İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 226, 14 Mart 2011, Bilişim Enstitüsü

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 226, 14 Mart 2011, Bilişim Enstitüsü"

Transkript

1 İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 226, 14 Mart 2011, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsü nün Yönetim Kurulu 226 sıra sayılı toplantısı, tarihinde, Bilişim Enstitüsü nde gerçekleştirilmiştir. Katılım ve kararlar aşağıda belirtilmişti Katılım: Prof. Dr. M. Serdar ÇELEBİ (Müdür) Yrd. Doç. Dr. Lale Tükenmez ERGENE (Müdür Yrd. Doğum İzninde) Yrd. Doç. Dr. Fethiye Aylin KONUKLAR (Müdür Yrd.) Doç. Dr. Ahmet SİRKECİOĞLU (Üye) Yrd. Doç. Dr. B. Berk ÜSTÜNDAĞ (Üye-Görevli) Yrd. Doç. Dr. Mustafa E. KAMAŞAK (Üye) Ayhan TOKURİ (Enstitü Sekreteri V.-Raportör) GÜNDEM: 1. Gelen Evrak ve Gündem. 2. BEYK Karar Tutanaklarının imzalanması. 3. Enstitümüz Bilgisayar Bilimleri Programı Araştırma Görevlisi Serap KIRBIZ Nisan 2011 tarihleri arasında Antalya ilinde yapılacak olan 2011 Sinyal İşleme ve İletişim Uygulamaları isimli kurultayda Negatif Olmayan Matris Ayrıştırmaya Dayalı Tek Kanaldan Ses Ayrıştırma için Uyarlamalı Zaman-Sıklık Çözünürlüğü isimli bildirisini sunmak üzere; 2547 Sayılı Kanunun 39. maddesi uyarınca Nisan 2011 tarihleri arasında, yolluk, yevmiye, konaklama ve konferans katılım ücretinin Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Bütçesinden destek sağlanarak, Antalya da görevlendirilme talebi ile ilgili tarihli dilekçesi. 4. Enstitümüz Bilgisayar Bilimleri Programı Araştırma Görevlisi Serap KIRBIZ Mayıs 2011 tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti nin Prag kentinde yapılacak olan 36 th International Conference on Acoustics Speech and Signal Processing isimli kurultayda An Adaptive Time-Frequency Resolution Approach for Non-Negative Matrix Factorization Based Single Channel Sound Source Separation isimli bildirisini sunmak üzere; 2547 Sayılı Kanunun 39. maddesi uyarınca Mayıs 2011 tarihleri arasında, yolluk, yevmiye, konaklama ve konferans katılım ücretinin Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Bütçesinden destek sağlanarak, Prag da görevlendirilme talebi ile ilgili tarihli dilekçesi. 5. Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı Araştırma Görevlisi Okan DOĞRU nun Mart 2011 tarihleri arasında İngiltere Edinburgh da yapılacak olan DEISA/PRACE Spring School isimli bahar okuluna yapmış olduğu başvurunun 750 Avro ulaşım ve konaklama bursuyla kabul edilmiş olup, Mart 2011 tarihleri arasında, eğitime katılabilmesi için söz konusu yevmiye katılım ücretinin 2547 Sayılı Kanunun 39. maddesi uyarınca Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Bütçesinden destek sağlanarak, İngiltere de görevlendirilme talebi ile ilgili tarihli dilekçesi 6. Enstitümüz Bilgisayar Bilimleri Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Mustafa ÇAYIR ın, akademik yılı bahar dönemi için kaydının dondurulması ile ilgili tarihli dilekçesi. 7. Enstitümüz Uydu Haberleşme ve Uzaktan Algılama Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Yasin Levent KURU nun, akademik yılı bahar dönemi için kaydının dondurulması ile ilgili tarihli dilekçesi.

2 8. Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı sıra sayılı yüksek lisans öğrencisi Volkan DEMİR in, akademik yılı bahar dönemi için kaydının dondurulması ile ilgili tarihli dilekçesi 9. Enstitümüz Bilgisayar Bilimleri Programı sıra sayılı yüksek lisans öğrencisi Alper KILIÇ ın, danışmanı olarak Prof. Dr. Muhittin GÖKMEN in atanması talebi ile ilgili tarihli dilekçesi. 10. Enstitümüz Uydu Haberleşemesi ve Uzaktan Algılama Programı sıra sayılı yüksek lisans öğrencisi Kadir Orkun MISIR ın, danışmanı olarak Prof. Dr. Tayfun GÜNEL in atanması talebi ile ilgili tarihli dilekçesi. 11. Enstitümüz Bilgisayar Bilimleri Programı sıra sayılı yüksek lisans öğrencisi Nigar Tuğbagül ALTAN ın, danışmanı olarak Prof. Dr. Eşref ADALI nın atanması talebi ile ilgili tarihsiz dilekçesi. 12. Enstitümüz Bilgisayar Bilimleri Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Ural ERDEMİR in, akademik yılı bahar dönemi için ek süre verilmesi talebi ile ilgili dilekçesi. 13. Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Onan GÜREN in, akademik yılı bahar dönemi için ek süre verilmesi talebi ile ilgili tarihsiz dilekçesi. 14. Enstitümüz kadrosunda bulunan aşağıda adı-soyadı yazılı öğretim görevlilerinin 1 yıl süre ile görev ve terfi sürelerinin uzatılması için gerekli olan faaliyet raporları. ADI-SOYADI Serkan TÜRKELİ Berfin KALAY Adil YÜCEL (31. mad.) (31. mad.) (31. mad.) 15. Enstitümüz kadrosunda bulunan aşağıda adı-soyadı yazılı araştırma görevlilerinin terfi ve görev sürelerinin isimleri hizalarında bulunan 2547 Sayılı Kanunun maddeleri uyarınca 1 (bir) yıl süre ile uzatılması için gerekli faaliyet raporları. ADI-SOYADI Okan DOĞRU (50/d) Evrim Korkmaz ÖZAY (50/d) Bora AKAYDIN (50/d) Oğuzhan CEYLAN (50/d) Orkan ÖZCAN (50/d) 16. Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı Araştırma Görevlisi Birkan TUNÇ Nisan 2011 tarihleri arasında Antalya ilinde yapılacak olan IEEE 19. Sinyal İşleme ve İletişim Uygulamaları isimli kurultayda Sınıfa Özel Etmen Çözümlemesi ile Nesne Tanıma isimli bildirisini sunmak üzere; 2547 Sayılı Kanunun 39. maddesi uyarınca Nisan 2011 tarihleri arasında, yolluk, yevmiye, konaklama ve konferans katılım ücretinin Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Bütçesinden TL. destek sağlanarak, Antalya da görevlendirilme talebi ile ilgili tarihli dilekçesi.

3 17. Prof. Dr. Metin DEMİRALP danışmanlığında doktora çalışmasını yürüten Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Evrim KORKMAZ ÖZAY ın doktora tezi izleme komitesi önerisi ile ilgili program yürütme kurulundan alınan yazı. Tez Konusu: Çoklu Dizilerin Çokdeğişkenliliği Yükseltilmiş Çarpımlar Gösterilimi Aracılığıyla Ayrıştırımı ile Temel Bileşen Çözümlemeleri ve Uygulamaları İTÜ İçinden: Prof. Dr. Metin DEMİRALP (Danışman-İTÜ, Bilişim Enstitüsü.) Prof. Dr. Ulviye BAŞER (İTÜ,Fen Edebiyat Fak.) Doç. Dr. Zehra ÇATALTEPE (İTÜ, Bilgisayar ve Bilişim Fak.) Yrd. Doç. Dr. Ahmet DURAN (İTÜ, Fen Edebiyat Fak..) İlgili Anabilim Dalı Dışından veya Diğer Üniversitelerden: Prof. Dr. Bülent SANKUR (BÜ- Elektrik Elektronik Fakültesi) Yrd.Doç. Dr. İsmail ARI (Özyeğin Üniv. Elektrik Elektronik Fak.) Yrd. Doç. Dr. Deniz YÜRET (Kocaeli Üniversitesi Elektrik.-Elektronik Fak.) 18. Doç. Dr. Mustafa BAĞRIYANIK danışmanlığında doktora çalışmasını yürüten Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Gülcihan ÖZDEMİR DAĞ ın doktora tezi izleme komitesi önerisi ile ilgili program yürütme kurulundan alınan yazı. Tez Konusu: Enterkonnekte Elektrik Güç Sistemlerinde Kapalı Çevrim Güç Akışlarını Önlemeye Yönelik Bulanık Karar Verme Temelli Bir Yöntem İTÜ İçinden: Doç. Dr. Mustafa BAĞRIYANIK (Danışman-İTÜ, Elektrik Elektronik Fak.) Prof. Dr. Ayşen DEMİRÖREN (İTÜ-Elektrik Elektronik Fak.) Yrd. Doç. Dr. Lale TÜKENMEZ ERGENE (İTÜ-Bilişim Enstitüsü) Yrd.Doç. Dr. Şima ETANER UYAR (İTÜ, Bilgisayar ve Bilişim Fak.) Prof. Dr. Ulviye BAŞER (İTÜ-Fen Edebiyat Fak.) Yrd. Doç. Dr. Ramazan ÇAĞLAR (İTÜ-Elektrik Elektronik Fak.) İlgili Anabilim Dalı Dışından veya Diğer Üniversitelerden: Prof. Dr. Mehmet Ali YALÇIN (Sakarya Üniv. Elektrik-Elektronik Fak.) Prof. Dr. Ertan YANIKOĞLU (Sakarya Üniv. Elektrik-Elektronik Fak.) 19. Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Süha TUNA nın, danışmanı olarak Prof. Dr. Metin DEMİRALP in atanması talebi ile ilgili tarihli dilekçesi 20. Enstitümüz Öğretim Üyelerinden Yrd. Doç. Dr. F. Aylin KONUKLAR ın ders görevlendirilmesi ile ilgili Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığından alınan 14 Mart 2011 tarihli yazı. 21. Avrasya Yer Bilimleri Enstitüsü Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. H. Nüzhet DALFES in Enstitümüzde görevlendirilmesi. 22. Enstitümüz Bilgi Teknolojileri Tezsiz Yüksek Lisans Programının akademik yılı 3. döneminde (11 Nisan 25 Haziran 2011) ders verecek öğretim üyeleri ve ders görevlendirmeleri.

4 KARAR: 1) Gelen Evrak ve Gündem. 2) 21 Şubat 2011 günlü, 225 sayılı İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Karar Tutanağı Enstitü Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından okundu, uygun bulundu ve imzalandı. 3) Enstitümüz Bilgisayar Bilimleri Programı Araştırma Görevlisi Serap KIRBIZ Nisan 2011 tarihleri arasında Antalya ilinde yapılacak olan 2011 Sinyal İşleme ve İletişim Uygulamaları isimli kurultayda Negatif Olmayan Matris Ayrıştırmaya Dayalı Tek Kanaldan Ses Ayrıştırma için Uyarlamalı Zaman-Sıklık Çözünürlüğü isimli bildirisini sunmak üzere; 2547 Sayılı Kanunun 39. maddesi uyarınca Nisan 2011 tarihleri arasında, yolluk, yevmiye, konaklama ve konferans katılım ücretinin Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Bütçesinden yeterli ödenek olduğu takdirde 500,-TL. destek sağlanarak Antalya da görevlendirilmesi uygun bulundu ve gereği için Rektörlüğe arzına karar verildi. 4) Enstitümüz Bilgisayar Bilimleri Programı Araştırma Görevlisi Serap KIRBIZ Mayıs 2011 tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti nin Prag kentinde yapılacak olan 36 th International Conference on Acoustics Speech and Signal Processing isimli kurultayda An Adaptive Time-Frequency Resolution Approach for Non-Negative Matrix Factorization Based Single Channel Sound Source Separation isimli bildirisini sunmak üzere; 2547 Sayılı Kanunun 39. maddesi uyarınca Mayıs 2011 tarihleri arasında, yolluk, yevmiye, konaklama ve konferans katılım ücretinin Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Bütçesinden yeterli ödenek olduğu takdirde 3.250,-TL. destek sağlanarak Prag da görevlendirilmesi uygun bulundu ve gereği için Rektörlüğe arzına karar verildi. 5) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı Araştırma Görevlisi Okan DOĞRU nun Mart 2011 tarihleri arasında İngiltere Edinburgh da yapılacak olan DEISA/PRACE Spring School isimli bahar okuluna yapmış olduğu başvurunun 750 Avro ulaşım ve konaklama bursuyla kabul edilmiş olup, Mart 2011 tarihleri arasında, eğitime katılabilmesi için söz konusu yevmiye katılım ücretinin 2547 Sayılı Kanunun 39. maddesi uyarınca Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Bütçesinden yeterli ödenek olduğu takdirde 3.250,-TL. destek sağlanarak İngiltere de görevlendirilmesi uygun bulundu ve gereği için Rektörlüğe arzına karar verildi. 6) Enstitümüz Bilgisayar Bilimleri Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Mustafa ÇAYIR ın, akademik yılı bahar dönemi için kaydının dondurulmasının uygun olduğuna karar verildi. 7) Enstitümüz Uydu Haberleşme ve Uzaktan Algılama Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Yasin Levent KURU nun, akademik yılı bahar dönemi için kaydının dondurulmasının uygun olduğuna karar verildi. 8) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı sıra sayılı yüksek lisans öğrencisi Volkan DEMİR in, akademik yılı bahar dönemi için kaydının dondurulmasının uygun olduğuna karar verildi. 9) Enstitümüz Bilgisayar Bilimleri Programı sıra sayılı yüksek lisans öğrencisi Alper KILIÇ ın, danışmanı olarak Prof. Dr. Muhittin GÖKMEN in atanmasının uygun olduğuna karar verildi. 10) Enstitümüz Uydu Haberleşemesi ve Uzaktan Algılama Programı sıra sayılı yüksek lisans öğrencisi Kadir Orkun MISIR ın, danışmanı olarak Prof. Dr. Tayfun GÜNEL in atanmasının uygun olduğuna karar verildi.

5 11). Enstitümüz Bilgisayar Bilimleri Programı sıra sayılı yüksek lisans öğrencisi Nigar Tuğbagül ALTAN ın, danışmanı olarak Prof. Dr. Eşref ADALI nın atanmasının uygun olduğuna karar verildi. 12) Enstitümüz Bilgisayar Bilimleri Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Ural ERDEMİR in, akademik yılı bahar dönemi için ek süre verilmesinin uygun olduğuna karar verildi. 13) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Onan GÜREN in, akademik yılı bahar dönemi için ek süre verilmesinin uygun olduğuna karar verildi. 14) Aşağıda adı-soyadı, unvanı, atama tarihi, sicil numarası ve 2547 Sayılı Kanunun atama maddesi yazılı Enstitümüz öğretim görevlilerinin terfi ve görev süresinin belirtilen tarihten itibaren 1 yıl süre ile uzatılması için gerekli olan faaliyet raporları görüşüldü. Yapılan görüşmeler sonunda, adı geçen öğretim görevlilerinin terfi ve görev süresinin belirtilen tarihten itibaren 1 yıl daha uzatılmasına ve gereği için Rektörlüğe arzına karar verildi. ADI-SOYADI ÜNVANI Terfi ve Görev Süresi Uzatma Tarihi SİCİL NO ATAMA MADDESİ Serkan TÜRKELİ Öğr. Gör S. K. 31. Mad Adil YÜCEL Öğr. Gör S. K. 31. Mad Berfin KALAY Öğr. Gör S. K. 31. Mad Evren DAĞLARLI Öğr.Gör S. K. 31. Mad 15) Aşağıda adı-soyadı, unvanı, atama tarihi, sicil numarası ve 2547 Sayılı Kanunun atama maddesi yazılı Enstitümüz araştırma görevlilerinin terfi ve görev süresinin belirtilen tarihten itibaren 1 yıl süre ile uzatılması için gerekli olan faaliyet raporları görüşüldü. Yapılan görüşmeler sonunda, adı geçen araştırma görevlilerinin terfi ve görev süresinin belirtilen tarihten itibaren 1 yıl daha uzatılmasına ve gereği için Rektörlüğe arzına karar verildi. ADI-SOYADI ÜNVANI Terfi ve Görev Süresi Uzatma Tarihi SİCİL NO ATAMA MADDESİ Okan DOĞRU Ar. Gör S. K. 50/d. Mad. Evrim Korkmaz Ar. Gör S. K. 50/d. Mad. ÖZAY Bora AKAYDIN Ar. Gör S. K. 50/d. Mad. Oğuzhan CEYLAN Ar. Gör S. K. 50/d. Mad. Orkan ÖZCAN Ar. Gör S. K. 50/d. Mad. Aysun KÖROĞLU Ar. Gör S. K. 50/d. Mad. Özden AKINCI Ar. Gör S. K. 50/d. Mad.

6 16) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı Araştırma Görevlisi Birkan TUNÇ Nisan 2011 tarihleri arasında Antalya ilinde yapılacak olan IEEE 19. Sinyal İşleme ve İletişim Uygulamaları isimli kurultayda Sınıfa Özel Etmen Çözümlemesi ile Nesne Tanıma isimli bildirisini sunmak üzere; 2547 Sayılı Kanunun 39. maddesi uyarınca Nisan 2011 tarihleri arasında, yolluk, yevmiye, konaklama ve konferans katılım ücretinin Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Bütçesinden yeterli ödenek olduğu takdirde 500,-TL. destek sağlanarak Antalya da görevlendirilmesi uygun bulundu ve gereği için Rektörlüğe arzına karar verildi. 17) Prof. Dr. Metin DEMİRALP danışmanlığında doktora çalışmasını yürüten Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Evrim KORKMAZ ÖZAY ın doktora tezi izleme komitesi önerisi ile ilgili program yürütme kurulundan alınan yazı görüşüldü aşağıdaki şekilde oluşturulmasının uygun olduğuna karar verildi. Tez Konusu: Çoklu Dizilerin Çokdeğişkenliliği Yükseltilmiş Çarpımlar Gösterilimi Aracılığıyla Ayrıştırımı ile Temel Bileşen Çözümlemeleri ve Uygulamaları İTÜ İçinden: Prof. Dr. Metin DEMİRALP Prof. Dr. Bülent SANKUR Doç. Dr. Zehra ÇATALTEPE (Danışman-İTÜ, Bilişim Enstitüsü.) (BÜ- Elektrik Elektronik Fakültesi) (İTÜ, Bilgisayar ve Bilişim Fak.) 18) Doç. Dr. Mustafa BAĞRIYANIK danışmanlığında doktora çalışmasını yürüten Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Gülcihan ÖZDEMİR DAĞ ın doktora tezi izleme komitesi önerisi ile ilgili program yürütme kurulundan alınan yazı görüşüldü aşağıdaki şekilde oluşturulmasının uygun olduğuna karar verildi. Tez Konusu: Enterkonnekte Elektrik Güç Sistemlerinde Kapalı Çevrim Güç Akışlarını Önlemeye Yönelik Bulanık Karar Verme Temelli Bir Yöntem İTÜ İçinden: Doç. Dr. Mustafa BAĞRIYANIK (Danışman-İTÜ, Elektrik Elektronik Fak.) Yrd. Doç. Dr. Lale TÜKENMEZ ERGENE (İTÜ-Bilişim Enstitüsü) Yrd.Doç. Dr. Şima ETANER UYAR (İTÜ, Bilgisayar ve Bilişim Fak.) Prof. Dr. Ayşen DEMİRÖREN (İTÜ-Elektrik Elektronik Fak.) Prof. Dr. Mehmet Ali YALÇIN (Sakarya Üniv. Elektrik-Elektronik Fak.) 19) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Süha TUNA nın, danışmanı olarak Prof. Dr. Metin DEMİRALP in atanmasının uygun olduğuna karar verildi. 20) Aşağıda adı-soyadı, vereceği dersin adı ve saati yazılı Enstitümüz öğretim üyesinin, akademik yılı bahar döneminde, aşağıda belirtilen dersleri Fen Edebiyat Fakültesinde vermek üzere; 2547 Sayılı Kanunun 40/a maddesi uyarınca görevlendirilmesinin uygun olduğuna karar verildi. Ünvanı, Adı-Soyadı Dersin Kodu, Adı H/S Yrd. Doç. Dr. F. Aylin Konuklar KİM 101 E General Chemistry I (3+0) Yrd. Doç. Dr. F. Aylin Konuklar KİM 101EL General Chemistry I Lab. (0+2)

7 21) Aşağıda adı-soyadı, vereceği dersin adı ve haftalık saati yazılı Avrasya Yer Bilimleri Enstitüsü öğretim üyesinin, akademik yılı bahar döneminde, isimleri hizalarında belirtilen Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı yüksek lisans ve doktora dersini vermek üzere; 2547 Sayılı Kanunun 40/a maddesi uyarınca görevlendirilmesinin uygun olduğuna karar verildi. Ünvanı, Adı-Soyadı Dersin Kodu, Adı H/S Prof. Dr. H.Nüzhet DALFES Special Topic.in Comp.Sci.&Eng (3+0) 22) Aşağıda adı-soyadı, vereceği dersin adı ve haftalık saati yazılı İTÜ Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi öğretim üyelerinin, Enstitümüz Bilgi Teknolojileri Tezsiz Yüksek Lisans Programının akademik yılı 3. döneminde (11 Nisan 25 Haziran 2011) isimleri hizalarında belirtilen dersleri vermek üzere; 2547 sayılı Kanunun 40/a maddesi uyarınca görevlendirilmelerinin uygun olduğuna ve gerekli izin için ilgili Fakülte Dekanlığına arzına karar verildi. Ünvanı, Adı-Soyadı Dersin Kodu, Adı H/S Prof. Dr. Eşref ADALI BTE570B IT System Analysis and Design 4+0 Yrd. Doç. Dr. A. Cüneyd TANTUĞ BTE533B Yazılım Mühendisliği 4+0 Prof. Dr. F. Sema OKTUĞ BTE532B Bilgisayar Ağları 4+0 Yrd. Doç. Dr. Mustafa E. KAMAŞAK BTE571B Bilgisayarda Grafik 4+0 Prof. Dr. Muhittin GÖKMEN BTE531B Web Application Services 4+0

8 Toplantı No: 226, 14 Mart 2011, Bilişim Enstitüsü Prof. Dr. M. Serdar ÇELEBİ Müdür Yrd. Doç. Dr. Lale Tükenmez ERGENE Müdür Yardımcısı (Doğum İzninde) Yrd. Doç. Dr. F. Aylin KONUKLAR Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Ahmet SİRKECİOĞLU (Üye) Yrd. Doç. Dr. B. Berk ÜSTÜNDAĞ (Üye-Katılmadı) Yrd. Doç. Dr. Mustafa E. KAMAŞAK (Üye) Toplantı Aslına Uygundur. Ayhan TOKURİ Enstitü Sekreteri V. (Raportör)

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 178, 12 Kasım 2008, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 178, 12 Kasım 2008, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 178, 12 Kasım 2008, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 178 sıra sayılı toplantısı, 12

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 19Aralık 2011 günlü, 236 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 19Aralık 2011 günlü, 236 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 19Aralık 2011 günlü, 236 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 236 sıra sayılı toplantısı, 19 Aralık 2011

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 219, 29 Eylül 2010, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 219, 29 Eylül 2010, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 219, 29 Eylül 2010, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 219 sıra sayılı toplantısı, 29

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 184, 18 Şubat 2009, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 184, 18 Şubat 2009, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 184, 18 Şubat 2009, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 184 sıra sayılı toplantısı, 18

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 14 Eylül 2015 günlü, 318 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 14 Eylül 2015 günlü, 318 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 14 Eylül 2015 günlü, 318 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 318 sıra sayılı toplantısı 14 Eylül 2015

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 186, 25 Mart 2009, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 186, 25 Mart 2009, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 186, 25 Mart 2009, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 186 sıra sayılı toplantısı, 25

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 11 Ağustos 2017 günlü, 363 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 11 Ağustos 2017 günlü, 363 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 11 Ağustos 2017 günlü, 363 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 363 sıra sayılı toplantısı 11 Ağustos 2017

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 230, 23 Haziran 2011, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 230, 23 Haziran 2011, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 230, 23 Haziran 2011, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 230 sıra sayılı toplantısı,

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 218, 15 Eylül 2010, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 218, 15 Eylül 2010, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 218, 15 Eylül 2010, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 218 sıra sayılı toplantısı, 15

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 181, 7 Ocak 2009, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 181, 7 Ocak 2009, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 181, 7 Ocak 2009, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 181 sıra sayılı toplantısı, 7 Ocak

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 224, 25 Ocak 2011, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 224, 25 Ocak 2011, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 224, 25 Ocak 2011, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsü nün Yönetim Kurulu 224 sıra sayılı toplantısı, 25.01.2011

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 05 Ekim 2015 günlü, 319 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 05 Ekim 2015 günlü, 319 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 05 Ekim 2015 günlü, 319 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 319 sıra sayılı toplantısı 05 Ekim 2015 tarihinde,

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 228, 09 Mayıs 2011, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 228, 09 Mayıs 2011, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 228, 09 Mayıs 2011, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsü nün Yönetim Kurulu 228 sıra sayılı toplantısı, 09

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 20 Nisan 2015 günlü, 308 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 20 Nisan 2015 günlü, 308 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 20 Nisan 2015 günlü, 308 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 308 sıra sayılı toplantısı, 20 Nisan 2015

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 191, 10 Haziran 2009, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 191, 10 Haziran 2009, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 191, 10 Haziran 2009, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 191 sıra sayılı toplantısı,

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 215, 6 Temmuz 2010, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 215, 6 Temmuz 2010, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 215, 6 Temmuz 2010, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 215 sıra sayılı toplantısı, 6

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 31 Ağustos 2015 günlü, 316 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 31 Ağustos 2015 günlü, 316 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 31 Ağustos 2015 günlü, 316 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 316 sıra sayılı toplantısı 28 Temmuz 2015

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 192, 19 Haziran 2009, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 192, 19 Haziran 2009, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 192, 19 Haziran 2009, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 192 sıra sayılı toplantısı,

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 209, 3 Mayıs 2010, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 209, 3 Mayıs 2010, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 209, 3 Mayıs 2010, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 209 sıra sayılı toplantısı, 3 Mayıs

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 216, 29 Temmuz 2010, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 216, 29 Temmuz 2010, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 216, 29 Temmuz 2010, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 216 sıra sayılı toplantısı, 29

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 21 Ağustos 2017 günlü, 364 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 21 Ağustos 2017 günlü, 364 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 21 Ağustos 2017 günlü, 364 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 364 sıra sayılı toplantısı 21 Ağustos 2017

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 221, 30 Kasım 2010, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 221, 30 Kasım 2010, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 221, 30 Kasım 2010, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 221 sıra sayılı toplantısı, 30

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 175, 17 Eylül 2008, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 175, 17 Eylül 2008, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 175, 17 Eylül 2008, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 175 sıra sayılı toplantısı, 17

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 232, 16 Ağustos 2011, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 232, 16 Ağustos 2011, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 232, 16 Ağustos 2011, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 232 sıra sayılı toplantısı,

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 199, 21 Ekim 2009, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 199, 21 Ekim 2009, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 199, 21 Ekim 2009, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 199 sıra sayılı toplantısı, 21

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 197, 16 Eylül 2009, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 197, 16 Eylül 2009, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 197, 16 Eylül 2009, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 197 sıra sayılı toplantısı, 16

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 233, 26 Eylül 2011, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 233, 26 Eylül 2011, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 233, 26 Eylül 2011, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 233 sıra sayılı toplantısı, 26

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 208, 2 Nisan 2010, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 208, 2 Nisan 2010, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 208, 2 Nisan 2010, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 208 sıra sayılı toplantısı, 2 Nisan

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 10 Eylül 2013 günlü, 270 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 10 Eylül 2013 günlü, 270 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 10 Eylül 2013 günlü, 270 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 270 sıra sayılı toplantısı, 10 Eylül 2013

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 08 Eylül 2014 günlü, 291 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 08 Eylül 2014 günlü, 291 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 08 Eylül 2014 günlü, 291 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 291 sıra sayılı toplantısı, 08 Eylül 2014

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2012/008 01: 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında tez çalışmasına başlayacak olan öğrencilerin Anabilim Dallarından gelen Tez Projesi Öneri Formalarının Yönetim Kurulumuzca yapılan incelemeler

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 14 Mayıs 2013 günlü, 265 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 14 Mayıs 2013 günlü, 265 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 14 Mayıs 2013 günlü, 265 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 265 sıra sayılı toplantısı, 14 KARAR: 3)

Detaylı

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 14.08.2014 124 01-19

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 14.08.2014 124 01-19 TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 14.08.2014 124 01-19 Fakülte Yönetim Kurulumuz Dekan Vekili Prof.Dr. Süleyman SEYDİ başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır.

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 196, 26 Ağustos 2009, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 196, 26 Ağustos 2009, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 196, 26 Ağustos 2009, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 196 sıra sayılı toplantısı,

Detaylı

KARAR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 10662

KARAR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 10662 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 09.01- Sosyal Bilimler

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /14

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /14 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 03.08.2006 2006/14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 03.08.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI Fakültemiz Yönetim Kurulu 02.05.2017 tarihinde Saat 12:30 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı.

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 07 Aralık 2015 günlü, 323 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 07 Aralık 2015 günlü, 323 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 07 Aralık 2015 günlü, 323 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 323 sıra sayılı toplantısı 07 Aralık 2015

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2013/007 01: 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ara Sınav tarihleri Enstitü Yönetim Kurulumuzca görüşülmüştür. Yarıyılı Ara Sınav tarihlerinin 08.04.2013-19.04.2013 tarihleri arasında yapılmasına,

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 09.01.2018 Toplantı Sayısı : 002 T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2018/002 02: 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı itibariyle

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 23.08.2016 Toplantı Sayısı : 020 T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2016/020-01: 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında yeni

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / 2018 225 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ Başkanlığında saat 14:30 da Senato Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 19/8/2015 2015/13

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 19/8/2015 2015/13 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 19/8/2015 2015/13 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 19/8/2015 Çarşamba günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Toplantı Tarihi : 02.02.2016 KARAR 2016/005 01: 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Tek Ders Sınavına girmek isteyen öğrencilerin dilekçeleri Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulmuştur. Yönetim

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2015/032 01: 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı itibariyle Tez Savunma Sınavına giren öğrencilerin Anabilim Dalı Kurul Kararlarınca önerilen ve Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulan tutanaklar

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2012/010 01: Bülent Ecevit Üniversitesinin ev sahipliğinde 3-5 Mayıs 2012 tarihlerinde Zonguldak ta gerçekleştirilecek olan, FENBİLKON-4 Fen Bilimleri Enstitü Müdürleri Konsey toplantısı için Enstitümüze

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 11 Temmuz 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 341 TOPLANTI TARİHİ : 11.03.2010 Üniversitemiz Senatosu Rektör Vekili Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 10.11.2014 TOPLANTI SAYISI : 2014/ 40 KARAR NO: 2014 / 1033 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Enstitümüz Kimya Anabilim Dalı Yüksek Lisans Programında

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2018/005-01: Kimya Anabilim Dalı 140707504 numaralı Yüksek Lisans öğrencisi İsmail GÜZEY in Yüksek Lisans Tez Savunmasını 07.12.2017 tarihinde yapılarak Enstitümüze sunulmuştur. Yönetim Kurulunda

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 2/8/2012 2012/10 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 2/8/2012 Perşembe günü saat 10:00 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2018/028-01: Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı 160728002 numaralı Doktora öğrencisi Teslime EKİZ ÜNSAL ın danışman değişikliği ile ilgili dilekçesi Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulmuştur. Yönetim

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2014/013 01: 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı itibariyle Tez Savunma Sınavına girecek öğrencilerin Anabilim Dalları Kurul Kararlarınca önerilen ve Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulan

Detaylı

3- Asıl Üye: Doç. Dr. Yılmaz KOÇAK Kütahya Dumlupınar Üniv. Kütahya Teknik Bilimler MYO

3- Asıl Üye: Doç. Dr. Yılmaz KOÇAK Kütahya Dumlupınar Üniv. Kütahya Teknik Bilimler MYO TOPLANTI TARİHİ : 21.10.2013 TOPLANTI SAYISI : 2013/ 33 KARAR NO: 2013 / 569 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Sakarya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü nün 27.09.2013

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 16/11/ /16

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 16/11/ /16 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 16/11/2016 2016/16 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 16/11/2016 Çarşamba günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

II. ÖĞRETİM (2. Sınıf)

II. ÖĞRETİM (2. Sınıf) Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 16 Mayıs 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: C.Ü. Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : 003 T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 207/003 0: 206-207 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için Lisansüstü Programlarına

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü Enstitü Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 04.04.2018 14 178-186 178 Eğitim Bilimleri Anabilim Dalı Eğitim Yönetimi

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 11/12/ /19

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 11/12/ /19 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 11/12/2014 2014/19 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 11/12/2014 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 04.05.2015 TOPLANTI SAYISI : 2015/ 14 KARAR NO: 2015 / 426 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Enstitümüz Bilgisayar Mühendisliği Anabilim Dalı Yüksek

Detaylı

I. Öğretim Dersin Adı Telafi Tarihleri Saat MAD4497 Mühendislik Projeleri 14 Nisan MAD3340 Sistem Analizi 14 Nisan

I. Öğretim Dersin Adı Telafi Tarihleri Saat MAD4497 Mühendislik Projeleri 14 Nisan MAD3340 Sistem Analizi 14 Nisan Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 11 Nisan 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü Enstitü Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 20.12.2017 46 505-517 505 Matematik ve Anabilim Dalı Biyoloji Bilim Dalı

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 26.08.2014 Toplantı No: 33 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Arzu

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Vekili Prof. Dr. Orhan TATAR ın başkanlığında 13 Temmuz 2016 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Metalurji ve Malzeme Mühendisliği

Detaylı

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET ENVANTERİ. Fen Bilimleri. Enstitüsü. Fen Bilimleri.

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET ENVANTERİ. Fen Bilimleri. Enstitüsü. Fen Bilimleri. HİZMET ENVANTERİ SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN YARARLANANLAR HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ/YETKİLİ KURUMLARIN

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 08.03.2017 tarihinde Saat 12:45 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı.

Detaylı

12- Kimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. İlhan Özer İLHAN ın ders telafisi yapma isteğine ilişkin 23.09.2008 tarihli dilekçesinin görüşülmesi.

12- Kimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. İlhan Özer İLHAN ın ders telafisi yapma isteğine ilişkin 23.09.2008 tarihli dilekçesinin görüşülmesi. 12- Kimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. İlhan Özer İLHAN ın ders telafisi yapma isteğine ilişkin 23.09.2008 tarihli dilekçesinin görüşülmesi. 13- Şehir ve Bölge Planlama Anabilim Dalı yüksek lisans

Detaylı

T.C SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU KARARI

T.C SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU KARARI TOPLANTI TARİHİ :02/01/2013 TOPLANTI NO :582 KARAR SAYISI :14 TOPLANTIYA KATILANLAR 1-Prof. Dr. Süleyman SEYDİ 2-Yrd. Doç. Dr. Murat KILIÇ 3-Yrd. Doç. Dr. Münire ÇİFTÇİ 4- Doç. Dr. Metin TOPÇUOĞLU 5- Doç.

Detaylı

kanalıyla ilgiliye bildirilmesine ve konunun Rektörlük Makamına arz edilmesine,

kanalıyla ilgiliye bildirilmesine ve konunun Rektörlük Makamına arz edilmesine, Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Bülent ERDEM in başkanlığında 08 Nisan 2019 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 05.04.2019

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 06.11.2007 2007/26 KATILANLAR : Prof.Dr.Z.Gönül BALKIR Prof.Dr.Samir SALHA Prof.Dr.Mustafa

Detaylı

T.C. KARADENĠZ TEKNĠK ÜNĠVERSĠTESĠ EĞĠTĠM BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ ENSTĠTÜ YÖNETĠM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENĠZ TEKNĠK ÜNĠVERSĠTESĠ EĞĠTĠM BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ ENSTĠTÜ YÖNETĠM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARĠH: 14.02.2012 SAYI : 55 KATILANLAR T.C. KARADENĠZ TEKNĠK ÜNĠVERSĠTESĠ EĞĠTĠM BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ ENSTĠTÜ YÖNETĠM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Doç. Dr. Haluk ÖZMEN Prof. Dr. ġule BAHÇECĠ Doç. Dr. Bülent

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 377 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI SAYI : 11612375 500 Bornova / İZMİR KONU : Yönetim Kurulu Kararları YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI SAYI : 11612375 500 Bornova / İZMİR KONU : Yönetim Kurulu Kararları YÖNETİM KURULU KARARLARI KONU : Yönetim Kurulu Kararları YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi: 04.09.2013 Toplantı Sayısı: 32 Karar sayısı : 9 Fakültemiz Yönetim Kurulu 04.09.2013 tarihinde Dekan Prof.Dr.Müge ELDEN in başkanlığında,

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU KARARI

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU KARARI T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU KARARI KARAR TARİHİ : 25.04.2013 KARAR NO : 15 Enstitü Yönetim Kurulu Enstitü Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Abdulkadir GÜLLÜ Başkanlığında

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Sağlık Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Sağlık Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Sağlık Bilimleri Enstitüsü Enstitü Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 06.07.2018 22 560-578 2018/560 2018/561 06.07.2018 tarihinde yapılan Enstitü

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : 015 T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2011/015 01: 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı itibariyle Tez

Detaylı

2010-2011 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİM ÖNERİSİ

2010-2011 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİM ÖNERİSİ T.C. ENSTİTÜ KURULU KARARLARI OTURUM TARİHİ: 12.05.2010 OTURUM SAYISI: 03 Enstitü Kurulu 12.05.2010 Çarşamba günü saat 11:00 da Prof. Dr. Erdal İRTEM başkanlığında toplandı. GÜNDEM: 1- Gündemin görüşülmesi.

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 03.09.2013 T.C. KARAR 2013/022 01: 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı itibariyle Tez Savunma Sınavına giren öğrencilerin Anabilim Dalı Kurul Kararlarınca önerilen ve Enstitümüz

Detaylı

Enstitü Kurul Toplantısı için gündemdeki konuları içeren bilgilerin hazırlanması

Enstitü Kurul Toplantısı için gündemdeki konuları içeren bilgilerin hazırlanması HİZMETİN ADI HACETTEPE ÜNİVERS VERSİTES TESİ BİLİŞİM ENSTİTÜSÜ HİZMET STANDARTLARI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN ORTALAMA TAMAMLANMA SÜRESİ 1 Tezli Yüksek Lisans Süresi H.Ü.Lisansüstü Eğitim-Öğretim

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ULUBORLU SELAHATTİN KARASOY MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ULUBORLU SELAHATTİN KARASOY MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 17/08/2017 762 01-20 Yüksekokul Yönetim Kurulumuz Öğr. Gör. Şadi TÜLÜ başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır. KARARLAR: 01.

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN Fakülte Yönetim Kurulumuz 10.01.2018 Çarşamba günü saat 15.00 de Dekan Prof.Dr. Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki konuların görüşülmesine

Detaylı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı. Sayı : Konu : Aday Memur Eğitimi REKTÖRLÜK MAKAMINA

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı. Sayı : Konu : Aday Memur Eğitimi REKTÖRLÜK MAKAMINA Evrak Tarih ve Sayısı: 24/11/2017-148596 T.C. Personel Daire Başkanlığı *BEBE5LM33* Sayı : 85123808-774.06.02. Konu : REKTÖRLÜK MAKAMINA Üniversitemiz hizmetiçi eğitim faaliyetleri kapsamında, birimlerimizde

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2014/009-01: Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Anabilim Dalı 120729551 numaralı Yüksek Lisans öğrencisi Deran TURAN nın Tez Konusu değişikliği önerisi Enstitümüz Yönetim Kuruluna Anabilim Dalı 120729551

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 02.06.2005 2005/7 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 02.06.2005 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU KARARLARI

HARRAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU KARARLARI Prof. Dr. Bekir Erol AK BAŞKAN Prof. Dr. Salih AYDEMİR Prof. Dr. Tahir POLAT Prof. Dr. İzzet AÇAR Doç. Dr. Osman ÇOPUR Doç.Dr. Sabri YURTSEVEN Fak. Sek. Servet SARI RAPORTÖR Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Toplantı Tarihi : 25.10.2013 KARAR 2013/026 01: 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı itibariyle Tez Savunma Sınavına giren öğrencilerin Anabilim Dalı Kurul Kararlarınca önerilen ve Enstitümüz

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü Enstitü Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 18.10.2017 38 437-446 437 Enstitümüz lisansüstü programlarında ders vermek

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH: 23.10.2012 SAYI: 959 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Enstitü Sekreteri (Raportör) Prof.

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 0.0.207 Toplantı Sayısı : 002 T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 207/002 02: 206-207 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Anabilim

Detaylı

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 06.11.2014 34 11

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 06.11.2014 34 11 S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 06.11.2014 34 11 YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 1- Doç.Dr.Nejdet ADANIR 4- Prof.Dr. A.Nesimi KİŞİOĞLU 2-

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 22.11.2016 T.C. KARAR 2016/029-01: 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında tez konusu alan öğrencilerin Anabilim Dallarından gelen Tez Öneri Formlarının Yönetim Kurulumuzca yapılan

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 12.02.2004 2004/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 12.02.2004 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU. Oturum Saati 09:00

T.C İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU. Oturum Saati 09:00 T.C Evrak Tarih ve Sayısı: 23/07/2018-19366 BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU *BE5D3ZEFB* Oturum Tarihi 20/07/2018 Oturum Saati 09:00 Oturum Sayısı 70

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 03.03.2017 06 2017 05/01-21 Eğitim Bilimleri Enstitüsü Yönetim Kurulu

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 06.12.2016 Toplantı Sayısı : 030 KARAR 2016/030 01: 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı itibariyle

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2012/012 01: 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı itibariyle Tez Savunma Sınavına girecek öğrencilerin Anabilim Dalları Kurul Kararlarınca önerilen ve Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulan

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 21.02.2008 2008/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 21.02.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

DAHİLİ TIP BİLİMLERİ BÖLÜMÜ BÖLÜMÜ NORM KADRO TALEBİ

DAHİLİ TIP BİLİMLERİ BÖLÜMÜ BÖLÜMÜ NORM KADRO TALEBİ T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ 1-Devlet Yükseköğretim Kurumlarında Öğretim Elemanı kadroların Belirlenmesine ve Kullanılmasına ilişkin Yönetmeliğin 5. maddesinin 2. Fıkrası gereği Tıp Tarihi ve Etik

Detaylı

TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI /12

TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI /12 TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 30.03.2016 209 01/12 Fakülte Yönetim Kurulumuz Dekan Vekili Prof. Dr. Sedat AKTAN başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır.

Detaylı