T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /45-72

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /45-72"

Transkript

1 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 17:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı kararlar alındı ve saat 19:30 da toplantı sona erdi Gündem onaylandı Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu tarafından Rektörlüğümüze gönderilen, Üniversitemiz Tıp Fakültesi Radyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Ümit BELET in, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun 38. maddesi uyarınca; İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi nde 1 (bir) yıl süreyle görevlendirilmesi konusundaki tarihli ve E.4956 sayılı yazı görüşüldü. Üniversitemiz Tıp Fakültesi Radyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Ümit BELET in, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun 38. maddesi uyarınca; İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Radyoloji Kliniğinde Eğitim Görevlisi olarak 1 (bir) yıl süreyle görevlendirilmesine oybirliği ile karar verildi Üniversitemiz Rektörlük Uzman kadrosunda olup, Eğitim Fakültesi nde görev yapan Ahsen ÖZTÜK ün uzmanlık görev süresinin uzatılması konusu görüşüldü. Ahsen ÖZTÜK ün, tarihinden itibaren 2547 Sayılı Kanunun 33. Maddesinin (e) fıkrası hükmü uyarınca 1 (yıl) yıl süreyle Rektörlük Uzman kadrosuna yeniden atanması hususunda Üniversite Yönetim Kurulu olumlu görüşünün Rektörlük Makamına arzına oybirliği ile karar verildi Üniversitemiz Rektörlük Uzman kadrosunda olup, Karadeniz İleri Teknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi nde görev yapan Aslı DAĞERİ nin uzmanlık görev süresinin uzatılması konusu görüşüldü. Uzman Aslı DAĞERİ nin tarihinden itibaren 2547 Sayılı Kanunun 33. Maddesi (e) Fıkrası hükmü uyarınca; 1 (bir) yıl süreyle yeniden atanması hususunda Üniversite Yönetim Kurulu olumlu görüşünün Rektörlük Makamına arzına oybirliği ile karar verildi.

2 Tıp Fakültesi Dekanlığından Rektörlüğümüze sunulan, Hava ve Uzay Hekimliği Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Dr. Halil İbrahim IŞIKLI nın kadrosunun, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun 35. maddesi uyarınca 12 ay süre ile zorunlu Uygulamalı Uçuş Fizyolojisi Eğitimi ve akabinde 6 ay süre ile Hiperbarik Oksijen Tedavisi Eğitim ve Uygulama rotasyonlarını yapmak üzere Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Sağlık Bilimleri Enstitüsü Eskişehir Hava ve Uzay Hekimliği Anabilim Dalına aktarılması konusundaki Dekanlığın tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri okunarak görüşüldü. Tıp Fakültesi Fakültesi Hava ve Uzay Hekimliği Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Dr. Halil İbrahim IŞIKLI nın kadrosunun, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun 35. maddesi uyarınca 12 ay süre ile zorunlu Uygulamalı Uçuş Fizyolojisi Eğitimi ve akabinde 6 ay süre ile Hiperbarik Oksijen Tedavisi Eğitim ve Uygulama rotasyonlarını yapmak üzere Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Sağlık Bilimleri Enstitüsü Eskişehir Hava ve Uzay Hekimliği Anabilim Dalına aktarılmasına ve konunun Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına sunulmasına oybirliği ile karar verildi Tıp Fakültesi Dekanlığından Rektörlüğümüze sunulan, Hava ve Uzay Hekimliği Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Dr. Salih AĞAÇKESEN in kadrosunun, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun 35. maddesi uyarınca 12 ay süre ile zorunlu Uygulamalı Uçuş Fizyolojisi Eğitimi ve akabinde 6 ay süre ile Hiperbarik Oksijen Tedavisi Eğitim ve Uygulama rotasyonlarını yapmak üzere Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Sağlık Bilimleri Enstitüsü Eskişehir Hava ve Uzay Hekimliği Anabilim Dalına aktarılması konusundaki Dekanlığın tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri okunarak görüşüldü. Tıp Fakültesi Fakültesi Hava ve Uzay Hekimliği Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Dr. Salih AĞAÇKESEN in kadrosunun, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun 35. maddesi uyarınca 12 ay süre ile zorunlu Uygulamalı Uçuş Fizyolojisi Eğitimi ve akabinde 6 ay süre ile Hiperbarik Oksijen Tedavisi Eğitim ve Uygulama rotasyonlarını yapmak üzere Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Sağlık Bilimleri Enstitüsü Eskişehir Hava ve Uzay Hekimliği Anabilim Dalına aktarılmasına ve konunun Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına sunulmasına oybirliği ile karar verildi.

