Eskişehir de doğa ile iç içe yepyeni bir hayat

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Eskişehir de doğa ile iç içe yepyeni bir hayat"

Transkript

1 Eskişehir de doğa ile iç içe yepyeni bir hayat

2

3

4 The Developer of Exclusive Lifestile Yaşamayı hayal ettiğiniz mekanları tasarlamak ve inşa etmek bizim uzmanlık alanımız.

5 Termal su, güneş ve oksijen Yaşamayı hayal ettiğiniz mekanları tasarlamak ve inşa etmek uzmanlık alanımız. Terrace Park, Türkiye de bir ilki gerçekleştirerek termal suyu konut projesine dahil ediyor. Alman mühendislerinin ellerinden çıkan ve en son teknolojiyi doğa ile bütünleştiren bu proje, bina görüntüsü, enerji performansı ve verimliliğe özellikle önem vermektedir. Cephe kimliği ve iklim koşullarına yönelik mimari tasarım ve güneş, mekanların oluşmasında değerlendirdiğimiz en önemli kriterlerdir. Pencerelerin cephe uygunluğu ve ölçüleri ayrı bir mühendisliktir. Işık ölçüm hesabına önem veren mimarlar konforun sağlanması ve bununla birlikte mekanın insan üzerindeki biyolojik ve psikolojik etkisinin doğru bir şekilde yansıması ve evdeki keyifli atmosferin oluşmasını sağlar. Termal havuzundan spa - sağlık ve spor merkezine, sinemasından tenis kortuna, kreşinden oyun alanlarına kadar, sizler için bir yaşam alanından öte, adeta bir yaşam şekli tasarladık! Çünkü biliyoruz ki; Sağlığımız hayattaki en kıymetli varlığımızsa, onu korumak öncelikli hedefimiz olmalıdır. Zaman hızlanarak akıyorsa, yaşamak istediğimiz anlara ulaşmak için zamandan kazanmalıyız. İlerleyen teknolojiyle birlikte, imkanlar hızla gelişiyorsa, gün içerisindeki herhangi bir an, anında anı olarak kalabiliyorsa teknoloji sayesinde, yaşadığımız yer en son teknolojilerle donatılmış olmalı. Çocuklarımızın büyüyecekleri yerlerin doğal olmasını istiyorsak, soframızda yer alan sebzenin en doğal halini arıyorsak mesela, yuvamız oksijenin en saf halini koklamalı, her an. Terrace Park 306 konutun temeline sağlığınızı ve huzurunuzu alarak, hayatınızı inşa etmeye başladı! Selim Kuzu CEO

6 tasarım ve sanatsal mimari

7 Immotrust Gayrimenkul; Projelerimizin her biri ayrı ayrı beklentilere hitap eden, özenle tasarlanmış, konfor ve eşsiz olanaklar sunmaktadır. Temelleri 2010 yılında İstanbul da atılan Immotrust, uluslararası tecrübeli yönetimi ve uzman kadrosuyla Türkiye nin birçok bölgesinde kullanıcı odaklı ve kent yapılarına uyumlu konut ve otel projeleri tasarlamak ve inşa etmektedir. Hilton Worldwide Franchise Partneri olan Immotrust, Türkiye nin birkaç bölgesinde otel projeleri inşa etmektedir. Türkiye nin ilk Termal konseptli 5 yıldızlı Hilton DoubleTree otelini Eskişehir de inşa etmektedir. Türk-Alman ortaklığı olan Immotrust Türkiye de birçok uluslararası bilinen markalar ile çalışmaktadır. Projelerin gerçekleştirildiği şehirlerin kalkınmasını, modern ve işlevsel mimarilere kavuşmasını hedefleyen Immotrust, Alman disiplini ve yüksek mühendisliğini Türkiye nin doğal zenginlikleri ve güzellikleriyle buluşturmaktadır. İnşaat ve üretim sürecinin her aşamasında yüksek kalite ve ince teknik detayları ön planda tutarak, güçlü ve sanatsal mimari çizgisi ile sektörde birçok ilke imza atmayı başarmıştır. Bu sebeple uluslararası güçlü markaların iş ortaklığında tercih ettiği bir marka olmuştur.

8

9 Biz ve hedeflerimiz Immotrust Gayrimenkul Yatırım, proje geliştirme ve inşaat sektöründe 18 yıldan fazla deneyimi olan güçlü bir kadroyla kurulmuştur. Yönetim kurulu mensupları ve üst düzey yöneticileri bireysel olarak, konut projeleri, ticaret merkezleri, altyapı ve sanayi yapıları gibi bir çok farklı alanda Türkiye, Almanya ve ABD de başarılı projeler tasarlamış ve gerçekleştirmişlerdir. Geleneksel değerleri çağdaş mimari ve yerel doku ile en yenilikçi şekilde buluşturmak kolay değil. Proje geliştirme süreçlerinin her aşamasında bu konulara önem vererek geliştirdiğimiz konseptlerin Yıl boyu yaşanacak bir yuva başlığı altında oluşmaktadır. Tabi ki hem içeride hem dışarıda. Gücünü, kadrosunun geniş deneyiminden alan Immotrust, ağırlıklı olarak yüksek standartlı ve lüks projeler geliştirme, otel ve konut yapımında faaliyet göstermektedir. Immotrust, yüksek teknik detayları ve hizmette olabilecek en yüksek standartları dikkate alarak, güçlü mimari çizgisi ve mühendisliği ile kişi ve aile odaklı projelere imza atarak sektörün önde gelen kuruluşları arasında yer almayı hedeflemektedir.

10

11 Immotrust ve Hilton Otelleri Immotrust, inşaatını yapacağı projeleri titizlikle seçer ve sosyal sorumluluk çerçevesinde değerlendirir. Bu yönde çalıştığımız en önemli isimlerden biri şüphesiz Hilton Otelleri dir. Otelcilik sektörünün en tanınan markası olan Hilton Hotels & Resorts 92 yılı aşkın tecrübesi ile dev bir liderdir. Yenilikçi ve modern mimariye sahip Hilton Otelleri altı kıtada 79 ülkede 550 yi aşkın kendi markasını taşıyan otel ve restoranları ile müşterilerine hizmet sunmaktadır yılı içerisinde tamamlanması beklenen ve Eskişehir şehir merkezine 7 km. mesafede bulunan Double Tree by Hilton Eskişehir, 12 kat üzerine inşa edilmiş lüks misafir odaları, Executive Lounge ayrıcalığı, balo ve konferans salonu, toplantı odalarıyla ve misafirlerine Eskişehir in benzersiz doğa ve şehir manzarası eşliğinde Rooftop Teras barında keyifli saatler sunacak. Ayrıca otelin SPA merkezi, termal su havuzları ve termal terapi odalarında misafirlerini dinlendirme imkanı sağlayacak.

12 Hayallerin yaşamla buluştuğu yer Belki nicedir hayalini kurduğunuz o ev... Hani o ağaçların arasında, yeşille bezeli, kışın bir kaplıca sıcaklığıyla sizi saran, içinden hiç çıkmak istemeyeceğiniz, yazın ormanların serinliğine yüzünü dönmüş, içinize huzur veren o ev... Anlatması zordur kurulan hayalleri. Söylemeye, tarife lisan yetmez. Onu görünce tanırsınız, hayalleriniz gerçek olduğunda, tasarılarınız yaşamla buluştuğunda, ancak o zaman yaşamak güzel, ancak o zaman anlamlı. İşi hayalleri aramak olan birileri, Eskişehir de, Eskişehir e bir hayal kurdu. Görünce tanıyacaksınız, o sizin hayaliniz. Ve yaşam şimdi başlıyor...

13

14 Yeni bir yaşam biçimi Kentlilik neden ayağımıza pranga olsun. Hele o kent, yurdun en güzel kentlerinden Eskişehir ise, ismindeki kinayeye inat yenilenmek gerek. Örneğin, kent merkezine on dakikalık mesafede, Kütahya Yolu üzerinde yeni bir eviniz olsun. Evden çok bir yaşam merkezi. İçinde ne isterseniz o olsun, hatta bir termal spa merkeziniz olsun. Etrafı fidanlıklarla, yeşille çevrelensin. Sabah kalktığınızda şafağın çiği yüzünüze neşe versin. Yanınızda sevdiklerinizle, güvenle ve huzurla, hayatınız bitmeyecek bir tatile dönüşsün. Eşsiz mimarisiyle, her penceresinden ışık dolsun. Dünyanın en iyi mühendislerinin elinden çıksın, dünyanın en sağlam kayasına yaslanmış olsun, zevkinize seslenen detay anlayışını hayatınıza katan bir eviniz olsun.

