Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu"

Transkript

1 Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu

2 BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu.. BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (.. -..) Aylık (.. -..) Aylık (.. -..) Yıllık (.. -..) Toplam :..... Toplam Eri im : En yo un gün : Ekim Ekim Ekim Ekim En yo un günde eri im sayısı :.... En tenha gün : Ekim Ekim A ustos Kasım En tenha günde eri im sayısı :.... Eri im : nternet Sitesinde sunulmakta olan herhangi bir doküman, resim vb. içeri e eri im miktarını ifade etmektedir. : nternet Sitesini ziyaret eden kullanıcı sayısını ifade etmektedir. Aynı kullanıcının aynı gün içerisinde, dakika arayla gerçekle tirdi i eri imler, yeni ziyaret olarak kabul edilmektedir. BDDK nternet Sitesine Abone Olan Kullanıcı Türkçe ngilizce

3 Haftalık (.. -..) ler... ler... Pzts Sal Çar Per Cum Cts Paz Pzts. - Paz. ( Haftalık)

4 Haftalık (.. -..) En çok indirilen Doküman En Çok ndirilen Doküman Banka Muameleleri Vergisinin Bankacılık Sektöründe Rekabeti Bozucu Etkileri ve Bir Model Önerisi ndirilme. Bankacılık Kanunu. Faiz Oranı Getiri E risi Simülasyonu Yöntemleri Ve Bankacılıkta Aktif PasifYönetimi Üzerine Etkileri:Türkiye'de Ticari Bankalar ÜzerineBir Uygulama Öncü Göstergeler Yakla ımına Göre Finansal Krizler ve Türkiye Örne i Türk Bankacılık Sektöründe Net Faiz Marjının Modellenmesi Veri Zarflama Analizi ve Veri Madencili i ile Mevduat Bankalarında Etkinlik Ölçümü. Finansal Piyasalar Raporu Haziran Türk Bankacılık Sektörü Genel Görünümü-Aralık Sermaye Ölçümü ve Sermaye Standartlarının Uluslararası Düzeyde Birbiriyle Uyumla tırılması - Yeni Basel Sermaye Uzla ısı (Türkçe Çeviri) Krizden stikrara Türkiye Tecrübesi ( kinci Baskı)

5 Haftalık (.. -..) En çok eri en kullanıcı En çok eri en kullanıcı Eri im Yandex. Türk Telekom. Halkbank. Akbank. Rapid Switch. Vakıfbank. Garanti Teknoloji. MSN. Yapı Kredi Bankası. MSN.

6 Haftalık (.. -..) En çok ziyaret eden ülke En çok ziyaret eden ülke Türkiye. ABD *. Rusya Hindistan ngiltere Almanya Çin Fransa Hollanda Azerbaycan * Kurum içinden ve ABD den, internet sitesine eri im için aynı internet protokolü adres blo u kullanıldı ından, bu iki eri im kayna ı ayrı olarak gösterilememektedir.

7 Aylık (.. -..) ler... ler Cts.. - Paz.. ( Aylık)

8 Aylık (.. -..) En çok indirilen Doküman En Çok ndirilen Doküman Banka Muameleleri Vergisinin Bankacılık Sektöründe Rekabeti Bozucu Etkileri ve Bir Model Önerisi ndirilme. Bankacılık Kanunu. Faiz Oranı Getiri E risi Simülasyonu Yöntemleri Ve Bankacılıkta Aktif PasifYönetimi Üzerine Etkileri:Türkiye'de Ticari Bankalar ÜzerineBir Uygulama Öncü Göstergeler Yakla ımına Göre Finansal Krizler ve Türkiye Örne i.. Finansal Piyasalar Raporu Haziran. Türk Bankacılık Sistemi Kredi Riski çin Bir Makroekonomik Stres Testi Modeli Uygulaması Türkiye de Finansal Liberalizasyon ve Finansal Geli me li kisinin Ekonometrik Analizi Türk Bankacılık Sektöründe Net Faiz Marjının Modellenmesi Türkiye'de Kısa Vadeli Faiz Oranlarının Uzun Vadeli Faiz Oranları Üzerine Etkisi: (-) Veri Zarflama Analizi ve Veri Madencili i ile Mevduat Bankalarında Etkinlik Ölçümü.....

9 Aylık (.. -..) En çok eri en kullanıcı En çok eri en kullanıcı Eri im Yandex. Türk Telekom. Halkbank. Rapid Switch. Vakıfbank. Akbank. Garanti Teknoloji. Arama.com. Türk Telekom. Ziraat Bankası.

10 Aylık (.. -..) En çok ziyaret eden ülke En çok ziyaret eden ülke Türkiye. ABD *. Ukrayna Rusya Almanya Hindistan ngiltere Çin Hollanda Azerbaycan * Kurum içinden ve ABD den, internet sitesine eri im için aynı internet protokolü adres blo u kullanıldı ından, bu iki eri im kayna ı ayrı olarak gösterilememektedir.

11 Aylık (.. -..) ler..... ler Sal.. - Paz.. ( Aylık)

12 Aylık (.. -..) En çok indirilen Doküman En Çok ndirilen Doküman Banka Muameleleri Vergisinin Bankacılık Sektöründe Rekabeti Bozucu Etkileri ve Bir Model Önerisi ndirilme. Bankacılık Kanunu.. Türk Bankacılık Sistemi Kredi Riski çin Bir Makroekonomik Stres Testi Modeli Uygulaması Faiz Oranı Getiri E risi Simülasyonu Yöntemleri Ve Bankacılıkta Aktif PasifYönetimi Üzerine Etkileri:Türkiye'de Ticari Bankalar ÜzerineBir Uygulama Öncü Göstergeler Yakla ımına Göre Finansal Krizler ve Türkiye Örne i Bankacılar Kredi Hacmi ve Faiz Oranlarının Yönünü Tahmin Etmekte Ba arılı mı?.... Türk Bankacılık Sektörü Genel Görünümü Hazıran. MKB'de Yatırımcı Risk tahı ile Borsa Krizleri Arasındaki li kinin Analizi Türkiyede Finansal Liberalizasyon ve Finansal Geli me li kisinin Ekonemetrik Analizi Türkiye'de Kısa Vadeli Faiz Oranlarının Uzun Vadeli Faiz Oranları Üzerine Etkisi: (-)...

13 Aylık (.. -..) En çok eri en kullanıcı En çok eri en kullanıcı Eri im Yandex.. Türk Telekom. Akbank. Halkbank. Rapid Switch. Vakıfbank. Garanti Teknoloji. Ziraat Bankası. Türk Telekom. Türkiye Bankası.

14 Aylık (.. -..) En çok ziyaret eden ülke En çok ziyaret eden ülke Türkiye. ABD *. Ukrayna Hindistan Almanya Rusya ngiltere Azerbaycan Hollanda Avusturya * Kurum içinden ve ABD den, internet sitesine eri im için aynı internet protokolü adres blo u kullanıldı ından, bu iki eri im kayna ı ayrı olarak gösterilememektedir.

15 Yıllık (.. -..) ler ler Kas Ara ub Oca ub Nis Mar Nis Haz May Haz A u Tem A u Eki Eyl Eki Ara Oca Mar May Tem Eyl Kas Kas.. - Kas.. ( Yıllık)

16 Yıllık (.. -..). En çok indirilen Doküman En Çok ndirilen Doküman Banka Muameleleri Vergisinin Bankacılık Sektöründe Rekabeti Bozucu Etkileri ve Bir Model Önerisi Faiz Oranı Getiri E risi Simülasyonu Yöntemleri Ve Bankacılıkta Aktif PasifYönetimi Üzerine Etkileri:Türkiye'de Ticari Bankalar ÜzerineBir Uygulama ndirilme.... Bankacılık Kanunu.. Türkiyede Finansal Liberalizasyon ve Finansal Geli me li kisinin Ekonemetrik Analizi.. Bankacılık Kanunu.. Sermaye Ölçümü ve Sermaye Standartlarının Uluslararası Düzeyde Birbiriyle Uyumla tırılması - Yeni Basel Sermaye Uzla ısı (Türkçe Çeviri). Krizden stikrara Türkiye Tecrübesi ( kinci Baskı).. Türk Bankacılık Sektörü Genel Görünümü-Aralık.. Türk Bankacılık Sisteminde Net Faiz Marjının Modellenmesi.. Türk Bankacılık Sisteminde Kaynak Maliyeti..

17 Yıllık (.. -..) En çok eri en kullanıcı En çok eri en kullanıcı Eri im çi Yandex... Akbank... Rapid Switch.. Türk Telekom.. Garanti Teknoloji... Halkbank... Vakıfbank.. Türk Telekom.. Türkiye Bankası.. Deniz Destek..

18 Yıllık (.. -..) En çok ziyaret eden ülke En çok ziyaret eden ülke Türkiye. ABD *. Ukrayna. Almanya. Rusya. ngiltere Hindistan sveç Hollanda Fransa * Kurum içinden ve ABD den, internet sitesine eri im için aynı internet protokolü adres blo u kullanıldı ından, bu iki eri im kayna ı ayrı olarak gösterilememektedir.

19 F NTÜRK Finansal Türkiye Haritas Haftal k Bülten Uygulamalar Eri im statistikleri

20 Haftalık (// - //) Eri im Sorgu *** F NTURK Uygulaması Haftalık Bülten Uygulaması * nteraktif Aylık Bülten * **... ler ler Pzt Sal Çar Per Cum Cts Paz Pzt / - Paz / (Mon) * Bu Uygulamalar için Üretilmemektedir. **F NTÜRK,Haftalık Bülten ve nteraktif Aylık Bulten uygulamaları için toplam ziyaret grafi i *** F NTÜRK Uygulamasında olu turulan finansal harita sayısı

21 Haftalık (// - //) En çok eri en kullanıcı En çok eri en kullanıcı Eri im Türkiye Bankası. Halkbank. Garanti Bankası. Ziraat Bankası. Deniz Destek. Akbank. Vakıfbank. IHS Global SP.. Türk Telekom. Türkiye Finans Katılım Bankası.

22 Haftalık (// - //) En çok ziyaret eden ülke En çok ziyaret eden ülke Türkiye. ABD *. Hindistan ngiltere Polonya Almanya Rusya sveç Slovakya Avusturya * Kurum içinden ve ABD den, internet sitesine eri im için aynı internet protokolü adres blo u kullanıldı ından, bu iki eri im kayna ı ayrı olarak gösterilememektedir.

23 Aylık (// - //) F NTURK Uygulaması Haftalık Bülten Uygulaması nteraktif Aylık Bülten Eri im Sorgu *** * * ** ler... ler / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / Cts // - Paz // ( Aylık) * Bu Uygulamalar için Üretilmemektedir. **F NTÜRK,Haftalık Bülten ve nteraktif Aylık Bulten uygulamaları için toplam ziyaret grafi i *** F NTÜRK Uygulamasında olu turulan finansal harita sayısı

24 Aylık (// - //) En çok eri en kullanıcı En çok eri en kullanıcı Eri im Türkiye Bankası. Halkbank. Akbank. IHS Global SP.. Deniz Destek. Garanti Bankası. Ziraat Bankası. Akbank. Türk Telekom. Türkiye Finans Katılım Bankası.

