**** Tüm Öğle ve Akşam yemeği dahil*** EYLÜL GECE / 10 GÜN

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "**** Tüm Öğle ve Akşam yemeği dahil*** 09 17 EYLÜL 2016 7 GECE / 10 GÜN"

Transkript

1 KURBAN BAYRAMI ÇİN TURU Pekin(3), Xian (2), Shangai(2), Zhujiajiao Türk Hava Yolları ile 5* Otellerde Konaklama **** Tüm Öğle ve Akşam yemeği dahil*** EYLÜL GECE / 10 GÜN Gidiş Dönüş Tarihler Günler İst- Pekin Kalkış ve İniş Saatleri Shangai - İst Kalkış ve İniş Saatleri Pekin Shangai 09 Eylül 16 Eylül Cuma- Cuma İstanbul- Pekin Shangai- İstanbul ******Buluşma 08 Eylül 2016 saat da olacak. 1.Gün: ISTANBUL - PEKİN // 09 EYLÜL 2016 CUMA 08 Eylül saat da Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali nde buluşup, check in işlemlerinin yapılmasının ardından saat te Türk Hava Yolları na ait TK 020 sefer sayılı uçak ile Pekin hareket ediyoruz. Yaklaşık 9 saat 30 dakika sürecek yolculuğun ardından yerel saat ile te Pekin e varıyoruz. Akşam yemeği için yerel restorana transfer. Yemek sonrası otelimize transfer oluyoruz. Konaklama Pekin otelimizde. 2.Gün: PEKİN // 10 EYLÜL CUMARTESİ Kahvaltının ardından Pekin şehir turuna başlıyoruz. Mao Zedong un Çin Halk Cumhuriyeti ni ilan ettiği, 1989 yılında tüm dünyayı sarsan protestolarla hafızalara kazınan Tiananmen Meydanı; UNESCO Dünya Mirası Listesi nde yer alan 980 ayrı binadan oluşan devasa ve büyüleyici Forbidden City yani Yasak Şehir i geziyoruz. Öğle yemeğimizi aldıktan Cennet Tapınağını gezeceğiz. Gezi sonrası Hutong Turu yapacağız. Bu turumuzda geleneksel Çin Mahallesini bisikletle gezme imkânına sahip olacağız. Turun ardından özel Pekin Ördek menüsünden oluşan akşam yemeğimizi alacağımız restoranımıza gidiyoruz. Konaklama Pekin otelimizde. 3.Gün: PEKİN // 11 EYLÜL 2016 PAZAR Kahvaltının ardından Çin e özgü inci yetiştiriciliğine tanıklık edeceğimiz İnci Üretim Merkezi ni ziyaret edeceğiz. Ardından Kunming Gölü kıyısında yer alan Muhteşem Yazlık Saray Bahçeleri gezilecektir. Dilerseniz uygun fiyata inci alma şansınız da olacak. Gezimizin ardından ile UNESCO Dünya Mirası Listesi nde yer alan, Orta Asya Türklerinin kuzeyden gelen istilalarını engellemek amacı ile milattan önce 220 yılında yapımına başlanan Çin Seddi gezisi için otelden ayrılıyoruz. Bu muazzam yapıyı gezdikten sonra öğle yemeğimizi alacağız. Akşam yemeğimize kadar serbest zaman. Akşam yemeğimiz yerel restoranda, konaklama otelimizde.

2 4.Gün : PEKİN - XIAN // 12 EYLÜL 2016 PAZARTESİ Sabah otelimizden ayrılıyor tren istasyonuna transfer oluyoruz. Tren ile Çin tarihinin en eski ve en önemli şehirlerinden biri aynı zamanda Çin in eski başkenti olan Xian a hareket ediyoruz. Öğle yemeğimizi lunch box olarak trende alacağız. Varışta Şehir Surları ve Goose Pagaoda Tapınağı görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası akşam yemeğimizi yerel restoranda alacağız. Otelimize transfer. Konaklama otelimizde. 5.Gün : XIAN - TERRA COTA XIAN // 13 EYLÜL 2016 SALI Kahvaltının ardından Çin'in ilk imparatoru Shihuan ın mezarını korumak için yapılmış, 20.YY de ortaya çıkarılan en önemli arkeolojik kazılardan birisi olan Terra Cota Savaşçıları olarak bilinen Yeraltı Heykel Ordusu müzesini gezeceğiz. Pişmiş Toprak anlamına gelen Terra Cota müzesinde göreceğiniz mezar ve heykeller 1987 yılında Unesco Dünya Kültür Mirası Listesine alınmıştır. Yerel restoranda alınacak öğle yemeğinin ardından Müslüman Mahallesi ve Büyük Cami ziyaret edilecek. Akşam yemeğini yerel restoranda alıyoruz. Dileyen yolcularımız ile Ekstra Tang Dynasty Show izlenecektir. Geceleme Xian da bulunan otelimizde. Ekstra Tang Dynasty Show: 40-$ ( Kişi Başı ) 6. GÜN: XIAN SHANGHAI // 14 EYLÜL 2016 ÇARŞAMBA Kahvaltının ardından havaalanına transfer. Yerel havayolları ile Çin in en gelişmiş şehri olan Shanghai ya uçuyoruz. Varışın ardından yapılacak şehir turunda Antik Çin Sanatlarına dair en büyük müzelerden biri olan Shanghai Müzesi ni, şehrin yeme-içme ve eğlence merkezi olan Xintiandi Semti ve Fransız İmtiyaz Bölgesi gezilerini gerçekleştiriyoruz. Öğle ve akşam yemeğimiz yerel restoranda konaklama otelimizde.. 7. GÜN: SHANGHAI // 15 EYLÜL 2016 PERŞEMBE Kahvaltının ardından Nanjing Road u görüp, Shanghai ın önemli dini yapıtlarından biri olan Zümrüt Buda Tapınağına hareket ediyoruz. Ardından kolonyal dönemde inşa edilen binaların, modern gökdelenlerle yan yana sahil boyunca sıralandığı The Bund bölgesini ve Asya nın en yüksek, dünyanın en yüksek üçüncü televizyon binası olan Oriental Pearl TV Binasını gezip, Çin Bahçelerine çok güzel bir örnek olan Yu Garden a gidiyoruz. Öğle yemeğimizi yerel restoranda alıyoruz. Gezimizin ardından serbest zaman. Akşam yemeğini yerel restoranda alıyoruz. Arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin Ekstra olarak düzenleyeceği Akrobasi Show una katılabilirler. Geceleme otelimizde. Konaklama otelimizde. Ekstra Akrobasi Show: 45-$( Kişi Başı ) 8. GÜN: SHANGHAI ZHUJIAJIAO SHANGHAI ISTANBUL // 16 EYLÜL 2016 CUMA Kahvaltının ardından geleneksel özelliğini korumuş Çin nin Venedik i olarak bilinen Su Köyü Zhujiajiao' ya hareket ediyoruz. Geçmişi 1700 sene öncesine dayanan şehrin merkezinde iç içe geçmiş kanallarında tur yaparken geleneksel Çin hayatına yakından tanık olacaksınız. Serbest zaman sonrası öğle yemeği. Rehberin belirlediği saatte havaalanına transfer. Türk Havayollarının TK- 27 sefer sayılı uçuşu ile saat te İstanbul a hareket ediyoruz. Geceleme uçakta.