15

16 Şehre yakın, sesinden uzak, doğaya uyumlu bir termal konsept Terrace Park, on dakikalık mesafeye rağmen şehrin gürültüsünden uzak, temiz havalı ve yeşilliklerle bezeli bir alanda konumlanmıştır. Eskişehir in en sağlam zemini olan, kayalıklar bölgesinde yapılan zemin etütleri, proje arazisinin en üst düzeyde depreme dayanıklı ve güvenceli olduğunu göstermektedir. Terrace Park projesi, arazi seçimi sürecinden başlayan bir titizliğin ürünüdür. Arazinin seçiminde, doğu - batı yönünde güneş ışığından maksimum faydalanma ve termal su kullanımı en önemli etkenlerdir. Kaynaktan elde edilen su, açık ve kapalı havuzlarda ve hamam-spa gibi tesislerde Terrace Park sakinlerinin hizmetine sunulurken, kışın da ısınma ekonomisine katkı sağlayacak bir imkandır. Immotrust, ferah yaşam alanlarını, modern teknoloji ve nitelikli malzemeler kullanarak, Alman mühendisliğinin hassasiyeti ile inşa eder. Projelerin gerçekleştiği şehirlerde yaptığı araştırmaları değerlendirerek, lüksün standart olduğu yüksek kaliteli yapılar tasarlar. Immotrust, ev sahipleri için, iç mimari tasarımlar arasından en ideal olanını seçer, yenilik heyecanını paylaşan bir müşteri memnuniyeti anlayışını tercih eder.

17

18 Terrace Park ayrıntılarda gizlidir Terrace Park, her köşesi en ince ayrıntısına kadar titizlikle planlanmış bir projedir. Bloklar arazi üzerinde öyle açılarla yer alır ki, güneş gün boyunca evlerin penceresinden eksik olmaz. Armatür ve lavabolarından, duş kabinlerine, parkelerinden duvar kağıtlarına kadar her bir unsur, kalitesini ıspatlamış markaların ürünüdür. Duvarlarında klasik tuğla veya alışa geldiğiniz malzemeler yerine, insan sağlık ve konforuna en uygun malzeme olan bims kullanılır. Eskişehir in yazı ve kışı düşünülerek, en etkili mantolama ürünleri tercih edilir. Altı blok öyle konumlanmıştır ki, hiç biri bir diğerini rahatsız etmez. Doğa yürüyüşleri, bisiklet parkurları, oyun alanları, yaz-kış termal banyo hamam sefaları, dostlarla bilardo keyfi, çocuklar kreşte eğlenirken keyfini çıkartacağınız fitness merkezi veya SPA. Basketbol, voleybol veya tenis. Meraklısına futbol sahaları... Yoruldum diyene sinema veya kafe. Çok amaçlı ortak mekanlarda, çocukların unutamayacağı eşsiz doğum günü partileri. Ve tüm bu huzur verici detayları koruyan üst düzey bir güvenlik sistemi. 306 hanelik, yaklaşık 30 dönümlük bir alan üzerinde konumlandırılmış bir termal konut projesi dir.

19

20 Termal SPA & Wellness ile zinde bir yaşam Eşsiz doğası ile, sağlık kaynağı olan tesisimize hoşgeldiniz! Termal suların tedavide kullanımına dair bilgiler yıl öncesine, en eski kaplıcalar ise M.Ö 500 yıllarına kadar dayanmaktadır. Çinliler yıl önce termal suyla tedaviyi, direnç kazanmayı ve ruhsal dinginlikleri benimsemeye başlamışlardır. Antik ve Roma'da kaplıcaların bazı hastalıklara iyi geldiği bilinmektedir. Mistizmin değer kazandığı çağlarda yeraltı termal suları, yaradanın sihirli iksiri olarak görülmüştür. Kültürümüzde de su, hayati önem taşıyan bir unsur olmuştur. İnsanlar, yüzyıllardır sıcak yeraltı sularından faydalanmak için doğal kaynakların çevresine kurulan tesislerden yararlanırlar. Bu fikirden yola çıkarak şifa kaynağı olan termal suyu projemize getirdik.

21

22 Termal havuz ve sağlık merkezi Termal havuz ve sağlık merkezimiz uzman mimarlar ve fizyoterapistler tarafından, m2 lik alanda konumlanmış sağlıklı yaşam merkezi olarak tasarlanmıştır. Termal Spa ve Spor tesisimiz projemizin merkezi; spor ve sağlıklı yaşamı ise hayatınızın merkezi haline getirmek esas amaçlarımızdan, hem de şehir merkezine gitmeden, ulaşım için zaman kaybetmeden, bahçenizde Çünkü biliyoruz ki, sağlıklı yaşam kişiye özel olmanın yanında, zamanla ve süreklilikle anlam kazanmaktadır. Temelinde ve her detayında sağlığınızı, mutluluğunuzu düşündüğümüz bu projede modern spor aletleri, egzersiz ve farklı spor aktiviteleri için alanlar ve suyun şifasını yaşayacağınız, termal iki kapalı ve yarı olimpik açık havuzumuz, hamamlarımız, spa ve sauna alanlarımız da yer almaktadır. Özel olarak tasarlanmış, ses efektlerinin bulunduğu fitness salonumuzda kişiler eğlenerek spor yapmanın zevkini tadacaktır.

23

24 Spor kompleksi Tenis, basketbol... Sağlıklı, spor dolu bir yaşam için ayrıcalıklar dünyası Terrace Park ta! Doğa içerisinde sporun ayrıcalığını hissetmeniz adına, tam donanımlı fitness merkemizin yanısıra tenis kortumuz, basketbol sahamız, dilediğinizde beach voley olarak kullanabileceğiniz alternatif voleybol ve futbol sahalarımız ile spora dair tüm fırsatları sizlere ve sağlığınıza sunuyoruz. Her mevsim sporu yaşayabilmeniz adına da yogadan pilatese,tai Chi ye kadar salon sporları aktiviteleriniz içinse kapalı sosyal alanları hayata geçiriyoruz.

25

26 Terrace Park Coffee & Patisserie Keyifli bir beş çayı, hatrı sayılır bir kahve içmek isteyenlere Aileniz ve dostlarınız ile birlikte güne güzel bir kahvaltıyla başlayarak, doğa ile bütünleşmiş cafeteryamızda kışları kar manzarasında şömine keyfini yaşamanız, yazları havuz manzarasında güneşin tadını çıkarmanız için bir sosyal alan daha sizler için tasarlandı.

27

28 Sanat ve müzik ruhunuzun doyum noktası Doğanın enerjisini tuale, renklerin dansını melodilere yansıtmak isteyenler için, dilediklerince sanatlarını yaşayacakları sosyal alanlar tasarladık. Binalarımızda uyguladığımız ses yalıtımlarına ilaveten özel akustik ses yalıtımlı odalarımızda günün istediğiniz saatinde, rahatlıkla müziğiniz ve enstrümanınızla baş başa kalabilir; sanat odanızda, doğadan aldığınız ilhamla eşsiz tuallerin altına imzanızı atabilirsiniz.

29

30 Kreş ve en değerli varlıklarımız Çocuklarımızın algılarının ve öğrenme yeteneklerinin en yüksek olduğu bu dönem yani kreş dönemi. Çocuklarımız büyürken beden ve zihin gelişimlerini en sağlıklı ve en doğal şekilde tamamlayabilmeleri için, ihtiyaçları olan okul öncesi eğitimi, kendi yaşam, oyun alanlarından ve oyun arkadaşlarından uzaklaşmadan evlerinin bahçelerine getirdik! Oksijen dolu, sınırsız yeşil alanlarda; çocuklarımızın doğayı keşfedebileceği, doğayı doğada öğrenecekleri, kış aktivitelerinde ayrı şekilde eğlenecekleri, yaz aktivitelerinde ayrı şeyler öğrenecekleri bu kreşte çocuklarımız güvenle büyüyecekler.

31

32 Huzur ve keyif metrekareler ile ölçülemez En gelişmiş yapı tekniklerinin kullanıldığı üst düzey çağdaş projeler bile, yaşama mekanlarını doğru çözümlemedikçe basitleşirler. Terrace Park, içinde yaşayanların huzur ve mutluluğuna katkı sağlamayı ana hedefi olarak belirlemiş, iç mimari konsepti doğa ile bütünleştirmiş bir projedir. Mimarlarının temel düşüncesi, dışarıda olduğu kadar, içeride de insanların zevkle vakit geçireceği, pozitif mekanlar yaratmaktır. Herkesin ev anlayışı ve hayali farklıdır. Terrace Park size hayallerinizdeki detayları ve hassas bir kalite anlayışını sunar.

