SABAH RAPORU - 25/04/2017

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SABAH RAPORU - 25/04/2017"

Transkript

1 SABAH RAPORU - 25/04/2017 TÜRKİYE Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Murat Çetinkaya: Yılın ikinci çeyreğinden itibaren iktisadi faaliyette kademeli bir tparlanma öngörüyruz. Sn 5 yıllık dönemde Türkiye eknmisi göreli larak iyi bir perfrmans gösterdi. Öncü göstergeler ihracatın ithalattan daha hızlı büyüdüğünü gösteriyr. Türkiye nin küresel ihracattaki pazar payı artış eğilimini kruyr. Bu çerçevede, 2017 yılında net ihracatın büyümenin en önemli sürükleyicilerinden biri lmasını bekliyruz. Petrl ve diğer emtia fiyatlarındaki kademeli yükseliş ithalatı artırırken, iç talepteki ılımlı seyir ve reel kurdaki değer kaybı ters yönde etki yapıyr. Bu çerçevede, 2017 yılında cari işlemler açığının GSYİH ye ranının 2016 yılı seviyesine yakın, yüzde 4 ün altında gerçekleşeceğini tahmin ediyruz. Enflasynda gelinen yüksek seviyeler, beklentiler ve fiyatlama davranışlarında bzulma riskine işaret ediyr. BIST 100 Endeksi BIST 100 Endeksi, dün 93,802 seviyesiyle yeni bir rekr kırdı. Endekste seviyesindeki önceki zirvesinin üzerinde tutunup tutunmayacağı önemli lacak. Bu seviyenin üzerine yerleşmesi durumunda yukarı eğilim devam edebilir. Burada yer alan bilgiler SpekulaTR tarafından bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır. Yatırım bilgi, yrum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, prtföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yrum ve tavsiyeler, yrum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Herhangi bir yatırım aracının alımsatım önerisi ya da getiri vaadi larak yrumlanmamalıdır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun lmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun snuçlar dğurmayabilir. Burada yer alan fiyatlar, veriler ve bilgilerin tam ve dğru lduğu garanti edilemez; içerik, haber verilmeksizin değiştirilebilir. Tüm veriler, SpekulaTR tarafından güvenilir lduğuna inanılan kaynaklardan alınmıştır. Bu kaynakların kullanılması nedeni ile rtaya çıkabilecek hatalardan SpekulaTR srumlu değildir. çıkabilecek hatalardan SpekulaTR srumlu değildir.

2 Dlar bazında endeks grafiğinde 2.7 sent direnci (yaklaşık seviyeleri) önümüzdeki günlerde önemli labilir. Dirençler: (2.7 sent) / (2.75 sent) USD/TRY Destekler: / / ( , + %0.32) Dün, zayıf veri akışı ile birlikte dlar kanadında yaşanan hareketlilik kur fiyatlamalarında ön plana çıktığını gördük. Gün içerisinde, yurtiçinde beklentinin üzerinde açıklanan Nisan ayı KKO ve İmalat Güveni verileri snrasında kurun 3,5700 seviyeleri civarına kadar gerilediği görüldü. ABD den açıklanan veriler snrasında dlarda sınırlı değer kazanımı görülürken TL nin dlara karşı güçlü duruşunu krumaya devam ettiği görülüyr. Teknik larak baktığımızda, kurun psikljik seviyesi lan 3,6000 seviyesinin altında kalıcılık sağlaması durumunda geri çekilmelerin devamı görülebilir. Düşüşlerin devamında 3,5647, 3,5550 ve 3,5430 destek seviyeleri takip edilebilir. Olası, yükselişlerin yaşanması durumunda 3,5858, 3,6000 ve 3,6150 direnç seviyeleri izlenebilir. Veriler Kapasite Kullanım Oranı (Nisan): % 78.4 (Önceki: % 74.9) İmalat Güveni (Nisan): (Önceki: 108.1) ABD ABD brsaları, pazar günkü Fransa cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ilk turunun ardından rahatlayan Asya ve Avrupa piyasalarındaki tparlanmayı takip etti. Ana endeksler, piyasa dstu Macrn un ikinci turda Le Pen karşısında favri gösterilmesiyle Mart tan bu yanaki en büyük günlük kazançları elde etti. Burada yer alan bilgiler SpekulaTR tarafından bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır. Yatırım bilgi, yrum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, prtföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yrum ve tavsiyeler, yrum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Herhangi bir yatırım aracının alımsatım önerisi ya da getiri vaadi larak yrumlanmamalıdır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun lmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun snuçlar dğurmayabilir. Burada yer alan fiyatlar, veriler ve bilgilerin tam ve dğru lduğu garanti edilemez; içerik, haber verilmeksizin değiştirilebilir. Tüm veriler, SpekulaTR tarafından güvenilir lduğuna inanılan kaynaklardan alınmıştır. Bu kaynakların kullanılması nedeni ile rtaya çıkabilecek hatalardan SpekulaTR srumlu değildir. çıkabilecek hatalardan SpekulaTR srumlu değildir.

3 Eur, en iyi açılış perfrmansının ardından kazançlarının bir kısmını kaybetti, yine de gelişmiş ülke paralarının çğunluğuna karşı yukarıda durmaya devam etti. Eur da dak, perşembe günü gerçekleştirilecek Avrupa Merkez Bankası (AMB) plitika tplantısına kaydı. Yen, altın ve ABD tahvilleri gibi güvenli limanlar günü negatif bölgede geçirdi ancak yine de ekstrem seviyelere düşmekten kaçınmayı başardı. ABD Başkanı Dnald Trump, Beyaz Saray'daki ekibine, kurumsal vergileri yüzde 15'e indirecek bir vergi planı taslağı luşturmaları için daha hızlı çalışmalarını emretti. Trump, Meksika sınırına inşa edilmesi planlanan duvarın finansmanı knusunda ise esnek lduğunu söyledi. Kanada dları, ABD ye ithal edilen rman ürünlerindeki verginin yüzde 24 e çıkarılmasının ardından keskin bir düşüş yaşadı. Brsalar Dw 30: ,89 (+216,13, + %1,05) S&P 500: 2.374,15 (+25,46, + %1,08) Nasdaq: 5.983,82 (+73,30, + %1,24) Kurlar DXY: 99,14 (+ %0,10) Eurusd: 1,0864 (+ %0,00) ASYA Avrupa ve ABD brsalarındaki pzitif kapanışların ardından trendi takip etti. Güney Kre brsası Kspi, sn iki yılın en yüksek seviyesine ulaştı. Güney Kre tüketici güven endeksi Nisan ayında a yükseldi. Avustralya ve Yeni Zelanda brsaları Anzak Günü nedeniyle kapalıydı. Burada yer alan bilgiler SpekulaTR tarafından bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır. Yatırım bilgi, yrum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, prtföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yrum ve tavsiyeler, yrum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Herhangi bir yatırım aracının alımsatım önerisi ya da getiri vaadi larak yrumlanmamalıdır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun lmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun snuçlar dğurmayabilir. Burada yer alan fiyatlar, veriler ve bilgilerin tam ve dğru lduğu garanti edilemez; içerik, haber verilmeksizin değiştirilebilir. Tüm veriler, SpekulaTR tarafından güvenilir lduğuna inanılan kaynaklardan alınmıştır. Bu kaynakların kullanılması nedeni ile rtaya çıkabilecek hatalardan SpekulaTR srumlu değildir. çıkabilecek hatalardan SpekulaTR srumlu değildir.

4 Dğu Asya da gerginlik devam ediyr. Ynhap, Kuzey Kre nin rdunun kuruluşunun 85. yılı kutlamaları kapsamında Wnsan da 5 tane geniş kapsamlı atış talimi gerçekleştirdiğini duyurdu. Bu raprlardan kısa bir süre önce, ABD nin Kuzey Kre plitikalarından srumlu büyükelçisi, Birleşmiş Milletler in bir an önce harekete geçmesi ve gerekli bütün adımların atılması gerektiğini söyledi. Güney Kre Baş Nükleer Elçisi, ABD li ve Japn mevkidaşlarıyla görüştüğünü belirterek, Kuzey Kre knusunda Rusya ve Çin in desteğini almanın yllarını knuştuğunu aktardı. Kim, Kuzey Kre ye yönelik baskının maksimize edilmesi knusunda hemfikir lduklarını kaydetti. Japnya: Şirket Hizmetleri Fiyat Endeksi (CSPI) (Yıllık): % 0.8 (Beklenti: % 0.8, Önceki: % 0.8) Çin: Kentteki işsizlik ranı (2017/ilk çeyrek): % 3.97 Brsalar Nikkei 225: ,50 (+195,62, + %1,04) S&P/ASX 200: 5.871,78 (+17,64, + %0,30) Shanghai: 3.133,39 (+3,86, + +0,12) Kurlar USDJPY: 110,19 (+ %0,37) USDAUD: 1,3231 (+ %0,13) USDCNY: 6,8848 (+ % 0,01) Burada yer alan bilgiler SpekulaTR tarafından bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır. Yatırım bilgi, yrum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, prtföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yrum ve tavsiyeler, yrum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Herhangi bir yatırım aracının alımsatım önerisi ya da getiri vaadi larak yrumlanmamalıdır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun lmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun snuçlar dğurmayabilir. Burada yer alan fiyatlar, veriler ve bilgilerin tam ve dğru lduğu garanti edilemez; içerik, haber verilmeksizin değiştirilebilir. Tüm veriler, SpekulaTR tarafından güvenilir lduğuna inanılan kaynaklardan alınmıştır. Bu kaynakların kullanılması nedeni ile rtaya çıkabilecek hatalardan SpekulaTR srumlu değildir. çıkabilecek hatalardan SpekulaTR srumlu değildir.

5 AVRUPA Almanya da yapılan sn anketler, Başbakan Angela Merkel in liderliğini yaptığı Hristiyan Demkrat Birliği'nin (CDU) %34, Ssyal Demkratların da % 30 y ranına sahip lduğunu rtaya kydu. Brsalar DAX: ,98 (+406,41, + %3,37) FTSE 100: 7.264,68 (+150,13, + %2,11) CAC 40: 5.268,85 (+209,65, + %4,14) EMTİA Petrl fiyatlarında fazla arzın devamlılığı ve OPEC in arzın kısıtlanması anlaşmasının bekasına yönelik bilgi azlığına yönelik krkular gerginlik devam ediyr. Brent: (+ %0.23) WTI: 49,35 (+ %0,33) Altın: 1272,23 (- %0,26%) Burada yer alan bilgiler SpekulaTR tarafından bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır. Yatırım bilgi, yrum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, prtföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yrum ve tavsiyeler, yrum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Herhangi bir yatırım aracının alımsatım önerisi ya da getiri vaadi larak yrumlanmamalıdır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun lmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun snuçlar dğurmayabilir. Burada yer alan fiyatlar, veriler ve bilgilerin tam ve dğru lduğu garanti edilemez; içerik, haber verilmeksizin değiştirilebilir. Tüm veriler, SpekulaTR tarafından güvenilir lduğuna inanılan kaynaklardan alınmıştır. Bu kaynakların kullanılması nedeni ile rtaya çıkabilecek hatalardan SpekulaTR srumlu değildir. çıkabilecek hatalardan SpekulaTR srumlu değildir.

SABAH RAPORU - 27/04/2017

SABAH RAPORU - 27/04/2017 SABAH RAPORU - 27/04/2017 TÜRKİYE Veriler TCMB Geç Likidite Penceresi faiz ranını 50 baz puan artış ile yüzde 11,75 den yüzde 12,25 e yükseltti TCMB Nisan ayı tplantısında geç likidite faiz ranında 50

Detaylı

SABAH RAPORU - 02/05/2017

SABAH RAPORU - 02/05/2017 SABAH RAPORU - 02/05/2017 TÜRKİYE Gündem: Wikipedia ülkede yasaklandı Cuma günü açıklanan enflasyn raprunda, 2017 için enflasyn tahmini % 8'den % 8.5'e, 2018 için de % 6'dan % 6.4'e yükseltildi. Gıda enflasynu

Detaylı

SABAH RAPORU - 04/05/2017

SABAH RAPORU - 04/05/2017 SABAH RAPORU - 04/05/2017 TÜRKİYE Gündem Mdy s Türk bankacılık sekörü hakkında rapr yayınladı. http://spekulatr.cm/haberler/524/ Enflasyn düşmediği süre yatırımcılar TCMB'nin sıkı para plitikasını sürdürmeye

Detaylı

SABAH RAPORU - 09/05/2017

SABAH RAPORU - 09/05/2017 SABAH RAPORU - 09/05/2017 TÜRKİYE Gündem Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşğlu, ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillersn ile telefnda görüştü. Diplmatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Çavuşğlu'nun ABD'li mevkidaşı

Detaylı

SABAH RAPORU - 28/04/2017

SABAH RAPORU - 28/04/2017 SABAH RAPORU - 28/04/2017 TÜRKİYE TÜİK verilerine göre eknmik güven endeksi yıl başından bu yana izlediği yükseliş trendine devam ederek Nisan ayında da % 3.6 artış gösterdi ve 99.5 ldu. Nisan ayında Tüketici

Detaylı

SABAH RAPORU - 05/04/2017

SABAH RAPORU - 05/04/2017 SABAH RAPORU - 05/04/2017 TÜRKİYE Gündem Zeybekci: Yüzde 6 ve üzerinde büyümek zrundayız http://spekulatr.cm/haberler/537/ Cumhurbaşkanı Başdanışmanı: Merkez Bankası'nın elindeki araçların yeterliliğini

Detaylı

SABAH RAPORU - 08/05/2017

SABAH RAPORU - 08/05/2017 SABAH RAPORU - 08/05/2017 TÜRKİYE Gündem Başbakan Binali Yıldırım: Yeni eknmik refrm paketi hazırlanıyr. Seçim geçti, artık geçim zamanı. Üretim refrmu paketi hazırlandı. Bir-iki hafta içinde çıkar. Yatırımlar

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 15 Ağustos 2017 Salı. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 15 Ağustos 2017 Salı. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 15 Ağustos 2017 Salı Piyasa Gündemi Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 2,41 artışla 109.537,36 puandan tamamladı. Günlük Bülten BIST 100 endeksi önceki kapanışa göre 2.574,26

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 22 Aralık 2017 Cuma. Piyasa Gündemi. Küresel piyasalarda endeksler düşüşe ara verdi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 22 Aralık 2017 Cuma. Piyasa Gündemi. Küresel piyasalarda endeksler düşüşe ara verdi Günlük Bülten 22 Aralık 2017 Cuma Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Küresel piyasalarda endeksler düşüşe ara verdi Günlük Bülten dolar ve altın yatay seyrederken Petrol fiyatları yükselmeye devam

Detaylı

26 Nisan Piyasalar Trump ın Vergi Reformunu Bekliyor. 26 Nisan 2017

26 Nisan Piyasalar Trump ın Vergi Reformunu Bekliyor. 26 Nisan 2017 26 Nisan 2017 26 Nisan 2017 Piyasalar Trump ın Vergi Reformunu Bekliyor Bir önceki süreçte olduğu gibi Trump ın gerçekleştireceği vergi planına dair beklentilerin karşılanmama ihtimali Dolar daki kırılganlığı

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 25 Eylül 2017 Pazartesi. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 25 Eylül 2017 Pazartesi. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 25 Eylül 2017 Pazartesi Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Almanya'da dün yapılan genel seçimin sandık çıkış anketlerine göre, Başbakan Angela Merkel'in liderliğindeki

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 22 Kasım 2017 Çarşamba. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 22 Kasım 2017 Çarşamba. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 22 Kasım 2017 Çarşamba Piyasa Gündemi Uluslararası piyasalarda haftanın ikinci gününde hisse senetleri ve tahviller değer kazanırken dolar önemli para birimleri karşısında yatay hareket etti.

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 5 Ocak 2018 Cuma. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 5 Ocak 2018 Cuma. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 5 Ocak 2018 Cuma Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Küresel piyasalarda dün endeksler yükselmeye devam etti, altın ve petrol fiyatları yeni zirveler test etti. Günlük Bülten ABD de

Detaylı

Piyasalar Euro Bölgesi Büyüme Verisine Odaklandı

Piyasalar Euro Bölgesi Büyüme Verisine Odaklandı 07 Haziran 2017 07 Haziran 2017 Piyasalar Euro Bölgesi Büyüme Verisine Odaklandı Dün sakin veri akışı olması nedeniyle sınırlı fiyat hareketliliği içerisinde olan piyasalarda Dolar ın günü sınırlı da olsa

Detaylı

Çin de Tüketici fiyatları endeksi (TÜFE) beklentilerin üzerinde Ağustos ayında hızlanarak yıllık %2 ye yükseldi.

Çin de Tüketici fiyatları endeksi (TÜFE) beklentilerin üzerinde Ağustos ayında hızlanarak yıllık %2 ye yükseldi. Ekonomik Gündem DOLAR/TL, dünkü kuvvetli alımlarını bugüne taşıyarak Asya seansında en yüksek 3.0653 seviyesinin test ederek tarihi zirvesini yeniledi. Gelişmekte olan ülke para birimlerinde ise değer

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 20 Aralık 2017 Çarşamba. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 20 Aralık 2017 Çarşamba. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 20 Aralık 2017 Çarşamba Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Küresel piyasalarda endeksler düşerken dolar değer kaybetti. Günlük Bülten ABD borsaları vergi tasarısının ABD Temsilciler

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 11 Ağustos 2016 Perşembe

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 11 Ağustos 2016 Perşembe Günlük Bülten 11 Ağustos 2016 Perşembe Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Piyasa Gündemi Küresel piyasalar Fed beklentileri ile birlikte yönünü belirlemeye başladı. Dolar geçen haftaki istihdam verisi

Detaylı

GÜNLÜK BÜLTEN. Ekonomik Gündem

GÜNLÜK BÜLTEN. Ekonomik Gündem Ekonomik Gündem Küresel hisse senetlerinde toparlanmalar dün hız kazandı. Çin borsalarının öncülüğünde Avrupa ve ABD borsalarında değer kazançları haftaya yapılacak FED toplantısı öncesinde piyasaların

Detaylı

FED Bej Kitap raporuna göre ABD de ılımlı ekonomik aktivite büyümeye devam ediyor.

FED Bej Kitap raporuna göre ABD de ılımlı ekonomik aktivite büyümeye devam ediyor. Ekonomik Gündem Yurt içinde sıkıntılı gelişmelerin devam etmesi ve ara ara artan siyasi tansiyon ile birlikte ülke güvenlik risklerindeki tırmanış, Dolar/TL paritesinde etkili olmaya devam ediyor. FED

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 14 Eylül 2017 Perşembe. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 14 Eylül 2017 Perşembe. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 14 Eylül 2017 Perşembe Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Dün piyasalarda ABD hisseleri rekor seviyelerden dönerken Avrupa da karışık seyir hakimdi. Günlük Bülten ABD hisselerinde hafta

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 12 Ocak 2017 Perşembe

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 12 Ocak 2017 Perşembe Günlük Bülten 12 Ocak 2017 Perşembe Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Piyasa Gündemi Bülten İçindekiler Uluslararası piyasalarda dün yakın zamanda göreve başlayacak 45. ABD Başkanı Donald Trump ın basın

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 28 Mayıs 2015 Perşembe

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 28 Mayıs 2015 Perşembe G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R İçindekiler i Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz Dolar Yen Teknik Analiz Piyasa Gündemi Veri gündemi açısından sakin geçen dünkü gündemin

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 10 Ağustos 2017 Perşembe. Piyasa Gündemi. Dün küresel piyasalarda hisse senetleri değer

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 10 Ağustos 2017 Perşembe. Piyasa Gündemi. Dün küresel piyasalarda hisse senetleri değer Günlük Bülten 10 Ağustos 2017 Perşembe Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Dün küresel piyasalarda hisse senetleri değer kaybetti, Günlük hazine tahvilleri Bülten yükselirken güvenli liman olarak

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 12 Eylül 2017 Salı. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 12 Eylül 2017 Salı. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 12 Eylül 2017 Salı Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Haftanın ilk işlem gününde risk iştahı arttı, borsalar yükseldi, dolar değer kazandı. Günlük Bülten Küresel piyasalarda dün ABD

Detaylı

Günlük Forex Bülteni G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 27 Kasım 2014 Perşembe. Piyasa Gündemi

Günlük Forex Bülteni G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 27 Kasım 2014 Perşembe. Piyasa Gündemi i Piyasa Gündemi Dün rekor seviyelerde kapanış yapan ABD piyasaları bugün Şükran Günü nedeniyle kapalı olacak. ABD piyasalarının kapalı olması nedeniyle sakin bir piyasa takvimi bizi bekliyor. Günün erken

Detaylı

15 Mayıs Dolar Kazançlarını Geri Veriyor

15 Mayıs Dolar Kazançlarını Geri Veriyor 15 Mayıs 2017 15 Mayıs 2017 Dolar Kazançlarını Geri Veriyor Geçtiğimiz haftayı genel olarak değer kazanarak geçiren Dolar endeksinde haftanın son günü meydana gelen değer kaybı 99,15 seviyelerini gündeme

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 23 Ekim 2017 Pazartesi. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 23 Ekim 2017 Pazartesi. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 23 Ekim 2017 Pazartesi Piyasa Gündemi Küresel piyasalar geçtiğimiz haftayı rekorlar ile kapattı. Yeni haftada gündem yoğun. Japonya seçimlerinin etkileri ECB faiz kararı ve ABD büyüme verileri

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 17 Mayıs 2018 Perşembe. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 17 Mayıs 2018 Perşembe. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 17 Mayıs 2018 Perşembe Piyasa Gündemi Küresel piyasalarda dün borsalar yükseldi. Dolar değer kazanırken, petrol fiyatlarındaki gevşeme yerini yükselişe bıraktı. Günlük Bülten ABD Borsaları

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 24 Kasım 2016 Perşembe

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 24 Kasım 2016 Perşembe Günlük Bülten 24 Kasım 2016 Perşembe Gedik Forex Günlük Bülten Piyasa Gündemi Günlük Bülten Uluslararası piyasalar dün açıklanan veriler ve FOMC toplantı tutanaklarıyla birlikte volatilitesi yüksek bir

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 1 Şubat 2017 Çarşamba

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 1 Şubat 2017 Çarşamba Günlük Bülten 1 Şubat 2017 Çarşamba Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Uluslararası piyasalar euro bölgesinden gelen veriler ve ABD tarafından gelen açıklamaların takip edildiği hareketli

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 1 Ağustos 2016 Pazartesi

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 1 Ağustos 2016 Pazartesi Günlük Bülten 1 Ağustos 2016 Pazartesi Gedik Forex Günlük Bülten Piyasa Gündemi İçindekiler Geçtiğimiz hafta merkez bankaları kararlarını takip ettiğimiz piyasalarda bu hafta da veri gündemi açısından

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 14 Temmuz 2017 Cuma. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 14 Temmuz 2017 Cuma. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 14 Temmuz 2017 Cuma Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Dün Günlük küresel piyasalarda Bülten sakin bir hava hakimdi. ABD borsaları son yıllardaki bulunduğu rekor seviyelerde tutunmaya

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 30 Kasım 2016 Çarşamba

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 30 Kasım 2016 Çarşamba Günlük Bülten 30 Kasım 2016 Çarşamba Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Piyasa Gündemi Bülten Uluslararası piyasalar dün makro ekonomik veri olarak yoğun bir günü geride bıraktı. Almanya Kasım TÜFE ve ABD

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 2 Mart 2017 Perşembe

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 2 Mart 2017 Perşembe Günlük Bülten 2 Mart 2017 Perşembe Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Uluslararası piyasalarda veri olarak Avrupa ve ABD tarafından açıklanan PMI verilerini takip edilirken fiyatlama bakımından genel

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 13 Temmuz 2017 Perşembe. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 13 Temmuz 2017 Perşembe. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 13 Temmuz 2017 Perşembe Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Geçtiğimiz Günlük günde küresel Bülten piyasalar, Fed Başkanı Yellen in açıklamaları ile yön buldu. Yellen in enflasyon hedefine

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 15 Mayıs 2015 Cuma

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 15 Mayıs 2015 Cuma G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R İçindekiler i Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz Dolar Yen Teknik Analiz Piyasa Gündemi Haftanın son işlem gününde takip edilecek ekonomik

Detaylı

29 Mayıs Piyasalar Tarım Dışı istihdam Haftasına Giriş Yapıyor

29 Mayıs Piyasalar Tarım Dışı istihdam Haftasına Giriş Yapıyor 29 Mayıs 2017 29 Mayıs 2017 Piyasalar Tarım Dışı istihdam Haftasına Giriş Yapıyor Geçtiğimiz haftanın son işlem gününde ABD ilk çeyrek büyüme verisi ile beraber değer kazanan Dolar endeksi bugün ABD piyasalarının

Detaylı

FED in Temmuz ayında gerçekleştirdiği toplantı tutanaklarında oluşan şartlarla beraber faiz artışına yaklaşıldığı ifadeleri geçiyor.

FED in Temmuz ayında gerçekleştirdiği toplantı tutanaklarında oluşan şartlarla beraber faiz artışına yaklaşıldığı ifadeleri geçiyor. Ekonomik Gündem FED in Temmuz ayında gerçekleştirdiği toplantı tutanaklarında oluşan şartlarla beraber faiz artışına yaklaşıldığı ifadeleri geçiyor. DOLAR/TL paritesi Asya seansı işlemlerinde 3 fiyat seviyesini

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 25 Ocak 2016 Pazartesi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 25 Ocak 2016 Pazartesi Günlük Bülten 25 Ocak 2016 Pazartesi Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Piyasa Gündemi 2016 yılına Çin büyümesiyle ilgili yaşanan endişeler ve İçindekiler düşen petrol fiyatlarının da etkisiyle negatif

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 15 Nisan 2016 Cuma

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 15 Nisan 2016 Cuma Günlük Bülten 15 Nisan 2016 Cuma Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Piyasa Gündemi Bülten Veri akışının yoğun olmadığı haftanın son gününde gözler hafta sonunda Doha da üretimin doldurulması görüşmelerini

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 1 Mart 2017 Çarşamba

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 1 Mart 2017 Çarşamba Günlük Bülten 1 Mart 2017 Çarşamba Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Uluslararası piyasalarda dün ABD verileri ve ABD Başkanı Donald Trump ın Kongrede yaptığı ilk konuşması takip edildi.

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 19 Temmuz 2016 Salı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 19 Temmuz 2016 Salı Günlük Bülten 19 Temmuz 2016 Salı Gedik Forex Günlük Bülten Piyasa Gündemi Dün küresel piyasalar veri gündemi açısından sakin bir gün geçirdi. Bugün İngiltere veri yoğun bir gün olacak. Darbe girişimi

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 5 Temmuz 2017 Çarşamba. BİST-100 rekor tazelediği günü yüzde 0.

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 5 Temmuz 2017 Çarşamba. BİST-100 rekor tazelediği günü yüzde 0. Günlük Bülten 5 Temmuz 2017 Çarşamba Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten BİST-100 rekor tazelediği günü yüzde 0.68 oranında yükselişle Günlük 101.207,79 puan Bülten seviyesinden kapattı. BIST100 endeksi

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 27 Mart 2015 Cuma

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 27 Mart 2015 Cuma G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R İçindekiler i Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz Dolar Yen Teknik Analiz Piyasa Gündemi Pound Dolar Teknik Analiz Haftanın son işlem gününde

Detaylı

Piyasalar için Kritik Gün. 08 Haziran 2017

Piyasalar için Kritik Gün. 08 Haziran 2017 08 Haziran 2017 08 Haziran 2017 Piyasalar için Kritik Gün Dün Dolar varlıklarında meydana gelen değer kazanımı piyasalarda sert fiyatlamalara neden oldu. EURUSD paritesi 1,1200 seviyesine dek geri çekilse

Detaylı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar Ekonomik Gündem Piyasalar bugün açıklanacak olan tarım dışı istihdam verisini bekliyor. Dün ise ABD'de ISM imalat rakamları 50 seviyesinin altına gerileyerek piyasayı şaşırttı. Hafta boyunca olumlu verilerden

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 12 Ağustos 2016 Cuma

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 12 Ağustos 2016 Cuma Günlük Bülten 12 Ağustos 2016 Cuma Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Piyasa Gündemi Dün veri akışı açısından sakin geçen bir gün oldu. Yurtiçinde cari açık verisi açıklandı. 4,3 milyar dolar olan

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 24 Haziran 2016 Cuma

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 24 Haziran 2016 Cuma Günlük Bülten 24 Haziran 2016 Cuma Piyasa Gündemi Günlük Bülten Piyasaların büyük bir önemle takip ettiği Brexit oylamasında sonuca gelmiş bulunuyoruz. Referandum öncesi AB de kalma yönündeki anketlerin

Detaylı

22 Mayıs Yoğun Bir Haftayı Geride Bıraktık. Haftalık Ekonomik Takvim

22 Mayıs Yoğun Bir Haftayı Geride Bıraktık. Haftalık Ekonomik Takvim 22-26 Mayıs 2017 Yoğun Bir Haftayı Geride Bıraktık Yurtdışı gelişmeleri incelediğimizde, İngiltere de beklentinin üzerinde açıklanan TÜFE ve ÜFE rakamları sonrasında Sterlin de değer kazanımlarının yaşandığı

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 08 Haziran 2015 Pazartesi

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 08 Haziran 2015 Pazartesi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R İçindekiler Piyasa Gündemi Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz Dolar Yen Teknik Analiz Haftanın ilk işlem gününde dikkatler günlerdir beklenen

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 9 Aralık 2015 Çarşamba

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 9 Aralık 2015 Çarşamba Günlük Bülten 9 Aralık 2015 Çarşamba Gedik Forex Günlük Bülten Piyasa Gündemi Günlük Bülten Önümüzdeki hafta gerçekleşecek Fed toplantısında açıklanacak kritik faiz kararı öncesi yön arayan uluslararası

Detaylı

Esentepe Mah. Ali Kaya Sok. Polat Plaza A Blok No: 1A/52 Kat 4 Şişli / İstanbul Tel: (0212)

Esentepe Mah. Ali Kaya Sok. Polat Plaza A Blok No: 1A/52 Kat 4 Şişli / İstanbul Tel: (0212) GÜNLÜK EKONOMİ TAKVİMİ SAAT ÜLKE VERİ ÖNEM BEKLENEN ÖNCEKİ 15:55 USD Kırmızı Kitap (Yıllık) AZ 2,3% 15:55 USD Kırmızı Kitap (Aylık) AZ 1,2% 16:00 USD Konut Fiyat Endeksi (Yıllık) (Şub ) AZ 5,7% 16:00 USD

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 24 Ocak 2017 Salı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 24 Ocak 2017 Salı Günlük Bülten 24 Ocak 2017 Salı Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Uluslararası piyasalar veri akışının sakin olduğu ve Dolar Endeksi ile ABD 10 yıllık Tahvil faizlerinin takip edildiği

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 8 Eylül 2015 Salı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 8 Eylül 2015 Salı Günlük Bülten 8 Eylül 2015 Salı Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Küresel Piyasalarda sabah erken saatlerde Çin tarafında açıklanan ekonomik veriler takip edildi. Ağustos ayı ihracat

Detaylı

Bugün, Yurtiçinde Atatürk ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlanacak

Bugün, Yurtiçinde Atatürk ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlanacak 19 Mayıs 2017 19 Mayıs 2017 Bugün, Yurtiçinde Atatürk ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlanacak Yurtdışı gelişmeleri incelediğimizde, İngiltere de açıklanan Nisan ayı Perakende Satışlar beklentinin üzerinde

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 16 Mart 2018 Cuma. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 16 Mart 2018 Cuma. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 16 Mart 2018 Cuma Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten ABD Günlük Enerji Enformasyon Bülten İdaresinin açıkladığı verilere göre geçen sene ABD'nin ham petrol ihracatı bir önceki yıla

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R İçindekiler i Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz Piyasa Gündemi Haftanın yeni işlem gününe sabah erken saatlerde açıklanan Japonya ve Çin

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 15 Kasım 2016 Salı. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 15 Kasım 2016 Salı. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 15 Kasım 2016 Salı Gedik Forex Günlük Bülten Piyasa Gündemi Günlük Bülten Uluslararası piyasalar dün veri akışı açısından sakin bir günü geride bıraktı. ABD 10 yıllık tahvillerindedeki değerlenmenin

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 31 Temmuz 2015 Cuma

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 31 Temmuz 2015 Cuma Günlük Bülten 31 Temmuz 2015 Cuma Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Dün ABD ve Avrupa tarafında açıklanan veri akışının etkisiyle hareketli geçen günün ardından yeni günde Euro Bölgesi

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 17 Aralık 2015 Perşembe

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 17 Aralık 2015 Perşembe Günlük Bülten 17 Aralık 2015 Perşembe Gedik Forex Günlük Bülten Piyasa Gündemi Günlük Bülten Uzun zamandır piyasada beklenen Fed'in fazi artırma hamlesi dün gerçekleşti. Fed 25 baz puan faiz artırımına

Detaylı

Ham Petrol de Artan Üretim Baskısı

Ham Petrol de Artan Üretim Baskısı 22 Haziran 2017 22 Haziran 2017 Ham Petrol de Artan Üretim Baskısı Dün ABD de Mevcut Ev Satışları verisinin beklentilerin üzerinde artış gösterdiğini gördük. Gün içerisinde Dolar da yükseliş isteği artsa

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 22 Şubat 2017 Çarşamba

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 22 Şubat 2017 Çarşamba Günlük Bülten 22 Şubat 2017 Çarşamba Piyasa Gündemi Günlük Bülten Fed Başkanlarının konuşmaları hafta başlangıcında volatilitenin artmasına neden oluyor. Fomc toplantı tutanakları öncesi Clevland Fed Başkanı

Detaylı

31 Mayıs Bugün, Euro Bölgesi ve ABD de Yoğun Veri Akışı Takip Edilecek. 31 Mayıs 2017

31 Mayıs Bugün, Euro Bölgesi ve ABD de Yoğun Veri Akışı Takip Edilecek. 31 Mayıs 2017 31 Mayıs 2017 31 Mayıs 2017 Bugün, Euro Bölgesi ve ABD de Yoğun Veri Akışı Takip Edilecek. Yurtdışı gelişmeleri incelediğimizde, Almanya da Nisan ayı İthalat fiyat endeksi aylık bazda yüzde 0,1 azalırken

Detaylı

02 Mart Fed in Mart Ayı Faiz Artırım İhtimalleri Yüzde 84 Seviyesine Yükseldi. 02 Mart 2017

02 Mart Fed in Mart Ayı Faiz Artırım İhtimalleri Yüzde 84 Seviyesine Yükseldi. 02 Mart 2017 02 Mart 2017 02 Mart 2017 Fed in Mart Ayı Faiz Artırım İhtimalleri Yüzde 84 Seviyesine Yükseldi Dün ABD Başkanı Donald Trump ın kongrede yaptığı açıklamalar sonrası Dolar endeksi kazançlarını genişletti.

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 11 Kasım 2016 Cuma. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 11 Kasım 2016 Cuma. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 11 Kasım 2016 Cuma Gedik Forex Günlük Bülten Piyasa Gündemi Günlük Bülten Uluslararası piyasalar dün veri açısından sakin bir günü geride bırakırken başkanlık seçimi sonuçları fiyatlanmaya

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi i G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R İçindekiler Piyasa Gündemi Piyasa Gündemi Günün erken saatlerinde Japonya tarafında açıklanarak beklentilerden iyi gelen, cari indikatör ve

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 25 Şubat 2015 Çarşamba

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 25 Şubat 2015 Çarşamba G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R i İçindekiler Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz Piyasa Gündemi Dolar Yen Teknik Analiz Finansal piyasalar dün hem yurt içinde hem de yurt

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 23 Aralık 2015 Çarşamba

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 23 Aralık 2015 Çarşamba Günlük Bülten 23 Aralık 2015 Çarşamba Piyasa Gündemi Günlük Bülten Dün TCMB nin faiz değişikliğine gitmemesi yurt içinde volatilitenin artmasına neden oldu. Dolar/Tl kurunda yaşanan hızlı yükseliş 2,9500

Detaylı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar Ekonomik Gündem Merkez Bankaları toplantılarının takip edileceği kritik haftanın ilk işlem gününde sakin bir seyir söz konusuydu. Geçen hafta Cuma günü açıklanan olumlu ABD enflasyon rakamları sonrası,

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 15 Ocak 2015 Perşembe

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 15 Ocak 2015 Perşembe G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R İçindekiler i Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz Piyasa Gündemi Yurt içi piyasalar yeni güne artıda başlarken, düşük petrol fiyatlarının

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 11 Aralık 2014 Perşembe

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 11 Aralık 2014 Perşembe G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R İçindekiler i Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz Piyasa Gündemi Küresel piyasalar gün içinde açıklanan önemli verilerin yanı sıra petrol

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 29 Ağustos 2017 Salı. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 29 Ağustos 2017 Salı. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 29 Ağustos 2017 Salı Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Küresel piyasalarda dün Hisse senetleri değer kaybederken Altın ve Euro yükseldi. Günlük Bülten ABD borsaları Harvey Kasırgası

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 30 Aralık 2014 Salı. İçindekiler

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 30 Aralık 2014 Salı. İçindekiler i İçindekiler Piyasa Gündemi Piyasa Gündemi Yılın son haftası olması nedeniyle sakin seyreden piyasalarda yoğun olmayan veri gündeminin de etkisiyle düşük hacim devam ediyor. Sabah erken saatlerde açıklanarak

Detaylı

16 Mart Baz Puan Faiz Artırım Kararı Alan Fed, Ekonominin Güçlendiğine İşaret Ediyor

16 Mart Baz Puan Faiz Artırım Kararı Alan Fed, Ekonominin Güçlendiğine İşaret Ediyor 16 Mart 2017 16 Mart 2017 25 Baz Puan Faiz Artırım Kararı Alan Fed, Ekonominin Güçlendiğine İşaret Ediyor Dün Fed, piyasaların beklentisine paralel 25 baz puan faiz artırım kararına gitti. Ayrıca 2017

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 9 Haziran 2016 Perşembe

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 9 Haziran 2016 Perşembe Günlük Bülten 9 Haziran 2016 Perşembe Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Piyasa Gündemi İçindekiler Yurtiçinde dün TÜİK tarafından açıklanan Nisan ayı Sanayi Üretimi verisi yıllık bazda %0,7 ile piyasa

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 23 Temmuz 2015 Perşembe

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 23 Temmuz 2015 Perşembe Günlük Bülten 23 Temmuz 2015 Perşembe Piyasa Gündemi Yunanistan üçüncü kurtarma paketinin ön koşul olarak kreditörler tarafından sunulan reform paketini kabul etti. Böylece yeni yardım ve müzakerelerin

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 14 Ocak 2015 Çarşamba

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 14 Ocak 2015 Çarşamba G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R İçindekiler i Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz Piyasa Gündemi Küresel piyasalarda düşük petrol fiyatları endişe yaratmaya devam ederken,

Detaylı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı Ekonomik Gündem ABD tarafından açıklanan olumsuz verilere rağmen, bugün gerçekleşecek kritik eylül ayı FED toplantısı öncesinde Dolar endeksi yükselişlerine devam ederek tekrardan 96,00 seviyesine yaklaştı.

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 17 Şubat 2017 Cuma

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 17 Şubat 2017 Cuma Günlük Bülten 17 Şubat 2017 Cuma Piyasa Gündemi Günlük Bülten Uluslararası piyasalarda dün veri akışı sakin bir günü geride bırakırken Dolar endeksi ve ABD 10 yıllıklarına bağlı fiyatlanmalar takip edildi.

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 23 Kasım 2016 Çarşamba

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 23 Kasım 2016 Çarşamba Günlük Bülten 23 Kasım 2016 Çarşamba Gedik Forex Günlük Bülten Piyasa Gündemi Günlük Bülten Uluslararası piyasalarda dün veri akışı ve fiyatlama açısından sakin bir günü geride bıraktık. ABD Bekleyen Konut

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 1 Mart 2016 Salı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 1 Mart 2016 Salı Günlük Bülten 1 Mart 2016 Salı Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Küresel piyasalar yeni işlem gününde gelişmiş ülke ekonomileri tarafında açıklanacak yoğun veri akışını takip ediyor.

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 14 Temmuz 2016 Perşembe

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 14 Temmuz 2016 Perşembe Günlük Bülten 14 Temmuz 2016 Perşembe Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Piyasa Gündemi İçindekiler Bugün piyasalar İngiltere Merkez Bankası toplantısı ve açıklanacak olan faiz kararına odaklanmış

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 18 Temmuz 2017 Salı. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 18 Temmuz 2017 Salı. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 18 Temmuz 2017 Salı Piyasa Gündemi Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, haftanın ilk işlem gününü yüzde 0,99 artışla kapanış rekoru olan 106.217 puandan tamamladı. Günlük Bülten BIST 100 endeksi,

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 31 Ekim 2017 Salı. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 31 Ekim 2017 Salı. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 31 Ekim 2017 Salı Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten ABD Başkanı Donald Trump'ın Amerikan Merkez Bankası (Fed) Başkanı adayını perşembe günü açıklayacağı bildirildi. Yeni

Detaylı

Yurtiçinde Konut Satışları ve TCMB Finansal Hizmetler Güven endeksi takip edilecek.

Yurtiçinde Konut Satışları ve TCMB Finansal Hizmetler Güven endeksi takip edilecek. Ekonomik Gündem Haftanın son işlem gününe girilirken piyasalarda izlenecek önemli ekonomik dataların başında Avrupa seansında Fransa, Almanya ve Euro Bölgesi Hizmet PMI, İngiltere Kamu sektörü net borçlanma

Detaylı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı Ekonomik Gündem Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası nın (TMCB) kurdaki oynaklık nedeniyle, yabancı para zorunlu karşılık oranlarını tüm vade dilimlerinde 50 baz puan indirdi. Bu teknik düzenleme ile merkez

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 10 Kasım 2017 Cuma. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 10 Kasım 2017 Cuma. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 10 Kasım 2017 Cuma Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Küresel piyasalarda dün endeksler sert satış baskısına maruz kalırken altın yükseldi, dolar değer kaybetti. Günlük Bülten ABD hisseleri

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 29 Kasım 2016 Salı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 29 Kasım 2016 Salı Günlük Bülten 29 Kasım 2016 Salı Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Piyasa Gündemi Bülten Avrupa Merkez Bankası Başkanı Mario Draghi nin iyimser konuşması piyasada rahatlamaya neden olurken İtalya Referandumu

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 23 Haziran 2016 Perşembe

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 23 Haziran 2016 Perşembe Günlük Bülten 23 Haziran 2016 Perşembe Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Piyasa Gündemi Piyasalarda nihayet kritik güne geldik. Günlerdir piyasalarda etkisinin sürdüğü Brexit oylaması bugün İngiltere

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 10 Nisan 2015 Cuma

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 10 Nisan 2015 Cuma G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R İçindekiler i Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz Dolar Yen Teknik Analiz Piyasa Gündemi Hafta başından bu yana açıklanan makro ve mikro

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 13 Şubat 2018 Salı. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 13 Şubat 2018 Salı. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 13 Şubat 2018 Salı Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Küresel piyasalarda dün endeksler değer kazanırken dolar gevşedi. Günlük Bülten ABD borsaları geçen haftadaki sert düşüşün ardından

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 9 Kasım 2017 Perşembe. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 9 Kasım 2017 Perşembe. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 9 Kasım 2017 Perşembe Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Küresel piyasalarda dün ABD hisseleri yükseldi, Avrupa yatay seyretti Günlük Bülten ABD endeksleri güne düşüş ile başlamasına

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 30 Eylül 2016 Cuma

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 30 Eylül 2016 Cuma Günlük Bülten 30 Eylül 2016 Cuma Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Piyasa Gündemi Bülten Küresel piyasalar dün ABD ve Euro Bölgesinden gelen veriler ile FeD Başkanlarının konuşmalarıyla hızlı bir günü geride

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 25 Ekim 2017 Çarşamba. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 25 Ekim 2017 Çarşamba. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 25 Ekim 2017 Çarşamba Piyasa Gündemi Küresel piyasalarda dün ABD ve Avrupa endeksleri yükselirken Yen deki zayıflama nedeni ile Japonya Nikkei endeksi yükselişini sürdürdü. Günlük Bülten

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 29 Aralık 2016 Perşembe

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 29 Aralık 2016 Perşembe Günlük Bülten 29 Aralık 2016 Perşembe Gedik Forex Günlük Bülten Piyasa Gündemi Günlük Bülten Uluslararası piyasalar ABD ve Avrupa piyasalarının Noel tatili sonrası işleme açilmış olmasına rağmen veri akışı

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 12 Temmuz 2017 Çarşamba. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 12 Temmuz 2017 Çarşamba. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 12 Temmuz 2017 Çarşamba Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Geçtiğimiz Günlük günde Avrupa Bülten borsalarında yatay seyir devam ederken ABD hisselerinde Başkan Trump ile ilgili haberlerin

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 8 Kasım 2017 Çarşamba. Piyasa Gündemi. Dün küresel piyasalara karışık bir seyir hakimdi,

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 8 Kasım 2017 Çarşamba. Piyasa Gündemi. Dün küresel piyasalara karışık bir seyir hakimdi, Günlük Bülten 8 Kasım 2017 Çarşamba Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Dün küresel piyasalara karışık bir seyir hakimdi, Günlük Bülten Avrupa hisseleri düşerken ABD endeksleri hafif satıcılı kapandı.

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 3 Kasım 2017 Cuma. Piyasa Gündemi. Uluslararası piyasalarda dikkatler bugün açıklanacak

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 3 Kasım 2017 Cuma. Piyasa Gündemi. Uluslararası piyasalarda dikkatler bugün açıklanacak Günlük Bülten 3 Kasım 2017 Cuma Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Uluslararası piyasalarda dikkatler bugün açıklanacak Günlük Bülten olan ABD tarım dışı istihdam verisinde olacak. Veri saat 15:30

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 10 Ocak 2017 Salı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 10 Ocak 2017 Salı Günlük Bülten 10 Ocak 2017 Salı Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Piyasa Gündemi Bülten İçindekiler Uluslararası piyasalarda Euro Bölgesi verileri ve Dolar Endeksi takip edildi. Uluslararası piyasalarda

Detaylı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı Ekonomik Gündem Veri açısından oldukça yoğun geçmesi beklenen haftaya TL varlıklarının yükselişle başladığını görüyoruz. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) dün yaptığı açıklamada Zorunlu karşılık

Detaylı