Her arazinin üstesinden gelecek kadar iyi formda.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Her arazinin üstesinden gelecek kadar iyi formda."

Transkript

1 GLC Coupé

2

3 Her arazinin üstesinden gelecek kadar iyi formda. Bir Coupé gibi dinamik, bir SUV kadar güçlü. Sadece kulağa benzersiz gelmiyor, sürüşü de aynı şekildedir. Modern lüksü, yeni büyüleyici şekliyle yaşayın: Yeni GLC Coupé, sürüş dinamiğini işlevsellik ve dışa vurumcu tasarım ile birleştirir. Büyük metropollerden en uzaktaki yerlere kadar, ilk ortaya çıktıklarında dahi kalıcı etki bırakan güçlü bir karaktere sahip olanlar için ideal.

4 Dinamizm: Değişime yönelik güçlü irade. Yeni GLC Coupé nin itici gücü; cesaret, ileri atılma dürtüsü ve meraktır. Yenilikçi teknolojiler bunu devam ettirir: Dört tekerlekten çekiş sistemi 4MATIC, otomatik şanzıman 9G-TRONIC ve AIR BODY CONTROL havalı süspansiyon sistemi. Dinamik sürüşün yeni özelliği, DYNAMIC BODY CONTROL ayarlanabilir çelik süspansiyondur. Sürükleyici sportiflik veya üstün konfor için kişisel olarak ayarlanabilir.

5

6 Hiçbir şey ile karşılaştırılamaz. Fakat her şey ile bağlantısı vardır.

7 Yeni GLC Coupé, araç ile özel hayatınızı birbirine bağlama konusunda tamamen yeni ve büyüleyici olanaklar sunar. Birçok Mercedes me connect hizmeti, sürüşü daha konforlu, daha eğlenceli ve daha güvenli hale getirir. Rahatlayın ve kapsamlı bilgi ve eğlence sisteminin keyfini çıkarın: Yeni GLC Coupé, isteğe bağlı Sürüş Yardım Paketi Plus ile bağlantılı olarak, belirgin şekilde yükünüzü hafifletir. Bu sayede birçok tehlike otomatik olarak algılanabilir ve hatta önlenebilir.

8 * Resimdeki model GLC 350 e 4MATIC, 12/2016 tarihinden itibaren temin edilebilir.

9 Sizin için tasarlanmış. Tam zevkinize göre üretilmiş. Yeni GLC Coupé nin* sportif silüeti zarafet konusunda önemli bir duruş sergiler. Böylece karoserin geniş omuzları ve yatay olarak yerleştirilmiş arka aydınlatma grubu, araca kendinden emin, güçlü bir görünüm katar. Tasarımı, saf dinamizmi ve ardında gizlenen daha birçok şeyi temsil eder: Diğer spor Coupé lere göre daha fazla alanı ve esnekliği keşfedin. Arka koltuklar yatırıldığında bagaj 1400 litreye genişler.

10 Tam istediğiniz gibi bir sürüş deneyimi. İsteğe bağlı çok körüklü havalı süspansiyon sistemi AIR BODY CONTROL, adaptif bir sönümleme ayarı ile kombinasyon halinde, en üst seviyede hareket konforu ve sürüş dinamiği sunar. Sönümleme, her tekerlekte güncel sürüş ve yol durumuna uyum sağlar. Yolcular, yumuşak bir temel süspansiyonun ve artan hızda yüksek sürüş stabilitesinin vermiş olduğu güvenli hissin keyfini çıkarırlar. Yayın sertleştirilmesi, örneğin virajlarda veya fren yaparken, savrulmaları etkili bir şekilde azaltır. AIR BODY CONTROL havalı süspansiyon sis temi, Comfort ve Sport ayarları ile daha konforlu veya daha sportif olarak ayarlanabilir. Her zaman ayarlanabilen kişisel bir sürüş deneyimi için istek üzerine DYNAMIC BODY CONTROL ayarlanabilir çelik süspansiyon temin edilebilir. Standart donanım kapsamındaki spor yürüyen aksam baz alınarak, DYNAMIC SELECT sürüş karakter seçim fonksiyonu üzerinden sönümleme özellikleri hissedilir derecede değiştirilebilir. Sürücü; Comfort, Sport ve Sport+ kademeleri arasından seçim yapabilir.

11 Hem de hiç beklemediğiniz bir dinamizm ile. Güçlü, keyifli ve inanılmaz verimli bir sürüş için dört motor seçeneği bulunmaktadır. Prizden şarj edilebilen hibrit yapıya sahip yeni GLC 350 e 4MATIC*, öne çıkan bir yeniliktir. 235 kw lık (320 BG) bir sistem gücü ve azami 560 Nm lik bir tork ile NEDC standardına göre 6459 g/km nin altında bir CO 2 emisyonuna sahiptir. Hatta lokal emisyonsuz bir sürüş mümkündür. Hibrit motor, 7 ileri oranlı bir otomatik şanzıman ile donatılmıştır. Onun dışında yeni GLC Coupé de vitesleri otomatik şanzıman 9G-TRONIC değiştirir. Premium segmentinde, hidrodinamik tork konvertörüne sahip boylamasına monte edilmiş motorlarla kullanılabilen dünya çapındaki ilk 9 ileri oranlı otomatik şanzımandır ve neredeyse hiç hissedilmeyen hızlı vites değişimleri ve yüksek sürüş konforu ile etkileyicidir. Aynı şekilde, sürekli dört teker lekten çekiş sistemi 4MATIC, asfaltta ve hafif arazide dinamik ve güvenli sürüş tutumu ve ayrıca kaygan zeminde, örneğin kar ve buzda daha fazla çekiş gücü ve sürüş stabilitesi için standart donanım kapsamındadır. * GLC 350 e 4MATIC, 12/2016 tarihinden itibaren temin edilebilir.

12 Standart donanım. Yeni GLC Coupé, şimdiden standart donanım kapsamında tek çıtalı karakteristik elmas görünümlü radyatör ızgarası, kaliteli krom süs parçaları ve 18 inç hafif alaşım jantlarla donatılmıştır. Yüksek kaliteli iç mekan; özel koltuk desenli, yatay kapitoneli ve ARTICO deri döşe meye sahip koltuklar, KEYLESS-GO Start fonksiyonu, Audio 20 CD multimedya sistemi, geri görüş kamerası ve EASY-PACK bagaj kapağı gibi standart donanımları kapsar. İsteğe bağlı donanımlar. İstek üzerine, yürüyen aksamı DYNAMIC BODY CONTROL çelik süspansiyon ayarı veya AIR BODY CONTROL havalı süspansiyon sistemi ile tamamen isteğinize göre uyarlayabilirsiniz. Kapsamlı isteğe bağlı donanım listesindeki diğer öne çıkan özellikler; özel dokunmatik kumanda paneli, ön camda sanal gösterge paneli, ortam aydınlatması ve Burmester Surround ses sistemidir.

13 EXCLUSIVE iç mekan tasarım konsepti. Seçilen donanımlar, istek üzerine lüks kavramını heyecanla yeniden yorumlayan, tarz belirleyici bir iç mekan oluşturur. Buna; özel koltuk desenli ve ARTICO deri yatay kapitoneli koltuklar, yine aynı şekilde ARTICO deri ile kaplı kontrol paneli ve geniş yüzeyli ahşap süslemeler dahildir. İç mekan ışık paketi, iç mekanda daha kapsamlı bir aydınlatma sağlar. designo donanımlar. designo donanım platin beyazı döşeme, siyah konsol ile iç görünüme kaliteli bir hava katabilirsiniz: designo plakalı designo Nappa deri koltuklar, siyah deri çok fonksiyonlu spor direksiyon simidi, ahşap siyah dişbudak ağacı ve alüminyum süslemeler. Kaliteli designo siyah iç mekan; kristal grisi kontrast süs dikişlerine sahip siyah designo Nappa deri döşemeler ve orta konsolda çizgisel yapılı kahverengi ıhlamur ağacı ile etkileyicidir. Yine aynı şekilde siyah deri çok fonksiyonlu direksiyon simidi, donanımı ahenkli bir şekilde tamamlar.

14 AMG Tasarım Konsepti. AMG dış mekan tasarım konsepti, birbirine mükemmel şekilde uyarlanmış donanımlar ile daha fazla sportiflik, benzersizlik ve sürüş keyfi sunar. Ön ve arka tampon eteklerinden oluşan güçlü AMG tasarımı, her açıdan dinamik bir görünüm sağlar. Elmas görünümlü radyatör ızgarası ve özel AMG tasa rımı hafif alaşım jantlar, kelimenin tam anlamıyla çarpıcı dış görünümü tamamlar. AMG iç mekan tasarım konsepti; ARTICO deri/dinamica mikrofiber spor koltukları (isteğe bağlı olarak iki renkli döşeme, sağ alttaki resme bakın), gümüş krom vites değiştirme kulakçıklarına sahip alt tarafı düzleştirilmiş çok fonksiyonlu deri spor direksiyon simidini, iki tüp tasarımlı yuvarlak göstergeli ve büyük çok fonksiyonlu ekranlı gösterge tablosunu ve AMG spor pedal tertibatını içerir. Koltuklarda süs dikişleri, kapılarda açık renk alüminyum ve orta konsolda siyah piyano boyası yüksek kaliteli süslemeler ve iç mekan ışık paketi, asil vurgular oluşturur.

15 Gece paketi. Gece paketi, çarpıcı siyah tasarım elemanları ile aracın sportif ve etkileyici karakterinin altını çizer. Radyatör ızgarası kendini parlak siyah bir çıta ile gösterir. Paketin seçilmiş diğer öne çıkan özellikleri; siyah boyalı ve parlak tornalanmış hafif alaşım jantlar, parlak siyah kapı üst kenarı süsleme çıtaları, cam çerçeveleri, dış dikiz aynası kapağı ve B direğinden itibaren karartılmış ısı yalıtımlı camdır.

16 Döşemeler ve süslemeler. Standart donanım EXCLUSIVE 1 Döşemeler 101 siyah ARTICO deri 105 ipek beji ARTICO deri, espresso kahvesi konsol 114 espresso kahvesi ARTICO deri, siyah konsol 115 ipek beji ARTICO deri, siyah konsol 197 kızılcık kırmızısı ARTICO deri, siyah konsol siyah deri espresso kahvesi deri, siyah konsol ipek beji deri, espresso kahvesi konsol eyer kahvesi deri, siyah konsol ipek beji deri, siyah konsol kızılcık kırmızısı deri, siyah konsol siyah ARTICO deri, Grenoble kumaş kombinasyonu 1, espresso kahvesi ARTICO deri, siyah Grenoble kumaş kombinasyonu 1, siyah ARTICO deri, DINAMICA mikrofiber kumaş kombinasyonu 1, siyah designo Nappa deri 1, platin beyazı designo Nappa deri, siyah konsol 1, 4 Süslemeler H80 Siyah piyano boyası süslemeler H07 Koyu kahverengi ıhlamur ağacından ahşap süslemeler 1, Alüminyum süslemeler 1, 3 H24 Açık kahverengi ıhlamur ağacından ahşap süslemeler Kahverengi ceviz ağacından ahşap süslemeler 1 H09 Kahverengi dişbudak ağacından, açık damarlı süslemeler Siyah, açık damarlı dişbudak ağacından ahşap süslemeler 1 H73 Alüminyum/karbon-fiber AMG süslemeler İsteğe bağlı donanım. 2 Sadece EXCLUSIVE iç mekan tasarım konsepti ile bağlantılı olarak temin edilebilir. 3 AMG iç mekan tasarım konsepti ile bağlantılı olarak standart donanımdır. 4 EXCLUSIVE iç mekan tasarım konsepti ve siyah designo iç mekan ile bağlantılı olarak standart donanımdır. 314

