10. KOMİTE 1. Ünvanı Adres Telefon Nace Faaliyet Kodu Nace Faaliyet Adı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "10. KOMİTE 1. Ünvanı Adres Telefon Nace Faaliyet Kodu Nace Faaliyet Adı"

Transkript

1 10. KOMİTE 1 Ünvanı Adres Telefon Nace Faaliyet Kodu Nace Faaliyet Adı 4 BEYLER SU GIDA NAKLİYAT HAYVANCILIK İNŞAAT TURİZM İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ABBAS AYTAR ALİHİKMETPAŞA MAHALLESİ UÇAR SOKAK NO:12A EGE MAHALLESİ DEMİRCİLER CADDESİ NO:85/C Su toptan ticareti (su istasyonları dahil, şebeke suyu hariç) ABDULLAH ACAR (ACAR SÜT) ÇAYIRHİSAR KÖYÜ BİLA NO ABDULLAH BAYGÖNÜL 2.GÜNDOĞAN MAHALLESİ CENGİZ TOPEL CADDESİ NO:195/1-A Bys. belli bir mala tahsis edilmemiş mağazalarda gıda, içecek veya tütün ağırlıklı perakende ticaret (tanzim satış ve gıda tüketim kooperatifleri dahil) ADNAN EMENGEN -BALIKESİR ATASEL GIDA ATATÜRK MAHALLESİ ESENTEPE SOKAK NO:6/ ADNAN YAKAR GIDA İNŞAAT KUYUMCULUK HAYVANCILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ESKİ KUYUMCULAR MAHALLESİ KIZILAY CADDESİ NO:25/C AHMET HAMDİ SAYGI (SAYGI TİCARET) BEDRETTİN MAHALLESİ ATATÜRK CADDESİ NO: İVRİNDİ İVRİNDİ/BALIKESİR AHMET LEVENT BALCI (BALCI KUYUMCULUK) BAHÇELİEVLER MAHALLESİ ORKİDE SOKAK AKBAL APT. NO:32 MERKEZ/BALIKESİR Mağaza, tezgah, pazar yeri dışında yapılan perakende ticaret (ev ev dolaşarak veya komisyoncular tarafından perakende olarak yapılanlar) AHMET SEVER YILDIRIM MAHALLESİ CUMHURİYET CADDESİ NO: Şekerlemelerin ve şeker pastillerinin imalatı (bonbon şekeri vb.) (kakaolu şekerlemeler hariç) AHMET İNCİR KASAPLAR MAHALLESİ ATALAR CADDESİ NO:120/A AJLAN DADAN YENİ ÇARŞI ŞADIRVAN SOKAK NO: BALIKESİR Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda kuruyemiş perakende ticareti

2 10. KOMİTE 2 AKTİF GRUP DAĞITIM VE TİCARET ANONİM BALIKESİR GÜMÜŞÇEŞME MAHALLESİ AĞIR SANAYİ BÖLGESİ 184.SOK. NO: Meyve ve sebze suları, maden suyu, meşrubat ve diğer alkolsüz içeceklerin toptan ticareti (su hariç) AKÇA PAZARLAMA VE DIŞ TİCARET LİMİTED YENİ SANAYİ SİTESİ 40.SOKAK NO: Belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalardaki bir başka ülkeyle yapılan toptan ticaret (çeşitli malların toptan satışı) ALA YEMEK GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ALİHİKMET PAŞA MAHALLESİ KORUCU SOKAK NO:56/A/ Gıda maddelerinin bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar (aracı üretici birlikleri dahil, yaş sebze ve meyve hariç) ALTINKILIÇLAR KAHVE KAKAO ÜRÜNLERİ TİCARET VE SANAYİ ANONİM BALIKESİR YAYLADA AVM ALTUN GIDA İHTİYAÇ TÜKETİM MADDELERİ İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM BALIKESİR/GÜMÜŞÇEŞME PAŞA ALANI MAHALLESİ BANDIRMA CADDESİ NO:114/A BLOK/61 GÜMÜŞÇEŞME MAHALLESİ CENGİZ TOPEL CADDESİ NO:37/A Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda çikolata ve şekerleme perakende ticareti (bonbon şekeri, akide şekeri, lokum, helva vb. dahil, dondurma hariç) Süpermarket ve hipermarketlerde yapılan perakende ticaret (belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalarda gıda, içecek veya tütün ağırlıklı ALİ KARALAR MİRZA SU TİCARET GÜMÜŞÇEŞME MH SK. NO:22 7/A/A Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda içme suyu perakende ticareti (şişelendirilmiş veya damacanaya konulmuş olanlar dahil, şebeke suyu hariç) ALİ ÖZCAN YENİ ZAHİRE HALİ (TİCARET BORSASI) E-BLOK NO: ALİBEYOĞLU GIDA MARKET TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED PAŞAALANI MAHALLESİ SITKI YIRCALI CADDESİ NO:70/A BALIKIESİR ALİHATTİN ORHAN ATATÜRK MAHALLESİ BANDIRMA CADDESİ NO:65/A AMG GIDA PETROL HAYVANCILIK İNŞAAT TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED 1. SAKARYA MH. OSMANİYE SOKAK NO:32-34/ Hazır yemek imalatı (vakumla paketlenmiş veya korunmuş olanlar) (lokanta ve catering hizmetleri hariç) ANADOLU KAHVECİSİ GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM NEF KASAPLAR MAHALLESİ SOMA CADDESİ NO:19-21/ Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda çay, kahve, kakao ve baharat perakende ticareti (bitki çayları dahil) ARBON GIDA TİCARET LİMİTED ESKİ KUYUMCULAR MAHALLESİ MEKİK SOKAK SANDIKÇI İŞHANI NO:21 C/ İçme suyu üretimi (şişelenmiş, gazsız, tatlandırılmamış ve aromalandırılmamış)

3 10. KOMİTE 3 ARGE TELEKOMİNİKASYON İNŞAAT GIDA DAYANIKLI TÜKETİ MALLARI OTOBÜS KOMİSYONCULUK TARIM ÜRÜNLERİ HAYVAN ARİF ALKIR (ÇETİNKAYA ) ARİF ALKIR-ALİ HİKMET PAŞA ARİF ALKIR-GÜNDOĞAN PAŞAALANI MAHALLESİ SITKI YIRCALI CADDESİ NO:24/A SÜTLÜCE MAHALLESİ ALİ ÇETİNKAYA CADDESİ NO:46/A-B ALİ HİKMET PAŞA MAHALLESİ EKİN SOKAK NO:31/A 1.GÜNDOĞAN MAHALLESİ AZERBEYCAN CADDESİ NO:64/A-B Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda alkollü ve alkolsüz içeceklerin perakende ticareti (rakı, bira gibi alkollü içkiler ile meyve suyu, şıra, şalgam suyu, gazlı içecekler vb. dahil, içme suyu hariç) Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda alkollü ve alkolsüz içeceklerin perakende ticareti (rakı, bira gibi alkollü içkiler ile meyve suyu, şıra, şalgam suyu, gazlı içecekler vb. dahil, içme suyu hariç) Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda alkollü ve alkolsüz içeceklerin perakende ticareti (rakı, bira gibi alkollü içkiler ile meyve suyu, şıra, şalgam suyu, gazlı içecekler vb. dahil, içme suyu hariç) ARİF SEZER TARIM ÜRÜNLERİ GIDA HAYVANCILIK VE AKARYAKIT SANAYİ TİCARET LİMİTED ASLIHAN MAHALLESİ ASLIHAN SOKAK NO:97/ ASS SALÇA GIDA ÜRETİM SANAYİ LİMİTED ATAK TEMİZLİK GIDA MOBİLYA DAĞITIM PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED BALIKESİR ATMACA MEŞRUBAT VE TOPTAN GIDA PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED AVRASYA YERALTI MADENCİLİĞİ İNŞAAT TEKSTİL GIDA ÜRÜNLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED BALIKESİR AY GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED BALIKESİR AYDIN TEPECİK (BAHÇELİEVLER EKMEK FABRİKASI) KARAKAYA MH. ILICAPINAR SOKAK NO:45/A SINDIRGI/BALIKESİR PAŞA ALANI MAHALLESİ 48.SOKAK NO:2/A YENİ SANAYİ SİTESİ 11.SOKAK NO:14 YONGALI MEVKİİ GÖZLÜÇAYIR KÖYÜ 220 ADA 16 PARSEL İVRİNDİ/BALIKESİR PAŞAALANI MAHALLESİ BANDIRMA CADDESİ NO:126/A KİPA MARKET İÇİ FIRIN BÖLÜMÜ BAHÇELİEVLER MAHALLESİ TEKNİK LİSE CADDESİ TEKEL SOKAK NO: Sebze ve meyve konservesi imalatı (salça, domates püresi dahil, patatesten olanlar hariç) Meyve ve sebze suları, maden suyu, meşrubat ve diğer alkolsüz içeceklerin toptan ticareti (su hariç) Belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalardaki bir başka ülkeyle yapılan toptan ticaret (çeşitli malların toptan satışı) Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda ekmek, pasta ve unlu mamullerin perakende ticareti (ekmek, bisküvi, pasta, çörek, dondurma külahı vb.) Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda ekmek, pasta ve unlu mamullerin perakende ticareti (ekmek, bisküvi, pasta, çörek, dondurma külahı vb.) AYDIN YÜKSEL PAŞAALANI MAHALLESİ 453.SOKAK NO: Kavrulmuş veya işlenmiş kuruyemiş toptan ticareti (leblebi, kavrulmuş fındık, fıstık, çekirdek vb.)

4 10. KOMİTE 4 AYGÖRENLER GIDA TEMİZLİK VE İHTİYAÇ MADDELERİ TİCA RET LİMİTED CAMİ MAHALLESİ HÜKÜMET MEYDANI NO:57 BİGADİÇ/BALIKESİR AYTAT TEMİZLİK TURİZM GIDA TARIM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED AYVATLAR BİRLİK GIDA,SU,NAKLİYE,İNŞAAT TAAHHÜT HAYVANCILIK,ZAHİRECİLİK SANAYİ VE TİCARET LTD ŞTİ AYŞE ORHAN (AKIN HELVA) CUMHURİYET MAHALLESİ İSTASYON CADDESİ NO:14 SAVAŞTEPE/BALIKESİR YENİ SANAYİ SİTESİ 4.KAPI GİRİŞİ 46.SOKAK NO:14 EGE MAHALLESİ KARAKAŞ SOKAK NO:20 MERKEZ/BALIKESİR Su toptan ticareti (su istasyonları dahil, şebeke suyu hariç) Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda çikolata ve şekerleme perakende ticareti (bonbon şekeri, akide şekeri, lokum, helva vb. dahil, dondurma hariç) AYŞE ŞİMŞİR-CEP CEBİNİZİN EKONOMİK PAZARI 1.SAKARYA MAHALLESİ ÇAKAR SOKAK NO:17/B-C Çikolata ve şekerleme toptan ticareti (helva, lokum, akide şekeri, bonbon şekeri vb. dahil) AŞIR YALNIZ GIDA DIŞ TİCARET SANAYİ LİMİTED SANAYİ BÖLGESİ DURSUNBEY YOLU ÜZERİ BİLA NO 10770/KEPSUT KEPSUT/BALIKESİR Belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalardaki bir başka ülkeyle yapılan toptan ticaret (çeşitli malların toptan satışı) BACANAKLAR GIDA VE TÜKETİM MADDELERİ PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED GAZİOSMANPAŞA MAHALLESİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 1.CADDE NO: Mağaza, tezgah, pazar yeri dışında yapılan perakende ticaret (ev ev dolaşarak veya komisyoncular tarafından perakende olarak yapılanlar) BADEMON GIDA TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED BAHÇELİEVLER MH. TEKNİK LİSE CADDESİ NO:84 A Kavrulmuş veya işlenmiş kuruyemiş toptan ticareti (leblebi, kavrulmuş fındık, fıstık, çekirdek vb.) BAHÇEDEN DOĞAL ÜRÜNLER KOZMETİK GIDA VE TARIM SANAYİ TİCARET LİMİTED ÇEVRE YOLU İZMİR KAVŞAĞI (YAĞCI OTOMOTİV) Kahve, kakao ve baharat toptan ticareti BAL-ÖZ ET GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED CAMİ MAHALLESİ BELEDİYE CADDESİ NO:25 BİGADİÇ/BALIKESİR BALBADEM GIDA VE TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED 2.GÜNDOĞAN MAHALLESİ ATAY CADDESİ NO:109/ BALBAK TÜTÜN MAMÜLLERİ,ALKOLLÜ İÇKİLER GIDA,UNLU MAMÜLLER BAKKALİYE SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞTİ HASANBABA ÇARŞISI 3.KAT NO: /BALIKESİR Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda tütün ve tütün ürünleri perakende ticareti (nargile tütünü, pipo tütünü, sigara, puro, vb.)

5 10. KOMİTE 5 BALIKESİR AKÇA GIDA İNŞAAT OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET LİMİTED GÜMÜŞÇEŞME MAHALLESİ 369.SOKAK NO:22/17/A Su toptan ticareti (su istasyonları dahil, şebeke suyu hariç) BALIKESİR ARTI TURİZM GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED KUVAYI MİLLİYE MAHALLESİ EDREMİT CADDESİ NO:116/A Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda alkollü ve alkolsüz içeceklerin perakende ticareti (rakı, bira gibi alkollü içkiler ile meyve suyu, şıra, şalgam suyu, gazlı içecekler vb. dahil, içme suyu hariç) BALIKESİR BALKAYA PASTAHANE SANAYİ VE TİCARET ANONİM HİSARİÇİ MAHALLESİ ZAĞNOSPAŞA CADDESİ NO:12/A Taze pastane ürünleri imalatı (yaş pasta, kuru pasta, poğaça, kek, börek, pay, turta, waffles vb.) BALIKESİR CAC İÇ VE DIŞ TİCARET İTHALAT İHRACAT LİMİTED BAHÇELİEVLER MH. COŞAN SOKAK NO: 24/ Gıda maddelerinin bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar (aracı üretici birlikleri dahil, yaş sebze ve meyve hariç) BALIKESİR EMEK EKMEK GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED KAYABEY MAHALLESİ BAĞLAR SOKAK NO: Fırın ürünleri imalatı (ekmek, sade pide, simit vb. dahil, taze pastane ürünlerinin imalatı hariç) BALIKESİR GAYRİMENKUL YATIRIM VE GIDA ANONİM BAHÇELİEVLER MAH. ATATÜRK CAD. NO.2/A Fırın ürünleri imalatı (ekmek, sade pide, simit vb. dahil, taze pastane ürünlerinin imalatı hariç) BALIKESİR KAHRAMAN GIDA ŞARAPÇILIK PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED YENİ SANAYİ SİTESİ 29.SOKAK NO:3/A BALIKESİR Alkollü içeceklerin toptan ticareti BALIKESİR KAHVECİ GIDA İMALAT PAZARLAMA DAĞITIM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED GÜMÜŞÇEŞME MAHALLESİ 254.SOKAK NO: BALIKESİR MARMARA GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ALİ HİKMET PAŞA MH. EKİN SOKAK NO:13 A/ Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda ekmek, pasta ve unlu mamullerin perakende ticareti (ekmek, bisküvi, pasta, çörek, dondurma külahı vb.) BALIKESİR TUNÇ KARDEŞLER GIDA İNŞAAT NAKLİYE TARIM VE HAYVANCILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED PAŞAALANI MAHALLESİ 397.SOKAK NO:5/A Fırın ürünleri imalatı (ekmek, sade pide, simit vb. dahil, taze pastane ürünlerinin imalatı hariç) BALIKESİR TUĞRA GIDA MARKETÇİLİK OTOMOTİV VE TİCARET LİMİTED ATATÜRK MAHALLESİ BANDIRMA CADDESİ NO: BALIKESİR YILMAZ MARKETÇİLİK İNŞAAT VE GIDA MADDELERİ TİCARETİ LİMİTED BAHÇELİEVLER MAHALLESİ CUMHURİYET CADDESİ NO:21/B

