MİKYAS GRUP MÜHENDİSLİK İNŞAAT METAL TURİZM GIDA İTH. İHR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MİKYAS GRUP MÜHENDİSLİK İNŞAAT METAL TURİZM GIDA İTH. İHR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ."

Transkript

1 MİKYAS GRUP MÜHENDİSLİK İNŞAAT METAL TURİZM GIDA İTH. İHR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. TANITIM KATALOĞU

2 İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA HİZMETLERİMİZ ŞİRKET BİLGİLERİ TEKNİK KADROMUZ DİPLOMALAR-BELGELER DEVAM EDEN İŞLERİMİZ REFERANSLARIMIZ. İŞ DENEYİM BELGELERİMİZ

3 HAKKIMIZDA Mikyas Grup Mühendislik ve Müteahhitlik firması, 2010 yılı Ekim ayında kurulmuş ve inşaat sektöründe faaliyetlerini sürdürmektedir. Firmamız mühendislik bakış açısını benimsemiş, ülke gündemine duyarlı, geleceğe bakışı umutlu, her zaman güncel yönetmeliklere uygun yeni projeler üretmektedir. Firmamız, yeni yapılacak yapıların projelerinin deprem yönetmeliğine uygun olarak hazırlanması, mevcut yapıların deprem tahkiki yapılarak bunların güçlendirme projelerinin hazırlanması ve kentsel dönüşüm kapsamında bulunan yapıların tahkikinin yapılması alanlarında faaliyet gösterir. Mikyas Grup un ana teması; müşteri memnuniyetini esas alan bir yaklaşımla beraber önce insan sağlığı ve güvenliğini temel alıp, projelerin bütün aşamalarını bu bakış açısı ekseninde şekillendirmektir. Böylelikle müşterisinin kendisine ve topluma karşı sorumluluklarının bilincinde, karşılıklı güven içerisinde bütün işlerin yürütüldüğü bir çalışma ortamında başarıya ulaşır. Hali hazırda birçok kamu kurum ve özel kuruluşuyla çalışmalarını sürdüren Mikyas Grup, sektörde emin adımlarla yükselmeye devam etmektedir. Misyonumuz; Ülkemizin mühendislik ve mimarlık ihtiyacını yeni çözümler ve doğru bakış açısıyla karşılamaktır. Vizyonumuz; Ülkemiz ve insanlığın yararına yenilikçi, güvenli, çevreye duyarlı, ekonomik ve mevcut yönetmeliklere uygun projeler üretmek. Kendimizi inşaat sektörünün her alanında geliştirmektir.

4 HİZMETLERİMİZ FİRMAMIZ TARAFINDAN ÜSTLENİLEN HİZMETLERİ 4 ANA BAŞLIK ALTINDA TOPLAYABİLİRİZ; DEPREM GÜVENLİĞİ TESPİTİ VE GÜÇLENDİRME PROJESİ HAZIRLANMASI İŞLERİ Türkiye nin her yerinde kamu binaları ve özel yapılarda deprem güvenliği tespiti ve güçlendirme projesi hazırlanması işleri firmamız tarafından yıllardır profesyonel olarak yürütülmektedir. Deprem Güvenliği tespiti ve güçlendirme projelerinin hazırlanması işleri kapsamında yapılan uygulamaları 2 aşamada açıklamak mümkündür; 1.Aşama: Deprem Güvenliği Tespiti İşleri; 2.Aşama: Güçlendirme Projelerinin Hazırlanması İşleri. YENİ YAPILARA AİT STATİK, MİMARİ, ELEKTRİK TESİSATI, MEKANİK TESİSAT, ALTYAPI, PEYZAJ VE DİĞER MÜHENDİSLİK DALLARINA AİT UYGULAMA PROJELERİNİN HAZIRLANMASI İŞLERİ Tüm mühendislik branşlarından işlerinde profesyonel mühendis ve mimarlarımız ile birlikte ihtiyaç listesi belirlenmiş her türlü yapının uygulamaya esas projeleri ve yaklaşık maliyetleri hazırlanmaktadır. Tüm uygulama projeleri bir paket halinde hazırlanabilmekle birlikte mimari projeler, statik projeler, mekanik tesisat projeleri, elektrik tesisatı projeleri münferit olarak da hazırlanabilmektedir. Tüm uygulama projelerinin hazırlanmasında yürürlükteki ilgili yönetmelikler, tebliğler, fen ve sanat kuralları ile birlikte daha önemlisi mesleki etik değerlere uygun hareket etmek esastır. KENTSEL DÖNÜŞÜM RİSKLİ YAPI TESPİTİ İŞLERİ Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun (KENTSEL DÖNÜŞÜM KANUNU) kapsamında Riskli Yapıların Tespiti konusunda lisanslandırılmış olan firmamız, Türkiye nin her yerinde Kentsel Dönüşüm Kanunu kapsamındaki çalışmalarını profesyonel kadrosu ile sürdürmeye devam etmektedir. YAPIM İŞLERİ Konusunda uzman mühendislerimiz ve teknik ekiplerimiz ile Türkiye nin her yerinde her türlü yapının (konutlar, sağlık yapıları, eğitim yapıları, endüstriyel yapılar, tüm kamu yapıları vs.) müteahhitlik hizmetleri de firmamız ve ortak iştiraklerimiz tarafından yürütülmektedir.

5 ŞİRKET BİLGİLERİ ŞİRKET ÜNVANI : MİKYAS GRUP MÜHENDİSLİK İNŞAAT METAL TURİZM GIDA İTHALAT VE İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ. ADRESİ : KORKUTREİS MAHALLESİ HANIMELİ SOKAK 34/6-4 SIHHİYE / ANKARA KURULUŞ : 2010 ŞİRKET ORTAKLARI : YUNUS YEĞİN (İNŞAAT MÜH.) Y.YASİN PINARBAŞI (İNŞAAT MÜH.) VERGİ DAİRESİ : MİTHATPAŞA VERGİ DAİRESİ VERGİ NUMARASI : BAĞLI OLD.KURULUŞLAR: ANKARA TİCARET ODASI İ.M.O. ANKARA ŞUBESİ TEL / FAX : (0312) WEB SİTESİ E-POSTA : : info@mikyasgrup.com BANKA REFERANSI : TL (Nakdi ve Gayrinakdi) ÖDENMİŞ SERMAYE : TL DEVAM EDEN İŞ HACMİ: TL

6 TEKNİK KADROMUZ Yunus YEĞİN (Proje Müdürü) Y. Yasin PINARBAŞI (Proje Koordinatörü) Statik Grubu Mimari Grubu Mekanik-Elektrik Grubu Jeoloji Grubu Çizim Grubu Saha İşleri Grubu Metraj-Keşif Grubu Y. Yasin PINARBAŞI Ömer ATABEY Anıl Temiz Ali SAKALLI Mehmet ÜNLÜ Çınar AKDERE Yunus YEĞİN (İnşaat Mühendisi) (Mimar) (Makina Mühendisi) (Jeoloji Mühendisi) (Teknik Ressam) (İnşaat Teknikeri) (İnşaat Mühendisi) Fatih SOYSATOĞLU (İnşaat Mühendisi) Engin Denizhan AL (Mimar) Cihan ÖZTÜRK (Elektrik - Elektronik Mühendisi) Ömer SOYDEMİR (Teknik Ressam) Tolga ÖZÇELİK (İnşaat Teknikeri) Mehmet ÜNLÜ (İnşaat Teknikeri) Onur Tezcan OKUT Mehtap AŞKIN Samet TUTAN (İnşaat Mühendisi) (Teknik Ressam) (İnşaat Teknikeri) Sevgi GÜÇLÜ (Teknik Ressam) Ceren AKKUŞ (Teknik Ressam) Melahat BELGE (Teknik Ressam)

7

8

9

10 DEVAM EDEN İŞLERİMİZ ADANA / TUFANBEYLİ KÜLTÜR MERKEZİ PROJELERİNİN HAZIRLANMASI İŞİ. M.E. B. 1. GRUP İLLERDE (MARMARA BÖLGESİ) OKULLARIN DEPREM TAHKİKLERİ VE GÜÇLENDİRME PROJELERİNİN HAZIRLANMASI İŞİ (Proje Bedeli: TL)

11 REFERANSLARIMIZ - Üstyapı Mimarlık-Mühendislik Projeleri Hizmetleri: YOZGAT AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRLÜĞÜ VE SOSYAL HİZMET MERKEZİ BİNASI PROJE VE İHALE DOKÜMANLARININ HAZIRLANMASI İŞİ (YOZGAT İL ÖZEL İDARESİ 2016) TÜBİTAK SAGE FÜZE ENTEGRASYON TESİSİ BİNALARININ PROJELENDİRİLMESİ İŞİ (TÜBİTAK SAGE 2016) ÇANKIRI ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ K.Y.K KİŞİLİK ÖĞRENCİ YURTLARI MİMARİ, ELEKTRİK TESİSATI VE MEKANİK TESİSAT TADİLATLARI PROJELERİNİN VE İHALE DOKÜMANLARININ HAZIRLANMASI HİZMET İŞİ (ÇANKIRI ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ 2015) BİLECİK BOZÜYÜK SEVGİ EVLERİ TAMAMLAMA İŞLERİ MİMARİ, ELEKTRİK TESİSATI VE MEKANİK TESİSAT PROJELERİ VE İHALE DOKÜMANLARININ HAZIRLANMASI İŞİ (BİLECİK İL ÖZEL İDARESİ) BİLECİK MERKEZ TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİ BİNASI MİMARİ, STATİK, ELEKTRİK, MEKANİK, ALTYAPI PROJELERİ VE İHALE DOKÜMANLARININ HAZIRLANMASI İŞİ. (BİLECİK İL ÖZEL İDARESİ 2014)

12 KIRŞEHİR HAYVAN TEŞHİR VE MÜZAYEDE MERKEZİ BİNASI MİMARİ, STATİK, ELEKTRİK, MEKANİK, ALTYAPI PROJELERİ VE İHALE DOKÜMANLARININ HAZIRLANMASI İŞİ. (KIRŞEHİR GIDA TARIM VE HAYVANCILIK İL MÜD. 2014) AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ ARAÇ İŞLETME BİNASI MİMARİ, STATİK, ELEKTRİK, MEKANİK, ALTYAPI PROJELERİ VE İHALE DOKÜMANLARININ HAZIRLANMASI İŞİ. (AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞK. 2014) TÜBİTAK ÇEVRE ŞARTLARI ALTYAPISI BİNASI TAM TAKIM TADİLAT PROJELERİNİN HAZIRLANMASI İŞİ (TÜBİTAK - SAGE 2013) TÜBİTAK SAGE ÇEŞİTLİ TADİLATLARIN (MİMARİ, STATİK, ELEKTRİK TESİSATI, MEKANİK TESİSAT) PROJELENDİRİLMESİ HİZMETİ (TÜBİTAK-SAGE-2013) TÜBİTAK SAGE ÇEVRE ŞARTLARI TEST MERKEZİ BİNASI MİMARİ, STATİK, ELEKTRİK TESİSATI VE MEKANİK TESİSAT İLE ATYAPI PROJELENDİRME HİZMETİ (TÜBİTAK-SAGE-2013)

13 DIŞKAPI HASTANESİ ANA BİNA E BLOK TADİLATI MİMARİ, ELEKTRİK TESİSATI VE MEKANİK TESİSAT PROJELERİ VE İHALE DOKÜMANLARI HAZIRLANMASI İŞLERİ. (SGK İNŞAAT VE EMLAK DAİRE BAŞKANLIĞI 2012) DIŞKAPI GARAJ, YEMEKHANE, İDARİ BİRİMLER TADİLATI PROJELERİNİN HAZIRLANMASI İŞİ (DIŞKAPI YILDIRIM BEYAZIT E.A.H. 2013)

14 KEAŞ KEMERKÖY MİSAFİRHANE BİNASI PROJELERİNİN HAZIRLANMASI İŞİ. (EÜAŞ İNŞ. EML. DAİRESİ BAŞK. 2012) İSTANBUL KÂĞITHANE MERKEZ MAHALLESİ KÜLTÜR MERKEZİ PROJELERİNİN HAZIRLANMASI İŞİ (KÂĞITHANE BELEDİYESİ / İSTANBUL 2012) KARAYOLLARI 4. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ 42. (KIZILCAHAMAM) VE 45. (POLATLI) ŞUBE ŞEFLİKLERİ BİNALARI MİMARİ, STATİK, MEKANİK, ELEKTRİK, ALTYAPI VE PEYZAJ PROJELERİ VE İHALE DOKÜMANLARININ HAZIRLANMASI İŞİ. (KARAYOLLARI 4. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ-2012) SİVAS ULAŞ EMNİYET AMİRLİĞİ VE LOJMAN BİNASI TÜM PROJELERİNİN VE İHALE DOKÜMANLARININ HAZIRLANMASI İŞİ (SİVAS İL ÖZEL İDARESİ) ÇANKIRI GENÇLİK MERKEZİ TÜM PROJELERİNİN VE İHALE DOKÜMANLARININ HAZIRLANMASI İŞİ (ÇANKIRI GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ)

15 OSMANİYE KADİRLİ İLÇESİ KÜLTÜR MERKEZİ PROJELERİNİN HAZIRLANMASI İŞİ (KÜLTÜR BAKANLIĞI 2011) KEÇİÖREN CUMHURİYET KULESİ PROJELERİ (KEÇİÖREN BELEDİYESİ-2006) MUĞLA BELEDİYESİ ALIŞVERİŞ MERKEZİ PROJELERİ (MUĞLAMALL) (2006) ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BİNASI PROJELERİ TANDOĞAN/ANKARA (2005) GÜVEN HASTANESİ EK HİZMET BİNALARI STATİK PROJELERİ (2007) KOCAELİ 5000 KİŞİLİK SPOR SALONU BETONARME PROJELERİ (2007) SAĞLIK BAKANLIĞI HENDEK DEVLET HASTANESİ EK BİNALARININ MİMARİ-STATİK-ELEKTRİK TESİSATI-MEKANİK TESİSAT PROJELERİNİN HAZIRLANMASI İŞLERİ. (SAĞLIK BAKANLIĞI 2009) TÜRK HAVA KURUMU ETİMESGUT TÜRKKUŞU TESİSLERİ YANGIN UÇAKLARI HANGAR BİNASI MİMARİ, STATİK (ÇELİK KONSTRÜKSİYON), ELEKTRİK VE MEKANİK TESİSAT PROJELERİNİN HAZIRLANMASI İŞİ. (TÜRK HAVA KURUMU GENEL BAŞKANLIĞI-2010) ETİMESGUT KONGRE MERKEZİ PROJELERİNİN HAZIRLANMASI İŞİ. (ETİMESGUT BELEDİYESİ-2010)

16 - Deprem Güvenliği Tespiti ve Güçlendirme Projeleri Hizmetleri: M.E. B. 5. GRUP İLLERDE (DOĞU ANADOLU BÖLGESİ) OKULLARIN DEPREM TAHKİKLERİ VE GÜÇLENDİRME PROJELERİNİN HAZIRLANMASI İŞİ (Proje Bedeli: TL) (M.E.B. TÜMAŞ ) SGK GİRESUN VE TRABZON İL MÜDÜRLÜĞÜ BİNALARININ DEPREM ÖN İNCELEME VE GÜÇLENDİRME PROJELERİNİN HAZIRLANMASI İŞİ (SGK İNŞAAT EMLAK DAİRESİ-2009)

17 TÜRKİYE ZİRAAT ODALARI BİRLİĞİ GENEL MERKEZ BİNASININ DEPREM ÖN İNCELEME VE GÜÇLENDİRME PROJELERİNİN HAZIRLANMASI İŞİ (TÜRKİYE ZİRAAT ODALARI BİRLİĞİ GENEL BAŞKANLIĞI-2010) KAYSERİ ERCİYES ÜNİVERSİTESİ TALAS ÖĞRENCİ YURTLARI VE KAYSERİ KYK BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ BİNASI DEPREM ÖN İNCELEME VE GÜÇLENDİRME PROJELERİNİN HAZIRLANMASI İŞİ. (KAYSERİ BAYINDIRLIK VE İSKÂN MÜDÜRLÜĞÜ-2010) GENÇLİK SPOR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TESİSLER DAİRESİ BÜNYESİNDE FARKLI İLLERDE 21 ADET SPOR TESİSİNİN DEPREM GÜVENLİĞİ TESPİTİ VE GÜÇLENDİRME PROJELERİNİN HAZIRLANMASI İŞİ (2007) T.C. ZİRAAT BANKASI ÇEŞİTLİ İL VE İLÇELERDE 20 ADET ŞUBE VE LOJMAN BİNASININ DEPREM GÜVENLİĞİ TAHKİKİ VE GÜÇLENDİRME PROJELERİNİN HAZIRLANMASI İŞİ. ( ) KARAYOLLARI 4. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ 41. (BOLU), 43.(BEYPAZARI) VE 46. (ESKİŞEHİR) ŞUBE ŞEFLİKLERİ NE TAHSİSLİ BİNALARIN DEPREM ÖN İNCELEME VE GÜÇLENDİRME PROJELERİNİN HAZIRLANMASI İŞİ. (KARAYOLLARI 4. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ-2012)

18 MANİSA DEMİRCİ 2. KIZ YURDU BİNASI DEPREM ÖN İNCELEME VE GÜÇLENDİRME PROJELERİNİN HAZIRLANMASI İŞİ. (MANİSA ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ-2012) SAMSUN GAZİ DEVLET HAST. DEPREM ÖN İNCELEME VE GÜÇLENDİRME PROJELERİNİN HAZIRLANMASI İŞİ (MEFA PROJE LTD. ŞTİ. 2011) MANİSA YURTKUR VE 5. YURT BİNALARI DEPR. GÜV. TESP. VE GÜÇL. PROJ. İŞİ. (MANİSA ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜD. 2012) GÜMÜŞHANE SGK HİZMET BİN. VE LOJMAN BİN. GÜÇL. PROJ. (SGK İNŞAAT VE EMLAK DAİRE BAŞKANLIĞI 2012) VERASET VE HARÇLAR VERGİ DAİRESİ BİNASI DEPREM ÖN İNCELEME VE GÜÇLENDİRME PROJELERİNİN HAZIRLANMASI İŞİ. (ANKARA VERGİ DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ )

19 ANTALYA TAPU BÖLGE MÜD. VE LOJMAN DEPR. GÜV. TAHK. VE GÜÇL. PROJ. HAZIRLANMASI İŞİ (ANTALYA ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜD. 2013) KIRŞEHİR 10 ADETOKUL VE TESİSİN DEPREM GÜV. TAH. GÜÇ. PROJ. HAZ. İŞİ (KIRŞEHİR İL ÖZEL İDARESİ-2013) AFYONKARAHİSAR MERKEZ ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ DEP. GÜV. TAH. GÜÇ. PROJ. HAZ. İŞİ (AFYONKARAHİSAR İL ÖZEL İDARESİ-2013) AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ BÜNYESİNDEKİ BİNALARIN DEPREM GÜVENLİĞİ TAHKİKLERİ VE GEREKTİĞİNDE GÜÇLENDİRME PROJELERİNİN HAZIRLANMASI İŞİ (AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ/KIRŞEHİR ) BİLECİK MERKEZ VE İLÇELERİ 1. GRUP - 2. GRUP 3. GRUP 4. GRUP 5. GRUP OKULLARIN DEPREM GÜVENLİĞİ TESPİTİ VE GÜÇLENDİRME PROJELERİNİN HAZIRLANMASI İŞLERİ. (BİLECİK İL ÖZEL İDARESİ 2014)

20 BİLECİK İL ÖZEL İDARESİ MEVCUT BİNALARININ GÜÇLENDİRME VE TADİLATI İLE EK BİNAYA AİT MİMARİ, STATİK, MEKANİK TESİSAT, ELEKTRİK TESİSATI PROJELERİNİN VE 3 BOYUTLU GÖRSELLERİNİN HAZIRLANMASI İŞLERİ (BİLECİK İL ÖZEL İDARESİ) SGK ANKARA/ KIZILAY İŞKUR HAN BİNASI DEPREM GÜVENLİĞİ TESPİTİ VE GÜÇLENDİRME PROJELERİNİN HAZIRLANMASI İŞİ (SGK İNŞAAT VE EMLAK DAİRESİ BAŞKANLIĞI) - Altyapı Projelendirme Hizmetleri: KIZILCAHAMAM IŞIKDAĞI KÖYLERİ KANALİZASYON ŞEBEKE VE ARITMA TESİSİ PROJELERİNİN HAZIRLANMASI İŞİ. (ANKARA VALİLİĞİ İL ÖZEL İDARESİ ALTYAPI HİZMETLERİ DAİRE BŞK.-2010) ÇEŞİTLİ SAĞLIK TESİSLERİNE AİT ALTYAPI PROJELERİNİN HAZIRLANMASI İŞLERİ. (SAĞLIK BAKANLIĞI İNŞAAT VE ONARIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI) KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ BAĞBAŞI KAMPÜSÜ YOL VE ALTYAPI PROJELENDİRME İŞİ (AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ 2013)

21 Yapım İşleri: YENİLENEBİLİR ENERJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BOR ENSTİTÜSÜ BOREN TİTREŞİMSİZ ODA YAPIM İŞİ (BOREN ) ANKARA PURSAKLAR ÖĞRETMEN NECLA KIZILBAĞ HUZUREVİ DEPREME KARŞI GÜÇLENDİRME VE GENEL ONARIMI YAPIM İŞİ (AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI )

22 KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ MERKEZ KAMPÜSÜ ÇEVRE DUVARLARI, GİRİŞ NİZAMİYE BİNASI VE ÇEVRE DÜZENLEMESİ YAPIM İŞİ (AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞL. TEK. DAİRE BŞK. 2014)

23 İŞ DENEYİM BELGELERİMİZ

24

25

26

27

28

29

30 TANITIM KATALOĞU

Proje ve Yapım Şube Müdürlüğü

Proje ve Yapım Şube Müdürlüğü Personel Kastamonu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, bünyesinde görev yapan personelimiz; 1 2 8 7 1 3 1 Şube Müdürü (Vekil) Mimar Mühendis Tekniker Teknisyen Kontrol Teknisyeni Şef Kastamonu Çevre ve Şehircilik

Detaylı

www.aktumuhendislik.com.tr ŞİRKET PROFİLİMİZ Mimarlık, mühendislik ve inşaat alanında kazanılan 15 yıllık deneyimi ile çeşitli projelerde taşeronluk,mühendislik ve mimarlık hizmeti veren firmamız Aktu

Detaylı

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU FİRMA TANITIMI HAKKIMIZDA Düzey İnşaat, mimari tasarım ve projelendirme, genel müteahhitlik, proje ve tesis yönetimi, üst yapı, çevre düzenlemesi vb. alanlarda

Detaylı

GERÇEKLEŞTİRMİŞ OLUNAN İŞ DENEYİMLERİ İDARE ADLARINA GÖRE SINIFLANDIRILMIŞTIR

GERÇEKLEŞTİRMİŞ OLUNAN İŞ DENEYİMLERİ İDARE ADLARINA GÖRE SINIFLANDIRILMIŞTIR GERÇEKLEŞTİRMİŞ OLUNAN İŞ DENEYİMLERİ İDARE ADLARINA GÖRE SINIFLANDIRILMIŞTIR Milli Eğitim Bakanlığı Yatırımlar ve Tesisler Dairesi Başkanlığı 5. Grup İllerdeki (Amasya, Ankara, Çankırı, Çorum, Kastamonu,

Detaylı

TANITIM DOSYASI ELİT MÜHENDİSLİK İNŞAAT TESİSAT TAAH.TİC.LTD.ŞTİ

TANITIM DOSYASI ELİT MÜHENDİSLİK İNŞAAT TESİSAT TAAH.TİC.LTD.ŞTİ TANITIM DOSYASI ELİT MÜHENDİSLİK İNŞAAT TESİSAT TAAH.TİC.LTD.ŞTİ Kocatepe Mahallesi Selanik 2 Caddesi No: 51 / 7 Kızılay ÇANKAYA / ANKARA Tel Fax : 0312 418 49 10 Gsm : 0538 971 00 50 www.elitproje.org

Detaylı

YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ.

YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ. YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ. TANITIM KATALOĞU - 2015 - TAAHHÜT İŞLERİ MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ facebook/yükseliş İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. Tel : 0216-553 - 11-61 twitter.com/yukselisinsaat

Detaylı

ERBİL GRUP ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN. www.erbilgrup.net

ERBİL GRUP ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN. www.erbilgrup.net ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN Kurumsal Hakkımızda Erbil Grup temellerini 2000 yılında Erbil Endüstriyel Elektrik Elektronik Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. adı atında kurmuştur.

Detaylı

Firmamız uzun zamandan beri konusunda uzman teknik kadrosu ve iş tecrübesi ile aşağıdaki ihtisas kollarında hizmet vermektedir.

Firmamız uzun zamandan beri konusunda uzman teknik kadrosu ve iş tecrübesi ile aşağıdaki ihtisas kollarında hizmet vermektedir. HAKKIMIZDA Taylan Çiçek Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGU) İnşaat Mühendisliği bölümünden 2002 yılında lisans 2004 yılında yüksek lisans eğitimini başarı ile tamamlayarak mezun oldu. Eskişehir de

Detaylı

Firmamız mühendislik hizmet sektöründe kurulduğu 1998 yılından bugüne 16 yılı aşkın sürede faaliyette bulunmaktadır.

Firmamız mühendislik hizmet sektöründe kurulduğu 1998 yılından bugüne 16 yılı aşkın sürede faaliyette bulunmaktadır. Firmamız mühendislik hizmet sektöründe kurulduğu 1998 yılından bugüne 16 yılı aşkın sürede faaliyette bulunmaktadır. Tüm altyapı çalışmalarının ilk adımı olan harita mühendislik hizmetlerinin ülke kalkınmasındaki

Detaylı

T.C. GİRESUN VALİLİĞİ İL PLANLAMA VE KOORDİNASYON MÜDÜRLÜĞÜ GİRESUN İLİ 2015 YILI YATIRIM PROGRAMI

T.C. GİRESUN VALİLİĞİ İL PLANLAMA VE KOORDİNASYON MÜDÜRLÜĞÜ GİRESUN İLİ 2015 YILI YATIRIM PROGRAMI T.C. GİRESUN VALİLİĞİ İL PLANLAMA VE KOORDİNASYON MÜDÜRLÜĞÜ GİRESUN İLİ 2015 YILI YATIRIM PROGRAMI 03/04/2015 İÇİNDEKİLER BİRİNCİ BÖLÜM YATIRIMLARIN GENEL DURUMU İKİNCİ BÖLÜM a) Yatırımların Sektörlere

Detaylı

2013-ÖMSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler (Lisans)

2013-ÖMSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler (Lisans) KURUM ADI UNVANI 310010001 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ ANBAR MEMURU (BOLU / MERKEZ - MERKEZ) 1 0 75,69951 75,69951 310010019 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MEMUR (BOLU / MERKEZ - MERKEZ) 1 0 73,21259

Detaylı

KIRŞEHİR ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN 2013 YILINDA YAPILAN PROGRAM DIŞI FAALİYETLER

KIRŞEHİR ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN 2013 YILINDA YAPILAN PROGRAM DIŞI FAALİYETLER KIRŞEHİR ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN 2013 YILINDA YAPILAN PROGRAM DIŞI FAALİYETLER S. No İl Adı n Adı Proje Yapılması 1 Açık Ceza ve İnfaz Kurulu Müdürlüğünün Fırın Makine İncelemesi Teknik

Detaylı

AKTİF GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK AŞ

AKTİF GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK AŞ AKTİF GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK AŞ Altıntepe Mahallesi, Sırmakeş Sokak, No:13/10 Maltepe-İSTANBUL Tel : 0216 518 0280 Fax : 0216 518 5316 Web : www.aktifgd.com e-posta : info@aktifgd.com Aktif

Detaylı

Prensibimiz her koşulda Güvenilir ve Kaliteli olmak Mehmet Emin ÜNLÜSOY

Prensibimiz her koşulda Güvenilir ve Kaliteli olmak Mehmet Emin ÜNLÜSOY Sunum Prensibimiz her koşulda Güvenilir ve Kaliteli olmak Değerli Dostlarımız, 1989 yılından bu günlere dek büyümesini sürdüren firmamızın her daim ana hedefi, işini yaptığımız, iş yaptırdığımız ve işbirliği

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Hakkımızda Politikalar Hizmetler Deneyimler Bayilikler İletişim

İÇİNDEKİLER. Hakkımızda Politikalar Hizmetler Deneyimler Bayilikler İletişim TANITIM DOSYASI İÇİNDEKİLER Hakkımızda Politikalar Hizmetler Deneyimler Bayilikler İletişim HAKKIMIZDA Hatipoğulları Yapı İnş. Mad. Tur. San. Tic. Ltd. Şti. 1980 yılından beri faaliyet gösteren köklü bir

Detaylı

www.arterinsaat.com.tr

www.arterinsaat.com.tr Proje Kataloğu 2014 www.arterinsaat.com.tr 2001 Model Yapı Mimarlık AŞ kuruldu. 2004 Malatya / Darende Otel Tiryandafil Renovasyonu, Malatya / Darende Vakıf Merkezi Renovasyonu, 2005 İzmir / Çeşme Club

Detaylı

T.C. GİRESUN VALİLİĞİ İL PLANLAMA VE KOORDİNASYON MÜDÜRLÜĞÜ GİRESUN İLİ 2014 YILI YATIRIM PROGRAMI

T.C. GİRESUN VALİLİĞİ İL PLANLAMA VE KOORDİNASYON MÜDÜRLÜĞÜ GİRESUN İLİ 2014 YILI YATIRIM PROGRAMI T.C. GİRESUN VALİLİĞİ İL PLANLAMA VE KOORDİNASYON MÜDÜRLÜĞÜ GİRESUN İLİ 2014 YILI YATIRIM PROGRAMI 01/04/2014 İÇİNDEKİLER BİRİNCİ BÖLÜM YATIRIMLARIN GENEL DURUMU İKİNCİ BÖLÜM a) Yatırımların Sektörlere

Detaylı

1983 yılında kurulan firmamız, inşaat. sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini

1983 yılında kurulan firmamız, inşaat. sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini İnşaat Ltd. Şti. 1 2 1983 yılında kurulan firmamız, inşaat sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini ve bilgi birikimini hem sektörün gelişimi için harcamakta hem

Detaylı

Hakkımızda. Vizyonumuz

Hakkımızda. Vizyonumuz YAPI VE İNŞAAT 1 Hakkımızda CONSTRIUM Yapı İnşaat, yapım-uygulama, mühendislik, mimari, malzeme tedarik, inşaat servisleri veren firmadır. Anahtar teslim Üst yapı-alt yapı uygulamaları ve paket proje çizimleri

Detaylı

D- YAPIM VE PROJE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ İLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR

D- YAPIM VE PROJE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ İLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR D- YAPIM VE PROJE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ İLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR 1-2012 YILI GENEL BÜTÇELİ YATIRIM PROGRAMINDA OLAN İŞLER; Yalova Bayındırlık ve İskan Hizmet Binası işinin sözleşmesi yapıldı. Yapım aşamasında. Altınova

Detaylı

TABLO-4. LİSANS MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR ( ÖMSS 2013 )

TABLO-4. LİSANS MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR ( ÖMSS 2013 ) /POZİSYON 4652 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ ANBAR MEMURU BOLU MERKEZ Merkez GİH 8 1 4001 4653 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MEMUR BOLU MERKEZ Merkez GİH 9 1 4001 4245 ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Detaylı

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI PROJE VE İHALE DOSYALARI. Yılı Cinsi Konusu Adet Kl:Klasör 1 Kl.

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI PROJE VE İHALE DOSYALARI. Yılı Cinsi Konusu Adet Kl:Klasör 1 Kl. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI PROJE VE İHALE DOSYALARI Sıra No Yılı Cinsi Konusu Adet Kl:Klasör 1 1990- Proje - Personel ve Öğrenci Yemekhanesi, Mimari 2 1990-

Detaylı

TANITIM DÖKÜMANI

TANITIM DÖKÜMANI TANITIM DÖKÜMANI 2016 www.mertdursun.com.tr HAKKIMIZDA Mert Dursun Mühendislik ve Proje firması faaliyetlerine 2004 senesinde başlamıştır. Cizre merkezli firmamız tüm proje faaliyetlerini Ankara şubesinde

Detaylı

ATAŞLAR GRUP TANITIM SUNUMU

ATAŞLAR GRUP TANITIM SUNUMU ATAŞLAR GRUP TANITIM SUNUMU www.abdurrahmanatas.com.tr ATAŞLAR GRUP KURUMSAL HAKKIMIZDA Ataşlar gurubun temelleri 30 yıl önce Kurucumuz Sayın Abdurrahman ATAŞ tarafından atılmış o günden bu güne, sektördeki

Detaylı

1/59 KPSS 2011/2 MERKEZİ YERLEŞTİRMEDEKİ EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (LİSANS) (YERLEŞTİRME TARİHİ 02.12.2011) KADRO KODU EN BÜYÜK PUAN BOŞ KONTENJAN

1/59 KPSS 2011/2 MERKEZİ YERLEŞTİRMEDEKİ EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (LİSANS) (YERLEŞTİRME TARİHİ 02.12.2011) KADRO KODU EN BÜYÜK PUAN BOŞ KONTENJAN KADRO KODU KONTENJAN BOŞ KONTENJAN EN KÜÇÜK PUAN EN BÜYÜK PUAN KURUM ADI KADRO ÜNVANI 3121011 1 0 69,888 69,888 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ HEMŞİRE BOLU Merkez 3121013 1 0 73,867 73,867 ABANT İZZET

Detaylı

Gümrük ve Muhafaza Başmüdürlüğü Ankara Merkez Laboratuvarı Binası. Türkiye de Avrupa Standartlarında Yapılan İlk Laboratuvar Binasıdır.

Gümrük ve Muhafaza Başmüdürlüğü Ankara Merkez Laboratuvarı Binası. Türkiye de Avrupa Standartlarında Yapılan İlk Laboratuvar Binasıdır. KAMU BINALARI Gümrük ve Muhafaza Başmüdürlüğü Ankara Merkez Laboratuvarı Binası 1 Türkiye de Avrupa Standartlarında Yapılan İlk Laboratuvar Binasıdır. A l a n ı 1 6 0 0, 0 0 m d i r. 004 Yılında Projesi

Detaylı

Kişisel Bilgiler. İletişim Bilgileri. İş Deneyimi. Ad Soyad. Büşra Bekar. Doğum Tarihi Doğum Yeri. Sakarya. Medeni Durumu.

Kişisel Bilgiler. İletişim Bilgileri. İş Deneyimi. Ad Soyad. Büşra Bekar. Doğum Tarihi Doğum Yeri. Sakarya. Medeni Durumu. Kişisel Bilgiler Ad Soyad Büşra Bekar Doğum Tarihi 20.04.1983 Doğum Yeri Medeni Durumu Sakarya Bekar Askerlik Durumu *** İletişim Bilgileri Adres Erenler Merkez Mh. 1047.Sokak No:10 2 Erenler-SAKARYA Telefon

Detaylı

ÇELİK KONSTRÜKSİYON TALAŞLI İMALAT MAKİNA BAKIM ENDÜSTRİYEL BORU TESİSATI YANGIN SİSTEMLERİ

ÇELİK KONSTRÜKSİYON TALAŞLI İMALAT MAKİNA BAKIM ENDÜSTRİYEL BORU TESİSATI YANGIN SİSTEMLERİ ÇELİK KONSTRÜKSİYON TALAŞLI İMALAT MAKİNA BAKIM ENDÜSTRİYEL BORU TESİSATI YANGIN SİSTEMLERİ KÖRFEZ SANAYİ SİTESİ 202 BLOK NO: 52 41100 İZMİT/KOCAELİ Tel : 0262 335 54 33 Fax : 0262 335 54 34 Web : www.tufekcimakina.com

Detaylı

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ PERFORMANS PROGRAMI 03 İÇİNDEKİLER. ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU. MİSYON 3. VİZYON 4. YETKİ, GÖREV VE SORUMLULUK 5. ORGANİZASYON ŞEMASI 6. FİZİKSEL YAPI 7. TEKNOLOJİK KAYNAKLAR

Detaylı

2017 YILI MERKEZİ YÖNETİM BÜTÇESİ YATIRIMLARININ SEKTÖREL DAĞILIMI

2017 YILI MERKEZİ YÖNETİM BÜTÇESİ YATIRIMLARININ SEKTÖREL DAĞILIMI 07 MERKEZİ YÖNETİM BÜTÇESİ YATIRIMLARININ SEKTÖREL DAĞILIMI DİĞER KAMU HİZMETLERİ KURULUŞLAR TARIM MADENCİLİK İMALAT ULAŞTIRMA ENERJİ HABERLEŞME TURİZM KONUT EĞİTİM SAĞLIK İKTİSADİ SOSYAL CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

T.C. TOKAT VALİLİĞİ ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ. PROJE ġube MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. TOKAT VALİLİĞİ ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ. PROJE ġube MÜDÜRLÜĞÜ PROJE ġube MÜDÜRLÜĞÜ 2011 YILI PROJE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ S.N. YILI YERĠ PROJE ADI Vaziyet Planı, Plankote, Zemin Sual FiĢi Hazırlanması 1 2011 Merkez Vilayetler Birliği Anaokulu V.P. 2 2011 Merkez

Detaylı

Özel İdare Yatırımı İşler

Özel İdare Yatırımı İşler Bedeli Akçakent İlçesi 2005 Yılı AKÇAKENT SAĞLIK OCAĞI İNŞAATI 385.000,00 TL 25.11.2005 258.900,00 TL 22.12.2005 27.09.2006 16.10.2006 330.383,00 TL 97,11 2005 Toplamı : 1 Adettir. 385.000,00 TL 258.900,00

Detaylı

EKPSS-2015/1 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar (Önlisans)

EKPSS-2015/1 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar (Önlisans) Kadro Kodu Kurum Adı Kadro Adı Yerl. 290220001 ADLİ TIP KURUMU BAŞKANLIĞI VERİ HAZIRLAMA VE KONTROL İŞLETMİ (BURSA / MERKEZ - Taşra) 1 1 0 75,76029 75,76029 290220003 ADLİ TIP KURUMU BAŞKANLIĞI VERİ HAZIRLAMA

Detaylı

Atık Getirme Merkezi. REW-Getirme Merkez Tebliğii-Nisan Hülya ÇAKIR Çevre Mühendisi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı

Atık Getirme Merkezi. REW-Getirme Merkez Tebliğii-Nisan Hülya ÇAKIR Çevre Mühendisi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Atık Getirme Merkezi Hülya ÇAKIR Çevre Mühendisi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Sunumun İçeriği Atık Yönetimi Amaç ve Kapsam Sınıflandırma ve Kriterler Döngüsel Ekonomi Sıfır Atık Atık Yönetimi *Evsel,

Detaylı

FAALİYETLER PEYZAJ PROJELENDİRME. SOLAR DIŞ MEKAN AYDINLATMALARI ve BAHÇE ARMATÜRLERİ. ÇEVRE DÜZENLEMESİ ve PEYZAJ UYGULAMALARI

FAALİYETLER PEYZAJ PROJELENDİRME. SOLAR DIŞ MEKAN AYDINLATMALARI ve BAHÇE ARMATÜRLERİ. ÇEVRE DÜZENLEMESİ ve PEYZAJ UYGULAMALARI FAALİYETLER PEYZAJ PROJELENDİRME SOLAR DIŞ MEKAN AYDINLATMALARI ve BAHÇE ARMATÜRLERİ ÇEVRE DÜZENLEMESİ ve PEYZAJ UYGULAMALARI OTOMATİK SULAMA (IRRIGATION) SİSTEMLERİ ÇOCUK OYUN GRUBU ve KENT MOBİLYALARI

Detaylı

ÖZGÜN FİKİRLERİNİZİ PROJELENDİRELİM

ÖZGÜN FİKİRLERİNİZİ PROJELENDİRELİM Şirket Tanıtımı Progino PROGİNO 2005 yılından itibaren Eskişehir de mühendislik ve danışmanlık hizmetleri vermektedir. Faaliyetlerine 2008 yılından beri Eskişehir Teknoloji Geliştirme Bölgesinde sürdürmektedir.

Detaylı

2015 YILINDA EĞİTİME ALINACAK MALİ HİZMETLER UZMANLARININ LİSTESİ ( 23 Şubat - 27 Mart 2015 )

2015 YILINDA EĞİTİME ALINACAK MALİ HİZMETLER UZMANLARININ LİSTESİ ( 23 Şubat - 27 Mart 2015 ) 2015 YILINDA EĞİTİME ALINACAK MALİ HİZMETLER UZMANLARININ LİSTESİ ( 23 Şubat - 27 Mart 2015 ) KURUM ADI Kontenjan sayısı 1. Grup (A) 1. Grup (B) 2. Grup 3. Grup 4. Grup 5. Grup TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ

Detaylı

Coğrafi Bilgi Sistemleri Çözümleri

Coğrafi Bilgi Sistemleri Çözümleri Çözümleri Yük. Müh. Orhan Gökdemir netcad Ulusal CAD ve CBS Çözümleri AŞ. 1 Firma Tanımlar Netcad CBS Çözümleri Kurumsal Projeler Referanslar 2 Firma 1989 Yılında Ankara da kurulmuş olup, İstanbul ve İzmir

Detaylı

TABLO-2. MERKEZİ YERLEŞTİRMEDEKİ EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR ( ÖNLİSANS MEZUNLARI )

TABLO-2. MERKEZİ YERLEŞTİRMEDEKİ EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR ( ÖNLİSANS MEZUNLARI ) 2751751 2 0 092.271 093.625 TEKNİKER (ANKARA) ADALET BAKANLIĞI (Merkez) 2751753 2 0 073.613 075.487 HEMŞİRE (AYDIN) ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ (Merkez) 2751755 1 0 088.601 088.601 LABORANT (AYDIN) ADNAN

Detaylı

UYAP VİZYONU SEMİNERİ 04.06.2007 KATILIMCI PROFİLİ

UYAP VİZYONU SEMİNERİ 04.06.2007 KATILIMCI PROFİLİ 1. CUMHURBAŞKANLIĞI 1.1. Devlet Denetleme Kurulu UYAP VİZYONU SEMİNERİ 04.06.2007 KATILIMCI PROFİLİ 2. BAŞBAKANLIK 2.1. Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği(MGK) 2.2. Atatürk Kültür, Dil ve tarih Yüksek

Detaylı

EURODESK TÜRKİYE TEMAS NOKTALARI

EURODESK TÜRKİYE TEMAS NOKTALARI EURODESK TÜRKİYE TEMAS NOKTALARI İl Adı Kurum Adı E-posta Adresi Web Adresi ADANA Adana Gençlik adanakentkonseyi@eurodesk.eu http://www.adanakentkonseyi.org.tr ADANA Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü Projeler

Detaylı

2012-ÖMSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler (Önlisans)

2012-ÖMSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler (Önlisans) 20020123801 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MEMUR (BOLU / MERKEZ - Merkez) 1 0 77,71676 77,71676 20020123803 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MEMUR (BOLU / MERKEZ - Merkez) 2 0 77,52866 78,22274 20020123805

Detaylı

İçmesuyu Projeleri Kanalizasyon Projeleri Yağmursuyu Projeleri İçmesuyu Arıtma Tesisi Projeleri Atıksu Arıtma Tesisi Projeleri Deniz Deşarjı

İçmesuyu Projeleri Kanalizasyon Projeleri Yağmursuyu Projeleri İçmesuyu Arıtma Tesisi Projeleri Atıksu Arıtma Tesisi Projeleri Deniz Deşarjı Su Design Su Design Hakkımızda Uzmanlık Alanları Deneyim İçmesuyu Projeleri Kanalizasyon Projeleri Diğer Projeler İş Bitirmeler Özgeçmişler Diplomalar Sertifikalar Fotoğraflar SUDES Mühendislik Müşavirlik

Detaylı

ONAY A.Ş DURUKENT DURUKENT

ONAY A.Ş DURUKENT DURUKENT DURUKENT insan odaklı tasarım... Niğde nin en güzel bölgelerinde markalı lüks konut projeleri gerçekleştiren ONAY A.Ş., yeni bir proje DURUKENT i sizlere sunmanın kıvancını yaşıyor. Yaptığımız her iş

Detaylı

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ 500+ Proje Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK Güçlü teknik kadromuz ve alt yapımız ile güç santralleri, enerji iletim hatları, orta gerilim

Detaylı

2014 YILI FAALİYET RAPORU

2014 YILI FAALİYET RAPORU BAYBURT ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI 2014 YILI FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER: 1-GENEL BİLGİLER 2-MİSYON VE VİZYON 3-GÖREV VE SORUMLULUKLAR 4-BİTİRMİŞ OLDUĞU İNŞAATLAR 5-İHALELER 6-ÖDENEK

Detaylı

2013-ÖMSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler (Önlisans)

2013-ÖMSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler (Önlisans) KURUM ADI UNVANI 210010001 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MEMUR (BOLU / MENGEN - MERKEZ) 1 0 76,83459 76,83459 210010009 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MEMUR (BOLU / MERKEZ - MERKEZ) 1 0 74,52062 74,52062

Detaylı

H.VAHİT OKUMUŞER ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRÜ

H.VAHİT OKUMUŞER ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRÜ H.VAHİT OKUMUŞER ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRÜ 1954 yılında Kütahya ili Tavşanlı ilçesinde doğdu. İlk, orta ve Lise eğitimini Tavşanlı da tamamladı. 1977 yılında A.D.M.M.A İnşaat Mühendisliği Bölümünü

Detaylı

1 Kafkas Üniversitesi Kars 02.11.2007/3 17.04.2014. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Erzurum Veteriner Kontrol ve Araştırma Enstitüsü

1 Kafkas Üniversitesi Kars 02.11.2007/3 17.04.2014. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Erzurum Veteriner Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Onay ve karar no 1 Kafkas Üniversitesi Kars 02.11.2007/3 17.04.2014 2 3 4 Erzurum Veteriner Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Necmettin Erbakan Üniversitesi

Detaylı

Yerel yönetimler, Kamu ve Sivil toplum kurum/kuruluşları, İşletmeler, Üniversiteler, Kooperatifler, birlikler

Yerel yönetimler, Kamu ve Sivil toplum kurum/kuruluşları, İşletmeler, Üniversiteler, Kooperatifler, birlikler Kalkınma İller Konu Başlığı Uygun Başvuru Sahipleri Son Başvuru Destek Üst Limiti (TL) Destek oranı (%) Ankara Ankara İleri Teknolojili Ürün Ticarileştirme Mali Destek Yerel Ürün Ticarileştirme Mali Destek

Detaylı

2012-ÖMSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler (Lisans)

2012-ÖMSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler (Lisans) KADRO KODU KURUM ADI KADRO UNVANI 30020125061 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MEMUR (BOLU / MERKEZ - Merkez) 1 0 77,04434 77,04434 30020125063 AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ MEMUR (KIRŞEHİR / MERKEZ - Merkez)

Detaylı

DERSLİK VE MERKEZİ BİRİMLER PROJESİ

DERSLİK VE MERKEZİ BİRİMLER PROJESİ Detayı Yapılacak Ödenek ı 2016H032680 11.500 11.500 2016 2016H032680 Derslik ve Merkezi Birimler Merkezi Kütüphane (11.500m2) Merkezi Yemekhane (5.000m2) Mimarlık Fakültesi (16.985m2) 2016-2018 42.207

Detaylı

mühendislik HARİTA İNŞAAT MİMARLIK

mühendislik HARİTA İNŞAAT MİMARLIK mühendislik HARİTA İNŞAAT MİMARLIK Tarih boyunca insanlığın refahı ve medeniyetin gelişimi sorumluluklarını kendine vazife edinmiş insanlar ve kurumlar var olmuştur. Bu insanlar ve kurumlar varlıklarını

Detaylı

FORE KAZIK - MİNİ KAZIK - KUYU PERDE - SHOTCRETE - ANKRAJ - ZEMİN ÇİVİSİ - JET GROUT

FORE KAZIK - MİNİ KAZIK - KUYU PERDE - SHOTCRETE - ANKRAJ - ZEMİN ÇİVİSİ - JET GROUT FORE KAZIK - MİNİ KAZIK - KUYU PERDE - SHOTCRETE - ANKRAJ - ZEMİN ÇİVİSİ - JET GROUT www.temelkon.com.tr Temelkon 2017 www.temelkon.com.tr 1989 yılında kurulan Temelkon Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret

Detaylı

MATFEN EĞİTİM KURUMLARI

MATFEN EĞİTİM KURUMLARI 2011 YILI ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ'Nİ KAZANANLAR 14 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ 107 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ 2 ORTA DOĞU TEKNİK

Detaylı

CERRAH İNŞAAT LTD.ŞTİ.

CERRAH İNŞAAT LTD.ŞTİ. CERRAH İNŞAAT LTD.ŞTİ. TANITIM DOSYASI ŞİRKET PROFİLİ FAALİYET ALANLARI ÇALIŞILAN FİRMALAR TAMAMLANAN İŞLER C E R R A H İ N Ş A A T ŞİRKET PROFİLİ Cerrah İnşaat İletişim Gıda San. Tic. Ltd. Sti. Şener

Detaylı

Faaliyetlerimiz. www.emzaenerji.com

Faaliyetlerimiz. www.emzaenerji.com w w w. e m z a e n e r j i. c o m Yenilikçi ve evrensel bir anlayışla kurulan genç, tecrübeli ve dinamik bir yapıya sahip olan firmamız kısa zamanda prestijli projelere imza atmış olup uzun vadeli projelerde

Detaylı

KOZA SOKAK 81/9 GOP/ANKARA TEL : FAX : Eposta:

KOZA SOKAK 81/9 GOP/ANKARA TEL : FAX : Eposta: METZAN YAPI TASARIM İNŞAAT TAAHHÜT TURİZM SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ. KOZA SOKAK 81/9 GOP/ANKARA TEL : 312.4378844 FAX : 312.4378842 Eposta: metzaninsaat@gmail.com TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. ADANA CEYHAN

Detaylı

T.C. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi

T.C. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi T.C. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi 2011 YATIRIM RAPORU Bilecik Üniversitesi Derslik Blokları Yapım İşi(19.000m²) Üniversitemiz derslik ihtiyaçlarını karşılamak üzere zemin ile birlikte 4 kattan oluşan

Detaylı

KURUMSAL HAKKIMIZDA YÖNETİCİLER ÜRETİM KALİTA POLİTİKAMIZ HİZMETLERİMİZ STS ARITMA SİSTEMLERİ ARITMA TESİSLERİ

KURUMSAL HAKKIMIZDA YÖNETİCİLER ÜRETİM KALİTA POLİTİKAMIZ HİZMETLERİMİZ STS ARITMA SİSTEMLERİ ARITMA TESİSLERİ KURUMSAL HAKKIMIZDA STS ARITMA SİSTEMLERİ Çevre sağlığının ve doğal zenginliklerin korunmasına verilen önemin giderek arttığı günümüz şartlarında, bilinçli ve yetkin kadrosu ile bu doğrultuda hizmet etmek

Detaylı

HAKKIMIZDA FAALİYETLERİMİZ TAMAMLANMIŞ PROJELER DEVAM EDEN PROJELER

HAKKIMIZDA FAALİYETLERİMİZ TAMAMLANMIŞ PROJELER DEVAM EDEN PROJELER w w w. e m z a e n e r j i. c o m HAKKIMIZDA FAALİYETLERİMİZ TAMAMLANMIŞ PROJELER DEVAM EDEN PROJELER 3 4 6 43 Yenilikçi ve evrensel bir anlayışla kurulan genç, tecrübeli ve dinamik bir yapıya sahip olan

Detaylı

ESENYAPI İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ KURULUŞ

ESENYAPI İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ KURULUŞ 1 ESENYAPI İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ KURULUŞ 1 9 8 8 8 1 9 82 SUNUŞ İçinde bulunduğumuz 21. Yüzyılda inşaat sektörü bundan önceye göre hem teknolojik alanda hem de kalite yönünde hızla değişim

Detaylı

KATALOG

KATALOG KATALOG 2018 ŞİRKET PROFİLİ BEC MÜHENDİSLİK Elektrik Mekanik taahhüt sektöründe geniş tecrübeye sahip, genç, dinamik ve başarıya odaklı takım arkadaşları tarafından kurulmuştur. Yurtiçinde ve yurtdışında

Detaylı

FTMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI 45. DÖNEM YÖNETİM KURULU 30 NOLU TOPLANTI KARARLARI

FTMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI 45. DÖNEM YÖNETİM KURULU 30 NOLU TOPLANTI KARARLARI FTMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI 45. DÖNEM YÖNETİM KURULU 30 NOLU TOPLANTI KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 07 Temmuz 2017, Cuma TOPLANTI SAATI : 13.00 TOPLANTI YERİ : İMO İstanbul Şube Toplantı Salonu - İSTANBUL

Detaylı

TOPLAM :117. Merkez; 43 Niksar; 7 Pazar; 4. Sulusaray; 2 Reşadiye; 5 Turhal; 12. Başçiftlik; 2. Erbaa; 11. Artova; 5. Yeşilyurt; 3.

TOPLAM :117. Merkez; 43 Niksar; 7 Pazar; 4. Sulusaray; 2 Reşadiye; 5 Turhal; 12. Başçiftlik; 2. Erbaa; 11. Artova; 5. Yeşilyurt; 3. Merkez; 43 Niksar; 7 Pazar; 4 Başçiftlik; 2 Erbaa; 11 Artova; 5 Sulusaray; 2 Reşadiye; 5 Turhal; 12 TOPLAM :117 Almus; 4 Zile; 15 Yeşilyurt; 3 Yeni Proje-Tadilat Projesi Hazırlanması; 48 Vaz. Planı-Plankote-

Detaylı

I. GENEL BÜTÇELİ İDARELER 1.1 BAKANLIKLAR ÖSYM KURUM KODU MB NO KURUM ADI GÖREVLENDİRME YAPILACAK İL/İLÇE KADRO SAYISI

I. GENEL BÜTÇELİ İDARELER 1.1 BAKANLIKLAR ÖSYM KURUM KODU MB NO KURUM ADI GÖREVLENDİRME YAPILACAK İL/İLÇE KADRO SAYISI I. GENEL BÜTÇELİ İDARELER 1.1 BAKANLIKLAR 901311321 11111 ADALET BAKANLIĞI ANKARA 4 901311551 11112 MALİYE BAKANLIĞI ANKARA 5 901311828 11113 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ANKARA 3 901311436 11114 SAĞLIK BAKANLIĞI

Detaylı

Adres Telefon Faks E-posta

Adres Telefon Faks E-posta Adres : Dumlupınar Mah. Yüzbaşı Bayburtlu Agâh Cad. No: 27/B Afyonkarahisar / TÜRKİYE Telefon : 0272 214 26 02 Faks : 0272 215 18 25 E-posta : info@elittelekom.com KURUMSAL Kuruluş Yılı : Eylül 1998 Faaliyet

Detaylı

BAKANLAR KURULU KARARI

BAKANLAR KURULU KARARI 5 Ekim 2006 PERŞEMBE Resmî Gazete Sayı : 26310 BAKANLAR KURULU KARARI Karar Sayısı : 2006/10911 Ekli listede tahsis edildikleri mahalli idareler ile sınıfları, dereceleri ve adetleri gösterilen iç denetçi

Detaylı

Çelik inşaat yapılar. www.hacettepecelik.com.tr

Çelik inşaat yapılar. www.hacettepecelik.com.tr Çelik inşaat yapılar Hakkımızda 1995 yılında Endüstriyel Çelik Yapılar ve Prefabrik Binaların Montajı ile yola çıkan firmamız 2001 yılında 800 m² atölyemizde montaj hizmetlerinin yanında imalat boyutunda

Detaylı

ASYILDIZ Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti. 2010 yılında Ataşehir İSTANBUL adresinde kurulmuştur. Aralık 2012 tarihi itibariyle Şirket, mevcut

ASYILDIZ Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti. 2010 yılında Ataşehir İSTANBUL adresinde kurulmuştur. Aralık 2012 tarihi itibariyle Şirket, mevcut ASYILDIZ Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti. 2010 yılında Ataşehir İSTANBUL adresinde kurulmuştur. Aralık 2012 tarihi itibariyle Şirket, mevcut portföyü ile birlikte devralınmış ve buna paralel olarak

Detaylı

FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ

FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ HAKKIMIZDA NESKA YAPI, işinde uzman teknik kadrosuyla fonksiyonel,

Detaylı

EKPSS-2016/1 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar (Lisans)

EKPSS-2016/1 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar (Lisans) EKPSS-2016/1 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar (Lisans) Kadro Kodu Kurum Adı Kadro Adı 310010001 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MEMUR (BOLU / MERKEZ - Merkez) 1 0 85,01090 85,01090

Detaylı

BERİLEFE YAPI FİRMA TANITIM DOSYASI

BERİLEFE YAPI FİRMA TANITIM DOSYASI BERİLEFE YAPI FİRMA TANITIM DOSYASI A ) BERİLEFE YAPI PROJE MÜŞAVİRLİK MÜHENDİSLİK FALİYET ALANLARIMIZ Kat Karşılığı Konut Yapılması Çok Katlı Konutların Yapılması Villaların Yapılması Ticari Projelerin

Detaylı

M ü h e n d i s l i k

M ü h e n d i s l i k M ü h e n d i s l i k BİZ KİMİZ? Fetih Proje ismi ile 1984 yılında İnşaat Mühendisi Yaşar BOYRAZ tarafından kurulan firmamız 1987 yılından bugüne kadar da Fetih Müh. Müş. İnş. ve Tic. Ltd. Şti. ünvanıyla

Detaylı

İnşaat Taahhüt Sanayi Ltd. Şti. BESA İNŞAAT KATALOG 2013. www.besainsaat.net

İnşaat Taahhüt Sanayi Ltd. Şti. BESA İNŞAAT KATALOG 2013. www.besainsaat.net İnşaat Taahhüt Sanayi Ltd. Şti. BESA İNŞAAT KATALOG 2013 www.besainsaat.net İnşaat Taahhüt Sanayi Ltd. Şti. İÇİNDEKİLER 1- Besa İnşaat Hakkında 2- Hizmetlerimiz 3- Yapılan işler 4- Biten Projeler 7- Devam

Detaylı

Hakkımızda Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt

Hakkımızda Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt Hakkımızda İnşaat alanında çalışmak üzere sektörün önde gelen firmaları arasında olma hedefiyle faaliyetlerimize 1976 yılında başladık. Kuruluşumuzdan bu yana geçen uzun sürede, gerek kurduğumuz ekip,

Detaylı

TARIM MAKİNALARI FİRMALARI. http://www.tarmakbir.org

TARIM MAKİNALARI FİRMALARI. http://www.tarmakbir.org TARIM MAKİNALARI FİRMALARI http://www.tarmakbir.org Firma:ÖZALSAN PÜLVERİZATÖR SANAYİ- ÖZCAN ÖZAL Şehir :ADANA Faaliyet Alanı:İMALATÇI Telefon - 1 :(0090) 322. 611 20 34 (2 H) e-mail :ozalsantarmak@hotmail.com

Detaylı

KPSS 2011/1 MERKEZİ YERLEŞTİRMEDEKİ EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (LİSANS) (YERLEŞTİRME TARİHİ 07.07.2011)

KPSS 2011/1 MERKEZİ YERLEŞTİRMEDEKİ EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (LİSANS) (YERLEŞTİRME TARİHİ 07.07.2011) 3111223 1 0 82,064 82,064 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ AVUKAT (BOLU Merkez) 3111225 1 0 82,763 82,763 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ BİLGİSAYAR İŞLETMENİ (BOLU Merkez) 3111227 1 0 80,763 80,763 ABANT

Detaylı

No Proje Adı İşveren Proje Konusu. 1 ANKARA PLAZA-SHOWROOM EFE ANKARA MOTORLU ARAÇLAR SERVİS İNŞ. TİC. A.Ş. Mekanik Tesisat İmalatları

No Proje Adı İşveren Proje Konusu. 1 ANKARA PLAZA-SHOWROOM EFE ANKARA MOTORLU ARAÇLAR SERVİS İNŞ. TİC. A.Ş. Mekanik Tesisat İmalatları No Proje Adı İşveren Proje Konusu 1 ANKARA PLAZA-SHOWROOM EFE ANKARA MOTORLU ARAÇLAR SERVİS İNŞ. TİC. A.Ş. Mekanik Tesisat İmalatları 2 BULANCAK DEVLET HASTANESİ PROYAP-ERENER MEVCUT ADİ BİNANIN Mekanik

Detaylı

: 1554 kişi ( tarihleri arasında) Taban ve Tavan Puanları : Taban Puan 175,556 Tavan Puan 283,916 ( ) :---

: 1554 kişi ( tarihleri arasında) Taban ve Tavan Puanları : Taban Puan 175,556 Tavan Puan 283,916 ( ) :--- İnşaat Teknolojisi Programı Kuruluş Yılı : 1976 Eğitime Başlama Yılı : 1976 Mezun Sayımız : 1554 kişi (2006-2017 tarihleri arasında) Yer : Burdur Eğitim Süresi : 2 Yıl Puan Türü : YGS-1 Kontenjan : 130

Detaylı

ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANKARA ŞUBESİ

ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANKARA ŞUBESİ 80 21.DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU 07 Ocak 2012 SMM Üye toplantısı 12 Ocak 2012 Bilgisayar Mühendisliği Danışma Kurulu toplantısı 22 Ocak 2012 Bilgisayar Mühendisleri toplantısı 28 Ocak 2012 Şubemiz bünyesindeki

Detaylı

İLÇESİ : İLKADIM İŞİN PROGRAM YILINA KADAR YAPILAN HARCAMA TUTARI ( TL ) 2014 YILI ÖDENEĞİ ( TL ) PROJE TUTARI ( TL ) PROJE NO SIRA NO KURULUŞ

İLÇESİ : İLKADIM İŞİN PROGRAM YILINA KADAR YAPILAN HARCAMA TUTARI ( TL ) 2014 YILI ÖDENEĞİ ( TL ) PROJE TUTARI ( TL ) PROJE NO SIRA NO KURULUŞ İLÇESİ : İLKADIM SIRA 1 İLBNK-7 İLBANK A.Ş. BÖLGE (Alt Yapı) Beton Yol, Kaldırım Kaplama işi-9/1 Yol Yapımı 2013 2014 924.032 582.304 Devam Ediyor 2 İLBNK-8 İLBANK A.Ş. BÖLGE (Alt Yapı) Beton Yol, Kaldırım

Detaylı

EKPSS-2015/1 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar (Lisans)

EKPSS-2015/1 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar (Lisans) Kadro Kodu Kurum Adı Kadro Adı Yerl. 311040001 ADANA BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ BİLGİSAYAR İŞLETMİ (ADANA / SEYHAN - Merkez) 2 2 0 73,73004 76,60932 310030001 ADNAN MDERES ÜNİVERSİTESİ MEMUR (AYDIN

Detaylı

T.C. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı 3M Yapı Gayrimenkul Yat. İnş.Tur. Nak. Ve Tic. A.Ş. 24-01-2015 // 04-02-2016 Toplam : 25.472 m² T.C. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Çatalca İlçesi,

Detaylı

TABLO-3. ÖN LİSANS MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR (2015 EKPSS/KURA )

TABLO-3. ÖN LİSANS MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR (2015 EKPSS/KURA ) TABLO-3. ÖN LİSANS MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ LAR (2015 EKPSS/KURA ) KURUM KODU DPB NO KURUM ADI / POZİSYON UNVANI İL İLÇE TEŞKİLAT SINIF 290220001 13309 290220003 13310 291520001 13539 291520003

Detaylı

AYDUR İNŞAAT. Vizyon & Misyon

AYDUR İNŞAAT. Vizyon & Misyon Faaliyetlerini 2003 yılından bu yana sürdüren AYDUR İnşaat, kalite ve müşteri memnuniyeti gibi konularda ki titizliği ile inşaat sektörünün yükselen yıldızı olmayı başarmıştır. Projelendirmeden başlayarak

Detaylı

19 Mayıs Mahallesi Sümer Sokak Sümko Sitesi G4 Blok D:6 KADIKÖY-İSTANBUL Tel: Fax: E- Posta:

19 Mayıs Mahallesi Sümer Sokak Sümko Sitesi G4 Blok D:6 KADIKÖY-İSTANBUL Tel: Fax: E- Posta: 19 Mayıs Mahallesi Sümer Sokak Sümko Sitesi G4 Blok D:6 Tel: 0 216 478 34 75-0 216 478 34 78 Fax:0 216 478 34 77 E- Posta: info@lidergd.com Web: www.lidergd.com LİDER GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş. sermaye

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı. Sayı : 89992713-770/E.23787 04.11.2015 : Sivil Savunma Uzmanları Hizmetiçi Eğitimi

T.C. BAŞBAKANLIK Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı. Sayı : 89992713-770/E.23787 04.11.2015 : Sivil Savunma Uzmanları Hizmetiçi Eğitimi 1 / 6 Sayı : 89992713-770/E.23787 04.11.2015 Konu : Sivil Savunma Uzmanları Hizmetiçi Eğitimi DAĞITIM YERLERİNE İlgi : a) 5902 sayılı nın Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun. b) 7126 Sayılı Sivil Savunma

Detaylı

RİSKLİ YAPI TESPİTİ. Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü. Riskli Yapılar Dairesi

RİSKLİ YAPI TESPİTİ. Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü. Riskli Yapılar Dairesi RİSKLİ YAPI TESPİTİ Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü Riskli Yapılar Dairesi SUNU BAŞLIKLARI 1. YAPI STOĞUMUZA GENEL BAKIŞ 2. RİSKLİ YAPININ TARİFİ 3. RİSKLİ YAPININ TESPİT EDİLMESİ

Detaylı

Talepte Bulunan PersonelinÜnvanlara Göre Dağılımı

Talepte Bulunan PersonelinÜnvanlara Göre Dağılımı 15/06/2011-05/08/2011 Tarihleri Arasında Başkanlığımız İnternet Sitesinde Yayınlanan "Hizmetiçi Eğitim İhtiyacının Belirlenmesi Anketi"ne Katılan 7.191 Personelin 58.878 Tercihin, "Tercih Edilen Eğitim

Detaylı

ÖZKON YAPI İNŞAAT MAKİNA ASANSÖR VE DOĞALGAZ SİSTEMLERİ SAN.

ÖZKON YAPI İNŞAAT MAKİNA ASANSÖR VE DOĞALGAZ SİSTEMLERİ SAN. KİŞİSEL BİLGİLER ADI SAYADI : İSMAİL ATASEVEN BÖLÜMÜ : İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ E-POSTA : ismailataseven5388@gmail.com CEP TELEFONU : 0536 262 1733 UYRUK : TÜRKİYE CUMHURİYETİ DOĞUM YERİ VE TARİHİ : RİZE /

Detaylı

Su Hayatı, Biz Suyu Şekillendiriyoruz... 1993 den beri...

Su Hayatı, Biz Suyu Şekillendiriyoruz... 1993 den beri... Su Hayatı, Biz Suyu Şekillendiriyoruz... 1993 den beri... HAKKIMIZDA AKAR-SU Mühendislik Müşavirlik Ltd. Şti. 1993 yılında kurulmuş olan çeşitli alanlardaki geniş kapsamlı projelerle ilgili mühendislik,

Detaylı

İL BAZINDA DAĞILIM İSTANBUL 136 ANKARA 36 İZMİR 23 ANTALYA 12 KOCAELİ 10 GAZİANTEP 9

İL BAZINDA DAĞILIM İSTANBUL 136 ANKARA 36 İZMİR 23 ANTALYA 12 KOCAELİ 10 GAZİANTEP 9 BAŞVURU ADEDİ 335 TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL 2010 BAŞVURU İSTATİSTİKLERİ ANA BRANŞ BAZINDA DAĞILIM HAYAT DIŞI 307 HAYAT 28 İL BAZINDA DAĞILIM İSTANBUL 136 ANKARA 36 İZMİR 23 ANTALYA 12 KOCAELİ 10 GAZİANTEP 9

Detaylı

2017 YILI BİLİM SANAT MERKEZLERİNE ÖĞRETMEN ATAMASI SONUCU OLUŞAN İL-ALAN BAZLI TABAN PUANLAR

2017 YILI BİLİM SANAT MERKEZLERİNE ÖĞRETMEN ATAMASI SONUCU OLUŞAN İL-ALAN BAZLI TABAN PUANLAR 2017 YILI BİLİM SANAT MERKEZLERİNE ÖĞRETMEN ATAMASI SONUCU OLUŞAN İL-ALAN BAZLI TABAN PUANLAR Alan Adı İl Adı Atama Puanı Ek2 Puanı Hizmet Süresi Başvuru Atama Bilişim Teknolojileri ANKARA 42,000 10 3269

Detaylı

PROJE VE YAPIM İŞLERİNDEN SORUMLU ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

PROJE VE YAPIM İŞLERİNDEN SORUMLU ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ PROJE VE YAPIM İŞLERİNDEN SORUMLU ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ADIYAMAN MERKEZ HASANCIK 8 DERSLİKLİ ORTAOKUL İNŞAATINA AİT : HASANCIK : BEDİR GÜRSOY İHALE TARİHİ : 11.03.2013 SÖZLEŞME TARİHİ : 24.04.2013 YER TESLİM

Detaylı

KURUM ADI KADRO ADI KONT.

KURUM ADI KADRO ADI KONT. KURUM ADI KADRO ADI 110010001 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ HEMŞİRE (BOLU MERKEZ Merkez) 1 0 80,65671 80,65671 110010003 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK MEMURU (BOLU MERKEZ Merkez) 1 0 79,69237

Detaylı

Belge No Laboratuvar Adı Dosya Sorumlusu Telefon e-mail Y 06/001/2010 TÇMB KALİTE VE ÇEVRE KURULU İKTİSADİ İŞLETMESİ

Belge No Laboratuvar Adı Dosya Sorumlusu Telefon e-mail Y 06/001/2010 TÇMB KALİTE VE ÇEVRE KURULU İKTİSADİ İŞLETMESİ Belge No Laboratuvar Adı Dosya Sorumlusu Telefon e-mail Y 06/001/2010 TÇMB KALİTE VE ÇEVRE KURULU İKTİSADİ İŞLETMESİ Y 06/002/2010 EKOTEST ÇEVRE DANIŞMANLIK ÖLÇÜM HİZMETLERİ LTD.ŞTİ. Sevda Ata ALAKURT

Detaylı

KAMU REFERANSLAR TÜRKİYE DE 700 BİNDEN FAZLA İŞLETME, DÜNYADA 12 MİLYONDAN FAZLA KULLANICI KAREL ÇÖZÜMLERİNİ KULLANIYOR. TEİAŞ - TRAFO MERKEZLERİ

KAMU REFERANSLAR TÜRKİYE DE 700 BİNDEN FAZLA İŞLETME, DÜNYADA 12 MİLYONDAN FAZLA KULLANICI KAREL ÇÖZÜMLERİNİ KULLANIYOR. TEİAŞ - TRAFO MERKEZLERİ TÜRKİYE DE 700 BİNDEN FAZLA İŞLETME, DÜNYADA 12 MİLYONDAN FAZLA KULLANICI KAREL ÇÖZÜMLERİNİ KULLANIYOR. KAMU REFERANSLAR JGK - İLÇE JANDARMA KOMUTANLIKLARI 110.000 KULLANICI, 1.600 LOKASYON DZ. K. K. DENİZ

Detaylı

TABLO-2. ORTAÖĞRETİM MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR (2014/2 EKPSS/KURA )

TABLO-2. ORTAÖĞRETİM MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR (2014/2 EKPSS/KURA ) / POZİSYON UNVANI 190050001 9521 ADALET BAKANLIĞI Hizmetli ADANA MERKEZ Taşra YH 11 1 2001 7225 190050003 9522 ADALET BAKANLIĞI Hizmetli ADIYAMAN KAHTA Taşra YH 11 1 2001 7225 190050005 9523 ADALET BAKANLIĞI

Detaylı

TABLO-1. LİSANS MEZUNLARININ TERCİHLERİ ARASINDA GÖSTEREBİLECEĞİ KADROLAR VE POZİSYONLAR

TABLO-1. LİSANS MEZUNLARININ TERCİHLERİ ARASINDA GÖSTEREBİLECEĞİ KADROLAR VE POZİSYONLAR KKODU KURUM ADI KADRO UNVANI SINIF DERECE ADET ARANAN NİTELİK KODLARI 3024321 İL ÖZEL İDARESİ (SAKARYA) AMBAR MEMURU( SAKARYA ) GİH 7 1 4001 3024323 BAŞBAKANLIK AFET VE ACİL DURUM YÖNETİMİ BAŞKANLIĞI ANBAR

Detaylı