3 09. GÜN: İSTANBUL // 17 EYLÜL 2016 CUMARTESİ Yerel saat ile te İstanbul Atatürk Havalimanı na varıyoruz. Bir dahaki turumuzda görüşmek üzere. KURBAN BAYRAMI ÇİN TURU Pekin Baifuyi Hotel 5* vb. 2/3 Kişilik Odada Kişibaşı Paket Fiyat Single Oda Farkı 0-2 Yaş 2-11 Yaş Xian Jianguo Hotel 5* vb Shangai Sunrise on the Bund 5* Paket Fiyata Dahil Hizmetler : Türk Havayolları Tarifeli seferi ile İstanbul-Pekin / Shangai - İstanbul gidiş dönüş ekonomi sınıfı uçak bileti Havalimanı vergileri Pekin de 5* Otelde 3 gece konaklama Xian da 5* Otelde 2 gece konaklama Shangai da 5* Otelde 2 gece konaklama Sabah Kahvaltıları Tüm öğle ve akşam yemekleri ( 1 Akşam yemeği Pekin Ördeği Menüsünden oluşmaktadır ) Pekin de Tiananmen Meydanı, Yasak şehir, Cennet Tapınağı gezisi Hutong Turu Çin Seddi turu Muhteşem Yazlık Saray Bahçeleri turu Zhujiajiao Su Köyü turu Shanghai Huangpu Nehri gezisi Shanghai da Zümrüt Buda Tapınağı, Yuyuan Bahçeleri, Bund Bölgesi gezileri Oriental Pearl TV Binası gezisi Xian Shanghai arası ekonomik sınıf uçak bileti Havalimanı Otel Havalimanı arası transferler, Tüm şehirler arası transferler Türkçe Rehberlik Hizmeti

4 Paket Fiyata Dahil olmayan Hizmetler : Yurtdışı çıkış fonu Vize Ücreti Seyahat Sigortası Kişisel harcamalar Fazla bagaj ücretler TURUN ARTILARI * Günümüz şehirlerinin en büyük şehir meydanı, tanıklık ettiği protestolarla adını tarihin tozlu sayfalarına yazdıran, Mao Zedong un Çin Halk Cumhuriyeti ni ilan ettiği, Ulusun Kapısı Tiananmen Meydanı. * Pekin in ortasında ayrı bir şehir gibi uzanan, yüzyıllar boyunca Çing hanedanlığının sarayı olmasıyla şehri hakimiyeti altına alan Forbidden City * Tepelerin üzerinde sonsuzluğun daha da sonsuz olduğu, hep duyduğunuz gördüğünüz ama keşfetmenizi bekleyen, yeşillikler arasında kollarınızı açıp yürürken yüzünüze vuran hafif esintiyi hissetmeden asla keşfetmiş gibi hissetmeyeceğiniz, Dünyanın Yedi Harikası ndan biri Çin Seddi. * Modern ve yerel tatların birleşmesinin oluşturduğu kontrastla Uzakdoğunun Paris i olarak da bilinen Shangai da; çimenlere ve çiçeklere dalında beklemekten çok daha fazla anlam yükleyen meşhur Çin Bahçeleri'nin en güzel örneği Yu Garden, Xintiandi Bölgesi ve Fransız İmtiyaz Bölgesi Sağlık Vize Bilgileri SIKÇA SORULAN SORULAR Çin e girişlerde herhangi bir aşı zorunluluğu bulunmamaktadır. Bölgenin iyi restoranlarında ve otellerde alınacak yemeklerde, sağlığınızı tehdit edecek bir sorun ile karşılaşılacağını düşünmüyoruz. Buna karşın grupla birlikte olmadığınız anlarda yeme içme konusunda dikkatli olmanızı, kesinlikle kapalı şişe suyu tüketmenizi, buz, süt ve süt ürünlerinden kaçınmanızı, iyi pişirildiğine emin olduğunuz et ve balık ürünleri tüketmenizi, meyve konusunda muz, ananas gibi kabuğu soyulabilen meyveler yemenizi öneriyoruz. Umuma Mahsus Pasaport hamilleri vizeye tabidir. Resmi Pasaport hamilleri anılan ülkeye yapacakları 30 güne kadar ikamet süreli seyahatlerinde vizeden muaftır. Tüm (yeşil pasaport da dahil) pasaportlar yeni çipli olmak zorundadır.

5 Gezi Zamanlaması Uçuş Süreleri Para Birimi Saat Dilimi Telefon Kullanımı Kıyafet ve Gerekli Eşyalar Yemek Kültürü Elektrik Alışveriş Çok büyük bir yüzölçümüne sahip Çin de iklimler bölgeden bölgeye değişiklik gösterse de genel olarak dört mevsimin görüldüğü bir ülke olduğunu söylemek mümkündür. Ülkede yazlar son derece nemli geçer bu nedenle sıcaklıklar olduğundan fazla hissedilir. İlkbahar ve sonbahar ise ılık havası ile idealdir. İstanbul - Pekin: 9 saat 15 dakika, Shanghai - İstanbul 12 saat Çin in para birimi Yuan dır. Yanınıza USD ve bunun da ufak birimlerini almanızı öneriyoruz. 1 USD = 6 Yuan Nepal Rupisi, 1 Euro = 8 Yuan Türkiye ile Çin arasında 6 saat fark vardır. Türkiye de saat iken Çin de saat dir. Tüm cep telefonu operatörleri eğer telefonunuz uluslararası dolaşıma açıksa kullanılabilmektedir. Ancak ülkenin bazı kesimlerinde şebeke olmayabilir. Kolayca giyilip çıkarılabilecek tişört, kısa ve uzun kollu gömlekler, pamuklu pantolonlar, şort, rahat yürüyüş ayakkabıları, akşamları için ince bir mont almanızı öneririz. Bunun dışında; şapka, güneş gözlüğü, güneş kremi, olası gürültüye karşı kulak tıkacı, fotoğraf makinesi, video kamera ve bunların şarj aletleri ve yedek hafıza kartları da getirebilirsiniz. Çin mutfağı bölgeden bölgeye farklılıklar gösteren son derece zengin bir mutfaktır. Pekin Ördeği, değişik malzemeler ile hazırlanıp soslarla yenen börekler dumpling, tatlı hardal sosları ülke mutfağının karakteristik özellikleridir. Türk mutfağından farklı bir mutfak olduğunu unutmamanızı öneriyoruz. Çin de elektrik 220 volt ve 50 Hz dir. Elektrikli aletlerde üç uçlu, ince girişli prizler kullanılmaktadır Adaptör gerekecektir. Çin tam bir alışveriş cennetidir. Elektronik eşyalardan tekstile çok geniş bir yelpazede aradığınız her ürünü bulabilirsiniz. Binrota havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28/09/1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyid edilmesi gerekmektedir. Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. Uçağın ineceği şehre göre parkurlarda değişiklikler olabilir. Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan Binrota sorumlu tutulamaz. Binrota gerekli gördüğü durumlarda, tur güzergahını içeriği aynı kalmak koşuluyla değiştirme hakkını saklı tutar. Binrota, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar. Programlarda belirtilen geziler bazı nedenlerden dolayı belirtilen gün/ günler dışında başka bir gün yapılabilir. Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Bu gezi ya da turların yapılamamasından Binrota sorumlu tutulamaz. 3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup 3. yatak standart yataktan küçüktür. Çocuk indirimi sadece 2 yetişkin yanında kalan çocuklar için geçerlidir.

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. Çin. Kurban Bayramı'nda Çin. Pekin-Xian-Shangai-Suzhou. 11 Eylül - 19 Eylül 2016 (9 gün - 8 gece)

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. Çin. Kurban Bayramı'nda Çin. Pekin-Xian-Shangai-Suzhou. 11 Eylül - 19 Eylül 2016 (9 gün - 8 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Çin Kurban Bayramı'nda Çin Pekin-Xian-Shangai-Suzhou 11 Eylül - 19 Eylül 2016 (9 gün - 8 gece) Tur Programı 1. gün - 11 Eylül 2016, Pazar/12 Eylül 2016, Pazartesi

Detaylı

Para Birimi Çin in para birimi Yuan dır. Yanınıza USD ve bunun da ufak birimlerini almanızı öneriyoruz. 1 USD = 6 Yuan Nepal Rupisi, 1 Euro = 8 Yuan

Para Birimi Çin in para birimi Yuan dır. Yanınıza USD ve bunun da ufak birimlerini almanızı öneriyoruz. 1 USD = 6 Yuan Nepal Rupisi, 1 Euro = 8 Yuan Çin Turu http://deepnature.com/yurtdisi-turlar/cin-turu/ Süre:7 GECE 9 GÜN (2-11 Mart 2017) Qatar Hava Yolları tarifeli seferiyle, 5 yıldızlı otellerde 7 gece konaklamalı Çin Turu. Günümüz şehirlerinin

Detaylı

Uzakdoğu'nun Büyüleyici Ülkesi; Çin Turu

Uzakdoğu'nun Büyüleyici Ülkesi; Çin Turu Uzakdoğu'nun Büyüleyici Ülkesi; Çin Turu Benzersiz kültürüyle Uzakdoğu'nun İncisi Çin'e unutulmaz bir yolculuk... Tarih : 11-08-2019-20-08-2019 Şehirler : Guilin, Pekin, Shangai, Xian, Yangshuo, Zhujiajiao

Detaylı

Çin - Güney Kore. Tur Programı. Uzakdoğu'nun büyüleyici kültürlerine unutulmaz bir yolculuk

Çin - Güney Kore. Tur Programı. Uzakdoğu'nun büyüleyici kültürlerine unutulmaz bir yolculuk Çin - Güney Kore Uzakdoğu'nun büyüleyici kültürlerine unutulmaz bir yolculuk Tarih : 09-09-2016-18-09-2016 Şehirler : Pekin, Seul, Shangai, Xi'an Otel : 4*, 5* Ulaşım : Kore Havayolları Tarifeli Seferi

Detaylı

Çin Seddi'nin İki Yakası; Moğolistan Ve Çin. Tur Programı 1. Gün. Çin Seddi'nin ayırdığı iki farklı kültüre yolculuk...

Çin Seddi'nin İki Yakası; Moğolistan Ve Çin. Tur Programı 1. Gün. Çin Seddi'nin ayırdığı iki farklı kültüre yolculuk... Çin Seddi'nin İki Yakası; Moğolistan Ve Çin Çin Seddi'nin ayırdığı iki farklı kültüre yolculuk... Tarih : 10-04-2019-20-04-2019 Şehirler : Pekin, Shangai, Ulan Bator, Xi'an Otel : 4*, 5*, Kamp Ulaşım :

Detaylı

ÇİN KÜLTÜR TURU. 19-28 Eylu l 2015. www.gazella.com 0 212 233 15 98 1

ÇİN KÜLTÜR TURU. 19-28 Eylu l 2015. www.gazella.com 0 212 233 15 98 1 ÇİN KÜLTÜR TURU 19-28 Eylu l 2015 www.gazella.com 0 212 233 15 98 1 PEKİN (1,2,3) Mao Zedong un Çin Halk Cumhuriyeti ni ilan ettig i, 1989 yılında tu m du nyayı sarsan protestolarla hafızalara kazınan

Detaylı

Riga Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Riga. 2.Gün: Riga. 3.Gün: Riga. 4.Gün: Riga İstanbul

Riga Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Riga. 2.Gün: Riga. 3.Gün: Riga. 4.Gün: Riga İstanbul Riga Turu 29.12.2017'den itibaren kalkışlı 449,00 EUR 1.758,91TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Riga Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali THY kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla buluşma.

Detaylı

TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Kharkiv. 2.Gün: Kharkiv. 3.Gün: Kharkiv. 4.Gün: Kharkiv İstanbul

TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Kharkiv. 2.Gün: Kharkiv. 3.Gün: Kharkiv. 4.Gün: Kharkiv İstanbul Kharkiv Turu 18.05.2017'den itibaren kalkışlı 399,00 EUR 1.519,75TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Kharkiv Atatürk Havalimanı dış hatlar gidiş terminali Türk Hava Yolları Kontuarı önünde buluşuyoruz.

Detaylı

Bükreş Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Bükreş. 2.Gün: Bükreş. 3.Gün: Bükreş. 4.Gün: Bükreş İstanbul

Bükreş Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Bükreş. 2.Gün: Bükreş. 3.Gün: Bükreş. 4.Gün: Bükreş İstanbul Bükreş Turu 29.12.2017'den itibaren kalkışlı 399,00 EUR 1.563,04TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Bükreş Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali THY kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla buluşma.

Detaylı

Prag Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Prag. 2.Gün: Prag. 3.Gün: Prag. 4.Gün: Prag İstanbul

Prag Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Prag. 2.Gün: Prag. 3.Gün: Prag. 4.Gün: Prag İstanbul Prag Turu 30.12.2017'den itibaren kalkışlı 599,00 EUR 2.346,52TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Prag Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali THY kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla buluşma.

Detaylı

ADRİYATİK İN İNCİSİ MONTENEGRO TURU Budva (4gece) TÜRK HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 4 GECE / 5 GÜN

ADRİYATİK İN İNCİSİ MONTENEGRO TURU Budva (4gece) TÜRK HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 4 GECE / 5 GÜN ADRİYATİK İN İNCİSİ MONTENEGRO TURU Budva (4gece) TÜRK HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 4 GECE / 5 GÜN İst- Montenegro Kalkış Montenegro - İst Kalkış ve İniş Gidiş Dönüş ve İniş Saatleri Saatleri Montenegro

Detaylı

Atina Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Atina. 2.Gün: Atina. 3.Gün: Atina. 4.Gün: Atina İstanbul

Atina Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Atina. 2.Gün: Atina. 3.Gün: Atina. 4.Gün: Atina İstanbul Atina Turu 29.12.2017'den itibaren kalkışlı 449,00 EUR 1.758,91TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Atina Panoramik sehir turumuzda Agora, Zeus Tapinagi, Acropolis (giris ucretlidir), Parlamento Binasi (Askerlerin

Detaylı

Kahvaltının ardından tam gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz bölgede düzenlenecek olan Mdina Mosta Rabat turuna katılabilirler.

Kahvaltının ardından tam gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz bölgede düzenlenecek olan Mdina Mosta Rabat turuna katılabilirler. Malta Turu 27.04.2017'den itibaren kalkışlı 489,00 EUR 1.862,55TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Malta Turumuz Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali nde buluşmamız ile başlıyor. Check in işlemlerinin

Detaylı

Tur Programı. Çin Seddi'nin ayırdığı iki farklı kültürü yakından tanıyacağız.

Tur Programı. Çin Seddi'nin ayırdığı iki farklı kültürü yakından tanıyacağız. Çin Seddi'nin İki Yakası; Çin Ve Moğolistan Çin Seddi'nin ayırdığı iki farklı kültürü yakından tanıyacağız. Tarih : 28-04-2017-09-05-2017 Şehirler : Pekin, Shangai, Ulan Bator, Xi'an Otel : 5*, Kamp Ulaşım

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Kurban Bayramı'nda Japonya Tokyo - Kyoto - Osaka 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 28 Ağustos 2017, Pazartesi İstanbul Tokyo 27 Ağustos saat

Detaylı

1. Gün / 19 Nisan Cuma İstanbul - Bologna - Floransa

1. Gün / 19 Nisan Cuma İstanbul - Bologna - Floransa 1. Gün / 19 Nisan 2019 - Cuma İstanbul - Bologna - Floransa 06:30 Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Giden Yolcu Salonu nda buluşma 08:30 Türk Hava Yolları, TK 1321 seferi ile Bologna ya hareket Uçuşumuzdan

Detaylı

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece)

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Tokyo-Kyoto-Osaka 20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 20 Mayıs 2017,

Detaylı

5* Otellerde Konaklama

5* Otellerde Konaklama ÇİN TURU Pekin(3), Xian (2), Zhujiajiao, Shangai(2) Qatar Hava Yolları ile 5* Otellerde Konaklama **** Tüm Öğle ve Akşam yemekleri dahil*** 13 22 Ekim 2016 7 GECE / 10 GÜN Gidiş Dönüş Tarihler Günler İst-

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Şeker Bayramı'nda Japonya Japonya 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 24 Haziran 2017, Cumartesi İstanbul - Tokyo 23 Haziran saat 22.30 da

Detaylı

KURBAN BAYRAMI ÇİN TURU Pekin(3), Xian (2), Shangai(2), Suzhou Qatar Hava Yolları ile

KURBAN BAYRAMI ÇİN TURU Pekin(3), Xian (2), Shangai(2), Suzhou Qatar Hava Yolları ile KURBAN BAYRAMI ÇİN TURU Pekin(3), Xian (2), Shangai(2), Suzhou Qatar Hava Yolları ile **** Tüm Öğle ve Akşam yemekleri dahil*** 11-18 EYLÜL 2016 7 GECE / 9 GÜN Gidiş Dönüş Tarihler Günler Kalkış ve İniş

Detaylı

Şeker Bayramı JAPONYA Haziran 2017 Tokyo(3) Kyoto(3) Osaka 4* Otellerde Konaklama TÜRK HAVAYOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE

Şeker Bayramı JAPONYA Haziran 2017 Tokyo(3) Kyoto(3) Osaka 4* Otellerde Konaklama TÜRK HAVAYOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE Şeker Bayramı JAPONYA 24 30 Haziran 2017 Tokyo(3) Kyoto(3) Osaka 4* Otellerde Konaklama TÜRK HAVAYOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE Gidiş Dönüş Tarihler Günler İstanbul- Tokyo Kalkış ve İniş Saatleri İstanbul-

Detaylı

ST. PETERSBURG TURU. Türk Hava Yolları ile. 17 Mayıs 20 Mayıs *3 Gece 4 Gün

ST. PETERSBURG TURU. Türk Hava Yolları ile. 17 Mayıs 20 Mayıs *3 Gece 4 Gün ST. PETERSBURG TURU Türk Hava Yolları ile 17 Mayıs 20 Mayıs *3 Gece 4 Gün St.Petersburg Park Inn by Radisson Pulkovskaya vb. 4* Standart oda, oda kahvaltı konaklamalar 2 ve 3 Kişilik Oda / Kişi başı Tek

Detaylı

UÇAKLI SELANİK & ATİNA TURU Selanik (2), Atina (2) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile 14 18 Haziran 2016 4 GECE / 5 GÜN

UÇAKLI SELANİK & ATİNA TURU Selanik (2), Atina (2) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile 14 18 Haziran 2016 4 GECE / 5 GÜN UÇAKLI SELANİK & ATİNA TURU Selanik (2), Atina (2) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile 14 18 Haziran 2016 4 GECE / 5 GÜN Gidiş Dönüş Tarihler Günler Istanbul Selanik Kalkış ve İniş Saatleri Atina Ist

Detaylı

LAPLAND - 29 Aralık Ocak Direkt Uçuş

LAPLAND - 29 Aralık Ocak Direkt Uçuş LAPLAND - 29 Aralık 2018-01 Ocak 2019 - Direkt Uçuş 29..2018-01.01.2019 (4 Gün, 3 Gece) Tur Programı LAPLAND - 29 Aralık 2018-01 Ocak 2019 - Direkt Uçuş 1.Gün: Antalya - İstanbul Rovaniemi // 29 Aralık

Detaylı

DAHİL KONAKLAMA TÜRK HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 6 GECE / 7 GÜN

DAHİL KONAKLAMA TÜRK HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 6 GECE / 7 GÜN ADRİYATİK İN İNCİSİ MONTENEGRO TURU Budva(6gece) HERŞEY DAHİL KONAKLAMA TÜRK HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 6 GECE / 7 GÜN 18, 25 Temmuz 1, 15 Ağustos Hareket ile, Gün 1 : İstanbul Podgorica - Budva

Detaylı

Altın Üçgen Hindistan

Altın Üçgen Hindistan Türk Hava Yolları ile Altın Üçgen Hindistan Agra, Fatehpur Sikri, Jaipur, Delhi Tüm Öğle Ve Akşam Yemekleri Dahil 5* Otellerde Konaklama 23 Ocak - 29 Ocak 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 23

Detaylı

Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali

Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali Türk Hava Yolları İle Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali Agra, Fatehpur Sikri, Jaipur, Delhi Tüm öğle ve akşam yemekleri dahil 5 yıldızlı otellerde konaklama 09 Mart - 15 Mart 2017 (7 gün - 6 gece) Tur

Detaylı

Ist Miami Kalkış ve İniş Saatleri. Miami İst Kalkış ve İniş Saatleri. Gidiş Dönüş Tarihler Günler. Cumartesi Cumartesi 13.30 19.10 21.00 15.

Ist Miami Kalkış ve İniş Saatleri. Miami İst Kalkış ve İniş Saatleri. Gidiş Dönüş Tarihler Günler. Cumartesi Cumartesi 13.30 19.10 21.00 15. KURBAN BAYRAMI MIAMI - ORLANDO TURU Miami (4), Orlando (3) **** MIAMI ŞEHİR TURU DAHİL**** ODA KAHVALTI KONAKLAMA TÜRK HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 7 GECE / 8 GÜN 10 17 EYLÜL 2016 Gidiş Dönüş Tarihler

Detaylı

KURBAN BAYRAMI ÖZEL!! FAS Casablanca(1), Marakeş(3) TÜRK HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 4 AKŞAM YEMEĞİ DAHİL!! 12 16 Eylül 2016 4 Gece/ 5 Gün

KURBAN BAYRAMI ÖZEL!! FAS Casablanca(1), Marakeş(3) TÜRK HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 4 AKŞAM YEMEĞİ DAHİL!! 12 16 Eylül 2016 4 Gece/ 5 Gün KURBAN BAYRAMI ÖZEL!! FAS Casablanca(1), Marakeş(3) TÜRK HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 4 AKŞAM YEMEĞİ DAHİL!! 12 16 Eylül 2016 4 Gece/ 5 Gün Gidiş Dönüş Tarihler Günler İst- Kazablanka Kalkış ve İniş

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA A15-19 Ocak 2018 Kuzey in büyülü dünyasını Saffet Emre Tonguç danışmanlığında gezmek, dünyanın en etkileyici görsel şovu olan Aurora Borealis- Kuzey Işıkları

Detaylı

Sömestr Sri Lanka Turu

Sömestr Sri Lanka Turu Sömestr Sri Lanka Turu http://deepnature.com/somestr-turlari/somestr-sri-lanka-turu/ Süre:5 GECE 7 GÜN (22-28 Ocak 2017) Bembeyaz kumsalları, muhteşem doğası, etkileyici mimari yapılarıyla ilgi çekici

Detaylı

Zürih Bern Cenevre Turu 23 Nisan Özel ATLAS GLOBAL HAVA YOLLARI

Zürih Bern Cenevre Turu 23 Nisan Özel ATLAS GLOBAL HAVA YOLLARI Zürih Bern Cenevre Turu 23 Nisan Özel ATLAS GLOBAL HAVA YOLLARI 1.GÜN : İstanbul - Zurih Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminalinde 09:00'da GeziMod Kontuarında Buluşma. Check-in İşlemlerinin ardından

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ EŞLİĞİNDE KUZEYİN MASALSI DİYARI - LAPONYA

SAFFET EMRE TONGUÇ EŞLİĞİNDE KUZEYİN MASALSI DİYARI - LAPONYA SAFFET EMRE TONGUÇ EŞLİĞİNDE KUZEYİN MASALSI DİYARI - LAPONYA 07-11 Ocak 2019 Finlandiya'nın kuzeyinde yer alan Laponya, ülkenin en büyük bölgesidir. Baltık Denizi'nin kuzeydoğusunda, Kuzey Kutup Dairesi

Detaylı

Muhteşem Çin. Türk Hava Yolları ile 9 gece 10 gün. 25 Temmuz, 03 Ekim 2014

Muhteşem Çin. Türk Hava Yolları ile 9 gece 10 gün. 25 Temmuz, 03 Ekim 2014 Muhteşem Çin Türk Hava Yolları ile 9 gece 10 gün 25 Temmuz, 03 Ekim 2014 f Binlerce Yıllık kültürü, ihtişamlı sarayları, mistik tapınakları ve doğa harikaları ile başka bir dünya... Filmlere konu olan

Detaylı

YILBAŞI ATİNA TURU Atina (3) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile 29 Aralık Ocak GECE / 4 GÜN

YILBAŞI ATİNA TURU Atina (3) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile 29 Aralık Ocak GECE / 4 GÜN YILBAŞI ATİNA TURU Atina (3) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile 29 Aralık 2016 1 Ocak 2017 3 GECE / 4 GÜN Gidiş Dönüş Tarihler Günler Istanbul Atina Kalkış ve İniş Saatleri Atina Ist Kalkış ve İniş

Detaylı

Şiraz'dan Mashad'a İran

Şiraz'dan Mashad'a İran Şiraz'dan Mashad'a İran 18-27 Kasım 2017 / 9 Gece - 8 Gün Gezgin Rehber Bülent Demirdurak ile Şiraz(2 )- Yazd(2) - Esfahan(2) - Tahran(1) - Mashad(1) - Uçak(1) Firdevsi'nin, Ömer Hayyam'ın, Sadi'nin, Hafız'ın,

Detaylı

Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün

Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün Tacikistan Kurban Bayramı Turu 4 Ekim 2014 Neden Gitmeli? Pamir ve Fan Dağları arasında gösterişli vadiler, Kristal yeşili göller ve İpek yolu güzergahları

Detaylı

Gandhi nin barış ve özgürlük kokan şiddetsiz bir dünya hülyasının insan için yeşerdiği topraklar Hindistan.

Gandhi nin barış ve özgürlük kokan şiddetsiz bir dünya hülyasının insan için yeşerdiği topraklar Hindistan. Ranthambore Milli Parkı Hindistan Vahşi Yaşam Turu Gandhi nin barış ve özgürlük kokan şiddetsiz bir dünya hülyasının insan için yeşerdiği topraklar Hindistan. Tarih : 11-12-2016-17-12-2016 Şehirler : Agra,

Detaylı

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Norveç Fiyortları İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Tarih : 02-08-2017-06-08-2017 Şehirler : Bergen, Flam, Hardanger, Oslo Otel : 4* Ulaşım

Detaylı

Beyrut. Beyrut (20-24 Nisan 2011)

Beyrut. Beyrut (20-24 Nisan 2011) arkanızda ayak izi bırakmayın! (20-24 Nisan 2011) Bir yandan gökyüzünün kapladığı o esrarengiz gri örtünün ardında kim bilir ne öyküler yaşanmıştır diye düşündüren, diğer yandan da farklı kültürleri, şık

Detaylı

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI 26 Ağustos 2015-30 Ağustos 2015 1 1.Gün(26 Agustos 2015 Çarşamba ): İstanbul-Aşkabad o İstanbul Atatürk Havaalanı nda 22.30 da Madalyon Tur Yetkilisi

Detaylı

Edinburgh Turu TÜRK HAVA YOLLARI

Edinburgh Turu TÜRK HAVA YOLLARI Edinburgh Turu TÜRK HAVA YOLLARI 1.Gün İstanbul-Edinburgh Gezimod ile tatilimizin ilk günü, saat 10:30 da Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde tur rehberimiz ile buluşarak başlıyor. Saat 13:40 da

Detaylı

Arttravel ile. 27. Antika Bienali, Paris VIP Programı. 11, 15, 18 Eylül, 2014 3 GECE 4 GÜN

Arttravel ile. 27. Antika Bienali, Paris VIP Programı. 11, 15, 18 Eylül, 2014 3 GECE 4 GÜN Arttravel ile 27. Antika Bienali, Paris VIP Programı 11, 15, 18 Eylül, 2014 3 GECE 4 GÜN Paris, Fransa 1. Gün Istanbul - Paris Atatürk Havalimanı, Dış Hatlar Terminali nde THY kontuarı önünde buluşuyoruz.

Detaylı

Casablanca & Marrakech Turu TÜRK HAVA YOLLARI İLE

Casablanca & Marrakech Turu TÜRK HAVA YOLLARI İLE Casablanca & Marrakech Turu TÜRK HAVA YOLLARI İLE 1. Gün : ISTANBUL - CASABLANCA Atatürk Havalimanı Dış hatlar gidiş terminali Türk Havayolları kontuarı önünde saat 08.00`da GEZİMOD personeli eşliğinde

Detaylı

Dünya'nın En Yoksul Ama Kültürel Olarak Dünya'nın En Zengin Ülkelerinden Bir Ay ve Güneş Simgeli Nepal...

Dünya'nın En Yoksul Ama Kültürel Olarak Dünya'nın En Zengin Ülkelerinden Bir Ay ve Güneş Simgeli Nepal... Nepal - Hızlı Ve Kolay Keşifler Turu Dünya'nın En Yoksul Ama Kültürel Olarak Dünya'nın En Zengin Ülkelerinden Bir Ay ve Güneş Simgeli Nepal... Tarih : 14-04-2017-20-04-2017 Şehirler : Çitvan, Katmandu

Detaylı

LAPLAND KUZEY IŞIKLARI TÜRKİYE DE İLK DEFA DİREKT UÇUŞ İLE! ROVANİEMİ (3) FREEBİRD HAVA YOLLARI ÖZEL SEFERİ İLE 3 6 Şubat 2016 3 GECE / 4 GÜN

LAPLAND KUZEY IŞIKLARI TÜRKİYE DE İLK DEFA DİREKT UÇUŞ İLE! ROVANİEMİ (3) FREEBİRD HAVA YOLLARI ÖZEL SEFERİ İLE 3 6 Şubat 2016 3 GECE / 4 GÜN LAPLAND KUZEY IŞIKLARI TÜRKİYE DE İLK DEFA DİREKT UÇUŞ İLE! ROVANİEMİ (3) FREEBİRD HAVA YOLLARI ÖZEL SEFERİ İLE 3 6 Şubat 2016 3 GECE / 4 GÜN Gidiş Dönüş Tarihler Günler Istanbul- Rovaniemi - İstanbul

Detaylı

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada...

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Kanada Folyaj Dönemi Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Tarih : 15-10-2017-22-10-2017 Şehirler : Montreal, Ottawa, Quebec City, Toronto Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile Ücret

Detaylı

Modern ve Geleneksel Şangay ve Pekin

Modern ve Geleneksel Şangay ve Pekin Modern ve Geleneksel Şangay ve Pekin Şangay (3) Pekin (4) 27 Aralık - 3 Ocak 2014 Türk Hava Yolları ile Binlerce Yıllık kültürü, ihtişamlı sarayları, mistik tapınakları ve doğa harikaları ile başka bir

Detaylı

4 Günde Orta Avrupa (Avusturya-Slovakya- Slovenya Graz-Viyana- Bratislava-Lübyana) TÜRK HAVA YOLLARI

4 Günde Orta Avrupa (Avusturya-Slovakya- Slovenya Graz-Viyana- Bratislava-Lübyana) TÜRK HAVA YOLLARI 4 Günde Orta Avrupa (Avusturya-Slovakya- Slovenya Graz-Viyana- Bratislava-Lübyana) TÜRK HAVA YOLLARI Gün 1 İstanbul Graz İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminalinde, saat 16.30 da buluşma.

Detaylı

Barcelona Gaudi nin Katalunyası

Barcelona Gaudi nin Katalunyası Barcelona Gaudi nin Katalunyası (4) 16-20 Ekim 2013 sofistike ve kendine özgü tarzı olan uçuk bir kent. Norman Foster ın plaj kenarındaki parlayan balık heykeli, Gaudi nin renkli parkı Güel ve yemek sihirbazı

Detaylı

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. Hindistan. Kurban Bayramı'nda Hindistan. Jaipur-Agra-Varanasi-Delhi. 10 Eylül - 18 Eylül 2016 (9 gün - 8 gece)

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. Hindistan. Kurban Bayramı'nda Hindistan. Jaipur-Agra-Varanasi-Delhi. 10 Eylül - 18 Eylül 2016 (9 gün - 8 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Hindistan Kurban Bayramı'nda Hindistan Jaipur-Agra-Varanasi-Delhi 10 Eylül - 18 Eylül 2016 (9 gün - 8 gece) Tur Programı 1. gün - 10 Eylül 2016, Cumartesi İstanbul

Detaylı

Havana Paris - İst Kalkış ve İniş Saatleri. İst- Paris- Havana Kalkış ve İniş Saatleri. Gidiş Dönüş Tarihler Günler 06.25-09.05 10.45-15.

Havana Paris - İst Kalkış ve İniş Saatleri. İst- Paris- Havana Kalkış ve İniş Saatleri. Gidiş Dönüş Tarihler Günler 06.25-09.05 10.45-15. KÜBA TURU Havana(4), Trinidad(1), Varadero (2) AIR FRANCE YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 4* ve 5* Otellerde Konaklama 01-09 MART 2016 *Cienfuegos ve Santa Clara Şehir Turları Dahil* *4 akşam, 3 öğle yemeği

Detaylı

Cumartesi Cumartesi. 3. GÜN: HAVANA - TRINIDAD - CAYO SANTA MARIA // 20 Haziran Pazartesi 2016

Cumartesi Cumartesi. 3. GÜN: HAVANA - TRINIDAD - CAYO SANTA MARIA // 20 Haziran Pazartesi 2016 DİNAMİK PAKET KÜBA TURU Havana(5), Cayo Santa Maria (2) KLM HAVAYOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 18 26 HAZİRAN 2016 7 Gece 08 Gün *Cienfuegos, Trinidad, ve Santa Clara Şehir Turları Dahil* Gidiş Dönüş Tarihler

Detaylı

KİEV TURU UKRAYNA HAVA YOLLARI İLE

KİEV TURU UKRAYNA HAVA YOLLARI İLE KİEV TURU UKRAYNA HAVA YOLLARI İLE 1. GÜN ISTANBUL-KIEV Kiev turumuz için siz değerli misafirlerimizle İstanbul Atatürk Havalimanı Dış hatlar terminalinde buluşuyoruz. Ukrayna Havayolları PS716 sefer sayılı

Detaylı

LONDRA TURU SÖMESTRE ÖZEL ATLAS GLOBAL İLE

LONDRA TURU SÖMESTRE ÖZEL ATLAS GLOBAL İLE 1.Gün İstanbul Londra LONDRA TURU SÖMESTRE ÖZEL ATLAS GLOBAL İLE Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali nde saat 07:30 da hazır bulunulması. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından Atlas Global

Detaylı

Fransa ile İspanya sınırı boyunca uzanan Pirene Sıra dağlarının, Fransa sınırları içerisindeki kasabalarında doğa ve tarih ile iç içe bir gezi

Fransa ile İspanya sınırı boyunca uzanan Pirene Sıra dağlarının, Fransa sınırları içerisindeki kasabalarında doğa ve tarih ile iç içe bir gezi Fransa'da Pirene Kasabaları Fransa ile İspanya sınırı boyunca uzanan Pirene Sıra dağlarının, Fransa sınırları içerisindeki kasabalarında doğa ve tarih ile iç içe bir gezi Tarih : 11-09-2016-15-09-2016

Detaylı

Dubai Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1. Gün: İstanbul Dubai. 2. Gün: Dubai. 3. Gün: Dubai. 4. Gün: Dubai İstanbul

Dubai Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1. Gün: İstanbul Dubai. 2. Gün: Dubai. 3. Gün: Dubai. 4. Gün: Dubai İstanbul Dubai Turu 20.04.2017'den itibaren kalkışlı 449,00 EUR 1.756,98TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Dubai Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminalinde buluşma.bilet, bagaj ve pasaport işlemlerinin

Detaylı

Venedik Karnaval Turu TÜRK HAVA YOLLARI İLE

Venedik Karnaval Turu TÜRK HAVA YOLLARI İLE Venedik Karnaval Turu TÜRK HAVA YOLLARI İLE 1. Gün İstanbul - Venedik Atatürk Havalimanı nda saat 14:25 de buluşuyoruz. Bilet,bagaj ve pasaport işlemlerinin ardından Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile

Detaylı

Muhteşem Çin. Türk Hava Yolları ile. 9 gece 10 gün

Muhteşem Çin. Türk Hava Yolları ile. 9 gece 10 gün Muhteşem Çin Türk Hava Yolları ile 9 gece 10 gün Binlerce Yıllık kültürü, ihtişamlı sarayları, mistik tapınakları ve doğa harikaları ile başka bir dünya... Filmlere konu olan 500 sene Çin İmparatorlarının

Detaylı

Belgrad Turu 2 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Belgrad. 2.Gün: Belgrad. 3.Gün: Belgrad. 4.Gün: Belgrad İstanbul

Belgrad Turu 2 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Belgrad. 2.Gün: Belgrad. 3.Gün: Belgrad. 4.Gün: Belgrad İstanbul Belgrad Turu 2 12.10.2017'den itibaren kalkışlı 429,00 EUR 1.697,17TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Belgrad Belirtilen Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde siz değerli konuklarımızla buluşma. Bilet,

Detaylı

İst- Toronto- Havana Kalkış ve İniş Saatleri. Havana Toronto - İst Kalkış ve İniş Saatleri. Gidiş Dönüş Tarihler Günler.

İst- Toronto- Havana Kalkış ve İniş Saatleri. Havana Toronto - İst Kalkış ve İniş Saatleri. Gidiş Dönüş Tarihler Günler. KURBAN BAYRAMI KÜBA TURU Havana(5), Trinidad (1),Varadero (2) AIR CANADA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 09-18 EYLÜL 2016 Cienfuegos ve Santa Clara Şehir Turları Dahil* *4 akşam, 4 öğle yemeği dahil* Gidiş

Detaylı

Göller & Mütarekeler: İsviçre Luzern Montreux- Lozan Türk Hava Yolları ile - 4 Gece 5 gün

Göller & Mütarekeler: İsviçre Luzern Montreux- Lozan Türk Hava Yolları ile - 4 Gece 5 gün Göller & Mütarekeler: İsviçre Luzern Montreux- Lozan Türk Hava Yolları ile - 4 Gece 5 gün 20-24 Haziran & 04 08 Eylül Doğa ile tarihin buluştuğu yeşil ülke İsviçre. Yüksek Alp Dağları nın arasına saklanmış

Detaylı

MEKSİKA CANCUN KÜLTÜR TURU. 25 Aralık 2015-2 Ocak 2016. www.gazella.com 0 212 233 15 98 1

MEKSİKA CANCUN KÜLTÜR TURU. 25 Aralık 2015-2 Ocak 2016. www.gazella.com 0 212 233 15 98 1 MEKSİKA CANCUN KÜLTÜR TURU 25 Aralık 2015-2 Ocak 2016 www.gazella.com 0 212 233 15 98 1 MEXICO CITY (1,2,3) Şehir turumuz sırasında, Kolomb-o ncesi do neme ait en gu zel eserlerin yer aldıg ı Ulusal Antropoloji

Detaylı

MEDENİYETLERİN BEŞİĞİ İRAN

MEDENİYETLERİN BEŞİĞİ İRAN MEDENİYETLERİN BEŞİĞİ İRAN 19 29 NİSAN 2018 BÜYÜLEYİCİ İRAN 19 29 NİSAN 2018 19 Nisan 2018 Perşembe 20:40 Gidiş - 29 Nisan 2018 Pazar 05:35 İstanbul Varış ŞİRAZ ( 2 ) PERSEPOLIS YEZD ( 2 ) ISFAHAN ( 2

Detaylı

İst- Amsterdam- Havana Kalkış ve İniş Saatleri. Havana Amsterdam - İst Kalkış ve İniş Saatleri. Gidiş Dönüş Tarihler Günler 16.50 08.15+ 11.25 15.

İst- Amsterdam- Havana Kalkış ve İniş Saatleri. Havana Amsterdam - İst Kalkış ve İniş Saatleri. Gidiş Dönüş Tarihler Günler 16.50 08.15+ 11.25 15. KÜBA TURU Havana(4), Trinidad(1), Varadero (2) KLM YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 04 12 HAZİRAN 2016 7 Gece 08 Gün *Cienfuegos ve Santa Clara Şehir Turları Dahil* Gidiş Dönüş Tarihler Günler İst- Amsterdam-

Detaylı

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi İle. Arjantin-Brezilya. Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo. 23 Kasım - 02 Aralık 2016 (10 gün - 9 gece)

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi İle. Arjantin-Brezilya. Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo. 23 Kasım - 02 Aralık 2016 (10 gün - 9 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi İle Arjantin-Brezilya Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo 23 Kasım - 02 Aralık 2016 (10 gün - 9 gece) Tur Programı

Detaylı

TANZANYA - ZANZİBAR KÜLTÜR TURU. 4 11 Ekim 2014. www.gazella.com 0 212 233 15 98 1

TANZANYA - ZANZİBAR KÜLTÜR TURU. 4 11 Ekim 2014. www.gazella.com 0 212 233 15 98 1 TANZANYA - ZANZİBAR KÜLTÜR TURU 4 11 Ekim 2014 www.gazella.com 0 212 233 15 98 1 ARUSHA (1,2) Kilimanjaro ya varıyor ve Arusha ya da konaklıyoruz. Sabah lk safarimiz için Ngorongoro ya dog ru ilerleyece-

Detaylı

Dubai Turu 4 TUR ÖZELLİKLERİ. 1. Gün: İstanbul Dubai. 2. Gün: Dubai. 3. Gün: Dubai. 4. Gün: Dubai. 5. Gün: Dubai İstanbul

Dubai Turu 4 TUR ÖZELLİKLERİ. 1. Gün: İstanbul Dubai. 2. Gün: Dubai. 3. Gün: Dubai. 4. Gün: Dubai. 5. Gün: Dubai İstanbul Dubai Turu 4 23.06.2017'den itibaren kalkışlı 549,00 EUR 2.148,29TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Dubai Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminalinde buluşma.bilet, bagaj ve pasaport işlemlerinin

Detaylı

1. GÜN: İSTANBUL ROMA // 10 EYLÜL CUMARTESİ

1. GÜN: İSTANBUL ROMA // 10 EYLÜL CUMARTESİ KURBAN BAYRAMI ARJANTİN & BREZİLYA BUENOS AIRES(3), IGUAZU(1), RIO DE JANEIRO(3) ALITALIA HAVAYOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 10 19 EYLÜL 2016 07 GECE 8 GÜN Gidiş Dönüş Tarihler Günler Ist- Roma- Buenos Aires

Detaylı

İstanbul-Pekin 11-12 Mayıs 2016

İstanbul-Pekin 11-12 Mayıs 2016 Geleneksel Çin İstanbul-Pekin 11-12 Mayıs 2016 İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde saat 22:30'da buluşma ve pasaport gümrük işlemlerinin ardından Türk Havayolları ile saat 01:05'te

Detaylı

ROMA TURU YILBAŞI ÖZEL TÜRK HAVAYOLLARI İLE

ROMA TURU YILBAŞI ÖZEL TÜRK HAVAYOLLARI İLE ROMA TURU YILBAŞI ÖZEL TÜRK HAVAYOLLARI İLE 1.Gün İstanbul Roma Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Terminali THY kontuarı önünde saat 09.30 da hazır bulunulması. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Türk

Detaylı

Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao)

Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao) Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao) 24.06.2017'den itibaren kalkışlı 997,00 EUR 3.797,47TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. GÜN: İstanbul Bordo Biarritz "Bordo Şehir Turu" İstanbul Atatürk Havalimanı Dış

Detaylı

yerel saat ile 02.05'de Kolomba'ya varışımız sonrası bizi bekliyen yetkililer tarafından karşılanıp 30 dakika uzaklıktaki konaklamamızı

yerel saat ile 02.05'de Kolomba'ya varışımız sonrası bizi bekliyen yetkililer tarafından karşılanıp 30 dakika uzaklıktaki konaklamamızı Sri Lanka Turu Güneydoğu Asya nın küçük adası nam-ı diğer beklenmeyenin bulunduğu Serendip ya da Seylan, kolonyal dönemin en gözde, göz alan ülkesi olarak öne çıkar... Tarih : 10-12-2016-18-12-2016 Şehirler

Detaylı

ÜRDÜN KÜLTÜR TURU. 1-6 Şubat 2015. www.gazella.com 0 212 233 15 98 1

ÜRDÜN KÜLTÜR TURU. 1-6 Şubat 2015. www.gazella.com 0 212 233 15 98 1 ÜRDÜN KÜLTÜR TURU 1-6 Şubat 2015 www.gazella.com 0 212 233 15 98 1 ÖLÜ DENİZ (5) Çamürü dertlere deva denilen, dalganın neredeyse olmadıg ı gü zel Ö lü Deniz de hava şartları elverirse birkaç saat denizin

Detaylı

ROMA TURU SÖMESTRE ÖZEL PEGASUS HAVAYOLLARI İLE

ROMA TURU SÖMESTRE ÖZEL PEGASUS HAVAYOLLARI İLE ROMA TURU SÖMESTRE ÖZEL PEGASUS HAVAYOLLARI İLE 1.Gün İstanbul Roma Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Terminali Pegasus kontuarı önünde saat 08.45 de hazır bulunulması. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından

Detaylı

Muhteşem Çin. Türk Hava Yolları ile. 12-21 Ekim 9 gece 10 gün

Muhteşem Çin. Türk Hava Yolları ile. 12-21 Ekim 9 gece 10 gün Muhteşem Çin Türk Hava Yolları ile 12-21 Ekim 9 gece 10 gün Binlerce Yıllık kültürü, ihtişamlı sarayları, mistik tapınakları ve doğa harikaları ile başka bir dünya... Filmlere konu olan 500 sene Çin İmparatorlarının

Detaylı

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam Şehir Turu 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu Amsterdam Turu 3 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 747,00 EUR 2.955,21TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" Tüm kenti dolaşan su kanallarıyla ve 17. yüzyıl mimarisiyle dikkat çeken Amsterdam,

Detaylı

SİCİLYA TURU TÜRK HAVA YOLLARI İLE

SİCİLYA TURU TÜRK HAVA YOLLARI İLE SİCİLYA TURU TÜRK HAVA YOLLARI İLE 1. Gün :İSTANBUL-KATANYA Katanya ile başlayacak olan Sicilya turumuz için Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali THY kontuarı önünde siz değerli misafirlerimiz ile saat

Detaylı

VİYANA TURU PEGASUS HAVA YOLLARI İLE

VİYANA TURU PEGASUS HAVA YOLLARI İLE VİYANA TURU PEGASUS HAVA YOLLARI İLE 1.GÜN İstanbul-Viyana Sabiha Gökçen Havalimanı dış hatlar gidiş terminali GeziMod kontuarı önünde 10.00 da buluşuyoruz. Bilet ve bagaj işlemlerimizin ardından Pegasus

Detaylı

TAYLAND BALİ TURU Bangkok(3), Bali (5) QATAR HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 4* ve 5* Otellerde Konaklama 2 11 Kasım Gece / 10 Gün

TAYLAND BALİ TURU Bangkok(3), Bali (5) QATAR HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 4* ve 5* Otellerde Konaklama 2 11 Kasım Gece / 10 Gün TAYLAND BALİ TURU Bangkok(3), Bali (5) QATAR HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 4* ve 5* Otellerde Konaklama 2 11 Kasım 2017 8 Gece / 10 Gün Gidiş Dönüş Tarihler Günler Istanbul- Bangkok Kalkış ve İniş Saatleri

Detaylı

KUZEY IŞIKLARI / FİNLANDİYA TURU

KUZEY IŞIKLARI / FİNLANDİYA TURU KUZEY IŞIKLARI / FİNLANDİYA TURU 1. Gün İSTANBUL HELSINKI ROVANIEMI Atatürk Havalimanı, Dış Hatlar Terminali, kontuarı önünde, saat 11:30 da buluşuyoruz. Bilet ve bagaj işlemlerimizin ardından, saat 13:55

Detaylı

RİGA TURU TÜRK HAVA YOLLARI İLE

RİGA TURU TÜRK HAVA YOLLARI İLE RİGA TURU TÜRK HAVA YOLLARI İLE 1.GÜN İstanbul-Riga Gezimizin ilk günü, uçuş saatinden 2 saat 30 dakika önce, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali GeziMod Kontuarı önünde buluşarak başlıyor. Bilet,

Detaylı

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Toskana - Portofino - Cinque Terre Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Tarih : 15-05-2017-20-05-2017 Şehirler : Bologna, La Spezia, Lucca, Siena Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

TAYLAND 4 gece (İstanbul Çıkışlı) 25-31 MART 2013 AY DAN TURİZM

TAYLAND 4 gece (İstanbul Çıkışlı) 25-31 MART 2013 AY DAN TURİZM TAYLAND 4 gece (İstanbul Çıkışlı) 25-31 MART 2013 Sayın Yetkili, 15 Şubat 2013 Ekte, grubunuza özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Bangkok / Tayland programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize

Detaylı

MUHTEŞEM ÇİN & YANGTZE 2013

MUHTEŞEM ÇİN & YANGTZE 2013 MUHTEŞEM ÇİN & YANGTZE 2013 5*Superior Yangtze Gold II gemisi ile İSTANBUL-SHANGHAİ(2)WUHAN-YİCHANG-YANGTZE(4)CHONGQİNG- XİAN(1) PEKİN(2)-İSTANBUL TUR TARİHLERİ : 18 Mayıs 28 Mayıs 22 Haziran 02 Temmuzz

Detaylı

İstanbul - Bogota Kalkış ve İniş Saatleri. Bogota - İstanbul Kalkış ve İniş Saatleri. Gidiş Dönüş Tarihler Günler 01.10 08.00 09.30-09.

İstanbul - Bogota Kalkış ve İniş Saatleri. Bogota - İstanbul Kalkış ve İniş Saatleri. Gidiş Dönüş Tarihler Günler 01.10 08.00 09.30-09. ViZESiZ KOLOMBiYA PERU Bogota (2) Lima(2) - Kutsal Vadi(1)- Cuzco(2) TÜRK HAVAYOLLARI İLE ***** Tüm Geziler Dahil****** *****Tüm Öğle ve Akşam yemekleri Dahil ****** 17 24 Mart 2017 7 gece 8 gün Gidiş

Detaylı

KÜBA TURU Havana(4), Trinidad (1),Varadero (3) AIR CANADA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE *Cienfuegos ve Santa Clara Şehir Turları Dahil* MART 2016

KÜBA TURU Havana(4), Trinidad (1),Varadero (3) AIR CANADA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE *Cienfuegos ve Santa Clara Şehir Turları Dahil* MART 2016 KÜBA TURU Havana(4), Trinidad (1),Varadero (3) AIR CANADA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE *Cienfuegos ve Santa Clara Şehir Turları Dahil* 10 18 MART 2016 Gidiş Dönüş Tarihler Günler İst- Toronto- Havana Kalkış

Detaylı

MALTA TURU YILBAŞI ÖZEL TÜRK HAVA YOLLARI İLE

MALTA TURU YILBAŞI ÖZEL TÜRK HAVA YOLLARI İLE MALTA TURU YILBAŞI ÖZEL TÜRK HAVA YOLLARI İLE 1.Gün : İstanbul - Malta Malta turumuz saat 05:20` de Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali`nde buluşmamız ile başlıyor. Saat 08:20`de Türk Havayolları`na

Detaylı

İRAN. Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün. 16 Mayıs, 19 Eylül 2015. Neden Gitmeli?

İRAN. Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün. 16 Mayıs, 19 Eylül 2015. Neden Gitmeli? İRAN Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün Tahran İsfahan Şiraz 16 Mayıs, 19 Eylül 2015 Neden Gitmeli? Yanı başımızdaki ama bilmediğimiz İran ı görmek, tanımak ve yaşamak için gitmeli. Ne Yapmalı? Tahran ı

Detaylı

SÖMESTRE MYANMAR Bagan(2), Inle Gölü (1), Mandalay(2), Yangon(2)

SÖMESTRE MYANMAR Bagan(2), Inle Gölü (1), Mandalay(2), Yangon(2) SÖMESTRE MYANMAR Bagan(2), Inle Gölü (1), Mandalay(2), Yangon(2) ***** TÜM TURLAR ve YEMEKLER DAHİL ***** Qatar Hava Yolları Tarifeli Seferi İle 20 29 OCAK 2017 7 GECE / 09GÜN Gidiş Dönüş Tarihler Günler

Detaylı

AMSTERDAM TURU ONUR AIR İLE

AMSTERDAM TURU ONUR AIR İLE AMSTERDAM TURU ONUR AIR İLE 1.Gün İstanbul - Amsterdam Amsterdam a yapılacak turumuz için İstanbul Atatürk Havalimanı dış hatlar gidiş terminalinde bilet ve bagaj işlemlerinin tamamlanmamızın ardından

Detaylı

Kurban Bayramı Japonya Turu

Kurban Bayramı Japonya Turu Kurban Bayramı Japonya Turu http://deepnature.com/kurban-bayrami-turlari/kurban-bayrami-japonya-turu/ Süre:6 GECE 7 GÜN (28 Ağustos-03 Eylül 2017) Türk Hava Yolları tarifeli seferleriyle 28 Ağustos-3 Eylül

Detaylı

İst- Toronto- Havana Kalkış ve İniş Saatleri. Havana Toronto - İst Kalkış ve İniş Saatleri. Gidiş Dönüş Tarihler Günler.

İst- Toronto- Havana Kalkış ve İniş Saatleri. Havana Toronto - İst Kalkış ve İniş Saatleri. Gidiş Dönüş Tarihler Günler. KURBAN BAYRAMI KÜBA TURU Havana(5), Trinidad (1),Varadero (2) AIR CANADA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 11 20 EYLÜL 2016 *4 akşam, 4 öğle yemeği dahil* ****Cienfuegos ve Santa Clara Şehir Turları Dahil*****

Detaylı

RİGA - TALLİNN - HELSİNKİ

RİGA - TALLİNN - HELSİNKİ RİGA - TALLİNN - HELSİNKİ KÜLTÜR TURU 2-6 Temmuz 2016 www.gazella.com 0 212 233 15 98 1 RİGA (2) Şehir turu sırasında; Riga Kalesi, St. Peter s Kilisesi, Özgürlük Anıtı ve Opera Binası na ek olarak, şehrin

Detaylı

ATLAS GLOBAL HAVA YOLLARI

ATLAS GLOBAL HAVA YOLLARI İtalya ve İsviçre Gölleri Turu ATLAS GLOBAL HAVA YOLLARI 1.Gün: İstanbul - Milano İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminalinde GeziMod kontuarı önün de yetkili eşliğinde buluşma, saat 09.30`da

Detaylı

UÇUŞ SÜRELERİ İstanbul - Paris: 3 saat 30 dakika, Paris - Havana: 10 saat, Havana Paris: 9 saat 30 dakika, Paris- İstanbul: 3 saat 30 dakika.

UÇUŞ SÜRELERİ İstanbul - Paris: 3 saat 30 dakika, Paris - Havana: 10 saat, Havana Paris: 9 saat 30 dakika, Paris- İstanbul: 3 saat 30 dakika. Küba Turu 4 http://deepnature.com/yurtdisi-turlar/kuba-turu-4/ Süre:7 GECE 9 GÜN (02-10 Aralık 2016) 2016 Küba Turları. Havana, Cienfuegos, Santa Clara, Trinidad ve Varadero gezilerini içeren Küba turları.

Detaylı

Baharda Japonya & Kore MAYIS 2017 Tokyo(4) Kyoto(3) Osaka- Seul (1) 4* Otellerde Konaklama TÜRK HAVAYOLLARI VE ASIANA TARİFELİ SEFERİ İLE

Baharda Japonya & Kore MAYIS 2017 Tokyo(4) Kyoto(3) Osaka- Seul (1) 4* Otellerde Konaklama TÜRK HAVAYOLLARI VE ASIANA TARİFELİ SEFERİ İLE Baharda Japonya & Kore 20 28 MAYIS 2017 Tokyo(4) Kyoto(3) Osaka- Seul (1) 4* Otellerde Konaklama TÜRK HAVAYOLLARI VE ASIANA TARİFELİ SEFERİ İLE Gidiş Dönüş Tarihler Günler İstanbul- Tokyo Kalkış ve İniş

Detaylı

Buluşma 09 Eylül 2016 saat 23:00

Buluşma 09 Eylül 2016 saat 23:00 KURBAN BAYRAMI VİETNAM & KAMBOÇYA & TAYLAND Saigon ( Ho Chı Mınh )(3), Hanoi(2), Halong Bay(1),Sıem Reap(2), Bangkok(1) 10 20 Eylül 2016 TÜRK HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE **** PROGRAMDA BELİRTİLEN

Detaylı

Odessa Turu ONUR HAVA YOLLARI İLE

Odessa Turu ONUR HAVA YOLLARI İLE Odessa Turu ONUR HAVA YOLLARI İLE 1. Gün İstanbul-Odessa Siz değerli misafirlerimiz ile sabah saat 09:00`da İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde GEZİMOD personeli eşliğinde buluşmamızın

Detaylı

Vietnam Turu TÜRK HAVA YOLLARI İLE

Vietnam Turu TÜRK HAVA YOLLARI İLE Vietnam Turu TÜRK HAVA YOLLARI İLE 1 GÜN İstanbul Saigon Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde gece saat 23:30'da buluşma. Pasaport, bilet ve bagaj işlemlerinin ardından Türk Hava Yolları'nın TK168

Detaylı