8W! consumption. 26,5 db IP45. BANYO-WC FANLARI SILENT-100 DESIGN 3C Serisi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "8W! consumption. 26,5 db IP45. BANYO-WC FANLARI SILENT-100 DESIGN 3C Serisi"

Transkript

1 SILENT-1 Serisi 1 mm çapındaki yuvarlak kanallar için 85 m³/h debi değerindeki aksiyel egzoz fanları serisi. Motor, titreşimi sönümleyerek çok düşük ses seviyelerine olanak sağlayan sessiz elastik takozlar üzerine yerleştirilmiştir. Tüm fanlar plastik enjeksiyon ile üretilmiştir; otomatik panjur ve 23V-5Hz monofaze, B sınıfı, düşük güç tüketimli, aşırı yük korumalı motor ile donatılmıştır. Tüm fanlar 4 C hava sıcaklığına kadar çalışmaya uygundur, korumalıdır ve sınıf II yalıtıma sahiptir. GÜMÜŞ ve BEYAZ versiyon. SWAROVSKI versiyon. Lp 26,5 db 8W! consumption SUYA KARŞI KORUMALI DÜŞÜK SES ENERJİ VERİMLİLİĞİ Geri Akış Klapesi Fan çalışmıyorken hava girişini ve ısı kaybını önlemek için otomatik geri akış klapesi ile donatılmıştır. Hava basıncı ile harekete geçip açılır. Sessiz Bloklar Titreşimleri ve ses iletimini önlemek için motor elastik sessiz bloklar üzerine konulmuştur. SILENT-1 DESIGN Sessiz Çalışma Normal egzoz fanlarında titreşimler çevreye iletilirken, SILENT egzoz fanlarında sessiz bloklar sayesinde titreşimler emilir. SWAROVSKI versiyon. KLASİK EGZOZ

2 SILENT-1 Serisi SWAROVSKI versiyonları: Zarif ve yenilikçi tasarım.. Swarovski şeridine sahip dekoratif ön kapak. BEYAZ ŞAMPANYA GÜMÜŞ Değiştirilebilir şerit renkleri Değiştirilebilir renkli şeritlerle fan her yere uyum sağlayabilir. Odanın dekoruna uyması için 4 farklı renk: mavi. Kırmızı, yeşil ve sarı. Models 3C SILENT-1 CZ DESIGN 4C Farklı renkler mevcuttur. 4C modelleri 5 farklı değiştirilebilir şerit içermektedir (transparan, mavi, yeşil, kırmızı ve sarı). Siyah Gri Şampanya Altın Krem Kırmızı Beyaz Mermer Siyah Mermer BARCELONA

3 SILENT-1 Serisi MODEL ÖZELLİKLERİ PERFORMANS EĞRİSİ CZ CRZ CHZ PİLOT IŞIĞI GERİ AKIŞ PANJURU AYARLANABİLİR ZAMAN SAATİ (1-3 DK) AYARLANABİLİR NEM ÖLÇER BİLYALI RULMAN 4 RENK ŞERİT SETİ BAĞLANTI ŞEMASI* 2, 3 4, 5 1, 4 * Bağlantı Şeması bölümüne bakınız. p sf (Pa) p sf (mmwg) 2,4 2,1 1,8 1,5 1,2,9,6 SILENT-1 3, qv [m 3 /h]..1.2 qv [m 3 /s] TEKNİK ÖZELLİKLER Model ÖLÇÜLER (mm) emilen güç (W) Voltaj (V) 5 Hz Ses basınç seviyesi* (db(a)) hava debisi (m 3 /h) SILENT ,5 85 Class II / 1,65 KIT SILENT-1 DESIGN 12V** 3C ,5 8 Class III / IP57 1,65 * Ses basınç seviyesi serbest sahada 3m mesafeden ölçülmüştür. ** CT-12/14 transformatör ile teslim edilir. Yalıtım/ IP Ø Kanal (mm) Ağırlık (kg) ,5 84, Ø98,9 AKSESUARLAR GSA-1 Alüminyum esnek kanal. GRA-7 Alüminyum dış ızgara. PENCERE SETİ 1 Sabitlenmiş panjur ve teleskobik kanal (2-42 mm). CX-8/125 Kelepçeler. PER-1W Geri akış panjuru. PENCERE SETİ 1 SILENT-1 fanın pencereye montaj seti.

4 SILENT-1 DESIGN ECOWATT Serisi 1 mm çapındaki yuvarlak kanallar için yüksek performanslı, düşük güç tüketimli, fırçasız motora sahip 85 m³/h debi değerindeki aksiyel egzoz fanları serisi. Motor, titreşimi sönümleyerek çok düşük ses seviyelerine olanak sağlayan sessiz elastik takozlar üzerine yerleştirilmiştir. Tüm fanlar plastik enjeksiyon ile üretilmiştir; otomatik panjur ve 23V-5Hz monofaze, B sınıfı, düşük güç tüketimli, aşırı yük korumalı motor ile donatılmıştır. Tüm fanlar 4 C hava sıcaklığına kadar çalışmaya uygundur, korumalıdır ve sınıf II yalıtıma sahiptir. Sadece 5W lık güç tüketimi ile SILENT ECOWATT serisi fanlar özellikle tuvalet, banyo gibi yerlerde çok uzun çalışma süreleri için önerilmektedir. SUYA KARŞI KORUMALI Lp 26,5 db DÜŞÜK SES 5W! consumption ENERJİ VERİMLİLİĞİ SILENT-1 DESIGN 12VDC ECOWATT + CT 12/6 SETİ 12VDC fırçasız motora sahip ve SELV modunda çalışan SILENT-1 DESIGN 12VDC ECOWATT model fanı ve CT-12/6 transformatörünü içeren set. Geri Akış Klapesi Fan çalışmıyorken hava girişini ve ısı kaybını önlemek için otomatik geri akış klapesi ile donatılmıştır. Hava basıncı ile harekete geçip açılır. Sessiz Bloklar Titreşimleri ve ses iletimini önlemek için motor elastik sessiz bloklar üzerine konulmuştur. SILENT-1 DESIGN ECOWATT Sessiz Çalışma Normal egzoz fanlarında titreşimler çevreye iletilirken, SILENT egzoz fanlarında sessiz bloklar sayesinde titreşimler emilir. SILENT-1 DESIGN 12VDC ECOWATT + CT-12/6 SETİ Değiştirilebilir şerit renkleri Değiştirilebilir renkli şeritlerle fan her yere uyum sağlayabilir. Odanın dekoruna uyması için 4 farklı renk: mavi. Kırmızı, yeşil ve sarı.

5 SILENT-1 DESIGN ECOWATT Serisi MODEL ÖZELLİKLERİ PERFORMANS EĞRİSİ CZ CRZ CHZ DC MOTOR PİLOT IŞIĞI GERİ AKIŞ PANJURU AYARLANABİLİR ZAMAN SAATİ (1-3 DK ) AYARLANABİLİR NEMÖLÇER BAĞLANTI ŞEMASI* 2, 3 4, 5 1, 4 * Bağlantı Şeması bölümüne bakınız. TEKNİK ÖZELLİKLER psf [Pa] SILENT-1 DESIGN ECOWATT Model Devir (rpm) emilen güç (W) Voltaj (V) 5/6 Hz Ses basınç seviyesi* (db(a)) debi (m 3 /h) SILENT-1 DESIGN ECOWATT KIT SILENT-1 DESIGN 12VDC ECOWATT * Ses basınç seviyesi serbest sahada 3m mesafeden ölçülmüştür. ** SILENT/CT-12/6. Yalıtım/ IP Ø Kanal (mm) Ağırlık (kg) ,5 85 Class II / 1,65 Class III/IP57 / Class IIIP21** 1,65 /,48** qv[m 3 /h] ÖLÇÜLER (mm) ,5 84, Ø98,9 AKSESUARLAR GSA-1 Alüminyum esnek kanal. GRA-7 Alüminyum dış ızgara. DUVAR SETİ Sabitlenmiş panjur ve teleskobik kanal (2-42 mm). CX-8/125 Kelepçeler. PER-1W Geri akış panjuru. PENCERE SETİ 1 SILENT-1 fanın pencereye montaj seti.

6 SILENT-2 Serisi 12 mm çapındaki yuvarlak kanallar için 175 m³/h debi değerindeki aksiyel egzoz fanları serisi. Motor, titreşimi sönümleyerek çok düşük ses seviyelerine olanak sağlayan sessiz elastik takozlar üzerine yerleştirilmiştir. Tüm fanlar plastik enjeksiyon ile üretilmiştir; otomatik panjur ve 23V-5Hz monofaze, B sınıfı, düşük güç tüketimli, aşırı yük korumalı motor ile donatılmıştır. Tüm fanlar 4 C hava sıcaklığına kadar çalışmaya uygundur, korumalıdır ve sınıf II yalıtıma sahiptir. SUYA KARŞI KORUMALI Lp 35 db DÜŞÜK SES 16W! consumption ENERJİ VERİMLİLİĞİ Geri Akış Klapesi Fan çalışmıyorken hava girişini ve ısı kaybını önlemek için otomatik geri akış klapesi ile donatılmıştır. Hava basıncı ile harekete geçip açılır. Sessiz Bloklar Titreşimleri ve ses iletimini önlemek için motor elastik sessiz bloklar üzerine konulmuştur. SILENT-2 DESIGN- 3C Sessiz Çalışma Normal egzoz fanlarında titreşimler çevreye iletilirken, SILENT egzoz fanlarında sessiz bloklar sayesinde titreşimler emilir. KLASİK EGZOZ GÜMÜŞ renkte estetik görünüşlü ön paneller sağlanabilir. Renk çubukları ile farklı tarzlar. Değiştirilebilir şerit renkleri Değiştirilebilir renkli şeritlerle fan her yere uyum sağlayabilir. Odanın dekoruna uyması için 4 farklı renk: mavi. Kırmızı, yeşil ve sarı.

7 SILENT-2 Serisi MODEL ÖZELLİKLERİ CZ CRZ CHZ PİLOT IŞIĞI GERİ AKIŞ PANJURU AYARLANABİLİR ZAMAN SAATİ (1-3 DK) AYARLANABİLİR NEMÖLÇER BİLYALI RULMAN 4 RENK ŞERİT SETİ BAĞLANTI ŞEMASI* 2, 3 4, 5 1, 4 * Bağlantı Şeması bölümüne bakınız. PERFORMANS EĞRİSİ p sf p sf (Pa) (mmwg) SILENT-2 TEKNİK ÖZELLİKLER 1 1 Model emilen güç (W) Voltaj (V) 5 Hz Ses basınç seviyesi* (db(a)) hava debisi (m 3 /h) SILENT-2 DESIGN-3C * Ses basınç seviyesi serbest sahada 3m mesafeden ölçülmüştür. Yalıtım/ IP Class II / Ø Kanal (mm) Ağırlık (kg) 12, qv [m 3 /h] qv [m 3 /s] ÖLÇÜLER (mm) Ø116 AKSESUARLAR GSA-1 Alüminyum esnek kanal. GRA-7 Alüminyum dış ızgara. CX-8/125 Kelepçeler. PER-1W Geri akış panjuru. PENCERE SETİ 2 SILENT-2 fanın pencereye montaj seti.

8 SILENT-3 Serisi mm çapındaki yuvarlak kanallar için 3 m³/h debi değerindeki aksiyel egzoz fanları serisi. Motor, titreşimi sönümleyerek çok düşük ses seviyelerine olanak sağlayan sessiz elastik takozlar üzerine yerleştirilmiştir. Tüm fanlar plastik enjeksiyon ile üretilmiştir; otomatik panjur ve 23V-5Hz monofaze, B sınıfı, düşük güç tüketimli, aşırı yük korumalı motor ile donatılmıştır. Tüm fanlar 4 C hava sıcaklığına kadar çalışmaya uygundur, korumalıdır ve sınıf II yalıtıma sahiptir. SILENT-3 PLUS DESIGN versiyonu artırılmış performansa sahiptir. Elektronik zaman saatli model (CRZ) ve ayarlanabilir higrostatlı model (CHZ) mevcuttur. SUYA KARŞI KORUMALI Geri Akış Klapesi Fan çalışmıyorken hava girişini ve ısı kaybını önlemek için otomatik geri akış klapesi ile donatılmıştır. Hava basıncı ile harekete geçip açılır. Sessiz Bloklar Titreşimleri ve ses iletimini önlemek için motor elastik sessiz bloklar üzerine konulmuştur. SILENT-3 DESIGN-3C Sessiz Çalışma Normal egzoz fanlarında titreşimler çevreye iletilirken, SILENT egzoz fanlarında sessiz bloklar sayesinde titreşimler emilir. KLASİK EGZOZ GÜMÜŞ modeller. Tüm modeller için gümüş renginde estetik görünüşlü ön paneller sağlanabilir. Değiştirilebilir şerit renkleri Değiştirilebilir renkli şeritlerle fan her yere uyum sağlayabilir. Odanın dekoruna uyması için 4 farklı renk: mavi. Kırmızı, yeşil ve sarı.

9 SILENT-3 Serisi MODEL ÖZELLİKLERİ CZ CRZ CHZ PİLOT IŞIĞI GERİ AKIŞ PANJURU AYARLANABİLİR ZAMAN SAATİ (1-3 DK) AYARLANABİLİR NEMÖLÇER BİLYALI RULMAN GÜMÜŞ ÖN KAPAK BAĞLANTI ŞEMASI* 2, 3 4, 5 1, 4 * Bağlantı Şeması bölümüne bakınız. PERFORMANS EĞRİSİ (Pa) SILENT-3 SILENT-3 PLUS DESIGN TEKNİK ÖZELLİKLER Model Maksimum emilen güç (W) Voltaj (V) 5 Hz Ses basınç seviyesi* (db(a)) hava debisi (m 3 /h) Yalıtım/ IP Ø Kanal (mm) Ağırlık (kg) SILENT-3 DESIGN Class II/ ,5 SILENT 3 PLUS DESIGN Class II/ ,9 * Ses basınç seviyesi serbest sahada 3m mesafeden ölçülmüştür. 2 SILENT-3 DESIGN qv [m 3 /h] ÖLÇÜLER (mm) Ø146 AKSESUARLAR GSA-15 Alüminyum esnek kanal. GRA-15 Alüminyum dış ızgara. REB Elektronik monofaze hız kontrolcüsü. CX-125/215 Kelepçeler. PER-16W Geri akış panjuru.

8W! consumption. 26,5 db IP45. BANYO WC FANLARI SILENT-100 Serisi

8W! consumption. 26,5 db IP45. BANYO WC FANLARI SILENT-100 Serisi SILENT-1 Serisi 1 mm çapındaki yuvarlak kanallar için 95 m³/h debi değerindeki aksiyel egzoz fanları serisi. Motor, titreşimi sönümleyerek çok düşük ses seviyelerine olanak sağlayan sessiz elastik takozlar

Detaylı

BANYO-WC FANLARI DECOR-100 Serisi

BANYO-WC FANLARI DECOR-100 Serisi DECOR-1 Serisi 1 mm çapındaki yuvarlak kanallar için 1 m³/h debi değerindeki aksiyel egzoz fanları serisi. Tüm fanlar plastik enjeksiyon ile üretilmiştir; ayrıca neon ışık göstergesi ve 23V-5Hz monofaze,

Detaylı

MİNİ AKSİYAL FANLAR EDM-80 N / EDM-80 L Serisi

MİNİ AKSİYAL FANLAR EDM-80 N / EDM-80 L Serisi EDM-8 N / EDM-8 L Serisi mm çapındaki yuvarlak kanallar için yaklaşık 8 m³/h debi değerindeki aksiyel egzoz fanları serisi. Tüm fanlar plastik enjeksiyon ile üretilmiştir ve 3V-5Hz monofaze, B sınıfı,

Detaylı

SILENT Serisi YENİ MİNİ AKSİYAL FANLAR (BANYO, WC FANLARI) Montaj Örnekleri SILENT-100 SILENT-200 SILENT-300

SILENT Serisi YENİ MİNİ AKSİYAL FANLAR (BANYO, WC FANLARI) Montaj Örnekleri SILENT-100 SILENT-200 SILENT-300 MİNİ AKSİYAL FANLAR (BANYO, WC FANLARI) SILENT Serisi SILENT-100 SILENT-200 SILENT-300 YENİ Silent Serisi aksiyal fanlar, tavan veya duvara monte edilebilir. Banyo veya küçük hacimli odaların havalandırma

Detaylı

SILENT Serisi YENİ MİNİ AKSİYAL FANLAR (BANYO, WC FANLARI) Montaj Örnekleri SILENT-100 SILENT-200 SILENT-300

SILENT Serisi YENİ MİNİ AKSİYAL FANLAR (BANYO, WC FANLARI) Montaj Örnekleri SILENT-100 SILENT-200 SILENT-300 SILENT - A4_EN 568-576 SILENT 22.07.2011 14:17 Page 524 MİNİ AKSİYAL FANLAR (BANYO, WC FANLARI) SILENT Serisi SILENT-100 SILENT-200 SILENT-300 YENİ Silent Serisi aksiyal fanlar, tavan veya duvara monte

Detaylı

DECOR Serisi MİNİ AKSİYAL FANLAR (BANYO, WC FANLARI) Montaj Örnekleri DECOR-100 DECOR-200 DECOR-300

DECOR Serisi MİNİ AKSİYAL FANLAR (BANYO, WC FANLARI) Montaj Örnekleri DECOR-100 DECOR-200 DECOR-300 MİNİ AKSİYAL FANLAR (BANYO, WC FANLARI) DECOR Serisi DECOR-100 DECOR-200 DECOR-300 Montaj Örnekleri Decor Serisi aksiyal fanlar, küçük hacimli mekanların, tuvaletlerin ve banyoların nem ve koku problemlerini

Detaylı

Montaj Örnekleri. Hava kanalı ile dış ortama egzoz yapma. Aksesura yardımıyla çift duvardan hava egzozu yapabilme. (EDM-80M, EDM-100)

Montaj Örnekleri. Hava kanalı ile dış ortama egzoz yapma. Aksesura yardımıyla çift duvardan hava egzozu yapabilme. (EDM-80M, EDM-100) MİNİ AKSİYAL FANLAR (BANYO, WC FANLARI) EDM Serisi EDM-80N EDM-80L EDM-100 EDM-200 Montaj Örnekleri 80m³/h den 200m³/h hava debisine kadar, 100mm (EDM-800 ve EDM-100) ve 120mm (EDM-200) çapındaki yuvarlak

Detaylı

ÇİFT YÖNLÜ AKSİYEL FANLAR HV-STYLVENT Serisi

ÇİFT YÖNLÜ AKSİYEL FANLAR HV-STYLVENT Serisi Duvar veya pencerelere montaj edilmek üzere tasarlanmış aksiyel fan serileri. Tüm fanlarda dayanıklı ABS plastikten koruyucu kafes, panjur ve 230V-50Hz monofaze motor bulunmaktadır. Tüm fanlar IPX4 korumalıdır

Detaylı

KANAL TİPİ KARMA AKIŞLI FAN TD-MIXVENT Serisi

KANAL TİPİ KARMA AKIŞLI FAN TD-MIXVENT Serisi TD-MIXVENT serisi kanal tipi karma akışlı fanların; 16,, 3,, 8 modelleri kalın ve takviyeli plastikten, 1, 13, 2, 4, 6 modelleri ise epoksi-polyester boyalı çelik sacdan üretilmiştir. Eşsiz gövde tasarımı

Detaylı

YUVARLAK KANAL TİPİ FANLAR VENT Serisi

YUVARLAK KANAL TİPİ FANLAR VENT Serisi Yuvarlak kanal tipi radyal fanlar, yüksek kalite galvaniz çelik sacdan mamuldür. Gövde korozyona karşı yüksek dirençlidir. Standart olarak montaj ayağı ve elektrik bağlantı terminali ile birlikte temin

Detaylı

Hava kanalı ile dış ortama egzoz yapma. Aksesura yardımıyla çift duvardan hava egzozu yapabilme. (EDM-80M, EDM-100)

Hava kanalı ile dış ortama egzoz yapma. Aksesura yardımıyla çift duvardan hava egzozu yapabilme. (EDM-80M, EDM-100) EDM Serisi EDM-80N EDM-80L EDM-100 EDM-200 Montaj Örnekleri 80m³/h den 200m³/h hava debisine kadar, 100mm (EDM-800 ve EDM-100) ve 120mm (EDM-200) çapındaki yuvarlak kanallara bağlanabilen aksiyal ile üretilmiştir.

Detaylı

AKUSTİK KABİNLİ FANLAR CAB Serisi

AKUSTİK KABİNLİ FANLAR CAB Serisi Yüksek kalite galvaniz çelikten imal edilen ve 5 mm kalınlığındaki yanmaz akustik izolasyona sahip olan akustik kabinli fanlar. Fan kabini hava sızdırmazdır, kolay ve pratik montaj, demontaj ve müdahale

Detaylı

YATAY ATIŞLI ÇATI TİPİ FANLAR TH-MIXVENT Serisi

YATAY ATIŞLI ÇATI TİPİ FANLAR TH-MIXVENT Serisi Çatı tipi karma akışlı fanlar standart olarak egzost fanlarıdır. ve 8 modelleri kalın ve takviyeli enjeksiyonla kalıplanmış plastikten, 13 ve 2 modelleri ise yüksek kalite preslenmiş çelik sacdan mamuldür.

Detaylı

DUVAR VE PENCERE TİPİ FANLAR. Her ortama uyum sağlayan şık tasarım. Tabi Havalandırma Pozisyonu. Çift Yön. Panjur

DUVAR VE PENCERE TİPİ FANLAR. Her ortama uyum sağlayan şık tasarım. Tabi Havalandırma Pozisyonu. Çift Yön. Panjur DUVAR VE PENCERE TİPİ FANLAR HV-STYLVENT Serisi Duvar veya pencere montaj uygulamaları için geliştirilmiş aksiyal fanlardır. Tüm fanlar ABS plastik ızgaralı, panjurludur. Fan motorları, monofaze 230V-50Hz,

Detaylı

KOROZİF GAZLARA DAYANIMLI FANLAR CMPB-CMPT (2) Serisi

KOROZİF GAZLARA DAYANIMLI FANLAR CMPB-CMPT (2) Serisi KOROZİF GAZLARA DAYANIMLI FANLAR CMPB-CMPT () Serisi Tek emişli direkt akuple radyal fanlardır. Sert polipropilen plastik enjeksiyon dökümden imal edilmiştir ve korozif gazlara dayanımlı fanlardır. Öne

Detaylı

KANAL TİPİ KARMA AKIŞLI FANLAR

KANAL TİPİ KARMA AKIŞLI FANLAR MIXVENTLER - A4_EN 530-551 TD#7D2B 06.07.2011 16:35 ge 464 KANAL TİPİ KARMA AKIŞLI FANLAR TD-MIXVENT Serisi TD-MIXVENT serisi kanal tipi karma akışlı fanların 160, 250, 350, 500, 800 modelleri kalın ve

Detaylı

EXPROOF FANLAR ILT ATEX Serisi

EXPROOF FANLAR ILT ATEX Serisi EXPROOF FNLR ILT TEX Serisi Zararlı ve patlama riski oluşturan gazların egzoz edilmesi için özel olarak tasarlanan dikdörtgen kanal tipi fanlar. Galvaniz çelikten imal edilmiştir ve motor gövdesini kanal