33

34 1+1 Daire Tipi C Blok, Daire 1 Daire 1, Bodrum Kat: 108 m 2

35 Daire 1, Bodrum Kat: 108 m 2 Daire Tipi B ve D Blok, Daire 1 1+1

36 1+1 Daire Tipi A ve C Blok, Daire 4, 12, 20 Daire 4, Bodrum Kat: 64 m 2 Daire 12, Zemin Kat: 64 m 2 Daire 20, 1. Kat: 64 m 2

37 Daire Tipi A ve C Blok, Daire 8, Daire 8, Zemin Kat: 64 m 2 Daire 16, 1. Kat: 64 m 2

38 1+1 Daire Tipi B ve D Blok, Daire 4, 12, 20, 28 Daire 4, Bodrum Kat: 64 m 2 Daire 12, Zemin Kat: 64 m 2 Daire 20, 1. Kat: 64 m2 Daire 28, 2. Kat: 64 m 2

39 Daire Tipi B ve D Blok, Daire 8, 16, Daire 8, Zemin Kat: 64 m 2 Daire 16, 1. Kat: 64 m 2 Daire 24, 2. Kat: 64 m 2

40 2+1 Daire Tipi A, B, C ve D Blok, Daire 2, 10, 18, 26 Daire 2, Bodrum Kat: 190 m 2 Daire 10, Zemin Kat: 185 m 2 Daire 18, 1. Kat: 175 m 2 Daire 26, 2. Kat: 161 m 2

41 Daire Tipi A, B, C ve D Blok, Daire 6, 14, 22, Daire 6, Bodrum Kat: 137 m 2 Daire 14, Zemin Kat: 137 m 2 Daire 22, 1. Kat: 133 m 2 Daire 30, 2. Kat: 133 m 2

42 3+1 Daire Tipi A ve C Blok, Daire 5, 13, 21, 29 Daire 5, Bodrum Kat: 185 m 2 Daire 13, Zemin Kat: 178 m 2 Daire 21, 1. Kat: 180 m 2 Daire 29, 2. Kat: 180 m 2

43 Daire Tipi A ve C Blok, Daire 7, 15, Daire 7, Zemin Kat: 178 m 2 Daire 15, 1. Kat: 180 m 2 Daire 23, 2. Kat: 180 m 2

44 3+1 Daire Tipi B ve D Blok, Daire 5, 13, 21, 29 Daire 5, Bodrum Kat: 185 m 2 Daire 13, Zemin Kat: 178 m 2 Daire 21, 1. Kat: 180 m 2 Daire 29, 2. Kat: 180 m 2

45 Daire Tipi B ve D Blok, Daire 7, 15, 23 Daire 7, Zemin Kat: 178 m 2 Daire 15, 1. Kat: 180 m 2 Daire 23, 2. Kat: 180 m 2

46 Daire Tipi A ve C Blok, Daire 3, 11, 19, 27 Daire 3, Bodrum Kat: 228 m 2 Daire 11, Zemin Kat: 219 m 2 Daire 19, 1. Kat: 216 m 2 Daire 27, 2. Kat: 208 m 2

47 Daire Tipi A ve C Blok, Daire 9, 17, 25 Daire 9, Zemin Kat: 219 m 2 Daire 17, 1. Kat: 216 m 2 Daire 25, 2. Kat: 208 m 2

48 Daire Tipi B ve D Blok, Daire 3, 11, 19, 27 Daire 3, Bodrum Kat: 228 m 2 Daire 11, Zemin Kat: 219 m 2 Daire 19, 1. Kat: 216 m 2 Daire 27, 2. Kat: 208 m 2

49 Daire Tipi B ve D Blok, Daire 9, 17, 25 Daire 9, Zemin Kat: 219 m 2 Daire 17, 1. Kat: 216 m 2 Daire 25, 2. Kat: 208 m 2

50 2+1 Dublex Daire Tipi A ve C Blok, Daire 34, 143 m 2

51 Daire Tipi B ve D Blok, Daire 34, 143 m Dublex

52 Daire Tipi A ve C Blok, Daire 36, 138 m 2

53 Daire Tipi B ve D Blok, Daire 36, 138 m Dublex

54 2+1 Dublex A Blok, Daire 38, 121 m 2 C Blok, Daire 38, 125 m 2 A Blok, Daire 32, 115 m 2 C Blok, Daire 32, 126 m 2

55 B Blok, Daire 38, 125 m 2 D Blok, Daire 38, 125 m 2 B Blok, Daire 32, 126 m 2 D Blok, Daire 32, 126 m Dublex

56 3+1 Dublex A Blok, Daire 31, 189 m 2 C Blok, Daire 31, 193 m 2 A Blok, Daire 39, 188 m 2 C Blok, Daire 39, 188 m 2

57 B Blok, Daire 31, 193 m 2 D Blok, Daire 31, 193 m 2 B Blok, Daire 39, 188 m 2 D Blok, Daire 39, 188 m Dublex

58 3+1 Dublex A Blok, Daire 40, 139 m 2 C Blok, Daire 40, 139 m 2

59 B Blok, Daire 40, 139 m 2 D Blok, Daire 40, 139 m Dublex

60 3+1 Dublex A Blok, Daire 41, 144 m 2 C Blok, Daire 41, 144 m 2 B Blok, Daire 41, 144 m 2 D Blok, Daire 41, 144 m 2

61 A Blok, Daire 42, 131 m 2 C Blok, Daire 42, 131 m 2 B Blok, Daire 42, 131 m 2 D Blok, Daire 42, 131 m Dublex

62 4+1 Dublex A Blok, Daire 33, 261 m 2 C Blok, Daire 33, 261 m 2 A Blok, Daire 37, 269 m 2 C Blok, Daire 37, 269 m 2

63 B Blok, Daire 33, 261 m 2 D Blok, Daire 33, 261 m 2 B Blok, Daire 37, 269 m 2 D Blok, Daire 37, 269 m Dublex

64 4+1 Dublex A Blok, Daire 35, 300 m 2 Alt Kat C Blok, Daire 35, 300 m 2

65 Üst Kat A Blok, Daire 35, 300 m 2 A Blok, Daire 35, 300 m Dublex

66 4+1 Dublex B Blok, Daire 35, 300 m 2 Alt Kat D Blok, Daire 35, 300 m 2

67 Üst Kat B Blok, Daire 35, 300 m 2 D Blok, Daire 35, 300 m Dublex

68 1+1 Daire Tipi F Blok, Daire 7, 52 m 2

69 Daire Tipi E Blok, Daire 13, 21, 29, 37, 45, Daire 13, Zemin Kat: 98 m 2 Daire 21, 1. Kat: 98 m 2 Daire 29, 2. Kat: 98 m 2 Daire 37, 3. Kat: 98 m 2 Daire 45, 4. Kat: 98 m 2 Daire 53, 5. Kat: 98 m 2

70 2+1 Daire Tipi F Blok, Daire 14, 54 Daire 14, Zemin Kat: 98 m 2 Daire 54, 5. Kat: 98 m 2

71 Daire Tipi E Blok, Daire 14, 22, 30, 38, 46, Daire 14, Zemin Kat: 98 m 2 Daire 22, 1. Kat: 98 m 2 Daire 30, 2. Kat: 98 m 2 Daire 38, 3. Kat: 98 m 2 Daire 46, 4. Kat: 98 m 2 Daire 54, 5. Kat: 98 m 2

72 2+1 Daire Tipi F Blok, Daire 6, 21, 45, 53 Daire 6, Bodrum Kat: 102 m 2 Daire 21, 1. Kat: 98 m 2 Daire 45, 4. Kat: 98 m2 Daire 53, 5. Kat: 98 m 2

73 Daire Tipi E Blok, Daire 9, 17, 41, Daire 9, Zemin Kat: 104 m 2 Daire 17, 1. Kat: 104 m 2 Daire 41, 3. Kat: 104 m2 Daire 49, 4. Kat: 104 m 2

74 2+1 Daire Tipi F Blok, Daire 3, 10, 26, 42, 50 Daire 3, Bodrum Kat: 108 m 2 Daire 10, Zemin Kat: 104 m 2 Daire 26, 2. Kat: 104 m2 Daire 42, 4. Kat: 104 m 2 Daire 50, 5. Kat: 104 m 2

