ACTIVA AC-5250 MOTORLU 6 PROGRAMLI KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU LED EKRANLI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ACTIVA AC-5250 MOTORLU 6 PROGRAMLI KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU LED EKRANLI"

Transkript

1 ACTIVA AC-5250 MOTORLU 6 PROGRAMLI OTOMAT K E M AYARLI KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU LED EKRANLI

2 ÖNEML EMN YET TAL MATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle kar a a daki uyar lar okuyunuz. kar ya kalmamak için Ko u Band n z kullanmadan önce 1. Bu kondisyon aleti evde kullanmak üzere tasarlanm t r. Lütfen, amac d nda kullanmay n z. Aksi taktirde amac d nda kullan m nedeni ile garanti kapsam d nda kalacakt r. 2. Ko u band n z sadece k lavuzda tarif edildi i ekilde kullan n z. 3. Ko u band n z sadece düz ve kuru zeminde kullan n z. Güne te veya nemli ortamda b rakmay n z. Motor kapa n n üstüne oturmay n z, basmay n z. 4. Çal rken rahat ve ter emici giysiler ve spor ayakkab s giyiniz. Bu size ekstra bir emniyet ve konfor sa layacakt r. Çal rken metal tak takmay n z. 5. Çal maya ve diyet program n za ba lamadan önce mutlaka doktorunuza ba vurunuz. 6. Çal maya ba lamadan önce, mutlaka s nma ve çal ma sonras nda da so uma hareketleri yap n z. 7. Ba lang ç çal ma program n z hafif tutman zda, belirli bir performans seviyesinden sonra egzersiz derecesini artt rman zda yarar vard r. 8. Çal ma esnas nda çarp nt, s k nt, gö üs a r s, mide spazm hissederseniz çal may keserek en k sa sürede doktorunuza ba vurunuz. 9. Çal ma esnas nda nabz n z s k s k ölçünüz, nefesinizi tutmay n z, bol bol su içiniz, çal ma öncesi ve sonras nda ise fazla yemek yemeyiniz. 10. Çal ma ortam n n bol oksijen içermesi ve havadar olmas gerekmektedir. 11. Ar zal cihazla çal may n z. Ar za halinde mutlaka yetkili teknik servise ba vurunuz. 12. Montaj esnas nda; - Vida ve somun di lerinin yalama olmamas na dikkat ediniz, - Vida, pul ve somunlar n do ru yerde kullan ld ndan emin olunuz. - Kablolar n ezilmemesine dikkat ediniz, - Plastik sünger ve malzemelerin y rt lmamas na dikkat ediniz. 13. Çal ma esnas nda dönen ve hareket eden mekanizmalara dokunmay n z. 14. Komputer, nikelaj ve metal bölümleri darbeden koruyunuz. 15. Çocuklar n, sakatlar n ve a r kilolular n kullanmas sak ncal d r (Doktorunuza dan n z) 16. Cihaz n devrilmemesine dikkat ediniz. Kulland ktan sonra elektrik fi ini prizden çekiniz. 17. Kazay önlemek için, ko u band na binerken ve inerken el tutacaklar ndan tutunun ve banda basmadan önce yan platformlara bas n ve banda en dü ük h zda bininiz. 18. Bu ko u band 2,5 HP sürekli motor gücüne sahip olup, maksimum kullan c a rl 140 kg d r. Kilosu bu a rl n üzerinde olan ki ilerin cihaz uzun süreli kullanmalar sak ncal d r. 19. Cihaz n z mutlaka toprakl prizde kullan n.

3 PARÇA L STES 1. ANA GÖVDE VE GÖSTERGE 2. CIVATA 8 x 15 mm. (6 ADET) 3. RONDELA (2 ADET) 4. RONDELA (4 ADET) 5. ALYAN ANAHTARI (1 ADET) 6. ALYAN ANAHTARI (1 ADET) 7. GÜVENL K ANAHTARI (1 ADET) AC-5250 MOTORLU KO U BANDI ÖZELL KLER 1-MOTOR GÜCÜ: Sürekli motor gücü 2,5 HP, maksimum motor gücü 3,75 HPP dir. Motor gücü beygir gücü cinsindendir. 2-PROGRAM: 6 haz r, 2 kullan c program ve manuel kullan m imkan vard r. 3-HIZ: 18 km ye kadar h z yapabilme olana vard r. 4-E M: Otomatik e im ayar yap labilir. (% 1 - % 15) 5-NABIZ ÖLÇÜMÜ: Tutacaklardaki nab z al c lardan avuç içinden nab z ölçüm imkan vard r. 6-D J TAL GÖSTERGE: Dijital gösterge panelinden h z, zaman, mesafe, kalori ve nab z bilgilerini görebilme imkan sa lar. 7-ÖLÇÜLER: Yürüme band ölçüsü 46 cm (en) x 130 cm (boy) 8-GÜVENL K ANAHTARI: Tehlike an nda band otomatik durdurmaya yarar. 9-D ER ÖZELL KLER: Katlanabilir ve ön tekerlekleri sayesinde kolay ta nabilir. Tutunma kollar üzerinde HIZ ve E M kolay eri im tu lar Gösterge paneli üzerinden tek tu la HIZ ve E M ayar yap labilir

4 MONTAJ B LG LER Ko u band n z n tüm parçalar n ambalajdan ç kar n ve herhangi bir parçan n eksik veya ar zal olmad n kontrol edin. Ko u band n z ambalaj n içinden ç kan anahtar yard m yla kolayca monte edebilirsiniz. Montaj i leminin hatas z bir ekilde tamamlanmas için a a ekilde ad m ad m takip edin. daki aç klamalar dikkatli bir ADIM 1: Ko u band n z düz bir zemine yerle tirin ADIM 2: Sa ve sol direkleri kald rarak 2 numaral c vata ve 3 4 numaral rondelalar ile sabitleyerek s k t r n. ( ekil 1) ADIM 3: Gösterge panelini yerine oturtun ve 2 numaral c vata ile 4 numaral rondelay kullanarak s k t r n. ( ekil 2)

5 ADIM 4: Ko u band n z kurduktan sonra; ko u kay n n sa ucunun hizas na dikkat ediniz ve motor kaplamas n n sa taraf ile paralel oldu undan emin olunuz. Ayr nt l bilgi için ko u band n z n muhafaza edilmesi bölümündeki ko u kay n n ayarlanmas k sm n okuyunuz. ADIM 5: Ko u band n z katlamak için, ana gövdeyi t rabzan yönünde, yukar ya do ru kald r n z. ( ekil 3) ADIM 6: Ko u band n z açmak için ko u band n z n sa taraf nda bulunan pimi çekerek, yere yatay hale gelene kadar band yava ça a a ya do ru indiriniz.( ekil 4)

6 ADIM 7: Ko u band n z n çal mas için güvenlik anahtar gereklidir. Güvenlik anahtar bilgisayardaki dü menin üzerine yerle tirilir ve acil durdurma dü mesi olarak kullan l r. Egzersizi b rakt ktan sonra anahtar ç karmay unutmay n z. Güvenlik aç s ndan ko u band n z çocuklar n veya kullanmay bilmeyen ki ilerin kullanmas ndan sak n n z. ( ekil 5) ADIM 8: Egzersize ba lad ktan sonra komputerin üzerinde bulunan + ve - dü meleriyle ko u band n z n e im ayar n otomatik olarak de i tirebilirsiniz. (%1-%15) ( ekil 6) E im kolay eri im tu u H z kolay eri im tu u ADIM 9: Nab z say n z ö renmek için tutma kolunun üzerinde bulunan nab z ölçerleri tutman z yeterlidir. BANT ÜZER NDE KO MAYA BA LAMA Art k ko u band n z kullanmaya haz rs n z. 1. Motor kapa n n arkas nda bulunan k rm z açma/kapama dü mesini aç n. 2. Güvenlik anahtar n yuvas na yerle tirin. 3. Güvenlik anahtar n yerle tirdikten sonra ON tu una basarak makinenizi çal t r n. 4. Ko u band n z komputerin üzerinde bulunan SPEED + & - tu lar yard m yla 2,5 3,5 km/saat h za ayarlay n. ki elinizle tutunma kullar n tutarak bu ekilde bir süre yürüyerek ko u band n za al n. 5. Kendinizi rahat hissetmeye ba lad n z zaman ellerinizi b rak n ve kollar n z n rahat ve do al bir ekilde sallanmas n sa lay n. 6. Yürüyerek ko u band na s nd ktan sonra ko mak isteyebilirsiniz. Bir elinizle tutunurken, öbür elinizle h z artt r n. 7. Dengenizi sa lamak amac yla özellikle h z n z azalt rken veya ko u band n z durdururken, komputerin üzerinde bulunan tu lar kullan rken bir elinizle tutunmay ihmal etmeyiniz.

