Enterprise 5000 E5X Serisi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Enterprise 5000 E5X Serisi"

Transkript

1 Enterprise 5000 E5X Serisi

2

3 Siz Ve Hastanız İçin Tasarlandı ArjoHuntleigh ın Enterprise 5000 hastane yatağı hastaya, hasta bakıcıya ve sağlık kuruluşuna önemli yararlar sağlamaktadır. Bakım ekiplerinin hastane odalarında her gün karşılaştığı zorluklar ArjoHuntleigh ı dünya genelindeki hastanelerin güvendiği, yerleşmiş bir çözümü geliştirmesinde ilham kaynağı olmuştur. Yeni Enterprise 5000 hastane yatağının geliştirilmesinde ArjoHuntleigh tüm sağlık hizmetleri ortamlarında ortak olan temel müşteri ihtiyaçlarına odaklanmıştır, başlıca ihtiyaçlar şunlardır: Hem hasta hem de bakıcı için güvenlik. Yeni uluslararası standartlarla uygunluk. Sağlam, kolay anlaşılır ve kullanımı kolay ekipman. Hastaların bakım kalitesine odaklanan çözümler. Uygunluk

4 Güvenlik Hastaların ve bakıcıların iyi olması için güvenli bir ortam oldukça önemlidir. Akut bakımda kalış süresince 1 yaşlıların yaklaşık %10 u kadarını düşme vakaları etkiler ve genellikle de ciddi ve hayati tehlike arz eden yaralanmalara neden olur. ABD deki bakıcıların %80 inden fazlası kariyerleri boyunca hastayı taşımayla doğrudan ilişkili bir sakatlık yaşamıştır ve bu nedenle bakıcılar da risk altındadır 2. ACP (Görevli Kontrol Paneli), akşam veya düşük ışık seviyesinde güvenli ve tutarlı bir çalışma sağlamak için arkadan aydınlatmalıdır. Ekstra düşük yükseklik - düşmelerden dolayı yaralanma riskini azaltmada önemli bir avantaj. Yatak altı aydınlatması - yatağın her iki tarafındaki yataktan çıkış alanı, hasta emniyetini ve güvenliğini artırmak için aydınlatılmıştır. Yeni Enterprise 5000, personelin yaralanma riskini azaltmayı ve bakıcı için daha güvenli bir ortam sağlamayı amaçlıyor.

5 Yeni Yatak Standardı Uluslararası Elektroteknik Komisyonu (IEC) tarafından geliştirilen IEC : 2009 Standardı, tıbbi yatak performansı ve güvenliği için yeni bir kriterdir. Standart; elektrik güvenliği, yük taşıma, stabilite ve dayanıklılık gibi birçok yönü kapsarken, temel gereksinimlerden biri olan yatak çerçevesi ve etrafında hasta sıkışması riskini azaltmaya odaklanmaktadır. Kapsamlı olay ve risk verilerini kullanmak, IEC nin bir hastanın baş, boyun veya göğsünün sıkışması sonucu ciddi veya hayatı tehdit eden bir duruma neden olabileceği yatağın çevresinde (aşağıda gösterilen) bir dizi alan belirlemesine olanak tanımıştır. Bu alanlar için sıkı test parametrelerini belirleyerek, yatak operasyonu ve kullanımı sırasında sıkışma riskini mümkün olan en düşük seviyeye indirmek amaçlanmaktadır. Yeni Enterprise 5000, IEC Standardının en yeni stabilite, boyut ve güvenlik gereklilikleriyle uyumlu olduğunu kanıtlamak için, dünyaca ünlü bir kuruluş tarafından bağımsız olarak test edilmiştir. Yan korkuluk çubukları arasındaki boşluk < 120 mm Yan korkuluk ve başlık/ayak tabanı arasındaki boşluk < 60 mm veya > 318 mm Şilte kenarı ve yan korkuluk arasında boşluk < 120 mm (artı şilte sıkışması için ilave test)

6

7 Kolay Anlaşılır Çalıştırma Ve Kullanım Kolaylığı Tek tuşa basarak sağlanan kontrollerimiz açık ve basit simgeler sayesinde anlaşılması ve kullanılması kolaydır. Temel özellikler için tek dokunuşlu işlevler kullanılabilir, örneğin: Otomatik CPR 30 derece arkalık açısı Oto-kontur Kardiyak koltuğu pozisyonu Düşük yükseklik ve ekstra düşük yükseklik Trendelenburg/ters Trendelenburg Bu işlevlerin bir kısmı veya tamamı gerektiğinde bakıcı tarafından kilitlenebilir. Hasta için el kumandası seçeneği de vardır. Üç Boy Yatak Uzatma Farklı yatak uzunlukları artık tek bir alt çerçevede kolaylıkla ayarlanabilmektedir; bu da daha fazla esneklik ve seçim sunar: Kısa Standart Genişletilmiş 219 cm 230 cm 242 cm Bu yeni tasarım, her uzunlukta tam şilte desteği sağlamak için genişletilebilir bir taban kaplaması da entegre ediyor.

8 Bakım Kalitesini Artırma Arkalık, 30 derecelik bir açıya kaldırıldığında duraklayacak ve zamanla kolay ve pozitif arkalık ayarı sağlanacaktır. Çalışmalar, 30 derece arkalık açısının, bilinen fiziksel, postüral ve klinik faydalar sağlamak için asgari şart olduğunu göstermektedir3. Bakıcı, uygun simgeyi seçerek, kullanımı kolay olan kontrol panelimiz ile yatağı kardiyak koltuğu konumuna kolayca ayarlayabilir. Arkalık açısı göstergeleri, önemli, kafa yüksekliği ölçümleri için kolay okunan bilgiler sağlar. Avrupa daki hastanelerde yaygınlık oranlarının %23 e kadar çıkan basınç ülseri, sağlık kuruluşlarında önlenebilir en yaygın yaralardan biridir 4. Basınç ülseri en yaygın şekilde bir kişi hareketsiz olduğunda veya uygun basıncın yeniden dağıtılmasını sağlamayan yüzeylerde uzun süreler geçirildiğinde ortaya çıkabilir. Patentli Bio-Contour tasarımımız, basınç ülserlerinin başlıca nedeni olan basınç ve iç sürtünme yönetimine yardımcı olmak için tasarlanmış, kavisli bir şilte platformu ile yatak bölümü hareketinin eşsiz kombinasyonunu harmanlamaktadır.

9 Temizlik, Bakım Ve Servis Enterprise 5000, temizlik ile dekontaminasyon için açık mimariyle ve kolay erişim sağlamak için taban kaplaması olmadan tasarlanmıştır. Yatak üstü plakaları ve baş/ayak panelleri hafif, pürüzsüz ve temizlemeye yardımcı olmak i çin kolayca sökülebilirdir. Çarşaf rafı seçeneği çapraz enfeksiyon risklerini azaltmaya yardımcı olur. Açık erişilebilirliği ve tak ve çalıştır parçaları ile hızlı bakım gerçekleştirilir. Aktüatör, kontrol kutusu ve pil gibi değişiklikler eğitimli bir kişi tarafından birkaç dakika içinde yerinde gerçekleştirilebilir. Ekipman, servis ve bakımı kolay olacak şekilde tasarlanmıştır, böylece temizlik, servis ve bakım faaliyetleri için harcanan süre azaltılır.

