SABAH RAPORU - 28/04/2017

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SABAH RAPORU - 28/04/2017"

Transkript

1 SABAH RAPORU - 28/04/2017 TÜRKİYE TÜİK verilerine göre eknmik güven endeksi yıl başından bu yana izlediği yükseliş trendine devam ederek Nisan ayında da % 3.6 artış gösterdi ve 99.5 ldu. Nisan ayında Tüketici Güven Endeksi 71,3 değerine, perakende ticaret sektörü güven endeksi 101,6 değerine ve hizmet sektörü güven endeksi 99,9 değerine yükseldi. İnşaat sektörü güven endeksi 85,7 değerine, reel kesim (imalat sanayi) güven endeksi 106,3 değerine geriledi. Mdy s: Türkiye eknmik büyüme ptansiyeline sahip, ancak Rusya eknmisi daha büyük ve zengin. Aşağı yönlü riskler Türkiye'nin büyümesine ranla artarken, sn krizinin en kötüsünün geçtiğini göz önüne alırsak Rusya'da yukarı yönlü riskler hakimdir. Türkiye'de reel GSYH artışının önümüzdeki dört yılda yüzde 3 ranında lması bekleniyr. Kamu brcu önümüzdeki iki yılda artacak. Brç rasyları kademeli larak artacak. Türkiye'nin (Ba1, negatif) lan kredi ntu, genel larak daha önce destekleyici lan büyüme ptansiyeli dahil kredi temellerindeki kötüleşmeyi yansıtıyr. Burada yer alan bilgiler SpekulaTR tarafından bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır. Yatırım bilgi, yrum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, prtföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yrum ve tavsiyeler, yrum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Herhangi bir yatırım aracının alımsatım önerisi ya da getiri vaadi larak yrumlanmamalıdır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun lmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun snuçlar dğurmayabilir. Burada yer alan fiyatlar, veriler ve bilgilerin tam ve dğru lduğu garanti edilemez; içerik, haber verilmeksizin değiştirilebilir. Tüm veriler, SpekulaTR tarafından güvenilir lduğuna inanılan kaynaklardan alınmıştır. Bu kaynakların kullanılması nedeni ile rtaya çıkabilecek hatalardan SpekulaTR srumlu değildir. çıkabilecek hatalardan SpekulaTR srumlu değildir.

2 Bist100 Endeks, dün gerçekleşen işlemlerde 240 puan düşüşle 94,282 puan seviyesinden kapattı Teknik larak aşırı alım gören endeks kar satışları gördü Direnç 95,000 96,000 Destek 94,000 93,200 91,500 Tahviller 2 senelik: %11,10 10 senelik: %10,12 USDTRY 3.57 (-%0,24) TCMB kararından beri arasında seyrediyr. Destek ,50 Direnç 3.60 ilk direnç bölgesi 3.64 Burada yer alan bilgiler SpekulaTR tarafından bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır. Yatırım bilgi, yrum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, prtföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yrum ve tavsiyeler, yrum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Herhangi bir yatırım aracının alımsatım önerisi ya da getiri vaadi larak yrumlanmamalıdır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun lmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun snuçlar dğurmayabilir. Burada yer alan fiyatlar, veriler ve bilgilerin tam ve dğru lduğu garanti edilemez; içerik, haber verilmeksizin değiştirilebilir. Tüm veriler, SpekulaTR tarafından güvenilir lduğuna inanılan kaynaklardan alınmıştır. Bu kaynakların kullanılması nedeni ile rtaya çıkabilecek hatalardan SpekulaTR srumlu değildir. çıkabilecek hatalardan SpekulaTR srumlu değildir.

3 ABD ABD piyasaları günü yatayda kapatırken, Nasdaq yükselişine devam etti ve 6, puanla rekr seviyeden kapandı. ABD Başkanı Dnald Trump ın NAFTA yı snlandırmayabileceğini açıklaması yatırımcılar tarafından memnuniyetle karşılandı. 10 yıl vadeli hazine tahvillerinin faizi, yüzde 2.31'de kalarak fazla değişmedi. Gösterge faiz, 5 seans üst üste yükselmesinin ardından Çarşamba günü üç baz puan düştü ve yüzde 2.30'a geldi. Temsilciler Meclisi Başkanı Paul Ryan: Sağlık refrmunun zamanlamasına dair bir karar alınmadı. Plan knusunda ilerlemeler kaydediyruz. Ilımlıların destekleyeceğini düşünüyrum. Senat Azınlık lideri Charles Schumer: Cumhuriyetçilerin sağlık refrmu yasası Senat yu geçemeyecek. Brsalar Dw Jnes (+0,03%) S&P 2388,8 (+0,06%) NASDAQ 6048 (+0,39%) Kurlar DXY 99,12 (-0,04%) Eurusd 1,0833 (+0,12%) Burada yer alan bilgiler SpekulaTR tarafından bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır. Yatırım bilgi, yrum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, prtföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yrum ve tavsiyeler, yrum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Herhangi bir yatırım aracının alımsatım önerisi ya da getiri vaadi larak yrumlanmamalıdır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun lmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun snuçlar dğurmayabilir. Burada yer alan fiyatlar, veriler ve bilgilerin tam ve dğru lduğu garanti edilemez; içerik, haber verilmeksizin değiştirilebilir. Tüm veriler, SpekulaTR tarafından güvenilir lduğuna inanılan kaynaklardan alınmıştır. Bu kaynakların kullanılması nedeni ile rtaya çıkabilecek hatalardan SpekulaTR srumlu değildir. çıkabilecek hatalardan SpekulaTR srumlu değildir.

4 ASYA Haftanın sn seansında Asya hisseleri çğunlukla negatiften işlem gördü. ABD Başkanı Trump: Güney Kre yle lan krkunç ticaret anlaşmasını snlandırmak ya da yeniden görüşmek istiyrum. Güney Kre THAAD füzesavar savunma sistemi için 1 milyar dlar ödemeli. Kuzey Kre ile büyük bir çatışma yaşanması mümkün. En büyük küresel kaygı kaynağı Kuzey Kre. Kuzey Kre yle lan prblemi diplmatik yllarla çözmek isterdim ancak bu çk zr. Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, K. Kre knusunda elinden geleni yapıyr. Vergi refrmunun yarattığı açığı kapatmak için yeni ticaret anlaşmaları imzalanacak. Trump ın açıklamalarının ardından Kspi ve wn negatife döndü. ABD Dışişleri Bakanı Tillersn: Çin, başka bir nükleer deneme gerçekleştirmemesi knusunda Kuzey Kre yi uyardı. Çin, testlerin devam etmesi durumunda Kuzey Kre ye yaptırım uygulanabileceğini söyledi. Çin Dışişleri Bakanı: Kre yarımadasındaki durum kntrlün kaybedilmesi tehlikesini barındırıyr. Burada yer alan bilgiler SpekulaTR tarafından bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır. Yatırım bilgi, yrum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, prtföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yrum ve tavsiyeler, yrum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Herhangi bir yatırım aracının alımsatım önerisi ya da getiri vaadi larak yrumlanmamalıdır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun lmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun snuçlar dğurmayabilir. Burada yer alan fiyatlar, veriler ve bilgilerin tam ve dğru lduğu garanti edilemez; içerik, haber verilmeksizin değiştirilebilir. Tüm veriler, SpekulaTR tarafından güvenilir lduğuna inanılan kaynaklardan alınmıştır. Bu kaynakların kullanılması nedeni ile rtaya çıkabilecek hatalardan SpekulaTR srumlu değildir. çıkabilecek hatalardan SpekulaTR srumlu değildir.

5 Japnya Hane Halkı Harcamaları (Aylık/Mart): -2,0% (B: -0,8%, Ö: 2,5%) Hane Halkı Harcamaları (Yıllık/Mart): -1,3% (B: -0,3%, Ö: -3,8%) İş İlanı/İş Başvurusu Oranı (Mart): 1,45 (B: 1,43, Ö: 1,43) Ulusal Çekirdek Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) (Yıllık/Mart): 0,2% (B: 0,3%, Ö: 0,2%) Ulusal Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) (Yıllık/Mart): 0,2% (B: 0,3%, Ö: 0,3%) Tky Çekirdek Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) (Yıllık/Nisan): -0,1% (B: -0,2%, Ö: -0,4%) Tky Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) (Yıllık/Nisan): -0,1% (B: -0,2%, Ö: -0,4%) İşsizlik Oranı (Mart): 2,8% (B: 2,9%, Ö: 2,8%) Sanayi Üretimi (Aylık) (Mart): -2,1% (B: -0,8%, Ö: 3,2%) Sanayi Üretimi Tahmini (1 Ay Snrası İçin) (Aylık/Nisan): 8,9% (Ö: -2,0%) Sanayi Üretimi Tahmini (2 Ay Snrası İçin) (Aylık/Mayıs): -3,7% (Ö: 8,3%) Perakende Satışlar (Yıllık/Mart): 2,1% (B: 1,5%, Ö: 0,1%) Verilerin açıklanmasının ardından yen değer kazandı; USD/JPY, le seansın en düşük değerini gördü. Brsalar NIKKEI225 19,196 (-0,29%) Şanghay 3151 (-0,02%) ASX (+0,05%) Burada yer alan bilgiler SpekulaTR tarafından bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır. Yatırım bilgi, yrum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, prtföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yrum ve tavsiyeler, yrum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Herhangi bir yatırım aracının alımsatım önerisi ya da getiri vaadi larak yrumlanmamalıdır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun lmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun snuçlar dğurmayabilir. Burada yer alan fiyatlar, veriler ve bilgilerin tam ve dğru lduğu garanti edilemez; içerik, haber verilmeksizin değiştirilebilir. Tüm veriler, SpekulaTR tarafından güvenilir lduğuna inanılan kaynaklardan alınmıştır. Bu kaynakların kullanılması nedeni ile rtaya çıkabilecek hatalardan SpekulaTR srumlu değildir. çıkabilecek hatalardan SpekulaTR srumlu değildir.

6 Kurlar USDJPY 111,25 (+0,01%) USDAUD 1,3377 (-0,07%) USDCNY 6,8948 (-0,01%) AVRUPA Avrupa Merkez Bankası, beklentilere uygun larak faiz ranlarında ve tahvil alım prgramında değişikliğe gitmedi. Varlık alımlarını devam ettirme kararı alan AMB Yönetim Kurulu, miktarı ise 80 milyar eurdan 60 milyar eurya düşürdü. Avrupa Merkez Bankası (AMB) Başkanı Mari Draghi: EMTİA Çekirdek enflasyn AMB yi rahatlatacak bölgenin altında seyretmeye devam etse bile, Eur Bölgesi eknmisine yönelik riskler daha da azaldı. Enflasyn beklentileri baskı altında kalmaya devam ediyr ve henüz ikna edici bir yukarı trend göstermemiş durumda. Tahvil alımları Aralık 2017 ye kadar aylık 60 milyar eur lacak, gerekirse artırılabilir. Faiz ranlarının uzunca bir süre bu seviyede ya da daha düşük lmasını bekliyruz. Altın 1265,67 (+0,14%) Petrl Brent 52,28 (+0,48%) WTI 49,44 (+0,47%) Burada yer alan bilgiler SpekulaTR tarafından bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır. Yatırım bilgi, yrum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, prtföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yrum ve tavsiyeler, yrum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Herhangi bir yatırım aracının alımsatım önerisi ya da getiri vaadi larak yrumlanmamalıdır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun lmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun snuçlar dğurmayabilir. Burada yer alan fiyatlar, veriler ve bilgilerin tam ve dğru lduğu garanti edilemez; içerik, haber verilmeksizin değiştirilebilir. Tüm veriler, SpekulaTR tarafından güvenilir lduğuna inanılan kaynaklardan alınmıştır. Bu kaynakların kullanılması nedeni ile rtaya çıkabilecek hatalardan SpekulaTR srumlu değildir. çıkabilecek hatalardan SpekulaTR srumlu değildir.

SABAH RAPORU - 09/05/2017

SABAH RAPORU - 09/05/2017 SABAH RAPORU - 09/05/2017 TÜRKİYE Gündem Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşğlu, ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillersn ile telefnda görüştü. Diplmatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Çavuşğlu'nun ABD'li mevkidaşı

Detaylı

SABAH RAPORU - 27/04/2017

SABAH RAPORU - 27/04/2017 SABAH RAPORU - 27/04/2017 TÜRKİYE Veriler TCMB Geç Likidite Penceresi faiz ranını 50 baz puan artış ile yüzde 11,75 den yüzde 12,25 e yükseltti TCMB Nisan ayı tplantısında geç likidite faiz ranında 50

Detaylı

SABAH RAPORU - 04/05/2017

SABAH RAPORU - 04/05/2017 SABAH RAPORU - 04/05/2017 TÜRKİYE Gündem Mdy s Türk bankacılık sekörü hakkında rapr yayınladı. http://spekulatr.cm/haberler/524/ Enflasyn düşmediği süre yatırımcılar TCMB'nin sıkı para plitikasını sürdürmeye

Detaylı

SABAH RAPORU - 02/05/2017

SABAH RAPORU - 02/05/2017 SABAH RAPORU - 02/05/2017 TÜRKİYE Gündem: Wikipedia ülkede yasaklandı Cuma günü açıklanan enflasyn raprunda, 2017 için enflasyn tahmini % 8'den % 8.5'e, 2018 için de % 6'dan % 6.4'e yükseltildi. Gıda enflasynu

Detaylı

SABAH RAPORU - 05/04/2017

SABAH RAPORU - 05/04/2017 SABAH RAPORU - 05/04/2017 TÜRKİYE Gündem Zeybekci: Yüzde 6 ve üzerinde büyümek zrundayız http://spekulatr.cm/haberler/537/ Cumhurbaşkanı Başdanışmanı: Merkez Bankası'nın elindeki araçların yeterliliğini

Detaylı

SABAH RAPORU - 25/04/2017

SABAH RAPORU - 25/04/2017 SABAH RAPORU - 25/04/2017 TÜRKİYE Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Murat Çetinkaya: Yılın ikinci çeyreğinden itibaren iktisadi faaliyette kademeli bir tparlanma öngörüyruz. Sn 5 yıllık

Detaylı

SABAH RAPORU - 08/05/2017

SABAH RAPORU - 08/05/2017 SABAH RAPORU - 08/05/2017 TÜRKİYE Gündem Başbakan Binali Yıldırım: Yeni eknmik refrm paketi hazırlanıyr. Seçim geçti, artık geçim zamanı. Üretim refrmu paketi hazırlandı. Bir-iki hafta içinde çıkar. Yatırımlar

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 15 Ağustos 2017 Salı. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 15 Ağustos 2017 Salı. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 15 Ağustos 2017 Salı Piyasa Gündemi Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 2,41 artışla 109.537,36 puandan tamamladı. Günlük Bülten BIST 100 endeksi önceki kapanışa göre 2.574,26

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 9 Ağustos 2017 Çarşamba. Piyasa Gündemi. Dün küresel piyasalarda ABD Başkanı Trump rüzgarı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 9 Ağustos 2017 Çarşamba. Piyasa Gündemi. Dün küresel piyasalarda ABD Başkanı Trump rüzgarı Günlük Bülten 9 Ağustos 2017 Çarşamba Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Dün küresel piyasalarda ABD Başkanı Trump rüzgarı esti. Günlük ABD Başkanın Bülten Kuzey Kore yi hedef alan açıklamaları sonrasında

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 16 Haziran 2017 Cuma. İçindekiler. Piyasa Gündemi. Euro Dolar Teknik Analiz

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 16 Haziran 2017 Cuma. İçindekiler. Piyasa Gündemi. Euro Dolar Teknik Analiz Günlük Bülten 16 Haziran 2017 Cuma Piyasa Gündemi Uluslararası piyasalar dün hareketli bir günü geride bırakılırken ABD hisseleri teknoloji satışlarıyla geriledi, dolar ise Fed in Çarşamba günü aldığı

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 5 Ocak 2018 Cuma. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 5 Ocak 2018 Cuma. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 5 Ocak 2018 Cuma Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Küresel piyasalarda dün endeksler yükselmeye devam etti, altın ve petrol fiyatları yeni zirveler test etti. Günlük Bülten ABD de

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 10 Ağustos 2017 Perşembe. Piyasa Gündemi. Dün küresel piyasalarda hisse senetleri değer

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 10 Ağustos 2017 Perşembe. Piyasa Gündemi. Dün küresel piyasalarda hisse senetleri değer Günlük Bülten 10 Ağustos 2017 Perşembe Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Dün küresel piyasalarda hisse senetleri değer kaybetti, Günlük hazine tahvilleri Bülten yükselirken güvenli liman olarak

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 18 Temmuz 2017 Salı. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 18 Temmuz 2017 Salı. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 18 Temmuz 2017 Salı Piyasa Gündemi Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, haftanın ilk işlem gününü yüzde 0,99 artışla kapanış rekoru olan 106.217 puandan tamamladı. Günlük Bülten BIST 100 endeksi,

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 30 Kasım 2016 Çarşamba

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 30 Kasım 2016 Çarşamba Günlük Bülten 30 Kasım 2016 Çarşamba Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Piyasa Gündemi Bülten Uluslararası piyasalar dün makro ekonomik veri olarak yoğun bir günü geride bıraktı. Almanya Kasım TÜFE ve ABD

Detaylı

Çin de Tüketici fiyatları endeksi (TÜFE) beklentilerin üzerinde Ağustos ayında hızlanarak yıllık %2 ye yükseldi.

Çin de Tüketici fiyatları endeksi (TÜFE) beklentilerin üzerinde Ağustos ayında hızlanarak yıllık %2 ye yükseldi. Ekonomik Gündem DOLAR/TL, dünkü kuvvetli alımlarını bugüne taşıyarak Asya seansında en yüksek 3.0653 seviyesinin test ederek tarihi zirvesini yeniledi. Gelişmekte olan ülke para birimlerinde ise değer

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 13 Şubat 2018 Salı. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 13 Şubat 2018 Salı. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 13 Şubat 2018 Salı Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Küresel piyasalarda dün endeksler değer kazanırken dolar gevşedi. Günlük Bülten ABD borsaları geçen haftadaki sert düşüşün ardından

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 3 Temmuz 2017 Pazartesi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 3 Temmuz 2017 Pazartesi Günlük Bülten 3 Temmuz 2017 Pazartesi Piyasa Gündemi Borsa geçen haftayı yükselişle kapadı. BIST 100 endeksi haftanın son işlem gününde yüzde 0,25 yükselişle 100 bin 440 puandan kapandı. Günlük Bülten

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 10 Ocak 2018 Çarşamba. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 10 Ocak 2018 Çarşamba. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 10 Ocak 2018 Çarşamba Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Amerikan Petrol Enstitüsü tarafından Haftalık Ham Petrol Stokları nın açıkladığı verilerde ham petrol stoklarının

Detaylı

Yurtiçi piyasalarda ise Dış Ticaret Dengesi, İthalat ve İhracat rakamları, Turizm Gelirleri gibi ekonomik datalar takip edilecek.

