Meram da Ramazan dolu dolu geçiyor

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Meram da Ramazan dolu dolu geçiyor"

Transkript

1 Meram da Ramazan dolu dolu geçiyor Meram Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri, büyük bir coşku ve katılımla sürüyor. Belediyeye yeni bağlanan İnlice Mahallesi ndeki programa katılan Başkan Fatma Toru, Mahallelerimiz arasındaki bütünleşmenin daha hızlı olabilmesi maksadıyla bu yılki iftar programlarımızı yeni mahallelerimizde gerçekleştiriyoruz. İnşallah hızlı bir şekilde bütünleşmeyi sağlayacağız dedi. Meram da Ramazan etkinliklerine ilçeye yeni bağlanan İnlice Mahallesi nde devam edildi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği programa Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, AK Parti Meram İlçe Teşkilatı yönetimi, muhtarlar ve daire müdürleri katıldı. İftar öncesinde sahnelenen ve eski Ramazanlardan izler taşıyan gösteriler büyük beğeni topladı.

2 RAMAZAN IN BEREKETİ- Nİ HEP BİRLİKTE YAŞIYO- RUZ Programa gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı İnlice mahalle sakinlerine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Sizlerle bir arada olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. 30 Mart Yerel Seçimleri nden sonra ilk kez bir araya geliyoruz. İnşallah bundan sonra daha sık bir araya gelmeyi arzu ediyoruz. Rabbim, rahmet ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerifinizi mübarek kılsın, tekrarına eriştirsin ve önümüzdeki sene inşallah hep birlikte burada tekrar iftar yapmayı bizlere nasip etsin. Şu anda hep birlikte Ramazan ın mutluluğunu ve bereketini yaşıyoruz. Ancak hepinizin bildiği üzere İslam coğrafyasında kan, gözyaşı ve acı var. Hep beraber dua edelim ki barış ve huzur hakim olsun dedi. BÜTÜNLEŞMEYE İHTİYA- CIMIZ VAR Yerinde Tespit, Yerinde Çözüm sloganıyla gerçekleştirdikleri mahalle istişare meclisi toplantıları kapsamında İnlice nin muhtarıyla da görüştüklerini hatırlatan Toru, Ramazan sonunda buradaki eksikliklerimizle ilgili ekiplerimiz tespitlerini yapacaklar. İnşallah İnlicemiz, Hasanşeyhimiz, Yatağan mahallemiz ve diğer yeni mahallelerimizle, Meram ın birer mahallesi olarak bütünleşmemiz daha da hızlı bir şekilde devam edecek. Bizler bu yıl sadece 6 beldemizde iftar programı düzenledik. Çünkü şu anda mahalle olarak bize yeni bağlanan belde ve köylerimizin buna ihtiyacı var. Bütünleşmeye ihtiyacımız var. Onun için önce İnlice dedik, Kavak dedik, Hatunsaray dedik, Sağlık dedik, Kızılören dedik, Hasanşeyh dedik, Yatağan dedik ve sizleri tercih ettik. Sizlere de bizleri kırmadan, davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı. Başkan Toru, İnlice Mahallesi ndeki iftar programından sonra Hasanşeyh Mahallesi ni ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

3 Başkan Toru dan İmar müjdesi Arif Bilge Mahallesi nde düzenlenen Meram da Ramazan etkinliğine katılan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, mahallenin en önemli sorununun imar olduğunu vurgulayarak, Bölgede imar planlama ve imar revizyon çalışmalarını başlattık. İnşallah kısa sürede çalışmamızı tamamlamayı hedefliyoruz dedi. Başkan Toru, Cumhurbaşkanlığı seçimlerini Başbakan Erdoğan ın kazanması ile Türkiye nin 2 bayramı birlikte yaşayacağını söyledi. Meram da Ramazan akşamlarına farklı bir renk katan etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor. Arif Bilge Mahallesi pazar alanında yapılan programa Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, başkan yardımcıları, daire müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. İMAR SORUNUNU ÇÖZECE- ĞİZ Bu mahallede, 30 Mart Yerel Seçimleri nden sonraki ilk buluşmayı gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Toru, Özellikle verdiğiniz destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Çünkü Arif Bilge Mahallesi olarak sizlerden büyük destek gördük. Buradaki hemşehrilerimize hizmet getirmek üzere seçimden önce sizlerle yaptığımız toplantıda öne çıkan konu imar olmuştu. Tüm hemşehrilerimiz bu konudaki taleplerini dile getirmişlerdi. Mahalle muhtarlarıyla yaptığımız toplantılarda da, yine en önemli sorunun imar olduğu bir kez daha ortaya çıktı. Biz de bunun üzerine imar çalışmalarını başlattık. Devlet Demir Yolları ile Selbasan Çayı arasında şu anda imar planlama ve imar revizyon çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah kısa bir süre içinde bu çalışmaları tamamlayarak Meram Belediye Meclisi nden ve Büyükşehir Belediye Meclisi nden geçirmeyi arzu ediyoruz. Çünkü şu anda Meram da temelde mahallelerimizde doğalgaz, yeşil alan, çocuk parkı ve ulaşım noktalarında sıkıntılar var. Bunların çözümü de planlı bir yerleşimden, yeni yerleşim alanları oluşturmaktan geçiyor. Arif Bilge Mahallemiz de, bu yeni yerleşimi hak ediyor. Şehir merkezindeki yaşam standartları neyse bu bölgelerimiz de aynı standartları hak ediyor. Temelde imar sorununu çözdüğümüzde yavaş yavaş yapılaşmaya doğru adım atmış olacağız diye konuştu. 2 BAYRAMI BİRLİKTE YA- ŞAYACAĞIZ Vatandaşların huzur içerisinde Ramazan Bayramı na erişmesini dileyen Başkan Toru, Rabbim hepimizi hayırlı bir şekilde bayrama ulaştırsın. Bayramdan sonra Cumhurbaşkanlığı seçimleri var. İnşallah 2 bayramı bir arada yaşayacağız. Başbakanımızın Cumhurbaşkanı seçilmesi Ramazan Bayramı ndan sonra hepimize ikinci bir bayram daha yaşatmış olacak. Hepinizden bu konuda destek bekliyoruz dedi. Etkinlikler kapsamında Meddah, Hacivat-Karagöz, orta oyunu ve Paytak Şov beğeni topladı. Çocuklara ve büyüklere yönelik yarışmalar da programa renk kattı. Özellikle bayanların ip örme yarışması ilgiyle takip edildi.

4 Gönül birlikteliğimiz devam edecek AK Parti Meram İlçe Teşkilatı nın yönetimi, kadın ve gençlik kolları üyeleriyle iftarda bir araya gelen Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Yeni Türkiye nin inşası noktasında bu davaya gönül birlikteliğimiz devam edecek dedi. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Augustus Otel de AK Parti Meram İlçe Teşkilatı ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Programa AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Meram Koordinatörü Candan Duran, AK Parti Meram İlçe Başkanı M.Ulvi Bezirci, AK Parti Meram İlçe Kadın Kolları Başkanı Şerife Yabancıün, AK Parti Meram İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fatih Akince, Meram Belediye Başkan Yardımcıları ve ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyeleri katıldı. BU DAVAYA GÖNÜL BİRLİKTELİĞİMİZ DEVAM EDECEK İftar yemeğinden sonra kısa bir selamlama konuşması yapan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Ramazan-ı Şerifiniz mübarek olsun ve birlikteliğimiz daim olsun. Yeni Türkiye nin inşası noktasında bu davaya olan gönül birlikteliğimizin devam etmesini diliyorum. Seçimlerde hep birlikte güzel bir çalışma dönemi geçirdik. İnşallah bundan sonraki süreçte daha sık bir araya gelmeyi hedefliyoruz dedi.

5 GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İSTİYORLAR Bu Ramazan da da İslam ülkelerinin pek çoğunda acı ve gözyaşının hakim olduğuna dikkat çeken AK Parti Meram İlçe Başkanı M.Ulvi Bezirci ise, Tüm Müslüman kardeşlerimiz güçlü bir Türkiye istiyor ve bunun için dua ediyorlar. Önümüzde tarihe tanıklık edeceğimiz önemli bir fırsat var. Cumhurbaşkanlığı seçimine az bir süre kaldı. Bugün itibariyle propaganda dönemi de başladı. İnşallah 10 Ağustos ta liderimizi tarihi bir oy oranıyla Cumhurbaşkanlığına seçeceğiz. Yeni Türkiye Yolunda Demokrasi, Refah, İtibar sloganıyla başlayan bu süreçte inşallah 10 Ağustos ta sandıkları patlatacağız. Teşkilat olarak dinamik bir şekilde bu seçim sürecini geçireceğiz ifadelerini kullandı.

6 Kızılören e birlik içerisinde hizmet Meram Belediyesi, ilçeye yeni bağlanan mahallelerdeki iftar programlarının 3 üncüsünü Kızılören Mahallesi nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinleri programa yoğun ilgi gösterdi. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Kızılören Mahallesi ne birlik ve beraberlik içerisinde güzel hizmetlerin yapılacağını ifade etti. Kızılören Mahallesi ndeki iftar programı öncesinde Meram da Ramazan etkinlikleri düzenlendi. Etkinlikler kapsamında orta oyunu, Meddah, Hacivat - Karagöz, davul şov, çocuklara yönelik yarışmalar ve TRT Çocuk ta büyük beğeniyle izlenen Kerem Eser in Paytak Şov u katılımcılara neşeli dakikalar yaşattı. Programa Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, AK Parti Meram İlçe Başkanı M. Ulvi Bezirci, AK Parti Meram Kadın Kolları Başkanı Şerife Yabancıün, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, muhtarlar, daire müdürleri ve binlerce kişi katıldı. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, iftardan önce tüm masaları ziyaret ederek, vatandaşların Ramazan ayını tebrik etti. BAŞKAN TORU DAN BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU İftar programına Kızılörenlilerin gösterdiği yoğun ilginin kendisini duygulandırdığını söyleyen Başkan Fatma Toru, İslam coğrafyasında Müslümanlara yönelik yapılan zulme dikkat çekti. Başkan Toru, Biz iftarımızı rahat bir şekilde yaparken, tüm İslam coğrafyasında maalesef oluk oluk kan akıyor. Filistin, Mısır, Irak, Suriye ve Myanmar a da mutluluk, barış ve huzurun en kısa zamanda gelmesini temenni ediyoruz. Onların da oruçlarını huzur içinde tutmalarını Rabbimizden niyaz ediyoruz.

7 İnşallah, birlik ve beraberlik içerisinde Kızılören e güzel hizmetler yapacağız. Bu programdaki kalabalık inanın bizleri çok duygulandırdı. Kızılören, ormanları ve yeşil dokusuyla çok güzel bir mahallemiz ve hizmetin en güzelini hak ediyor. Bizler de bunun için çalışacağız. Hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum diye konuştu. KIZILÖREN HALKINA GÜVENİMİZ TAM AK Parti Meram İlçe Başkanı M. Ulvi Bezirci ise, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine dikkat çekti ve Kızılören halkına güvenlerinin tam olduğunu ifade etti. Başkan Bezirci, Meram Belediyemiz, düzenlediği iftar programları ve Ramazan etkinlikleriyle mahalle sakinlerini bir araya getiriyor. Başkanımızı ve ekibini kutluyorum. Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de 1 aylık bir süre kaldı. Kızılören halkı bizi hiç bir zaman yalnız bırakmadı. Bu seçimde de aynı desteği vereceğinize ve başbakanımızı seçme adına sandıkları patlatacağınıza eminim dedi.

8 Bir başkadır Meram da Ramazan Meram Belediyesi nce düzenlenen Meram da Ramazan etkinlikleri, Yaylapınar Kaş Mahallesi nde gerçekleştirildi. Programa çevre mahallelerden çok sayıda kişi katıldı. Yaylapınar pazar alanında gerçekleştirilen etkinliğe Meram Belediye Başkan Yardımcısı Abdi Kalan, daire müdürleri, muhtarlar ile Yaylapınar Kaş, Yaylapınar Uhud ve Yaylapınar Süleymaniye mahallelerinden çok sayıda vatandaş katıldı. Meddah, Hacivat-Karagöz ve orta oyunu gibi eski Ramazanlardan izler taşıyan etkinlikler büyük beğeni topladı. Davulcuların, gösterileriyle renk kattığı etkinliklerde çocuklara yönelik eğlenceli yarışmalar da ilgi çekti. TRT Çocuk ekranlarından tanınan çocukların dostu Kerem Eser'in, farklı gösteriler sahnelediği PAYTAK Şov'u ile program sona erdi. Sanatçı Mustafa Cihat ın 25 Temmuz da konser vereceği Meram da Ramazan etkinlikleri kapsamında kalan programlar ise şöyle: 20 Temmuz Pazar / Hatunsaray Mah. Ortaokul Bahçesi - Saat Temmuz Pazartesi / Sefaköy Mah. Harman Yeri - Saat Temmuz Cumartesi / Sağlık Mah. Harman Yeri - Saat 18.30

9 Berlika Parkı hizmete hazır Meram Belediyesi tarafından Gülbahçe Mahallesi nde yaklaşık 80 bin metrekarelik alanda yapılan ve pek çok özelliğiyle Konya da bir ilk olan Berlika Parkı, hizmete hazır hale getirildi. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, başkan yardımcıları, ilgili daire müdürleri ve teknik personelle Berlika Parkı nda incelemelerde bulundu. KONYA DA İLK Berlika Parkı nın, birçok özelliğiyle Konya da bir ilk olduğunu vurgulayan Başkan Fatma Toru, Parkımızda, Konya da olmayan farklı konseptler bir arada bulunuyor. Venedik Havuzu ve Skateparkı (kaykay) Konya da ilk olma özelliği taşıyor. Parktaki çocuk oyun alanları ve oyun grupları farklı şekilde tasarlandı. Okuma bankları ve fitness alanları da parkımız içerisinde yer alıyor. Parkımızı, restoran, çay bahçesi ve lunapark ile birlikte kısa bir süre içerisinde halkımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz. Konyalı hemşehrilerimize hayırlı olsun dedi. ÇOCUKLAR BU PARKA BAYILACAK Park içerisinde çocukları sevindirecek alanlardan biri olan lunaparkta; çarpışan arabalardan kaydıraklara ve dönme dolaplara varıncaya kadar 11 ayrı ekipman yer alıyor. Yine park içerisinde oluşturulan suni tepeciklerde çocukların güzel zaman geçirmesi planlanıyor. Park içerisindeki halatlı çocuk oyun grupları da çocukların büyük beğenisini toplayacak. Parkta ayrıca yürüyüş yolları, plaj voleybolu sahası, basketbol ve futbol sahaları, mini golf sahası ve tenis kortları yer alıyor. Parktaki ağaçlandırma ve çiçeklendirme çalışmaları, Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yapıldı.

10 Meram Belediyespor da yeni yönetim Özellikle tekvando ve engelli halterde uluslararası düzeyde önemli başarılara imza atan Meram Belediyespor da genel kurul yapıldı. Kulüp başkanlığına Hüseyin Saraç seçildi. Konya daki en başarılı spor kulüplerinden biri olan ve 9 branşta bin 200 ün üzerinde lisanslı sporcusu bulunan Meram Belediyespor Kulübü nün genel kurulu yapıldı. Yeni yönetim şu şekilde belirlendi: Hüseyin Saraç Seyit Solma Mehmet Balaban Hacı Koyuncu Ahmet Yıldırım Başkan Başkan Vekili Genel Sekreter Sayman Üye Daha önce farklı kulüplerde de spor yöneticiliği yapan Meram Belediyespor un yeni başkanı Hüseyin Saraç, yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: Konyamızın önemli kulüplerinden biri olan Meram Belediyespor da kulüp başkanlığına seçilmiş olmaktan büyük onur duyuyorum. Kulübümüzün fahri başkanı olan Meram Belediye Başkanımız Sayın Fatma Toru nun desteği ve yönetim kurulumuzla birlikte en güzel şekilde hizmet etmeye çalışacağız. Özellikle bireysel branşlardaki başarı çıtamızı daha yukarılara çıkaracağız.

Hayırlı Ramazanlar. lendirerek, kurtuluşumuza vesile olmasını Cenab-ı Hakk tan

Hayırlı Ramazanlar. lendirerek, kurtuluşumuza vesile olmasını Cenab-ı Hakk tan Hayırlı Ramazanlar Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, idrak ettiğimiz Ramazan ayı vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Toru, Ramazan ayının tüm insanlık için hayırlar getirmesini temenni etti. 11 ayın

Detaylı

http://www.tv100.com.tr/guclu-sanayi-guclu-balikesir/12798/ SANAYİCİLER GÖNEN DE BİR ARAYA GELDİ Hem Türkiye hem de Balıkesir in 2023 hedeflerini gerçekleştirmesi için yoğun çaba sarfeden Balıkesir sanayicisi

Detaylı

AK Parti mazlum coğrafyaların umudu

AK Parti mazlum coğrafyaların umudu AK Parti mazlum coğrafyaların umudu AK Parti İSTANBUL İL BAŞKANIMIZ AZİZ BABUŞCU nun yazısı 03 te 4 te AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI TEŞKİLAT İÇİ HAFTALIK BÜLTENİ YIL: 2013 SAYI : 199 29-TEMMUZ-5 AĞUSTOS

Detaylı

Meram da dönüşüm başlıyor

Meram da dönüşüm başlıyor Meram da dönüşüm başlıyor Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, ilçenin temel sorunu olan imar ve kentsel dönüşüm ile alakalı çalışmalara başlandığını ifade etti. İlk olarak Hacıfettah, Çaybaşı ve Aksinne

Detaylı

Meram Belediyesi, Ramazan etkinliklerini iptal etti

Meram Belediyesi, Ramazan etkinliklerini iptal etti Meram Belediyesi, Ramazan etkinliklerini iptal etti Meram Belediyesi, katil devlet İsrail in Gazze ye düzenlediği saldırılardan dolayı Meram da Ramazan etkinliklerini iptal etti. Eğlenceli Ramazan etkinlikleri

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-4. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :8. SYF BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU YENİ VİZYON GAZETESİ Sayfası :8. Syf Sayfası :8. Syf Karabağlar Belediyesi spora da önem veriyor Karabağlar Belediyesi

Detaylı

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Cumartesi, 03 Ağustos :00 - Son Güncelleme Cumartesi, 03 Ağustos :05

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Cumartesi, 03 Ağustos :00 - Son Güncelleme Cumartesi, 03 Ağustos :05 Ordu Muhtarlar Derneği nin organizasyonu, İl Özel İdaresi nin ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğinde Vali Kenan ÇİFTÇİ, muhtarlarla bir araya geldi. İl Özel İdaresi sosyal tesislerinde düzenlenen iftar

Detaylı

ORBEL A.Ş. İLETİŞİM:0(535) (452) / 50 52

ORBEL A.Ş. İLETİŞİM:0(535) (452) / 50 52 Temmuz 2016 ORBEL A.Ş. İLETİŞİM:0(535) 363 19 47-0(452) 505 51 52 / 50 52 Temmuz 2016 Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU kultur@ordu.bel.tr Sevgili Ordulular, Hoşgörünün ve bereketin

Detaylı

http://www.iha.com.tr/balikesir-haberleri/is-dunyasi-bso-iftarinda-bulustu-balikesir-1730409/ Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur un ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeğinde

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :11. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Selvitopu

Detaylı

Çoğunluk olmak, azınlığı yok saymak

Çoğunluk olmak, azınlığı yok saymak AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI TEŞKİLAT İÇİ HAFTALIK BÜLTENİ YIL: 2013 SAYI : 198 22-29-TEMMUZ 2013 İstanbul, geleneksel iftarımızda buluştu Çoğunluk olmak, azınlığı yok saymak anlamına gelmez Ülkedeki

Detaylı

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. TESK Otelde gerçekleştirilen toplantıya Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :9. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :5. Syf Karabağlar'da imece usulü iftar Arap Hasan Mahallesi sakinleri esnaf ile ele ele vererek iftar yemeği düzenledi. Karabağlar

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'da her gün 800 kişiye iftar Karabağlar Belediyesi Ramazan ayı boyunca her gün 4 noktada,

Detaylı

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü nde yapılan ve Bodrum da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından

Detaylı

Sandıktan spor merkezi çıktı

Sandıktan spor merkezi çıktı Sandıktan spor merkezi çıktı Halkın görüşlerini önemseyen Meram Belediyesi, Konya da ilk defa plebisit uygulaması gerçekleştirdi. 4 mahallenin sakinleri sandık başına gitti, kullanacakları tesisi kendileri

Detaylı

TÜM MOBİLYA VE İÇ DE- KORASYONU YÜKLENİCİ FİRMA ÜSTLENDİ. Açıklamada yeni hizmet binasındaki tüm eşyaların yenilendiği

TÜM MOBİLYA VE İÇ DE- KORASYONU YÜKLENİCİ FİRMA ÜSTLENDİ. Açıklamada yeni hizmet binasındaki tüm eşyaların yenilendiği MERAM BELEDİYESİ YENİ YERİNE TAŞINDI Meram Belediyesi, yapımı tamamlanan yeni hizmet binasına taşındı. Belediye başkanlığından yapılan açıklamada, hizmet binası hakkında bilgi verilirken vatandaşların

Detaylı

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi 1 Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. Yine bu zaman zarfında Odamıza 9 adet yeni üye

Detaylı

Bodrum aşığı yabancıların buluşması

Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum da yaşayan, çoğunluğu yabancı uyruklu olan Internations üyeleri, Bodrum Eski Çeşme Mahallesi ndeki Sugar and Salt restoranda düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Detaylı

nacak mahalleli, pusulada yer alan çocuk parkı, spor merkezi, gençlik merkezi, aile yaşam

nacak mahalleli, pusulada yer alan çocuk parkı, spor merkezi, gençlik merkezi, aile yaşam Meram Belediyesi nden Konya da bir ilk; Plebisit Meram Belediyesi, Konya da ilk defa plebisit uygulaması yapacak. 24 Ağustos ta 4 mahalleyi kapsayan ve 10 bin kişinin oy kullanacağı plebisit uygulamasıyla

Detaylı

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediyesi, 124 okulda 6 bin ilkokul birinci sınıf öğrencisine çanta ve kırtasiye malzemesi dağıttı. Başkan Mahçiçek, Çocuklar,

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :14. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'da söz yine halkın!

Detaylı

ERDOĞAN, ARTVİN TÜRKİYE NİN ENERJİ MERKEZİ OLACAK

ERDOĞAN, ARTVİN TÜRKİYE NİN ENERJİ MERKEZİ OLACAK ERDOĞAN, ARTVİN TÜRKİYE NİN ENERJİ MERKEZİ OLACAK Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonu Karadeniz bölgesinde gerçekleştirdiği resmi açılış töreninin bir etabını da Artvin de yaptı. Valilik Meydanı

Detaylı

Beyoğlu'nda Mayıs coşkusu

Beyoğlu'nda Mayıs coşkusu Bilge kentin yeni sesi SAYI: 17 MAYIS 2013 Etkinlik ÖZEL SAYI BEYOĞLU BELEDİYESİ NİN AYLIK ÜCRETSİZ YAYINIDIR www.beyoglu.bel.tr 444 0 160 Önemli icraat ve etkinliklerimiz ilçemizin dört bir yanında start

Detaylı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Bodrum yarımadası genelinde hizmet veren Bodrum Belediye A.Ş. kafelerine bir yenisi daha eklendi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla kafelerin 17 ncisi

Detaylı

MAHÇİÇEK TEN 2015 MÜJDELERİ

MAHÇİÇEK TEN 2015 MÜJDELERİ MAHÇİÇEK TEN 2015 MÜJDELERİ Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, ilçede görev yapan 128 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek 2014 ün değerlendirmesini yaptı. Geride kalan yılı birbirinden güzel

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi Farkındalık Yaratacak

Detaylı

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Çarşamba, 02 Şubat :27 - Son Güncelleme Cumartesi, 05 Şubat :13

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Çarşamba, 02 Şubat :27 - Son Güncelleme Cumartesi, 05 Şubat :13 Divan Başkanlığını Belediye Meclis Üyesi Yusuf Uzunlar,Başkan Yardımcılığını, Fatsa Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Özgen,Katip Üyeliklerini,Perşembe Muhtarlar Dernek Başkanı Namık Canik ve Korgan muhtarlar

Detaylı

berekettir Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı nda Ramazan Özel Etkinlikleri ve Mahalle İftarları ile

berekettir Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı nda Ramazan Özel Etkinlikleri ve Mahalle İftarları ile GAZİOSMANPAŞA DA BU RAMAZAN ÇOK ÖZEL Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı nda Ramazan Özel Etkinlikleri ve Mahalle İftarları ile Ramazan ın coşkusunu, heyecanını ve sevincini birlikte yaşayalım. Ramazan

Detaylı

JCI BURSA e-bülten Mart-Haziran 2015

JCI BURSA e-bülten Mart-Haziran 2015 6 Mart 2015 Resmi Kurum Ziyaretleri 6 Mart 2015 günü, JCI olarak, JCI Türkiye Başkanımız Ahmet Erhan Tanyeri ile birlikte Vali Vekili Sn. Vedat Müftüoğlu nu ve Büyükşehir Belediye Başkan vekili Sn. Atilla

Detaylı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Nejat İşler in başkanı olduğu Gümüşlükspor Kulübü Futbol Yaz Okulu nun açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra ünlü teknik direktör Aykut Kocaman da

Detaylı

Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası

Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası Temmuz 15, 2015-4:50:00 Başbakan Ahmet Davutoğlu, salonda bulunanlara, "Bayrama ulaşmadan önce bir bayramı daha sizlerle yapabilmek için bu atama merasimi gerçekleştirme

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :3. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :1-5. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'ın semt evlerinde şenlik var

Detaylı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı Sayfa 4 15 Temmuz Demokrasi Parkı törenle açıldı Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz 3 10/Kasım/2016 DİDİM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi ve Halk Masası 444

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :15. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf. SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf. Sportmen ilavesi Sayfası :2. Syf Sayfası :31. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZTO dan Selvitopu ve ekibine

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ HAZİRAN 2015

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ HAZİRAN 2015 KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ HAZİRAN 2015 65 YAŞ ÜSTÜ İLE ENGELLİ VATANDAŞLARA ZİYARETLERİMİZ 28 Mayıs 2015 Perşembe günü Müstecep, Vakıfiğdemir ve Deliler Mahallelerine gidip, ihtiyaç

Detaylı

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız 1 MAYIS Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Bayramı 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesaj şöyle: İşçilerin birlik ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs ın, tüm dünya ve ülkemiz

Detaylı

GÜL-AY Basın-Meslek İlkelerine Uyar. Yazı ve ilanlar imza sahiplerine aittir. Köşe yazılarına ücret ödenmez. Makalelerinden kendileri sorumludur.

GÜL-AY Basın-Meslek İlkelerine Uyar. Yazı ve ilanlar imza sahiplerine aittir. Köşe yazılarına ücret ödenmez. Makalelerinden kendileri sorumludur. 06 EKİM 2014 REKLAM HABERLER Gül-Ay - Sayfa 3 06 EKİM 2014 Gül-Ay - Sayfa 5 HABERLER Erdemli de üzüm festivali yapıldı Erdemli'ye bağlı Üzümlü köyünde Üzüm festivali yapıldı. Erdemli Belediyesi tarafından

Detaylı

2014 YEREL SEÇİM FAALİYET RAPORU

2014 YEREL SEÇİM FAALİYET RAPORU AK PARTİ PENDİK İLÇE KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI 2014 YEREL SEÇİM FAALİYET RAPORU (30 Aralık 2013 29 Mart 2014) Hazırlayan: Ayser SOY Pendik İlçe Kadın Kolları Başkanı (07 Nisan 2014) GİRİŞ Pendik İlçe Kadın

Detaylı

Borsa gıda yardımını sürdürüyor

Borsa gıda yardımını sürdürüyor Borsa gıda yardımını sürdürüyor Burdur Ticaret Borsası (BTB), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)un katkılarıyla geleneksel hale getirdiği Ramazan yardımlarını, bu yıl da ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak.

Detaylı

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu B.B. Bodrumspor ile Ortakent Yahşi mahallesinde bulunan Bimeks Teknoloji Mağazaları arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. B.B. Bodrumspor un Gümbet Mahallesinde

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :5. Syf Selvitopu ndan Gazze mesajı: Dünyanın kardeşliğe ihtiyacı var Maliyeciler Mahallesi'nde düzenlenen iftar yemeğine katılan

Detaylı

ORDU DA IV. ULUSLARARASI. Sempozyumu. Mayıs

ORDU DA IV. ULUSLARARASI. Sempozyumu. Mayıs ORDU DA IV. ULUSLARARASI Sempozyumu Mayıs 2018 Mayıs 2018 Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU kultur@ordu.bel.tr Saygıdeğer Hemşehrilerim, Yapılamaz denilen nice büyük projeyi

Detaylı

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiral, önümüzdeki Belediye Başkanlığı seçimlerinde Bodrum Belediye Başkanlığını almak

Detaylı

18 Haziran - 19 Temmuz Atatürk Bulvarı Üzeri Ramazan Etkinlik Alanı

18 Haziran - 19 Temmuz Atatürk Bulvarı Üzeri Ramazan Etkinlik Alanı Kur an-ı Kerim Tilaveti Söyleşi Şiir Ezgi Konser Sohbet Tiyatro Gösterimi Çocuk Gösterileri Cahit ALTUNAY Belediye Başkanı 18 Haziran - 19 Temmuz Atatürk Bulvarı Üzeri Etkinlik Alanı MANEVİ İKLİMİ DOYASIYA

Detaylı

http://www.milliyet.com.tr/bso-ayvalik-ta-uyeleriyle-bulustu-balikesir-yerelhaber-2086839/ Balıkesir Sanayi Odası (BSO), geleneksel iftar buluşmalarına bir yenisini daha ekleyerek, Ayvalık ta üyesi olan

Detaylı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı MAZLUM AĞAN DA KUTLAMAYA KATILDI Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, düzenlediğini davette Bodrum Belediyesi personelinin yeni yılını kutladı. Bodrum

Detaylı

HER AKŞAM SAAT: KÜÇÜKKÖY STADI NDA BİRLİKTE YAŞAYALIM RAMAZANIN BEREKETİNİ VE COŞKUSUNU. Hasan Tahsin USTA Belediye Başkanı

HER AKŞAM SAAT: KÜÇÜKKÖY STADI NDA BİRLİKTE YAŞAYALIM RAMAZANIN BEREKETİNİ VE COŞKUSUNU. Hasan Tahsin USTA Belediye Başkanı RAMAZANIN BEREKETİNİ VE COŞKUSUNU KÜÇÜKKÖY STADI NDA BİRLİKTE YAŞAYALIM HER AKŞAM SAAT: 21.30 Hasan Tahsin USTA Belediye Başkanı Ramazan Etkinliklerimiz 21.30 da Küçükköy Stadı nda Gerçekleştirilecektir.

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Çamdibi mahallesi meydanı çevre düzenlemesi

Detaylı

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI E-DERGİSİ

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI E-DERGİSİ BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI E-DERGİSİ Nisan - Mayıs - Haziran 2018 BORSA MECLİSİ SEÇİLDİ Denizli Ticaret Borsası nda gerçekleşen seçimde Borsa üyeleri yeni Borsa Meclisini seçti. Seçimde tek liste

Detaylı

Aile Bülteni. ANKA Çocuk Destek Programı nın Tanıtımı Yapıldı. aile.gov.tr

Aile Bülteni. ANKA Çocuk Destek Programı nın Tanıtımı Yapıldı. aile.gov.tr Aylık Süreli Elektronik Yayın ANKA Çocuk Destek Programı nın Tanıtımı Yapıldı Bakan İslam, 2015 yılı sonuna kadar, yurt ve yuvalarda şu anda kalmakta olan bin civarında çocuğumuzun da çocuk evlerine geçişini

Detaylı

KONU : Cumhurbaşkanlığı Seçim Süreci Hk. 22.07.2014 İL BAŞKANLIĞINA

KONU : Cumhurbaşkanlığı Seçim Süreci Hk. 22.07.2014 İL BAŞKANLIĞINA SAYI : TEŞ / 81.02 / 2014 / 649-1409 KONU : Cumhurbaşkanlığı Seçim Süreci Hk. 22.07.2014 İL BAŞKANLIĞINA Türkiye Cumhuriyeti devletini ve milli birliği temsil eden kişiyi ilk defa milletimiz 10 Ağustos

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Seçim sonuçlarını CHP Bodrum Merkez Seçim Ofisi Yağhane de takip eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, rakamların belli olmaya başlamasının ardından

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ EKİM 2015

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ EKİM 2015 KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ EKİM 2015 MALKARA BELEDİYE AKADEMİSİ'NDE SATRANÇ, BALE, DRAMA, DİKSİYON VE RESİM KURSLARI BAŞLADI Malkara Belediyesi'nin İşimiz, Gücümüz Malkara sloganıyla

Detaylı

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ OKULLAR HAYAT OLSUN OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ Okullarımız halka açıldı Okullar eğitim-öğretim saatleri dışında; akşam saatleri, hafta sonları ve yaz aylarında halkımızın hizmetine açıldı. Derslikler,

Detaylı

ordumuhtarlarderneği tarafından yazıldı Pazartesi, 03 Kasım :00 - Son Güncelleme Perşembe, 06 Kasım :10

ordumuhtarlarderneği tarafından yazıldı Pazartesi, 03 Kasım :00 - Son Güncelleme Perşembe, 06 Kasım :10 Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu, Başiskele'de ''Uluslararası Yerel Yönetimlerde Muhtarlığın Yeri ve Önemi'' çalıştayı düzenledi. Başiskele Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Türkiye'nin

Detaylı

TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Anamur CHP İlçe Örgütünü ziyaret ederek ilçe yöneticilerinden

Detaylı

Vatandaş memnuniyeti ilkesiyle çalışmaktadır.

Vatandaş memnuniyeti ilkesiyle çalışmaktadır. Ak masa; Keçiören de yaşayan vatandaşlarımız ile Keçiören Belediyesi arasındaki iletişimi sağlayan, vatandaşlarımızın yapmış olduğu şikâyet ve istekleri kabul ederek, ilgili müdürlüklere gönderen ve müracaatların

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :5. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :1-9. Syf SON DAKİKA GAZETESİ BALKAN GÜNLÜĞÜ GAZETESİ Sayfası :7. Syf Sayfası :11.

Detaylı

Şerif Kocadon için mevlit

Şerif Kocadon için mevlit Şerif Kocadon için mevlit 85 yaşında aramızdan ayrılan Bekir Şerif Kocadon için evinde mevlit okundu. Bodrum eşrafından merhum Mehmet Kocadon un oğlu, Fatma Kocadon un eşi; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet

Detaylı

HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ

HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ 9 Şubat Pazar günü gerçekleştirilen seçimler ile Bodrum Şöförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanı seçilen Hasan Kablı, Aytekin Çanakcı dan

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry AĞUSTOS 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.07.2015-27.08.2015)

Detaylı

ARHAVİ SPOR KULÜBÜNE ANLAMLI DESTEK

ARHAVİ SPOR KULÜBÜNE ANLAMLI DESTEK ARHAVİ SPOR KULÜBÜNE ANLAMLI DESTEK Artvin ilini temsilen Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden ve ilin tek temsilcisi olan Arhavi spor kulübü almış olduğu başarılı sonuçların meyvesini maddi ve

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI KASIMAYIFAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI KASIMAYIFAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI KASIMAYIFAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- lçemize bağlı Eğmir Mahallesi girişi 4-7 Kapı no arası yola

Detaylı

Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor

Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor Bodrum Belediyesi, yarımada genelinde çocuk oyun gruplarının da yer aldığı; dinlenme, yürüyüş, bisiklet ve spor alanlarından oluşan yeşilliklerle kaplı park

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Son Dakika KARABAĞLAR BELEDİYE BAŞKANI MUHİTTİN SELVİTOPU: Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, belediye tarafından

Detaylı

Başbakan Yıldırım, Mersin Şehir Hastanesi Açılış Töreni nde konuştu

Başbakan Yıldırım, Mersin Şehir Hastanesi Açılış Töreni nde konuştu Başbakan Yıldırım, Mersin Şehir Hastanesi Açılış Töreni nde konuştu Şubat 03, 2017-5:56:00 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım, Mersin Şehir Hastanesi'nin ve yapımı tamamlanan

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Bilişim denince Beşiktaş GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... KENT

Beşiktaş Gazetesi. Bilişim denince Beşiktaş GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... KENT Bilişim denince Beşiktaş BEŞİKTAŞ Belediyesi Avrasya bölgesi'nin en büyük bilişim fuarına katılıyor. Beşiktaş Belediyesi, bilişim alanında kullandığı son teknolojileri ve yenilikleri, 29 Kasım 2 Aralık

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

HAKAN ÇAVUŞOĞLU: YUNANİSTAN İÇİN ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA HER ZAMAN HAZIRIZ" Cumartesi, 04 Kasım :31

HAKAN ÇAVUŞOĞLU: YUNANİSTAN İÇİN ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA HER ZAMAN HAZIRIZ Cumartesi, 04 Kasım :31 Video izle: http://www.dailymotion.com/video/x67kzj3 Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Türkiye Cumhuriyeti olarak üzerimize düşen bir şey varsa bu noktada burası için, Yunanistan için elimizi taşın

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Biz onları istiyoruz

Beşiktaş Gazetesi. Biz onları istiyoruz Biz onları istiyoruz SPOR BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Samet Aybaba açıklamalarda bulundu. Taraftar desteğinin önemine değinen Aybaba, Onların desteğine diğer sezonlardan çok daha fazla ihtiyacımız var. Taraftarlarımızın

Detaylı

BAŞKAN YAVUZ, TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR.ŞADİ YAZICI, EŞİ

BAŞKAN YAVUZ, TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR.ŞADİ YAZICI, EŞİ BAŞKAN YAVUZ, TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR.ŞADİ YAZICI, EŞİ DR.FATMA YAZICI YI KIRIKHAN DA AĞIRLADI BAŞKAN YAVUZ, TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR.ŞADİ YAZICI, EŞİ DR.FATMA YAZICI VE TUZLA BELEDİYESİNDEN GELEN KONUKLARINI

Detaylı

HAZİRAN 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

HAZİRAN 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ HAZİRAN 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Haziran ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 48 Kapasite Raporu, 16 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EKİMAYIFAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EKİMAYIFAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EKİMAYIFAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Çamdibi mahallesi 277-378-232-260-303-236-237-331-

Detaylı

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI Engelli futbolcular ın dostluk maçı Bodrum da, Hollanda dan gelen zihinsel engelli futbolcular takımı ile Dalaman, Ortaca Bölgesi Engelliler

Detaylı

PARK VE BAHÇELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI PARK ve BAHÇELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE

PARK VE BAHÇELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI PARK ve BAHÇELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE PARK VE BAHÇELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI PARK ve BAHÇELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK, İLKELER ve TANIMLAR Amaç Madde 1- Bu yönergenin

Detaylı

Başbakan Yıldırım, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ne gelen çocukları kabul etti

Başbakan Yıldırım, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ne gelen çocukları kabul etti Başbakan Yıldırım, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ne gelen çocukları kabul etti Nisan 20, 2017-11:17:00 Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde, 26 ülkeden, "39. TRT Uluslararası 23 Nisan

Detaylı

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclisi Mayıs ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Açılış ve yoklamanın ardından gündem maddelerinin görüşülmeye geçildiği Meclis

