TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI KARAR TARİHİ /

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI KARAR TARİHİ /"

Transkript

1 T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARI TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI KARAR TARİHİ / /27 Bir önceki gündem onaylandı. 2017/28 Bitki Koruma Bölüm Başkanlığının Yrd.Doç.Dr.İslam SARUHAN ın görevlendirilmesine ilişkin tarih ve E.572 sayılı teklifinin görüşülmesi. Fakültemiz Bitki Koruma Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.İslam SARUHAN'ın, Döner Sermaye faaliyetleri kapsamında yürütülen çevre sağlığı ilaçlamasında kullanılan Mesul Müdür Belgesinin güncellenmesi nedeniyle Sağlık Bakanlığınca verilecek eğitime katılabilmesi için, 23 Şubat 2017 tarihinde yol dahil 1(bir) gün süreyle yolluklu ve gündelikli olarak Ankara'da görevlendirilmesine, harcırahının Fakültemiz Döner Sermaye İşletmesi Bütçesinden karşılanmasına, durumun Rektörlük Makamına arzına ve ilgili Bölüm Başkanlığına bildirilmesine oybirliği ile karar verildi.

2 2017/29 Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölüm Başkanlığının Doç.Dr.Eyüp Selim KÖKSAL ın görevlendirilmesine ilişkin tarih ve E.601 sayılı teklifi görüşüldü. Fakültemiz Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr.Eyüp Selim KÖKSAL'ın, TÜBİTAK ve CNRS-L kapsamında, 4PRIMA Koordinasyon ve Destek Aksiyonu (CSA) etkinliğine katılmak üzere, 2547 Sayılı Kanunun 39 ncu, Yurt İçinde ve Yurt Dışında Görevlendirmelerde Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmeliğin 3. maddesi uyarınca, Şubat 2017 tarihlerinde yol dahil 3(üç)gün süreyle yolluklu ve gündelikli olarak Beyrut-Lübnan'da görevlendirilmesine, seyahatini uçak ile yapabilmesine harcırahının TÜBİTAK ve CNRS-L tarafından karşılanmasına, durumun Rektörlük Makamına arzına ve ilgili Bölüm Başkanlığına bildirilmesine oybirliği ile karar verildi. 2017/30 Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölüm Başkanlığının Prof.Dr.Rıdvan KIZILKAYA ve Çoşkun GÜLSER in görevlendirilmesine ilişkin tarih ve E sayılı teklifi görüşüldü. Fakültemiz Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü Öğretim üyesi Prof.Dr.Rıdvan KIZILKAYA ve Çoşkun GÜLSER in, eğitim-öğretim ve bilimsel araştırmaları aksatmamak şartıyla, 2547 sayılı Kanunun 39. maddesi ile 4691 sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Kanunun 7. maddesi gereği,samsun AVDAN Enerji Üretim ve Ticaret A.Ş. tarafından yürütülen AR-GE faaliyetleri kapsamında araştırma personeli olarak haftada 1 gün (Cumartesi veya Pazar) süreyle görevlendirilmelerine ve durumun Üniversite Yönetim Kurulunda görüşülmek üzere Rektörlük Makamına arzına oy birliği ile karar verildi. 2017/31 Bahçe Bitkileri Bölüm Başkanlığının Prof.Dr.Fisün Gürsel ÇELİKEL in görevlendirilmesine ilişkin tarih ve E.603 sayılı teklifi görüşüldü. Fakültemiz Bahçe Bitkileri Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr.Fisun Gürsel ÇELİKEL'in, Ankara üniversitesi Ziraat Fakültesinde yapılacak olan Doçentlik Sınavına jüri üyesi olarak katılmak üzere, Mart 2017 tarihleri arasında yol dahil 2(iki)gün süreyle yolluklu ve gündelikli olarak Ankara'da görevlendirilmesine, seyahatini uçakla yapabilmesine, harcırahının 2017 Mali Yılı Bütçemizin ilgili harcama kaleminden karşılanmasına, durumun Rektörlük Makamına arzına ve ilgili Bölüm Başkanlığına bildirilmesine oy birliği ile karar verildi.

