2017 YARIYIL FAALİYET RAPORU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "2017 YARIYIL FAALİYET RAPORU"

Transkript

1 2017 YARIYIL FAALİYET RAPORU

2 BİRLİKTE

3 1. Liderlik Okulu 15 Nisan Özyeğin Üniversitesi İnovasyon Merkezi 63 Gönüllü 15 Mezun YGA Gönüllüleri Hayal Ortaklarından beslendiler. Dönem içerisinde üzerine çalıştıkları inovasyonların sunumunu yaptılar, dönemi değerlendirdiler. Dönem içinde çalıştığımız projelere bugün burada kat üstüne kat çıktığımızı hissettim, daha fazlası için çok heyecanlıyım. Batuhan, Koç Üniversitesi

4 A woman s dress should be a like a boarbed-wire serving its purpose witbout. Atölye Liderleri Kampı Nisan NG Sapanca Atölye Liderleri, dönem boyunca sahadan çıkan insight lar üzerine çalıştı ve yeni döneme inovasyonlar üretti. Dönem içerisinde hep sahanın içindeydik, bu kampta bir üst pencereden bakabildik. Sahaya şimdi çok daha net döneceğim. Çağıl, YGA Gönüllüsü JOHN DOE

5 YGA Strateji Kampı 8 11 Mayıs Göcek YGA Mezunu Ali Yüceuluğ un ayni yardımı ile teknesinde gerçekleşen kampta, YGA Ofis çalışanları 4 gün boyunca yeni stratejiler üzerine çalıştı.

6 2. Liderlik Okulu 4 Haziran Kemer Country Club YGA Gönüllülerinin 360 Değerlendirmeleri tamamlandı. Gelişim ve güçlü alanları üzerine dönem karneleri çıktı. Tüm gönüllüler, gelişim alanları üzerine mentorları ile bire bir görüştü. Gelişim Alanı İstasyonları Gelişim alanı ile güçlü alanı eşleşen gönüllüler birbirleri ile başarı reçetelerini paylaştı. İstasyonlarda, mezunlar örnek oluşturacak case lerini getirdi, gönüllüler canlı örneklere tanık oldu. İnovasyon Sunumları Her gönüllü dönem içerisinde çalıştığı proje ile ilgili ürettiği inovasyonları sundu, sunumlarda seçilen en iyi inovasyonlar önümüzdeki dönem hayata geçecek.

7 Too Good To Be True! YGA lılar Türkiye nin önde gelen isimleri ile bir araya geldi, Lider Gelişim Programı düzenledi. Ali Koç, Robert Kegan ve Azra Kohen gibi isimlerle bire bir görüştü. Too good to be true! Ali Koç, İş Adamı YGA lılarla tanıştıkça geleceğe olan umudum arttı, yaşadıkları ve yaşattıkları değerleri kendime çok yakın buluyorum. Azra Kohen, Psikolog & Yazar

8 YGA Liderlik Kampları Haziran 16 Görme Engelli 12 Devlet Koruması Altında Çocuk 7 Suriyeli 16 Liseli 33 İlköğretim Öğrencisi 40 Üniversiteli Lider Koçu bir araya geldi.

9 Hayal Ortakları ile İftar Aile W3D Karneleri Doğan Cüceloğlu ile Veli Eğitimi Haziran Liderlik Kampında ilk kez: Bu Kampta İlkler! Yıldızlar Hayal Ortaklarımız Begümhan Doğan, Mehmet Evyap, Mustafa Küçük, Ozan Şener ve Erden Timur un evlerine konuk oldu. Yıldızların ailelerine Doğan Cüceloğlu ile Veli Eğitimi yapıldı. Yıldızların ve ailelerin değerlendirmeleri ile Aile içi birlikte başarma karneleri çıktı. Haziran Kampı basın yansımaları için tıklayınız: Dünya, Vatan. Haziran Kampı filmini izlemek için tıklayınız.

10 YGA nın 3. Ofisi Açıldı! YGA son bir yılda %300 büyüdü. Yeni YGA lılar geldikçe ofislerimizin de sayısı arttı. YGA nın üçüncüofisi İTÜ Maslak Kampüsü nde ARI4 Magnet te açıldı.

11 Türkiye nin En İyi İşvereni: YGA YGA 2016 da 99% Güven endeksi ile Türkiye de Great Place to Work seçilmişti. 1 yıl içerisinde %300 büyüyerek 60 kişiye çıkan YGA Ekibi 2017 de 100% Güven endeksi ile ikinci kez Great Place to Work seçildi. YGA ile aynı listeye giren diğer şirketler: Microsoft, Glaxo Smith Kline ve Hilton oldu. YGA Başkanı Asude Altıntaş ın ödül töreni konuşmasını izlemek için tıklayınız.

12 Avrupa da da İlk ve Tek! Avrupa nın en iyi iş verenlerinin ödüllendirildiği Great Place to Work Europe Paris te YGA şimdiye kadar tüm Avrupa da bu ödülü alan tek sivil toplum kuruluşu oldu. For us, working with grateful people make a place great place to work. Sinan Yaman, YGA Kurucu 2300 den fazla şirket 1,5 milyondan fazla çalışanın katıldığı anketler sonucu YGA ödüllendirildi. Sinan Yaman ın Paris konuşması filmini izlemek için tıklayınız.

13 BİR İLKE

14 Müjde! WeWALK Hayata Geçiyor! Türkiye nin fon rekorunu kıran, dünyanın en gelişmiş akıllı bastonu WeWALK kullanıcıları ile buluşmak üzere. Seri üretim başladı! WeWALK Hürriyet te! Okumak için tıklayınız.

15 WeWalk Birleşmiş Milletler de Türkiye yi Temsil Etti! Kanada, Çin, Nijerya, Zimbabve gibi dünyanın dört bir yanından ülke temsilcileriyle bir araya gelindi. Engelli haklarının konuşulduğu Birleşmiş Milletler de, WeWALK hayata geçen örnek proje oldu.

16 Suriyeli ve devlet koruması altındaki çocuklar arasından rol model bilim insanları yetiştirmek için: 9 hafta boyunca 5 farklı ilde atölyeler yapıldı. YGA Gönüllüleri, her hafta farklı illere seyahat ederek bilim seanslarını gerçekleştirdi.

17 Hayal Ortağım ile Engelsiz AVM ler Türkiye nin Her Yerinde! Türkiye nin en büyük sesli kütüphanesi GETEM ile içeriklerimiz büyüyor! Türkiye nin dört bir yanında Engelsiz AVM sayısı 9 ilde toplam 20 ye ulaştı!

18 Bilimle Sev, Sevindir! Türkiye nin dört bir ucundaki 500 e yakın çocukla Bilim Seansları yapıldı. TWIN ile neler yapılabilir? İzlemek için tıklayınız.

19 İlk Kez Bir YGA Ürünü D&R da Satışa Sunuldu!

20 Başarının tanımı nedir? Berkeley Üniversitesi Amol Borcar Annie Porter Chelsea Harris MBA öğrencileri, 10 hafta boyunca online toplantılarla Jeanne Godleski Mariana Martinez Kristi Raube YGA nın Aziz Sancar Bilim Merkezi üzerine çalıştı. Mayıs ayında Türkiye ye geldi, YGA ofiste 3 hafta staj yaptı. Berkeley öğrencilerinin YGA yolculuğunu izlemek için tıklayınız.