3 KURU nun, tarihinde İstanbul da, Merck Sharp Dohme İlaçları Ltd. Şti. tarafından yapılacak olan Romatoid Artrit Tedavisinde Tanı ve Güncel Yaklaşımlar-2 konulu toplantıda vereceği eğitim faaliyeti karşılığı tahakkuk ettirilecek ücret tespiti konusundaki Dekanlığın tarih ve E.7268 teklif yazısı ve ekinde yer alan (1909-B) Eğitim Projesi Başvuru Formu görüşüldü. Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Ömer KURU nun, tarihinde İstanbul da, Merck Sharp Dohme İlaçları Ltd. Şti. tarafından yapılacak Romatoid Artrit Tedavisinde Tanı ve Güncel Yaklaşımlar-2 konulu toplantıda vereceği eğitim faaliyeti karşılığı 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 58. maddesine göre Döner Sermaye İşletmelerinin Kurulmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmeliğin 5. Maddesi uyarınca tahakkuk ettirilecek ücretin 3.240,00 (KDV dahil) Rektörlük Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü hesabına yatırılmasına oybirliği ile karar verildi KURU nun, tarihinde Samsun da, Merck Sharp Dohme İlaçları Ltd. Şti. tarafından yapılacak olan Romatoid Artrit Tedavisinde Tanı ve Güncel Yaklaşımlar-1 konulu toplantıda vereceği eğitim faaliyeti karşılığı tahakkuk ettirilecek ücret tespiti konusundaki Dekanlığın tarih ve E.7269 teklif yazısı ve ekinde yer alan (1909-B) Eğitim Projesi Başvuru Formu görüşüldü. Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Ömer KURU nun, tarihinde Samsun da, Merck Sharp Dohme İlaçları Ltd. Şti. tarafından yapılacak Romatoid Artrit Tedavisinde Tanı ve Güncel Yaklaşımlar-1 konulu toplantıda vereceği eğitim faaliyeti karşılığı 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 58. maddesine göre Döner Sermaye İşletmelerinin Kurulmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmeliğin 5. Maddesi uyarınca tahakkuk ettirilecek ücretin 3.240,00 (KDV dahil) Rektörlük Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü hesabına yatırılmasına oybirliği ile karar verildi.

4 KURU nun, tarihinde Samsun da, Merck Sharp Dohme İlaçları Ltd. Şti. tarafından yapılacak olan Bel Ağrısı İle Gelen Hastaya Yaklaşım konulu toplantıda vereceği eğitim faaliyeti karşılığı tahakkuk ettirilecek ücret tespiti konusundaki Dekanlığın tarih ve E.7272 teklif yazısı ve ekinde yer alan (1909-B) Eğitim Projesi Başvuru Formu görüşüldü. Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Ömer KURU nun, tarihinde Samsun da, Merck Sharp Dohme İlaçları Ltd. Şti. tarafından yapılacak Bel Ağrısı İle Gelen Hastaya Yaklaşım konulu toplantıda vereceği eğitim faaliyeti karşılığı 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 58. maddesine göre Döner Sermaye İşletmelerinin Kurulmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmeliğin 5. Maddesi uyarınca tahakkuk ettirilecek ücretin 3.240,00 (KDV dahil) Rektörlük Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü hesabına yatırılmasına oybirliği ile karar verildi Tıp Fakültesi Dekanlığından Rektörlüğümüze sunulan, İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Ayşegül ATMACA nın, tarihinde Samsun da, Astra Zeneca İlaç San. ve Tic.Ltd.Şti. tarafından yapılacak olan Vakalarla Tip 2 Diyabet Tedavisinde SGLT2 İnhibisyonu ve Çok Boyutlu Etkileri konulu eğitim faaliyetinde vereceği hizmet karşılığı tahakkuk ettirilecek ücretin tespiti konusundaki Dekanlığın tarih ve E.7273 sayılı teklif yazısı ve ekinde yer alan (1909-B) Eğitim Projesi Başvuru Formu görüşüldü. Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Ayşegül ATMACA nın, tarihinde Samsun da, Astra Zeneca İlaç San. ve Tic.Ltd.Şti. tarafından yapılacak olan Vakalarla Tip 2 Diyabet Tedavisinde SGLT2 İnhibisyonu ve Çok Boyutlu Etkileri konulu eğitim faaliyetinde vereceği hizmet karşılığı, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 58. maddesine göre Döner Sermaye İşletmelerinin Kurulmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmeliğin 5. maddesi uyarınca tahakkuk ettirilecek 2.000,00 (KDV Dahil) ücretin Rektörlük Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü hesabına yatırılmasına oybirliği ile karar verildi.