10 Opsiyonlar Çarşaf Rafı Kontrol Kutusu Kapağı Hasta için El Kumandaları DIN Rayı Yatak altı Işığı Baş Ucu Pedalı Fren Barı Döner tekerlekler Baş/ayak paneli için kullanılabilen panel dolgu renkleri şunlardır: Açık Mavi Lila Lacivert.

11 Aksesuarlar Kaldırma Direkleri Görevli Kontrol Paneli Tutacağı Güçlü Serum Askısı Standart Serum Askısı İdrar Şişesi Tutucusu Dönüştürücü Askı Tam Çerçeve Çekiş Enjektör Pompa Tutucusu Oksijen Tüpü Tutucusu Kaldırma Direkleri Ve Katlanır Monitör Raf Serum Askıları Ve Kancalar Çekiş Ve Dönüştürücü Direkleri İtme Tutamakları, Kenar Korkuluk Pedleri, Diğer Enjektör Pompası, O2 Tutucu, İdrar Şişesi Tutucusu Kayış ve Tutacakla birlikte Sabit LP ENT-ACC01 Standart Serum Askısı ENT-ACC02 Küçük Çekiş Düzeneği ENT-ACC10 Yoğun Terapi Ünitesi Baş Ucu Paneli ENT-ACC34 Enjektör Pompa Tutucusu ENT-ACC07 Kayış ve Tutacakla birlikte Dönen LP ENT-ACC03 Açılı Serum Askısı ENT-ACC04 Tam Çerçeve Çekiş ENT-ACC05 Kenar Korkuluklar için Pedler ENT-ACC06 Oksijen Tüpü Tutucusu ENT-ACC08 LP Monteli IV Çanta Tutucu ENT-ACC13 Güçlü Serum Askısı ENT-ACC24 Baş Ucu Çekiş Düzeneği ENT-ACC32 ACP Tutacağı ENT-ACC11 Oksijen Şişesi Tutacağı (B5 Silindiri) ENT-ACC18 Katlanır Monitör rafı ENT-ACC64 İlave Serum Askısı Kancaları ENT-ACC14 Dönüştürücü Montaj Direği ENT-ACC26 Şebeke Elektriği Kablosu Kancası ENT-ACC15 İdrar Şişesi Tutucusu ENT-ACC19

12 Ürün Teknik Özellikleri Özellikler Teknik Özellikler Elektrikle çalışan arkalık, diz kırma ve yükseklik ayarı Toplam standart uzunluk 2300 mm Elektrikle çalışan Trendelenburg/Ters Trendelenburg hareketi Oto- CPR ve Oto- kontur düğmesi Pil yedekleme Bio-Contour profilleme sistemi Tek düğmeli sandalye konumu Çift taraflı CPR kolları 30 arkalık açısı duraklatma Arkalık için açı göstergeleri Şilte platformu eklentisi olan yerleşik yatak uzantısı ±12 Genel genişlik Şilte uzunluğu standart Şilte genişliği Toplam genişletilmiş uzunluk Şilte genişletilmiş uzunluk Toplam uzunluk kısa Şilte uzunluğu kısa Üst yükseklik (125 mm tekerleklerle) Alt yükseklik (125 mm tekerleklerle) Arkalık uzunluğu 1030 mm 2020 mm 880 mm 2420 mm 2140 mm 2190 mm 1910 mm 760 mm 320 mm 850 mm Renk dolgusu seçimi olan sökülebilir baş ve ayak panelleri İdrar torbası askılıkları Sökülebilir plastik taban kaplaması Koltuk uzunluğu Baldır uzunluğu Uyluk uzunluğu Güvenli çalışma yükü/maksimum hasta ağırlığı 215 mm 560 mm 365 mm 250kg/185kg Dört frenleme tekerleği olan bağlı frenleme/ yönlendirme sistemi 125 mm tekli tekerlekler 150 mm tekli tekerlekler 150 mm çiftli tekerlekler Baş ucunda ilave fren pedalları Tam genişlikte fren barı (yalnızca ayak ucu) DIN rayları Yatak altı ışıklandırması () () () () () () () () Baş aşağı eğme Ayak aşağı eğme Arkalığın açısı Sırtlık duraklatma Uyluk açısı Baldır açısı Giriş koruması Şok koruması Açılma IPX4 Sınıf 1, Tip B 230V AC 50 / Katlanabilir kenar korkulukları () 60Hz de 1,25 A Çekmeceli çarşaf rafı () Açılma 120V AC Standart () Opsiyonel Güvenlik standardı 50/60Hz de 2 A IEC Referanslar: 1. McCarter-Bayer A, Bayer F, Hall K Akut bakımda düşmeleri önleme: yenilikçi bir yaklaşım.gerontolojik Bakım Dergisi (2005), 31 (3): Cohen, M. et al. (2010) PHAMA Hasta Taşıma Ve Hareket Değerlendirmesi. Tesis Rehberi Enstitüsü. 3. Tablan OC, Anderson LJ, Besser R, et al. Sağlıkla ilişkili pnömoniyi önleme yönergeleri, 2003: CDC ve Sağlık Enfeksiyon Kontrolü Uygulamaları Danışma Komitesi Tavsiyeleri. MMWR Tavsiye Kararı 2004;53 (RR-3): Vanderwee K, Clark M, Dealey C, Gunningberg L, Defloor T. Avrupa da basınç ülseri görülme sıklığı: pilot çalışma. Klinik Uygulamada Değerlendirme Dergisi 2007;13(2): ArjoHuntleigh AB Hans Michelsensgatan 10 SE Malmö, Sweden Telefon: +46 (0) ArjoHuntleigh Türkiye Büyükhanlı Plaza Küçükbakkalköy Mahallesi Defne Sokak NO:3 Kat: Ataşehir/İstanbul/TÜRKİYE Phone: Fax: info.trist@getinge.com 01.MB.30.1.TR.1.AHG ArjoHuntleigh tarafından tedarik edilen ekipmanlarda ve ürünlerde sadece amaca uygun olarak ArjoHuntleigh tarafından tasarlanan parçalar kullanılmalıdır. Sürekli gelişim politikamız nedeniyle, önceden bildirilmeksizin tasarımlarımızı ve spesifikasyonlarımızı değiştirme hakkımız saklıdır. ve, ArjoHuntleigh şirketler grubunun ticari markalarıdır. ArjoHuntleigh, 2017

Alpha Active 4 Havalı Şilte Sistemi

Alpha Active 4 Havalı Şilte Sistemi Alpha Active 4 Havalı Şilte Sistemi Siz ve hastalar için basıncı hafifletmek Basınç ülserlerinin önlenmesi ve yönetilmesi için tasarlanan Alpha Active 4 basınç dağıtan şilte sistemi, çeşitli bakım ortamları