6 10. KOMİTE 6 BALIKESİR YONCA GIDA İNŞAAT NAKLİYE HAYVANCILIK VE TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED BALIKESİR ÇETİNKAYA GIDA VE TİCARET LİMİTED KABAKDERE MAHALLESİ NO:155/B GÜMÜŞÇEŞME MAHALLESİ 369.SOKAK TİCARET BORSASI SİTESİ C BLOK NO:20/11A BALKARESİ GIDA TİCARET LİMİTED GAZİOSMAN PAŞA MAHALLESİ 147.SOKAK NO: BALKES TELEKOMÜNİKASYON PAZARLAMA ANONİM ALTI EYLÜL MAHALLESİ MH. SERENLİKUYU SK. NO:7-9/B/B Mağaza, tezgah, pazar yeri dışında yapılan perakende ticaret (ev ev dolaşarak veya komisyoncular tarafından perakende olarak yapılanlar) BALPARK BALIKESİR OTOPARK İŞLETMELERİ TİCARET LİMİTED EGE MAHALLESİ ALTAY CADDESİ KALAYCILAR SOKAK KARESİ AVM NO: Fırın ürünleri imalatı (ekmek, sade pide, simit vb. dahil, taze pastane ürünlerinin imalatı hariç) BALSA BALIKESİR MEŞRUBAT SANAYİ ANONİM KARESİ MAHALLESİ ALANKUYU SOKAK NO:22/A Diğer alkolsüz içeceklerin üretimi (limonata, gazoz, kolalı içecekler, meyveli içecekler, tonik, buzlu çay vb. içecekler) (içme suyu ve maden suları hariç) BARIŞ TEKEL GIDA TİCARET LİMİTED ALTIEYLÜL MAHALLESİ KIZILAY CADDESİ NO: /BALIKESİR Bys. belli bir mala tahsis edilmemiş mağazalarda gıda, içecek veya tütün ağırlıklı perakende ticaret (tanzim satış ve gıda tüketim kooperatifleri dahil) BAYRAM BULUT GIDA İHTİYAÇ MADDELERİ HAYVANCILIK ORMAN ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED FERAH MAHALLESİ ADNAN MENDERES BULVARI NO:26/A DURSUNBEY/BALIKESİR BAYRAM GIDA TURİZM VE İNŞAAT TİCARET SANAYİ LİMİTED HASAN BASRİ ÇANTAY MAHALLESİ GONCA CADDESİ NO:2B/B Bitkisel çayların imalatı (nane, yaban otu, papatya, ıhlamur, kuşburnu vb. çaylar). BBC ATILIM GIDA TURİZM BİLGİSAYAR ÜRÜNLERİ İNTERNET HİZMETLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED GÜMÜŞÇEŞME MAHALLESİ YENİ ZAHİRE PAZARI G BLOK NO:16/13-A Çikolata ve şekerleme toptan ticareti (helva, lokum, akide şekeri, bonbon şekeri vb. dahil) BEHAŞ DIŞ TİCARET ANONİM PAŞAALANI MAHALLESİ YENİ SANAYİ SİTESİ 49.SOKAK NO:16/A Belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalardaki bir başka ülkeyle yapılan toptan ticaret (çeşitli malların toptan satışı) BEN SAN GIDA TARIM ÜRÜNLERİ HAYVANCILIK TAŞIMACILIK SANAYİ VE TİCARET ANONİM BALIKESİR BALIKLI MAHALLESİ ESKİ KEPSUT YOLU ÜZERİ Sebze ve meyve konservesi imalatı (salça, domates püresi dahil, patatesten olanlar hariç)

7 10. KOMİTE 7 BERKİL TARIM GIDA HAYVANSAL ÜRÜNLER ORMAN ÜRÜNLERİ VE SÜS BİTKİLERİ İHRACAT İTHALAT TİCARET LİMİTED BERRİN TAKANOĞLU (SAMİM GIDA) BEYOĞULLARI GIDA TURİZM SEYAHAT İNŞAAT TAAHHÜT SANAYİ TİCARET LİMİTED BUDAK GIDA ANONİM KAYABEY MAHALLESİ 3.BEĞENDİ SOKAK NO:3/3 DUMLUPINAR MAHALLESİ YAZICI SOKAK NO: BALIKESİR AKINCILAR MAHALLESİ OTO GARAJI YURT ALTI BALIKESİR ŞUBE:OTO GARAJI ALTI NO: /BALIKESİR GÜMÜŞÇEŞME MAHALLESİ 190.SOKAK NO: Gıda maddelerinin bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar (aracı üretici birlikleri dahil, yaş sebze ve meyve hariç) Su toptan ticareti (su istasyonları dahil, şebeke suyu hariç) BULUT KARDEŞLER GIDA ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED DUMLUPINAR MH. ANAFARTALAR CADDESİ NO:14/C Taze pastane ürünleri imalatı (yaş pasta, kuru pasta, poğaça, kek, börek, pay, turta, waffles vb.) BURAK TUNA ALİHİKMET PAŞA MAHALLESİ TARLABAŞI CADDESİ NO:75/A Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda kuruyemiş perakende ticareti BURCU GIDA KONSERVECİLİK VE SALÇA SANAYİ ANONİM OVAKÖY OVAKÖY MH. OVAKÖY SOKAK NO:3/ Sebze ve meyve konservesi imalatı (salça, domates püresi dahil, patatesten olanlar hariç) BÜNYAMİN BİLAL ÜÇ YILDIZ EKMEK FABRİKASI 2. GÜNDOĞAN MH. ERGÜVEN CAD. YEŞİL SOK. NO:19/A Fırın ürünleri imalatı (ekmek, sade pide, simit vb. dahil, taze pastane ürünlerinin imalatı hariç) BİG FİDAN TÜTÜN VE TÜTÜN MAMÜLLERİ ALIM SATIM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED BİGADİÇ ÜNAL GIDA TURİZM SU ÜRÜNLERİ HAYVANCILIK KUYUMCULUK DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI PETROL ÜRÜNLERİ PAZARLAMA BİGADİÇ İKİZLER EKMEK VE OTOMOTİV BİLİŞİM HİZMETLERİ MÜHENDİSLİK PROJE TAAHHÜT SANAYİ TİCARET LİMİTED BİM BİRLEŞİK MAĞAZALAR ANONİM 52 EVLER BAHÇELİEVLER MAHALLESİ 324.SOKAK NO:13-15/1 CAMİ MAHALLESİ ATATÜRK CADDESİ NO:4 BİGADİÇ/BALIKESİR ABACI MAHALLESİ ALİAĞA SOKAK NO:2/Z1 BİGADİÇ/BALIKESİR ATATÜRK MAHALLESİ YENİYOL CADDESİ NO: Hamur tatlıları imalatı (tatlandırılmış kadayıf, lokma tatlısı, baklava vb.) Fırın ürünleri imalatı (ekmek, sade pide, simit vb. dahil, taze pastane ürünlerinin imalatı hariç)

8 10. KOMİTE 8 BİM BİRLEŞİK MAĞAZALAR ANONİM ADNAN MENDERES / BALIKESİR ADNAN MENDERES MAHALLESİ 135.CADDE NO:53/B/ BİM BİRLEŞİK MAĞAZALAR ANONİM ANAFARTALAR KASAPLAR MAHALLESİ ANAFARTALAR CADDESİ NO: BİM BİRLEŞİK MAĞAZALAR ANONİM BAHÇELİEVLER BAHÇELİEVLER MAHALLESİ MEHMETÇİK CADDESİ DEMİR APARTMANI NO: BİM BİRLEŞİK MAĞAZALAR ANONİM BALIKESİR GAZİOSMANPAŞA MAH.13.CADDE 13.SOKAK NO:12 BALIKESİ BİM BİRLEŞİK MAĞAZALAR ANONİM BESTE/BALIKESİR BİM BİRLEŞİK MAĞAZALAR ANONİM BİGADİÇ BAHÇELİEVLER MAHALLESİ TEKNİK LİSE CADDESİ ARDA APARTMANI NO:104/A-B ABACI MAHALLESİ ATATÜRK CADDESİ NO:39 ÖZDEN GÜNEY İŞHANI NO:1-2-3 BİGADİÇ/BALIKESİR BİM BİRLEŞİK MAĞAZALAR ANONİM CENGİZ TOPEL BALIKESİR HASANBASRİ ÇANTAY MAHALLESİ CENGİZ TOPEL CADDESİ NO:28-30/A/ BİM BİRLEŞİK MAĞAZALAR ANONİM DURSUNBEY/BALIKESİR FERAH EVLER MAHALLESİ DEVLET CADDESİ NO:1 DURSUNBEY/BALIKESİR BİM BİRLEŞİK MAĞAZALAR ANONİM FAKÜLTE/BALIKESİR KASAPLAR MAHALLESİ SOMA CADDESİ NO:37 MERKEZ/BALIKESİR BİM BİRLEŞİK MAĞAZALAR ANONİM GARAJLAR AKINCILAR MAHALLESİ YALKIR CADDESİ NO:27 BİM BİRLEŞİK MAĞAZALAR ANONİM HİSARİÇİ HİSARİÇİ MAHALLESİ YILDIRIM CADDESİ NO: BİM BİRLEŞİK MAĞAZALAR ANONİM MEHMET AKİF ERSOY /BALIKESİR TOYGAR MAHALLESİ MEHMET AKİF ERSOY CADDESİ NO:

9 10. KOMİTE 9 BİM BİRLEŞİK MAĞAZALAR ANONİM MODA/BALIKESİR BAHÇELİEVLER MAHALLESİ 100.YIL CADDESİ NO:2 GÜLER 2 APARTMANI MERKEZ/BALIKESİR BİM BİRLEŞİK MAĞAZALAR ANONİM PAŞA ALANI PAŞAALANI MAHALLESİ SITKI YIRCALI CADDESİ ÇİĞDEM SOKAK NUR APT. NO:1 BİM BİRLEŞİK MAĞAZALAR ANONİM SARAY / BALIKESİR ALTIEYLÜL MAHALLESİ SARAY SOKAK NO: BİM BİRLEŞİK MAĞAZALAR ANONİM SAVAŞTEPE/BALIKESİR CUMHURİYET MAHALLESİ AKÇAPINAR SOKAK NO:30 SAVAŞTEPE/BALIKESİR BİM BİRLEŞİK MAĞAZALAR ANONİM SEVGİ/BALIKESİR ATATÜRK MAHALLESİ 204.SOKAK NO: BİM BİRLEŞİK MAĞAZALAR ANONİM SINDIRGI/BALIKESİR CAMİ CEDİD MAHALLESİ ATATÜRK CADDESİ KARA ORMAN SOKAK NO:47/B SINDIRGI/BALIKESİR BİM BİRLEŞİK MAĞAZALAR ANONİM SSK BALIKESİR YILDIZ MAHALLESİ YAKUP ŞEVKİ PAŞA CADDESİ NO:1/A-B BİM BİRLEŞİK MAĞAZALAR ANONİM İVRİNDİ/BALIKESİR BEDRETTİN MAHALLESİ KOCA MÜDÜR TEVFİK BEY CADDESİ NO:28 İVRİNDİ/BALIKESİR BİNBİRÇEŞİT ELEKTRONİK ANONİM PLEVNE MAHALLESİ 261.SOKAK NO:2/A/ Radyo, TV, posta yoluyla veya internet üzerinden yapılan perakende ticaret BİOGURME SAĞLIKLI ÜRÜNLER TİCARET LİMİTED PAŞAALANI MH. ÇENGEL CAD. NO:123/A POSTAKODU: Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda ekmek, pasta ve unlu mamullerin perakende ticareti (ekmek, bisküvi, pasta, çörek, dondurma külahı vb.) BİRDE GIDA ÜRETİM DAĞITIM SANAYİ VE TİCARET ANONİM HASANBASRİ ÇANTAY MAHALLESİ 1.TANK SOKAK NO: BİROL KARABODUR BAHÇELİEVLER MAHALLESİ MEHMETCİK CADDESİ NO:73/D

10 10. KOMİTE 10 BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI ANONİM BALIKESİR BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI ANONİM BALIKESİR ALTI EYLÜL BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI ANONİM BALIKESİR DAĞITIM MERKEZİ BİZİM TÜKETİM MALLARI PAZARLAMA TİCARET LTD ŞTİ BALIKESİR-İZMİR KARAYOLU 4.KİLOMETRE ÇAYIRHİSAR KÖYÜ MEVKİİ BİLANO MERKEZ/BALIKESİR GÜMÜŞÇEŞME MAHALLESİ DEVLET MALZEME OFİSİ KARŞISI 186.SOKAK NO:1/A GAZİOSMANAPAŞA MAHALLESİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 300 ADA NO:25 CAMİ MAHALLESİ HİTAY CAD.NO: /BİGADİÇ BİGADİÇ/BALIKESİR Belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalardaki toptan ticaret (çeşitli malların toptan satışı) (bir başka ülkeyle yapılan toptan ticaret hariç) Belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalardaki toptan ticaret (çeşitli malların toptan satışı) (bir başka ülkeyle yapılan toptan ticaret hariç) Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda alkollü ve alkolsüz içeceklerin perakende ticareti (rakı, bira gibi alkollü içkiler ile meyve suyu, şıra, şalgam suyu, gazlı içecekler vb. dahil, içme suyu hariç) C-C GRUP GIDA TURİZM İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED GÜMÜŞÇEŞME MAHALLESİ TİCARET BORSASI SİTESİ NO:22/19A Gıda maddelerinin bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar (aracı üretici birlikleri dahil, yaş sebze ve meyve hariç) CAN GIDA TARIM ÜRÜNLERİ İNŞAAT TURİZM SANAYİ LİMİTED KESİRVEN MH. AKÇAKAYA SK. NO: 437/4B/ Gıda maddelerinin bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar (aracı üretici birlikleri dahil, yaş sebze ve meyve hariç) CANBOĞAZ GIDA TARIM VE HAYVANCILIK TURİZM NAKLİYE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ALİHİKMETPAŞA MAHALLESİ EKİN SOKAK NO: CANGÜL GIDA İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ATATÜRK MH. BANDIRMA CAD. NO:53 A/A CARREFOURSA CARREFOUR SABANCI TİCARET MERKEZİ ANONİM BALIKESİR ESKİ KUYUMCULAR MAHALLESİ MEKİK SOKAK NO:20/A BALIKESİR CEMRE TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ESKİKUYUMCULAR MAHALLESİ,MEKİK SOKAK UĞUR İŞHANI NO:4/ Fırın ürünleri imalatı (ekmek, sade pide, simit vb. dahil, taze pastane ürünlerinin imalatı hariç) CÜNEYT ÖZDEN GÜMÜŞÇEŞME MAHALLESİ 164.SOKAK NO:1/A Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda kuruyemiş perakende ticareti CİHAN TÜKETİM MADDELERİ İNŞAAT OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ADNAN MENDERES MAHALLESİ 111.CADDE NO:6/1A Bys. belli bir mala tahsis edilmemiş mağazalarda gıda, içecek veya tütün ağırlıklı perakende ticaret (tanzim satış ve gıda tüketim kooperatifleri dahil)

11 10. KOMİTE 11 D&D GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED OVAKÖY NO: Sebze ve meyve konservesi imalatı (salça, domates püresi dahil, patatesten olanlar hariç) DENEKS GIDA SANAYİ VE DIŞ TİCARET ANONİM BALIKESİR OVAKÖY KÖYÜ BİLA NO 10135/BALIKESİR DOLGUNLAR TURİZM İNŞAAT SANAYİ GIDA CAMİ MAHALLESİ MUAMMER AKSOY CADDESİ TİCARET İTHA- LAT İHRACAT PAZARLAMA LİMİTED NO:47 BİGADİÇ/BALIKESİR DOMAŞ GIDA TOHUM TAŞIMA İNŞAAT HAYVANCILIK İMALAT SANAYİ VE TİCARET KÖSELER KÖYÜ LİMİTED DOĞUKAN GEN GIDA MARKET TARIM VE BESİCİLİK TİCARET PAZARLAMA LİMİTED DURAN ORMAN ÜRÜNLERİ OTOMOTİV GIDA İNŞAAT NAKLİYE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED DURPA GIDA MADDELERİ TİCARET VE SANAYİ LTD.ŞTİ. DÖHLER GIDA SANAYİ ANONİM BALIKESİR MAHKEME MAHALLESİ BARBAROS MEYDANI NO:3/A KEPSUT/BALIKESİR ASLIHAN TEPECİK KÖYÜ BİLANO MOLLAOĞLU MAHALLESİ HELVACILAR SOKAK NO:13/A DURSUNBEY DURSUNBEY/BALIKESİR OVAKÖY MH. OVAKÖY SOKAK NO: Sebze ve meyve konservesi imalatı (salça, domates püresi dahil, patatesten olanlar hariç) Sebze ve meyve konservesi imalatı (salça, domates püresi dahil, patatesten olanlar hariç) Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda alkollü ve alkolsüz içeceklerin perakende ticareti (rakı, bira gibi alkollü içkiler ile meyve suyu, şıra, şalgam suyu, gazlı içecekler vb. dahil, içme suyu hariç) Konsantre meyve ve sebze suyu imalatı DÖRTAS MARKET İŞLETMELERİ TİCARET ANONİM ESKİKEPSUT CADDESİ TİCARET BORSASI SİTESİ G- BLOK NO:16-5/A DÖRTAS MARKET İŞLETMELERİ TİCARET ANONİM 100.YIL BAHÇELİEVLER MAHALLESİ TEKNİK LİSE CADDESİ NO:93-97/A DÖRTAS MARKET İŞLETMELERİ TİCARET ANONİM ADNAN MENDERES KUVA-Yİ MİLLİYE MAHALLESİ EDREMİT CADDESİ NO:28/30/A DÖRTAS MARKET İŞLETMELERİ TİCARET ANONİM BAHÇELİEVLER BAHÇELİEVLER MAHALLESİ PAZAR SOKAK NO:

12 10. KOMİTE 12 DÖRTAS MARKET İŞLETMELERİ TİCARET ANONİM BEYOĞLU CADDESİ PLEVNE MAHALLESİ BEYOĞLU CADDESİ NO: DÖRTAS MARKET İŞLETMELERİ TİCARET ANONİM KARESİ AVM EGE MAHALLESİ TARLABAŞI CADDESİ NO: DÖRTAS MARKET İŞLETMELERİ TİCARET ANONİM PAŞAALANI PAŞAALANI MAHALLESİ ÇENGEL CADDESİ NO:100 MERKEZ/BALIKESİR DÖRTAS MARKET İŞLETMELERİ TİCARET ANONİM ÇARDAKLI DİNKÇİLER MAHALLESİ SOMA CADDESİ NO:4 MERKEZ/BALIKESİR DİASA DİA SABANCI SÜPERMARKETLERİ TİCARET ANONİM BALIKESİR 6 EYLÜL 6 EYLÜL MAHALLESİ ATALAR CADDESİ NO: Süpermarket ve hipermarketlerde yapılan perakende ticaret (belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalarda gıda, içecek veya tütün ağırlıklı DİASA DİA SABANCI SÜPERMARKETLERİ TİCARET AKINCILAR MAHALLESİ CENGİZ TOPEL CADDESİ ANONİM BALIKESİR CENGİZ TOPEL NO: Süpermarket ve hipermarketlerde yapılan perakende ticaret (belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalarda gıda, içecek veya tütün ağırlıklı DİDAR KUTLUÖZOĞLU-KUTLU TİCARET ALİ HİKMET PAŞA MAHALLESİ EKİN SOKAK NO: DİLEK VOLKAN EGE MAHALLESİ BANDIRMA CADDESİ NO:111/ Fırın ürünleri imalatı (ekmek, sade pide, simit vb. dahil, taze pastane ürünlerinin imalatı hariç) ECEM S SPECİAL ÇİKOLATA GIDA LİMİTED HİSARİÇİ MAHALLESİ MİLLİKUVVETLER CADDESİ NO:13/B Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda çikolata ve şekerleme perakende ticareti (bonbon şekeri, akide şekeri, lokum, helva vb. dahil, dondurma hariç) EGE CAN YAKIT ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET VE İMALAT LİMİTED BALIKESİR PAŞAALANI MAHALLESİ 52.SOKAK NO:12-14A/ Alkollü içeceklerin toptan ticareti EGEBEY TARIM VE KURUTULMUŞ GIDA ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ELİF ÜNAL CAMİATİK MAHALLESİ EDİRLER MEVKİİ KEPSUT BALIKESİR KEPSUT/BALIKESİR GÜMÜŞÇEŞME MAHALLESİ 369.SOKAK TİCARET BORSASI SİTESİ F-BLOK 26/3-A Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda içme suyu perakende ticareti (şişelendirilmiş veya damacanaya konulmuş olanlar dahil, şebeke suyu hariç)

13 10. KOMİTE 13 EMP GIDA PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED HASANBASRİ ÇANTAY MAHALLESİ ATATÜRK PARKI İÇİ Taze pastane ürünleri imalatı (yaş pasta, kuru pasta, poğaça, kek, börek, pay, turta, waffles vb.) EMRAH BAKIR KAYABEY MAHALLESİ BAĞLAR SOKAK NO:43 MERKEZ/BALIKESİR EMRE KIRTAY HACIİLBEY MAHALLESİ ANAFARTALAR CADDESİ NO:72/A Mağaza, tezgah, pazar yeri dışında yapılan perakende ticaret (ev ev dolaşarak veya komisyoncular tarafından perakende olarak yapılanlar) EMSİ SENTETİK DOKUMA SANAYİ ANONİM ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 4.CADDE NO: Çeşitli malların bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar EMİN BAYRAM BAHÇELİEVLER MAHALLESİ ATATÜRK CADDESİ NO: İçecek amaçlı kullanılan aromatik bitkilerin toptan ticareti EMİN DOĞRU (ÖZEL BİNA İNŞAATI) DEDEBURNU KÖYÜ EMİNE BOYUER EN-BİR GIDA NAKLİYECİLİK HAYVANCILIK İNŞAAT VE TAAHHÜT İŞLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ENDER KIYMAZ-TUBORG SHOP (BALIKESİR ) AYŞEBACI MEVKİİ YENİ OTO TERMİNALİ NO:140 SÜTLÜCE MAHALLESİ ALİ ÇETİNKAYA CADDESİ NO:21 MERKEZ/BALIKESİR PAŞAALANI MAHALLESİ 382.SOKAK NO: Çeşitli malların bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar Tuzlu su, sirke, sirkeli su, yağ veya diğer koruyucu çözeltilerle korunarak saklanan sebze ve meyvelerin imalatı (turşu, salamura yaprak, sofralık zeytin vb. dahil) Alkollü içeceklerin toptan ticareti ENES ŞİMŞİR HASAN BASRİ ÇANTAY MAHALLESİ CENGİZ TOPEL CADDESİ NO:22/A ENİS ELEKTRİK MALZEMELERİ TARIMSAL ÜRÜNLER PAZARLAMA VE TİCARET LİMİTED FETHİ BEY MAHALLESİ 1 TEMMUZ CADDESİ NO:19 BİGADİÇ/BALIKESİR Mağaza, tezgah, pazar yeri dışında yapılan perakende ticaret (ev ev dolaşarak veya komisyoncular tarafından perakende olarak yapılanlar) ER-Zİ MARKET İŞLETMECİLİĞİ GIDA TURİZM HAYVANCILIK SANAYİ TİCARET LİMİTED KURTULUŞ MAHALLESİ MEZBAHA SOKAK NO:6 SINDIRGI/BALIKESİR SINDIRGI/BALIKESİR

14 10. KOMİTE 14 ERCAN ERGÜN-ERC ERGÜN DIŞ TİCARET ERDOĞMUŞ PETROL MEŞRUBAT İNŞAAT GIDA TARIM HAYVANCILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ERDİNÇ ÇAKICI KAYABEY MAHALLESİ YENİ ÇIKMAZ SOKAK 20/1 KOCACAMİ MAHALLESİ GÖNEN YOLU ÜZERİ BİLANO BALYA/BALIKESİR HASAN BASRİ ÇANTAY MAHALLESİ CENGİZ TOPEL CADDESİ NO:130/1 MERKEZ/BALIKESİR Belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalardaki bir başka ülkeyle yapılan toptan ticaret (çeşitli malların toptan satışı) Alkollü içeceklerin toptan ticareti ERDİNÇ ÇALHAN GÜMÜŞÇEŞME MAH. YENİ TOPTANCI HALİ NO: Gıda maddelerinin bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar (aracı üretici birlikleri dahil, yaş sebze ve meyve hariç) EREN TÜKETİM MADDELERİ PAZARLAMA TURİZM TİCARET LİMİTED PAŞAALANI MAHALLESİ 390.SOKAK NO:24-26/A Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda alkollü ve alkolsüz içeceklerin perakende ticareti (rakı, bira gibi alkollü içkiler ile meyve suyu, şıra, şalgam suyu, gazlı içecekler vb. dahil, içme suyu hariç) ERENLER LOKUM ŞEKERLEME GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ÜÇEYLÜL MAHALLESİ ÇALIKÖY KÜME EVLERİ NO:25 DURSUNBEY/BALIKESİR Lokum, pişmaniye, helva, karamel, koz helva, fondan, beyaz çikolata vb. imalatı (tahin helvası dahil) ERGENLER ET ÜRÜNLERİ HAYVANCILIK GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ATATÜRK MAHALLESİ SITKI YIRCALI CADDESİ NO:85/A ERGİN ÇAKICI HASAN BASRİ ÇANTAY MAHALLESİ CENGİZ TOPEL CADDESİ NO:130/ ERKAN GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ERSA TEMİZLİK GÜVENLİK HİZMETLERİ BİLGİ İŞLEM SİSTEMLERİ SAYAÇ OKUMA TIBBİ MALZEMELER YEMEK GÜMRÜKLEME NAKLİYE ERSİN GÖKTEPE-TUBORG SHOP (BALIKESİR ) EGE MAHALLESİ TARLABAŞI CADDESİ NO:9 YILDIRIM MAHALLESİ MİLLİ KUVVETLER CADDESİ ÖZMELEK APARTMANI NO:26/ /BALIKESİR PAŞAALANI MAHALLESİ 382.SOKAK NO: Susamın işlenmesi ve tahin imalatı Hazır yemek imalatı (vakumla paketlenmiş veya korunmuş olanlar) (lokanta ve catering hizmetleri hariç) Alkollü içeceklerin toptan ticareti ERSİN ÇALHAN GÜMÜŞÇEŞME MAH. TOPTANCI HALİ NO: BALIKESİR Gıda maddelerinin bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar (aracı üretici birlikleri dahil, yaş sebze ve meyve hariç)

15 10. KOMİTE 15 ESRA GÖKÇEN HASAN BASRİ ÇANTAY MAHALLESİ CENGİZ TOPEL CADDESİ NO:124/A EŞREF FİLİZOĞLU HİSARİÇİ MAHALLESİ BOZKURT SOKAK BALIKESİR EŞREF KOÇAK GAZİOSMANPAŞA MH. OSB MH. 1 CADDE NO:6 F MEŞRUBAT İÇECEK DAĞITIM GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED GÜMÜŞÇEŞME MAHALLESİ AĞIR SANAYİ BÖLGESİ 184.SOKAK NO: Meyve ve sebze suları, maden suyu, meşrubat ve diğer alkolsüz içeceklerin toptan ticareti (su hariç) FAHRETTİN TARTAR KAYABEY MAHALLESİ KAYIRLAR SOKAK NO: FAHRİ VURGUN GAZİOSMANPAŞA OSB MH. 1. CAD. NO: 6 FARMVİTA GIDA TARIM HAYVANCILIK VE HAYVAN SAĞLIĞI ÜRÜNLERİ TİCARET LİMİTED PLEVNE MAHALLESİ SAVAŞTEPE CADDESİ 168.SOKAK NO:2 DAİRE: Belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalardaki toptan ticaret (çeşitli malların toptan satışı) (bir başka ülkeyle yapılan toptan ticaret hariç) FARUK ÖZDEN-ÖZDEN KURUYEMİŞ GÜMÜŞÇEŞME MAHALLESİ AYDIN CADDESİ NO:1/A Leblebi imalatı ile kavrulmuş çekirdek, yerfıstığı vb. üretimi (sert kabuklular hariç) FATMA YÖRÜK GÜMÜŞÇEŞME MAHALLESİ BURSA YOLU 1.KİLOMETRE YAYLADA ALIŞVERİŞ MERKEZİ ÜST KAT Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda çikolata ve şekerleme perakende ticareti (bonbon şekeri, akide şekeri, lokum, helva vb. dahil, dondurma hariç) FATİH YILMAZ DİNKÇİLER MAHALLESİ PAŞA CADDESİ NO:4/A BALIKESİR Kavrulmuş veya işlenmiş kuruyemiş toptan ticareti (leblebi, kavrulmuş fındık, fıstık, çekirdek vb.) FERHAT AKTAŞ-BALIKESİR MEYDAN MARKET TOPTAN GIDA TİCARETİ SÜTLÜCE MAHALLESİ DEREBOYU CADDESİ NO:2/A/A FERİKLİ UNLU MAMÜLLER VE EKMEK SANAYİ TİCARET LİMİTED ORUÇGAZİ MAHALLESİ ALTAY CADDESİ NO:43/A BALIKESİR Fırın ürünleri imalatı (ekmek, sade pide, simit vb. dahil, taze pastane ürünlerinin imalatı hariç)

16 10. KOMİTE 16 FİKRET POYRAZLI (POYRAZ EKMEK FIRINI) GAZİ OSMAN PAŞA MAHALLESİ YAKUP ŞEVKİ PAŞA CADDESİ NO: BALIKESİR Fırın ürünleri imalatı (ekmek, sade pide, simit vb. dahil, taze pastane ürünlerinin imalatı hariç) FİLİZ GIDA İÇKİ İNŞAAT NAKLİYE İTRİYAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED GENÇ ORMAN GIDA TEMİZLİK MADDELERİ DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TURİZM İNŞAAT VE TAAHHÜT SANAYİ TİCA- RET LİMİTED GEZEN TEKSTİL VE GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED SERVİ MAHALLESİ HIFZI VELDET VELİDEDEOĞLU CADDESİ NO:35 BİGADİÇ/BALIKESİR ATATÜRK MAH.TURGUT REİS CADDESİ NO: /BKESİR PAŞAALANI MAHALLESİ 437.SOKAK NO:12 MERKEZ/BALIKESİR Alkollü içeceklerin toptan ticareti GLOBALNET GRUP İNTERNET SERVİSLERİ VE PAZARLAMATİCARET LİMİTED PLEVNE MAHALLESİ 168.SOKAK NO:1 DAİRE: Radyo, TV, posta yoluyla veya internet üzerinden yapılan perakende ticaret GÖKBAKAN TARIM HAYVANCILIK İNŞAAT GIDA YEMEK TEMİZLİK İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED BALIKESİR YENİ SANAYİ SİTESİ 13.SOKAK NO: Belli bir mala tahsis edilmemiş mağazalarda dondurulmuş gıda toptan ticareti GÖKHAN KAYIŞ PAŞAKÖYNO: GÜLCE SU GÜMÜŞÇEŞME MAHALLESİ GÜMÜŞPALA CADDESİ NO:34/B Hazır yemek imalatı (vakumla paketlenmiş veya korunmuş olanlar) (lokanta ve catering hizmetleri hariç) GÜLCE YEMEK SANAYİ LİMİTED GÜLER GIDA VE İNŞAAT LİMİTED GÜRKAN MEŞRUBAT AKARYAKIT GIDA OTOMOTİV İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED BALIKESİR GİRGİNLER PETROL ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ALİ HİKMET PAŞA MH. YENİ SOKAK NO:16 GÜMÜŞÇEŞME MAHALLESİ 289.SOKAK NO:113/A GÜMÜŞÇEŞME MAHALLESİ ZAHİREPAZARI SOKAK BALIKESİR TİCARET BORSASI SİTESİ NO:6 RIZAİYE MAHALLESİ KÜLTÜR CADDESİ NO:47 SINDIRGI/BALIKESİR Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda başka yerde sınıflandırılmamış diğer gıda ürünlerinin perakende ticareti (hazır yemek, gıda tuzu, sos, maya, çorba, pekmez, reçel, fındık ezmesi, makarna, bal, ev hayvanı yemleri vb.) Alkollü içeceklerin toptan ticareti

17 10. KOMİTE 17 GİRGİNLER PETROL ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET YAYLABAYIR MAHALLESİ ÇAY TARLASI MEVKİİ LİMİTED YAYLABAYIR NO:3/1 SINDIRGI/BALIKESİR GİRGİNLER PETROL ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED YÜREĞİL HABİB ETER HAYVANCILIK,İNŞAAT VE GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED HALALCA UNLU MAMÜLLER GIDA TARIM HAYVANCILIK ORMAN ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED HALİL AKÖZ YÜREĞİL MAHALLESİ ATATÜRK CADDESİ NO:50 SINDIRGI/BALIKESİR KESİRVEN MH. AKÇAKAYA SOKAK NO: 437 /4F HALALCA MH. KÖYİÇİ SK. NO:96/1 GAZİ OSMAN PAŞA MAHALLESİ SAVAŞTEPE YOLU ÜZERİ 3.KİLOMETRE Fırın ürünleri imalatı (ekmek, sade pide, simit vb. dahil, taze pastane ürünlerinin imalatı hariç) Kaya tuzunun çıkarımı (tuzun elenmesi ve kırılması dahil) (tuzun yemeklik tuza dönüştürülmesi hariç) HALİT KELEMENÇE KARESİ MAHALLESİ TURAN CADDESİ SUNA SOKAK NO: HAMDİ TOLGA EREM BAHÇELİEVLER MAHALLESİ MEHMETÇİK CAD.CUMHURİYET APARTMANI NO:35/ /BALIKESİR HANİFE GÖK KASAPLAR MAHALLESİ ANAFARTALAR CADDESİ NO: /BALIKESİR HANİFE KAPAN 1.ORUÇGAZİ MAHALLESİ BEYAZ SOKAK NO:9/ HEG GIDA ÜRÜNLERİ SANAYİ ANONİM ESKİKUYUMCULAR MAHALLESİ TEVFİKSAĞLAMPAŞA SOKAK NO:4A/ Taze pastane ürünleri imalatı (yaş pasta, kuru pasta, poğaça, kek, börek, pay, turta, waffles vb.) HGGÜNSAN GIDA PAZARLAMA SANAYİ TİCARET LİMİTED KURTULUŞ MAHALLESİ İBİLLER CADDESİ NO:10/107 SINDIRGI/BALIKESİR Tuzlu su, sirke, sirkeli su, yağ veya diğer koruyucu çözeltilerle korunarak saklanan sebze ve meyvelerin imalatı (turşu, salamura yaprak, sofralık zeytin vb. dahil) HİKMET BİÇER PAŞAALANI MAHALLESİ AHMEWTCEVDET DEMİRAY CADDESİ NO:31/A Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda içme suyu perakende ticareti (şişelendirilmiş veya damacanaya konulmuş olanlar dahil, şebeke suyu hariç)

18 10. KOMİTE 18 KADIKÖY UNLU MAMÜLLER PAZARLAMA GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ALİHİKMET PAŞA MAHALLESİ YENİ ZAHİRE HALİ NO: Tatlandırılmamış dayanıklı hamur tatlıları imalatı (pişirilmiş olsun olmasın tatlandırılmamış kadayıf, baklava vb.) (yufka imalatı dahil) KAHVECİZADE GIDA ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM GAZİOSMANPAŞA MH. 13_126. SK. NO: 8 A Kahve, kakao ve baharat toptan ticareti KANİYE MÜNGER ATATÜRK MAHALLESİ GÜVEN SOKAK NO:54/A KARAGEDİK AKARYAKIT İNŞAAT HARFİYAT NAKLİYAT GIDA VE SANAYİ LİMİTED KARAGEDİK MEVKİİ KÜRENDERE MAHALLESİ SINDIRGI/BALIKESİR Süpermarket ve hipermarketlerde yapılan perakende ticaret (belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalarda gıda, içecek veya tütün ağırlıklı KARAHALLILAR GIDA MAMÜLLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM AKINCILAR MAHALLESİ YALKIR CADDESİ NO: Zeytin (işlenmiş) toptan ticareti KARCIOĞLU GIDA VE İHTİYAÇ MADDELERİ TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ESKİKUYUMCULAR MAHALLESİ,AKKUYU SOKAK NO: Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda tütün ve tütün ürünleri perakende ticareti (nargile tütünü, pipo tütünü, sigara, puro, vb.) KARTOPU TARIM ÜRÜNLERİ ÜRETİM VE PAZARLAMA LTD ŞTİ KASAPLAR MAHALLESİ SINDIRGI CADDESİ NO:12/1/A KAZIM KAYAR ATATÜRK MAHALLESİ SITKI YIRCALI CADDESİ NO: KEDEROĞLU YAPI İNŞAAT GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED PAŞAALANI MH. 44. SOKAK NO:11 A/ Başka yerde sınıflandırılmamış diğer gıda ürünlerinin toptan ticareti (doğal bal, malt, hazır yemek, sirke vb.) KEPSUT GIDA MARKET SANAYİ VE TİCARET LİMİTED KASAPZADE MAHALLESİ ADNAN ERCAN CADDESİ NO:79 KEPSUT/BALIKESİR KOLKIRAN GIDA İNŞAAT PETROL TURİZM TİCARET VE SANAYİ ANONİM BALIKESİR ESKİKUYUMCULAR MAHALLESİ MİLLİ KUVVETLER CADDESİ NO:21/ KOÇBAYLAR GIDA VE HAYVAN ÜRÜNLERİ DAĞITIM PAZARLAMA OTOMOTİV İNŞAAT TAAHHÜT İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET YENİ SANAYİ SİTESİ 46.SOKAK NO:6/A Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda içme suyu perakende ticareti (şişelendirilmiş veya damacanaya konulmuş olanlar dahil, şebeke suyu hariç)

19 10. KOMİTE 19 KÖSEOĞULLARI UN YEM GIDA NAKLİYAT HAYVANCILIK VE ORMAN ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED KÜÇÜKAĞA BÜLBÜL (TRABZON VAKFIKEBİR EKMEK FIRINI) LEVENT AYRAN LİDER FOOD SERVİS GIDA AMBALAJ TURİZM İNŞAAT TARIM HAYVANCILIK DAĞITIM PAZARLAMA İTHALAT İHRACAT TİCARET VE CAMİKEBİR MAHALLESİ HÜKÜMET CADDESİ NO: SINDIRGI SINDIRGI/BALIKESİR PAŞAALANI MAHALLESİ BURSA YOLU SANAYİ 2.KAPI KARŞISI BİLANO :10020-BALIKESİR YENİ ÇARŞI B BLOK NO: /BALIKESİR GÜMÜŞÇEŞME MAHALLESİ 369.SOKAK TİCARET BORSASI SİTESİ G/BLOK 16/17/A MEDSER TEMİZLİK VE GIDA HİZMETLERİ TURİZM BOZYOKUŞ MAHALLESİ ZİHNİ ÖZGER CADDESİ TARIM HAYVANCILIK SANAYİ VE TİC ARET LİMİTED ÇETLEMİK SOKAK NO:24/1 DURSUNBEY/BALIKESİR MEHMET ASLAN GIDA VE KIRTASİYE TİCARET PAZARLAMA LİMİTED KUVAYI MİLLİYE MAHALLESİ CİHAT BİLGEHAN CADDESİ NO:153/B/ Fırın ürünleri imalatı (ekmek, sade pide, simit vb. dahil, taze pastane ürünlerinin imalatı hariç) Fırın ürünleri imalatı (ekmek, sade pide, simit vb. dahil, taze pastane ürünlerinin imalatı hariç) Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda ekmek, pasta ve unlu mamullerin perakende ticareti (ekmek, bisküvi, pasta, çörek, dondurma külahı vb.) Başka yerde sınıflandırılmamış diğer gıda ürünlerinin toptan ticareti (doğal bal, malt, hazır yemek, sirke vb.) Hazır yemek imalatı (vakumla paketlenmiş veya korunmuş olanlar) (lokanta ve catering hizmetleri hariç) MEHMET DURMUŞ PAŞAALANI MAHALLESİ 225.SOKAK NO:36/A MEHMET KELEMENÇE KARESİ MAHALLLESİ KIZPINAR CADDESİ NO: MEHMET KIRIŞKAN-GÜLNUR TİCARET KARAOĞLAN MAHALLESİ ZAĞNOS PAŞA CADDESİ NO:67/ Gıda maddelerinin bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar (aracı üretici birlikleri dahil, yaş sebze ve meyve hariç) MEHMET KÜÇÜKAKÇA(KÜÇÜAKÇA GIDA PAZARI) ALİ HİKMET PAŞA MAHALLESİ ESKİ ZAHİRE PAZRI İÇİ NO: MEHMET SÜRÜCÜOĞLU YENİ HAL BİNASI NO: MEHMET ÖRS BAHÇELİEVLER MAHALLESİ MEHMETCİK CADDESİ PRENSES APARTMANI NO:89/A

20 10. KOMİTE 20 MEHMET ŞAKİR AKAR ALİHİKMET PAŞA MAHALLESİ OKUL CADDESİ NO: Mağaza, tezgah, pazar yeri dışında yapılan perakende ticaret (ev ev dolaşarak veya komisyoncular tarafından perakende olarak yapılanlar) MEHMET ŞİMŞİR (HEDEF MARKET) 1.SAKARYA MAHALLESİ ESKİ BEYKÖY YOLU CADDESİ NO:13 MERKEZ/BALIKESİR MELİH DIŞ TİCARET MOBİLYA İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED YENİ SANAYİ SİTESİ 49.SOKAK NO: Belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalardaki bir başka ülkeyle yapılan toptan ticaret (çeşitli malların toptan satışı) MELİSA TALAZ 2.GÜNDOĞAN MAHALLESİ ERGÜVEN CADDESİ NO:24/A MERDİLAY GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED DUMLUPINAR MAHALLESİ DİNDİREN SOKAK NO:3/1/ MESUT BARUT HİSARİÇİ MAHALLESİ YAYMACILAR CADDESİ NO: Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda alkollü ve alkolsüz içeceklerin perakende ticareti (rakı, bira gibi alkollü içkiler ile meyve suyu, şıra, şalgam suyu, gazlı içecekler vb. dahil, içme suyu hariç) MESUT BULUT 2.GÜNDOĞAN MAHALLESİ 2.SARAY SOKAK NO:4/ Mağaza, tezgah, pazar yeri dışında motorlu araçlarla çeşitli malların perakende ticareti MESUT YANAL (AFİYET GIDA PAZARI) EGE MAHALLESİ KARAKAŞ SOKAK NO:41/A Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda zeytin perakende ticareti MESUT ÖZDEMİR ALİ HİKMET PAŞA MAHALLESİ ALTAY CADDESİ NO:72/A MERKEZ/BALIKESİR METİN AKKUŞ ALİHİKMET PAŞA MAHALLESİ ESKİEKİN PAZARI NO: MEVLANA GIDA VE TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ANAFARTALAR CADDESİ NO: MUHARREM PEHLİVANOĞLU MARKETÇİLİK GIDA BAHÇELİEVLER MAHALLESİ MEHMETÇİK CADDESİ PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET ANONİM NO: /BALIKESİR BALIKESİR

21 10. KOMİTE 21 MUHARREM PEHLİVANOĞLU MARKETÇİLİK GIDA ALTIEYLÜL MAHALLESİ OKUL SOKAK ESER PASAJI PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET ANONİM BİLA NO BALIKESİR-2 MUHARREM PEHLİVANOĞLU MARKETÇİLİK GIDA KUVAYI MİLLİYE MAHALLESİ EDREMİT YOLU PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ÜZERİ 4.KM. EKİLMİŞ TESİSLERİ NO:108/C BALIKESİR-3- MUMCU SÜT MAMÜLLERİ VE GIDA MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED KASAPLAR MAHALLESİ ATALAR CADDESİ NO:84/A MURAT KANDEMİR KARAOĞLAN MAHALLESİ İĞNECİ SOKAK NO: Çeşitli malların bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar MUSTAFA AKKUŞ PAŞAALANI MAHALLESİ YENİ SANAYİ SİTESİ 54.SOKAK NO:4/A MUSTAFA KARASU HİSARİÇİ MAHALLESİ ALİ HİKMET PAŞA MEYDANI NO:2/A Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda tütün ve tütün ürünleri perakende ticareti (nargile tütünü, pipo tütünü, sigara, puro, vb.) MUSTAFA KELEMENÇE KARESİ MAHALLESİ KIZPINARI CADDESİ NO: MUSTAFA MİCANOĞLU (ÖZEL BİNA İNŞAATI) FERAH MAHALLESİ ADNAN MENDERES BULVARI NO:40 DURSUNBEY/BALIKESİR MUSTAFA ÇAKIROĞLU (EMİR TİCARET) ÇAVUŞ MAHALLESİ OVA CADDESİ NO:20 BİGADİÇ/BALIKESİR MUTLULAR GIDA İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED 2.SAKARYA MAHALLESİ KISIKLI SOKAK NO: /BALIKESİR MİGROS TİCARET ANONİM BALIKESİR BAHÇELİEVLER BAHÇELİEVLER MAHALLESİ TEKNİK LİSE CADDESİ NO:88/A Süpermarket ve hipermarketlerde yapılan perakende ticaret (belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalarda gıda, içecek veya tütün ağırlıklı MİGROS TİCARET ANONİM BALIKESİR BEYOĞLU M JET MİGROS SATIŞ MAĞAZASI BAHÇELİEVLER MAHALLESİ BEYOĞLU CADDESİ NO:83/A Süpermarket ve hipermarketlerde yapılan perakende ticaret (belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalarda gıda, içecek veya tütün ağırlıklı

22 10. KOMİTE 22 MİGROS TİCARET ANONİM BALIKESİR MİRZABEY TANSAŞ ADNAN MENDERES MAHALLESİ EDREMİT CADDESİ NO:1/A Süpermarket ve hipermarketlerde yapılan perakende ticaret (belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalarda gıda, içecek veya tütün ağırlıklı MİGROS TİCARET ANONİM BALIKESİR PLEVNE PO PLEVNE MAHALLESİ YENİ İZMİR CADDESİ NO:141/B Süpermarket ve hipermarketlerde yapılan perakende ticaret (belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalarda gıda, içecek veya tütün ağırlıklı MİGROS TİCARET ANONİM BALIKESİR SUBAY EVLERİ TANSAŞ SATIŞ PLEVNE MAHALLESİ BEYOĞLU CADDESİ NO: Süpermarket ve hipermarketlerde yapılan perakende ticaret (belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalarda gıda, içecek veya tütün ağırlıklı MİGROS TİCARET ANONİM BALIKESİR TOYGAR ATATÜRK MAHALLESİ 241.SOKAK NO:12/A/ MİGROS TİCARET ANONİM BALIKESİR YENİYOL MİGROS SATIŞ MAĞAZASI ALİ HİKMET PAŞA MAHALLESİ ÖMERALİBEY CADDESİ NO:45/A Süpermarket ve hipermarketlerde yapılan perakende ticaret (belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalarda gıda, içecek veya tütün ağırlıklı MİGROS TİCARET ANONİM ESKİ TERMİNAL MİGROS AKINCILAR MAHALLESİ CUMALI CADDESİ NO: Süpermarket ve hipermarketlerde yapılan perakende ticaret (belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalarda gıda, içecek veya tütün ağırlıklı MİGROS TİCARET ANONİM MİGROS BALIKESİR GÜMÜŞÇEŞME MAHALLESİ BURSA YOLU 1.KM. YAYLADA ALIŞVERİŞ MERKEZİ Süpermarket ve hipermarketlerde yapılan perakende ticaret (belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalarda gıda, içecek veya tütün ağırlıklı NAMIK KEMAL SARI(SARI TİCARET) 1.ORUÇGAZİ MAHALLESİ KAYABEY CADDESİ NO:132/A NAZMİYE KARASU- EGE MEŞRUBAT (BALIKESİR ) GÜMÜŞÇEŞME MAHALLESİ TİCARET BORSASI DEPOLARI H-BLOK NO:24/ Meyve ve sebze suları, maden suyu, meşrubat ve diğer alkolsüz içeceklerin toptan ticareti (su hariç) NAİL KARABIYIK HALALCA KÖYÜ Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda ekmek, pasta ve unlu mamullerin perakende ticareti (ekmek, bisküvi, pasta, çörek, dondurma külahı vb.) NECDET ÖZDEN GÜMÜŞÇEŞME MAHALLESİ YENİ TOPTANCI HALİ NO: /BALIKESİR Gıda maddelerinin bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar (aracı üretici birlikleri dahil, yaş sebze ve meyve hariç) NEFFİS GARDEN GIDA BİLİŞİM TURİZM PERSONEL HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED KASAPLAR MAHALLESİ SOMA CADDESİ NO:47/A Hazır yemek imalatı (vakumla paketlenmiş veya korunmuş olanlar) (lokanta ve catering hizmetleri hariç)

23 10. KOMİTE 23 NOVATEK GIDA TARIM HAYVANCILIK VE HAYVAN SAĞLIĞI ÜRÜNLERİ TİCARET LİMİTED PAŞAALANI MAHALLESİ 200.SOKAK NO:16/A Belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalardaki toptan ticaret (çeşitli malların toptan satışı) (bir başka ülkeyle yapılan toptan ticaret hariç) NURAY AKKUŞ ADNAN MENDERES MAHALLESİ 135.CADDE NO:32/A NURAY EMEL GENÇ KARESİ MAH.TURAN CADDESİ SİLLELİOĞLU İŞHANI 1.KAT NO: /BALIKESİR Mağaza, tezgah, pazar yeri dışında yapılan perakende ticaret (ev ev dolaşarak veya komisyoncular tarafından perakende olarak yapılanlar) NURETTİN GÜLSOY GÜLSARAY İNŞAAT ALTIEYLÜL MH. ATALAR CAD. NO:54/B Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda çay, kahve, kakao ve baharat perakende ticareti (bitki çayları dahil) NURGÜL COŞKUN (COŞKUN TİCARET) ATATÜRK MAHALLESİ SITKI YIRCALI CADDESİ NO:29/B Mağaza, tezgah, pazar yeri dışında yapılan perakende ticaret (ev ev dolaşarak veya komisyoncular tarafından perakende olarak yapılanlar) NURGÜL ERYAŞA 2.SAKARYA MAHALLESİ SEVGİ SOKAK NO:13/ Radyo, TV, posta yoluyla veya internet üzerinden yapılan perakende ticaret NİDA ŞENER OCAK TİCARET MEŞRUBAT GIDA VE İHTİYAÇ MADDELERİ SANAYİ LİMİTED BALIKESİR EGE MAHALLESİ DEMİRCİLER CADDESİ NO:63 PAŞAALANI MAHALLESİ YENİ SANAYİ SİTESİ 47.SOKAK NO:6/A Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda başka yerde sınıflandırılmamış diğer gıda ürünlerinin perakende ticareti (hazır yemek, gıda tuzu, sos, maya, çorba, pekmez, reçel, fındık ezmesi, makarna, bal, ev hayvanı yemleri vb.) Gıda maddelerinin bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar (aracı üretici birlikleri dahil, yaş sebze ve meyve hariç) OKYANUS HAYVANCILIK İNŞAAT TEMİZLİK GIDA TURİZM SANAYİ VE TİCARET ANONİM AKÇAKAYA MAHALLESİ AKÇAKAYA CADDESİ NO:249/A ONUR GÜNDOĞDU SÜT VE PETROL ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED MERKEZ PAŞAKÖY BİLA NO ORHAN GÜNVARAN ANAFARTALAR CADDESİ NO: BALIKESİR Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda çikolata ve şekerleme perakende ticareti (bonbon şekeri, akide şekeri, lokum, helva vb. dahil, dondurma hariç) ORKON ORGANİK KONSERVE GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM KURTULUŞ MH. İBİRLER YOLU NO: SINDIRGI/BALIKESİR Sebze ve meyve konservesi imalatı (salça, domates püresi dahil, patatesten olanlar hariç)

24 10. KOMİTE 24 OĞULLAR METAL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED PAKHAMUR GIDA MADDELERİ İNŞAAT TURİZM TEKSTİL TIBBİ MALZEME SANAYİ VE TİCARET LİMİTED PARMAKSIZOĞLU GIDA BAHARAT TARIM ÜRÜNLERİ KİMYEVİ MADDELER PAZARLAMA İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCA- RET LİMİTED ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ SAVAŞTEPE YOLU 8.KİLOMETRE NO:1/A AKINCILAR MAHALLESİ CUMALI CADDESİ TOPLU TAŞIMA MERKEZİ NO:2-1-F YENİ SANAYİ SİTESİ 12 EKİM CADDESİ NO: PEPAŞ PETEK PAZARLAMA LİMİTED İZMİR YOLU 4.KİLOMETRE Belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalardaki bir başka ülkeyle yapılan toptan ticaret (çeşitli malların toptan satışı) Taze pastane ürünleri imalatı (yaş pasta, kuru pasta, poğaça, kek, börek, pay, turta, waffles vb.) Kahve, kakao ve baharat toptan ticareti PLASTEKS TEKNİK TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ESKİKUYUMCULAR MAHALLESİ ATALAR CADDESİ AYTAÇ İŞHANI NO:26 KAT: Çeşitli malların bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar POYRAZ GIDA İNŞAAT NAKLİYE TURİZM TİCARET LİMİTED BALIKESİR YENİ SANAYİ SİTESİ 47.SOKAK NO: PROJE EDT GIDA PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED YILDIRIM MAHALLESİ CUMHURİYET CADDESİ NO: Gıda maddelerinin bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar (aracı üretici birlikleri dahil, yaş sebze ve meyve hariç) RAGIP YAREN PLEVNE MAHALLESİ EVREN CADDESİ NO:47XXX REFİK DALKIRAN BALIKESİR ERENAY GIDA BAHÇELİEVLER MAHALLESİ UYGAR SOKAK NO:33/ Gıda maddelerinin bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar (aracı üretici birlikleri dahil, yaş sebze ve meyve hariç) REMZİ ÇAKAR GIDA SANAYİ TİCARET ANONİM CAMİKEBİR MAHALLESİ ESKİ CEZAEVİ SOKAK NO:11/A SINDIRGI/BALIKESİR REMZİ ÇAKAR GIDA SANAYİ TİCARET ANONİM ALTIEYLÜL GÜMÜŞÇEŞME MAHALLESİ 164.SOKAK NO:7/A RNS TEKSTİL GIDA TURİZM İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SA- NAYİ VE TİCARET LİMİTED HİSARİÇİ MAHALLESİ TURAN CADDESİ YONCA SOKAK NO:5/A Belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalardaki toptan ticaret (çeşitli malların toptan satışı) (bir başka ülkeyle yapılan toptan ticaret hariç)

Adı BAL KAYNAK SU İTHALAT İHRACAT 1 19464 SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ GAZİOSMANPAŞAOSB MAHALLESİ 10. CAD. NO: 1 /1/101 2662211210 11.07.03 İçme suyu üretimi (şişelenmiş, gazsız, tatlandırılmamış ve

Detaylı

10. KOMİTE 1 ALİHİKMETPAŞA MAHALLESİ UÇAR SOKAK NO:12A KARESİ/BALIKESİR EGE MAHALLESİ DEMİRCİLER CADDESİ NO:85/C KARESİ/BALIKESİR

10. KOMİTE 1 ALİHİKMETPAŞA MAHALLESİ UÇAR SOKAK NO:12A KARESİ/BALIKESİR EGE MAHALLESİ DEMİRCİLER CADDESİ NO:85/C KARESİ/BALIKESİR 10. KOMİTE 1 Ünvanı Adres Telefon 4 BEYLER SU GIDA NAKLİYAT HAYVANCILIK İNŞAAT TURİZM İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ABBAS AYTAR ALİHİKMETPAŞA MAHALLESİ UÇAR SOKAK NO:12A EGE MAHALLESİ DEMİRCİLER

Detaylı

FİRMA ÜNVANI ADRES ALAN KODU TELEFON

FİRMA ÜNVANI ADRES ALAN KODU TELEFON FİRMA ÜNVANI ADRES ALAN KODU TELEFON 4 BEYLER SU GIDA NAKLİYAT HAYVANCILIK İNŞAAT TURİZM İTHALAT İHRACAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. ABACIGİL BİLİŞİM HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. ALİHİKMETPAŞA MAHALLESİ UÇAR SOKAK NO:12A

Detaylı

ARGE TELEKOMİNİKASYON İNŞ. GIDA DAY. TÜKETİ MAL. OTOBÜS KOM. TARIM ÜRÜNLERİ HAYVAN CILIK TURİZM SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

ARGE TELEKOMİNİKASYON İNŞ. GIDA DAY. TÜKETİ MAL. OTOBÜS KOM. TARIM ÜRÜNLERİ HAYVAN CILIK TURİZM SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. 4 BEYLER SU GIDA NAKLİYAT HAYV. İNŞ. TURİZM İTHALAT İHRACAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. ABACIGİL BİLİŞİM HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. ABBAS AYTAR ABDULLAH ACAR (ACAR SÜT) ABDULLAH ALTUĞ TOPHANECİOĞLU ABDULLAH BAYGÖNÜL

Detaylı

FİRMA ÜNVANI ADRES ALAN KODU TELEFON

FİRMA ÜNVANI ADRES ALAN KODU TELEFON FİRMA ÜNVANI ADRES ALAN KODU TELEFON ABDURRAZAK GÖKÇEN KARAOĞLAN MAHALLESİ ZAĞNOSPAŞA CADDESİ NO:77/A 0266 2498906 ABDÜLKERİM BARBOROS KARAOĞLAN MAHALLESİ BALIKAVDAN SOKAK NO:22/A 10100/BLK 0266 2499889

Detaylı

Telefon [GSM] 100.YIL MH. YENİ SANAYİ SİTESİ NO:10/A 38500 YAHYALI/KAYSERİ 5322756727 aktifnakliyat@hotmail.com

Telefon [GSM] 100.YIL MH. YENİ SANAYİ SİTESİ NO:10/A 38500 YAHYALI/KAYSERİ 5322756727 aktifnakliyat@hotmail.com Ünvanı Adres Telefon Telefon [GSM] Faks E-Posta AKTİF NAKLİYAT İNŞAAT TURİZM TEKSTİL MOBİLYA LOJİSTİK MADENCİLİK DOĞALGAZ OTOMOTİV BİLGİSAYAR GIDA VE İHTİYAÇ MADDELERİ KIRTASİYE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED

Detaylı

FİRMA ÜNVANI ADRES ALAN KODU TELEFON

FİRMA ÜNVANI ADRES ALAN KODU TELEFON FİRMA ÜNVANI ADRES ALAN KODU TELEFON 08 PROJE İNŞAAT TAAHHÜT SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. 3AS İLETİŞİM HİZMETLERİ SAN. TİC. LTD. ŞTİ. AKMA ASFALT HAFRİYAT İNŞAAT TAAHHÜT NAKLİYAT MÜHENDİSLİK GIDA SAN. TİC. LTD.

Detaylı

BİNGÖL TİCARET VE SANAYİ ODASI 4-GRUP(BEYAZ EŞYA-KUYUMCULUK) MESLEK GRUBU

BİNGÖL TİCARET VE SANAYİ ODASI 4-GRUP(BEYAZ EŞYA-KUYUMCULUK) MESLEK GRUBU BİNGÖL TİCARET VE SANAYİ ODASI 4-GRUP(BEYAZ EŞYA-KUYUMCULUK) MESLEK GRUBU Ünvanı Adres Telefon ABA KUYUMCULUK İNŞAAT GIDA TEKSTİL TAŞIMACILIK ELEKTRONİK HAYVANCILIK İHRACAT İTHALAT TİCARET VE SANAYİ HÜRRİYET

Detaylı

ATATÜRK MH. ENGİN SK. AKGÜL İŞ MERKEZİ ZEMİN KAT NO:3 / K SALİHLİ/MANİSA ATATÜRK MH. 537 SK. NO:44 SALİHLİ/MANİSA

ATATÜRK MH. ENGİN SK. AKGÜL İŞ MERKEZİ ZEMİN KAT NO:3 / K SALİHLİ/MANİSA ATATÜRK MH. 537 SK. NO:44 SALİHLİ/MANİSA Ünvanı Adres Telefon Nace Faaliyet Kodu ACT OTO LASTİK NAKLİYAT TEMİZLİK GIDA SANAYİ VE AKSEL MOTOR MALLARI LİMİTED AKTUN OTOMOTİV NAKLİYE SANAYİ VE ATATÜRK MH. ENGİN SK. AKGÜL İŞ MERKEZİ ZEMİN KAT NO:3

Detaylı

3.MESLEK GRUBU MANİFATURA, TEKSTİL VE KONFEKSİYON Ünvanı Adres Telefon Nace Faaliyet Kodu ABDULLAH EMİR EMİROĞLU TİCARET

3.MESLEK GRUBU MANİFATURA, TEKSTİL VE KONFEKSİYON Ünvanı Adres Telefon Nace Faaliyet Kodu ABDULLAH EMİR EMİROĞLU TİCARET 3.MESLEK GRUBU MANİFATURA, TEKSTİL VE Ünvanı Adres Telefon Nace Faaliyet Kodu ABDULLAH EMİR EMİROĞLU TİCARET 26. SK. NO:1 0236-713 00 35 47.53.01 ABDULLAH YAVUZ KESKİNER PASAJI NO:7 7141583 47.51.03 ABDULLAH

Detaylı

FİRMA ÜNVANI ADRES ALAN KODU TELEFON

FİRMA ÜNVANI ADRES ALAN KODU TELEFON FİRMA ÜNVANI ADRES ALAN KODU TELEFON 2 K TAŞIT MUAYENE İSTASYONLARI A.Ş. ESKİKUYUMCULAR MAHALLESİ YEŞİLYOL SOKAK NO:4 DAİRE:3 10100 0266 2455500 2 K TAŞIT MUAYENE İSTASYONLARI A.Ş. BALIKESİR GÜMÜŞÇEŞME

Detaylı

BRİFİNG RAPORU AKHİSAR TİCARET BORSASI 2017 YILI. HAZIRLAYAN:Kalite ve Akreditasyon Birimi

BRİFİNG RAPORU AKHİSAR TİCARET BORSASI 2017 YILI. HAZIRLAYAN:Kalite ve Akreditasyon Birimi AKHİSAR TİCARET BORSASI BRİFİNG RAPORU 2017 YILI HAZIRLAYAN:Kalite ve Akreditasyon Birimi 2017 H ü r r i y e t M a h. 4 5 0 s k. N o : 1 0 3 A k h i s a r / M a n i s a AKHİSAR TİCARET BORSASI nın 2017

Detaylı

FİRMA ÜNVANI ADRES ALAN KODU TELEFON

FİRMA ÜNVANI ADRES ALAN KODU TELEFON FİRMA ÜNVANI ADRES ALAN KODU TELEFON ABDÜLLATİF OKUR OYAK BANK ARKASI BELEDİYE DÜKKANLARI NO: 4/E 10100 BLK 0266 2413512 AFYONLU RİFAT OĞULLARI DÜĞÜNCÜ MAĞAZASI TEKSTİL SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. SERVİ MAHALLESİ

Detaylı

FİRMA ÜNVANI ADRES ALAN KODU TELEFON

FİRMA ÜNVANI ADRES ALAN KODU TELEFON FİRMA ÜNVANI ADRES ALAN KODU TELEFON 4 A SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. BALIKESİR MERKEZ ŞB. HİSARİÇİ MAHALLESİ BOZKURT SOKAK 2.VAKIF İŞHANI B BLOK 4.KAT NO:401-403 10100 ABDULLAH DEMİREL YENİ ÇARŞI

Detaylı

2016 YILI BRİFİNG RAPORU

2016 YILI BRİFİNG RAPORU a AKHİSAR TİCARET BORSASI 216 YILI BRİFİNG RAPORU AKHİSAR TİCARET BORSASINA AİT 1/1/216-31/12/216 TARİHLERİ ARASI BİRİFİNG RAPORU 216 H A Z I R L A Y A N : A Y Ş E N İ L G Ü V E N AKHİSAR TİCARET BORSASI

Detaylı

14. KOMİTE

14. KOMİTE 14. KOMİTE 1 Ünvanı Adres Telefon 2 K TAŞIT MUAYENE İSTASYONLARI ANONİM 2 K TAŞIT MUAYENE İSTASYONLARI ANONİM BALIKESİR GÜMÜŞÇEŞME ŞUBESİ A MERİÇ TURİZM İNŞAAT TAŞIMACILIK MADENCİLİK ALIM SATIM İTHALAT

Detaylı

Bafra Ticaret Sicili Müdürlüğü

Bafra Ticaret Sicili Müdürlüğü Bafra Müdürlüğü Bilgileri aşağıda yer alan anonim ve limited şirketler ile kooperatiflerin, ticaret sicili kayıtları üzerinde yapılan inceleme neticesinde münfesih durumda olduğu anlaşılmıştır. 6102 sayılı

Detaylı

FİRMA ÜNVANI ADRES ALAN KODU TELEFON

FİRMA ÜNVANI ADRES ALAN KODU TELEFON FİRMA ÜNVANI ADRES ALAN KODU TELEFON ABDULLAH GÜLTEKİN-UMURLAR HARFİYAT UMURLAR KÖYÜ BİLANO SINDIRGI/BLK ACARLAR İNŞAAT AKARYAKIT MADENCİLİK TARIM OTOMOTİV MÜHENDİS LİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. ABACI MAHALLESİ

Detaylı

FİRMA ÜNVANI ADRES ALAN KODU TELEFON

FİRMA ÜNVANI ADRES ALAN KODU TELEFON FİRMA ÜNVANI ADRES ALAN KODU TELEFON ABDULLAH AKAR (ÖZEL BİNA İNŞAATI) 2.GÜNDOĞAN MAHALLESİ 177.SOKAK NO:4 ACIBADEM RESTORASYON MİMARLIK İNŞAAT MÜHENDİSLİK MÜŞAVİRLİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. ESKİKUYUMCULAR

Detaylı

FİRMA ÜNVANI ADRES ALAN KODU TELEFON

FİRMA ÜNVANI ADRES ALAN KODU TELEFON FİRMA ÜNVANI ADRES ALAN KODU TELEFON 52 EVLER GIDA TURİZM İNŞAAT TİC. VE SAN. A.Ş. ATATÜRK MAHALLESİ İSABEY CADDESİ NO:17 0266 2454468 ADEM GÖRÜR BAHÇELİEVLER MAHALLESİ İZCİ SOKAK EMRE SİTESİ A-BLOK NO:1

Detaylı

Ticaret Sicil Nosu SIRA NO. Nace Faaliyet Kodu. Üye Sicil Nosu. Ünvanı. Adres. Nace Faaliyet Adı

Ticaret Sicil Nosu SIRA NO. Nace Faaliyet Kodu. Üye Sicil Nosu. Ünvanı. Adres. Nace Faaliyet Adı SIRA NO Üye Sicil Nosu Ünvanı Ticaret Sicil Nosu Adres Nace Faaliyet Kodu Nace Faaliyet Adı 1 131 53/4 S.S.ÇAYELİ TARIMSAL KALKINMA KOOP. 15. ÇAYELİ/RİZE 47.76.03 Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda

Detaylı

FİRMA ÜNVANI ADRES ALAN KODU TELEFON

FİRMA ÜNVANI ADRES ALAN KODU TELEFON FİRMA ÜNVANI ADRES ALAN KODU TELEFON AHMET DALBUDAK ÇAVUŞ MAHALLESİ OVA CADDESİ NO:5 BİGADİÇ/BLK 0266 6146579 AHMET ESEN BALIBEK-YENİ HABER GAZETESİ 6 EYLÜL MAHALLESİ ÇİĞDEM SOKAK NO:7/1 MERKEZ/BLK AHMET

Detaylı

FİRMA ÜNVANI ADRES ALAN KODU TELEFON

FİRMA ÜNVANI ADRES ALAN KODU TELEFON FİRMA ÜNVANI ADRES ALAN KODU TELEFON 10 BİLİŞİM TEKNOLOJİ VE ARACILIK HİZMETLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. AKINCILAR MAHALLESİ YALKIR CADDESİ NO:38/A 10040 ADİL BAYRAM ESKİKUYUMCULAR MH. ANAFARTALAR CD. MORTAŞ

Detaylı

AKHİSAR TİCARET BORSASI

AKHİSAR TİCARET BORSASI AKHİSAR TİCARET BORSASI BRİFİNG RAPORU AKHİSAR TİCARET BORSASINA AİT 1/1/215-31/12/215 ATARİHERİ ARASI BİRİFİNG RAPORU HAZIRLAYAN: GÖKBEN DİKİLİ ALTAŞ GENEL SEKRETER AKHİSAR TİCARET BORSASI nın 215 yılında

Detaylı

TORBALI TİCARET ODASI SEÇİM LİSTESİ

TORBALI TİCARET ODASI SEÇİM LİSTESİ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 592 592 MUSTAFA TURHAN TOPTAN BAKKALİYE 21.10.1981 Torbalı V.D. SEÇME+SEÇİLME MUZAFFER-12.08.1951-39490641578 8710020576 986 1002 HALUDUN TETİK TETİK

Detaylı

14. KOMİTE 1 ESKİKUYUMCULAR MAHALLESİ YEŞİLYOL SOKAK NO:4 DAİRE:3 KARESİ/BALIKESİR

14. KOMİTE 1 ESKİKUYUMCULAR MAHALLESİ YEŞİLYOL SOKAK NO:4 DAİRE:3 KARESİ/BALIKESİR 14. KOMİTE 1 Ünvanı Adres Telefon 2 K TAŞIT MUAYENE İSTASYONLARI ANONİM 2 K TAŞIT MUAYENE İSTASYONLARI ANONİM BALIKESİR GÜMÜŞÇEŞME ŞUBESİ A MERİÇ TURİZM İNŞAAT TAŞIMACILIK MADENCİLİK ALIM SATIM İTHALAT

Detaylı

FİRMA ÜNVANI ADRES ALAN KODU TELEFON

FİRMA ÜNVANI ADRES ALAN KODU TELEFON FİRMA ÜNVANI ADRES ALAN KODU TELEFON 266 PRODÜKSİYON FOTOĞRAFÇILIK REKLAMCILIK TİC. LTD. ŞTİ. DUMLUPINAR MAHALLESİ BALIKAVDAN SOKAK NO:3/B 10100 0266 2490266 30.BÖLGE BALIKESİR ECZACI ODASI İKTİSADİ İŞLETMESİ

Detaylı

BALIKESİR HUBUBAT TARIM 1 ÜRÜNLERİ LİSANSLI DEPOCULUK 19351 ANONİM ŞİRKETİ YENİKÖY MAHALLESİ /TÜRKİYE 2662461450,26624 94100 52.10.03 Hububat depolama ve antrepoculuk faaliyetleri (hububat silolarının

Detaylı

MESLEK GRUBU MESLEK GRUBU ADI SULTAN TARIM ÜRÜNLERİ GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 1 YAŞ SEBZE MEYVE GRUBU GURUBU 4,141,082.

MESLEK GRUBU MESLEK GRUBU ADI SULTAN TARIM ÜRÜNLERİ GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 1 YAŞ SEBZE MEYVE GRUBU GURUBU 4,141,082. 648261 Takdirname SULTAN TARIM ÜRÜNLERİ GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 1 YAŞ SEBZE MEYVE GURUBU 4,141,082.57 CUMHURİYET BULV. NO:118 ELÇİN APT. KAT:2 DAİRE:4 PASAPORT 1170841 Takdirname AGMEFRUTTA

Detaylı

SEÇİM LİSTESİ (Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar)

SEÇİM LİSTESİ (Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar) 1 9959 8185 AKMEHMET İNŞAAT TEMİZLİK ÜRÜNLERİ GIDA SANAYİ PAZARLAMA DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 14/07/2015 Yeşilçay V.D. Seçme+Seçilme - 0320288001 2 7005 5611 AKTU MÜTEAHHİTLİK MÜHENDİSLİK MÜŞAVİRLİK

Detaylı

FİRMA ÜNVANI ADRES ALAN KODU TELEFON

FİRMA ÜNVANI ADRES ALAN KODU TELEFON FİRMA ÜNVANI ADRES ALAN KODU TELEFON 14 ZAMAN AKARYAKIT GIDA NAKLİYAT İNŞAAT TAAHHÜT SAN. VE TİC. ADA AKARYAKIT DAĞITIM OTOMOTİV SAN. VE TİC. PAŞAALANI MAHALLESİ BURSA YOLU YENİ SANAYİ SİTESİ 4.KAPI YANI

Detaylı

7. KOMİTE

7. KOMİTE 7. KOMİTE 1 Ünvanı Adres Telefon Nace Faaliyet Kodu Nace Faaliyet Adı ABDULLAH GÜLTEKİN-UMURLAR HARFİYAT UMURLAR KÖYÜ BİLANO SINDIRGI/BALIKESİR 46.63.01 Bina ve bina dışı inşaat iş makinelerinin toptan

Detaylı

BİNGÖL TİCARET VE SANAYİ ODASI 4-GRUP(BEYAZ EŞYA-KUYUMCULUK) MESLEK GRUBU

BİNGÖL TİCARET VE SANAYİ ODASI 4-GRUP(BEYAZ EŞYA-KUYUMCULUK) MESLEK GRUBU BİNGÖL TİCARET VE SANAYİ ODASI 4-GRUP(BEYAZ EŞYA-KUYUMCULUK) MESLEK GRUBU Ünvanı Adres Telefon ADIRHAN KUYUMCUSU HÜSEYİN ATEŞ AFC DAYANIKLI TÜKETİM MADDELERİ OTOMOTİV GIDA MAĞAZACILIK SANAYİ VE TİCARET

Detaylı

FİRMA ÜNVANI ADRES ALAN KODU TELEFON

FİRMA ÜNVANI ADRES ALAN KODU TELEFON FİRMA ÜNVANI ADRES ALAN KODU TELEFON ADİL BOZ ÖZEL SAĞLIK HİZMETLERİ VETERİNERLİK EĞİTİM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ LTD. ATATÜRK MAHALLESİ HASTANE CADDESİ 9/1 10100 0266 2448833 AHMET TURHAN KERESTECİOĞLU

Detaylı

T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı

T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Sayı : 46617130-105.02-E.46 08.02.2019 Konu : Büyükşehir Belediye Meclis Toplantı Daveti Sayın: Büyükşehir Belediyesi

Detaylı

ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 1. CADDE NO.4KASTAMONU ENSTİTÜ KARŞISI

ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 1. CADDE NO.4KASTAMONU ENSTİTÜ KARŞISI ADI SOYADI/ ÜNVANI ADRES TEL FAX AKAR MOTORLU TAŞITLAR ALIM SATIM KOM.YDK.PARÇ.İNŞ.TURZ.TAŞI.GIDA TARIM GÜMÜŞÇEŞME MAH. 1.ÇEVRE YOLU SOKAK NO.4/A +90(266)2211700 HAV.PET.İTH.İHR.SAN.VE TİC.LT AKAYLAR ÇELİK

Detaylı

6102 SAYILI KANUNUN GEÇİCİ 7.MADDESİ KAPSAMINDA TİCARET SİCİLİNDEN KAYDI SİLİNEN MÜKELLEFLER LİSTESİ

6102 SAYILI KANUNUN GEÇİCİ 7.MADDESİ KAPSAMINDA TİCARET SİCİLİNDEN KAYDI SİLİNEN MÜKELLEFLER LİSTESİ Sıra No VERGİ NO ÜNVAN 1 8770256416 2 9780517028 3 6070360257 4 8610498361 5 3260280069 6102 SAYILI KANUNUN GEÇİCİ 7.MADDESİ KAPSAMINDA TİCARET SİCİLİNDEN KAYDI SİLİNEN MÜKELLEFLER LİSTESİ TÜRKER GELİNLİK

Detaylı

FİRMA ÜNVANI ADRES ALAN KODU TELEFON

FİRMA ÜNVANI ADRES ALAN KODU TELEFON FİRMA ÜNVANI ADRES ALAN KODU TELEFON ADM ATIK SAN. VE TİC. A.Ş. ATATÜRK MAHALLESİ İSABEY CADDESİ ÜNVER APARTMANI NO:11/1 10020 ADNAN İLKDOĞDU (OTO-İŞ MERTLER) YENİ SANAYİ BÖLGESİ 17.SOKAK NO:1/A AFSER

Detaylı

BİNGÖL TİCARET VE SANAYİ ODASI 9.GRUP (MADENCİLİK-İNŞAAT MALZEMELERİ-İMALAT-HIRDAVAT) MESLEK GRUBU

BİNGÖL TİCARET VE SANAYİ ODASI 9.GRUP (MADENCİLİK-İNŞAAT MALZEMELERİ-İMALAT-HIRDAVAT) MESLEK GRUBU BİNGÖL TİCARET VE SANAYİ ODASI 9.GRUP (MADENCİLİK-İNŞAAT MALZEMELERİ-İMALAT-HIRDAVAT) MESLEK GRUBU Ünvanı Adres Telefon ABAM BORU PROFİL METAL İNŞAAT İMALAT FERFORJE NAKLİYE ENERJİ TİCARET VE SANAYİ LİMİTED

Detaylı

DENİZLİ TİCARET BORSASI SEÇİM LİSTESİ

DENİZLİ TİCARET BORSASI SEÇİM LİSTESİ 1 12434 1272 S.AKKÖY TARIM KREDİ KKOPERATİFİ 26.10.2007 Akköy M.Md. - 8240020741 2 12522 1354 SAYILI NİKFER TARIM KREDİ KOOPERATİFİ 23.07.2008 Tavas V.D. - 9260043301 3 12590 1368 SAYILI KIZILCA TARIM

Detaylı

MÜSİAD ANTALYA ŞUBESİ 2013 YILI YÖNETİM KURULU LİSTESİ FİRMA FAALİYET TEL FAX CEP EMAİL

MÜSİAD ANTALYA ŞUBESİ 2013 YILI YÖNETİM KURULU LİSTESİ FİRMA FAALİYET TEL FAX CEP EMAİL MÜSİAD ANTALYA ŞUBESİ 2013 YILI YÖNETİM KURULU LİSTESİ RESUL LEKESİZ ŞUBE BAŞKANI EMREM YAPI CAM TUĞLA, PROFİLİT CAM, DEKORATİF DOĞAL TAŞ,İNŞAAT 3120566 3165614 5326163469 emrem@camtugla.org HASAN DEMİR

Detaylı

12. MESLEK GRUBU ÜYE LİSTESİ

12. MESLEK GRUBU ÜYE LİSTESİ 1 5757 AKIN HATİPOĞLU HATİPOĞLU İNŞAAT 2 6887 3 6808 4 6221 5 5985 6 5950 7 6685 8 4937 9 6640 10 6479 11 5228 BİLAL AYDIN ALPİ MÜHENDİSLİK İNŞAAT TİCARET VE SANAYİ ALTINÇAĞ MÜHENDİSLİK ISI SİSTEMLERİ

Detaylı

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİM LİSTESİ

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİM LİSTESİ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 000244 627 S.S.MURATDERE TARIMSAL KALKINMA KOOPERATİFİ. 01.04.1995 Bozüyük V.D. SEÇME+SEÇİLME - 6240055573 000263 650 S.S.ECZACIBAŞI MENSUPLARI TÜKETİM

Detaylı

11. KOMİTE

11. KOMİTE 11. KOMİTE 1 ABDURRAZAK GÖKÇEN Ünvanı Adres Telefon KARAOĞLAN MAHALLESİ ZAĞNOSPAŞA CADDESİ NO:77/A Nace Faaliyet Kodu 2662498906 47.54.90 Nace Faaliyet Adı (ev tipi hırsız ve yangın alarmı, tıraş, dikiş,

Detaylı

Antalya Ticaret Sicili Müdürlüğü

Antalya Ticaret Sicili Müdürlüğü Antalya Ticaret Sicili Müdürlüğü Münfesih olmalarına ve sayılmalarına rağmen Türk Ticaret Kanununun geçici 7 nci maddesi uyarınca Müdürlüğümüz tarafından kendilerine yapılan ihtar ve 06/01/2014 tarihli

Detaylı

T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı

T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Sayı : 46617130-105.06.01-E.76 09.03.2018 Konu : Büyükşehir Belediye Meclis Toplantı Daveti Sayın: Büyükşehir Belediyesi

Detaylı

SİSTEM BELGELENDİRME BÖLÜM MÜDÜRLÜĞÜ BELGELENDİRİLEN FİRMALARIN LİSTESİ

SİSTEM BELGELENDİRME BÖLÜM MÜDÜRLÜĞÜ BELGELENDİRİLEN FİRMALARIN LİSTESİ BELGELENDİRME VE MUAYENE LTD.ŞTİ. SAYFA : 1/6 1 2 OLİMPİA OTO CAM SAN. TİC. A.Ş BELGE - 41.23.004.03 FİMAK MAKİNE FIRIN MAKİNALARI İMALATI SANAYİ TİCARET A.Ş 42.18.005.03 3 DALGAKIRAN BASINÇLI HAVA MAK.

Detaylı

15. KOMİTE Bar, meyhane ve birahanelerde içecek sunum faaliyetleri (alkollü-alkolsüz)

15. KOMİTE Bar, meyhane ve birahanelerde içecek sunum faaliyetleri (alkollü-alkolsüz) 15. KOMİTE 1 Ünvanı Adres Telefon 52 EVLER GIDA TURİZM İNŞAAT TİCARET VE SANAYİ ANONİM ATATÜRK MAHALLESİ İSABEY CADDESİ NO:17 Nace Faaliyet Kodu 2662454468 Nace Faaliyet Adı ADEM GÖRÜR BAHÇELİEVLER MAHALLESİ

Detaylı

16. KOMİTE 1 EGE MAHALLESİ DEREBOYU CADDESİ NO:43/A KARESİ/BALIKESİR YENİ ÇARŞI KURTULUŞ SOKAK 24/A BALIKESİR KARESİ/BALIKESİR

16. KOMİTE 1 EGE MAHALLESİ DEREBOYU CADDESİ NO:43/A KARESİ/BALIKESİR YENİ ÇARŞI KURTULUŞ SOKAK 24/A BALIKESİR KARESİ/BALIKESİR 16. KOMİTE 1 Ünvanı Adres Telefon 4 A SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ LİMİTED BALIKESİR MERKEZ ŞUBESİ EGE MAHALLESİ DEREBOYU CADDESİ NO:43/A Nace Faaliyet Kodu Nace Faaliyet Adı ABDULLAH DEMİREL YENİ ÇARŞI

Detaylı

Adı "A" harfi ile başlayan üyelerimiz AHMET SİNAN KEMALOĞLU. Adres:İSMETPAŞA MAH.12.SOK.AYHAN İŞ HANI KAT 1/1. E-Posta:sinankemaloglu@hotmail.

Adı A harfi ile başlayan üyelerimiz AHMET SİNAN KEMALOĞLU. Adres:İSMETPAŞA MAH.12.SOK.AYHAN İŞ HANI KAT 1/1. E-Posta:sinankemaloglu@hotmail. Adı "A" harfi ile başlayan üyelerimiz ADI SOYADI FOTOĞRAF ADRES İLETİŞİM BİLGİLERİ AHMET SİNAN KEMALOĞLU Adres:İSMETPAŞA MAH.12.SOK.AYHAN İŞ HANI KAT 1/1 E-Posta:sinankemaloglu@hotmail.com Telefon:0 344

Detaylı

ÜYE REHBERİ (MEMBERS DIRECTORY)

ÜYE REHBERİ (MEMBERS DIRECTORY) ÜYE REHBERİ (MEMBERS DIRECTORY) Yayın Kurulu (Board Of Edition) Deniz VARLI İlkay KAVALCI Grafik & Tasarım Uygulama (Graphic & Design) Osmanlı Grafik 0464 213 01 00-0544 559 04 56 bilgi@osmanligrafik.com

Detaylı

T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı

T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Sayı : 46617130-105.02-E.244 07.09.2018 Konu : Büyükşehir Belediye Meclis Toplantı Daveti Sayın: Büyükşehir Belediyesi

Detaylı

TARIMSAL ÜRÜNLERDE İHRACAT İADESİ YARDIMLARI. Türkiye Cumhuriyeti Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü

TARIMSAL ÜRÜNLERDE İHRACAT İADESİ YARDIMLARI. Türkiye Cumhuriyeti Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü TARIMSAL ÜRÜNLERDE İHRACAT İADESİ YARDIMLARI Türkiye Cumhuriyeti Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü TARIM ÜRÜNLERİ DIŞ TİCARETİ Yıllara Göre Tarım Ürünleri Dış Ticareti (milyon $) 20.000 18.000

Detaylı

16. KOMİTE Sigorta acentelerinin faaliyetleri Sigorta acentelerinin faaliyetleri

16. KOMİTE Sigorta acentelerinin faaliyetleri Sigorta acentelerinin faaliyetleri 16. KOMİTE 1 Ünvanı Adres Telefon Nace Faaliyet Kodu Nace Faaliyet Adı 4 A SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ LİMİTED BALIKESİR MERKEZ ŞUBESİ EGE MAHALLESİ DEREBOYU CADDESİ NO:43/A 2662391462 A GROUP SİGORTA

Detaylı

SERVİS İSTASYONLARI GÖSTERİR LİSTE

SERVİS İSTASYONLARI GÖSTERİR LİSTE SERVİS İSTASYONLARI GÖSTERİR LİSTE İTHALATÇI/İMALATÇI-ÜRETİCİ FİRMANIN 1. ÜNVANI : BİMEL ELEKTRONİK MAMULLERİ PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ- 2. MERKEZ ADRESİ : BAYINDIR SOKAK NO:5/1-2-4-5-6-7 14-15-17-19 KIZILAY

Detaylı

4,MESLEK GRUBU. Tabela Ünvanı 1 000545 ACTİVAKS YAPI DIŞ TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ HAVZA/SAMSUN ŞİRKET MÜDÜRÜ HAVZA/SAMSUN

4,MESLEK GRUBU. Tabela Ünvanı 1 000545 ACTİVAKS YAPI DIŞ TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ HAVZA/SAMSUN ŞİRKET MÜDÜRÜ HAVZA/SAMSUN 1 000545 ACTİVAKS YAPI DIŞ TİCARET SANAYİ LİMİTED YENİMESCİT MH. VEZİRKÖPRÜ CD. NO:178 362-4328827 NEBİ ÖZTÜRK YENİMESCİT MH. VEZİRKÖPRÜ CD. NO:178 362-4328827 TAHİR İSTENGİR 2 000620 ADİL DÖNMEZ DEĞİRMENÜSTÜ

Detaylı

AYDIN İL KOORDİNATÖRÜLÜĞÜ. Avrupa Birliği Komisyonunun Onayı ile İlimize özgü birçok yerel ürüne % 50 hibe desteğinin önü açıldı

AYDIN İL KOORDİNATÖRÜLÜĞÜ. Avrupa Birliği Komisyonunun Onayı ile İlimize özgü birçok yerel ürüne % 50 hibe desteğinin önü açıldı AYDIN İL KOORDİNATÖRÜLÜĞÜ Avrupa Birliği Komisyonunun Onayı ile İlimize özgü birçok yerel ürüne % 50 hibe desteğinin önü açıldı YEREL ÜRÜN LİSTESİ Aydın ilimiz için yerel ürün listesi kapsamı genişletilerek,

Detaylı

BALIKESİR TİCARET BORSASI BORSA ÜYELERİ

BALIKESİR TİCARET BORSASI BORSA ÜYELERİ TİCARET BORSASI BORSA ÜYELERİ ADI VE SOYADI/ÜNVANI TELEFON/ İŞ FAKS İL/İLÇE FAALİYETİ 705 SAYILI TARIM SATIŞ KOOP. 2393743 2393744 YAĞLI TOHUMLAR ADNAN ATACAN - ELİF TİCARET 2447627 2447697 TOPTAN GIDA

Detaylı

SEÇİM LİSTESİ ( Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar )

SEÇİM LİSTESİ ( Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar ) 1 6918 24893 YİMA YİYECEK VE İHTİYAÇ MADDELERİ LİMİTED ŞİRKETİ 02.01.1958 Selçuk V.D. 9810005163 SEÇME+SEÇİLME 2 20220 452 CİHAN PAZARLAMA VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ 12.10.1984 Cihanbeyli V.D. 2090047944

Detaylı

Adı AKÇA MAKİNA OTOMOTİV İLETİŞİM 1 SANAYİ VE TİCARET ANONİM 16693 BALIKESİR ŞUBESİ GÜMÜSÇESME MAHALLESİ KEPSUT CAD. NO: 335 A/A 2662492983 45.11.10 Otomobillerin ve hafif motorlu kara taşıtlarının toptan

Detaylı

Habersiz Olursanız Haber Siz Olursunuz

Habersiz Olursanız Haber Siz Olursunuz T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI Gümrükler Genel Müdürlüğü Sayı : 52707093-141.03 Konu : AB Dışı İhracat Onay Numarası 22.09.2016 / 18831165 DAĞITIM YERLERİNE Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından alınan

Detaylı

16.MESLEK GRUBU PASTANE, GIDA İMALATI, FIRIN, İÇEÇEK İMALATI Ünvanı Adres Nace Faaliyet Kodu

16.MESLEK GRUBU PASTANE, GIDA İMALATI, FIRIN, İÇEÇEK İMALATI Ünvanı Adres Nace Faaliyet Kodu 16.MESLEK GRUBU PASTANE, GIDA İMALATI, FIRIN, İÇEÇEK İMALATI Ünvanı Adres Nace Faaliyet Kodu ACAR TARIM VE PETROL ÜRÜNLERİ ZEYTİNCİLİK GIDA NAKLİYE HAYVANCILIK TURİZM SEYAHAT ACENTELİĞİ SANAYİ VE TİCARET

Detaylı

BİNGÖL TİCARET VE SANAYİ ODASI 3-GRUP (TEKSTİL VE MOBİLYA) MESLEK GRUBU

BİNGÖL TİCARET VE SANAYİ ODASI 3-GRUP (TEKSTİL VE MOBİLYA) MESLEK GRUBU BİNGÖL TİCARET VE SANAYİ ODASI 3-GRUP (TEKSTİL VE MOBİLYA) MESLEK GRUBU Ünvanı Adres Telefon ACAR İNŞAAT OTOMOTİV GIDA DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI KUYUMCULUK TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İNÖNÜ MH. KÜLTÜR CD. N0:60

Detaylı

11.MESLEK GRUBU NAKLİYE, OTOBÜS, KURYE

11.MESLEK GRUBU NAKLİYE, OTOBÜS, KURYE Ünvanı 11.MESLEK GRUBU NAKLİYE, OTOBÜS, KURYE Adres Nace Faaliyet Kodu AHMET NACİ OBUT AHMET ÜNAL SOYAK AKTUR ARAÇ MUAYENE İSTASYONLARI İŞLETMECİLİĞİ ANONİM ŞİRKETİ SALİHLİ ŞUBESİ ALİ GIDA SANAYİ VE TİCARET

Detaylı

11. KOMİTE 1 KARAOĞLAN MAHALLESİ ZAĞNOSPAŞA CADDESİ NO:77/A KARESİ/BALIKESİR

11. KOMİTE 1 KARAOĞLAN MAHALLESİ ZAĞNOSPAŞA CADDESİ NO:77/A KARESİ/BALIKESİR 11. KOMİTE 1 ABDURRAZAK GÖKÇEN Ünvanı Adres Telefon KARAOĞLAN MAHALLESİ ZAĞNOSPAŞA CADDESİ NO:77/A Nace Faaliyet Kodu 2662498906 47.54.90 Nace Faaliyet Adı (ev tipi hırsız ve yangın alarmı, tıraş, dikiş,

Detaylı

TARIM VE KIRSAL KALKINMAYI DESTEKLEME KURUMU SÜT ÜRETEN TARIMSAL İŞLETMELERE YATIRIM (101-1)

TARIM VE KIRSAL KALKINMAYI DESTEKLEME KURUMU SÜT ÜRETEN TARIMSAL İŞLETMELERE YATIRIM (101-1) TARIM VE KIRSAL KALKINMAYI DESTEKLEME KURUMU SEKİZİNCİ BAŞVURU ÇAĞRI DÖNEMİ İLK GRUP SÖZLEŞME İMZALAMAYA HAK KAZANANLAR LİSTESİ SÜT ÜRETEN TARIMSAL İŞLETMELERE YATIRIM (101-1) 1 AFYONKARAHİSAR FATİH KARAKOYUN

Detaylı

ÇORLU TİCARET BORSASI. Faal Üye Listesi Tabela Ünvanı. Üye Sicil No Tic.Sicil No. Sayfa 1 / 5

ÇORLU TİCARET BORSASI. Faal Üye Listesi Tabela Ünvanı. Üye Sicil No Tic.Sicil No. Sayfa 1 / 5 1 5 BAŞAK GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM BAŞAK GIDA SAN.A.Ş. 2 149 270 SAYILI ÇORLU YAĞLI TOHUMLAR TARIM SATIŞ KOOPERATİFİ 270 SAYILI ÇORLU YAĞLI TOHUMLAR KOOP. 3 222 KURFALILAR AS-UN SANAYİ VE TİCARET

Detaylı

Adı QNB FİNANSBANK ANONİM ŞİRKETİ 1 11401 BALIKESİR ŞUBESİ ALTI EYLÜL MAHALLESİ 4_ANAFARTALAR CAD. NO: 27-31B/_ ALTIEYLÜL/BALIKESİR 2662391727 TÜRKİYE HALK BANKASI ANONİM 2 ŞİRKETİ BALIKESİR BÖLGE 16558

Detaylı

T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı

T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Sayı : 46617130-105.02-E.294 09.11.2018 Konu : Büyükşehir Belediye Meclis Toplantı Daveti Sayın: Büyükşehir Belediyesi

Detaylı

Nace Faaliyet Kodu. Nace Faaliyet Adı

Nace Faaliyet Kodu. Nace Faaliyet Adı SIRA NO Üye Sicil Nosu Ünvanı Ticaret Sicil Nosu Adres Nace Faaliyet Kodu Nace Faaliyet Adı 1 1588 ATİLLA ŞİMŞEK 1573 YENİPAZAR MH. HOPA CD. NO:82/1B ÇAYELİ/RİZE 53.20.10 Paket ve koli gibi kargoların

Detaylı

1. KOMİTE

1. KOMİTE 1. KOMİTE 1 Ünvanı Adres Telefon Nace Faaliyet Kodu Nace Faaliyet Adı 10 BİLİŞİM TEKNOLOJİ VE ARACILIK HİZMETLERİ SANAYİ VE AKINCILAR MAHALLESİ YALKIR CADDESİ NO:38/A 2662391222 47.42.01 10 TELEKOM VE

Detaylı

ÇORLU TİCARET BORSASI. Faal Üye Listesi Tabela Ünvanı. Üye Sicil No Tic.Sicil No. Sayfa 1 / 5

ÇORLU TİCARET BORSASI. Faal Üye Listesi Tabela Ünvanı. Üye Sicil No Tic.Sicil No. Sayfa 1 / 5 1 5 BAŞAK GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM BAŞAK GIDA SAN.A.Ş. 2826511075 2 149 270 SAYILI ÇORLU YAĞLI TOHUMLAR TARIM SATIŞ KOOPERATİFİ 270 SAYILI ÇORLU YAĞLI 2826511196 TOHUMLAR KOOP. 3 222 KURFALILAR AS-UN

Detaylı

T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı

T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Sayı : 46617130-105.06.01-E.106 06.04.2018 Konu : Büyükşehir Belediye Meclis Toplantı Daveti Sayın: Büyükşehir Belediyesi

Detaylı

2012 Damacana Su Raporu - Hastalık Yapan Damacanalar - Manşet Haber - Salihliegitim

2012 Damacana Su Raporu - Hastalık Yapan Damacanalar - Manşet Haber - Salihliegitim Dolum Tesislerinde Herhangi Bir Uygunsuzluk Tespit Edilmediği Halde Tüketiciye Ulaşıncaya Kadar Geçen Süreçteki Uygunsuz Şartlar Sebebiyle Olumsuzlukların Görüldüğü 19 Litrelik Damacana Su Satış Noktaları

Detaylı

12. KOMİTE

12. KOMİTE 12. KOMİTE 1 ABDÜLLATİF OKUR Ünvanı Adres Telefon OYAK BANK ARKASI BELEDİYE DÜKKANLARI NO: 4/E 10100 BALIKESİR Nace Faaliyet Kodu 2662413512 47.71.04 Nace Faaliyet Adı ACAR GRUP TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET

Detaylı

KAMPANYAYA KATILAN FİRMALAR İLÇE FİRMA ADI ADRES TELEFON TELEFON 2

KAMPANYAYA KATILAN FİRMALAR İLÇE FİRMA ADI ADRES TELEFON TELEFON 2 KAMPANYAYA KATILAN FİRMALAR İLÇE FİRMA ADI ADRES TELEFON TELEFON 2 İZTES TESİSAT DOĞALGAZ İNŞAAT TAAHHÜT MİMARLIK MÜHENDİSLİK SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ. MANAVKUYU MAHALLESİ YÜZBAŞI İBRAHİN HAKKI CADDESİ

Detaylı

ŞİRKET İSTATİSTİKLERİ BÜLTENİ

ŞİRKET İSTATİSTİKLERİ BÜLTENİ ŞİRKET İSTATİSTİKLERİ BÜLTENİ S A Y I : 1 1 H A Z İ R A N 2 0 1 4 KURULAN ŞİRKET İSTATİSTİKLERİ İÇİNDEKİLER Kurulan Şirket İstatistikleri 1 En Çok Şirket Kuruluşu Gerçekleşen Sektörler 2 En Çok Şirket

Detaylı

1. Süt, süt ürünleri ve süt bazlı ürünler 1.1. İçme sütü

1. Süt, süt ürünleri ve süt bazlı ürünler 1.1. İçme sütü EK-1 Mikrobiyolojik Kriterler Gıda 1. Süt, süt ürünleri ve süt bazlı ürünler 1.1. İçme sütü 1.1.1. Pastörize süt Mikroorganizmalar Numune alma planı Limitler ( 1 ) n c m M E. coli ( 3 ) 5 0

Detaylı

15.MESLEK GRUBU MÜHENDİS, MİMAR, YAPI DENETİM, YAPI KOOP. Ünvanı Adres Nace Faaliyet Kodu

15.MESLEK GRUBU MÜHENDİS, MİMAR, YAPI DENETİM, YAPI KOOP. Ünvanı Adres Nace Faaliyet Kodu 15.MESLEK GRUBU MÜHENDİS, MİMAR, YAPI DENETİM, YAPI KOOP. Ünvanı Adres Nace Faaliyet Kodu ALUŞ MÜHENDİSLİK HARİTA İNŞAAT BİLGİSAYAR SANAYİ ATATÜRK MH. KURUDERE CD. KAMİLOĞLU İŞHANI NO:3 / 303 SALİHLİ/MANİSA

Detaylı

DOĞAKA- TR63 Bölgesi FOODEX 2014 Fuarı Hazırlık

DOĞAKA- TR63 Bölgesi FOODEX 2014 Fuarı Hazırlık DOĞAKA- TR63 Bölgesi FOODEX 2014 Fuarı Hazırlık DOĞAKA- TR63 Bölgesi FOODEX 2014 Fuarı Hazırlık DOĞAKA- TR63 Bölgesi FOODEX 2014 Fuarı Hazırlık Mevcut Durum Değerlendirmesi: Dünya ticaretinde gıda sektörü

Detaylı

EK-1. Mikrobiyolojik Kriterler

EK-1. Mikrobiyolojik Kriterler EK-1 Mikrobiyolojik Kriterler Gıda Mikroorganizmalar Numune Limitler (1) alma planı c m M 1. Süt, süt ve süt bazlı ürünler 1.1. İçme sütü 1.1.1. Pastörize süt AKS (2) 5 2 104 105 E. coli 5 0

Detaylı

17. KOMİTE 1. Nace Faaliyet Kodu. Nace Faaliyet Adı. Ünvanı Adres Telefon

17. KOMİTE 1. Nace Faaliyet Kodu. Nace Faaliyet Adı. Ünvanı Adres Telefon 17. KOMİTE 1 Ünvanı Adres Telefon ACIBADEM RESTORASYON MİMARLIK İNŞAAT MÜHENDİSLİK MÜŞAVİRLİK SANAYİ VE TİCARET ADA MÜHENDİSLİK VE PLANLAMA LİMİTED HİLMİ ÇAKIR İŞHANI NO:5-7/A KAT:4 KIZILAY CADDESİ ÇANKAYA

Detaylı

8. KOMİTE

8. KOMİTE 8. KOMİTE 1 Ünvanı Adres Telefon Nace Faaliyet Kodu Nace Faaliyet Adı 14 ZAMAN AKARYAKIT GIDA NAKLİYAT İNŞAAT TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED PAŞAALANI MAHALLESİ BURSA YOLU YENİ SANAYİ SİTESİ 4.KAPI

Detaylı

Lisans Sahibi Lisans No Yıl Dönem Adı Bildirim Kodu Bildirim Adı Alper Balcı - Kumsal Petrol Madeni Yağ

Lisans Sahibi Lisans No Yıl Dönem Adı Bildirim Kodu Bildirim Adı Alper Balcı - Kumsal Petrol Madeni Yağ Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan: Kurumumuz kayıtlarında Arı Sitesi 707.Sokak No:39 İvedik Organize Bölgesi Yenimahalle / ANKARA adresinde bulunan madeni yağ lisansı sahibi Petrol ve Depolama nin bildirim

Detaylı

ŞİRKET İSTATİSTİKLERİ BÜLTENİ

ŞİRKET İSTATİSTİKLERİ BÜLTENİ ŞİRKET İSTATİSTİKLERİ BÜLTENİ S A Y I : 1 0 M A Y I S 2 0 1 4 KURULAN ŞİRKET İSTATİSTİKLERİ İÇİNDEKİLER Kurulan Şirket İstatistikleri 1 En Çok Şirket Kuruluşu Gerçekleşen Sektörler 2 En Çok Şirket Kuruluşu

Detaylı

KARAHALLILAR OTOMOTİV AKARYAKIT DAYANIKLI TÜKETİM 1 MALLARI SANAYİ VE TİCARET 19243 ANONİM KARAHALLILAR AKARYAKIT 3. PAŞA ALANI MAHALLESİ Adı KANTUR AKARYAKIT SATIŞ 2 7171 İSTASYONU ANONİM SAVAŞTEPE YOLU

Detaylı

FİRMA ÜNVANI ADRES ALAN KODU TELEFON

FİRMA ÜNVANI ADRES ALAN KODU TELEFON FİRMA ÜNVANI ADRES ALAN KODU TELEFON A.M.K.MÜHENDİSLİK,TEKNİK SAN. MAKİNALARI,İNŞAAT MALZEMELERİ PAZARLAMA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ATATÜRK MAHALLESİ TURGUT REİS CADDESİ ÖZTOSUN APARTMANI NO:70/11 10020 MERKEZ/BLK

Detaylı

9. KOMİTE Diğer sığır ve manda yetiştiriciliği (sütü için yetiştirilenler hariç)

9. KOMİTE Diğer sığır ve manda yetiştiriciliği (sütü için yetiştirilenler hariç) 9. KOMİTE 1 Ünvanı Adres Telefon 3H HAYVANCILIK VE TİCARET ANONİM AKÇAKAYA MAHALLESİ AKÇAKAYA SOKAK NO:249/A Nace Faaliyet Kodu 2662213966 47.23.01 Nace Faaliyet Adı Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda

Detaylı

TRABZON TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİM LİSTESİNE GİREMEYEN ÜYELER GIDA, İÇECEK VE TÜTÜN ÜRÜNLERİ TOPTAN TİCARETİ

TRABZON TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİM LİSTESİNE GİREMEYEN ÜYELER GIDA, İÇECEK VE TÜTÜN ÜRÜNLERİ TOPTAN TİCARETİ 11 11 GIDA, İÇECEK VE TÜTÜN ÜRÜNLERİ TOPTAN TİCARETİ 1 1333 2153 NİYAZİ YAYLI 12.12.1956 Karadeniz V.D. 9430050698 2 1927 2743 HACI YAHYA CELALOĞLU OĞULLARI MUSTAFA CELALOĞLU VE KARDEŞLERİ 08.01.1960 Hızırbey

Detaylı

Metal Mamuller Montaj İşçisi 16.12.2015. Ahşap Mobilya İmalat Ustası. İş Güvenliği Uzmanı (Tehlikeli Sınıf-B) 15.12.2015

Metal Mamuller Montaj İşçisi 16.12.2015. Ahşap Mobilya İmalat Ustası. İş Güvenliği Uzmanı (Tehlikeli Sınıf-B) 15.12.2015 00002978629 Belirsiz Süreli (Daimi) Erkek - - 2 Reklam Tabelacı 11.12.2015 00002983064 Belirsiz Süreli (Daimi) Erkek - 20-35 1 Otomotiv Mekanikçisi 15.12.2015 00002983177 Belirsiz Süreli (Daimi) Erkek

Detaylı

Sıra No. Proje No REÇEL/MARMELAT ÜRETİM TESİSİNİN KURULMASI VE TAHİNDE KAPASİTENİN ARTIRILMASI 1 76 ŞİTOĞLU GIDA İNŞ. İTH. SAN. VE TİC. LTD.

Sıra No. Proje No REÇEL/MARMELAT ÜRETİM TESİSİNİN KURULMASI VE TAHİNDE KAPASİTENİN ARTIRILMASI 1 76 ŞİTOĞLU GIDA İNŞ. İTH. SAN. VE TİC. LTD. 1 76 ŞİTOĞLU GIDA İNŞ. İTH. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ REÇEL/MARMELAT ÜRETİM TESİSİNİN KURULMASI VE TAHİNDE KAPASİTENİN ARTIRILMASI 2 256 KEBAN ALABALIK SU ÜRÜNLERİ GIDA ÜRETİM PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

Detaylı

T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI

T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI TÜKETİCİNİN KORUNMASI VE PİYASA GÖZETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SATIŞ SONRASI HİZMET YETERLİLİK BELGESİ Belgenin Veriliş Tarihi ve Sayısı: Belgenin Geçerlilik Tarihi: 29.02.2016

Detaylı

İŞL/1101-10/21418 2010 Ocak BIO Biyodizel Hareketleri Bildirimi. İŞL/1101-10/21418 2010 Şubat BIO Biyodizel Hareketleri Bildirimi

İŞL/1101-10/21418 2010 Ocak BIO Biyodizel Hareketleri Bildirimi. İŞL/1101-10/21418 2010 Şubat BIO Biyodizel Hareketleri Bildirimi Kurumumuz kayıtlarında OSB 1. Cadde 6. Sokak No:39/B / AKSARAY adresinde bulunan işleme lisansı sahibi Aks-en Alternatif Enerji Teknolojileri San. ve Tic. Anonim Şirketinin bildirim yükümlülüklerine ilişkin

Detaylı

Adı EVDİ EV ÜRÜNLERİ MAĞAZACILIK 1 TİCARET ANONİM BALIKESİR 15000 PAŞAALANI SATIŞ MAĞAZASI ŞUBESİ PAŞAALANI MAHALLESİ SITKI YIRCALI CADDESİ NO:32 2662460538 47.59.01 ESSE EV ÜRÜNLERİ PAZARLAMA 2 SANAYİ

Detaylı

T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı

T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Sayı : 46617130-105.02-E.221 10.08.2018 Konu : Büyükşehir Belediye Meclis Toplantı Daveti Sayın: Büyükşehir Belediyesi

Detaylı

Rakamlarla WFI 2014 (UFİ onaylı veriler)

Rakamlarla WFI 2014 (UFİ onaylı veriler) Rakamlarla WFI 2014 (UFİ onaylı veriler) Katılımcı: 87 si yabancı toplam 365 katılımcı Ziyaretçi: 3.465 i yabancı toplam 15.934 ziyaretçi Katılımcı Ülke: 37 Ziyaretçi Ülke: 119 Konuk Ülke: Kosova Fuar

Detaylı

MUŞ TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİM LİSTESİNE GİREMEYEN ÜYELER

MUŞ TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİM LİSTESİNE GİREMEYEN ÜYELER 1 200004 200004 ADİL AYDEMİR 22.02.1990 Bilinmiyor 2 004915 4500 AFM YOL YAPI İNŞAAT NAKLİYAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ 10.08.2017 Muş V.D. 0080902069 3 004825 4428 AHMET EMRE POLAT İNŞAAT VE MÜHENDİSLİK

Detaylı

TRABZON TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİM LİSTESİNE GİREMEYEN ÜYELER 13 13 - MOTORLU TAŞITLARIN VE YEDEK PARÇALARININ TİCARETİ, BAKIM VE ONARIM HİZMETLERİ

TRABZON TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİM LİSTESİNE GİREMEYEN ÜYELER 13 13 - MOTORLU TAŞITLARIN VE YEDEK PARÇALARININ TİCARETİ, BAKIM VE ONARIM HİZMETLERİ 13 13 MOTORLU TAŞITLARIN VE YEDEK PARÇALARININ TİCARETİ, BAKIM VE ONARIM HİZMETLERİ 1 3159 4027 RAİF ERYAŞAR MÜESSESESİ TEOMAN ERYAŞAR VE ORTAĞI KOM.ŞTİ. 07.10.1969 Karadeniz V.D. 8390024154 2 3993 4727

Detaylı

: Barbaros mahallesi Turgut Reis Caddesi Kirazlar İnşaat Sena Sitesi No: 18 / 28 KOCASİNAN / KAYSERİ

: Barbaros mahallesi Turgut Reis Caddesi Kirazlar İnşaat Sena Sitesi No: 18 / 28 KOCASİNAN / KAYSERİ CV FEVZİ CAN ADRES : Barbaros mahallesi Turgut Reis Caddesi Kirazlar İnşaat Sena Sitesi No: 18 / 28 KOCASİNAN / KAYSERİ TEL : 0 530 644 94 40 DOĞUM YERİ VE TARİHİ : Büyük Abdi Uşağı Köyü / KIRŞEHİR 21.05.1972

Detaylı

TARIM VE KIRSAL KALKINMAYI DESTEKLEME KURUMU DİYARBAKIR İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ

TARIM VE KIRSAL KALKINMAYI DESTEKLEME KURUMU DİYARBAKIR İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ PROJE BİLGİLERİ Kurumumuz Haziran 2011 den bugüne kadar 12 adet Proje Başvuru Çağrı İlanına çıkmış bulunmaktadır. Projelere ilişkin ayrıntılı bilgi aşağıdaki tabloda bulunmaktadır. NO ÇAĞRI NO PROJE YATIRIM

Detaylı