75 Daire Tipi E Blok, Daire 10, 18, 34, Daire 10, Zemin Kat: 104 m 2 Daire 18, 1. Kat: 104 m 2 Daire 34, 3. Kat: 104 m2 Daire 42, 4. Kat: 104 m 2

76 2+1 Daire Tipi F Blok, Daire 9, 33, 41, 49 Daire 9, Zemin Kat: 104 m 2 Daire 33, 3. Kat: 104 m 2 Daire 41, 4. Kat: 104 m2 Daire 49, 5. Kat: 104 m 2

77 Daire Tipi E Blok, Daire 11, 15, 23, 31, 39, 47, Daire 11, Zemin Kat: 167 m 2 Daire 15, Zemin Kat: 164 m 2 Daire 23, 1. Kat: 164 m 2 Daire 31, 2. Kat: 164 m 2 Daire 39, 3. Kat: 164 m 2 Daire 47, 4. Kat: 164 m 2 Daire 55, 5. Kat: 164 m 2

78 3+1 Daire Tipi F Blok, Daire 8, 20, 24, 40, 44, 48, 52 Daire 8, Zemin Kat: 167 m 2 Daire 20, 1. Kat: 164 m 2 Daire 24, 2. Kat: 167 m 2 Daire 40, 4. Kat: 167 m 2 Daire 44, 4. Kat: 164 m 2 Daire 48, 5. Kat: 167 m 2 Daire 52, 5. Kat: 164 m 2

79 Daire Tipi E Blok, Daire 12, 20, 28, 32, 36, 44, Daire 12, Zemin Kat: 164 m 2 Daire 20, 1. Kat: 164 m 2 Daire 28, 2. Kat: 164 m 2 Daire 32, 3. Kat: 167 m 2 Daire 36, 3. Kat: 164 m 2 Daire 44, 4. Kat: 164 m 2 Daire 48, 5. Kat: 167 m 2

80 3+1 Daire Tipi F Blok, Daire 4, 15, 47, 55 Daire 4, Bodrum Kat: 170 m 2 Daire 15, Zemin Kat: 164 m 2 Daire 47, 4. Kat: 164 m 2 Daire 55, 5. Kat: 164 m 2

81 2+1 Dublex E Blok, Daire 61, 67 Daire 61, 6. Kat: 114 m 2 Daire 67, 6. Kat: 114 m 2

82 2+1 Dublex E Blok, Daire 60, 66 Daire 60, 6. Kat: 115 m 2 Daire 66, 6. Kat: 114 m 2

83 2+1 Dublex E Blok, Daire 61, 67 Daire 61, 6. Kat: 114 m 2 Daire 67, 6. Kat: 114 m 2

84 2+1 Dublex E Blok, Daire 60, 66 Daire 60, 6. Kat: 115 m 2 Daire 66, 6. Kat: 114 m 2

85

86 3+1 Dublex E Blok, Daire 56 Alt Kat Daire 56, 6. Kat: 205 m 2

87 Üst Kat E Blok, Daire Dublex

88 3+1 Dublex E Blok, Daire 59, 65 Alt Kat Daire 59, 6. Kat: 205 m 2 Daire 65, 6. Kat: 201 m 2

89 Üst Kat E Blok, Daire 59, Dublex

90 4+1 Dublex E Blok, Daire 57, 63 Alt Kat Daire 57, 6. Kat: 206 m 2 Daire 63, 6. Kat: 193 m 2

91 Üst Kat E Blok, Daire 57, Dublex

92 4+1 Dublex E Blok, Daire 58, 64 Alt Kat Daire 58, 6. Kat: 206 m 2 Daire 64, 6. Kat: 193 m 2

93 Üst Kat E Blok, Daire 58, Dublex

94 Vaziyet Planı E F C D A B

95 Ankara Yolu Bursa Yolu Anadolu Ünv. Espark AVM Neo AVM Acıbadem Çevre Yolu Yeni Stadyum Gar Osmangazi Ünv. Afyon Yolu

96

97

98 Immotrust Altyapı Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Orhangazi Mh. Kütahya Yolu Mevkii No: Eskişehir T

Termal Spa, Açık ve Kapalı Havuzlar, Sosyal Tesisler Terrace Park ta sizi bekliyor

Termal Spa, Açık ve Kapalı Havuzlar, Sosyal Tesisler Terrace Park ta sizi bekliyor Termal Spa, Açık ve Kapalı Havuzlar, Sosyal Tesisler Terrace Park ta sizi bekliyor Yaşamayı hayal ettiğiniz mekanları tasarlamak ve inşa etmek bizim uzmanlık alanımız. Terrace Park, Türkiye de bir ilki

Detaylı

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş.

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş. Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş. denizi, sahili ve kumsalı ile Samsun'un yeni yaşam merkezi Atakum'da 4-5 Yeni bir yaşama hazır olun... 6-7 Bir Yanım Derya Deniz Karadeniz in kalbinde, şehrin dokusuyla

Detaylı

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR YAŞAM yeniden `de TANIMLANIYOR Dağ Mühendislik Ltd. Şti., mekan alan ölçülerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu katalogda kullanılan tüm dekorasyon görselleri temsili olarak konmuş olup, tutar satış

Detaylı

parkresidencescadde.com

parkresidencescadde.com parkresidencescadde.com SİZE ÖZEL AYRICALIKLI BİR YAŞAM... Moderni, klasiği, özel hissetmeyi, hayatın merkezinde olmayı, kendini şımartmayı, modayı, sanatı, güneşi, gökyüzünü, ayrıcalıklı yaşamayı

Detaylı

Merkez Ofis: Ortacami Mah. Kolordu Cad. Ziver Bey İş Merkezi No: 66 Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ Şantiye: 100. Yıl Mah. Yekta Kara Sok.

Merkez Ofis: Ortacami Mah. Kolordu Cad. Ziver Bey İş Merkezi No: 66 Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ Şantiye: 100. Yıl Mah. Yekta Kara Sok. Merkez Ofis: Ortacami Mah. Kolordu Cad. Ziver Bey İş Merkezi No: 66 Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ Şantiye: 100. Yıl Mah. Yekta Kara Sok. No:1 Süleymanpaşa Tekirdağ (tümenin Karşısı) Tel: 0282 261 4927 Gsm: 0532

Detaylı

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da.

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da. İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da Ve şimdi Konya da. 23 Bursa Prestij Modern 23 yıllık İstanbul Prestij Park Bakyapı Uzmanlığıyla Prestijli Bir Hayat Sakarya Çamlıca Apart Evleri Çanakkale

Detaylı

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk Silivri Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk Yapı sektöründeki teknolojik yenilikleri ve gelişmeleri takip eden Yazıcı Yapı, çevreye saygılı, modern mimariyi temsil eden özgün yapılar tasarlamak

Detaylı

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz Stillistanbul Sabiha gökçen Hava Limanı Neomarin AVM Pendik Marina Divan Otel Modern istanbul un Kalbindeyiz Okan üniversitesi Via Port Alışveriş Merkezi istanbul Park F1 Pisti Koç Lisesi Teknopark Sabancı

Detaylı

www.avrasyatermal.com www.avrasyatermal.com 0850 811 84 34 Sizlerin Mutlu, Huzurlu ve Sağlıklı Olmanız İçin Sağlık, otel, devre mülk ve devre tatil olarak projelendirilen Avrasya Termal, Marmara nın

Detaylı

BURJ ANTEP F&H Y PI. www.burjantep.com

BURJ ANTEP F&H Y PI. www.burjantep.com F&H Y PI BURJ ANTEP Adres : Zübeyde Hanım bul. Masal Park karşısı No:38 GAZİANTEP Tel : +90 342 322 43 00 (3 hat) Fax : +90 342 322 43 03 E-mail : info@fhyapi.com www.burjantep.com BurjAntep Bir Fh Yapı

Detaylı

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK...

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK... 4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK... Konum itibariyle her geçen gün değerine değer katan Ordu - Perşembe, kentsel dönüşümün modernleştirdiği Sakin Şehir, ayrıcalıklı ve değerli projesi Hızır Kaptan Konakları. Aycan

Detaylı

Güçlü ve güvenilir bir isim...

Güçlü ve güvenilir bir isim... 2 yarınları görmek... Yarınları görmek,yaşanaçak eserler ortaya koymak ve bu eserlere sahip çıkmak. Sadece bir proje yapmak değil asıl olan, sizinle beraber yaşayan,doğaya ve size saygılı eserler ortaya

Detaylı

NE SÖYLENSE AZ. KARŞINIZDA DOĞAŞEHİR PLUS.

