Girişte biletinizi yanınızda bulundurunuz. Etkinlik başlamadan 15dk. önce misafirlerimizin yerlerini almaları gerekmektedir. Etkinlik başladıktan

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Girişte biletinizi yanınızda bulundurunuz. Etkinlik başlamadan 15dk. önce misafirlerimizin yerlerini almaları gerekmektedir. Etkinlik başladıktan"

Transkript

1

2 Girişte biletinizi yanınızda bulundurunuz. Etkinlik başlamadan 15dk. önce misafirlerimizin yerlerini almaları gerekmektedir. Etkinlik başladıktan sonra gelen izleyiciler içeri alınmaz, varsa 2. perdede salondaki yerlerini alabilirler. Etkinlik sırasında, (acil durumlar dışında) salondan çıkılmaması önemle rica olunur. Bilet kontrolü yapıldıktan sonra, biletinizde yer alan koltuk numarasına göre oturmanız gereklidir. Yiyecek ve içecekle girmek yasaktır. Etkinlik süresince cep telefonlarının kapalı tutulması önemle rica olunur.

3 Sanatla, kültürle aydınlıklara Nihayet yeni bir yılın ilk ayını yaşamaya başladık. Geçmiş yılın değerlendirmesini siyasiler, gazeteler, televizyonlar, STK lar, bilim insanları, sporcular, sanatçılar... bu değerlendirmeyi çok kişi yapacak ve birbirinden çok farklı savların avukatlığına soyunacaklar. Elbette herkes kendi baktığı pencereden gördüklerini yorumlayacak, fikir yürütecek ve ateşli bir savunucu olacaktır. DOĞRU BİR TANEDİR yanılgısına düşeriz bir çoğumuz. BİR TANE OLAN DOĞRU değil GERÇEKTİR aslında. Demokratik ülkelerde herkesin doğrusu kendi içindir. Ancak gerçek tektir. Ülkemiz 2016 yılı içinde büyük badireler atlattı. Dünyamız da öyle...savaşlar, kaoslar, kalkışmalar, çarpıtmalar, yoksulluk, açlık, sefalet... Önceki yıllardan farklı geçmedi de sıralamaya çalıştığım tüm bu olumsuzlukların bitmesini ve öncesindeki yıllarda yaşanan güzelliklere çok daha fazla artı değer kazandırmasını diliyorum. Silivri Belediyesi Başkanı olarak kendi adıma Belediye Meclisimizde grubu olan CHP ve AK Parti Meclis Üyesi arkadaşlarım adına, bu dönem Belediye Meclismizde temsilci bulunduramamış olan tüm siyasi partilerimizin ilçe başkanları ve yönetimleri adına 2017 yılında Silivri halkının her zamanki birlik, beraberlik, sevgi ve saygıyı daha da çoğaltarak ülkemizin dirliğini halkımızın birliğini bozmaya çabalayanlara karşı dimdik ve omuzomuza olacağımızı bildirmekten kıvanç duymaktayım. Sanat dolu günler, dostluğun temel taşıdır. Ocak ayındaki programları keyifle izlemeniz dileğimle en içten sevgi ve saygılar sunarım. Özcan IŞIKLAR Belediye Başkanı

4

5 Söyleşi OCAK perşembe Y A Ş A R K E M A L S E R G İ S A L O N U HEDEFİMİZ VEREMSİZ BİR YAŞAM Konuşmacı: Doç. Dr. Oğuz Özyaral Bilgi için; Silivri Belediyesi Kültür Merkezine başvurabilirsiniz.

6

7 8 Yetişkin Tiyatro OCAK pazar Ö N D E R Y I L M A Z S A H N E S İ TAKMA KİRPİKLER Takma Kirpikler; iki kadın sanatçı üzerinden kuşak çatışmasına ve Türkçe nin değişimine parmak basıyor. Mualla ve Güneş in ilk başta sevgi dolu ve komik başlayan ilişkisi, Güneş in kariyerinin ışıldaması ve Mualla nın sönmeye başlamasıyla çatışmayı doğurur. Üstelik ikisi aynı işin parçasıdırlar artık. Güneş başrol ve koskoca Mualla Yücesoy da konuk oyuncudur. Bu başlangıç hırs uğruna bir sonun habercisi olacaktır. Mualla nın Güneş e benzeme, Güneş inse Mualla gibi olma isteği komik öğeleri de yansıtacaktır. Birinin deneyimi birinin gençliği ikisinin de elde edemediği şeylerdendir. Ama insan en çok kendinde olmayanla yarıştığını hep hikayenin sonunda öğrenir değil mi? Lütfen rezervasyon yaptırınız. Rezervasyon ve bilgi için; Silivri Belediyesi Kültür Merkezine başvurabilirsiniz.

8

9 Söyleşi 9 OCAK pazartesi Y A Ş A R K E M A L S E R G İ S A L O N U ENERJİ TASARRUFU GELECEĞE MİRASTIR Konuşmacılar: Prof.Dr. İ.Erdal Kerey Doç.Dr. Oğuz Özyaral Bilgi için; Silivri Belediyesi Kültür Merkezine başvurabilirsiniz.

10

11 10 Müzik Dinletisi OCAK salı Ö N D E R Y I L M A Z S A H N E S İ Silivri Belediyesi Kültür Merkezi Volkan Yaran Yönetiminde YEŞİLÇAM FİLM MÜZİKLERİ KONSERİ Yeşilçam ın unutulmaz film müzikleri Devlerin Aşkı, Selvi Boylum Al Yazmalım ve Dönüş gibi birçok film müziklerinin seslendirileceği konserde Volkan Yaran a Ud ta Tahsin Yamalı, Klarnet te Hüseyin Atış, Kanun da Hüseyin Yamalı ve Ritm de Cüneyt Özcan eşlik edecek. Bilgi için; Silivri Belediyesi Kültür Merkezine başvurabilirsiniz.

12

13 12 Çocuk Tiyatrosu OCAK perşembe Ö N D E R Y I L M A Z S A H N E S İ KIRDA BİR YAZ SABAHI Tekin Zengi ve Piri Mehmet Paşa İlköğretim Okulu 2/A Sınıfı Öğrencileri Bir yaz günü Koca Ayı, karnını doyurmak için dolaşır. Bu ayının tek özelliği çalışmayı sevmemek ve çok tembel olmak. Niyeti çalışmadan ve izin istemeden başkalarının çalışarak biriktirdiği yiyecekleri alıp yemek. Sırasıyla arılarla, çiftçiyle, karıncalarla, köpekle, korkulukla, yaşlı saatçiyle karşılaşır. Karnını doyurmak ister. Hepsi de çalışarak ve emek harcayarak yemeğini kazanmasını isterler. Ayı aç kalmıştır. Tek umudu çocuklardır. Çocuklar Koca Ayıya yardım ederler. Ayı da çalışmanın önemli olduğunu anlar. Çocuklarla dost olur. Lütfen rezervasyon yaptırınız. Rezervasyon ve bilgi için; Silivri Belediyesi Kültür Merkezine başvurabilirsiniz.