3 2017/32 Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölüm Başkanlığının Prof.Dr.Yusuf DEMİR in görevlendirilmesine ilişkin tarih ve E. sayılı teklifi görüşüldü. Fakültemiz Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr.Yusuf DEMİR'in, Ege üniversitesi Ziraat Fakültesinde yapılacak olan Doçentlik Sınavına jüri üyesi olarak katılmak üzere, Mart 2017 tarihleri arasında yol dahil 2(iki)gün süreyle yolluklu ve gündelikli olarak İzmir'de görevlendirilmesine, seyahatini uçakla yapabilmesine, harcırahının 2017 Mali Yılı Bütçemizin ilgili harcama kaleminden karşılanmasına, durumun Rektörlük Makamına arzına ve ilgili Bölüm Başkanlığına bildirilmesine oy birliği ile karar verildi. 2017/33 Döner Sermaye İşletmesi Faaliyetleri kapsamında üretilen ürünlerin bıldırcın yumurtasının satışına ilişkin gündem maddesi görüşüldü. Fakültemiz Döner Sermaye İşletmesi kapsamında üretilen ürünlerden bıldırcın yumurtasının satış fiyatının aşağıdaki şekliyle kabulüne oybirliği ile karar verildi. Bıldırcın Yumurtası Fiyat Aralığı Uygulanacak Fiyat 0,06-0,25 0,18(KDV Dahil) Parakende Fiyat 0,08(KDV Dahil) Toptan Fiyat Not: Toptan satış fiyatı tek alımlarda 500 adet ve üzeri için geçerlidir. 2017/34 Fakültemiz Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü Bölüm Başkanlığından gelen danışman teklifi değişikliği görüşüldü. Fakültemiz Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü Bölüm Başkanlığından gelen danışman teklifi değişikliği incelenmiş olup, Doç.Dr.Tekin KARA nın emekli olması nedeniyle danışmanlık yaptığı öğrencilerin danışmanlığına Yrd.Doç.Dr.Kadir Ersin TEMİZEL in Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim- Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 7. Maddesinin 2. Fıkrası gereği öğrenci danışmanı olarak atanmasına durumun ilgili Bölüm Başkanlığına ve Rektörlük Makamına arzına oy birliği ile karar verildi.

4 2017/35 Tarım Makinaları ve Teknolojileri Mühendisliği Bölüm Başkanlığının Doç.Dr.Yeşim Benal ÖZTEKİN in raporlu olması nedeniyle yürütmekte olduğu dersler için görevlendirilme yapılmasına ilişkin tarih ve E sayılı teklifi görüşüldü öğretim yılı Bahar yarıyılında, Fakültemiz Tarım Makinaları ve Teknolojileri Mühendisliği Bölümü ve Bitki Koruma Bölümü Lisans Programlarında yer alan, Doç.Dr.Y.Benal ÖZTEKİN tarafından verilen aşağıda isimleri belirtilen derslerin Şubat 2017 tarihleri arasında derslerin karşılarında gösterilen öğretim üyesi tarafından verilmesine ve durumun ilgili Bölüm Başkanlığına bildirilmesine oy birliği ile karar verildi. Dersin Adı Öğretim Üyesinin Adı TMB 202 Tarımsal Mücadele Makinaları 202 Yrd.Doç.Dr.Hüseyin DURAN TMB 308 Kalite Kontrol Güvence Sistemleri 202 Yrd.Doç.Dr.Hüseyin DURAN TMB 310 İş Güvenliği 202 Yrd.Doç.Dr.Hüseyin DURAN 2017/36 Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Makinaları Bölümü numaralı öğrencisi Ferhat ÖCAL ın ekonomik durumlarının iyi olmaması nedeniyle özel öğrenci statüsünde bahar döneminde eğitim-öğretimini Fakültemizde sürdürmesine ilişkin ilgili Üniversite Senatosunun tarih ve 2016/12 sayılı, Fakültenin tarih ve 2017/20 sayılı kararı ve öğrencinin tarihli dilekçesi görüşüldü. Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Makinaları Bölümü numaralı öğrencisi Ferhat ÖCAL ın ekonomik durumlarının iyi olmaması nedeniyle özel öğrenci statüsünde Ondokuz Mayıs Üniversitesi Özel Öğrenci Yönergesinin 3. ve 7. Maddeleri gereği öğretim yılı bahar yarıyılında Fakültemiz Tarım Makinaları ve Teknolojileri Bölümünde öğrenimine devam etmesine ilgili Bölümün belirtmiş olduğu dersleri Fakültemizden almasına durumun Rektörlük Makamına arzına oy birliği ile karar verildi. Eki : Tarım Makinaları ve Teknolojileri Mühen. Böl. yazısı Çukurova Üniversitesi Senato Kararı Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Yönetim Kurulu Kararı Çukurova Üniversitesi Ders eşdeğerliği Öğrenci başvuru dilekçesi Fakirlik İlmühaberi Transkript belgesi Öğrenci Belgesi Disiplin cezası almadığına dair belge

5 2017/ öğretim yılı Bahar döneminde notu sisteme sehven hatalı girilen Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü numaralı öğrencisi Ömer ÖZTEL için düzenlenen Not Düzeltme Formu görüşüldü öğretim yılı Bahar döneminde Fakültemiz Tarımsal Biyoteknoloji Lisans Programında bulunan ZMT 214 Staj I 000 dersinin sınav notu, öğrenci otomasyon sistemine sehven hatalı girilen numaralı öğrencisi Ömer ÖZTEL 'in notunun Yönetmeliğin 26. Maddesi 3. Fıkrası gereği ekli not düzeltme formu doğrultusunda düzeltilmesine, durumun ilgili Bölüm Başkanlığına ve Rektörlük Makamına arzına oybirliği ile karar verildi. EKİ: 1 adet not düzeltme formu 2017/38 Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölüm Başkanlığının Prof.Dr.Coşkun GÜLSER'in görevlendirilmesine ilişkin tarih ve E.607 sayılı teklifi görüşüldü. Fakültemiz Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr.Coşkun GÜLSER'in, Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesinde yapılacak olan Doçentlik Sınavına jüri üyesi olarak katılmak üzere, 03 Mart 2017 tarihleri arasında yol dahil 1(bir)gün süreyle yolluklu ve gündelikli olarak Ankara'da görevlendirilmesine, seyahatini uçakla yapabilmesine, harcırahının 2017 Mali Yılı Bütçemizin ilgili harcama kaleminden karşılanmasına, durumun Rektörlük Makamına arzına ve ilgili Bölüm Başkanlığına bildirilmesine oy birliği ile karar verildi. 2017/39 Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölüm Başkanlığının Prof.Dr.Ahmet KORKMAZ'ın, görevlendirilmesine ilişkin tarih ve E.616 sayılı teklifi görüşüldü. Fakültemiz Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr.Ahmet KORKMAZ'ın, Ankdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesinde yapılacak olan Doçentlik Sınavına jüri üyesi olarak katılmak üzere, Mart 2017 tarihleri arasında yol dahil 2(iki)gün süreyle yolluklu ve gündelikli olarak Antalya'da görevlendirilmesine, seyahatini uçakla yapabilmesine, harcırahının 2017 Mali Yılı Bütçemizin ilgili harcama kaleminden karşılanmasına, durumun Rektörlük Makamına arzına ve ilgili Bölüm Başkanlığına bildirilmesine oy birliği ile karar verildi.

6 2017/ Öğretim yılı Bahar yarıyılında Fakültemiz Lisans programlarında açılacak olan derslerle ilgili görevlendirmede değişiklik yapılması ile ilgili Tarımsal Biyoteknoloji Bölümünün tarih ve E sayılı teklifi görüşüldü Öğretim yılı Bahar yarıyılında Fakültemiz Lisans programlarında bulunan dersleri vermek üzere, tarih ve 2016/339 sayılı kararda değişiklik yapılarak, Yrd.DoçDr.Kübra ÖZKUL un vermiş olduğu dersler için, aşağıdaki listede belirtilen öğretim elamanlarının bu dersleri vermek üzere görevlendirilmelerine, bu derslere ait ek ders ücretlerinin Fakültemizin ilgili harcama kaleminden ödenmesine, durumun ilgili bölüm Başkanlığına ve Rektörlük Makamına arzına oy birliği ile karar verildi. Kodu Dersin Adı B.Saati Bölümü Öğretim Üyesi ZMT 202 Genetik 202 BBB-BKB Yrd.Doç.Dr.Levent MERCAN TBT 202 Tarımsal Biyoteknoloji 223 TBB-TEB Yrd.Doç.Dr.Ercan SOYDAN TBT 202 Tarımsal Biyoteknoloji 223 TOP-ZTB Yrd.Doç.Dr.Yılmaz KAYA

Fakülte Yönetim Kurulu Kararı

Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 07.02.2018 4 20-32 2018/20 Gündem onaylandı. 2018/21 Üniversitemiz Rektörlüğünün 28.12.2017tarih ve 90212838-929-E.132082 sayılı yazısı

Detaylı

TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI KARAR TARİHİ /

TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI KARAR TARİHİ / T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARI TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI KARAR TARİHİ 08 2017/47-60 22.02.2017 2017/47 Gündem onaylandı. 2017/48 belirtilen süre içerisinde yapamayan

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Samsun M.Y.O. Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Samsun M.Y.O. Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Samsun M.Y.O Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 09.01.2018 1 1-14 2018/1 Yüksekokulumuz Yönetim Kurulu 09.01.2018 tarihinde saat 12.00'de

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Samsun M.Y.O. Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Samsun M.Y.O. Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Samsun M.Y.O Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 02.01.2017 1 1-10 2017/1 Yüksekokulumuz Yönetim Kurulu 02.01.2017 tarihinde saat 12.00'da

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 11.05.2017 tarihinde Saat 12:30 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem

Detaylı

17/01/2017 tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulunda alınan kararlar onaylandı.