Detaylı

Maxi Twin Yenilikçi çift direkli lift

Maxi Twin Yenilikçi çift direkli lift Maxi Twin Yenilikçi çift direkli lift Mükemmel Stabilite Ve Üstün Manevra Kabiliyeti Maxi Twin benzersiz açık, çift direkli tasarımıyla ünlü mobil bir lifttir. Bu yenilikçi çözüm ArjoHuntleigh ın bakıcılar

Detaylı

HASTANE EKİPMANLARI VE DONANIMLARI

HASTANE EKİPMANLARI VE DONANIMLARI HASTANE EKİPMANLARI VE DONANIMLARI 40 yılı aşkın üretim tecrübesini, günümüz teknoloji ve tasarım anlayışıyla buluşturan MEYSA A.Ş. medikal sektörünün ihtiyaçlarına cevap verebilmek üzere MEISSA markasıyla

Detaylı

Çığır açıcı doğum yatağı kolaylık ve güvenlik için tasarlanmıştır.

Çığır açıcı doğum yatağı kolaylık ve güvenlik için tasarlanmıştır. Çığır açıcı doğum yatağı kolaylık ve güvenlik için tasarlanmıştır. Affinity 4 Doğum Yatağı Gereksinim duyacağınız tek doğum yatağı. Affinity 4 Doğum Yatağı Affinity 4 doğum yatağı hoş ve klinik açıdan

Detaylı

Yürüyüş Ünitesi Sessiz, entegre 3 fazlı (AC) yürüyüş ve direksiyon motorları yüksek tork, çabuk hızlanma, enerji tasarrufu ve düşük bakım maliyeti sağ

Yürüyüş Ünitesi Sessiz, entegre 3 fazlı (AC) yürüyüş ve direksiyon motorları yüksek tork, çabuk hızlanma, enerji tasarrufu ve düşük bakım maliyeti sağ GPC 3040 Model / Özellikler ve Avantajlar Güç 24-volt elektrik sistemi Crown un Access 1 2 3 Geniş Kapsamlı Kontrol Sistemi ve verimli AC motorları daha düşük enerji kullanımıyla daha yüksek performans

Detaylı

Sayfa 1 / 11

Sayfa 1 / 11 1 ÖNEMLİ BİLGİLER Kullanmadan önce bu talimatları okuyunuz: İleride de kullanabilmek için bu kullanma kılavuzunu güvenli bir yerde saklayınız. İmalatçı Bilgileri MESPA SAĞLIK MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET

Detaylı

Sara Combilizer. Erken mobilizasyon ve YBÜ Rehabilitasyonu için çok fonksiyonlu konumlandırma yardımcısı

Sara Combilizer. Erken mobilizasyon ve YBÜ Rehabilitasyonu için çok fonksiyonlu konumlandırma yardımcısı Sara Combilizer Erken mobilizasyon ve YBÜ Rehabilitasyonu için çok fonksiyonlu konumlandırma yardımcısı Mobilizasyonun önemi Planlamış bir rehabilitasyon programı hareketsizliğin olumsuz etkilerini önler

Detaylı

Hasta Taşıma Sedyesi Sistemi

Hasta Taşıma Sedyesi Sistemi Hasta Taşıma Hasta taşıma işlevi ve ergonomisi alanındaki yoğun araştırmalar sonucunda tasarlanmıştır İsteğe YENI Patient Trolley İsteğe Sedyesi: QA3 versiyon 3.0 Yüksekliği Değiştirilebilen Hasta Sedyesi:

Detaylı

Viking M. Efficiency, Safety and Comfort in Patient Care

Viking M. Efficiency, Safety and Comfort in Patient Care Viking M Viking M, ile Yataktan tekerlekli sandalyeye Sandalyeden yatağa hasta taşınabilir. Viking Mile ağır hastalar bile kolaylıkla güvenli bir şekilde yerden kaldırılabilir. Viking M ile hastaya güvenli

Detaylı

mtse Serisi Network Kabinleri

mtse Serisi Network Kabinleri mtse Serisi Network Kabinleri Teknoloji Özellikleri ve Fonksiyonları: ANSI/EIAR-310-D, DIN41491: Part1, IEC297-2, DIN41494: Dart7, GB/T3047-92, standartlarına, 19" uluslararası standartlara, metrik sistem

Detaylı

Vida. Clinic Care Homecare Assist Process. Basit TASARIM, Maksimum İŞLEVSELLİK.

Vida. Clinic Care Homecare Assist Process. Basit TASARIM, Maksimum İŞLEVSELLİK. Vida Clinic Care Homecare Assist Process Basit TASARIM, Maksimum İŞLEVSELLİK. Tasarım işlevi izler. 38 81 cm 215 cm 99 cm 215 cm 99 cm 200 cm 87 cm 38-81 cm Yeni Vida modeli yaratılırken birbirini izleyen

Detaylı

SWINGBO SWINGBO. Tekerlekli Çocuk Sandalyesi Sistemi. 45 oturak açısı değiştirme özelliği ile Ti modelleri. Alman malı. by HOGGI

SWINGBO SWINGBO. Tekerlekli Çocuk Sandalyesi Sistemi. 45 oturak açısı değiştirme özelliği ile Ti modelleri. Alman malı. by HOGGI www.. de Alman malı SWINGBO by HOGGI SWINGBO Tekerlekli Çocuk Sandalyesi Sistemi Çocukların taşınmasında partneriniz 45 oturak açısı değiştirme özelliği ile Ti modelleri SWINGBO-S SWINGBO-STi SWINGBO-V

Detaylı

Esnek taşıma yardımcısı C

Esnek taşıma yardımcısı C CargoMaster C serisi Esnek taşıma yardımcısı AAT olarak taşıma problemlerinde size destek sunan ve yükünüzü hafifleten akıllı teknolojiler geliştiriyoruz. Uzun yıllara dayanan bilgi ve birikimimizle yenilikçi

Detaylı

TEDAVİ VE MUAYENE YATAKLARI

TEDAVİ VE MUAYENE YATAKLARI TEDAVİ VE MUAYENE YATAKLARI info@btlturkiye.com www.btlturkiye.com Her hakkı saklıdır. Bu katalog hazırlanırken doğru ve güncel bilgi vermek için her türlü çaba sarf edilmesine rağmen, katalogda olabilecek

Detaylı

Automatic Entrance & Acccess System GARAJ. Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları. Seksiyonel Kapılar

Automatic Entrance & Acccess System GARAJ. Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları. Seksiyonel Kapılar TM Automatic Entrance & Acccess System Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları GARAJ Seksiyonel Kapılar TM Automatic Entrance & Acccess System TRONCO Endüstriyel Seksiyonel Kapılar TRONCO endüstriyel seksiyonel

Detaylı

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri 5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profilli Bağ-Bahçe Traktörleri 2 5GL Serisi Traktörler Genel Bakış 5GL Düşük Profil, Alçak Bağ-Bahçe Uygulamaları için Yeni Çözüm Yeni John Deere

Detaylı

Deka. Clinic Care Homecare Assist. RAHATLIK Bütçe ile ilgili bir soru değildir.