25 Aylık (// - //) En çok ziyaret eden ülke En çok ziyaret eden ülke Türkiye. ABD *. Hindistan ngiltere Polonya Almanya Rusya Ukrayna sveç Fransa * Kurum içinden ve ABD den, internet sitesine eri im için aynı internet protokolü adres blo u kullanıldı ından, bu iki eri im kayna ı ayrı olarak gösterilememektedir.

26 Aylık (// - //) Eri im Sorgu *** F NTURK Uygulaması Haftalık Bülten Uygulaması * nteraktif Aylık Bülten * **. ler.. ler... / / / / / / / / / / / / / / Sal // - Paz // ( Aylık) * Bu Uygulamalar için Üretilmemektedir. **F NTÜRK,Haftalık Bülten ve nteraktif Aylık Bulten uygulamaları için toplam ziyaret grafi i *** F NTÜRK Uygulamasında olu turulan finansal harita sayısı

27 Aylık (// - //) En çok eri en kullanıcı En çok eri en kullanıcı Eri im Türkiye Bankası. Akbank. Halkbank. Garanti Bankası. Deniz Destek. Türk Telekom. IHS Global SP.. Akbank. Türkiye Finans Katılım Bankası. Türk Ekonomi Bankası.

28 Aylık (// - //) En çok ziyaret eden ülke En çok ziyaret eden ülke Türkiye. ABD *. Hindistan ngiltere Polonya Ukrayna Rusya Almanya Tayvan Japonya * Kurum içinden ve ABD den, internet sitesine eri im için aynı internet protokolü adres blo u kullanıldı ından, bu iki eri im kayna ı ayrı olarak gösterilememektedir.

29 Yıllık (// - //) Eri im Sorgu *** F NTURK Uygulaması Haftalık Bülten Uygulaması * nteraktif Aylık Bülten * ** ler ler Kas Ara ub Oca ub Nis Mar Nis Haz May Haz A u Tem A u Eki Eyl Eki Ara Oca Mar May Tem Eyl Kas Kas // - Kas // ( Yıllık) * Bu Uygulamalar için Üretilmemektedir. **F NTÜRK,Haftalık Bülten ve nteraktif Aylık Bulten uygulamaları için toplam ziyaret grafi i *** F NTÜRK Uygulamasında olu turulan finansal harita sayısı

30 Yıllık (// - //) En çok eri en kullanıcı En çok eri en kullanıcı Eri im çi Akbank.. Türkiye Bankası. Deniz Destek.. Halkbank.. Garanti Bankası.. Akbank.. Vakıfbank.. Türk Telekom.. Türk Ekonomi Bankası.. Türkiye Finans Katılım Bankası..

31 Yıllık (// - //) En çok ziyaret eden ülke En çok ziyaret eden ülke Türkiye. ABD *. ngiltere Polonya Ukrayna Hindistan Rusya Almanya Hollanda Japonya * Kurum içinden ve ABD den, internet sitesine eri im için aynı internet protokolü adres blo u kullanıldı ından, bu iki eri im kayna ı ayrı olarak gösterilememektedir.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu.. BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (.. -..) Aylık (.. -..) Aylık (.. -..) Yıllık (.. -..) Toplam

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu.. BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (.. -..) Aylık (.. -..) Aylık (.. -..) Yıllık (.. -..) Toplam

Detaylı

Denetleme Kurumu. im Đstatistikleri. Đnternet Sitesi Erişim. Sayı - 90

Denetleme Kurumu. im Đstatistikleri. Đnternet Sitesi Erişim. Sayı - 90 Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu Đnternet Sitesi Erişim im Đstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu.. BDDK nternet Sitesinde Genel Durum

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu.. BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (.. -..) Aylık (.. -..) Aylık (.. -..) Yıllık (.. -..) Toplam

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu 9.1.211 BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (26.9.211-2.1.211) Aylık (3.9.211-2.1.211) 3 Aylık (5.7.211-2.1.211)

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu.. BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (.. -..) Aylık (.. -..) Aylık (.. -..) Yıllık (.. -..) Toplam

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu 8 86 BDDK nternet Sitesi Eriim statistikleri Raporu 8..1 BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (1..1 -..1) Aylık (8.9.1 -..1) 3 Aylık (..1 -..1) Yıllık

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu.. BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (.. -..) Aylık (.. -..) Aylık (.. -..) Yıllık (.. -..) Toplam

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu.. BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (.. -..) Aylık (.. -..) Aylık (.. -..) Yıllık (.. -..) Toplam

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu 85 BDDK nternet Sitesi Eriim statistikleri Raporu.. BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (8.8. - 3..) Aylık (5.8. - 3..) 3 Aylık (6.6. - 3..) Yıllık

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu 6.6.211 BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (3.5.211-6.6.211) Aylık (7.5.211-5.6.211) 3 Aylık (6.3.211-5.6.211)

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu.. BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (.. -..) Aylık (.. -..) Aylık (.. -..) Yıllık (.. -..) Toplam

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu.. BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (.. -..) Aylık (.. -..) Aylık (.. -..) Yıllık (.. -..) Toplam

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu.. BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (.. -..) Aylık (.. -..) Aylık (.. -..) Yıllık (.. -..) Toplam

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu 46 8 BDDK nternet Sitesi Eriim statistikleri Raporu 4.6.1 BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (8.5.1-3.6.1) Aylık (5.5.1-3.6.1) 3 Aylık (6.3.1-3.6.1)

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu 2 8 BDDK nternet Sitesi Eriim statistikleri Raporu 2..22 BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (25.6.22 -..22) Aylık (2.6.22 -..22) Aylık (..22 -..22)

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu.. BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (.. -..) Aylık (.. -..) Aylık (.. -..) Yıllık (.. -..) Toplam

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi 3.1.211 Sayı - 65 BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu 3.1.211 BDDK İnternet

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu 02.05.2011

BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu 02.05.2011 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu.. BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (.. -..) Aylık (.. -..) Aylık (.. -..) Yıllık (.. -..) Toplam :.....