Detaylı

Başkan Kocadon Milli Sporcu Öznesil i tebrik etti

Başkan Kocadon Milli Sporcu Öznesil i tebrik etti Başkan Kocadon Milli Sporcu Öznesil i tebrik etti Başkan Kocadon Milli Sporcu Öznesil i tebrik etti İngiltere nin başkenti Londra daki O2 Arena da WBFF Muscle Model e katılacak olan milli sporcu Ersen

Detaylı

TOPLU KONUTLARIN TEMELİ, 12 ŞUBAT RUHUYLA ATILDI

TOPLU KONUTLARIN TEMELİ, 12 ŞUBAT RUHUYLA ATILDI TOPLU KONUTLARIN TEMELİ, 12 ŞUBAT RUHUYLA ATILDI Kahramanmaraş Merkez Onikişubat Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmak için başlatılan toplu konut projesinin temeli, Sağlık Bakanı

Detaylı

Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi

Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi Denize en çok MAVİ yakışır sloganıyla Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen ve Bodrum Belediyesi Dalış Ekibinin çalışmalarıyla gerçekleştirilen Bodrum Deniz Dibi

Detaylı

Başbakan Yıldırım, Türkiye genelinde 40 İlçeye Doğalgaz Dağıtım Töreni nde konuştu

Başbakan Yıldırım, Türkiye genelinde 40 İlçeye Doğalgaz Dağıtım Töreni nde konuştu Başbakan Yıldırım, Türkiye genelinde 40 İlçeye Doğalgaz Dağıtım Töreni nde konuştu Kasım 06, 2016-7:47:00 Başbakan Binali Yıldırım, "Erzincan can şehirdir, canların şehridir. Erzincan Türkiye'nin, Erzincan

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016 Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri Okulumuzun Ana-B sınıfından Ada SEZGİN, Ana-D sınıfından Nil YÜCESAN ve 2-A. sınıfından Arda Hasan ÖRGÜ Türkiye genelinde düzenlenen Oxford Big Read kitap

Detaylı

MÜSİAD İFTARI ŞANLIURFA

MÜSİAD İFTARI ŞANLIURFA MÜSİAD İFTARI ŞANLIURFA 16.06.2017 Sayın Milletvekillerim, Sayın Valim, Sayın Belediye Başkanım Sayın Mardin Şube Başkanım, Değerli MÜSİAD Üyeleri ve MÜSİAD Dostları, Değerli Basın Mensupları, Şanlıurfa

Detaylı

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU 2017 yılı Ocak ayından beri Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Haluk Baş, Emniyet Genel Müdürlüğü nün 2017 Normal Şark Atama Tayinleri kapsamında

Detaylı

OSMANİYE KAHRAMANMARAŞLILAR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ.

OSMANİYE KAHRAMANMARAŞLILAR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ. OSMANİYE KAHRAMANMARAŞLILAR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ. Osmaniye de yaşayan Kahramanmaraş lılar tarafından kurulan Osmaniye Kahramanmaraşlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği nin

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

MKÜ de İftar Coşkusu. Akademik ve İdari Personel İçin Düzenlenen İft ara Büyük Kat ılım Oldu

MKÜ de İftar Coşkusu. Akademik ve İdari Personel İçin Düzenlenen İft ara Büyük Kat ılım Oldu MKÜ de İftar Coşkusu Akademik ve İdari Personel İçin Düzenlenen İft ara Büyük Kat ılım Oldu Antakya Ottoman Otel havuzbaşında bir araya gelen Üniversite personeli muhteşem manzara eşliğinde iftar coşkusu

Detaylı

BURSAGAZ AVRUPA NIN EN İYİ İŞVERENLERİ KOBİ KATEGORİSİNDE İLK 50 DE YER ALAN TEK TÜRK ŞİRKETİ OLDU TEMMUZ 2013 SAYI: 28

BURSAGAZ AVRUPA NIN EN İYİ İŞVERENLERİ KOBİ KATEGORİSİNDE İLK 50 DE YER ALAN TEK TÜRK ŞİRKETİ OLDU TEMMUZ 2013 SAYI: 28 BURSAGAZ AVRUPA NIN EN İYİ İŞVERENLERİ KOBİ KATEGORİSİNDE İLK 50 DE YER ALAN TEK TÜRK ŞİRKETİ OLDU TEMMUZ 2013 SAYI: 28 BURSAGAZ AİLESİ İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU BURSAGAZ İŞ ORTAKLARIYLA İFTARDA BİR ARAYA

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :13. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar modern hizmet binası için gün sayıyor Karabağlar

Detaylı

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Haziran Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Haziran Ayı Bülteni olmasını diler; ülkemizin ve İslam Aleminin mübarek gecesini tebrik ederiz" dediler. 01/06/2015 KARAMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI NDAN BERAT KANDİLİ MESAJI Meclis Başkanı M. Gökhan ALKAN ve Yönetim Kurulu

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-4. Syf Sayfası :1-4. Syf Sayfası :6. Syf Yayın Tarihi :30.052014 Sayfası :5. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar da bir ilk

Detaylı

SORU- Bize kısaca kendinizi tanıtır mısınız? Hangi okullarda okudunuz? Nerelerde çalıştınız bugüne kadar?

SORU- Bize kısaca kendinizi tanıtır mısınız? Hangi okullarda okudunuz? Nerelerde çalıştınız bugüne kadar? İSTANBUL TOKAT PAZARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ BAŞKANI CENGİZ ÇEVİK DERNEK OLARAK DAĞITTIĞIMIZ KİŞİSEL GELİŞİM DERGİLERİ ÖĞRENCİLERİMİZDE İNANILMAZ GELİŞMELERE SEBEP OLMUŞ 2014 YILINDA 10.000 KİŞİSEL GELİŞİM

Detaylı