17/01/2017 tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulunda alınan kararlar onaylandı. Fakülte Yönetim Kurulu, Fakülte Dekan V. Prof.Dr.Nermin KILIÇ başkanlığında toplandı. Gerekli çoğunluğun olduğu anlaşıldı ve gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. KARAR NO: 2017/16 17/01/2017 tarihinde

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 08.03.2017 tarihinde Saat 12:45 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı.

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /74-85

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /74-85 2018-74 2018-75 Toplantı gündeminin oylanması. Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ Başkanlığında saat 11:30 da Rektörlük Toplantı Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / 2018 225 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ Başkanlığında saat 14:30 da Senato Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine

Detaylı

KARAR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 10662

KARAR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 10662 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 09.01- Sosyal Bilimler

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü Enstitü Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 18.10.2017 38 437-446 437 Enstitümüz lisansüstü programlarında ders vermek

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN Fakülte Yönetim Kurulumuz 10.01.2018 Çarşamba günü saat 15.00 de Dekan Prof.Dr. Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki konuların görüşülmesine

Detaylı

Fakülte Yönetim Kurulumuz 24/03/2015 tarihinde saat 11:00 da Dekan V. Prof. Dr. Ömer CAMCI başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştır.

Fakülte Yönetim Kurulumuz 24/03/2015 tarihinde saat 11:00 da Dekan V. Prof. Dr. Ömer CAMCI başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Fakülte Yönetim Kurulumuz 24/03/2015 tarihinde saat 11:00 da Dekan V. Prof. Dr. Ömer CAMCI başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. KARAR 01 Biyoloji Bölüm Başkanlığının 10/03/2015 tarih

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 15:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI. Yönetim Kurulu Kararı. Toplantı Tarihi:25.02.2015 Toplantı Sayısı: 04

T.C DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI. Yönetim Kurulu Kararı. Toplantı Tarihi:25.02.2015 Toplantı Sayısı: 04 T.C DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI Yönetim Kurulu Kararı Toplantı Tarihi:25.02.205 Toplantı Sayısı: 04 Konservatuvar Yönetim Kurulu 25.02.205 tarihinde saat 5:30 da Okul Müdür Vekili Prof.

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Samsun M.Y.O. Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Samsun M.Y.O. Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Samsun M.Y.O Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 23.06.2017 18 112-127 2017/112 Yüksekokulumuz Yönetim Kurulu 23.06.2017 tarihinde saat

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Veteriner Fakültesi Fakülte Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Veteriner Fakültesi Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Fakülte Yönetim Kurulu 05/07/2017 Çarşamba günü saat 16.00 da Dekan Vekili Prof.Dr.Murat GÜZEL Başkanlığında toplandı. 2017-72 2017-73 2017-74 Gündem maddeleri onaylandı. Fakültemiz Öğretim Üyesi Doç.Dr.Harun

Detaylı

"Mia %% W. N*î. Prof. Dr. Bekir BATI (Dekan Vekili ) Prof. Dr. Hüseyın DEMIR. Prof. Dr. Ahmet UYANIK. Prof. Dr. Ali UZUN. Doç. Dr.

Mia %% W. N*î. Prof. Dr. Bekir BATI (Dekan Vekili ) Prof. Dr. Hüseyın DEMIR. Prof. Dr. Ahmet UYANIK. Prof. Dr. Ali UZUN. Doç. Dr. FAKÜLTE YÖNETİM KURULU YOKLAMA LİSTESİ TOPLANTI TARİHİ : 25.01.201 7 TOPLANTI SAYISI: 03 TOPLANTI SAATI : 13:00 ADI SOYADI imza Prof. Dr. Bekir BATI (Dekan Vekili ) ı.. Prof. Dr. Hüseyın DEMIR Prof. Dr.

