Soğutmasan Soğuk Hava Odaları ve Soğutma Sistemleri

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Soğutmasan Soğuk Hava Odaları ve Soğutma Sistemleri"

Transkript

1 Soğutmasan Soğuk Hava Odaları ve Soğutma Sistemleri Soğutmasan ; Soğuk hava odaları, endüstriyel soğutma sistemleri, şok dondurucular, soğuk oda panelleri ve soğutma ile ilgili aklınıza gelebilecek daha bir çok konuda dünden bugüne kaliteli ve ekonomik ürün anlayışıyla yanınızdayız Soğutmasan nın işi, sizin işiniz için gerekli olan soğuk depolama ve iklimsel alanları geliştirmek, dizayn etmek ve kurmaktır. Amacımız müşterilerimize arzu ettikleri çözümleri kaliteli ve hızlı bir şekilde sunarken işletme ve üretim maliyetlerini mümkün olduğunca azaltmaktır. Bütün şok ve soğutma makineleri, ekipman ve sistem seçenekleri için, teknoloji ve öngörü ile doğru çözümler sunmak, özel talepleriniz için yeni tasarımlar üretmek, SOĞUTMASAN ENDÜSTRİYEL SOĞUTMASAN nın uzmanlık alanıdır. Neden Soğutmasan? Yaygın servis ağımız, müşteri odaklı hizmet politikamız ve her bütçeye uygun geniş ürün çeşitliliğimiz ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermeye çalışıyoruz. Bu amaç ile teknolojik yeniliklerden ürün ve hizmet kalitesini arttıracak yönde yararlanarak Müşteri Memnuniyetini sağlamak ve arttırmak için çalışmalarda bulunuyoruz. İşte bu nedenle Soğutmasan Endüstriyel Soğutma Sistemleri olarak tercih ediliyoruz.

2 Fiyat Teklifi Ve Profoma 2016 Soğutmasan Endüstriyel Soğutma Sistemleri Battal Gazi Mah. Selçukhan Cad. No : 67 Sultanbeyli / İSTANBUL info@sogutmasan.com S oğuk oda Soğutma cihazları Soğuk oda paneli Soğuk oda kapıları Soğuk oda pvc perde

3 alanına bağlı olarak İhtiyacınız olan SOĞUK ODA teklif talebinize teşekkür eder; panel, kapı ve soğutma cihazı özelliklerinin yer aldığı teklifimizi aşağıda incelemenize sunarız. TEKLİF KAPSAMI Bu teklif, aşağıda marka ve modeli belirtilmiş olan ürünlerin imal edilmesi, testlerinin yapılması ve tarafınızdan yapılacak nakliyeye müteakip tüm montaj işlerinin tamamlanması ve anahtar teslimi halinde firmanıza sunulması işlemlerini kapsamaktadır. ÜRÜNLER PANEL ÖZELLİKLERİ Odanın duvar ve tavan kısımları birbirine kilitli poliüretan prefabrik sandviç panellerden oluşmaktadır. Panellerin poliüretan yoğunluğu 40 kg/m³ (± 2) B 2 yangın sınıfına haiz özelliktedir. Odanın tavan ve duvar panellerinin her iki yüzeyi için 0,50 mm kalınlıkta RAL 9002 renk kodunda polyester esasalı boya ile boyanmış sıcaklık daldırma galveniz saç kullanılmıştır. Sacın içiç yüzeyi aderansını kuvvetlendirmek için poliüretan sac ile min 5-7 mikron epoxy backeoat olmaktadır Paneller erkek ve dişi formunda birbirine geçmeli ve eksantrik kilitli olup gerektiğinde demonte edilebilir özelliktedir. Duvar, tavan zemin panelleri 60, 80, 100, 120, 150, 200 mm kalınlıklarında, 115 mm eninde ve oda şekline bağlı olarak 12 m boya kadar üretilmektedir. Duvar ve tavan panel sacları kullanım alanına bağlı olarak Cr-Ni, PVC, Galvaniz ve Polyester olarak, zemin paneli ise paslanmaz, PVC ve plywood olarak üretilmektedir. Panellerin yüzeyi pürüzsüz, hijyeniktir ve temizlenmesi kolaydır. Hijyenik olması sebebi ile özelikle hastanelerde, gıda ürünleri depolarında ve ilaç sektöründe tercih edilmektedir. Paneller özel tasarımı ve aksesuarlarıyla ısı kaybını önlemektedir.

4 KAPI, DONANIM VE AKSESUAR ÖZELLİKLERİ Bütün kapılar ısı yalıtımlı olup iç ve dış sacları RAL 9002 galvalumdan üretilmektedir. Kapıların tüm noktalarında 42 Danste poliüretan, izolasyon malzemesi olarak 42 KG1 m³ (±2 KG) yoğunlukta poliüretan enjekte edilerek üretilmektedir. Kapılarda içerden açılabilen emniyet mekanizması mevcuttur. Kapı kalınlıkları uygulama alanındaki panel kalınlığı ile aynıdır. Sürgülü, bar tipi, seksiyonel ve çarpma kapı yüzeyleri çizilmeye karşı 0,35 mikrom koruyucu filmle kaplanmış olarak sevk edilip yüzey malzemesi bakteri barındırmayan RAL 9002 polyester asıllı boyaya sıcak daldırma yöntemi uygulanarak kaplanmıştır. Yüzey isteğe göre Krom veya PVC olarak da üretilmektedir. Kapı içerisinde poliüretan dolgu dışında hiçbir yan mamul bulunmamakla birlikte, kapılar istenilen her ölçüye ve kullanıma uygun titizlikle seçilmiş profil, ekipman ve ısı bariyerlerinden meydana gelmektedir. Kapı kasalarında özel olarak 6 adet ısı bariyeri bulunmaktadır. Kontrol atmosferli sürgülü soğuk oda kapısı iki sac arasına kg/m³ danste poliüretan dolgulu yalıtım malzemesi ile panel kalınlıklarına göre üretilmiştir. Çarpma kapılarda menteşeler yükselen ve ayarlanabilen tip olup, kapı açıldıkça yükselerek zeminle sürtünme oranı azalmaktadır.

5 SOĞUTUCU ÜNİTE ÖZELLİKLERİ Soğutma gurupları ISO 9001 : 2000 kalite güvence sistemi altında üretilmektedir. Üretimde kullanılan tüm soğutma ekipmanları alanında dünya lideri konumundaki markalara sahip ileri teknoloji ürünleridir. Kompancotler CNC teknolojisine sahip makineler kullanılarak montaj yapılmaktadır. Soğutma gruplarımız Avrupa Güvenlik Normları doğrultusunda üretilmekte olup CE etiketine sahiptir. KOMPRESÖR GRUBU Soğutma gruplarımızda hermetik ve yarı hermetik veya vidalı yarı hermetik kompresörler kullanılmaktadır. Kompresörler, nominal çalışma şartlarında düşük ses seviyesi ve eneji tüketimine sahip yüksek soğutma verimliliği sağlamaktadır. Kompresör grubumuz RAL 7047 fırın boyalı galvaniz sac ile kafeslenmiş olarak sunulmaktadır.

6 KONDENSER Hava soğutmalı kondenser, en yüksek verim sağlayan üçgen dizilişe ve hava debisine göre optimize edilmiş İsi transfer yüzeyi şişirilmiş bakır boru ve bunlar üzerinde bulunan alüminyum kanatlardan oluşmaktadır. Kondenser fanları Avrupa menşeli yüksek verimli aksiyel fanlar olup IP55 korumalı elektrik kutusuna sahiptir. Kondenserlerin yan ve ara aynaları alüminyum sacdan üretilmiştir. EVAPORATÖR Evaporatörler hava soğutmalı ve yüksek verimli olarak 2 şekilde üretilmektedir. Isı transfer yüzeyi şişirilmiş bakır boru demeti üzerine döşenmiş dalgalı forma sahip alüminyum kanatlardan oluşmaktadır. Evaporatör fanları, Avrupa menşeli ve yüksek verimli aksiyel fanlar olup, IP55 korumalı elektrik kutusuna sahiptir. Defrost işlemi için kaliteli rezistans çubukları kullanılmış, maksimum verim ve dayanıklılık amaçlandığından rezistans çubukları bakır borular içerisine yerleştirilmiştir.

7 Fan ve rezistans elektrik bağlantı uçları klemensli olarak IP55 korumalı plastik kutu içerisinde toplanmıştır. Evaporatör defrost suyunun kolayca tahliyesi amacı ile By-Pass tavası ve drenaj hortumundan oluşan bir sistem mevcuttur. Evaporatöre ayrıca ilave edilen tava rezistansı ve drenaj hortumu kuyruk rezistansı bulunmaktadır. Termostatik expansiyon valf ise evaporatör girişine monte edilmiş olarak sevk edilmektedir. Evaporatör RAL 9010 (beyaz) renkte elektrostik toz boyalı sıcak daldırma galveniz sacdan kasetlenmiştir.

8 SİSTEMDE BULUNAN DİĞER EKİPMANLAR Yüksek Alçak basınç koruma presostatı ( Kombine presostat ) Kompresör giriş çıkış hattında titreşim alıcılar. Emniyet ventili likit tankı. Nem göstergeli gözetleme camı. Yüksek kapasiteli nem alıcılar. Bakır borularda basınç düşümüne neden olmayan küresel vanalar. Yağ ayırıcı yağ filtresi. Dış ünite üzerindeki servis kolaylığı sağlayan yüksek ve alçak basınç göstergeleri. Likit tutucu ( emiş akümülatörü ). DEFROST (OTOMATİK ERİTME SİSTEMİ Evaporatör lamelleri arasında oluşan buzlanma elektrikli rezistansların ürettiği ısı ile eritilmektedir. Buzlanma tamamen çözüldükten sonra dijital kontrol siteminin sensoru ile hissedilmekte ve defrost işlemi durdurulmaktadır. Böylece sistem tekrar soğutma işlemine geçmektedir. Defrost sıklığı ve süresi uygulamaya uygun olarak ayarlanabilmektedir. Split tip soğutma guruplarımız devreden çıkan dazı ve evaporatörden süpürmektedir.(pumpdownsystem)defrost sırasında evaporatör fanları çalışmaya devam etmektedir. BORULAMA Tüm boru sistemleri sanayi için üretilmiş endüstriyel tip bakır borulardan oluşmaktadır. 11/8 çapa kadar olan borularda kaynaklı dirsek kullanılmamakta boru yekpare olarak bükülmektedir. Gereken yerlerdeki tüm kaynak işleri sertifikalı işçiler ile yüksek kaliteli kaynak malzemesi kullanılarak yapılmaktadır. Rakorlu tüm bağlantılarda ise, soğutma sanayi için özel üretilmiş sızdırmazlık kimyasalı kullanılmaktadır.

9 ELEKTRİK GÜÇ PANOSU Elektrik güç panosu emniyetli ve dayanıklı galveniz sac kasa ve bu kasa içerisinde bulunan ekipmanlardan oluşmakta ve aksi talep edilmedikçe soğutma grubunun üzerine monte edilmektedir. Split tip soğutma grubumuz dış ünite üzerinde elektrik panosu hazır halde üretilmektedir. Elektrik ekipmanları Avrupa güvenlik normlarına uygun CE etiketine haiz malzemelerden oluşmaktadır. Elektrik güç panosu; UZAKTAN KUMANDA PANEL Uzaktan kumanda paneli üzerinde 40 farklı değişken kumanda eden dijital kontrol ve açma kapama butonu ile bazı gösterge ışıkları bulunmaktadır. Kumanda paneli IP55 korumasına sahip sert plastikten mamuldür. KABLOLAMA VE TEST Tüm kablolu elektrik bağlantılarında uygun çapta ve sertifikalı kablolar kullanılmaktadır. Split soğutma grubumuzun elektrik panoları Avrupa güvenlik normlarına uygun şekilde test edilmektedir. Ayrıca evaporatör ve kondanser bölümlerinde ayrı ayrı basınç azot verilmekte kaçak testine tabi tutulmakta ve azotlu olarak sevk edilmektedir. TESLİM SÜRESİ Soğutma cihazları ve soğuk depo panelleri siparişten itibaren 2 ile 4 hafta içerisinde çalışır vaziyette teslim edilmektedir. TEKLİF HARİCİİ İŞLER Cihazların ve malzemenin nakliyesi, yerinde dikey ve yatay taşınması Soğuk Oda içerisinde veya dışarısında her çeşit delik delme vs gibi inşaat işleri Soğuk Oda içerisindeki soğutucu su giderlerinin drenaj hattına bağlanması Soğutma Grubu yerinin zemin ve çatısının inşaat esaslarına uygun hazırlanması

10 Soğutma Grubu Ana Panosuna ve soğuk oda kapısına kadar enerjinin uygun kesitli (elektrik + topraklanma hattı) kablo ile getirilmesi Elektrik tesisatı ve besleme panosu kapsam dışındadır. GARANTİ KAPSAMI ve GARANTİ SÜRESİ Ürünler, kullanım talimatlarına ve bakım talimatlarına uygun olmayan yanlış- kullanım, yanlış montaj ve yanlış bağlantılar veya yanlış besleme (yüksek voltaj gelmesi, topraklama veya sıfırlama olmaması ) dışında fatura tarihinden itibaren 2 (İKİ) yıl firmamız garantisi altındadır. Garanti kapsamı içerisinde arızalanan parçaların tamir edilmesi veya yenileriyle değiştirilmesi kararı firmamıza aittir. Arızalı parçanın yenisiyle değiştirilmesi durumunda arızalı parça firmamıza iade edilecektir. Ürünlerimize bilgimiz dışında veya yetkisiz Personelin müdahalesi halinde garanti geçersizdir MONTAJ ÖNCESİ YAPILACAKLAR Fiyatlarımıza Nakliye Dâhil Değildir. Fiyatlarımıza Zemin İzolasyonu Dahil Değildir. (İnşaai Tip Olacaktır.) Fiyatlarımıza Tüm İnşaat İşleri Haricidir. CİHAZ VE PANELLERİN MONTAJI SURESINDE, İNDİRİLMESİN DE YATAYDA VE DÜŞEYDE İHTİYAC HALİNDE KULLANILACAK VİNÇ VE FORKİFT VB.TAŞIMA KALDIRMA ARACLARI MUSTERİYE AİTTİR. SOĞUK DEPO İÇİNDEKİ SOĞUTUCU SU GİDERLERİNİN DRENAJ HATTINA BAĞLANMASI VE SU HATTININ ÇEKILMESİ MÜŞTERİYE AİTTİR. ŞANTİYE ALANINDA KULLANILACAK ELEKTRİĞİN TEMİNİ MÜŞTERİYE AİTTİR. SİSTEMLERİMİZ 2 YIL FİRMAMIZIN GARANTİSİ KAPSAMINDADIR. TOPLAM ELEKTİRİK İHTİYACININ BESLENECEĞİ SİGORTALI ANA PANONUN TEMİNİ VE CİHAZLARA KADAR ENERJİ NİN GETİRİMESİ MUŞTERİYE AİTTİR.

11 ÖDEME ŞEKLİ KDV dahil toplam tutarın % 30 u NAKTEN ve sipariş esnasında tahsil edilmektedir. Toplam tutarın % 70 ı ise, eşit miktarlarla ve sipariş tarihinden itibaren 30, 60 ve 90 gün vadeli çeklerle sipariş esnasında ödeme yapılmasını talep etmekteyiz. Değerli Siparişlerinizi Bekler, Çalışmalarınızda Başarılar Dileriz. Saygılarımızla.

SOĞUK DEPO SİSTEMLERİ

SOĞUK DEPO SİSTEMLERİ SOĞUK DEPO SİSTEMLERİ MİNİ SOĞUK DEPOLAR Mini Soğuk Depolar, küçük ve orta büyüklükteki ürünleri ergonomik tasarım ve aynı zamanda endüstriyel soğutma mantığıyla saklamaya ihtiyaç duyan kişilere göre tasarlanmıştır.

Detaylı

GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI

GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI www.eserteknik.com GRANÜL (KIRIK) BUZ MAKİNESİ Balıkçılar ve fırınlar

Detaylı

HRV-IP. Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı

HRV-IP. Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-IP Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-IP Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı Tavan tipi ısı pompalı ısı geri kazanım cihazları kapalı mekanlardaki egzoz ve taze hava ihtiyacını

Detaylı

Battalgazi Mah. Şark Cd. Aytop Gıda Toptancılar San. Sitesi J/28 Sultanbeyli-İSTANBUL Telefon : (0216) 669 00 38 pbx Fax : (0216) 669 00 37 E-mail:

Battalgazi Mah. Şark Cd. Aytop Gıda Toptancılar San. Sitesi J/28 Sultanbeyli-İSTANBUL Telefon : (0216) 669 00 38 pbx Fax : (0216) 669 00 37 E-mail: Battalgazi Mah. Şark Cd. Aytop Gıda Toptancılar San. Sitesi J/28 Sultanbeyli-İSTANBUL Telefon : (0216) 669 00 38 pbx Fax : (0216) 669 00 37 E-mail: info@termokon.com.tr / web: www.termokon.com.tr Menteşeli

Detaylı

HAVA SOĞUTMALI SU SOĞUTMA GRUBU. İklimlendirme Sistemleri.

HAVA SOĞUTMALI SU SOĞUTMA GRUBU. İklimlendirme Sistemleri. MC HAVA SOĞUTMALI SU SOĞUTMA GRUBU İNŞAAT VE YAI SEKTÖRÜ, TURİZM SEKTÖRÜ, EĞİTİM KURUMLARI, FABRİKALAR, HASTANELER, ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ, İDARİ BİNALAR, SOSYAL TESİSLER. İklimlendirme Sistemleri MC MC

Detaylı

Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır.

Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır. Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır. Standart ürünlerde çevre dostu R407c soğutucu akışkan kullanılmaktadır. Su sıcaklık rejimine veya isteğe göre farklı soğutucu akışkan ile sistem oluşturulabilmektedir.

Detaylı

EVHRAC 3 YIL. Avantajları. Fonksiyonu. Modeller

EVHRAC 3 YIL. Avantajları. Fonksiyonu. Modeller EVHRAC Fonksiyonu Bilindiği gibi binalarda hava kalitesinin arttırılması için iç ortam havasının egzost edilmesi ve yerine taze hava verilmesi kaçınılmaz hale gelmiştir. Her ne kadar ısı geri kazanım cihazları

Detaylı

ORAY PREFABRİK GSM SHELTER KONTEYNERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

ORAY PREFABRİK GSM SHELTER KONTEYNERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ GSM SHELTER KONTEYNERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ ~Talep Edilen Ebatlarda Üretim Gerçekleşmektedir.~ Sayfa1 GENEL ÖZELLİKLER Çevresel Koşullar : Maksimum dış ortam sıcaklığı +55 C Bağıl nem oranı 100% 175 km/h

Detaylı

The Power to Save Energy.

The Power to Save Energy. The Power to Save Energy. SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU CT SERİSİ Soğutma CT serisi chiller cihazları sayesinde her enjeksiyon makinesinin kalıbında ayrı ayrı su sıcaklıkları ile çalışılabilir. Dolayısıyla

Detaylı

industrial sectional door letoon endustriyel SEKSiYONEL kapı Door Point Letoon Hangar

industrial sectional door letoon endustriyel SEKSiYONEL kapı   Door Point Letoon Hangar letoon endustriyel SEKSiYONEL kapı www.letoonyapi.com.tr Seksiyonel Kapı Genel Özellikleri Yoğun poliüretan izolasyonlu kapı panellerinden oluşan seksiyonel kapı, yapının duvar, tavan ve diğer özelliklerine

Detaylı

AYTEK COOLING SYSTEMS SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU

AYTEK COOLING SYSTEMS SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU AYTEK COOLING SYSTEMS SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU www.ayteksogutma.com CT SERİSİ SOĞUTMA CT serisi chiller cihazları sayesinde her enjeksiyon makinesinin kalıbında ayrı ayrı su sıcaklıkları ile çalışılabilir.

Detaylı

KONDENSER ÜNİTESİ KATALOĞU

KONDENSER ÜNİTESİ KATALOĞU En Direk Soğutma!! İklimlendirme ve soğutma alanında hızla gelişen teknoloji bu alanda arge faaliyetleri yapılmasının önünü açmıştır. Kondanser ve evaparatör sistemlerinin daha efektif hale gelmesi ve

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL TÜRKKIZILAYI 1868 TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL w MÜDÜRLÜĞÜ EGE BÖLGE KAN MERKEZİ (İZMİR) (- 40) C SOĞUK ODA YAPIMI VE MEVCUTTA BULUNAN BİR ADET (- 40) C SOĞUK ODANIN (+ 4) C SOĞUK ODAYA DÖNÜŞTÜRÜLMESİ

Detaylı

IGH. Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı

IGH. Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı Systemair HSK Isı Geri Kazanımlı Havalandırma Sistemi kısaca IGH olarak adlandırılmaktadır. IGH, ısı enerjisini eşanjörler ve fanlar yardımı ile geri kazanarak enerji

Detaylı

Soğuk odalar (-2º) 3-6 m³

Soğuk odalar (-2º) 3-6 m³ Electrolux, soğuk odalarla ilgili geniş bir ürün yelpazesine sahiptir, çok farklı boyutları vardır. Tropik koşullarda (+43 C ortam sıcaklığında) çalışmaya uygundurlar. Soğuk odaların (-2 /+8 C) panel kalınlığı

Detaylı

ENDÜSTRİYEL VE TİCARİ SOĞUTMA SİSTEMLERİ

ENDÜSTRİYEL VE TİCARİ SOĞUTMA SİSTEMLERİ ENDÜSTRİYEL VE TİCARİ SOĞUTMA SİSTEMLERİ ÖNSÖZ REKOS ENDÜSTRİYEL VE TİCARİ SOĞUTMA SİSTEMLERİ olarak, kalıplaşmış yapıların ötesinde son teknoloji ürünleri ile artan tüketici ihtiyaçları ve kullanıcı gereksinimleri

Detaylı

TÜRKKIZILAYI TÜRK KIZILAYI GÜNEY BATI ANADOLU BÖLGE KAN MERKEZİ (MALATYA) SOĞUK HAVA ODALARI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRKKIZILAYI TÜRK KIZILAYI GÜNEY BATI ANADOLU BÖLGE KAN MERKEZİ (MALATYA) SOĞUK HAVA ODALARI TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRKKIZILAYI 1868 TÜRK KIZILAYI GÜNEY BATI ANADOLU BÖLGE KAN MERKEZİ (MALATYA) SOĞUK HAVA ODALARI TEKNİK ŞARTNAMESİ T 1. (+) 4 C SICAKLIĞINDA SOĞUK ODALAR 1.1. (+) 4 C SOĞUK ODALARIN FONKSİYON TANIMI VE

Detaylı

ECOMFORT 3 YIL. Avantajları. Fonksiyonu. Enerji Ekonomisi. Modeller

ECOMFORT 3 YIL. Avantajları. Fonksiyonu. Enerji Ekonomisi. Modeller ECOMFORT Fonksiyonu Küçük ve orta büyüklükteki iklimlendirme uygulamalarında iç ortamın ısıtılması/soğutulması ve filtrelenmesi için kullanılmaktadır. Asma tavana montaj imkanı vardır, hava dağıtımı asma

Detaylı

DPE - DIŞ HAVA PANJURLARI

DPE - DIŞ HAVA PANJURLARI DPE DIŞ HAVA PANJURU DPE Dış Hava Panjurları havalandırma ve klima sistemlerinde tercihen dış ortama açılan hava atış ve emiş ağızlarında duvar montajı uygulamalarında kullanılmak üzere dizayn edilmiştir.

Detaylı

OTOMATİK GAARAJ KAPISI SİSTEMLERİ

OTOMATİK GAARAJ KAPISI SİSTEMLERİ OTOMATİK GAARAJ KAPISI SİSTEMLERİ ENDÜSTRİYEL TİP VE POLİÜRETAN DOLGULU PANELLER İLE PRATİK VE GÜVENLİ ÇÖZÜMLER. Garaj kapısı sistemleri PANEL YAPISI PANEL ÇEŞİTLERİ Menteşe Montaj Destek Sacı Poliüretan

Detaylı

ENDÜSTRİYEL SEKSİYONEL KAPI SİSTEMLERİ BÜYÜK ÖLÇEKLİ GARAJLARINIZ SERVİS KAPILARINIZ HANGAR VE DEPO KAPILARINIZ İÇİN İDEAL ÇÖZÜM...

ENDÜSTRİYEL SEKSİYONEL KAPI SİSTEMLERİ BÜYÜK ÖLÇEKLİ GARAJLARINIZ SERVİS KAPILARINIZ HANGAR VE DEPO KAPILARINIZ İÇİN İDEAL ÇÖZÜM... ENDÜSTRİYEL SEKSİYONEL KAPI SİSTEMLERİ BÜYÜK ÖLÇEKLİ GARAJLARINIZ SERVİS KAPILARINIZ HANGAR VE DEPO KAPILARINIZ İÇİN İDEAL ÇÖZÜM... Endüstriyel seksiyonel kapısı sistemleri PANEL YAPISI PANEL ÇEŞİTLERİ

Detaylı

Donmuş muhafaza odaları 7-8 m³

Donmuş muhafaza odaları 7-8 m³ Electrolux, soğuk odalarla ilgili geniş bir ürün yelpazesine sahiptir, çok farklı boyutları vardır. Tropik koşullarda (+43 C ortam sıcaklığında) çalışmaya uygundurlar. Soğuk odaların (-2 /+8 C) panel kalınlığı

Detaylı

Akıllı Derin Dondurucular 400 litre

Akıllı Derin Dondurucular 400 litre Electrolux Prostore buzdolabı serisi GN küvetlere uygun buzdolabı ihtiyacı olan mutfak profesyonelleri için üretilir. Buradaki ekipman yelpazesi 400 litre kapasiteli, AISI 304 paslanmaz çelik buzdolaplarından

Detaylı

Gizli Tavan Tipi Fancoil

Gizli Tavan Tipi Fancoil Gizli Tavan i Fancoil Fancoil Arçelik Fancoil üniteleri, ortamı ısıtma ve soğutma amaçlı kullanılabilme özelliğiyle, değişken mevsim sıcaklıklarına en verimli şekilde uyum sağlayarak kullanıcılara konforlu

Detaylı

Soğuk odalar -2/+2º - 8,4/10 m³

Soğuk odalar -2/+2º - 8,4/10 m³ Electrolux, çok farklı boyutlarda geniş bir soğuk oda ürün yelpazesine sahiptir. Tropik koşullarda (+43 C ortam sıcaklığında) çalışmaya uygundurlar. Soğuk odaların (-2 /+2 C) panel kalınlığı 60 mm dir;

Detaylı

SOĞUK DEPO PANELLERİ:

SOĞUK DEPO PANELLERİ: SOĞUK DEPO PANELLERİ: KİLİTLİ VE KİLİTSİZ SOĞUK DEPO PANELİ UYGULAMALARIMIZ: İTS GRUP olarak ; Endüstriyel yapının tasarımında ilk önce yapının kullanım amacına göre soğuk depo mimari projeyi hazırlıyoruz.

Detaylı

Donmuş muhafaza odaları 8-10 m³

Donmuş muhafaza odaları 8-10 m³ Electrolux, soğuk odalarla ilgili geniş bir ürün yelpazesine sahiptir, çok farklı boyutları vardır. Tropik koşullarda (+43 C ortam sıcaklığında) çalışmaya uygundurlar. Soğuk odaların (-2 /+8 C) panel kalınlığı

Detaylı

Buzdolapları - 550Lt. Electrolux Slim-Line

Buzdolapları - 550Lt. Electrolux Slim-Line Electrolux Slim-Line serisindeki buzdolapları AISI 430 paslanmaz çelikten imal edilmiştir. Bu buzdolaplarının, çalışma sıcaklığı normal buzdolaplarının ve derin dondurucuların ısı limitlerinin çok üzerindedir;

Detaylı

Akıllı Buzdolapları 400/650 litre

Akıllı Buzdolapları 400/650 litre Electrolux Prostore buzdolabı serisi GN küvetlere uygun buzdolabı ihtiyacı olan mutfak profesyonelleri için üretilir. Prostore serisindeki dolapların çok etkili ve verimli soğutma üniteleri, daha yüksek

Detaylı

Dijital Derin Dondurucular 650 litre

Dijital Derin Dondurucular 650 litre Electrolux Prostore buzdolabı serisi, GN küvetlere uygun buzdolabı ihtiyacı olan mutfak profesyonelleri için üretilir. Buradaki ekipman yelpazesi 650 litre kapasiteli, tam ve yarım kapılı, AISI 304 paslanmaz

Detaylı

BAYMAK STAR PANEL RADYATÖR

BAYMAK STAR PANEL RADYATÖR BAYMAK STAR PANEL RADYATÖR STAR PANEL RADYATÖR Test basıncı 13 bar Maksimum çalışma basıncı 1 bar Maksimum su çalışma sıcaklığı 11 o C 1 yıl garanti 33,3 mm hatveli su kanalları Pratik montaj kolaylığı

Detaylı

AP-RT. Çatı Tipi Paket Klima Santrali

AP-RT. Çatı Tipi Paket Klima Santrali AP-RT Çatı Tipi Paket Klima Santrali AP-RT Çatı Tipi Paket Klima Santrali AP-RT serisi; % 20 taze havalı, tek fanlı, soğutma kapasite aralığı 13 kw - 164 kw olan 12 adet modelden oluşmaktadır. serisi;

Detaylı

ÇELİK KONSTRÜKSYON PRİZMATİK DEPO YAPILARI

ÇELİK KONSTRÜKSYON PRİZMATİK DEPO YAPILARI ÇELİK KONSTRÜKSYON PRİZMATİK DEPO YAPILARI ÇELİK KONSTRÜKSYON PRİZMATİK DEPO YAPILARI ŞARTNAMELER PREFİ PREFABRİK YAPI ENDÜSTRİ BİLİŞİM VE TİCARET LTD.ŞTİ. 27/200 FORMLU TRAPEZOİDAL

Detaylı

400 litre Dijital Buzdolapları

400 litre Dijital Buzdolapları Electrolux Prostore buzdolabı serisi GN küvetlere uygun buzdolabı ihtiyacı olan mutfak profesyonelleri için üretilir. Prostore serisindeki dolapların çok etkili ve verimli soğutma üniteleri, daha yüksek

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRM. Hastane Kapıları. Hermetik Kayar Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRM. Hastane Kapıları. Hermetik Kayar Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30/HRM Hermetik Kayar Kapı Hava ve su sızdırmazlık özelliği bulunan METAXDOOR MS30/HRM hermetik kayar

Detaylı

IP55 DİKİLİ TİP KABİNET DİKİLİ TİP KABİNET GENEL ÖZELLİKLER YÜKSEK MUKAVEMET MAKSİMUM SIZDIRMAZLIK

IP55 DİKİLİ TİP KABİNET DİKİLİ TİP KABİNET GENEL ÖZELLİKLER YÜKSEK MUKAVEMET MAKSİMUM SIZDIRMAZLIK 55 DİKİLİ TİP KABİNET GENEL ÖZELLİKLER Dikili tip IP55 endüstriyel kabinetleri; içerisinde her tür 19 cihaz ve ekipmanın toz, su ve dış darbelere karşı tam koruma ile çalışmalarını ve muhafazalarını sağlayan

Detaylı

Snack Tipi. Tezgah Buzdolapları. Kod Ürün Adı Elektrik Gücü Güç (W) Dış Boyutlar (mm) İç Hacim (lt) Kodu KTB070100 KTB070200 KTB070300

Snack Tipi. Tezgah Buzdolapları. Kod Ürün Adı Elektrik Gücü Güç (W) Dış Boyutlar (mm) İç Hacim (lt) Kodu KTB070100 KTB070200 KTB070300 SOĞUTUCULAR Derin Buzdolapları Soğutma Depoları Snack Tipi Demonte dekoratif AISI 304 Inox Pasl Okside olmayan anti bakteriyel boyalı, bakır evaparatör. Çalışma aralığı 2C ile +8C arası ( +43C tropikal

Detaylı

AKÜMÜLASYON TANKI SICAK SU DEPOLAMA TANKI

AKÜMÜLASYON TANKI SICAK SU DEPOLAMA TANKI AKÜMÜLASYON TANKI SICAK SU DEPOLAMA TANKI 71AT Serisi Ürün No: 71 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr www.eastanbulwaterheater.com.tr

Detaylı

IGH. Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı

IGH. Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı Systemair HSK Isı Geri Kazanımlı Havalandırma Sistemi kısaca IGH olarak isimlendirilmektir. IGH, ısı enerjisini eşanjörler ve fanlar yardımı ile geri kazanarak enerji

Detaylı

TÜRKKIZILAYI TÜRK KIZILAYI BATI KARADENİZ BÖLGE KAN MERKEZİ (SAKARYA KBM) SOĞUK HAVA ODALARI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRKKIZILAYI TÜRK KIZILAYI BATI KARADENİZ BÖLGE KAN MERKEZİ (SAKARYA KBM) SOĞUK HAVA ODALARI TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRKKIZILAYI 1868 TÜRK KIZILAYI BATI KARADENİZ BÖLGE KAN MERKEZİ (SAKARYA KBM) SĞUK HAVA DALARI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. (+) C SICAKLIĞINDA SĞUK DALAR 1.1. (+) C SĞUK DALARIN FNKSİYN TANIMI VE TEKNİK ÖZELLİKLER

Detaylı

AYTEK SOĞUTMA SİSTEMLERİ TROPİKAL TİP HAVA SOĞUTMALI SU SOĞUTMA ÜNİTELERİ

AYTEK SOĞUTMA SİSTEMLERİ TROPİKAL TİP HAVA SOĞUTMALI SU SOĞUTMA ÜNİTELERİ AYTEK SOĞUTMA SİSTEMLERİ TROPİKAL TİP HAVA SOĞUTMALI SU SOĞUTMA ÜNİTELERİ www.ayteksogutma.com YENİ NESİL YÜKSEK VERİMLİ SHELL & TUBE TEKNOLOJİSİ Evaporatörler; yüksek verimli, yivli kanatlı boru teknolojisi

Detaylı

Akıllı Derin Dondurucular 400/650 litre

Akıllı Derin Dondurucular 400/650 litre Electrolux Prostore buzdolabı serisi GN küvetlere uygun buzdolabı ihtiyacı olan mutfak profesyonelleri için üretilir. Prostore serisindeki dolapların çok etkili ve verimli soğutma üniteleri, daha yüksek

Detaylı

Donmuş muhafaza odaları 12-14 m³

Donmuş muhafaza odaları 12-14 m³ Electrolux, soğuk odalarla ilgili geniş bir ürün yelpazesine sahiptir, çok farklı boyutları vardır. Tropik koşullarda (+43 C ortam sıcaklığında) çalışmaya uygundurlar. Soğuk odaların (-2 /+8 C) panel kalınlığı

Detaylı

ÜRÜNLERİMİZ VE ÜRÜNLERİMİZ HAKKINDA GENEL BİLGİ

ÜRÜNLERİMİZ VE ÜRÜNLERİMİZ HAKKINDA GENEL BİLGİ ÜRÜNLERİMİZ VE ÜRÜNLERİMİZ HAKKINDA GENEL BİLGİ www.ozpansogutma.com info@ozpansogutma.com 0850 804 53 01 0532 161 65 56 ÖZPAN Endüstriyel Soğutma Sistemleri olarak ; Soğuk Oda Panelleri Endüstriyel Soğutma