NE SÖYLENSE AZ. KARŞINIZDA DOĞAŞEHİR PLUS. NE SÖYLENSE AZ. KARŞINIZDA DOĞAŞEHİR PLUS. Yenişehir Gayrimenkul Otelcilik İnşaat San. ve Tic. A.Ş. mekan alan ölçülerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu katalogda kullanılan tüm dekorasyon görselleri

Detaylı

İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un

İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un hengamesinden uzak ama yine İstanbul un içinde bir yaşam

Detaylı

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Estetik değerlere bağlı ve kullanımı kolay mekanları yaratırken

Detaylı

www.alwaleedinvest.com Modern, konforlu, çevreyle dost, güvenilir, çağdaş yaşam alanları inşa eden Mayra Yapı, sevdiklerinize ve sizlere en iyisini yaşatmak için özenle hazırladığı projelerine, bir yenisini

Detaylı

Yasamaya, deger yatırıma deger...

Yasamaya, deger yatırıma deger... Yasamaya, deger yatırıma deger...,, Doga - ve sehir, bir arada... Geniş vadi ve orman manzarasına sahip, mevcut orman alanları ile komşu olan projemizde, doğanın zarafeti her sabah sizi pencerenizde karşılayacak...

Detaylı

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk.

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk. 1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk. Günümüze geldiğimizde, binlerce konut teslimi gerçekleştiren

Detaylı

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ...

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ... HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ... ÖNSÖZ Maranda Yellow ile Çerkezköy ün tepe bölgesinde, farklı bir yaşam tarzına hazır mısınız? Muhteşem orman manzarası ile lüksü yeni lükse taşıyoruz.

Detaylı

www

www HUZURLU BİR HAYAT EVİNİZDEN BAŞLAR 2 1 7.400 m² alan üzerine ayrık nizam 3 blok toplamda 60 daire şeklinde inşa edilecek olan Hanedan Konakları şehrin gürültüsünden uzak, manzara ve doğayı karşısına alan

Detaylı

www.insainsaat.com.tr Hayallerinizden hep bir adım öndeyiz... M O D E R N M İ M A R İ İ L E K O N F O R U YA Ş AY I N Eğlence ve sosyal yaşamı birlikte sunan İstanbul un keyfini doya doya yaşamanıza olanak

Detaylı

KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ!

KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ! Balat BALAT IN KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ! Bursa nın en prestijli yaşam merkezlerinden biri olan Balat ta huzurlu, kaliteli ve ayrıcalıklı bir yaşamın temelleri atılıyor. KONFOR & KALİTE Balat

Detaylı

da kente ve şehrimize estetik, yaşama huzur ve kalite katmaya

da kente ve şehrimize estetik, yaşama huzur ve kalite katmaya AAB Yapı İnşaat 1994-2014 yılları arasında grup şirketi olarak inşaat sektörüne başlamıştır. 2014 yılında AAB Yapı İnşaat Anonim Şirketi olarak yoluna devam etmektedir. AAB bugüne kadar pek çok projeye

Detaylı

Şehrin en doğal hali!

Şehrin en doğal hali! Şehrin en doğal hali! Geleceğe dair hayalleriniz vardır, ne zaman gerçekleşeceğini bilemediğiniz... Konforlu bir ev yer alır hayallerinizde. Dışarı çıkmak içinizden gelmez... Çocuklarınız doğanın kucağında

Detaylı

İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin

İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin kültürel kimliğine saygılı bir hizmet yaklaşımını sınır

Detaylı

HAYATI DOLU DOLU YAŞAMAK İÇİN DEĞİŞİME HAZIR MISINIZ?

HAYATI DOLU DOLU YAŞAMAK İÇİN DEĞİŞİME HAZIR MISINIZ? HAYATI DOLU DOLU YAŞAMAK İÇİN DEĞİŞİME HAZIR MISINIZ? HAYAT, VIP KURTKÖY ÜN İÇİNDE. Hayatı en güzel şekilde yaşamak isteyenler için, VIP Kurtköy ü tasarladık. Tamamı 20.000 m² alan üzerine kurulan VIP

Detaylı

SERDİVAN Küçük Bir Cennet...

SERDİVAN Küçük Bir Cennet... SERDİVA Küçük Bir Cennet... SAKARYA I TEKTAŞI SERDİVA DA... 5 yıldızlı yaşam sizi bekliyor. Yeni yaşam trendi Serdivan Gölbaşı Konakları, tüm beklentilerinizin üzerine çıkmak için yükseliyor. Serdivan

Detaylı

Merhaba! Daha önce söyleyen muhakkak olmuştur, biz yine de hatırlatalım; Mutluluk herkese çok yakışıyor

Merhaba! Daha önce söyleyen muhakkak olmuştur, biz yine de hatırlatalım; Mutluluk herkese çok yakışıyor M U T L U L U Ğ U B A L K O N D A Y A Ş A Y I N Merhaba! Daha önce söyleyen muhakkak olmuştur, biz yine de hatırlatalım; Mutluluk herkese çok yakışıyor Balkon projemizin içerisinde sizi mutlu edeceğini

Detaylı

www.elmakentinsaat.com Dünya yı Samsun a Taşıyoruz... 4+1 Ultralüks projesiyle ve eşsiz imkanlarıyla küresel bir proje olan Goldenland, kozmopolit yapısı ile Dünya nın odak noktası haline geliyor. Multikültür

Detaylı

www.asiyanyalincak.com Kuş yuvası sıcaklığında modern mimari Deniz esintisinin doğaya karıştığı yerdedir Aşiyan Yalıncak Güzel şehir Trabzon da hayat bulan proje Boztepe Grup İnşaat güvencesiyle kapılarını

Detaylı

Hayallerinize ulaşmanız için...

Hayallerinize ulaşmanız için... Hayallerinize ulaşmanız için... Ege Perla Residance B Blok No. 10/B K. 22 D. 221 Bayraklı / İZMİR Tel. 0232 336 02 75 www.balikciinsaatyapi.com info@balikciinsaatyapi.com DOC S CLUB ve OMEKOOP İşbirliği

Detaylı

www.folkarthillscesme.com www.folkart.com.tr

www.folkarthillscesme.com www.folkart.com.tr www.folkarthillscesme.com www.folkart.com.tr DENİZE AÇILAN KAPI Ege nin gözbebeği Çeşme de maviyle yeşili birbirinden ayırmadık, Çeşme ye yakışan bir hayat tasarladık. ÇEŞME MARİNA PAŞALİMANI KOYU ILICA

Detaylı

TERMAL SU NEDİR? Termal sular, sıcaklıkları 20 C nin üzerinde ve mineral yönünden zengin olan doğal kaynak sularıdır.

TERMAL SU NEDİR? Termal sular, sıcaklıkları 20 C nin üzerinde ve mineral yönünden zengin olan doğal kaynak sularıdır. Su olmadan medeniyet olmaz. Tarih boyu kurulan bütün medeniyetler su etrafında şekillenmiştir. Su kemerleri, sarnıçlar, çeşmeler ve hamamlar medeniyetin olmazsa olmaz unsurları haline gelmiştir. Özellikle

Detaylı

HAKKIMIZDA. Çalışmak bizden rahat ve huzur içinde yaşamak sizden ŞİRKETLER GRUBU İŞTİRAKİDİR

HAKKIMIZDA. Çalışmak bizden rahat ve huzur içinde yaşamak sizden ŞİRKETLER GRUBU İŞTİRAKİDİR HAKKIMIZDA Mimari özgünlüğün, teknoloji ve mühendislikle birlikte önem kazanacağına inanan Gama Grup un inşaat sektöründeki deneyimleri, bu kez de STUDİO GARDEN projesiyle hayat bulmaktadır. Rahat ve huzur

Detaylı

Çiçek gibi bir yuvanız olsun... www.florakonaklari.com

Çiçek gibi bir yuvanız olsun... www.florakonaklari.com Çiçek gibi bir yuvanız olsun... www.florakonaklari.com Flora Konakları nda hayat var! İstanbul un Anadolu yakasında Tuzla ya yeni bir şehir kuruluyor. Hayalini kurduğunuz yaşamı size sunmaya hazırlanan

Detaylı

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Konutta Altın Çağı YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Çağıl İnşaat / Altınbaşak Konutları Çağıl İnşaat 1994 yılında kurulan; çok katlı yapıların tasarımı ve yapımı, yol, sanat yapıları ve köprü yapımında uzmanlaşmış

Detaylı

Pencereniz adalara açılsın!

