servis Ekibi Demir-Çelik Uygulamaları K a l i t e n i z i n Ö l ç ü s

Detaylı

HAVACILIK VE UZAY MÜHENDİSLİĞİ LABORATUVAR CİHAZLARI ALIM İŞİ TEKNİK ŞARTNAME. Genel Çalışma Koşulları: 0-40 C. Sıcaklık

HAVACILIK VE UZAY MÜHENDİSLİĞİ LABORATUVAR CİHAZLARI ALIM İŞİ TEKNİK ŞARTNAME. Genel Çalışma Koşulları: 0-40 C. Sıcaklık HAVACILIK VE UZAY MÜHENDİSLİĞİ LABORATUVAR CİHAZLARI ALIM İŞİ TEKNİK ŞARTNAME Genel Çalışma Koşulları: Sıcaklık 0-40 C Nem 80% (31 C altında) 50% (40 C da) Elektrik Teknik şartnamede listelenen CİHAZ 1-12

Detaylı

EL300 ÇOK KANALLI SU KONTROL ÜNİTESİ TETHYS INSTRUMENTS 57, CHEMIN DU VIEUX CHÊNE, 38240 MEYLAN -FRANCE-

EL300 ÇOK KANALLI SU KONTROL ÜNİTESİ TETHYS INSTRUMENTS 57, CHEMIN DU VIEUX CHÊNE, 38240 MEYLAN -FRANCE- ÇOK KANALLI SU KONTROL ÜNİTESİ TETHYS INSTRUMENTS 57, CHEMIN DU VIEUX CHÊNE, 38240 MEYLAN -FRANCE- TEL : +33 4 76 41 86 39 - FAX : +33 4 76 41 92 27 MAIL : SALES@TETHYS-INSTRUMENTS.COM - WEB : WWW.TETHYS-INSTRUMENTS.COM

Detaylı

HAMUR HAZIRLAMA GRUBU (SYM) Spiral Yoğurma Makinesi (KDM) Kaldırma Devirme Makinesi (AHM) Ara Aktarma Hunisi / (SKC) Su Karıştırma Cihazı

HAMUR HAZIRLAMA GRUBU (SYM) Spiral Yoğurma Makinesi (KDM) Kaldırma Devirme Makinesi (AHM) Ara Aktarma Hunisi / (SKC) Su Karıştırma Cihazı Undan... Pişkin Lezzete. Sağlıkla! HAMUR HAZIRLAMA GRUBU () Spiral Yoğurma Makinesi (KDM) Kaldırma Devirme Makinesi (AHM) Ara Aktarma Hunisi / (SKC) Su Karıştırma Cihazı KDM / AHM / SKC AHM KDM SKC SPİRAL

Detaylı

OTOMATİK ÇİMENTO BASMA VE EĞİLME DENEY PRESLERİ

OTOMATİK ÇİMENTO BASMA VE EĞİLME DENEY PRESLERİ Ürün Kodu UTCM-6331 UTCM-0116 UTCM-0120/A UTCM-0120/E UTCM-0121/A UTCM-0121/E UTCM-0122 250 kn Otomatik Çimento Basınç Deney Presi 220-240 V 50-60 Hz 250/15 kn Otomatik Çimento Basınç / Eğilme Deney Presi,

Detaylı

Yorulma Test Makinaları

Yorulma Test Makinaları Materials Testing Machines Yorulma Test Makinaları We promise a lot and we keep it all. SERVO HİDROLİK YORULMA TEST MAKİNALARI Tanım Servo Hidrolik Yorulma Test Makinaları, standardizasyonu kolaylaştıran,

Detaylı

Hareketli. Sistem. Sistemleri. Hareketli. Sistemi

Hareketli. Sistem. Sistemleri. Hareketli. Sistemi Sistemi tartım sistemleri birçok yapının birbirine entegre edilmesiyle oluşur. kalite kriteri sistemleri direkt olarak etkilemektedir. Bu parçaların çoğunun direkt üretimini gerçekleştirebiirnek kurulacak

Detaylı

ÜRETİM SÜREÇLERİNİ GÖZLEMLEMEK VE KONTROL ETMEK İÇİN KABLOSUZ ÇÖZÜM

ÜRETİM SÜREÇLERİNİ GÖZLEMLEMEK VE KONTROL ETMEK İÇİN KABLOSUZ ÇÖZÜM NETWORKER GÖZLEMLEME SİSTEMİ ÜRETİM SÜREÇLERİNİ GÖZLEMLEMEK VE KONTROL ETMEK İÇİN KABLOSUZ ÇÖZÜM Her tür makinene de kullanılabilir Kullanıcının bilgisayarına ilave bir yazılım yüklenmesi gerekmiyor Bağımsız

Detaylı

Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti

Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış

Detaylı

BESMAK BMT-ST SERİSİ YÜKSEK KAPASİTELİ SARSMA TABLASI

BESMAK BMT-ST SERİSİ YÜKSEK KAPASİTELİ SARSMA TABLASI BESMAK BMT-ST SERİSİ YÜKSEK KAPASİTELİ SARSMA TABLASI 1 BESMAK Material Testing Machines www.besmaklab.com BESMAK BMT-ST model Yüksek Kapasiteli ve Yüksek Hızlı Sarsma Tablası uzun Ar-Ge çalışmaları sonucunda

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS Hidrolik Devirmeli Makas HGS Hidrolik Devirmeli Makas Dünyada ispatlamış olduğu tecrübesiyle ERMAKSAN, yüksek teknoloji kullanarak 19 den beri

Detaylı

TORK ANAHTARI DOĞRULAMA CİHAZI KULLANIM KILAVUZU. Kurulum Yöntemi

TORK ANAHTARI DOĞRULAMA CİHAZI KULLANIM KILAVUZU. Kurulum Yöntemi TORK ANAHTARI DOĞRULAMA CİHAZI KULLANIM KILAVUZU Kurulum Yöntemi 1. Dayanak pimleri mengene çenelerinin üstünde olacak şekilde test başlığı bağlama parçasını bir mengeneye yerleştirin ve sıkın. 2. AC adaptörü

Detaylı

10 kn KAPASİTELİ KUVVET KALİBRASYON MAKİNASININ TASARIMI, İMALATI ve PERFORMANS ÖLÇÜMLERİ

10 kn KAPASİTELİ KUVVET KALİBRASYON MAKİNASININ TASARIMI, İMALATI ve PERFORMANS ÖLÇÜMLERİ 1 10 kn KAPASİTELİ KUVVET KALİBRASYON MAKİNASININ TASARIMI, İMALATI ve PERFORMANS ÖLÇÜMLERİ Besim YÜKSEL* Uğur USLUKILIÇ Bülent AYDEMİR KALMET Kalibrasyon Tic. Ltd.Şti. Üçevler Mh. Akva San. Sit. 79. Sk.

Detaylı

SSM - 4 ORANSAL SERVOMOTOR SSM 4 TANITIM BİLGİLERİ :

SSM - 4 ORANSAL SERVOMOTOR SSM 4 TANITIM BİLGİLERİ : SSM - 4 ORANSAL SERVOMOTOR SSM 4 TANITIM BİLGİLERİ : SSM Serisi servo motorlar Era Ltd.Şti. ticari ürünüdür. Saha da çalışması için basit ve sorunsuz bir yapıya sahiptir. 4 Pinli bağlantı soketi ile, kolay

Detaylı

BX6W ARAÇ TARTIM TERMİNALİ

BX6W ARAÇ TARTIM TERMİNALİ BX6W ARAÇ TARTIM TERMİNALİ Teknik Özellikler GÜÇLÜ METAL KASA - Paslanmaz çelik ön panel ve üst kaplama, galvaniz gövde - 20mm parlak LED display, membran tuş takımı EU ONAYI - EU OIML 10000d, 2x 6000d

Detaylı

MHVD 1000 IS GÖRÜNTÜ ANALİZ SİSTEMLİ MULTİ FONKSİYON OTOMATİK TARET DİJİTAL MİCROVİCKERS SERTLİK ÖLÇME CİHAZI

MHVD 1000 IS GÖRÜNTÜ ANALİZ SİSTEMLİ MULTİ FONKSİYON OTOMATİK TARET DİJİTAL MİCROVİCKERS SERTLİK ÖLÇME CİHAZI MHVD 1000 IS GÖRÜNTÜ ANALİZ SİSTEMLİ MULTİ FONKSİYON OTOMATİK TARET DİJİTAL MİCROVİCKERS SERTLİK ÖLÇME CİHAZI OMRON ENCODER (JAPON) DİJİTAL MİKROMETRE MERCEK OTOMATİK TARET SİSTEMİ 6 İNÇ DİJİTAL FONKSİONEL

Detaylı

= σ ε = Elastiklik sınırı: Elastik şekil değişiminin görüldüğü en yüksek gerilme değerine denir.

= σ ε = Elastiklik sınırı: Elastik şekil değişiminin görüldüğü en yüksek gerilme değerine denir. ÇEKME DENEYİ Genel Bilgi Çekme deneyi, malzemelerin statik yük altındaki mekanik özelliklerini belirlemek ve malzemelerin özelliklerine göre sınıflandırılmasını sağlamak amacıyla uygulanan, mühendislik

Detaylı

BESMAK BMT- 5E SERİSİ 5KN KAPASİTELİ ELEKTROMEKANİK ÜNİVERSAL TEST CİHAZI

BESMAK BMT- 5E SERİSİ 5KN KAPASİTELİ ELEKTROMEKANİK ÜNİVERSAL TEST CİHAZI BESMAK BMT- 5E SERİSİ 5KN KAPASİTELİ ELEKTROMEKANİK ÜNİVERSAL TEST CİHAZI (Temsilidir.) TEKNİK ÖZELLİKLER Kapasite Elektronik Ünite: Kontrol: Gövde Rijitliği: Yük Çözünürlüğü: Min. Yük Kontrol Hızı: Cihaz

Detaylı

LÜKSMETRE T-10 SERİSİ

LÜKSMETRE T-10 SERİSİ 1 LÜKSMETRE T-10 SERİSİ Aydınlığın Kolay ve Doğru Ölçümü Farklı Sistem Konfigürasyonlara Adaptasyon İhtiyaçlarınızla Birlikte Genişleyen Modüler Sistem Lüksmetre T-10 Geniş aralık

Detaylı

Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti

Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış

Detaylı

MADEN İŞLETME LABORATUARI

MADEN İŞLETME LABORATUARI MADEN İŞLETME LABORATUARI 1 Karot Alma Makinesi Kayaçlardan karot numunesi almada kullanılmaktadır. Portatif Karotiyer Kayaçlardan yerinde karot numunesi almada kullanılmaktadır. 54,42 ve 33 mm çaplı karotiyerlerle

Detaylı

KULUÇKA PRG. VERSION 14.04 KULLANMA KLAVUZU

KULUÇKA PRG. VERSION 14.04 KULLANMA KLAVUZU AGRİ ELEKTRİK ELEKTRONİK MAKİNE SAN.TİC.LTD.ŞTİ. KULUÇKA PRG. VERSION 14.04 KULLANMA KLAVUZU EKİM 2014 AKHİSAR 1 ) Kuluçka Makinesi Sürüm 14.04 ın Temel Özellikleri 1. Gelişim makineleri 115200,57600,38400,19200,9600

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi CNC HVR. Otomatik Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas HVR

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi CNC HVR. Otomatik Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas HVR Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi CNC HVR Otomatik Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas HVR Otomatik Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas Dünyada ispatlamıº olduğu tecrübesiyle ERMAKSAN,

Detaylı

İÇİNDEKİLER ÖZELLİKLER. 3-4 KONTROL PANELİ HARİCİ KONTROL ÜNİTESİ BAĞLANTILAR VE HABERLEŞMELER 23-24

İÇİNDEKİLER ÖZELLİKLER. 3-4 KONTROL PANELİ HARİCİ KONTROL ÜNİTESİ BAĞLANTILAR VE HABERLEŞMELER 23-24 ULD-25AL ÇAP ÖLÇER 2016 İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER ÖZELLİKLER. 3-4 KONTROL PANELİ... 5-13 HARİCİ KONTROL ÜNİTESİ... 14-22 BAĞLANTILAR VE HABERLEŞMELER 23-24 2 ÖZELLİKLER ÖZELLİKLER MODEL : U25AL ÖLÇÜM YÖNTEMİ.:

Detaylı

YENİLENEBİLİR ENERJİ EĞİTİM SETİ

YENİLENEBİLİR ENERJİ EĞİTİM SETİ YENİLENEBİLİR ENERJİ EĞİTİM SETİ Yenilenebilir enerji sistemleri eğitim seti temel olarak rüzgar türbini ve güneş panelleri ile elektrik üretimini uygulamalı eğitime taşımak amacıyla tasarlanmış, kapalı

Detaylı

WWW.ALTANLAB.COM. Teknik Özellikleri: Örnek sıcaklığı º C veya º F (Opsiyonel)

WWW.ALTANLAB.COM. Teknik Özellikleri: Örnek sıcaklığı º C veya º F (Opsiyonel) Alpha Serisi Alpha L 20 2.000.00 0.3 100 18 2.100 Alpha R 100 13.000.000 0.3 100 18 2.100 Alpha H 200 106.000.000 0.3 100 18 2.100 Veri gösterli Seçili hız : r.p.m. Seçilen mil : SP (spindle) Viskozite

Detaylı

TEST EKİPMANLARI SHEAR STRENGTH PARAMETERS ZEMİN den beri...

TEST EKİPMANLARI SHEAR STRENGTH PARAMETERS ZEMİN den beri... ZEMİN SHEAR STRENGTH PARAMETERS 212 www.alfatest.com.tr 1972 den beri... ZEMİN Geniş bir yelpazede üç eksenli deneyleri ile zemin numunelerinin dayanım parametrelerinin ve mekanik özelliklerinin belirlenmesinde

Detaylı

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10 www.biglift.gen.tr 1 RM-ECL1029 EKONOMİK TAM AKÜLÜ İSTİF MAKİNASI Kompak ve hafif tasarımı

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/8) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/8) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/8) Kalibrasyon Laboratuvarı Adresi : Dicle Sk. Cengiz Ölmez Apt. 10/9 Yenişehir 21100 DİYARBAKIR / TÜRKİYE Tel : 0412 224 41 42 Faks : 0412 224 41 42 E-Posta : info@mnv.com.tr

Detaylı

Precisa prepash 340 Serisi 3 kat daha verimli

Precisa prepash 340 Serisi 3 kat daha verimli NEM ANALİZİ VE KÜL TAYİN SİSTEMLERİ Precisa prepash 340 Serisi 3 kat daha verimli 3 yeni prepash 340 serisi modli yüksek kalitede termogravimetrik analiz sunar ve önemli özellikleri benzersiz bir kombine

Detaylı

Boru Bükme Makinaları

Boru Bükme Makinaları boru bükme makinası boru bükebilme sıkma makarası motor tahrikli motor ile hassas büküm fren balatası soğutma fanı Motor ile The Precision of Degree With Brake Motor büküm Motor Max.gücü 190 bending kw

Detaylı

CNC ABKANT PRES CYBELEC MODEVA 19T 3D CYBELEC MODEVA RA 3D

CNC ABKANT PRES CYBELEC MODEVA 19T 3D CYBELEC MODEVA RA 3D CNC ABKANT PRES ULTIMATE SERİSİ CYBELEC MODEVA PAC 2D 15 Dokunmatik Renkli Ekran. Otomatik büküm sekans ile 2D Grafik profil oluşturma Büküm sekansları ve programları hafızaya alınabilir. Kolay tekli bükümler

Detaylı

Rulman ısıtma cihazları

Rulman ısıtma cihazları Rulman ısıtma cihazları Mikro işlemci Karakter LCD Demagnetizasyon 5 kademe güç seçimi Turbo ısıtma Neden? indüksiyon ısıtıcı Rulman arızalarının %16 sından fazlası rulman montajında uygun olmayan yöntemlerin

Detaylı

Sentil Mastarları. Kod No. Diş Mastarları Kod No. Diş Tipi Yaprak Adedi. Radius Mastarları. Kod No. Radius (mm) Yaprak Adedi

Sentil Mastarları. Kod No. Diş Mastarları Kod No. Diş Tipi Yaprak Adedi. Radius Mastarları. Kod No. Radius (mm) Yaprak Adedi MASTARLAR Sentil Mastarları Boyutları (mm) Yaprak Uzunluğu Yaprak Adedi MC851-108 0.03 1.00 mm 100 8 MC851-113 0.05 1.00 mm 100 13 MC851-120 0.05 1.00 mm 100 20 MC851-220 0.05 1.00 mm 200 20 Diş Mastarları

Detaylı

P10 LED TABELA P10 PANEL P10 PANEL PROGRAMI KULLANIM KILAVUZU

P10 LED TABELA P10 PANEL P10 PANEL PROGRAMI KULLANIM KILAVUZU P10 LED TABELA P10 PANEL P10 PANEL PROGRAMI KULLANIM KILAVUZU 1 İçindekiler: Bölüm-1: Syf.3 P10 Led Tabela Nedir? Syf.3 P10 Led Tabela(P10 Panel) Ürün Özellikleri Bölüm-2: Syf.4-8 P10 Panel Montajı ile

Detaylı

Teknik Katalog [Kızılötesi Kamera]

Teknik Katalog [Kızılötesi Kamera] Teknik Katalog [Kızılötesi Kamera] [PCE-TC 9] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

HBM-5T 130 LUK CNC BORVERK

HBM-5T 130 LUK CNC BORVERK Opsiyonel 15 ton kapasiteli iş masası olan tezgahlarda X-ekseninde 3 sıra yatak vardır. HBM-5T 130 LUK CNC BORVERK 60 takımlık magazin, HBM-5T nin opsiyonel olarak alınabilir aksesuarlarındandır. Kollu

Detaylı

mtse Serisi Network Kabinleri

mtse Serisi Network Kabinleri mtse Serisi Network Kabinleri Teknoloji Özellikleri ve Fonksiyonları: ANSI/EIAR-310-D, DIN41491: Part1, IEC297-2, DIN41494: Dart7, GB/T3047-92, standartlarına, 19" uluslararası standartlara, metrik sistem

Detaylı

Testo Ölçüm Çözümleri. Testo Saveris 2 Bulut Tabanlı Veri Takip Sistemi

Testo Ölçüm Çözümleri. Testo Saveris 2 Bulut Tabanlı Veri Takip Sistemi Testo Ölçüm Çözümleri Testo Saveris 2 Bulut Tabanlı Veri Takip Sistemi testo dünya çapında 5 kıta da 23 den fazla şirket Tüm dünyada 1100'den fazla çalışan Avrupa dışındaki şirketler... ve 30 u aşkın satış

Detaylı

Hidrolik Silindirlerde, Sayısal Kontrol İle Hassas Kuvvet ve Konum Kontrol Uygulaması

Hidrolik Silindirlerde, Sayısal Kontrol İle Hassas Kuvvet ve Konum Kontrol Uygulaması Hidrolik Silindirlerde, Sayısal Kontrol İle Hassas Kuvvet ve Konum Kontrol Uygulaması Savaş BİBER Rota Teknik A.Ş ÖZET Bu bildiride, muhtelif çaplarda Polietilen boruların basma ve çekme / koparma dayanım

Detaylı

BİLGİSAYAR DESTEKLİ ÖLÇME UYGULAMASI

BİLGİSAYAR DESTEKLİ ÖLÇME UYGULAMASI BİLGİSAYAR DESTEKLİ ÖLÇME UYGULAMASI 1. AMAÇ Teknolojideki gelişmeyle birlikte fiziksel büyüklüklerin hızlı, kolay ve doğru ölçümü için birçok mühendislik uygulamasında artık algılayıcılar yani sensörler

Detaylı

Cihaz Bilgileri PİN ON DİSK AŞINDIRMA CİHAZI Markası: Turkyus Modeli: Demirbaş Sicil No: Sorumlusu:

Cihaz Bilgileri PİN ON DİSK AŞINDIRMA CİHAZI Markası: Turkyus Modeli: Demirbaş Sicil No: Sorumlusu: PİN ON DİSK AŞINDIRMA CİHAZI Turkyus Kullanım Amacı: Kuru-kayma aşınmasını incelemek Cihaz ısı kontrol ünitesi ve portatif ısı kabini entegre edilmiş Pin on Disk Test Cihazı olup aşağıda belirtilen teçhizat,

Detaylı

N S s e r i s i NS366. 3 ve 4 İSTASYONLU THERMOFORM MAKİNELERİ. Tek Makine ile tüm thermoform mamullerini üretebilme

N S s e r i s i NS366. 3 ve 4 İSTASYONLU THERMOFORM MAKİNELERİ. Tek Makine ile tüm thermoform mamullerini üretebilme N S s e r i s i 3 ve 4 İSTASYONLU THERMOFORM MAKİNELERİ NS366 Tek Makine ile tüm thermoform mamullerini üretebilme Düşük maliyetli, hijyenik seri üretim Servo motor teknolojisi ile yüksek hızda çalışma

Detaylı

360 Dönebilir Gövde. Problemsiz Hava Temizleme

360 Dönebilir Gövde. Problemsiz Hava Temizleme LABmax Dispenser Cam ile teknolojinin buluştuğu sıvı dağıtım cihazı LABmax. - Çok hızlı ayarlanabilir - İleri teknoloji ile dağıtım - 121 C otoklavlanabilir - 360 dönebilir gövde - Kimyasallara en yüksek

Detaylı

YATAY SARIM MAKİNASI SB-YSM-500

YATAY SARIM MAKİNASI SB-YSM-500 YATAY SARIM MAKİNASI SB-YSM-500 Ana Parçaları ve çalışma şekli Nu. PARÇA AÇIKLAMA 1 Ana kontrol paneli 2 Sarıcı gövdesi 3 Baglantı aynası Dokunmatik ekran ile donatılmış, Operatör makine ve bileşenlerini

Detaylı