17 AMG tasarım konsepti 1 designo 1 Süslemeler H H H H H73

18 Renkler. Opak renkler Metalik renkler 1 designo renkler Opak renkler Siyah Kutup beyazı Metalik renkler Obsidiyan siyahı İridyum grisi Sitrin kahvesi Kavansit mavisi Parlak mavi Elmas gümüşü Selenit grisi designo renkler designo mat sitrin kahvesi designo metalik elmas beyazı designo metalik sümbül kırmızısı 1 İsteğe bağlı donanım. 890

19 Teknik değerler. DİZEL MOTORLAR BENZİNLİ MOTOR ALTERNATİF TAHRİK GLC 220 d 4MATIC GLC 250 d 4MATIC GLC 250 4MATIC GLC 350 e 4MATIC* Silindir yerleşim düzeni/sayısı Sıralı 4 Sıralı 4 Sıralı 4 Sıralı 4 Toplam silindir hacmi (cm 3 ) Nominal güç 1 [kw (BG) d/dk. da] Elektrik motoru nominal gücü 1 [kw (BG) d/dk. da] Sistem gücü kw (BG) d/dk. da Nominal tork 1 [Nm d/dk. da] Elektrik motoru nominal tork 1 (Nm d/dk. da) Sistem torku [Nm d/dk. da] 125 (170)/ / (204)/ / (211)/ / (211)/ (116)/ (320)/ / / / Şanzıman 9G-TRONIC 9G-TRONIC 9G-TRONIC 7G-TRONIC PLUS 0 dan 100 km/saat e hızlanma (s) 8,3 7,6 7,3 5,9 Azami hız yakl. (km/saat) Yakıt tüketimi 2 (lt/100 km) şehir içi şehir dışı karma 6,25,7 5,04,7 5,45,0 6,25,7 5,04,7 5,45,0 8,78,4 6,56,0 7,36,9 2,72,5 CO 2 emisyonları 2 (g/km) karma Emisyon sınıfı 3 /Verimlilik sınıfı 4 Euro 6/C Euro 6/C Euro 6/D Euro 6/A Motor için en iyisi: Mercedes-Benz orijinal motor yağları. 1 Nominal güç ve nominal tork ile ilgili 595/2009 (AT) 2 talimatının geçerli olan metnine göre veriler. Yakıt tüketimi ve CO 2 emisyonları ile ilgili verilen değerler, öngörülen ölçme yöntemine ( 2 Nrn. 5, 6, 6a Pkw-EnVKV yönetmeliğinin geçerli olan metnine göre) göre belirlenmiştir. Bilgiler, münferit bir araç için olmayıp bir teklifin parçasını oluşturmaz, 3 sadece çeşitli araç tipleri arasında karşılaştırma yapma amaçlıdır. Bu değer, sadece Avrupa Birliği içerisinde geçerlidir. Ülkelere özgü farklılıkların olması mümkündür. 4 5 Ölçülmüş CO 2 emisyonlarına dayanarak, aracın kütlesi dikkate alınarak belirlenmiştir. Sadece yüksek voltajlı akünün tamamen dolu olması durumunda geçerlidir. * GLC 350 e 4MATIC 12/2016 tarihinden itibaren temin edilebilir. Ayrıntılı teknik değerleri adresinde bulabilirsiniz.

20 Mercedes-Benz, Laureus Sport for Good Foundation vakfının kurucu ortaklarından biridir. Mercedes-Benz, vakfın 2000 yılında kuruluşundan bu yana, hiçbir kar amacı gütmeyen bu küresel programın hedeflerini ve değerlerini, desteklemektedir: Sosyal spor projeleri ile mağdur veya hasta çocukların ve gençlerin hayatını iyileştirmek için. Laureus, Mercedes-Benz in sosyal sorumluluğunun temel bir parçası oldu. Bu nedenle her yeni Mercedes, bu değerlerin birer elçisidir. Bir Mercedes satın alarak, Laureus Sport for Good Foundation vakfına destek vermiş olursunuz. Bu broşürde yer alan verilerle ilgili açıklamalar: Bu baskının redaksiyonunun bitiminden sonra ( ) üründe değişiklikler yapılmış olabilir. Teslimat süresi dahilinde, konstrüksiyon ve şekil değişiklikleri, renk tonunda sapmalar ve teslimat kapsamında üretici tarafından değişiklik yapma hakkı, değişiklikler ve sapmalar, satıcının menfaatleri gözetilerek, satın alan için kabul edilebilir sınırlar dahilinde kalması şartıyla saklıdır. Satıcı veya üretici, siparişi veya sipariş edilen satın alma konusunu işaret veya numaralarla tanımlıyorsa, sadece bu husustan hiçbir hak talebi türetilemez. Resimlerde, standart donanım kapsamında olmayan aksesuarlar ve isteğe bağlı donanımlar da gösterilebilir. Basım tekniği ile ilgili sebeplerden dolayı renklerde sapmalar meydana gelmiş olabilir. Bu baskı, uluslararası alanda kullanıma sunulur. Yasal, hukuksal ve vergi mevzuatı ile ilgili ifadeler ve etkileri, sadece Federal Almanya Cumhuriyeti için bu basılı belgenin redaksiyonunun bitim tarihinde geçerlidir. Bu nedenle sizin ülkenizde geçerli uygulamalar, bunların etkileri ve bağlayıcı son durum için lütfen Mercedes-Benz Türk A.Ş. bayisine danışınız. Eski araçların geri alınması. Döngü tamamlanıyor. Uzun bir çalışma hayatından sonra GLC Coupé aracınızı AB nin (Avrupa Birliği) Ömrünü Tamamlamış Araçlar yönetmeliğince çevreye zarar vermeyecek şekilde bertaraf etmek için geri alıyoruz, ama o zamana kadar daha çok vakit var. Ulusal talimatlara göre 3,5 tona varana kadar izin verilmiş yüklü ağırlığı olan araçlar için geçerlidir. Geri dönüşüme ve değerlendirmeye uygun tasarım ile ilgili yasal talepleri Mercedes-Benz araçları yıllardan beri yerine getirir. Eski araçların geri alınması için aracınızı çevreye uygun olarak değerlendiren bir geri alma yerleri ve sökme işletmeleri ağı mevcuttur. Bu arada araçların ve parçaların değerlendirilmesi ile ilgili olanaklar sürekli daha da geliştirilmekte ve iyileştirilmektedir. Dolayısıyla GLC Coupé aracı, yasal geri dönüşüm paylarının artırılmasını gelecekte de süreye uygun olarak yerine getirecektir. Eski araç geri dönüşümü, yeniden değerlendirme ve geri alma koşulları ile ilgili ayrıntılı bilgileri ulusal Mercedes-Benz ana sayfasından edinebilirsiniz. Daimler AG, Mercedesstr. 137, Stuttgart MS/MAC /0616 Printed in Germany

Özgürlüğü içine çekmek. Özgürlüğü yaymak.

Özgürlüğü içine çekmek. Özgürlüğü yaymak. GLE. Özgürlüğü içine çekmek. Özgürlüğü yaymak. Dinamizm. Atılganlık. Her şeyi oluruna bırakma sanatı. Bu yetenekleri birleştirebilenler etraflarına huzur yayar, elde edilenlerin değerini bilir ve her

Detaylı

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle T-Modell Daha yükseklerde. Daha ileride. Yeni GLC ile her yolculuğu, tamamen yeni bir seviyede karşılayın. Her zamankinden daha da gelişmiş ve daha atletik, ancak neredeyse

Detaylı

Bakışları kaçınılmaz kılar.

Bakışları kaçınılmaz kılar. E-Serisi Coupé Geleceğin ikonu. Kaliteli elmas görünümlü radyatör ızgarası ve isteğe bağlı MULTIBEAM LED farlar uzakları aydınlatır: Başka hiçbir Coupéʼde aynı oranda bu kadar dinamik, konforlu ve emniyetli

Detaylı

En büyük zorlukların üstesinden gelmek ve bunun çok kolay görünmesini sağlamak, büyük bir sanattır. Bu büyüleyiciliği, daha önce sizi hiç olmadığı

En büyük zorlukların üstesinden gelmek ve bunun çok kolay görünmesini sağlamak, büyük bir sanattır. Bu büyüleyiciliği, daha önce sizi hiç olmadığı E-Serisi Sedan En büyük zorlukların üstesinden gelmek ve bunun çok kolay görünmesini sağlamak, büyük bir sanattır. Bu büyüleyiciliği, daha önce sizi hiç olmadığı kadar destekleyen, yükünüzü hafifleten

Detaylı

CLA Coupé ve Shooting Brake

CLA Coupé ve Shooting Brake CLA Coupé ve Shooting Brake Rock yıldızı. Yeni nesil Rock yıldızları için sahne açılsın: CLA Shooting Brake ve CLA Coupé. Pek az kişinin bu kadar çok takipçisi vardır. Sportif tasarım bir kez daha vurgulandığı

Detaylı

Yeni C-Serisi. Hissedilir derecede daha klas.

Yeni C-Serisi. Hissedilir derecede daha klas. C-Serisi. Yeni C-Serisi. Hissedilir derecede daha klas. Dirence karşı zarif manevralar yapan bir aerodinamizme sahip, gelişime adını veren üstün hafiflik. İstek üzerine, akıllı ve düzgün dozajlanmış bir

Detaylı

Yeni Mercedes-AMG GT.

Yeni Mercedes-AMG GT. Mercedes-AMG GT. T Yeni Mercedes-AMG GT. Handcrafted by racers. S Sizi büyülemek için geldi. Geldi. Affalterbach ın bu konu hakkındaki beyanı: Uzun motor kaputu, iyice geriye doğru konumlandırılmış ön

Detaylı

Var olmanın yeni hafifliği.

Var olmanın yeni hafifliği. GLS SUV Var olmanın yeni hafifliği. Zamanla, başarıyla ve deneyimle hedefler azalmaz. Sadece, onlara uzanan yol güzelleşir. Daha üstün. Daha güvenli. S-Serisiʼnin SUVʼu yeni GLS ile yoldayken her şey daha

Detaylı

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri Kod 401 Siyah deri / Valence kumaş döşeme E 350 + 601 Siyah ARTICO deri / DINAMICA mikrofiber kumaş döşeme, siyah konsol 561 siyah nappa deri döşeme 08U 09U 14U 15U 16U 17U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri

Detaylı

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri 401 Siyah deri / Valence kumaş döşeme E 350 + 601 Siyah ARTICO deri / DINAMICA mikrofiber kumaş döşeme, siyah konsol 561 siyah nappa deri döşeme 14U 15U 16U 17U Akıllı telefon entegrasyon paketi Benz Link

Detaylı

Özgürlüğün değeri nedir?

Özgürlüğün değeri nedir? S-Serisi Cabriolet Özgürlüğün değeri nedir? Yeni S-Serisi Cabriolet, en üst seviyedeki bu özgürlüğün ispatıdır. Sürüşü paha biçilemez şekilde keyifli hale getiren bir Mercedes. Şıklığı, lüks görünümü ve

Detaylı

Yeni S-Serisi Coupé. Gran Performer.

Yeni S-Serisi Coupé. Gran Performer. S-Serisi. Coupé. Yeni S-Serisi Coupé. Gran Performer. Şaşırtan bir tasarım dili ile başladı her şey. Sportif ve büyük bir Coupé nin kendine özgü orantıları, üzerinde güç bombeleri olan uzatılmış motor

Detaylı

Gördüğü yoğun ilginin keyfine varıyor ve şimdi bunun karşılığını fazlasıyla veriyor.