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. nternet Sitesi Eri im

Denetleme Kurumu. nternet Sitesi Eri im Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu nternet Sitesi Eri im im statistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi..2 Sayı - 5 BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu..2 BDDK nternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi 2.8.21 Sayı - 6 BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu 2.8.21 BDDK İnternet Sitesinde

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu 9 BDDK nternet Sitesi Eriim statistikleri Raporu..1 BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (..1-4..1) Aylık (4..1-4..1) Aylık (6.1.11-4..1) Yıllık (6..11-4..1)

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi Sayı - 41

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi Sayı - 41 Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu Đnternet Sitesi Erişim im Đstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK Đnternet Sitesi Erişim Đstatistikleri Raporu.. BDDK Đnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi Sayı - 18

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi Sayı - 18 Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu Đnternet Sitesi Erişim im Đstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi Sayı - 32

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi Sayı - 32 Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu Đnternet Sitesi Erişim im Đstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK Đnternet Sitesi Erişim Đstatistikleri Raporu // BDDK Đnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi Sayı - 28

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi Sayı - 28 Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu Đnternet Sitesi Erişim im Đstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK Đnternet Sitesi Erişim Đstatistikleri Raporu // BDDK Đnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi 01.12.2008 Sayı - 40

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi 01.12.2008 Sayı - 40 Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu Đnternet Sitesi Erişim im Đstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK Đnternet Sitesi Erişim Đstatistikleri Raporu.. BDDK Đnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi Sayı - 31

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi Sayı - 31 Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu Đnternet Sitesi Erişim im Đstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK Đnternet Sitesi Erişim Đstatistikleri Raporu // BDDK Đnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi 01.10.2007 Sayı - 25

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi 01.10.2007 Sayı - 25 Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu Đnternet Sitesi Erişim im Đstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK Đnternet Sitesi Erişim Đstatistikleri Raporu // BDDK Đnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi 06.10.2008 Sayı - 37

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi 06.10.2008 Sayı - 37 Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu Đnternet Sitesi Erişim im Đstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK Đnternet Sitesi Erişim Đstatistikleri Raporu // BDDK Đnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Ortalama Günlük Gazete Satışları (Tüm Gazeteler) Haftalık Ortalama

Ortalama Günlük Gazete Satışları (Tüm Gazeteler) Haftalık Ortalama 3,460,026 3,455,723 3,444,081 3,553,432 3,534,351 3,522,035 3,494,924 3,469,997 3,473,428 3,460,781 3,489,658 3,457,103 3,605,416 3,568,284 3,530,832 3,700,000 Ortalama Günlük Gazete Satışları (Tüm Gazeteler)

Detaylı

Dünya ve Türkiye Ekonomisinde Beklentiler. İbrahim TURHAN Başkan 12 Nisan 2012

Dünya ve Türkiye Ekonomisinde Beklentiler. İbrahim TURHAN Başkan 12 Nisan 2012 Dünya ve Türkiye Ekonomisinde Beklentiler İbrahim TURHAN Başkan 12 Nisan 2012 Sunum Planı Dünya Ekonomisi Kriz sonrası gerçekleşmeler ve beklentiler Türkiye Ekonomisi Kriz sonrası gerçekleşmeler ve beklentiler

Detaylı

TGSD-ESDH HAZIR GİYİM SEKTÖR ENDEKSLERİ EKİM 2014

TGSD-ESDH HAZIR GİYİM SEKTÖR ENDEKSLERİ EKİM 2014 2014 2007 ARALIK 2008 ARALIK 2009 ARALIK 2010 ARALIK 2011 ARALIK 2012 ARALIK 2013 ARALIK 160 BİLEŞİK HAZIR GİYİM FAALİYET ENDEKSİ 150 140 130 120 110 100 90 80 127,89 130,62 144,90 BİLEŞİK HAZIR GİYİM

Detaylı

Türkiye de Bankacılık Sektörü Aralık

Türkiye de Bankacılık Sektörü Aralık Türkiye de Bankacılık Sektörü 2011-2015 Aralık Bu çalışma, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, Türkiye İstatistik Kurumu, Sermaye Piyasası Kurumu, Bankalararası

Detaylı

LEASING. finansman yöntemidir. y Finansal Leasing %100 finansman riskinin alınd. ndığı işlemdir.

LEASING. finansman yöntemidir. y Finansal Leasing %100 finansman riskinin alınd. ndığı işlemdir. LEASING Leasing yatırımlara finansman sağlayan alternatif bir finansman yöntemidir. y Finansal Leasing %100 finansman riskinin alınd ndığı işlemdir. Operasyonel Leasing ise genel olarak %70 finansman riski

Detaylı

Ortalama Günlük Gazete Satışları (Tüm Gazeteler) Haftalık Ortalama

Ortalama Günlük Gazete Satışları (Tüm Gazeteler) Haftalık Ortalama 3,755,937 3,724,949 3,747,083 3,885,754 3,913,738 3,850,411 3,932,120 3,899,001 3,937,691 3,920,581 3,883,788 3,859,947 3,953,640 3,989,982 3,964,024 4,200,000 Ortalama Günlük Gazete Satışları (Tüm Gazeteler)

Detaylı

Haftalık Piyasa Beklentileri. 10 Kasım 2014

Haftalık Piyasa Beklentileri. 10 Kasım 2014 Haftalık Piyasa Beklentileri 10 Kasım 2014 1 Kas 13 Ara 13 Oca 14 Şub 14 Mar 14 Nis 14 May 14 Haz 14 Tem 14 Ağu 14 Eyl 14 Eki 14 BIST Hisse Senetleri BIST 100 Endeksinde geçtiğimiz hafta 81,000 seviyesine

Detaylı

Haftalık Piyasa Beklentileri. 15 Eylül 2014

Haftalık Piyasa Beklentileri. 15 Eylül 2014 Haftalık Piyasa Beklentileri 15 Eylül 2014 1 BIST Hisse Senetleri BIST 100 Endeksi FED baskısı altında doların genelde tüm varlıklara karşı değer kazanması paralelinde geçen hafta %6 ya yakın değer kaybederek

Detaylı

Haftalık Piyasa Beklentileri. 27 Ekim 2014

Haftalık Piyasa Beklentileri. 27 Ekim 2014 Haftalık Piyasa Beklentileri 27 Ekim 20 1 BIST Hisse Senetleri BIST 100 Endeksinde düşen petrol fiyatlarının makro dengelere olumlu etkisi ve global hisse piyasalarında olumlu seyir paralelinde tepki yükselişi

Detaylı

HAFTALIK RAPOR 23 Şubat 2015

HAFTALIK RAPOR 23 Şubat 2015 23Q4 24Q2 24Q4 2Q2 2Q4 26Q2 26Q4 27Q2 27Q4 28Q2 28Q4 29Q2 29Q4 21Q2 21Q4 211Q2 211Q4 212Q2 212Q4 213Q2 213Q4 214Q2 214Q4 HAFTALIK RAPOR 23 Şubat 21 Makro ekonomik değişkenlerin takipteki alacaklar üzerindeki

Detaylı

Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi. Web Sitesi Yıllık Raporu. Yönetici Özeti. C. Toplam Oturum ve Ziyaretçi Sayılarının Ülkelere Göre Dağılımı

Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi. Web Sitesi Yıllık Raporu. Yönetici Özeti. C. Toplam Oturum ve Ziyaretçi Sayılarının Ülkelere Göre Dağılımı Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Web Sitesi Yıllık Raporu Yönetici Özeti İçindekiler I. Yönetici Özeti A. Toplam Sayfa Görüntülenme Sayıları B. Toplam Oturum ve Ziyaretçi Sayıları C. Toplam Oturum

Detaylı

Türkiye de Bankacılık Sektörü Eylül

Türkiye de Bankacılık Sektörü Eylül Türkiye de Bankacılık Sektörü 2012-2016 Eylül Bu çalışma, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, Türkiye İstatistik Kurumu, Sermaye Piyasası Kurumu, Bankalararası

Detaylı

Türkiye de Bankacılık Sektörünün Son Beş Yıllık Görünümü 2011

Türkiye de Bankacılık Sektörünün Son Beş Yıllık Görünümü 2011 Türkiye de Bankacılık Sektörünün Son Beş Yıllık Görünümü 2011 Bu çalışma, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, Türkiye İstatistik Kurumu, Sermaye Piyasası Kurumu,

Detaylı

Ekonomik Ticari Gelişmeler

Ekonomik Ticari Gelişmeler Ekonomik Ticari Gelişmeler 3 Mayıs 2011 1 / 24 İçindekiler Giriş Sektör Haberleri Ülkelere Göre Çıkış Sayıları Haftalık Makroekonomik Gelişmeler 2 / 24 Yükselen Değerler Mart ayında İmalat Sanayi Genelinde

Detaylı

Türkiye de Bankacılık Sektörü 2009-2014 Mart

Türkiye de Bankacılık Sektörü 2009-2014 Mart Türkiye de Bankacılık Sektörü 2009-2014 Mart Bu çalışma, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, Türkiye İstatistik Kurumu, Sermaye Piyasası Kurumu, Bankalararası Kart

Detaylı

YURT İÇİ YERLEŞİKLERİN DÖVİZ MEVDUAT STOKU

YURT İÇİ YERLEŞİKLERİN DÖVİZ MEVDUAT STOKU GLOBAL EKONOMİ YURT İÇİ YERLEŞİKLERİN DÖVİZ MEVDUAT STOKU YURT İÇİ YERLEŞİKLERİN DÖVİZ MEVDUAT STOKU YURT İÇİ YERLEŞİKLERİN DÖVİZ MEVDUAT STOKU GLOBAL PMI ENDEKSİ Hizmetler (ince, açık renkli) Bileşik

Detaylı

Haftalık Piyasa Beklentileri. 18 Ağustos 2014

Haftalık Piyasa Beklentileri. 18 Ağustos 2014 Haftalık Piyasa Beklentileri 18 Ağustos 2014 1 BIST Hisse Senetleri BIST 100 Endeksinde 84,500 seviyelerinden başlayan düşüş eğilimi; yükselen enflasyon beklentileri, kredi derecelendirme kuruluşlarının

Detaylı

Türkiye de Bankacılık Sektörü Eylül

Türkiye de Bankacılık Sektörü Eylül Türkiye de Bankacılık Sektörü 2007-2012 Eylül Bu çalışma, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, Türkiye İstatistik Kurumu, Sermaye Piyasası Kurumu, Bankalararası

Detaylı

Türkiye de Bankacılık Sektörü 2009-2014 Aralık

Türkiye de Bankacılık Sektörü 2009-2014 Aralık Türkiye de Bankacılık Sektörü 2009-2014 Aralık Bu çalışma, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, Türkiye İstatistik Kurumu, Sermaye Piyasası Kurumu, Bankalararası

Detaylı

Haftalık Piyasa Beklentileri. 11 Ağustos 2014

Haftalık Piyasa Beklentileri. 11 Ağustos 2014 Haftalık Piyasa Beklentileri 11 Ağustos 2014 1 BIST Hisse Senetleri BIST 100 Endeksinde 60,000 seviyelerinden 85,000 seviyelerine kadar süren rallinin ardından enflasyonda düşüş beklentilerinin azalması,

Detaylı

Haftalık Piyasa Beklentileri. 05 Mayıs 2014

Haftalık Piyasa Beklentileri. 05 Mayıs 2014 Haftalık Piyasa Beklentileri 05 Mayıs 2014 1 May 13 Haz 13 Tem 13 Ağu 13 Eyl 13 Eki 13 Kas 13 Ara 13 Oca 14 Şub 14 Mar 14 Nis 14 May 14 BIST Hisse Senetleri BIST 100 Endeksinde son bir ay boyunca 71,000-74,000

Detaylı

Günlük Bülten 06 Ağustos 2013

Günlük Bülten 06 Ağustos 2013 Bülten 06 Ağustos 013 PİYASALAR Döviz Piyasası Güne 1,915 seviyesinden başlayan USD/TL kuru, beklentiler seviyesinde açıklanan enflasyon verisinden etkilenmezken günü %0, yükselişle 1,9 seviyesinden sonlandırdı.

Detaylı

Endişeye mahal yok (mu?)

Endişeye mahal yok (mu?) tepav Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı Endişeye mahal yok (mu?) Güven Sak İstanbul, 19 Ekim 2011 1960 1965 1970 1975 1980 1985 1990 1995 2000 2005 2010 Reel milli gelir (1960=100) www.tepav.org.tr

Detaylı

Türkiye de Bankacılık Sektörü 2009-2013 Aralık

Türkiye de Bankacılık Sektörü 2009-2013 Aralık Türkiye de Bankacılık Sektörü 2009-2013 Aralık Bu çalışma, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, Türkiye İstatistik Kurumu, Sermaye Piyasası Kurumu, Bankalararası

Detaylı

Türkiye de Bankacılık Sektörü Mart

Türkiye de Bankacılık Sektörü Mart Türkiye de Bankacılık Sektörü 2007-2012 Mart Bu çalışma, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, Türkiye İstatistik Kurumu, Sermaye Piyasası Kurumu, Bankalararası Kart

Detaylı

2017 YILI İLK İKİ ÇEYREK BLOK GRANİT DIŞ TİCARET VERİLERİ

2017 YILI İLK İKİ ÇEYREK BLOK GRANİT DIŞ TİCARET VERİLERİ 2017 YILI İLK İKİ ÇEYREK BLOK GRANİT DIŞ TİCARET VERİLERİ DÜNYA DÜNYA PAZARINDA 1.406.544 2.178 0,155% DÜNYA ÇI ÇI NİN MEVCUT YE ÇI NİN DÜNYA INDAKİ ÇI MEVCUT DEKİ RAKİP ÇILAR MİKTAR 1 - Çin 521.837 0

Detaylı

Günlük Bülten 25 Temmuz 2013

Günlük Bülten 25 Temmuz 2013 Bülten Temmuz 13 PİYASALAR Döviz Piyasası Çarşamba günü USD, gelişmekte olan ülke para birimleri karşısında değer kazanırken yurtiçinde kurumsal döviz talebinin de USD/TL kurunun yükselişine destek vermesiyle

Detaylı

01.Şub.14 02.Şub.14 2 Gün Cumartesi - Pazar 10:00-18:00. 22:00 15.Şub.14 16.Şub.14 2 Gün Cumartesi - Pazar 09:00-16:00

01.Şub.14 02.Şub.14 2 Gün Cumartesi - Pazar 10:00-18:00. 22:00 15.Şub.14 16.Şub.14 2 Gün Cumartesi - Pazar 09:00-16:00 OCAK 2014 EĞİTİM TAKVİMİ Dönem Sonu Kapanış İşlemleri ve 11.Oca.14 12.Oca.14 2 Gün Cumartesi - Pazar Muhasebesel Kurum Kültürü ve Kurumiçi İletişim 11.Oca.14 12.Oca.14 2 Gün Cumartesi - Pazar Kişisel Planlama,

Detaylı

Haftalık Piyasa Beklentileri. 16 Mart 2015

Haftalık Piyasa Beklentileri. 16 Mart 2015 Haftalık Piyasa Beklentileri 16 Mart 2015 1 Mar 14 Nis 14 May 14 Haz 14 Tem 14 Ağu 14 Eyl 14 Eki 14 Kas 14 Ara 14 Oca 15 Şub 15 BIST Hisse Senetleri BIST 100 Endeksinde Ocak sonunda başlayan düşüş eğilimli

Detaylı

Günlük Bülten 18 Eylül 2013

Günlük Bülten 18 Eylül 2013 Bülten Eylül PİYASALAR Döviz Piyasası Güne, seviyesinden başlayan USD/TL kuru TCMB nin yabancı para zorunlu karşılık oranlarını ve/veya rezerv opsiyon katsayılarını azaltarak TL ye destek vereceği beklentilerine

Detaylı

Türkiye de Bankacılık Sektörü 1960-2013

Türkiye de Bankacılık Sektörü 1960-2013 Türkiye de Bankacılık Sektörü 196-213 Bu çalışma, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, Türkiye İstatistik Kurumu, Sermaye Piyasası Kurumu, Bankalararası Kart Merkezi,

Detaylı

Türkiye nin dış ticaret ve yatırım bağlantıları: Güçlü yönler

Türkiye nin dış ticaret ve yatırım bağlantıları: Güçlü yönler tepav türkiye ekonomi politikaları araştırma vakfı Türkiye nin dış ticaret ve yatırım bağlantıları: Güçlü yönler Prof. Dr. Serdar TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü

Detaylı

Günlük Bülten 25 Mart 2014

Günlük Bülten 25 Mart 2014 Bülten Mart 01 PİYASALAR Döviz Piyasası Yaklaşan seçimler nedeniyle bir süredir gelişmekte olan ülke para birimlerinden negatif ayrışan TL haftanın ilk gününde de Dolar karşısında değer kaybeden para birimlerinden

Detaylı

Günlük Bülten 17 Mart 2014

Günlük Bülten 17 Mart 2014 Bülten 7 Mart PİYASALAR Döviz Piyasası Kırım daki gerilim sebebiyle güne, seviyesinden başlayan USD/TL kuru, gelişmekte olan ülkelere yaşanan giriş ve paritedeki yükselişe paralel gün boyu aşağı bir seyir

Detaylı

5.21% -11.0% 25.2% 10.8% % Eylül 18 Ağustos 18 Eylül 18 Ekim 18 AYLIK EKONOMİ BÜLTENİ ÖZET GÖSTERGELER. Piyasalar

5.21% -11.0% 25.2% 10.8% % Eylül 18 Ağustos 18 Eylül 18 Ekim 18 AYLIK EKONOMİ BÜLTENİ ÖZET GÖSTERGELER. Piyasalar ÖZET GÖSTERGELER Piyasalar USD/TRY 5.50 Altın (USD) 1,225 Ekim 18 EUR/TRY 6.24 Petrol (Brent) 76.2 BİST - 100 90,201 Gösterge Faiz 24.4 Büyüme Sanayi Üretimi Enflasyon İşsizlik 5.21% -11.0% 25.2% 10.8%

Detaylı

Türkiye de Bankacılık Sektörü

Türkiye de Bankacılık Sektörü Türkiye de Bankacılık Sektörü 196-214 Bu çalışma, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, Türkiye İstatistik Kurumu, Sermaye Piyasası Kurumu, Bankalararası Kart Merkezi,

Detaylı

Türkiye de Bankacılık Sektörü

Türkiye de Bankacılık Sektörü Türkiye de Bankacılık Sektörü 196-211 Bu çalışma, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, Türkiye İstatistik Kurumu, Sermaye Piyasası Kurumu, Bankalararası Kart Merkezi,

Detaylı

TEMEL MAKROEKONOMİK GÖSTERGELER - BÜYÜME

TEMEL MAKROEKONOMİK GÖSTERGELER - BÜYÜME 1 TEMEL MAKROEKONOMİK GÖSTERGELER - BÜYÜME 12.0 Türkiye GSYİH Büyüme Oranları(%) 10.0 9.4 8.4 9.2 8.8 8.0 6.0 4.0 6.8 6.2 5.3 6.9 4.7 4.0 4.0 5.0 2.0 0.7 2.1 0.0-2.0-4.0-6.0-8.0-5.7-4.8 Tahmin(%) 2014

Detaylı

Günlük Bülten 08 Nisan 2013

Günlük Bülten 08 Nisan 2013 PİYASALAR Döviz Piyasası Güne 1,8014 seviyesinden başlayan USD/TL kuru, ABD de açıklanan işsizlik rakamlarına paralel yükselen parite etkisiyle 1,7906 seviyesine kadar geriledi ve haftayı 1,7917 seviyesinden

Detaylı

7.36% 2.9% 17.9% 9.7% % Temmuz 18 Nisan 18 Temmuz 18 Ağustos 18

7.36% 2.9% 17.9% 9.7% % Temmuz 18 Nisan 18 Temmuz 18 Ağustos 18 ÖZET GÖSTERGELER Piyasalar USD/TRY 6.56 Altın (USD) 1,202 Ağustos 18 EUR/TRY 7.65 Petrol (Brent) 77.4 BİST - 100 92,723 Gösterge Faiz 24.5 Büyüme Sanayi Üretimi Enflasyon İşsizlik 7.36% 2.9% 17.9% 9.7%

Detaylı

Mart 2014. Önceki 7.1% Yurtdışı Piyasalar Varlık. Kapanış Günlük Varlık. Kapanış Günlük BIST-30 BIST-100 S&P 500

Mart 2014. Önceki 7.1% Yurtdışı Piyasalar Varlık. Kapanış Günlük Varlık. Kapanış Günlük BIST-30 BIST-100 S&P 500 Günlük Bülten 10 t 2014 BIST: Geçen haftanın tamamında yaklaşık %2 lik bir yükseliş gözlemlediğimiz Bist100 endeksindee Cuma kapanışı eksi olarak gerçekleşmiştir. Bugün 62,800 altında oluşacak satışların

Detaylı

7.36% 7.0% 15.8% 9.6% % Haziran 18 Mayıs 18 Haziran 18 Temmuz 18

7.36% 7.0% 15.8% 9.6% % Haziran 18 Mayıs 18 Haziran 18 Temmuz 18 ÖZET GÖSTERGELER Piyasalar USD/TRY 4.90 Altın (USD) 1,221 Temmuz 18 EUR/TRY 5.75 Petrol (Brent) 74.3 BİST - 100 96,952 Gösterge Faiz 20.6 Büyüme Sanayi Üretimi Enflasyon İşsizlik 7.36% 7.0% 15.8% 9.6%

Detaylı

Pazar AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ. 27 Şubat 2018

Pazar AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ. 27 Şubat 2018 AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ 27 Şubat 2018 Pazar 2017 yılı Aralık ayında, AB ve EFTA ülkeleri toplamında ticari araç pazarı 2016 yılı aynı ayına göre yüzde 4,2 azalarak 213 bin adet seviyesinde gerçekleşti.

Detaylı

Günlük Bülten 28 Mayıs 2013

Günlük Bülten 28 Mayıs 2013 Bülten 8 Mayıs 0 PİYASALAR Döviz Piyasası Güne 1,8481 seviyesinden başlayan USD/TL kuru, ABD piyasalarının tatil olduğu günde %0,1 gerileyerek günü 1,8438 seviyesinden sonlandırdı. 31 Ara 4 May 7 May $/TL

Detaylı

TÜRKİYE CUMHURİYET MERKEZ BANKASI

TÜRKİYE CUMHURİYET MERKEZ BANKASI TÜRKİYE CUMHURİYET MERKEZ BANKASI İstanbul Ekonomi ve Finans Konferansı Dr. İbrahim Turhan Başkan Yardımcısı 20 Mayıs 2011 İstanbul 1 Sunum Planı I. 2008 Krizi ve Değişen Finansal Merkez Algısı II. III.

Detaylı

Ocak 2010. Yönetimi IŞINSU KESTELLİ. Yönetim Kurulu Başkanı

Ocak 2010. Yönetimi IŞINSU KESTELLİ. Yönetim Kurulu Başkanı Ocak 2010 VOB la Gelecek Yönetimi IŞINSU KESTELLİ Yönetim Kurulu Başkanı Kuruluş Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası (VOB) 4 Şubat 2005 te gonga ilk vuruşu Başbakanımızın yapmasıyla uzaktan erişimli elektronik

Detaylı

2015 Yılında Para ve Kur Politikası. Erdem BAŞÇI Başkan. 10 Aralık 2014 Ankara

2015 Yılında Para ve Kur Politikası. Erdem BAŞÇI Başkan. 10 Aralık 2014 Ankara 2015 Yılında Para ve Kur Politikası Erdem BAŞÇI Başkan 10 Aralık 2014 Ankara Temel Amaç: Fiyat İstikrarı 2017 yılı enflasyon hedefi Hükümet ile varılan mutabakatla uyumlu olarak yüzde 5 seviyesinde belirlenmiştir.

Detaylı

Uluslararası Yatırımcı İşlemleri Analizi: Ocak-Aralık 2014

Uluslararası Yatırımcı İşlemleri Analizi: Ocak-Aralık 2014 ARAŞTIRMA BÖLÜMÜ 7 Ocak 215 ULUSLARARASI YATIRIMCI İŞLEMLERİ HARUN DERELİ hdereli@ziraatyatirim.com.tr TURGUT USLU tuslu@ziraatyatirim.com.tr Uluslararası Yatırımcı İşlemleri Analizi: Ocak-Aralık 214 Borsa

Detaylı

GÜNE BAŞLARKEN 18 Mart 2009

GÜNE BAŞLARKEN 18 Mart 2009 GÜNE BAŞLARKEN 18 Mart 2009...eekkoonnoommiikkaarraassttiirrmmaa@@hhaallkkbbaannkk..ccoomm..ttrr... YURTİÇİ GELİŞMELER Yurtiçi Piyasalar-Döviz Bankalararası döviz piyasasında dolar kuru bugün açılışta,

Detaylı

Ekonomik Veriler: Almanya

Ekonomik Veriler: Almanya Ekonomik Veriler: Almanya Genel Veriler Yüzölçümü 357.7 km² Nüfus 80,8 Milyon (20) Nüfus ve yaş grupların toplam nüfus içindeki payı (%, tahmin) Yaş piramidi (Bin) 100% 90% 80% 70% 60% 50% 40% 30% 20%

Detaylı

Ekonomik Veriler: Almanya

Ekonomik Veriler: Almanya Ekonomik Veriler: Almanya Genel Veriler Yüzölçümü 357.050 km² Nüfus 80,5 Mio. (2013) Nüfus ve yaş gurupların toplam nüfus içindeki payı (%, tahmin) Yaş piramidi (Bin) 100% 90% 80% 70% 60% 50% 40% 30% 20%

Detaylı

2018 YILI SON DÖNEMİNE GİRERKEN BEKLENTİLER ve ÖNGÖRÜLER EKONOMİ VE STRATEJİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ 28 AĞUSTOS 2018

2018 YILI SON DÖNEMİNE GİRERKEN BEKLENTİLER ve ÖNGÖRÜLER EKONOMİ VE STRATEJİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ 28 AĞUSTOS 2018 YILI SON DÖNEMİNE GİRERKEN BEKLENTİLER ve ÖNGÖRÜLER EKONOMİ VE STRATEJİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ 28 DÜNYA EKONOMİSİ YILIN SON DÖNEMİNDE BEKLENTİLER 1 DÜNYA EKONOMİSİNDE YÜZDE 3,5 BÜYÜME 2 DÜNYA MAL TİCARETİNDE

Detaylı

HİSSE Sabah Notu 13 Mart 2017

HİSSE Sabah Notu 13 Mart 2017 Mar.16 Nis.16 May.16 Haz.16 Tem.16 Ağu.16 Eyl.16 Eki.16 Kas.16 Ara.16 Oca.17 Şub.17 alandahisse HİSSE Sabah Notu 13 Mart 2017 DÜN NE OLDU? BIST 100 ENDEKSİ FED FAİZ ARTIRIMININ FİYATLANMIŞ OLMASINA BAĞLI

Detaylı

Türk Bankacılık Sektörü

Türk Bankacılık Sektörü Hisse Senedi / Sektör Raporu Mayıs ayı verileri sektör görünümü için olumlu 30/06/2015 Mayıs ayında sektör karlılıı güçlü toparlandı. BDDK nın açıkladıı verilere göre Mayıs ayında Türk bankacılık sektörü

Detaylı