Detaylı

II. ÖĞRETİM (2. Sınıf)

II. ÖĞRETİM (2. Sınıf) Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 16 Mayıs 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: C.Ü. Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN 2018/38 2018/525-543 13.11.2018 Fakülte Yönetim Kurulumuz 13.11.2018 Salı günü saat 15.00 de Dekan Prof.Dr.Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü Enstitü Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 04.04.2018 14 178-186 178 Eğitim Bilimleri Anabilim Dalı Eğitim Yönetimi

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet GÖKCE nin başkanlığında 17 Eylül 2010 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Jeofizik Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet GÖKCE nin başkanlığında 13 Nisan 2010 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2013/007 01: 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ara Sınav tarihleri Enstitü Yönetim Kurulumuzca görüşülmüştür. Yarıyılı Ara Sınav tarihlerinin 08.04.2013-19.04.2013 tarihleri arasında yapılmasına,

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Sağlık Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Sağlık Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Sağlık Bilimleri Enstitüsü Enstitü Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 06.07.2018 22 560-578 2018/560 2018/561 06.07.2018 tarihinde yapılan Enstitü

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet DEMİRCİ nin başkanlığında 08 Temmuz 2014 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Maden Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 07.07.2014

Detaylı

dişi" î $ a- ' MAM. FAKÜLTE YÖNETİM KURULU YOKLAMA LİSTESİ Prof. Dr. Bekir BATI (Dekan v.) Prof. Dr. Ahmet UYANIK Prof. Dr.

dişi î $ a- ' MAM. FAKÜLTE YÖNETİM KURULU YOKLAMA LİSTESİ Prof. Dr. Bekir BATI (Dekan v.) Prof. Dr. Ahmet UYANIK Prof. Dr. FAKÜLTE YÖNETİM KURULU YOKLAMA LİSTESİ TOPLANTI TARİHİ : 19042017 TOPLANTI SAYISI: 14 TOPLANTI SAATI : 11:30 ADI SOYADI imza Prof Dr Bekir BATI (Dekan v) Prof Dr Ahmet UYANIK dişi" î,,,, ;, Prof Dr İsmail

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 13:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /1-23

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /1-23 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet GÖKCE nin başkanlığında 30 Mart 2010 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN Fakülte Yönetim Kurulumuz 27.02.2018 Salı günü saat 15.30 da Dekan Prof.Dr. Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki konuların görüşülmesine geçildi.

Detaylı

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 23.02.2018 33 1-1 Fakültemiz Dekan V. Yrd. Doç. Dr. Abdurrahman KAVASOĞLU başkanlığında Fakülte Yönetim Kurulumuz aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof.Dr. Vedat CEYHAN başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi. Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi. Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 31.01.2018 6 68-87 Fakülte Yönetim Kurulu 31.01.2018 tarihinde saat 13:00'da Dekan

Detaylı

KARAR Niksar Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü nün tarih ve 9795 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Niksar Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü nün tarih ve 9795 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 07.01- Niksar Teknik

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 14.02.2017 tarihinde Saat 12:00 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında İletişim Fakültesi toplantı salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI Fakültemiz Yönetim Kurulu 02.05.2017 tarihinde Saat 12:30 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı.

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 16.08.2017 628 16 YÖNETĠM KURULU ÜYELERĠ 1- Prof. Dr. Mevlüt

Detaylı

YÖNETĠM KURULU KARARLARI

YÖNETĠM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet DEMĠRCĠ baģkanlığında 01 Nisan 2013 tarihinde toplanarak aģağıdaki kararları almıģtır. Karar No-1: ĠnĢaat Mühendisliği Bölüm BaĢkanlığının 26.03.2013

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KONU : 13.02.2013 tarih ve 9/1 say. YKK. 13 /02/ 2013 REKTÖRLÜĞÜ (Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına) Fakültemiz Yönetim Kurulu nun 13.02.2013 tarih ve 9/1 sayılı kararı aşağıda sunulmuştur. KARAR 1-2011-2012

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE (Personel Daire Başkanlığı)

EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE (Personel Daire Başkanlığı) KONU : 06.02.2013 Tarih ve 7/1 Say.Y.K.K. REKTÖRLÜĞÜNE (Personel Daire Başkanlığı) Fakültemiz Yönetim Kurulu nun 06.02.2013 tarih ve 7/1 sayılı kararı aşağıda sunulmuştur. Gereğini müsaadelerinize arz

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet DEMİRCİ nin başkanlığında 31 Mart 2015 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Maden Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

(İmza) Prof. Dr. Ömer CAMCI Başkan, Dekan V. Üye (İmza) Üye Feray SÜNER Fakülte Sekreteri Raportör