Gördüğü yoğun ilginin keyfine varıyor ve şimdi bunun karşılığını fazlasıyla veriyor. S-Serisi Sedan Gördüğü yoğun ilginin keyfine varıyor ve şimdi bunun karşılığını fazlasıyla veriyor. Her türlü yolda deneyim kazanan birisine daha ne önerebiliriz? Gerçekleşecek her durumu zaten sistemler

Detaylı

Kusursuz zarafet. Mükemmel orantılar ve sade tasarlanmış yüzeyler tümüyle kendine has bir yan görünüm ve büyüleyici bir Cabriolet tasarımı sağlar.

Kusursuz zarafet. Mükemmel orantılar ve sade tasarlanmış yüzeyler tümüyle kendine has bir yan görünüm ve büyüleyici bir Cabriolet tasarımı sağlar. E-Serisi Cabriolet Kusursuz zarafet. Mükemmel orantılar ve sade tasarlanmış yüzeyler tümüyle kendine has bir yan görünüm ve büyüleyici bir Cabriolet tasarımı sağlar. Beklentiler: duyumsal ve net. Organik

Detaylı

Yeni GLA. Özgürlük bulaşıcıdır.

Yeni GLA. Özgürlük bulaşıcıdır. GLA-Serisi. Yeni GLA. Özgürlük bulaşıcıdır. Yeni GLA, daha ilk bakışta sonsuz imkanlar sunar. Hangisiyle başlamalı? En iyisi, kaslı olduğu kadar aerodinamik olan tasarımın ileriye atılma arzusu ile başlamalı.

Detaylı

Güneşin doğuşunu coşkuyla karşılayın.

Güneşin doğuşunu coşkuyla karşılayın. SLC Roadster Güç ve ritim. Şehrin ritmi birden hızlanmaya başladı, çünkü artık tempoyu yeni SLC belirliyor. Yeni ön kısmı, elmas görünümlü ızgarası ve belirgin krom kanatları ile sokakları canlandırıyor.

Detaylı

Sizi yine şaşırtacak.

Sizi yine şaşırtacak. SL Roadster Sizi yine şaşırtacak. Benzersiz çarpıcı görünümü Roadster tutkunlarının en güzel anılarını canlandırıyor. SL, duygularınızı coşturacak iki harf. Açık havada modern lüksü ve sportifliği kutlayan

Detaylı

Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri

Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri Yeni S-Serisi Donanım Özellikleri 801 Siyah nappa deri döşeme 501 Siyah Exclusive nappa deri döşeme 08U 09U 11R 14U 15U 16U 17U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri Uzaktan araç durum bilgisine erişim

Detaylı

S-Serisi Sedan Uzun Donanım Özellikleri

S-Serisi Sedan Uzun Donanım Özellikleri 201 Siyah deri döşeme 501 Siyah Exclusive nappa deri döşeme 08U 09U 14U 15U 16U 17U 26U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri Uzaktan araç durum bilgisine erişim hizmeti Akıllı telefon entegrasyonu paketi

Detaylı

Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri

Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri S-Serisi Donanım Özellikleri Kod 801 Siyah Nappa Deri 501 Siyah Exclusive Nappa Deri 11R 14U 15U 16U 17U 19 inç, çok kollu hafif alaşım jantlar Akıllı telefon entegrasyonu Benz link ön hazırlığı Apple

Detaylı

Yeni Mercedes-Benz tasarım felsefesinin klasik bir örneği.

Yeni Mercedes-Benz tasarım felsefesinin klasik bir örneği. E-Serisi Coupé Yeni Mercedes-Benz tasarım felsefesinin klasik bir örneği. Modern tarzı ve zarif sportifliği temsil eder. Mütevazi zarafetindeki mükemmel orantılar ve atletik stil elemanları sayesinde E-Serisi

Detaylı

Tek bir metre yol katetmeden geleceğe ulaşacaksınız.

Tek bir metre yol katetmeden geleceğe ulaşacaksınız. S-Serisi. Tek bir metre yol katetmeden geleceğe ulaşacaksınız. Gün hala yazılmamışken yeni S-Serisi nin radyatörü, kaputunda yıldızı ile heybetli bir şekilde garajdan sabaha karşı uzanırken, yeni zamanın

Detaylı

Mutluluğu yolda bulun.

Mutluluğu yolda bulun. E-Serisi. Sedan. Mutluluğu yolda bulun. Gözünüzde bıraktığı ilk izlenimden parmak uçlarınızdaki son karıncalanmaya kadar yeni E-Serisi AVANTGARDE, karşılaşmanın ilk saniyesinden son saniyesine kadar ikna

Detaylı

İlk karşılaşma ile her şeyin farklı olduğunu anlarsınız. Bakışlarınızı duyumsal netlikten, ikonik tasarımdan alamazsınız. Birden tüm benliğinizde

İlk karşılaşma ile her şeyin farklı olduğunu anlarsınız. Bakışlarınızı duyumsal netlikten, ikonik tasarımdan alamazsınız. Birden tüm benliğinizde CLS Coupé İlk karşılaşma ile her şeyin farklı olduğunu anlarsınız. Bakışlarınızı duyumsal netlikten, ikonik tasarımdan alamazsınız. Birden tüm benliğinizde sahip olma isteği uyanır. Bazen bir an yaşamanız

Detaylı

Tasarladığınız GLK-Serisi: GLK 350 CDI 4MATIC Premium

Tasarladığınız GLK-Serisi: GLK 350 CDI 4MATIC Premium Örnek resim Örnek resim Özet Motor GLK 350 CDI 4MATIC Premium Renk Siyah Jantlar 19 inç, 5 üçlü kollu hafif alaşım jantlar Döşeme Siyah DINAMICA kumaş / ARTICO suni deri Süslemeler Alüminyum Süslemeler

Detaylı

Burada herkes kendi gibi olabilir.

Burada herkes kendi gibi olabilir. Yeni B-Serisi Kim ne derse desin. Her şey mükemmel olduğunda hiçbir şeyi açıklamak zorunda olmazsınız. Ne hayatınızı, ne tarzınızı, ne de eşi benzeri olmayan güvenliğe ve konfora sahip olan otomobilinizi.

Detaylı

Tüm hatlarıyla tam bir coupé.

Tüm hatlarıyla tam bir coupé. C-Serisi Coupé Tüm hatlarıyla tam bir coupé. Ok biçiminde uzanan ön kısmıyla alçak bir silüet oluşturuyor. Dik ve ortasında yıldız olan 2 lameli radyatör panjuru, kaslı hatlar, kısa çıkıntılar, güçlü bir

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

X-Class Power Donanım Özellikleri

X-Class Power Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir.

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir. Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Sınırları aş. Fazlası ol.

Sınırları aş. Fazlası ol. C-Serisi Sınırları aş. Fazlası ol. Söz konusu diğerlerinden daha iyi olmak değildir. Söz konusu olduğundan daha iyi olmaktır. Önemli olan budur. Hem sporda hem yolda. Yeni C-Serisi, mükemmel orantıları,

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

İnsanlar yanılır, aracınız asla.

İnsanlar yanılır, aracınız asla. E-Serisi. Coupé. Güneş, farların atılgan şekilde parlamasını sağlar, kıvrımlı kenarlar üzerinde ışıldar ve benzersiz Coupé silüetini taklit eder... Yeni E-Serisiʼnin Coupéʼsi, tek bir kelime dahi etmeden

Detaylı

Zamanın ruhundan daha güçlü.

Zamanın ruhundan daha güçlü. Yeni G-Serisi Kayadan daha güçlü. Nefesiniz kesilir. Önünüzde sarp kayalıklar ve dik uçurumlar var. Yolu değil sadece görüş alanını kapatırlar. Yeni G-Serisi araziden geçerken çevrenizle kaynaşarak doğa

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style Titanium ST-Line Style donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 17 aluminyum alaşım jantlar 18'' Alaşım Jant 19'' alaşım Jant Ön sis farları 8 Dokunmatik

Detaylı

C Coupé GLC GL Coupé

C Coupé GLC GL Coupé GLC Coupé Tipik Mercedes ne demektir? İlk otomobil. İlk yıldız. Ölçütler belirleyen bir sürüş konforu ve benzer hiçbir otomobilin sunmadığı bir güvenlik donanımı. Ancak Mercedes daha fazlası anlamına gelir:

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Mercedes S Serisi S 500 4Matic Aut.

Mercedes S Serisi S 500 4Matic Aut. İlan no: 239810 Mercedes S Serisi S 500 4Matic Aut. Sahibinden 370.000 EUR YALVAÇ GRUP FARKIYLA MERCEDES S500 COUPE 4MATIC AMG İlan tarihi: 3 Temmuz 2015 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul Model

Detaylı

X-Class Progressive Donanım Özellikleri

X-Class Progressive Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

On: Konfor. Off: Günlük yaşam. Daha siz motoru çalıştırmadan M-Serisi konfor moduna geçer. Cömert M-Serisi nde günlük yaşamı arkanızda bırakın.

On: Konfor. Off: Günlük yaşam. Daha siz motoru çalıştırmadan M-Serisi konfor moduna geçer. Cömert M-Serisi nde günlük yaşamı arkanızda bırakın. M-Serisi. On: Konfor. Off: Günlük yaşam. Daha siz motoru çalıştırmadan M-Serisi konfor moduna geçer. Cömert M-Serisi nde günlük yaşamı arkanızda bırakın. Yüksek: Güvenlik. Düşük: Tansiyon. Daha yüksekte

Detaylı

Bir bakışta * *Muhteşem bir Mercedes olduğunu anlayacaksınız!

Bir bakışta * *Muhteşem bir Mercedes olduğunu anlayacaksınız! A-Serisi. Bir bakışta * *Muhteşem bir Mercedes olduğunu anlayacaksınız! Ya evet ya da hayır, fark etmez demek bir seçenek değildir. Dışı sıra dışı, içi tam bir stil simgesi. Yollardaki sıkıcılığı ortadan

Detaylı

Sadece sürüş için değil, yön veren insanlar için tasarlandı.

Sadece sürüş için değil, yön veren insanlar için tasarlandı. GL-Serisi. Sadece sürüş için değil, yön veren insanlar için tasarlandı. Etkili şekilde yol almak önemlidir, mükemmel olanını bulmaya çalışmak ise bunun daha ilerisidir. Amaç, standartlar oluşturan bir

Detaylı

E-Serisi. Cabriolet.

E-Serisi. Cabriolet. E-Serisi. Cabriolet. Bu zevk tamamen size ait. Hayatla iletişiminizi tazeleyin: Güneş, mutluluk hormonlarını serbest bırakırken şehrin üzerinde süzülün. Motorun gücü, iç mekânın zarafeti ve dinamik yüz

Detaylı

OPEL Astra Classic ][][

OPEL Astra Classic ][][ OPEL Astra Classic ][][ Astra Classic ][][ nin sunduğu keyif sınırsız. Yüksek standartları ve üstün özellikleri ile son derece etkileyici bir otomobil. Astra Classic ][][! Çarpıcı bir görünüm, üstün bir

Detaylı

DAHA DİNAMİK BİR HAYAT TARZI İÇİN!

DAHA DİNAMİK BİR HAYAT TARZI İÇİN! DAHA DİNAMİK BİR HAYAT TARZI İÇİN! LÜKÜN ZEVKİNİ ÜRÜN! Bagaj alanı, ihtiyaca göre koltuklar değişik konumlarda yatırılarak optimum seviyede kullanılır. GENİŞ İÇ HACİM Rodius un ön ve arka bölümünün havalandırması

Detaylı

Mercedes-AMG GT ve GT Roadster

Mercedes-AMG GT ve GT Roadster Mercedes-AMG GT ve GT Roadster Motor sporları ile dünyaya geldi. AMG nin ilk temel taşını, kazanma inancıyla 1967 yılında Hans Werner Aufrecht ve Erhard Melcher yerleştirdi. Birlikte motorların gücünü

Detaylı

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT S3 1.6 e-hi 92 HP Style M/T STT TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 92 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 230 / 1750 Uzunluk - Genişlik (mm) 3948-1715 Yükseklik -

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Beklentilerinizi yükseltin opel astra classic III. Dinamik tasarım, kaliteli mühendislik ve üstün konfor standartlarının birbiriyle eşsiz uyumunu keşfedin. Electronik Stabilite

Detaylı

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş.

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Corolla Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Motor Güç Yakıt tüketimi* CO 2 emisyonları* Hızlanma Bulunduğu modeller 1.33 litre benzinli 99 PS 5.6 l/100 km 129 g/km 12.6 saniye Life Dual VVT-i 6/MT

Detaylı

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFabia RS. Fabia RS

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFabia RS. Fabia RS SIMPLY CLEVER ŠkodaFabia RS Fabia RS Fabia RS, güvenli viraj geçişlerine imkan tanıyan döner modüllü halojen projektör farlara sahiptir. RS logolu ön ızgara dostça bir görünüm verirken, sağlam ön tamponu

Detaylı

Mercedes-Benz Sport. Tutkularınızı takip edin.

Mercedes-Benz Sport. Tutkularınızı takip edin. Mercedes-Benz Sport. Tutkularınızı takip edin. A-Serinizin atletik görünümünü zarif bir donanım ile taçlandırın. Mercedes-Benz Sport Deri Direksiyon A17246016039E38 / 808 TL Özel, siyah deri kaplamalı

Detaylı

Fiyat Listesi Ocak 17

Fiyat Listesi Ocak 17 Fiyat Listesi Ocak 17 MİNİBÜS Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren

Detaylı

Vito Minibüs. Yeni kartvizitiniz.

Vito Minibüs. Yeni kartvizitiniz. Vito Minibüs Vito Minibüs. Yeni kartvizitiniz. İlk izlenimdeki etki kalıcıdır. Vito Minibüs sizi ilk andan itibaren büyüler. Profesyonel taşımacılık uzmanı olarak, yolcularınıza ilk andan itibaren hoş

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK 2012 EMİSYON SINIFI ŞANZIMAN MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK YAKIT TIPI Sport AT Sport Plus AT Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön yolcu

Detaylı

MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI!

MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI! MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI! ZEKASI İÇİNDE SAKLI! MODUNUZA GÖRE KİŞİSELLEŞTİRİN, KOLAYCA KULLANIN. Sürücü, üç farklı direksiyon hassasiyetinden (spor, konfor ve normal) birini seçerek en doğru

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

Rüzgara yönünü gösterir.

Rüzgara yönünü gösterir. CLA-Serisi. Rüzgara yönünü gösterir. Bildiğin yol, çoğu zaman hızlı olandır. Çünkü alışılan yol güven verir. Peki harekete geçiren nedir? Yeni CLA, kendisini engelleyebilecek her şeye karşı çıkıyor. Sahip

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

CITROËN BERLINGO COMBI

CITROËN BERLINGO COMBI CITROËN BERLINGO COMBI MODERN ETKİLEYİCİ TASARIM YENİ CITROËN BERLINGO, etkileyici tasarımını yenilenen ön tasarımıyla pekiştiriyor. Keskin hatlı yeni tampon, daha alçak ve genişletilmiş radyatör ızgarası

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN 2012 EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK ŞANZIMAN Sport Sport Plus Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön

Detaylı

Duygu ve mantık birbirine hiç bu kadar yakın olmamıştı.

Duygu ve mantık birbirine hiç bu kadar yakın olmamıştı. Yeni CLS-Serisi. Duygu ve mantık birbirine hiç bu kadar yakın olmamıştı. Duyguların kontrol edilmesi zordur. Özellikle yeni CLS ye bakarken. Onun şık çizgileri sadece bir hedefe, kalbinize doğru yönelir.

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Mükemmel olan var mı? Buna cevap veriyoruz.

Mükemmel olan var mı? Buna cevap veriyoruz. C-Serisi. Mükemmel olan var mı? Buna cevap veriyoruz. Yeni C-Serisi: Nereden geldiğini ve nereye gideceğini biliyor. İddiası hem ileri hem yukarı doğru yol göstermek. Teknolojisi, tasarımı, malzemesi fevkalade.

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON 2012 DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK 134 g/km Benzin 140PS/103kW@6000rpm 200Nm@1850rpm DONANIM Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir

Detaylı

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Beklentilerinizi yükseltin opel astra CLASSIC III. Dinamik tasarım, kaliteli mühendislik ve üstün konfor standartlarının birbiriyle eşsiz uyumunu keşfedin. Elektronik Stabilite

Detaylı

GLC. Daha yükseklerde. Daha ileride.

GLC. Daha yükseklerde. Daha ileride. GLC SUV GLC. Daha yükseklerde. Daha ileride. GLC ile her yolculuğu, tamamen yeni bir seviyede karşılayın. İlerici ve atletik, bunun yanı sıra neredeyse tamamen sessiz ve şaşırtıcı derecede verimli Sınıfının

Detaylı

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Beklentilerinizi yükseltin opel astra classic III. Dinamik tasarım, kaliteli mühendislik ve üstün konfor standartlarının birbiriyle eşsiz uyumunu keşfedin. Electronik Stabilite

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

C-Serisi Coupé ve Cabriolet

C-Serisi Coupé ve Cabriolet C-Serisi Coupé ve Cabriolet Etkisi altına alır ve özgürleştirir. C-Serisi Coupé ve Cabriolet. Bir sürüş deneyimi günümüzde ne kadar etkili olabilir? Zeka ne kadar duygusaldır? Duygularınıza hitap eden

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

BlueEFFICIENCY teknolojisinin özellikleri:

BlueEFFICIENCY teknolojisinin özellikleri: BlueEFFICIENCY teknolojisinin özellikleri: Yeni motor nesli, ihtiyaca göre ayarlanan, elektrik destekli hidrolik direksiyon ve vites değiştirme göstergesi, ekonomik sürüşün temelleridir. BlueEFFICIENCY

Detaylı

Var olmanın hafifliği.

