3. Katılım sayısında sınırlama yoktur.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "3. Katılım sayısında sınırlama yoktur."

Transkript

1 11. KIRMIZI BASINDA EN İYİLER REKLAM ÖDÜLLERİ KATILIM KURALLARI GENEL 1. Kırmızı Basında En İyiler Reklam Ödülleri'ne, Türkiye'de faaliyet gösteren tüm reklam ajansları, medya planlama ve satın alma (MPSA) şirketleri, reklam fotoğrafçıları, illüstrasyon sanatçıları ve dijital reklam üreten ajanslar her sene belirlenen kategorilerde katılabilir. 2. Yarışmaya başvuru: a. Medya kategorilerinde reklam ajansı veya MPSA şirketi; b. Farklı belirtilmemişse, diğer tüm kategorilerde reklamı yaratan reklam ajansı; c. Dijital Entegrasyon kategorilerinde reklam ajansı, MPSA şirketi veya dijital reklam üreten ajans; d. Basında En İyi Reklam Fotoğrafı kategorisinde, reklamı yaratan reklam ajansı veya reklam fotoğrafçısı, stüdyosu; e. Basında En İyi İllüstrasyon kategorisinde, reklamı yaratan reklam ajansı, illüstrasyon sanatçısı veya grafik stüdyosu tarafından yapılır. 3. Katılım sayısında sınırlama yoktur. 4. Yarışmaya, 1 Ocak Nisan 2014 tarihleri arasında ilk kez yayınlanmış, özgün basın (gazete veya dergi) reklamları katılabilir. Yarışma sonuçları, kesin tarihi daha sonra duyurulacak Ödül Töreni'nde açıklanır. 5. Yarışmaya katılacak reklamlar, 9 Mayıs 2014 Cuma günü saat 18:00'e kadar kirmiziodulleri.com internet sitesi üzerinden çevrimiçi yüklenmiş olmalıdır. 6. Yarışmaya katılım ücreti, her başvuru için 200TL + KDV olarak belirlenmiştir. Kampanya kategorilerine gönderilen en az üç reklamdan oluşan beher kampanya tek başvuru olarak kabul edilir. Bir adetten fazla görsel içeren Medya Kategorileri'nde her bir görsel için ayrı katılım bedeli ödemeye gerek yoktur. Medya kategorilerinde aynı işe ait bir adetten fazla görsel içeren katılım için tek katılım bedeli + KDV ödenir. 7. Katılım bedeli ve KDV tutarı, Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş.'nin Garanti Bankası Bakırköy Kurumsal Şube (Şube Kodu: 382) numaralı hesabına (IBAN NO:TR ) havale veya EFT ile ödenmeli ve havale dekontunun kopyası (veya İnternet EFT işleminin bilgisayar çıktısı) e-posta veya kurye ile gönderilmelidir. Çek ile ödeme kabul edilmemektedir. Katılım bedelleri, kısmen veya tamamen, destek olmak amacıyla, basın reklamcılığı alanında kâr amacı gütmeyen bir kurum veya kuruluşa ya da bir projeye bağışlanabilir. 8. Havale/EFT işlemi için gerekli alıcı bilgileri: a. Ticaret Ünvanı : Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş. b. Firma Adresi : Hürriyet Dünyası Yıl Mah., Matbaacılar Sitesi Cad., No:78 Bağcılar İstanbul c. VergiDairesi : Büyük Mükellefler Vergi Dairesi d. Vergi No : Reklamların yarışmaya katılma koşullarına sahip olup olmadığı veya hangi kategoride yarışacağı konusunda herhangi bir tereddüt doğması halinde, son kararı yarışma jürisi verir. Jüri yarışmaya katılan eserlerin katıldıkları kategoriyi değiştirme yetkisine sahiptir.

2 10. Yarışmaya katılan reklamlara ait materyaller iade edilmez. Hürriyet tarafından tanıtım amaçlı kullanılabilir, geleneksel veya elektronik yöntemlerle yayınlanabilir. 11. Reklam Özdenetim Kurulu tarafından yanıltıcı bulunarak değiştirilmesi ya da yayınlanmaması gerektiği sonucuna varılmış reklamlar yarışmaya katılamaz. Kurul kararına uygun olarak, değiştirilerek yayınlanmış reklamlar yarışmaya katılabilirler. 12. Aynı reklam, uygun olduğu koşullarda birden fazla kategoride yarışmaya katılabilir. Aynı reklamın birden fazla kategoriye katılması durumunda, katıldığı her kategori için katılım ücreti + KDV ödenir. 13. Medya Kategorileri ve Zanaat Kategorileri'ne yapılacak katılımların, sayfa kullanımının tamamının görülebileceği şekilde sunumu esastır. Gerek görüldüğü takdirde, çalışmanın yayınlandığı yayın organı veya ilgili sayfanın tamamı, kurye ile gönderilmelidir. 14. Dijital Entegrasyon kategorilerine yapılan katılımlarda ilgili basın ilan veya ilanlarının yanı sıra dijital uygulamanın yer aldığı URL nin de girişi yapılmalıdır. 15. Medya kategorilerine yapılan katılımların Katılım Formu'nda "Katılım Açıklaması" başlığı altında yer alan Brief, Çözüm ve Yaratıcı Uygulama bölümleri her biri 50 kelimeyi aşmamak koşulu ile ihtiyaç duyulması halinde doldurulmalıdır. 16. Kampanya kategorilerine katılacak çalışmaların kampanya tanımına uyması ve en az üç (3) reklamdan oluşması gerekmektedir. Kampanyayı oluşturan reklam adedinde üst sınır yoktur. 17. "Teaser" ve açılıştan oluşan reklamlar, sadece kampanya kategorilerinde ve uygun olmaları şartı ile Medya kategorilerinde yarışabilir. "Teaser" adeti en az iki (2) tane olmalıdır. 18. Zanaat Kategoriler'e yapılacak katılımlarda, çalışmanın yer aldığı reklam içerisinde sunumu esastır. Reklam konteksti dışında salt metin, fotoğraf, illüstrasyon, tipografi uygulaması, dijital uygulama, vb. katılım kabul edilmez. "Yarışma Materyalleri" başlığı altında belirtilen işlerin yarışmaya gönderilme şekli, zanaat kategoriler için de geçerlidir. KATILIM 19. Yarışmaya kayıt ve katılım sadece adresinden çevrimiçi yapılabilir. Formları İnternet ten indirilmiş ve elle doldurulmuş katılımlar kabul edilmemektedir. 20. Katılım için önce sitesine üye olmanız, sonrasında e-posta adresinize gelen aktivasyon bağlantısını tıklayarak, üyeliğinizi aktive etmeniz gerekmektedir. İletişim bilgileriniz doğrulandıktan sonra, e-posta adresinize şifreniz gönderilecektir. İletişim bilgileri doğrulama işlemi en geç iki (2) iş günü içinde yapılacaktır. Bu şifre ile kayıt işlemine başlayabilirsiniz. 21. Tüm kayıt ve katılım işlemlerinde e-posta adresinize gönderilen şifre ile işlem yapmanız gerekmektedir. 22. Uygulamaya kullanıcı adı ve e-posta adresinize gönderilen şifre ile giriş yaptıktan sonra, Katılım Menüsü ne tıklayarak, kategori özelinde katılım yapabileceğiniz başvuru formlarına ulaşabilirsiniz. Her bir katılım için ayrı başvuru formu doldurmanız gerekmektedir.

3 23. Başvuru formları doldurulduktan sonra katılımınızın görselini(lerini) çevrimiçi yüklemeniz istenecektir. Yükleyeceğiniz görseller "jpg" formatında olmalıdır. Görseliniz yatay ise; dikey kenarı 768 pixel i geçmemek şartıyla, yatay kenarı 1024 pixel olmalı. Dikey bir görsel yükleyecekseniz dikey kenarı 768 pixel e getirmelisiniz. Dosya boyutu ise azami 500 KB olmalıdır. 24. Katılımınıza ait "jpg" dosyalarını yükledikten sonra aynı işleri baskıya uygun "pdf" formatında da yüklemeniz gerekmektedir. Yüklenecek "pdf" dokümanı orijinal boyutta, CMYK ve 200 dpi olmalı, "Renk Yönetimi" (Color Management) kullanılmamalı, bütün fontlar "embed" edilmelidir. Hazırladığınız "pdf" dokümanı FreeHand programından üretilmişse bütün imajlar "embed" edildikten sonra "pdf" oluşturulmalıdır. Dosya boyutu 15 MB ı aşmamalıdır. 25. Medya Kategorileri ne yapılacak katılımlarda hem çevrimiçi görseller yüklenmeli hem de gerektiği durumlarda insert, etiket, vb. çalışmanın orijinali veya kopyası yayınlandığı şekilde gönderilmelidir. 26. Çevrimiçi kayıt işleminiz yapıldıktan ve tüm yükleme işlemleri tamamladıktan sonra toplam katılım ücreti ödemesine ait banka havale dekontunun kopyası veya İnternet EFT işleminin bilgisayar çıktısı, katılımcı şirket adı yazılarak, e-posta veya kurye ile gönderilmelidir. Dekont, kurye ile gönderilecekse katılımcı şirket adı dekont üzerine elle yazılabilir. Dekont e-posta ile gönderilecekse, katılımcı şirket adı e-posta nın "Konu" kısmına yazılmalıdır. Dekontta yer alan şirketin ticari adı ile katılım formlarında kullanılan şirket adı farklı ise, her ikisinin de not edilmesi gerekmektedir. 27. Göndermeniz gerekenler şunlardır: a. Toplam katılım bedelini ödediğinize dair EFT işlemi bilgisayar çıktısı veya banka havale dekontunun kopyası(lar), b. Eğer varsa ve gerekiyorsa ilgili Medya Kategorisi ne yapılmış katılıma ait insert, etiket, sayfa uygulaması, vb işin yayınlandığı şekildeki fiziksel kopyası. KIRMIZI JÜRİSİ 28. Kırmızı Ödülleri 2011'in jürisi bir başkan ve üyelerden oluşur. Kırmız jürisinde üyeler kendi kuruluşlarının ve/veya kuruluşlarının hizmet aldıkları reklam ajansı veya medya ajansının yarışmaya katılmış işlerinin değerlendirmesine katılamazlar, bu işler için oy kullanamazlar. Jüri üyelerinin kompozisyonu şöyledir: a. Jüri Başkanı b. Reklam yaratıcısı, c. Reklamveren temsilcisi, d. Ajans yöneticisi, e. Medya planlama ve satın alma ajansı yöneticisi, f. Müşteri ilişkileri yöneticisi, g. Stratejik planlama uzmanı, h. Dijital reklam uzmanı.

4 DEĞERLENDİRME KRİTERİ & METODOLOJİSİ 29. Kırmızı Ödülleri'ne katılan işler "yaratıcılık ve uygulamadaki başarı" kriterine göre değerlendirilir. Jüri bu değerlendirmeyi yaparken katılan işleri üç temel özellik üzerinden inceler: a. Reklam fikrinin yaratıcılığı ve özgünlüğü, b. Uygulamadaki başarı, fark yaratma, c. Marka mesajının öne çıkması. 30. Kırmızı Ödülleri'nde dört aşamalı bir değerlendirme sistemi uygulanmaktadır. İlk aşama İnternet üzerinden çevrimiçi yapılmaktadır. İkinci ve sonraki aşamalar için jüri biraraya gelerek toplanır. İkinci aşamada uzaktan kumandalı oylama cihazları, son iki aşamada ise açık tartışma yöntemi kullanılmaktadır Aşama: İlk aşama için jüri üyeleri toplanmadan bireysel oy kullanırlar. Jüri başkanı ve tüm üyeler İnternet üzerinden "Evet - Hayır" oylaması yaparlar. Jür üyelerinin en az üçte birinden "Evet" oyu alan her iş, bir sonraki aşamaya geçme hakkı kazanır Aşama: Jüri değerlendirme sürecinin ikinci ve devam eden aşamaları için jüri biraraya gelerek toplanır. İkinci aşamada uzaktan kumanda cihazları kullanılır. Jüri üyeleri değerlendirilen işlere 1 (bir) ile 10 (on) arası not verir. Toplam oyların aritmetik ortalaması 6,0'ın üzerinde olan her iş finalist olarak üçüncü aşamaya kalır. Jüri 6,0 barajını düşürme veya yükseltme hakkını saklı tutar Aşama: Bu aşamada açık tartışma yöntemiyle her kategorinin birincisi -Kırmızı sahibi- belirlenir Aşama: Son aşamada, yine açık tartışma yöntemiyle, Özel Kategoriler ve Basında En İyi Sosyal İçerikli Reklam kategorisi hariç diğer kategori birincileri arasından Kıpkırmızı Ödülü'nün sahibi belirlenir. SEKTÖR DEĞERLENDİRMESİ 35. Yarışmaya katılan tüm işler, son katılım tarihinden sonra kontrol sürecinin tamamlanmasını takiben kirmiziodulleri.com İnternet sitesinde sektör değerlendirmesine açılır. 36. Sektör değerlendirmesi sadece katılımcı firmalara açıktır. Sektör değerlendirmesine giriş, ön eleme sürecine özel Katılım Şifresi ile mümkündür. Bu şifre, katılım forunda Formu Dolduran Kişi hanesinde belirtilen e-posta adresine gönderilir. 37. Sektör değerlendirmesinde, yarışmaya katılan işler görselleri ile birlikte katıldıkları kategori başlığı altında yayınlanır. 38. Katılımcı firmalar kendilerine özel Katılım Şifresi ile girdikleri sektör değerlendirmesi sayfasında kendilerine ait işler hariç yarışmaya katılan tüm işleri Evet - Hayır olarak oylarlar. 39. Sektör değerlendirmesinde kullanılan oyların en az üçte birinden Evet oyu alan her iş, jürinin ön elemesini geçmemiş olsa dahi ikinci değerlendirme aşamasına dahil edilir. 40. Sektör değerlendirmesinin geçerli olabilmesi için yarışma katılımcılarının en az dörtte üçünün değerlendirmeye katılmış olması şarttır. 41. Sektör değerlendirmesinin başladığı ve hangi tarihler arasında yapılacağı kirmiziodulleri.com İnternet sitesinden ve katılımcı firmalara, formu dolduran kişiye gönderilecek e-posta ile duyurulur.

5 İNTERNET SERGİSİ 42. Yarışmaya katılan tüm işler katılımcı firmaların görebilmeleri için son katılım tarihinden kontrol sürecinin tamamlanmasını takiben kirmiziodulleri.com adresindeki sitede yayınlanır. 43. Katılan işler internet sergisinde görselleri ile birlikte katıldıkları kategori başlığı altında yayınlanır. İnternet sergisinin açıldığı kirmiziodulleri.com İnternet sitesinden ve katılımcı firmalara, formu dolduran kişiye gönderilecek e-posta ile duyurulur. ÖDÜLLER 44. Kırmızı Ödüleri'nde katılımcı firmalar için üç tür ödül mevcuttur. Ödül kazanan işlerin künyelerindeki kişiler için ise sertifika düzenlenir: a. Kıpkırmızı: Kategori birincileri arasından jürinin belirlediği büyük ödüldür. Katılımcı firma Kıpkırmızı heykelciği ile ödüllendirilir. b. Kırmızı: Jürinin her kategoride belirlediği birincilik ödülüdür. Katılımcı firma Kırmızı heykelciği ile ödüllendirilir. c. Başarı Belgesi: Jürinin değerlendirme sürecinin ikinci aşamada 6,0 ve üzeri puan alan her iş Başarı Belgesi ile ödüllendirilir. Başarı Belgesi katılımcı firma adına düzenlenir. 45. Sertifikalar: Kırmızı Ödülleri'nde dereceye giren her işin künyesinde yer alan kişiler adına ilgili ödülün sertifikası verilir. Sertifikalar, Ödül Töreni'nden sonra hazırlanır ve Başvuru Formlarında belirtilen adrese gönderilir. 46. Diğer Ödüller: Kırmızı Ödülleri'nde ayrıca Jüri Özel Ödülü Kırmızı heykelciği ile; Kırmızı Kalem ve Genç Kırmızı Ödülleri'nde ödül alan kişiler ise adlarına düzenlenen sertifikayla ödüllendirilirler. ÖDÜL TÖRENİ 47. Kırmızı Basında En İyiler Reklam Ödülleri 2012 Ödül Töreni, tarihi ve mekanı kesinleştiğinde açıklanacaktır. BİLGİ İÇİN Kırmızı Basında En İyiler Reklam Ödülleri Hürriyet Dünyası Yıl Mah., Matbaacılar Sitesi Cad., No:78 Bağcılar İstanbul Tel: (0212)

12. KIRMIZI BASINDA EN İYİLER REKLAM ÖDÜLLERİ 2014-2015 KATILIM KURALLARI GENEL

12. KIRMIZI BASINDA EN İYİLER REKLAM ÖDÜLLERİ 2014-2015 KATILIM KURALLARI GENEL 12. KIRMIZI BASINDA EN İYİLER REKLAM ÖDÜLLERİ 2014-2015 KATILIM KURALLARI GENEL 1. Kırmızı Basında En İyiler Reklam Ödülleri'ne, Türkiye'de faaliyet gösteren tüm reklam ajansları, medya planlama ve satın

Detaylı

11. KIRMIZI BASINDA EN İYİLER REKLAM ÖDÜLLERİ 2013-2014 KATEGORİ AÇIKLAMALARI

11. KIRMIZI BASINDA EN İYİLER REKLAM ÖDÜLLERİ 2013-2014 KATEGORİ AÇIKLAMALARI 11. KIRMIZI BASINDA EN İYİLER REKLAM ÖDÜLLERİ 2013-2014 KATEGORİ AÇIKLAMALARI KIPKIRMIZI Bu ödül katılıma açık değildir. Kırmızı Jürisi, "Basında En İyi Sosyal İçerikli Reklam" hariç, tüm kategori birincileri

Detaylı

Yarışma ya gönderilecek basın reklamları, bu Katılım Kuralları ve kuralların ayrılmaz parçası brief yönergesine göre hazırlanmalıdır.

Yarışma ya gönderilecek basın reklamları, bu Katılım Kuralları ve kuralların ayrılmaz parçası brief yönergesine göre hazırlanmalıdır. 9. KIRMIZI BASINDA EN İYİLER REKLAM ÖDÜLLERİ 2011 KENDİNİZİ TÜRKİYE YE TANITIN İÇ TURİZM REKLAM YARIŞMASI BELEDİYE ve TİCARET ODASI BAŞKANLIKLARI KATILIM KURALLARI A) GİRİŞ Kırmızı Basında En İyiler Reklam

Detaylı

12. KIRMIZI BASINDA EN İYİLER REKLAM ÖDÜLLERİ 2014-2015 KATEGORİ AÇIKLAMALARI

12. KIRMIZI BASINDA EN İYİLER REKLAM ÖDÜLLERİ 2014-2015 KATEGORİ AÇIKLAMALARI 12. KIRMIZI BASINDA EN İYİLER REKLAM ÖDÜLLERİ 2014-2015 KATEGORİ AÇIKLAMALARI KIPKIRMIZI Bu ödül katılıma açık değildir. Kırmızı Jürisi, "Basında En İyi Sosyal İçerikli Reklam" hariç, tüm kategori birincileri

Detaylı

Kırmızı Basında En Đyiler Reklam Ödülleri 2010-2011 Kategorileri

Kırmızı Basında En Đyiler Reklam Ödülleri 2010-2011 Kategorileri Kırmızı Basında En Đyiler Reklam Ödülleri 2010-2011 Kategorileri KIPKIRMIZI Bu ödül katılıma açık değildir. Kırmızı Jürisi, "Basında En Đyi Sosyal Đçerikli Reklam" hariç, tüm kategori birincileri arasından

Detaylı

T.C AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI AB YOLUNDA GENÇ İLETİŞİMCİLER YARIŞMASI YARIŞMAYA İLİŞKİN KURALLAR

T.C AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI AB YOLUNDA GENÇ İLETİŞİMCİLER YARIŞMASI YARIŞMAYA İLİŞKİN KURALLAR 1 T.C AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI AB YOLUNDA GENÇ İLETİŞİMCİLER YARIŞMASI YARIŞMAYA İLİŞKİN KURALLAR (T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı internet adresinde duyuru ve gerekli tüm bilgiler yer almaktadır. www.ab.gov.tr)

Detaylı

2018 Baykuş Ödülleri başvuruları tamamen dijitaldir. Basılı hiçbir doküman istenmemektedir.

2018 Baykuş Ödülleri başvuruları tamamen dijitaldir. Basılı hiçbir doküman istenmemektedir. 2018 Baykuş Ödülleri başvuruları tamamen dijitaldir. Basılı hiçbir doküman istenmemektedir. http://uye.baykusodulleri.org.tr/ Baykuş Ödülleri 2018 Yönetmeliği esastır ve tüm başvurular için bağlayıcıdır.

Detaylı

Uluslararası 3. Antakya Altındefne film festivali Ulusal Uzun Metraj Film Yarışma Yönetmeliği

Uluslararası 3. Antakya Altındefne film festivali Ulusal Uzun Metraj Film Yarışma Yönetmeliği Uluslararası 3. Antakya Altındefne film festivali Ulusal Uzun Metraj Film Yarışma Yönetmeliği Amaç Türk Sineması nın gelişmesine ve eserlerinin tanıtılmasına katkı getirmeyi; Yerel halkın, sanatsal etkinlikler

Detaylı

2015 GENÇ FOTOĞRAFÇILAR ÖDÜLÜ BAŞVURU FORMU

2015 GENÇ FOTOĞRAFÇILAR ÖDÜLÜ BAŞVURU FORMU 2015 GENÇ FOTOĞRAFÇILAR ÖDÜLÜ BAŞVURU FORMU Program Bilgisi: Genç Fotoğrafçılar Ödülü, Türkiye'de Fotoğraf veya Görsel Sanatlar dallarında lisans eğitimi gören öğrencileri teşvik etmek ve desteklemek amacı

Detaylı

Başkent Üniversitesi resmi Instagram hesabı için Yeni Yıl Kutlaması temalı gönderi tasarımlarınızı bekliyoruz.

Başkent Üniversitesi resmi Instagram hesabı için Yeni Yıl Kutlaması temalı gönderi tasarımlarınızı bekliyoruz. Başkent Üniversitesi resmi Instagram hesabı için Yeni Yıl Kutlaması temalı gönderi tasarımlarınızı bekliyoruz. Başkent Üniversitesi Resmi Instagram Hesabı Yeni Yıl Kutlaması Gönderi Yarışması 1. Yarışmanın

Detaylı

Özel SMMM Sınavı na Girecekler İçin Mesleki Uyum Eğitimi ile Özel Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Sınavı Uygulama Rehberi Sirküler 1

Özel SMMM Sınavı na Girecekler İçin Mesleki Uyum Eğitimi ile Özel Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Sınavı Uygulama Rehberi Sirküler 1 Özel SMMM Sınavı na Girecekler İçin Mesleki Uyum Eğitimi ile Özel Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Sınavı Uygulama Rehberi Sirküler 1 I. Mesleki Uyum Eğitimi ile Özel SMMM Sınavı Katılımcıları 1. Serbest

Detaylı

Güzelbahçe Belediyesi Deniz Festivali Kapsamında Ulusal Fotoğraf Yarışması ve Sergisi

Güzelbahçe Belediyesi Deniz Festivali Kapsamında Ulusal Fotoğraf Yarışması ve Sergisi Güzelbahçe Belediyesi Deniz Festivali Kapsamında Ulusal Fotoğraf Yarışması ve Sergisi Güzelbahçe Belediyesi Güzelbahçe Yaygın Eğitimi Güçlendirme Geliştirme ve Musiki Derneği EFSA İşbirliği ile Güzelbahçe

Detaylı

ÇEKÜD Çevre Kuruluşları Dayanışma Derneği. Doğal Çevremizin Yaban Hayatı Fotoğraf Yarışması

ÇEKÜD Çevre Kuruluşları Dayanışma Derneği. Doğal Çevremizin Yaban Hayatı Fotoğraf Yarışması ÇEKÜD Çevre Kuruluşları Dayanışma Derneği Doğal Çevremizin Yaban Hayatı Fotoğraf Yarışması Yarışmanın amacı ülkemiz de yaşayan yaban hayvan türlerinin tabî yaşam alanlarında belgelenmesi, coğrafyamızın

Detaylı

Safranbolu Belediyesi 15. Altın Safran Ulusal Fotoğraf Yarışması

Safranbolu Belediyesi 15. Altın Safran Ulusal Fotoğraf Yarışması Safranbolu Belediyesi 15. Altın Safran Ulusal Fotoğraf Yarışması Konu: Kültürel Miras ve Korumacılık tır. Yan Tema: Ustaya Saygı dır. Yarışmanın Amacı: Tüm Dünyanın ortak sorumluluğunda olan somut miras

Detaylı

BAŞVURU REHBERİ. Başvuru Başlangıcı 20 Ağustos 2014. Son Başvuru Tarihi 14 Kasım 2014. www.yilinajansi.com

BAŞVURU REHBERİ. Başvuru Başlangıcı 20 Ağustos 2014. Son Başvuru Tarihi 14 Kasım 2014. www.yilinajansi.com BAŞVURU REHBERİ Başvuru Başlangıcı 20 Ağustos 2014 Son Başvuru Tarihi 14 Kasım 2014 www.yilinajansi.com CAMPAIGN AGENCY OF THE YEAR 2014 Campaign İngiltere ve Campaign Asya Pasifik tarafından 20 yıldır

Detaylı

KAYIT FORMU Lütfen bu formu büyük harf ile doldurunuz ve kendiniz için bir kopya saklayınız. Her katılımcı için ayrı kayıt formu doldurulmalıdır.

KAYIT FORMU Lütfen bu formu büyük harf ile doldurunuz ve kendiniz için bir kopya saklayınız. Her katılımcı için ayrı kayıt formu doldurulmalıdır. Lütfen bu formu büyük harf ile doldurunuz ve kendiniz için bir kopya saklayınız. Her katılımcı için ayrı kayıt formu doldurulmalıdır. Katılımcı Bilgileri Kayit No (Kayıt yetkilisi tarafından verilecektir)...

Detaylı

T.C. ÇEVRE ve ORMAN BAKANLIĞI ÇEVRE YÖNETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI Sera Gazlarının İzlenmesi ve Emisyon Ticareti Şubesi

T.C. ÇEVRE ve ORMAN BAKANLIĞI ÇEVRE YÖNETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI Sera Gazlarının İzlenmesi ve Emisyon Ticareti Şubesi T.C. ÇEVRE ve ORMAN BAKANLIĞI ÇEVRE YÖNETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI Sera Gazlarının İzlenmesi ve Emisyon Ticareti Şubesi SERA GAZI EMİSYON AZALTIMI SAĞLAYAN PROJELERE İLİŞKİN

Detaylı

Fotoğraflar belge niteliğinde olacağından, mutlaka çekim yılı ve yeri yazılmalıdır.

Fotoğraflar belge niteliğinde olacağından, mutlaka çekim yılı ve yeri yazılmalıdır. MUFSAD ( Muş Fotoğraf Sanatı Derneği) KIRMIZI AŞK FOTOĞRAF AŞKI LALE İLE BULUŞUYOR, MUŞ LALESİ ÖLÜMSÜZLEŞİYOR 1. YARIŞMANIN ADI: KIRMIZI AŞK 2. KONU: Muş lalesini ölümsüzleştirerek en güzel lalenin seçilmesi.

Detaylı

İnovaLİG 2017 Bilgilendirme Kılavuzu

İnovaLİG 2017 Bilgilendirme Kılavuzu İnovaLİG 2017 Bilgilendirme Kılavuzu İnovaLİG 2017, firmaların inovasyon yetkinlikleri temasında yarışmasını amaç edinen ve 4 yıldan bu yana düzenlenen bir etkinliktir. İnovaLİG 2017 Takvimi Ocak İnovaLİG,

Detaylı

Detaylı bilgiler için buraya tıklayın

Detaylı bilgiler için buraya tıklayın Detaylı bilgiler için buraya tıklayın SANATÇILARA SUNDUKLARIMIZ Uluslararası Açılım: Büyük ödül, Paris teki Cité Internationale des Arts da, 3 Temmuz 2015 ve 27 Ağustos 2015 tarihleri arasında bir sanatçı

Detaylı

KİTAP KAPAĞI TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

KİTAP KAPAĞI TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ KİTAP KAPAĞI TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ AMAÇ : Almanca Türkçe dillerinde, hukuk alanında yayınlanması ve dağıtılması düşünülen aşağıda KONU bölümünde belirtilen eserimize, bir kapak ve sayfa tasarımının

Detaylı

ERZİNC(ANI) YAKALA FOTOĞRAF YARIŞMASI

ERZİNC(ANI) YAKALA FOTOĞRAF YARIŞMASI ERZİNC(ANI) YAKALA FOTOĞRAF YARIŞMASI 2014 İçindekiler ERZİNC(ANI) YAKALA FOTOĞRAF YARIŞMASI... 2 YARIġMANIN KONUSU... 2 YARIġMA KONUSU ĠLE ĠLGĠLĠ EK BĠLGĠ:... 2 KATILIM... 3 KATILIM ŞARTLARI... 3 DİĞER

Detaylı

11-Fotoğrafların kuruma ulaşımı ve yarışma sonrası hazırlanacak kataloğun katılımcılara gönderilmesi sırasında oluşabilecek hasar veya kayıplardan

11-Fotoğrafların kuruma ulaşımı ve yarışma sonrası hazırlanacak kataloğun katılımcılara gönderilmesi sırasında oluşabilecek hasar veya kayıplardan 11-Fotoğrafların kuruma ulaşımı ve yarışma sonrası hazırlanacak kataloğun katılımcılara gönderilmesi sırasında oluşabilecek hasar veya kayıplardan Ümraniye Belediyesi ve UPI sorumlu olmayacaktır. 12- Fotoğraflarınızı

Detaylı

ÖZEL MEF LİSESİ LİSELER ARASI FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

ÖZEL MEF LİSESİ LİSELER ARASI FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 727 22/12/2014 ÖZEL MEF LİSESİ LİSELER ARASI FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YARIŞMAYI DÜZENLEYEN KURUM / KURULUŞ YARIŞMANIN KONUSU YARIŞMANIN TEMEL AMACI YARIŞMANIN AMACI YARIŞMANIN DAYANAĞI TÜRÜ HEDEF

Detaylı

TÜRMOB Etik Eğitim Oda İşlem Rehberi Teorik Eğitim Süreci Pratik Eğitim Süreci

TÜRMOB Etik Eğitim Oda İşlem Rehberi Teorik Eğitim Süreci Pratik Eğitim Süreci Oda İşlem Rehberi Muhasebe Meslek Mensuplarımızda, etik öğrenme yönünde isteklilik yaratarak "i" ve Etik Davranış Gelişimini sağlamak üzere Birliğimiz tarafından "ETİK EĞİTİM" uygulaması başlatılmıştır.

Detaylı

Çalışmalar Mp3 veya Wav formatında kabul edilecektir. Çalışmaların süresi en az 10 dakika, en fazla 20 dakika olmalıdır.

Çalışmalar Mp3 veya Wav formatında kabul edilecektir. Çalışmaların süresi en az 10 dakika, en fazla 20 dakika olmalıdır. 1) En İyi Radyo Spikeri Başvuru Şartları Ses Tonu Ses Tınısı Konuşmada Akıcılık Programı Yürütmedeki Becerisi Çalışmalar Mp3 veya Wav formatında kabul edilecektir. Çalışmaların süresi en az 10 dakika,

Detaylı

YILDIRIMDAN KORUNMA VE TOPRAKLAMA DERNEĞİ ULUSAL MAKALE YARIŞMASI TANITIM DÖKÜMANI

YILDIRIMDAN KORUNMA VE TOPRAKLAMA DERNEĞİ ULUSAL MAKALE YARIŞMASI TANITIM DÖKÜMANI YILDIRIMDAN KORUNMA VE TOPRAKLAMA DERNEĞİ ULUSAL MAKALE YARIŞMASI TANITIM DÖKÜMANI İçindekiler 1. GİRİŞ...2 1.1 AMAÇ...2 1.2 KAPSAM...2 2. BAŞVURU SÜRECİ...3 3. YARIŞMA KONULARI...4 4. BAŞVURU İÇİN YAPILMASI

Detaylı

KÜLTÜR MİRASI DİVRİĞİ KONULU ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ

KÜLTÜR MİRASI DİVRİĞİ KONULU ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ KÜLTÜR MİRASI DİVRİĞİ KONULU ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN AMACI: İlçe merkezi ve köylerinde bulunan tarihi ve kültürel varlıkların tanıtımı, korunması, gelecek nesillere aktarılması,

Detaylı

Çevremizde baharın gelişi ile birlikte doğayı rengârenk süsleyen meyve çiçeklerinin çevresine kattığı ahengi

Çevremizde baharın gelişi ile birlikte doğayı rengârenk süsleyen meyve çiçeklerinin çevresine kattığı ahengi YARIŞMA ADI: Meyveler Çiçek Açtı konulu Fotoğraf Yarışması YARIŞMANIN KONUSU: Çevremizde baharın gelişi ile birlikte doğayı rengârenk süsleyen meyve çiçeklerinin çevresine kattığı ahengi fotoğraf ile anlatabilmek

Detaylı

İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Liseler Arası III. DÜNYAYI KURTARAN SÜPER KAHRAMAN TASARIMI Yarışması ŞARTNAME

İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Liseler Arası III. DÜNYAYI KURTARAN SÜPER KAHRAMAN TASARIMI Yarışması ŞARTNAME İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Liseler Arası III. DÜNYAYI KURTARAN SÜPER KAHRAMAN TASARIMI Yarışması ŞARTNAME Yarışmanın Adı Liseler Arası III. DÜNYAYI KURTARAN SÜPER KAHRAMAN

Detaylı

5. Altın Baret Ödülleri

5. Altın Baret Ödülleri 5. Altın Baret Ödülleri Ödül Programı Şar tnameleri 5. Altın Baret Fotoğraf Yarışması ÖNLEM, İSG, Yangın Güvenliği, Acil Durum, Çevre ve Risk Yönetimi Dergisi Arme Araştırma Risk Yönetimi Mühendislik Eğitim

Detaylı

YARIŞMA ŞARTNAMESİ. Başvuru Şekli

YARIŞMA ŞARTNAMESİ. Başvuru Şekli 1 Üniversiteliler Arası %100 Yarışması Türkiye çapındaki tüm üniversite öğrencilerinin katılabileceği yaşam kalitesini geliştirmeyi hedefleyen proje fikirleri yarışmasıdır. Yarışmanın amacı, üniversite

Detaylı

MERSİN OLBA FOTOĞRAF DERNEĞİ ULUSLARARASI FOTOĞRAF YARIŞMASI - MOF 2012. (Yarışmamız FIAP - TFSF Patronajlı ve UPI lisanslı olarak düzenlenmektedir.

MERSİN OLBA FOTOĞRAF DERNEĞİ ULUSLARARASI FOTOĞRAF YARIŞMASI - MOF 2012. (Yarışmamız FIAP - TFSF Patronajlı ve UPI lisanslı olarak düzenlenmektedir. MERSİN OLBA FOTOĞRAF DERNEĞİ ULUSLARARASI FOTOĞRAF YARIŞMASI - MOF 2012 (Yarışmamız FIAP - TFSF Patronajlı ve UPI lisanslı olarak düzenlenmektedir.) Dört Dijital Kategori A- Genel Serbest (Siyah - Beyaz,

Detaylı

7. VE SPONSORLUK DOSYASI.

7. VE SPONSORLUK DOSYASI. 7. VE SPONSORLUK DOSYASI www.miceodulleri.com NEDİR ACE of M.I.C.E. Awards Etkinlik ve Toplantı Sektörü Ödülleri; kongre, toplantı ve etkinlik faaliyetlerinin sürdürülebilir büyümesine yön vermeyi, sektörde

Detaylı

1. YOBIS (Yüksek Öğrenim Burs ve Bilgi Sistemi)

1. YOBIS (Yüksek Öğrenim Burs ve Bilgi Sistemi) KKTC MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI YÜKSEK ÖĞRENİM VE DIŞ İLİŞKİLER DAİRESİ YOBIS (Yüksek Öğrenim Burs ve Bilgi Sistemi) PORTAL KULLANMA KLAVUZU v.1.1 17 Ağustos 2018 1. YOBIS (Yüksek Öğrenim Burs ve

Detaylı

ARBELLA 2. ULUSLARARASI FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

ARBELLA 2. ULUSLARARASI FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 2012/241 L120047 2012/73 ARBELLA 2. ULUSLARARASI FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN AMACI İnsan yaşamının en önemli olgusu sağlık ve sağlıklı beslenebilmektir. Tarladaki hasattan mutlu ailelerin

Detaylı

GERİ DÖNÜŞÜMÜN MUCİTLERİ 3. ATIK MALZEME PROJE YARIŞMASI 2014-2015

GERİ DÖNÜŞÜMÜN MUCİTLERİ 3. ATIK MALZEME PROJE YARIŞMASI 2014-2015 GERİ DÖNÜŞÜMÜN MUCİTLERİ 3. ATIK MALZEME PROJE YARIŞMASI 2014-2015 YARIŞMANIN ADI: GERİ DÖNÜŞÜMÜN MUCİTLERİ MEV Koleji Özel Güzelbahçe Ortaokulu nun düzenlediği 3. Atık Malzeme Proje Yarışması YARIŞMANIN

Detaylı

20 Ocak 2014 SİSTEM Türkiye Satranç Federasyonu Satranç Yarışmaları Prosedürü hükümleri geçerlidir,

20 Ocak 2014 SİSTEM Türkiye Satranç Federasyonu Satranç Yarışmaları Prosedürü hükümleri geçerlidir, YARIŞMA ADI BAŞLAMA-BİTİŞ TARİHİ SON BAŞVURU TARİHİ DÜŞÜNME SÜRESİ ORGANİZASYON ÖDÜLLER TÜRKİYE KÜÇÜKLER SATRANÇ ŞAMPİYONASI 7-8-9-10-11-12 Yaş aralığı 25 Ocak 31 Ocak 2014 YERİ 20 Ocak 2014 SİSTEM 90

Detaylı

T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI Çalışma Genel Müdürlüğü

T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI Çalışma Genel Müdürlüğü 1 İŞYERİNDE PSİKOLOJİK TACİZ (MOBBİNG) KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ KONUSU: İşyerlerinde bir veya birden fazla kişi tarafından diğer kişi ya da kişilere yönelik gerçekleştirilen, belirli bir süre sistematik

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK KADIN GÖZÜYLE HAYATTAN KARELER 2013 FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK KADIN GÖZÜYLE HAYATTAN KARELER 2013 FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Konu: Hayata Dair 1 - KONU VE AMAÇ ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK KADIN GÖZÜYLE HAYATTAN KARELER 2013 FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Kadın Gözüyle Hayattan Kareler 2013 yılı fotoğraf yarışmasının konusu Hayata

Detaylı

GEBZE BELEDİYESİ 1. ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI. Yarışmanın Adı : Fotoğraflarla Değişen Gebze

GEBZE BELEDİYESİ 1. ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI. Yarışmanın Adı : Fotoğraflarla Değişen Gebze GEBZE BELEDİYESİ 1. ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI Yarışmanın Adı : Fotoğraflarla Değişen Gebze Yarışmanın Amacı : Gebze nin tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri ile kentin turistik değerlerini fotoğraf sanatıyla

Detaylı

DÖRT MEVSİM SAMSUN FOTOĞRAF YARIŞMASI

DÖRT MEVSİM SAMSUN FOTOĞRAF YARIŞMASI DÖRT MEVSİM SAMSUN FOTOĞRAF YARIŞMASI Düzenleyen Kurum Kategoriler : DG - DL - Başlama Tarihi : 20.09.2018 Son Katılım Tarihi : 29.10.2018 Seçici Kurul Toplanması : 12.11.2018 Sonuç Bildirim Tarihi : 24.11.2018

Detaylı

T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü GENÇLERDEN ECDADA MEKTUP 1919 UYGULAMA TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER

T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü GENÇLERDEN ECDADA MEKTUP 1919 UYGULAMA TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü GENÇLERDEN ECDADA MEKTUP 1919 UYGULAMA TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER Amaç Madde 1- Bu talimatın amacı; Gençlerden Ecdada Mektup

Detaylı

W ISTANBUL GENÇ TASARIMCI YARIŞMASI

W ISTANBUL GENÇ TASARIMCI YARIŞMASI W ISTANBUL GENÇ TASARIMCI YARIŞMASI KURGU Yeni tasarlanan W Istanbul W Lounge ta kullanılacak eşyaların tasarımını genç tasarımcılara emanet eden W Istanbul, Türkiye de eğitim alan tasarım öğrencilerini

Detaylı

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ 3. ULUSAL KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ŞEFİK DİZDAR MÜZİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ 3. ULUSAL KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ŞEFİK DİZDAR MÜZİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ 3. ULUSAL KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ŞEFİK DİZDAR MÜZİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN AMACI Türkiye de ilklerin üniversitesi olan Karabük Üniversitesi tarafından 3. Ulusal Karabük

Detaylı

TEMA KATEGORİ YARIŞMANIN AMACI

TEMA KATEGORİ YARIŞMANIN AMACI TEMA Yarışmamızın teması olarak belirlenmiştir. Yarışmacılardan, Antalya ve yöresinin sahip olduğu tarihsel tüm zenginliklerin, el sanatlarının ve kültür birikimini özgün yorumlar ile mücevher ve takıya

Detaylı

RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YEMEKTE DENGE EĞİTİM PROJESİ RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Değerli Öğretmenlerimiz, Millî Eğitim Bakanlığı ile Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfı iş birliğinde yürütülen Yemekte Denge Eğitim Projesi

Detaylı

Aydem Elektrik 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması

Aydem Elektrik 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması Aydem Elektrik 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması Konu: Enerjinin Karesi Yarışmanın Bölümleri: Yarışma, Dijital (Sayısal) Renkli veya Siyah Beyaz olmak üzere tek bölümlüdür. Yarışma Katılım Sartları: Yarışmaya

Detaylı

8. ULUSLARARASI İNCİ KEFALİ GÖÇÜ KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

8. ULUSLARARASI İNCİ KEFALİ GÖÇÜ KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 8. ULUSLARARASI İNCİ KEFALİ GÖÇÜ KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Yarışmanın Adı: En Güzel İnci Kefali Yarışmanın Konusu: İnci Kefali Göçü ve 8. İnci Kefali Göçü Kültür ve Sanat

Detaylı

YARIŞMA ŞARTNAMESİ. www.facebook.com/hayaledingerceklestirelimyarismasi www.twitter.com/hegyarismasi

YARIŞMA ŞARTNAMESİ. www.facebook.com/hayaledingerceklestirelimyarismasi www.twitter.com/hegyarismasi YARIŞMA ŞARTNAMESİ www.facebook.com/hayaledingerceklestirelimyarismasi www.twitter.com/hegyarismasi Hayal Edin, Gerçekleştirelim Yarışması Nedir? Türkiye genelinde tüm üniversite öğrencilerinin katılabileceği

Detaylı

İTÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ KULÜBÜ 3. AR-GE FİKİRLERİ YARIŞMASI ŞARTNAME

İTÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ KULÜBÜ 3. AR-GE FİKİRLERİ YARIŞMASI ŞARTNAME 2016-2017 İTÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ KULÜBÜ 3. AR-GE FİKİRLERİ YARIŞMASI ŞARTNAME YARIŞMANIN AMACI VE KONUSU: İTÜ GMK AR-GE Fikirleri Yarışmasının temel amacı Türkiye de eğitim gören tüm gıda mühendisliği lisans

Detaylı

HİDRO-MAK DAMPER ve HİDROLİK MAKİNALAR SAN. ve TİC. A.Ş. 50. YIL KATI ATIK TOPLAMA EKİPMANI TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

HİDRO-MAK DAMPER ve HİDROLİK MAKİNALAR SAN. ve TİC. A.Ş. 50. YIL KATI ATIK TOPLAMA EKİPMANI TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ HİDRO-MAK DAMPER ve HİDROLİK MAKİNALAR SAN. ve TİC. A.Ş. 50. YIL KATI ATIK TOPLAMA EKİPMANI TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1) KONU: HİDRO-MAK 50. Yıl Katı Atık Toplama Ekipmanı Tasarım Yarışması 2) AMAÇ:

Detaylı

GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI YETİŞKİNLER DALINDA VERGİ KONULU ÖZGÜN TİYATRO OYUNU YAZMA YARIŞMASI

GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI YETİŞKİNLER DALINDA VERGİ KONULU ÖZGÜN TİYATRO OYUNU YAZMA YARIŞMASI 1 GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI YETİŞKİNLER DALINDA VERGİ KONULU ÖZGÜN TİYATRO OYUNU YAZMA YARIŞMASI Gelir İdaresi Başkanlığı olarak mükellef odaklı hizmet anlayışı ile vergi bilincinin arttırılması ve vergide

Detaylı

GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ

GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ Kurum i Primemall Alışveriş Merkezi Osmangazi Mah. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Cad. 33.Sok No:71 http://www.primemallgaziantep.com.tr/anasayfa

Detaylı

TÜRMOB Etik Eğitim Oda İşlem Rehberi Teorik Eğitim Süreci Pratik Eğitim Süreci

TÜRMOB Etik Eğitim Oda İşlem Rehberi Teorik Eğitim Süreci Pratik Eğitim Süreci Oda İşlem Rehberi Muhasebe Meslek Mensuplarımızda, etik öğrenme yönünde isteklilik yaratarak "i" ve Etik Davranış Gelişimini sağlamak üzere Birliğimiz tarafından "ETİK EĞİTİM" uygulaması başlatılmıştır.

Detaylı

29-30 Kasım November. #pg17. ÖDÜL KATEGORİSİ: Yaşam Boyu Başarı Ödülü. FORMU DOLDURAN (Öneri Sahibi) 2. ADAYLIK GEREKÇESİ (maksimum 100 kelime):

29-30 Kasım November. #pg17. ÖDÜL KATEGORİSİ: Yaşam Boyu Başarı Ödülü. FORMU DOLDURAN (Öneri Sahibi) 2. ADAYLIK GEREKÇESİ (maksimum 100 kelime): ÖNEMLİ NOT: Formu bilgisayarınıza indirdikten sonra doldurarak kaydediniz. Aday formunu doldurduktan sonra e-mail aracılığıyla Soysal a iletmenizi rica ederiz. (Yetkili kişi: Olgu Kundakçı / okundakci@soysal.com.tr)

Detaylı

ULUSAL UZUN METRAJ FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ

ULUSAL UZUN METRAJ FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ ULUSAL UZUN METRAJ FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ AMAÇ Son yıllarda Türk sinema sektöründe görülen gurur verici gelişmeler, Türk sinemasına ve film yapımcılarına var olan ilginin artmasına neden olmuştur.

Detaylı

HAYAL EDİN, GERÇEKLEŞTİRELİM!

HAYAL EDİN, GERÇEKLEŞTİRELİM! 2016 HAYAL EDİN, GERÇEKLEŞTİRELİM! ÖDÜLLER Büyük Ödül : 10.000 TL veya Yurtdışı Eğitim Programı! Kategori birincilik ödülü : 5.000 TL Kategori ikincilik ödülü : 3.000 TL Kategori üçüncülük ödülü: 1.000

Detaylı

KARAYOLU TRAFİK GÜVENLİĞİ KISA (SPOT) METRAJLI FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

KARAYOLU TRAFİK GÜVENLİĞİ KISA (SPOT) METRAJLI FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1. KONU: 2. AMAÇ: KARAYOLU TRAFİK GÜVENLİĞİ KISA (SPOT) METRAJLI FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Yol kullanıcılarında trafik bilincinin geliştirilmesine yönelik kısa film hazırlanmasıdır. Hazırlanacak filmlerde

Detaylı

Geleceğe Değer Kat PHARMETİC FARMAFİKİR PROJESİ. Sunumu, Tanıtımı ve Detaylar

Geleceğe Değer Kat PHARMETİC FARMAFİKİR PROJESİ. Sunumu, Tanıtımı ve Detaylar ÖNSÖZ Geleceğe Değer Kat PHARMETİC FARMAFİKİR PROJESİ Sunumu, Tanıtımı ve Detaylar Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği, Pharmetic Akademi Yürütme Kurulu tarafından 2016 yılında Türkiye ve KKTC Eczacılık

Detaylı

26. ANKARA ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ 23 Nisan - 3 Mayıs 2015 ULUSAL BELGESEL FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİK

26. ANKARA ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ 23 Nisan - 3 Mayıs 2015 ULUSAL BELGESEL FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİK 26. ANKARA ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ 23 Nisan - 3 Mayıs 2015 ULUSAL BELGESEL FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİK 1. AMAÇ 23 Nisan 3 Mayıs 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 26. Ankara Uluslararası

Detaylı

ISSN 2146-9164 Yayın Türü: Yerel ve Süreli. Yayın Danışmanları Oya İşeri - Hüseyin Emiroğlu. Görsel Yönetmen Sedat Gever. Grafik Arz Tanıtım

ISSN 2146-9164 Yayın Türü: Yerel ve Süreli. Yayın Danışmanları Oya İşeri - Hüseyin Emiroğlu. Görsel Yönetmen Sedat Gever. Grafik Arz Tanıtım ISSN 2146-9164 Yayın Türü: Yerel ve Süreli Abonelik: Yıllık 60 TL Posta Çeki: 666874 Banka: Denizbank IBAN TR550013400000191012400002 İş Bankası IBAN TR070006400000110950784959 Dekont karabatakdergisi@gmail.com

Detaylı

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) Dört Mevsim Yaşayan Güney Marmara Ulusal Fotoğraf Yarışması

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) Dört Mevsim Yaşayan Güney Marmara Ulusal Fotoğraf Yarışması Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) Dört Mevsim Yaşayan Güney Marmara Ulusal Fotoğraf Yarışması YARIŞMANIN KONUSU VE AMACI: Balıkesir ve Çanakkale nin dört mevsim yaşanan mevsimsel güzellikleri; coğrafi,

Detaylı

YEMEKTE DENGE EĞİTİM PROJESİ İYİ UYGULAMALAR" YARIŞMA ŞARTNAMESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

YEMEKTE DENGE EĞİTİM PROJESİ İYİ UYGULAMALAR YARIŞMA ŞARTNAMESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YEMEKTE DENGE EĞİTİM PROJESİ İYİ UYGULAMALAR" YARIŞMA ŞARTNAMESİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI Sevgili Öğretmenimiz, Çocuklarımızın yeterli ve dengeli beslenme alışkanlığı geliştirmelerine katkı sağlamak

Detaylı

e-fatura Forum Sitesi Kullanım Kılavuzu Aralık 2013

e-fatura Forum Sitesi Kullanım Kılavuzu Aralık 2013 e-fatura Forum Sitesi Kullanım Kılavuzu Aralık 2013 ANKARA Versiyon : 1.0 1/24 GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI Uygulama ve Veri Yönetimi Daire Başkanlığı (I) Versiyon : 1.0 2/24 Versiyon Yayım Tarihi Eklenen/Silinen/Değişen

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR, TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ. FOTOĞRAF ve KISA FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

EGE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR, TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ. FOTOĞRAF ve KISA FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ EGE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR, TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ FOTOĞRAF ve KISA FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Yarışmanın Adı: Yeşil Kampüsüm Yarışmanın Teması: Ege Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık

Detaylı

4. Altın Baret Ödülleri

4. Altın Baret Ödülleri 4. Altın Baret Ödülleri Ödül Programı Şar tnameleri 4. Altın Baret Fotoğraf Yarışması ÖNLEM, İSG, Yangın Güvenliği, Acil Durum, Çevre ve Risk Yönetimi Dergisi Arme Araştırma Risk Yönetimi Mühendislik Eğitim

Detaylı

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! BASIN BÜLTENİ MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! MediaCat dergisi tarafından bu yıl 8. düzenlenen Felis Ödülleri medya planlama stratejilerini ödüllendirmesinin yanı sıra bu yıl genişleyen

Detaylı

MAVİ BAYRAK BAŞVURU PROSEDÜRÜ VE DOSYALARIN DEĞERLENDİRİLMESİ

MAVİ BAYRAK BAŞVURU PROSEDÜRÜ VE DOSYALARIN DEĞERLENDİRİLMESİ MAVİ BAYRAK BAŞVURU PROSEDÜRÜ VE DOSYALARIN DEĞERLENDİRİLMESİ GÜLŞEN NARİN Mavi Bayrak Ulusal Koordinatör Yardımcısı 5.Plaj Mavi Bayrak Temsilcisi Eğitimi 06-07 Nisan 2017 -ANTALYA 1 KAPSAM 1. Adayların

Detaylı

ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLKOKUL VE ORTAOKULLAR ARASI 9. GELENEKSEL MAKET YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLKOKUL VE ORTAOKULLAR ARASI 9. GELENEKSEL MAKET YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLKOKUL VE ORTAOKULLAR ARASI 9. GELENEKSEL MAKET YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1 Mart - 14 Mayıs 2018 1. ADI: 9. Geleneksel Maket Yarışması 2. KONUSU Çevre Haftası kapsamında Başkanlığımızca

Detaylı

ULUSAL UZUN METRAJ FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ

ULUSAL UZUN METRAJ FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ ULUSAL UZUN METRAJ FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ AMAÇ Son yıllarda Türk sinema sektöründe görülen gurur verici gelişmeler, Türk sinemasına ve film yapımcılarına ilginin artmasına neden olmuştur. Bu bağlamda

Detaylı

ULUSLARARASI FOTOĞRAF SANATI DERNEĞİ UFSD 2. ULUSLARARASI FOTOĞRAF YARIŞMASI

ULUSLARARASI FOTOĞRAF SANATI DERNEĞİ UFSD 2. ULUSLARARASI FOTOĞRAF YARIŞMASI ULUSLARARASI FOTOĞRAF SANATI DERNEĞİ UFSD 2. ULUSLARARASI FOTOĞRAF YARIŞMASI - 2013 Konu : Serbest Kategori : Sayısal (Renkli ve monokrom fotoğraflar yarışmaya katılabilir) Genel Koşullar: Yarışma organizasyon

Detaylı

PERAKENDE GÜNEŞİ ÖDÜLLERİ AYRINTILI BİLGİLER VE ADAYLIK FORMU

PERAKENDE GÜNEŞİ ÖDÜLLERİ AYRINTILI BİLGİLER VE ADAYLIK FORMU PERAKENDE GÜNEŞİ ÖDÜLLERİ AYRINTILI BİLGİLER VE ADAYLIK FORMU PerakendeGunleri perakende_gunleri PG_Soysal SOYSAL SOYSAL PERAKENDE GÜNEŞİ ÖDÜLLERİ 28-29 Kasım 2018 Lütfi Kırdar Kongre Merkezi Her yıl,

Detaylı

ULUSAL UZUN METRAJ FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ

ULUSAL UZUN METRAJ FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ ULUSAL UZUN METRAJ FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ AMAÇ Son yıllarda Türk sinema sektöründe görülen gurur verici gelişmeler, Türk sinemasına ve film yapımcılarına var olan ilginin artmasına neden olmuştur.

Detaylı

FIAP RENKLİ BİENALİ 2019 TÜRKİYE TAKIMI SEÇMELERİ

FIAP RENKLİ BİENALİ 2019 TÜRKİYE TAKIMI SEÇMELERİ FIAP RENKLİ BİENALİ 2019 TÜRKİYE TAKIMI SEÇMELERİ 28.ci FIAP RENKLİ BASKI BİENALİ - İSPANYA 2019 Bu yıl 28.cisi düzenlenecek olan FIAP Renkli Baskı Bienali 2019, İspanya Fotoğraf Federasyonu tarafından

Detaylı

TÜRMOB Etik Eğitim 2017/2. Dönem Takvimi ve Süreci

TÜRMOB Etik Eğitim 2017/2. Dönem Takvimi ve Süreci 2017/2. Dönem Takvimi ve Süreci BAŞURU ve ÖDEME DÖNEMİ Başlangıç : 21 Ağustos 2017 Bitiş : 11 Eylül 2017 www.turmob.org.tr sitesine Teorik Eğitim için katılım ücreti ödenmesi ve http://etik.turmob.org.tr

Detaylı

www.baykusodulleri.org.tr

www.baykusodulleri.org.tr TAKVİM Başvurular Başlar Proje teslim süresi sona erer. 2 KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR? TÜAD Tüzel Üyesi Araştırma Şirketleri, araştırmayı birlikte gerçekleştirdiği TÜAD Tüzel Üyesi Ana Veri Toplama Şirketi

Detaylı

31 MAYIS 2018 DÜNYA TÜTÜNSÜZLÜK GÜNÜ AFİŞ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

31 MAYIS 2018 DÜNYA TÜTÜNSÜZLÜK GÜNÜ AFİŞ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 31 MAYIS 2018 DÜNYA TÜTÜNSÜZLÜK GÜNÜ AFİŞ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1. Yarışmanın Konusu ve Amacı: 1.1.Türkiye Solunum Araştırmaları Derneği, Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ile işbirliği içinde

Detaylı

Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı

Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı 19 Nisan 28 Haziran 2014 Her Cumartesi Saat 10:30 17:30 arası toplam 66 saat yapılacaktır. Program Ücreti 2250 TL + KDV (%8) Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu

Detaylı

TOSFED ONLİNE LİSANS SİSTEMİ KAYIT PROSEDÜRÜ LÜTFEN DİKKAT!!!

TOSFED ONLİNE LİSANS SİSTEMİ KAYIT PROSEDÜRÜ LÜTFEN DİKKAT!!! LİSANS TİPLERİ VE TESCİL ÜCRETLERİ Daha önceki uygulamalardan farklı olarak; 1. Lisans tipleri A, B ve C olarak ayrılmamaktadır. 2. Sürücülerimiz Ulusal Ralli Lisansı ile Tırmanma ve Otokrosa katılabilirler

Detaylı

LİSANSÜSTÜ FEN BİLİMLERİ ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA KONGRESİ TEZ DEĞERLENDİRME YÖNERGESİ

LİSANSÜSTÜ FEN BİLİMLERİ ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA KONGRESİ TEZ DEĞERLENDİRME YÖNERGESİ LİSANSÜSTÜ FEN BİLİMLERİ ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA KONGRESİ TEZ DEĞERLENDİRME YÖNERGESİ AMAÇ: Madde 1. Bu Yönergenin amacı, Lisansüstü Fen Bilimleri öğrencileri Araştırma Kongresi nde verilen En iyi doktora

Detaylı

3.TASARIMCILAR YARISMASI 1.6 EYLUL 2015 MERTER YARIŞMA BAŞVURUSU TEKNİK ŞARTNAME

3.TASARIMCILAR YARISMASI 1.6 EYLUL 2015 MERTER YARIŞMA BAŞVURUSU TEKNİK ŞARTNAME 3.TASARIMCILAR YARISMASI 1.6 EYLUL 2015 MERTER YARIŞMA BAŞVURUSU TEKNİK ŞARTNAME AMAC Bu Sene 3.sünü gerçekleştirdiğimiz, «Merter Moda Tasarımcılar Yarışması» Üniversitelerin Moda ve Tekstil bölümünde

Detaylı

Firma Adı - Ürün Adı. 300 dpi. 21 cm. 300 dpi. 14 cm. 300 dpi. 7 cm. (jpg, tiff veya eps)

Firma Adı - Ürün Adı. 300 dpi. 21 cm. 300 dpi. 14 cm. 300 dpi. 7 cm. (jpg, tiff veya eps) max. 13 mm max. alan:800 mm 2 max.70 mm (jpg, tiff veya eps) Görsel Malzemeler Yayınlamak istenen ürünün fotoğrafları minimum 300dpi (dot per inch) çözünürlükte ve eni minimum 140 mm olacak şekilde dijital

Detaylı

Fotoğraf Yarışması Şartnamesi (TFSF Onay No:) 1. Yarışmanın Adı:

Fotoğraf Yarışması Şartnamesi (TFSF Onay No:) 1. Yarışmanın Adı: Fotoğraf Yarışması Şartnamesi (TFSF Onay No:) 1. Yarışmanın Adı: ÇEVRE BİLİNCİ 2. Konu: Trakya bölgesindeki çevre kirliliğinin boyutları. 3. Amaç Trakya Bölgesindeki sanayileşme sonucu ortaya çıkan çevre

Detaylı

App Store da, Google Play de... Emlak Pazarı uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz.

App Store da, Google Play de... Emlak Pazarı uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz. Emlak PAZARLAMA VE SATIŞ SEKTÖRÜNÜN En Uzun Soluklu Dergisi ARTIK DİJİTAL YAYINDA! App Store da, Google Play de... MEDYA KİTİ Emlak Pazarı nda Reklam Vermenin Faydaları 10 yılı aşkın süredir yayın hayatına

Detaylı

GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ

GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ Kurum i Primemall Alışveriş Merkezi 15 Temmuz Mah. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Cad. 33.Sok No:71 http://www.primemallgaziantep.com.tr/anasayfa

Detaylı

AFAD (Adana Fotoğraf Amatörleri Derneği) 19. ALTIN KAMERA FOTOĞRAF YARIŞMA ŞARTNAMESİ

AFAD (Adana Fotoğraf Amatörleri Derneği) 19. ALTIN KAMERA FOTOĞRAF YARIŞMA ŞARTNAMESİ (Adana Fotoğraf Amatörleri Derneği) 19. ALTIN KAMERA FOTOĞRAF YARIŞMA ŞARTNAMESİ tarafından 1990 yılından bu yana düzenlenen ALTIN KAMERA FOTOĞRAF YARIŞMASI, her yıl aynı dönemde gerçekleştirilmektedir.

Detaylı

ŞARTNAME AMAÇ VE KAPSAM KATEGORİLER KATILIMCI KATILIM KOŞULLARI BAŞVURU FORMU VE TESLİM MATERYALİ

ŞARTNAME AMAÇ VE KAPSAM KATEGORİLER KATILIMCI KATILIM KOŞULLARI BAŞVURU FORMU VE TESLİM MATERYALİ ŞARTNAME AMAÇ VE KAPSAM Özelkalem Dergisi nce düzenlenen Özelkalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri; yerel yönetim alanında yenilik getiren ve kentsel sorunların çözümüne yönelik olarak geliştirilen özgün

Detaylı

Değerli Gençler, Prof. Dr. Nevzat TARHAN Üsküdar Üniversitesi Rektörü. Levent YAZICI İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü

Değerli Gençler, Prof. Dr. Nevzat TARHAN Üsküdar Üniversitesi Rektörü. Levent YAZICI İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Değerli Gençler, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Üsküdar Üniversitesi olarak geleceği inşa edecek olan sizlere güveniyor, fikirlerinizi değerli buluyor ve çok önemsiyoruz. Üsküdar Üniversitesi ve

Detaylı

1. ANADOLU FİLM FESTİVALİ ULUSLAR ARASI KISA FİLM VE ULUSAL SENARYO YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ

1. ANADOLU FİLM FESTİVALİ ULUSLAR ARASI KISA FİLM VE ULUSAL SENARYO YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ 1. ANADOLU FİLM FESTİVALİ ULUSLAR ARASI KISA FİLM VE ULUSAL SENARYO YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ 1. Anadolu film festivali (Anatolian Film Fest) 11/11/2011 ile 20/11/2011 tarihleri arasında Ankarada yapılacaktır.

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLĐLĐK KADIN GÖZÜYLE HAYATTAN KARELER 2011 FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESĐ

ANADOLU HAYAT EMEKLĐLĐK KADIN GÖZÜYLE HAYATTAN KARELER 2011 FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESĐ Konu: Hayata Dair 1 - KONU VE AMAÇ ANADOLU HAYAT EMEKLĐLĐK KADIN GÖZÜYLE HAYATTAN KARELER 2011 FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESĐ Kadın Gözüyle Hayattan Kareler 2011 yılı fotoğraf yarışmasının konusu Hayata

Detaylı

ULUDAĞ OTOMOTİV ENDÜSTRİSİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ÜYELERİ NE SİRKÜLER NO: 271

ULUDAĞ OTOMOTİV ENDÜSTRİSİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ÜYELERİ NE SİRKÜLER NO: 271 ULUDAĞ OTOMOTİV ENDÜSTRİSİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ÜYELERİ NE SİRKÜLER NO: 271 26 28 Ocak 2016 tarihleri arasında Suudi Arabistan ın Cidde şehrinde düzenlenecek olan Automechanika Jeddah 2016 fuarına Uludağ

Detaylı

SPOR A.Ş. FARKIN OLSUN PROJE YARIŞMASI BAŞVURU KILAVUZU

SPOR A.Ş. FARKIN OLSUN PROJE YARIŞMASI BAŞVURU KILAVUZU SPOR A.Ş. FARKIN OLSUN PROJE YARIŞMASI BAŞVURU KILAVUZU 2015 İyi fikirler sınırları yok eder. 1.Giriş SPOR A.Ş., 2014 yılı içinde Kurumun İçin Proje Üret Farkın Olsun sloganı ile bir proje yarışması düzenledi.

Detaylı

TÜRMOB Etik Eğitim. Yardım Kılavuzu

TÜRMOB Etik Eğitim. Yardım Kılavuzu Yardım Kılavuzu Muhasebe Meslek Mensuplarımızda, etik öğrenme yönünde isteklilik yaratarak "i" ve Etik Davranış Gelişimini sağlamak üzere Birliğimiz tarafından "ETİK EĞİTİM" uygulaması başlatılmıştır.

Detaylı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM SİSTEMİ ÇEVRİMİÇİ SİNEMA ÖĞRENCİ TOPLULUĞU ENGELSİZ AÇIKÖĞRETİM KISA FİLM YARIŞMASI

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM SİSTEMİ ÇEVRİMİÇİ SİNEMA ÖĞRENCİ TOPLULUĞU ENGELSİZ AÇIKÖĞRETİM KISA FİLM YARIŞMASI ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM SİSTEMİ ÇEVRİMİÇİ SİNEMA ÖĞRENCİ TOPLULUĞU ENGELSİZ AÇIKÖĞRETİM KISA FİLM YARIŞMASI AMAÇ: Engelsiz Açıköğretim başlıklı kısa film yarışması; 10-16 Mayıs Engelliler Haftasında

Detaylı

DENİZ TİCARET ODASI GELENEKSEL 14. FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

DENİZ TİCARET ODASI GELENEKSEL 14. FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ DENİZ TİCARET ODASI GELENEKSEL 14. FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ KONU : DENİZİ ANIMSATAN DETAYLAR Yıllar boyu denize ve denizciliğe dair pek çok konuyu işledik. Bu kez denize biraz daha yaklaşalım, ayrıntılara

Detaylı

FİKİRLER YARIŞSIN ENGELLER AŞILSIN 2. ÖZEL EĞİTİM MATERYAL VE ETKİNLİK YARIŞMA KILAVUZU

FİKİRLER YARIŞSIN ENGELLER AŞILSIN 2. ÖZEL EĞİTİM MATERYAL VE ETKİNLİK YARIŞMA KILAVUZU FİKİRLER YARIŞSIN ENGELLER AŞILSIN 2. ÖZEL EĞİTİM MATERYAL VE ETKİNLİK YARIŞMA KILAVUZU 1 1. YARIŞMANIN AMACI Ülkemizde özel eğitim alanında kullanılan materyal ve etkinliklere ek olarak yenilikçi, özgün,

Detaylı

Düzce Belediyesi En Güzel Lale Yarışması Katılım Formu

Düzce Belediyesi En Güzel Lale Yarışması Katılım Formu Düzce Belediyesi En Güzel Lale Yarışması Katılım Formu Katılımcı Bilgileri Seçici Kurul Rumuz : Fatih ÖZÇELİK Adı Soyadı : Lütfü ŞİMŞEK Adresi : Nurullah ÇELEBİ Posta Kodu : Ömer BAŞER Telefon : Özel ÇELİK

Detaylı

Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı

Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı 19 Nisan 27 Haziran 2014 Her Cumartesi Saat 10:30 17:30 arası toplam 66 saat yapılacaktır. Program Ücreti 2250 TL + KDV (%8) Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu

Detaylı

Safranbolu Belediyesi 16. Altın Safran Fotoğraf Yarışması

Safranbolu Belediyesi 16. Altın Safran Fotoğraf Yarışması Safranbolu Belediyesi 16. Altın Safran Fotoğraf Yarışması Konu: Kültürel Miras ve Korumacılık tır. Yan Tema: Mimari de Işık tır. Yarışmanın Amacı: Tüm Dünyanın ortak sorumluluğunda olan somut miras alanlarına

Detaylı