Deka. Clinic Care Homecare Assist. RAHATLIK Bütçe ile ilgili bir soru değildir. Deka Clinic Care Homecare Assist RAHATLIK Bütçe ile ilgili bir soru değildir. Dekor: Azur 0744-60 Yatma yüzeyini en derin indirime durumu: 40 cm Yatma yüzeyini en yüksek kaldırma durumu: 77,5 cm Arkalık

Detaylı

Yeni Nesil Mobil Lift Sistemleri.

Yeni Nesil Mobil Lift Sistemleri. Yeni Nesil Mobil Lift Sistemleri. Liko Viking Mobil Liftleri Enhancing Outcomes for Patients and Their Caregivers. Viking XS Viking S Viking M Viking L Viking XL Taşıma ve Kaldırmada Çözüm Ortağınız. Benzersiz

Detaylı

Konsol sistemleri/ PC pano sistemleri/

Konsol sistemleri/ PC pano sistemleri/ Konsol sistemleri/ PC pano sistemleri/ Endüstriyel iş istasyonları TopPult sistemi TP Montaj elemanlarına genel bakış...109 Kombinasyon seçenekleri...110 600 mm genişlik...111 800 mm genişlik...112 1200

Detaylı

Sayfa 1 / 12

Sayfa 1 / 12 1 ÖNEMLİ BİLGİLER Kullanmadan önce bu talimatları okuyunuz: İleride de kullanabilmek için bu kullanma kılavuzunu güvenli bir yerde saklayınız. İmalatçı Bilgileri MESPA SAĞLIK MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET

Detaylı

Decubitus Prophylaxis Üstün Tedavi

Decubitus Prophylaxis Üstün Tedavi Decubitus Prophylaxis Üstün Tedavi Decubitus Prophylaxis Üstün Tedavi TEMPUR-MED Ürününün Sağladıkları Optimum basınç azaltımı Yüksek konfor Yüksek hijyen Kullanım kolaylığı Geniş uygulama alanı Minimum

Detaylı

PowerBalance sıva üstü sürdürülebilir performans

PowerBalance sıva üstü sürdürülebilir performans Lighting PowerBalance sıva üstü sürdürülebilir performans PowerBalance, surface mounted Konu, LED armatürler ile ofis aydınlatması olduğunda, müşteriler sürdürülebilir ve yatırım geri dönüşü hızlı çözümler

Detaylı

zahmetsiz temizlik çözümü.

zahmetsiz temizlik çözümü. Hareket zamanı. Eğlence zamanı. Ev, bahçe ve araçlarınız için zahmetsiz temizlik çözümü. Make it your home. AQT yüksek basınçlı yıkama cihazları ile evinizi yuvaya dönüştürün. Bahçe mobilyasının yenilenmesinden,

Detaylı

Bilgisayar kontrollü elektromanyetik indüksiyon fren sistemi 6-999 Watt, devir sayısından bağımsız / DIN VDE 0750-238 standardına uygun

Bilgisayar kontrollü elektromanyetik indüksiyon fren sistemi 6-999 Watt, devir sayısından bağımsız / DIN VDE 0750-238 standardına uygun Teknik Özellikler Kardiyopulmoner rehabilitasyon ergometresi Fren sistemi Yük / doğruluk Devir sayısı aralığı Bilgisayar kontrollü elektromanyetik indüksiyon fren sistemi 6-999 Watt, devir sayısından bağımsız

Detaylı

Kenar Koruma Broşürü EPS-115 EPS-115. Kenar Koruma Sistemi. v2013/12tr

Kenar Koruma Broşürü EPS-115 EPS-115. Kenar Koruma Sistemi. v2013/12tr Kenar Koruma Broşürü EPS-115 EPS-115 Kenar Koruma Sistemi v2013/12tr Akıllı güvenli Bu yeni sistem, çok uluslu lider inşaat, iskele ve kalıp firmalarının beklentisine cevap verecek nitelikte kapsamlı bir

Detaylı

Bükme ve Düzeltme. Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tesisat 7 5. Enstrüman 8 3 Üçlü Bükme 1 1

Bükme ve Düzeltme. Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tesisat 7 5. Enstrüman 8 3 Üçlü Bükme 1 1 Bükme ve Düzeltme Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tip No inç. Sayfa Boru Bükmeler Tesisat 7 5 8-4 10-18 8.2 Enstrüman 8 16-1 2 6-12 8.2 Üçlü Bükme

Detaylı

Menteşeler Programa genel bakış

Menteşeler Programa genel bakış 24 www.hettich.com Menteşeler Programa genel bakış Tas menteşeler Genel ürün çeşitleri / Teknik karşılaştırma 26-27 Özel menteşeler Genel görünüm 210-211 Technik für Möbel 25 Tas menteşeler Genel ürün

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Tutamaklı kumanda panelleri

Teknik sistem kataloğu Tutamaklı kumanda panelleri Teknik sistem kataloğu Tutamaklı kumanda panelleri Tutamaklı kumanda panelleri yüksek ergonomileri, montaj kolaylığı ve cazip tasarımları ile öne çıkar ve stoklarımızda bulunur. Çeşitli boyutlar ve montaj

Detaylı

Sayfa 1 /

Sayfa 1 / 1 ÖNEMLİ BİLGİLER Kullanmadan önce bu talimatları okuyunuz: İleride de kullanabilmek için bu kullanma kılavuzunu güvenli bir yerde saklayınız. İmalatçı Bilgileri MESPA SAĞLIK MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET

Detaylı

Dräger RZ 7000 Dalış Test Ekipmanı

Dräger RZ 7000 Dalış Test Ekipmanı Dräger RZ 7000 Dalış Test Ekipmanı Kolay kullanım: Dräger RZ 7000 ile Dräger PSS BG 4 plus'ta çalışma ve sızıntı testlerini her zamankinden daha kolay ve hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Lityum ion pil

Detaylı

95 C 99 HP 105 C 107 HP 115 C 114 HP İL MOTORLARIN

95 C 99 HP 105 C 107 HP 115 C 114 HP İL MOTORLARIN FARMALL C Serisi Yeni Nesil Common Rail Motorlar Çünkü işler yarını beklemez Case IH Farmall C serisi traktörlerde sunulan silindirli F5C motorlar; yenilikçi tasarımlarıyla güç ve ekonomiyi bir araya getirmektedir.

Detaylı

Kompakt panolar. Kompakt panolar AE. Kompakt sistem panoları CM. Plastik panolar KS. Kompakt panolar AE...46

Kompakt panolar. Kompakt panolar AE. Kompakt sistem panoları CM. Plastik panolar KS. Kompakt panolar AE...46 Kompakt panolar Kompakt panolar AE Kompakt panolar AE...46 Kompakt sistem panoları CM Genişlik 600 800 mm...50 Genişlik 1000 1200 mm...51 Plastik panolar KS Plastik panolar KS...52 Rittal Katalog 34/Endüstriyel

Detaylı

PowerBalance yüzey montaj sürdürülebilir performans

PowerBalance yüzey montaj sürdürülebilir performans Lighting PowerBalance yüzey montaj sürdürülebilir performans PowerBalance, surface mounted Konu, LED armatürler ile ofis aydınlatması olduğunda, müşteriler sürdürülebilir ve yatırım geri dönüşü hızlı çözümler

Detaylı

Modüler Tavan Hoparlörü Tüm tavanlar için akıllı ses çözümü

Modüler Tavan Hoparlörü Tüm tavanlar için akıllı ses çözümü Modüler Tavan Hoparlörü Tüm tavanlar için akıllı ses çözümü 2 Modüler Tavan Hoparlörü Kullanıcıyı düşünerek tasarlanmıştır Neredeyse tüm tavan koşulları için mükemmel Yenilikçi modüler mimari Kolay kurulum

Detaylı

SmartBalance performans ile akıllı tasarımı bir araya getirir

SmartBalance performans ile akıllı tasarımı bir araya getirir Lighting SmartBalance performans ile akıllı tasarımı bir araya getirir SmartBalance, suspended İşlevsel aydınlatma birçok durumda önemli olsa da, müşteriler şık ve/veya dikkat çekmeyen armatürler kullanmak

Detaylı

DENTIO PANAROMİK CİHAZI KULLANIM KLAVUZU

DENTIO PANAROMİK CİHAZI KULLANIM KLAVUZU DENTIO PANAROMİK CİHAZI KULLANIM KLAVUZU 1 FİHRİST Cihaz Tanımı.3 Ölçüler Ve Kurulum Yeri Gereksinimleri 3 Kurulum İçin Gerekli Alan Ölçüleri 4 Çeşitli Kurulum Yöntemleri 5 Ölçüler ve Ağırlık..6 Kullanılan

Detaylı

Kumanda Kolu. Güç. Yürüyüş Donanımı. Çatal Düzeneği

Kumanda Kolu. Güç. Yürüyüş Donanımı. Çatal Düzeneği WE 2300S Serisi Özellikler ve Avantajlar Kumanda Kolu X10 kumanda kolu kullanımı basitleştirerek operatör güvenliğini ve verimliliğini arttırır. Kumanda düğmelerinin dokunsal ve görsel farklılığı sağ ve

Detaylı

Sıcak Zincir Yemek Dağıtım Arabaları

Sıcak Zincir Yemek Dağıtım Arabaları Electrolux'ün; hastaneler, huzurevleri ve diğer sağlık kurumları için ideal bir yemek dağıtım sistemi vardır. Bu sistem en karmaşık ve farklı taleplere dahi cevap verir. Electrolux Yemek Dağıtım Sisteminin

Detaylı

MUTO Comfort Manuel Kayar Kapı Sistemi

MUTO Comfort Manuel Kayar Kapı Sistemi MUTO Comfort Manuel Kayar Kapı Sistemi MUTO KOMPAKT, ESNEK VE ÇOK YÖNLÜ Gelişmiş uygulama kolaylığı ve hayatı kolaylaştırma fonksiyonları ile tasarlanmış yeni MUTO Manuel Kayar Kapı Sistemi Ekstra fonksiyonlar:

Detaylı

Sayfa 1 / 7

Sayfa 1 / 7 1 ÖNEMLİ BİLGİLER Kullanmadan önce bu talimatları okuyunuz: İleride de kullanabilmek için bu kullanma kılavuzunu güvenli bir yerde saklayınız. İmalatçı Bilgileri MESPA SAĞLIK MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET

Detaylı

FRAMESCAFF Uyumlu Cephe Sistemi Broşürü FRAMESCAFF. Uyumlu Cephe İskele Sistemi. v2014/12tr

FRAMESCAFF Uyumlu Cephe Sistemi Broşürü FRAMESCAFF. Uyumlu Cephe İskele Sistemi. v2014/12tr FRAMESCAFF Uyumlu Cephe Sistemi Broşürü FRAMESCAFF Uyumlu Cephe İskele Sistemi v2014/12tr Çok sayıda faydalı ekipman ve ek bileşenlerle FRAMESCAFF cephe yapı iskele sistemi, her şart altında değerini kanıtlar.

Detaylı

LumiRoad basit yol serisi

LumiRoad basit yol serisi Lighting LumiRoad basit yol serisi LumiStreet Bugün bir çok yerel kurum eski kamu alanı aydınlatma kurulumlarına sahip ve bunların acilen değiştirilmesi gerekiyor, diğer taraftan bütçeler kısıtlı. Bu ihtiyaçlar

Detaylı

ÜRÜNE AİT TEKNİK ÖZELLİK FORMU

ÜRÜNE AİT TEKNİK ÖZELLİK FORMU ÜRÜNE AİT TEKNİK ÖZELLİK FORMU (EK-4) KATAGORİ KIRILIMI 18.1.3.3 TARİHİ 20.05.2014 DMO KATALOG KOD NO 355349051 MED2000 / ÜRÜNE AİT RESİM Sıra No: 11 1. motor marka, model, menşei, kaldırma kuvveti (sütun

Detaylı

Manuel bulaşık kabul tezgahı-yandan

Manuel bulaşık kabul tezgahı-yandan Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

mec mec mobil erişilebilir cihazlar Mobil Erişilebilirlik Cihazları

mec mec mobil erişilebilir cihazlar  Mobil Erişilebilirlik Cihazları mec mec Mobil Erişilebilirlik Cihazları mobil erişilebilir cihazlar www.meccozum.com Merits TAM OTOMATIK TİLT YAPABİLEN MANUEL SANDALYE VEYA KENDİ PLATFORMUYLA TAŞIYABİLEN ENGELLİ TAŞIMA SİSTEMİ Mükemmel

Detaylı

SD130. Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw

SD130. Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw SD130 Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw Santrifüj gücü Yüksek santrifüj gücü ile yüksek silindir ağırlığının birleşimi, mükemmel sıkıştırmayı kolaylaştırır ve malzeme hedef derinliğine daha az geçişte

Detaylı

HUSQVARNA TAŞ-TU KESME MAKİNES NESİ 2010

HUSQVARNA TAŞ-TU KESME MAKİNES NESİ 2010 HUSQVARNA TAŞ-TU TUĞLA-SERAMİK-KİREMİT KESME MAKİNES NESİ 2010 SmartPump patentli pompa sistemi. Standart pompalara benzemeyen sistemi ile daha temiz su ortamı sayesinde pompanın tıkanmasını önler. Eşsiz

Detaylı

Sayfa 1 / 7

Sayfa 1 / 7 1 ÖNEMLİ BİLGİLER Kullanmadan önce bu talimatları okuyunuz: İleride de kullanabilmek için bu kullanma kılavuzunu güvenli bir yerde saklayınız. İmalatçı Bilgileri MESPA SAĞLIK MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET

Detaylı

Kaliteli Yasam. Çözümleri

Kaliteli Yasam. Çözümleri Kaliteli Yasam. Çözümleri seatbed Oturma Pozisyonlu Hasta Karyolası www.maxicare.com.tr Abou 1 .. Etik degerlerimiz? MİSYON VİZYON İLKELERİMİZ Yenilikçi AR-GE siyle evde bakım ihtiyacı olan hastalara yaşam

Detaylı

Bina Bakım ve Temizlik Gereçleri

Bina Bakım ve Temizlik Gereçleri Bina Bakım ve Temizlik Gereçleri Versa Plus Sistem Temizlik Gereçleri Versa Plus Mop Aparatı Versa Plus özel mop sistemi (sap dahil) Çapraz bulaşmayı engelleyen, hijyenik bir temizleme sistemi Farklı alanlar

Detaylı

Genişlik=600mm Derinlik=1000mm

Genişlik=600mm Derinlik=1000mm 9 DYNAmic TX Dikili Tip Kabinetler Genişlik W: 600 mm. Derinlik D: 000 mm. Genişlik=600mm Derinlik=000mm Yük Taşıma Kapasitesi: 600 kg. Standart Yükseklikler: 3 farklı U yüksekliği: 26U, 36U, Standartlar

Detaylı

Gazlı dikdörtgen devrilir tavalar

Gazlı dikdörtgen devrilir tavalar Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Universal, UniversalLine, UniversalLine + TEKNİK ÖZELLİKLER & YENİLİKLER İÇİNDE TEKNOLOJİ VAR

Universal, UniversalLine, UniversalLine + TEKNİK ÖZELLİKLER & YENİLİKLER İÇİNDE TEKNOLOJİ VAR Universal, UniversalLine, UniversalLine + TEKNİK ÖZELLİKLER & YENİLİKLER İÇİNDE TEKNOLOJİ VAR Estap sunar: Universal, UniversalLine ve UniversalLine + Ofisler ve sistem odaları için mükemmel çözümler...

Detaylı

Dräger Opera Tıbbi Destek Üniteleri

Dräger Opera Tıbbi Destek Üniteleri Dräger Opera Tıbbi Destek Üniteleri Fonksiyon, hijyen ve aydınlatma uyumu içinde Dräger Opera, tavan besleme ünitesinin işlevselliğini, değişen ameliyathane iş akışı taleplerinizi karşılamak için özel

Detaylı

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: 15-57 kw TRIGON XL Kompakt tasarım, yüksek performans TRIGON XL İhtiyaçlarınıza özel esnek tasarımlar Yeni nesil çözümler TRIGON XL üstün teknolojiyi yenilikçi tasarımla

Detaylı

BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ. idee Yoğuşmalı Kombi

BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ. idee Yoğuşmalı Kombi BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ idee Yoğuşmalı Kombi BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ idee Yoğuşmalı Kombiler %109.2 verim değeri* Kompakt ebatları sayesinde (yükseklik x genişlik x derinlik 4,1 cm x 6, cm x 6,4

Detaylı

Gazlı devrilir kaynatma kazanı

Gazlı devrilir kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Soğ.Pizza Tezg.ve Teşhir Ünit.

Soğ.Pizza Tezg.ve Teşhir Ünit. Bu seri, üstü granit tablalı ve 700 mm derinliğinde 3 model soğutmalı tezgahtan oluşur. Tümünde soğutmalı bir bölüm vardır ve 1780 mm uzunluğundandır. kodlu model iki kapı ve altı çekmeceli; kodlu model

Detaylı

E-KABİN O SERİSİ DUVAR TİPİ TESİSAT KABİNLERİ

E-KABİN O SERİSİ DUVAR TİPİ TESİSAT KABİNLERİ E-KABİN O SERİSİ DUVAR TİPİ TESİSAT KABİNLERİ DUVAR TİPİ TESİSAT KABİNLERİ www.eae-et.com.tr EAE Elektroteknik A.Ş. bu katalog içinde yer alan bilgilerde haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı

Detaylı

* Sağ el 1/8 1/4 -19 -28 -19 1/8 3/8 1/4. Nominal Boru Boyutu - Inch Başına Diş - 27 - 18 - 18

* Sağ el 1/8 1/4 -19 -28 -19 1/8 3/8 1/4. Nominal Boru Boyutu - Inch Başına Diş - 27 - 18 - 18 El Paftaları Kat. Model Açıklama Kalıplar Ağırlık Fiyat 13083 11-R - 1 El Paftası (Set Halinde) BSPT 13,3 365 13088 11-R - 2 El Paftası (Set Halinde) BSPT 17,5 630 37777 Sap ve Cırcır - 2.4 115 Ağır Tip

Detaylı

Tahrik Birimleri RIDGID 300 RIDGID 300 RIDGID 300 El Sayfa 34 / 35 Sayfa 34 / 35 Dahil Sayfa 34 / 35

Tahrik Birimleri RIDGID 300 RIDGID 300 RIDGID 300 El Sayfa 34 / 35 Sayfa 34 / 35 Dahil Sayfa 34 / 35 Yiv Açma Ekipmanları Yiv Açma Ekipmanları Yiv Açma Ekipmanları RIDGID yiv açma ekipmanları, en karmaşık boru tesisatları için tasarlanmıştır. Bu ekipmanların sağlamlığı, uzun ömürlülüğü ve kullanım kolaylığı

Detaylı

E-KABİN E SERİSİ DUVAR TİPİ İÇ TESİSAT KABİNLERİ

E-KABİN E SERİSİ DUVAR TİPİ İÇ TESİSAT KABİNLERİ E-KABİN E SERİSİ DUVAR TİPİ İÇ TESİSAT KABİNLERİ DUVAR TİPİ İÇ TESİSAT KABİNLERİ www.eae-et.com.tr EAE Elektroteknik A.Ş. bu katalog içinde yer alan bilgilerde haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını

Detaylı

Iridium² LEDGINE geleceğin yol aydınlatması

Iridium² LEDGINE geleceğin yol aydınlatması Lighting Iridium² LEDGINE geleceğin yol aydınlatması Iridium² LED Large Iridium², performans ve sürdürülebilirlik için tasarlanmış bir yol aydınlatma armatürü ailesidir. Uygulamaya ve bütçeye bağlı olarak

Detaylı

Gazlı dikdörtgen devrilir tavalar

Gazlı dikdörtgen devrilir tavalar Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Kodak 1500. Ağıziçi Kamera. İdeal sohbet başlatıcısı

Kodak 1500. Ağıziçi Kamera. İdeal sohbet başlatıcısı Kodak 1500 Ağıziçi Kamera İdeal sohbet başlatıcısı Her görüntüyü mükemmel bir görüntü haline getirin Gerçek Otomatik Odaklanma İnsan gözü gibi, kameranın patentli Likit lens teknolojisi kamera ile görüntüsü

Detaylı

Keşke Kelimesini Unutun!

Keşke Kelimesini Unutun! OPTUM CVX Serisi Keşke Kelimesini Unutun! Yeni Case IH Optum CVX Serisi; yeni, sınıfında fark oluşturan kaporta dizaynı, farklı tasarımı, güçlü ve ekonomik motor gücü seçenekleri, her türlü koşulda etkin

Detaylı

Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR SECURITY. Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar.

Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR SECURITY. Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR SECURITY Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR RBK Road Blocker Metaxdoor RBK Road Blocker

Detaylı

TOPRAK İŞLEME GRUBU TF SERİSİ SABİT TOPRAK FREZESİ

TOPRAK İŞLEME GRUBU TF SERİSİ SABİT TOPRAK FREZESİ TOPRAK İŞLEME GRUBU 4 vites opsiyon seçenekleri bulunan TürkTraktör TF, TF 20 ve TF 0 modellerinde dişli kutusundaki dişli çiftleri değiştirilerek, farklı rotor devirlerinde çalışmak mümkündür. Bir çift

Detaylı

OptiFlood LED alan aydınlatma için ihtiyaç duyduğunuz her şey

OptiFlood LED alan aydınlatma için ihtiyaç duyduğunuz her şey Lighting OptiFlood LED alan aydınlatma için ihtiyaç duyduğunuz her şey OptiFlood LED BVP506 OptiFlood LED, büyük alanların ışıkla aydınlatılması için kullanılabilen, şık ve oldukça etkili asimetrik aydınlatmalardan

Detaylı

Manuel bulaşık kabul tezgahı-önden

Manuel bulaşık kabul tezgahı-önden Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Alçak Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Alçak Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri 5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Alçak Profilli Bağ-Bahçe Traktörleri 2 5GL Serisi Traktörler Genel Bakış 5GL Alçak Profil, Alçak Bağ-Bahçe Uygulamaları için Yeni Çözüm Katlanabilir Aynalar

Detaylı

UniStreet basit, düşük maliyetli yol aydınlatma serisi

UniStreet basit, düşük maliyetli yol aydınlatma serisi Lighting UniStreet basit, düşük maliyetli yol aydınlatma serisi UniStreet Görece düşük bir başlangıç maliyetiyle, yüksek verimli LED tabanlı UniStreet aydınlatma armatürü geleneksel sokak aydınlatmasına

Detaylı

LumiRoad basit yol serisi

LumiRoad basit yol serisi Lighting LumiRoad basit yol serisi LumiStreet Bugün bir çok yerel kurum eski kamu alanı aydınlatma kurulumlarına sahip ve bunların acilen değiştirilmesi gerekiyor, diğer taraftan bütçeler kısıtlı. Bu ihtiyaçlar

Detaylı

ERGONOMİK STERİL MALZEME GETINGE SMART ARABA ÜRÜN YELPAZESİ

ERGONOMİK STERİL MALZEME GETINGE SMART ARABA ÜRÜN YELPAZESİ ERGONOMİK STERİL MALZEME GETINGE SMART ARABA ÜRÜN YELPAZESİ 2 Getinge Smart Araba Konsepti YENİ EKSİKSİZ BİR UYGUNLUK SEVİYESİ GETINGE SMART KONSEPTİ Yükleme ve dağıtım sistemleri, ameliyathaneler ve merkezi

Detaylı

A-dec Farkı Efsanevi Güvenilirlik

A-dec Farkı Efsanevi Güvenilirlik PERFORMER A-dec Farkı Efsanevi Güvenilirlik A-dec, efsanevi güvenilirliğe ve kaliteye sahip ekipmanlar yaratma konusunda bir üne sahiptir. Bu haklı ün, mükemmelliğe olan bağlılık ve basit ancak yenilikçi

Detaylı

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma ÇEKMECE SİSTEMLERİ Stil ve Konfor Modern mobilya dünyasının dekorasyona katacağı farklılık, yaratıcı vizyonla tasarlanmış fonksiyonlardır. SAMET, sahip olduğu tecrübe ve yüksek teknoloji olanaklarını SAMET

Detaylı

TR6 Serisi TR6.120 TR6.130 TR6.140 TR6.135 TR6.150

TR6 Serisi TR6.120 TR6.130 TR6.140 TR6.135 TR6.150 TR6 Serisi TR6.120 TR6.130 TR6.140 TR6.135 TR6.150 Yerli Devler Gücüne Güç Katıyor... En güçlü yerli traktörler olarak bilinen New Holland TR6 serisi, performans ve yüksek teknolojinin yanı sıra üstün

Detaylı

Daha kullanışlı alanlar doğru çözümler

Daha kullanışlı alanlar doğru çözümler Daha kullanışlı alanlar doğru çözümler Ten çekmece sistemini seçmek için on neden 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Kusursuz bir tasarım Şekli her zaman için uygun, en ince ayrıntısı dikkatle değerlendirilmiş, renk

Detaylı

Müdürler: T. Mesut Yalçın, Frank Uwe Scholz...

Müdürler: T. Mesut Yalçın, Frank Uwe Scholz... Karayolu ve Demiryolunda Çalışabilen DeBOA Demiryolu Bakım ve Onarım Aracı TEREX 1604 Ekskavatör, Seri 168 DeBOA Demiryolu Bakım ve Onarım Aracı zemin üzerinde veya raylar üzerinde gidebilir. Bu sebeple

Detaylı

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile kontrolörler, güneş enerjisi, Özellikler katı yakıt, doğalgaz ve fuel-oil kazanları, n Birden fazla

Detaylı

SmartBalance performans ile akıllı tasarımı bir araya getirir

SmartBalance performans ile akıllı tasarımı bir araya getirir Lighting SmartBalance performans ile akıllı tasarımı bir araya getirir SmartBalance, suspended İşlevsel birçok durumda önemli olsa da, müşteriler şık ve dikkat çekmeyen armatürler kullanmak da isterler.

Detaylı

Basınç farkı=çalışma basıncı (PA,B)-Şarj basıncı (PSp)+Güvenlik payı Ayar Diyagramı

Basınç farkı=çalışma basıncı (PA,B)-Şarj basıncı (PSp)+Güvenlik payı Ayar Diyagramı 1 Pistonlu pompa ve motorlarla sağlanacak hidrostatik tahrik aracın sürüşünde birçok avantaj getirmektedir. İyi bir sürüş konforu ve yüksek çalışma hızı yönündeki talepler hidrostatik tahrikle çalışan

Detaylı

CitySpirit tüm sokaklarda

CitySpirit tüm sokaklarda CitySpirit tüm sokaklarda CitySpirit Street CDS480 CitySpirit, mimari görünümden taviz vermeden mükemmel ve çevre dostu aydınlatma sağlayacak şekilde tasarlanmış bir sokak aydınlatma ürünleri serisidir.

Detaylı

Sonar. Sonar. Sonar Activity

Sonar. Sonar. Sonar Activity Sonar Sonar Sonar Activity Yangın emniyeti ve ses emilim yönetmeliklerinin gereklerini en iyi şekilde yerine getiren, çeşitli boyut ve kenar seçenekleri ile güçlü kenar ve mükemmel akustik performans sunan

Detaylı

Comfort-Design Plus. Teknik değişiklik hakları saklıdır. www.rehau.com.tr. Yapı Otomotiv Endüstri

Comfort-Design Plus. Teknik değişiklik hakları saklıdır. www.rehau.com.tr. Yapı Otomotiv Endüstri Comfort-Design Plus TEKNİK BİLGİLER Teknik değişiklik hakları saklıdır. www.rehau.com.tr Yapı Otomotiv Endüstri 1. Tanım/Teknik Bilgiler Yapı Birbirine geçen profillerden (10mm kalınlığında içi boş profiller)

Detaylı

People. Passion. Performance. Seyyar Dizel Kompresörler Güvenilir Performans için Üretildi

People. Passion. Performance. Seyyar Dizel Kompresörler Güvenilir Performans için Üretildi People. Passion. Performance. Seyyar Dizel Kompresörler Güvenilir Performans için Üretildi Güç İhtiyacınız Olan Her Zaman Her Yerde Seyyar kompresörlerin tek görevi vardır: ihtiyaç olan yerde ve zamanda

Detaylı

V-Serisi. Tazeliği korur. Sisteme uzaktan erişim imkânı. Artırılmış soğutma kapasitesi. Her araç tipine uygun model seçenekleri

V-Serisi. Tazeliği korur. Sisteme uzaktan erişim imkânı. Artırılmış soğutma kapasitesi. Her araç tipine uygun model seçenekleri Tazeliği korur. V-Serisi Artırılmış soğutma kapasitesi Her araç tipine uygun model seçenekleri Sisteme uzaktan erişim imkânı Kullanım ve bakım kolaylığı Modern ünite tasarımı Yaygın servis ağı ve yedek

Detaylı

Ayarlı ve Teleskopik Destek Direkleri Broşürü. Dikme. Ayarlı ve Teleskopik Destek Direkleri. v2014/01tr

Ayarlı ve Teleskopik Destek Direkleri Broşürü. Dikme. Ayarlı ve Teleskopik Destek Direkleri. v2014/01tr Ayarlı ve Teleskopik Destek Direkleri Broşürü Dikme Ayarlı ve Teleskopik Destek Direkleri v2014/01tr Etkili ve basit 02 Scafom-rux ayarlı ve teleskopik destek direkleri her türlü yapı projesini destekler.

Detaylı

CoreLine Panel LED için doğru tercih

CoreLine Panel LED için doğru tercih Lighting CoreLine Panel LED için doğru tercih CoreLine Panel İster yeni bir bina için isterse mevcut bir alanın yenilenmesi için olsun; müşteriler, kaliteli ışık sunan ve enerji ve bakım maliyetlerinden

Detaylı

Sayfa 1 / 9

Sayfa 1 / 9 1 ÖNEMLİ BİLGİLER Kullanmadan önce bu talimatları okuyunuz: İleride de kullanabilmek için bu kullanma kılavuzunu güvenli bir yerde saklayınız. İmalatçı Bilgileri MESPA SAĞLIK MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET

Detaylı

RELAYrack. Açık sistem çatı D=600 - D=800 - D=1000. RELAYrack tekli çatı, D= 600 mm. RELAYrack çiftli çatılar, D= 800 mm

RELAYrack. Açık sistem çatı D=600 - D=800 - D=1000. RELAYrack tekli çatı, D= 600 mm. RELAYrack çiftli çatılar, D= 800 mm RELAYrack / Açık sistemler, network teknolojisi ve elektronik alanında sayısız uygulama için, uygun maliyetli ve montaj dostu çözümler sunar 19 standart cihazların montajı için tasarlanmıştır. Ekipmanlara

Detaylı

Iridium² LEDGINE geleceğin yol aydınlatması

Iridium² LEDGINE geleceğin yol aydınlatması Lighting Iridium² LEDGINE geleceğin yol aydınlatması Iridium² LED Medium Iridium², performans ve sürdürülebilirlik için tasarlanmış bir yol aydınlatma armatürü ailesidir. Uygulamaya ve bütçeye bağlı olarak

Detaylı

SmartBalance gömülü performans ile akıllı tasarımı bir araya getirir

SmartBalance gömülü performans ile akıllı tasarımı bir araya getirir Lighting SmartBalance gömülü performans ile akıllı tasarımı bir araya getirir Birçok insan, örtücü tipi çözümlere bir alternatif olarak bir ışık yüzeyine sahip gömülü armatürler uygulama eğilimindedir.

Detaylı

NEW HOLLAND T4 F/N/V Serisi

NEW HOLLAND T4 F/N/V Serisi NEW HOLLAND T4 F/N/V Serisi t4.75f/n/v t4.85f/n/v t4.95f/n/v Bağ ve bahçe uygulamaları için tasarlanmış, her biri kendi alanının uzmanı modellerimizle tanışın New Holland T4 F/N/V serisi traktörler kompakt

Detaylı

B 60 Akülü. 4 aküden biri seçilebilir. Eco!efficiency modu

B 60 Akülü. 4 aküden biri seçilebilir. Eco!efficiency modu Akülü, 60 litre tanka sahiparkadan itmeli zemin bakım ve temizlik otomatı. 1000-2500 m² alanların temizliği için idealdir. Disk ya da rulo fırça ile kullanılabilir. 28.000,00 TL (+KDV) 1 4 aküden biri

Detaylı

Yeni Nesil Common Rail Motorlar Çünkü işler yarını beklemez

Yeni Nesil Common Rail Motorlar Çünkü işler yarını beklemez FARMALL C Serisi Yeni Nesil Common Rail Motorlar Çünkü işler yarını beklemez COMMON RAİL MOTORLARIN AVANTAJLARI Düşük motor devrinde maksimum performans Düşük yakıt tüketimi Düşük ses seviyesi Daha az

Detaylı

Bulaşık makinesi tahrikli kabul tezgahı

Bulaşık makinesi tahrikli kabul tezgahı Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

Sayfa 1 / 15

Sayfa 1 / 15 1 ÖNEMLİ BİLGİLER Kullanmadan önce bu talimatları okuyunuz: İleride de kullanabilmek için bu kullanma kılavuzunu güvenli bir yerde saklayınız. İmalatçı Bilgileri MESPA SAĞLIK MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET

Detaylı

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile kontrolörler, güneş enerjisi, katı yakıt, doğalgaz ve fuel-oil kazanları, ısı pompaları ve bölgesel

Detaylı

THISION L ECO Kazan tasarımında son nokta

THISION L ECO Kazan tasarımında son nokta Yoğuşmalı kazan Kapasite 66-133kW THISION L ECO Kazan tasarımında son nokta DÜŞÜK EMİSYON YÜKSEK VERİM THISION L ECO Yüksek kapasite Yüksek kullanım esnekliği THISION L ECO, yüksek kaliteli mühendislik

Detaylı