Yurtiçi piyasalarda ise Dış Ticaret Dengesi, İthalat ve İhracat rakamları, Turizm Gelirleri gibi ekonomik datalar takip edilecek. Ekonomik Gündem Haftanın son işlem günündeki ekonomik veri takviminde takip edilecek en önemli veriler Avrupa seansında Almanya Perakende Satışlar, Fransa GSYH, Tüketim Harcamaları ve ÜFE, Euro- Bölgesi

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 17 Mayıs 2018 Perşembe. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 17 Mayıs 2018 Perşembe. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 17 Mayıs 2018 Perşembe Piyasa Gündemi Küresel piyasalarda dün borsalar yükseldi. Dolar değer kazanırken, petrol fiyatlarındaki gevşeme yerini yükselişe bıraktı. Günlük Bülten ABD Borsaları

Detaylı

FED Bej Kitap raporuna göre ABD de ılımlı ekonomik aktivite büyümeye devam ediyor.

FED Bej Kitap raporuna göre ABD de ılımlı ekonomik aktivite büyümeye devam ediyor. Ekonomik Gündem Yurt içinde sıkıntılı gelişmelerin devam etmesi ve ara ara artan siyasi tansiyon ile birlikte ülke güvenlik risklerindeki tırmanış, Dolar/TL paritesinde etkili olmaya devam ediyor. FED

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 1 Mart 2017 Çarşamba

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 1 Mart 2017 Çarşamba Günlük Bülten 1 Mart 2017 Çarşamba Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Uluslararası piyasalarda dün ABD verileri ve ABD Başkanı Donald Trump ın Kongrede yaptığı ilk konuşması takip edildi.

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 21 Ekim 2016 Cuma

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 21 Ekim 2016 Cuma Günlük Bülten 21 Ekim 2016 Cuma Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Piyasa Gündemi Uluslararası piyasaların gündemin Avrupa Merkez Bankası(ECB) faiz kararı ve Avrupa Merkez Bankası(ECB) Başkanı Mario

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 1 Şubat 2017 Çarşamba

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 1 Şubat 2017 Çarşamba Günlük Bülten 1 Şubat 2017 Çarşamba Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Uluslararası piyasalar euro bölgesinden gelen veriler ve ABD tarafından gelen açıklamaların takip edildiği hareketli

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 20 Şubat 2017 Pazartesi. Hazırlayan. Özhan MADENOĞLU

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 20 Şubat 2017 Pazartesi. Hazırlayan. Özhan MADENOĞLU Günlük Bülten 20 Şubat 2017 Pazartesi Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Uluslararası piyasalarda geçtiğimiz hafta yoğun veri akışı ve FED Başkanlarının konuşmaları takip edildi. Günlük Bülten FED

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 7 Kasım 2017 Salı. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 7 Kasım 2017 Salı. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 7 Kasım 2017 Salı Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Haftanın ilk işlem gününde Avrupa hisseleri gerilerken ABD hisseleri rekorla kapandı. Günlük Bülten ABD endeksleri teknoloji ve

Detaylı

Ġtalya BaĢbakanı Berlusconi ülkesinde borç krizinin çözümüne yönelik olarak atılacak adımları açıkladı. Buna göre:

Ġtalya BaĢbakanı Berlusconi ülkesinde borç krizinin çözümüne yönelik olarak atılacak adımları açıkladı. Buna göre: Günün Önemli Haberleri Amerika da açıklanan 3. çeyrek büyüme ranı yıllık bazda beklentiler dahilinde %2.5 larak açıklandı. Haftalık işsizlik maaşı başvuruları da yine beklentiler dahilinde 403 bin larak

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 9 Ocak 2017 Pazartesi. Hazırlayan. Özhan MADENOĞLU

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 9 Ocak 2017 Pazartesi. Hazırlayan. Özhan MADENOĞLU Günlük Bülten 9 Ocak 2017 Pazartesi Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Piyasa Gündemi Bülten Uluslararası piyasalar yoğun veri akışının olduğu bir haftayı geride bırakırken piyasalarda FED FOMC Toplantı

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 9 Haziran 2016 Perşembe

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 9 Haziran 2016 Perşembe Günlük Bülten 9 Haziran 2016 Perşembe Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Piyasa Gündemi İçindekiler Yurtiçinde dün TÜİK tarafından açıklanan Nisan ayı Sanayi Üretimi verisi yıllık bazda %0,7 ile piyasa

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 15 Nisan 2016 Cuma

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 15 Nisan 2016 Cuma Günlük Bülten 15 Nisan 2016 Cuma Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Piyasa Gündemi Bülten Veri akışının yoğun olmadığı haftanın son gününde gözler hafta sonunda Doha da üretimin doldurulması görüşmelerini

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 20 Aralık 2017 Çarşamba. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 20 Aralık 2017 Çarşamba. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 20 Aralık 2017 Çarşamba Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Küresel piyasalarda endeksler düşerken dolar değer kaybetti. Günlük Bülten ABD borsaları vergi tasarısının ABD Temsilciler

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 8 Eylül 2017 Cuma. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 8 Eylül 2017 Cuma. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 8 Eylül 2017 Cuma Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Dün Günlük yapılan toplantıda Avrupa Bülten Merkez Bankası politika faizini yüzde 0,00 oranında sabit bıraktı. Gecelik mevduat oranı

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 19 Ocak 2017 Perşembe. Hazırlayan. Özhan MADENOĞLU

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 19 Ocak 2017 Perşembe. Hazırlayan. Özhan MADENOĞLU Günlük Bülten 19 Ocak 2017 Perşembe Piyasa Gündemi Günlük Bülten Uluslararası piyasalarda dün Avrupa ve ABD tarafından açıklanan makro ekonomik veriler ile FED Başkanı Jannet Yellen in konuşmaları takip

Detaylı

GÜNLÜK BÜLTEN. Ekonomik Gündem

GÜNLÜK BÜLTEN. Ekonomik Gündem Ekonomik Gündem Küresel hisse senetlerinde toparlanmalar dün hız kazandı. Çin borsalarının öncülüğünde Avrupa ve ABD borsalarında değer kazançları haftaya yapılacak FED toplantısı öncesinde piyasaların

Detaylı

ABD San Francisco FED Başkanı John Williams ve ABD Kansas City FED Başkanı Esther George un konuşmaları bugün takip edilecek.