(İmza) Prof. Dr. Ömer CAMCI Başkan, Dekan V. Üye (İmza) Üye Feray SÜNER Fakülte Sekreteri Raportör Fakülte Yönetim Kurulumuz 14/04/2015 tarihinde saat 15:30 da Dekan V. Prof. Dr. Ömer CAMCI başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. KARAR 01 Arkeoloji Bölüm Başkanlığının 09/04/2015 tarih

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Vekili Prof. Dr. Ahmet DEMİRCİ nin başkanlığında 10 Kasım 2015 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Metalurji ve Malzeme Mühendisliği

Detaylı

Karar No-2: Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığının tarihli ve sayılı yazısı ekindeki bölüm kurulunun 1 nolu kararı okundu.

Karar No-2: Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığının tarihli ve sayılı yazısı ekindeki bölüm kurulunun 1 nolu kararı okundu. T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet DEMİRCİ başkanlığında 08 Nisan 2014 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 04.04.2014

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektörü Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 15:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı. Karar No: T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi

Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı. Karar No: T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi 2018/393 Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 28.08.2018 31 393-416 Fakülte Yönetim Kurulu'nun 08.08.2018 tarihli 30. oturumunda alınan kararların

Detaylı

T.C DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI. Yönetim Kurulu Kararı. Toplantı Tarihi:09.10.2014 Toplantı Sayısı: 25

T.C DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI. Yönetim Kurulu Kararı. Toplantı Tarihi:09.10.2014 Toplantı Sayısı: 25 T.C DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI Yönetim Kurulu Kararı Toplantı Tarihi:09.10.2014 Toplantı Sayısı: 25 Konservatuvar Yönetim Kurulu 09.10.2014 tarihinde saat 15:30 da Okul Müdür Vekili

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Vekili Prof. Dr. Kazım GÖRGÜLÜ nün başkanlığında 12 Ağustos 2015 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Bilgisayar Mühendisliği Bölüm

Detaylı

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI. Yönetim Kurulu Kararı. Toplantı Tarihi: Toplantı Sayısı: 4

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI. Yönetim Kurulu Kararı. Toplantı Tarihi: Toplantı Sayısı: 4 T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI Yönetim Kurulu Kararı Toplantı Tarihi: 29.02.2016 Toplantı Sayısı: 4 Konservatuvar Yönetim Kurulu 29.02.2016 tarihinde saat 11.15 te Okul Müdürü Prof.

Detaylı

Ankara da yolluksuz ve yevmiyesiz olarak görevlendirilmesine ve bu tarihte yapamayacağı I.

Ankara da yolluksuz ve yevmiyesiz olarak görevlendirilmesine ve bu tarihte yapamayacağı I. T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet DEMİRCİ nin başkanlığında 10 Mart 2015 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No 1: Maden Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

KARAR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 14.01- Sağlık Kültür

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 14 Mart 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Jeoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının

Detaylı

Yatay Geçiş Yapacağı Sınıf :2. Sınıf I. öğretim Öğrencinin Güz Döneminde Muaf Olması Gereken Dersler

Yatay Geçiş Yapacağı Sınıf :2. Sınıf I. öğretim Öğrencinin Güz Döneminde Muaf Olması Gereken Dersler Fakülte Yönetim Kurulumuz 18/08/2015 tarihinde saat 11:00 de Dekan V. Prof.Dr.Ömer CAMCI başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. KARAR 01 Kimya Bölümü Başkanlığının 15/09/2014 tarih ve 50124

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof.Dr. Mehmet KURAN başkanlığında saat 15:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek

Detaylı

KARAR Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı nın tarih ve 171 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı nın tarih ve 171 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 11.01- Sağlık Kültür

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

GÜNDEM: 1-Bilgilendirme

GÜNDEM: 1-Bilgilendirme T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Sayı : 220 Tarih : 23.07.2014 Toplantıda Bulunanlar : Prof. Dr. Orhan Kemâl TAVUKÇU(Başkan) Prof. Dr. İbrahim YEREBAKAN(Üye)

Detaylı

KARAR Tıp Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve 1112 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Tıp Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve 1112 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 05.01- Koyulhisar Kaymakamlığı nın

Detaylı

T.C MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BAHAR YARIYILI ÖĞRENCİ ALIM İLAN METNİ

T.C MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BAHAR YARIYILI ÖĞRENCİ ALIM İLAN METNİ T.C MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2016-2017 BAHAR YARIYILI ÖĞRENCİ ALIM İLAN METNİ Anabilim Dallarına Göre Lisansüstü Programlara Alınacak Öğrenci Kontenjanları, Şartları, İstenilen

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof.Dr. Mehmet Ali CENGİZ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakültesi Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Yrd. Doç. Dr. Evren GÖLGE nin başkanlığında 22 Ağustos 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Fakülte Yönetim Kurulunun

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU 903050607 Görevden Ayrılma:15 İzin İşleri: 570 Görevlendirme: 10 Kısmen. 903020103 Kısmen. 102010200 900010300 Kısmen sunulmaktadır. SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI

Detaylı

DAHİLİ TIP BİLİMLERİ BÖLÜMÜ BÖLÜMÜ NORM KADRO TALEBİ

DAHİLİ TIP BİLİMLERİ BÖLÜMÜ BÖLÜMÜ NORM KADRO TALEBİ T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ 1-Devlet Yükseköğretim Kurumlarında Öğretim Elemanı kadroların Belirlenmesine ve Kullanılmasına ilişkin Yönetmeliğin 5. maddesinin 2. Fıkrası gereği Tıp Tarihi ve Etik

Detaylı

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI OTURUM TARİHİ : 05/03/2015 OTURUM SAYISI : 2015/11

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI OTURUM TARİHİ : 05/03/2015 OTURUM SAYISI : 2015/11 T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI OTURUM TARİHİ : 05/03/2015 OTURUM SAYISI : 2015/11 Enstitü Yönetim Kurulu 05/03/2015 Perşembe günü saat 10:00 da Enstitü

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 02.06.2005 2005/7 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 02.06.2005 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI. T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI : 13 Haziran 2006 : 23

YÖNETİM KURULU KARARLARI. T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI : 13 Haziran 2006 : 23 YÖNETİM KURULU KARARLARI Tarih Toplantı Sayısı T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI : 13 Haziran 2006 : 23 Karar 1 Çukurova Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Adana Meslek Yüksekokulu

Detaylı

KARAR Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 12.01- Üniversitemiz

Detaylı

İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğüne, 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar yarıyılı için Anabilim Dallarına aşağıda belirtilen sayıda Tezli/Tezsiz

Detaylı

Veli EFE nin Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümünden Alabileceği Dersler

Veli EFE nin Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümünden Alabileceği Dersler Sayfa-1-04 Şubat 2019 5 1 Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Bülent ERDEM in başkanlığında 04 Şubat 2019 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Gıda Mühendisliği Bölümünün 01

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU Sayfa 1 / 5 T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU GAZİ ÜNİVERSİTESİ HİZMETİN SUNUM SÜRECİNDE EK-1 1 Faaliyet Raporları Fakültenin eğitimöğretim yılına ilişkin faaliyetlerinin

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /73-88

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /73-88 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 16:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ GİRİŞ SINAVI, ÖĞRENCİ SAYILARI, VE BAŞVURU ŞARTLARI

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ GİRİŞ SINAVI, ÖĞRENCİ SAYILARI, VE BAŞVURU ŞARTLARI FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ GİRİŞ SINAVI, ÖĞRENCİ SAYILARI, VE BAŞVURU ŞARTLARI Tezli ve programlarına 2015 2016 öğretim yılı Bahar yarıyılında alınacak

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2018/005-01: Kimya Anabilim Dalı 140707504 numaralı Yüksek Lisans öğrencisi İsmail GÜZEY in Yüksek Lisans Tez Savunmasını 07.12.2017 tarihinde yapılarak Enstitümüze sunulmuştur. Yönetim Kurulunda

Detaylı

KARAR Personel Daire Başkanlığı nın tarih ve 300 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Personel Daire Başkanlığı nın tarih ve 300 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof. Dr. Mücahit EĞRİ Başkanlığında toplandı. KARAR 41.01- Personel

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2012/008 01: 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında tez çalışmasına başlayacak olan öğrencilerin Anabilim Dallarından gelen Tez Projesi Öneri Formalarının Yönetim Kurulumuzca yapılan incelemeler

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SEYRANİ ZİRAAT FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİN SINIF İNTİBAKLARI VE DERS MUAFİYETLERİ İLE İLGİLİ ESASLAR BİRİNCİ BÖLÜM

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SEYRANİ ZİRAAT FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİN SINIF İNTİBAKLARI VE DERS MUAFİYETLERİ İLE İLGİLİ ESASLAR BİRİNCİ BÖLÜM ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SEYRANİ ZİRAAT FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİN SINIF İNTİBAKLARI VE DERS MUAFİYETLERİ İLE İLGİLİ ESASLAR BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve Kapsam MADDE 1- (1) Bu Esasların

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA HİZMETİN TAMAMLANMA HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER NO SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Genel Evrak Gelen ve Giden Evrakların Kayıt Altına Alınması. Sürekli 2 Gelen Evrak Tüm Resmi Yazışmalar, Dilekçeler v.s. 3 Fakülte

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /23-48

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /23-48 Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet GÖKCE nin başkanlığında 23 Şubat 2010 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Fakültemiz personellerine, 2010 Mali Yılı

Detaylı

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI OTURUM TARİHİ : 20/03/2015 OTURUM SAYISI : 2015/14

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI OTURUM TARİHİ : 20/03/2015 OTURUM SAYISI : 2015/14 T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI OTURUM TARİHİ : 20/03/2015 OTURUM SAYISI : 2015/14 Enstitü Yönetim Kurulu 20/03/2015 Cuma günü saat 14:30 da Enstitü

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 26.09.2017 632 14 YÖNETĠM KURULU ÜYELERĠ 1- Prof. Dr. Mevlüt

Detaylı

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2017-2018 Güz Yarıyılı Lisansüstü Programlara Alınacak Öğrenci Sayıları ve Aranan Nitelikler Tezli ve programlarına 2017-2018 öğretim yılı

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN Fakülte Yönetim Kurulumuz 20.02.2018 Salı günü saat 15.00 de Dekan Prof.Dr. Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki konuların görüşülmesine geçildi.

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 11 Temmuz 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Yrd. Doç. Dr. Evren GÖLGE nin başkanlığında 28 Mart 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 15 Kasım 2016 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No 01: Mazeretleri nedeniyle danışman onayı

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi. Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi. Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 07.02.2018 7 88-113 Fakülte Yönetim Kurulu 07.02.2018 tarihinde saat 13:00'de Dekan

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü Öğretim Programlarına 2013 2014 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi için öğrenci alınacaktır. Öğrenci alınacak

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI SAYI : 11612375 500 Bornova / İZMİR KONU : Yönetim Kurulu Kararları YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI SAYI : 11612375 500 Bornova / İZMİR KONU : Yönetim Kurulu Kararları YÖNETİM KURULU KARARLARI KONU : Yönetim Kurulu Kararları YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi: 04.09.2013 Toplantı Sayısı: 32 Karar sayısı : 9 Fakültemiz Yönetim Kurulu 04.09.2013 tarihinde Dekan Prof.Dr.Müge ELDEN in başkanlığında,

Detaylı

Karar No-1: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının tarihli ve sayılı. yazısı ekindeki bölüm kurulunun 2 nolu kararı okundu.

Karar No-1: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının tarihli ve sayılı. yazısı ekindeki bölüm kurulunun 2 nolu kararı okundu. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 0 Mayıs 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının

Detaylı

İLAHİYAT FAKÜLTESİ HİZMET STANDARTLARI

İLAHİYAT FAKÜLTESİ HİZMET STANDARTLARI NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1 Akademik personelin görevlendirilmesi 1-İlgiliden dilekçe 2-Davet yazısı 3-7 güne kadar Dekan /Müdür onayı,15 güne kadar Rektör onayı ve gündelikli yolluklu

Detaylı

ZMT 102 İstatistik 66 Doç.Dr.Hasan ÖNDER BAŞAK-A2-A3

ZMT 102 İstatistik 66 Doç.Dr.Hasan ÖNDER BAŞAK-A2-A3 BAHÇE BİTKİLERİ BÖLÜMÜ ZMT 102 İstatistik 66 Doç.Dr.Hasan ÖNDER 15.06.2016 17.00-18.30 BAŞAK-A2-A3 ZMT 104 Meteoroloji 47 Prof.Dr.Bilal CEMEK 14.06.2016 10.30-12.00 BAŞAK-A2-A3 ZMT 106 Ekoloji 50 Prof.Dr.Muharrem

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü Enstitü Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 20.12.2017 46 505-517 505 Matematik ve Anabilim Dalı Biyoloji Bilim Dalı

Detaylı

İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğüne, 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz yarıyılı için Anabilim Dallarına aşağıda belirtilen sayıda Tezli/Tezsiz Yüksek

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU TOPLU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR NO

T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU TOPLU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR NO T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU TOPLU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR NO 06.06.2017 618 14 YÖNETĠM KURULU ÜYELERĠ 1- Prof. Dr. Mevlüt

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 15:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı