Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü EBA Değerlendirme Toplantısı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü EBA Değerlendirme Toplantısı"

Transkript

1 Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü EBA Değerlendirme Toplantısı Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü Fatih Projesi Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen ve İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin AKKURT başkanlığında gerçekleştirilen il milli eğitim müdür yardımcıları, şube müdürleri ve Fatih Projesi Koordinatörlüğünün katılımıyla EBA değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin AKKURT; Okullarda sorgulamalar yapıyoruz. EBA dan anladıklarının bizim kasıtlarımız dışında olduğunu gördük. Merkezdekileri bilgilendirmek gerek. EBA da şifreleri öğrenci de kullanıp keşke uygulamalı kullanabilsek.

2 Bizim elimizde tabletlerimiz var. Bunlarla bir ders nasıl anlatılır. Bunları bizim bilmemiz gerek. Yöneticilere de bunları anlatmamız gerek. EBA ve tablet ile bir ders nasıl anlatılır. Bununla ilgili süreçler nasıl izlenebilir. Bu konuda yöneticilerimizi ve öğretmenlerimiz bilgilendirmemiz gerek. EBA yazılım anlamında bakanlığımızın ve Türkiye nin yüz akı projelerinden biri. Böyle bir projenin hem öğretmenlerimizin, hem öğrencilerimizin, hem velilerimizin hem de bizlerin istifadesine açılmış olmasını çok ciddi bir kazanç olarak algılamak gerekiyor. Bu projenin üstüne sürekli vurgu yapmamız gerekiyor. Tekrar yüz seksen kere de olsa iyidir. Bu amaçla toplandık. Kurslarımız devam ediyor. Gerek öğretmenlerimize gerek yöneticilerimize. Gerekse de okul-aile birliği temsilcileri anlamında da velilerimize bilgi veriyoruz. Son dönemde aldığım istatistik bilgiler ilimizde EBA kullanımın yukarıya doğru çıktığınız gösteriyor. Ama bunlar rakamsal değerler EBA nın reel kullanımı önemli. Buna bağlı olarak bu ayın ve 23 ünde bakanlığımızdan gelen 5 kişilik bir grup, hem öğretmenlerimize hem de yöneticilerimize biraz daha profesyonel anlamda bilgilendirme yapacaklar. Bu bilgilendirmeler ile kullanımın daha da yüksek değerlere çıkmasını arzu ediyoruz. Dedi.

3 Ayrıca Fatih Projesinden Sorumlu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sıddık ŞİRİKCİ yaptığı konuşmada; EBA yaklaşık iki yıl önce başlayan bir süreç. Bakanlığımızın eğitim-öğretim noktasında hazırladığı ciddi bir yazılım. Özellikle yazılım. bakanlığımızın temel amacına hizmet eden bir EBA açılımı bilgi ile teknolojiyi iletişimi birleştiren bir sistem. Ve özelliği ana amaç değil araç olması. Yani yardımcı materyalleri barındıran dijital bir sistem. Ve EBA nın en büyük özelliği öğrenci merkezli olması. Kişiye özel ders akışları ve öğrenim materyalleri sunması. İşbirliğine dayalı bir öğrenmeyi öne çıkarması. Bunların EBA nın nitelikleri idi. Öğretmen ve öğrencilerimiz sistem üzerinden iletişim kurabiliyor. Ödev gönderebiliyor ödevini kontrol edebiliyor. V-Sınıf süreci tamamlandığında öğretmenin oturduğu yerden öğrencisine soru gönderebilecek soruları kontrol edebilecek bir sistem. Onun için öğretmen ve öğrencinin iletişimi kuran

4 bir sistem. Eğitim ve öğretimde zenginleştirilmiş içerikleri barındıran bir sistem. Bu sistemin en büyük özelliği içerisinde görsel işitsel etkileşimli içerikleri barındıran zenginleştirilmiş bir sistem. EBA nın en büyük özelliği öğretmen ve öğrencilerimizin yaptığı işte kaliteyi artıran bir sistem. Burada esas amaç kalitenin artması. Eğitimin çıtasını artmasını hedefleyen bir sistem. Bu sistem SEBİT tarafından hazırlanıyor. Bilgiler bir değerlendirmeden geçiriliyor ön incelemeden geçiriliyor ondan sonra bilgi hizmete sunuluyor. Böylece bilgiye hızlı ve güvenli bir şekilde öğretmen ve öğrencilerimizin ulaşmasını sağlıyor. EBA nın bir özelliği de bireysel tercihlere açık olduğu için öğrencilerimizin derinlemesine bilgiye sahip olmasına imkan sağlıyor. Araştırma yönünü öne çıkaran bir sistem. Öğrencimiz isterse konu anlatımlarına isterse etkileşimli içeriklere isterse de kazanım bazlı sorulara ulaşabiliyor. Hatta bilim dergilerine ve portallere erişerek derinlemesine bilgi sahibi oluyor. EBA nın bir özelliği de (en önemli özelliği) bir mekana bağlı değil. Internet olan herhangi bir ortamda kullanılabiliyor. Sınıfta işyerinde evde kullanabiliriz yazılım olduğu için herhangi bir mekana bağlı değil. En önemli özelliği fırsat eşitliği sağlaması. Çankaya da eğitim-öğretim gören bir öğrenci de maraşın en uzak köyünde eğitim-öğretim gören bir öğrenci buna ulaşabiliyor. Ve bu sistemin bütün avantajından öğrencimiz yararlanabiliyor. Bu sistemin diğer bir özelliği de bireysel farklılıklara hizmet eden bir sistem. Her ne kadar sınıfta bireysel farklılıkları gözetsek de her öğrenciye ulaşmak zor. Bu sistem sayesinde bireysel farklılıkları ve tercihleri de ön plana çıkarıyor. Bir özelliği de sosyal eğitim platformu olması.

5 Öğrencilerimizin yaptığı çalışmaları beğenip beğenmediğini karşı tarafla iletişime geçip sonuçları elde edebiliyor. EBA nın temel amaçlarından biri de en üst düzey verimliği sağlamak. Öğretmen ve öğrencilerimizin eğitim faaliyetlerinde verimliği artırarak eğitim-öğretimi nitelikli hale getirmeyi hedeflemektedir. En önemli özelliği öğrenci merkezli olduğu için ve etkileşimli içerikleri barındırdığı için düşünen üreten bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Düşünen ve üreten bir nesil yetiştirmeyi hedeflemektedir. Bakanlığımız tarafından geliştirilen en büyük web yazılımıdır. Dünyada eğitim-öğretim alanında kendi alanında en büyük yazılımlarından biridir. Bu sistemin sürekli güncellenmesi bu sistemin dinamik hale gelmesini sağlıyor. Bir on yıl önce MEBBBIS sistemi devreye girdiğinde düşünelim. Şu anda MEBBIS sistemini kullanıyoruz. Şimdi bu sistemin nasıl vazgeçilmez hale geldiyse inş. EBA da çok kısa sürede başlayan bir sistem ileride vazgeçilmez bir sistem hale geleceğini düşünüyorum. Bu sistemin ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. EBA nın özelliklerinden kısaca bahsettim. EBA dan sorumlu arkadaşlar EBA nın ana sayfasını EBA ders ve portaller kısmını anlatacak. Sonra da soruları ekip halinde cevaplamaya çalışacağız. Dedi.

6

7 Fatih Projesi Koordinatörlüğü tarafından EBA ve EBA Ders modülü tanıtımı yapıldı. Tanıtımın ardından ilimizde EBA kullanım oranları ve EBA kullanımın arttırılması konusunda değerlendirmeler yapıldı.

8

9 Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğünden İlçe Şube Müdürlerine EBA Tanıtımı Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü 12 Şubat toplantı salonunda Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin AKKURT un başkanlığında FATİH Projesinden sorumlu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sıddık ŞİRİKCİ, Fatih Projesi Koordinatörlüğünde görev yapan öğretmenler ve İlçe Şube Müdürleri ile EBA tanıtımı ve ilçelerde yapılacak çalışmaları konuşmak üzere toplantı yapılmıştır. İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin AKKURT yaptığı konuşmada;

10 EBA, zamana ve mekâna bağlı kalmaksızın eğitim-öğretime katkı sağlayacaktır. EBA bakanlığımızın en ciddi ve kapsamlı yazılımlarından biridir. EBA şu anda dünyanın en büyük eğitim portalıdır. EBA Ders ile velilerimiz artık öğrencilerimizi dershaneye yollamak, özel ders aldırmak zorunda kalmayacaklar. EBA yı kullanmak eğitim-öğretim açısından çok önemli, bu sürece öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin katılımını ayrıca velilerimizin bilgilendirilmesi çok önemli. Bundan dolayı Fatih Projesi Eğitmenlerimiz her okulumuzda okul idarelerimize ve öğretmenlerimize EBA ile ilgili seminerler düzenlemekte ve eğitimler vermektedirler. EBA üzerindeki bulut hesabı sayesinde öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz internetin olduğu her yerde kişisel dosyalarına ulaşılabilmektedirler. EBA tanıtımları kapsamında ilimiz Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Belediyesi ve Onikişubat Belediyesi ile işbirliği içerisinde billboardlara reklam afişleri asılmıştır. Ayrıca EBA tanıtımları yerel ve ulusal basın kanalıyla da yapılmaktadır. EBA nın öğrenci başarısındaki etkisini zaman içinde göreceğiz. Tüm ekip olarak EBA yı tanıtmak için çalışacağız.

11 EBA ile ilgili olarak FATİH Projesinden sorumlu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sıddık ŞİRİKCİ yaptığı konuşmada; Bilgi ve iletişim çağındayız. Bilgi, elektronik ortama taşınmıştır. Böylece bilgiye erişim hızlı ve kolay hale gelmiştir. Elektronik bilgi sistemleriyle; eğitimde, sağlıkta, güvenlikte, ekonomide, ticarette ve iletişimde hizmet verilmektedir. Günümüzde Milli Eğitim Bakanlığımız eğitim-öğretim ile ilgili hizmetleri elektronik ortamda vermektedir. Bu hizmetlere örnek olarak MEBBİS, e-okul, e-posta verilebilir. Bu gelişmeler doğrultusunda Milli Eğitim Bakanlığı eğitimöğretimde etkin ders yöntemiyle, fırsat eşitliğini sağlayarak düşünen ve üreten bir nesil yetiştirmek amacıyla EBA yı (Eğitim Bilişim Ağı) hayata geçirmiştir. EBA Portalı; etkin ders içerikleriyle öğrencilerimiz derinlemesine bilgiye sahip olup, donanımlı hale gelmesini sağlayacaktır. Aynı zamanda EBA ile eğitim-öğretime nitelik

12 kazandırmayı hedeflemektedir. EBA Portalı, zengin eğitim-öğretim içerikleriyle sınıf seviyelerine uygun, bireysel, katılımcı, güncellenen, güvenli bir sistemdir. Bu noktada hedefimiz, EBA nın öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından kullanımını artırmaktır. Bunun için üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapma gayretinde olmalıyız. İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bu çalışmalarda yer alan her gayrete teşekkür ederiz. Dedi. Toplantıda Fatih Projesi Koordinatörlüğü tarafından İlçe Şube Müdürlerine EBA, EBA Ders ve V Sınıf uygulamaları anlatıldı.

13 AK Parti Onikişubat Gençlik Kolları Başkanı Av. Mehmet Akif ERDOĞAN 12 Şubat Kurtuluş Bayramı Mesajı Direnişi, zaferi ve imanıyla namusu, canı, toprağı ve özgürlüğü için kahramanlaşarak, işgalci orduları arkalarına bakmadan kaçmak zorunda bırakan ve bu ruhla günümüzde şer güçler karşısında amansız bir mücadele veren Halep ruhunun eşdeğer olduğu kahraman şehrimizin 12 Şubat Kurtuluş Bayramı kutlu olsun.

14 Genel Başkanımız ve Başbakanımız Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu, Kahramanmaraş Hafız Ali Efendi meydanında (Müftülük Meydanı) gerçekleştirilecek olan 12 Şubat Kurtuluş Bayramı kutlama törenlerine katılacak. Sayın Başbakanımız 12 Şubat Cuma günü saat 09:00 da hemşehrilerimiz ile buluşarak kurtuluş sevincimizi beraber yaşayacak. Bu vesile ile kurtuluş törenlerine tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum. Av.Mehmet Akif ERDOĞAN Kahramanmaraş ta Öğrencilere Karnelerle Birlikte EBA Tanıtım Broşürü Dağıtıldı Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan EBA tanıtım broşürleri karne alan öğrencilerimize karneleriyle birlikte verildi. Karne dağıtım törenine Fatih Projesinden sorumlu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sıddık ŞİRİKCi, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa YILMAZ, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Zekeriya KAHVECi ve Fatih Projesi Koordinatörlüğü nde görevli öğretmenler katıldı.

15 Fatih Projesinden sorumlu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sıddık ŞİRİKCi yaptığı konuşmada EBA dünyanın en büyük eğitim portalıdır. EBA ile artık öğrencilerimizin başka hiçbir yardımcı kaynağa ihtiyacı kalmamıştır. Öğrencilerimiz konu tekrarlarını, sınav hazırlıklarını, deneme sınavlarını ve ihtiyaç duydukları her şeyi EBA da bulabilecekler. EBA sadece bunlarla da sınırlı değil EBA da çocuklarımızın hoşça vakit geçirecekleri her şey düşünülmüş ve yayınlanmıştır. EBA ile ilgili tanıtım çalışmalarımıza her öğrencimize, her velimize ulaşıncaya kadar devam edeceğiz. dedi. Daha sonra öğrencilere karneleri ile birlikte EBA tanıtım broşürleri dağıtıldı.

16

17 EBA Tanıtım Broşürü

18

19 İlimizde FATİH Projesi EBA Tanıtımları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından FATİH Projesi kapsamında hizmete sunulan EBA (Eğitim Bilişim Ağı) ile ilgili tanıtım etkinlikleri çerçevesinde ilimizde çalışmalar devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Fatih Projesi Koordinatörlüğü tarafından hazırlanan afişler reklam panolarına asıldı. Bu afişlerle ilimizde EBA (Eğitim Bilişim Ağı) hakkında farkındalık oluşturmak hedeflenmektedir. EBA ile artık öğrencilerimiz zamandan ve mekandan bağımsız olarak eğitim içeriklerine ulaşabilmekte, okul haricindeki ders desteğini buradan alabilmektedir. EBA da farklı öğrenme stillerine

20 uygun zengin ders içeriklerine ücretsiz olarak ulaşabilmektedir. EBA üzerinden konu tekrarları, deneme sınavları, animasyonlar, soru bankaları, eğitsel oyunlar, mobil uygulamalar vb. içeriklere tek tıklamayla ulaşılabilmektedir. Dünyanın en büyük eğitim portalı olan EBA ya adresinden ulaşabilirsiniz.

21 Sümbüllü Ortakulu ndan Türkiye Şampiyonu Sümbüllü Ortaokulu öğrencimiz Ramazan ZEYDANLI 81 ilden 100 sporcunun katıldığı Bursa da yapılan Okul Sporları Türkiye Şampiyonasında yıldızlar kategorisinde halter branşında silkmede 88 kilo koparmada 73 kilo kaldırarak Türkiye şampiyonu olmuştur. Bize bu gururu yaşattıkları için başta öğrencimiz Ramazan ZEYDANLI ya Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ejder İŞLER e Batıpark Spor Kulübü antrenörleri Muhammet NAZİK ve Yaşar KARACURA ya teşekkür ederiz. Öğrencimize katılacağı tüm yarışmalarda başarılar diliyor,

22 tebrik ediyoruz.

23 Başkan Adayı Serdal Temizyürek marashaber.net e Konuştu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkan Adayı Serdal TEMİZYÜREK; Maliye Bakanlığı e-tebligat adresi temin etme ve kullanma zorunluluğunun 467 sıra numaralı vergi usul kanunu tebliğince başvuru süresinin tarihine kadar uzadığını, bu çerçevede tebliği gereken belgelerin bu yolla tebliğ edileceğini, mükelleflerin konuyla ilgili duyarlı olmalarının menfaatleri icabı olduğunu belirtti yılının ekonomik açıdan durgun geçtiğini, 2016 da beklentilerin olumlu yönde olduğunu ve bu çerçevede büyüyen iş hacmiyle doğru orantılı kayıt ve muhasebe teknolojilerinden faydalanılmasının çağın gereği olduğunu beyan eden Temizyürek; bu vesile ile tüm hemşehrilerimizin yeni yılını da tebrik ederim şeklinde konuştu. Ayrıca ; 2016 Mayısında gerçekleşecek olan SMMM Odası seçimlerinin ilimize hayırlar getirmesini temenni eder, tüm adaylarımıza başarılar dilerim. biçiminde görüşlerini beyan eden Serdal bey e bizde marashaber.net ailesi olarak başarılar dileriz. MEMUR-SEN GENEL BAŞKANI

24 KAHRAMANMARAŞ A GELİYOR Memur-Sen Genel Başkanı Ali YALÇIN ÖNCÜ MEDENİYET GÜÇLÜ SENDİKA BÜYÜK TÜRKİYE sloganıyla hedef bir milyon üye kapsamında Kahramanmaraş a geliyor. Memur-Sen Genel Başkanı Ali YALÇIN 22 Ekim 2015 günü saat 19:00 da Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde sendikalılarla buluşacak.

25

26 Aileler Arasında ölü, 2 yaralı Kavga: 1 Kahramanmaraş Çamlıbel Mahallesinde bir eve uzun namlulu silahlarla yapılan saldırıda 1 kişi öldü 2 kişi de ağır yaralandı. Saldırı Onikişubat ilçesine 60 kilometre uzaklıktaki Çamlıbel Mahallesi nde meydana geldi. Tütün alış verişinden kaynaklandığı iddia edilen olayın akraba oldukları öğrenilen şahıslar tarafından, Nebahat Engizek e ait eve uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Açılan ateş sonucunda Nebahat Engizek olay yerinde yaşamını yitirirken oğlu O.E. ile gelini İ.E. yaralandı. Bölge sakinleri tarafından durum sağlık ekipleri ile jandarmaya bildirildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Nebahat Engizek in öldüğünü tespit etti. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Jandarma ekipleri ise çevredekilerin ifadelerinden de yola çıkarak olayın faili olduğu iddia edilen T.E., G.E. ve A.E. isimli şahısları gözaltına aldı. Yaralıların durumları ciddiyetini korurken olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. Şehir Merkezinde Araç Yangını Kahramanmaraş ta henüz belirlenemeyen bir nedenle alev alan araç itfaiyenin müdahalesi iel söndürüldü.

27 i-arac-yangin.mp4

Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü EBA Değerlendirme Toplantısı

Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü EBA Değerlendirme Toplantısı Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü EBA Değerlendirme Toplantısı Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü Fatih Projesi Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen ve İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin AKKURT

Detaylı

Projesi ve EBA Anlatıldı

Projesi ve EBA Anlatıldı Aday Öğretmenlere Fatih Projesi ve EBA Anlatıldı Kahramanmaraş Onikişubat ve Dulkadiroğlu İlçelerinde görevli aday öğretmenlere, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ek Binasında yer alan Bilişim Teknolojileri Sınıflarında

Detaylı

Projesi ve EBA Anlatıldı

Projesi ve EBA Anlatıldı Aday Öğretmenlere Fatih Projesi ve EBA Anlatıldı Kahramanmaraş Onikişubat ve Dulkadiroğlu İlçelerinde görevli aday öğretmenlere, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ek Binasında yer alan Bilişim Teknolojileri Sınıflarında

Detaylı

YEĞİTEK ten Kahramanmaraş ta EBA Tanıtım Seminerleri

YEĞİTEK ten Kahramanmaraş ta EBA Tanıtım Seminerleri YEĞİTEK ten Kahramanmaraş ta EBA Tanıtım Seminerleri EBA nın tüm öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından daha iyi tanınıp kullanılabilmesi amacıyla yapılan çalışmalar kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik

Detaylı

Milli Eğitim Bakanlığı FATİH Projesinde Çıtayı Yükseltiyor

Milli Eğitim Bakanlığı FATİH Projesinde Çıtayı Yükseltiyor Dulkadiroğlu İlçesinde bulunan Şehit Mıllış Nuri İlkokulunda Müdür Yardımcısı olarak görev yapan, Mustafa SEYDİK bir binanın 9. katından düşerek yaşamını yitirdi. Mustafa SEYDİK 13 Ocak 2016 günü saat

Detaylı

Bilişim Teknolojileri Rehber

Bilişim Teknolojileri Rehber Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmenleri Toplantısı Yapıldı Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürlüğü M.Sait Kırmacı toplantı salonunda Fatih Projesi kapsamında etkileşimli tahta kurulumları yapılmış olan,

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

T.C. OSMANGAZİ KAYMAKAMLIĞI OSMANGAZİ ORTAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EĞİTİM-ÖĞRETİM PLANI 1. YARIYIL SIR. YAPILACAK FAALİYETLER

T.C. OSMANGAZİ KAYMAKAMLIĞI OSMANGAZİ ORTAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EĞİTİM-ÖĞRETİM PLANI 1. YARIYIL SIR. YAPILACAK FAALİYETLER T.C. OSMANGAZİ KAYMAKAMLIĞI OSMANGAZİ ORTAOKULU 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EĞİTİM-ÖĞRETİM PLANI 1. YARIYIL SIR. YAPILACAK FAALİYETLER NEREDE GÖREVLİLER FAALİYETİN YAPILACAĞI TARİH NO YAPILACAĞI EYLÜL

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE Başarıyı, Başarının Kahramanları Anlattı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Başarıyı, başarının kahramanları anlatıyor. konulu söyleşiye TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulundan 13 öğrencimiz

Detaylı

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediyesi, 124 okulda 6 bin ilkokul birinci sınıf öğrencisine çanta ve kırtasiye malzemesi dağıttı. Başkan Mahçiçek, Çocuklar,

Detaylı

2014 /2015 Eğitim Öğretim Yılı, (Tam gün tam yıl) Yıllık Çalışma Planı

2014 /2015 Eğitim Öğretim Yılı, (Tam gün tam yıl) Yıllık Çalışma Planı 2014 /2015 Eğitim Öğretim Yılı, (Tam gün tam yıl) Yıllık Çalışma Planı EYLÜL 2014 Sorumluluk Sınavları Öncesi Senebaşı Öğretmenler Kurulu 1-15 Eylül Eğitim- Öğretim Hazırlık Seminerleri; Uygulama Anasınıfı

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE 2015-2016 Öğretim yılı Basketbol Liseli Genç Erkekler B Ligi müsabakaları 08.02.2016 Pazartesi günü başladı. Müsabakalara fırtına gibi başlayan takımımız namağlup

Detaylı

Eylül Ayı tatil olduğundan sadece planlama ve koordinasyon çalışmalarına yer verilmiştir.

Eylül Ayı tatil olduğundan sadece planlama ve koordinasyon çalışmalarına yer verilmiştir. T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI RAŞİT ÖZKARDEŞ İLKU REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA YILLIK ÇERÇEVE PLANI AY Program Geliştirme, Araştırma, Müşavirlik ve Profesyonel Gelişim 1-4 EYLÜL

Detaylı

Intel Eğitim Çözümleri. En İleri Teknolojilerle, Dijital Eğitimde Yeni Bir Döneme Geçin

Intel Eğitim Çözümleri. En İleri Teknolojilerle, Dijital Eğitimde Yeni Bir Döneme Geçin Intel Eğitim Çözümleri En İleri Teknolojilerle, Dijital Eğitimde Yeni Bir Döneme Geçin Intel Eğitim Çözümleri Gelişmiş Öğrenci ve Öğretmen Sınıf Yönetim Yazılımı GELIŞMIŞ ÖĞRENCI VE ÖĞRETMEN ETKILEŞIMI

Detaylı

EĞİTİMİN DİJİTALLEŞMESİ

EĞİTİMİN DİJİTALLEŞMESİ EĞİTİMİN DİJİTALLEŞMESİ YUNUS AYDIN BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENİ HAZİRAN 2017 EĞİTİMİN DİJİTALLEŞMESİ YEĞİTEK (Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü) Millî Eğitim Bakanlığının, eğitimde teknoloji

Detaylı

Eğitimde Bilişim Teknolojilerinin Yeri Ve Önemi

Eğitimde Bilişim Teknolojilerinin Yeri Ve Önemi Eğitimde Bilişim Teknolojilerinin Yeri Ve Önemi Sunumumuza Bir Soru İle Başlayalım Laptop Tablet Masaüstü Pc Akıllı Telefon Soru1: Hangisini Kullanıyorsunuz? Laptop Tablet Masaüstü Pc Akıllı Telefon Soru2:

Detaylı

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL 01 EYLÜL 2014 Sene başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 08 EYLÜL 2014 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Uyum Haftası

Detaylı

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri başlamıştır. Sayın Velilerimiz, İlkokul-Ortaokul Bölümünde 09 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri

Detaylı

Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü

Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü http://www.iha.com.tr/balikesir-haberleri/mesleki-egitim-tanitim-ve-isbirligi-protokolu-balikesir- 1685591/ Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü Meslek lisesi Organize Sanayi Bölgesi ile İl Milli

Detaylı

EĞİTİM BİLİŞİM AĞI (EBA) Sosyal Eğitim Platformu. Hazırlayan Caner YACAN

EĞİTİM BİLİŞİM AĞI (EBA) Sosyal Eğitim Platformu. Hazırlayan Caner YACAN EĞİTİM BİLİŞİM AĞI (EBA) Sosyal Eğitim Platformu Hazırlayan Caner YACAN Değineceklerimiz: EBA Nedir? EBA nın Amacı Nedir? EBA yı Önemli Kılan Özellikleri Nelerdir? Niçin EBA yı Kullanmalıyız? EBA da Neler

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI 2016-2017 Öğretim Yılı Birinci Dönem Karne ve Ödül Töreni, 20 Ocak 2017 Cuma günü, okul yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin

Detaylı

TERCİH DANIŞMANLIĞI KILAVUZU

TERCİH DANIŞMANLIĞI KILAVUZU 2018 TERCİH DANIŞMANLIĞI KILAVUZU 1 İÇİNDEKİLER 1.TERCİH DANIŞMANLIĞI... 5 1.1.Tercih Danışmanlığı Komisyonlarının Amaçları... 5 2. KOORDİNASYON KURULLARININ KURULMASI VE GÖREVLERİ... 5 2.1. İl Koordinasyon

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ANKARA-2017 SIRA NO TARİH ETKİNLİK SORUMLU BİRİM E Y L Ü L 1 05.09.2017 salı Öğretmenlerin

Detaylı

YENİMAHALLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtım ve Yöneltme Eylem Planı

YENİMAHALLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtım ve Yöneltme Eylem Planı YENİMAHALLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtım ve Yöneltme 03-04 Eylem Planı Ek- ETKİNLİĞİN TÜRÜ ETKİNLİĞİN KONUSU İl düzeyinde Mesleki ve Teknik Eğitimde Tanıtım ve Yöneltme

Detaylı

İRENOĞULLARI ŞEHİT ATİLA NİZAM İLKOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ

İRENOĞULLARI ŞEHİT ATİLA NİZAM İLKOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ İRENOĞULLARI ŞEHİT ATİLA NİZAM İLKOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ AMAÇLARIMIZ Antalya İli Kepez İlçesi İrenoğulları Şehit Atila Nizam İlkokulu'nda Beslenme Dostu Okul Programının 2017-2018 uygulamaları

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER 25.02.2014 Salı günü 3. ve 4. sınıf öğrencilerimize okulumuzun bahçesinde Yangın Söndürme Tatbikatı yapılmıştır. Tatbikatı öğrencilerimiz ilgiyle izlemişlerdir.

Detaylı

Eba FATİH projesinin bir parçası olarak oluşturulmuş çevirim içi sosyal eğitim platformudur. Bu platformun amacı bilgi teknolojilerinin eğitime

Eba FATİH projesinin bir parçası olarak oluşturulmuş çevirim içi sosyal eğitim platformudur. Bu platformun amacı bilgi teknolojilerinin eğitime EBA nedir? Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platformdur. Eba FATİH projesinin bir parçası olarak oluşturulmuş

Detaylı

SULTANGAZİ BELEDİYESİ EĞİTİME DESTEK AKADEMİSİ. açılan kapı SEDA. Bașarıya

SULTANGAZİ BELEDİYESİ EĞİTİME DESTEK AKADEMİSİ. açılan kapı SEDA. Bașarıya Bașarıya açılan kapı SULTANGAZİ BELEDİYESİ EĞİTİME DESTEK AKADEMİSİ SEDA SULTANGAZİ BELEDİYESİ EĞİTİM DESTEK AKADEMİSİ BAŞARIYA GİDEN YOL SULTANÇİFTLİĞİ SEDA İ nsanlar bireysel farklılık taşırlar. Bu farklılıkları

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :15. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf. SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf. Sportmen ilavesi Sayfası :2. Syf Sayfası :31. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZTO dan Selvitopu ve ekibine

Detaylı

T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ

T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ANKARA-2016 SIRA NO TARİH ETKİNLİK SORUMLU BİRİM E Y L Ü L 1 01.09.2016 Öğretmenlerin Göreve

Detaylı

RAPOR METNİ (ÇALIŞMA TAKVİMİNE GÖRE HAZIRLANMIŞTIR):

RAPOR METNİ (ÇALIŞMA TAKVİMİNE GÖRE HAZIRLANMIŞTIR): DÖNEM: 2017-2018 KAYSERİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM ŞUBESİ ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ MODELİNDE MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMİ TANITMA VE YÖNLENDİRME FAALİYETLERİ İL RAPORU DAYANAK: A)90757378-200-E.3297283

Detaylı

SUNU İÇERİĞİ.

SUNU İÇERİĞİ. SUNU İÇERİĞİ EBA (Eğitim Bilişim Ağı)nedir? Neden EBA? EBA da neler var? EBA yı kimler kullanabilir? EBA ya nasıl giriş yapılır? EBA da çevrimiçi neler yapılabilir? EBA(Eğitim Bilişim Ağı) Eğitimin geleceğe

Detaylı

SOKAKTA YAŞAYAN VE/VEYA ÇALIŞAN ÇOCUKLARA YÖNELİK HİZMET MODELİ BURSA İL EYLEM PLANI

SOKAKTA YAŞAYAN VE/VEYA ÇALIŞAN ÇOCUKLARA YÖNELİK HİZMET MODELİ BURSA İL EYLEM PLANI SOKAKTA YAŞAYAN VE/VEYA ÇALIŞAN ÇOCUKLARA YÖNELİK HİZMET MODELİ BURSA İL EYLEM PLANI ÇALIŞMA ALANI MÜDAHALE AKTİVİTE SÜRE UYGULAYICI İHTİYAÇ KAYNAK RİSK ALTINDAKİ ÇOCUKLARA ULAŞMA / SOSYAL MOBİLİZASYON

Detaylı

Bir süreç projesi olan Fatih Projesi ETKİLEŞİMLİ TAHTA ÇALIŞMALARI Etkileşimli Tahta Teknik Şartnamesi kapsamında Vestel AŞ yüklenicisince

Bir süreç projesi olan Fatih Projesi ETKİLEŞİMLİ TAHTA ÇALIŞMALARI Etkileşimli Tahta Teknik Şartnamesi kapsamında Vestel AŞ yüklenicisince Bir süreç projesi olan Fatih Projesi ETKİLEŞİMLİ TAHTA ÇALIŞMALARI Etkileşimli Tahta Teknik Şartnamesi kapsamında Vestel AŞ yüklenicisince Etkileşimli tahtaların güvenli kullanılması için okul enerji altyapısının

Detaylı

Tabipler Odası Başkan Adayı Dr. İrfan KARATUTLU' dan Basın Açıklaması

Tabipler Odası Başkan Adayı Dr. İrfan KARATUTLU' dan Basın Açıklaması VALİ YARDIMCISI KURTOĞLU VEFAT ETTİ FERHAT Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Ferhat KURTOĞLU, tedavi gördüğü Necip Fazıl Şehir Devlet Hastanesi nde 24 Mayıs 2016 Salı günü hakkın rahmetine kavuşmuştur. Merhum

Detaylı

T.C ALTINDAĞ KAYMAKAMLIĞI YILDIRIM BEYAZIT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C ALTINDAĞ KAYMAKAMLIĞI YILDIRIM BEYAZIT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ T.C ALTINDAĞ KAYMAKAMLIĞI YILDIRIM BEYAZIT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ANKARA 2017 SUNUŞ 2017-2018 Eğitim ve öğretim yılı örgün ve yaygın eğitim

Detaylı

ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu

ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu ACM (Association for Computing Machinery) 100.000 i aşkın üyesiyle alanında dünyanın en büyüğü olma özelliğine sahip, eğitsel ve bilimsel bir bilişim topluluğudur. 1947

Detaylı

BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ

BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ KILÇAK İLKOKULU - EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ KILÇAK İLKOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI AMAÇ: Aile ve çocuk eğitimleri ile sağlıklı nesillerin yetişmesine katkı

Detaylı

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Yıl:2016 Sayı:2 29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan törenin ardından beden eğitimi öğretmenimiz Levent

Detaylı

Projesi ve EBA Anlatıldı

Projesi ve EBA Anlatıldı Aday Öğretmenlere Fatih Projesi ve EBA Anlatıldı Kahramanmaraş Onikişubat ve Dulkadiroğlu İlçelerinde görevli aday öğretmenlere, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ek Binasında yer alan Bilişim Teknolojileri Sınıflarında

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C ALTINORDU KAYMAKAMLIĞI ZUVER KAYA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2017 2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ALTINORDU-2017 SUNUŞ İddialı okullar öğrenci merkezlidir, zengin akademik

Detaylı

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! K A Y I O K U L L A R I Haftalı 17-21 NİSAN 2017 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladık. Yarının aydınlık geleceği olan

Detaylı

40.000 okulumuzdaki 620.000 dersliğimizi. BT ekipmanları ile donatarak. eğitimde öğrenci ve öğretmenlerimiz için fırsatları artırma

40.000 okulumuzdaki 620.000 dersliğimizi. BT ekipmanları ile donatarak. eğitimde öğrenci ve öğretmenlerimiz için fırsatları artırma 40.000 okulumuzdaki 620.000 dersliğimizi BT ekipmanları ile donatarak eğitimde öğrenci ve öğretmenlerimiz için fırsatları artırma ve okullarımızda teknolojiyi iyileştirme hareketidir. İdari Hizmetlerde

Detaylı

BEYOĞLU ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ STRATEJİK PLANI 2012 YILI EYLEM PLANI

BEYOĞLU ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ STRATEJİK PLANI 2012 YILI EYLEM PLANI HEDEFLER 1 Tüm sınıflarda mesleki formasyon kazandırmak. 1. Kur'an-ı Kerimi tecvid kurallarına uygun bir şekilde yüzüne okuyabilmek, İmam- Hatip'lik yapacak düzeyde ayet ve sureleri ezberlemek. 2. Kur'an-ı

Detaylı

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI OSMANGAZİ ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 BRİFİNG DOSYASI

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI OSMANGAZİ ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 BRİFİNG DOSYASI TC TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI OSMANGAZİ ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 BRİFİNG DOSYASI 2012-2013 Okul /Kurum Haritası I BÖLÜM KURUMUN ADI : Osmangazi Ortaokulu Müdürlüğü İLİ : Mersin İLÇESİ : Toroslar ADRES

Detaylı

DEBİP DENİZLİ EĞİTİMİNDE BAŞARIYI İZLEME VE GELİŞTİRME PROJESİ

DEBİP DENİZLİ EĞİTİMİNDE BAŞARIYI İZLEME VE GELİŞTİRME PROJESİ DENİZLİ EĞİTİMİNDE BAŞARIYI İZLEME VE GELİŞTİRME PROJESİ DEBİP ZEHRA SUNA MANASIR İLKOKULU / ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YIL SONU DEĞERLENDİRMESİ Raportör Müdür Yardımcısı Hasan ALKIN Okul

Detaylı

TEMMUZ 2016 AĞUSTOS 2016

TEMMUZ 2016 AĞUSTOS 2016 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL BİLGE ATABEY İLKOKULU/ORTAOKULU ÇALIŞMA TAKVİMİ tesi rtesi TEMMUZ 2016 TEMMUZ 2016 4 11 18 25 1 Okul Öncesi, İlkokul ve Ortaokul Öğretmenlerin Tatile Girmesi 01 Temmuz

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 25.10.2016 29.11.2016 HAL PROJESİ TOPLANTILARI YENİ HAL PROJESİ İLE İLGİLİ 31 EKİM 2016 TARİHİNDE HAL DERNEK TEMSİLCİLERİ İLE ODAMIZDA BİR TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ. HAL

Detaylı

Açık e-öğrenme. Açıköğretim Fakültesinde e-öğrenme Uygulamaları. M. Emin Mutlu. İnternet Haftası Etkinlikleri 2004 Anadolu Üniversitesi 20 Nisan 2004

Açık e-öğrenme. Açıköğretim Fakültesinde e-öğrenme Uygulamaları. M. Emin Mutlu. İnternet Haftası Etkinlikleri 2004 Anadolu Üniversitesi 20 Nisan 2004 Açık e-öğrenme Açıköğretim Fakültesinde e-öğrenme Uygulamaları M. Emin Mutlu İnternet Haftası Etkinlikleri 2004 Anadolu Üniversitesi 20 Nisan 2004 e-öğrenme Öğretimde elektronik teknolojilerin kullanıldığı

Detaylı

TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. TED KAYSERİ KOLEJİ 1-5 ŞUBAT 8. SINIF TEOG HAZIRLIK PROGRAMI

TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. TED KAYSERİ KOLEJİ 1-5 ŞUBAT 8. SINIF TEOG HAZIRLIK PROGRAMI TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. Toplantiya il milli egitim sube muduru Osman Sekerci, TEMA il baskani E.Ü. ogretim gorevlisi Abdulkadir Dagli ve okullarda

Detaylı

BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

BİLGİLENDİRME TOPLANTISI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DYNED Sistemi EBA-MEBBİS-EOKUL ile koordineli olarak veri alışverişi yapmaktadır. Bu sebeple E- Okul, MEBBİS ve EBA Profil Sayfalarındaki bilgilerin güncel olması gerekmektedir.

Detaylı

Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden 8d28-1222-330b-9b07-d4e1 kodu ile teyit edilebilir.

Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden 8d28-1222-330b-9b07-d4e1 kodu ile teyit edilebilir. Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden 8d28-222-330b-9b07-d4e kodu ile teyit edilebilir. EK - MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Din

Detaylı

Hazırlayan Uğur Akkaş BT Rehber Öğretmeni. www.eba.gov.tr

Hazırlayan Uğur Akkaş BT Rehber Öğretmeni. www.eba.gov.tr Hazırlayan Uğur Akkaş BT Rehber Öğretmeni SUNU İÇERİĞİ EBA (Eğitim Bilişim Ağı)nedir? Neden EBA? EBA da neler var? EBA yı kimler kullanabilir? EBA ya nasıl giriş yapılır? EBA da çevrimiçi neler yapılabilir?

Detaylı

Dahiders Nedir? Dahiders,

Dahiders Nedir? Dahiders, 1 Dahiders Nedir? Dahiders, Dahiders; ilkokul - ortaokul öğrencilerinin ve öğretmenlerinin, her zaman güncel içeriklere ulaşabilecekleri, sınava hazırlık sürecinde etkin olarak kullanabilecekleri geniş

Detaylı

01-31 Ağustos Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumlarında Sene başı Mesleki Çalışmalar Eylül 2014

01-31 Ağustos Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumlarında Sene başı Mesleki Çalışmalar Eylül 2014 1 T.C. KARABÜK VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 27 Temmuz 2014 Pazar saat13:00 de başlar, 30 Ramazan Bayramı Temmuz 2014 Çarşamba akşamı sona erer. Mesleki

Detaylı

Giriş... 2 EBA Ders EBA İçerik...18 EBA Yardım EBA Dosya EBA Uygulamalar EBA Paylaşım EBA E-Kurs...

Giriş... 2 EBA Ders EBA İçerik...18 EBA Yardım EBA Dosya EBA Uygulamalar EBA Paylaşım EBA E-Kurs... Giriş....... 2 EBA Ders... 4 EBA İçerik...18 EBA Yardım... 18 EBA Dosya... 19 EBA Uygulamalar... 20 EBA Paylaşım... 20 EBA E-Kurs... 21 EBA (Eğitim Bilişim Ağı) günden güne büyümekte olan bir portal olup;

Detaylı

ÇORUM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI YÖNETİM KURULU (01.01.2013 31.12.2013) DÖNEMİ FAALİYET RAPORU

ÇORUM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI YÖNETİM KURULU (01.01.2013 31.12.2013) DÖNEMİ FAALİYET RAPORU ÇORUM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI YÖNETİM KURULU (01.01.2013 31.12.2013) DÖNEMİ FAALİYET RAPORU 1. UZUN ZAMANDIR BEKLEDİĞİMİZ TESMER ÇORUM ŞUBESİ BÜNYESİNDE; ODAMIZ 3 MART 2013 TARİHİNDE YAPILACAK

Detaylı

OSMANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU Stratejik Planı DÖRDÜNCÜ BÖLÜM - 1 -

OSMANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU Stratejik Planı DÖRDÜNCÜ BÖLÜM - 1 - OSMANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU Stratejik Planı 201-201 DÖRDÜNCÜ BÖLÜM - 1 - İZLEME VE DEĞERLENDİRME Okulumuz bünyesinde hedeflerin gerçekleşmesine yönelik yürütülecek faaliyet ve projelerin izleme ve değerlendirme

Detaylı

BUCAK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ STRATEJİK PLAN EYLEM PLANI

BUCAK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ STRATEJİK PLAN EYLEM PLANI BUCAK MESLEK VE TEKNK ANADOLU LSES PLAN EYLEM PLANI ZAMANLAMA (FAALYETN BAŞLAYIŞBTŞYILI). Okulumuz u ortaokul son sınıf n leri ne daha iyi tanıtarak okula erişimi kolaylaştır mak. Okulumuz u tercih eden

Detaylı

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Öğretmen Yetiştirme Ve Geliştirme Genel Müdürlüğü DAĞITIM YERLERİNE

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Öğretmen Yetiştirme Ve Geliştirme Genel Müdürlüğü DAĞITIM YERLERİNE T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Öğretmen Yetiştirme Ve Geliştirme Genel Müdürlüğü Sayı : 3501582-77.01.02-E.821723 26.08.2015 Konu: Mesleki lar DAĞITIM YERLERİNE İlgi: a) Millî Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ 1. Bilgi Evlerinin Kuruluş amacı; 2014 ve 2015 Eğitim Öğretim yılı Çocukların kendilerini tanımalarını, bilgi ve becerilerini

Detaylı

Eğitimin geleceğe açılan kapısı olan Eğitim Bilişim Ağı; okulda, evde, kısacası ihtiyaç duyulan her yerde bilgi teknolojileri araçlarını kullanarak

Eğitimin geleceğe açılan kapısı olan Eğitim Bilişim Ağı; okulda, evde, kısacası ihtiyaç duyulan her yerde bilgi teknolojileri araçlarını kullanarak Eğitimin geleceğe açılan kapısı olan Eğitim Bilişim Ağı; okulda, evde, kısacası ihtiyaç duyulan her yerde bilgi teknolojileri araçlarını kullanarak etkili materyal kullanımını destekleyip teknolojinin

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.aktifhaber.com Tarih: 22.01.

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.aktifhaber.com Tarih: 22.01. Günlük Haber Bülteni 23.01.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.aktifhaber.com Tarih: 22.01.2015 1 2 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.haberler.com Tarih: 22.01.2015 İNTERNET

Detaylı

Başbakan Yıldırım, Türkiye genelinde 40 İlçeye Doğalgaz Dağıtım Töreni nde konuştu

Başbakan Yıldırım, Türkiye genelinde 40 İlçeye Doğalgaz Dağıtım Töreni nde konuştu Başbakan Yıldırım, Türkiye genelinde 40 İlçeye Doğalgaz Dağıtım Töreni nde konuştu Kasım 06, 2016-7:47:00 Başbakan Binali Yıldırım, "Erzincan can şehirdir, canların şehridir. Erzincan Türkiye'nin, Erzincan

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

EBA nedir, nasıl doğdu?

EBA nedir, nasıl doğdu? EBA nedir, nasıl doğdu? Eğitim Bilişim Ağı (EBA); sınıf seviyelerine uygun, incelemeden geçmiş güvenilir öğrenme materyallerine erişebileceğiniz sosyal bir eğitim platformudur. EBA Katılımcıdır EBA Katılımcıdır

Detaylı

İLAN-DEVREN SATILIK CAFE

İLAN-DEVREN SATILIK CAFE İLAN-DEVREN SATILIK CAFE SAHİBİNDEN DEVREN SATILIK CAFE KULLANIMA HAZIR CAFELER BÖLGESİNDE İRTİBAT TELEFONU: 0 543 621 79 79 Türk Eğitim Değişikliği Sen' de Görev Kahramanmaraş Türk Eğitim Sen Şube Müdürü

Detaylı

KORGAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ

KORGAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ KORGAN İLKOKULU 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ Öğrencilerin kişiliği özellikle okul çağlarında şekillenmekte ve yetişkin çağdaki

Detaylı

İLKOKULDAN ÖNCE BİZİMLE OLMALISIN BENCE İLK BİZ

İLKOKULDAN ÖNCE BİZİMLE OLMALISIN BENCE İLK BİZ İLKOKULDAN ÖNCE BİZİMLE OLMALISIN BENCE İLK BİZ PROJENİN ADI İLKOKULDAN ÖNCE BİZİMLE OLMALISIN BENCE PROJENİN SAHİBİ BOZKURT ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ PROJENİN SÜRESİ 1 YIL (2015-2016) PROJENİN ÖZETİ Bozkurt

Detaylı

İTÜGVONET KULLANIM KILAVUZU

İTÜGVONET KULLANIM KILAVUZU İTÜGVONET KULLANIM KILAVUZU İTÜGVONET NEDİR? İTÜGVONET, İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları tarafından geliştirilen bir okul otomasyon yazılımıdır. Sistem üç yıldır okul yöneticileri, öğretmenler ve personeller

Detaylı

YÖNETMELİK İPEK ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ

YÖNETMELİK İPEK ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ Yönetmelik 22 Eylül 2013 PAZAR Resmî Gazete Sayı : 28773 İpek Üniversitesinden: YÖNETMELİK İPEK ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak

Detaylı

OKUL EĞİTİMİ KALİTESİNİN ARTTIRILMASI PROJESİ (OKAP)

OKUL EĞİTİMİ KALİTESİNİN ARTTIRILMASI PROJESİ (OKAP) 50. YIL İLKOKULU OKUL EĞİTİMİ KALİTESİNİN ARTTIRILMASI PROJESİ (OKAP) 2015 YILI OCAK AYI RAPORU Hazırlayan Muharrem YILMAZ Müdür Yardımcısı 50. YIL İLKOKULU OKUL EĞİTİMİ KALİTESİNİN ARTTIRILMASI PROJESİ

Detaylı

TUZLA YUNUS EMRE ORTAOKULU. Öğretmen El Kitabı

TUZLA YUNUS EMRE ORTAOKULU. Öğretmen El Kitabı TUZLA YUNUS EMRE ORTAOKULU Öğretmen El Kitabı 2014 2015 İçindekiler 1.Okulumuzun Tarihçesi... 3 2.Misyonumuz... 5 3.Vizyonumuz... 6 4.Okulumuzun İlkeleri... 7 5.İzinler... 8 6.Kim Kimdir?... 9 7.Okulda

Detaylı

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED-MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED Genel Merkezimiz ve MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından 21 Ekim 2014 tarafından imzalanan protokol kapsamında,

Detaylı

Projesi ve EBA Anlatıldı

Projesi ve EBA Anlatıldı Aday Öğretmenlere Fatih Projesi ve EBA Anlatıldı Kahramanmaraş Onikişubat ve Dulkadiroğlu İlçelerinde görevli aday öğretmenlere, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ek Binasında yer alan Bilişim Teknolojileri Sınıflarında

Detaylı

MENEMEN HALDUN KOŞAY ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL GELİŞİM PLANI

MENEMEN HALDUN KOŞAY ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL GELİŞİM PLANI MENEMEN HALDUN KOŞAY ANADOLU LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL GELİŞİM PLANI AMAÇ VE HEDEFLER AMAÇ 1: Kaliteli bir eğitim öğretim ortamı için okulun fiziki yapısını, araç - gereç ve donanımını

Detaylı

Mesleki Eğitim İle Büyüyoruz

Mesleki Eğitim İle Büyüyoruz Temmuz 2015/Sayı:2 Bu Proje Avrupa Birliği Ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Finanse Edilmektedir Mesleki Eğitim İle Büyüyoruz Ahmet Şerif İZGÖREN den Öğretmenlerimize Seminer 3 Sektör 3Çalıştay Projemiz

Detaylı

T.C. ESKİPAZAR KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. ESKİPAZAR KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. ESKİPAZAR KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 Ramazan Bayramı 27 Temmuz 2014 Pazar saat 13:00 de başlar, 30 Temmuz 2014 Çarşamba akşamı sona erer.

Detaylı

denizli il milli eğitim müdürlüğü denizli il müftülüğü işbirliği protokolü

denizli il milli eğitim müdürlüğü denizli il müftülüğü işbirliği protokolü \ ij U $ s \ denizli il milli eğitim müdürlüğü denizli il müftülüğü işbirliği protokolü KASIM 2016 1920 Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü Denizli İl Müftülüğü İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ TARAFLAR Madde 1- Milli

Detaylı

ERDEMLİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ VİZYON BELGESİ 2017 Yılı EKİM Ayı Kalite Takip Sistemi (KTS) Faaliyet Planları Tablosu

ERDEMLİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ VİZYON BELGESİ 2017 Yılı EKİM Ayı Kalite Takip Sistemi (KTS) Faaliyet Planları Tablosu 2017 Yılı EKİM Ayı Kalite Takip Sistemi (KTS) Faaliyet Planları Tablosu 1 Eğitim Ortamları Fiziki İmkânlar Alanı 1/a Okul mescidinin yenilenip öğrencilerin kullanımına hazır hale getirilmesi 2 Öğretmen

Detaylı

NAMIK KEMAL ORTAOKULU

NAMIK KEMAL ORTAOKULU T.C. ÇİNE KAYMAKAMLIĞI NAMIK KEMAL ORTAOKULU -SOSYAL OKUL, SOSYAL İNSAN- 2014 201 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2014 201 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI NAMIK KEMAL ORTAOKULU PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK HİZMETLERİ ÇERÇEVE

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, Bir haftayı daha geride bıraktık. Öğrencilerimiz hafta boyunca sınıf çalışmalarının

Detaylı

T.C. İZMİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 38314872-604-E.6859445 02.07.2015 Konu: 2.EBA Kadraj Fotoğraf Yarışması

T.C. İZMİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 38314872-604-E.6859445 02.07.2015 Konu: 2.EBA Kadraj Fotoğraf Yarışması T.C. İZMİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü Sayı : 38314872-604-E.6859445 02.07.2015 Konu: 2.EBA Kadraj Fotoğraf Yarışması... İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE İlgi : 04/06/2015 tarihli ve 37805372-310-E.5756268

Detaylı

DR. BİRKAN SANCAK Bursa Halk Sağlığı Müdürlüğü

DR. BİRKAN SANCAK Bursa Halk Sağlığı Müdürlüğü DR. BİRKAN SANCAK Bursa Halk Sağlığı Müdürlüğü PROJE AMAÇLARI AMAÇ 1 Madde Bağımlılığını Önleme Konularında Doğru, Güncel ve Standart Bilgilendirme ve Eğitimlerin Sağlanması AMAÇ 2 Bursa İli Yıldırım

Detaylı

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ OKULLAR HAYAT OLSUN OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ Okullarımız halka açıldı Okullar eğitim-öğretim saatleri dışında; akşam saatleri, hafta sonları ve yaz aylarında halkımızın hizmetine açıldı. Derslikler,

Detaylı

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ TED OKULLARI ÖĞRETMENLERİ EĞİTİMLERİ İNGİLİZCE BÖLGESEL 10.01.2015 tarihinde TED okullarında görev yapan İngilizce öğretmenlerimizin mesleki yeterliliklerini arttırmak amacıyla TED Samsun Koleji nde Bölgesel

Detaylı

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok Ankara Üniversite Oryantasyon Gezisi Mesleki rehberlik çalışmaları çerçevesinde 9. sınıf öğrencilerimize Ankara gezisi düzenlendi. Öğrencilerimizin, birçok üniversite ve bölüm hakkında bilgi sahibi olmalarını

Detaylı

ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtma ve Yöneltme 2015 Eylem Planı

ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtma ve Yöneltme 2015 Eylem Planı ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtma ve Yöneltme 205 Eylem Planı NO ETKİNLİĞİN TÜRÜ ETKİNLİĞİN KONUSU ETKİNLİK NO ETKİNLİĞİN ADI SORUMLU KURUM/KİŞİ TARİH İŞBİRLİĞİ YAPILACAK

Detaylı

MART 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

MART 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili MART 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. CHP Mersin Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarının

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI BİRİNCİ DÖNEM DEĞERLENDİRMESİ

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI BİRİNCİ DÖNEM DEĞERLENDİRMESİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI BİRİNCİ DÖNEM DEĞERLENDİRMESİ Birinci dönem 14 EYLÜL 2015 günü başladı ve 22 Ocak 2016 tarihinde sona erdi. Tatillerin normalden fazla olduğu birinci dönemin öğrenci ve

Detaylı

GÜMÜŞHACIKÖY IŞIK İLKOKULU

GÜMÜŞHACIKÖY IŞIK İLKOKULU GÜMÜŞHACIKÖY IŞIK İLKOKULU Değerler Eğitimi Çalıştayı 1. 2013-2014 Yılı 1.Dönem Sonu Raporu Uzm.Öğrt. Mustafa ACAR Işık İlkokulu Müdürü Değerler Eğitimi Çalıştayı 1. Dönem Raporu 1. 2013-2014 Eğitim Öğretim

Detaylı

KOCAELİ 1. ÜNİVERSİTE TANITIM FUARI VE KARİYER GÜNLERİ FİNAL RAPORU

KOCAELİ 1. ÜNİVERSİTE TANITIM FUARI VE KARİYER GÜNLERİ FİNAL RAPORU KOCAELİ 1. ÜNİVERSİTE TANITIM FUARI VE KARİYER GÜNLERİ FİNAL RAPORU Bu yıl birincisi düzenlenen Üniversite Tanıtım Fuarı ve Kariyer Günleri organizasyonunun katılımcılar ve ziyaretçiler gözünden etkililiğin

Detaylı

SORU- Bize kısaca kendinizi tanıtır mısınız? Hangi okullarda okudunuz? Nerelerde çalıştınız bugüne kadar?

SORU- Bize kısaca kendinizi tanıtır mısınız? Hangi okullarda okudunuz? Nerelerde çalıştınız bugüne kadar? İSTANBUL TOKAT PAZARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ BAŞKANI CENGİZ ÇEVİK DERNEK OLARAK DAĞITTIĞIMIZ KİŞİSEL GELİŞİM DERGİLERİ ÖĞRENCİLERİMİZDE İNANILMAZ GELİŞMELERE SEBEP OLMUŞ 2014 YILINDA 10.000 KİŞİSEL GELİŞİM

Detaylı

T.C. EDİRNE VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. EDİRNE VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. SIRA 1 Mesleki Eğitim Merkezi çırak sözleşmelerinin imzalanması 01 Temmuz 2015-30 Eylül 2015 2 Bursluluk müracaatlarının yapılması 14 Ağustos 2015 Cuma - 30 Eylül 2015 3 Öğretmenlerin Göreve Başlaması

Detaylı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı Sayfa 4 15 Temmuz Demokrasi Parkı törenle açıldı Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz 3 10/Kasım/2016 DİDİM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi ve Halk Masası 444

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı