BİZ AKINSOFT uz. BİZ AKINSOFT uz

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BİZ AKINSOFT uz. BİZ AKINSOFT uz"

Transkript

1

2 Türkiye ninvizyonu

3 BİZ AKINSOFT uz Kurulduğumuz günden bu yana profesyonel iş anlayışımız, genç, dinamik kadromuz, insanlığa verdiğimiz değer, hedeflerimiz, inandığımız ilkelerden asla taviz vermeyen yapımız ve dünya çapında yaptığımız çalışmalarla her platformda yer almayı başardık. Daha kurulduğumuz gün 28 yıllık vizyonlarımızı belirledik ve 2010 vizyonunu başarıyla tamamlayan firmamız, 2015 vizyonunu hayata geçirmek için çalışmalarına hız verdi. İnsanlık için en iyi hizmeti vereceğimizden eminiz ve kalitemizden faydalanacak, başarısını AKINSOFT yazılımları ile arttıracak olan müşterilerimizin memnuniyetini ön planda tutuyoruz. AKINSOFT; BİZ AKINSOFT uz - 12 Nisan 1995 te kurulan, - Şirketleştiği 4 Aralık 1996 tarihini Dünya Bilişimciler Günü olarak dünyaya armağan eden, - Kendi öz sermayesi ile yapılanan, (hiçbir sermaye desteği almayan) - Kendi bünyesinde sağladığı disiplin, hedeflediği amaç ve inandığı ilkelerinden asla taviz vermeyen yapısı ile yaptığı çalışmalar neticesinde dünyada hızla yayılan, - Kurulduğu ilk günden bugüne müşteri portföyünü ve çalışan sayısını artırarak sektörünün 1 numaralı şirketi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen, te başladığı bu yolda bugün; ( ) 21 ülkede 2000 i aşkın Çözüm Ortağı ile müşterilerine en iyi hizmeti götüren büyük bir aile yapısına sahip olan, - Türkiye nin en geniş program arşivine ev sahipliği yapan, - ERP Çözümleri, Muhasebe Programları, Ticari Programlar, Sektörel Programlar, Web Programları ve Mobil Programlar olmak üzere 120 yi aşkın yazılımın ( ) yer aldığı program arşivi ile birçok sektöre hitap edebilecek yapıdaki yazılımları bünyesinde barındırarak, müşterilerine geniş bir ürün yelpazesi sunan, - İlinde kategorisinde vergi rekortmeni olmak, kişi istihdam edecek potansiyele ulaşmak, - Dış ticaretin temellerini atmak, - Türkiye de yazılımın öncüsü olmak gibi 2005 vizyonlarını tamamlayan, - 2. plazasını İstanbul da alarak AKINSOFT İstanbul u kurmak, - Robotik teknolojiler alanında Ar-Ge çalışmalarını başlatmak, - UyduKent kurmayı hedefleyen, - UyduKent projesini başlatmayı düşünerek bu proje ile istihdam sayısını kişi kapasitesine ulaştırmayı hedefleyip, 2010 vizyonlarını da başarıyla gerçekleştirmiş bir şirkettir yılında belirlenen vizyonlarımız arasında olan fakat dengeler bozulmasın diye gizli tuttuğumuz 2023 vizyonumuzu, 2015 yılında Robot Fabrikalarımızın açılışında tüm kamuoyuna açıklayacağız... Biz, Çözüm Ortaklarımızın, çalışanımızın, son kullanıcılarımızın kısaca AKINSOFT ailesinin gücüne inanıyoruz.

4 AKINSOFT e-çözümler AKINSOFT E-Çözümler Pek çok sektöre sunduğu çözümlerle her zaman müşterisinin yanında duran AKINSOFT E-Çözümleri ile sektör yelpazesinin farklı bir rengini müşterileriyle buluşturmanın keyfini yaşıyor. Masaüstü, mobil ve web ortamında kullanabileceğiniz programlarla işletmenizin günümüz teknolojisine uygun vizyonlar oluşturmasına imkan sağlamaktadır.

5 Yeni Nesil E-Ticaret İşinizi şansa bırakmayın. Yeni Nesil E-Ticaret sisteminizi AKINSOFT güvencesiyle riske atmadan kullanın. AKINSOFT E-Ticaret Programıyla günlük bilgisayar kullanıcılarına göre tasarlanmış estetik ve kullanışlı arayüzden faydalanırken, SEO Optimizasyonu sayesinde rakiplerinizden bir adım önde olacaksınız. Günümüz teknolojisinde mağazacılık devri yavaş yavaş hükmünü yitirirken, işletmeler e-mağaza uygulamaları sayesinde müşterilerine evlerinden alışveriş yapabilme imkanı tanıyor. Bu aşamada kullandığınız Yeni Nesil E-Ticaret sisteminiz ne kadar basit ve müşteri ihtiyaçlarına yanıt verecek düzeyde olursa, rakiplerinizle mücadele etmeniz de o kadar kolaylaşıyor.

6 Ürün Yönetimi Ürün satışlarınız hiç bu kadar kolay ve zevkli olmamıştı. Müşterilerinizin alacakları ürünler hakkında bilgi sahibi olmaları ve özellik detaylarını seçebilmeleri sayesinde memnuniyetleri tam olacak. İnternet sitenizde satışını yapacağınız ürünler için grup ve alt grup belirleyebilme, Marka ve kategori tanımları yaparak, ürünlerinizi marka ve kategorilere ayırma imkanı. Grup ve markalara özel vitrin tasarımı. Stoklarınız için 4 farklı fiyat belirleyerek, tercih edilen fiyattan satış yapabilme, Ürün detaylarını html formatında serbest olarak tanımlayarak, ürün hakkında geniş bilgilendirmeler yapabilme, Ürünlerinize dilediğiniz sayıda resim ekleyerek, ürün detay ekranında tüm resimleri görüntüleyebilme, Ürün karşılaştırma sistemi ile kararsız kaldığınız ürünleri karşılaştırarak, seçim yapabilme, Üyelerin yorum eklemesine olanak sağlayarak, bir nevi fikir paylaşım platformu oluşturabilme, Benzer ürünlerin gösterimi sayesinde tükenen ürüne alternatif ürün sunabilme imkanı. Varyant yönetimi özelliği sayesinde ana ürününüze bağlı alt ürünleri marka ve beden bazında kaydedebilme, İndirime giren ürünleriniz için indirim oranı belirleyebilme, Ürünlerinize özel kargo oranı belirleyebilme, 5 adet ek alan tanımlamasından faydalanarak, ihtiyaç duyduğunuz alanları tanımlayabilme, Farklı döviz birimlerinden faydalanabilme, Ürünlerin XML formatına dönüşmesini sağlayarak, entegrasyon yapmak istediğiniz farklı sistemlerle entegrasyonunu sağlayabilme imkanı.

7 Görünüm Yönetimi Sattığınız ürünler ne kadar kaliteli veya hesaplı olursa olsun görsel olarak düzgün bir siteye sahip olmadığınız müddetçe tanıtımda gerekli başarıya ulaşamazsınız. Satışlarınızın yüksek olması ürün kalitesinin yanı sıra nasıl sunduğunuzla da alakalıdır. AKINSOFT E-Ticaret görsel açıdan göz doldururken kolay kullanımıyla sipariş süreçlerinizi hızlandırıyor. Görsel ve kolay kullanımı ile ana ekran vitrini. Her grup ve marka için özel vitrin tanımlama seçeneği. Vitrindeki, ana sayfadaki, indirimdeki, günün ürünleri ve çok satan ürünleri belirleyerek, ilgili panellerde gösterebilme imkanı. Dinamik sayfalar belirleyerek, sayfa içeriklerini oluşturabilme, Liste ve ürün sayfasında ürün fiyat başlıklarını tercihinize bağlı olarak düzenleyebilme, Elinizde tükenen ürünlerin görünmesini engelleyebilme, İçerik yönetim panelinden; Hakkımızda, Gizlilik Bildirimi, Üyelik Sözleşmesi, Satış Sözleşmesi, Garanti Şartları, Teslimat Şartları ve İrtibat linklerini değiştirebilme, İndirimdeki ürünleri, yeni eklenen ürünleri ve fırsat ürünlerini ana vitrinde gösterebilme imkanı.

8 Üye Yönetimi / Bayilik Sistemi İnternet sitenizden alışveriş yapmak isteyen müşterilerinizin kolaylıkla sisteminize üye olarak sipariş göndermelerini sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda sanal poslar üzerinden ödeme yapmalarını da sağlayabilirsiniz. B2B sistemli çalışan firmalara özel üyelik sistemi yapısından faydalanabilmei Üyeler için çoklu adres ve teslimat adresi tanımı yapabilme, Bireysel ve Kurumsal tipte üyelik alabilme imkanı. E-posta ile üyelik aktivasyonu yapabilme. Üyeye özel ürün fiyat atayabilme seçeneğinden faydalanabilme, Üyeye özel indirim oranı belirleyebilme, Ürünlerin kalan miktarlarının tercihe bağlı olarak görüntülenebilmesi, Ürünlerde puanlama sistemini aktif ederek, kullanıcıların sipariş ettikleri ürüne puan verebilirsiniz. Üyelerin kendi işlemlerini takip edebileceği üye paneli. İstek ve öneri yönetimi sayesinde müşterilerin görüşlerini bildirebilmelerini sağlama imkanı. B2B sistemli çalışan firmalara özel üyelik sistemi yapısından faydalanabilme, Sitenin direkt olarak üye girişi ile açılmasını sağlayarak, giriş yapılmadan işlem yapmayı engelleyebilme, Şifre hatırlatma sistemini aktif ederek, sitenize aktif giriş yapan kişilerin her seferinde şifre girmesinin önüne geçme. Facebook kullanıcı bilgileriyle yeni nesil E-Ticaret sistemine giriş yapabilme.

9 Sipariş Yönetimi Zamanında sipariş yönetimi, işletmenin kurumsal yapısı ve müşteri devamlılığı için en önemli unsurdur. Geç yapılan teslimatlar müşterilerinizin sonraki alışverişlerde sizi tercih etmemesine neden olacaktır. WOLVOX ERP entegrasyonuyla Yeni Nesil E-Ticaret sisteminizden verilen siparişlerin yetkili personellere uyarı şeklinde bildirilmesini sağlayabilir, takibatınızı kolaylaştırabilirsiniz. Müşterilerin sipariş ettikleri ürünlerin listesini alabilme imkanı. Sadece sipariş olarak gönderim veya sipariş sonrası ödeme ekranının açılarak tahsilatın da yapılabilmesini sağlama. Kredi kartı, kapıda ödeme veya havale ile ödeme yapabilme imkanı. Alışverişlerde alt limit belirtebilme, Siparişlerde hediye paketi kullanma veya sipariş açıklaması belirtebilme, Belli bir tutar üzeri siparişlerde kargoyu bedava olarak belirleyebilme, Sipariş listesi üzerinden sipariş detaylarını siparişi açmadan görüntüleyebilme, Sipariş sorgulama panelinden sipariş numarası, tarih aralığı, ödeme durumu ve şekli, kargo gibi bilgilere göre sorgulama yapabilme imkanı. Telefonla gelen siparişleri ayrıca listeleyerek, detayları kontrol edebilme, Alınan siparişlere durum atamaları yaparak, durum değişikliklerini kontrol edebilme imkanı. Siparişlerin durum değişikliklerinde müşterilere otomatik bilgilendirmeler yapabilme, Uygun olan kayıtların muhasebe programına aktarım seçeneği.

10 Entegrasyon Web sitenizi herkese veya her yere yaptırabilirsiniz ancak bireysel bir web sitesi tek başına çalıştığında istediğiniz verimi yakalamanıza yardımcı olmaz. AKINSOFT E-Ticaret Programı WOLVOX ERP Programıyla entegrasyonlu çalışmasının yanı sıra pek çok sanal pos ve web siteleriyle de entegrasyonlu çalışarak işlemlerinizi hızlandırıyor. Satışını yaptığınız ürünlerin fiyatlarını, ucuzcu.com, akakce.com ve cimri.com sitelerinde satılan ürünlerle karşılaştırma yapabilme imkanı. Garanti, Yapı Kredi, Türkiye İş Bankası, Akbank, Finansbank, Deniz Bank, Kuveyt Türk, TEB, Halkbank, Anadolubank, ING Bank, Citibank, Vakıfbank, Card Plus ve Bank Asya sanal poslarıyla entegrasyonlu çalışarak, site üzerinden tahsilat yapabilme, K.V.K., Payu ve İ Para sistemleriyle entegrasyon sağlayarak, bu sitelerden yapılan tahsilatların sisteminize yansımasını sağlayabilme, Neo Pazar, Exa, Index, Netex, Despec, Aral Game, Toptanshop, Kibo Kitabevi, LocoPoco, Denge Bilgisayar, Goldstore, Penta, Moda Car, Andoutdoor, Marintek Store, Segment, Leg Party sistemleriyle XML entegrasyonu yapabilme, WOLVOX ERP Programı ile entegrasyonlu çalışarak, stok bilgilerini ERP programından aktarıp, ödeme ve siparişlerin WOLVOX ERP Programına entegre olmasını sağlayabilme, AKINSOFT Canlı Destek Programıyla entegrasyonlu çalışarak, müşterilerinizin sipariş öncesi veya sonrası sorularını yanıtlayabilme ve müşteri temsilcilerinizle iletişime geçmelerini sağlayabilme imkanı.

11 Diğer Özellikler Arama motorlarında sitenizin ilk sıralarda çıkması için gerekli optimizasyon ayarlarını (SEO) yapabilme imkanı. Perde hesaplama sistemini aktif ederek, sipariş gönderimi esnasında ebat belirtebilme, Dilediğiniz zaman siteyi bakıma alma uyarısının çıkmasını sağlama. Mesafeli satış sözleşmesi özelliğinden faydalanarak, üyelerin sipariş ettikleri ürünler hakkında bilgilendirme yapılmasını sağlayabilme imkanı. ASP.NET sunucu tabanlı. MySQL veri tabanı desteği. Tanımlı gelen 23 farklı temadan dilediğinizi seçebilme imkanı. Ayrıca özel tema talepleriniz için de işletmeye özel çözümler.

12 AKINSOFT E-Fatura e-fatura uygulamasının ülkemizde zorunlu olması sonrasında firmalarda e-fatura gönderimi karmaşaya yol açarak, pek çok soru işaretini doğurmuştur. WOLVOX E-Fatura modülü kafanızdaki tüm soru işaretlerine yanıt verirken e-fatura gönderim işlemlerinizi kolaylıkla yapmanızı sağlıyor. e-fatura gönderimi yapacağınız şirketi Kontrol Paneli Programı üzerinden belirleyebilme, Temel Fatura ve Ticari Fatura desteği. e-fatura gönderimi yapabilmeniz için gerekli tüm ön hazırlıkları yapabilme olanağı (Ülke kod tanımları ve e-fatura uyumlu sayaç tanımlama işlemleri). e-fatura ortamında göndereceğiniz faturaları tek tuşla seçebilme, Gönderilen e-faturaların iletim durumlarını sorgulama. Daha önce gönderilen e-faturaları sorgulama.

13 AKINSOFT E-Defter e-defter; şekil hükümlerinden bağımsız olarak, Vergi Usul Kanunu na ve/veya Türk Ticaret Kanunu na göre tutulması zorunlu olan defterlerde yer alması gereken bilgileri kapsayan, elektronik kayıtlar bütünüdür. e-defter sistemi uyumlu yazılımlar listesine, AKINSOFT E-Defter Modülü ile eklenmiştir. Yevmiye ve Defter-i Kebir bilgilerini e-defter sistemine gönderim için gerekli dosyaları oluşturabilme, Dijital imza bilgilerinizi sisteme kaydederek, dosyaların oluşmasında belirtilen formata göre işlem yapabilme imkanı. Dosyalara zaman damgası ekleyebilme, Oluşan beratların imzalanarak paketlenebilmesi. Tarih ve Yevmiye No üzerinden kontrol sağlanarak, mükerrer dosya oluşumlarının önüne geçebilme, GİB den imzalı dosya kontrolü ile dosyaların gönderiminde problem olup olmadığını tespit edebilme.

14 AKINSOFT WebEmlak Tüm emlakçılar ve gayrimenkul takibi yapanlar için hazırlanmış AKINSOFT WebEmlak Programı ev, iş yeri, büro, kooperatif, arsa ve arazi kayıt bölümleri, iletişim modülü, harita entegrasyonu, kategori bazında veri yönetimi içeriği ile emlak büronuzu müşterilerinizin parmakları ucuna taşıyor. Ev, büro, iş yeri, kooperatif hissesi, arsa ve arazi kayıtları oluşturabilme, Kayıtlarınızı iş yerinizden, evinizden veya yoldayken akıllı cihazlarınız ile gerçekleştirebilme imkanı. Program arayüzünde özelleştirmeler yapıp, veri girmek istemediğiniz alanları gizleyerek, sadece size lazım olan alanların kullanılmasını sağlayabilme, Listede, arz kaydında ve aramalarda kullanılacak verileri ayrı ayrı belirtebilme, Talep alma modülü ile potansiyel müşterilerinize ulaşarak, bilgilendirmeler yapabilme, Firma profili sayfasında firmanızın ayrıntılı tanıtımını yapabilme imkanı. Merkezi yapı sayesinde yazılımda yapılan her türlü güncellemeyi anında kullanmaya başlayabilme.

15 AKINSOFT E-Site Web Site sakinlerine online kullanım rahatlığı sağlamak isteyen tüm site yönetimlerine hitap eden E-Site web programı sitenizi kurumsal bir yapıya kavuştururken daire sakinlerinin ödemelerini kolay bir şekilde gerçekleştirmelerine olanak sağlıyor. Tüm site yönetimleri için kullanıma hazır paket web sitesidir. Duyurular, tanıtımlar, site içerisindeki kiralık satılık konut ilanları düzenleme imkanı. Site sakinlerinin ve ev sahiplerinin kullanıcı adı ve şifreleri ile giriş yaparak, borçlarını görebilme ve ödeyebilme imkanı (E-Site entegrasyonlu çalışması ile sağlanmaktadır). AKINSOFT E-Site entegrasyonu kullanılarak yapılan ödemeler, otomatik olarak hesaplara işlenir. Yetkili kişi tarafından site içeriğini dinamik olarak değiştirebilme, Fotoğraf galerisi ekleyerek sitenin görünümü konusunda bilgilendirmeler yapabilme imkanı.

16 Online İş Merkezi MRP Programına ek olarak tedarik edeceğiniz WOLVOX Online İş Merkezi Modülü sayesinde cep telefonunuzdan veya internet erişimi olan herhangi bir yerden bağlantı kurarak, üretim aşamaları konusunda bilgi sahibi olabilir, üretimi başlatabilirsiniz. Beklemede olan iş emrini tek tuşla işleme başlatabilme imkanı. Başlayan bir iş emrini durdurabilme ve kısmi olarak sonlandırabilme, Miktar girişi yaparak, üretim miktarlarını değiştirebilme imkanı. Eklenmiş olan teknik resimleri görüntüleyebilme, Üretim detaylarını inceleyebilme, Hammadde alanından üretimde kullanılan hammaddeleri inceleyebilme, Üretimde çalışması gereken personelleri atayabilme imkanı.

17 WOLVOX Online İnsan Kaynakları AKINSOFT WOLVOX Online İnsan Kaynakları Programı ile personelinizle bir adım daha yakınlaşarak, teknolojinin sınırsız imkanları ile tanışın. WOLVOX Online İnsan Kaynakları sistemlerinde mevcut bulunan AKINSOFT Wolvox İnsan Kaynakları Programını web tabanlı olarak kullanmak isteyen bütün iş yerlerine hitap etmektedir. Personeller kendine ait web kullanıcı adı ve şifresi ile sisteme giriş yaparak, giriş ve çıkış kayıtlarını görebilir, Personeller giriş çıkış raporunda seçtikleri aya ait maaş ve kesinti dökümlerini inceleyebilir, Personeller firma içi düzenlenen anket ve sınavlara katılabilirler, Sistem yöneticilerine istek ve öneride bulunup, cevaplarını takip edebilirler, Sistemde duyurular ve belgeler yayınlanabilir, AKINSOFT Wolvox İnsan Kaynakları Programı ile tam entegrasyonludur.

18 AKINSOFT E-Kuaför AKINSOFT E-Kuaför ile müşterilerinizi bekletmeye son! Online rezervasyon sistemi sayesinde, salonunuzda işlem yaptırmak isteyen müşterileriniz kuaför seçerek randevu alabilir, böylece işlem ve sıra karmaşasından uzaklaşarak, müşteri memnuniyetini zirveye taşırsınız. Müşterilerinizin seçim yapması için çalışan kuaförlerinizi kaydedebilme, Üye takip sistemi sayesinde müşterilerinizi veri tabanında saklayabilme imkanı. Online rezervasyon sistemi ile müşterilerinizin bilgisayar başından randevu almalarına olanak sağlama. Tüm üyelerinize toplu SMS gönderimi yaparak, duyurular yapabilme, Kuaför bazında işlem takibi yaparak, çalışan kuaförlerinizin performanslarını ölçebilme imkanı. Günlük kasanızı takip ederek, aynı zamanda kaçakların önüne geçebilme, AKINSOFT E-Kuaför masaüstü yazılımı entegrasyonu sayesinde online yapılan işlemlerin anlık takibini yapabilme.

19 AKINSOFT Canlı Destek Kurumsal yapınıza destek vererek, Call Center ekibinizin iş yükünü hafifletmek AKINSOFT Canlı Destek ile çok daha kolay. Siteleri üzerinden canlı destek hizmeti vermek isteyen tüm işletmeler için geliştirilen AKINSOFT Canlı Destek Programı, yönetici paneli ile işletme yöneticilerinin müşteri soru ve şikayet takibini kolaylaştırırken, müşteri giriş paneli ile müşterilerinizin tek tıkla destek almalarını sağlıyor. AKINSOFT E-Ticaret ile direkt entegrasyonu sayesinde müşterilerinizin ürünü satın almadan önce sorular sorarak, ürün hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlayabilme, Canlı destek sisteminizin açık olup olmadığını müşteriniz anında görebilir, Canlı destek çevrimdışı ise müşterileriniz size mesaj bırakabilir, Personel ve departman tanımı yapıp, yetkilendirme yapabilirsiniz. İstenen departmanları direkt destek vermekten hariç tutup, sadece yönlendirilen müşterilerin cevaplamasını sağlayabilirsiniz. Kullanımı kolay firma paneli üzerinden hızlı bir şekilde işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Personeller birbirlerine müşteri yönlendirmesi yapabilirler. Müşteriler ilk giriş yaptıklarında sıraya eklenir. Bu esnada müşteriye kaçıncı sırada olduğu gösterilir, Müsait duruma geçen personel beklemedeki müşteriyi seçerek, görüşmeyi başlatabilir. Bir personel birden fazla müşteri ile eş zamanlı olarak görüşme yapabilir, Yapılan görüşmeleri puan sistemi ile puanlandırabilir. Sunucunuza hiç bir ekstra kurulum yapmaya gerek yoktur. Tamamen AKINSOFT un altyapısını kullanırsınız.

20 AKINSOFT CMS İçerik Yönetim Sistemi (Content Management System) Kullanımı kolay, hızlı ve dinamik web sitesi talep eden tüm işletmeler için geliştirilmiştir. Web sitesi admin paneli üzerinden kolayca düzenlenebilir. Bu sayede kendi web sitenizi istediğiniz şekilde oluşturmanız sağlanır. Tamamen dinamik web sitesi oluşturabilme ve yönetebilme, Web sitesi içeriğini admin panelinden kolayca düzenleyip geliştirilebilme imkanı. İçerik düzenleyen kişilerin web kodlama hakkında bilgi sahibi olması gerekmeden işlem yapabilmesi. Resim galerileri oluşturup, yayınlayabilme, Önemli resimleri sleder halinde ana sayfada gösterebilme, Anketler düzenleyip, sonuçlarını takip edebilme, Tema seçeneklerinden faydalanarak, dilediğiniz temayı kullanabilme imkanı. Plug-in (eklenti) altyapısı ile özel çözümler sunabilme, Özel formlar oluşturarak, ihtiyacınız doğrultusunda programı yapılandırma. Dinamik yapısı ile her türlü bilgi yayınlanabildiği için yeni TTK nın (Türk Ticaret Kanunu) gerektirdiği tüm bilgiler yayınlayabilirsiniz.

21

22

23

24 PR-IET

BİZ AKINSOFT uz. BİZ AKINSOFT uz

BİZ AKINSOFT uz. BİZ AKINSOFT uz Türkiye ninvizyonu BİZ AKINSOFT uz Kurulduğumuz günden bu yana profesyonel iş anlayışımız, genç, dinamik kadromuz, insanlığa verdiğimiz değer, hedeflerimiz, inandığımız ilkelerden asla taviz vermeyen yapımız

Detaylı

BİZ AKINSOFT uz. AKINSOFT; 15 m2 lik ofiste, Harddiski olmayan bilgisayarla, Hiç bir sermaye desteği almadan, 1995 Yılında Kuruldu.

BİZ AKINSOFT uz. AKINSOFT; 15 m2 lik ofiste, Harddiski olmayan bilgisayarla, Hiç bir sermaye desteği almadan, 1995 Yılında Kuruldu. Türkiye ninvizyonu MİSYONUMUZ Müşterilerine en iyi hizmeti ve desteği sunmak adına, ülkemizde ve tüm dünyada AKINSOFT Çözüm Ortağı Ağını kurmak ve tüm sektörlere yüksek teknoloji ulaştırmaktır. AKINSOFT;

Detaylı

BİZ AKINSOFT uz. BİZ AKINSOFT uz

BİZ AKINSOFT uz. BİZ AKINSOFT uz Türkiye ninvizyonu BİZ AKINSOFT uz Kurulduğumuz günden bu yana profesyonel iş anlayışımız, genç, dinamik kadromuz, insanlığa verdiğimiz değer, hedeflerimiz, inandığımız ilkelerden asla taviz vermeyen yapımız

Detaylı

*Kampanya Koşulları İçin Tıklayınız.!

*Kampanya Koşulları İçin Tıklayınız.! *Kampanya Koşulları İçin Tıklayınız.! ÜRÜN YÖNETİMİ Sınırsız ürün kayıt, Sınırsız marka tanımı, 4 farklı fiyat belirleyebilme... GÖRÜNÜM YÖNETİMİ Ana ekran vitrini, Her grup ve marka için özel vitrin tanımlama

Detaylı

BİZ AKINSOFT uz. BİZ AKINSOFT uz

BİZ AKINSOFT uz. BİZ AKINSOFT uz Türkiye ninvizyonu BİZ AKINSOFT uz Kurulduğumuz günden bu yana profesyonel iş anlayışımız, genç, dinamik kadromuz, insanlığa verdiğimiz değer, hedeflerimiz, inandığımız ilkelerden asla taviz vermeyen yapımız

Detaylı

BİZ AKINSOFT uz. BİZ AKINSOFT uz

BİZ AKINSOFT uz. BİZ AKINSOFT uz Türkiye ninvizyonu BİZ AKINSOFT uz Kurulduğumuz günden bu yana profesyonel iş anlayışımız, genç, dinamik kadromuz, insanlığa verdiğimiz değer, hedeflerimiz, inandığımız ilkelerden asla taviz vermeyen yapımız

Detaylı

BİZ AKINSOFT uz. AKINSOFT; 15 m2 lik ofiste, Harddiski olmayan bilgisayarla, Hiç bir sermaye desteği almadan, 1995 Yılında Kuruldu.

BİZ AKINSOFT uz. AKINSOFT; 15 m2 lik ofiste, Harddiski olmayan bilgisayarla, Hiç bir sermaye desteği almadan, 1995 Yılında Kuruldu. Türkiye ninvizyonu MİSYONUMUZ Müşterilerine en iyi hizmeti ve desteği sunmak adına, ülkemizde ve tüm dünyada AKINSOFT Çözüm Ortağı Ağını kurmak ve tüm sektörlere yüksek teknoloji ulaştırmaktır. AKINSOFT;

Detaylı

BİZ AKINSOFT uz. AKINSOFT olarak biz de varız demektir.

BİZ AKINSOFT uz. AKINSOFT olarak biz de varız demektir. Türkiye ninvizyonu BİZ AKINSOFT uz MİSYONUMUZ Müşterilerine en iyi hizmeti ve desteği sunmak adına, ülkemizde ve tüm dünyada AKINSOFT Çözüm Ortağı Ağını kurmak ve tüm sektörlere yüksek teknoloji ulaştırmaktır.

Detaylı

Smart Commerce Proje Teklifi

Smart Commerce Proje Teklifi Proje Teklifi Code Brother Ship Trading Ltd. Lefkoşa 1. Giriş Smart Commerce, profesyonel bir alt yapı ile ürünlerini sergileyip isterlerse banka havalesi, kapıda ödeme sistemi ve kredi kartı ile de satış

Detaylı

BİZ AKINSOFT uz. AKINSOFT; 15 m2 lik ofiste, Harddiski olmayan bilgisayarla, Hiç bir sermaye desteği almadan, 1995 Yılında Kuruldu.

BİZ AKINSOFT uz. AKINSOFT; 15 m2 lik ofiste, Harddiski olmayan bilgisayarla, Hiç bir sermaye desteği almadan, 1995 Yılında Kuruldu. Türkiye ninvizyonu MİSYONUMUZ Müşterilerine en iyi hizmeti ve desteği sunmak adına, ülkemizde ve tüm dünyada AKINSOFT Çözüm Ortağı Ağını kurmak ve tüm sektörlere yüksek teknoloji ulaştırmaktır. AKINSOFT;

Detaylı

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Teklifimizle ilgili her türlü sorunuzu yanıtlamaya hazır

Detaylı

BİZ AKINSOFT uz. BİZ AKINSOFT uz

BİZ AKINSOFT uz. BİZ AKINSOFT uz Türkiye ninvizyonu BİZ AKINSOFT uz Kurulduğumuz günden bu yana profesyonel iş anlayışımız, genç, dinamik kadromuz, insanlığa verdiğimiz değer, hedeflerimiz, inandığımız ilkelerden asla taviz vermeyen yapımız

Detaylı

AKINSOFT CMS (İçerik Yönetim Sistemi)

AKINSOFT CMS (İçerik Yönetim Sistemi) AKINSOFT (Content Management System) Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 27.12.2012 Sayfa 1 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ Yönetici paneli, sayfa oluşturma, menü tasarımı, galeri

Detaylı

BİZ AKINSOFT uz. AKINSOFT olarak biz de varız demektir.

BİZ AKINSOFT uz. AKINSOFT olarak biz de varız demektir. BİZ AKINSOFT uz MİSYONUMUZ Müşterilerine en iyi hizmeti ve desteği sunmak adına, ülkemizde ve tüm dünyada AKINSOFT Çözüm Ortağı Ağını kurmak ve tüm sektörlere yüksek teknoloji ulaştırmaktır. VİZYONUMUZ

Detaylı

BİZ AKINSOFT uz. AKINSOFT; 15 m2 lik ofiste, Harddiski olmayan bilgisayarla, Hiç bir sermaye desteği almadan, 1995 Yılında Kuruldu.

BİZ AKINSOFT uz. AKINSOFT; 15 m2 lik ofiste, Harddiski olmayan bilgisayarla, Hiç bir sermaye desteği almadan, 1995 Yılında Kuruldu. MİSYONUMUZ Müşterilerine en iyi hizmeti ve desteği sunmak adına, ülkemizde ve tüm dünyada AKINSOFT Çözüm Ortağı Ağını kurmak ve tüm sektörlere yüksek teknoloji ulaştırmaktır. AKINSOFT; 15 m2 lik ofiste,

Detaylı

CMS (İçerik Yönetim Sistemi)

CMS (İçerik Yönetim Sistemi) AKINSOFT (Content Management System) Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 10.10.2012 Sayfa 1 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ Yönetici paneli, sayfa oluşturma, menü tasarımı, galeri

Detaylı

SAMSUN SOFTWARE YAZILIM BİLİŞİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

SAMSUN SOFTWARE YAZILIM BİLİŞİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ YENİ NESİL E-TİCARET SİSTEMİ NEDİR? BİZ, AİLESİ OLARAK MÜŞTERİLERİMİZE VE PROJELERİMİZDE BASİT ÜSÜL DEĞİL, PROFESYONEL ÜSÜL METHODLARI İLE PROJELERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ. GENEL OLARAK KODLAMA DİLLERİNDE,

Detaylı

BİZ AKINSOFT uz. BİZ AKINSOFT uz

BİZ AKINSOFT uz. BİZ AKINSOFT uz Türkiye ninvizyonu BİZ AKINSOFT uz Kurulduğumuz günden bu yana profesyonel iş anlayışımız, genç, dinamik kadromuz, insanlığa verdiğimiz değer, hedeflerimiz, inandığımız ilkelerden asla taviz vermeyen yapımız

Detaylı

BİZ AKINSOFT uz. BİZ AKINSOFT uz

BİZ AKINSOFT uz. BİZ AKINSOFT uz Türkiye ninvizyonu BİZ AKINSOFT uz Kurulduğumuz günden bu yana profesyonel iş anlayışımız, genç, dinamik kadromuz, insanlığa verdiğimiz değer, hedeflerimiz, inandığımız ilkelerden asla taviz vermeyen yapımız

Detaylı

BİZ AKINSOFT uz. BİZ AKINSOFT uz

BİZ AKINSOFT uz. BİZ AKINSOFT uz Türkiye ninvizyonu BİZ AKINSOFT uz Kurulduğumuz günden sonra profesyonel iş anlayışımız, genç, dinamik kadromuz, insanlığa verdiğimiz değer, hedeflerimiz, inandığımız ilkelerden asla taviz vermeyen yapımız

Detaylı

B2C E-Ticaret. İşletmeden Tüke ciye E-Ticaret. Sa n almak için yardım alın STANDART AVANTAJLI PROFESYONEL

B2C E-Ticaret. İşletmeden Tüke ciye E-Ticaret. Sa n almak için yardım alın STANDART AVANTAJLI PROFESYONEL B2C E-Ticaret İşletmeden Tüke ciye E-Ticaret B2c e caret modeli son kullanıcıya direk ürün sa şı yapabilmeni sağlayan e caret türüdür. Yüksek kapasiteli b2c e caret yazılımları ile kaliteli ve sorunsuz

Detaylı

AKINSOFT OfficeMessenger

AKINSOFT OfficeMessenger AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 20.01.2011 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ Yerel ağlarda (ofis veya ev) veya internet üzerinden (E-Ofis programı entegrasyonu sayesinde)

Detaylı

BİZ AKINSOFT uz. BİZ AKINSOFT uz

BİZ AKINSOFT uz. BİZ AKINSOFT uz Türkiye ninvizyonu BİZ AKINSOFT uz Kurulduğumuz günden bu yana profesyonel iş anlayışımız, genç, dinamik kadromuz, insanlığa verdiğimiz değer, hedeflerimiz, inandığımız ilkelerden asla taviz vermeyen yapımız

Detaylı

BİZ AKINSOFT uz. BİZ AKINSOFT uz

BİZ AKINSOFT uz. BİZ AKINSOFT uz Türkiye ninvizyonu BİZ AKINSOFT uz BİZ AKINSOFT uz Kurulduğumuz günden bu yana profesyonel iş anlayışımız, genç, dinamik kadromuz, insanlığa verdiğimiz değer, hedeflerimiz, inandığımız ilkelerden asla

Detaylı

E-Pazaryeri yazılımı ile sınırsız mağazalar oluşturabilir ve sınırsız ürün sa şı yaparak komisyon ve reklam geliri elde edebilirsin. C2C 6.

E-Pazaryeri yazılımı ile sınırsız mağazalar oluşturabilir ve sınırsız ürün sa şı yaparak komisyon ve reklam geliri elde edebilirsin. C2C 6. E-Ticaret Tüke ciden Tüke ciye E-Ticaret Türkiye nin ilk ve tek c2c e caret yazılımı ile yüksek nitelikli c2c e caret siteleri oluştur. Sana uygun e caret pake ile şimdi e-pazaryerini kur. Sa n almak için

Detaylı

BİZ AKINSOFT uz. AKINSOFT; 15 m2 lik ofiste, Harddiski olmayan bilgisayarla, Hiç bir sermaye desteği almadan, 1995 Yılında Kuruldu.

BİZ AKINSOFT uz. AKINSOFT; 15 m2 lik ofiste, Harddiski olmayan bilgisayarla, Hiç bir sermaye desteği almadan, 1995 Yılında Kuruldu. Türkiye ninvizyonu MİSYONUMUZ Müşterilerine en iyi hizmeti ve desteği sunmak adına, ülkemizde ve tüm dünyada AKINSOFT Çözüm Ortağı Ağını kurmak ve tüm sektörlere yüksek teknoloji ulaştırmaktır. AKINSOFT;

Detaylı

Sanal Santral A.Ş. Çözümleri

Sanal Santral A.Ş. Çözümleri Sanal Santral A.Ş. Çözümleri o Sanal Santral o Çağrı Merkezi Hizmetleri o Ses & Faks o Numara Taşıma & Numara Tahsis o Toplu SMS o Pi Plaformu (Programlanabilir IVR) o Yazılım Entegrasyonları & API Desteği

Detaylı

Ticimax Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin

Ticimax Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin Ticimax 8.8.7.534.181850 Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin değerlendirilmesi sonucunda Ar-Ge birimimiz tarafından

Detaylı

İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat

İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat Bayileriniz kendi müşterilerine yaptıkları satışların tutarını sizin online tahsilat sisteminizden size ödeyecekler ve bayilerinizin satış ciroları direkt olarak

Detaylı

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SUBASOFT Hakkımızda Subasoft yazılım, yazılım projelerinizi bütün olarak ele alır. Web site projelerini sadece kod yazmak ya da arayüz eklemek olarak görmüyoruz.firmanızın

Detaylı

Bilgisayar, tablet, akıllı telefon, televizyon kısacası internete bağlanabildiğiniz her yerden kullanabileceğiniz gerçek bir internet uygulamasıdır.

Bilgisayar, tablet, akıllı telefon, televizyon kısacası internete bağlanabildiğiniz her yerden kullanabileceğiniz gerçek bir internet uygulamasıdır. Apsiyon Nedir? Yeni Yönetim Asistanınız Apsiyon, apartman site yöneticisinin yeni assistanı olarak hizmet veren online bir platformdur. Sitenizin finansal durumundan, site sakinleri ile iletişim kurmaya

Detaylı

Adımız kalite! Her biri sektöründe lider üstün nitelikli birçok firma kurumsal internet çözümlerinde Egebilgi yi tercih etti.

Adımız kalite! Her biri sektöründe lider üstün nitelikli birçok firma kurumsal internet çözümlerinde Egebilgi yi tercih etti. Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz! Kurumsal ve tam profesyonel bir çözüm arıyorsanız, uzun soluklu ve kaliteli işleri hayata geçirmek adına Egebilgi sizleri

Detaylı

AKINSOFT E-Ticaret. Yardım Dosyası. Copyright 2011 AKINSOFT. Sayfa 1. Doküman Versiyon : 1.02.02 Tarih : 10.10.2012

AKINSOFT E-Ticaret. Yardım Dosyası. Copyright 2011 AKINSOFT. Sayfa 1. Doküman Versiyon : 1.02.02 Tarih : 10.10.2012 AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.02 Tarih : 10.10.2012 Sayfa 1 Copyright 2011 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT programı sayesinde internet sitenizden ürünlerinizi tanıtabilir,

Detaylı

MOBİL SATIŞ MOBİL SATIŞ

MOBİL SATIŞ MOBİL SATIŞ MOBİL SATIŞ MOBİL SATIŞ Plasiyerlerinizin sıcak ve soğuk satışlarını yürütmelerine olanak sağlayan AKINSOFT un uzun yıllardan beridir tercih edilen ve içeriği itibariyle memnuniyet sağlayan yazılımlarından

Detaylı

Kurumsal & Biz Kimiz?

Kurumsal & Biz Kimiz? Kurumsal & Biz Kimiz? Hakkımızda TEKNOLOJİNİN SUNDUĞU OLANAKLARI MÜŞTERİLERİNİN İŞ VERİMLERİNİ ARTIRMALARINA HİZMET EDECEK BİÇİMDE YORUMLAYAN OPAK AİLESİ HER SEKTÖR VE ÖLÇEKTEN ŞİRKETE ÇÖZÜM SUNUYOR. Şirketleri

Detaylı

BİZ AKINSOFT uz. AKINSOFT; 15 m2 lik ofiste, Harddiski olmayan bilgisayarla, Hiç bir sermaye desteği almadan, 1995 Yılında Kuruldu.

BİZ AKINSOFT uz. AKINSOFT; 15 m2 lik ofiste, Harddiski olmayan bilgisayarla, Hiç bir sermaye desteği almadan, 1995 Yılında Kuruldu. Türkiye ninvizyonu MİSYONUMUZ Müşterilerine en iyi hizmeti ve desteği sunmak adına, ülkemizde ve tüm dünyada AKINSOFT Çözüm Ortağı Ağını kurmak ve tüm sektörlere yüksek teknoloji ulaştırmaktır. AKINSOFT;

Detaylı

İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın!

İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın! İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın! Yeni nesil teknolojilerle geliştirilen GO 3 ile iş süreçlerinizi dilediğiniz gibi yönetirken verimliliğinizi de artırabilirsiniz. GO 3 rol bazlı kişiselleştirilebilir

Detaylı

Site Sakini Kullanım Klavuzu

Site Sakini Kullanım Klavuzu Site Sakini Kullanım Klavuzu rev05062014 1 2014 Apsiyon A.Ş. İÇİNDEKİLER 1.0 Genel Özellikler... 3 1.1 Web Sitesine Giriş... 4 1.1.1 Davetiye Maili... 4 1.1.2 Site Erişim Kodu... 5 1.2 Forum... 6 1.3 Anketler...

Detaylı

BİZ AKINSOFT uz. BİZ AKINSOFT uz

BİZ AKINSOFT uz. BİZ AKINSOFT uz BİZ AKINSOFT uz Kurulduğumuz günden bu yana profesyonel iş anlayışımız, genç, dinamik kadromuz, insanlığa verdiğimiz değer, hedeflerimiz, inandığımız ilkelerden asla taviz vermeyen yapımız ve dünya çapında

Detaylı

Aktif24 E-TICARET SİSTEM DOKÜMANTASYONU

Aktif24 E-TICARET SİSTEM DOKÜMANTASYONU Aktif24 E-TICARET SİSTEM DOKÜMANTASYONU Bu dokümanda Aktif24 Software Solutions a ait E- Ticaret Sistemi teknik ayrıntılarla detaylı olarak anlatılmıştır. Aktif24 Software Solutions İçindekiler E-Ticaret

Detaylı

1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ

1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ İÇİNDEKİLER 1.ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ........................ 3 2.ÜRÜNLER....................................................... 3 2.1. Ürün Kaydı Oluşturma........................................

Detaylı

Wolvox Web Entegrasyon. AKINSOFT Wolvox Web Entegrasyon Yardım Dosyası

Wolvox Web Entegrasyon. AKINSOFT Wolvox Web Entegrasyon Yardım Dosyası AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 07.05.01 Tarih : 11.05.2016 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA BİLGİ AKINSOFT WOLVOX Web Entegrasyonu programı WOLVOX ERP programından stok XML gönderimi, AKINSOFT E-Ticaret

Detaylı

BİZ AKINSOFT uz. AKINSOFT; 15 m2 lik ofiste, Harddiski olmayan bilgisayarla, Hiç bir sermaye desteği almadan, 1995 Yılında Kuruldu.

BİZ AKINSOFT uz. AKINSOFT; 15 m2 lik ofiste, Harddiski olmayan bilgisayarla, Hiç bir sermaye desteği almadan, 1995 Yılında Kuruldu. Türkiye ninvizyonu MİSYONUMUZ Müşterilerine en iyi hizmeti ve desteği sunmak adına, ülkemizde ve tüm dünyada AKINSOFT Çözüm Ortağı Ağını kurmak ve tüm sektörlere yüksek teknoloji ulaştırmaktır. AKINSOFT;

Detaylı

AKINSOFT WOLVOX e-defter. Yardım Dosyası

AKINSOFT WOLVOX e-defter. Yardım Dosyası AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 27.05.2014 1 İçindekiler: 1- e-defter Hakkında... 3 1.1. e-defter Nedir?... 3 1.2. Hangi defterler e-defter olarak tutulabilir?... 3 1.3. Defter

Detaylı

1. Admin kullanıcı ile sisteme giriş yapınız. Ekranın sağ üstünde yer alan defter yaprakları ikonuna tıklayınız.

1. Admin kullanıcı ile sisteme giriş yapınız. Ekranın sağ üstünde yer alan defter yaprakları ikonuna tıklayınız. Luca Koza Ticari Paket ve Kurumsal Çözümler ürününe E-Fatura uygulaması çözümleri eklenmiştir. E-fatura uygulama çözümü 2 aşamada tamamlanmaktadır. 1. Luca Koza Ticari Paket ve Kurumsal Çözümler yazılımında

Detaylı

Elektronik Ticaret Yazılımı

Elektronik Ticaret Yazılımı Elektronik Ticaret Yazılımı www.dortgendizayn.com.tr A) GENEL ÖZELLİKLER (ÖZET) 1.Ürün Yönetimi Dilediğiniz sıklıkta ve sınırsız sayıda ürün girebilir, ve ürünleri güncelleyebilirsiniz. HTML kod desteği

Detaylı

w w w. e - t o p l u s m s. c o m

w w w. e - t o p l u s m s. c o m TANITIM KİTİ w w w. e - t o p l u s m s. c o m İÇİNDEKİLER Sayfa Başlığı Sayfa Numarası Ana Sayfa 2 Ana Sayfa» Numara Sepeti 3 Rehber» Kayıtlı Gruplar 4 Rehber» Kayıtlı Gruplar 5 Rehber» Excel İle Numara

Detaylı

Ticimax Versiyon Yenilikleri!

Ticimax Versiyon Yenilikleri! Ticimax 8.8.7.534.181850 Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin değerlendirilmesi sonucunda Ar-Ge birimimiz tarafından

Detaylı

Netsis CRM. Her yerden erişim Diğer web servislerinden faydalanma (Google Takvim, Haritalar, Outlook)

Netsis CRM. Her yerden erişim Diğer web servislerinden faydalanma (Google Takvim, Haritalar, Outlook) Netsis CRM İşletmelerin müşterileriyle ilgili bilgi ve belgelerine ulaşabildiği; fırsat, teklif, sipariş, etkinlik gibi süreçleri görüntüleyip yönetebildiği; e-posta, takvim, duvar gibi araçlarla koordinasyonu

Detaylı

EN AKILLI KARAR En Kolay İş Uygulaması

EN AKILLI KARAR En Kolay İş Uygulaması EN AKILLI KARAR En Kolay İş Uygulaması Çeyrek yüzyıldır işimiz, hayatı kolaylaştıran çözümler sunmak! LOGO, KOBİ lere ve Ar-Ge ye yaptığı büyük yatırımlarla büyüyor. Yazılımlarımızla Türkiye ekonomisine

Detaylı

Şube Yönetimli Emlak Web Projesi

Şube Yönetimli Emlak Web Projesi Şube Yönetimli Emlak Web Projesi CLK Merkez Emlak Web Ana merkezin bir emlak ilan sitesi var. Bu siteye üye asistan olarak maaşlı yada komisyon usulü olarak çalışan personelleri kendilerine verilen yetki

Detaylı

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI STOK CARİ BANKA KASA FATURA ÇEK/SENET PERSONEL TOPLU SMS RAPORLAR DÖVİZ KUR HESABI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GENEL ÖZELLİKLERİ Muhasebe Programı istediğiniz para biriminden

Detaylı

Biz Kimiz? Şirketimiz 2015 de kurulmuş olup, sermayesi 2017 yılında TL çıkarılmıştır.

Biz Kimiz? Şirketimiz 2015 de kurulmuş olup, sermayesi 2017 yılında TL çıkarılmıştır. Biz Kimiz? Şirketimiz 2015 de kurulmuş olup, sermayesi 2017 yılında 1.000.000 TL çıkarılmıştır. Genel Merkezi Çorum Teknokent te, Ankara Şubesi Azel Kulededir. Yazılım Franchising işi yapan şirketimiz,

Detaylı

Doğru İnsan, Kurumsal Yönetim, Yüksek Verim

Doğru İnsan, Kurumsal Yönetim, Yüksek Verim Doğru İnsan, Kurumsal Yönetim, Yüksek Verim Organizasyon Yönetimi Özlük Yönetimi İşe Alım Yönetimi ve Portalı İşçi Sağlığı Yönetimi Performans/İzin Yönetimi Çalışan Portalı 30 yılı aşkın süredir iş uygulamaları

Detaylı

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT programı tüm fotoğraf sütüdyolarına hitap etmektedir. A-) Güvenli hızlı ve çok

Detaylı

LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI

LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI Logo Turkcell Akıllı Faks Entegrasyonu Logo Turkcell Akıllı Faks entegrasyonu ile, faks cihazına ihtiyaç duymadan, GO Plus, GO 3, Tiger Plus ve Tiger

Detaylı

Sent Sen e t z e LIVE İş Çözümleri Çö Plat Pla f t o f rmu o sentez.com

Sent Sen e t z e LIVE İş Çözümleri Çö Plat Pla f t o f rmu o sentez.com SentezLIVE İş Çözümleri Platformu sentez.com Malzeme Finans Malzeme Genel Özellikler Esnek Parametrik Geliştirilebilir Güvenilir Erişilebilir Entegre Finans Parametrik İşinizin gerektirdiği şekilde özelleştirilebilen

Detaylı

Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu

Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu Mobil Form ile Evrak İşine Son! Vodafone Mobil Form Kurumunuzun kağıtlar üzerinde formlar şeklinde yürüttüğü iş süreçlerini dijital platforma taşıyan bir mobil uygulamadır.

Detaylı

IdeaSoft E-Ticaret ile LOGO Ticari Yazılım Entegrasyon Kullanım Kılavuzu

IdeaSoft E-Ticaret ile LOGO Ticari Yazılım Entegrasyon Kullanım Kılavuzu IdeaSoft E-Ticaret ile LOGO Ticari Yazılım Entegrasyon Kullanım Kılavuzu E-Ticaret siteniz ile Logo Yazılımınız (GO, GO Plus, Tiger2, Tiger Plus, Tiger Enterprise) arasında veri aktarımını sağlayan bir

Detaylı

SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi

SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi 1. Genel Bakış Değişen rekabet ortamı ve farklılaşan müşteri beklentileri, bayi ağlarının kompleks ve yönetiminin zor olması satış süreçlerini oldukça farklı bir

Detaylı

WOLVOX Hızlı Satış. AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası

WOLVOX Hızlı Satış. AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Oluşturma Tarihi : 01.03.2011 Düzenleme Tarihi : 01.03.2011 Sayfa 1 Copyright 2011 1. İŞLEMLER 1.1. Satış Ekranı AKINSOFT Programı,

Detaylı

OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ

OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ 1. Giriş OparWeb için http://b2b.opar.com MMWeb için http://b2b.magnetimarelliturkiye.com Yukarıdaki web adreslerinden sisteme ulaşılarak kullanıcı adı ve şifre ile

Detaylı

MİSYONUMUZ Barsoft Barkod Çözümleri, Perakende sektöründe yaklaşık 15 yıllık bir deneyimin ardından, yine sektördeki deneyimli personeli ile 7 yıl önce kurulan bir yazılım firmasıdır. Amacımız barkodun

Detaylı

WOLVOX Mobil Satış PDA

WOLVOX Mobil Satış PDA AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 01.Mart.2011 Sayfa 1 İçindekiler Dizini 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ...3 2. BAĞLANTISI VE KULLANIMI...3 2.1. Ayarlar...3 2.2. Merkez

Detaylı

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25 Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. 2 Bakım yerleri Android uygulama Ödemeler Raporlama Arızalar Faturalar Aylık bakım

Detaylı

1 Kasım 2012. 1 / Slayt Adedi

1 Kasım 2012. 1 / Slayt Adedi 1 / Slayt Adedi Türkiye 35 milyon internet kullanıcısı ile, Avrupa daki en büyük beşinci, dünyadaki en büyük 13. internet toplumunu temsil ediyor. Türkiye de 9 milyon online alışveriş kullanıcısı varken,

Detaylı

İçindekiler; Biz Kimiz? Sistemimiz nasıl çalışır? Eduke eğitim sistemi yazılımı. Eduke neden farklı?

İçindekiler; Biz Kimiz? Sistemimiz nasıl çalışır? Eduke eğitim sistemi yazılımı. Eduke neden farklı? İçindekiler; Biz Kimiz? Sistemimiz nasıl çalışır? Eduke eğitim sistemi yazılımı Eduke neden farklı? imtechnology,bilişim hizmetleri kendi alanlarında uzman olan ve yazılım piyasasında uzun süre aktif olarak

Detaylı

AKINSOFT Web Emlak. Yardım Dosyası. Copyright 2011 AKINSOFT. Sayfa 1. Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 03.08.2012

AKINSOFT Web Emlak. Yardım Dosyası. Copyright 2011 AKINSOFT. Sayfa 1. Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 03.08.2012 AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 03.08.2012 Sayfa 1 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT programı emlakçılar için geliştirilmiş web ara yüzü ile çalışan programdır.

Detaylı

OHS Backoffice > Ana Görünüm. OHS Backoffice'de birden fazla otelinizi yönetebilirsiniz.

OHS Backoffice > Ana Görünüm. OHS Backoffice'de birden fazla otelinizi yönetebilirsiniz. OHS Backoffice > Ana Görünüm OHS Backoffice'de birden fazla otelinizi yönetebilirsiniz. OHS Backoffice > Otel Bilgileri Otel resmi iletişim, konum, kapasite bilgileri ve varsayılan dil, iç pazar para birimi

Detaylı

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK Oteller, Restoranlar, Pastaneler, Fast Food Zincirleri, Barlar, Cafeler Konuk Ağırlama Sektöründeki Tüm İşletmeler İçin En Uygun Çözüm Donanım Bağımsız 7/24 Destek Opsiyonel

Detaylı

Detaylar ilerleyen sayfalarda!

Detaylar ilerleyen sayfalarda! Detaylar ilerleyen sayfalarda! Kreşistan.com da Öne Çıkın! Kreşistan.com da Profesyonel veya Premium üyeliklerle site içerisinde kurumunuzu en iyi şekilde tanıtarak hedef kitlenize daha kolay ulaşabilirsiniz.

Detaylı

Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya

Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya * RestPro ve RestPro logosu Evren Yazılım Ltd. Şti nin

Detaylı

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri 1. Tahsilat Ödeme İşlemleri Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri Alış/Satış irsaliyeleri, Giriş/Çıkış İşlemleri Fire ve Sarf Fişleri Girebilme 3.Sms

Detaylı

Sade ve tam ekran masaüstü kullanımının temel çıkış noktası, aranılan özelliğe çabuk erişimi sağlayan yenilikçi kullanıcı deneyimidir.

Sade ve tam ekran masaüstü kullanımının temel çıkış noktası, aranılan özelliğe çabuk erişimi sağlayan yenilikçi kullanıcı deneyimidir. Netsis 3 Netsis 3 Netsis 3, Netsis ERP ürün ailesinin 3. Boyuta taşınmış yeni arayüz ve işlevleriyle karşımıza çıkan yeni yüzüdür. 3. Boyut, Logo ürün ailesi için ortak bir hedefi işaret eder, çünkü yapılan

Detaylı

PERAKENDE HIZLI SATIŞ PROGRAMI..3

PERAKENDE HIZLI SATIŞ PROGRAMI..3 İçindekiler Tablosu PERAKENDE HIZLI SATIŞ PROGRAMI..3 1. Özellikler 3 2. Kullanım 4 2.1. Genel Menü İçeriği..5 2.1.1. Ayarlar Menü İçeriği....6 2.1.2. Menü İçeriği..8 2.2. Panel İçeriği...5 2 PERAKENDE

Detaylı

Yazılımlarının İncelenmesi

Yazılımlarının İncelenmesi LMS (Learning Management System) Yazılımlarının İncelenmesi Fulya Sarı Apple Bilkom Bilişim Eğitim Teknolojisi Danışmanı LMS CMS LCMS Uzaktan Eğitim LMS Karşılaştırması Uzaktan eğitimi geliştirme ortamı

Detaylı

Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz!

Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz! Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz! Kurumsal ve tam profesyonel bir çözüm arıyorsanız, uzun soluklu ve kaliteli işleri hayata geçirmek adına Egebilgi sizleri

Detaylı

1. Müşteriler Bölümü: 2. Ticket Bölümü: 3. Dosya Yöneticisi:

1. Müşteriler Bölümü: 2. Ticket Bölümü: 3. Dosya Yöneticisi: MÜŞTERİ TAKİP 1. Müşteriler Bölümü: Tüm müşterilerinizin listelendiği bölümdür. Bu bölümü kullanarak müşterileriniz ile ilgili notlar alabilir, müşterilerinizin tüm bilgilerini saklayabilir, onlara mail

Detaylı

ONLINE İŞE ALIM & ADAY VERİTABANI

ONLINE İŞE ALIM & ADAY VERİTABANI ONLINE İŞE ALIM & ADAY VERİTABANI TANITIM DOKÜMANI EXECUSELECT - ONLİNE İŞE ALIM VE ADAY VERİTABANI SİSTEMİ Hızlı ve doğru kararlar almanın giderek önem kazandığı günümüz piyasa şartlarında, iş akışının

Detaylı

TABLET MENÜ RESTORANLAR/KAFELER İÇİN TABLET MENÜLER

TABLET MENÜ RESTORANLAR/KAFELER İÇİN TABLET MENÜLER TABLET MENÜ RESTORANLAR/KAFELER İÇİN TABLET MENÜLER TABLET MENÜ NEDİR? Tablet bilgisayar üzerinde çalışan dokunmatik ve etkileşimli bir menüdür. Müşterilerinize sunduğunuz klasik karton menülerin yerini

Detaylı

AKINSOFT E-Mutabakat. Yardım Dosyası

AKINSOFT E-Mutabakat. Yardım Dosyası AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 22.01.2015 1 WOLVOX 1. E-MUTABAKAT HAKKINDA 1.1. Nedir? Carilerinizle mutabakat sağlamak artık AKINSOFT'la çalışmanın verdiği avantajla tek tuş

Detaylı

AKINSOFT ProKuaför. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT ProKuaför. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ Müşterilerine daha iyi hizmet vermek ve kurumsallaşmak isteyen tüm kuaförlere hitap eden programı

Detaylı

BİZ AKINSOFT uz. AKINSOFT olarak biz de varız demektir.

BİZ AKINSOFT uz. AKINSOFT olarak biz de varız demektir. Türkiye ninvizyonu BİZ AKINSOFT uz MİSYONUMUZ Müşterilerine en iyi hizmeti ve desteği sunmak adına, ülkemizde ve tüm dünyada AKINSOFT Çözüm Ortağı Ağını kurmak ve tüm sektörlere yüksek teknoloji ulaştırmaktır.

Detaylı

Güçlü SEO Desteği Easy Shop e-ticaret yazılımda kişiselleştirilebilir SEO ayarları, SEO URL desteği, etiket. Kolay Tasarım

Güçlü SEO Desteği Easy Shop e-ticaret yazılımda kişiselleştirilebilir SEO ayarları, SEO URL desteği, etiket. Kolay Tasarım Güçlü SEO Desteği Easy Shop e-ticaret yazılımda kişiselleştirilebilir SEO ayarları, SEO URL desteği, etiket desteği, içeriğe özel farklı meta tanımlama, Google sitemap tanımlama ve otomatik Google keyword

Detaylı

TIGER E-TİCARET PROGRAMI (B2C)...3

TIGER E-TİCARET PROGRAMI (B2C)...3 İçindekiler Tablosu TIGER E-TİCARET PROGRAMI (B2C)...3 1. Özellikler..3 2. Giriş....4 3. Ana Sayfa.5 3.1. Kullanıcı İşlemleri 7 3.2. Ürün İşlemleri.11 3.3. İçerik Sayfaları 13 4. Kurumsal..14 5. Mağaza..15

Detaylı

[E-Katalog Tanıtım Sayfası] Ayser Bilgisayar. Cumhuriyet Meydanı No:41 Kat:2 0286 217 60 34

[E-Katalog Tanıtım Sayfası] Ayser Bilgisayar. Cumhuriyet Meydanı No:41 Kat:2 0286 217 60 34 [E-Katalog Tanıtım Sayfası] Ayser Bilgisayar Cumhuriyet Meydanı No:41 Kat:2 0286 217 60 34 Neden Ayser Bilgisayar? Bundan 10 yıl önce insanlar bir ürün almak için mağaza mağaza dolaşırlar ve farklı fiyatları

Detaylı

Seymen Isı - BayiPos Kullanım Klavuzu

Seymen Isı - BayiPos Kullanım Klavuzu 2014 Seymen Isı - BayiPos Kullanım Klavuzu SEYMEN ISI SİSTEMLERİ BayiPos Sistemi BayiPos, Seymen Isı Sistemlerinin bayilerine ve Seymen Isı Sistemleri bayilerinin kendi müşterilerine yapacakları ürün ve

Detaylı

. Standart Profesyonel Kurumsal. Tahsilat Kaynağı - - - Tahsilat Yöntemi - - - Tahsilat Araçları - - - Tahsilat Türü - - -

. Standart Profesyonel Kurumsal. Tahsilat Kaynağı - - - Tahsilat Yöntemi - - - Tahsilat Araçları - - - Tahsilat Türü - - - Tahsilat Kaynağı - - - Bayi Bayi'nin Alt Bayisi Müşteri Son Kullanıcı (Tüketici) Tahsilat Yöntemi - - - Cari Hesap Bakiyesine İstinaden Tahsilat Bakiyeden Bağımsız Tahsilat Fatura/Tahakkuk Bazında Tahsilat

Detaylı

INTERRA KONSIYAJ SERVER KULLANIM KLAVUZU

INTERRA KONSIYAJ SERVER KULLANIM KLAVUZU INTERRA KONSIYAJ SERVER KULLANIM KLAVUZU 2015 YONNET AKILLI BİNA OTOMASYON SİSTEMLERİ 2015 P a g e 1 İçindekiler INTERRA KONSIYAJ SERVER2 KULLANICI GİRİŞİ2 1.INTERRA KONSİYAJ SERVER3 1.1ISTEKLER3 1.2 ALARM4

Detaylı

Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak

Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak Hesaplar menüsünde Hesap Açma alt başlığının altında bulunan Cari/Kıymetli Maden Hesabı Açma, Tasarruf Hesabı Açma veya Katılma Hesabı Açma seçeneklerinden

Detaylı

Begüm KIZILTEPE 0510110079 Aykut ÇELİK 0510110080 Hatice ŞAHİN 0510110081 Kemal ÖZTÜRK 0510110083

Begüm KIZILTEPE 0510110079 Aykut ÇELİK 0510110080 Hatice ŞAHİN 0510110081 Kemal ÖZTÜRK 0510110083 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT FAKÜLTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ SEYAHAT İŞLETMELERİNDE OTOMASYON SUNUMU Begüm KIZILTEPE 0510110079 Aykut ÇELİK 0510110080 Hatice ŞAHİN 0510110081 Kemal ÖZTÜRK 0510110083

Detaylı

SİSTEM ÖZELLİKLERİ IPPBX ALTYAPISI

SİSTEM ÖZELLİKLERİ IPPBX ALTYAPISI ICONTAX NEDİR? IP tabanlı güçlü iletişim altyapısına sahip yeni jenerasyon iletişim çözümümüz olan icontax, katma değerli hizmetleri tek bir sunucu içerisinde verebilen ve açık mimari yapısı ile üçüncü

Detaylı

iş zekası business intelligence- harita- performans göstergeleri - balanced scorecard 7 boyut da görsel tasarım LOGOBI İş Zekası Platformu

iş zekası business intelligence- harita- performans göstergeleri - balanced scorecard 7 boyut da görsel tasarım LOGOBI İş Zekası Platformu iş zekası business intelligence- harita- performans göstergeleri - balanced scorecard 7 boyut da görsel tasarım LOGOBI İş Zekası Platformu LOGOBI LOGOBI İş Zekası Platformu İnternet veya intranet ortamlarda

Detaylı

İŞLETMEPRO İŞLETME PORTALI

İŞLETMEPRO İŞLETME PORTALI İŞLETME PORTALI Muhasebe yazılımından daha fazlası... İş süreçlerinizin entegrasyonu ile bir adım öndesiniz... Yazılım Danısmanlık Hizmetleri İÇİNDEKİLER İşletme Portalı Nedir?... 2 Modüler Yapı... 3 İşletmelere

Detaylı

RESTORAN Sistemi AKINSOFT BÖLGE BAYİ

RESTORAN Sistemi AKINSOFT BÖLGE BAYİ RESTORAN Sistemi WOLVOX Restaurant Programı, Restaurant, kafe, bar, otel, spa ve bilardo salonlarında adisyonları takip etmek için kullanabilirsiniz R T S B İ L G İ S A Y A R L E V E N T - İ S T A N B

Detaylı

Misafirlerinize internet hizmeti sunmanın en güvenli yolu!

Misafirlerinize internet hizmeti sunmanın en güvenli yolu! Misafirlerinize internet hizmeti sunmanın en güvenli yolu! Firmanıza özel karşılama ekranı oluşturabilir, farklı kimlik doğrulama yöntemlerini kolaylıkla belirleyebilirsiniz. İnternet erişimlerini kayıt

Detaylı

KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4

KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4 KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4 KISA TANITIM DOKÜMANI PROGRAMDA NELER VAR Bu doküman, Kolay Sipariş Takibi programının temel özelliklerini size kısaca tanıtmak ve programı kısa sürede kavramanızı sağlanmak için

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU. VSP Teknoloji ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz

KULLANIM KILAVUZU. VSP Teknoloji ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz KULLANIM KILAVUZU VSP Teknoloji ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz Kullanıcı dostu kontrol panelli dünya standartlarında web tasarım uygulaması.

Detaylı