Detaylı

DİKDÖRTGEN KANAL TİPİ FANLAR IRB-IRT Serisi

DİKDÖRTGEN KANAL TİPİ FANLAR IRB-IRT Serisi Montaj alanının çok kısıtlı olduğu veya fanın dikdörtgen kanala montaj edilmesinin gerektiği genel havalandırma uygulamalarına uygun dikdörtgen kanal tipi fanlar. Yüksek performanslı radyal fanlar. Bütün

Detaylı

DUVAR TİPİ AKSİYEL FANLAR HXBR / HXTR Serisi

DUVAR TİPİ AKSİYEL FANLAR HXBR / HXTR Serisi HXBR / HXTR serisi duvar tipi aksiyal fanlar yüksek kaliteli galvanizli çelikten preslenerek ve rotorları orak kanatlı olarak üretiliştir. Düşük ses seviyeli, korozyona karşı kataforize primer üzerine

Detaylı

TEK EMİŞLİ RADYAL FANLAR CBT-N Serisi

TEK EMİŞLİ RADYAL FANLAR CBT-N Serisi 2 C ye kadar sıcak havanın () sürekli tahliyesi için tasarlanmış tek emişli direk akuple radyal fanlar. Gövde tek parça döküm alüminyumdur ve dayanıklı, gri renkte epoksi-polyester boya ile boyanmıştır.

Detaylı

AKUSTİK KABİNLİ FAN CVAB-N / CVAT-N Serisi

AKUSTİK KABİNLİ FAN CVAB-N / CVAT-N Serisi Ticari mutfaklar ve endüstriyel uygulamaların havalandırılması için tasarlanmış CVAB/CVAT serisi akustik kabinli radyal fanların kabinleri galvaniz çelik sacdan mamul ve çift cidarlıdır. Alüminyum profillerden

Detaylı

DİKDÖRTGEN KANAL TİPİ FANLAR ILB / ILT Serisi

DİKDÖRTGEN KANAL TİPİ FANLAR ILB / ILT Serisi Galvaniz çelikten imal edilen ve motor gövdesini kanal bağlantısından sökmeden motor ve kanat bölümüne müdahale edilmesine olanak sağlayan müdahale kapağına sahip olan dikdörtgen kanal tipi fanlar. Tüm

Detaylı

GERİYE EĞİK RADYAL FANLAR CHVB / CHVT Serisi

GERİYE EĞİK RADYAL FANLAR CHVB / CHVT Serisi CHV/CHVT model fanlar, filtreli ve damperli sistemler gibi yüksek sistem kayıplarının olduğu her tür genel havalandırma uygulaması için uygundur. İki cidar arasına M yanmazlık sınıfına sahip, 17 mm cam

Detaylı

ÇATI TİPİ FANLAR CRHB / CRHT Serileri Yatay atışlı

ÇATI TİPİ FANLAR CRHB / CRHT Serileri Yatay atışlı CRHB / CRHT Serileri Yatay atışlı Çatı tipi yatay atışlı radyal fanlar. - Çok ince tasarım. - Galvanizli çelik montaj plakası. - Geriye eğik kanatlı radyal fan rotoru - Dıştan rotorlu motor. - Sıvama alüminyum

Detaylı

ULTRA SESSİZ KANAL TİPİ KARMA AKIŞLI FAN TD-SILENT Serisi

ULTRA SESSİZ KANAL TİPİ KARMA AKIŞLI FAN TD-SILENT Serisi ULTRA SSSİZ KANAL TİPİ KARMA AKIŞLI AN TD-SILNT Serisi 16 TAN 1 MODLLR Düşük profilli, ses yutucu izolasyona sahip karma akışlı fanlar. Son derece sessizdirler. Noise Abatement Society tarafından onaylanmış

Detaylı

TD-SILENT SERİSİ YENİ

TD-SILENT SERİSİ YENİ KNL TİPİ KRM KIŞLI NLR TD-SILNT SRİSİ YNİ TD-SILNT Serisi fanlar, kendinden susturuculu, karma akışlı fanlardır. Son derece sessizdirler. Yüksek mukavemetli, ön gerilmeli plastikten mamuldürler. an gövdesi

Detaylı

KANAL TİPİ RADYAL FANLAR ILHB-ILHT Serisi

KANAL TİPİ RADYAL FANLAR ILHB-ILHT Serisi Uygulamalar Yangın durumunda duman ve sıcak gaz egzozu Ticari ve endüstriyel tesislerdeki kirli havanın atımı. Profesyonel mutfaklarda kirli havanın atımı. Tüm pozisyonlarda ve tüm yüzlerdeki bağlantılarda

Detaylı

GERİYE EĞİK KANATLI RADYAL FANLAR KABB / KABT Serisi

GERİYE EĞİK KANATLI RADYAL FANLAR KABB / KABT Serisi Fan kabinleri galvaniz çelik sacdan mamuldür. Çift cidarlı ve 17 mm akustik izoleli. M0 yanmazlık sınıfına sahip izolasyon malzemesi yerleştirilmiştir. Yuvarlak kanal bağlanabilir fanlardır. KBB / KBT

Detaylı

EX-PROOF FANLAR TCDH EXD Serisi

EX-PROOF FANLAR TCDH EXD Serisi Çatı tipi ex-proof fanlardır. Patlayıcı ve zehirli gazların havalandırması veya tahliyesi için özel olarak tasarlanmıştır. Çalışma sıcaklığı +4 C ye kadardır. Doğrudan tahrikli, geriye eğik seyrek kanatlı

Detaylı

DÜŞÜK BASINÇLI DİREKT AKUPLE RADYAL FANLAR CBM Serisi

DÜŞÜK BASINÇLI DİREKT AKUPLE RADYAL FANLAR CBM Serisi Çift emişli, direkt akuple, düşük basınçlı radyal fanlar galvanizli çeliktendir. Tüm modellerde rotorlar öne eğik, sık kanatlı ve galvanizli çeliktendir. IP44 korumalı, Class F yalıtımlı motorlar uzun

Detaylı

KANAL VE RADYAL ÇATI TİPİ FAN

KANAL VE RADYAL ÇATI TİPİ FAN KANAL VE RADYAL ÇATI TİPİ FAN HAKKIMIZDA Aironn, havalandırma endüstrisi içinde üretici kimliğini, fan konusuna odaklı bir ihtisas kuruluşu olarak sürdürüyor. Yangın, duman, basınçlandırma fanları, jet

Detaylı

TGT Serisi Kanat Açısı Ayarlanabilir

TGT Serisi Kanat Açısı Ayarlanabilir TGT - A4_EN 146-155 TGT 06.07.2011 12:13 Page 246 KANAL TİPİ AKSİYAL FANLAR TGT Serisi Kanat Açısı Ayarlanabilir TGT Serisi ayarlanabilir kanat açılı kanal tipi aksiyal fanların gövdesi çelik sacdan mamuldür.