14

15 Söyleşi 13 OCAK cuma Y A Ş A R K E M A L S E R G İ S A L O N U BEYAZ BASTON KÖRLER HAFTASI Konuşmacı: Aleyna Sayar / Seren Tezgez Şiir: Merve Bakır / Ali Karacan Müzik: M. Sefa Gezinti Bilgi için; Silivri Belediyesi Kültür Merkezine başvurabilirsiniz.

16

17 Çocuk Tiyatrosu 14 OCAK cumartesi Ö N D E R Y I L M A Z S A H N E S İ PIRTLATAN BAL Usta yazar Aziz Nesin in kaleminden iyi-kötü, doğruyanlış, haklı-haksız kazanç kavramlarına doğrudan vurgu yapan Pırtlatan Bal, Maltepe Belediye Tiyatrosu nun çocuklarımız için sahnelediği harika bir oyun. Lütfen rezervasyon yaptırınız. Rezervasyon ve bilgi için; Silivri Belediyesi Kültür Merkezine başvurabilirsiniz.

18 Göreceğiniz film dünyanın herhangi bir yerinde dinleri, dilleri, ırkları ayrı olan insanların birbirilerini düşman diye tanımladıkları ve istemedikleri halde yapmak zorunda kaldıkları bir savaş hali içine cereyan eder.bu insanlar yaşadıkları müddetçe birbirlerinden nefret ederken bir şey daha öğrenmişlerdir... Sevmeyi Yön.Tunç Başaran Oyuncu Sevda Ferdağ Yön.Temel Gürsu

19 15 Söyleşi ve Film Gösterimi OCAK pazar Ö N D E R Y I L M A Z S A H N E S İ Yönetmen / Senarist Temel Gürsu, Yönetmen Tunç Başaran ve Ödüllü Oyuncu Sevda Ferdağ ile YEŞİLÇAM SOHBETLERİ VE KAHRAMAN GÖNÜLLÜLER FİLM GÖSTERİMİ *Kamil Bilici Moderatörlüğünde Lütfen rezervasyon yaptırınız. Rezervasyon ve bilgi için; Silivri Belediyesi Kültür Merkezine başvurabilirsiniz.

20

21 Söyleşi 16 OCAK pazartesi Y A Ş A R K E M A L S E R G İ S A L O N U EN İYİ HİJYEN KİRLETMEMEKTİR Konuşmacı: Doç.Dr. Oğuz Özyaral Bilgi için; Silivri Belediyesi Kültür Merkezine başvurabilirsiniz.

22

23 19 Müzik Dinletisi OCAK perşembe Ö N D E R Y I L M A Z S A H N E S İ Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi ve Özel Silivri Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Temel Lisesi Müzik Öğretmeni Başak İnanç ve Öğrencileri NOSTALJİ KONSERİ Bilgi için; Silivri Belediyesi Kültür Merkezine başvurabilirsiniz.

24

25 Çocuk Tiyatrosu 21 OCAK cumartesi Ö N D E R Y I L M A Z S A H N E S İ SİHİRLİ KEMAN Kendi halinde oğluyla birlikte yaşayan ayakkabı ustası Jules e günün birinde bir sandık gelir. Babasının yanında çalışan Jacques ile arkadaşı Pierre arasında sandığı açıp içindekilere sahip olmak için amansız bir mücadele başlar. Oysa bu sihirli bir sandıktır. Sandığı açmak ve içindekilere sahip olmak için ise 7 ayrı anahtara ihtiyaç vardır. Babasının mesleğini devam ettirmekle hayallerinin peşinden gitmek arasında kalan genç Jacques ın renkli hayal dünyasına götüren oyun; dostluk, çalışmak, sevgi ve aile bağlarının önemine vurgu yapıyor. Lütfen rezervasyon yaptırınız. Rezervasyon ve bilgi için; Silivri Belediyesi Kültür Merkezine başvurabilirsiniz.

26

27 Çocuk Tiyatrosu 22 OCAK pazar Ö N D E R Y I L M A Z S A H N E S İ SİHİRLİ KEMAN Kendi halinde oğluyla birlikte yaşayan ayakkabı ustası Jules e günün birinde bir sandık gelir. Babasının yanında çalışan Jacques ile arkadaşı Pierre arasında sandığı açıp içindekilere sahip olmak için amansız bir mücadele başlar. Oysa bu sihirli bir sandıktır. Sandığı açmak ve içindekilere sahip olmak için ise 7 ayrı anahtara ihtiyaç vardır. Babasının mesleğini devam ettirmekle hayallerinin peşinden gitmek arasında kalan genç Jacques ın renkli hayal dünyasına götüren oyun; dostluk, çalışmak, sevgi ve aile bağlarının önemine vurgu yapıyor. Lütfen rezervasyon yaptırınız. Rezervasyon ve bilgi için; Silivri Belediyesi Kültür Merkezine başvurabilirsiniz.

28

29 Müzik Dinletisi 26 OCAK perşembe Ö N D E R Y I L M A Z S A H N E S İ Silivri Belediyesi Kültür Merkezi İbrahim Orçin Yönetiminde TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSU Rezervasyon ve bilgi için; Silivri Belediyesi Kültür Merkezine başvurabilirsiniz.

30

31 Atölye Çalışmaları Söyleşi ve Sergi 27 OCAK cuma Y A Ş A R K E M A L S E R G İ S A L O N U KURULUŞTAN YÜKSELİŞE OSMANLIDA SANAT Leyla Yanık Hüsni Hat Sanatçısı Zeynep Barlas Çini Sanatçısı Vedat Vaytaş Ebruzen Bilgi için; Silivri Belediyesi Kültür Merkezine başvurabilirsiniz.

32

33 Çocuk Tiyatrosu 28 OCAK cumartesi Ö N D E R Y I L M A Z S A H N E S İ SİBERCAN Yüksel Ünal İnsanların artık iki dünyaları var; gerçek dünya ve sanal dünya. Sanal dünya hızla gelişirken sanal suçlar da dünyada giderek artış göstermekte. Ancak sanal alemin tıpkı gerçek dünya gibi tamamıyla denetlenmesi imkansız. Özellikle çocukların korunabilmesinin, ailelerin denetiminden ziyade çocukların eğitilmesi ile mümkün olacağını düşünen Yüksel Ünal, SİBERCAN karakteri ile 9-15 yaş arasında okul çağındaki çocuklara ve ailelerine, eğlenceli ve eğitici bir gösteri sunuyor. Pedagogların denetiminden geçen ve özel bir ekiple hazırlanan gösteri binlerce çocuk tarafından ilgiyle izlendi. SİBERCAN, sanal dünyanın gerçek kahramanı olarak tüm Türkiye yi gezmeye devam ediyor!.. Lütfen rezervasyon yaptırınız. Rezervasyon ve bilgi için; Silivri Belediyesi Kültür Merkezine başvurabilirsiniz.

34

35 Yetişkin Tiyatrosu 28 OCAK cumartesi Ö N D E R Y I L M A Z S A H N E S İ ÇÖP TENEKESİ Yüksel Ünal Memleket hikayeleri... Hayatın içinden hepimizin yaşadığı komik ayrıntılar... Kalp ısıtan, hatta bazen sarsan anılar... Saklanıp muhabbet ediyoruz işte... vesaire... Lütfen rezervasyon yaptırınız. Rezervasyon ve bilgi için; Silivri Belediyesi Kültür Merkezine başvurabilirsiniz.

36

Kralların Azizliği. Özcan IŞIKLAR Belediye Başkanı

Kralların Azizliği. Özcan IŞIKLAR Belediye Başkanı Kralların Azizliği Girişte biletinizi yanınızda bulundurunuz. Etkinlik başlamadan 15dk. önce misafirlerimizin yerlerini almaları gerekmektedir. Etkinlik başladıktan sonra gelen izleyiciler içeri alınmaz,

Detaylı

Etkinlik biletlerini, ilgili birim gişelerinden haftanın her günü saatleri arasında temin edebilirsiniz.

Etkinlik biletlerini, ilgili birim gişelerinden haftanın her günü saatleri arasında temin edebilirsiniz. Ocak 2019 BİLGİLER Etkinlik biletlerini, ilgili birim gişelerinden haftanın her günü 10.00-20.00 saatleri arasında temin edebilirsiniz. Etkinlikler için bilet alma kotası kişi başı 2 bilet ile sınırlıdır

Detaylı

Sevgili Kültür ve Sanat Dostları,

Sevgili Kültür ve Sanat Dostları, Sevgili Kültür ve Sanat Dostları, İlim, kültür ve sanat eserleri bir medeniyetin ulaştığı seviyeyi gösterir. Şehrimiz tarih boyunca, ticaretin olduğu kadar ilmin, kültür ve sanatın da önemli merkezlerinden

Detaylı

Eğitmen: Hakan Dedeler Geleneksel Türk Müziğimiz ve Klasik Batı Müziği ile tanışmaya ne dersiniz? Küçükçekmece sınırlarındaki anaokulu ve ilkokul öğrencileriyle Eğitici Müzik Atölyesi ve Müzik Kültürü

Detaylı

Kayseri Kültür Sanat REHBERİ

Kayseri Kültür Sanat REHBERİ Kayseri Kültür Sanat REHBERİ Şubat 2016 Kıymetli hemşehrilerim, Yeni yılda da heyecanla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Mevsim kış olmasına rağmen dur durak bilmiyoruz. Bütün mesaimiz; şehrimizin güzelleşmesi,

Detaylı

Kıymetli Kültür ve Sanat Dostları,

Kıymetli Kültür ve Sanat Dostları, Kıymetli Kültür ve Sanat Dostları, Baharın bütün güzelliği ile yaşandığı Mayıs ayında da her zaman olduğu gibi şehrimiz insanının kendini içinde bulacağı, dikkatle planlanmış ve özenle belirlenmiş etkinliklerde

Detaylı

Kıymetli Kültür ve Sanat Dostları,

Kıymetli Kültür ve Sanat Dostları, Kıymetli Kültür ve Sanat Dostları, Geçtiğimiz ay sanatın hemen hemen tüm dallarını izleyebileceğiniz etkinlikleri sizlerle buluşturduk. Bunun yanı sıra, çeşitli kültürel etkinlikler de sunduk. Beğenilerin,

Detaylı

DEDE TORUN BULUŞMASI PROJESİ

DEDE TORUN BULUŞMASI PROJESİ Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan aynı kültür

Detaylı

HER AKŞAM SAAT: KÜÇÜKKÖY STADI NDA BİRLİKTE YAŞAYALIM RAMAZANIN BEREKETİNİ VE COŞKUSUNU. Hasan Tahsin USTA Belediye Başkanı

HER AKŞAM SAAT: KÜÇÜKKÖY STADI NDA BİRLİKTE YAŞAYALIM RAMAZANIN BEREKETİNİ VE COŞKUSUNU. Hasan Tahsin USTA Belediye Başkanı RAMAZANIN BEREKETİNİ VE COŞKUSUNU KÜÇÜKKÖY STADI NDA BİRLİKTE YAŞAYALIM HER AKŞAM SAAT: 21.30 Hasan Tahsin USTA Belediye Başkanı Ramazan Etkinliklerimiz 21.30 da Küçükköy Stadı nda Gerçekleştirilecektir.

Detaylı

Özcan Işıklar Belediye Başkanı

Özcan Işıklar Belediye Başkanı Değerli halkımız, 1961 yılında Yoğurt Bayramı olarak başlayan bu etkinlik 1984 yılından beri festival olarak sürmektedir. Bu yıl 55. kez düzenlenen Silivri Yoğurt Festivali nin öncelikli amacı halkımızın

Detaylı

Kayseri Kültür Sanat REHBERİ

Kayseri Kültür Sanat REHBERİ Kayseri Kültür Sanat REHBERİ Ocak 2016 Aralık 2015 Kıymetli hemşehrilerim, değerli kültür sanat dostları, Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak birlik, beraberlik ve barış temasıyla yola çıktığımız kültür

Detaylı

Özcan IŞIKLAR Belediye Başkanı

Özcan IŞIKLAR Belediye Başkanı Girişte biletinizi yanınızda bulundurunuz. Etkinlik başlamadan 15dk. önce misafirlerimizin yerlerini almaları gerekmektedir. Etkinlik başladıktan sonra gelen izleyiciler içeri alınmaz, varsa 2. perdede

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ MART 2015

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ MART 2015 KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ MART 2015 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla gazete msjı, sms ve anons metni hazırlandı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Türk Kadınlar Birliği tarafından

Detaylı

KONSERLER ÇOCUK ETKİNLİKLERİ AÇIK HAVA SİNEMALARI

KONSERLER ÇOCUK ETKİNLİKLERİ AÇIK HAVA SİNEMALARI Programlarımız Kültür Sofralarımız Programları KONSERLER ÇOCUK ETKİNLİKLERİ AÇIK HAVA SİNEMALARI 18 HAZiRAN PERŞEMBE RAMAZAN YARIŞMALARI VE ÇOCUK ŞARKILARI MEDDAH YUNUS BALCIOĞLU ATAŞEHİR MİMAR SİNAN

Detaylı

KASIM 18 KÜLTÜR SANAT

KASIM 18 KÜLTÜR SANAT 18 KÜLTÜR SANAT ETKiNLiK TAKViMi 18 KÜLTÜR SANAT ETKiNLiK TAKViMi Değerli Çekmeköylüler Yeni kültür-sanat sezonunun başlamasıyla birlikte sizleri sanatın her alanıyla buluşturmaya devam ediyoruz. Birbirinden

Detaylı

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.)

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) 25 ŞUBAT 2013 Pazartesi 09.00 Atatürk Anıtına Çelenk konulması 09.30 Valilik Makamını

Detaylı

KAYSERİ ETKİNLİK PROGRAMI BİLGİLENDİRMESİ: ARALIK 2015

KAYSERİ ETKİNLİK PROGRAMI BİLGİLENDİRMESİ: ARALIK 2015 KAYSERİ ETKİNLİK PROGRAMI BİLGİLENDİRMESİ: ARALIK 2015 A. KONGRE-SEMPOZYUM-SEMİNER Konferans: Kariyer Uçuşu Tarih: 03 Aralık 2015-16.00 Yer: Erciyes Üniversitesi Turizm Fakültesi Konferans Salonu Konuşmacılar:

Detaylı

Sanatın adresi Fulya!..

Sanatın adresi Fulya!.. Sanatın adresi Fulya!.. Beşiktaş Belediyesi Fulya Sanat 2012-2013 sezonunu açtı. İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası ile İstanbul Devlet Opera ve Balesi yine Beşiktaş'ta! Dünya kalitesinde tasarlanan Beşiktaş

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ XXVIII. KÜTÜPHANE HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI. 30 Mart - 5 Nisan 1992 İSTANBUL

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ XXVIII. KÜTÜPHANE HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI. 30 Mart - 5 Nisan 1992 İSTANBUL T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ XXVIII. KÜTÜPHANE HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI 30 Mart - 5 Nisan 1992 İSTANBUL XXVIII. KÜTÜPHANE HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (30 Mart - 5 Nisan 1992) 30 Mart 1992 Pazartesi O^ÖO AÇILIŞ

Detaylı

Ramazan coşkusunu, etkinliklerimizle 18 Haziran - 16 Temmuz tarihleri arasında, iftardan sonra Cumhuriyet Meydanı nda yaşayalım...

Ramazan coşkusunu, etkinliklerimizle 18 Haziran - 16 Temmuz tarihleri arasında, iftardan sonra Cumhuriyet Meydanı nda yaşayalım... Ramazan coşkusunu, etkinliklerimizle 18 Haziran - 16 Temmuz tarihleri arasında, iftardan sonra Cumhuriyet Meydanı nda yaşayalım... SERGİLER Nalan ASLAN Ahşap Yakma - Hat Sergisi 19-29 Haziran 2015 Açılış:

Detaylı

18 Haziran - 19 Temmuz Atatürk Bulvarı Üzeri Ramazan Etkinlik Alanı

18 Haziran - 19 Temmuz Atatürk Bulvarı Üzeri Ramazan Etkinlik Alanı Kur an-ı Kerim Tilaveti Söyleşi Şiir Ezgi Konser Sohbet Tiyatro Gösterimi Çocuk Gösterileri Cahit ALTUNAY Belediye Başkanı 18 Haziran - 19 Temmuz Atatürk Bulvarı Üzeri Etkinlik Alanı MANEVİ İKLİMİ DOYASIYA

Detaylı

AHİLİK HAFTASI KUTLAMALARI PROGRAMI

AHİLİK HAFTASI KUTLAMALARI PROGRAMI AHİLİK HAFTASI KUTLAMALARI PROGRAMI Tarih 23 Mayıs 2016 Pazartesi Saat: 10.00 Anıt Meydanı *Mehteran Bölüğü Gösterisi *Ahilik Haftası Açılış Töreni Saat: 10.45 Ahi Evran-ı Veli Külliyesi *Ahi Evran-ı Veli

Detaylı

Bayrampaşa'da Erzincanlı Var

Bayrampaşa'da Erzincanlı Var On5yirmi5.com Bayrampaşa'da Erzincanlı Var Bayrampaşa Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri Nisan ayına da dopdolu giriyor. Bu ayki etkinliklerde Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Dursun Ali Erzincanlı

Detaylı

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI ANAOKULLARI BÜLTENİ

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI ANAOKULLARI BÜLTENİ ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI ANAOKULLARI BÜLTENİ Sayı : 1 Yaş Grubu : 5-6 EYLÜL 2014 İÇİNDEKİLER Merhaba, KGP etkinlikleri YGP Etkinlikleri Düşünme Becerileri Etkinlikleri 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı

Detaylı

ARALIK 17 KÜLTÜR SANAT

ARALIK 17 KÜLTÜR SANAT 17 KÜLTÜR SANAT ETKiNLiK TAKViMi 17 KÜLTÜR SANAT ETKiNLiK TAKViMi Değerli Çekmeköylüler Her son yeni bir başlangıçtır. Kültürel etkinliklerle dolu bir yılı arkamızda bırakırken yeni projeler ve etkinliklerle

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ 2014 2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA NO ÇALIŞMA KONULARI TARİHİ 1. a) Mesleki Eğitim Çalışmaları (Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumları) b) İlçe Zümre Başkanları

Detaylı

Değerli Site Sakinleri; Hazırladığımız yaz etkinlikleri çerçevesinde Temmuz ve Ağustos ayı içinde kesinleşen programlar aşağıda sunulmuştur.

Değerli Site Sakinleri; Hazırladığımız yaz etkinlikleri çerçevesinde Temmuz ve Ağustos ayı içinde kesinleşen programlar aşağıda sunulmuştur. 17.07.2012 Değerli Site Sakinleri; Hazırladığımız yaz etkinlikleri çerçevesinde Temmuz ve Ağustos ayı içinde kesinleşen programlar aşağıda sunulmuştur. 1-15 Temmuz 2012 Pazar ÇOCUKLAR ARASI YETENEK YARIŞMASI

Detaylı

01-31 Ağustos Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumlarında Sene başı Mesleki Çalışmalar Eylül 2014

01-31 Ağustos Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumlarında Sene başı Mesleki Çalışmalar Eylül 2014 1 T.C. KARABÜK VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 27 Temmuz 2014 Pazar saat13:00 de başlar, 30 Ramazan Bayramı Temmuz 2014 Çarşamba akşamı sona erer. Mesleki

Detaylı

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Seçim sonuçlarını CHP Bodrum Merkez Seçim Ofisi Yağhane de takip eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, rakamların belli olmaya başlamasının ardından

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 Değerli Velilerimiz, 23 Nisan Pazar günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenimiz saat 10:30-11:30 arasında çok amaçlı salonda 2.ve 3. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı

Detaylı

2013 Kış Etkinlikleri

2013 Kış Etkinlikleri KARTAL ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi 2013 Kış Etkinlikleri İlk Dönem Sonu Eğitim sistemimizde seçkin bir yere sahip olan İmam Hatip Liseleri içerisinde ayrı bir konumda bulunan

Detaylı

DORA DALGIÇ (ZEYNEP) TANSEL ÖNGEL (MEHMET)

DORA DALGIÇ (ZEYNEP) TANSEL ÖNGEL (MEHMET) İstanbul da yaşayan Çınar, bir müzik yarışmasına katılmanın hayalini kurmaktadır. Fakat planları babasının köye geri dönme kararıyla altüst olur. Çınar ve ultra zeki kız kardeşi Zeynep köydeki hayata adapte

Detaylı

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Öğretim Üyemizden Seminer Üniversitemiz İİBF öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Murat AYAN fakültemiz öğrencilerine hizmet kalitesi ile ilgili seminer verdi.

Detaylı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI MART AYI KÜLTÜREL ETKİNLİKLER PROGRAMI. Düzenleyen:

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI MART AYI KÜLTÜREL ETKİNLİKLER PROGRAMI. Düzenleyen: TÜRÜ ETKİNLİĞİN 2 Mart 2013 3 Mart 2013 KARMA HEYKEL FOTOGRAF RESİM SERAMİK SERGİSİ 4 Mart 2013 8 Mart 2013 7 Mart 2013 13:30 RESİM SERGİSİ Başlama Tarihi 8 Mart 2013 8 Mart 2013 14:00 CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un davetiyle Bodrum a gelen Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor. Van Mustafa Cengiz Ortaokulu Mor Menekşeler

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 20 KASIM 2015

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 20 KASIM 2015 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 20 KASIM 2015 Gelecek nesillerimiz adına umut bağladığımız gerçek güç olan saygıdeğer öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyor, onlara minnetlerimizi sunuyoruz. VELİLERİMİZ

Detaylı

''Hepimiz Atatürk'üz''

''Hepimiz Atatürk'üz'' ''Hepimiz Atatürk'üz'' Mustafa Kemal Atatürk tüm yurtta anıldığı gibi Beşiktaş'ta da törenlerle anıldı. Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal Atatürk'ün 74. ölüm yıldönümünü anma gününde özel bir mesaj

Detaylı

ARALIK 18 KÜLTÜR SANAT

ARALIK 18 KÜLTÜR SANAT 18 KÜLTÜR SANAT ETKiNLiK TAKViMi 18 KÜLTÜR SANAT ETKiNLiK TAKViMi Değerli Çekmeköylüler Kültür ve sanatla dolu bir yılı daha arkamızda bırakırken yeni yılı yeni etkinlik ve projelerle karşılayacak olmanın

Detaylı

ocak Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU kultur@ordu.bel.tr

ocak Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU kultur@ordu.bel.tr ocak 2016 ocak 2016 Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU kultur@ordu.bel.tr Sevgili Ordulular, Üzerinde yaşamaktan mutluluk duyduğumuz ve insan odaklı hizmet anlayışımızla birçok

Detaylı

Ekrem İMAMOĞLU Belediye Başkanı

Ekrem İMAMOĞLU Belediye Başkanı MEDYA SPONSORU Dostlarım, Tüm Dünyaya yaymak istediğimiz bir enerji, anlatmak istediğimiz bir mesaj var. Bu; barışın, sevginin, kardeşliğin ve birliğin mesajı. Tüm insanlık için niyetimiz çok net. Barış

Detaylı

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI Toroslar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Çağdaşkent Anadolu Lisesi EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI Toroslar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Çağdaşkent Anadolu Lisesi EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI Toroslar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Çağdaşkent Anadolu Lisesi 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ÇAĞDAŞKENT ANADOLU LİSESİ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

Detaylı

ŞUBAT - MAYIS 2017 ETKİNLİK TAKVİMİ

ŞUBAT - MAYIS 2017 ETKİNLİK TAKVİMİ İ S T A N B U L Ü N İ V E R S İ T E S İ ŞUBAT - MAYIS 2017 ETKİNLİK TAKVİMİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI ŞUBAT - MAYIS 2017 ETKİNLİK TAKVİMİ ŞUBAT AYI ETKİNLİKLERİ 16 ŞUBAT PER. 20 ŞUBAT PZT.

Detaylı

KÜTAHYA BELEDİYESİ ETKİNLİK BÜLTENİ EKİM Kütahya Belediyesi. kütahyakultursanat

KÜTAHYA BELEDİYESİ ETKİNLİK BÜLTENİ EKİM Kütahya Belediyesi.  kütahyakultursanat 2017 Kütahya Belediyesi www.kutahyakultursanat.com kütahyakultursanat kutahyakultursanat.com kütahyakultursanat kütahyakultursanat Sevgili Kütahyalılar; Kütahya Belediyesi olarak, Ekim ayı itibariyle 2017-2018

Detaylı

BODRUM DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

BODRUM DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR TİYATROHAYAL@ BODRUM DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR İstanbul dan gelip, Bodrum un Akyarlar Mahallesine yerleşen tiyatro sanatçıları Ececan Gümeci ve Aykut Ünal ın ilk projesi Şahin Örgel in yazdığı iki kişilik oyunu

Detaylı

ÖZEL AKASYA İLKÖĞRETİM OKULU 2011/2012 ÖĞRETİM YILI SINAV ÇİZELGESİ 2A SINIFI

ÖZEL AKASYA İLKÖĞRETİM OKULU 2011/2012 ÖĞRETİM YILI SINAV ÇİZELGESİ 2A SINIFI 2A SINIFI EKİM AYI KASIM AYI ARALIK AYI 24 Ekim 2011 Pazartesi 21 Kasım 2011 Pazartesi 05 Aralık 2011 Pazartesi 19 Aralık 2011 Pazartesi 02 Ocak 2012 Pazartesi 25 Ekim 2011 Salı OKULİSTİK 1 22 Kasım 2011

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

Vergide son gün yarın

Vergide son gün yarın Vergide son gün yarın BEŞİKTAŞ Belediyesi vergi öemeleri konusunda vatandaşları bilgilendirdi. Son günün 30 Kasım olduğu hatırlatılan bilgilendirme notunda vergilerin nasıl ve nereye yatırılacağı konusunda

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ-28 EKİM 2015

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ-28 EKİM 2015 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ-28 EKİM 2015 CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ 29 Ekim 2015 Perşembe günü öğrencilerimiz her gün olduğu gibi saat 08:30 da serbest kıyafetle okulda olacaklar, sınıf yoklamalarının alınmasının

Detaylı

55. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI

55. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI 55. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI 4 TEMMUZ 2014 CUMA 10.00 Geleneksel Dellal ın Halkı Etkinliğe Daveti Akşehir Belediyesi Sıra Yarenleri 12.00 Kur an-ı Kerim Ziyafeti

Detaylı

Bodrum aşığı yabancıların buluşması

Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum da yaşayan, çoğunluğu yabancı uyruklu olan Internations üyeleri, Bodrum Eski Çeşme Mahallesi ndeki Sugar and Salt restoranda düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Detaylı

T.C. ESKİPAZAR KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. ESKİPAZAR KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. ESKİPAZAR KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 Ramazan Bayramı 27 Temmuz 2014 Pazar saat 13:00 de başlar, 30 Temmuz 2014 Çarşamba akşamı sona erer.

Detaylı

http://www.ilkyar.org.tr/izlenimler/140717%20nasil%20destek%20olabilirsiniz.pdf

http://www.ilkyar.org.tr/izlenimler/140717%20nasil%20destek%20olabilirsiniz.pdf ilk yar'larımızın sevgili dostları, ilkyar desteklerinizle giderek büyüyen bir aile olarak varlığını sürdürüyor. Yeni yeni ilk yar'larımızla tanışırken bir taraftan fedakar gönüllülerimizi, ve bir zamanlar

Detaylı

Vakıfların toplumsal yaşamımızdaki hizmetlerini şöyle sıralayabiliriz. 1. Dini hizmetler. 2. Sağlık hizmetleri. 3. Eğitim ve öğretim hizmetleri

Vakıfların toplumsal yaşamımızdaki hizmetlerini şöyle sıralayabiliriz. 1. Dini hizmetler. 2. Sağlık hizmetleri. 3. Eğitim ve öğretim hizmetleri Bir hizmetin sürüp gidebilmesi için, kişilerin kendi istekleriyle bağışladıkları para ve mülklere Vakıf denir. Bağışlanan mülklerin, eserlerin geleceğe sağlıklı kalabilmeleri korunmalarına bağlıdır. Geçmişin

Detaylı

KAYSERİ ETKİNLİK PROGRAMI: MART Toplantı: Press Reader Güncel Gazete/Dergi Veritabanı Eğitim Toplantısı Tarih: 02 Mart 2017 Saat:

KAYSERİ ETKİNLİK PROGRAMI: MART Toplantı: Press Reader Güncel Gazete/Dergi Veritabanı Eğitim Toplantısı Tarih: 02 Mart 2017 Saat: KAYSERİ ETKİNLİK PROGRAMI: MART 2017 A. KONGRE-SEMPOZYUM-SEMİNER Kongre: Ulusal Veteriner Kongresi Saat: 10.00-16.00 Yer: ERÜ İletişim Fakültesi Nurcan Çetinsaya Konferans Salonu Toplantı: Clinical Key

Detaylı

Sonrası. Jewett, Keman. Özcan Ulucan, Keman. Tuba Özkan, Viyola. Ozan Tunca, Cello. Program ile ilgili detaylar ise

Sonrası. Jewett, Keman. Özcan Ulucan, Keman. Tuba Özkan, Viyola. Ozan Tunca, Cello. Program ile ilgili detaylar ise Işık Tünelinin Sonrası Fulya SanatMerkezinde birbirinden güzel etkinlikler sanatseverler ile buluşuyor. Aralıkayının ilk haftası yine yoğun programlarıyla FulyaSanat Merkezi odak noktasıydı. Bu etkinliklerden

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 07 Kasım-08 Aralık SERGİ Renklerin Hikayesi Resim Sergisi Necla Coşkun Sergi Açılışı: 07 Kasım, Salı, 17:30 Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Necla Çoşkun

Detaylı

tüm bunların değişebileceğine bir kadın dünyası var. O dünyanın zenginliğini, gücünü kullanarak, yanlışları ve doğruları kadın gözüyle yorumlanmış

tüm bunların değişebileceğine bir kadın dünyası var. O dünyanın zenginliğini, gücünü kullanarak, yanlışları ve doğruları kadın gözüyle yorumlanmış 1 MART 2013 Tasarım: Onur Baştuğ - Muzaffer Topal - Haber: Didem Tutal - Ufuk Çoban IPHONE ve IPad uygulama: Uğur Baştuğ Sahnede '11' kadın CUMHURİYET Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığı, 8 Mart Dünya

Detaylı

Şehre ve İnsana Hizmet Ederken. Ocak Ayı Dolu Doluydu. Kalmasın projemizle okuldan kopan bireyleri yeniden eğitim hayatına kazandırdık.

Şehre ve İnsana Hizmet Ederken. Ocak Ayı Dolu Doluydu. Kalmasın projemizle okuldan kopan bireyleri yeniden eğitim hayatına kazandırdık. Şehre ve İnsana Hizmet Ederken Anadolu nun ruhunu yansıtan, geçmişle bağını koparmadan günün ve çağın gerisinde kalmayan belediyecilik anlayışımızla; Sultanbeyli mize hizmet ediyoruz. Bu ilçe bizim sevdamız,

Detaylı

Bahadın, 2 Ağustos 2014 Sevgili Yoldaşlar, Canlar, Yol Arkadaşlarım, Devrimciler Diyarı Bahadın da buluşan güzel insanlar,

Bahadın, 2 Ağustos 2014 Sevgili Yoldaşlar, Canlar, Yol Arkadaşlarım, Devrimciler Diyarı Bahadın da buluşan güzel insanlar, Bahadın, 2 Ağustos 2014 Sevgili Yoldaşlar, Canlar, Yol Arkadaşlarım, Devrimciler Diyarı Bahadın da buluşan güzel insanlar, Anadolu coğrafyasında bazı yerler vardır... O yerler, şehirler, kasabalar, beldeler,

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 01 Nisan, Pazartesi, 10:00 SUNUM Topluma Hizmet Uygulamaları Kapsamında Gerçekleştirilmiş Sosyal Sorumluluk Projeleri Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Detaylı

EKİM 15. Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU. kultur@ordu.bel.tr

EKİM 15. Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU. kultur@ordu.bel.tr EKİM EKİM 15 Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU kultur@ordu.bel.tr Sevgili Ordulular Geleceğe emin adımlarla yürüdüğümüz, kent ve insanımızı birlikte inşa etmek için çıktığımız

Detaylı

KULÜBÜ E G E S E V G İ Ç E M B E R İ ( I N N E R W H E E L ) K U L Ü B Ü BAŞKAN MEKTUBU. Sevgili Ege Inner Wheel Üyeleri, Kıymetli Arkadaşlarım,

KULÜBÜ E G E S E V G İ Ç E M B E R İ ( I N N E R W H E E L ) K U L Ü B Ü BAŞKAN MEKTUBU. Sevgili Ege Inner Wheel Üyeleri, Kıymetli Arkadaşlarım, EGE INNER WHEEL KULÜBÜ E G E S E V G İ Ç E M B E R İ ( I N N E R W H E E L ) K U L Ü B Ü YÖNETİM KURULU Başkan İclal Kardıçalı Geçen Başkanı Ayten Anlı As Başkan Nadire Kartal Genel Sekreter Nergis Usul

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Tarih ve Sayı: 13/02/2017-58963 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BENU6RZP2* Sayı :18830503-821.06- Konu :Gösteri ve ler İçin Hazırlanan Etkinlik Takvimi Değişikliği

Detaylı

Vizyon Tarihi: 12 Temmuz 2013 Yönetmen: Shawn Levy Oyuncular: Vince Vaughn, Owen Wilson, Rose Byrne, Max Minghella, Will Ferrel Yapımcı: Shawn Levy,

Vizyon Tarihi: 12 Temmuz 2013 Yönetmen: Shawn Levy Oyuncular: Vince Vaughn, Owen Wilson, Rose Byrne, Max Minghella, Will Ferrel Yapımcı: Shawn Levy, Billy (Vince Vaughn) ve Nick (Owen Wilson) dijital dünyaya yeni adım atan iki eski kafalı satışçıdır. Senelerdir emek verdikleri şirketin artık teknoloji karşısında ayakta duramaması nedeniyle kapatılması,

Detaylı

- HAFTALIK KULÜP BÜLTENİ

- HAFTALIK KULÜP BÜLTENİ Ian RISELEY U.R. Başkanı 2017 18 Serdar ÜNLÜ U.R. 2430. Bölge Guvernörü 2017 18 Şevki BUDAK 2. Grup Guvernör Yardımcısı - HAFTALIK KULÜP BÜLTENİ Adres: İnönü Cad. Önen Pasajı Antakya, Hatay Tel/Faks: (326)

Detaylı

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan: Zeynep TEKİN ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA:14.10.2016-18.11.2016 tarihleri arasında uygulanan etkinliklerin özetini sizlere sunmaktayım.

Detaylı

Konuya Yönelik Ulusal ve Uluslararası Projeler ve Çözüm Önerileri

Konuya Yönelik Ulusal ve Uluslararası Projeler ve Çözüm Önerileri 6. GELENEKSEL KOÇ ÜNİVERSİTESİ HEMŞİRELİK ÖĞRENCİLERİ ETKİNLİĞİ HASTALIKTA VE SAĞLIKTA İNTERNET 27.03.2015 Cuma 08.30-09.00 KAYIT 09.00-09.30 AÇILIŞ KONUŞMALARI 09.30-09.40 Kısa Film Öğrenci Etkinliği

Detaylı

TRT 35. ULUSLARARASI 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ PLANLANAN AKIŞ

TRT 35. ULUSLARARASI 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ PLANLANAN AKIŞ TRT 35. ULUSLARARASI 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ PLANLANAN AKIŞ SAAT TARİH KONU YERİ BAŞLANGIÇ BİTİŞ ÇEKİM VE YAYINLAR İLGİLİ PROGRAMLAR 12-14 Nisan 2013 Konukların gelişleri 23 NİSAN BELGESELİ İzmir Valilik

Detaylı

TOBB İLKOKULU E-BÜLTEN. Mart 2015. TOBB ilkokulu SAYI 3. Telefon: 0 (464) 213 05 46 Faks: 0 (464) 213 05 46 E-posta: 703285@meb.k12.

TOBB İLKOKULU E-BÜLTEN. Mart 2015. TOBB ilkokulu SAYI 3. Telefon: 0 (464) 213 05 46 Faks: 0 (464) 213 05 46 E-posta: 703285@meb.k12. TOBB İLKOKULU SAYI 3 Mart 2015 Telefon: 0 (464) 213 05 46 Faks: 0 (464) 213 05 46 E-posta: 703285@meb.k12.tr TOBB ilkokulu Hanımefendilerden Anlamlı Ziyaret Sayın Valimizin eşi Hanife YAZICI ve beraberinde

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU SINIFI ŞİRİNLER SINIFI MAYIS AYI AYLIK EĞİTİM PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU SINIFI ŞİRİNLER SINIFI MAYIS AYI AYLIK EĞİTİM PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU SINIFI ŞİRİNLER SINIFI MAYIS AYI DİL BECERİLERİM VE BEN AYLIK EĞİTİM PROGRAMI Hikâye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Tümevarım tekniği ile "Arabam" ve "Trafik" tekerlemelerini öğreniyorum.

Detaylı

Plaka Tahdidi Gündemi Yoğun Geçiyor

Plaka Tahdidi Gündemi Yoğun Geçiyor Plaka Tahdidi Gündemi Yoğun Geçiyor Ana Sayfa» Sektörel 02.11.2015 16:21 Yaklaşık 30 yıldır İstanbul Servisçi Esnafı gündemini meşgul eden Plaka Tahdidi konusu hakkında geçtiğimiz haftalarda oldukça ilgi

Detaylı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Muğla Valisi Amir Çiçek in katılımı ile Menteşe Belediyesi nin katkıları ile Konakaltı Kültür Merkezi nde gerçekleştirilen törenle sanatçı Eda Özdemir in Bir Kadın Üç Sanat

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ 2015 2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA NO 1. 2. 3. ÇALIŞMA KONULARI Mesleki Eğitim Çalışmaları ve Sene Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı(Örgün ve Yaygın Eğitim

Detaylı

ARNAVUTKÖY KÜLTÜR-SANAT. ETKiNLiKLERi ŞUBAT 2012

ARNAVUTKÖY KÜLTÜR-SANAT. ETKiNLiKLERi ŞUBAT 2012 ARNAVUTKÖY KÜLTÜR-SANAT ETKiNLiKLERi ŞUBAT 2012 Sanat, hayatın estetik yönlerini farklı algılama, farklı bir bakış ile gizli kalmış olan güzellikleri keşf etme, görme ve gösterme isteğinin en değerli somut

Detaylı

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız 1 MAYIS Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Bayramı 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesaj şöyle: İşçilerin birlik ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs ın, tüm dünya ve ülkemiz

Detaylı

EYLÜL 2018 EYLÜL 2018

EYLÜL 2018 EYLÜL 2018 EYLÜL 2018 EYLÜL 2018 1 Cumartesi 1 Cumartesi 2 Pazar 2 Pazar 3 Pazartesi 3 Pazartesi 4 Salı 4 Salı 5 Çarşamba 5 Çarşamba 6 Perşembe 6 Perşembe 7 Cuma 7 Cuma 8 Cumartesi 8 Cumartesi 9 Pazar 9 Pazar 10

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

EKiM 17 KÜLTÜR SANAT ETKiNLiK TAKViMi

EKiM 17 KÜLTÜR SANAT ETKiNLiK TAKViMi 17 KÜLTÜR SANAT ETKiNLiK TAKViMi 17 KÜLTÜR SANAT ETKiNLiK TAKViMi Değerli Çekmeköylüler Sonbahar aylarının telaşı ve yeni kültür-sanat etkinliklerimizin heyecanıyla sizleri selamlıyorum. Yediden yetmişe

Detaylı

SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan: Zeynep TEKİN ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA:.2811.2016-02.12.2016 tarihleri arasında uygulanan etkinliklerin özetini sizlere sunmaktayım.

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 20 Şubat, Çarşamba, 19:00 MÖTBE Konseri İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü * Etkinlik ücretlidir. Biletler için www.biletiva.com 23 Şubat, Cumartesi, 09:30-18:00

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 03.11.2012. Salkım Söğüt Saç

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 03.11.2012. Salkım Söğüt Saç Beşiktaş Gazetesi Günlük web Gazetesi 03.11.2012 Salkım Söğüt Saç Beşiktaş Belediyesi'nde belgesel film gösterimleri tüm hızıyla devam ediyor. Levent Kültür Merkezi'nde sinema gösterimleri için de Salkım

Detaylı

KÜLTÜR VE TURĐZM BAKANI Ertuğrul GÜNAY

KÜLTÜR VE TURĐZM BAKANI Ertuğrul GÜNAY 1 KÜLTÜR VE TURĐZM BAKANI Ertuğrul GÜNAY 28 Mart - 03 Nisan 2011 tarihleri arasında kutlanacak olan 47. KÜTÜPHANE HAFTASI'nın açılış törenini onurlandırmanızı diler. Tarih: 28 Mart 2011 Saat: 14:00 : Antik

Detaylı

Pembe Gezi. Sanat Etkinliği Tiyatro Çalışmaları. 18-24 Ocak 2013

Pembe Gezi. Sanat Etkinliği Tiyatro Çalışmaları. 18-24 Ocak 2013 Pembe Gezi Sanat Etkinliği Tiyatro Çalışmaları 18-24 Ocak 2013 Hedefler Fransızca konuşma yeteneğini geliştirmek Gösteri sanatının profesyonel sanatçılarıyla tanışarak bu mesleği tanımak Sanatçıları yakından

Detaylı

TİYATRO AKADEMİ BAŞVURU FORMU

TİYATRO AKADEMİ BAŞVURU FORMU TİYATRO AKADEMİ BAŞVURU FORMU TARİH: / /2017 1. Öncelikle adınız nedir? Adınızın anlamı nedir? 2. Annenizden doğma, babanızdan olma, sizden başka evde yaşayan biri var mı? Varsa sizden büyük mü küçük mü?

Detaylı

Tüm Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz!

Tüm Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz! İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İçindekiler Okulumuza Giriş Sınavı... 1 Ara Tatilimiz... 1 Meb Bursu Ve Müzik Eğitimi Başvuruları... 2 15. Geleneksel IB Günü İle Deneyimlerimizi Paylaştık... 2 Dünya

Detaylı

SÜRMENE HALİS ÇEBİ MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ

SÜRMENE HALİS ÇEBİ MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI 0 0 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ SÜRMENE HALİS ÇEBİ MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ NOT: MESLEKİ EĞİTİM(ÇIRAKLIK) İLE İLGİLİ KISIMLAR BORDO RENK İLE GÖSTERİLMİŞTİR.

Detaylı

Değerli halkımız, Bir yıl daha geçti ve 56 yaşına bastı Silivri Yoğurt Festivali.

Değerli halkımız, Bir yıl daha geçti ve 56 yaşına bastı Silivri Yoğurt Festivali. Değerli halkımız, Bir yıl daha geçti ve 56 yaşına bastı Silivri Yoğurt Festivali. 1961 yılında Merhum Dr. Cemal Kozanoğlu, Merhum Banka Müdürü Hilmi Gökmen, Merhum Hasan Özalp, Merhum Refik Tuna gibi sosyal

Detaylı

İZMİR BORNOVA ROTARY KULÜBÜ

İZMİR BORNOVA ROTARY KULÜBÜ İZMİR BORNOVA ROTARY KULÜBÜ Kuruluş Tarihi:1984 Charter Tarihi:12/03/1986 UR No:23522 Toplantı Yeri: Kordon Otel Salı Saat:12:00 14:00 www.bornovarotary.org HAFTALIK KULÜP BÜLTENİ TOPLANTI BİLGİLERİMİZ

Detaylı

Türkiye nin köklü şirketlerinden PET HOLDİNG 40 yaşında

Türkiye nin köklü şirketlerinden PET HOLDİNG 40 yaşında Türkiye nin köklü şirketlerinden PET HOLDİNG 40 yaşında 23 Nisan 2014 Çarşamba 17:23 Devremülk Turizm inden Sağlık Turizm ine, madencilik ve mermerden gayrimenkule kadar farklı alanlarda faaliyet gösteren

Detaylı

PAYLAŞMAK CÖMERTLİKTİR

PAYLAŞMAK CÖMERTLİKTİR PAYLAŞMAK CÖMERTLİKTİR Okulumuz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü tarafından 17 Mayıs 2016 Salı günü öğrencilerimizin katılım ve destekleriyle okul bahçemizde yardıma ihtiyaç duyan aileler yararına

Detaylı

RAMAZAN AYI ETKİNLİK TAKVİMİ

RAMAZAN AYI ETKİNLİK TAKVİMİ RAMA ZAN GÜNÜ TARİH / GÜN İFTAR PROGRAMI VE YERİ SOHBET PROGRAMI KONULARI SOHBET PROGRAM KONUKLARI İFTAR SAATİ PROGRAM 1 18 Perşembe AKKUŞ Cumhuriyet Meydanı Ramazan ve Oruç Mustafa KOLUKISAOĞLU Ordu Müftüsü

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 03 Aralık, Pazartesi, 13:30 TÖREN Minik Sporcular Projesi Ödül Töreni ve Dünya Engelliler Günü Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 06 Aralık, Perşembe,

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

ÖZEL BAŞKENT OKULLARI

ÖZEL BAŞKENT OKULLARI BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ - EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ ORTAOKUL adanaozelbaskentokulları bilim bizde toplanır bizden yayılır - EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI TAKVİMİ Haziran ( Hafta) Temmuz Ağustos

Detaylı

ÖZEL İSTANBUL ÜNİVERİSTESİ VAKFI ADIGÜZEL OKULLARI ÇEKMEKÖY ANAOKULU TAVŞANLAR SINIFI MAYIS AYI KAVRAM VE ŞARKILAR

ÖZEL İSTANBUL ÜNİVERİSTESİ VAKFI ADIGÜZEL OKULLARI ÇEKMEKÖY ANAOKULU TAVŞANLAR SINIFI MAYIS AYI KAVRAM VE ŞARKILAR ANNEM ANNEM Annem annem canım annem, Gönlüm senle kalbim senle Canım annem gülüm annem Dünyam sensin benim bir tanem.. Biliyorum elbet bir gün gelecek Bir başka bebekte bana annem diyecek Bende hep iyi

Detaylı

T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ SAMSUN 2013 ÖNSÖZ 2013 2014 Eğitim - Öğretim yılına sizlerle başlamanın heyecanı ve mutluluğu içindeyim. Tüm

Detaylı

ARSUZ GÜZ KAMPI (23-30 EYLÜL) PROGRAMI

ARSUZ GÜZ KAMPI (23-30 EYLÜL) PROGRAMI ARSUZ GÜZ KAMPI (23-30 EYLÜL) PROGRAMI 23 Eylül Cumartesi (1. Gün) 08.30 Hatay Arsuz da Buluşma (Arsuz Uygulama Oteli) 09.00-10.00 Karşılama, Açılış Sohbetleri 10.30-13.00 Proje Alanı-1 (Kıyı Alanı) Yerinde

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2 YAŞ MİNİK ARILAR SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2 YAŞ MİNİK ARILAR SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2 YAŞ MİNİK ARILAR SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikâye / Öykü / Masal: Paylaşalım bunları adlı hikâyemizi biz hazırladık. Tekerlemeler:

Detaylı

4-8 MAYIS 2014-2015 / SAYI 32 CAMBRIDGE KOLEJİ

4-8 MAYIS 2014-2015 / SAYI 32 CAMBRIDGE KOLEJİ 4-8 MAYIS 2014-2015 / SAYI 32 CAMBRIDGE KOLEJİ LİDERLERİN OKULU DOĞA KAŞİFLERİ KAMPTA! Öğrencilerimiz 5 ve 7 Mayıs 2015 tarihlerinde Şile Sahilköy de düzenlenen Doğa Kampları ile doğayı keşfe çıktılar.

Detaylı

Aile ve çocuk eğitimleri sayesinde sağlıklı nesillerin yetiştirilmesine katkı sağlanması,

Aile ve çocuk eğitimleri sayesinde sağlıklı nesillerin yetiştirilmesine katkı sağlanması, EK-4:MENTEŞ ORTAOKULU 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PLANI AMAÇ: Mersin İli Yenişehir ilçesi Menteş Ortaokulu nda Beslenme Dostu Okul Programı kapsamında; aşağıda belirlenen hedeflere

Detaylı