Pencereniz adalara açılsın! Pencereniz adalara açılsın! Dört dörtlük Yaşanılır daireler 2 3 KURUMSAL LOKASYON VE ULAŞIM PEYZAJ VE SAHİL SOSYAL YAŞAM ALANLARI içindekiler 09 11 15 17 21 23 27 29 MARİN PENDİK YATIRIM DEĞERİ KONSEPT

Detaylı

Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak

Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak Evet sizin için düşündük... Her şeyin Daha sı Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak Hızlı bir hayat sürdüğümüz şu dönemlerde artık daha fazlasına ihtiyacınız olduğunu biliyoruz. Paylaşmak, anılar biriktirmek

Detaylı

Hayat boyu, hayat dolu!..

Hayat boyu, hayat dolu!.. Hayat boyu, hayat dolu!.. KAYSERİ: Sivas Caddesi İpeksaray AVM A Kule 5. Kat Melikgazi - Kayseri Tel. +90352 224 24 10 Fax. +90352 224 2412 İSTANBUL: İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Turgut Özal Caddesi

Detaylı

şehrin yanıbaşında DOĞAYLA İÇ İÇE yeni bir yaşam başlıyor.

şehrin yanıbaşında DOĞAYLA İÇ İÇE yeni bir yaşam başlıyor. www.ariinsaat.com.tr bilgi@ariinsaat.com.tr şehrin yanıbaşında DOĞAYLA İÇ İÇE yeni bir yaşam başlıyor. Her gün değerine değer katan Bartın Orduyeri mevkiinde; yarınlarınızı güvence altına almak için sağlam

Detaylı

KENTİN YENİ ARMASI. YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE

KENTİN YENİ ARMASI.  YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE KENTİN YENİ ARMASI www.yunusoglu.com.tr YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE HER AÇIDAN KUSURSUZ İzmir in en hızlı büyüyen bölgesi Gaziemir de, çok özel bir proje yükseliyor. Site içerisinde, rezidans konseptinde

Detaylı

Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer

Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer Doğru ve estetik bir mimari yaşamınızı daha anlamlı kılar Güzelvadi Villaları; doğası, konumu, kalite/güvenlik anlayışı ve mimarisiyle yaşamınıza anlam katacak; üstelik

Detaylı

Ev parası için hayatınızı harcamayın, hayatınızın evinde yaşayın...

Ev parası için hayatınızı harcamayın, hayatınızın evinde yaşayın... Ev parası için hayatınızı harcamayın, hayatınızın evinde yaşayın... İstanbul un tadını daha kaliteli ve ayrıcalıklı çıkarmak isterseniz, yeni ve ekonomik bir seçenek size iyi gelecek! İlkeler İnsan odaklı,

Detaylı

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü City Forever, Beylikdüzü Konut Sayısı: 171 Dükkan - Mağaza Sayısı: 15 Proje Özellikleri: City Forever da, yeşil alanlar, yüzme havuzu, sağlıklı yaşam ve spor merkezi, iki katlı kapalı otopark, çocuk oyun

Detaylı

Sahile 1,5 km mesafe Köprüye 3 km mesafe

Sahile 1,5 km mesafe Köprüye 3 km mesafe Sahile 1,5 km mesafe Köprüye 3 km mesafe Beylerbeyi'nin eşsiz tarihi dokusu modern yaşamla buluşması Boğaza karşı, her yere yakın Yaşama hazır, hemen teslim Kaliteli yaşam Mahalle kültürü Her aileye göre

Detaylı

TUVAL GARDEN, bir TPD GRUP Projesidir.

TUVAL GARDEN, bir TPD GRUP Projesidir. TUVAL GARDEN, bir TPD GRUP Projesidir. TPD GRUP Köklerine bağlı, geleneksel değerlerini çağımız gerekleriyle harmanlamış, her geçen gün daha da profesyonelleşen, yaptığı işi en iyi şekilde bitirmeye çabalayan,

Detaylı

ELEGANT URLA

ELEGANT URLA 0232 204 04 04 www.gencerinsaat.net ELEGANT URLA GENCER İNŞAAT GENCER İNŞAAT . GENCER İNŞAAT GÜVENCESİYLE URLA KUŞÇULAR DA YEPYENİ BİR YAŞAM MERKEZİ KURULUYOR... 1 2 DOĞANIN İÇİNDE, LÜKS VE AYRICALIKLI

Detaylı

ÖZEL BİR YAŞAM BU ÇINAR IN ALTINDA

ÖZEL BİR YAŞAM BU ÇINAR IN ALTINDA ÖZEL BİR YAŞAM BU ÇINAR IN ALTINDA BURSA NIN YÜKSELEN DEĞERİ NİLÜFERKÖY DE BENZERSİZ BİR PROJE PROJE KONSEPTİ Her bireyin kişisel anlamda sağlıklı ve nitelikli ihtiyaçlarını karşılayabileceği bir çevrede

Detaylı

OLİMPA PARK PLUS TA. 488 23 61 www.olimpapark.com. plus 0212

OLİMPA PARK PLUS TA. 488 23 61 www.olimpapark.com. plus 0212 Başakşehir in gözdesi Olimpa Park ın zengin sosyal olanaklarla donatılmış yeni etabı Olimpa Park Plus, Başakşehir in ünlü mimarı Fuzul Yapı güvencesiyle Kat Kat Yaşam, Kat Kat Kazanç sunuyor. OLİMPA PARK

Detaylı

Esenyurt un Parlayan Güneşi

Esenyurt un Parlayan Güneşi Esenyurt un Parlayan Güneşi Esenyurt un Parlayan Güneşi TEKNİK ÖZELLİKLERİ Esenyurt un Parlayan Güneşi Turgutreis Group tarafından inşa edilen Esila KENT, 17.000 m² üzerine konumlandırılmış 6 blok 407

Detaylı

Manzara 7/24 için uzun yıllara dayanan tecrübe ve profesyonel bir tasarım ekibini bir araya getirdik. Her detayın üzerinde titizlikle durarak ve en mükemmeli hedefleyerek çalıştık. Manzara 7/24 denize,

Detaylı

Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler.

Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler. Çayyolu nda olduğundan mıdır bilinmez, şehrin en modern ve en keyifli semtlerinden birisindedir. İçinde garip bir felsefe barındırır. Şehirdendir, bizdendir. Hem bu kadar yakın hem de bir o kadar sakindir.

Detaylı

geleceğinize DEĞECEK

geleceğinize DEĞECEK geleceğinize DEĞECEK FURYA hakkında Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık İnsanların hayatına nasıl daha fazla dokunabiliriz düşüncesiyle, markamızı sevilen ve sayılan ulusal bir konuma getirmek için durmaksızın

Detaylı

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık FURYA hakkında Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık İnsanların hayatına nasıl daha fazla dokunabiliriz düşüncesiyle, markamızı sevilen ve sayılan ulusal bir konuma getirmek için durmaksızın çalışıyoruz.

Detaylı

şimdi mavi ve yeşili zamanı www.goldeluxekonutlari.com

şimdi mavi ve yeşili zamanı www.goldeluxekonutlari.com şimdi mavi ve yeşili de y a ş a m a zamanı www.goldeluxekonutlari.com şimdi mavi ve yeşili de y a ş a m a zamanı 1. ETAP Eryaman ın Parlayan Yıldızı... VALE Göksu Parkına Yürüme Mesafesi Metro ya Uzaklık

Detaylı

KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM

KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM Yeryüzü Cenneti ANTALYA Binlerce yıllık tarihiyle nice hikayelere konu olmuş, dillere destan güzelliğiyle yüzlerce uygarlığa ev sahipliği yapmış bir şehirdir Antalya. Toros dağlarının ihtişamı altında

Detaylı

Hayal gücünüzden ilham alınarak inşa edilmiş bir yaşam.

Hayal gücünüzden ilham alınarak inşa edilmiş bir yaşam. Hayal gücünüzden ilham alınarak inşa edilmiş bir yaşam. Kartal ın hayata bakış açısı değişiyor... Hayat yeni bir anlam kazanıyor. 01 Rezidans yaşamının ışıltılı dünyası içinde, tüm ayrıcalıkların elinizin

Detaylı

www.thepearlofyalova.com Hikayenin Ardındaki Marka Türkiye nin hemen hemen her yerinde ve yurt dışında önemli inşaat projelerine imza atmış olan Ekşioğlu ailesinin bir ferdi olan Sabahattin EKŞİ,1986 dan

Detaylı

BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR!

BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR! BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR! Makyol olarak; hayata geçirdiğimiz dev projeler ile Türkiye'nin lider konumdaki taahhüt şirketleri arasında yer almaktayız. Yapımında uzmanlaştığımız

Detaylı

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. 0424 247 47 66-0532 546 42 38 bilgi@armadaelaziz.com www.armadaelaziz.com Çaydaçıra Mah. Hacı Ali Efendi Sk. No:7 Elazığ g ü z e l y a ş a m a k s a n

Detaylı

Gold Wings te tek hayalimiz ailelerin mutlu olacakları eve sahip olmalarının mümkün olduğunu göstermektir.

Gold Wings te tek hayalimiz ailelerin mutlu olacakları eve sahip olmalarının mümkün olduğunu göstermektir. Ankara nın en eski yerleşim yerlerinden Yenimahalle de Gold Wings için Yenimahalle nin simgesi bahçeli-evleri için arsanın 7000 m 2 sini yeşil alana ayırdık. Rahatlığınızı ve mutluluğunuzu en ince ayrıntısına

Detaylı

Ankara nın Yeni Vadisi

Ankara nın Yeni Vadisi Ankara nın Yeni Vadisi Ankara nın Yeni Vadisi Doğaya dönebileceğiniz yeşil alanların ve modern, konforlu, güvenli ve keyifli bir yaşam alanının herkesin hakkı olduğuna inanarak tasarladık bu projeyi. Keçiören

Detaylı

Koru lu Düzene Geçmenin Tam Zamanı!

Koru lu Düzene Geçmenin Tam Zamanı! Koru lu Düzene Geçmenin Tam Zamanı! Tabiat Her Canlının Evidir... Doğanın yaşam fışkıran renklerinden ilham aldığımız Eston Şehir Koru da, sizin de bir yuvanız olsun! Koru lu Düzene Geçmenin Tam Zamanı!

Detaylı

www.vivatrendankara.com www.vivatrendankara.com Aile olmanın huzurunu göklerde yaşayın Yenimahalle Pamuklar vadisi üzerinde 4934 m 2 arsa alanı üzerinde 4250 m 2 yeşil alana sahip Viva Trend Ankara sosyal

Detaylı

Hayatın Doğası Değişiyor!

Hayatın Doğası Değişiyor! Hayatın Doğası Değişiyor! Özlenenleri yeniden yaşatmak Modern yaşamın alternatifsiz yeni projesi Duru Beytepe, konforlu bir yaşamı doğanın duru güzelliğiyle sizlere sunuyor. İçinizi ısıtacak manzarası,

Detaylı

Evin, senin artın olmalı.

Evin, senin artın olmalı. Sana uyum sağlayacak bir evin olsun istiyorsun. Aradığın her şeyi bulabileceğin, senin gibi dinamik, yeni, keyifli, kimi zaman senin gibi sakin bir ev. Evin, senin artın olmalı. BAZI FIRSATLAR BIR KEZ

Detaylı

Her detayında size özel şıklık...

Her detayında size özel şıklık... Her detayında size özel şıklık... BURADA YAŞAM VAR bilgi@lemaevleri.com www.lemaevleri.com Yeni bir hayata ilk adım burada Ayrıcalık her adımda... LEMA Ayrıcalık her adımda... Hayattan daha iyisini bekleyenler

Detaylı

Daha fazlası için. Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek

Daha fazlası için. Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek Önay Life işte bu anlayıştan doğdu: Size ve sevdiklerinize hayal ettiğiniz gibi bir yaşamı ve geleceği sunabilmek

Detaylı

Tarihin Mimarisi,

Tarihin Mimarisi, Tarihin Mimarisi, Doğanın Estetiği İle... Merhaba Uzman Yapı, kurulduğu günden bu yana, sağlam bir gelecek ve huzur dolu bir hayat için sorunsuz yaşam alanları sunmayı hedeflemiştir. Amorium evleri de

Detaylı

m 2 arazi üzerinde, içinde 6 blok ve sosyal tesis yer alan, toplam 360m 2 den oluşan 36 adet 5+1 muhteşem daire sahiplerini bekliyor.

m 2 arazi üzerinde, içinde 6 blok ve sosyal tesis yer alan, toplam 360m 2 den oluşan 36 adet 5+1 muhteşem daire sahiplerini bekliyor. 11.170 m 2 arazi üzerinde, içinde 6 blok ve sosyal tesis yer alan, toplam 360m 2 den oluşan 36 adet 5+1 muhteşem daire sahiplerini bekliyor. Ferahlık, huzur ve güvenliği temel alan bir anlayışla gerçekleştirilen

Detaylı

Demir Çağı Başlıyor. Yeni bir çağa, Demir Çağı na hazır olun. Biraz da acele edin. Projelerimizi erken teslim etmek gibi bir alışkanlığımız var.

Demir Çağı Başlıyor. Yeni bir çağa, Demir Çağı na hazır olun. Biraz da acele edin. Projelerimizi erken teslim etmek gibi bir alışkanlığımız var. Demir Çağı Başlıyor Beylikdüzü nün en gözde bölgesi Yakuplu da yükselen Demir Country, benzersiz mimarisi, Açık AVM si, tatil köyünde hissettiren sosyal alanları, restoranları, Nevizade ve Galata görünümlü

Detaylı

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama Yaşamın Rengi Yaşamın Rengi Tasarım & Basım : Demirkolbasim.com Topraktan Yaşama Seydioğlu Grup Yatırım A.Ş. Merkez Ofis Tel : 0216 307 61 96 Fax : 0216 307 61 97 Adres : Velibaba mah.dolayoba Cad. Tolga

Detaylı

NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ

NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ MSY Yapı olarak 12 yıl önce kurduğumuz hayallerin, attığımız adımların gururunu; ellinin üzerinde projemiz, bini aşkın konut satışımızla yaşıyoruz. Kaliteli ve modern yaşamı evlerimize,

Detaylı

Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş...

Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş... Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş... Büyüleyici bir dünyanın kapılarını InterContinental İstanbul da aralayın... Birbirinden görkemli salonlarımızın keyifli atmosferi, dünya mutfaklarının seçkin örneklerinden

Detaylı

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort +90 444 1 352 www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... L U X U R I S M Luxurism, sadece bir kelime değil; mükemmelliğin heyecan

Detaylı

Milano da tasarlandı; Ankara İncek te hayat buluyor.

Milano da tasarlandı; Ankara İncek te hayat buluyor. Milano da tasarlandı; Ankara İncek te hayat buluyor. Başkentin yatay konseptte tasarlanmış ilk villa projesi ERKANLI Villa Vetro, Ankara ya temiz havasıyla soluk veren İncek te sizlerle buluşuyor. Erkanlı

Detaylı

Varyap Yalıkavak Residences. daha güzel. E R H O L U L C H

Varyap Yalıkavak Residences. daha güzel. E R H O L U L C H & T Varyap Yalıkavak Residences daha güzel. S I D N S & R H O B L U L H A B & & T Yalıkavak ta sahile vuran dalga sesleriyle uyanmak, gün batımını Tilkicik Koyu nda begonvil kokusuyla izlemek, size özel

Detaylı

Bir CEMRE Düşer, YAŞAM Renklenir

Bir CEMRE Düşer, YAŞAM Renklenir Bir CEMRE Düşer, YAŞAM Renklenir Bilecik te bir İLK Bir CEMRE Düşer, YAŞAM Renklenir 17 yıllık tecrübesi ile uluslararası deneyimi ve sürekli yenilenen proje anlayışıyla Esestaş İnşaat, pek çok farklı

Detaylı

Yaşam kalitenizi belirleyen kriterleri göz önünde bulundurduğumuzda; doğa, lüks ve huzuru ilk sıraya aldık. Gösterişin sadelikle bütünleşmesini,

Yaşam kalitenizi belirleyen kriterleri göz önünde bulundurduğumuzda; doğa, lüks ve huzuru ilk sıraya aldık. Gösterişin sadelikle bütünleşmesini, Yaşam kalitenizi belirleyen kriterleri göz önünde bulundurduğumuzda; doğa, lüks ve huzuru ilk sıraya aldık. Gösterişin sadelikle bütünleşmesini, tecrübeli mimarlarımız tarafından sizin seçkinliğinizi hesaba

Detaylı

Modern Çizgiler. Doğa. Biz Sizi Oscar a Layık Gördük. Güvenlik. Modern Çizgile. Konforlu Yaş OSCAR CITY

Modern Çizgiler. Doğa. Biz Sizi Oscar a Layık Gördük. Güvenlik. Modern Çizgile. Konforlu Yaş OSCAR CITY OSCAR CITY Modern Çizgile Konf Biz Sizi Oscar a Layık Gördük Doğa Güvenlik Do Gü Konforlu Yaş Modern Çizgiler D OSCAR CITY r DoğaDoğa ğa venlik am oğa Konforlu Yaşam Güvenlik orlu Yaşam Modern Çizgiler

Detaylı

TANITIM YAZISI. megalityapi.com

TANITIM YAZISI. megalityapi.com 480residence.com TANITIM YAZISI Residence 480, Kocaeli nin ilk tam residence hizmeti veren projesidir. Toplamda 32400 m² alan içerisinde yer alan projede, hayatınızı kolaylaştıracak pek çok yapı bir arada

Detaylı

A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ.

A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ. A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ. PROPA İNŞAAT PROPA Grubu; PROPA Holding A.Ş., PROPA İnşaat ve Ticaret A.Ş., PROPA Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş. ve Propa Servis ve Yönetim

Detaylı

yetmişinde bile, mesela, zeytin dikeceksin

yetmişinde bile, mesela, zeytin dikeceksin yetmişinde bile, mesela, zeytin dikeceksin ... öylesine ciddiye alacaksın ki yaşamayı yetmişinde bile, mesela, zeytin dikeceksin hem de öyle çocuklara falan kalır diye değil Nazım Hikmet ZEYTİNL K EVLERİ

Detaylı

Mutluluğu birlikte yaşamaktır

Mutluluğu birlikte yaşamaktır Mutluluğu birlikte yaşamaktır Bodrum Capital Group A.Ş. Atatürk Mah. Meriç Cad. Andromeda Gold Plaza B Blok D: 189 Kat: 45 Ataşehir / İSTANBUL Tel: 0(216) 290 26 66 Fax: 0(216) 290 26 69 EGE NİN İNCİSİ

Detaylı

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... Mükemmellik üzerine kurulu yeni bir kavramla

Detaylı

İZMİR İN EN HUZURLU SEMTİNDE BUTİK BİR PROJE!

İZMİR İN EN HUZURLU SEMTİNDE BUTİK BİR PROJE! İZMİR İN EN HUZURLU SEMTİNDE BUTİK BİR PROJE! Alışveriş, sanat ve eğlence merkezleri, kıyı şeridi, tramvayı, geniş parkları, sıcak ve samimi insanları, sosyal hayatı, huzuru, refahı ve çoşkusu ile İzmir

Detaylı

MİMARIN KALEMİNDEN. Modern ve minimal tasarım anlayışıyla. kullanıcılarına lüks bir konuttan daha fazlasını;

MİMARIN KALEMİNDEN. Modern ve minimal tasarım anlayışıyla. kullanıcılarına lüks bir konuttan daha fazlasını; ... www. 2 3 Şimdi yepyeni, görkemli ve hayatınıza huzur katacak bir ELSA projesi Merzifon da yükseliyor. Şehrin rutinine başkaldıran bu proje, hayata bakışınızı değiştirecek renkli detaylarla tasarlandı

Detaylı

Yenİlİkçİ. UZMAN. Başarılı. SAHINİnvest

Yenİlİkçİ. UZMAN. Başarılı. SAHINİnvest Yenİlİkçİ. UZMAN. Başarılı SAHINİnvest 02 03 Siriustown Antalya Kundu da Sİrİustown la Yaşamın Keyfİne Varın! Doğa, kültür ve tarih kokan Antalya da Siriustown Residence ile sunulan kaliteli yaşam ayrıcalıkları

Detaylı

KADERİMİN EFENDİSİ BENİM, RUHUMUN KAPTANI BENİM.

KADERİMİN EFENDİSİ BENİM, RUHUMUN KAPTANI BENİM. KADERİMİN EFENDİSİ BENİM, RUHUMUN KAPTANI BENİM. 1 Zamanın ve doğanın ruhuna yenilmeyen modern projeler üretme fikriyle çıktık yola. Bu yüzden adımızı yenilmez anlamına gelen INVICTUS koyduk. Evler; insanların

Detaylı

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi YAZICI GRUP / YAZICI İNŞAAT Yazıcı İnşaat, Hasan Yazıcı nın 1954 yılında Trabzon dan iş hayatına atılmak üzere yaptığı göçle başlamıştır. Başlangıçta taşeron olarak çalıştığı

Detaylı

Yaşam. Kandilli si. Hayalinizdeki. Yatırımın. Yaşamın ve

Yaşam. Kandilli si. Hayalinizdeki. Yatırımın. Yaşamın ve Hayalinizdeki Yaşamın ve Hep hayalini kurduğunuz o ev artık gerçek oluyor. Şehrin merkezinde, her yere yakın, bir o kadar da şehrin gürültüsünden uzakta, doğayla iç içe, sakin ve konforlu bir yaşam Yatırımın

Detaylı

La Blanche Turgutreis merkezinde, Bodrum a 18 km Milas hava alanına 50 km mesafededir.

La Blanche Turgutreis merkezinde, Bodrum a 18 km Milas hava alanına 50 km mesafededir. KATEGORİ: 5 Yıldızlı bir oteldir.( ULTRA ALL INCLUSIVE ) ADRES: Bahçelievler Cad.No 119 Turgutreis / TELEFON : +90 252 /3820000 FAX:+90 252/3820101 WEB SİTESİ:www.lablanchehotel.com E.MAİL: info@lablanchehotel.com

Detaylı

OSAGRUPYAPI OSALIFE. Mimarın Gözünden. Mimar Salih Zeki SALALI

OSAGRUPYAPI OSALIFE. Mimarın Gözünden. Mimar Salih Zeki SALALI hayal edenlere... Neden? Neden? OSAGRUPYAPI İşyerlerimizde insan sağlığını, insan hayatını ve can güvenliğini ön planda tutuyoruz. Birçok alanda yol gösterici ilkelere ve değerlere sahibiz. Yenilikten

Detaylı

KEYFİN GÜZELİ MAVİDEN

KEYFİN GÜZELİ MAVİDEN KEYFİN GÜZELİ MAVİDEN 5 FARKLI MAVİDEN PLATINUM, PLUS, GOLD, SILVER, BRONZ... BİRİ SİZİN İÇİN DÜNYANIN İYİLİĞİ BİÇİM BULDU Uysal, dengeli, farklı, kıymetli, özgün, cömert, yaşanabilir, alışkanlık yaratıcı

Detaylı

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları 01 02 03 04 05 Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları Bazen hayatımıza yeni bir yön vermek, yaşamımızı yeniden inşa etmek isteriz. Yeni ufuklara doğru yol alırken en güçlü destekçimiz her zaman

Detaylı

Gerçek olan bir rüya gibi..

Gerçek olan bir rüya gibi.. Gerçek olan bir rüya gibi.. Gerçek mavi... Gerçek yaşam! Adana konforun en üst düzeyde yaşanacağı, çok farklı bir projeyle tanışıyor... Villa Del Lago ile.. Villa Del Lago, benzersiz ayrıcalıkları ile

Detaylı

DOĞANIN YEŞİLİNDEN ŞEHRİN MAVİSİNE DOKUNUN!

DOĞANIN YEŞİLİNDEN ŞEHRİN MAVİSİNE DOKUNUN! DOĞANIN YEŞİLİNDEN ŞEHRİN MAVİSİNE DOKUNUN! YENİ BİR DASİF! Yine şehir kültürüyle uyumlu, insana ve çevreye değer veren, mükemmel bir yaşam alanı. DASİF BlueBell. Yeniden kalbiniz çarpacak, heyecanlanacaksınız!

Detaylı

DÖRT BİR YANINIZDA ŞEHRİN AYRICALIKLARI...

DÖRT BİR YANINIZDA ŞEHRİN AYRICALIKLARI... DÖRT BİR YANINIZDA ŞEHRİN AYRICALIKLARI... ARY Poyraz, Anadolu Yakasının farklı güzelliğini her yönüyle taşıyan Bostancı da hayata geçireceği projeyle, sizi ayrıcalıklı bir hayata davet ediyor. Bir yandan

Detaylı

BU SAYFALARI, YAN YANA GELİNCE

BU SAYFALARI, YAN YANA GELİNCE BU SAYFALARI, YAN YANA GELİNCE ORMAN ve BOĞAZ MANZARASI HAYATI GÜZELLEŞTİRENLERE İTHAF EDİYORUZ... MESA ÇUBUKLU 28 Her şey hayatın anlamını yan yanayken bulan siz ve sevdikleriniz için... Eşsiz konsepti

Detaylı