Detaylı

IP66 SAHA DOLAPLARI. BAZALI YER TİPİ DİREK BAĞLANTI TİPİ

IP66 SAHA DOLAPLARI.  BAZALI YER TİPİ DİREK BAĞLANTI TİPİ IP66 SAHA DOLAPLARI BAZALI YER TİPİ DİREK BAĞLANTI TİPİ 3 IP66 SAHA DOLAPLARI IP66 Saha Pano Özellikleri - LANDE Saha Dolapları, IP66 koruma seviyesine sahiptir. - Yere baza ile veya direğe askı aparatı

Detaylı

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ Sanayi yapılarının tasarımlarına ; yapı özellikleri, kullanım fonksiyonları ve üretecekleri ürünleri dikkate alarak sanayicilerle

Detaylı

Hava Soğutmalı Soğutma Grupları & Isı Pompaları. Full Power HE-A

Hava Soğutmalı Soğutma Grupları & Isı Pompaları. Full Power HE-A Hava Soğutmalı Soğutma Grupları & Isı Pompaları Full Power HE-A Hava Soğutmalı Soğutma Grupları & Isı Pompaları Full POWER HE-A TCAVTZ-TCAVQZ 2345-21335 317-1325 kw A Sınıfı yüksek verimli seri Arttırılmış

Detaylı

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SICAK SU KAZANI

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SICAK SU KAZANI ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SICAK SU KAZANI 55EWH-B Serisi Ürün No: 55 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr

Detaylı

SAĞLIK BAKANLIĞI ALÇAK GERİLİM ELEKTRİK PANO ve TABLOLARI

SAĞLIK BAKANLIĞI ALÇAK GERİLİM ELEKTRİK PANO ve TABLOLARI SAĞLIK BAKANLIĞI ALÇAK GERİLİM ELEKTRİK PANO ve TABLOLARI KONU VE KAPSAM: Alçak gerilim dağıtım panoları, bina içinde kullanılan, zemine montajlı, serbest dikili tip olarak prefabrik standart fonksiyonel

Detaylı

HİDROLİK MERDİVENLİ İTFAİYE EKİPMANI TEKNİK ŞARTNAMESİ

HİDROLİK MERDİVENLİ İTFAİYE EKİPMANI TEKNİK ŞARTNAMESİ HİDROLİK MERDİVENLİ İTFAİYE EKİPMANI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1- SU TANKI: St -37 A1 kalite 5 mm sac kullanılmaktadır. Tank içinde Enine 2, Boyuna 4 adet tank malzemesi ile ayni malzemeden dalgakıran Tank üzerinde

Detaylı

Konsol sistemleri/ PC pano sistemleri/

Konsol sistemleri/ PC pano sistemleri/ Konsol sistemleri/ PC pano sistemleri/ Endüstriyel iş istasyonları TopPult sistemi TP Montaj elemanlarına genel bakış...109 Kombinasyon seçenekleri...110 600 mm genişlik...111 800 mm genişlik...112 1200

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Dekoratif Radyatörler

Dekoratif Radyatörler Isındığınız Her Yerde mastas.com Isındığınız Her Yerde mastas.com Klasik Panel Radyatörler Radyatörler merkezi ısıtma sistemlerinin en önemli araçlarından biridir. Mastaş radyatörler bulundukları alanı

Detaylı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı IGK cihazları kapalı mekanlardaki egzoz ve taze hava ihtiyacını karşılamakta amacı ile tasarlanmış özel

Detaylı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı IGK cihazları kapalı mekanlardaki egzoz ve taze hava ihtiyacını karşılamak amacı ile tasarlanmış alüminyum

Detaylı

EN 15154-1 EN 15154-2

EN 15154-1 EN 15154-2 EN 15154-1 EN 15154-2 EN 15154-1 ACİL DUŞ Minimum Su Akışı: 60 lt / dak Yerden yükseklik: 2200 mm ± 100 mm Çekme kolu : Max.1750mm yukarıda Su Isısı: 15-37 o C arasında olmalıdır EN 15154-2 ACİL GÖZ YIKAMA

Detaylı

Teknik Bilgiler. 1. Fan Hava Akış Şekilleri. 2. Nominal Akım Çıkış Değerleri. 3. Aksesuarlar. 4. Birim Dönüşümleri 5. Motor Gücü Hesabı.

Teknik Bilgiler. 1. Fan Hava Akış Şekilleri. 2. Nominal Akım Çıkış Değerleri. 3. Aksesuarlar. 4. Birim Dönüşümleri 5. Motor Gücü Hesabı. Teknik Bilgiler 1. Fan Hava Akış Şekilleri 2. Nominal Akım Çıkış Değerleri 3. Aksesuarlar 4. Birim Dönüşümleri 5. Motor Gücü Hesabı Motor Gücü Toplam Basınç Hava Debisi Hava Yoğunluğu * Teknik özellileri

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME-1. Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri

TEKNİK ŞARTNAME-1. Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri MODEL: LİLYUM - 07944-141,00 + 4,30 Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) Yapının Taşıyıcı Strüktür Donanımlı Paket Ürün EKOLOJİK-İDEAL SİSTEM YALITIMLI KABA İNŞAAT

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM300

Konveyörlü Tip WTM300 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM140

Konveyörlü Tip WTM140 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI 54EWH Serisi Ürün No: 54 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr www.eastanbulwaterheater.com.tr

Detaylı

ISTEC BİNA DIŞI (ESW-CMO) VE BİNA İÇİ (ESW-CMI)

ISTEC BİNA DIŞI (ESW-CMO) VE BİNA İÇİ (ESW-CMI) İŞÇİ SAĞLIĞI TEÇHİZATI www.ist.com.tr info@ist.com.tr TEL: 0312 384 13 00 FAX: 0312 341 73 03 ISTEC BİNA DIŞI (ESW-CMO) VE BİNA İÇİ (ESW-CMI) KABİNLİ İZOLASYONLU ISITMALI ACİL DUŞ SİSTEMLERİ İST Kabinli

Detaylı

AYTEK COOLING SYSTEMS SU SOĞUTMALI MERKEZİ CHILLER ÜNİTESİ. www.ayteksogutma.com

AYTEK COOLING SYSTEMS SU SOĞUTMALI MERKEZİ CHILLER ÜNİTESİ. www.ayteksogutma.com AYTEK COOLING SYSTEMS -W SU SOĞUTMALI MERKEZİ CHILLER ÜNİTESİ www.ayteksogutma.com Master serisi merkezi soğutma üniteleri; tüm gaz hattı, hidrolik hattı ve elektrik tesisatı tamamlanmış, yerinde çalışmaya

Detaylı

Sağlam Yenilikçi Güvenli. Depolama Sistemleri. RIDGID KNAACK, şantiye ve endüstriyel alet ve malzeme depolama çözümlerinde dünya lideridir.

Sağlam Yenilikçi Güvenli. Depolama Sistemleri. RIDGID KNAACK, şantiye ve endüstriyel alet ve malzeme depolama çözümlerinde dünya lideridir. Depolama Sistemleri RIDGID KNK Profesyonel Depolama Sistemleri D nin başta gelen profesyonel depolama ekipmanı geliştiricisi olan Knaack Manufacturing ompany, inşaat ve sanayi sektörlerinde kullanılmak

Detaylı

GENE ÜRÜN KATALOĞU MBS KLİMA ISITMA SOĞUTMA HAVALANDIRMA EKİPMANLARI

GENE ÜRÜN KATALOĞU MBS KLİMA ISITMA SOĞUTMA HAVALANDIRMA EKİPMANLARI GENE ÜRÜN KATALOĞU MBS KLİMA ISITMA SOĞUTMA HAVALANDIRMA EKİPMANLARI HÜCRELİ ASPİRATÖRLER MBS Hücreli Aspiratör MBS Hücreli Aspiratörler 500 m³/h ile 100.000 m³/h debiler arasında değişik boyutta standart

Detaylı

: 12,5 mm. alçıpan üzeri vinil(paperback/textileback) kaplama

: 12,5 mm. alçıpan üzeri vinil(paperback/textileback) kaplama MBD 70 OMEGALI BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ Aspen mamulü MBD 70 Demonte Bölme Duvar Sistemi ; alüminyum bitiş profilleri, galvaniz çelik taşıyıcı konstrüksiyon profiller ile dolu modül, sisteme uygun monoblok

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 1 ad helezon kaydırak platformu 1 ad 7 basamaklı merdiven 1 ad çatı 1 ad 150 cm helezon kaydırak 1 ad 150 cm düz kaydırak 1 ad platform korkuluğu

Detaylı

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Otomatik kapı için uygun çözümler Otomatik kapı ürünleri, yeni asansör montajı işlerinde artık vazgeçilmez bir ürün haline gelmiştir Bu yüzden üretimine

Detaylı

Hava Soğutmalı Hava Soğutma Grupları & Isı Pompaları. FullPower SE

Hava Soğutmalı Hava Soğutma Grupları & Isı Pompaları. FullPower SE Hava Soğutmalı Hava Soğutma Grupları & Isı Pompaları FullPower SE Hava Soğutmalı Hava Soğutma Grupları & Isı Pompaları Full POWER SE TCAVBZ-TCAVSZ 2335-21275 319-1271 kw R134a gazlı yüksek verimli seri

Detaylı

4-5 kisilik aileler için uygundur. 170 lt sıcak su 100 lt soguk su kapasitesine sahiptir. Sistemin iç yüzeyi 0,60 mm 304 kalite paslanmaz kromdur.

4-5 kisilik aileler için uygundur. 170 lt sıcak su 100 lt soguk su kapasitesine sahiptir. Sistemin iç yüzeyi 0,60 mm 304 kalite paslanmaz kromdur. Ürün Kataloğu 4-5 kisilik aileler için uygundur. 170 lt sıcak su 100 lt soguk su kapasitesine sahiptir. Sistemin iç yüzeyi 0,60 mm 304 kalite paslanmaz kromdur. Sıcak su depolarımız monoblok poliüretan

Detaylı

Dijital Buzdolapları 650 litre

Dijital Buzdolapları 650 litre Electrolux Prostore buzdolabı serisi GN küvetlere uygun buzdolabı ihtiyacı olan mutfak profesyonelleri için üretilir. Buradaki ekipman yelpazesi 650 litre kapasiteli, tam ve yarım kapılı, AISI 304 paslanmaz

Detaylı

ÖNCÜ. Güven Öncü Endüstriyel Soğutma Sistemleri San. ve Tic. Ltd. Şti.

ÖNCÜ. Güven Öncü Endüstriyel Soğutma Sistemleri San. ve Tic. Ltd. Şti. ÖNCÜ Güven Öncü Endüstriyel Soğutma Sistemleri San. ve Tic. Ltd. Şti. En üs So u m Sis So H v D p l ı G So u m I ı m Sis So Od P So Od K ıl ı Ak e u l So Od C h l ı ÖNCÜ SOĞUTMA Güven Öncü Endüstriyel

Detaylı

TETA & TEDA. Sıcak Hava Apareyleri

TETA & TEDA. Sıcak Hava Apareyleri TETA & TEDA Sıcak Hava Apareyleri İçindekiler Teknogen Kimiz? Ne iş yaparız? Genel Özellikler... 1 Teknik Özellikler... 1 Bileşenler... 2 Montaj ve Bakım... 3 Elektrik Bağlantı Şeması... 3 Ölçüler... 4

Detaylı

Su ile soğutma sistemleri

Su ile soğutma sistemleri Su ile soğutma sistemleri Hava/su ısı değiştiriciler Duvara monte...300 500 W...354 Duvara monte...600 1000 W...355 Duvara monte...1250 3000 W...356 Duvara monte...3000 5000 W...357 Duvara monte...7000

Detaylı

Geri dönüşsüz damperler

Geri dönüşsüz damperler ,1 X X testregistrierung Geri dönüşsüz damperler Tipi Kanal sistemin içine monte Geri dönüşsüz damperler, sistem çalışır durumda değilken istenilen hava akış yönüne karşı istenmeyen hava akışlarını önler.

Detaylı

ACT RADYAL FANLI SU SOĞUTMA KULELERİ. İklimlendirme Sistemleri. SU SOĞUTMA KONDENSERLİ SOĞUTMA GRUBU BULUNAN TÜM TESİSLERDE

ACT RADYAL FANLI SU SOĞUTMA KULELERİ. İklimlendirme Sistemleri.  SU SOĞUTMA KONDENSERLİ SOĞUTMA GRUBU BULUNAN TÜM TESİSLERDE ACT RADYAL FANLI SU SOĞUTMA KULELERİ SU SOĞUTMA KONDENSERLİ SOĞUTMA GRUBU BULUNAN TÜM TESİSLERDE İklimlendirme Sistemleri ACT ACT -6 H:1.80 m Her hakkı mahfuzdur. Kapasite ve ölçüler haber verilmeksizin

Detaylı

Yapmış olduğumuz görüşmelere istinaden, projeniz de kullanılması düşünülen malzemeler ile ilgili fiyat teklifimiz ekte bilgilerinize sunulmuştur.

Yapmış olduğumuz görüşmelere istinaden, projeniz de kullanılması düşünülen malzemeler ile ilgili fiyat teklifimiz ekte bilgilerinize sunulmuştur. Tarih : Teklif Numarası : Müşteri Numarası : Firma Adı ĠletiĢim Bilgileri Adres :. :.. : Konu : ÇATI VE CEPHE MALZEME FĠYAT TEKLĠFĠ Sayın Yetkili, Yapmış olduğumuz görüşmelere istinaden, projeniz de kullanılması

Detaylı

ÇAMAŞIR MAKİNESİ / BULAŞIK MAKİNESİ KURUTMA MAKİNESİ BUZDOLABI

ÇAMAŞIR MAKİNESİ / BULAŞIK MAKİNESİ KURUTMA MAKİNESİ BUZDOLABI Su giriş bağlantıları Tahliye bağlantısı Gerektiği durumlarda uzun su giriş hortumu / uzun tahliye hortumu (İlk 30 gün içerisinde) ÇAMAŞIR MAKİNESİ / BULAŞIK MAKİNESİ Musluk temini ve montajı Temiz su

Detaylı

KANAL TİPİ KTS 021001 TK. Teba

KANAL TİPİ KTS 021001 TK. Teba KANAL TİPİ KLİMA SANTRALI TLPU-P Teba 1 KANAL TİPİ KLİMA SANTRALLARI Kanal tipi klima santralları, orta büyüklükteki alanların ısıtma, soğutma ve havalandırma ihtiyacını karşılar. Yüksekliklerinin az olması

Detaylı

Bu kadar yenilik küçük bir kutuya sığar mı dersiniz?

Bu kadar yenilik küçük bir kutuya sığar mı dersiniz? Bu kadar yenilik küçük bir kutuya sığar mı dersiniz? İstanbul Genel Müdürlük Emek Mahallesi, Ordu Caddesi No: 49 34785 Sancaktepe - İstanbul Tel: 444 34 26 Eskişehir Fabrika Organize Sanayi Bölgesi 14.

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM180

Konveyörlü Tip WTM180 Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Doküman Kodu FR.45 Yayın Tarihi 01.02.2006 Revizyon No 00 Revizyon Tarihi 00 Sayfa No 1/5

Doküman Kodu FR.45 Yayın Tarihi 01.02.2006 Revizyon No 00 Revizyon Tarihi 00 Sayfa No 1/5 Sayfa No 1/5 KİME : BLT YAPI PROJE YÖNETİM ADRES : İSTANBUL TEL NO : 0 554 586 54 11 FAKS NO : 0 DİKKATİNE : BAHRİYE HANIM BİLGİ : SEKSİYONEL KAPI KİMDEN : SERKAN VURGUN KONU : Fiyat Teklifi SAYFA : 3

Detaylı

IP66 SAHA PANOLARI 98

IP66 SAHA PANOLARI 98 98 IP66 SAHA PANOLARI IP 66 SAHA PANOLARI ÇİFT CİDARLI HARİCİ TİP SAHA PANOLARI Harici tip saha panoları; data transferi,otomasyon, tren kontrol, liman kontrol, otoyol trafik sinyalizasyon ve kontrol sistemi,

Detaylı

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Otomatik kapı için uygun çözümler Otomatik kapı ürünleri, yeni asansör montajı işlerinde artık vazgeçilmez bir ürün haline gelmiştir Bu yüzden üretimine

Detaylı

Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTM veya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa

Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTM veya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) MODEL: ARMİNA - 05705-126,40 + 7,50 TEKNİK ŞARTNAME-1 Taşıyıcı Strüktür Donanımlı Paket Ürün Adı EKOLOJİK-İDEAL SİSTEM YALITIMLI

Detaylı

Akıllı buzdolapları-650/1400lt

Akıllı buzdolapları-650/1400lt Electrolux Ağır İş Amaçlı buzdolapları serisinde, pazardaki en sofistike depo tipi buzdolaplarından birini bulabilirsiniz. Bu buzdolaplarının içi-dışı AISI 304 paslanmaz çeliktir; çalışma sıcaklığı normal

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI TİCARİ TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI TİCARİ TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI TİCARİ TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI 53EWH Serisi Ürün No: 53 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr www.eastanbulwaterheater.com.tr

Detaylı

ATLAS ISI İSTASYONU ( IST )

ATLAS ISI İSTASYONU ( IST ) ATLAS ISI İSTASYONU ( IST ) MODELLER : - IST-30 ( 30 Kw ) - IST-45 ( 45 Kw ) - IST-60 ( 60 Kw ) - IST-80 ( 85 Kw ) Atlas Sayaç ve Ölçü Aletleri AŞ. 2012 yılında IST model numaralı kat istasyonları üretimine

Detaylı

GENE ÜRÜN KATALOĞU MBS KLİMA ISITMA SOĞUTMA HAVALANDIRMA EKİPMANLARI

GENE ÜRÜN KATALOĞU MBS KLİMA ISITMA SOĞUTMA HAVALANDIRMA EKİPMANLARI GENE ÜRÜN KATALOĞU MBS KLİMA ISITMA SOĞUTMA HAVALANDIRMA EKİPMANLARI GENEL ÜRÜN KATALOĞU ... HAKKIMIZDA MBS Klima Isıtma Soğutma Havalandırma Ekipmanları 2008 yılında Dudullu / Ümraniye İstanbul da Faaliyete

Detaylı

Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri

Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) MODEL: FREZYA- FNR205-198,75 + 86,20 TEKNİK ŞARTNAME-1 Yapının Taşıyıcı Strüktür Donanımlı Paket Ürün EKOLOJİK-İDEAL SİSTEM

Detaylı

Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTM veya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa

Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTM veya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) MODEL:HAUS CORNER-15002-79,10 TEKNİK ŞARTNAME-1 Yapının Arfa- Taşıyıcı Magu Strüktür Yapı Donanımlı Sistemini Paket Ürün n

Detaylı

TEKNİK BÜLTEN. VERİ MERKEZİ Alabushevo/Rusya. 14 MW Toplam Kurulu Soğutma Kapasitesi

TEKNİK BÜLTEN. VERİ MERKEZİ Alabushevo/Rusya. 14 MW Toplam Kurulu Soğutma Kapasitesi Hava Koşullandırma Haber Bülteni / Sayı 91 Ocak 2015 / Sayı 72 TEKNİK BÜLTEN VERİ MERKEZİ Alabushevo/Rusya Yüksek Enerji Tasarrufu Yüksek Güvenilirlik Yeşil Bir Veri Merkezi İçin Modern Çözüm 14 MW Toplam

Detaylı

Montaj ve Bakım Kılavuzu

Montaj ve Bakım Kılavuzu 6302 0489 06/97 TR Montaj ve Bakım Kılavuzu SU 160 300 serisi Boylerler Lütfen saklayınız İçindekiler 1 Genel..................................................... 3 2 Boyutlar ve Bağlantılar.......................................

Detaylı

ACCO CUBE CUBE SERİSİ YARI SERT VE YASSI BEZ HORTUMLU YANGIN DOLAPLARI

ACCO CUBE CUBE SERİSİ YARI SERT VE YASSI BEZ HORTUMLU YANGIN DOLAPLARI SERİSİ YARI SERT VE Bina içi kullanıma uygun tasarlanmış serisi yangın dolapları, hortum serme ve bağlama gibi becerilere sahip eğitimli personeli olmayan yapılar için yarı sert hortumlu ve bu becerilere

Detaylı

FLR Serisi Duvar Tipi Split Klima Montaj, İşletme, Bakım

FLR Serisi Duvar Tipi Split Klima Montaj, İşletme, Bakım FLR Serisi Duvar Tipi Split Klima Montaj, İşletme, Bakım İÇİNDEKİLER 0. Genel Bilgiler 5 I. Ürünleri Görünüşleri 6 II. Çalışma Prensibi 8 II.1. Soğutma 8 II.2. Isıtma 8 II.3. Sistem Şeması 9 III. Teknik

Detaylı

2014 Yılı Fiyat Listesi MADE IN TURKEY

2014 Yılı Fiyat Listesi MADE IN TURKEY 2014 Yılı Fiyat Listesi MADE IN TURKEY 1974 yılında kurulan firmamız, İstanbul Büyükçekmece de 7000 m 2 üretim 1000 m 2 idari bölümlerden oluşan fabrikamızda üretim yapılmaktadır. Fabrikamız Kalıp imal,

Detaylı