7 D J TAL GÖSTERGE PANEL KULLANIMI Manuel Kullan m ON tu una basarak ko u band n z manuel olarak kullanmaya ba layabilirsiniz. H z: Ürünü; motor kapa n n arka taraf nda bulunan dü me vas tas yla açt ktan sonra ürününüz emniyet anahtar gösterge üzerinde bulunan yuvas nda ise kullan ma haz rd r. START/STOP dü mesi ile ko u band n z çal t rabilirsiniz. Ürün 1,0 KM/Saat h z ile çal maya ba layacakt r. Gösterge paneli üzerinde sa tarafta bulunan SPEED + ve h z tu lar ile, sa taraftaki tutunma kolu üzerinde bulunan SPEED + ve h z kolay eri im tu lar ile ko u h z n 1,0 20,0 Km/Saat aral nda belirleyebilirsiniz. Ayr ca yine gösterge paneli üzerinde sa üst tarafta bulunan SPEED 4/6/8/10/12/14 tu lar n n herhangi biri sayesinde tek tu la istedi iniz h z ayarlama fonksiyonundan faydalanabilirsiniz. Ko u h z n z ekran n sol alt taraf nda bulunan SPEED penceresinden takip edebilirsiniz. E im: Ürün çal rken, gösterge paneli üzerinde sol tarafta bulunan INCLINE ve tu lar ve sol tutunma kolu üzerinde bulunan e im(incline) kolay eri im tu lar ile bant e imini otomatik olarak %1~%16 aras nda ayarlayabilirsiniz ve e im ekran n sa taraf ndaki pencerede görüntülenecektir. Ayr ca gösterge paneli üzerinde sol üst tarafta bulunan INCLINE 4/6/8/10/12/14 tu lar n n herhangi biri sayesinde tek tu la istedi iniz e im derecesini ayarlama fonksiyonundan faydalanabilirsiniz. ZAMAN: Ko tu unuz süreyi ekran n sa üst taraf nda bulunan TIME penceresinden takip edebilirsiniz. KATED LEN MESAFE: Egzersiziniz boyunca kat etti iniz mesafeyi gösterge panelinde sol ortada bulunan DISTANCE penceresinden takip edebilirsiniz. HARCANAN KALOR : Egzersiziniz boyunca harcad n z kaloriyi gösterge panelinde sa ortada bulunan CALORIES penceresinden takip edebilirsiniz. NABIZ: Egzersiziniz süresince tutunma kollar üzerinde bulunan nab z sensörlerini tutarak gösterge paneli üzerinde sa tarafta bulunan pencereden nabz n z takip edebilirsiniz.

8 Program da Egzersiz Ürünü arka tarafta bulunan elektrik dü mesinden açt ktan sonra MODE tu uyla programda egzersiz yapabilirsiniz. MODE tu una her bast n zda ekranda s rayla programlar belirlenecektir. P1, P2, P3, P4, P5 ve P6 kay tl programlard r ve program n kademelerinde bulunan farkl h zlar sayesinde kalp ritmi düzenlenmek amaçlanmaktad r. Manuel kullan mda oldu u gibi; programda egzersiz yaparken de nab z, e im, mesafe ve süre fonksiyonlar kullan labilmektedir. U1 ve U2 ise USER(kullan c ) program tabir edilen, sizin diledi iniz ekilde yükleyebilece iniz programlard r. Bu programlar 20 kademeden olu ur. MODE tu una basarak U1 veya U2 programlar ndan birini seçtikten sonra ENTER/RESET tu una bas n. Zaman gösteren pencere yan p sönmeye ba layacakt r. H z tu lar yla dakika aras nda program n süresini ayarlayabilirsiniz. stedi iniz süreyi girdikten sonra tekrar ENTER/RESET tu una basarak program n MESAFE sini ayarlayabilirsiniz. Tekrar ENTER/RESET tu una basarak CALORIES penceresinin yan p sönmesini sa lay n. Burada egzersiz süresince harcamak istedi iniz kaloriyi girin. ENTER/RESET tu una bir kez daha bast n z zaman program n grafi i ana ekranda yan p sönmeye ba layacakt r. Her bir kademe için h z tu u ile h z ayarlay n ve ENTER/RESET tu una bas n. 20 kademenin her biri için ayarlaman z gerekmemektedir. Birkaç kademeyi ayarlad ktan sonra START/STOP tu una basarak egzersizinize ba layabilirsiniz. Yine ekranda nab z, harcad n z kalori, mesafe ve zaman görüntülenecek ayr ca ana ekranda program n hangi kademesinde oldu unuzu takip edebilirsiniz; e im ayar n de i tirebilirsiniz. EGZERS Z ÖNER LER Egzersiz süresinin uzunlu u ne kadar olmal d r? Egzersiz seans n z n süresi vücudunuzun zindelik süresiyle ilgilidir. Genel olarak, antrenman aral ndaki kalp at m h z n n 10 dakika süreyle sabit tutulmas sonucunda aerobik aç dan fayda görüldü ü bildirilmi tir. Zindelik düzeyiniz artt kça kalp at m h z n z daha uzun sürelerle antrenman aral nda tutabileceksiniz: s kl kla 20 ile 30 dakika. Egzersizinize ba larken ilk birkaç dakikay s nmak için kullan n z, daha sonra egzersiz düzeyinizi yava ça artt rarak kalp h z n z n size özel antrenman aral na ula mas n sa lay n z. Egzersiziniz sona erdi inde, antrenman düzeyinizi yava ça dü ürünüz, sonra hafif bir so uma egzersizi yap n z. Egzersiz hangi s kl kla yap lmal d r? Maksimum fayda sa lamas aç s ndan aerobik egzersizler haftada 3 ile 5 defa uygulanmal d r. Egzersiz sonras nda vücudunuzun dinlenmesini sa lamak için gereken zaman n, en az 24 saatin, geçmesini sa lamak önemlidir.

9 KO U BANDINIZIN MUHAFAZA ED LMES Ko u Band n z n Temizlenmesi Uyar : Temizleme öncesinde üniteyi kapat n z ve AC kablosunun ba lant s n kesiniz. Ko u band n z n maksimum performansla çal mas önerilmektedir. için düzenli olarak temizlenmesi Egzersize ba lamadan önce basamak platformunu, band n bulundu u kaygan zemini ve band n alt nda ula abildi iniz bölgeye kadar olan bölümü temizlemek için kuru bir bez kullan n z. Böylece kaygan zemine girerek ünitenin etkin bir ekilde çal mas n engelleyebilecek kir ve tozun temizlenmesi sa lanm olur. Plastik bölümleri temizlemek için hafif bir deterjan kullan n z ve egzersize ba lamadan önce ünitenin tamamen kurudu undan emin olunuz. Ko u yüzeyi için yumu ak bir sünger kullan n z. Band veya ko u yüzeyini veya bilgisayar temizlemek için su kullanmay n z. E er bir sebeple bilgisayara su kaçarsa hemen fi i prizden çekiniz ve Yetkili Servise ba vurunuz. Ünitenin çal mas esnas nda bütün s v türlerinin uzak tutulmas önerilmektedir. Makinenin üzerine veya içine s v dökülmesi halinde garantisi geçerli de ildir. Ko u Band n n Ayarlanmas Band n hizas fabrikada uygun ekilde ayarlanmaktad r. Öte yandan, nakliye esnas nda veya bozuk zemin üzerinde kullan m na ba l olarak bant merkezden ç kabilir. Bu sebeple, ko u band n kullanmadan önce band n hizas n kontrol etmeniz önemlidir. Ko u band n z n düzgün bir ekilde çal mas için ko u band n n do ru hizada olmas kritik bir önem ta maktad r. Bant hizas n n düzeltilmemesi band n y pranmas na veya y rt lmas na sebep olabilir, bu da garanti kapsam nda olmayan bir durumdur. Lütfen a a daki listede belirtilen ayarlama i lemini uygulay n z. UYARI: BU LEM ESNASINDA HERHANG B R N N KO U BANDI ÜZER NDE YÜRÜMES NE Z N VERMEY N Z. 1. Makinenin ön taraf nda bulunan AÇMA / KAPAMA dü mesini aç n z. 2. Bilgilerinizi girmek için STOP (DUR) dü mesine bas n z, sonra dijital göstergede 3.6 KM/S h za ula ld görünene kadar FAST (HIZLI) veya SLOW (YAVA ) tu lar na bas n z. 3. Ünite 3.6 KM/S h zla çal rken band n motor kapa ile ili kili oldu u bölgeyi belirleyiniz, ko u band na dikkat ediniz ve motor kapa n n sa taraf ile paralel oldu undan emin olunuz. Yakla k olarak 30 saniye süre ile gözlemleyiniz. E er band n hizas uygunsa ve motor kapa n n sa taraf ile paralel ise band n ayarlanmas na gerek yoktur. E er band n hizas uygun de ilse ve motor kapa n n sa taraf ile paralel de ilse band n hemen ayarlanmas gerekmektedir.

10 4. Ko u band n sabit 3.2 KM/S h zda çal t r n z. Band n sa a veya sola yak n olup olmad n belirleyiniz. 5. E er bant sola kaym sa; ko u band n n arka taraf nda bulunan sol bant ayar c vatas n alyan anahtar kullanarak bir defada ¼ döngü olacak ekilde saat yönünde çeviriniz. Sa ayar c vatas n da bir defada ¼ döngü olacak ekilde saat yönünün ters yönünde çal n z. Ko u band n n en az 30 saniye süreyle çal mas na izin veriniz ve band n pozisyonunu kontrol ediniz. E er bant hala uygun aral kta de ilse bant uygun pozisyonu alana kadar i lemi tekrarlay n z. Ayarlama c vatas n bir seferde ¼ lük döngüden daha fazla olacak ekilde çevirmeyiniz. 6. E er bant sa a kaym sa; sa bant ayar c vatas n bir defada ¼ döngü olacak ekilde saat yönünde çeviriniz, sonra sol ayar c vatas n bir defada ¼ döngü olacak ekilde saat yönünün ters yönünde çeviriniz. Sonra ko u band n n en az 30 saniye süreyle çal mas na izin veriniz ve band n pozisyonunu kontrol ediniz. E er bant hala uygun aral kta de ilse bant uygun pozisyon alana kadar i lemi tekrarlay n z. Ayarlama c vatas n bir seferinde ¼ lük döngüden daha fazla olacak ekilde çevirmeyiniz. 7. Bant uygun pozisyona geldi i zaman ko u band n z her zamanki ekilde kullanmaya devam edebilirsiniz. Yava bir ekilde ünitenin h z n 9 KM/S de erine ç kart n z ve en az 45 saniye süreyle çal mas na olanak tan y n z. Ko u band n z kullanmay deneyiniz, her ad m at n zda band n duraksad n hissediyorsan z bant olmas gerekenden gev ek demektir. Makineyi durdurunuz, arkada bulunan her iki ayarlama c vatas n bir defas nda ¼ döngü olacak ekilde saat yönünde çeviriniz. Makineyi tekrar çal t r p sonucu kontrol ediniz. E er daha fazla ayarlama yap lmas gerekiyorsa her iki ayarlama c vatas n da tekrar hafifçe çeviriniz. Ayarlama c vatalar nda 2 tam dönü ten daha fazla bir ayarlama yapmay n z. 8. Band n çok gergin olmamas na dikkat ediniz çünkü bu durum ünitenizi istenmeyen bir ekilde etkileyecektir. A r gerilim ön ve arka bilyelerin hasar görmesine ve erken dönemde bozulmas na sebep olur. Maksimum performans için periyodik olarak band n pozisyonunu takip ediniz. Ko u band n z kullan rken e er her ad m at n zd takiben bantta bir duraksama hissederseniz bu durum band n z n gev ek oldu u anlam na gelir. Makineyi durdurunuz, band n gerginli ini kontrol ediniz, ko u band n tam orta k sm ndan yukar ya do ru kald r n z. ( ekil 7)

11 Bantta yakla k olarak 15 m/m lik bir esneklik veya 3-5 kg l k bir gerilim olmal d r. E er bu de erlerden daha fazlaysa ( ekil 8), arkadaki her iki bant ayarlama c vatas n da bir seferde ¼ döngü olacak ekilde saat yönünde çevirerek ayarlay n z. ( ekil 8-1) Bant Daha sonra bant gerilimini tekrar deneyiniz, e er daha fazla ayarlama yap lmas gerekiyorsa her iki ayarlama c vatas n da hafifçe tekrar çeviriniz. 2 tam dönü ten daha fazla bir ayarlama yapmay n z. Bunun aksine e er band n gerilimi fazlaysa, arkadaki c vatalar n her ikisini de bir seferde ¼ döngü olacak ekilde saat yönünün ters yönünde çevirerek ayarlay n z ve bu i lemi bant ideal gerginlik derecesine gelene kadar tekrarlay n z. Uyar : ncinmelerden sak nmak için ko u kay ayarlan rken veya arka ayarlama c vatas n n yak n nda egzersiz yap l rken özellikle dikkatli olunmal d r. Bol giysilerin uçlar na dikkat ediniz, ayakkab ba lar n z s k ca ba lay n z ve saç n z s k ca arkada toplay n z. Parmaklar n z n kay tan ve ayarlama c vatalar ndan uzakta olmas na dikkat ediniz. Ko u band n z n belli a rl klar belli h zlarda ta yacak ekilde tasarlanm t r. Herhangi bir cisim kay a veya ayarlama c vatalar na s k t nda ko u band hemen durmayacakt r.

12 PROBLEMLER N ÇÖZÜMÜ UYARI: HERHANG B R ONARIM YAPMADAN ÖNCE ÜN TEY KAPATINIZ VE ELEKTR K KABLOSUNU PR ZDEN ÇIKARTINIZ. Gösterge Bo sa E er AÇMA/KAPAMA dü mesini açt n zda hiçbir k yanm yorsa: 1. AC güç kablosunun duvardaki toprakl prize güvenli bir ekilde tak lm oldu undan emin olun. 2. Ünitenin ön taraf nda bulunan açma kapama dü mesinin aç k pozisyonda bulundu undan emin olun. Açma kapama dü mesinin üzerinde k yan yor olacakt r. 3. E er açma kapama dü mesinde hiç k yoksa ve bilgisayar göstergesi bo sa, sigortan n de i tirilmesi gerekmektedir. UYARI: S GORTAYI DE T RMEDEN ÖNCE KO U BANDININ F N N ÇEK LM OLDU UNDAN EM N OLUNUZ. 7 amper (100v-120v) / 5 amper(200v-240v) l k sigorta makinenin ön taraf nda bulunmaktad r. Sigortay de i tirmeden önce bulundu unuz bölgedeki standart voltaj n ne kadar oldu unu ö reniniz. Sigortay de i tirmeden önce sigorta dü mesine bas n z. Hasar görmü olan eski sigortay ç kart p yeni bir sigorta yerle tiriniz, sigortay ve sigorta dü mesini içeri do ru itiniz. ( ekil 9) Sigorta dü mesini iterek sigortay ç kart n z Açma/Kapama Dü mesi Yukar da bahsedilen ad mlar tamamlad ktan sonra gösterge hala bo sa lütfen daha fazla bilgi için yetkili servise ba vurunuz.

AC-3770 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC-3770 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC-3770 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU ÖNEML EMN YET TAL MATLARI UYARI: Ciddi yaralanma risklerini azaltmak için, ko u band n z kullanmadan önce a a daki uyar lar okuyunuz. 1- Bu kondisyon aleti

Detaylı

ACTIVA AC-2775 MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU

ACTIVA AC-2775 MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU ACTIVA AC-2775 MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU ÖNEML EMN YET TAL MATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle kar kar ya kalmamak için Ko u Band n z kullanmadan önce a a daki uyar lar okuyunuz. 1. Bu kondisyon

Detaylı

ACTIVA AC-3200 MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU

ACTIVA AC-3200 MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU ACTIVA AC-3200 MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU ÖNEML EMN YET TAL MATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle kar kar ya kalmamak için Ko u Band n z kullanmadan önce a a daki uyar lar okuyunuz. 1. Bu kondisyon

Detaylı

ACTIVA AC-8030 MOTORLU 8 PROGRAMLI KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU LED EKRANLI

ACTIVA AC-8030 MOTORLU 8 PROGRAMLI KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU LED EKRANLI ACTIVA AC-8030 MOTORLU 8 PROGRAMLI OTOMAT K E M AYARLI KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU LED EKRANLI ÖNEML EMN YET TAL MATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle kar a a daki uyar lar okuyunuz. kar ya kalmamak için

Detaylı

AC-3100 & AC-3150 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC-3100 & AC-3150 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC-3100 & AC-3150 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU ÖNEML EMN YET TAL MATLARI UYARI: Ciddi yaralanma risklerini azaltmak için, Ko u Band n z a a daki uyar lar okuyunuz. kullanmadan önce 1- Bu kondisyon

Detaylı

AC 3990 MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU

AC 3990 MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU AC 3990 MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU ÖNEML EMN YET TAL MATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle kar kar ya kalmamak için ko u band n z kullanmadan önce a a daki uyar lar okuyunuz. 1. Bu kondisyon aleti

Detaylı

ACTIVA AC-938 MOTORLU OTOMATİK EĞİM AYARLI KOŞU BANTI KULLANIM KILAVUZU

ACTIVA AC-938 MOTORLU OTOMATİK EĞİM AYARLI KOŞU BANTI KULLANIM KILAVUZU ACTIVA AC-938 MOTORLU OTOMATİK EĞİM AYARLI KOŞU BANTI KULLANIM KILAVUZU ÖNEMLİ EMNİYET TALİMATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle karşı karşıya kalmamak için Koşu Bandınızı kullanmadan önce aşağıdaki uyarıları

Detaylı

ACTIVA AC-1250 MOTORLU 10 PROGRAMLI OTOMATİK EĞİM AYARLI KOŞU BANTI KULLANIM KILAVUZU

ACTIVA AC-1250 MOTORLU 10 PROGRAMLI OTOMATİK EĞİM AYARLI KOŞU BANTI KULLANIM KILAVUZU ACTIVA AC-1250 MOTORLU 10 PROGRAMLI OTOMATİK EĞİM AYARLI KOŞU BANTI KULLANIM KILAVUZU LED EKRANLI ÖNEMLİ EMNİYET TALİMATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle karşı karşıya kalmamak için Koşu Bandınızı kullanmadan

Detaylı

ATLAS MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU

ATLAS MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU ATLAS MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU EMN YET TAL MATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle kar kar ya kalmamak için ko u band n z kullanmadan önce a a daki uyar lar okuyunuz. 1. Bu kondisyon aleti evde kullanmak

Detaylı

ACTIVA AC PROGRAMLI OTOMATİK EĞİM AYARLI MOTORLU KOŞU BANDI KULLANIM KILAVUZU

ACTIVA AC PROGRAMLI OTOMATİK EĞİM AYARLI MOTORLU KOŞU BANDI KULLANIM KILAVUZU ACTIVA AC-6250 18 PROGRAMLI OTOMATİK EĞİM AYARLI MOTORLU KOŞU BANDI KULLANIM KILAVUZU LED EKRANLI ÖNEMLİ EMNİYET TALİMATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle karşı karşıya kalmamak için Koşu Bandınızı kullanmadan

Detaylı

AC-415 MF ÇOK FONKSİYONLU MOTORLU KOŞU BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC-415 MF ÇOK FONKSİYONLU MOTORLU KOŞU BANDI KULLANIM KILAVUZU AC-415 MF ÇOK FONKSİYONLU MOTORLU KOŞU BANDI KULLANIM KILAVUZU 1 ÖNEMLİ EMNİYET TALİMATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle karşı karşıya kalmamak için Koşu Bandınızı kullanmadan önce aşağıdaki uyarıları okuyunuz.

Detaylı

AC8250 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC8250 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC8250 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU EMN YET TAL MATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle kar kar ya kalmamak için ko u band n z kullanmadan önce a a daki uyar lar okuyunuz. 1. Bu kondisyon aleti evde

Detaylı

ACTIVA AC-7250 OTOMATİK EĞİM AYARLI, PROGRAMLI MOTORLU KOŞU BANTI KULLANIM KILAVUZU

ACTIVA AC-7250 OTOMATİK EĞİM AYARLI, PROGRAMLI MOTORLU KOŞU BANTI KULLANIM KILAVUZU ACTIVA AC-7250 OTOMATİK EĞİM AYARLI, PROGRAMLI MOTORLU KOŞU BANTI KULLANIM KILAVUZU LED EKRANLI ÖNEMLİ EMNİYET TALİMATLARI 1 ÖNEMLİ EMNİYET TALİMATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle karşı karşıya kalmamak

Detaylı

AC7800M MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC7800M MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC7800M MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU EMN YET TAL MATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle kar kar ya kalmamak için ko u band n z kullanmadan önce a a daki uyar lar okuyunuz. 1. Bu kondisyon aleti evde

Detaylı

HEALTFIT MİNİ KONDİSYON BİSİKLETİ

HEALTFIT MİNİ KONDİSYON BİSİKLETİ HEALTFIT MİNİ KONDİSYON BİSİKLETİ 1 A. Önemli Güvenlik Uyarıları ve Kullanım Önerileri Mini Kondisyon Bisikletinizi kullanmadan önce bu kılavuzdaki bütün talimatları okuyunuz. Kullanım öncesi bütün uyarı

Detaylı

2481 Oyuncaklı Mama Sandalyesi Kullanım Kılavuzu

2481 Oyuncaklı Mama Sandalyesi Kullanım Kılavuzu 2481 Oyuncaklı Mama Sandalyesi Kullanım Kılavuzu Ürünü monte etmeden ve kullanmaya baģlamadan önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. Ġleride referans olması için kullanma talimatını

Detaylı

CWJ-01U Jumbo Yürüteç Kullanım Kılavuzu Ürünü monte etmeden ve kullanmaya başlamadan önce tüm kullanım kılavuzunu lütfen dikkatlice okuyunuz.

CWJ-01U Jumbo Yürüteç Kullanım Kılavuzu Ürünü monte etmeden ve kullanmaya başlamadan önce tüm kullanım kılavuzunu lütfen dikkatlice okuyunuz. CWJ-01U Jumbo Yürüteç Kullanım Kılavuzu Ürünü monte etmeden ve kullanmaya başlamadan önce tüm kullanım kılavuzunu lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanım kılavuzunu saklayınız.

Detaylı

CWC-MB Ocean Yürüteç Kullanım Kılavuzu

CWC-MB Ocean Yürüteç Kullanım Kılavuzu CWC-MB Ocean Yürüteç Kullanım Kılavuzu Ürünü monte etmeden ve kullanmaya başlamadan önce tüm kullanım kılavuzunu lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanım kılavuzunu saklayınız.

Detaylı

AC 3995 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC 3995 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC 3995 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU GÜVENL K TAL MATLARI Motorlu ko u band n z kullanmadan önce lütfen a a daki güvenlik talimatlar n okuyunuz: 1. Ko u band kullan c lar n n tüm uyar ve önlemlere

Detaylı

ELITE A.G. KS100/HEFM SICAK-SOĞUK ETĐKET BOY KESME VE ĐŞARETLEME MAKĐNASI KULLANIM KILAVUZU

ELITE A.G. KS100/HEFM SICAK-SOĞUK ETĐKET BOY KESME VE ĐŞARETLEME MAKĐNASI KULLANIM KILAVUZU ELITE A.G. KS100/HEFM SICAK-SOĞUK ETĐKET BOY KESME VE ĐŞARETLEME MAKĐNASI KULLANIM KILAVUZU ANA EKRAN Makinenin şalteri açıldığında 5 sn boyunca açılış ekranı gelir. Daha sonra ana ekrana geçilir. Bu ekranda

Detaylı

AC 9290 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC 9290 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC 9290 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU MAKS MUM KULLANICI A IRLI I: 120kg GÜVENL K TAL MATLARI 1. Ürününüz ile egzersize ba lamadan önce mutlaka kullan m k lavuzunu okuyun. 2. Ürünü daima kapal mekanlarda,

Detaylı

COLORADO MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

COLORADO MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU COLORADO MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU EMN YET TAL MATLARI Activa-Colorado motorlu ko u band ile evinizde egzersize ba lamadan önce, lütfen talimatlar dikkatlice okuyunuz. Activa-Colorado modeli

Detaylı

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Dersan Sanayi Sitesi S8 Blok. No. 174 Posta Kod : 34670 Basaksehir - İST. / TÜRKİYE

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Dersan Sanayi Sitesi S8 Blok. No. 174 Posta Kod : 34670 Basaksehir - İST. / TÜRKİYE İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Dersan Sanayi Sitesi S8 Blok No. 174 Posta Kod : 34670 Basaksehir - İST. / TÜRKİYE Tel. : +90 (212) 671 18 30 (pbx) Faks : +90 (212) 549 18 13 www.enerjielektrikcihazlari.com

Detaylı

TOZ KAPANI TR 8600. Torbasız Multi Cyclone Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU

TOZ KAPANI TR 8600. Torbasız Multi Cyclone Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU TOZ KAPANI TR 8600 Torbasız Multi Cyclone Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș TOZ KAPANI TR 8600 Torbasız

Detaylı

Konvörlü folyo makinesi : FOLYOHSTFOIL.500.20

Konvörlü folyo makinesi : FOLYOHSTFOIL.500.20 Konvörlü folyo makinesi : FOLYOHSTFOIL.500.20 ÜRETİCİ FİRMA BİLGİLERİ : HİSTORY LTD STİ. AYAZ ELEKTRONİK BİLGİSAYAR SAN. VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ. Www.ayazshop.com bilgi@ayazshop.com Tel: +90 212 6909894 avcılar

Detaylı

HT-02 HP KABLOLU ODA TERMOSTATI KULLANMA KILAVUZU

HT-02 HP KABLOLU ODA TERMOSTATI KULLANMA KILAVUZU HT-02 HP KABLOLU ODA TERMOSTATI KULLANMA KILAVUZU TEKNİK VERİLER 1. Çalışma voltajı: 3V ±0,2V (DC) 2. Yük Akımı: 5 A 3. Hassasiyet: ± 0,5 ºC 4. Sıcaklık ayar aralığı: 10ºC - 30ºC 5. Zamanlama Hatası: 1%

Detaylı

ELEKTRĐKLĐ OCAK TR. Kurulum Kullanım Bakım

ELEKTRĐKLĐ OCAK TR. Kurulum Kullanım Bakım ELEKTRĐKLĐ OCAK TR Kurulum Kullanım Bakım Sayın Müşterimiz! Size teşekkür eder, yaptığınız seçimden dolayı da tebrik ederiz. Dikkatle tasarlanmış, en yüksek kaliteye sahip malzemelere göre imal edilmiş

Detaylı

USB KVM Switch. Ses özellikli ve 2 portlu USB KVM switch. Ses özellikli ve 4 portlu USB KVM switch

USB KVM Switch. Ses özellikli ve 2 portlu USB KVM switch. Ses özellikli ve 4 portlu USB KVM switch USB KVM Switch Ses özellikli ve 2 portlu USB KVM switch Ses özellikli ve 4 portlu USB KVM switch Kullanma Kılavuzu DS-11403 (2 Portlu) DS-12402 (4 Portlu) 1 NOT Bu cihaz FCC kurallarının 15. Bölümü uyarınca,

Detaylı

ICEBERG MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

ICEBERG MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU ICEBERG MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU Emniyet Talimatlar Activa-Iceberg Ko u band ile evinizde egzersize ba lamadan önce, lütfen talimatlar dikkatlice okuyunuz. Activa-Iceberg modeli sadece evde

Detaylı

testo 316-3 : Soğutma sistemleri için kaçak dedektörü Kullanım kılavuzu

testo 316-3 : Soğutma sistemleri için kaçak dedektörü Kullanım kılavuzu testo 316-3 : Soğutma sistemleri için kaçak dedektörü Kullanım kılavuzu 2 1 İçindekiler 1 İçindekiler...3 2 Güvenlik ve çevre...4 2.1. Doküman hakkında...4 2.2. Güvenliği sağlama...4 2.3. Çevreyi koruma...5

Detaylı

KIRICI ve DELİCİ MATKAP MODEL RTM276 KULLANIM KLAVUZU

KIRICI ve DELİCİ MATKAP MODEL RTM276 KULLANIM KLAVUZU KIRICI ve DELİCİ MATKAP MODEL RTM276 KULLANIM KLAVUZU TEKNİK ÖZELLİKLER VOLTAJ GİRİŞ GÜCÜ DEVİR HIZI MAX. BETON DELME ÇAPI UÇ TİPİ 230V-50HZ 1700W 900-1900d/dk 50mm SDS MAX CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. SDS UÇ

Detaylı

AC 5050 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC 5050 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC 5050 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AZAM KULLANICI A IRLI I: 110 kg GÜVENL K TAL MATLARI Motorlu ko u band n z kullanmadan önce lütfen a a okuyunuz: daki güvenlik talimatlar n 1. Ko u band kullan

Detaylı

ACTIVA ELITE MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

ACTIVA ELITE MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU ACTIVA ELITE MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU ÖNEML UYARILAR 1. Ürününüz ile egzersize ba lamadan önce mutlaka kullan m k lavuzunu okuyun. 2. Ürünü daima kapal mekanlarda, nemden ve tozdan uzakta muhafaza

Detaylı

Goldenmotor Çevrim Kitleri Kullanma Kılavuzu

Goldenmotor Çevrim Kitleri Kullanma Kılavuzu Goldenmotor Çevrim Kitleri Kullanma Kılavuzu İçindekiler 1. Giriş 2. Kurulum 2.1. Bağlantı Şeması 2.2. Gidon Elemanlarının Montajı 2.3. Magicpie4 Arka Teker Montajı 2.4. Smartpie4 Ön Teker Montajı 2.5.

Detaylı

LB321 Oto /Taşıma Koltuğu Kullanım Kılavuzu Oto Güvenlik Koltuğunu kullanmaya başlamadan önce bu kılavuzdaki talimatları mutlaka okuyunuz.

LB321 Oto /Taşıma Koltuğu Kullanım Kılavuzu Oto Güvenlik Koltuğunu kullanmaya başlamadan önce bu kılavuzdaki talimatları mutlaka okuyunuz. LB321 Oto /Taşıma Koltuğu Kullanım Kılavuzu Oto Güvenlik Koltuğunu kullanmaya başlamadan önce bu kılavuzdaki talimatları mutlaka okuyunuz. İleride referans olabilmesi için kullanma talimatını saklı tutunuz.

Detaylı

Uzaktan Kumanda Kullanım Kılavuzu Model Bilgileri

Uzaktan Kumanda Kullanım Kılavuzu Model Bilgileri Uzaktan Kumanda Kullanım Kılavuzu Model Bilgileri RG36F3/BGEF İÇİNDEKİLER Uzaktan kumanda... 1 Uzaktan Kumandanın Özellikleri... 2 Fonksiyon düğmeleri... 3 LCD göstergeleri... 4 Düğmelerin kullanımı...

Detaylı

PRO 60 YATAY B S KLET KULLANIM KILAVUZU

PRO 60 YATAY B S KLET KULLANIM KILAVUZU PRO 60 YATAY B S KLET KULLANIM KILAVUZU GÜVENL K TAL MATLARI Egzersize yatay bisiklet ile ba lamadan önce, talimatlar dikkatlice okuyun. Onar m durumunda ve yedek parça da l m için, kurulum talimatlar

Detaylı

AC6150 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC6150 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC6150 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU EMN YET TAL MATLARI AC6150 motorlu ko u band ile evinizde egzersize ba lamadan önce, lütfen a a talimatlar dikkatlice okuyunuz. daki AC6150 modeli sadece evde

Detaylı

T8400C, T8401C Standart Elektronik Termostat

T8400C, T8401C Standart Elektronik Termostat T8400C, T8401C Standart Elektronik Termostat ÖZELLİKLER ÜRÜN SPEFİKASYONU UYGULAMA T8400C, T8401C standart termostatları ile 24V AC ısıtma-soğutma sistemlerinin tek-kademe kontrolu sağlanır. Isıtma-soğutma

Detaylı

VENUS MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

VENUS MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU VENUS MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU ÖNEML UYARILAR 1. Ürününüz ile egzersize ba lamadan önce mutlaka kullan m k lavuzunu okuyun. 2. Ürünü daima kapal mekanlarda, nemden ve tozdan uzakta muhafaza

Detaylı

AC 3960 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC 3960 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC 3960 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU GÜVENL K TAL MATLARI Motorlu ko u band n z kullanmadan önce lütfen a a daki güvenlik talimatlar n okuyunuz: 1. Ko u band kullan c lar n n tüm uyar ve önlemlere

Detaylı

2234 2236B DĠJĠTAL TAKOMETRE KULLANIM KILAVUZU

2234 2236B DĠJĠTAL TAKOMETRE KULLANIM KILAVUZU 2234 2236B DĠJĠTAL TAKOMETRE KULLANIM KILAVUZU 1. ÖZELLİKLER.1 2. ÖLÇÜM DEĞERLENDİRME 1 3. HAFIZA 2 4. PİL DEĞİŞTİRME..3 5. FOTO TAKOMETRE.3 6. FOTO / KONTAK TAKOMETRE. 5 UYARI!! HAYVAN VEYA İNSAN GÖZLERİNİN

Detaylı

TAURUS MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

TAURUS MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU TAURUS MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU GÜVENL K TAL MATLARI 1. Ürününüz ile egzersize ba lamadan önce mutlaka kullan m k lavuzunu okuyun. 2. Ürünü daima kapal mekânlarda, nemden ve tozdan uzakta muhafaza

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. İçindekiler 1 o Cihaz Tanımı ve Aksesuarlar 2 o Cihaz Tanımı 3 o Güvenlik notları 3. Kireçlenme hakkında önemli hatırlatmalar 8

Kullanım Kılavuzu. İçindekiler 1 o Cihaz Tanımı ve Aksesuarlar 2 o Cihaz Tanımı 3 o Güvenlik notları 3. Kireçlenme hakkında önemli hatırlatmalar 8 Kullanım Kılavuzu İçindekiler İçindekiler 1 o Cihaz Tanımı ve Aksesuarlar 2 o Cihaz Tanımı 3 o Güvenlik notları 3 MONTAJ o Koşullar 4 o Musluğa su bağlantısının yapılması 4 Kullanım o Kuru buhar ile temizleme

Detaylı

AC 9010 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC 9010 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC 9010 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU GÜVENL K TAL MATLARI 1. Ürününüz ile egzersize ba lamadan önce mutlaka kullan m k lavuzunu okuyun. 2. Ürünü daima kapal mekanlarda, nemden ve tozdan uzakta

Detaylı

URANUS MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

URANUS MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU URANUS MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU ÖNEML UYARILAR 1. Ürününüz ile egzersize ba lamadan önce mutlaka kullan m k lavuzunu okuyun. 2. Ürünü daima kapal mekanlarda, nemden ve tozdan uzakta muhafaza

Detaylı

Üç-fazlı 480 volt AC güç, normalde-açık "L1", "L2" ve "L3" olarak etiketlenmiş vida bağlantı uçları yoluyla kontaktörün tepesinde kontak hale gelir

Üç-fazlı 480 volt AC güç, normalde-açık L1, L2 ve L3 olarak etiketlenmiş vida bağlantı uçları yoluyla kontaktörün tepesinde kontak hale gelir Kontaktörler Röle kontakları üzerinden büyük bir miktar elektrik gücü anahtarlamak için kullanıldığında kontaktör terimi ile adlandırılır.. Kontaktörler tipik olarak çoklu kontaklara sahiptir ve kontakları

Detaylı

testo AG Endüstriyel Amaçlı Ölçü ve Kontol Cihazları testo 511 Basınç Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

testo AG Endüstriyel Amaçlı Ölçü ve Kontol Cihazları testo 511 Basınç Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU testo 511 testo AG Endüsiyel Amaçlı Ölçü ve Kontol Cihazları testo 511 Basınç Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 2 testo kısa kullanım kılavuzu 511 testo kısa kullanım kılavuzu 511 1. Koruma kapağı:

Detaylı

Mühendislikte Deneysel Metodlar I Dersi Deney Föyü

Mühendislikte Deneysel Metodlar I Dersi Deney Föyü Mühendislikte Deneysel Metodlar I Dersi Deney Föyü Uygulama Alanı Uygulama Alt Alanı Toplam Uygulama Uzunluğu (Saat) : Uygulamayı Yapacak Görevli: Yapılacağı Yer Kaynak Elektrot Kaynağı 4 Saat Yrd. Doç

Detaylı

5/8 Bağlantı Noktalı Gigabit Ethernet Anahtarı

5/8 Bağlantı Noktalı Gigabit Ethernet Anahtarı 5/8 Bağlantı Noktalı Gigabit Ethernet Anahtarı Kullanım Kılavuzu Onay FCC Beyanı Bu test edilmiş ve FCC Kuralları Kısım 15 de belirtilen teknik özelliklere göre B Sınıfı aygıtların sınırları ile uyumlu

Detaylı

hp ocak kullanma kılavuzu HP1500W

hp ocak kullanma kılavuzu HP1500W HP2500W HP1000W hp ocak kullanma kılavuzu HP1500W İÇİNDEKİLER Güvenlik Tedbirleri... 4,5,6 Elektrikli Ocağın Hotplate kullanımı... 7 Önemli Uyarılar... 8,9 Sorunlar ve Çözüm Önerileri... 10 Bakım ve Temizlik...

Detaylı

Installation instructions, accessories. Park yardımı, pilot (R-design) Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sayfa 1 / 67. Volvo Car Corporation

Installation instructions, accessories. Park yardımı, pilot (R-design) Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sayfa 1 / 67. Volvo Car Corporation Installation instructions, accessories Talimat No 31373899 Sürüm 1.0 Parça No. 31373890 Park yardımı, pilot (R-design) Volvo Car Corporation Park yardımı, pilot (R-design)- 31373899 - V1.0 Sayfa 1 / 67

Detaylı

TEMİZ SU DALGIÇ POMPA

TEMİZ SU DALGIÇ POMPA TEMİZ SU DALGIÇ POMPA MODEL RTM860 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 1 CİHAZIN ÜNİTELERİ HORTUM BAĞLANTISI POMPA EMİŞ TABANI ELEKTRİK KABLOSU ÇALIŞTIRMA ANAHTARI Teknik Özellikler Ana voltaj 230 V Frekans 50

Detaylı

- TESTO 417 - Hava Hızı ve Debisi Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU

- TESTO 417 - Hava Hızı ve Debisi Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU - TESTO 417 - Hava Hızı ve Debisi Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU 1 1. Ürün Açıklaması Testo 417 Testo 416 Pervane Prob Ekran Kontrol tuşları Pil kompartmanı Servis kompartmanı Cihazı açma /

Detaylı

DENEY Ba lant ve Motor Yönü Kontrolü AMAÇ GEREKL TEÇH ZAT

DENEY Ba lant ve Motor Yönü Kontrolü AMAÇ GEREKL TEÇH ZAT DENEY 14-1 Ba lant ve Motor Yönü Kontrolü AMAÇ Deneyler tamamland ktan sonra üç fazl ç k k kutuplu senkron motorunun ba lant s ve motorun devir yönü kontrolü konusunda yeterli bilgiye sahip olunabilecektir.

Detaylı

Klimaanlage Klima Cihazı. Einbauanleitung Kurulum Talimatı CC 145. 12/2009 Ident Nr. 11114722A

Klimaanlage Klima Cihazı. Einbauanleitung Kurulum Talimatı CC 145. 12/2009 Ident Nr. 11114722A Klimaanlage Klima Cihazı Einbauanleitung Kurulum Talimatı CC 45 2/2009 Ident Nr. 4722A Lejant Kompresör 2 Kontrol Paneli 3 Tavan üstü klima cihazı Montaj için özel alet - Matkap 0 50 mm - Sac kesme aleti

Detaylı

ÖĞRENME FAALĠYETĠ 7. 7. GELĠġMĠġ ÖZELLĠKLER

ÖĞRENME FAALĠYETĠ 7. 7. GELĠġMĠġ ÖZELLĠKLER ÖĞRENME FAALĠYETĠ 7 AMAÇ ÖĞRENME FAALĠYETĠ 7 Bu faaliyette verilen bilgiler ile hazırlamıģ olduğunuz belgeye uygun baģvuruları (Ġçindekiler Tablosu, Dipnot/sonnot, Ģekil tablosu, resim yazısı vb.) hatasız

Detaylı

BÖLÜM 6 DC Kompunt Motor Testleri

BÖLÜM 6 DC Kompunt Motor Testleri BÖLÜM 6 DC Kompunt Motor Testleri 6-1 DENEY 6-1 Düz Kompunt Motorun Ba lant ve Motor Yönü Kontrolü AMAÇ Testler tamamland ktan sonra DC Düz kompunt motorun ba lant s ve motorun devir yönü kontrolü konusunda

Detaylı

PLUTO MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

PLUTO MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU PLUTO MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU ÖNEML UYARILAR 1. Ürününüz ile egzersize ba lamadan önce mutlaka kullan m k lavuzunu okuyun. 2. Ürünü daima kapal mekanlarda, nemden ve tozdan uzakta muhafaza

Detaylı

VSG 1200_v2 Kurulum ve Kullanım Kılavuzu

VSG 1200_v2 Kurulum ve Kullanım Kılavuzu VSG 1200_v2 Kurulum ve Kullanım Kılavuzu 1 Kurulum Seçenekleri Aşağıdaki kısım farklı kurulum seçeneklerini tanımlamktadır. Not: Kurulum sırasında kurulum deliklerini kapatmayınız ve VSG nin ön ve arka

Detaylı

4 KONTROL VE BAKIM. 4-1 Genel

4 KONTROL VE BAKIM. 4-1 Genel KONTROL VE BAKIM KONTROL VE BAKIM -1 Genel 1. Makinan n uzun bir süre çal mas n sa lamak için düzenli aral klarla makinan n kontrol ve bak m gereklidir. Bu yüzden düzenli bak m ve kontrole büyük önem verilmelidir.

Detaylı

1 Semboller. 3 Kurallara Uygun Kullanım. 4 Önceden Görülebilen Hatalı Kullanım Şekli. 2 Emniyet ve Tehlikeler. 1.1 İkaz Bilgileri. 1.

1 Semboller. 3 Kurallara Uygun Kullanım. 4 Önceden Görülebilen Hatalı Kullanım Şekli. 2 Emniyet ve Tehlikeler. 1.1 İkaz Bilgileri. 1. A 1 2 B 3 G H 4 C 7 5 6 I J D 8 9 10 11 12 13 12 13 K 14 E F 1 Semboller 1.1 İkaz Bilgileri İkaz bilgileri, tehlikenin niteliğine bağlı olarak aşağıda belirtilen terimlerle ifade edilmektedir: Dikkat,

Detaylı

BS02-E2 Armor Oto Güvenlik Koltuğu Kullanım Kılavuzu. Ürünü kullanmaya başlamadan önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz.

BS02-E2 Armor Oto Güvenlik Koltuğu Kullanım Kılavuzu. Ürünü kullanmaya başlamadan önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz. Tanıtım Oto güvenlik koltuğu vücut anatomisine uygun tasarımı ve fonksiyonları ile çocuğunuz içindeyken maksimum güvenlik ve konfor sağlar. BS02-E2 Armor Oto Güvenlik Koltuğu Kullanım Kılavuzu Oto güvenlik

Detaylı

MAKİNE VE MOTOR DERS NOTLARI 9.HAFTA

MAKİNE VE MOTOR DERS NOTLARI 9.HAFTA MAKİNE VE MOTOR DERS NOTLARI 9.HAFTA Hazırlayan: Öğr. Gör. Tuğberk ÖNAL MALATYA 2016 SUPAP SİSTEMLERİ 1. KÜLBÜTOR MEKANİZMASI Eksantrik milinden aldığı hareketle silindirlerde emme ve egzoz zamanlarının

Detaylı

RTX6_LRN Kod öğrenmeli Uzaktan kumanda

RTX6_LRN Kod öğrenmeli Uzaktan kumanda RTX6_LRN Kod öğrenmeli Uzaktan kumanda delab Deniz Elektronik Laboratuvarı Tel:026-348 65 2 Genel amaçlı, 6 Röle çıkışlı toggle (buton tip) geçici hafızalı (momentary) ve latch olarak çalışabilen alıcı,verici

Detaylı

BQ360 Modbus Dijital Giriş 24 Kanal. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: 1.2 01.02.2016 BQTEK

BQ360 Modbus Dijital Giriş 24 Kanal. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: 1.2 01.02.2016 BQTEK Modbus Dijital Giriş 24 Kanal Kullanım Kılavuzu Doküman Versiyon: 1.2 01.02.2016 BQTEK İçindekiler İçindekiler... 2 1. Cihaz Özellikleri... 3 2. Genel Bilgi... 4 2.1. Genel Görünüm... 4 2.3 Cihaz Boyutları...

Detaylı

DENEY 6-3 DC Düz Kompunt Motorun Devir Say s Kontrolü

DENEY 6-3 DC Düz Kompunt Motorun Devir Say s Kontrolü DENEY 6-3 DC Düz Kompunt Motorun Devir Say s Kontrolü AMAÇ Testler tamamland ktan sonra DC Düz kompunt motorun devir say s kontrolü konusunda yeterli bilgiye sahip olunabilecektir. GEREKL TEÇH ZAT Adet

Detaylı

META TRADER 4 MOBİL İŞLEM PLATFORMLARI KULLANMA KILAVUZU 1. KURULUM

META TRADER 4 MOBİL İŞLEM PLATFORMLARI KULLANMA KILAVUZU 1. KURULUM META TRADER 4 MOBİL İŞLEM PLATFORMLARI KULLANMA KILAVUZU 1. KURULUM Meta Trader 4 mobil işlem platformunu cihazınıza kurmak için öncelikle uygulama marketine giriş yapmanız gerekmektedir. Girişin ardından

Detaylı

C: Kaydırma ruleti D: Pil yuvası E: Aç/Kapa anahtarı F: Bağlantı düğmesi G: Optik hareket algılayıcısı

C: Kaydırma ruleti D: Pil yuvası E: Aç/Kapa anahtarı F: Bağlantı düğmesi G: Optik hareket algılayıcısı Ürün bilgileri Alıcı Fare Miniklavye A: Gösterge B: Bağlantı düğmesi Kurulum C: Kaydırma ruleti D: Pil yuvası E: Aç/Kapa anahtarı F: Bağlantı düğmesi G: Optik hareket algılayıcısı H: Pil yuvası I: Bağlantı

Detaylı

Hızlı Başlangıç Rehberi. Türkçe VTE-1016

Hızlı Başlangıç Rehberi. Türkçe VTE-1016 Hızlı Başlangıç Rehberi Türkçe VTE-1016 7025693 1 Artık başlayabiliriz! Kontrol cihazınızı PlayStation TV sisteminize bağlama PS TV sisteminizle birlikte DUALSHOCK 3 veya DUALSHOCK 4 kablosuz kontrol cihazınızı

Detaylı

MD8562/8562D. 2MP. Vandal-proof. Mobile Surveillance

MD8562/8562D. 2MP. Vandal-proof. Mobile Surveillance MD8562/8562D 2MP. Vandal-proof. Mobile Surveillance Kurulum Öncesi Uyarılar Ağ Kamerasından duman çıktığı görülür veya normal olmayan bir koku duyulursa Ağ Kamerasının elektrik bağlantısını kesin. Çalıştırma

Detaylı

HEAVY DUTY CLIP-IN TAVAN MONTAJ TALİMATNAMESİ

HEAVY DUTY CLIP-IN TAVAN MONTAJ TALİMATNAMESİ HEAVY DUTY CLIP-IN TAVAN MONTAJ TALİMATNAMESİ I. Clip-In Sistem Profil ve Aksesuarları I. Montaj Öncesi ve Esnasında Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar 1. Uygulama yapılacak mekanın boş ve temiz olması gereklidir.

Detaylı

F1 Pop Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu

F1 Pop Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu F1 Pop Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız. Ürünün Parçaları: 1-

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Taşıyıcı kol sistemleri

Teknik sistem kataloğu Taşıyıcı kol sistemleri Teknik sistem kataloğu Taşıyıcı kol sistemleri 2 Makinaya farklı bakış açıları sayesinde uzun veya kısa boylu operatör oturarak ya da ayakta çalışabilir - Rittal taşıyıcı kol sistemleriyle izleme ve kumanda

Detaylı

ÖNLEMLER DEVAM ETMEDEN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLE OKUYUN. AC adaptörü için

ÖNLEMLER DEVAM ETMEDEN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLE OKUYUN. AC adaptörü için Türkçe ÖNLEMLER DEVAM ETMEDEN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLE OKUYUN AC adaptörü için UYARI Bu AC adaptörü yalnızca Yamaha cihazlarıyla kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Başka bir amaçla kullanmayın. Yalnızca iç

Detaylı

ĠġÇĠ SAĞLIĞI VE GÜVENLĠĞĠ DERSĠ

ĠġÇĠ SAĞLIĞI VE GÜVENLĠĞĠ DERSĠ 14.11.2013 ĠġÇĠ SAĞLIĞI VE GÜVENLĠĞĠ DERSĠ Ford Otosan İhsaniye Otomotiv Meslek Yüksek Okulu Makine Resim ve Konstrüksiyon Programı Ders içeriği El Aletleri KAYNAKÇA El Aletleri İle Çalışmada İş Sağlığı

Detaylı

elero SoloTel Kullan m talimat Lütfen kullan m k lavuzunu saklay n z!

elero SoloTel Kullan m talimat Lütfen kullan m k lavuzunu saklay n z! SoloTel elero Kullan m talimat Lütfen kullan m k lavuzunu saklay n z! elero GmbH Antriebstechnik Linsenhofer Str. 59 63 D-72660 Beuren info@elero.de www.elero.com 309400 Nr. 18 101.5401/0305 çerik Güvenlik

Detaylı

BUKA AR 583 İYONLU İNCE SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ

BUKA AR 583 İYONLU İNCE SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ BUKA AR 583 İYONLU İNCE SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ KULLANMA KILAVUZU 45 W 1 BUKA AR 583 İYONLU İNCE SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ 1 2 3 1. Yumuşak Dokulu Ana gövde 2. Titanyum Seramik Kaplı düzleştirici plakalar 3. Açma/Kapama

Detaylı

Viega Advantix Vario. Milimetrik doğruluk. Sınırsız esneklik.

Viega Advantix Vario. Milimetrik doğruluk. Sınırsız esneklik. Viega Advantix Vario Milimetrik doğruluk. Sınırsız esneklik. Viega Advantix Vario Bireyselliğin en güzel şekli. İddialı tasarım ve yüksek kaliteli malzemelerle modern banyolarda uzun süredir sıkça karşılaşılıyor

Detaylı

WATERPİK WATER FLOSSER (SU. Artı SONİK DİŞ FIRÇASI MODEL WP-900 ... 11/4/13. www.waterpik.com

WATERPİK WATER FLOSSER (SU. Artı SONİK DİŞ FIRÇASI MODEL WP-900 ... 11/4/13. www.waterpik.com WATERPİK WATER FLOSSER (SU PÜSKÜRTÜCÜSÜ) Artı SONİK DİŞ FIRÇASI MODEL WP-900................. 11/4/13 www.waterpik.com İÇİNDEKİLER TABLOSU Önemli Tedbirler Ürünün Tanımı Su Püskürtücünüz için Kullanım

Detaylı

HP Color LaserJet CM2320 MFP Serisi Kağıt ve Yazdırma Ortamı Kılavuzu

HP Color LaserJet CM2320 MFP Serisi Kağıt ve Yazdırma Ortamı Kılavuzu HP Color LaserJet CM2320 MFP Serisi Kağıt ve Yazdırma Ortamı Kılavuzu Telif Hakkı ve Lisans 2008 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Telif hakkı yasalarının izin verdiği durumlar dışında,

Detaylı

DENEY DC Gerilim Ölçümü

DENEY DC Gerilim Ölçümü DENEY DC Gerilim Ölçümü DENEY N AMACI 1. DC gerilimin nas l ölçüldü ünü ö renmek. 2. KL-22001 Deney Düzene ini tan mak. 3. Voltmetrenin nas l kullan ld n ö renmek. GENEL B LG LER Devre eleman üzerinden

Detaylı

CER1000-A GEÇİŞ KONTROL ÜRÜNLERİ KULLANIM KILAVUZU BAĞIMSIZ DENETLEYİCİ GEÇİŞ KONTROL BİRİMİ İÇİNDEKİLER

CER1000-A GEÇİŞ KONTROL ÜRÜNLERİ KULLANIM KILAVUZU BAĞIMSIZ DENETLEYİCİ GEÇİŞ KONTROL BİRİMİ İÇİNDEKİLER GEÇİŞ KONTROL ÜRÜNLERİ KULLANIM KILAVUZU CER1000-A BAĞIMSIZ DENETLEYİCİ GEÇİŞ KONTROL BİRİMİ İÇİNDEKİLER 1. BAKIM ONARIM 2. KUTU İÇERİĞİ 3. EKLENEBİLEN EKİPMANLAR 4. ÜRÜN TANIMI 5. TEKNIK ÖZELLİKLER 6.

Detaylı

105 mm. 59 mm. 115 mm. 570 gr -> 17282 -> 17282

105 mm. 59 mm. 115 mm. 570 gr -> 17282 -> 17282 L1 L2 B1 B2 115 mm 59 mm 105 mm 570 gr C1 -> 17282 C2 -> 17282 9 A 2a 4 1a 2b 5 7 3 1b 6 8 D1 D2 2m E1 E2 Δ1 = X1 - Y1 Δ2 = X2 - Y2 Δ3 = X3 - Y3 E3 1 mm D3 F1 2m F2 F3 s > 5m > 16 2 3 ft F4 F5 TR Kullanma

Detaylı

BNCH-01 AĞIRLIK SEHPASI KULLANMA KILAVUZU

BNCH-01 AĞIRLIK SEHPASI KULLANMA KILAVUZU BNCH-01 AĞIRLIK SEHPASI KULLANMA KILAVUZU AYRINTILI DİAGRAM PARÇA LİSTESİ PARÇA NO. AÇIKLAMA ADET 1 Ağırlık koltuk profili-sağ 1 2 Ağırlık koltuk profili-sol 1 3 Destek barı 1 4 Ana ayak 1 5 Orta destek

Detaylı

Braille Star 40 Başvuru Kitapçığı Sürüm 4.0 Lütfen bu başvuru kitapçığıyla birlikte paketinizde bulunan kullanıcı kılavuzunu da gözden geçirin.

Braille Star 40 Başvuru Kitapçığı Sürüm 4.0 Lütfen bu başvuru kitapçığıyla birlikte paketinizde bulunan kullanıcı kılavuzunu da gözden geçirin. Braille Star 40 Başvuru Kitapçığı Sürüm 4.0 Lütfen bu başvuru kitapçığıyla birlikte paketinizde bulunan kullanıcı kılavuzunu da gözden geçirin. Cihazın ön tarafında orta kısımda 2 adet aralık tuşu yer

Detaylı

BQTEK SMS Asistan. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: 1.0 09.05.2016 BQTEK

BQTEK SMS Asistan. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: 1.0 09.05.2016 BQTEK Kullanım Kılavuzu Doküman Versiyon: 1.0 09.05.2016 BQTEK İçindekiler İçindekiler... 2 Genel Bilgi... 3 Uygulamanın İndirilmesi... 3 iphone için... 3 Android için... 3 Windows ve Mac için... 3 Uygulamanın

Detaylı

BÖLÜM-6 VAKUMLAMA (TAHLĠYE)

BÖLÜM-6 VAKUMLAMA (TAHLĠYE) BÖLÜM-6 VAKUMLAMA (TAHLĠYE) 6.1 TERĠMLER VE TANIMLAR Vakum: Atmosfer basıncının (14.7 psi) altındaki basınçlar, 0 ile 30 ıskalalı inç civa sütunu ile gösterilir. Vakumlama: Soğutma sisteminden hava ve

Detaylı

: WEST SOUND : TKS 207 S WEST SOUND TKS 207 S PROGRAMLI OKUL SAATİ KULLANIM ALANLARI:

: WEST SOUND : TKS 207 S WEST SOUND TKS 207 S PROGRAMLI OKUL SAATİ KULLANIM ALANLARI: MARKA : WEST SOUND MODEL : TKS 207 S ÜRÜN CİNSİ : PROGRAMLI OKUL SAATİ WEST SOUND TKS 207 S PROGRAMLI OKUL SAATİ KULLANIM ALANLARI: Okullar, Dershaneler, Fabrikalar, Halı sahalar vb. alanlarda kullanılmaktadır.

Detaylı

PRC 100 BOYAMA ROBOTU C.000 KULLANIM KLAVUZU

PRC 100 BOYAMA ROBOTU C.000 KULLANIM KLAVUZU PRC 100 BOYAMA ROBOTU C.000 KULLANIM KLAVUZU NOT PRC 100 KULLANIM KLAVUZU 12 2 11 NOT PROGRAM AYARLARI Ç NDEK LER POWER BUTON 1- Ç NDEK LER... 3 GÖSTERGE Power buton ON konumuna getirildi inde ekranda

Detaylı

Hoş Geldiniz 4. Önemli noktalar 6. Uyarılar 7. Cihaz özellikleri 8. MyLink+ Durum Göstergesi 10. MyLink+ cihazınızın çalışması 16

Hoş Geldiniz 4. Önemli noktalar 6. Uyarılar 7. Cihaz özellikleri 8. MyLink+ Durum Göstergesi 10. MyLink+ cihazınızın çalışması 16 Kullanım Kılavuzu Đçindekiler Hoş Geldiniz 4 Önemli noktalar 6 Uyarılar 7 Cihaz özellikleri 8 MyLink+ Durum Göstergesi 10 MyLink+ cihazınızın çalışması 16 MyLink+ cihazının şarj edilmesi 17 Başlarken 19

Detaylı

Deneyler tamamland ktan sonra üç fazl ç k k kutuplu senkron jeneratörün yük alt ndaki davran hakk nda yeterli bilgiye sahip olunabilecektir.

Deneyler tamamland ktan sonra üç fazl ç k k kutuplu senkron jeneratörün yük alt ndaki davran hakk nda yeterli bilgiye sahip olunabilecektir. DENEY 15-4 Yük Karakteristi i AMAÇ Deneyler tamamland ktan sonra üç fazl ç k k kutuplu senkron jeneratörün yük alt ndaki davran hakk nda yeterli bilgiye sahip olunabilecektir. GEREKL TEÇH ZAT Adet Tan

Detaylı

HATTRICK HARMONY MANYETİK BİSİKLET KULLANMA KILAVUZU

HATTRICK HARMONY MANYETİK BİSİKLET KULLANMA KILAVUZU HATTRICK HARMONY MANYETİK BİSİKLET KULLANMA KILAVUZU MAKİNENİN MONTE EDİLMESİNDEN VE ÇALIŞTIRILMASINDAN ÖNCE AŞAĞIDAKİ UYARILARA DİKKAT EDİNİZ. 1) Makineyi kitapçıkta bulunan tarifle birebir aynı olacak

Detaylı

Sound Bar. Başlangıç Kılavuzu HT-CT370

Sound Bar. Başlangıç Kılavuzu HT-CT370 Sound Bar Başlangıç Kılavuzu HT-CT370 İçindekiler Ayar 1 Kutunun içindekiler 4 2 Kurulum 5 3 Bağlantı 6 4 Sistemin açılması 8 5 Sesin dinlenmesi 9 Temel İşlemler Ses efektlerinin keyfini çıkarma 10 Sesin

Detaylı

ÖNLEMLER DEVAM ETMEDEN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLE OKUYUN. AC adaptörü için

ÖNLEMLER DEVAM ETMEDEN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLE OKUYUN. AC adaptörü için ÖNLEMLER DEVAM ETMEDEN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLE OKUYUN AC adaptörü için UYARI Bu AC adaptörü yalnızca Yamaha/Steinberg cihazlarıyla kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Başka bir amaçla kullanmayın. Yalnızca

Detaylı

4P359542-2G. Kablosuz LAN Bağlantı Adaptörü <BRP069A42> Montaj Kılavuzu

4P359542-2G. Kablosuz LAN Bağlantı Adaptörü <BRP069A42> Montaj Kılavuzu 4P359542-2G Kablosuz LAN Bağlantı Adaptörü Montaj Kılavuzu Kablosuz LAN Bağlantı Adaptörü Kurulum Kılavuzu Ana sayfa: http://www.onlinecontroller.daikineurope.com Özellikler, ayar

Detaylı

otyoo Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri www.otyoo.com

otyoo Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri www.otyoo.com otyoo Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri www.otyoo.com Hayatımıza hergün başka bir elektrikli cihaz girmekte. Ses sistemlerinden güvenlik sistemlerine, sinema sistemleri, akıllı televizyonlardan media oynatıcılara

Detaylı

Okumufl / Mete (Ed.) Anne Babalar için Do uma Haz rl k / Sa l k Profesyonelleri için Rehber 16.5 x 24 cm, XIV + 210 Sayfa ISBN 978-975-8882-31-1

Okumufl / Mete (Ed.) Anne Babalar için Do uma Haz rl k / Sa l k Profesyonelleri için Rehber 16.5 x 24 cm, XIV + 210 Sayfa ISBN 978-975-8882-31-1 Deomed Medikal Yay nc l k Okumufl / Mete (Ed.) Anne Babalar için Do uma Haz rl k / Sa l k Profesyonelleri için Rehber 16.5 x 24 cm, XIV + 210 Sayfa ISBN 978-975-8882-31-1 Birinci bask Deomed, 2009. 62

Detaylı

UZ 964 SerVac KULLANIM TALİMATI

UZ 964 SerVac KULLANIM TALİMATI UZ 964 SerVac KULLANIM TALİMATI CE 822 9311 000 Edisyon 9905 NA1 İÇİNDEKİLER İngilizce 6-7 Elektrik bağlantıları, sadece İngiltere için 8-9 ÖNEMLİ EMNİYET KURALLARI Bu elektrikli süpürge ticari amaçlı

Detaylı

Ö NEMLİ NOT! BİSİKLETİ KULLANMADAN ÖNCE BU EL KİTABINI İYİCE OKUYUNUZ. ÖNEMLİ GÜVENLİK BİLGİLERİ

Ö NEMLİ NOT! BİSİKLETİ KULLANMADAN ÖNCE BU EL KİTABINI İYİCE OKUYUNUZ. ÖNEMLİ GÜVENLİK BİLGİLERİ Ö NEMLİ NOT! BİSİKLETİ KULLANMADAN ÖNCE BU EL KİTABINI İYİCE OKUYUNUZ. ÖNEMLİ GÜVENLİK BİLGİLERİ Ürünümüzü seçtiğiniz için teşekkürler. Bu el kitabının tamamını okuyunuz ve daima yanınızda bulundurunuz.

Detaylı