Var olmanın hafifliği. GLS SUV Var olmanın hafifliği. Zamanla, başarıyla ve deneyimle hedefler azalmaz. Sadece, onlara uzanan yol güzelleşir. Daha üstün. Daha güvenli. S-Serisinin SUV u GLS ile yoldayken her şey daha kolay gelir.

Detaylı

YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ

YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ 2 MODERN ETKİLEYİCİ TASARIM YENİ CITROËN BERLINGO, etkileyici tasarımını yenilenen ön tasarımıyla pekiştiriyor. Keskin hatlı yeni tampon, daha alçak ve genişletilmiş radyatör

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 Tam Otomatik LIVE, FEEL LIVE,

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2016 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S BVM5 Manuel BVM5 Manuel BVM5 Manuel

Detaylı

Fiyat Listesi Ocak 17

Fiyat Listesi Ocak 17 Fiyat Listesi Ocak 17 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Style Titanium Style donanım seviyesine ek olarak 16" aluminyum jantlar 17" Aluminyum jantlar Ön sis farları Elektrikli katlanır

Detaylı

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1598 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 120/6000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160/4250 Uzunluk - Genişlik (mm) 4275-1810 Yükseklik - Dingil

Detaylı

Opel Astra Sedan ı keşfedin...

Opel Astra Sedan ı keşfedin... Opel Astra Sedan Opel Astra Sedan ı keşfedin... Opel Astra nın tüm dinamik özelliklerinin zarif 4 kapılı bir Sedan da birleştiğini düşünün. Üstelik 60 : 40 katlanabilir arka koltukları ve geniş 490 litrelik

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Ağustos 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

DAHA HAFİF, DAHA SPORTİF, DAHA KOMPAKT VE DAHA AKILLI. YENİ FORZA 250 İLE LİMİTSİZSİN.

DAHA HAFİF, DAHA SPORTİF, DAHA KOMPAKT VE DAHA AKILLI. YENİ FORZA 250 İLE LİMİTSİZSİN. KOŞULSUZ ÖZGÜRLÜK DAHA HAFİF, DAHA SPORTİF, DAHA KOMPAKT VE DAHA AKILLI. YENİ FORZA 250 İLE LİMİTSİZSİN. Forza 250 üstün GT konforu, üst düzey güvenlik sağlayan teknolojik donanımları, seçkin ve aerodinamik

Detaylı

MINI Cooper S 1.6 175 HP

MINI Cooper S 1.6 175 HP MINI Cooper S 1.6 175 HP Sahibinden SAHİBİNDEN HATASIZ KAZASIZ F1 SANZIMAN İlan no: 236189 57.000 TL İlan tarihi: 28 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl Antalya, Konyaaltı Model yılı Ocak 2008

Detaylı

Kendi hayatını yaşa. Sürüş hazzından vazgeçme.

Kendi hayatını yaşa. Sürüş hazzından vazgeçme. TOTA L K ONTR O L Doğamızda hep daha ileriye ulaşmak var. Bazen duraklar ve geçmişe bakarız. Fakat sonra yolculuk yeniden başlar. Çünkü macera hep bir yerlerde bizi bekler. Ve sadece ilerleyerek hedefe

Detaylı

Vito Tourer Donanım Özellikleri

Vito Tourer Donanım Özellikleri Pro 114 / 116 114 ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik

Detaylı

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive İlan no: 322902 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive Sahibinden 2015 Model 1,6 JTD Distincsive, HASARSIZ Servis Bakımlı 66.000 TL İlan tarihi: 23 Eylül 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı

Detaylı

Mercedes C Serisi C 180 BlueEFFICIENCY Avantgarde

Mercedes C Serisi C 180 BlueEFFICIENCY Avantgarde İlan no: 386944 Mercedes C Serisi C 180 BlueEFFICIENCY Avantgarde Sahibinden Mercedes - Benz C C 180 2014 model 46000 km de. İSTOÇ OTO 144.500 TL İlan tarihi: 1 Şubat 2017 İlan detayları İlan detayları

Detaylı

; YRP`L.LULS +PZ[YPI [ Y ;6-(Ǹ ; YR 6[VTVIPS -HIYPRHZÛ ( Ǹ ^^^ QLLW JVT [Y

; YRP`L.LULS +PZ[YPI [ Y ;6-(Ǹ ; YR 6[VTVIPS -HIYPRHZÛ ( Ǹ ^^^ QLLW JVT [Y Mart 2017 RENEGADE Tüm ürün çizimleri ve özellikleri, dosyanın hazırlandığı tarihlerdeki mevcut bilgilere dayandırılmıștır. Katalogdaki ürünler ülkeden ülkeye farklılık gösterebilir. TOFAȘ Türk Otomobil

Detaylı

Yeni Vito 9+1 Minibüs

Yeni Vito 9+1 Minibüs Yeni Vito 9+1 Minibüs 1 2 Yeni Vito 9+1 Minibüs Turizm sektörünün vazgeçilmezi. İlk izlenimdeki etki kalıcıdır. Yeni Vito 9+1 Minibüs sizi ilk andan itibaren büyüler. Profesyonel taşımacılık uzmanı olarak,

Detaylı

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1398 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 70 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160 / 2000 Uzunluk - Genişlik (mm) 3941-1728 Yükseklik

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. nin, önceden belirtmeden satışa sürülen araçlarda model, teknik özellikler, donanım ve aksesuar değişikliği

Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. nin, önceden belirtmeden satışa sürülen araçlarda model, teknik özellikler, donanım ve aksesuar değişikliği GS Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. nin, önceden belirtmeden satışa sürülen araçlarda model, teknik özellikler, donanım ve aksesuar değişikliği yapma hakkı saklıdır. Sipariş ya da sipariş edilen

Detaylı