21 Ekim YGA nın özgün inovasyon modeli Berkeley de ders oldu. Ocak Nisan Berkeley ekibiyle 4 ay boyunca her hafta video konferans yapıldı. Aziz Sancar Bilim Merkezi için en iyi örnekleri incelediler. 13 Mayıs YGA ekibine sahada tanıklık etmek için, tüm seyahat yasaklarına rağmen Türkiye ye geldiler. 1 Haziran Bilim Merkezi için geliştirdiklerim finans ve pazarlama planını YGA Danışma Kuruluna sundular Mayıs Tonya ve Gaziantep te sahada bilim seanslarına katıldılar. Çocuklar, öğretmenler ve velilerle görüşerek insight topladılar. 18 Mayıs YGA Hayal Ortakları Sani Şener ve Ozan Şener in de katıldığı basın toplantısı ve CNNTürk Ana Haber de yayınlanan röportajları ile YGA Bilim Merkezi Projesini milyonlara duyurdular.

22 Türkiye nin En Büyük Yüzer Güneş Enerjisi Sistemi! YGA Mezunlarının girişimi Hydrosolar, İSKİ ve İstanbul Enerji ortaklığı ile Büyükçekmece üzerine kuruldu. Sistem, İstanbul daki tüm göllere kurulsa 2.3 milyon kişinin su ihtiyacını 1 milyon evin elektrik ihtiyacını karşılayabilecek kapasitede olacak. Filmi izlemek için tıklayınız.

23 3 senedir Londra dayım, sizin sayenizde Piri eşliğinde çok güzel Piri ye 7 Yeni Destinasyon! şeyler öğrendim. İnanın şu an o her gün geçtiğim yerler benim için daha Londra Amsterdam Roma Paris anlamlı geliyor. Fener Balat Boğaz Üsküdar Hayal Ortakları ile Piri turu yapıldı. Hayal Ortakları Piri Piri Kanal D Haber ve Webrazzi de! için ne dedi? İzlemek için tıklayınız. Piri Kanal D Haber de Webrazzi Haberini okumak için tıklayınız.

24 Bensiz Girişimci, İdealist Yatırımcı - Erhan Erkut Aralarında Ozan Şener, Erden Timur, Murat Özyeğin, Doğan Cüceloğlu gibi isimlerin olduğu Hayal Ortakları akşam yemeğinde, YGA nın yeni İnovasyon Modelinin lansmanı yapıldı. YGA İnovasyon Modeli basın yansıması için tıklayınız.

25 2. Çeyrekte 15 Milyon Kişiye Ulaştık! YGA VE BERKELEY ÖGRENCILERI ÇOCUKLARA BILIMI SEVDIRECEK Yayın Adı : Türkiye Gazetesi Periyod : Günlük Tarih : Ili : Istanbul Sayfa : 8 Tiraj : YGA NIN INOVASYON MODELI BERKELEY DE DERS OLDU Yayın Adı : Dünya Periyod : Haftada 6 Gün Tarih : Ili : Istanbul Sayfa : 5 Tiraj : /1

26 Muratcan ve Annesi Nilgün Teyzenin İlham Veren Hikayesi 3 Milyon Kişiye Ulaştı! Her başarı hikayesi, bir birlikte başarma hikayesidir. YGA Mezunu Muratcan, rol model engelli bir bilgisayar mühendisi. Google dan burs alan ilk Türk engelli oldu, Eylül de Amerika ya doktoraya gidiyor. Muratcan ın basın yansımaları için tıklayınız: Dünya, Hürriyet, CNNTürk. Muratcan ın filmini izlemek için tıklayınız.

27 Sinan Yaman ve Doğan Cüceloğlu Canlı Yayında Prof. Doğan Cüceloğlu ve YGA Kurucu Sinan Yaman, CNNTürk te Hafta Sonu programına konuk oldular. YGA değerlerini milyonlarla paylaştılar. Prof. Doğan Cüceloğlu ve Sinan Yaman, YGA nın başarı reçetesini paylaştı. İzlemek için tıklayınız.

28 Yayın Adı : Dünya Periyod : Haftada 6 Gün Ili Tarih : Istanbul Sayfa : 8 Tiraj : Ili : Istanbul Sayfa : 5 Tiraj : /1 10 Milyon Kişi Berkeley Ekibinin Yolculuğuna Tanık Oldu! ANADOLU DAKI ÇOCUKLARA BILIMI BERKELEY ÖGRENCILERI SEVDIRECEK Yayın Adı : Aksam Periyod : Günlük Tarih : Ili : Istanbul Sayfa : 7 Tiraj : /1 "We all know, however, that YGA has forever changed how we define success. - Chelsea Harris, Berkeley Katılımcıların kendi deneyimlerini kaleme aldıkları Haas Business School sayfasında yayınlanan makaleyi okumak için tıklayınız. Berkeley öğrencileri CNNTürk te! İzlemek için tıklayınız.

29 FİNANSALLAR 2017 nin İlk Yarısında YGA 21,5 Milyon TL Değer Yarattı! 2% 8% 1% Ayni Yardım: YGA Hayal Ortaklarının ve Stratejik Ortakların sağladığı nakdi olmayan yardımlardır. Sponsorluk : YGA gönüllülerinin Lider Keşfetme ve Yetiştirme programları bu kapsamdadır. Proje Sponsorluğu: YGA gönüllülerinin hayalini kurduğu ve hayata geçirdiği sosyal 89% inovasyon projelerinin tüm operasyonel giderleri için yapılan bağışı kapsar. Crowdsourcing: YGA nın sürdürülebilir bir Sivil Toplum Kuruluşu olması için kitlesel fonlama ile topladığı bağışlardır.

30 Ayni Yardımlar Yaratılan değerin 19 Milyon TL si, zamanını, enerjisini ve bilgisini YGA ya vakfeden YGA Gönüllüleri, Hayal Ortaklarımız ve Stratejik Ortaklarımızın sağladığı ayni yardımları kapsıyor. IT Kamp / Zirve Konuşmacıları Kamplar / Konaklama & Yemek Hayal Ortaklarından Proje Danışmanlığı 1% 3% 4% 6% Hayal Ortaklarından Mentorluk YGA Mezunlarındandan Proje Danışmanlığı 14% 17% Gönüllülerin Vakfettiği Zaman 54%

31 Nakdi Yardımlar / Gider Dağılımı Gider Kalemi (TL) % Görme Engelliler % Bilim Kiti % Yetim & Suriyeliler % Liderlik Okulu % Crowdsourcing Platformu % Genel Yönetim % Genç Liderler Programı % Yıldızlar Liderlik Programı % YGA Zirvesi % Toplam %

B İ R İ N C İ Ç E Y R E K R A P O R U

B İ R İ N C İ Ç E Y R E K R A P O R U B İ R İ N C İ Ç E Y R E K R A P O R U 2017 BİRLİKTE A n a d o l u y a B i l i m G ö ç ü B a ş l a d ı YGA Gönüllüleri her hafta sonu Gaziantep, Ankara, İstanbul, Antalya ve Trabzon daki YGA Atölyelerinde

Detaylı

Yarıyıl Faaliyet Raporu

Yarıyıl Faaliyet Raporu 2016 1. Yarıyıl Faaliyet Raporu 1 İlham Veren Haberler 1 Üniversiteli YGA gönüllülerine dönem sonunda yapılan Engagement anketi: YGA da olmaktan gurur duyuyorum: 4,8 / 5 YGA'nın hayaline inancım tam: 4,8

Detaylı

1. Çeyrek Faaliyet Raporu

1. Çeyrek Faaliyet Raporu 2016 1. Çeyrek Faaliyet Raporu 1 İlham Veren Haberler 1 We Discuss Decide Deliver = 4,7 İlk çeyrekte YGA nın W3D puanı 5 üzerinden 4,7 çıktı. Atölyelerde sorumluluk alan 100 YGA gönüllüsü toplam 60.000

Detaylı

1.ÇEYREK FA A L İ Y E T R A P O R U

1.ÇEYREK FA A L İ Y E T R A P O R U 1.ÇEYREK FA A L İ Y E T R A P O R U YGA Gönüllülerinden Gelişmeler YGA Mülakatları 20 Ocak, Ankara TED Üniversitesi 27 Ocak 2 Şubat, İstanbul Microsoft 62 farklı üniversite ve 108 farklı liseden toplamda

Detaylı

YGA bu çeyrekte. hangi ilklere imza attı?