5 Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğünden Rektörlüğümüze sunulan, Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Ayşegül ATMACA tarafından yürütülen ve Sanofi Sağlık Ürünleri Ltd.Şti. tarafından desteklenen Türkiye deki OAD Tedavisiyle Kontrol Altına Alınamayan İnsülin Glarjin U300 Başlama ve Titrasyonunun Etkililik ve Güvenliliğinin Değerlendirildiği, Ulusal, Çok Merkezli, Prospektif, Girişimsel, Açık Etiketli, Tek Kollu, 24 Haftalık Faz IV çalışmasına ait Merkezin tarih ve E.9468 sayılı teklif yazısı ve ekindeki (1910) Araştırma İstek Formu okunarak görüşüldü. Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Ayşegül ATMACA tarafından yürütülen ve Sanofi Sağlık Ürünleri Ltd.Şti. tarafından desteklenen Türkiye deki OAD Tedavisiyle Kontrol Altına Alınamayan İnsülin Glarjin U300 Başlama ve Titrasyonunun Etkililik ve Güvenliliğinin Değerlendirildiği, Ulusal, Çok Merkezli, Prospektif, Girişimsel, Açık Etiketli, Tek Kollu, 24 Haftalık Faz IV çalışmasının, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Uygulama Yönergesi (1910) kodlu projeler kapsamında değerlendirilerek eklerin geldiği şekliyle kabulüne ve tahakkuk ettirilecek ücretin Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü Döner Sermaye hesabına aktarılmasına oybirliği ile karar verildi Üniversitemiz Veteriner Fakültesi Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı Profesörlük kadrosuna müracaat eden Doç.Dr. Göknur TERZİ GÜLEL in durumu görüşüldü. Üniversite Yönetim Kurulu yukarıda özetlenen durumu dikkate alarak 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun değişik 26. maddesi Doç.Dr. Göknur TERZİ GÜLEL in Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin değişik 20. maddesi gereğince Profesörlüğe yükseltilmesinin ve Veteriner Fakültesi Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalında münhal bulunan Profesörlük kadrosuna atanmasının uygun olacağı görüşünün Rektörlük Makamına arzına oybirliği ile karar verildi.

6 Üniversitemiz Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Anabilim Dalı Profesörlük kadrosuna müracaat eden Doç.Dr. Mehmet Yalçın TAŞMEKTEPLİGİL in durumu görüşüldü. Üniversite Yönetim Kurulu yukarıda özetlenen durumu dikkate alarak 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun değişik 26. maddesi Doç.Dr. Mehmet Yalçın TAŞMEKTEPLİGİL in Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin değişik 20. maddesi gereğince Profesörlüğe yükseltilmesinin ve Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Anabilim Dalında münhal bulunan Profesörlük kadrosuna atanmasının uygun olacağı görüşünün Rektörlük Makamına arzına oybirliği ile karar verildi Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü Doçentlik kadrosuna müracaat eden Doç.Dr. Mustafa Said KURŞUNOĞLU nun durumu görüşüldü. Doç.Dr. Mustafa Said KURŞUNOĞLU nun, Fen Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü Doçentlik kadrosuna 2547 sayılı Kanunun değişik 25. maddesi ile bu kanuna ilişkin olarak çıkarılan Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin 16. maddesi hükmü uyarınca gerekli şartları taşıması nedeniyle atamasının uygun olacağı görüşünün Rektörlük Makamına arzına oybirliği ile karar verildi Üniversitemiz Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Doçentlik kadrosuna müracaat eden Doç.Dr. Cengiz KAYA nın durumu görüşüldü. Doç.Dr. Cengiz KAYA nın, Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Doçentlik kadrosuna 2547 sayılı Kanunun değişik 25. maddesi ile bu kanuna ilişkin olarak çıkarılan Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin 16. maddesi hükmü uyarınca gerekli şartları taşıması nedeniyle atamasının uygun olacağı görüşünün Rektörlük Makamına arzına oybirliği ile karar verildi Üniversitemiz Veteriner Fakültesi Parazitoloji Anabilim Dalı Doçentlik kadrosuna müracaat eden Doç.Dr. Cenk Soner BÖLÜKBAŞ ın durumu görüşüldü. Doç.Dr. Cenk Soner BÖLÜKBAŞ ın, Veteriner Fakültesi Parazitoloji Anabilim Dalı Doçentlik kadrosuna 2547 sayılı Kanunun değişik 25. maddesi ile bu kanuna ilişkin olarak çıkarılan Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin 16. maddesi hükmü uyarınca gerekli şartları taşıması nedeniyle atamasının uygun olacağı görüşünün Rektörlük Makamına arzına oybirliği ile karar verildi.

7 KURU nun, tarihinde Giresun da, Pfizer PFE İlaçları A.Ş. tarafından yapılacak olan Giresun Xeljanz Etkinlik ve Güvenlik Verileri Paylaşımı Impact konulu toplantıda vereceği eğitim faaliyeti karşılığı tahakkuk ettirilecek ücret tespiti konusundaki Dekanlığın tarih ve E teklif yazısı ve ekinde yer alan (1909-B) Eğitim Projesi Başvuru Formu görüşüldü. Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Ömer KURU nun, tarihinde Giresun da, Pfizer PFE İlaçları A.Ş. tarafından yapılacak olan Giresun Xeljanz Etkinlik ve Güvenlik Verileri Paylaşımı Impact Toplantısı konulu toplantıda vereceği eğitim faaliyeti karşılığı 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 58. maddesine göre Döner Sermaye İşletmelerinin Kurulmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmeliğin 5. Maddesi uyarınca tahakkuk ettirilecek ücretin 6.663,60 (KDV dahil) Rektörlük Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü hesabına yatırılmasına oybirliği ile karar verildi KURU nun, tarihinde Ordu da, Pfizer PFE İlaçları A.Ş. tarafından yapılacak olan Bel Ağrısını Sorgulayalım konulu toplantıda vereceği eğitim faaliyeti karşılığı tahakkuk ettirilecek ücret tespiti konusundaki Dekanlığın tarih ve E teklif yazısı ve ekinde yer alan (1909-B) Eğitim Projesi Başvuru Formu görüşüldü. Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Ömer KURU nun, tarihinde Ordu da, Pfizer PFE İlaçları A.Ş. tarafından yapılacak olan Bel Ağrısını Sorgulayalım konulu toplantıda vereceği eğitim faaliyeti karşılığı 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 58. maddesine göre Döner Sermaye İşletmelerinin Kurulmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmeliğin 5. Maddesi uyarınca tahakkuk ettirilecek ücretin 6.663,60 (KDV dahil) Rektörlük Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü hesabına yatırılmasına oybirliği ile karar verildi KURU nun, tarihinde Samsun da, Amgen İlaç Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılacak olan Osteoporoz Tedavisinde Güncel Veriler Işığında Prolia Webcast konulu toplantıda vereceği eğitim faaliyeti karşılığı tahakkuk ettirilecek ücret tespiti konusundaki Dekanlığın tarih ve E teklif yazısı ve ekinde yer alan (1909-B) Eğitim Projesi Başvuru Formu görüşüldü. Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Ömer KURU nun, tarihinde Samsun da, Amgen İlaç Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılacak olan Osteoporoz Tedavisinde Güncel Veriler Işığında Prolia Webcast konulu toplantıda vereceği eğitim faaliyeti karşılığı 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 58. maddesine göre Döner Sermaye İşletmelerinin Kurulmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmeliğin 5. Maddesi uyarınca tahakkuk ettirilecek ücretin 3.300,00 (KDV dahil) Rektörlük Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü hesabına yatırılmasına oybirliği ile karar verildi.

8 KURU nun, tarihinde Samsun da, Merck Sharp Dohme İlaçları Ltd. Şti. tarafından yapılacak olan Vakalar İle Romatolojik Hastalıklar konulu toplantıda vereceği eğitim faaliyeti karşılığı tahakkuk ettirilecek ücret tespiti konusundaki Dekanlığın tarih ve E.7271 teklif yazısı ve ekinde yer alan (1909-B) Eğitim Projesi Başvuru Formu görüşüldü. Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Ömer KURU nun, tarihinde Samsun da, Merck Sharp Dohme İlaçları Ltd. Şti. tarafından yapılacak olan Vakalar İle Romatolojik Hastalıklar konulu toplantıda vereceği eğitim faaliyeti karşılığı 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 58. maddesine göre Döner Sermaye İşletmelerinin Kurulmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmeliğin 5. Maddesi uyarınca tahakkuk ettirilecek ücretin 3.240,00 (KDV dahil) Rektörlük Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü hesabına yatırılmasına oybirliği ile karar verildi KURU nun, tarihinde İstanbul da, Pfizer PFE İlaçları A.Ş. tarafından yapılacak olan Hedef Sedef Psoriatik Artrite Vakalarla Yaklaşım konulu toplantıda vereceği eğitim faaliyeti karşılığı tahakkuk ettirilecek ücret tespiti konusundaki Dekanlığın tarih ve E teklif yazısı ve ekinde yer alan (1909-B) Eğitim Projesi Başvuru Formu görüşüldü. Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Ömer KURU nun, tarihinde İstanbul da, Pfizer PFE İlaçları A.Ş. tarafından yapılacak olan Hedef Sedef Psoriatik Artrite Vakalarla Yaklaşım konulu toplantıda vereceği eğitim faaliyeti karşılığı 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 58. maddesine göre Döner Sermaye İşletmelerinin Kurulmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmeliğin 5. Maddesi uyarınca tahakkuk ettirilecek ücretin 3.175,20 (KDV dahil) Rektörlük Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü hesabına yatırılmasına oybirliği ile karar verildi.

9 Tıp Fakültesi Dekanlığından Rektörlüğümüze sunulan, Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Doç.Dr. Levent GÜNGÖR ün, tarihinde İstanbul da, Numil Gıda Ürünleri tarafından yapılacak olan İnme Hastalarında Nütrisyon konulu toplantıda vereceği danışmanlık hizmeti karşılığı tahakkuk ettirilecek ücret tespiti konusundaki Dekanlığın tarih ve E teklif yazısı ve ekinde yer alan (1909-A) Danışmanlık Projesi Başvuru Formu görüşüldü. Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerinden Doç.Dr. Levent GÜNGÖR ün, tarihinde İstanbul da, Numil Gıda Ürünleri tarafından yapılacak olan İnme Hastalarında Nütrisyon konulu toplantıda vereceği danışmanlık hizmeti karşılığı 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 58. maddesine göre Döner Sermaye İşletmelerinin Kurulmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmeliğin 5. Maddesi uyarınca tahakkuk ettirilecek ücretin 4.500,00 (KDV dahil) Rektörlük Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü hesabına yatırılmasına oybirliği ile karar verildi Tıp Fakültesi Dekanlığından Rektörlüğümüze sunulan, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Ömer BÖKE nin, tarihinde İstanbul da, Johnson&Johnson Sıhhi Malzeme ve San. Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılacak olan Uzun Etkililer Bugünü ve Yarını Danışma Kurulu 2017 konulu toplantıda vereceği danışmanlık hizmeti karşılığı tahakkuk ettirilecek ücret tespiti konusundaki Dekanlığın tarih ve E teklif yazısı ve ekinde yer alan (1909-A) Danışmanlık Projesi Başvuru Formu görüşüldü. Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Ömer BÖKE nin, tarihinde İstanbul da, Johnson&Johnson Sıhhi Malzeme ve San. Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılacak olan Uzun Etkililer Bugünü ve Yarını Danışma Kurulu 2017 konulu toplantıda vereceği danışmanlık hizmeti karşılığı 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 58. maddesine göre Döner Sermaye İşletmelerinin Kurulmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmeliğin 5. Maddesi uyarınca tahakkuk ettirilecek ücretin 3.540,00 (KDV dahil) Rektörlük Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü hesabına yatırılmasına oybirliği ile karar verildi.

10 Tıp Fakültesi Dekanlığından Rektörlüğümüze sunulan, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Canan ALBAYRAK ın, tarihinde Antalya da, Pfizer PFE İlaçları A.Ş. tarafından yapılacak olan Hemofili Yönetiminde Olgularla Güncel Yaşam Deneyimleri konulu toplantıda vereceği eğitim faaliyeti karşılığı tahakkuk ettirilecek ücret tespiti konusundaki Dekanlığın tarih ve E teklif yazısı ve ekinde yer alan (1909-B) Eğitim Projesi Başvuru Formu görüşüldü. Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Canan ALBAYRAK ın, tarihinde Antalya da, Pfizer PFE İlaçları A.Ş. tarafından yapılacak olan Hemofili Yönetiminde Olgularla Güncel Yaşam Deneyimleri konulu toplantıda vereceği eğitim faaliyeti karşılığı 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 58. maddesine göre Döner Sermaye İşletmelerinin Kurulmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmeliğin 5. Maddesi uyarınca tahakkuk ettirilecek ücretin 5.940,00 (KDV dahil) Rektörlük Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü hesabına yatırılmasına oybirliği ile karar verildi Tıp Fakültesi Dekanlığından Rektörlüğümüze sunulan, Üroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Ramazan AŞÇI nın, tarihinde Samsun da, Lilly İlaç Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılacak olan Ed ve BPH Tedavisinde Tadalafil konulu toplantıda vereceği eğitim faaliyeti karşılığı tahakkuk ettirilecek ücret tespiti konusundaki Dekanlığın tarih ve E teklif yazısı ve ekinde yer alan (1909-B) Eğitim Projesi Başvuru Formu görüşüldü. Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Ramazan AŞÇI nın, tarihinde Samsun da, Lilly İlaç Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılacak olan Ed ve BPH Tedavisinde Tadalafil konulu toplantıda vereceği eğitim faaliyeti karşılığı 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 58. maddesine göre Döner Sermaye İşletmelerinin Kurulmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmeliğin 5. Maddesi uyarınca tahakkuk ettirilecek ücretin 1.950,48 (KDV dahil) Rektörlük Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü hesabına yatırılmasına oybirliği ile karar verildi.

11 Tıp Fakültesi Dekanlığından Rektörlüğümüze sunulan, İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Doç.Dr. Engin KELKİTLİ nin, tarihinde Samsun da, Johnson&Johnson Sıhhi Malzeme ve San. Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılacak olan KLL ve MHL de Yeni Ufuklar konulu toplantıda vereceği danışmanlık hizmeti karşılığı tahakkuk ettirilecek ücret tespiti konusundaki Dekanlığın tarih ve E teklif yazısı ve ekinde yer alan (1909-A) Danışmanlık Projesi Başvuru Formu görüşüldü. Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerinden Doç.Dr. Engin KELKİTLİ nin, tarihinde Samsun da, Johnson&Johnson Sıhhi Malzeme ve San. Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılacak olan KLL ve MHL de Yeni Ufuklar konulu toplantıda vereceği danışmanlık hizmeti karşılığı 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 58. maddesine göre Döner Sermaye İşletmelerinin Kurulmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmeliğin 5. Maddesi uyarınca tahakkuk ettirilecek ücretin 2.000,00 (KDV dahil) Rektörlük Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü hesabına yatırılmasına oybirliği ile karar verildi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğünden Rektörlüğümüze sunulan, Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Mehmet TURGUT tarafından yürütülen ve Sanofi Sağlık Ürünleri Ltd.Şti. tarafından desteklenen Seçilmiş CD38+ Hematolojik Maligniteleri Olan Hastalarda Bir Homonize Monoklonal Antikorun (SAR650984) CD38 e Karşı Çoklu İntravenöz Uygulamalarının Faz ½ Doz Eskalasyon Güvenlilik, Farmakokinetik ve Etkinlik Çalışması (TED10893) kodlu çalışmasına ait Merkezin tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekindeki (1910) Araştırma İstek Formu okunarak görüşüldü. Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Mehmet TURGUT tarafından yürütülen ve Sanofi Sağlık Ürünleri Ltd.Şti. tarafından desteklenen Seçilmiş CD38+ Hematolojik Maligniteleri Olan Hastalarda Bir Homonize Monoklonal Antikorun (SAR650984) CD38 e Karşı Çoklu İntravenöz Uygulamalarının Faz ½ Doz Eskalasyon Güvenlilik, Farmakokinetik ve Etkinlik Çalışması (TED10893) kodlu çalışmasının, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Uygulama Yönergesi (1910) kodlu projeler kapsamında değerlendirilerek eklerin geldiği şekliyle kabulüne ve tahakkuk ettirilecek ücretin Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü Döner Sermaye hesabına aktarılmasına oybirliği ile karar verildi.

12 Döner Sermaye Gelirlerinden Yapılacak Ek Ödemenin Dağıtılmasında Uygulanacak Usul ve Esaslarla ilgili Ek Ödeme İnceleme Komisyonunun kararlarına ilişkin, Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinin tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. Döner Sermaye Gelirlerinden Yapılacak Ek Ödemenin Dağıtılmasında Uygulanacak Usul ve Esaslarla ilgili Ek Ödeme İnceleme Komisyonunun kararlarına ilişkin yazının, Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinden geldiği şekliyle kabulüne oybirliği ile karar verildi.

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 15:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /1-17

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /1-17 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 15:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof.Dr. Mehmet KURAN başkanlığında saat 15:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /18-41

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /18-41 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 16:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /73-88

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /73-88 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 16:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet KURAN başkanlığında saat 15:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 15:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /91-103

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /91-103 2018 91 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sait BİLGİÇ Başkanlığında saat 15:00 de Senato Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /89-107

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /89-107 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 16:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / 2018 225 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ Başkanlığında saat 14:30 da Senato Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof.Dr. Mehmet KURAN başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof.Dr. Mehmet Ali CENGİZ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /1-23

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /1-23 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / 2018 104 2018 105 2018 106 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ Başkanlığında saat 10:00 da Senato Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi.

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 18:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 17:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 17:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 16:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof.Dr. Mehmet KURAN başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof.Dr. Mehmet KURAN başkanlığında saat 17:15 de toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 15:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof.Dr. Vedat CEYHAN başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 15:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 16:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / 2018 295 2018 296 2018 297 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ Başkanlığında saat 16:00 da Senato Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi.

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / 2018 163 2018 164 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ Başkanlığında saat 14:30 da Senato Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof.Dr. Mehmet KURAN başkanlığında saat 15:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / 2018 351 2018 352 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ Başkanlığında saat 14:30 da Senato Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof.Dr. Vedat CEYHAN başkanlığında saat 16:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 15:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

Yönetim Kurulu Kararları

Yönetim Kurulu Kararları Evrak Tarih ve Sayısı: 04/08/2014-48295 T.C. Üniversitemiz 01.07.2014 tarih ve 2013-2014/15.9 sayılı Yönetim Kurulu kararı uyarınca yaz aylarında çoğunluğun sağlanamadığı hallerde acil konularda karar

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof.Dr. Mehmet Ali CENGİZ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI Tarih : 06 Kasım 2012 Toplantı Sayısı : 41 T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI Karar:1 Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümünde (ÖYP) kapsamında Araştırma Görevlisi olarak

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 29/11/ /9

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 29/11/ /9 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 29/11/2011 Salı Günü saat 15.00 de Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 08.03.2017 tarihinde Saat 12:45 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı.

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 29/01/ : /10

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 29/01/ : /10 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 29/01/2016 tarihinde saat 10:00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin 10.1. ÜNİVERSİTEMİZ FEN FAKÜLTESİ BÜNYESİNDE KURULAN MOLEKÜLER BİYOLOJİ VE GENETİK PROGRAMI NA KADRO AKTARILMASI

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / 2018 273 2018 274 2018 275 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ Başkanlığında saat 14:00 da Senato Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi.

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 15:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 17/06/ : /14

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 17/06/ : /14 Evrak Tarih ve Sayısı: 12/12/2014-67631 T.C. Üniversitemiz Yönetim Kurulu 17/06/2014 tarihinde saat 09:30 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 13:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 24.08.2015 2014-2015/20

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 24.08.2015 2014-2015/20 Üniversitemiz Yönetim Kurulu nun, 26.06.2015 tarih ve 2014-2015/15.13 sayılı kararı uyarınca yaz aylarında çoğunluğun sağlanamadığı hallerde acil konularda karar almak ve bu kararları ilk Yönetim Kurulu

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 13.04.2006 2006/6

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 13.04.2006 2006/6 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 3.04.2006 2006/6 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 3.04.2006 Perşembe günü saat :00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /4

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /4 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 16.03.2006 2006/4 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 16.03.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Evrak Tarih ve Sayısı: 08/01/2014-19948 T.C. Üniversitemiz Yönetim Kurulu 29/11/2013 tarihinde saat 09:30 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /63-88

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /63-88 Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 15:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi. Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi. Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 31.01.2018 6 68-87 Fakülte Yönetim Kurulu 31.01.2018 tarihinde saat 13:00'da Dekan

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / 2018 245 2018 246 2018 247 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ Başkanlığında saat 17:00 da Senato Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi.

Detaylı

KARAR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 10662

KARAR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 10662 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 09.01- Sosyal Bilimler

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 23/01/ : /8

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 23/01/ : /8 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 23/01/2015 tarihinde saat 16:30 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 12.02.2004 2004/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 12.02.2004 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /10

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /10 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 07.02.2017 Saat 10:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 05.02.2013 2012-2013/7

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 05.02.2013 2012-2013/7 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 05.02.2013 Salı Günü saat 16.00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /5

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /5 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 30.03.2006 2006/5 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 30.03.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 27/04/ /24

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 27/04/ /24 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 27/04/2012 Cuma Günü saat 15.30 da Rektör Prof. Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /18

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /18 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 28.06.2016 tarihinde saat 10.30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 28/09/ /4

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 28/09/ /4 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 28/09/2011 Çarşamba Günü saat 16.00 da Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

KARAR Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı nın tarih ve 171 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı nın tarih ve 171 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 11.01- Sağlık Kültür

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /13

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /13 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 01.07.2013 Pazartesi Günü saat 11.00 da Rektör Prof. Dr. KutbeddinDEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Sayısı: 181 Toplantı Tarihi: 24.02.2015 Salı Toplantı Saati: 12.00 Toplantı Yeri: Dekanlık Toplantı

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /12

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /12 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 21.03.2017 Saat 14.30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /13

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /13 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 06.07.2006 2006/13 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 06.07.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN 2018/38 2018/525-543 13.11.2018 Fakülte Yönetim Kurulumuz 13.11.2018 Salı günü saat 15.00 de Dekan Prof.Dr.Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 18/01/ /14

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 18/01/ /14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 18/01/2012 Çarşamba Günü saat 15.30 da Rektör Vekili Prof.Dr. Orhan KILIÇ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektörü Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 02/08/ /31

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 02/08/ /31 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 02/08/2012 Perşembe Günü saat 15.00 de Rektör Prof. Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 24.06.2004 2004/11 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 24.06.2004 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 29/12/ : /6

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 29/12/ : /6 Evrak Tarih ve Sayısı: 2/02/2016-133076 T.C. Üniversitemiz Yönetim Kurulu 29/12/2015 tarihinde saat 1:00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /20

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /20 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 14.12.2006 2006/20 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 14.12.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /11

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /11 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 07.05.2013 Salı Günü saat 16.00 da Rektör Prof. Dr. KutbeddinDEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Prof.Dr.Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 16:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / 2018-168 2018-169 Toplantı gündeminin oylanması. Üniversite Senatosu Rektör Prof.Dr.Sait BİLGİÇ Başkanlığında saat 14:00 da Rektörlük Toplantı Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ALİ FUAD BAŞGİL HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ALİ FUAD BAŞGİL HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Fakültemiz Yönetim Kurulu 19.01.2015 tarihinde Saat 16:00 da Dekan V. Prof. Dr. Mustafa TİFTİK başkanlığında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi toplantı salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu

Detaylı

ALES/YDS. Bölüm/Program/ Anabilim Dalı. Kadro Unvanı. Kadro. Eşdeğeri Puanı *Başvuracak adayların Diş Hekimliği Fakültesi mezunu. Fakülte/Yüksekokul

ALES/YDS. Bölüm/Program/ Anabilim Dalı. Kadro Unvanı. Kadro. Eşdeğeri Puanı *Başvuracak adayların Diş Hekimliği Fakültesi mezunu. Fakülte/Yüksekokul Yeditepe Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemize 547 sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 3.Maddesi ile 09 Kasım 08 tarihli, 30590 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan ve Dışındaki Elemanı Kadrolarına Yapılacak

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 19.01.2017 tarihinde Saat 12:00 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında İletişim Fakültesi toplantı salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet KURAN başkanlığında saat 15:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 12/12/ /10

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 12/12/ /10 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 12/12/2011 Pazartesi Günü saat 14.30 da Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 03/02/ : /9

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 03/02/ : /9 Evrak Tarih ve Sayısı: 03/04/2015-86281 T.C. Üniversitemiz Yönetim Kurulu 03/02/2015 tarihinde saat 14:30 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin 9.1. ÜNİVERSİTEMİZ SOSYAL TESİS İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ NÜN 2014 MALİ

Detaylı

KARAR Personel Daire Başkanlığı nın tarih ve 300 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Personel Daire Başkanlığı nın tarih ve 300 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof. Dr. Mücahit EĞRİ Başkanlığında toplandı. KARAR 41.01- Personel

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI Tarih : 09 Ağustos 2016 Toplantı Sayısı : 27 Karar:1/1 Prof.Dr.Tamer TETİKER e ait Büyüme Hormonu eksikliği bulunan erişkinlerde 35 hafta süreyle her

Detaylı

17/01/2017 tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulunda alınan kararlar onaylandı.

17/01/2017 tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulunda alınan kararlar onaylandı. Fakülte Yönetim Kurulu, Fakülte Dekan V. Prof.Dr.Nermin KILIÇ başkanlığında toplandı. Gerekli çoğunluğun olduğu anlaşıldı ve gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. KARAR NO: 2017/16 17/01/2017 tarihinde

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 21.02.2008 2008/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 21.02.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /12

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /12 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 12.06.2013 Çarşamba Günü saat 17.00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 26.03.2009 2009/5 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 26.03.2009 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 03/12/ : / 4

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 03/12/ : / 4 4.1. ÜNİVERSİTEMİZ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. HASAN KÜRÜM ÜN, FIRAT TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİ'NDE FAALİYET GÖSTEREN TEKNOGİRİŞİM SERMAYE DESTEĞİ

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 07.08.2015 2014-2015/18

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 07.08.2015 2014-2015/18 Üniversitemiz Yönetim Kurulu nun, 26.06.2015 tarih ve 2014-2015/15.13 sayılı kararı uyarınca yaz aylarında çoğunluğun sağlanamadığı hallerde acil konularda karar almak ve bu kararları ilk Yönetim Kurulu

Detaylı

T.C DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI. Yönetim Kurulu Kararı. Toplantı Tarihi:25.02.2015 Toplantı Sayısı: 04

T.C DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI. Yönetim Kurulu Kararı. Toplantı Tarihi:25.02.2015 Toplantı Sayısı: 04 T.C DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI Yönetim Kurulu Kararı Toplantı Tarihi:25.02.205 Toplantı Sayısı: 04 Konservatuvar Yönetim Kurulu 25.02.205 tarihinde saat 5:30 da Okul Müdür Vekili Prof.

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 14.02.2017 tarihinde Saat 12:00 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında İletişim Fakültesi toplantı salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak

Detaylı

KARAR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 14.01- Sağlık Kültür

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 17:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı