Ön toplayıcı VM-JOV VERS YONU HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ VM-JOV CLASSIC DGH 80 PLUS

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Ön toplayıcı VM-JOV VERS YONU HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ VM-JOV CLASSIC DGH 80 PLUS"

Transkript

1 Ön toplayıcı VMJOV VERS YONU zeyt nler VMJOV CLASSIC PNH 80 PLUS VMJOV TRV (TURBO) PNH 80 PLUS zeyt n / badem (karma) VMJOV CLASSIC DGH 80 PLUS VMJOV TRV DGH 80 PLUS HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ KURU MEYVE VE ZEYT N TOPLAYICILARI

2 HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GELİŞTİRİYORUZ VMJOV Serisi 3 Tek ayaklı agaçlarda uzman VMJOV serisi meyve ile zeytin hasatı için sizlere büyük avantajlar ve mükemmel performans sunan çok basit ve çok yönlü tamamen farklı bir konsepttir. Bu makine, yükleyicinin kollarına kurulur ve orta boygenç ağaçlarda, yalnızca tek ayak (tek gövde) üzerinde mükemmel performans sunacak şekilde özel olarak tasarlanmıştır.

3 KURU MEYVE VE ZEYTİN TOPLAYICILARI 4 Kıskaç ya da baslık Çok hafif ağırlık. Eklenti üç noktada düzeltilmiş (dallara, gövdeye ya da meyveye zarar vermez). Hasat edilecek ağaç türüne bağlı olarak (badem ağaçları ya da zeytin ağaçları) çok kolay bir operasyonla, %3040 güç farkı olasılığı ile birlikte sürekli dairesel titreşim. Enleri 8 ila 30 cm arasında değişen gövdelere eklememizi sağlayan yeni özel sıkıştırma kolları. Eklenen sarsış türü ve üç noktalı sistemde düzeltilen eklentinin toplamı, hasar olmaksızın mükemmel verim oranı olmasını sağlar. Başlık konumu (Kıskaç). Güvenilirliğini garanti altına almak ve ağaca daha yüksek bir sarsış miktarı iletmek için, gereksiz hareketleri ortadan kaldırdık ve bu yüzden başlık, sabit bir merkezi destek üzerine kuruldu. Opsiyonel olarak, 15 ila 45 cm arasındaki gövdeleri mükemmel şekilde sarsmamızı sağlayan genel kollar kurabiliriz. Elde edeceğimiz sarsış ve verim oranları da mükemmel olacaktır.

4 HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GELİŞTİRİYORUZ Paralel kapanan baslık z1o () 5 İki noktalı yeni eklenti sistemi. Kıskaç iki ya da üç noktada sıkıştırabilir. Bütün Agromelca titreşimli cihaz modellerine kurulabilir. Silindirler arkada konumlandırılmıştır ve bu yüzden tam korumalıdır. Gövdeye kolay eklenme. Geniş kıskaç açılımı. Kıskaç açılımı ayarlanabilir ve böylelikle bunu her tür ağaca (geniş enli, genç vs.) uyarlayabiliriz. Hasat edilecek ağaç türüne bağlı olarak (badem ağaçları ya da zeytin ağaçları) çok kolay bir operasyonla, %3040 güç farkı olasılığı ile birlikte sürekli dairesel titreşim. Z1O. Maksimum 50 cm açıklık. Orta yaşlıgenç ağaçlar için tasarlanmıştır.

5 KURU MEYVE VE ZEYTİN TOPLAYICILARI 6 Vmjov classic versiyonun genel özelliklerine sahiptir (tek sarsıs) Genel şemsiye zeytinleri (pnh 80 artı platform) 1. Çoğaltıcılı (540 RPM) 1 adet pompa 2. Tek bir yönde bir sarsış içerir. 3. Sarsış freni 4. Kolların gövdeye uyguladığı sıkıştırma kuvvetinin ayarlanması (soymayı engelleriz). 5. Hidrolik tank önde bulunur, bu da kollarımızı ve üçüncü noktayı, taşıma gibi diğer işler için serbest bırakır. 6. Arkadaki hidrolik tankı ortadan kaldıran azaltılmış uzunluk. 7. Cobra kumanda kolu 8. Aracın buna ihtiyacı varsa, ağırlık telafisi için bir arka denge ağırlığı kurabiliriz. 9. Diğer özellikler, dağıtıcıya sorunuz.

6 HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GELİŞTİRİYORUZ 7 Badem zeytin şemsiyeleri karışık (dgh 80 artı platform) 1. Çoğaltıcılı (540 RPM) çift pompa 2. Tek bir yönde bir sarsış içerir. 3. Sarsış freni 4. Kolların gövdeye uyguladığı sıkıştırma kuvvetinin ayarlanması (soymayı engelleriz). 5. Soyma makineleri ve meyve sınıflandırıcıları, sarstığımızda durur. 6. Soyma makinelerinin ve meyve sınıflandırıcılarının ayrı hız ayarı. 7. Seçtiğimiz soyma makinesi ve meyve sınıflandırıcı hızı, aracı hızlandırsak bile değişmez. 8. Hidrolik tank önde bulunur, bu da kollarımızı ve üçüncü noktayı, taşıma gibi diğer işler için serbest bırakır. 9. Arkadaki hidrolik tankı ortadan kaldıran azaltılmış uzunluk. 10. Cobra kumanda kolu 11. Aracın buna ihtiyacı varsa, ağırlık telafisi için bir arka denge ağırlığı kurabiliriz. 13. Diğer özellikler, dağıtıcıya sorunuz.

7 KURU MEYVE VE ZEYTİN TOPLAYICILARI 8 VMJOV TRV versiyonunun genel özelliklerine sahiptir (turbo sarsıs) Genel şemsiye zeytinleri (pnh 80 artı platform) 1. Çoğaltıcılı (540 RPM) çift pompa 2. Her yönde çift sarsış içerir. 3. Sarsış freni 4. Kolların gövdeye uyguladığı sıkıştırma kuvvetinin ayarlanması (soymayı engelleriz). 5. Hidrolik tank arkada bulunmakta. 6. Kumanda kolu + selektör kutusu 7. Diğer özellikler (dağıtıcıya sorunuz).

8 HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GELİŞTİRİYORUZ 9 Badem / zeytin şemsiyeleri karışık (dgh 80 artı platform) 1. Çoğaltıcılı (540 RPM) üçlü pompa. 2. Her yönde çift sarsış içerir. 3. Sarsış freni 4. Kolların gövdeye uyguladığı sıkıştırma kuvvetinin ayarlanması (soymayı engelleriz). 5. Soyma makineleri ve meyve sınıflandırıcıları, sarstığımızda durmaz. 6. Soyma makinelerinin ve meyve sınıflandırıcılarının ayrı hız ayarı. 7. Seçtiğimiz soyma makinesi ve meyve sınıflandırıcı hızı, aracı hızlandırsak bile değişmez. 8. Hidrolik tank arkada bulunmakta. 9. Kumanda kolu + selektör kutusu 10. Diğer özellikler (dağıtıcıya sorunuz).

9 KURU MEYVE VE ZEYTİN TOPLAYICILARI 10 pnh 80 artı modeli genel demir boru platform (zeytinler) VMJOY serimiz yeni borulu demir platform, PNH 80 PLUS modeli ile donatılmıştır. Borulu yapısı sağlamlık ve güvenilirlik garanti etmekte ve ağaç operasyonlarına girmeyi ve bunlardan çıkmayı, hiçbir hasar olmaksızın kolaylaştırmaktadır. En talep üzerine değiştirilebilir. (Sorun). Hasat sırasında manüel revizyonu kolaylaştıracak minimum çubuk açısı. OPSİYONEL. Normal açılı çubuklar (kuru meyveler için belirtilmiştir). Gerekirse, şemsiyenin dış çevresi üzerinden zeytin toplamayı kolaylaştırmak için minimum çubuk açısı istenebilir. OPSİYONEL. Çapı arttırmak için çubuk desteği. pna 80 artı model alüminyum boru platform () Kolektörün toplam ağırlığını ciddi ölçüde azaltmanıza imkan tanıyacak PNA 80 PLUS alüminyum boru platformu olarak kurabiliriz.

10 HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GELİŞTİRİYORUZ dgh 80 artı modeli karma demir boru platform (badem zeytin) 11 VMJOV karma kolektör ekipman serilerimiz artık demirden yapılma yeni DGH 80 PLUS model boru platform ile donatılmıştır. DGH 80 PLUS m ağız ölçüsü ve yaklaşık m çubuk çapı Ortalama yük kapasitesi DGA kg (meyveye bağlı). Borulu yapısı ağaç operasyonlarına giriş ve ağaç operasyonlarından çıkışı kolaylaştırır. En talep üzerine değiştirilebilir. (Sorun). Yerleştirilmiş iki soyma makinesi, iki meyve sınıflayıcısı ve tankta sesli alarmlı iki tank dolum sensörüne sahiptir. İki soyma makinesi ve iki meyve sınıflayıcısının yerleştirilmesi ile bademler çok çabuk biçimde giriş yapar ve temizlenir; böylelikle aksama süresi ortadan kaldırılır. Ayrı soyma makinesi ve meyve sınıflayıcı hız ayarı. Diğer meyvelerin (zeytinler) müteakip hasatında kullanım için sökülümü kolay soyma makineleri (yine de bu gerekli değildir), meyve sınıflayıcıları ve alüminyum tank plakaları. Soyucu gövdesi, yalnızca üç vidanın sökülmesi ile kolayca çıkarılabilir (kauçuk contalar çıkarılarak). OPSİYONEL. Minimum açılı çubuklar (dış çevreden manüel revizyona imkan tanıdıklarından zeytinlerin hasadını kolaylaştırmakta). OPSİYONEL. Çapı arttırmak için çubuk desteği.

11 KURU MEYVE VE ZEYTİN TOPLAYICILARI 12 dga 80 artı model alüminyum boru platform () Kolektörün toplam ağırlığını ciddi ölçüde azaltmanıza imkan tanıyacak DGA80 PLUS alüminyum boru platformu olarak kurabiliriz.

12 HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GELİŞTİRİYORUZ VMJOV PNH 80 PLUS Genel Özellikleri 13 Özellikler Borulu demir platform Meyve tank kapasitesi Standart çubuk çapı Kumanda kolu + selektör kutusu Cobra kumanda kolu SARSIŞ SİSTEMİ Devamlı dairesel sarsış Güç azaltım denge ağırlığı desteği Güç artış denge ağırlığı desteği Ayar kolu sıkma ve sarsış freni Yağ tank kapasitesi (litre) Hidrolik sistem Hidrolik tank Traktör güç çıkış ünitesi devirleri Yaklaşık ağırlık (şemsiye + sarsıcı) Yaklaşık ağırlık (TRV hidrolik tank) Başlığın sabit destek üzerine bağlanması Üç noktalı başlık Özel kollar genç ağaçlar (3 noktalı başlık) Genel kollar (3 noktalı başlık) Paralel başlık Z10 Standart ölçümde alt ya da üst çubuk eni PNA 80 PLUS alüminyum platformun kurulumu Çubuk desteği (0.50 m / 1 m) Minimum çubuk açısı Normal çubuk açısı Arka hidrolik kolların denge ağırlığı CLASSIC Versiyon TRV Versiyonu hidrolik tank denge ağırlığı (30 kg ünite) VMJOV CLASSIC PNH 80 PLUS PNH 80 PLUS kg meyveye bağlı (1) 66.5 m Tek yönde 1 sarsış 80 l 1 pompa w/çoğaltıcı Öne entegre 540 PRM 800 kg VMJOV TRV PNH 80 PLUS PNH 80 PLUS kg meyveye bağlı (1) 66.5 m Her yönde 2 sarsış 250 l 2 pompa w/çoğaltıcı Arkada bağımsız 540 PRM 700 kg 430 kg Agromelca, s.l. bu katalogtaki ürünlere gerekli gördüğü değişiklikleri önceden uyarıda bulunmaksızın yapma hakkını saklı tutar. () Standart (1) Rough guide (meyve türü ve özelliklerine bağlıdır).

13 KURU MEYVE VE ZEYTİN TOPLAYICILARI 14 VMJOV DGH 80 PLUS Genel Özellikleri Özellikler Borulu demir platform Meyve tank kapasitesi Standart çubuk çapı Kumanda kolu + selektör kutusu Cobra kumanda kolu SARSIŞ SİSTEMİ Devamlı dairesel sarsış Güç azaltım denge ağırlığı desteği Güç artış denge ağırlığı desteği Ayar kolu sıkma ve sarsış freni Yağ tank kapasitesi (litre) Hidrolik sistem Hidrolik tank Traktör güç çıkış ünitesi devirleri Yaklaşık ağırlık (şemsiye + sarsıcı) Yaklaşık ağırlık (TRV hidrolik tank) Başlığın sabit destek üzerine bağlanması Üç noktalı başlık Özel kollar genç ağaçlar (3 noktalı başlık) Genel kollar (3 noktalı başlık) Paralel başlık Z10 Ayrı soyma makinesi ve meyve sınıflayıcı hız ayarı. Sarsış sırasında soyma makinelerinin ve meyve sınıflandırıcılarının durması Motor devrini arttırsak dahi soyma makinesi ve meyve sınıflandırıcı hızının korunması Sesli meyve yük seviyesi alarmı Standart ölçümde alt ya da üst çubuk eni DGA 80 PLUS alüminyum platformun kurulumu Çubuk desteği (0.50 m / 1 m) Minimum çubuk açısı Normal çubuk açısı Arka hidrolik kolların denge ağırlığı CLASSIC Versiyon TRV Versiyonu hidrolik tank denge ağırlığı (30 kg ünite) VMJOV CLASSIC DGH 80 PLUS DGH 80 PLUS kg meyveye bağlı (1) 66.5 m Tek yönde 1 sarsış 80 l 2 pompa w/çoğaltıcı Öne entegre 540 PRM 900 kg EVET VMJOV TRV DGH 80 PLUS DGH 80 PLUS kg meyveye bağlı (1) 66.5 m Her yönde 2 sarsış 250 l 3 pompa w/çoğaltıcı Arkada bağımsız 540 PRM 800 kg 430 kg HAYIR Agromelca, s.l. bu katalogtaki ürünlere gerekli gördüğü değişiklikleri önceden uyarıda bulunmaksızın yapma hakkını saklı tutar. () Standart (1) Rough guide (meyve türü ve özelliklerine bağlıdır).

14 Pol. Industrial Las Lagunas, PA Calaceite Teruel ( spanya) Tel Faks Pol. Industrial La Estación, naves Alcañiz Teruel ( spanya) Tel. ve Faks info@agromelca.com

Arka toplayıcı CLASSIC VERS YON HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ VT00-XT10 CLASSIC PNA 80 PLUS VT00-XT10 CLASSIC DGA 80 PLUS

Arka toplayıcı CLASSIC VERS YON HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ VT00-XT10 CLASSIC PNA 80 PLUS VT00-XT10 CLASSIC DGA 80 PLUS Arka toplayıcı CLASSIC VERS YON VT00-XT10 CLASSIC PNA 80 PLUS VT00-XT10 CLASSIC DGA 80 PLUS HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ KURU MEYVE VE ZEYT N TOPLAYICILARI HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI

Detaylı

Ön toplayıcı. TR VERS YONU (Turbo Sarsıs) HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ

Ön toplayıcı. TR VERS YONU (Turbo Sarsıs) HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ Ön toplayıcı TR VERS YONU (Turbo Sarsıs) ZEYT NLER VM1XT10 TRV PNA/PNH 80 VM2XT10 TRV PGA ZEYT N / BADEM (KARMA) VM1 XT10 TRV DGA 80 PLUS VM2XT10 TRV DGA HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ

Detaylı

TOPLAYICI ÖZEL ARAÇLAR CLASSIC VERS YON HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ KURU MEYVE VE ZEYT N TOPLAYICILARI

TOPLAYICI ÖZEL ARAÇLAR CLASSIC VERS YON HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ KURU MEYVE VE ZEYT N TOPLAYICILARI KURU MEYVE VE ZEYT N TOPLAYICILARI HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ TOPLAYICI ÖZEL ARAÇLAR CLASSIC VERS YON VM1XT10 CLASSIC PNA/PNH 80 VM2XT10 CLASSIC PGA 100 www.agromelca.com HER GEÇEN

Detaylı

Ön toplayıcı. TR VERS YONU (Turbo Sarsıs) zeyt nler. zeyt n / badem (karma)

Ön toplayıcı. TR VERS YONU (Turbo Sarsıs) zeyt nler. zeyt n / badem (karma) Ön toplayıcı TR VERS YONU (Turbo Sarsıs) zeyt nler VM00XT10 TRV PNA/PNH 80 VM1XT10 TRV PNA/PNH 80 VM2XT10 TRV PGA VG3XT10 TRV PGA zeyt n / badem (karma) VM00XT10 TRV DGA 80 PLUS VM1 XT10 TRV DGA 80 PLUS

Detaylı

Toplayıcı özel araçlar

Toplayıcı özel araçlar Toplayıcı özel araçlar CLASSIC VERS YON VM00XT10 CLASSIC PNA/PNH 80 VM1XT10 CLASSIC PNA/PNH 80 VM2XT10 CLASSIC PGA 100 HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ KURU MEYVE VE ZEYT N TOPLAYICILARI

Detaylı

Ön toplayıcı. zeyt nler. zeyt n / badem (karma)

Ön toplayıcı. zeyt nler. zeyt n / badem (karma) Ön toplayıcı PROGRESSIVE ELLIPTICAL VERS YON zeyt nler VM00XT10 PROGRESSIVE ELLIPTICAL PNA/PNH 80 PLUS VM1 XT10 PROGRESSIVE ELLIPTICAL PNA/PNH 80 PLUS VM2XT10 PROGRESSIVE ELLIPTICAL PGA zeyt n / badem

Detaylı

KURU MEYVE VE ZEYT N TOPLAYICILARI HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ ARKADAN HASAT TOPLAMA MAKINASI YAN VERS YON VTL.

KURU MEYVE VE ZEYT N TOPLAYICILARI HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ ARKADAN HASAT TOPLAMA MAKINASI YAN VERS YON VTL. KURU MEYVE VE ZEYT N TOPLAYICILARI HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ ARKADAN HASAT TOPLAMA MAKINASI YAN VERS YON VTL www.agromelca.com HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GELİŞTİRİYORUZ 3

Detaylı

Ön toplayıcı PROGRESSIVE ELLIPTICAL VERS YON HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ

Ön toplayıcı PROGRESSIVE ELLIPTICAL VERS YON HER GEÇEN GÜN TOPLAYICI DÜNYASINI GEL ST R YORUZ Ön toplayıcı PROGRESSIVE ELLIPTICAL VERS YON zeyt nler VM00XT10 PROGRESSIVE ELLIPTICAL PNA/PNH 80 PLUS VM1XT10 PROGRESSIVE ELLIPTICAL PNA/PNH 80 PLUS VM2XT10 PROGRESSIVE ELLIPTICAL PGA VG3XT10 PROGRESSIVE

Detaylı

T5 Serisi t5.95 t5.105 t5.115

T5 Serisi t5.95 t5.105 t5.115 NEW HOLLAND T5 Serisi t5.95 t5.105 t5.115 Hi-Lo & Electro Command Düşük yakıt sarfiyatı Yüksek tork Uzun ömürlü motor Çevre dostu *T5.95 sadece EC modellerinde bulunmaktadır. Comman Rail Motor ile, Daha

Detaylı

Fırtına 2019 B Profesyonel Zeytin hasat ve budama makinası

Fırtına 2019 B Profesyonel Zeytin hasat ve budama makinası Fırtına 2019 B Profesyonel Zeytin hasat ve budama makinası 2-3 adet zeytin çırpıcı çalıştırabilen 2019 B özel hava kompresörü sayesinde zeytin hasadında yüksek hasat kapasitesi ve performans sağlar. Uzun

Detaylı

DEUTZ-FAHR 4E Serisi

DEUTZ-FAHR 4E Serisi DEUTZ-FAHR 4E Serisi YENİ 4E SERİSİNİN FARK YARATAN ÖZELLİKLERİYLE TANIŞIN DAİMA DAHA FAZLASINI İSTE! 4E Serisi 4050E 4055E 4065E 4075E 4080E Maksimum Güç Hp/kW 50/36,8 62/46,2 72/53,7 82/61,1 80/59,7

Detaylı

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri 5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profilli Bağ-Bahçe Traktörleri 2 5GL Serisi Traktörler Genel Bakış 5GL Düşük Profil, Alçak Bağ-Bahçe Uygulamaları için Yeni Çözüm Yeni John Deere

Detaylı

MİNİ DAMPER C12R-B kg. Motor Net Güç Taşıma Kapasitesi Boşaltma Mekanizması. 2TE67L-FW HP / 2800 rpm 1150 kg 3 taraflı

MİNİ DAMPER C12R-B kg. Motor Net Güç Taşıma Kapasitesi Boşaltma Mekanizması. 2TE67L-FW HP / 2800 rpm 1150 kg 3 taraflı MİNİ DAMPER 1100 kg Motor Net Güç Taşıma Kapasitesi Boşaltma Mekanizması 2TE67L-FW3 10.2 HP / 2800 rpm 1150 kg 3 taraflı KOMPAKTLIK Yanmar her türlü arazide kullanım için idealdir. Çok yönlülük ve üretkenlik

Detaylı

Yeni Nesil Common Rail Motorlar Çünkü işler yarını beklemez

Yeni Nesil Common Rail Motorlar Çünkü işler yarını beklemez FARMALL C Serisi Yeni Nesil Common Rail Motorlar Çünkü işler yarını beklemez COMMON RAİL MOTORLARIN AVANTAJLARI Düşük motor devrinde maksimum performans Düşük yakıt tüketimi Düşük ses seviyesi Daha az

Detaylı

PEGASUS 360. Dieci Türkiye Distribütörü. Pegasus360.indd 1 11/04/18 12:19

PEGASUS 360. Dieci Türkiye Distribütörü. Pegasus360.indd 1 11/04/18 12:19 360 40.25 360 50.19 360 50.21 360 60.16 PEGASUS 360 Dieci Türkiye Distribütörü Pegasus360.indd 1 11/04/18 12:19 Pegasus360.indd 2 11/04/18 12:19 PERFORMANS PEGASUS 40.25 PEGASUS 50.19 PEGASUS 50.21 PEGASUS

Detaylı

Çoklu su giriş ve çıkış rekorları. Şeffaflık her yerde Yağ tankı için geniş cam pencere avantajı

Çoklu su giriş ve çıkış rekorları. Şeffaflık her yerde Yağ tankı için geniş cam pencere avantajı Şeffaflık her yerde Yağ tankı için geniş cam pencere avantajı Çoklu su giriş ve çıkış rekorları İle daha verimli kalıp soğutması, daha kısa çevirim zamanı ve kaliteli ürün avantajı. Opsiyonel değil Standart

Detaylı

2,2 kw - 30 kw Vidalı kompresörler. İnsanlar. Tutku. Performans.

2,2 kw - 30 kw Vidalı kompresörler. İnsanlar. Tutku. Performans. 2,2 kw - 30 kw Vidalı kompresörler İnsanlar. Tutku. Performans. İnsanlar. Tutku. Performans. Siz ihtiyaçlarınızı belirleyin, 30kW altındaki yağ enjeksiyonlu vidalı kompresörler için kapsamlı teklifimizi

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik 1 Kazandıran Güç 2 Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın

Detaylı

SD130. Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw

SD130. Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw SD130 Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw Santrifüj gücü Yüksek santrifüj gücü ile yüksek silindir ağırlığının birleşimi, mükemmel sıkıştırmayı kolaylaştırır ve malzeme hedef derinliğine daha az geçişte

Detaylı

21 Hp Dizel Marin Motor

21 Hp Dizel Marin Motor 21 Hp Dizel Marin Motor 3M78 Su soğutmalı, 4 zamanlı (mm) 78 x 78,4 Toplam Silindir Hamcı (L) 1,123 Max. Güç (Hp) 21 Hp Max Devir (R.P.M) 3,000 Egzost Su Soğutmalı- Paslanmaz Yakıt Cinsi Dizel Ağırlık

Detaylı

HAMUR HAZIRLAMA GRUBU (SYM) Spiral Yoğurma Makinesi (KDM) Kaldırma Devirme Makinesi (AHM) Ara Aktarma Hunisi / (SKC) Su Karıştırma Cihazı

HAMUR HAZIRLAMA GRUBU (SYM) Spiral Yoğurma Makinesi (KDM) Kaldırma Devirme Makinesi (AHM) Ara Aktarma Hunisi / (SKC) Su Karıştırma Cihazı Undan... Pişkin Lezzete. Sağlıkla! HAMUR HAZIRLAMA GRUBU () Spiral Yoğurma Makinesi (KDM) Kaldırma Devirme Makinesi (AHM) Ara Aktarma Hunisi / (SKC) Su Karıştırma Cihazı KDM / AHM / SKC AHM KDM SKC SPİRAL

Detaylı

NEW HOLLAND. TTB Serisi

NEW HOLLAND. TTB Serisi NEW HOLLAND TTB Serisi NEW HOLLAND TTB Serisi Türk çiftçisinin bahçe segmentindeki vazgeçilmezi TTB Serisi, yenilenmiş Tier3 emisyon değerine sahip turbo-intercooler motoruyla artık daha da performanslı...

Detaylı

Ekonomik, modern, çok amaçlı. Her çeşit tarımsal faaliyete uygun 3 silindirli, yerli yeni turbo motor Modern çizgilere sahip yeni kaporta görünümü

Ekonomik, modern, çok amaçlı. Her çeşit tarımsal faaliyete uygun 3 silindirli, yerli yeni turbo motor Modern çizgilere sahip yeni kaporta görünümü T480s Ekonomik, modern, çok amaçlı Her çeşit tarımsal faaliyete uygun 3 silindirli, yerli yeni turbo motor Modern çizgilere sahip yeni kaporta görünümü T480s Geçmişinden gelen gücün modern teknoloji ile

Detaylı

Havadan Suya Isı Pompası

Havadan Suya Isı Pompası Havadan Suya Isı sı * Kurulum Esnekliği * Ayrılabilir Boyler * Yüksek Enerji Tasarruflu İnverter Teknolojisi 1. Düşük İşletim Maliyeti 4. Farklılık 2. Düşük CO2 Emisyonu 5. Kolay Kurulum 3. Temiz ve Sessiz

Detaylı

KUBOTA SÜPER MİNİ EKSKAVATÖR

KUBOTA SÜPER MİNİ EKSKAVATÖR KUBOTA SÜPER MİNİ EKSKAVATÖR Süper kompakt. Yüksek güvenilirlikte. Çalıştırması kolay. 1 tonun altında dünya çapında en iyi satan modelimiz, inanılmaz derecede verimli süper mini ekskavatör olarak geliştirilmiştir

Detaylı

Common Rail ve Intercooler teknolojisiyle bütünleşen motor. Güç Yönetim Sistemi.

Common Rail ve Intercooler teknolojisiyle bütünleşen motor. Güç Yönetim Sistemi. Common Rail ve Intercooler teknolojisiyle bütünleşen motor. 69 dba ya düşürülmüş sessiz kabin içi. Kontrol kolayl ğ sağlayan kumanda kollar. Güç Yönetim Sistemi. Tamamı yüksek verim sağlayan modelleriyle

Detaylı

Güçlü Atık Parçalama ve Briketleme Presleri

Güçlü Atık Parçalama ve Briketleme Presleri Entsorgungstechnik Güçlü Atık Parçalama ve Briketleme Presleri ekonomik - sağlam - güçlü RB 20-60 SV Briketleme Presleri RB 100-200 S Briketleme Presleri RB 400 RS Briketleme Presleri Teknik Özellikler

Detaylı

EKSPANDER TİP: FEX 25, FEX 34, FEX 42. Türkiye Temsilcisi. CEMAS İç ve Dış Ticaret Danışmanlık Turizm Tic.Ltd.Şti. www.cemasltd.com.

EKSPANDER TİP: FEX 25, FEX 34, FEX 42. Türkiye Temsilcisi. CEMAS İç ve Dış Ticaret Danışmanlık Turizm Tic.Ltd.Şti. www.cemasltd.com. EKSPANDER TİP: FEX 25, FEX 34, FEX 42 Türkiye Temsilcisi CEMAS İç ve Dış Ticaret Danışmanlık Turizm Tic.Ltd.Şti. www.cemasltd.com.tr MÜKEMMEL NİŞASTA JELATİNİZASYONUNUN BAŞLADIĞI AN ANDRITZ FEED & BIOFUEL

Detaylı

ROBOTLARDA SINIRSIZ SEÇİM

ROBOTLARDA SINIRSIZ SEÇİM ROBOTLARDA SINIRSIZ SEÇİM TUR www.sepro-group.com ROBOTLARDA SINIRSIZ SEÇİM Sepro her çeşit enjeksiyon makinesini, yeni veya mevcut makineleri her boyutta (5000 Ton a kadar) ve tüm markalarda donatmaktadır.

Detaylı

ET 18. ET18 Çalışma dünyanızın evrimi. İzlenen Geleneksel Arka Ekskavatörleri

ET 18. ET18 Çalışma dünyanızın evrimi. İzlenen Geleneksel Arka Ekskavatörleri ET 18 İzlenen Geleneksel Arka Ekskavatörleri ET18 Çalışma dünyanızın evrimi. Wacker Neuson, 1,7'den 2,4 t sınıfına kadar yeni nesil modellerle kompakt ekskavatörler için yeni standartları belirliyor.test

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Keşke Kelimesini Unutun!

Keşke Kelimesini Unutun! OPTUM CVX Serisi Keşke Kelimesini Unutun! Yeni Case IH Optum CVX Serisi; yeni, sınıfında fark oluşturan kaporta dizaynı, farklı tasarımı, güçlü ve ekonomik motor gücü seçenekleri, her türlü koşulda etkin

Detaylı

NEW HOLLAND. TR6 Serisi

NEW HOLLAND. TR6 Serisi NEW HOLLAND TR6 Serisi New Holland markası, çiftçilerimizden aldığı desteği kendi tecrübesi ile birleştirerek yüksek teknolojiye sahip traktörler üretiyor. NEW HOLLAND TR6 Serisi TR6 Serisi 4 Silindirli

Detaylı

95 C 99 HP 105 C 107 HP 115 C 114 HP İL MOTORLARIN

95 C 99 HP 105 C 107 HP 115 C 114 HP İL MOTORLARIN FARMALL C Serisi Yeni Nesil Common Rail Motorlar Çünkü işler yarını beklemez Case IH Farmall C serisi traktörlerde sunulan silindirli F5C motorlar; yenilikçi tasarımlarıyla güç ve ekonomiyi bir araya getirmektedir.

Detaylı

Kasaya Gömme Kapı Hidroliği

Kasaya Gömme Kapı Hidroliği 2800 Serisi Kasaya Gömme Kapı Hidroliği Cisa kasaya gömme kapı hidroliği kapı kontrolü için etkili ve estetik bir çözüm sunmaktadır. Alüminyüm, ahşap ve metal kapı ve kasalar dahil olmak üzere geniş kapsamda

Detaylı

PARS III 8x8 TAKTİK TEKERLEKLİ ZIRHLI ARAÇ (TTZA)

PARS III 8x8 TAKTİK TEKERLEKLİ ZIRHLI ARAÇ (TTZA) www.fnss.com.tr PARS III 8x8 TAKTİK TEKERLEKLİ ZIRHLI ARAÇ (TTZA) PARS III 8X8 TAKTİK TEKERLEKLİ ZIRHLI ARAÇ (TTZA) Göreve Özgü Özellikler Şoför/Komutan için Mevcut Durum Bilgisi Sağlayan Önde ve Arkada

Detaylı

TR6 Serisi TR6.120 TR6.130 TR6.140 TR6.135 TR6.150

TR6 Serisi TR6.120 TR6.130 TR6.140 TR6.135 TR6.150 TR6 Serisi TR6.120 TR6.130 TR6.140 TR6.135 TR6.150 Yerli Devler Gücüne Güç Katıyor... En güçlü yerli traktörler olarak bilinen New Holland TR6 serisi, performans ve yüksek teknolojinin yanı sıra üstün

Detaylı

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Alçak Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Alçak Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri 5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Alçak Profilli Bağ-Bahçe Traktörleri 2 5GL Serisi Traktörler Genel Bakış 5GL Alçak Profil, Alçak Bağ-Bahçe Uygulamaları için Yeni Çözüm Katlanabilir Aynalar

Detaylı

PRESLEME. Model No. Kapasite mm. Tip. Sayfa

PRESLEME. Model No. Kapasite mm. Tip. Sayfa Pres Makineleri Her zaman aynı güvenilir, sızdırmaz bağlantıyı sağlamak için işlem tamamlama kilidine sahiptir. Üstün kalite ve dayanıklılık için tasarlanmıştır - RIDGID Ömür Boyu Garanti ile desteklenir.

Detaylı

Kuluçkahaneler ve Balık Çiftlikleri için Merkezi ve Kendiliğinden Hareketli Yemleme Sistemleri

Kuluçkahaneler ve Balık Çiftlikleri için Merkezi ve Kendiliğinden Hareketli Yemleme Sistemleri www.akuamaks.com Kuluçkahaneler ve Balık Çiftlikleri için Merkezi ve Kendiliğinden Hareketli Yemleme Sistemleri 2 Amacımız çözüm ortağı olduğumuz, Feeding Systems SL firması ile beraber, Su Ürünleri Sektörüne

Detaylı

NEW HOLLAND. TDS Serisi

NEW HOLLAND. TDS Serisi NEW HOLLAND TDS Serisi NEW HOLLAND TDS Serisi New Holland TDS Serisi tüm modellerinde standart olarak sunulan turbo-intercooler aspirasyon sistemine sahip motorlar sayesinde yüksek performans yakıt ekonomisi

Detaylı

MIG / MAG 350NC. Ürün Resimleri. Açıklama

MIG / MAG 350NC. Ürün Resimleri. Açıklama MIG / MAG 350NC MIG / MAG 350 NC, ince ve orta kalınlıktaki demir, aluminyum ve paslanmaz metallerin özlü ve normal tellerle kaynağında kullanılabilen, profesyonel, kolay kullanımlı, kompakt, güvenilir,

Detaylı

EW 100. EW100 mobil ekskavatör ile hızla yola koyulun. Tekerlekli Ekskavatörler

EW 100. EW100 mobil ekskavatör ile hızla yola koyulun. Tekerlekli Ekskavatörler EW 100 Tekerlekli Ekskavatörler EW100 mobil ekskavatör ile hızla yola koyulun 10 tonluk mobil ekskavatör EW100, güçlü bir çıkış, düşük yakıt tüketimi ve özellikle kullanıcı dostu özellikleriyle göz doldurur.

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

Bahçelerinizde... Bahçelerinize. birleştirmektedir. birleştirmektedir. dönüş sağlamaktadır. sürüş sağlamaktadır.

Bahçelerinizde... Bahçelerinize. birleştirmektedir. birleştirmektedir. dönüş sağlamaktadır. sürüş sağlamaktadır. JXB Serisi Bahçelerinize Bahçelerinize renk renk katmaya katmaya geliyoruz... geliyoruz... Küçük Küçük Devler Devler Bahçelerinizde... Bahçelerinizde... IH JXBIH serisi JXBmodern serisi modern çizgre çizgre

Detaylı

WAW-600D Bilgisayar Kontrol Hidrolik Universal Test Makinesi

WAW-600D Bilgisayar Kontrol Hidrolik Universal Test Makinesi WAW-600D Bilgisayar Kontrol Hidrolik Universal Test Makinesi Tanımı; WAW serisi Bilgisayar kontrollü çekme test makineleri ASTM, ISO, DIN, GB ve diğer uluslararası standartlara uygun olarak tasarlanmış

Detaylı

* Sağ el 1/8 1/4 -19 -28 -19 1/8 3/8 1/4. Nominal Boru Boyutu - Inch Başına Diş - 27 - 18 - 18

* Sağ el 1/8 1/4 -19 -28 -19 1/8 3/8 1/4. Nominal Boru Boyutu - Inch Başına Diş - 27 - 18 - 18 El Paftaları Kat. Model Açıklama Kalıplar Ağırlık Fiyat 13083 11-R - 1 El Paftası (Set Halinde) BSPT 13,3 365 13088 11-R - 2 El Paftası (Set Halinde) BSPT 17,5 630 37777 Sap ve Cırcır - 2.4 115 Ağır Tip

Detaylı

HUSQVARNA DUVAR TESTERELERİ 2010

HUSQVARNA DUVAR TESTERELERİ 2010 HUSQVARNA DUVAR TESTERELERİ 2010 Kapı açma. Pencere açma. Havalandırma boşluğu açma. Merdiven kesme. Eğimli kesme. Duvara sıfır kesme. Simetrik yolu sayesinde rayın her iki yönünde kesim yapmak mümkündür.

Detaylı

Bimetal termometre Model 55, paslanmaz çelik versiyonu

Bimetal termometre Model 55, paslanmaz çelik versiyonu Mekanik sıcaklık ölçümü Bimetal termometre Model 55, paslanmaz çelik versiyonu WIKA veri sayfası TM 55.01 Uygulamalar Kimya endüstrisi, petro kimya endüstrisi, proses teknolojisi ve gıda endüstrisi Agresif

Detaylı

Çapa Makineleri. Güvenli. Kolay Kullanım. Yüksek Kalite. Ergonomik. Etkin Satış Sonrası

Çapa Makineleri. Güvenli. Kolay Kullanım. Yüksek Kalite. Ergonomik. Etkin Satış Sonrası Güvenli En son ve yüksek güvenlik seviyesine sahip güvenlik standartlarına uygunluk. Kolay Kullanım Alüminyum şanzıman kutuları sayesinde hafif ve kolay kullanım. Yüksek Kalite Kaliteli hammaddeler ile

Detaylı

Balya Makineleri. w w w. a t e s. c o m. t r

Balya Makineleri. w w w. a t e s. c o m. t r Balya Makineleri w w w. a t e s. c o m. t r Balya Makineleri Haşbaysız Kare Balya Makinesi PK 4010 KOSTKA Agromaster Balya Makinesi buğday, arpa, yulaf ve çavdar gibi tahıl bitkilerinin hasattan sonra

Detaylı

F-SERİSİ LASTİK TEKERLEKLİ YÜKLEYİCİLER 621F DAHA HIZLI, DAHA VERİMLİ

F-SERİSİ LASTİK TEKERLEKLİ YÜKLEYİCİLER 621F DAHA HIZLI, DAHA VERİMLİ F-SERİSİ LASTİK TEKERLEKLİ YÜKLEYİCİLER 621F DAHA HIZLI, DAHA VERİMLİ www.caseismakineleri.com EXPERTS FOR THE REAL WORLD SINCE 1842 DAHA HIZLI, DAHA VERİMLİ EN ZORLU İŞLER İÇİN GÜVENİLİR YATIRIM Akslar

Detaylı

Arttırılmış Operatör Konforu

Arttırılmış Operatör Konforu Arttırılmış Operatör Konforu Hem motor hem de kaput için ikili dalga sistemi kullanılarak önemli ölçüde azaltılmış titreşim. Koltuk, motor ve vites arasındaki dört noktalı kauçuk yastık emiciler sayesinde

Detaylı

Nilfisk-Advance Profesyonel Necla Cad. No:48, Yenisahra, 34746, Kadıköy, Istanbul Tel: +90 216 470 0860 - Fax: +90 216 470 0863

Nilfisk-Advance Profesyonel Necla Cad. No:48, Yenisahra, 34746, Kadıköy, Istanbul Tel: +90 216 470 0860 - Fax: +90 216 470 0863 Dar alanlarda hızlı temizlik için kompaktlık ve hareket kabiliyeti, bütün ticari zemin temizleme uygulamalarını kapsayan profesyonel binicili makine serisidir.geniş alanların temizliğini yüksek manevra

Detaylı

WAW-1000D Bilgisayar Kontrol Hidrolik Universal Test Cihazı

WAW-1000D Bilgisayar Kontrol Hidrolik Universal Test Cihazı WAW-1000D Bilgisayar Kontrol Hidrolik Universal Test Cihazı Tanımı; WAW serisi Bilgisayar kontrollü çekme test makineleri ASTM, ISO, DIN, GB ve diğer uluslararası standartlara uygun olarak tasarlanmış

Detaylı

Genie E. Küçük elektrikli temizleme makinesi 35 cm çalışma genişliği ile 200 m² ve üzeri alanlar için idealdir. Büyük Bölümler İçin Küçük Makineler

Genie E. Küçük elektrikli temizleme makinesi 35 cm çalışma genişliği ile 200 m² ve üzeri alanlar için idealdir. Büyük Bölümler İçin Küçük Makineler Genie E. Küçük elektrikli temizleme makinesi 35 cm çalışma genişliği ile 200 m² ve üzeri alanlar için idealdir. 1. Taşıması Kolay Esnek itme kolu ile her pozisyona uygundur. Kullanıcı dostudur ve otomobiliniz

Detaylı

KUBOTA SIFIR KUYRUK ÇIKINTILI MİNİ EKSKAVATÖR

KUBOTA SIFIR KUYRUK ÇIKINTILI MİNİ EKSKAVATÖR KUBOTA SIFIR KUYRUK ÇIKINTILI MİNİ EKSKAVATÖR Sıfır kuyruk çıkıntısı. Ultra kompakt. Çalıştırması kolay. Kubota U10-3, kuyruk çıkıntısı olmayan mini bir ekskavatörden beklediğiniz her şey ve daha fazlasıdır.

Detaylı

Sirkülasyon Pompaları Domestik Hidroforlar Drenaj Pompaları

Sirkülasyon Pompaları Domestik Hidroforlar Drenaj Pompaları Sirkülasyon Pompaları Domestik Hidroforlar Drenaj Pompaları ecocirc BASIC / BASIC N / PREMIUM SERİSİ Anti-Blok teknolojisine sahip yeni nesil sirkülasyon pompaları Verimliliği en üst noktaya taşımak için

Detaylı

SERİSİ(ÇİFT PLAKA - UZUN AÇAR) Enerji tasarruflu plastik enjeksiyon makineleri

SERİSİ(ÇİFT PLAKA - UZUN AÇAR) Enerji tasarruflu plastik enjeksiyon makineleri Yüksek mengene açma mesafesi ile büyük boyutdaki kalıpları bağlama imkanı. 24 4 Silidirli tahrik bağlantı ile kalıp üzerindeki stresi düşürerek kalıpların ömrünü uzatır. Yüksek hızlı iki silindir sayesinde

Detaylı

MAKAS KESİM. ermaksan.com.tr

MAKAS KESİM. ermaksan.com.tr MAKAS KESİM ermaksan.com.tr MAKAS KESİM HİDROLİK MAKASLAR GİYOTİN MAKAS DEVİRMELİ MAKAS CNC HVR Otomatik Çözümler Mükemmel Kesimler... 4-4 - 6-8(ops.) m boy seçenekleri 6 -... - 40 mm kapasite seçenekleri

Detaylı

IV 100/40 M B1. Manüel filtre temizleme. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Güvenli elektrikli süpürge sistemleri. Güvenlik

IV 100/40 M B1. Manüel filtre temizleme. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Güvenli elektrikli süpürge sistemleri. Güvenlik IV 100/40 M B1, farklı hedef grupların ihtiyaçlarını karşılayan çok dayanıklı bir endüstriyel elektrikli süpürgedir. Bu elektrikli süpürge, özellikle Bölge 2 ST 1, ST 2 ve ST 3 toz patlama sınıflarında

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU. www.egefe.com.tr. ZEYTİN HASAT ve İLAÇLAMA MAKİNALARI TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ.

ÜRÜN KATALOĞU. www.egefe.com.tr. ZEYTİN HASAT ve İLAÇLAMA MAKİNALARI TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ. ZEYTİN HASAT ve İLAÇLAMA MAKİNALARI ÜRÜN KATALOĞU TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ DÜŞÜK İŞÇİLİK MALİYETİ TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ HIZLI TEKNİK SERVİS BOL YEDEK PARÇA TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ Tüm Ürünlerimizi Tarım Kredi

Detaylı

Tahrik Birimleri RIDGID 300 RIDGID 300 RIDGID 300 El Sayfa 34 / 35 Sayfa 34 / 35 Dahil Sayfa 34 / 35

Tahrik Birimleri RIDGID 300 RIDGID 300 RIDGID 300 El Sayfa 34 / 35 Sayfa 34 / 35 Dahil Sayfa 34 / 35 Yiv Açma Ekipmanları Yiv Açma Ekipmanları Yiv Açma Ekipmanları RIDGID yiv açma ekipmanları, en karmaşık boru tesisatları için tasarlanmıştır. Bu ekipmanların sağlamlığı, uzun ömürlülüğü ve kullanım kolaylığı

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar METAXDOOR SECU CRS. Güvenlikli Dairesel Kayar Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar METAXDOOR SECU CRS. Güvenlikli Dairesel Kayar Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METXDOOR SECU CRS Güvenlikli Dairesel Kayar Kapı METXDOOR SECU CRS SECU CRS 100 SECU CRS 200 METXDOOR SECU CRS Sağlam,ekonomik

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS Hidrolik Devirmeli Makas HGS Hidrolik Devirmeli Makas Dünyada ispatlamış olduğu tecrübesiyle ERMAKSAN, yüksek teknoloji kullanarak 19 den beri

Detaylı

HUSQVARNA YOL VE ASFALT KESME NELERİ 2010

HUSQVARNA YOL VE ASFALT KESME NELERİ 2010 HUSQVARNA YOL VE ASFALT KESME MAKİNELER NELERİ 2010 Patentli Elektronik Takip Sistemi kesim yaparken sviçe bir dokunuşta, operatörüne her zaman doğru ayarlama ve ölçme izini verir. Patentli Güç Aktarım

Detaylı

NEW HOLLAND T4 F/N/V Serisi

NEW HOLLAND T4 F/N/V Serisi NEW HOLLAND T4 F/N/V Serisi t4.75f/n/v t4.85f/n/v t4.95f/n/v Bağ ve bahçe uygulamaları için tasarlanmış, her biri kendi alanının uzmanı modellerimizle tanışın New Holland T4 F/N/V serisi traktörler kompakt

Detaylı

BOYLERLER. Paslanmaz Çelik Boyler PASLANMAZ ÇELİK BOYLERLER UB INOX SERİSİ UB INOX 80-2 UB INOX 120-2 UB INOX 200-2 UB INOX SOLAR 200-2

BOYLERLER. Paslanmaz Çelik Boyler PASLANMAZ ÇELİK BOYLERLER UB INOX SERİSİ UB INOX 80-2 UB INOX 120-2 UB INOX 200-2 UB INOX SOLAR 200-2 BOYLERLER PASLANMAZ ÇELİK BOYLERLER Paslanmaz Çelik Boyler UB INOX SERİSİ UB INOX 80-2 UB INOX 120-2 UB INOX 200-2 80, 120 ve 200 Litre Kapasiteli Paslanmaz Çelik Boylerler Genel Özellikler İmmergas ın

Detaylı

GÜÇ MODU F (Hassas Mod) E (Ekonomik Mod) P (Güç modu) HP (Yüksek Güç Modu) Hassas haraket gerektiren hafif çalıșmalar içindir Düșük yakıt tüketimi istenen çalıșmalar içindir Genel kazı ve yükleme çalıșmaları

Detaylı

Marka, Model PERKINS Tip 1104D - 44TA dizel motor Emisyon Sınıfı Faz III - A (Tier 3) Silindir Adedi 4 adet sıra Çap x Strok 105 x 127 mm Hacim 4.400 cc Max. Güç 74,5 kw, 100 hp (2200 d/dk) Max. Tork 410

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER GX 2-7 EP G 7-15 EL

YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER GX 2-7 EP G 7-15 EL YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER YENI G SERISI İşin gereğini ve daha fazlasını yerine getirebilmek için yeni nesil G serisinde Atlas Copco'nun güçlü döner vida elemanı ve modelinde gelişmiş bir

Detaylı

NEW HOLLAND TT4 Serisi

NEW HOLLAND TT4 Serisi NEW HOLLAND TT4 Serisi tt4.50 tt4.55 tt4.65 Gelişmiş özellikler ve seçkin konforun yeni temsilcisi TT4 Serisi Geniş ve klimalı kabini, modern görünümü, güçlü transmisyonu, powershuttle opsiyonu, sürüngen

Detaylı

AFM GÜÇ VE PERFORMANS

AFM GÜÇ VE PERFORMANS AFM GÜÇ VE PERFORMANS AFM-Forest Ltd TECRÜBE Finlandiya firması, AFM-Forest Ltd talep edilen orman işlemleri için yüksek kalitede ağaç kesim makinesi üretmektedir. Orman sektöründe uzun yılların verdiği

Detaylı

AGRI PIVOT T50 AGRI PIVOT T80 AGRI PIVOT T40 AGRI PIVOT T60 AGRI PIVOT T70 AGRI PIVOT. Dieci Türkiye Distribütörü

AGRI PIVOT T50 AGRI PIVOT T80 AGRI PIVOT T40 AGRI PIVOT T60 AGRI PIVOT T70 AGRI PIVOT. Dieci Türkiye Distribütörü AGRI PIVOT T40 AGRI PIVOT T50 AGRI PIVOT T60 AGRI PIVOT T70 AGRI PIVOT AGRI PIVOT T80 Dieci Türkiye Distribütörü AgriPivot.indd 1 11/04/18 12:16 AgriPivot.indd 2 11/04/18 12:16 PERFORMANS Standart kova

Detaylı

2017 www. altinors.com.tr

2017 www. altinors.com.tr 2017 www.altinors.com.tr Sayın Çiftçimiz; 1970 yılında başladığımız imalat faaliyetlerimizi, daima ilkler ile birleştirerek siz sayın çiftçilerimizin hizmetine sunmayı ilke edindik. Sizlerden aldığımız

Detaylı

Woerner Yetkili Türkiye Distribütörü MERKEZİ YAĞLAMA SİSTEMLERİ

Woerner Yetkili Türkiye Distribütörü MERKEZİ YAĞLAMA SİSTEMLERİ Woerner Yetkili Türkiye Distribütörü MERKEZİ YAĞLAMA SİSTEMLERİ POMPALAR Merkezi otomatik yağlama sistemi, makinenin çalışmaya, başlamasından itibaren ilk yağlamayı yaparak devreye girer ve belirlediginiz

Detaylı

Elektrikli El Aletleri

Elektrikli El Aletleri Yeniliğin, değişimin, kalitenin referans noktası Elektrikli El Aletleri EIBENSTOCK Birlikteysek gücümüz değerli ŞANTİYE ÇEVRESİNDEKİ TÜM ÇÖZÜMLERİ Yüzeylerin zımparalanması, frezeleme/yüzey düzeltme Kanal

Detaylı

C - 941CX. Yeni Nesil, Yüksek Performanslı Motorlu Testereler

C - 941CX. Yeni Nesil, Yüksek Performanslı Motorlu Testereler Yeni Nesil, Yüksek Performanslı Motorlu Testereler Güç, Performans ve Konforun Eşsiz Birlikteliği ÜST DÜZEY PERFORMANS Kendi sınıfı ürünler arasında yüksek verimi ve sanat niteliğindeki eşsiz tasarım çözümleri

Detaylı

G E N E L K A T A L O G w w w. s p t. t c 1

G E N E L K A T A L O G w w w. s p t. t c 1 G E N E L K A T A L O G www.spt.tc 1 İNDEX KATLI FIRIN RESİN HATTI 4 TEK KULE DİKEY KURUTMA FIRINI 6 ÇİFT KULE DİKEY KATALİZE FIRINI 7 BEKLETME ÜNİTESİ 10 PLAKA ÇEVİRİCİ 11 OTOMATİK SPREYLEME ÜNİTESİ 11

Detaylı

Endüstriyel Balans. High Technology

Endüstriyel Balans. High Technology Endüstriyel Balans M500-2A Endüstriyel Yatay Balans 860 mm 1000 mm En Küçük Parça Çapı 70 mm (1000 D/d) En Küçük Parça Çapı 70 mm (1000 D/d) 500 kg 500 kg En Küçük Parça Ağırlığı 0,25 kg (1000 D/d ve üzeri)

Detaylı

SILENT Serisi YENİ MİNİ AKSİYAL FANLAR (BANYO, WC FANLARI) Montaj Örnekleri SILENT-100 SILENT-200 SILENT-300

SILENT Serisi YENİ MİNİ AKSİYAL FANLAR (BANYO, WC FANLARI) Montaj Örnekleri SILENT-100 SILENT-200 SILENT-300 MİNİ AKSİYAL FANLAR (BANYO, WC FANLARI) SILENT Serisi SILENT-100 SILENT-200 SILENT-300 YENİ Silent Serisi aksiyal fanlar, tavan veya duvara monte edilebilir. Banyo veya küçük hacimli odaların havalandırma

Detaylı

KOMPLE ÇÖZÜM ÇEVRE DOSTU ESNEK ÇÖZÜM. Tekli Uygulama. İkili Uygulama. Montaj Kolaylığı

KOMPLE ÇÖZÜM ÇEVRE DOSTU ESNEK ÇÖZÜM. Tekli Uygulama. İkili Uygulama. Montaj Kolaylığı KOMPLE ÇÖZÜM Isıtma Soğutma Sıhhi Sıcak Su ÇEVRE DOSTU Dünyanın en yüksek COP=4,5 değerine sahip ekonomik sistemlerdir. Yenilenebilir enerji olan Hava ve Güneşten faydalanma Gaz veya yakıt ile ısıtmaya

Detaylı

CFTMAK HİDROLİK KRİKO ENDÜSTRİYEL EKİPMANLAR

CFTMAK HİDROLİK KRİKO ENDÜSTRİYEL EKİPMANLAR CFTMAK HİDROLİK KRİKO ENDÜSTRİYEL EKİPMANLAR 2018 HAKKIMIZDA CFTMAK Firmamız, 1976 yılında kurulmuş olup, 30 yılı aşkın süredir, makineler, pompalar, hidrolik sistemler üzerine bakım ve fason işçiliği

Detaylı

Yeni 5GF Serisi Bağ-Bahçe Traktörleri 80 100 hp (59-74 kw) Nominal Güçte (97/68 EC)

Yeni 5GF Serisi Bağ-Bahçe Traktörleri 80 100 hp (59-74 kw) Nominal Güçte (97/68 EC) Yeni 80 100 hp (59-74 kw) Nominal Güçte (97/68 EC) 2 - Giriş 3 Her türlü zorlu arazinin hakimi siz olun! Çok amaçlı bağ ve bahçe traktörü Eğer kaliteden ve performanstan hoşlanıyorsanız yeni 5GF modellerinden

Detaylı

PARS 8X8 TAKTIK TEKERLEKLI ZIRHLI ARAÇ

PARS 8X8 TAKTIK TEKERLEKLI ZIRHLI ARAÇ PARS 8X8 32 TAKTIK TEKERLEKLI ZIRHLI ARAÇ TEMEL ÖZELLİKLER Şoför/Komutan için mevcut durum bilgisi sağlayan önde ve arkada iki adet termal ve CCD gündüz kameraları Tüm tekerleklerden direksiyon kontrolü

Detaylı

Model 600 Elektrikli El paftası Boru kapasitesi: 1 /8-1 1 /4

Model 600 Elektrikli El paftası Boru kapasitesi: 1 /8-1 1 /4 Diş Açma Elektrikli Diş Açma 600 Elektrikli El paftası Boru kapasitesi: /8 - /4 Motor: Universal, geri döndürülebilir 020 W motor ~ 25-60 Hz. Anahtar: Ağır iş, pedal tipi, emniyet kilitlemeli anahtar.

Detaylı

www.ozkanlarmakina.com.tr www.ozkanlargrup.com

www.ozkanlarmakina.com.tr www.ozkanlargrup.com www.ozkanlarmakina.com.tr www.ozkanlargrup.com 1987 den Beri Tuzla Şantiyesi / İstanbul Özkanlar Hidrolik Makine İmalat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. 1987 yılında Türk sanayisine hizmet vermeye başlamıştır.

Detaylı

Nilfisk-Advance Profesyonel Necla Cad. No:48, Yenisahra, 34746, Kadıköy, Istanbul Tel: +90 216 470 0860 - Fax: +90 216 470 0863

Nilfisk-Advance Profesyonel Necla Cad. No:48, Yenisahra, 34746, Kadıköy, Istanbul Tel: +90 216 470 0860 - Fax: +90 216 470 0863 Dar alanlarda hızlı temizlik için kompaktlık ve hareket kabiliyeti Önemli Özellikler, bütün ticari zemin temizleme uygulamalarını kapsayan profesyonel binicili makine serisidir.geniş alanların temizliğini

Detaylı

Yiv Açma YİV AÇMA. Boru Kapasitesi. Model No. Tip. Sayfa

Yiv Açma YİV AÇMA. Boru Kapasitesi. Model No. Tip. Sayfa Yiv Açma Yangın hatları ve diğer endüstriyel tesisatların hız ve verimliliğini geliştirmek için tasarlanmıştır. Maksimum 24" çapındaki uygulamalar için geniş mekanik ve hidrolik ünite seçeneği. Tip No

Detaylı

YIL TAM GARANTİ. TEKSAN mini... Gücünü hafife almayın! Benzinli Jeneratörler

YIL TAM GARANTİ. TEKSAN mini... Gücünü hafife almayın! Benzinli Jeneratörler 2 YIL TAM GARANTİ TEKSAN mini... Gücünü hafife almayın! Benzinli Jeneratörler B E N Z İ N L İ T E K S A N M İ N İ J E N E R AT Ö R S E R İ S İ TJ 3200 TJ 2700 TJ 15000 TS OTM / MS OTM TJ 12000 TS Üstün

Detaylı

NEW HOLLAND. 56s Serisi

NEW HOLLAND. 56s Serisi NEW HOLLAND 56s Serisi NEW HOLLAND 56s Serisi Yılların vazgeçilmeyen bir klasiği haline gelen 56s Serisi, yenilenmiş Tier 3 emisyon değerine sahip motoruyla, atalarından aldığı mirası geleceğe taşıyor.

Detaylı

DPU 90. DPU90: Kumlu zeminler için yüksek frekans

DPU 90. DPU90: Kumlu zeminler için yüksek frekans DPU 90 Ters Çevrilebilir Vibrasyonlu Kompaktörler DPU90: Kumlu zeminler için yüksek frekans DPU90 vibrasyonlu kompaktör, kumlu zeminlerin sıkıştırılması için uzmandır. Alt gövde dengelidir, hafiftir ve

Detaylı

BH SERİSİ HIZLI PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNELERİ (150-500 TON)

BH SERİSİ HIZLI PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNELERİ (150-500 TON) BH SERİSİ HIZLI PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNELERİ (150-500 TON) 1 BH Serisi Std Hızlı Plastik Enjeksiyon Makinesinin tasarım ve geliştirmesi BORCHE firması tarafından yapılmış olup, PATENT hakları ile korunmaktadır.

Detaylı

DENİZ SUYU SU YAPICILARI. Enerji Geri kazanımlı. Beta Mühendislik

DENİZ SUYU SU YAPICILARI. Enerji Geri kazanımlı. Beta Mühendislik Beta Mühendislik DENİZ SUYU SU YAPICILARI Enerji Geri kazanımlı KULLANILAN ENERJİNİN %80 nini geri kazandırır. GÜNDE 2.000 lt ye kadar TEMİZ SU üretir. MODÜLER KONFİGÜRASYON, montajı Basit ve çok kolay

Detaylı

Kazandıran Güç HRB SERİSİ. Hidrolik Silindir Bükme MRB & MRB-S SERİSİ. Motorlu Silindir Bükme. Güçlü Hassas Verimli Hızlı Yüksek Tekrarlanabilirlik

Kazandıran Güç HRB SERİSİ. Hidrolik Silindir Bükme MRB & MRB-S SERİSİ. Motorlu Silindir Bükme. Güçlü Hassas Verimli Hızlı Yüksek Tekrarlanabilirlik Kazandıran Güç HRB SERİSİ Hidrolik Silindir Bükme MRB & MRB-S SERİSİ Motorlu Silindir Bükme Güçlü Hassas Verimli Hızlı Yüksek Tekrarlanabilirlik 1 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış

Detaylı

NEW HOLLAND BC 5000 Serisi Balya Makineleri bc 5040 bc 5040 Hb bc 5050 Hb bc 5060 bc 5070

NEW HOLLAND BC 5000 Serisi Balya Makineleri bc 5040 bc 5040 Hb bc 5050 Hb bc 5060 bc 5070 NEW HOLLAND BC 5000 Serisi Balya Makineleri bc 5040 bc 5040 Hb bc 5050 Hb bc 5060 bc 5070 BC Serisi Haşbaysız Balya Makineleri BC 5060 BC 5070 Çeki okunun doğrudan aksa bağlanması ile daima güvenli çalışabilme

Detaylı

NEW HOLLAND. T8 Auto Command Serisi

NEW HOLLAND. T8 Auto Command Serisi NEW HOLLAND T8 Auto Command Serisi Yeni T8 AC Serisi, Sahip olduğu yeni ve en son teknolojiye sahip Tier 4B SCR motorları ile kendi sınıfında gücün ve ekonominin simgesi olmaya devam etmektedir. T8 AC

Detaylı

TopClean M Temizliği unutun, sadece nefes alın

TopClean M Temizliği unutun, sadece nefes alın Profesyonel temizleme ve dezenfeksiyon teknolojisi Temizliği unutun, sadece nefes alın Solunum ekipmanları için profesyonel temizlik ve dezenfeksiyon www.meiko.com.tr : Güvenilir temizlik ve dezenfeksiyon

Detaylı