Excel Ortağı Programı - Uluslararası

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Excel Ortağı Programı - Uluslararası"

Transkript

1 Excel Ortağı Programı - Uluslararası Excel, kaliteden ödün vermeksizin tasarlanan, üretilen, desteklenen ve teslim edilen birinci sınıf özel performanslı uçtan uca altyapı çözümleri sunmaktadır.

2 Excel Ortağı Programı - Uluslararası Excel Hakkında Excel, kaliteden ödün vermeksizin tasarlanan, üretilen, desteklenen ve teslim edilen birinci sınıf özel performanslı uçtan uca altyapı çözümleri sunmaktadır. Excel endüstri uzmanlarından oluşan bir ekip tarafından yönetilmekte ve kalite, performans, teknik uyumluluk ve kurulum ve kullanım kolaylığında endüstri standartlarını aşmak için son teknoloji ve üretim özelliklerinin uygulanmasını sağlamaktadır. Kablodan rafa uyumluluk ve standart uyumu, güvenilirlik ve ürün bulunurluğu ilkelerine önem veren Excel tamamen güvenilir bir çözümdür. Excel markası 1997 yılında Birleşik Krallık pazarına sunulduğundan bu yana çok hızlı bir büyüme kaydetmiştir ve ürünleri Avrupa, Orta Doğu ve Afrika da 70 i aşkın ülkede satılmaktadır. Excel in, Birleşik Krallık ta Birmingham, St Neots ve Londra; Birleşik Arap Emirlikleri nde ise Dubai de ofisleri bulunmaktadır. Excel mutlak güvenilir çözümdür Markanın bu hızlı yükselişi, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika da güvenilir, standartlara uyumlu, kolayca bulunabilen ve yapılandırılmış bir kablo ve raf sistemine yönelik talepleri de beraberinde getirmektedir. Excel, ürünlerini distribütör ve toplayıcı ağı sayesinde tüm bölgeye dağıtabilmekte, bu da markanın her geçen gün daha fazla tercih edilmesini sağlamaktadır. Üstün sistem performansı, bağımsız onaylama hizmeti ve 25 yıllık ürün ve uygulama garantisi sunan Excel, birçok kamu kuruluşu, eğitim kurumu, perakende satış ve finans kuruluşunun tercih ettiği bir sistemdir. Excel Marka Değerleri Kanıtlanmış: Delta ve 3P gibi test kurumlarından alınan bağımsız üçüncü taraf onaylı, standartlara uygun ürünler. Kabul Edilmiş: Avrupa, Orta Doğu ve Afrika da mevcut çok sayıda referans sitesi. Uyumlu: Raflardan bakır, fiber ve ses kablo sistemlerine kadar birçok üründe destek ve gönül rahatlığı sunan, tek garantili bir şirket tarafından desteklenen uçtan uca sistem. Esnek: Kategori 3 ten Kategori 7 bakır kablo ve optik sistemlere; geleneksel çok modlu OM1 den OM4 ve Tek modlu OS2 ye; ön uçlu yüksek yoğunluklu MTP ve son derece esnek üflemeli fiber sistemlerden Raf ve Akıllı Güç Dağıtım Ünitelerine kadar geniş ürün yelpazesi. Güvenilir: Avrupa, Orta Doğu ve Afrika kapsamında ortak programı, 25 yıllık garanti programı, satış öncesi ve sonrası teknik destek, 15 yılı aşkın ürün geliştirme programı, tüm temel çözümlerde bir standart olarak üçüncü taraf onayı. Ürün Bulunurluğu: Excel Dağıtım Ortakları aracılığıyla Avrupa, Orta Doğu ve Afrika genelinde hemen teslimat için geniş stok ağı.

3 kaliteden ödün vermeksizin. Excel Çözümleri Excel Garanti Programı Excel, aşağıdakiler de dahil olmak üzere, veri merkezleri, işletmeler, kampüsler ve üretim ortamlarındaki kurumlara uygun olarak tasarlanan, piyasanın en geniş yelpazeli pasif kablo ürünlerinden birini sunmaktadır: l Onaylı bir Excel Ortağı tarafından tamamlanan tüm kurulum işlemlerinde standart olarak 25 yıllık ürün ve uygulama garantisi sunulmaktadır. l Kategori 5e U/UTP ve F/UTP l Kapsamlı garanti, raflardan bakır, fiber ve ses kablo sistemlerine kadar birçok üründe destek ve gönül rahatlığı sunar. l Kategori 6 U/UTP ve F/UTP l Kategori 6A F/FTP, U/FTP ve U/UTP l Kategori 7A S/FTP l Çok modlu ve Tek modlu optik fiber sistemler l MTP yüksek yoğunluklu önceden sonlandırılmış optik fiber sistemler l Excelerator Önceden sonlandırılmış fiber l Üflemeli optik fiber sistemler l Ses kablo sistemleri ve aksesuarları l Environ Duvar ve zemin tipi kablo rafları l Environ 2 Kolon Çerçeveleri l Akıllı ve standart güç dağıtım üniteleri CAT6 CAT6A FİBER l Yayınlanan mevcut ISO ve EIA/TIA standartlarına uygun olarak üretilmiştir. l Bant genişliği garantisi. Örneğin Kategori 6A garantileri, maksimum 500 MHZ de çalışacak şekilde tasarlanan mevcut ve gelecek tüm uygulamaları desteklemektedir. l Garanti başvuruları genellikle 5 iş günü içerisinde işleme alınmaktadır. l Environ Zemin tipi sunucu rafları CAT5e l Bağlantı garantisi standart olarak sunulmaktadır ve ayrıca Excel bağlantı kablolarını kullanmak ve teknik destek ekibimizle önceden konuşmak koşuluyla kanal garantisi sunulabilmektedir. Excel in 25 yıllık ürün ve uygulama garantisi, sistemlerin sadece mevcut eğitim sertifikasına sahip Excel Ortakları tarafından tasarlanması, kurulması ve test edilmesi halinde geçerlidir. Garantiler sadece test verilerinin denetlenmesinden sonra ve Excel teknik destek ekibinin takdirine bağlı olarak verilmektedir. Her durumda, garanti desteği gerektiren bağlantıların %100 ü test edilmelidir. SES

4 Excel Ortağı Programı - Uluslararası Excel Onaylı Ortaklar Excel Ortağı Programı iki akreditasyon seviyesi sunmaktadır: Excel Kablo Ortağı (ECP) Bu kuruluşlar, tüm Excel pasif bakır ürünleri, geleneksel, ön uçlu ve yüksek yoğunluklu MTP optik fiber çözümlere yönelik tasarım, kurulum ve test hizmeti sağlayan deneyimli tedarikçilerdir. Excel Dağıtım Ortağı (EDP) Bu kuruluşlar, kendi bölgelerindeki Excel Ortakları adına yerel destek ve hizmet merkezleri olarak faaliyet göstermekte, satış desteği ve teknik destek sağlamakta ve talepleri hızlı ve etkin bir şekilde karşılamak için temel ürün gruplarını stoklamaktadır. Ortak statüsünün ön şartı eğitimdir. Çevrimiçi eğitim kursuna katılmak zorunludur ve katılımcılar, bu süreçte Excel sisteminin işleyişi, sistemlerin Excel kurallarına göre nasıl tasarlanması, kurulması ve test edilmesi gerektiği, en iyi uygulama ve özellikle standartlara uygunluk ile ilgili bir sınava tabi tutulmaktadırlar. Mühendislerin Excel Sistemi hakkında tam bilgi sahibi olmalarını sağlamak için teknik çevrimiçi eğitim kursunun her iki yılda bir alınması gerekmektedir. Ortak statüsü verilen ECP ler, raf, bakır, fiber ve ses kurulumları ve toplam bir Excel çözümü kapsamında kurulumunun yapılması şartıyla Environ raflar için 25 yıllık kapsamlı garantiyi verme yetkisine sahip olurlar. Bu broşürde, belirli bir ortak akreditasyon seviyesine ulaşmak ve bu seviyeyi elde tutmak için gereken bağlılık düzeyinin yanı sıra ortak programlarına katılım ile elde edilen özellikler ve avantajlar hakkında ayrıntılı bilgiler yer almaktadır. BK ve BAE de Excel ürünlerinin dağıtımı sadece Mayflex Group tarafından gerçekleştirilmektedir; Avrupa, Orta Doğu ve Afrika nın diğer ülkelerinde ise yerel ECP lere hizmet sunmak üzere Excel Dağıtım Ortakları görevlendirilmektedir.

5 kaliteden ödün vermeksizin. Ortaklara Yönelik Avantajlar Excel Kablo Ortağı (ECP) Excel Dağıtım Ortağı (EDP) Excel kurumsal web sitesinin ortak alanına erişim Excel Ansiklopedisine erişim Satış öncesinde ve sonrasında telefon ve e-posta üzerinden teknik destek Satış öncesi teklif yanıt desteği Çevrimiçi ortamda kullanılabilir ücretsiz Excel markalı kaynakça Ücretsiz yazılı Excel konumlandırma broşürleri Birmingham, Londra ve Dubai deki Excel gösteri tesislerine erişim Proje Kayıt Programı 25 Yıllık Garanti Programı sadece ürün ve uygulamalar için geçerlidir * 5 iş günü içerisinde verilen garanti belgesi ** Piyasa Geliştirme Fonları (MDF) Talep olduğunda Talep olduğunda * Tam ayrıntılar için lütfen Excel garanti hüküm ve koşulları belgesine bakın ** Yayınlanan garanti hüküm ve koşullarına tabidir Ortak Gereksinimleri Excel Kablo Ortağı (ECP) Excel Dağıtım Ortağı (EDP) Excel Ortağı başvuru formunu doldurmak Yıllık gelir taahhüdü (Ocak ila Aralık) Talep olduğunda Talep olduğunda Üç ayda bir değerlendirilecek olan bir 12 aylık iş planı doldurmak Çevrimiçi Sertifika Eğitim Kursunu tamamlamak (En az 2 mühendis) * Yılda iki kez verilen çevrimiçi sertifikasyon ile nitelikli Excel mühendislerini elde tutmak * Kabul edilen seviyeleri ve stok genişliğini her zaman korumak Excel personelinin satış ve pazarlama personeliyle iletişim kurmasını sağlamak İş geliştirme personeli, kurumsal web sitesi ve pazarlama iletişimi faaliyetleri aracılığıyla Excel markasını desteklemek * Bu kursu başarıyla tamamlayan mühendislere, RCDD, RITP ve ITS atamaları doğrultusunda 6 BICSI Sürekli Eğitim Kredisi verilecektir.

6 Excel Ortağı Programı - Uluslararası Excel Ortak Alanı Onaylı Excel Ortakları, kurumsal Excel web sitesinin Ortak Alanını kullanabilir ve şu bilgilere erişim sağlayabilirler: Garanti Programı Excel Ortakları garanti için gereken bir Excel Kurulumunu kayda geçirebilirler ve başvuru, başarılı olması durumunda, 5 iş günü içerisinde işleme alınacak ve bir garanti belgesi gönderilecektir. Markalı Yayınlar Ürün şartname belgeleri ve broşürleri ve son kullanıcı hedefli postalar da dahil olmak üzere tüm Excel kaynakçası, Excel Ortakları logosu ve adres bilgileri ile kişiselleştirilebilmektedir. İlgili ortağın kendi şirketinin logosunu ve adres bilgilerini yüklemesi gerekmektedir; her PDF dosyası bu bilgilerle otomatik olarak kişiselleştirilecektir. Teknik Notlar Excel Ortakları, Excel Kurulum Kılavuzunun kopyalarına, ürün değişimi bildirimlerine ve teknik notlara ulaşabilirler. Onaylı Excel Ortağı olmak üzere başvuru yapmak için web adresini Destek alanını ziyaret edin ve çevrimiçi başvuru formunu doldurun.

7 kaliteden ödün vermeksizin. Ortak Sertifikası Excel Accreditat ion Onaylandıktan sonra, size, ofisinizde görüntüleyebileceğiniz bir Excel Ortağı Sertifikası göndereceğiz. Akreditasyon belgenizin ek bir kopyasını almak isterseniz, Ortak Alanı nın Bilgilerim bölümünü ziyaret ederek belgenin kopyasını indirebilirsiniz. Certificate EAMPLE has successfully completed the Excel Partner Accr editation Course and are now an accredited Excel Cabling Partner and authorised to provide a 25 year product and application warranty. Excel Registratio n No.: L Signed on behal f of Excel: Date: Excel Ortağı olmak için Excel Ortağı olmak üzere başvuru yapmak için, şu adreste yer alan çevrimiçi başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir: Lütfen tüm bilgileri istenildiği şekilde girdiğinizden emin olun. Doldurduğunuz form tarafımıza ulaştıktan sonra ekibimiz tarafından değerlendirilecektir. Başvurunuzun başarılı görülmesi halinde, çevrimiçi eğitimi tamamlayacak en az iki mühendisin bulunması gerekecektir. Masraflar talep doğrultusunda değerlendirilecektir. Tam bilgiler size uygun zamanda gönderilecektir. Excel Sistem Sunumu Environ Racks & Open Frames

8 Avrupa Genel Merkez Excel House Junction Six Industrial Park Electric Avenue Birmingham B6 7JJ İngiltere T: +44 (0) E: Orta Doğu ve Afrika Genel Merkez Posta Kodu Office 11A Gold Tower Jumeirah Lakes Towers Dubai Birleşik Arap Emirlikleri T: E: salesme@excel-networking.com Belge No FS Belge No EMS MF971_03/15_INT

Tek çözüm. Akıllı düşünme

Tek çözüm. Akıllı düşünme Bağlantı Çözümleri 1 Tek çözüm İşiniz için doğru kablo altyapı çözümünü seçmek son derece önemlidir; doğru çözüm, sadece BT sisteminiz için bağlantı sağlamaz, aynı zamanda modern bir bina yönetim sisteminin

Detaylı

VERİ MERKEZLERİ POWERED BY EXCEL

VERİ MERKEZLERİ POWERED BY EXCEL VERİ MERKEZLERİ POWERED BY EXCEL ETKİNLİĞİ MAKSİMUMA ÇIKARIN PERFORMANSI YÜKSELTİN YATIRIM GETİRİSİNİ ARTIRIN KALİTEDEN ÖDÜN VERMEKSİZİN Excel, kaliteden ödün vermeksizin tasarlanan, üretilen, desteklenen

Detaylı

VERİ MERKEZLERİ POWERED BY EXCEL

VERİ MERKEZLERİ POWERED BY EXCEL VERİ MERKEZLERİ POWERED BY EXCEL ETKİNLİĞİ MAKSİMUMA ÇIKARIN PERFORMANSI ARTIRIN YATIRIM GETİRİSİNİ ARTIRIN KALİTEDEN ÖDÜN VERMEKSİZİN Excel, kaliteden ödün vermeksizin tasarlanan, üretilen, desteklenen

Detaylı

PARTNERSFIRST PROGRAMA GENEL BAKIŞ

PARTNERSFIRST PROGRAMA GENEL BAKIŞ PARTNERSFIRST PROGRAMA GENEL BAKIŞ PARTNERSFIRST, IŞ ORTAKLARIMIZIN ZEBRA UZMAN BASKI ÇÖZÜMLERININ DEĞERINI GELIŞTIRMEYE VE MÜŞTERI MEMNUNIYETINI ARTTIRMAYA YARDIMCI OLMAK ÜZERE TASARLANMIŞ BIR KANAL PROGRAMIDIR.

Detaylı

Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol

Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol 2 Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi serisi, okullar,

Detaylı

Excel Sistem Garantisi - Hüküm ve Koşullar

Excel Sistem Garantisi - Hüküm ve Koşullar Excel Sistem Garantisi - Hüküm ve Koşullar Excel, kaliteden ödün vermeksizin tasarlanan, üretilen, desteklenen ve teslim edilen birinci sınıf özel performanslı uçtan uca altyapı çözümleri sunmaktadır.

Detaylı

FİBER ÜRÜNLERİ. Excel Fiber Optik Çift Bükümlü Bağlantı Kabloları Çok modlu OM4 50/125 µm (Pembe) Excel Bağlantı Yönetimi

FİBER ÜRÜNLERİ. Excel Fiber Optik Çift Bükümlü Bağlantı Kabloları Çok modlu OM4 50/125 µm (Pembe) Excel Bağlantı Yönetimi Yeni Ürünler 2016 Excel in birçok yeni ürünü için dosyanın devamına göz gezdirin ve fiyat ve stok durumu için yerel satış temsilcinize ulaşın veya daha fazla bilgi için www.excel-networking.com adresli

Detaylı

Excel Sistem Garantisi - Hüküm ve Koşullar

Excel Sistem Garantisi - Hüküm ve Koşullar Excel Sistem Garantisi - Hüküm ve Koşullar Excel, kaliteden ödün vermeksizin tasarlanan, üretilen, desteklenen ve teslim edilen birinci sınıf özel performanslı uçtan uca altyapı çözümleri sunmaktadır.

Detaylı

Her koşulda mesajlarınızı iletin.

Her koşulda mesajlarınızı iletin. Her koşulda mesajlarınızı iletin. PRAESIDEO Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi boschsecurity.com PRAESIDEO Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi 3 İnsanları bilgilendirir ve korur

Detaylı

Dubai Internet Şehri Şirketi (DIC ŞİRKETİ) Hizmetlerimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz Dubai Internet Şehri (DIC), Orta Doğu ve Kuzey Afrika nın en büyük Bilişim ve İletişim Teknolojileri (BİT)

Detaylı

Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol

Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol 2 Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons

Detaylı

Tensoval duo control. Bu ölçümlere güvenebilirsiniz. Ölçüm doğruluğu tıbbi olarak kanıtlanmış tansiyon aleti: Tensoval. duo control.

Tensoval duo control. Bu ölçümlere güvenebilirsiniz. Ölçüm doğruluğu tıbbi olarak kanıtlanmış tansiyon aleti: Tensoval. duo control. Tensoval duo control Bu ölçümlere güvenebilirsiniz. Ölçüm doğruluğu tıbbi olarak kanıtlanmış tansiyon aleti: Tensoval duo control Yeni Doğru ölçüm mümkündür. Tensoval duo control sayesinde dijital ölçülere

Detaylı

Her yerden akıllı bağlantı. Inmarsat ın küresel 3G uydu ağı tarafından desteklenmektedir

Her yerden akıllı bağlantı. Inmarsat ın küresel 3G uydu ağı tarafından desteklenmektedir Her yerden akıllı bağlantı Inmarsat ın küresel 3G uydu ağı tarafından desteklenmektedir IsatHub: her yerden akıllı bağlantı Nereye giderseniz gidin en değer verdiğiniz araçlarınızdan biri olan akıllı cihazınızla

Detaylı

Excel Kısa Form Ürün Kılavuzu - Uluslararası

Excel Kısa Form Ürün Kılavuzu - Uluslararası kaliteden ödün vermeksizin. Excel Kısa Form Ürün Kılavuzu - Uluslararası Excel, kaliteden ödün vermeden tasarlanan, üretilen, desteklenen ve teslim edilen birinci sınıf performansa sahip uçtan uca bir

Detaylı

Çözüm İş Ortakları Kendi ticaret çözümlerinin entegre bir parçası olarak PayPal ödeme yöntemini sunan şirketlerdir.

Çözüm İş Ortakları Kendi ticaret çözümlerinin entegre bir parçası olarak PayPal ödeme yöntemini sunan şirketlerdir. CEMEA PayPal İş Ortağı Programı, sizler gibi ticaret ortaklarının, mağazaların artan iş ihtiyaçlarını karşılamasına yardımcı olur. Program üyeliğinin faydaları ve şartları hakkında ayrıntılı bilgi almak

Detaylı

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz...

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... OEM İŞ ORTAKLIĞI NEDİR? MDS ap SAP OEM iş ortaklığı modeli, SAP platformlarını

Detaylı

Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü

Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü 2 Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü Gelişmiş akustik uzmanlık Tasarımda ve elektro-akustik teknolojisinde 60 yıldan fazla deneyime

Detaylı

e-öğrenme Çözümleri Geliştirmek

e-öğrenme Çözümleri Geliştirmek e-öğrenme Çözümleri Geliştirmek Benzersiz eğitim ihtiyaçlarınızı karşılamak için elektronik ortamda çeşitli geniş kapsamlı çözüm yollarımızı sunmaktayız Hakkında Her müşterimiz için, her türlü e-öğrenim

Detaylı

Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin

Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin 2 Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi İnsanları bilgilendirmenin ve korumanın en iyi yolu

Detaylı

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun 2 1200 Serisi Yangın Paneli Rahatlık kurmak İhtiyaçlarınıza göre tasarlanmış eksiksiz koruma 1200 Serisi Yangın Paneli, yangın koruma için esnek,

Detaylı

İŞ YERİNDE GELİŞİM. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma

İŞ YERİNDE GELİŞİM. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İŞ YERİNDE GELİŞİM Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İş gücünüz, müşterileriniz, ortaklarınız ve tedarikçileriniz, farklı konumlara dağılmış durumda ve hareketli. Akıllı telefonlar ve

Detaylı

RAKIA Serbest Bölge Şirketi (RAKIA ONSHORE)

RAKIA Serbest Bölge Şirketi (RAKIA ONSHORE) RAKIA Serbest Bölge Şirketi (RAKIA ONSHORE) Hizmetlerimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz Ras Al Kayma, Birleşik Arap Emirliklerinde bulunan yedi emirlikten biri olup, Dubai nin yaklaşık 100 kilometre

Detaylı

ROYALCERT Belgelendirme ve Gözetim Hizmetleri A.Ş.

ROYALCERT Belgelendirme ve Gözetim Hizmetleri A.Ş. Sayfa: 1/6 1. ROYALCERT logosu, ROYALCERT tarafından yapılan belgelendirme denetiminde başarılı olmuş kuruluşlar tarafından kullanılabilir. 2. ROYALCERT tarafından belgelendirilmiş kuruluşlar, ilgili akreditasyon

Detaylı

Her yerden akıllı bağlantı. Inmarsat ın küresel 3G uydu ağı tarafından desteklenmektedir

Her yerden akıllı bağlantı. Inmarsat ın küresel 3G uydu ağı tarafından desteklenmektedir Her yerden akıllı bağlantı Inmarsat ın küresel 3G uydu ağı tarafından desteklenmektedir IsatHub: her yerden akıllı bağlantı Nereye giderseniz gidin en değer verdiğiniz araçlarınızdan biri olan akıllı cihazınızla

Detaylı

Dubai Çoklu Emtia Merkezi Şirketi (DMCC ŞİRKETİ)

Dubai Çoklu Emtia Merkezi Şirketi (DMCC ŞİRKETİ) Dubai Çoklu Emtia Merkezi Şirketi (DMCC ŞİRKETİ) Hizmetlerimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz DMCC, BAE içerisindeki en tanınmış Serbest Bölgelerden biridir, yeni piyasaya giren şirketlerden

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

Street Smart Marketing

Street Smart Marketing Tek bir hedef için tasarlanmış kamu hizmeti şirket programları. Başarı. Street Smart Marketing Müşterilerinizi cezbeden pazarlama kampanyaları 30 yıllık deneyim Tasarlarız. Yakalarız. İlerleriz. 1.4 milyon

Detaylı

KONUT/OFİS TİPİ KABLO ÇÖZÜMLERİ

KONUT/OFİS TİPİ KABLO ÇÖZÜMLERİ KONUT/OFİS TİPİ KABLO ÇÖZÜMLERİ - Excel Bağlantılı Evler Konutlardaki kablolu ve kablosuz cihazların ve sistemlerin sayısı artış gösterdikçe, bağlantılı evler inşaat ve yenileme piyasasının gittikçe daha

Detaylı

ROYALCERT Belgelendirme ve Gözetim Hizmetleri A.Ş.

ROYALCERT Belgelendirme ve Gözetim Hizmetleri A.Ş. Sayfa: 1/6 1. ROYALCERT logosu, ROYALCERT tarafından yapılan belgelendirme denetiminde başarılı olmuş kuruluşlar tarafından kullanılabilir. 2. ROYALCERT tarafından belge almaya hak kazanan firmalar, ROYALCERT

Detaylı

ENDÜSTRİYEL. Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri

ENDÜSTRİYEL. Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri ENDÜSTRİYEL Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri Enerji İletimi ve Dağıtımı için Data Networking Çözümleri Kritik Uygulama Görevlerinin Global Liderinden Trafo Merkezleri için Çözümler 2 Belden enerji

Detaylı

SATIŞ. Microsoft Dynamics CRM. Satış verimliliğini artırın.

SATIŞ. Microsoft Dynamics CRM. Satış verimliliğini artırın. SATIŞ Microsoft Dynamics CRM Satış verimliliğini artırın. Dinamik İşletme Haline Gelin Çalışanlarınız: Satışa Daha Fazla Zaman Ayırsın Satış ekibinize doğal ve kolay anlaşılabilir bir CRM çözümü verin;

Detaylı

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com Powered by www.etgigrup.com www.vedubox.com Entegre E-Eğitim Sistemi Uzaktan Eğitim Sisteminiz 1DK da Hazır! Kolay Basit İnovatif Esnek Entegre Entegre Eğitim Platformu Uzaktan Eğitim, e-eğitim, Online

Detaylı

ABD, İngiltere, İrlanda, Kanada, Hollanda, Avustralya, Yeni Zelanda.

ABD, İngiltere, İrlanda, Kanada, Hollanda, Avustralya, Yeni Zelanda. VerdeTaks dünya çapında vergi iadeleri hizmeti veren yeni kurulmuş bir şirkettir. Şirketimiz finansal, müşteri hizmetleri, pazarlama ve satış alanlarında 14 yıldan fazla bir deneyime sahiptir. Uzmanlarımızın

Detaylı

bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi

bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi 1. Amaç: Bir bilgiçiftligi servisi olan, AntalyaList.com internet sitesini ziyaret ettiğiniz için teşekkürler. Bu genel gizlilik bildirimi.

Detaylı

Sapa Building System, ilk kez BAU fuarında

Sapa Building System, ilk kez BAU fuarında 1/5 Sapa Building System, ilk kez BAU fuarında Sapa Building System, 14 19 Ocak 2013 tarihlerinde Münih te düzenlenecek BAU fuarına ilk kez katılacak. Sapa Building System, yapı çözümlerini sunup tanıtımını

Detaylı

İHALEYE DAVET MEKTUBU. Finansmanı Avrupa Birliği tarafından sağlanan KOBI Ürün ve Hizmetlerinin Modernizasyonu projesinin uygulanması çerçevesinde

İHALEYE DAVET MEKTUBU. Finansmanı Avrupa Birliği tarafından sağlanan KOBI Ürün ve Hizmetlerinin Modernizasyonu projesinin uygulanması çerçevesinde İHALEYE DAVET MEKTUBU Sayın Yetkili Satınalma Adı: Yazılım alımı. Satınalma Numarası: 2014/340-774-01 Finansmanı Avrupa Birliği tarafından sağlanan KOBI Ürün ve Hizmetlerinin Modernizasyonu projesinin

Detaylı

bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi

bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi 1. Amaç: Bir bilgiçiftligi servisi olan, portakalkart.com internet sitesini ziyaret ettiğiniz için teşekkürler. Bu genel gizlilik bildirimi.

Detaylı

bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi

bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi 1. Amaç: Bir bilgiçiftligi servisi olan, Likyapay.com internet sitesini ziyaret ettiğiniz için teşekkürler. Bu genel gizlilik bildirimi.

Detaylı

RİSK ALMAYIN ORİJİNAL TONER ALIN.

RİSK ALMAYIN ORİJİNAL TONER ALIN. RİSK ALMAYIN ORİJİNAL TONER ALIN. GERÇEK BİR AVANTAJ ELDE EDİN. Toner arızalarından, tekrar baskı yapma güçlüğü ve masraflarından kaçınmanın tek bir yolu var; o da sadece orijinal KYOCERA toneri kullanmak.

Detaylı

SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ

SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ Firma Tarihçesi SetcomBt 2000 yılından bu yana ev ve bina otomasyonları konusunda kablosuz teknoloji ile çalışan ürünlerin Ar-Ge, üretim

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay

Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay 2 Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Kaliteli genel seslendirme için pratik bir yol Bölge etiketleme ve ayar göstergeleriyle

Detaylı

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek 2 Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi ile endişelerinizden kurtulun Sistemi ihtiyaçlarınız belirler sadece size gereken için ödeme yaparsınız Uzak

Detaylı

Direct Express Hızlı çözümler

Direct Express Hızlı çözümler Direct Express Hızlı çözümler Sizin için TNT Direkt Ekspres DİREKT: Gönderiler depo ve merkezleri atlayarak doğrudan yurtiçi dağıtım ağlarına gönderilir. EKSPRES:Hızlı, esnek ve güvenilir bir kapıdan kapıya

Detaylı

Dell Storage MD1400 ve MD1420 Kasalari Başlangıç Kılavuzu

Dell Storage MD1400 ve MD1420 Kasalari Başlangıç Kılavuzu Dell Storage MD1400 ve MD1420 Kasalari Başlangıç Kılavuzu Resmi Model: E03J Series and E04J Series Resmi Tip: E03J001 and E04J001 Notlar, Dikkat Edilecek Noktalar ve Uyarılar NOT: NOT, bilgisayarınızı

Detaylı

Genel Bakış. Microsoft Dynamics CRM. Verimliliğinizi artırın.

Genel Bakış. Microsoft Dynamics CRM. Verimliliğinizi artırın. Genel Bakış Microsoft Dynamics CRM Verimliliğinizi artırın. Dinamik İşletme Haline Gelin Pazarlama: Pazarlama Etkinliğinizi Maksimuma Çıkarın Microsoft Dynamics CRM ile kuruluşunuzun pazarlama verimliliğini

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2012 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 70 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

LOGO ve BELGE KULLANIM TALİMATI

LOGO ve BELGE KULLANIM TALİMATI AMAÇ Standart BM Trada Belgelendirme A.Ş. tarafından belgelendirilen kuruluşların Standart BM Trada logosu ile TÜRKAK akreditasyon markasını uygun kullanmalarını sağlamaktır. SORUMLU Belgelendirme Müdürü

Detaylı

Araç Gövdesi İmalatına Yönelik Sert Lehimleme Çözümleri

Araç Gövdesi İmalatına Yönelik Sert Lehimleme Çözümleri Araç Gövdesi İmalatına Yönelik Sert Lehimleme Çözümleri voestalpine Böhler Welding www.voestalpine.com/welding voestalpine Böhler Welding En İyi Kaynak Sonuçları için Metalürjik Uzmanlık voestalpine Böhler

Detaylı

EDM SAP Business One

EDM SAP Business One EDM SAP Business One SAP Business One Kobileri Dünya Standartlarına taşıyoruz.. SAP Business One Tek sistemle daha verimli ve etkin yönetim SAP Business One tüm KOBİ lerin taleplerini karşılamak üzere

Detaylı

Winka Kurumsal. İş Yönetimi

Winka Kurumsal. İş Yönetimi İş Yönetimi Kurumsal ya da kurumsal olmak isteyen firmaların tüm iş süreçlerini kontrol altına almak için gelişmiş çözümler sunar. Grafiksel analiz raporları, Winka Kokpit ve diğer kurumsal çözümlerle

Detaylı

LUDENS HAKKINDA. Portföy yönetim şirketleri, aracı kurumlar, emeklilik şirketleri ve şirketler Ludens in müşteri portföyünde yer almaktadır.

LUDENS HAKKINDA. Portföy yönetim şirketleri, aracı kurumlar, emeklilik şirketleri ve şirketler Ludens in müşteri portföyünde yer almaktadır. LUDENS HAKKINDA LUDENS İleri Finansal Hizmetler ve Danışmanlık, finans alanındaki bilimsel yöntemleri pratik uygulamalara dönüştürerek hem piyasa profesyonelleri hem de bireysel yatırımcılar için kullanışlı

Detaylı

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Genel Bilgi Bu kılavuz Anadolu Üniversitesi nin gerçekleştirdiği sınavlara başvuru yapma sürecini anlatan bir

Detaylı

SERTİFİKA ve LOGO KULLANIM TALİMATI

SERTİFİKA ve LOGO KULLANIM TALİMATI REVİZYON BİLGİLERİ Rev. No Revizyon Tarihi Revizyon Açıklaması 0 -- İlk yayın. 1 16.06.2016 CE logosu ve OK numarası kullanımı eklendi. HAZIRLAYAN YÖNETIM TEMSILCISI ONAY GENEL MÜDÜR ATL.03 05.01.2012

Detaylı

Silikonlar. Akrilikler. Uzman kalite Yüksek hizmet seviyesi Güçlü markalar

Silikonlar. Akrilikler. Uzman kalite Yüksek hizmet seviyesi Güçlü markalar Silikonlar Akrilikler PU Köpükler PU Dolgu Macunları Uzman kalite Yüksek hizmet seviyesi Güçlü markalar Şirket Her zaman açık ve ayrıcalıklı şekilde profesyonel pazarı hedefleyen DL Chemicals, silikon

Detaylı

Akıllı Bildirim Eşsiz Müşteri Deneyimi. Yüksek zekaya sahip yaşayan bildirimlerle Azami müşteri deneyimi, iletişimi, ve memnuniyeti sağlar!

Akıllı Bildirim Eşsiz Müşteri Deneyimi. Yüksek zekaya sahip yaşayan bildirimlerle Azami müşteri deneyimi, iletişimi, ve memnuniyeti sağlar! Akıllı Bildirim Eşsiz Müşteri Deneyimi Yüksek zekaya sahip yaşayan bildirimlerle Azami müşteri deneyimi, iletişimi, ve memnuniyeti sağlar! 3 Akıllı Bildirim: Adobe Etkileşimli PDF Dokümanı Akıllı PDF (Bildirim),

Detaylı

TÜRK AKREDİTASYON KURUMU. Personel Akreditasyon Başkanlığı

TÜRK AKREDİTASYON KURUMU. Personel Akreditasyon Başkanlığı TÜRK AKREDİTASYON KURUMU Personel Akreditasyon Başkanlığı Personel Belgelendirme Kuruluşlarının Akreditasyonu Uygunluk Değerlendirmesi; Ürünlerin veya hizmetlerin istenilen şartlara uygunluğunu göstermek

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı İstanbul, 2012 Kutluşah, yönetim, finans ve süreç danışmanlığı alanlarında hizmet veren güvenilir bir iş ortağıdır Toplamda 85 yılı aşkın finansal kuruluşlar, girişimcilik ve yönetim

Detaylı

327 Serisi. Direkt Etkili Solenoid Valfler

327 Serisi. Direkt Etkili Solenoid Valfler 327 Serisi Direkt Etkili Solenoid Valfler ASCO 327 Serisi ASCO 327 Serisi ile Tanışın Emerson'un ASCO 327 Serisi birden fazla malzeme, güç, akış ve sertifikasyon değişkeni mevcut olan evrensel ve direk

Detaylı

Güneş Enerjisi nde Lider

Güneş Enerjisi nde Lider Güneş Enerjisi nde Lider GO Enerji, 2003 yılından itibaren, Güneş enerjisinden elektrik üretimi teknolojilerinde uzmanlaşmış ekibiyle faaliyet göstermektedir. Kendi markaları ile ABD den Avustralya ya

Detaylı

FRAMESCAFF Uyumlu Cephe Sistemi Broşürü FRAMESCAFF. Uyumlu Cephe İskele Sistemi. v2014/12tr

FRAMESCAFF Uyumlu Cephe Sistemi Broşürü FRAMESCAFF. Uyumlu Cephe İskele Sistemi. v2014/12tr FRAMESCAFF Uyumlu Cephe Sistemi Broşürü FRAMESCAFF Uyumlu Cephe İskele Sistemi v2014/12tr Çok sayıda faydalı ekipman ve ek bileşenlerle FRAMESCAFF cephe yapı iskele sistemi, her şart altında değerini kanıtlar.

Detaylı

KURUMSAL YÖNETİM VE YATIRIMCI İLİŞKİLERİ PORTALI İHRAÇÇI ÜYELİK KILAVUZU

KURUMSAL YÖNETİM VE YATIRIMCI İLİŞKİLERİ PORTALI İHRAÇÇI ÜYELİK KILAVUZU KURUMSAL YÖNETİM VE YATIRIMCI İLİŞKİLERİ PORTALI İHRAÇÇI ÜYELİK KILAVUZU 2011 İçerik Bilgileri 1. İhraççı Şirket Portal Katılım Süreci... 3 2.Şirket Kullanıcısı Portal Kayıt İşlemleri... 5 2 / 11 1. İHRAÇÇI

Detaylı

LOGO VE MARKA KULLANMA TALİMATI

LOGO VE MARKA KULLANMA TALİMATI 1.0. AMAÇ Bu talimatın amacı, Sealcert tarafından yürütülen sistem belgelendirme faaliyetleri çerçevesinde belgelendirilen kuruluşların ilgili yönetim sistemi logolarını kullanma esaslarını açıklamaktır

Detaylı

T.C. ÇEVRE ve ORMAN BAKANLIĞI ÇEVRE YÖNETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI Sera Gazlarının İzlenmesi ve Emisyon Ticareti Şubesi

T.C. ÇEVRE ve ORMAN BAKANLIĞI ÇEVRE YÖNETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI Sera Gazlarının İzlenmesi ve Emisyon Ticareti Şubesi T.C. ÇEVRE ve ORMAN BAKANLIĞI ÇEVRE YÖNETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI Sera Gazlarının İzlenmesi ve Emisyon Ticareti Şubesi SERA GAZI EMİSYON AZALTIMI SAĞLAYAN PROJELERE İLİŞKİN

Detaylı

Bimel Ürün Veritabanı Paylaşım Platformu. XML Servisleri

Bimel Ürün Veritabanı Paylaşım Platformu. XML Servisleri Bimel Ürün Veritabanı Paylaşım Platformu XML Servisleri www.bimel.com.tr 10 Ekim 2012 1 Belge Sürümleri Sürüm Tarih Yazar Değişiklik V1.0 14.04.2008 Burak USGURLU burak@bimel.com.tr İlk yayınlanma. V2.0

Detaylı

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Ortama uyum sağlamak üzere tasarlanmış PTZ kamera Klasik PTZ Dome kameralar bütçeniz için çok pahalı geliyorsa ve sabit Dome

Detaylı

Yazılım Destek Hizmeti

Yazılım Destek Hizmeti Veri sayfası Yazılım Destek Hizmeti HP Care Hizmetleri kapsamında Care Pack ve Sözleşmeli Hizmetler Hizmetin sağladığı avantajlar Sorun çözme amacıyla HP teknik kaynaklarına Yazılım güncellemelerini ayrı

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2016 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 80 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

Birey Okulları Office 365

Birey Okulları Office 365 Birey Okulları Office 365 Birey Okulları Microsoft ile Office 365 Exchange Plan 1 anlaşması sağlamıştır. Peki Office 365 nedir? Birey Office 365, Microsoft tarafından sağlanan e-posta (adsoyad@bireyokullari.com)

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM MERKEZİ Öğretim Yılı Öğrenci Oryantasyon Eğitimi

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM MERKEZİ Öğretim Yılı Öğrenci Oryantasyon Eğitimi İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM MERKEZİ 2018 2019 Öğretim Yılı Öğrenci Oryantasyon Eğitimi Merhaba, Değerli Öğrencilerimiz bu yönerge İNUZEM bünyesindeki programlardan birisine kayıt yaptıran sizlere

Detaylı

KOMPASS KULLANIM KILAVUZU

KOMPASS KULLANIM KILAVUZU KOMPASS KULLANIM KILAVUZU 2018 1 Kompass Nedir? Kompass, firmaların ürün ve hizmetlerini ön plana çıkararak, uluslararası ticarette yeni pazarlara açılmalarına destek olan ve firmalara tüm dünyada bilinirliklerini

Detaylı

Sponsorluk Fırsatları

Sponsorluk Fırsatları Sponsorluk Fırsatları Geniş Yelpazeden Oluşan 5 Farklı Paket Seçeneği Ayrıca diğer opsiyonlar için lütfen sponsorluk menusunu inceleyiniz! Satış Maksimize+ Yüksek Görünürlük + Marka Konumlandırma Sponsorlu

Detaylı

Ek Gereksinimler Standard Pro Plus EE HR

Ek Gereksinimler Standard Pro Plus EE HR Haziran-Aralık 2013 Workcube E-Business Portal Editions* Paketler (Sunucu bazlı lisanslama) / USD Standart Edition 19.900 $ Pro Edition 29.900 $ Plus Edition 39.900 $ Enterprise Edition 49.900 $ Open Enterprise

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. 4 Adımda Sanal Mağaza Oluşturulması + Jewellerynetasia Üyeliğinizden Müşteri Portföyünüzü arttıracak Altın Kurallar

Kullanım Kılavuzu. 4 Adımda Sanal Mağaza Oluşturulması + Jewellerynetasia Üyeliğinizden Müşteri Portföyünüzü arttıracak Altın Kurallar Kullanım Kılavuzu 4 Adımda Sanal Mağaza Oluşturulması + Jewellerynetasia Üyeliğinizden Müşteri Portföyünüzü arttıracak Altın Kurallar Hazırlık Mağazanızı açmak çok kolay. İlk kez mağazanızı açmanız 1 saatinizi

Detaylı

www.longlinememory.com.tr

www.longlinememory.com.tr www..tr Biz Kimiz? Longline Bilişim Teknolojileri Ltd. Şti. 2000 yılından beri sektörde yer almaktadır. Network, Server ve Fiber Optik ürün gamında, konusunda uzmanlaşmış kadrosuyla birçok ISP, Telekom,

Detaylı

cofaso ile farkı yaşayın Şubat 2009 www.mertbilgi.com.tr

cofaso ile farkı yaşayın Şubat 2009 www.mertbilgi.com.tr cofaso ile farkı yaşayın Şubat 2009 www.mertbilgi.com.tr cofaso ile farkı yaşayın Otomasyon ve pano projelerinizi profesyonel bilgisayar destekli mühendislik yazılımı (CAE) cofaso ile yönetin Giriş cofaso

Detaylı

Google Dokümanları Kullanmak

Google Dokümanları Kullanmak Google Dokümanları Kullanmak 1. Kullanıcı Girişi ve Genel Ayarlar Google ana sayfasındaki Dokümanlar bağlantısından veya docs.google.com web bağlantı adresinden kullanıcı girişi yapabilir ve Dokümanlar

Detaylı

19 DYNAframe AÇIK SİSTEM ÇATILARI

19 DYNAframe AÇIK SİSTEM ÇATILARI 9 DYNAframe AÇIK SİSTEM ÇATILARI 9 DYNAframe AÇIK SİSTEM ÇATILARI W=mm DYNAframe AÇIK SİSTEM ÇATILARI DYNAframe serisi Açık Sistem Çatılar, güvenlik ihtiyacına istinaden seçilen, kapalı kabinet altyapısına

Detaylı

İş Yaşamında E-Posta

İş Yaşamında E-Posta MÖ 150 MS 2013 İş Yaşamında E-Posta Mevzuat Türk Ticaret Kanunu Madde 18. Tacirler arasında, diğer tarafı temerrüde düşürmeye, sözleşmeyi feshe, sözleşmeden dönmeye ilişkin ihbarlar veya ihtarlar noter

Detaylı

Sürdürülebilirliği sağlamak ve desteklemek için Travelife a katılın, Avrupa ve dünya çapındaki tur operatörleri ile ortaklaşa çalışın

Sürdürülebilirliği sağlamak ve desteklemek için Travelife a katılın, Avrupa ve dünya çapındaki tur operatörleri ile ortaklaşa çalışın Sürdürülebilirliği sağlamak ve desteklemek için Travelife a katılın, Avrupa ve dünya çapındaki tur operatörleri ile ortaklaşa çalışın Travelife a hoş geldiniz Travelife, dünya çapında otel ve apart otel

Detaylı

MÜLKİYETİNİZE EMNİYET ve DEĞER KATIN

MÜLKİYETİNİZE EMNİYET ve DEĞER KATIN MÜLKİYETİNİZE EMNİYET ve DEĞER KATIN Mülkiyet Koruma Çözümleri SKILL, QUALITY AND EXPERIENCE www.troax.com Kapalı mekan çevre korumasında Dünya lideri üretici Troax endüstriyel panel ve bölme sistemlerinde

Detaylı

Ticket Compliments. Hediye Kuponları

Ticket Compliments. Hediye Kuponları Ticket Compliments Hediye Kuponları İçerik Ticket Compliments Universal Ticket Compliments Fashion Ticket Compliments Ürün Özellikleri Ticket Compliments Marka Kartları Ticket Gift Club Titre du document

Detaylı

FİYAT LİSTESİ 2015 EK LİSTE

FİYAT LİSTESİ 2015 EK LİSTE FİYAT LİSTESİ 2015 EK LİSTE Genel Şartlar Bu fiyat listesi Şubat 2015 te yayınlanan fiyat listesi temel alınarak hazırlanmıştır. Ürün kodları yanında verilen sayfa sayısı Şubat 2015 fiyat listesinde ürünün

Detaylı

Türk Eczacıları Birliği Elektronik İmza Projesi

Türk Eczacıları Birliği Elektronik İmza Projesi Türk Eczacıları Birliği Elektronik İmza Projesi E-GÜVEN Hakkında Bilgi güvenliği alanında Türkiye nin en güçlü ve güvenilir kurumu olmayı hedefleyen E-GÜVEN Elektronik Bilgi Güvenliği A.Ş., Eczacıbaşı

Detaylı

İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından verilen sektörel uzmanlık belgesini başarıyla almaya hak kazanmıştır.

İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından verilen sektörel uzmanlık belgesini başarıyla almaya hak kazanmıştır. GMC FILM EĞİTİM Araç Kaplama, Cam Filmi, Seramik Kaplama eğitiminiz için, bildiğimiz herşeyi sizinle paylaşıyoruz... GMC Film Akademi eğitim uzmanları, İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından verilen sektörel

Detaylı

TÜRK AKREDİTASYON KURUMU. Ürün Hizmet ve Muayene Akreditasyon Başkanlığı Muayene Kuruluşu Akreditasyonu

TÜRK AKREDİTASYON KURUMU. Ürün Hizmet ve Muayene Akreditasyon Başkanlığı Muayene Kuruluşu Akreditasyonu TÜRK AKREDİTASYON KURUMU Ürün Hizmet ve Muayene Akreditasyon Başkanlığı Muayene Kuruluşu Akreditasyonu Muayene Kuruluşu Akreditasyonu Akreditasyon, Muayene, Belgelendirme ve Yeterlilik Deneyi Sağlayıcı

Detaylı

Bakım Onarım Alanında Süpervizör Becerilerinin Sertifikalandırılması Sertifikasyon Prosedürüne İlişkin Kurallar Son Revizyon: 12.09.

Bakım Onarım Alanında Süpervizör Becerilerinin Sertifikalandırılması Sertifikasyon Prosedürüne İlişkin Kurallar Son Revizyon: 12.09. Bakım Onarım Alanında Süpervizör Becerilerinin Sertifikalandırılması Sertifikasyon Prosedürüne İlişkin Kurallar Son Revizyon: 12.09.2013 http://www.main-cert.eu/ 1 İçindekiler 1. MAIN-CERT Sertifikasyonu...

Detaylı

Fiyat Listesi. Dahili Telefon Kabloları. Harici Telefon Kabloları. Fiber Optik Kablolar. Data/LAN Kabloları. Yangın Alarm Kabloları

Fiyat Listesi. Dahili Telefon Kabloları. Harici Telefon Kabloları. Fiber Optik Kablolar. Data/LAN Kabloları. Yangın Alarm Kabloları Harici Telefon Kabloları Fiber Optik Kablolar Dahili Telefon Kabloları Data/LAN Kabloları Sinyal Kabloları Yangın Alarm Kabloları Yangına Dayanıklı Kablolar Enstrümantasyon Kabloları Kumanda Kabloları

Detaylı

BERTOUR Destekleme sistemi Broşürü BERTOUR. Destekleme sistemi. v2014/01tr

BERTOUR Destekleme sistemi Broşürü BERTOUR. Destekleme sistemi. v2014/01tr BERTOUR Destekleme sistemi Broşürü BERTOUR Destekleme sistemi v2014/01tr Güçlü ve esnek 02 Güvenilir Sadeliği ve Uluslararası Kalite Standardı İle Sınıfının En İyisi Bertour destekleme sistemi, inşaat

Detaylı

BELGE VE LOGO KULLANIM TALİMATI

BELGE VE LOGO KULLANIM TALİMATI 1.0. AMAÇ 1.1 Bu talimatın amacı UKS nin belgelendirme markası kullanımına ilişkin kuralları belirlemektir. 2.0. KAPSAM : 2.1. Bu talimat UKS nin logo ve belgelendirme markası kullanımını ve ilgili akreditasyon

Detaylı

Document Title Issue Date R17.00 Form 01 24/07/2014

Document Title Issue Date R17.00 Form 01 24/07/2014 R17.00 Revizyon No : 00 Yürürlük Tarihi : 24.07. 2014 ISO 9001:2008 QMS AUDITOR / LEAD AUDITOR TRAINING COURSE KYS DENETÇİ / BAŞ DENETÇİ EĞİTİM / SINAV 1 EĞİTİM / ÜNİVERSİTE (SEM) / ENSTİTÜ / AKADEMİ /

Detaylı

Ürünlerin taşınması için kullanılan büyük kutular vb. üzerinde (*b) Açıklama olmaksızın Kullanılamaz Kullanılamaz Kullanılabilir (*d)

Ürünlerin taşınması için kullanılan büyük kutular vb. üzerinde (*b) Açıklama olmaksızın Kullanılamaz Kullanılamaz Kullanılabilir (*d) 1. ROYALCERT logosu, ROYALCERT tarafından yapılan belgelendirme denetiminde başarılı olmuş kuruluşlar tarafından kullanılabilir. 2. ROYALCERT tarafından belge almaya hak kazanan firmalar, ROYALCERT logosu,

Detaylı

www.abcadcam.com.tr ABONELİK MERKEZİNE GİRİN

www.abcadcam.com.tr ABONELİK MERKEZİNE GİRİN ABONELİK MERKEZİNE GİRİN Autodesk Abonelik Merkezi şifre ile korunan bir web sitesidir. Yükseltmeleri ve kullandığınız yazılımların yeni sürümlerini hazır olur olmaz buradan indirebilirsiniz. Ürün Geliştirmeleri-

Detaylı

UYGULAMASI ELEKTRONİK

UYGULAMASI ELEKTRONİK e-fatura UYGULAMASI ELEKTRONİK Başvuru Kılavuzu V 1.1 Versiyon : 1.1 1/8 GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI Denetim ve Uyum Yönetimi Daire Başkanlığı (I) Versiyon : 1.1 2/8 Versiyon Yayımlanma Tarihi Eklenen/Silinen/DeğişenBölüm

Detaylı

LC4 Geniş Açılı Tavan Hoparlörü En kompakt. En etkili.

LC4 Geniş Açılı Tavan Hoparlörü En kompakt. En etkili. LC4 Geniş Açılı Tavan Hoparlörü En kompakt. En etkili. 2 LC4 Geniş Açılı Tavan Hoparlörü Kompakt, kalite ve eşsiz kapsama Sektör lideri geniş yayılma açısıyla, gerekli hoparlör sayısını azaltır Yüksek

Detaylı

İLE GÜVENCE ALTINA ALIN

İLE GÜVENCE ALTINA ALIN KENDİNİZİ HACH SERVİSİ İLE GÜVENCE ALTINA ALIN Cihazınızın bakım ve onarımını uzman ellere bırakarak hem daha huzurlu olun hem de güvenilirliğinizi arttırın. HACH SERVİS İLE ALDIĞINIZ RİSKLERİNİZİ AZALTIN

Detaylı

REIDIN.com EmlakEndeks. Gayrimenkul Piyasası 2009 yılı değerleme ve 2010 Tahmini Basın Toplantısı 26 Şubat, 2010 İstanbul

REIDIN.com EmlakEndeks. Gayrimenkul Piyasası 2009 yılı değerleme ve 2010 Tahmini Basın Toplantısı 26 Şubat, 2010 İstanbul REIDIN.com EmlakEndeks Gayrimenkul Piyasası 2009 yılı değerleme ve 2010 Tahmini Basın Toplantısı 26 Şubat, 2010 İstanbul REIDIN.com Hakkında Kimiz? Gelişmekte olan ülkeler ile ilgilenen profesyonellerin

Detaylı

Google Görüntülü Reklam Ağı.Hedefleme

Google Görüntülü Reklam Ağı.Hedefleme Google Görüntülü Reklam Ağı.Hedefleme seçenekleri. Hedefleme seçeneğiniz. Google Görüntülü Reklam Ağı Nedir? (GDN), reklamlarınızı yerleştirebileceğiniz reklam alanlarına sahip web sitesi ağıdır, ilgi

Detaylı

Sizlere sunduklarımız?

Sizlere sunduklarımız? Müşteriye özen göstererek, istemlerine göre kaliteli hizmet sunuyoruz. Müşterinin beklentilerini tamamlayarak, kararlaştırılan süreler çerçevesinde projelerimizi eksiksiz gerçekleştiriyoruz. Müşteri ile

Detaylı

bonprix sonunda Türkiye de!

bonprix sonunda Türkiye de! bonprix sonunda Türkiye de! Thomas Carroux İstanbul, 18 Ekim 2011 BONPRIX YE Titel der Präsentation HOS GELDİNİZ bonprix» Hesaplı moda satan uluslararası çok kanallı perakende satış mağazasıdır.» 22 ülkede

Detaylı