YGA bu çeyrekte. hangi ilklere imza attı? ÜÇÜNCÜ ÇEYREK FAALİYET RAPORU YGA bu çeyrekte hangi ilklere imza attı? Saha Testine Çıktı! WeWALK Türkiye de ve Amerika da test kullanıcılarına ulaştı. B i r y ı l ö n c e e l i n i z d e h i ç b i r ş

Detaylı

2016 Yıl Sonu Faaliyet Raporu

2016 Yıl Sonu Faaliyet Raporu 2016 Yıl Sonu Faaliyet Raporu Ödüller Hayal Ortağım projesine liderlik eden YGA Mezunları Tülin Yücel ve Duygu Kayaman 40 farklı ülkeden 600 kişinin katıldığı programda, Hayal Ortağım ın başarı reçetesini

Detaylı

2016 Yıl Sonu Faaliyet Raporu

2016 Yıl Sonu Faaliyet Raporu 2016 Yıl Sonu Faaliyet Raporu Ödüller Hayal Ortağım projesine liderlik eden YGA Mezunları Tülin Yücel ve Duygu Kayaman 40 farklı ülkeden 600 kişinin katıldığı programda, Hayal Ortağım ın başarı reçetesini

Detaylı

YGA KÜLTÜRÜ DÜNYAYA YAYILIYOR!

YGA KÜLTÜRÜ DÜNYAYA YAYILIYOR! 4. ÇEYREK RAPORU YGA KÜLTÜRÜ DÜNYAYA YAYILIYOR! LONDRA RESEPSİYONU 6 Kasım 2017, Londra Türk Büyükelçiliği YGA nın özgün sosyal inovasyon modeli Londra dan başlayarak tüm dünyaya açılıyor. Bir Türk olarak

Detaylı

3. Çeyrek Faaliyet Raporu

3. Çeyrek Faaliyet Raporu 3. Çeyrek Faaliyet Raporu Amerika Liderlik Kampı 25 Eylül 5 Ekim Boston, North Carolina, New York, San Francisco, Los Angeles, San Diego YGA Semineri @Harvard YGA Hayal Ortağı Mehmet Toner in ev sahipliğinde

Detaylı

2014 1. ÇEYREK RAPORU

2014 1. ÇEYREK RAPORU 2014 1. ÇEYREK RAPORU 1. ÇEYREK RAPORU 1 Bu rapor, YGA nın 2014 yılının ilk çeyreğinde gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri ve liderlik eğitimlerinin detayları ile gerçekleşen kaynak yaratma faaliyetleri

Detaylı

E-Oku Düşün Paylaş Projesi ve Kişisel Gelişim

E-Oku Düşün Paylaş Projesi ve Kişisel Gelişim Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Tunus Cad. No: 35 Kavaklıdere/ ANKARA Tel:0 541 669 53 09 E-posta: mali_harmanci@yahoo.com E-Oku Düşün Paylaş Projesi ve Kişisel

Detaylı

TEMİZ BİR GELECEK İÇİN bir adım daha atıyoruz! Bilgi, birikim ve deneyimlerinizle yön verin, destekleyin!.. 1 Haziran 2015 Son Katılım Tarihi

TEMİZ BİR GELECEK İÇİN bir adım daha atıyoruz! Bilgi, birikim ve deneyimlerinizle yön verin, destekleyin!.. 1 Haziran 2015 Son Katılım Tarihi İŞ REHBERLERİ TEKNİK REHBERLER Turkey SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK REHBERLERİ YARIŞMA JÜRİSİ VE PANELİSTLER TEMİZ BİR GELECEK İÇİN bir adım daha atıyoruz! Bilgi, birikim ve deneyimlerinizle yön verin, destekleyin!..

Detaylı

2000 yılında Türkiye de kurulan uluslararası bir Liderlik Okulu, kar amacı gütmeyen bir sivil toplum örgütüdür.

2000 yılında Türkiye de kurulan uluslararası bir Liderlik Okulu, kar amacı gütmeyen bir sivil toplum örgütüdür. YGA NEDİR? 2000 yılında Türkiye de kurulan uluslararası bir Liderlik Okulu, kar amacı gütmeyen bir sivil toplum örgütüdür. Günü kurtarmak için balık vermez, Bir kişiyi kurtarmak için balık tutmayı da öğretmez,

Detaylı

BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding

BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding Burcu Geriş 1999 da Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. London Business School ve Columbia Business School dan MBA derecesi

Detaylı

Başka Bir Okul Mümkün Derneği 1 SENEDE BBOM. Şubat Şubat 2019 ÖĞRETMEN DESTEK ÇALIŞMALARI TOPLULUK OLMA ÇALIŞMALARI YAYGINLAŞMA BBOM MODELİ

Başka Bir Okul Mümkün Derneği 1 SENEDE BBOM. Şubat Şubat 2019 ÖĞRETMEN DESTEK ÇALIŞMALARI TOPLULUK OLMA ÇALIŞMALARI YAYGINLAŞMA BBOM MODELİ Başka Bir Okul Mümkün Derneği 1 SENEDE BBOM Şubat 2018 - Şubat 2019 ÖĞRETMEN DESTEK ÇALIŞMALARI TOPLULUK OLMA ÇALIŞMALARI YAYGINLAŞMA BBOM MODELİ ÖĞRETMEN DESTEK ÇALIŞMALARI BBOM Öğretmen Köyü 2018 de

Detaylı

GLOBAL GİRİŞİMCİLİK HAFTASI Etkinlik El Kitabı 2015

GLOBAL GİRİŞİMCİLİK HAFTASI Etkinlik El Kitabı 2015 GLOBAL GİRİŞİMCİLİK HAFTASI Etkinlik El Kitabı 2015 1 İçindekiler 1. Girişimcilik Hakkında 2. Global Girişimcilik Haftası 3. GGH 2014 4. Nasıl Destek Verebilirsiniz? 2 gi.ri.şim.ci Yaşadığı toplumu ve

Detaylı

Endeavor dan vaka çalışmalarına dayalı «deneyimsel» eğitim programı: CaseCampus

Endeavor dan vaka çalışmalarına dayalı «deneyimsel» eğitim programı: CaseCampus Endeavor dan vaka çalışmalarına dayalı «deneyimsel» eğitim programı: CaseCampus «En»ler ve «İlk»ler CaseCampus te buluşuyor! CaseCampus nedir? Türkiye de ilk kez Türk girişimcilerin vakalarını kullanarak,

Detaylı

YARATICI DÜŞÜNME & İNOVASYON MİCRO MBA PROGRAMI

YARATICI DÜŞÜNME & İNOVASYON MİCRO MBA PROGRAMI YARATICI DÜŞÜNME & İNOVASYON MİCRO MBA PROGRAMI Approved Centre İstanbul Business School programları dünyanın önde gelen yetkilendirme kuruluşu PEARSON tarafından akredite edilmiştir. Aldığınız dersleri

Detaylı

2015 SAYISI BKS İLERLEME RAPORU AĞUSTOS. Eylül 15

2015 SAYISI BKS İLERLEME RAPORU AĞUSTOS. Eylül 15 BKS İLERLEME RAPORU AĞUSTOS Eylül 15 2015 SAYISI Şubat 2013 tarihinde Müsteşarlığımız tarafından faaliyete alınan Bireysel Katılım Sermayesi Sistemine ilişkin aylık gelişmelerinin kamuoyuyla paylaşılması

Detaylı

2018 DÖNEMİ PAYDAŞ GÜNÜ KILAVUZU

2018 DÖNEMİ PAYDAŞ GÜNÜ KILAVUZU 2018 DÖNEMİ PAYDAŞ GÜNÜ KILAVUZU İÇİNDEKİLER BGİV TANITIM FİLMİ BÖLÜM 1 İletişim Stratejisi & Sosyal Medya Paylaşımları BÖLÜM 2 TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! Hakkında BÖLÜM 3 Ödüller & Fırsatlar Tanıtım