Detaylı

ÇATI TİPİ AKSİYEL FANLAR HCTB / HCTT Serisi

ÇATI TİPİ AKSİYEL FANLAR HCTB / HCTT Serisi Kolay Montaj Çatıya montajı kolaylaştıran taşıyıcı halkalar İÇERİDEN DIŞARI [tip ] DIŞARIDAN İÇERİ [tip A] Yüksek kaliteli fan burcu Fanın uzun ömürlü olmasını sağlar. Çatı tipi yatay atışlı aksiyal fanlar

Detaylı

Ortam havası ile soğutma sistemleri

Ortam havası ile soğutma sistemleri Ortam havası ile soğutma sistemleri TopTherm fan-filtreler TopTherm fan-filtre üniteleri...20 55 m 3 /h...316 TopTherm fan-filtre üniteleri...105 180 m 3 /h...317 TopTherm fan-filtre üniteleri...230 550

Detaylı

SİLİNDİRİK GÖVDELİ AKSİYEL FANLAR TGT Serisi - KANAT AÇISI AYARLANABİLİR

SİLİNDİRİK GÖVDELİ AKSİYEL FANLAR TGT Serisi - KANAT AÇISI AYARLANABİLİR - KNT ÇISI YRLNİLİR serisi fanlar aerofoil kanatlı, kanat açısı ayarlanabilir, silindirik li aksiyal fanlardır. Tüm modellerde ler levha çelikten silindirlenerek yapımı tamamlanıp korozyona karşı sıcak

Detaylı

ÇATI TİPİ FANLAR MAX-TEMP CTHB / CTHT Serisi YATAY ATIŞLI

ÇATI TİPİ FANLAR MAX-TEMP CTHB / CTHT Serisi YATAY ATIŞLI MAX-TMP THB / THT Serisi YATAY ATIŞLI Çatı tipi yatay atışlı radyal fanlar yangın koşullarında duman boşaltmak için tasarlanmıştır ve işaretli [1] belgelidir. Tüm modeller 12 hava ile sürekli çalışmaya

Detaylı

Bülten. Bosch Domestik Fanlar. Duvar Tipi Aksiyal Fanlar. Bosch Domestik Fanlar

Bülten. Bosch Domestik Fanlar. Duvar Tipi Aksiyal Fanlar. Bosch Domestik Fanlar Bülten TT/SME-PRM Teknik Bülten Tarih: 19.12.2017 Sayı: 152 Sayfa Sayısı: 5 Bosch Domestik Fanlar Bülten Konusu Bosch Domestik Fanlar Bosch Termoteknik Türkiye olarak firma stratejimiz doğrultusunda, Bosch

Detaylı

Endüstriyel vakumlu temizlik makineleri

Endüstriyel vakumlu temizlik makineleri Bu vakum makinesi neredeyse zarar verilemeyecek kadar sağlamdır bu sayede zorlu koşullarda ve ağır şartlarda kullanılabilir. Özel uygulamalar için alerjilere karşı da koruma sağlayan iki özel egzost filtresinden

Detaylı

EASYLAB çeker ocak kontrolörlerine yönelik

EASYLAB çeker ocak kontrolörlerine yönelik .5 X X testregistrierung Kontrol panelleri Tipi Kontrolör yapılandırmasına ait bağlantı soketi EASYLAB çeker ocak kontrolörlerine yönelik kontrolörleri ile birlikte kullanılacak kontrol panelleri, çalışma

Detaylı

www.lentus.com.tr içindekiler 5-6 Teleskobik 90 Açılır Bariyerler Tüp Motorlar Yana Kayar Bahçe Kapısı Motorları 7-8 Bariyer 3 mt. 19-20 Tüp Motorlar

www.lentus.com.tr içindekiler 5-6 Teleskobik 90 Açılır Bariyerler Tüp Motorlar Yana Kayar Bahçe Kapısı Motorları 7-8 Bariyer 3 mt. 19-20 Tüp Motorlar Yana Kayar Bahçe Kapısı Motorları 1-2 800 Kg. Yana Kayar Bahçe Kapısı Motoru (220V.) Bariyerler 7-8 Bariyer 3 mt. 9-10 Bariyer 6 mt. Tüp Motorlar 19-20 Tüp Motorlar içindekiler 3-4 1500 Kg. Yana Kayar

Detaylı

MAX-TEMP CTHB / CTHT Yatay Atışlı, F400-120

MAX-TEMP CTHB / CTHT Yatay Atışlı, F400-120 CTHB-CTHT_CTVB-CTVT - 4_EN 248-257 MXTEMP 22.07.2011 13:52 ge 296 ÇTI TİPİ RDYL FNLR MX-TEMP CTHB / CTHT Yatay tışlı, F400-120 CTHB/CTHT Serisi çatı tipi radyal fanlar yatay atışlıdır. 400 C sıcaklığındaki

Detaylı

Teknik Döküman RCUXXYY EAE KNX Oda Kontrol Ünitesi RCUXXYY DT R1.0. Genel Bilgi. EAE Teknoloji Sayfa 1/10

Teknik Döküman RCUXXYY EAE KNX Oda Kontrol Ünitesi RCUXXYY DT R1.0. Genel Bilgi. EAE Teknoloji   Sayfa 1/10 Genel Bilgi EAE RCU mevcut versiyonlar: RCU2018 RCU2000 RCU2016 RCU2000 RCU1212 RCU1200 RCU0808 RCU0800 Not: RCUXXYY - XX çıkış sayısını ve YY giriş sayısını ifade eder. Oda Kontrol Ünitesi birden fazla

Detaylı

Bosch Domestik Havalandırma Ürünleri. Yüksek verimlilik, uzun ömür Düşük tüketim, sessiz çalışma Kaliteyi bütünleyen işlevsel tasarım Kolay montaj

Bosch Domestik Havalandırma Ürünleri. Yüksek verimlilik, uzun ömür Düşük tüketim, sessiz çalışma Kaliteyi bütünleyen işlevsel tasarım Kolay montaj osch Domestik Havalandırma Ürünleri üksek verimlilik, uzun ömür Düşük tüketim, sessiz çalışma Kaliteyi bütünleyen işlevsel tasarım osch fanlar iç mekan hava kalitesi ve buna bağlı olarak iş ve yaşam kalitesini

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MLC510R IP Set güvenlik sensörü alıcı

İçerik. Ürün no.: MLC510R IP Set güvenlik sensörü alıcı Ürün no.: 544007 MLC510R14-300-IP Set güvenlik sensörü alıcı Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun verici Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Kumanda ve gösterge

Detaylı

Klima. Teknik Bilgiler. Duvar tipi ünite EEDTR13-004 FTXN-L

Klima. Teknik Bilgiler. Duvar tipi ünite EEDTR13-004 FTXN-L Klima Teknik Bilgiler Duvar tipi ünite EEDTR3-004 FTXN-L İÇİNDEKİLER FTXN-L Özellikler................................................ 2 2 Teknik Özellikler........................................3 Teknik

Detaylı

TEZGAH ÜSTÜ EMİŞ SİSTEMLERİ

TEZGAH ÜSTÜ EMİŞ SİSTEMLERİ Tüm ortamlar için tezgah üstü emiş sistemleri. Nederman tezgâh üstü sistemler, lehimleme dumanlarının emildiği montaj istasyonlarından çok aşırı ya da zehirli gazlara karşı korumanın hayati olduğu laboratuarlara

Detaylı

Aksiyal. AKDF Serisi Kanal Tipi Aksiyal Duman Tahliye Fanları 200 C / 2 h - 300 C / 2 h - 400 C / 2 h. Fan Gövde Yapısı.

Aksiyal. AKDF Serisi Kanal Tipi Aksiyal Duman Tahliye Fanları 200 C / 2 h - 300 C / 2 h - 400 C / 2 h. Fan Gövde Yapısı. ENDÜTRİYEL AKİYAL FAN AKDF erisi Kanal Tipi Aksiyal Duman Tahliye Fanları C / h C / h C / h Genel Tahliye ve besleme sistemlerinde, çift yönlü model imkanıyla geniş kullanım alanına sahip fanlardır. Yüksek

Detaylı

LED TRAFIK IŞARETLERI

LED TRAFIK IŞARETLERI TRAFIK IŞARETLERI Ledtra markalı güneş enerjisi ile çalışan ürünlerimiz, trafik ve yol güvenliği standartlarına uygun olarak üretilmektedir. Türkiye de 81 şehirde ve Dünya da 50 den fazla ülkede Ledtra

Detaylı

Endüstriyel Vakum Makineleri

Endüstriyel Vakum Makineleri Bu vakum makinesi neredeyse zarar verilemeyecek kadar sağlamdır bu sayede zorlu koşullarda ve ağır şartlarda kullanılabilir. Özel uygulamalar için alerjilere karşı da koruma sağlayan iki özel egzost filtresinden

Detaylı

Maxos LED panel şık, yeşil ve doğrudan LED aydınlatma

Maxos LED panel şık, yeşil ve doğrudan LED aydınlatma Maxos LED panel şık, yeşil ve doğrudan LED aydınlatma Maxos LED panel Maxos LED panel, süpermarketlerin zorlu gereksinimlerini karşılayabilen pazardaki ilk LED ana devre sistemidir. Taşınabilir panel,

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MLC511R Güvenlik ışık perdesi alıcı

İçerik. Ürün no.: MLC511R Güvenlik ışık perdesi alıcı Ürün no.: 68005109 MLC511R14-900 Güvenlik ışık perdesi alıcı Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun verici Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Kumanda ve gösterge

Detaylı

Bosch Havalandırma Ürünleri. Yüksek verimlilik, uzun ömür Düşük tüketim, sessiz çalışma Şık ve işlevsel tasarım Kolay montaj

Bosch Havalandırma Ürünleri. Yüksek verimlilik, uzun ömür Düşük tüketim, sessiz çalışma Şık ve işlevsel tasarım Kolay montaj osch landırma Ürünleri üksek verimlilik, uzun ömür Düşük tüketim, sessiz çalışma Şık ve işlevsel tasarım Kolay montaj osch fanlar iç mekan hava kalitesi ve buna bağlı olarak iş ve yaşam kalitesini yükseltir.

Detaylı

Aksiyal. AWD, AQD Serisi Duvar Tipi Aksiyal Fanlar. Fan Gövde Yapısı. Hava Akış Yönü ENDÜSTRİYEL AKSİYAL FAN. AWD Genel AQD. Motor. Gövde.

Aksiyal. AWD, AQD Serisi Duvar Tipi Aksiyal Fanlar. Fan Gövde Yapısı. Hava Akış Yönü ENDÜSTRİYEL AKSİYAL FAN. AWD Genel AQD. Motor. Gövde. ENDÜSTRİYEL AKSİYAL FAN AWD, AQD Serisi Duvar Tipi Aksiyal Fanlar AWD Genel AQD 1 m³/h6.m³/h arası geniş üretim aralığı ve mm mm arası 19 farklı çapta üretim seçeneği mevcuttur. Çift yönlü model imkanı

Detaylı

Hava Perdeleri 2010.1

Hava Perdeleri 2010.1 Hava Perdeleri 2010.1 en kaliteli ve en iyi fiyatlı ne varsa hepsi bir arada burada... Yaz sıcağı Kışın sıcak hava Kış soğuğu Egsoz gazları Temiz hava Toz Duman Kokular Yazın soğuk hava Sinekler, böcekler

Detaylı

S-CUBE 25. Modello. Tipo Type S-CUBE 254 T 4 0,09 0,38 55/F S-CUBE 35. Modello Model. Tipo Type S-CUBE 354 T 4 0,25 0,86 55/F S-CUBE 45

S-CUBE 25. Modello. Tipo Type S-CUBE 254 T 4 0,09 0,38 55/F S-CUBE 35. Modello Model. Tipo Type S-CUBE 354 T 4 0,25 0,86 55/F S-CUBE 45 S-CBE KAT Mutfak Davlumbaz Fanı Geriye eğik kanatlar ve çift kat akustik gövde izolasyonu Düşük Düşük bakım ve temizlik maliyeti, yüksek performans -10 ila +180 C arasında sürekli çalışabilme özelliği

Detaylı

Isı Geri Kazanım Cihazları

Isı Geri Kazanım Cihazları Klimacı Mert Talatpaşa Bulvarı No:5/A Alsancak İZMİR T. 3 5 39 65 6 F. 3 7 9 www.klimacimert.com.tr info@klimacimert.com.tr VRS3 Vent Isı Geri Kazanımlı Cihazları, sağlıklı iç mekan havalandırması için

Detaylı

Ürün no.: MLC510R IP Set güvenlik sensörü alıcı

Ürün no.: MLC510R IP Set güvenlik sensörü alıcı Teknik veriler Temel veriler Seri MLC 500 Cihaz türü Alıcı içeriği 2 adet çevirme yuvası BT-IP Uygulama Eldiven İşlevler İşlev paketi İşlevler Temel Transfer kanalı değişimi Otomatik start/restart Karakteristik

Detaylı

Soğutmalı tezgah - 160 lt

Soğutmalı tezgah - 160 lt Electrolux 160 litre soğuk tezgah; güvenilir, kompakt ve kullanım kolay soğuk depolamaya ihtiyaç duyan müşteriler için ideal çözümdür. Tüm iç yüzeyler, ticari sınıf darbeye dayanklı Polistren'den üretilmiştir.

Detaylı

ISITICI SERPANTİNLİ HAVA PERDELERİ GENEL TİP 2011.01

ISITICI SERPANTİNLİ HAVA PERDELERİ GENEL TİP 2011.01 ISITICI SERPANTİNLİ HAVA PERDELERİ GENEL TİP 2011.01 HAVA PERDELERİ Yaz sıcağı Kışın sıcak hava Kış soğuğu Egsoz gazları Temiz hava Toz Duman Kokular Yazın soğuk hava Sinekler, böcekler Hava Perdesi Nedir?

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MLC510R IP Set güvenlik sensörü alıcı

İçerik. Ürün no.: MLC510R IP Set güvenlik sensörü alıcı Ürün no.: 544027 MLC510R30-1200-IP Set güvenlik sensörü alıcı Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun verici Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Kumanda ve gösterge

Detaylı

Klima. Teknik Bilgiler. Tam Düz Kaset EEDTR14-100 FFQ-C

Klima. Teknik Bilgiler. Tam Düz Kaset EEDTR14-100 FFQ-C Klima Teknik Bilgiler Tam Düz Kaset EEDTR14-100 FFQ-C İÇİNDEKİLER FFQ-C 1 Özellikler............................................................. 2 2 Teknik Özellikler....................................................

Detaylı

KAYIŞ KASNAKLI HÜCRELİ FANLAR CVTT Serisi

KAYIŞ KASNAKLI HÜCRELİ FANLAR CVTT Serisi KYIŞ KSNKLI HÜCRELİ FNLR Galvanizli çelik sacdan imal edilmiş, içte melamin akustik izolasyon (M1) ile kaplanmış öne eğik kayış tahrikli hücreli fanları. Tüm modellerde titreşim önleme sistemine monte

Detaylı

ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI

ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI 1 ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI Tavan tipi ısı geri kazanım cihazları, enerji tasarrufu sağlamanın yanında, yüksek iç hava kalitesi elde etmek için tasarlanmıştır. Isı geri kazanımlı

Detaylı

Hava Terminal Üniteleri UNAT SERİSİ

Hava Terminal Üniteleri UNAT SERİSİ UNAT SERİSİ UNAT Serisi Yüksek Basınçlı Hava Terminal Ünitesi 8,4 kw - 31,5 kw 26,5 kw 88 kw 150 Pa a kadar geniş aralıkta cihaz dışı statik basınçta çalışma imkânı Cihaz gövdesi ses ve ısıya karşı izole

Detaylı

Havalandırma yaşam için; Kalite ve güven bizim için çok önemli. Fanlar

Havalandırma yaşam için; Kalite ve güven bizim için çok önemli. Fanlar Havalandırma yaşam için; Kalite ve güven bizim için çok önemli Fanlar 1 ENDÜSTRİYEL FANLAR Çatı Tipi Radyal Fanlar Akustik İzoleli Kanal Tipi Radyal Fanlar FCV FC Hava Debisi: 450-13.000 m 3 /h Maksimum

Detaylı

AKSİYEL FAN HIZ KONTROL ÜNİTESİ

AKSİYEL FAN HIZ KONTROL ÜNİTESİ AKSİYEL FAN & HIZ KONTROL ÜNİTESİ SFW0S 300 BROŞÜR TEKNİK ÖZELLİKLER SALİKS SFW0S 300 Fan yaygın olarak pano ve server odaları, elekrik panoları gibi endüstriyel makine soğutmalarında, aynı zamanda yaşamsal

Detaylı

PASLANMAZ ÇELİK EŞANJÖR & GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ

PASLANMAZ ÇELİK EŞANJÖR & GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ PASLANMAZ ÇELİK EŞANJÖR & GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ Duvar Tipi Yer Tipi Sessiz çalışma (25 db) sınıf 5 D 95 n C KASKAD İLE 2640kW a KADAR GÜÇ Merkezi sistem için üretilmiş olan akte.mix serisi kazanlar binaların

Detaylı

Geri dönüşsüz damperler

Geri dönüşsüz damperler ,1 X X testregistrierung Geri dönüşsüz damperler Tipi Kanal sistemin içine monte Geri dönüşsüz damperler, sistem çalışır durumda değilken istenilen hava akış yönüne karşı istenmeyen hava akışlarını önler.

Detaylı

Sirkülasyon Pompası Optima

Sirkülasyon Pompası Optima ECO DESIGN (TASARIM) Yönetmeliklerine Uygun ilk ve Tek Yerli Üretim Sirkülasyon Pompası Optima SİSTEMİN KALBİNDE ErP READY LOW ENERGY CONSUMPTION SAVE the NATURE yılı aşkın Alarko Sirkülasyon Pompası deneyimi

Detaylı

AirPool Serisi Havuz Suyu Isı Pompaları

AirPool Serisi Havuz Suyu Isı Pompaları Havuz ve akvaryum sularının ısıtılması ve soğutulması için 5-200 kw performans aralığı seçeneklerinde Havadan havuz suyuna, havuz suyundan havaya enerji transfer edebilen Yüksek verim değerleri ile elektrik

Detaylı

Klima. Teknik Bilgiler. Duvar tipi ünite EEDTR FTX-GV

Klima. Teknik Bilgiler. Duvar tipi ünite EEDTR FTX-GV Klima Teknik Bilgiler Duvar tipi ünite EEDTR3-00 FTX-GV İç Ünite Duvar tipi ünite FTX-GV İÇİNDEKİLER FTX-GV Özellikler................................................2 2 Teknik Özellikler........................................3

Detaylı

Teknik Bilgiler. 1. Fan Hava Akış Şekilleri. 2. Nominal Akım Çıkış Değerleri. 3. Aksesuarlar. 4. Birim Dönüşümleri 5. Motor Gücü Hesabı.

Teknik Bilgiler. 1. Fan Hava Akış Şekilleri. 2. Nominal Akım Çıkış Değerleri. 3. Aksesuarlar. 4. Birim Dönüşümleri 5. Motor Gücü Hesabı. Teknik Bilgiler 1. Fan Hava Akış Şekilleri 2. Nominal Akım Çıkış Değerleri 3. Aksesuarlar 4. Birim Dönüşümleri 5. Motor Gücü Hesabı Motor Gücü Toplam Basınç Hava Debisi Hava Yoğunluğu * Teknik özellileri

Detaylı

Birebir Ticari Tip Klimalar

Birebir Ticari Tip Klimalar Birebir Ticari Tip Klimalar 1 BİREBİR KASET TİPİ KLİMALAR Birebir Kaset Tipi Klimalar 2 3 Birebir Kaset Tipi Klimalar Birebir Kaset Tipi Klimalar Teknoloji Estetik dizayn Düşük ses seviyesi Hava üfleme

Detaylı

Harici Rotor Motorlu Aksiyal Fanlar

Harici Rotor Motorlu Aksiyal Fanlar Harici Rotor Motorlu Aksiyal Fanlar 1. YWF serisi aksiyal fanlar harici rotor motorlu motorlardır. Bu motorlar kompakt yapı karakteristiğine sahiptirler, pratik kurulum, yüksek verilim vb. 2. YWF serisi

Detaylı

SABİT MIKNATISLI SENKRON MOTOR

SABİT MIKNATISLI SENKRON MOTOR SABİT MIKNATISLI SENKRON MOTOR ÜRÜN GÖSTERİMİ TEKNİK YENİLİK ANA KARAKTERİSTİĞİ Yüksek Verim ve Enerji Tasarrufu Küçük Boyutlu ve Daha Düşük Bir Kütle Yüksek Performans Yüksek Sorumluluk Güçlü Yapı Kontrolü

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MLD510-R1 Güvenlik tek ışın fotoelektrik sensör alıcı

İçerik. Ürün no.: MLD510-R1 Güvenlik tek ışın fotoelektrik sensör alıcı Ürün no.: 66533000 MLD510-R1 Güvenlik tek ışın fotoelektrik sensör alıcı Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun verici Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Kumanda ve gösterge

Detaylı

Şık ve Sade Tasarımı ile Tüm Mekanlala Mükemmel Uyum

Şık ve Sade Tasarımı ile Tüm Mekanlala Mükemmel Uyum 01 02 Beyaz Gri Siyah 03 04 Şık ve Sade Tasarımı ile Tüm Mekanlala Mükemmel Uyum Modern iç mekan dekorunuzu tamamlamak için geliştirilen Kirigamine Zen, kullanıldığı ortam ile doğal bir uyum sağlayabilmesi

Detaylı

TEKLİ TİP, ISLAK ROTORLU, ENTEGRE FREKANS KONVERTÖRLÜ SİRKÜLASYON POMPASI ŞARTNAMESİ:

TEKLİ TİP, ISLAK ROTORLU, ENTEGRE FREKANS KONVERTÖRLÜ SİRKÜLASYON POMPASI ŞARTNAMESİ: TEKLİ TİP, ISLAK ROTORLU, ENTEGRE FREKANS KONVERTÖRLÜ SİRKÜLASYON POMPASI ŞARTNAMESİ: Düz boruya takılabilen, salmastrasız, yağlama ve soğutması pompalanacak akışkan ile yapan, bakım gerektirmeyen, ıslak

Detaylı

Fan Coil. Genel Özellikler. Kolay takılabilen opsiyonel sac ayakları. Kolay asılabilmesi için askı şablonu

Fan Coil. Genel Özellikler. Kolay takılabilen opsiyonel sac ayakları. Kolay asılabilmesi için askı şablonu Fan Coil Fan Coil KD Systemair HSK Fan Coil cihazları üstün performansları ile konutlar, oteller, restaurantlar, mağazalar, ofisler vb. yapıların ısıtma, soğutma ve havalandırma ihtiyaçlarını ekonomik

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MLC510R14-600/V Güvenlik ışık perdesi alıcı

İçerik. Ürün no.: MLC510R14-600/V Güvenlik ışık perdesi alıcı Ürün no.: 68001136 MLC510R14-600/V Güvenlik ışık perdesi alıcı Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun verici Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Kumanda ve gösterge

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MLD510-R1L Güvenlik tek ışın fotoelektrik sensör alıcı

İçerik. Ürün no.: MLD510-R1L Güvenlik tek ışın fotoelektrik sensör alıcı Ürün no.: 66536000 MLD510-R1L Güvenlik tek ışın fotoelektrik sensör alıcı Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun verici Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Kumanda ve gösterge

Detaylı

Klima. Teknik Bilgiler. 4 yöne üflemeli tavan tipi kaset EEDTR FXZQ-M9

Klima. Teknik Bilgiler. 4 yöne üflemeli tavan tipi kaset EEDTR FXZQ-M9 Klima Teknik Bilgiler 4 yöne üflemeli tavan tipi kaset EEDTR2-204 FXZQ-M9 İç Ünite 4 yöne üflemeli tavan tipi kaset FXZQ-M9 İÇİNDEKİLER FXZQ-M9 Özellikler................................................2

Detaylı

ledtra Ledtra www.asyatrafik.com.tr

ledtra Ledtra www.asyatrafik.com.tr ledtra 2 Ledtra bir Asy a Trafik A.Ş. ma rka sıdır. 2016 www.asyatrafik.com.tr ÜRÜN KATALOĞU 2016 TRA Trafik İşaretleri Üretim Kapasitemiz Ledtra markalı güneş enerjisi ile çalışan ürünlerimiz, trafik

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MLD510-R3L Çok ışınlı güvenlik fotoelektrik sensör alıcı

İçerik. Ürün no.: MLD510-R3L Çok ışınlı güvenlik fotoelektrik sensör alıcı Ürün no.: 66536200 MLD510-R3L Çok ışınlı güvenlik fotoelektrik sensör alıcı Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun verici Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Kumanda ve gösterge

Detaylı

KD 50. Standby 50 kva DİZEL JENERATÖR GRUPLARI. 3 Phase Ratings, 50 Hz, PF 0,8. Motor: Ricardo Alternator: Katana Kontrol sistem: Datakom 309 TANITIM

KD 50. Standby 50 kva DİZEL JENERATÖR GRUPLARI. 3 Phase Ratings, 50 Hz, PF 0,8. Motor: Ricardo Alternator: Katana Kontrol sistem: Datakom 309 TANITIM TANITIM 4 ZAMANLI SU SOĞUTMALI DİZEL MOTOR,MEKANİK FANLI VE KORUYUCU KAFESLİ RADYATÖR,AKÜ İLE ÇALIŞTIRMA,AKÜ KABLOLARI VE SEHPASI,ŞARJ ALTERNATÖRÜ,MEKANİK GOVERNOR,MOTOR SUYU ISITICISI,ESNEK RADYATÖR HORTUMLARI,TİTREŞİM

Detaylı

Yüksek hızlı, modüler perdeli katlanır kapılar

Yüksek hızlı, modüler perdeli katlanır kapılar Yüksek hızlı, modüler perdeli katlanır kapılar Sağlam, güvenilir ve modüler orta ve büyük ölçekli geçişler için ideal çözüm Hızlı hareket edebilen, fonksiyonel ve güvenilir bu kapılar, sanayi ve ticari

Detaylı

Avrupa'da 1 Numara. Yeni ürün GUARD hava perdesi I S I T I C I L A R H A V A P E R D E L E R I

Avrupa'da 1 Numara. Yeni ürün GUARD hava perdesi I S I T I C I L A R H A V A P E R D E L E R I Avrupa'da 1 Numara Yeni ürün hava perdesi I S I T I C I L A R H A V A P E R D E L E R I Avrupa'da 1 Numara SONNIGER, SANAYİ ISITMA PAZARI İÇİN MODERN, EKOLOJİK/ÇEVRE DOSTU VE OPTİMAL OLARAK SEÇİLMİŞ ÜNİTELERİN

Detaylı

Dört Yöne Üflemeli Fancoil Üniteleri. UDFC Serisi

Dört Yöne Üflemeli Fancoil Üniteleri. UDFC Serisi 2,1-3,7 kw 2,8-4,4 kw Galvaniz çelik gövde polistren ısı ve ses yalıtımı ile izole edilmiştir. Üniteler isteğe bağlı elektrikli ısıtıcılı olarak üretilebilmektedir. Gerektiğinde taze hava bağlantısı yapabilmek

Detaylı

Ürün Hakkında. Genel Özellikler

Ürün Hakkında. Genel Özellikler Ürün Hakkında Aksa jeneratör grupları için akustik mühendisleri tarafından, zor hava ve çevre şartlarına uygun geliştirilen ses yalıtımlı, koruma kabinleri; ideal ses seviyesi ve koruma sağlayacak şekilde

Detaylı

VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Çoklu klima sistemleri

VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Çoklu klima sistemleri VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Free Joint DC Inverter Viessmann İle tek dış üniteye 5 adede kadar iç ünite kombinasyonu yapabilir, değişken debili soğutucu akışkan teknolojisi ile bireysel iklimlendirmenin

Detaylı

Klima. Teknik Bilgiler. Duvar tipi ünite EEDTR13-100 FAQ-C

Klima. Teknik Bilgiler. Duvar tipi ünite EEDTR13-100 FAQ-C Klima Teknik Bilgiler Duvar tipi ünite EEDTR3-00 FAQ-C İç Ünite Duvar tipi ünite FAQ-C İÇİNDEKİLER FAQ-C Özellikler................................................2 2 Teknik Özellikler........................................3

Detaylı

TETA & TEDA. Sıcak Hava Apareyleri

TETA & TEDA. Sıcak Hava Apareyleri TETA & TEDA Sıcak Hava Apareyleri İçindekiler Teknogen Kimiz? Ne iş yaparız? Genel Özellikler... 1 Teknik Özellikler... 1 Bileşenler... 2 Montaj ve Bakım... 3 Elektrik Bağlantı Şeması... 3 Ölçüler... 4

Detaylı

YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER GX 2-7 EP G 7-15 EL

YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER GX 2-7 EP G 7-15 EL YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER YENI G SERISI İşin gereğini ve daha fazlasını yerine getirebilmek için yeni nesil G serisinde Atlas Copco'nun güçlü döner vida elemanı ve modelinde gelişmiş bir

Detaylı

HRV-IP. Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı

HRV-IP. Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-IP Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-IP Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı Tavan tipi ısı pompalı ısı geri kazanım cihazları kapalı mekanlardaki egzoz ve taze hava ihtiyacını

Detaylı

Birebir Ticari Tip Klimalar

Birebir Ticari Tip Klimalar Birebir Ticari Tip Klimalar 1 BİREBİR KASET TİPİ KLİMALAR Birebir Kaset Tipi Klimalar 2 3 Birebir Kaset Tipi Klimalar Birebir Kaset Tipi Klimalar Teknoloji Estetik dizayn Düşük ses seviyesi Hava üfleme

Detaylı

HAVA PERDELERİ COR-FT Serisi

HAVA PERDELERİ COR-FT Serisi HV PERDEERİ COR-FT Serisi Özellikle tavan montajları için tasarlanmıştır. Özellikler: 3 metre yüksekliğe kadar takılabilir. Yüksek performanslı, düşük gürültülü tanjansiyal kanat. Seri olarak monte edilebilir.

Detaylı

Klima Teknik Bilgiler FXNQ-A > FXNQ20A2VEB > FXNQ25A2VEB > FXNQ32A2VEB > FXNQ40A2VEB > FXNQ50A2VEB > FXNQ63A2VEB

Klima Teknik Bilgiler FXNQ-A > FXNQ20A2VEB > FXNQ25A2VEB > FXNQ32A2VEB > FXNQ40A2VEB > FXNQ50A2VEB > FXNQ63A2VEB Klima Teknik Bilgiler FXNQ-A > FXNQA2VEB > FXNQ25A2VEB > FXNQ32A2VEB > FXNQA2VEB > FXNQA2VEB > FXNQ63A2VEB İç Ünite FXNQ-A İÇİNDEKİLER FXNQ-A 1 Özellikler.............................................................

Detaylı

www.lentus.com.tr içindekiler 5-6 Teleskobik 90 Açılır Bahçe Kapısı Motoru (24V.) Bariyerler Tüp Motorlar Yana Kayar Bahçe Kapısı Motorları

www.lentus.com.tr içindekiler 5-6 Teleskobik 90 Açılır Bahçe Kapısı Motoru (24V.) Bariyerler Tüp Motorlar Yana Kayar Bahçe Kapısı Motorları Yana Kayar Bahçe Kapısı Motorları 1-2 800 Kg. Yana Kayar Bahçe Kapısı Motoru (220V.) Bariyerler 7-8 Bariyer 3 mt. 9-10 Bariyer 6 mt. Tüp Motorlar 19-20 Tüp Motorlar içindekiler 3-4 1500 Kg. Yana Kayar

Detaylı