Süha Derbent ile Kuzey Vietnam & Kamboçya da Fotograf Çekimi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Süha Derbent ile Kuzey Vietnam & Kamboçya da Fotograf Çekimi"

Transkript

1 Süha Derbent ile Kuzey Vietnam & Kamboçya da Fotograf Çekimi Vietnam: Hanoi (1) / Lao Cai (2) / Sapa (2) / Halong Bay (1) Kamboçya: Siem Reap (2) 9 Gece 10 Gün

2 Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent ile Kuzey Vietnam & Kamboçya da Fotograf Çekimi Tur Tarihi: 9 Gece 10 Gün Tur Fiyatı: Zorluk Derecesi: Orta Vize: Var 1.Gün İstanbul Saigon Hanoi Konaklama: Hotel De L Opera Hanoi 2.Gün Kim Lien Pagoda Lao Cai Konaklama: Victoria Train 3.Gün Lao Cai Sapa Mong Sen Ta Phin Konaklama: Victoria Sapa 4.Gün Sapa Lao Chai Ta Van Sapa Konaklama: Victoria Sapa 5.Gün Sapa Yerel Pazar Lao Cai Hanoi Konaklama: Victoria Train 6. Gün Lao Cai Hanoi Halong Bay Konaklama: Paradise Privilege (özel) 7. Gün Halong Bay Hanoi Siem Reap Konaklama: Shinta Mani Resort 8. Gün Siem Reap Konaklama: Shinta Mani Resort 9. Gün Siem Reap İstanbul (varış ertesi gün)

3 1. Gün: İstanbul Saigon Hanoi İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde check-in ve pasaport işlemlerinin ardından Türk Hava Yolları na ait TK 68 sefer sayılı uçak ile saat 00:55 de Saigon a hareket. Uçuşunuz yaklaşık 12 saat 25 dakika sürecek. Yerel saat ile 17:55 de Saigon a varış. Havaalanında sizi bekleyen asistanımız ile pasaport işlemlerinizi hallettikten sonra iç hatlara geçeceksiniz. İç hatlardan Vietnam Airlines a ait VN 270 sefer sayılı uçak ile saat 20:00 de Hanoi ye hareket edeceksiniz. Yaklaşık 2 saat sürecek uçuş sonrasında havalanında sizi bekleyen özel aracınız ile 1 gece konaklama yapacağınız Hotel De L Opera ya transferiniz gerçekleşecek. Hotel De L Opera Hanoi

4 2.Gün: Hanoi Kim Lien Pagoda Lao Cai Öğleden sonra Quang An kasabasındaki 13.yy Dong Uzun Pagoda tarafından inşa edilmiş, 1771 yılında Kim Lien Tarafından yenilenmiş ve kullanıma açılmış budist tapınağı Kim Lien Pagoda yı ziyaret edeceksiniz. Kim Lien, hafif eğimli ve esnek olma görünüme sahip, her biri üç kameriyelerden oluşan ilgi çekici ve göz alıcı bir yapıya sahiptir. Geziniz sonrası tren istasyonuna gerçekleşecek transfer saatine kadar otelinizde dinlenebilirsiniz. 21:50 de hareket edecek Victoria treni ile Lao Cai ye doğru yola çıkacaksınız. Hanoi den 354 km uzaklıkta olan Çin sınırındaki Lao Cai ye en rahat ulaşım bu gece treni ile mümkün.

5 Victoria Tren

6 3. Gün: Lao Cai Sapa Mong Sen Ta Phin Vietnam'ın kuzeyinde ve Çin sınırı yakınında bulunan Sapa bölgesinde 30'dan fazla etnik grup yaşıyor. Yaklaşık olarak saat 08:30 da Lao Cai istasyonuna varışınız sonrasında size özel araç ve rehberiniz ile birlikte 2 gece konaklayacağınız Victoria Sapa Hotel e transferiniz gerçekleşecek. Kahvaltının ardından saat 10:00 da Mong Sen köprüsüne doğru yola çıkacaksınız. Yol üzerinde birçok manzara fotografı çekebileceğiniz yerler göreceksiniz. Yaklaşık 15km araç ile ilerledikten sonra yürüyerek Black Hmong ve Red Zao etnik gruplarının yaşadığı Ta Phin köyüne doğru devam edeceksiniz. Temel geçim kaynağı tarımcılık olan etnik gruplarını kendilerine özgü kıyafetleri ile güzel bir mozaik oluşturan çeltik, mısır ve sebze tarlalarında çalışırken görebilirsiniz. Yürüyüşünüz yaklaşık olarak 17:00 de bitecek ve sonrasında Sapa daki otelinize transferiniz gerçekleşecek.

7 Victoria Sapa Hotel

8

9

10 4. Gün: Sapa Lao Chai Ta Van Sapa Kahvaltı sonrasında Sapa daki en geniş pirinç teraslarına sahip Muong Hoa vadisine doğru yola çıkacaksınız. Sapa nın güneyindeki vadide yer alan ve Black H Mong etnik grubunun yaşadığı Lao Chai köyündeki çeltiklerin ve köy evlerinin arasından geçerek,ta Van köyüne varacaksınız. Burada gerçekleştireceğiniz okul ziyaretiniz sonrasında otelinize transferiniz gerçekleşecek. Ta Van köyünde yaşayan insanlar Giay etnik grubuna ait. Dağların arasında göz alabildiğince uzanan vadiler çeltik teraslarıyla kaplı. Buralarda yaşayan dağ kabilelerinin başlıca gelir kaynağını pirinç ve onun yanı sıra nakış, dokuma gibi geleneksel el sanatları oluşturuyor. Kendine özgü geleneksel giysi ve kültüre sahip olan her etnik grup farklı bir lehçe konuşuyor.

11 5. Gün: Sapa Yerel Pazar Lao Cai Hanoi Kahvaltı sonrasında saat 07:00 de Sapa dan 102km uzaklıktaki Bac Ha kasabasına doğru yola çıkacaksınız. Yaklaşık 2,5 saat sürecek yolculuğunuz sonrasında Flower H mong, Black Zao, Phu La ve Tay gibi etnik gruplarını göreceğiniz yerel pazara varacaksınız. Sakin bir hayat süren bu köyler pazar günlerinde inanılmaz bir şekilde hareketleniyor. Turizm ile bayağı gelişen ve artık büyük bir yerleşim olan Sapa'da ise bu hareketliliği her gün görmek mümkün. Dağlardan alış verişe gelen köylüler rengarenk bir görüntü yaratıyorlar. Pazar yerinde, farklı etnik grupları yüz hatları, fiziksel görünüş ve giysileri ile birbirlerinden ayırmak mümkün. Örneğin Black Hmong lar: bu bölgede yetişen çivit veya kenevirden elde ettikleri koyu mavi veya siyah renk giysiler giyerler. Kadınlar, kısa pantolon, nakışlı uzun bluz ve önlük giyer, bacaklarına eşarp sarar ve saçlarını türban ile bağlarlar. Erkekler ise küçük siyah şapka, geniş siyah pantolon ve gömlek giyerler. Red Dao etnik grubu ise H mong lardan çok farklı: erkekler ve kadınlar başlarını tıraş edip (kadınlar kaşlarını bile tıraş eder), kırmızı bir türban takarlar. Gezeceğiniz köylerde ve pazarda görecebileceğiniz en renkli etnik grup ise rengarenk büzgülü etekleri, üstleri, önlükleri ve başlıkları ile şüphesiz Flower H mong yani Çiçek H mong kadınları olacaktır. Pazardan sonra yerel restaurant da öğle yemeği ve ardından yarım saat mesafedeki Chay nehri kıyısındaki Trung Do köyüne gideceksiniz. 1 saat vakit geçireceğiniz bu köyde Tay etnik grubunun yaşam ve geleneklerini yakından görme fırsatınız olacak. Sonrasında Chay nehrindeki iskeleden bineceğiniz bot ile Bao Nhai köyüne 1 saatlik bir yolculuğunuz olacak. Geziniz sonrasında tren istasyonuna transfer olmadan önce Swiss-bel hotel de kısa bir süre dinleneceksiniz. Sonrasında 20:20 de hareket edecek Hanoi treni için istasyona transfer olacaksınız. Geceyi trende geçireceksiniz.

12 6. Gün: Lao Cai Hanoi Halong Bay Yaklaşık olarak saat 04:45 de Hanoi ye varış ve rehberiniz tarafından karşılanma sonrasında dinlenip kahvaltı edeceğiniz Church Boutique Hang Gai hotel e transferiniz gerçekleşecek. Kahvaltı sonrasında yaklaşık 3,5 saat sürecek karayolculuğu sonrasında Halong a varacaksınız. UNESCO tarafından Dünya Mirası listesine alınmış ve yerel dilde "Ejderhanın denize indiği yer" anlamına gelen, denizden fışkıran 3000'den fazla dik kayalıktan oluşan Halong Körfezi'nin farklı biçimlerdeki adaları arasında, sarkıt ve dikitli dev mağaralarında yapılacak geziniz sonrasında geceyi size özel teknede geçireceksiniz.

13

14

15 7. Gün: Halong Hanoi Siem Reap Kahvaltı sonrasında saat 11:00 civarında Tuan Chau adasında Halong körfezi geziniz sona erecek ve Hanoi havalimanına transferiniz gerçekleşecek. Vietnam Airlines a ait VN 835 sefer sayılı uçak ile saat 17:50 de Siem Reap e hareket edeceksiniz. Yaklaşık 1,5 saat sürecek uçuş sonrasında havalanında sizi bekleyen rehberiniz, Kamboçya vizesini almanız için gerekli tüm formalitelerde yardımcı olacak, göçmen bölümü, gümrük ve bagaj bölümlerini birlikte geçeceksiniz. Rehberimiz pasaport, fotografınızı ve gerekli diğer dokümanlarınızı bir araya getirecek ve sizin adınıza Kamboçya vizeniz için başvurunuzu tamamlayacak (kişi başına bir vesikalık fotoğraf yeterli olacaktır.) Sonrasında özel aracınız ile yaklaşık 25 dakika mesafede bulunan ve 2 gece konaklama yapacağınız Shinta Mani Resort a transferiniz gerçekleşecek. Pirinç tarlalarıyla sarmalanmış, Siem Reap Nehri boyunca uzanan, Siem Reap kasabası Khmer İmparatorluğu nun antik tapınaklarına ev sahipliği yapmaktadır. Pirinç tarlalarıyla çevrelenmiş kırsal kesimde gezilere katılmak, tekne turlarıyla Tone Sap gölünü, balıkçı köylerini ve kuş barınaklarını gezmek mümkündür. Siem Reap, Angkor Arkeoloji Parkı nın merkezi konumundadır. Angkor Arkeoloji Parkı, UNESCO tarafında Dünya Mirası Bölgeler arasına alınmıştır, bu alanda efsanevi Angkor Wat başta olmak üzere düzinelerce tapınak kalıntısı bulunmaktadır. Bu bölgenin görsel etkisive arkeolojik değeri, burayı ziyaret eden gezginler tarafından diğer dünya harikaları olan Piramitlere, Machu Pichu ya ve Taj Mahal e denk tutulmaktadır.

16 Shinta Mani Resort

17

18 8. Gün: Siem Reap UNESCO Dünya Mirası Listesi nde yer alan Angkor Wat harabelerindeki taşlar ve heykeller üzerindeki eşsiz ışık oyunlarını seyredecek ve bu harika tapınakta gün doğumunda fotograf çekebileceksiniz. Bu yapı klasik Khmer mimarisinin en başarılı örneklerindendir. Tapınağın ruhani gücünü hissederek, gölgelerle süslenmiş koridorlarda yürümek ve yanan tütsülerin hoş kokusu ile harika bir deneyim yaşayacaksınız. Çekim sonrasında kahvaltı için otelinize dönüş. Ardından budizmin gülümseyerek acılı insanların acılarını alan dört değişik yüzünün betimlendiği 54 kuleli Bayon Tapınağı ve devasa ağaç kökleriyle kaplı Ta Phrom Manastırı geziniz sonrasında Kamboçya'nın kalbini oluşturan ve bölgeye hayat veren Tonle Sap gölüne hareket edeceksiniz. Göl üzerinde yüzer köylerde geleneksel yaşamını sürdüren bölge halkının günlük hayatı ve yaşam tarzına tanık olacağınız çok ilginç ve güzel bir tekne turu gerçekleştireceksiniz. 9. Gün: Siem Reap İstanbul Havaalanı transfer saatine kadar serbest zamanınız var, arzu ederseniz transfer saatine kadar araç ve Banteay Srei, yerel pazar turları organize de edebiliriz. Havalimanı na transferiniz sonrasında check-in, pasaport ve gümrük işlemlerinin ardından Bangkok Airways e ait PG 908 sefer sayılı uçak ile saat 19:30 da Bangkok a hareket. Yaklaşık olarak 55 dakika sürecek uçuş sonrasında Türk Havayolları na ait TK 69 nolu sefer sayılı uçak ile saat 23:45 de İstanbul a hareket ve yerel saat ile 20:25 de İstanbul Atatürk Havalimanı na varış.

19

20 FİYATIMIZA DAHİL OLAN HİZMETLER : İstanbul Saigon arası Türk Hava Yolları uçak bileti Siem Reap Bangkok arası Bangkok Airways uçak bileti Bangkok İstanbul arası Türk Hava Yolları uçak bileti Saigon Hanoi arası Vietnam Airlines ekonomi sınıfı uçak bileti Saigon da havaalanı asistanlık hizmeti Programda belirtilen tüm transferler Hanoi de 1 gece Hotel De L Opera Hanoi oda kahvaltı konaklama Sapa da 2 gece Victoria Sapa Hotel de oda kahvaltı konaklama Halong körfezinde 1 gece Paradise Privilege gemisinde tam pansiyon konaklama (gemi size özel) Siem Reap de 2 gece Shinta Mani Resort da oda kahvaltı konaklama Victoria treninde gidişte öğle yemeği Vietnam ve Kamboçya havalimanında hızlı VIP geçiş Yerel rehberlik hizmeti ile size özel araç ile programda belirtilen tüm geziler Dahil olan yemeklerde 1 su, 1 soft içecek, cay/kahve Transferler sırasında araçta su Ekipmanı taşımada yardımcı olacak porter Kamboçya da yerel restaurant da 1 öğle yemeği Gezilerde ödenmesi gereken giriş ücretleri Otel ve havaalanında bagaj taşıma hizmeti Tüm devlet vergileri ve hizmet ücretleri Kamboçya vizesi Girişte alınmaktadır Yurtdışı çıkış harcı 15 TL Seyahat sağlık sigortası FİYATIMIZA DAHİL OLMAYAN HİZMETLER : Öğle ve akşam yemekleri Otellerdeki kişisel harcamalar İçecekler Şoför/rehber bahşişleri İptal / kayıp / hasarlı / çalıntı eşya vb sigortalar Uçuşlarda olabilecek fazla bagaj ücretleri Vietnam vizesi

Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya. Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün

Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya. Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya Tur Tarihi: 4 Gece 5 Gün Zorluk Derecesi:

Detaylı

Süha Derbent ile Egzotik Nepal de Fotograf Çekimi. Kathmandu 04 Gece 05 Gün

Süha Derbent ile Egzotik Nepal de Fotograf Çekimi. Kathmandu 04 Gece 05 Gün Süha Derbent ile Egzotik Nepal de Fotograf Çekimi Kathmandu 04 Gece 05 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent ile Egzotik Nepal de Fotograf Çekimi Tur Tarihi: 04 Gece 05 Gün Zorluk Derecesi: Kolay Vize: Var

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari Nairobi (2) / Masai Mara (3) 5 Gece 6 Gün BU SEYAHATTE... Dünyanın en önemli aktivitelerinden kabul edilen vahşi yaşam safarisi deneyimini Kenya da birebir

Detaylı

Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi

Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi Oslo (1) / Alta (5) 6 Gece 7 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi Tur Tarihi: 6 Gece 7 Gün Tur Fiyatı: Zorluk Derecesi:

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Tanzanya da Safari & Zanzibar

Süha Derbent Organizasyonu ile Tanzanya da Safari & Zanzibar Süha Derbent Organizasyonu ile Tanzanya da Safari & Zanzibar Arusha (1) / Lake Manyara (1) / Ngorongoro (1) / Serengeti (2) / Zanzibar (3) / Dar Es Salaam (1) 09 Gece 10 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Uganda da Dağ Gorilleri Yürüyüşü

Süha Derbent Organizasyonu ile Uganda da Dağ Gorilleri Yürüyüşü Süha Derbent Organizasyonu ile Uganda da Dağ Gorilleri Yürüyüşü Entebbe (1) / Bwindi (4) BU SEYAHATTE... Dünya Doğayı Koruma Vakfı WWF in Afrika nın Yeşil Kalbi olarak adlandırdığı volkanik altyapılı ormanlarda

Detaylı

Sabi Sabi'de Foto Safari & Cape Town. Sabi Sabi (4) / Cape Town (3)

Sabi Sabi'de Foto Safari & Cape Town. Sabi Sabi (4) / Cape Town (3) Sabi Sabi'de Foto Safari & Cape Town Sabi Sabi (4) / Cape Town (3) BU SEYAHATTE... Konaklama yapacağınız Sabi Sabi Private Game Reserve de "Big Five" bölgesini keşfederken muhteşem bir safari deneyimi

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Egzotik Nepal & Bhutan

Süha Derbent Organizasyonu ile Egzotik Nepal & Bhutan Süha Derbent Organizasyonu ile Egzotik Nepal & Bhutan Kathmandu (3) / Thimphu (2) / Paro (2) 8 Gece 9 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent Organizasyonu ile Egzotik Nepal & Bhutan Tur Tarihi: 8 Gece 9 Gün

Detaylı

Süha Derbent Danışmanlığında Botswana da Helikopter ile Foto safari

Süha Derbent Danışmanlığında Botswana da Helikopter ile Foto safari Süha Derbent Danışmanlığında Botswana da Helikopter ile Foto safari Johannesburg (1) / Maun (9) BU SEYAHATTE... Okavango Deltası Afrika daki en büyük tatlı su alanı olup dünyanın denize açılmayan en büyük

Detaylı

Süha Derbent ile Pantanal da Jaguar Fotograf Çekimi

Süha Derbent ile Pantanal da Jaguar Fotograf Çekimi Süha Derbent ile Pantanal da Jaguar Fotograf Çekimi Cuiaba (1) / Pantanal (7) 9 Gece 10 Gün BU SEYAHATTE... Konaklamanızı Cuiabá nehrinin kıyısında Porto Jofre Hotel de yapacaksınız. Otelde 110V elektrik

Detaylı

Süha Derbent ile Rwanda da Dağ Gorilleri Çekimi. Kigali (2) / Nyungwe National Park (3) / Volcanoes National Park (1) 6 Gece 7 Gün

Süha Derbent ile Rwanda da Dağ Gorilleri Çekimi. Kigali (2) / Nyungwe National Park (3) / Volcanoes National Park (1) 6 Gece 7 Gün Süha Derbent ile Rwanda da Dağ Gorilleri Çekimi Kigali (2) / Nyungwe National Park (3) / Volcanoes National Park (1) 6 Gece 7 Gün BU SEYAHATTE... Primatların en büyüğü ve insana en yakın canlı türü olan

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Tanzanya da Safari & Zanzibar

Süha Derbent Organizasyonu ile Tanzanya da Safari & Zanzibar Süha Derbent Organizasyonu ile Tanzanya da Safari & Zanzibar Lake Manyara (1) / Ngorongoro (1) / Serengeti (2) / Zanzibar (3) 07 Gece 08 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent Organizasyonu Tanzanya da Safari

Detaylı

21 OCAK 2 ŞUBAT USD (ÇİFT KİŞİLİK ODADA KİŞİ BAŞI ÜCRET) ***TÜM YEMEKLER VE TÜM TURLAR DAHİL***

21 OCAK 2 ŞUBAT USD (ÇİFT KİŞİLİK ODADA KİŞİ BAŞI ÜCRET) ***TÜM YEMEKLER VE TÜM TURLAR DAHİL*** Sömestr turları kapsamında bu yıl Ocak ayının Vietnam Kamboçya turu rotası şekillendi. Vietnam turu başta olmak üzere bunu Vietnam turu ile birleştirip harika bir Uzakdoğu seyahatine çıkmaya hazır mısınız?

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari. 11 18 Temmuz 2015. Nairobi (2) / Masai Mara (3) / Nakuru (2) 7 Gece 8 Gün

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari. 11 18 Temmuz 2015. Nairobi (2) / Masai Mara (3) / Nakuru (2) 7 Gece 8 Gün Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari 11 18 Temmuz 2015 Nairobi (2) / Masai Mara (3) / Nakuru (2) 7 Gece 8 Gün BU SEYAHATTE... Dünyanın en önemli aktivitelerinden kabul edilen vahşi yaşam safarisi

Detaylı

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Norveç Fiyortları İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Tarih : 02-08-2017-06-08-2017 Şehirler : Bergen, Flam, Hardanger, Oslo Otel : 4* Ulaşım

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Kurban Bayramı'nda Japonya Tokyo - Kyoto - Osaka 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 28 Ağustos 2017, Pazartesi İstanbul Tokyo 27 Ağustos saat

Detaylı

27 Ekim - 07 Kasım (11 gece - 12 gün)

27 Ekim - 07 Kasım (11 gece - 12 gün) 27 Ekim - 07 Kasım (11 gece - 12 gün) 27 Ekim: İSTANBUL / Saigon (Ho Chi Minh) Saat 16:00'da Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde buluşma. Check-in, pasaport ve gümrük işlemlerinin ardından saat

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Şeker Bayramı'nda Japonya Japonya 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 24 Haziran 2017, Cumartesi İstanbul - Tokyo 23 Haziran saat 22.30 da

Detaylı

Süha Derbent ile Amboseli de Foto Safari

Süha Derbent ile Amboseli de Foto Safari Süha Derbent ile Amboseli de Foto Safari Nairobi (2) / Amboseli (3) BU SEYAHATTE... Dünyanın en önemli aktivitelerinden kabul edilen vahşi yaşam safarisi deneyimini Kenya da birebir yaşayabileceksiniz.

Detaylı

Patika.travel Vietnam - Kamboçya Turu Ocak USD. Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler THY ile TürkiyeVietnam, KamboçyaTürkiye gidiş dönüş

Patika.travel Vietnam - Kamboçya Turu Ocak USD. Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler THY ile TürkiyeVietnam, KamboçyaTürkiye gidiş dönüş Patika.travel Vietnam - Kamboçya Turu 21-30 Ocak 2017 2890 USD Fiyata Dahil Hizmetler Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler THY ile TürkiyeVietnam, KamboçyaTürkiye gidiş dönüş uçak biletleri Vietnam ve Kamboçya

Detaylı

06 Nisan Pazartesi: İSTANBUL / Saigon (Ho Chi Minh) Saat 22:30'da Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde buluşma. Check-in, pasaport ve gümrük

06 Nisan Pazartesi: İSTANBUL / Saigon (Ho Chi Minh) Saat 22:30'da Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde buluşma. Check-in, pasaport ve gümrük 06 Nisan Pazartesi: İSTANBUL / Saigon (Ho Chi Minh) Saat 22:30'da Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde buluşma. Check-in, pasaport ve gümrük işlemlerinin ardından saat 00:40'da Saigon a hareket.

Detaylı

Süha Derbent ile Rwanda da Dağ Gorilleri Çekimi. Kigali (2) / Nyungwe National Park (2) / Volcanoes National Park (2) 6 Gece 7 Gün

Süha Derbent ile Rwanda da Dağ Gorilleri Çekimi. Kigali (2) / Nyungwe National Park (2) / Volcanoes National Park (2) 6 Gece 7 Gün Süha Derbent ile Rwanda da Dağ Gorilleri Çekimi Kigali (2) / Nyungwe National Park (2) / Volcanoes National Park (2) 6 Gece 7 Gün BU SEYAHATTE... Primatların en büyüğü ve insana en yakın canlı türü olan

Detaylı

Süha Derbent ile Papua Yeni Gine de Kabile Portre Çekimleri. Mt Hagen (5) 7 Gece / 8 Gün

Süha Derbent ile Papua Yeni Gine de Kabile Portre Çekimleri. Mt Hagen (5) 7 Gece / 8 Gün Süha Derbent ile Papua Yeni Gine de Kabile Portre Çekimleri Mt Hagen (5) 7 Gece / 8 Gün BU SEYAHATTE... Büyük bir Doğu Afrika ülkesi olan Etiyopya da birbirinden farklı yaşantıları yakından gözlemleyeceksiniz,

Detaylı

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece)

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Tokyo-Kyoto-Osaka 20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 20 Mayıs 2017,

Detaylı

Ruanda'da Goril Safarisi Ve Kenya

Ruanda'da Goril Safarisi Ve Kenya Ruanda'da Goril Safarisi Ve Kenya Ruanda Volcano Ulusal Parkı nda 9 tane goril ailesi yaşıyor ve her aile yaklaşık olarak 22 gorilden oluşuyor. Aile reisi kavramı goriller arasında da mevcut ve önemli

Detaylı

5*DLX NEHİR GEMİSİ LA AMALOTUS İLE MEKONG NEHRİ & HALONG BAY KÖRFEZİ & VİETNAM & KAMBOÇYA

5*DLX NEHİR GEMİSİ LA AMALOTUS İLE MEKONG NEHRİ & HALONG BAY KÖRFEZİ & VİETNAM & KAMBOÇYA 5*DLX NEHİR GEMİSİ LA AMALOTUS İLE MEKONG NEHRİ & HALONG BAY KÖRFEZİ & VİETNAM & KAMBOÇYA Vietnam / Ho Chi Minh City(Saigon)(2) - Hanoi(2) Halong Bay Kamboçya / Siem Reap(2) Kampong Chhnang(1) Kampong

Detaylı

Vietnam & Kamboçya Turu 3 (Hanoi Halong Bay Saigon Siem Reap)

Vietnam & Kamboçya Turu 3 (Hanoi Halong Bay Saigon Siem Reap) Vietnam & Kamboçya Turu 3 (Hanoi Halong Bay Saigon Siem Reap) 25.08.2017'den itibaren kalkışlı 2.897,00 USD 10.816,82TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Singapur Atatürk Havaalanı Dış Hatlar gidiş Terminali

Detaylı

Vietnam - Hızlı Ve Kolay Keşifler Turu

Vietnam - Hızlı Ve Kolay Keşifler Turu Vietnam - Hızlı Ve Kolay Keşifler Turu Kanallardan Denizine, Yeraltından Gökyüzüne İsyan Bayrağı Yükselten; Buda'ya saygıda Kusur Etmeyen Sisler İçinde Kanallarda Yolculuk Eden Bir Geni Vietnam.. Tarih

Detaylı

PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT

PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT 2018 PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT 2018 29 Ocak 2018 Pazartesi 13:25 Gidiş - 05 Şubat 2018 Pazartesi 17:50 İstanbul Varış QATAR HAVAYOLLARI BOEING 787 DREAMLINER ile uçuş PHUKET PATONG

Detaylı

Patika.travel Vietnam - Kamboçya Turu Kasım USD

Patika.travel Vietnam - Kamboçya Turu Kasım USD Patika.travel Vietnam - Kamboçya Turu 11-21 Kasım 2016 2890 USD Fiyata Dahil Hizmetler Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler Türkiye-Vietnam, Kamboçya-Türkiye gidiş dönüş uçak biletleri Vietnam ve Kamboçya Vizeleri

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA A15-19 Ocak 2018 Kuzey in büyülü dünyasını Saffet Emre Tonguç danışmanlığında gezmek, dünyanın en etkileyici görsel şovu olan Aurora Borealis- Kuzey Işıkları

Detaylı

Myanmar Singapur Havayolları ile 7 Gece 8 Gün

Myanmar Singapur Havayolları ile 7 Gece 8 Gün Myanmar Singapur Havayolları ile 7 Gece 8 Gün 4 Ekim 2014 Neden Gitmeli? 9000 e takın altın kaplı tapınakları ve her dinden insanın yaşadığı bu Dünyanın en el değmemiş ülkesini ziyaret etmek için Ne Yapmalı?

Detaylı

İRAN. Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün. 16 Mayıs, 19 Eylül 2015. Neden Gitmeli?

İRAN. Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün. 16 Mayıs, 19 Eylül 2015. Neden Gitmeli? İRAN Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün Tahran İsfahan Şiraz 16 Mayıs, 19 Eylül 2015 Neden Gitmeli? Yanı başımızdaki ama bilmediğimiz İran ı görmek, tanımak ve yaşamak için gitmeli. Ne Yapmalı? Tahran ı

Detaylı

Antik Mısır Ve Nil Nehri

Antik Mısır Ve Nil Nehri Antik Mısır Ve Nil Nehri Dünyanın en eski medeniyetlerinden biri Mısır. Tanrıların yeryüzündeki temsilcileri olarak bilinen krallar, firavunlar her şeyin üstünde iktidarlarıyla tıpkı piramitler gibi gökyüzüne

Detaylı

Gandhi nin barış ve özgürlük kokan şiddetsiz bir dünya hülyasının insan için yeşerdiği topraklar Hindistan.

Gandhi nin barış ve özgürlük kokan şiddetsiz bir dünya hülyasının insan için yeşerdiği topraklar Hindistan. Ranthambore Milli Parkı Hindistan Vahşi Yaşam Turu Gandhi nin barış ve özgürlük kokan şiddetsiz bir dünya hülyasının insan için yeşerdiği topraklar Hindistan. Tarih : 11-12-2016-17-12-2016 Şehirler : Agra,

Detaylı

Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün

Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün Tacikistan Kurban Bayramı Turu 4 Ekim 2014 Neden Gitmeli? Pamir ve Fan Dağları arasında gösterişli vadiler, Kristal yeşili göller ve İpek yolu güzergahları

Detaylı

Göz kamaştırıcı doğal güzellikleri ve bunun yanında son derece zengin kültürleri ile 3 farklı eşsiz ülke...

Göz kamaştırıcı doğal güzellikleri ve bunun yanında son derece zengin kültürleri ile 3 farklı eşsiz ülke... Vietnam - Laos - Kamboçya Göz kamaştırıcı doğal güzellikleri ve bunun yanında son derece zengin kültürleri ile 3 farklı eşsiz ülke... Tarih : 06-03-2016-20-03-2016 Şehirler : Halong Bay, Hanoi, Ho Chi

Detaylı

Ho Chi Minh Kenti Cu Chi Tünelleri Ho Chi Minh Kenti Da Nang Hoi An Hue Hanoi Ha Long Dong Ho Hanoi Luang Prabang Siem Reap Fiziksel Zorluk

Ho Chi Minh Kenti Cu Chi Tünelleri Ho Chi Minh Kenti Da Nang Hoi An Hue Hanoi Ha Long Dong Ho Hanoi Luang Prabang Siem Reap Fiziksel Zorluk Doğunun incileri: VİETNAM LAOS KAMBOÇYA Tarih: 1-15 Mayıs 2019 Uçus Bilgileri: Gidiş: 1 Nisan 2019 - SQ391 - İstanbul Atatürk - 13:30» Singapur Changi - 05:00 (2 Nisan) 2 Nisan 2019 - SQ178 - Singapur

Detaylı

TANZANYA SAFARİ TURU EKİM

TANZANYA SAFARİ TURU EKİM TANZANYA SAFARİ TURU 08 15 EKİM 2017 TANZANYA SAFARİ TURU NGORONGORO & SERENGETI & LAKE MANYARA 07 GECE 08 GÜN 1.Gün 08 Ekim 2017 Pazar : İstanbul Kilimanjaro Arusha İstanbul Atatürk Havalimanı nda Billur

Detaylı

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Toskana - Portofino - Cinque Terre Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Tarih : 15-05-2017-20-05-2017 Şehirler : Bologna, La Spezia, Lucca, Siena Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA Giverny - Saint Michel St.Malo Deauville Trouville Honfleur Rouen 26-29 Nisan 2018 3 gece 4 gün Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı

Detaylı

Fransa ile İspanya sınırı boyunca uzanan Pirene Sıra dağlarının, Fransa sınırları içerisindeki kasabalarında doğa ve tarih ile iç içe bir gezi

Fransa ile İspanya sınırı boyunca uzanan Pirene Sıra dağlarının, Fransa sınırları içerisindeki kasabalarında doğa ve tarih ile iç içe bir gezi Fransa'da Pirene Kasabaları Fransa ile İspanya sınırı boyunca uzanan Pirene Sıra dağlarının, Fransa sınırları içerisindeki kasabalarında doğa ve tarih ile iç içe bir gezi Tarih : 11-09-2016-15-09-2016

Detaylı

Saygon (3) Hanoi (2) Halong (1) Phnom Penh (1) Siem Reap (2)

Saygon (3) Hanoi (2) Halong (1) Phnom Penh (1) Siem Reap (2) VİETNAM & KAMBOÇYA Saygon (3) Hanoi (2) Halong (1) Phnom Penh (1) Siem Reap (2) Türk Havayolları Tarifeli Seferleri İle, 11 Gece TÜM TURLAR ve 5 ÖĞLE, 9 AKŞAM YEMEĞİ DAHİL!.. 1.Gün İstanbul Saat 22:00

Detaylı

Tur Programı. Cengiz Han'ın Torunları Bugünde At Sırtında Ve Göçebe Halde Yaşamlarını Sürdürüyor

Tur Programı. Cengiz Han'ın Torunları Bugünde At Sırtında Ve Göçebe Halde Yaşamlarını Sürdürüyor Moğolistan Turu Cengiz Han'ın Torunları Bugünde At Sırtında Ve Göçebe Halde Yaşamlarını Sürdürüyor Tarih : 23-06-2017-01-07-2017 Şehirler : Karakorum, Khustai Ulusal Parkı, Terelj Ulusal Parkı, Ulan Bator

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ Ekim 2017

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ Ekim 2017 SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ 12 15 Ekim 2017 Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı sıra bir birinden renkli ve süslü kasabaları ile sizi kendisine hayran bırakacak.

Detaylı

VİETNAM & KAMBOÇYA Saıgon(2), Hanoi(2), Halong Bay(1), Seam Reap(2), Phnom Penh(1)

VİETNAM & KAMBOÇYA Saıgon(2), Hanoi(2), Halong Bay(1), Seam Reap(2), Phnom Penh(1) VİETNAM & KAMBOÇYA Saıgon(2), Hanoi(2), Halong Bay(1), Seam Reap(2), Phnom Penh(1) Qatar Havayolları TARİFELİ SEFERİ İLE 09 Kasım 19 Kasım 2017 **** TÜM TURLAR DAHİL *** *** TÜM ÖĞLE (7.gün hariç) ve AKŞAM

Detaylı

SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün

SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün Ljubljana, ışıl ışıl sokakları, gerçekleştirilen sanatsal aktiviteler, sokak sanatçıları ve rengarenk meydanı ile Avrupa lı turistlerin en popüler

Detaylı

HALONG KÖRFEZİ TAM GÜN- YEMEKLİ-TEKNE İLE KÖRFEZ TURU [ 95 ]

HALONG KÖRFEZİ TAM GÜN- YEMEKLİ-TEKNE İLE KÖRFEZ TURU [ 95 ] 1.GÜN İSTANBUL- HANOİ 14:25 11:40+1 Bugün saat öğlen 12:00 de buluşuyoruz, Ejder Turizm yetkilisi ve rehberi eşliğinde Singapur Hava Yolları tarifeli uçağına işlemlerimizi yapacağız, ve uçuş saatimiz 14:25.

Detaylı

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi...

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Sicilya Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Tarih : 29-08-2017-03-09-2017 Şehirler : Agrigento, Katanya, Palermo, Siracussa, Taormina

Detaylı

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam Şehir Turu 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu Amsterdam Turu 3 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 747,00 EUR 2.955,21TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" Tüm kenti dolaşan su kanallarıyla ve 17. yüzyıl mimarisiyle dikkat çeken Amsterdam,

Detaylı

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada...

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Kanada Folyaj Dönemi Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Tarih : 15-10-2017-22-10-2017 Şehirler : Montreal, Ottawa, Quebec City, Toronto Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile Ücret

Detaylı

Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali

Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali Türk Hava Yolları İle Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali Agra, Fatehpur Sikri, Jaipur, Delhi Tüm öğle ve akşam yemekleri dahil 5 yıldızlı otellerde konaklama 09 Mart - 15 Mart 2017 (7 gün - 6 gece) Tur

Detaylı

HONG KONG VE ŞANGHAY DA YILBAŞI - TUR PROGRAMI

HONG KONG VE ŞANGHAY DA YILBAŞI - TUR PROGRAMI HONG KONG VE ŞANGHAY DA YILBAŞI - TUR PROGRAMI 1. Gün İstanbul Doha - Hong Kong Qatar Airways in QR 242 kodlu uçağı ile saat 21.15 te İstanbul Sabiha Gökçen havalimanından hareket ve 01.30 da Doha ya varış.

Detaylı

KATILIMCI PROGRAMI. 1. Gün ISTANBUL ATATURK HAVALIMANI FRANFURT. 2. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZIYARETİ. 3. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZİYARETİ

KATILIMCI PROGRAMI. 1. Gün ISTANBUL ATATURK HAVALIMANI FRANFURT. 2. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZIYARETİ. 3. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZİYARETİ 11 16 OCAK 2016 HEIMTEXTIL 2016 5 GECE 6 GÜN FUAR PAKETİ ULAŞIM BİLGİLERİ Türk Hava Yolları TK 1587 08.20 /10.40 Türk Hava Yolları TK 1592 15.05 /19.00 KATILIMCI PROGRAMI 1. Gün ISTANBUL ATATURK HAVALIMANI

Detaylı

Lübnan - Beyrut BEYRUT. www.gazella.com 0212 233 15 98

Lübnan - Beyrut BEYRUT. www.gazella.com 0212 233 15 98 Lübnan - Beyrut BEYRUT Lübnan - Beyrut Gökyüzünün kapladığı o esrarengiz örtünün altında kimbilir ne hikâyeler yatıyordur diye düşünürken, diğer yandan bu kadar farklı kültürü barındıran, şık vitrinleri,

Detaylı

ALSACE NOEL PAZARLARI

ALSACE NOEL PAZARLARI ALSACE NOEL PAZARLARI 13 16 ARALIK 2017 REN NEHRİ GÜZELLEMESİ STRASBOURG & RIQUEWIHR & COLMAR & TRIBERG 13 16 ARALIK 2017 13 Aralık 2017 Çarşamba 09:55 Gidiş - 16 Aralık 2017 Cumartesi 22:45 İstanbul Varış

Detaylı

Kurban Bayramı Vietnam Kamboçya Turu

Kurban Bayramı Vietnam Kamboçya Turu Kurban Bayramı Vietnam Kamboçya Turu http://deepnature.com/kurban-bayrami-turlari/kurban-bayrami-vietnam-kambocya-turu/ Süre:9 GECE 11 GÜN (10-20 Eylül 2016) Singapur Havayolları tarifeli seferiyle, 4

Detaylı

Orta Doğu'nun Gizli Hazinesi: Ramazan Bayramı'nda Ürdün Haziran 2019

Orta Doğu'nun Gizli Hazinesi: Ramazan Bayramı'nda Ürdün Haziran 2019 Orta Doğu'nun Gizli Hazinesi: Ramazan Bayramı'nda Ürdün 05 09 Haziran 2019 Orta Doğu'nun puslu havasını dağıtan bir enerjiye sahip olan Ürdün... Dünyanın en büyüğüymüş hissini veren en küçük ülkesi Ürdün'de

Detaylı

VİETNAM / KAMBOÇYA / LAOS BAŞTANBAŞA HİNDİÇİNİ - 3 ÜLKE 14 GECE-15 GÜN

VİETNAM / KAMBOÇYA / LAOS BAŞTANBAŞA HİNDİÇİNİ - 3 ÜLKE 14 GECE-15 GÜN VİETNAM / KAMBOÇYA / LAOS BAŞTANBAŞA HİNDİÇİNİ - 3 ÜLKE 14 GECE-15 GÜN 1.GÜN:İSTANBUL / SİNGAPUR Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Singapur Havayolları kontuarı önünde sabah 10:00 da buluşma. Golden

Detaylı

Dünya'nın En Yoksul Ama Kültürel Olarak Dünya'nın En Zengin Ülkelerinden Bir Ay ve Güneş Simgeli Nepal...

Dünya'nın En Yoksul Ama Kültürel Olarak Dünya'nın En Zengin Ülkelerinden Bir Ay ve Güneş Simgeli Nepal... Nepal - Hızlı Ve Kolay Keşifler Turu Dünya'nın En Yoksul Ama Kültürel Olarak Dünya'nın En Zengin Ülkelerinden Bir Ay ve Güneş Simgeli Nepal... Tarih : 14-04-2017-20-04-2017 Şehirler : Çitvan, Katmandu

Detaylı

Süha Derbent ile Etiyopya da Kabile Portre Çekimleri. Addis Ababa (2) / Konso (2) / Jinka (1) / Turmi (2) 7 Gece 8 Gün

Süha Derbent ile Etiyopya da Kabile Portre Çekimleri. Addis Ababa (2) / Konso (2) / Jinka (1) / Turmi (2) 7 Gece 8 Gün Süha Derbent ile Etiyopya da Kabile Portre Çekimleri Addis Ababa (2) / Konso (2) / Jinka (1) / Turmi (2) 7 Gece 8 Gün BU SEYAHATTE... Büyük bir Doğu Afrika ülkesi olan Etiyopya da birbirinden farklı yaşantıları

Detaylı

TAYLAND 4 gece (İstanbul Çıkışlı) 25-31 MART 2013 AY DAN TURİZM

TAYLAND 4 gece (İstanbul Çıkışlı) 25-31 MART 2013 AY DAN TURİZM TAYLAND 4 gece (İstanbul Çıkışlı) 25-31 MART 2013 Sayın Yetkili, 15 Şubat 2013 Ekte, grubunuza özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Bangkok / Tayland programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize

Detaylı

Arttravel ile. 27. Antika Bienali, Paris VIP Programı. 11, 15, 18 Eylül, 2014 3 GECE 4 GÜN

Arttravel ile. 27. Antika Bienali, Paris VIP Programı. 11, 15, 18 Eylül, 2014 3 GECE 4 GÜN Arttravel ile 27. Antika Bienali, Paris VIP Programı 11, 15, 18 Eylül, 2014 3 GECE 4 GÜN Paris, Fransa 1. Gün Istanbul - Paris Atatürk Havalimanı, Dış Hatlar Terminali nde THY kontuarı önünde buluşuyoruz.

Detaylı

Süha Derbent ile Kenya da Foto Safari. Nairobi (2) / Masai Mara (3) / Nakuru (2) 7 Gece 8 Gün

Süha Derbent ile Kenya da Foto Safari. Nairobi (2) / Masai Mara (3) / Nakuru (2) 7 Gece 8 Gün Süha Derbent ile Kenya da Foto Safari Nairobi (2) / Masai Mara (3) / Nakuru (2) 7 Gece 8 Gün BU SEYAHATTE... Dünyanın en önemli aktivitelerinden kabul edilen vahşi yaşam safarisi deneyimini Kenya da birebir

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Küba Fotograf Gezisi. Havana (4) / Santiago de Cuba (1) / Camaguey (1) / Trinidad (2) / Varedero (1) 10 Gece 11 Gün

Süha Derbent Organizasyonu ile Küba Fotograf Gezisi. Havana (4) / Santiago de Cuba (1) / Camaguey (1) / Trinidad (2) / Varedero (1) 10 Gece 11 Gün Süha Derbent Organizasyonu ile Küba Fotograf Gezisi Havana (4) / Santiago de Cuba (1) / Camaguey (1) / Trinidad (2) / Varedero (1) 10 Gece 11 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent Organizasyonu ile Küba

Detaylı

Fukuoka(5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) LİONS 2016 KONVANSİYONU JAPONYA Fukuoka(5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3)

Fukuoka(5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) LİONS 2016 KONVANSİYONU JAPONYA Fukuoka(5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) LİONS 2016 KONVANSİYONU JAPONYA (5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) 23 Haziran 7 Temmuz 2016 1.GÜN / 23 Haziran 2016, Perşembe Istanbul Tokyo Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde

Detaylı

Buluşma 09 Eylül 2016 saat 23:00

Buluşma 09 Eylül 2016 saat 23:00 KURBAN BAYRAMI VİETNAM & KAMBOÇYA & TAYLAND Saigon ( Ho Chı Mınh )(3), Hanoi(2), Halong Bay(1),Sıem Reap(2), Bangkok(1) 10 20 Eylül 2016 TÜRK HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE **** PROGRAMDA BELİRTİLEN

Detaylı

Süha Derbent ile Antarktika da Fotograf Çekimi

Süha Derbent ile Antarktika da Fotograf Çekimi Süha Derbent ile Antarktika da Fotograf Çekimi Buenos Aires (2) / Le Boreal Gemisi (10) BU SEYAHATTE... Dünyanın 5inci büyük kıtasında Le Boreal gemisi ile Antarktika daki penguenleri, değişik balina türlerini

Detaylı

Etiyopya; Omo Vadisi Kabileleri, Ve Lalibela Taş Kiliseleri

Etiyopya; Omo Vadisi Kabileleri, Ve Lalibela Taş Kiliseleri Etiyopya; Omo Vadisi Kabileleri, Ve Lalibela Taş Kiliseleri Lalibela'nın kaya kiliselerinden, Omo Vadisi'nin birbirinden özel kabileleri Tarih : 07-03-2019-17-03-2019 Şehirler : Addis Ababa, Arba Minch,

Detaylı

Catania Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Catania. 2.Gün: Catania. 3.Gün: Catania. 4.Gün: Catania İstanbul

Catania Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Catania. 2.Gün: Catania. 3.Gün: Catania. 4.Gün: Catania İstanbul Catania Turu 02.11.2017'den itibaren kalkışlı 349,00 EUR 1.365,67TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Catania Atatürk Hava Limanı Dış Hatlar terminali Türk Hava Yolları kontuarı önünde buluşma. Check in

Detaylı

ardından, ufak bir ortaçağ kasabası olan Langeais kasabasında kısa bir yürüyüş turu gerçekleştiriyoruz. Gezinin sonunda Tours'daki otelimize hareket

ardından, ufak bir ortaçağ kasabası olan Langeais kasabasında kısa bir yürüyüş turu gerçekleştiriyoruz. Gezinin sonunda Tours'daki otelimize hareket Fransa Şatolar Loire Vadisi ve Cher nehri kıyılarına kurulmuş surlar ve asma köprüler ile çevrili Ortaçağ şatolarını gezerken, Loire vadisinin ünlü üzüm bağlarını ziyaret ediyoruz. Tarih : 26-10-2016-30-10-2016

Detaylı

içeceklerin tadımını gerçekleştireceğiz. Konaklama Porto daki otelimizde. 2.Gün 27/01/2017 Porto - Guimares - Braga - Porto Otelde alacağımız

içeceklerin tadımını gerçekleştireceğiz. Konaklama Porto daki otelimizde. 2.Gün 27/01/2017 Porto - Guimares - Braga - Porto Otelde alacağımız Porto - Lizbon Buram buram tarih kokan Porto; her köşesi ayrı bir hazine olan Lizbon; masal kitaplarından çıkmışcasına varlığını sürdüren Sintra; saklı hazineler Obidos, Batalha, Coimbra ve Fatima Tarih

Detaylı

Barcelona Gaudi nin Katalunyası

Barcelona Gaudi nin Katalunyası Barcelona Gaudi nin Katalunyası (4) 16-20 Ekim 2013 sofistike ve kendine özgü tarzı olan uçuk bir kent. Norman Foster ın plaj kenarındaki parlayan balık heykeli, Gaudi nin renkli parkı Güel ve yemek sihirbazı

Detaylı

NORMANDİYA & BRETONYA

NORMANDİYA & BRETONYA NORMANDİYA & BRETONYA Rouen Deauville Trouville Hounfleur Saint Michael St.Malo - Giverny 27 Eylül 01 Ekim 2017 Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı sıra bir birinden renkli ve

Detaylı

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Toskana - Portofino - Cinque Terre Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Tarih : 03-10-2016-08-10-2016 Şehirler : Cenova, La Spezia, Lucca, Siena Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

5*DELUX NEHİR GEMİSİ AMALOTUS

5*DELUX NEHİR GEMİSİ AMALOTUS Tüm Turlar DAHİL!!! 5*DELUX NEHİR GEMİSİ AMALOTUS ile MEKONG NEHRİ & VİETNAM & KAMBOÇYA Vietnam / Ho Chi Minh City(Saigon)(1) Kamboçya / Siem Reap(3) Kampong Chhnang(1) Koh Chen - Oudong - Kampong Tralach

Detaylı

MASAL DİYARINDA NOEL PAZARI COLMAR & STRASBOURG

MASAL DİYARINDA NOEL PAZARI COLMAR & STRASBOURG MASAL DİYARINDA NOEL PAZARI COLMAR & STRASBOURG 13 Aralık 2017 / 4 Gece 5 Gün Fransa, İsviçre ve Almanya sınırının orta bölgesinde kalan Alsas bölgesinin iki vazgeçilmez şehri Colmar ve Strasbourg. Noel

Detaylı

Göz kamaştırıcı doğal güzellikleri ve bunun yanında son derece zengin kültürleri ile 3 farklı eşsiz ülke...

Göz kamaştırıcı doğal güzellikleri ve bunun yanında son derece zengin kültürleri ile 3 farklı eşsiz ülke... Vietnam - Laos - Kamboçya Göz kamaştırıcı doğal güzellikleri ve bunun yanında son derece zengin kültürleri ile 3 farklı eşsiz ülke... Tarih : 23-10-2017-02-11-2017 Şehirler : Halong Bay, Hanoi, Ho Chi

Detaylı

SİNGAPUR HAVAYOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 10 20 EYLÜL 2016. Cumartesi- Pazartesi

SİNGAPUR HAVAYOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 10 20 EYLÜL 2016. Cumartesi- Pazartesi KURBAN BAYRAMI VİETNAM & KAMBOÇYA ****TÜM TURLAR VE ÖĞLE VE AKŞAM YEMEKLERİ DAHİL**** HANOİ(2), HALONG BAY(1), HO CHI MINH CITY(2), SEAM REAP(2),PHNOM PENH(1), SİNGAPUR HAVAYOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE

Detaylı

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün 04 07 Ekim 2014 Kurban Bayramı Turu Neden Gitmeli? Hem Afrika hem de Akdeniz in havasını teneffüs edebileceğiniz, kendine has kültürü ile

Detaylı

KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün

KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI 22-25 Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI 26 Ağustos 2015-30 Ağustos 2015 1 1.Gün(26 Agustos 2015 Çarşamba ): İstanbul-Aşkabad o İstanbul Atatürk Havaalanı nda 22.30 da Madalyon Tur Yetkilisi

Detaylı

İtalyan Lezzetlerinin Peşinde: Murat Yankı ile Piemonte Gurme Gezisi Ekim 2018

İtalyan Lezzetlerinin Peşinde: Murat Yankı ile Piemonte Gurme Gezisi Ekim 2018 İtalyan Lezzetlerinin Peşinde: Murat Yankı ile Piemonte Gurme Gezisi 27-30 Ekim 2018 Slow Food un kurucusu Carlo Petrini nin Ne yersek oyuz felsefesiyle yarattığı markası Eataly işbirliği ve Murat Yankı

Detaylı

Alsace Turu 2 (Colmar Strasbourg Baden Baden)

Alsace Turu 2 (Colmar Strasbourg Baden Baden) Alsace Turu 2 (Colmar Strasbourg Baden Baden) 24.06.2017'den itibaren kalkışlı 997,00 EUR 3.797,47TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Basel Eguisheim Colmar Atatürk havalimanı Dış Hatlar Terminali SETUR

Detaylı

Kurban Bayramında ENDÜLÜS TE RAKS Granada Sevilla - Malaga 10 Eylül 2016 / 5 Gece 6 Gün

Kurban Bayramında ENDÜLÜS TE RAKS Granada Sevilla - Malaga 10 Eylül 2016 / 5 Gece 6 Gün Kurban Bayramında ENDÜLÜS TE RAKS Granada Sevilla - Malaga 10 Eylül 2016 / 5 Gece 6 Gün İspanya nın 17 Özerk bölgesinden biri olan Endülüs, 8.Yüzyıldan 11.Yüzyıla kadar Emevilerin himayesinde İslam medeniyetine,

Detaylı

Altın Üçgen Hindistan

Altın Üçgen Hindistan Türk Hava Yolları ile Altın Üçgen Hindistan Agra, Fatehpur Sikri, Jaipur, Delhi Tüm Öğle Ve Akşam Yemekleri Dahil 5* Otellerde Konaklama 23 Ocak - 29 Ocak 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 23

Detaylı

Hornbill Festivali - Nagaland

Hornbill Festivali - Nagaland Hornbill Festivali - Nagaland Hindistan'ın en eski kabilelerine ev sahipliği yapan Nagaland bölgesini, bölgenin en renkli geleneksel festivali "Hornbill Festivali" döneminde ziyaret edeceğiz! Tarih : 01-12-2017-09-12-2017

Detaylı

HİNDİSTAN TURU PALACE ON WHEELS

HİNDİSTAN TURU PALACE ON WHEELS HİNDİSTAN TURU PALACE ON WHEELS Ekim-Kasım-Aralık 2018, Ocak ve Mart 2019 kalkışlı, Delhi den Delhi ye Trenle Hindistan turu 8 gece 9 gün! Delhi - Jaipur - Sawai Madhopur - Chittorgarh - Udaipur Jaisalmer

Detaylı

BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG

BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG GÖKNUR BİRİNCİOĞLU İLE MASAL YOU 24 27 HAZİRAN 2017 24 Haziran 2017 Cumartesi 14:15 Gidiş - 27 Haziran 2017 Salı 21:40 İstanbul Varış BREMEN ( 1 ) Bremen

Detaylı

I SALONI MILANO FUARI AY DAN TURİZM

I SALONI MILANO FUARI AY DAN TURİZM I SALONI MILANO FUARI Sayın Yetkili, 13 Mart 2013 Ekte, grubunuza özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Milano I Saloni Fuar programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize sunarız. Grubunuz için

Detaylı

FRANSA'DA LAVANTA DÖNEMİ & PROVENCE RHONE NEHRİ

FRANSA'DA LAVANTA DÖNEMİ & PROVENCE RHONE NEHRİ 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS PROVENCE ile GÜNEY FRANSA'DA LAVANTA DÖNEMİ & PROVENCE RHONE NEHRİ Lyon(1) - Vienne - Avignon(2)(*Pont Du Gard-*Lavanta Tarlaları) - Arles(*Marsilya-Aix en Provence) - St.Etienne

Detaylı

VİETNAM & KAMBOÇYA & LAOS

VİETNAM & KAMBOÇYA & LAOS VİETNAM & KAMBOÇYA & LAOS Ho Chi Minh City (2) Can Tho (1) Hanoi ( 2) Halong Körfezi (1) Luang Prabang (2) Siem Reap (2) Phnom Penh (1) Singapur Hava Yolları ile 13 Gece / 14 Gün 10 Eylül 2016 1./2.Gün

Detaylı

VİETNAM & KAMBOÇYA 22 Ocak Şubat Mart - 19 Nisan - 24 Haziran - 30 Ağustos 1./2. Gün Istanbul Hanoi 3. Gün Hanoi 4.

VİETNAM & KAMBOÇYA 22 Ocak Şubat Mart - 19 Nisan - 24 Haziran - 30 Ağustos 1./2. Gün Istanbul Hanoi 3. Gün  Hanoi 4. VİETNAM & KAMBOÇYA Hanoi(2) Halong Körfezi (1) - Siem Reap (2) Phnom Penh (1) - Ho Chi Minh City (2) Can Tho (1) Türk Hava Yolları ile 11 Gece / 12 Gün 22 Ocak - 03-22 Şubat - 06-20 Mart - 19 Nisan - 24

Detaylı

Asya nın Gizemi Vietnam - Kamboçya

Asya nın Gizemi Vietnam - Kamboçya Asya nın Gizemi Vietnam - Kamboçya Türk Hava Yolları ile 10 Mart, 18 Eylül, 18 Kasım Ho Chi Minh City (2) Hanoi (2) Halong Bay (1) Siem Reap (3) Bangkok (1) 10 Gece / 11 Gün Dev yapraklı yemyeşil bitki

Detaylı

BÜYÜK ÇİN SEYAHATİ - TUR PROGRAMI

BÜYÜK ÇİN SEYAHATİ - TUR PROGRAMI BÜYÜK ÇİN SEYAHATİ - TUR PROGRAMI 1. Gün Antalya - İstanbul Türk Hava Yolları'nın TK 2439 kodlu uçağı ile saat 22.05 te Antalya Havalimanı'ndan İstanbul Atatürk Havalimanı na hareket ve 23.30 de İstanbul'a

Detaylı

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2 Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 827,00 EUR 3.149,96TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Salzburg Salzburg Şehir Turu Dış hatlar terminalinde SETUR deskinde Setur görevlisi

Detaylı

+ UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan, şair Lord Byron'un Dünya'daki en güzel köy dediği Sintra'yı gezeceğiz

+ UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan, şair Lord Byron'un Dünya'daki en güzel köy dediği Sintra'yı gezeceğiz Porto - Lizbon Buram buram tarih kokan Porto; her köşesi ayrı bir hazine olan Lizbon; masal kitaplarından çıkmışcasına varlığını sürdüren Sintra; saklı hazineler Obidos, Batalha, Coimbra ve Fatima Tarih

Detaylı

BANGKOK a. Bangkok Thailand GİDİYORUZ. 22-25 Eylül 2015

BANGKOK a. Bangkok Thailand GİDİYORUZ. 22-25 Eylül 2015 BANGKOK a GİDİYORUZ 22-25 Eylül 2015 Uçuşlar Annual World Dental Congress Annual World Dental Congress 22-25 Bangkok September Thailand2015 TK 68 19 Eylül IST/BKK 00:40 14:15 TK 69 25 Eylül BKK/IST 23:30

Detaylı

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG GÖKNUR BİRİNCİOĞLU İLE MASAL YOU 01 04 EYLÜL 2017 01 Eylül 2017 Cuma 10:40 Gidiş - 04 Eylül 2017 Pazartesi 17:45 İstanbul Varış BREMEN ( 1 ) Bremen Mızıkacıları

Detaylı

Kenya. Kenya. www.gazella.com 0212 233 15 98. Lake Nakuru. Nairobi Masai Mara

Kenya. Kenya. www.gazella.com 0212 233 15 98. Lake Nakuru. Nairobi Masai Mara Kenya Lake Nakuru Nairobi Masai Mara Kenya Muhteşem iklimi ve doğasıyla dünyanın en önemli ekosistemlerinden biri olarak kabul edilen, mistik kabile yaşamları ve eşsiz safari imkânları sunan, yüzlerce

Detaylı