Detaylı

Aralık 2018 E Bülteni / Sayı: 34

Aralık 2018 E Bülteni / Sayı: 34 Aralık 2018 E Bülteni / Sayı: 34 13 Ocak 2019, İSTANBUL Patronum Vehbi Koç: Aile Şirketlerinde Profesyonellerin Yeri İstanbul'da 13 Ocak 2019, Pazar günü gerçekleşecek Patronum Vehbi Koç: Aile Şirketlerinde

Detaylı

BURSAGAZ AVRUPA NIN EN İYİ İŞVERENLERİ KOBİ KATEGORİSİNDE İLK 50 DE YER ALAN TEK TÜRK ŞİRKETİ OLDU TEMMUZ 2013 SAYI: 28

BURSAGAZ AVRUPA NIN EN İYİ İŞVERENLERİ KOBİ KATEGORİSİNDE İLK 50 DE YER ALAN TEK TÜRK ŞİRKETİ OLDU TEMMUZ 2013 SAYI: 28 BURSAGAZ AVRUPA NIN EN İYİ İŞVERENLERİ KOBİ KATEGORİSİNDE İLK 50 DE YER ALAN TEK TÜRK ŞİRKETİ OLDU TEMMUZ 2013 SAYI: 28 BURSAGAZ AİLESİ İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU BURSAGAZ İŞ ORTAKLARIYLA İFTARDA BİR ARAYA

Detaylı

2016 Programı Kapanış ve Akademi Etkinliği

2016 Programı Kapanış ve Akademi Etkinliği 2016 Programı Kapanış ve Akademi Etkinliği Aralık 2016 İLK FIRSAT 2016 KAPANIŞ ETKİNLİĞİ Katılımcılar İlk Fırsat kapsamında sivil toplum kuruluşlarında çalışmalarının yanı sıra yaklaşık 180 saatlik İlk

Detaylı

İNOVASYONDA KADIN TÜBİTAK MARMARA TEKNOKENT VE KADEM İŞBİRLİĞİNDE KADIN GİRİŞİMCİLİK KAMPI. 31 Ağustos 4 Eylül 2015. www.girisimcilikkampi.

İNOVASYONDA KADIN TÜBİTAK MARMARA TEKNOKENT VE KADEM İŞBİRLİĞİNDE KADIN GİRİŞİMCİLİK KAMPI. 31 Ağustos 4 Eylül 2015. www.girisimcilikkampi. İNOVASYONDA KADIN TÜBİTAK MARMARA TEKNOKENT VE KADEM İŞBİRLİĞİNDE KADIN GİRİŞİMCİLİK KAMPI 31 Ağustos 4 Eylül 2015 İNOVASYONDA KADIN Girişimcilik ekosisteminde önemli bir adım olacak İnovasyonda Kadın

Detaylı

İçindekiler YENİ YILA BAŞLARKEN OKUL AİLE BİRLİĞİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ

İçindekiler YENİ YILA BAŞLARKEN OKUL AİLE BİRLİĞİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ İçindekiler Yeni Yıla Başlarken... 2 Okul Aile Birliğimize Teşekkür Ederiz... 2 Eğitimde İzlerimiz... 3 Aralık Ve Ocak Ayı Etkinlik Takvimimiz... 7 Matematiğe Dokunmak... 8 Sevgili Ege Sağlam ın Resim

Detaylı

1. Yerine ait mimari tasarım atölyesi

1. Yerine ait mimari tasarım atölyesi 27 Haziran-4 Temmuz 2015 ada art art & culture içerik Günümüzde çoğunlukla toplum mühendisliğinin bir parçasına dönüşen mimari tasarım ve projelendirme süreçleri, ancak sürdürülebilir yerel mimarlık perspektifi

Detaylı

TEB KOBİ BANKACILIĞI

TEB KOBİ BANKACILIĞI TEB KOBİ BANKACILIĞI Türkiye de KOBİ ler İşletme Büyüklüğü İstihdam Grubu (Çalışan Sayısı) İşletme Sayısı (2013) % Mikro 1 9 3.303.073 93,68% KüçükÖlç.İşl. 10 49 190.514 5,40% OrtaB.İşl. 50 249 27.330

Detaylı

Fikirden Girişime EN HIZLI YOL

Fikirden Girişime EN HIZLI YOL Fikirden Girişime EN HIZLI YOL Mayıs 2011 de, girişimcilerin toplumun ekonomik ve refah gelişiminin sürdürülebilir olmasındaki en önemli oyuncular olduğu inancıyla hayata geçirdiğimiz Girişim Fabrikası

Detaylı

4. Mavi Yakalılarda İK Yönetimi Zirvesi www.hrdergi.com

4. Mavi Yakalılarda İK Yönetimi Zirvesi www.hrdergi.com Örme, boyama, ev tekstili ve hazır giyim konularında üretim yapmaktadır. Birlikte çalıştığı fason firmalarla birlikte yaklaşık 10.000 kişiye istihdam imkanı yaratan Yeşim Tekstil, kendi alanında dünyanın

Detaylı

BİREYSEL KATILIM SERMAYESİ İLERLEME RAPORU

BİREYSEL KATILIM SERMAYESİ İLERLEME RAPORU BİREYSEL KATILIM SERMAYESİ İLERLEME RAPORU MAYIS 2014 Mali Sektörle İlişkiler ve Kambiyo Genel Müdürlüğü Başvuru Sayısı BÖLÜM 1: LİSANS BAŞVURULARI Başvuru Durumu Mayıs 2014 İtibariyle Sistemdeki Toplam

Detaylı

Prof. Dr. Mehmet Haberal, Amerika, Japonya ve Ürdün deydi

Prof. Dr. Mehmet Haberal, Amerika, Japonya ve Ürdün deydi Prof. Dr. Mehmet Haberal, Amerika, Japonya ve Ürdün deydi Prof. Dr. Mehmet Haberal, geçtiğimiz ay yoğun bir bilimsel kongre programı yaşadı. Kurucusu olduğu Ortadoğu Organ Nakli Derneği (MESOT) tarafından

Detaylı

Global Compact Türkiye Üye Etkileşim Toplantısı. 25 Ekim yıl

Global Compact Türkiye Üye Etkileşim Toplantısı. 25 Ekim yıl Global Compact Türkiye 2002-2017 Üye Etkileşim Toplantısı 25 Ekim 2017 Rakamlarla Global Compact Türkiye* 151 Şirket 62 STK 22 İş Dünyası Derneği 10 Üniversite 6 Diğer Dünyada 15. Avrupa da 6. Ağ *Ekim

Detaylı

''Doğalgaz Sektöründe Eğitime Yeni Bir Yaklaşım, İGDAŞ Akademi

''Doğalgaz Sektöründe Eğitime Yeni Bir Yaklaşım, İGDAŞ Akademi ''Doğalgaz Sektöründe Eğitime Yeni Bir Yaklaşım, İGDAŞ Akademi Ahmet Hançer, Enocta Genel Müdürü S.Murad Ş. Şeralioğlu,IGDAŞ Eğitim Müdürü 30 Mayıs 2013 IDC: Büyük Bir Teknoloji Tsunamisi nin Ortasındayız!

Detaylı

Zirve Takvimi

Zirve Takvimi 2016-2017 Zirve Takvimi İK profesyonellerinin buluşma noktası... 2016-2017 Zirve Takvimi 13. Seçme Yerleştirme & Yetenek Yönetimi Zirvesi 5-6 Ekim 2016, İstanbul Marriott Hotel Asia Performans, Ücret ve

Detaylı

Sürdürülebilir Büyümeyi Hızlandırmak için... KOBİ DÖNÜŞÜM GELİŞİM PROGRAMI

Sürdürülebilir Büyümeyi Hızlandırmak için... KOBİ DÖNÜŞÜM GELİŞİM PROGRAMI Sürdürülebilir Büyümeyi Hızlandırmak için... KOBİ DÖNÜŞÜM GELİŞİM PROGRAMI İzmir, 9.Aralık.2016 AB Ağlarıyla Güçlenen Girişimcilik Projesi HEDEF KİTLEMİZ SİVİL TOPLUM DİYALOĞU PROGRAMI İÇİNDE AB AĞLARIYLA

Detaylı

7. VE SPONSORLUK DOSYASI.

7. VE SPONSORLUK DOSYASI. 7. VE SPONSORLUK DOSYASI www.miceodulleri.com NEDİR ACE of M.I.C.E. Awards Etkinlik ve Toplantı Sektörü Ödülleri; kongre, toplantı ve etkinlik faaliyetlerinin sürdürülebilir büyümesine yön vermeyi, sektörde

Detaylı

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ NİN SÜREKLİ İYİLEŞME YOLCULUĞU (2005 - )

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ NİN SÜREKLİ İYİLEŞME YOLCULUĞU (2005 - ) MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ NİN SÜREKLİ İYİLEŞME YOLCULUĞU (2005 - ) Prof.Dr. Tuncay DÖĞEROĞLU Anadolu Üniversitesi Mühendislik Fakültesi 26 Şubat 2015 Fakültemizin Kurumsal Geçmişi (47.Yıl) FAKÜLTEMİZ HAKKINDA

Detaylı

TED Kayseri Koleji Harward ın Türkiye de Tek Liderli Okulu Olan YGA ile İşbirliği Yaparak Geleceğin Liderlerini Yetiştiriyor

TED Kayseri Koleji Harward ın Türkiye de Tek Liderli Okulu Olan YGA ile İşbirliği Yaparak Geleceğin Liderlerini Yetiştiriyor TED Kayseri Koleji Harward ın Türkiye de Tek Liderli Okulu Olan YGA ile İşbirliği Yaparak Geleceğin Liderlerini Yetiştiriyor Yıldızlar Liderlik Programı YGA Nedir? YGA Young Guru Academy kelimelerinin

Detaylı

Bilim Kahramanları Buluşuyor

Bilim Kahramanları Buluşuyor Bilim Kahramanları Buluşuyor 1. 9 16 yaş arası gençler, bilimin kolay erişilebilir ve eğlenceli olduğunu keşfediyorlar; 2. her sene farklı bir konuda topluma faydası olacak çözümler üretiyorlar; 3. yaşamları

Detaylı

Etkinlikler ve Haberler / Temmuz 2018

Etkinlikler ve Haberler / Temmuz 2018 Etkinlikler ve Haberler / Temmuz 2018 01 Eylül 2018, Çeşme TAİDER 6. Gelecek Nesil Zirvesi Çeşme İzmir'de gerçekleşecek buluşmamızı ajandanıza kaydetmenizi rica ederiz. Kayıt için lütfen tıklayınız. 5.Gelecek

Detaylı

UI Camp 17 Summer Nedir?

UI Camp 17 Summer Nedir? UI Camp 17 Summer Nedir? UI Camp 17 Summer, kullanılabilirlik ve kullanıcı deneyimi pratiklerinin ekran tasarımlarına aktarıldığı bir çalışma etkinliğidir. Cihazlar ve insanlar arasındaki etkileşim grafiksel,

Detaylı

CeBIT Bilişim Eurasia 2014

CeBIT Bilişim Eurasia 2014 CeBIT Bilişim Eurasia 2014 FUAR KAPANIŞ RAPORU 11 14 Eylül İstanbul,Turkiye cebitbilisim.com CeBIT Bilişim Eurasia 2014 Kabuk Değiştirdi Sadece İş Dünyası %100 B2B konsepti Fuar ve Konferanslar CeBIT Global

Detaylı

VARIŞ - 18 Ocak Cumartesi Bu Sogla Akademi bir harika dostum!!

VARIŞ - 18 Ocak Cumartesi Bu Sogla Akademi bir harika dostum!! SOSYAL GİRİŞİMCİLİK FİKİR HIZLANDIRMA KAMPI DERS PROGRAMI Tarih: 18-26 Ocak 2014 Yer: Okan Üniversitesi, Tuzla Kampüsü VARIŞ - 18 Ocak Cumartesi Bu Sogla Akademi bir harika dostum!! 10:00-16:00 Öğrenci

Detaylı

YALIN YÖNETİM DE İLETİŞİM SÜRECİ

YALIN YÖNETİM DE İLETİŞİM SÜRECİ YALIN YÖNETİM DE İLETİŞİM SÜRECİ Değişim olmadan gelişim olmaz. Değişim yönetiminin kullandığı araçlardan en vazgeçilmezi ise İLETİŞİM dir. Yeşim de insan odaklı bakış açımızın simgesi olan Önce İnsan

Detaylı

MBA MBA. Stratejik Marka Yönetimi. Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe)

MBA MBA. Stratejik Marka Yönetimi. Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) MBA 1 MBA Stratejik Marka Yönetimi Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) Neden ŞEHİR? Uluslararası yetkinliğe ve sektör tecrübesine sahip eğitim kadrosu 2 Disiplinel yaklaşım yerine, disiplinler arası

Detaylı

SAP, Almanya'da bulunan Avrupa'nın en büyük yazılım şirketidir.1972 yılında IBM' den ayrılan beş kişi birlikte kurmuştur. 130 dan fazla ülkede ofisi

SAP, Almanya'da bulunan Avrupa'nın en büyük yazılım şirketidir.1972 yılında IBM' den ayrılan beş kişi birlikte kurmuştur. 130 dan fazla ülkede ofisi Merve ÇAKMAK SAP, Almanya'da bulunan Avrupa'nın en büyük yazılım şirketidir.1972 yılında IBM' den ayrılan beş kişi birlikte kurmuştur. 130 dan fazla ülkede ofisi bulunmaktadır. İlk olarak şirketlerin finans

Detaylı

BİREYSEL KATILIM SERMAYESİ İLERLEME RAPORU

BİREYSEL KATILIM SERMAYESİ İLERLEME RAPORU BİREYSEL KATILIM SERMAYESİ İLERLEME RAPORU MART 2014 Mali Sektörle İlişkiler ve Kambiyo Genel Müdürlüğü Başvuru Sayısı BÖLÜM 1: LİSANS BAŞVURULARI Başvuru Durumu Mart 2014 İtibariyle Sistemdeki Toplam

Detaylı

STK larda finansal yönetim ve kaynak oluşturma. Burcu Yeşiladalı REC Türkiye Genç Çevreciler Eğitim Semineri Ankara 23-27 Temmuz 2007

STK larda finansal yönetim ve kaynak oluşturma. Burcu Yeşiladalı REC Türkiye Genç Çevreciler Eğitim Semineri Ankara 23-27 Temmuz 2007 STK larda finansal yönetim ve kaynak oluşturma Burcu Yeşiladalı REC Türkiye Genç Çevreciler Eğitim Semineri Ankara 23-27 Temmuz 2007 Finansal sürdürülebilirlik Finansal sürdürülebilirlik Kaynak oluşturma,

Detaylı

2015 Mart 2016 Mart deuder.org.tr 1

2015 Mart 2016 Mart deuder.org.tr 1 2015 Mart 2016 Mart 1 Üniversitesine DEĞER katan Mezun Mezunlarına DEĞER veren Üniversite Dokuz Eylül e Değer Dokuz Eylüllü ye Değer 2 DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 20 Temmuz 1982 tarihinde kuruldu. 34 Yaşındayız

Detaylı

Türkiye de hepimizin sağlığı ve mutluluğu için çalışan köklü bir kuruluş var:

Türkiye de hepimizin sağlığı ve mutluluğu için çalışan köklü bir kuruluş var: Türkiye de hepimizin sağlığı ve mutluluğu için çalışan köklü bir kuruluş var: Bundan bir asır kadar önce memleketimizin ve milletimizin zor günlerinde, neslin bekasını ve milletin istikbalini dert edinmiş

Detaylı

TEB KOBİ BANKACILIĞI

TEB KOBİ BANKACILIĞI TEB KOBİ BANKACILIĞI Türkiye de KOBİ ler İşletme Büyüklüğü İstihdam Grubu (Çalışan Sayısı) İşletme Sayısı (2013) % Mikro 1 9 3.303.073 93,68% KüçükÖlç.İşl. 10 49 190.514 5,40% OrtaB.İşl. 50 249 27.330

Detaylı

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ İŞ SAĞLIĞI EĞİTİMİ VE GÜVENLİĞİ Çalışanların İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerinin Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik kapsamında 11.11.2016 Cuma günü, 16.00-17.00 saatleri arasında İş Sağlığı ve Güvenliği

Detaylı

SPoD İnsan Hakları Örgütlerinin Kasım Ayı Buluşmasına Katıldı. SPoD Nefret Suçları Yasa Kampanyası Platformu nun Basın Açıklamasındaydı

SPoD İnsan Hakları Örgütlerinin Kasım Ayı Buluşmasına Katıldı. SPoD Nefret Suçları Yasa Kampanyası Platformu nun Basın Açıklamasındaydı SPoD İnsan Hakları Örgütlerinin Kasım Ayı Buluşmasına Katıldı İnsan Hakları Derneği, Türkiye İnsan Hakları Vakfı, Helsinki Yurttaşlar Derneği, Af Örgütü ve Hakikat Adalet Hafıza Derneği'nin her ay düzenledikleri

Detaylı

AKTEK GARAGE DÖKÜMANI

AKTEK GARAGE DÖKÜMANI AKTEK GARAGE DÖKÜMANI Kurum İçi Girişimcilik ve İnovasyon İŞ GELİŞTİRME VE TEKNOLOJİ ENTEGRASYON BÖLÜMÜ 1 İÇERİK 1. Aktek Tarafından Belirlenmesi Gereken Adımlar... 4 1.1. Destek Verilecek Olan Sektörler

Detaylı

Tekfen Filar Mini Resim Yarışması Sonuçlandı 2013 / 2014 SAYI: 19. Haftanın Bazı Başlıkları

Tekfen Filar Mini Resim Yarışması Sonuçlandı 2013 / 2014 SAYI: 19. Haftanın Bazı Başlıkları 2013 / 2014 SAYI: 19 İklim Değişikliği Konferansı Haftanın Bazı Başlıkları Tekfen Filar Mini Resim Yarışması Sonuçlandı Hayatın İçinde Öğreniyoruz İklim Değişikliği Konferansı Tanıdık ve Tanıttık Uludağ

Detaylı

BKS İLERLEME RAPORU MART SAYISI

BKS İLERLEME RAPORU MART SAYISI BKS İLERLEME RAPORU MART SAYISI Mali Sektörle İlişkiler ve Kambiyo Genel Müdürlüğü Finansal Araçlar ve Piyasalar Geliştirme Dairesi T: 0312 204 6825 E: bks@hazine.gov.tr BKS İLERLEME RAPORU MART SAYISI

Detaylı

Kurumsal Yönetim: 3. Sektör Açısından Uygulamalar - Dr. Güler Manisalı Darman (Sayfa 1)

Kurumsal Yönetim: 3. Sektör Açısından Uygulamalar - Dr. Güler Manisalı Darman (Sayfa 1) Mayıs 2017 Sayı: 89 Kurumsal Yönetim: 3. Sektör Açısından Uygulamalar - Dr. Güler Manisalı Darman (Sayfa 1) CGS Center dan Haberler (Sayfa 2) Kadıoğlu Kırtasiye ile İnsan Kaynakları Yapılanma Projesine

Detaylı

Kütüphan-e Türkiye Projesi

Kütüphan-e Türkiye Projesi Kütüphan-e Türkiye Projesi Sunum Planı Haziran dan bu yana yapılan çalışmalar Tanıtım Çalışma Grubu Eğitim Çalışma Grubu BİT Çalışma Grubu Etki Değerlendirme Çalışma Grubu Aralık ayı bölge toplantıları

Detaylı

SAGLIGI GELISTIREN OKULLAR PROJESI DEVAM EDIYOR

SAGLIGI GELISTIREN OKULLAR PROJESI DEVAM EDIYOR SAGLIGI GELISTIREN OKULLAR PROJESI DEVAM EDIYOR Yayın Adı : Adalet Gazetesi Sayfa : 5 Ili : Adana Periyod : Haftada 6 Gün Tiraj : 590 1/1 SAGLIGI GELISTIREN OKULLAR PROJESI' DEVAM EDIYOR Yayın Adı : Adana

Detaylı

Geleceğin Yıldız Girişimcileri Programı. Lüleburgaz Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Lüleburgaz Belediye Başkanlığıdır.

Geleceğin Yıldız Girişimcileri Programı. Lüleburgaz Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Lüleburgaz Belediye Başkanlığıdır. Geleceğin Yıldız Girişimcileri Programı Proje Ortakları: Lüleburgaz Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Lüleburgaz Belediye Başkanlığıdır. Projenin Uygulama Tarihi-Yeri :Lüleburgaz İlçe Milli

Detaylı

Bill Drayton Ashoka CEO. Emily Rasmussen Harvard Business School

Bill Drayton Ashoka CEO. Emily Rasmussen Harvard Business School Dünyanın farklı ülkelerinde pek çok liderlik programına katıldım, daha önce böyle bir liderlik programı görmedim, YGA nın bu özgün programı beni çok etkiledi. Bill Drayton Ashoka CEO Harvard dan bile daha

Detaylı

Global Sosyal Girişimcilik Yarışması nda İki Proje Yarı Finalde

Global Sosyal Girişimcilik Yarışması nda İki Proje Yarı Finalde Basın Bülteni 23 Şubat 2012 Global Sosyal Girişimcilik Yarışması nda İki Proje Yarı Finalde Koç Üniversitesi, UC Berkeley Haas İşletme Okulu ve Columbia Üniversitesi işbirliğiyle Türkiye deki sosyal girişimcilerle

Detaylı

Sorumluluk Çalışmalarımız

Sorumluluk Çalışmalarımız Sorumluluk Çalışmalarımız Sorumluluklarımızı alalım, hayatı ıskalamayalım. 5C En büyük sorumluluk, sorumluluk sahibi olmaktır. 5A Sorumluluklarını bil, sorumsuzluğu hayatından sil. 5B Sorunlara dur demek

Detaylı

Doktorclub Awards Türkiye nin Sağlık Ödülleri Sponsorluk Dosyası.

Doktorclub Awards Türkiye nin Sağlık Ödülleri Sponsorluk Dosyası. Doktorclub Awards Türkiye nin Sağlık Ödülleri 2019 Sponsorluk Dosyası www.doktorclubawards.com 2 Doktorclub Awards 'Türkiye nin Sağlık Ödülleri o Doktorclub Awards, ülkemizde sağlık sektörü profesyonelleri

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZLE GURUR DUYDUK

ÖĞRENCİLERİMİZLE GURUR DUYDUK ÖĞRENCİLERİMİZLE GURUR DUYDUK 3.Sınıflarımız arasından, olumlu davranış ve kitap okuma alışkanlıklarıyla örnek olan öğrencilerimize Gurur Kartları okul müdürümüz Raci ÜLKE tarafından 04 Kasım 2016 Cuma

Detaylı

MÜHENDİSLİK TOPLULUĞU BİZ KİMİZ?

MÜHENDİSLİK TOPLULUĞU BİZ KİMİZ? MÜHENDİSLİK TOPLULUĞU BİZ KİMİZ? Bilkent Üniversitesi Mühendislik Topluluğu 1992 yılında kurulmuş olup, Türkiye nin en köklü ve en önemli öğrenci toplululuklarından biridir. Mühendislik öğrencileri tarafından

Detaylı

5. FİKRİ HAKLAR HUKUKU SEMİNERİ

5. FİKRİ HAKLAR HUKUKU SEMİNERİ ULUSLARARASI FİKRİ MÜLKİYET HAKLARI KORUMA DERNEĞİ 5. FİKRİ HAKLAR HUKUKU SEMİNERİ 05-06 Nisan 2018 SPONSORLUK BROŞÜRÜ İçindekiler AIPPI Nedir?... AIPPI ın Amacı... Seminerin Hedefi... Seminerin İçeriği...

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI MECLİS TOPLANTISI 30.09.2015

İZMİR TİCARET ODASI MECLİS TOPLANTISI 30.09.2015 İZMİR TİCARET ODASI MECLİS TOPLANTISI 30.09.2015 Ekrem DEMİRTAŞ İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Her gün gelen şehit haberlerine YETER İki yıldır bitmeyen seçim maratonuna YETER Siyasetçilerin

Detaylı

GAYRİMENKULDE KADIN LİDERLER Strateji Planı

GAYRİMENKULDE KADIN LİDERLER Strateji Planı GAYRİMENKULDE KADIN LİDERLER 2016-2020 Strateji Planı NASIL BAŞLADI? ULI bünyesinde, 2016 yılında, gayrimenkul sektöründe çalışan kadınların çalışma hayatlarındaki sorunlarının ve ihtiyaçlarının belirlenmesi,

Detaylı

BİRLİKTE TOPLANTILARI- ÇİMSA

BİRLİKTE TOPLANTILARI- ÇİMSA BİRLİKTE TOPLANTILARI- ÇİMSA 4/20/2017 White Paper / PERYÖN Yayınlar 2017.19 2015-2016 PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri, Fark Yaratan İK Projeleri kategorisinde başarı ödülü alan Çimsa nın, 2017 yılında

Detaylı

BİREYSEL KATILIM SERMAYESİ İLERLEME RAPORU

BİREYSEL KATILIM SERMAYESİ İLERLEME RAPORU BİREYSEL KATILIM SERMAYESİ İLERLEME RAPORU EKİM 2014 Mali Sektörle İlişkiler ve Kambiyo Genel Müdürlüğü Başvuru Sayısı BÖLÜM 1: LİSANS BAŞVURULARI Başvuru Durumu EKİM 2014 İtibariyle Sistemdeki Toplam

Detaylı

Eylül Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş.

Eylül Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş. Ara Dönem Özet Konsolide Faaliyet Raporu Eylül 2014 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş. 1 Yönetim Kurulu Başkanı nın Eylül 2014 Dönemi Değerlendirmeleri

Detaylı

1) 2.Dünya Otomotiv Konferansı ve Fuarı

1) 2.Dünya Otomotiv Konferansı ve Fuarı Bu Sayıda: 2.Dünya Otomotiv Konferansı ve Fuarı ARGE Merkezleri İletişim ve İşbirliği ve Platformu (ARGEMİP) Toplantısı Türkiye İnovasyon Haftası Kasım-Aralık Ayları Etkinlikleri 1 1) 2.Dünya Otomotiv

Detaylı

2018 İN KONSEPTİ. Marketing Türkiye İPZ Anadolu Konferansları Takımı - 2 -

2018 İN KONSEPTİ. Marketing Türkiye İPZ Anadolu Konferansları Takımı - 2 - 2018 İN KONSEPTİ Marketing Türkiye İPZ Konferansları özünde iş dünyasının değişimi barındıran alanlarına odaklanarak bilgi aktarımı yapıyor. Amacı, iş dünyasında ola gidene dikkatini çekmek ve hem de ihtiyaç

Detaylı

STRATEJİK AMAÇLAR STRATEJİK HEDEFLER STRATEJİLER

STRATEJİK AMAÇLAR STRATEJİK HEDEFLER STRATEJİLER STRATEJİK AMAÇLAR 1 BİLİMSEL GİRİŞİMCİ VE YENİLİKÇİ BİR ÜNİVERSİTE OLMAK STRATEJİK HEDEF 1.1 İnsan kaynağının akademik beceri, nitelik ve etkin araştırma yapabilme kapasitesinin arttırılması STRATEJİK

Detaylı

Haziran. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş.

Haziran. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş. Ara Dönem Özet Konsolide Faaliyet Raporu Haziran 2015 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş. 1 Yönetim Kurulu Başkanı nın 2015 Dönemi Değerlendirmeleri ve

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ Mert ÇELİKSOY +905059562685 mertceliksoy@gmail.com www.mertceliksoy.com Kısaca Mert ÇELİKSOY: Etik, Ahlaki değerlere önem veren, Dürüst, İdealist, Düzenli, Titiz, Prensipli, Disiplinli, Disiplinler

Detaylı

REIDIN.com EmlakEndeks. Gayrimenkul Piyasası 2009 yılı değerleme ve 2010 Tahmini Basın Toplantısı 26 Şubat, 2010 İstanbul

REIDIN.com EmlakEndeks. Gayrimenkul Piyasası 2009 yılı değerleme ve 2010 Tahmini Basın Toplantısı 26 Şubat, 2010 İstanbul REIDIN.com EmlakEndeks Gayrimenkul Piyasası 2009 yılı değerleme ve 2010 Tahmini Basın Toplantısı 26 Şubat, 2010 İstanbul REIDIN.com Hakkında Kimiz? Gelişmekte olan ülkeler ile ilgilenen profesyonellerin

Detaylı

TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI

TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI 2014 DEPREM ZİRVESİ TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI www.turkiyedepremvakfi.org.tr tdv@turkiyedepremvakfi.org.tr twitter: twitter.com/tdvakfi facebook: facebook.com/turkiyedepremvakfi

Detaylı

MBA MBA. Altın ve Kıymetli Metaller. Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe)

MBA MBA. Altın ve Kıymetli Metaller. Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) MBA 1 MBA Altın ve Kıymetli Metaller Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) Neden ŞEHİR? Uluslararası yetkinliğe ve sektör tecrübesine sahip eğitim kadrosu 2 Disiplinel yaklaşım yerine, disiplinler arası

Detaylı

TEB KOBİ BANKACILIĞI

TEB KOBİ BANKACILIĞI TEB KOBİ BANKACILIĞI Türkiye de KOBİ ler İşletme Büyüklüğü İstihdam Grubu (Çalışan Sayısı) 2011 İşletme Sayısı % Toplam İstihdam % Ortalama Çalışan Sayısı Mikro 1-19 2.522.011 97,30% 5.362.905 46,60% 2

Detaylı

Endüstriyel Tasarım ve İç Mimarlık Online Bilgi Platformu

Endüstriyel Tasarım ve İç Mimarlık Online Bilgi Platformu Endüstriyel Tasarım ve İç Mimarlık Online Bilgi Platformu Hakkımızda Tasarım Akademi, tasarıma dair temel bilgileri bulabileceğiniz online bir bilgi platformudur. Tasarım tarihine geçeceğini düşündüğümüz

Detaylı

İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ Öğrenci Odaklı Üniversite Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi ve FATÜBAT tarafından düzenlenen 3. Uluslararası Öğrenci Kongresi ni onurlandırmanızı diler, saygılar sunarım. Prof. Dr. M. Ramazan YİĞİTOĞLU

Detaylı

NETAŞ - BAU TECHNO ACADEMY YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMI

NETAŞ - BAU TECHNO ACADEMY YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMI II. AR-GE MERKEZLERİ İYİ UYGULAMA ÖRNEKLERİ ZİRVESİ KAMU- ÜNİVERSİTE- SANAYİ İŞBİRLİĞİ NETAŞ - BAU TECHNO ACADEMY YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMI NETAŞ TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. SUNUM PLANI 1. UYGULAMANIN

Detaylı

TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Zirvesi 2015. Sponsorluk Dosyası

TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Zirvesi 2015. Sponsorluk Dosyası TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Zirvesi 2015 Sponsorluk Dosyası Amaç ve Hedeflerimiz Vizyonumuz Türkiye de yatırımcı ilişkileri ile ilişkili farklı hedef kitleleri kurumsal ve bireysel platformda bir araya

Detaylı

ri.orgdegisimliderleri.orgdegisimlide

ri.orgdegisimliderleri.orgdegisimlide degisimliderleri.orgdegisimliderleri.o rgdegisimliderleri.orgdegisimliderler i.orgdegisimliderleri.orgdegisimliderl eri.orgdegisimliderleri.orgdegisimlid erleri.orgdegisimliderleri.orgdegisiml iderleri.orgdegisimliderleri.orgdegisi

Detaylı

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor ADA DA ŞENLİK VARDI Bu yıl 6 ncısı düzenlenen Karaada Şenlikleri nde Bodrum un eski gelenekleri canlandırıldı. Şenliklerde, yelken, oltayla balık avlama ve çocuk oyunları gibi pek çok etkinlikte dereceye

Detaylı

BKS İLERLEME RAPORU ŞUBAT SAYISI

BKS İLERLEME RAPORU ŞUBAT SAYISI BKS İLERLEME RAPORU ŞUBAT SAYISI Mali Sektörle İlişkiler ve Kambiyo Genel Müdürlüğü Finansal Araçlar ve Piyasalar Geliştirme Dairesi T: 0312 204 6825 E: bks@hazine.gov.tr BKS İLERLEME RAPORU ŞUBAT SAYISI

Detaylı

IODA-International Organization Development Association Uluslararası Organizasyonel Gelişim Platformu Türkiye

IODA-International Organization Development Association Uluslararası Organizasyonel Gelişim Platformu Türkiye IODA-International Organization Development Association Uluslararası Organizasyonel Gelişim Platformu Türkiye Tanışma Toplantısı 9 Ekim 2015 OUR FIELD OUR WORLD OUR IMPACT Akış IODA Nedir? Neden IODA Türkiye?

Detaylı

SUIT TALKS. Biz kimiz? SUIT TALKS Konferans Serisinin İçeriği

SUIT TALKS. Biz kimiz? SUIT TALKS Konferans Serisinin İçeriği Istanbul, suit up! Biz kimiz? Ekibimizin, hem Türkiye de hem de İspanya da reklam, tasarım, dijital pazarlama, organizasyon gibi birbiri ile bağlantılı alanlarda edindiği tecrübeyi birleştirerek, bu alanlarda

Detaylı

21 ŞUBAT 2014 SPONSORLUK DOSYASI. İşbirliği ile

21 ŞUBAT 2014 SPONSORLUK DOSYASI. İşbirliği ile 21 ŞUBAT 2014 SPONSORLUK DOSYASI İşbirliği ile 2. Gaziantep Enerji Zirvesi 21 Şubat 2014 te Enerji Alanında Bölgenin Yol Haritasını Çiziyor. Dünyanın en hızlı büyüyen ilk 10 şehri arasında yer alan Gaziantep

Detaylı

Pazartesi günü Ulusal Eğitim Programı nı saat da İstanbul da düzenlenecek bir

Pazartesi günü Ulusal Eğitim Programı nı saat da İstanbul da düzenlenecek bir TEDMEM 20 Nisan 2015 Pazartesi günü Ulusal Eğitim Programı nı saat 09.00 da İstanbul da düzenlenecek bir basın toplantısı ile açıklayacak. TEDMEM 20 Nisan 2015 Pazartesi günü Ulusal Eğitim Programı nı

Detaylı

Haziran. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş.

Haziran. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş. Ara Dönem Özet Konsolide Faaliyet Raporu Haziran 2014 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş. 1 Yönetim Kurulu Başkanı nın Haziran 2014 Dönemi Değerlendirmeleri

Detaylı

KALİTE YOLCULUĞU. Prof.Dr. Muzaffer ELMAS Sakarya Üniversitesi Rektörü. www.sakarya.edu.tr. EFQM KAZANANLAR KONFERANSI (WINCO) 19 Şubat 2014, İstanbul

KALİTE YOLCULUĞU. Prof.Dr. Muzaffer ELMAS Sakarya Üniversitesi Rektörü. www.sakarya.edu.tr. EFQM KAZANANLAR KONFERANSI (WINCO) 19 Şubat 2014, İstanbul KALİTE YOLCULUĞU Prof.Dr. Muzaffer ELMAS Sakarya Üniversitesi Rektörü EFQM KAZANANLAR KONFERANSI (WINCO) 19 Şubat 2014, İstanbul 1970 : Sakarya Mühendislik ve Mimarlık Yüksekokulu 1971 : Sakarya Devlet

Detaylı

TÜRKİYE'NİN EN KAPSAMLI GENÇLİK ARAŞTIRMA RAPORU YÜZLERCE GENCİN ÖNÜNDE AÇIKLANDI

TÜRKİYE'NİN EN KAPSAMLI GENÇLİK ARAŞTIRMA RAPORU YÜZLERCE GENCİN ÖNÜNDE AÇIKLANDI Basın Bülteni 16 Mayıs 2017 TÜRKİYE'NİN EN KAPSAMLI GENÇLİK ARAŞTIRMA RAPORU YÜZLERCE GENCİN ÖNÜNDE AÇIKLANDI Türkiye de bugüne kadar gerçekleştirilmiş en kapsamlı araştırma olan Türkiye deki Gençlerin

Detaylı

İAFİP İSTANBUL ATATÜRK FEN İŞ PLATFORMU İAFEST 14 SPONSORLUK DOSYASI

İAFİP İSTANBUL ATATÜRK FEN İŞ PLATFORMU İAFEST 14 SPONSORLUK DOSYASI İAFİP İSTANBUL ATATÜRK FEN İŞ PLATFORMU İAFEST 14 SPONSORLUK DOSYASI 1 Birlikte Daha Güçlüyüz! İAFL ortak paydasında bir araya gelerek dayanışma ve yardımlaşma kültürümüzü geliştirmek önceliğimizdir. İş

Detaylı

ETKİNLİK DEĞERLENDİRME RAPORU

ETKİNLİK DEĞERLENDİRME RAPORU ETKİNLİK DEĞERLENDİRME RAPORU İMSAD tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen 4. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 12, inşaat endüstrisinin gündemini bir kez daha değiştirdi. TÜSİAD ın bu yıl stratejik

Detaylı

Sosyal Yatırım Programı

Sosyal Yatırım Programı Sosyal Yatırım Programı İGA SOSYAL YATIRIM PROGRAMI İstanbul Yeni Havalimanı Projesi (İGA), Havalimanı inşaat alanına komşu olan yerel halk ve ilgili paydaşlar ile şeffaf ve zamanında bilgi temini ve açık

Detaylı

İç Denetimi Öğrencilere Tanıtmaya Yönelik Fikirler

İç Denetimi Öğrencilere Tanıtmaya Yönelik Fikirler Akademik İlişkiler İç Denetimi Öğrencilere Tanıtmaya Yönelik Fikirler Aşağıdaki listede önerilen projeler, öğrenciler arasında iç denetim konusunda farkındalık yaratmaya katkı sağlamak üzere enstitünüzün

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE 2015-2016 Öğretim yılı Basketbol Liseli Genç Erkekler B Ligi müsabakaları 08.02.2016 Pazartesi günü başladı. Müsabakalara fırtına gibi başlayan takımımız namağlup

Detaylı