ABD San Francisco FED Başkanı John Williams ve ABD Kansas City FED Başkanı Esther George un konuşmaları bugün takip edilecek. Ekonomik Gündem Japonya Merkez Bankası para politikasında bir değişikliğe gitmedi. Parasal tabanın yıllık varlık alım miktarını 80 Trilyon Yen artırılması politikasını devam ettirme kararını 1 e karşı

Detaylı

Yurtiçinde Konut Satışları ve TCMB Finansal Hizmetler Güven endeksi takip edilecek.

Yurtiçinde Konut Satışları ve TCMB Finansal Hizmetler Güven endeksi takip edilecek. Ekonomik Gündem Haftanın son işlem gününe girilirken piyasalarda izlenecek önemli ekonomik dataların başında Avrupa seansında Fransa, Almanya ve Euro Bölgesi Hizmet PMI, İngiltere Kamu sektörü net borçlanma

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 8 Kasım 2017 Çarşamba. Piyasa Gündemi. Dün küresel piyasalara karışık bir seyir hakimdi,

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 8 Kasım 2017 Çarşamba. Piyasa Gündemi. Dün küresel piyasalara karışık bir seyir hakimdi, Günlük Bülten 8 Kasım 2017 Çarşamba Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Dün küresel piyasalara karışık bir seyir hakimdi, Günlük Bülten Avrupa hisseleri düşerken ABD endeksleri hafif satıcılı kapandı.

Detaylı

Güney Kore Merkez Bankası, BOK, faiz oranını değiştirmeyerek %1.50 de sabit bıraktı.

Güney Kore Merkez Bankası, BOK, faiz oranını değiştirmeyerek %1.50 de sabit bıraktı. Ekonomik Gündem Güney Kore Merkez Bankası, BOK, faiz oranını değiştirmeyerek %1.50 de sabit bıraktı. Euro Bölgesi Maliye Bakanları, Yunanistan ın 3. Kurtarma paketi çerçevesindeki yapması gereken reformlar

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 22 Haziran 2016 Çarşamba

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 22 Haziran 2016 Çarşamba Günlük Bülten 22 Haziran 2016 Çarşamba Piyasa Gündemi Günlük Bülten Yellen ın senatoya yaptığı sunum, Draghi nin konuşmaları, Almanya Maliye Bakanı nın açıklamaları günün önemli gelişmeleri arasında olurken

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 21 Kasım 2016 Pazartesi. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 21 Kasım 2016 Pazartesi. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 21 Kasım 2016 Pazartesi Gedik Forex Günlük Bülten Piyasa Gündemi Günlük Bülten Uluslararası piyasalar geçtiğimiz hafta fiyat hareketliliğinin ve volatilitenin yüksek olduğunu bir haftayı

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 2 Mart 2017 Perşembe

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 2 Mart 2017 Perşembe Günlük Bülten 2 Mart 2017 Perşembe Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Uluslararası piyasalarda veri olarak Avrupa ve ABD tarafından açıklanan PMI verilerini takip edilirken fiyatlama bakımından genel

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 17 Mart 2017 Cuma

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 17 Mart 2017 Cuma Günlük Bülten 17 Mart 2017 Cuma Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Uluslararası piyasalarda önemli makro ekonomik veriler ve Merkez Bankaları kararları takip edildi ve fiyatlama tarafında hareketli

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 23 Ekim 2017 Pazartesi. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 23 Ekim 2017 Pazartesi. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 23 Ekim 2017 Pazartesi Piyasa Gündemi Küresel piyasalar geçtiğimiz haftayı rekorlar ile kapattı. Yeni haftada gündem yoğun. Japonya seçimlerinin etkileri ECB faiz kararı ve ABD büyüme verileri

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 11 Ağustos 2017 Cuma. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 11 Ağustos 2017 Cuma. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 11 Ağustos 2017 Cuma Piyasa Gündemi Küresel Piyasalar ABD ve Kuzey Kore arasında artan politik gerilim nedeniyle baskı altında kalmaya devam ediyor. Günlük Bülten Asya, Avrupa ve ABD endeksleri

Detaylı

ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Janet Yellen, politika faizini 2019'un sonuna kadar yılda birkaç kez artırmayı öngördüklerini bildirdi.

ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Janet Yellen, politika faizini 2019'un sonuna kadar yılda birkaç kez artırmayı öngördüklerini bildirdi. Ekonomik Gündem Petrol fiyatları, özel sektör verisine göre ABD'de Petrol stoklarının geçen hafta düşüş göstermesi ve OPEC ve diğer üreticilerin arz fazlasını azaltmak için üretimi kısması ile birlikte,

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 23 Mart 2018 Cuma. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 23 Mart 2018 Cuma. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 23 Mart 2018 Cuma Piyasa Gündemi Gece açılış sonrasında Dolar, Euro, Sterlin gibi majör pariteler TL karşısında tarihi rekor kırdı. Usdtry 4,0360, Eurtry 4.9745,Gbptry ise 5,6927 seviyelerine

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 12 Eylül 2017 Salı. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 12 Eylül 2017 Salı. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 12 Eylül 2017 Salı Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Haftanın ilk işlem gününde risk iştahı arttı, borsalar yükseldi, dolar değer kazandı. Günlük Bülten Küresel piyasalarda dün ABD

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 22 Aralık 2017 Cuma. Piyasa Gündemi. Küresel piyasalarda endeksler düşüşe ara verdi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 22 Aralık 2017 Cuma. Piyasa Gündemi. Küresel piyasalarda endeksler düşüşe ara verdi Günlük Bülten 22 Aralık 2017 Cuma Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Küresel piyasalarda endeksler düşüşe ara verdi Günlük Bülten dolar ve altın yatay seyrederken Petrol fiyatları yükselmeye devam

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 30 Aralık 2016 Cuma

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 30 Aralık 2016 Cuma Günlük Bülten 30 Aralık 2016 Cuma Gedik Forex Günlük Bülten Piyasa Gündemi Günlük Bülten Uluslararası piyasalarda yılın son haftasında veri akışının az olduğu ve Dolar endeksi bazlı fiyatlamaların yaşandığı

Detaylı

GÜNLÜK BÜLTEN. Ekonomik Gündem

GÜNLÜK BÜLTEN. Ekonomik Gündem Ekonomik Gündem Bugünkü ekonomik takvim son derece sakin. Avrupa seansında, sadece İngiltere Sanayi Üretimi ve İmalat Sanayi Üretimi, ABD seansında ise, Toptan Stokları ve Toptan Satışları izlenecek. Merkez

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 13 Ocak 2017 Cuma. Hazırlayan. Özhan MADENOĞLU

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 13 Ocak 2017 Cuma. Hazırlayan. Özhan MADENOĞLU Günlük Bülten 13 Ocak 2017 Cuma Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Piyasa Gündemi Bülten Uluslararası piyasalarda dün Euro bölgesi verileri ile ABD tarafından açıklanan veriler takip edilirken fiyatlama

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 15 Kasım 2016 Salı. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 15 Kasım 2016 Salı. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 15 Kasım 2016 Salı Gedik Forex Günlük Bülten Piyasa Gündemi Günlük Bülten Uluslararası piyasalar dün veri akışı açısından sakin bir günü geride bıraktı. ABD 10 yıllık tahvillerindedeki değerlenmenin

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 10 Kasım 2017 Cuma. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 10 Kasım 2017 Cuma. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 10 Kasım 2017 Cuma Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Küresel piyasalarda dün endeksler sert satış baskısına maruz kalırken altın yükseldi, dolar değer kaybetti. Günlük Bülten ABD hisseleri

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 3 Kasım 2017 Cuma. Piyasa Gündemi. Uluslararası piyasalarda dikkatler bugün açıklanacak

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 3 Kasım 2017 Cuma. Piyasa Gündemi. Uluslararası piyasalarda dikkatler bugün açıklanacak Günlük Bülten 3 Kasım 2017 Cuma Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Uluslararası piyasalarda dikkatler bugün açıklanacak Günlük Bülten olan ABD tarım dışı istihdam verisinde olacak. Veri saat 15:30

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 28 Şubat 2017 Salı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 28 Şubat 2017 Salı Günlük Bülten 28 Şubat 2017 Salı Piyasa Gündemi Günlük Bülten Uluslararası piyasalar veri akışı sakin bir günü geride bırakırken fiyatlama açısından yatay hareketler görüldü. ABD Ocak Dayanıklı Mal Siparişleri

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 12 Temmuz 2017 Çarşamba. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 12 Temmuz 2017 Çarşamba. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 12 Temmuz 2017 Çarşamba Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Geçtiğimiz Günlük günde Avrupa Bülten borsalarında yatay seyir devam ederken ABD hisselerinde Başkan Trump ile ilgili haberlerin

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 17 Haziran 2016 Cuma

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 17 Haziran 2016 Cuma Günlük Bülten 17 Haziran 2016 Cuma Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Piyasa Gündemi Bir yandan Fed Etkileri bir yandan Brexit endişeleri ile başlayıp yoğun veri gündemi ile devam ettiğimiz haftanın

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 28 Eylül 2017 Perşembe. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 28 Eylül 2017 Perşembe. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 28 Eylül 2017 Perşembe Piyasa Gündemi Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 2,61 düşüşle 101.218,30 puandan tamamladı. BIST 100 endeksi, önceki kapanışa göre 2.711,04 puan azalırken,

Detaylı

GÜNLÜK BÜLTEN. Ekonomik Gündem

GÜNLÜK BÜLTEN. Ekonomik Gündem Ekonomik Gündem Bugünkü ekonomik veri takvimine baktığımızda Avrupa seansında İngiltere Aralık ayı Nationwide Konut Fiyatları ve Euro Bölgesi Kasım ayı Hanehalkı kredileri ile Finans Dışı Krediler izlenecek.

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 3 Haziran 2016 Cuma

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 3 Haziran 2016 Cuma Günlük Bülten 3 Haziran 2016 Cuma Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Piyasa Gündemi Avrupa Merkez Bankası dün gerçekleştirdiği para politikası toplantısında piyasanın beklediği gibi faiz değişikliğine

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 1 Ağustos 2016 Pazartesi

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 1 Ağustos 2016 Pazartesi Günlük Bülten 1 Ağustos 2016 Pazartesi Gedik Forex Günlük Bülten Piyasa Gündemi İçindekiler Geçtiğimiz hafta merkez bankaları kararlarını takip ettiğimiz piyasalarda bu hafta da veri gündemi açısından

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 9 Aralık 2016 Cuma

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 9 Aralık 2016 Cuma Günlük Bülten 9 Aralık 2016 Cuma Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Piyasa Gündemi Bülten Uluslararası piyasalar veri akışının sakin olduğu günü Avrupa Merkez Bankası(ECB) faiz kararı ve Avrupa Merkez Bankası(ECB)

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 23 Ağustos 2017 Çarşamba. Piyasa Gündemi. Almanya ZEW ekonomik hissiyatı verisi ağustos

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 23 Ağustos 2017 Çarşamba. Piyasa Gündemi. Almanya ZEW ekonomik hissiyatı verisi ağustos Günlük Bülten 23 Ağustos 2017 Çarşamba Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Almanya ZEW ekonomik hissiyatı verisi ağustos Günlük Bülten ayında beklentilerin altında kaldı. Bi önceki ay 17.5 olan ve

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 5 Haziran 2017 Pazartesi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 5 Haziran 2017 Pazartesi Günlük Bülten 5 Haziran 2017 Pazartesi Piyasa Gündemi Günlük Bülten Uluslararası piyasalarda veri akışının yoğun olduğu bir hafta geride kalırken ABD 10 yıllıklarındaki geri çekilmeyle birlikte Dolar ın

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 13 Temmuz 2017 Perşembe. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 13 Temmuz 2017 Perşembe. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 13 Temmuz 2017 Perşembe Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Geçtiğimiz Günlük günde küresel Bülten piyasalar, Fed Başkanı Yellen in açıklamaları ile yön buldu. Yellen in enflasyon hedefine

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 11 Ocak 2017 Çarşamba

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 11 Ocak 2017 Çarşamba Günlük Bülten 11 Ocak 2017 Çarşamba Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Piyasa Gündemi Bülten İçindekiler Uluslararası piyasalarda önemli bir makro ekonomik verinin olmadığı sakin bir günü geride bırakırken

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 14 Eylül 2017 Perşembe. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 14 Eylül 2017 Perşembe. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 14 Eylül 2017 Perşembe Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Dün piyasalarda ABD hisseleri rekor seviyelerden dönerken Avrupa da karışık seyir hakimdi. Günlük Bülten ABD hisselerinde hafta

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 14 Haziran 2016 Salı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 14 Haziran 2016 Salı Günlük Bülten 14 Haziran 2016 Salı Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Piyasa Gündemi İçindekiler Pazartesi günü sakin veri akışıyla başladığımız haftada daha çok küresel piyasalarda açıklanacak olan

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 16 Haziran 2016 Perşembe

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 16 Haziran 2016 Perşembe Günlük Bülten 16 Haziran 2016 Perşembe Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Piyasa Gündemi Fed bu toplantısında da piyasanın beklentileri doğrultusunda faiz artışına gitmedi. Büyüme beklentisi %2,2

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi i İçindekiler Piyasa Gündemi Piyasa Gündemi Geçtiğimiz hafta sakin seyreden piyasalarda yeni haftanın ilk işlem gününde de yoğun olmayan bir veri gündemi bizi bekliyor. ABD tarafında TSI 18:30 da 3 aylık

Detaylı

Yurt içinde ise yeni kurulan şirketler ile kapanan şirket rakamları ile TCMB anketi aylık TÜFE beklentisi açıklanacak.

Yurt içinde ise yeni kurulan şirketler ile kapanan şirket rakamları ile TCMB anketi aylık TÜFE beklentisi açıklanacak. Ekonomik Gündem Haftanın son işlem gününde ekonomik veri takviminde izlenecek datalar sırasıyla Avrupa seansında Fransa İş Dünyası Güven Endeksi, Euro Bölgesi Cari İşlemler Açığı, ABD seansında ise ABD

Detaylı

GÜNLÜK BÜLTEN. Ekonomik Gündem

GÜNLÜK BÜLTEN. Ekonomik Gündem Ekonomik Gündem ABD FED Başkanlarından karışık mesajlar gelmeye devam ediyor. San Francisco Fed Başkanı John Williams bu yıl Fed in faiz artırmasını beklemeye devam ettiğini söylerken, Chicago Fed Başkanı

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 19 Eylül 2017 Salı. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 19 Eylül 2017 Salı. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 19 Eylül 2017 Salı Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Uluslararası piyasalarda dolar endeksi ABD hazine tahvillerinin etkisiyle yükseldi. Yatırımcı dikkatleri, 19-20 eylül

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 14 Temmuz 2016 Perşembe

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 14 Temmuz 2016 Perşembe Günlük Bülten 14 Temmuz 2016 Perşembe Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Piyasa Gündemi İçindekiler Bugün piyasalar İngiltere Merkez Bankası toplantısı ve açıklanacak olan faiz kararına odaklanmış

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 22 Kasım 2017 Çarşamba. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 22 Kasım 2017 Çarşamba. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 22 Kasım 2017 Çarşamba Piyasa Gündemi Uluslararası piyasalarda haftanın ikinci gününde hisse senetleri ve tahviller değer kazanırken dolar önemli para birimleri karşısında yatay hareket etti.

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 16 Mart 2018 Cuma. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 16 Mart 2018 Cuma. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 16 Mart 2018 Cuma Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten ABD Günlük Enerji Enformasyon Bülten İdaresinin açıkladığı verilere göre geçen sene ABD'nin ham petrol ihracatı bir önceki yıla

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R İçindekiler i Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz Piyasa Gündemi Haftanın yeni işlem gününe sabah erken saatlerde açıklanan Japonya ve Çin

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 29 Haziran 2017 Perşembe

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 29 Haziran 2017 Perşembe Günlük Bülten 29 Haziran 2017 Perşembe Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Uluslararası piyasalarda Euro nun yükselişi devam ediyor. Avrupa Merkez Bankası Başkanı Mario Draghi nin yaptığı

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 27 Şubat 2018 Salı. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 27 Şubat 2018 Salı. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 27 Şubat 2018 Salı Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Küresel Günlük piyasalarda Bülten haftanın ilk işlem gününde borsalar yükseldi, Dolar karışık bir seyir izlerken petrol fiyatları

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 23 Ocak 2017 Pazartesi. Hazırlayan. Özhan MADENOĞLU

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 23 Ocak 2017 Pazartesi. Hazırlayan. Özhan MADENOĞLU Günlük Bülten Piyasa Gündemi Uluslararası piyasalarda geçtiğimiz hafta önemli makro ekonomik veriler, Avrupa ve ABD Merkez Bankası Başkanlarının konuşmaları yanı sıra ABD nin 45. Başkanı Donald Trump ın

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 27 Mart 2015 Cuma

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 27 Mart 2015 Cuma G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R İçindekiler i Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz Dolar Yen Teknik Analiz Piyasa Gündemi Pound Dolar Teknik Analiz Haftanın son işlem gününde

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 3 Şubat 2017 Cuma. Uluslararası piyasalarda dün veri akışı açısından sakin

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 3 Şubat 2017 Cuma. Uluslararası piyasalarda dün veri akışı açısından sakin Günlük Bülten 3 Şubat 2017 Cuma Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Uluslararası piyasalarda dün veri akışı açısından sakin Günlük bir günü geride bırakırken Bülten piyasalarda İngiltere Merkez Bankası

Detaylı

ABD Merkez Bankası (FED) iki gün sürecek faiz toplantısına başlayacak.

ABD Merkez Bankası (FED) iki gün sürecek faiz toplantısına başlayacak. Ekonomik Gündem ABD Merkez Bankası (FED) iki gün sürecek faiz toplantısına başlayacak. Almanya, 15 Ağustos 2046 vadeli tahvili yeniden ihraç edecek. Tahvil ihalesinde 2 Milyar Euro satış hedefleniyor.

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 17 Şubat 2017 Cuma

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 17 Şubat 2017 Cuma Günlük Bülten 17 Şubat 2017 Cuma Piyasa Gündemi Günlük Bülten Uluslararası piyasalarda dün veri akışı sakin bir günü geride bırakırken Dolar endeksi ve ABD 10 yıllıklarına bağlı fiyatlanmalar takip edildi.

Detaylı

Günlük Forex Bülteni G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 31 Temmuz 2013 Çarşamba. Gn. Md. Yard. bulentertuna@gedik.

Günlük Forex Bülteni G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 31 Temmuz 2013 Çarşamba. Gn. Md. Yard. bulentertuna@gedik. G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R 31 Temmuz 2013 Çarşamba i Türev Piyasalar Bülent ERTUNA Gn. Md. Yard. bulentertuna@gedik.com Piyasa Gündemi Piyasalar TSİ 21:00 de gelecek olan

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 17 Ekim 2017 Salı. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 17 Ekim 2017 Salı. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 17 Ekim 2017 Salı Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 0,23 yükselişle 106.474,46 puandan tamamladı. Günlük Bülten BIST 100 endeksi, önceki

Detaylı

FED in Temmuz ayında gerçekleştirdiği toplantı tutanaklarında oluşan şartlarla beraber faiz artışına yaklaşıldığı ifadeleri geçiyor.

FED in Temmuz ayında gerçekleştirdiği toplantı tutanaklarında oluşan şartlarla beraber faiz artışına yaklaşıldığı ifadeleri geçiyor. Ekonomik Gündem FED in Temmuz ayında gerçekleştirdiği toplantı tutanaklarında oluşan şartlarla beraber faiz artışına yaklaşıldığı ifadeleri geçiyor. DOLAR/TL paritesi Asya seansı işlemlerinde 3 fiyat seviyesini

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 14 Temmuz 2017 Cuma. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 14 Temmuz 2017 Cuma. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 14 Temmuz 2017 Cuma Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Dün Günlük küresel piyasalarda Bülten sakin bir hava hakimdi. ABD borsaları son yıllardaki bulunduğu rekor seviyelerde tutunmaya

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 22 Haziran 2017 Perşembe

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 22 Haziran 2017 Perşembe Günlük Bülten 22 Haziran 2017 Perşembe Piyasa Gündemi Küresel piyasalar da dün karışık bir seyir hakimdi. ABD borsaları petrol fiyatlarındaki düşüş ile satış baskısına Günlük maruz kalırken Bülten teknoloji

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 29 Haziran 2016 Çarşamba

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 29 Haziran 2016 Çarşamba Günlük Bülten 29 Haziran 2016 Çarşamba Piyasa Gündemi Günlük Bülten Dün ECB başkanı Dragh i Brüksel de, İngilterenin AB den ayrılmasının etkileri ve izlenmesi gereken poltikalar ile ilgili olarak Avrupa

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 10 Ocak 2017 Salı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 10 Ocak 2017 Salı Günlük Bülten 10 Ocak 2017 Salı Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Piyasa Gündemi Bülten İçindekiler Uluslararası piyasalarda Euro Bölgesi verileri ve Dolar Endeksi takip edildi. Uluslararası piyasalarda

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 9 Kasım 2017 Perşembe. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 9 Kasım 2017 Perşembe. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 9 Kasım 2017 Perşembe Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Küresel piyasalarda dün ABD hisseleri yükseldi, Avrupa yatay seyretti Günlük Bülten ABD endeksleri güne düşüş ile başlamasına

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 29 Aralık 2016 Perşembe

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 29 Aralık 2016 Perşembe Günlük Bülten 29 Aralık 2016 Perşembe Gedik Forex Günlük Bülten Piyasa Gündemi Günlük Bülten Uluslararası piyasalar ABD ve Avrupa piyasalarının Noel tatili sonrası işleme açilmış olmasına rağmen veri akışı

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 18 Mayıs 2017 Perşembe

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 18 Mayıs 2017 Perşembe Günlük Bülten 18 Mayıs 2017 Perşembe Piyasa Gündemi Günlük Bülten Uluslararası piyasalarda sakin veri akışının olduğu günde ABD Başkanı Donald Trump a dair haberlerle zayıflayan Dolar a bağlı fiyatlamalar

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 7 Şubat 2017 Salı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 7 Şubat 2017 Salı Günlük Bülten 7 Şubat 2017 Salı Piyasa Gündemi Günlük Bülten Uluslararası piyasalar dün veri akışı sakin bir gün geçirirken piyasalarda Avrupa Merkez Bankası(ECB) Başkanı Mario Draghi konuşması takip edildi.

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 10 Mart 2017 Cuma

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 10 Mart 2017 Cuma Günlük Bülten 10 Mart 2017 Cuma Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Uluslararası piyasalarda dün Avrupa Merkez Bankası(ECB) faiz kararı ve Avrupa Merkez Bankası(ECB) Başkanı Mario Draghi nin konuşmaları

Detaylı

26. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Ak Parti oyların yaklaşık %50 sini alarak tek başına iktidar oldu.

26. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Ak Parti oyların yaklaşık %50 sini alarak tek başına iktidar oldu. Ekonomik Gündem 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Ak Parti oyların yaklaşık %50 sini alarak tek başına iktidar oldu. Fitch İsviçre ve Kazakistan ın kredi notunu teyit etti. Kolombiya Merkez Bankası

Detaylı

Dünya Bankası Türkiye için 2015 büyüme tahminini yükseltti, 2016 tahminini düşürdü.

Dünya Bankası Türkiye için 2015 büyüme tahminini yükseltti, 2016 tahminini düşürdü. Ekonomik Gündem Dünya Bankası Türkiye için 2015 büyüme tahminini yükseltti, 2016 tahminini düşürdü. Ekonomik takvime baktığımızda Avrupa seansında Almanya Kasım ayı Sanayi Siparişleri, Almanya Perakende

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 19 Temmuz 2016 Salı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 19 Temmuz 2016 Salı Günlük Bülten 19 Temmuz 2016 Salı Gedik Forex Günlük Bülten Piyasa Gündemi Dün küresel piyasalar veri gündemi açısından sakin bir gün geçirdi. Bugün İngiltere veri yoğun bir gün olacak. Darbe girişimi

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 17 Temmuz 2017 Pazartesi. Piyasa Gündemi. Türkiye'de borsa rekor üzerine rekor kırarken, dünya

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 17 Temmuz 2017 Pazartesi. Piyasa Gündemi. Türkiye'de borsa rekor üzerine rekor kırarken, dünya Günlük Bülten 17 Temmuz 2017 Pazartesi Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Türkiye'de borsa rekor üzerine rekor kırarken, dünya borsalarında Günlük da rekor Bülten yaşanıyor. Bloomberg'in küresel

Detaylı